#8701 2009-03-12 21:20

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Nita!
Megyek én féllábbal is ha kell!:D:D:D:D

Aiolosz!
Borogatom én , de nagyon fájjjjjjjjjjjjj!!!
Minden mozdulat csak jajjgatás!!!:(:(
A Roli nevet rajta nagyokat a Norbi szintén nevet , de közli , hogy hagyjam már abba!!:D:D
De ha nagyon fáj!?

Nincs jelen

#8702 2009-03-12 21:28

aiolosz
Tag

lucifer2007 írta:

Aiolosz!
Borogatom én , de nagyon fájjjjjjjjjjjjj!!!
Minden mozdulat csak jajjgatás!!!:(:(

Tudom, hogy nem nagy orom, de akkor ugyeletes korhaz es rontgen  :(

Nincs jelen

#8703 2009-03-12 21:37

Dusy
Tag

jó éjt sziasztok

Nincs jelen

#8704 2009-03-13 06:22

Vicaa
Tag

Nos, szóval akkor én is visszatérek....
Luci, én tökéletesen pontosan ezért fújtam visszavonulót, de látom végre megint békesség honol, így hát én is jövök. :)

Annyi mindent írtatok, hogy nem is tudom, hogy fogok reagálni egyszerre...

Ágica! Örülök, hogy már épülsz, kitartást Neked, sokat gondolok rád!

Luci kedves, nem kellene félrelépni, ugye-ugye??? :D:D:D:D:D:D Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni! Remélem nem komoly a helyzet, írj majd, hogy mizujság!

Pilli! Örülök annak, amit írtál, jó hogy nem vágnak, hanem laporoszkópos lesz a mûtét, persze nagyon drukkolok majd neked!!! Most már egész egyszerûen NEM LEHETSÉGES, hogy elkerüljük a személyes talit, ugye tudod??? :D:D:D

Kitti, csak csatlakozni tudog az elõttem szólókhooz, szuper egy csajszi vagy és nagyon jülesik azt olvasni, hogy már ennyi idõ után úgy érzed itt megleled a második családod :)
Már alig várom hogy személyesen is megismerhesselek!

Sziszi! Jó olvasni téged, mindig rögtön felvidulok! Aztán nehogy széjjel ölelgesd nekem a vendégeidet, mert akkor nekem mi marad a következõ hétre?? :D:D:D:D 

Hát... most nekem is kéne írnom magamról...
Ígérem fogok is, de már hallom beszélget a csjszim a kiságyban, megyek hozzá! :)
Majd leírom a tegnapi jókora cikis sztorim a dokival.

Nincs jelen

#8705 2009-03-13 06:53

Györgyina
Tag

Szép jóreggelt Mindenkinek!

Luci, ha tyúkanyód nincs Veled, mindjárt elér a baj? Ha komoly a baj, tudod, megyek és segitek. Csak szólj, ha kellek és hipp-hopp már megyek is.
Kitti drága kis bogár: nagyon helyes és okos lány vagy. Nagyon örülök, hogy "egycsaládba" tartozunk.
Vicaa: Te vagy a másik "sztorzió". Ha kiteszed a lábad otthonról már az orvossal kell sztorizni? Na várom a híreket. Annababának meg vihác és pusz meg cupp.
akiss: Beácskának sok boldogságot az új kis fogacskáihoz. Neked pedig sok erõt, hogy a továbbiakat is bird, Te okos és ügyes Édesanya.
Sziszikém: gondolom a ház már kifordult a sarkaiból a vendégség miatt. Érezzétek nagyon jól magatokat és legyen boldog a találkozás.
Danibetyár pedig ne legyen agyonsimizve, puszizva, mert nekem is kell a Betyárkából. Cupp és pussz Neki.
Lisát és Pasekot üdvözlöm ismeretlenül is és nagyon irigylem. Bocsi.-
Mercykém, arany Keresztlányom: fõ-e már a 200 fõs hétvégi lagzira a kaja? Ragyog-e már a házad kivül-belül? Biztosan már kellõképpen leharcoltad Magad. Lassitás. Ne csak gályázz a hétvégén, hanem élvezd is. Na puszi.
Roor felség: remélem egészséged jól szolgál és kellõ mennyiségû kaját tudsz magadba tömni. És remélem ez kegyedet jobb kedvre deriti. És méltóztatik felséged megtisztelni egy pár sorral szerény alatvalóit. Mert hiányzol ám nagyon Te pocibetyár.
Dusy: szeretnék már egyszer a szavadba vágni, de képtelenség. Olyan cserfes vagy, hogy abba beleszólni nem lehet.
ÁGICA: nagyon, de nagyon jó egészséget kivánok Neked és Picikédnek. Bátor vagy és erõs. Tiszteletem Neked.
Capitány: Te drága ember. Jó, hogy visszajöttél és mindenkihez van egy jó szavad. Hát ez vagy Te nekünk.

És minden egyéb Fórumlakónak és kedves Barátomnak szép napot és boldog hétvégét.

Györgyina

Nincs jelen

#8706 2009-03-13 08:04

Vicaa
Tag

Na folyt.köv. :)

A tegnapi remimmel kapcsolatban a megfelelõ topikba jelentést tettem. Ágy hiányában a kezelõben csepegtették le a remit, és kérésemre ülve is megkaphattam. Közben kiolvastam a Lisától kölcsönkapott krimit és kedves Pasek látogatásának köszönhetõen gyorsan elszaladt az idõ. Még a buszmegbe is elkísért, sõt megvárta míg felülök a megfelelõ buszjáratra. Igen, mert ugye elõször sikeresen megrohamoztam egy olyan buszt ami nem is hazafele vitt volna. :)

Orvos sztori:
Midõn is helyet foglaltam ülõ helyzetben a kezelõágyon, jött a doki, hogy bekösse az infúziót. Megfogta a karom, hogy elszorítsa azzal a gumiszalaggal és közölte, hogy emeljem magasabbra kicsit a karomat. Mivel õ szemben átt velem, amikor meglódítottam a kezem pontosan megcéloztam vele intim testtájékát, magyarán tökön nyomtan szegényt. Abban a szent pillanatban fülig levörösödtem, karommal együtt a fejem is visszalódítottam és attól kezdve már rá sem mertem nézni orvoskámra. Hát ennyi. Most már úgy értékelem a helyzetet, hogy érzékeltettem vele, hogy velem nem lehet ám packázni :D Na jó, jó, olyan ciki volt az egész, hogy ha rágondolok is összeszorul a gyomrom :D
Pedig a dokim nem éppen a sármos fajtából való, de ha már szóba került azért akad az osztályon két fiatal igen jóképû dottore is (persze ezt csak nagyon halka zárójelben jegyzem meg).

Ja! És még van egy általatok felhozott téma amihez akartam írni én is. Méghozzá az, hogy bizony anno engem rengeteg csúfolás ért manóhegyes és elálló füleim miatt, és még a gimiben is, mikor hosszú hajam volt, kaptam megjegyzéseket, hogy "Éva, kiáll a füled a hajadból, igazítsd már meg". Ennek köszönhetõen állandóan a hajam dobáltam és minden üvegben, szekrényüvegben azt figyeltem amerre jártam, hogy ugyan kikandikál e a fülem a hajamból :( Ez most így utólag nevetségesen hangzik, de iskolás koromra igencsak rányomta bélyegét az egómra, amit még a kútfúrók sem találtak volna meg, olyan mélyre sikerült elásni.
Ma már más az én értékrendem is, bár azért "szerénységem" néha még meg meg bolygatja egy-egy ilyen emlék.

Na most egy-két hétre kiírtam magam. :D

Nincs jelen

#8707 2009-03-13 08:14

Norby1
Tag

Sziasztok

Gyors életjel magamról. Tehát élek és virulok sok az elfoglaltság mostanában de megpróbálok sûrûbben jelentkezni

Pussz mindenkinek

Nincs jelen

#8708 2009-03-13 08:38

sziszi32
Tag

Sziasztok! Tegnap este már kifordult volna a ház a sarkaiból, csak éppen: sziszi megint túlvállalta magát. Azaz, olyan szép idõ volt délelõtt, hogy kimentem megkapálni a rózsatöveket, felkapáltam a "hagymás" virágok ágyását, leraktam az irisz-hagymákat, mert már elkezdtek hajtani. Eközben Danit hajkurásztam, aki fejébe vette, hogy minimum a kútba öli magát (most készül a biztonságos fedõ rája). Tehát a délelõtt így nézett ki: két kapavágás, ordítva futás dani után, megint két kapavágás, jaj, a fiatal magnóliánknak, Dani a lépcsõ tetején palincol, két kapavágás, Dani kipakolja a frissen bevetett földet a diszhordóimból... stb. stb. :D
De ez nekem nem volt elég. Délben Dani kidõl, akkor ablakot, függönyt mostam. Ebéd közben a zuram finoman célzott arra, hogy jó volna, ha besegitenék egy kicsit a cégben délután, ami az õ megfogalmazásában igy hangzott: ha nem jössz segiteni, este kilenckor jövök haza... Nosza, Danit röpke fél óráig tartó öltöztetés után a kedvenc barátnõje elvitte randira, én a  zurammal este hétig dolgoztam (sajnos, semmi erotikus jellegû felhangja nem volt az együttlétnek :P). Itthon aztán még nekikezdtem volna a dolgaimnak, de sajnos, egyszercsak elaludtam a tévé elõtt, pedig csak egy pillanatra ültem le.. Így besomfordáltam Danika mellé, aki éjféltõl a Concerto Grosso-t mutatta be (ha már opera... :D) reggel hétig. Ennyit az alvásomról.
Most hálistennek elmentek a fiúk bevásárolni, és én végre annak szentelhetem a napomat, amit a legjobban szeretek: vendégvárósdit játszok. :D :D :D
Kitti: én a barátokkal úgy vagyok, hogy a fórumon kivül nagyon óvatosan merek egyetlen egy embert megnevezni barátként, de azt se hangosan... :( Pedig nekem is volt sok. Aztán más lett a nevük: érdekbõl ismerõs, irigy kutya, lett belõle ellenség is, és volt olyan is, akivel az államvizsga-dolgozata általam való megirása után már nem tartotta fontosnak fenntartani a barátság látszatát... :) Így, amikor lefoszlottak rólam ezek az ál-barátságok, egy maradt, és igyekszem megbecsülni azt az egyet. :) Van, akinek még egyetlen barátja sincs a világban... :(
Na, mejek... na majdnem elkottyantottam, hogy milyen meglepivel készülök...
Luci: lábad? :( Remélem, nincs nagy baj :)

Nincs jelen

#8709 2009-03-13 10:54

judy1981
Tag

Jelentem, Bill Gates édesanyja miattam is csuklik rendesen. Ha rendbe hozom a gépet, jelentkezem.

Nincs jelen

#8710 2009-03-13 16:54

Lucifer
Tag

Halihó!

Aiolosz!
Borogatás , fásli és párna alá igy aludtam!!:D
Reggel miután igen nehezen tudtam menni igy eldöcögtem a dokihoz!Kérdezte   a doki , hogy mi a baj erer azt mondtam , hogy ráléptem a lábamra mire nagyon furán néztek rám!:D:D:D
Semmi komoly nincsen ficam - zúzódás!:(Borogassam , krémezzem , fáslizzam ja és bájosan közölte velem , hogy kb.3 hétig fog fájni!!:D:D

Sziszi - Lisa - Pasek!
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!:D:D:D
Oszt beszámolót kérek ezerrel!!!!:D:D
Most akkor miért is nem aludtál??:D:D:D:D

Vicaa!
Már a dokival is kikezdesz??:D:DÉs Ati mit szól hozzá?:D:D:D
Különben nekem is amikor vénásan adta a  vasat a doki én is ülve kaptam és mindig arra figyeltem , hoyg nehogy oda rakjam  akezem.:D:D:D:D
Találkoztam egy házaspárral a dokinál õk figyeltek a Rolira mig bementem a  röngenre.Beszélgettünk és mondta a  pasi , hogy félreléptem.Erre én közöltem vele , hogy inkább félreléptem volna mert az nem fájna!!:D:D:D:D:D:D
Mi az , hogy neked mi marad  a következõ hétre??Hát akkor nekem mi marad Lisáékból?!:D:DHagyjatok nekem is!!!!!!!!!!:D:D:D:DD:D:D

Norby!
Bár nem vagy valami bõbeszédû , de azért örülök , hogy irtál!!:D:DAhogy tudsz gyere!!!:D:D:D

Drága Györgyina!
Tudom - tudom!!:D:D:D
De még  jó , hogy nem ablakpucolás közben történt!!:D:D
Örülök , hogy te is irsz!!:D

Kitti!
Látod ilyenkor derûl ki , hogy ki az igaz barát és ki az akinek csak akkor kellesz ha neki úgy látja kedve!
Ha neked kell valami akkor persze nincs egy barát se  aki segitene.Én ilyen szempontból szerencsés vagyok mert Manó az egyik legjobb barátnõm már 25 éve és Roor mint utánfutó szintén az lett!!És mi jóban rosszban együtt vagyunk!!!

Ma volt leszboszi napunk és jó volt újra találkozni!!:D:D
Jövõhéten megint találkozunk ha addig nem töröm ki a nyakam!!:D:D:DSemmi sincsen kizárva!!!:D:D

Mindenkinek nagyon jó hétvégét!!:D:D

Nincs jelen

#8711 2009-03-13 17:31

aiolosz
Tag

lucifer2007 írta:

"..Aiolosz!
Borogatás , fásli és párna alá igy aludtam!!:D
Reggel miután igen nehezen tudtam menni igy eldöcögtem a dokihoz!Kérdezte   a doki , hogy mi a baj erer azt mondtam , hogy ráléptem a lábamra mire nagyon furán néztek rám!:D:D:D
Semmi komoly nincsen ficam - zúzódás!:(Borogassam , krémezzem , fáslizzam ja és bájosan közölte velem , hogy kb.3 hétig fog fájni!!:D:D ..."

Erdekes....mennyire elternek az orvosi javallatok..nekem azt is mondtak, hogy felvaltva igyak "Jim Beam"-et, vagy agancsos colat :D :)

Nincs jelen

#8712 2009-03-13 17:53

Lucifer
Tag

aiolosz írta:

Erdekes....mennyire elternek az orvosi javallatok..nekem azt is mondtak, hogy felvaltva igyak "Jim Beam"-et, vagy agancsos colat

Nekem ilyet nem mondott!!:D:D:D
De azért iszom narancsos boralapú koktélt!!:D:D

Nincs jelen

#8713 2009-03-13 18:58

kitti60
Tag

Hello-hello!:)

Luci! Tényleg barát..vagyis azt hiszem:P Õ azt mondta, 80kilosan is szeretne, mert azért szeret amilyen vagyok:) Ilyet nem sokan mondtak még nekem..:P És tudom hogyha hajnali 2kor hivom, akkor is meghallgat :D
Amugy szoktunk netezni ha gépterembe van óránk:D:D persze ha van dolgunk, azt csináljuk:D
Én is ugy vagyok vele, ha már beteg lettem, a jó oldala hogy megismerhettelek titeket:):)És cseppet sem bánom:)
Remélem majd én is ott tudok lenni egy találkozón:P:)
Mindig irom hogy vigyázzatok magatokra. Luci! tényleg Vigyázz magadra:):)

Vicaa! Györgyina! Örülök, hogy ilyen jónak láttok:) És komolyan gondoltam:) Szeretek itt lenni veletek:):)

Sziszi! Látom Dani nem hagy unatkozni:)Rendes tõle:D:D
Sokszor gondolkozok én is rajta hogy ki az aki tényleg barát és ki az akit csak én akarok annak hinni esetleges régi jó emlékek miatt. Lali (az angoltanár beceneve:D) és Ivett azt tudom hogy õk vannak/lesznek nekem és ki nem hagynálak Titeket!:):)

Na megyek eszek csirkehusit:P Meg anyának regélek a mai napomról:D
De holnap jövök..!!:D:D

Nincs jelen

#8714 2009-03-13 19:16

sziszi32
Tag

Sziasztok, végre itt vannak! Még mindig olyan aranyosak, mint eddig is! Kaptak vacsorát, még élnek! (makaróni húsos bolognai szósszal) :D :D :D Elsõ féldecinek annyi! És még a többi vár!!! :D

Nincs jelen

#8715 2009-03-13 19:27

Lisa
Tag

Sziasztok, elsõkörben vacsika nagyon fini volt, Dani falatnyi nagyon de, nagyon aranyos. Most megy a fürcsi náluk :D
Még lesz Lucinak jelentkezés az emailel még tartozom, de nagy lesz és hosszúm ezt vedd fenyegetésnek, megy :D!
Roor: Téged meg hiányollak :(
Vicaa: remélem nincs semmi negatív hatása a reminek.
Vigyázok Mindenkire
Puszi Lisa
ja és nem iszom!!!!!!!!!!!!! Túl sokat, mert ígértem egy pince ellenörzést a pesti lányoknak :D

Szerkesztette: Lisa (2009-03-13 22:33)

Nincs jelen

#8716 2009-03-13 20:10

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Hát arról nem volt szó , hogy ott is alszanak!!::D:D:D
No most akkor esz a fene meg  a sárga irigység!!:D:D:D

Lisa!
Jelzem vetetm és nem baj csak irj!!:D:D
Érezzétek nagyon jól magatokat és hagyni ám nekem  apince tartalmából mert különben irgum - burgum!!:D:D:D:

Mégegyszer érezzétek nagyon jól magatokat és legyetek legalább egy kicsit jók!!!:D:D:D:D

Kitti!

Én is ugy vagyok vele, ha már beteg lettem, a jó oldala hogy megismerhettelek titeket:)És cseppet sem bánom:)
Remélem majd én is ott tudok lenni egy találkozón

Én is nagyon remélem , hoyg ott leszel a talin illetve ezek után már csak azt tudom mondani , hogy ott KELL lenned!!:D:D:D
Azt , hogy nem bánod azt majd akkor mond ha már személyesen is ismersz minket!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

És különben én mindig vigyázok magamra csak néha nem sikerûûûûûûûl,illetve velem mindig van valami!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#8717 2009-03-13 20:42

aiolosz
Tag

Hianyerzetem van, mert tobbek kozott nem latom Pocakot...remelem jol sikerult a dolga munka ugyeben.

Nincs jelen

#8718 2009-03-13 20:53

kitti60
Tag

Luci, az még jobb lesz ha személyesen ismerlek majd titeket:) De én se vagyok olyan szelid kislány:D Majd meglátjátok;)
Akkor továbbra is tartsd meg jó szokásod és vigyázz magadra csak lehetõleg mostmár sikeresen:D Dehát zajlik az élet körülötted, aki ül a babérjain azzal nem történhet semmi:D

Nincs jelen

#8719 2009-03-13 22:27

Lisa
Tag

Ellnézést ezt Sziszi írta, csak még én voltam bejelentkezve :D :D :D

Luci: csak hogy irigykedj: egész vasárnap délutánig itt vannak, és esetleges sztrájk esetén még tovább is! :D :D Nagyon aranyosak, pasek meg merészelte kóstolni a linzeremet, megkóstoltuk a finom mézes barackpálinkát is, amire eredeti pasek kézirásával (egypár év múlva olyan értékes lesz, mint a davinci skiccei) az lett rápingálva: "mézes fütyi aloe" :D :D :D
Apuci kivonult Danikával csucsukálni, és gyõztes vezérként tért vissza pár perce. Hm. Mikor végre egyszer nem alszik el hamarabb, mint a fia, akkor sincs sok hasznom belõle :P
Énnekem nagyon nótázhatnékom van, de már sietek vissza hozzájuk, mert Lisa mintha ásitana... jaj, ez minden vendéglátó rémálma! :( :D :D :D

Szerkesztette: Lisa (2009-03-13 22:35)

Nincs jelen

#8720 2009-03-13 22:36

Dusy
Tag

sziasztok

gyögyina aranyos vagy de nem is vagyok olyan csendes csak egyszerüen életkedvem soincs manapság  :)
és nem szoktam elmondani csak ritkán mert nem is tudom miért

Szóval az Én életem egy unalmas és szomorú, mert anyunat akit jobban szeretem mint apumat õ meghalt. De már elötte is voltak gondjajim. Mert a hézaságom rövid de velös lett. a lámyom kitti az egyedüli jó az életemben. A házaságom már 2.5 év után biroságra került és válás lett belöle. Majd lett egy 10 éves aránylag elviselhetö kapcsolatom aki nem bántot de nem is szeretet igazán. 2001-ben anyu halála után egyre roszabb lett az akkor még nem ismert betegségem mert 4 éve tudtam van bajom csak nem mentem dokihoz még 2003 májusában vittek majd helyre hoztak valamenyire és mütét lett a vége A mütét után megtudtam a páromnak nem is kellek már "csak azé vagyok vele meg ne szoljonak" idéztem és elzavartam. Majd 3-rom évig egyedül vltam és Jött egy ápoéó akit a kirházból ismertem és kedveltem. Összejöttünk, de nagyon nagyot csalodtam benne nehezen de megszabadultam valamennyire töle , de ö az aki zaklat. Nem tudom mikor tudok töle megszabadulni teljesen. Most ismét egyedül de aszem sokáig megint. És amit Zozyesz már tud õ volt az oka is hogy nem tudtam elmenni a tavaly összi talira   :(   
Zotyasznak nem is tudom meghálálni talán soha amennyi támogatást kaptam töl   KÖSZÖNÖM
Amikor ez a rossz kapcsolatom ment persze közben az idegtöl rosszul lettem és egy évbe telt mire eltudtam a medrolt hagyni. Most olyan vagyok mint az idöjárás néha jol elvgyok néha meg nagyon depis.
Remélem gyögyina itt már a szavamba tudsz vágni  :)  Mondtam egyszer leírom.
remélem nem baj, hogy rátok zuditotam de ez az én  életem  :( 

sziasztok jó éjt és szép hétvégét mindenkinek! puszi nektek4

Nincs jelen

#8721 2009-03-13 22:46

judy1981
Tag

No, B.G. felmenõi részemrõl felmentést kaptak (a következõ alkalomig) :D

Pilli: ugye mondtam én, hogy nem kell besz..ni? A fõnökök meg hangulatemberek. Mi is egyik percben hadakozunk kisfõnökkel, a másikban hülyéskedünk.
Luci: hát nem férsz a bõrödbe??? Félrelépünk mi? Meg rosszban sántikálunk... :D
Roor: tényleg csöndben vagy. Csak nem egy vagon kaja elpusztításával vagy elfoglalva, mert akkor igazoltan hiányzol :D
Vica: :D
Nelly: gyere gyakrabban. Pont ma emlegettelek.
Sziszi, Lisa, Pasek: nektek jó szórakozást. :D
Kitti: csak azt tudom mondani, egyszer elmúlnak a kamasz évek, és már nem fognak számítani ezek a dolgok. Sok más hiányozni fog.
A szálka bennem is itt van minden beszólás után, amit nem felejtek el. Tanártól, diáktól egyaránt. De nem ezek határoznak meg.

Tegnap annak ellenére, hogy du. 1/2 3-kor már eljöttem a munkahelyrõl, baromi hosszú napom volt, és még csak be sem tudtam jönni a fórumra, mert a köcsög 'vindóz' már a betöltés közben lefagyott. Éppen lementettem (csökkentett módban) a dolgaimat, hogy ma már ne kelljen vele törõdni, majd este 10-kor párnára hajtottam fejem, de mire leért szeintem már aludtam is.
Viszont most itthon van az én egyetlen igaz barátnõm, úgyhogy holnap lesz tali. Pont születésnapja lesz, úgyhogy fel is írom, hogy el ne felejtsek alkotni valamit, ha már a masszázs nem jött össze. Ja, mert hogy vannak az alapítványnál masszõrök, csak épp nem fogadott minket, akihez menni akartunk. Bár nekem eszembe nem jutott bemártani, de mikor mondtam, hogy nem fogad minket, mert 3 után nem ér rá, kisfõnök kiakadt, hogy mi az, hogy nem ér rá. Szóval az õ érdekében remélem, hogy ügyfelei voltak 3 után. Meg az enyémben, mert még az lesz, hogy bemártottam...
Az ízületeim kezdenek érdekesen pirosak lenni :( De nem mondanám, hogy elviselhetetlenül fájnak. Tegnap sikerült kiíratnom a gyulladáscsökkentõt is, mert elsõre nem akarta kiírni a házi orvos, hogy nem lehet kgy-ra. Aztán meggyõztem, hogy DE. Na nem bántottam :D

Nincs jelen

#8722 2009-03-14 09:48

sziszi32
Tag

sziasztok, mézes-pálinkás jóreggelt mindenkinek!
Lisáék józan szemmel is tökre aranyosak, pasek bácsi sztorijai mindenkinek tetszenek. Danika nyûgi, mert valami megfázásféle jövöget rája.
Ma megyünk Kassára, és remélem, ez a szép idõ kitart! :D :D

Nincs jelen

#8723 2009-03-14 13:05

kitti60
Tag

Olyan szép idõ van kint, már régóta várok erre...kis is mentem délelõtt a napocskára:) ott tanultam az angolt:D Még a legyek is rám szálltak :D Ebédeltem és várom hogy jöjjön haza anya..szegénykém ma is dolgozik. Apa pedig meccset vezet..játékvezetõ:)
Na megyek tévézni:D:D Sok puszi:)

Nincs jelen

#8724 2009-03-14 18:23

nori
Tag

Termés az van,ahogy látom,olvasom... :)

Szép hétvégét mindenkinek...

Luci,
a borogatás vízébe tegyél ecetet az jobban leviszi a dagadást!Jobbulást!:)

Te Sziszi,
hogy lehet hozzátok bejutni egy ilyen "wellnes-hétvégére"? Miféle protekció kell?:)

Hol van Roor???

Vicaa,
a dokit jól elintézted,szerintem neki kellemetlenebb volt mint neked:)

A fiúk elveszettetek,de mi mindig visszavárjuk õket!! :)

Kitti,
hogy megy az angol? Kitartás,ha valamit útáltam könyvbõl tanulni az az angol volt..de te nem vagy lusta fráter mint én,boztos jobban is megy..:)

Dusy,
nem osztahatok észt a 26 évemmel,nem is nekem (gondolom) címezted õszinte kitárulkozásodat de szeretnék csak annyit írni,hogy tudd,hogy nem véletlenül történnek velünk a dolgok,attól,hogy eddig ne sikerült hosszú távon boldog párkapcsolatot kialakítanod még nem jelenti azt hogy nem fogsz,pont akkor mikor nem is számítasz rá.Szerintem szeresd magad jobban,mert szerethetõ,csodálatos ember vagy,mindenkiben van valami egyedi,különleges,amit megtanulod jobban megbecsülni az értékeidet,amit elértél az életben jobban fogják mások is!!!Ezt gyakorolom,tanulom most én is:) Mert nem kell milliomosnak vagy cicbabának lenni hogy azt mondthasd,hogy elértél vagy megcsináltál valamit az életben.Te fel tudod mutatni a lányodat,mert nélküled õ nem lenne ma az aki..
Fordulj belülre,meglátod milyen szép dolgokat fogsz felfedezni! :) Ahhoz pedig,hogy boldogok legyünk nem kell feltétélenül szeretni valakit,kapcsolatban élni..mert ha már szeretsz megjeleni a félelem az elvesztésétõl,de mikor igazán magadat szereted,megbecsülöd tudatod,hogy az a "valaki" ott benn,nem hagy el és nem fog zaklatni soha:)

Kérlek kérj segítséget ha a zaklatás állandó,ne engedd hogy emiatt roszul legyél vagy bajod essék!!!

Bocsánat,hogy ilyen hosszúra sikeredtem,és pont az jött le,hogy osztom az észt,tényleg elnézést,csak megpróbáltam felidézni egy számomra fontos és okos ember tanácsait.Remélem nem veszitek rossz néven:)

Most pedig megyek kotyvasztani egy tojásdkrémet,tegnapról maradt töpörtyûs pogácsa,majd ahhoz vacsira..de vár még egy kis light-kocsonya házi kakasból..aranysárga,igaz nincs benne füstölt hús és fûszerek de olyan szép a színe mintha sáfránnyal csaltunk volna..de nem,csak házi,nem hormonozott hús,uh..éhes vagyok:)

Nincs jelen

#8725 2009-03-14 18:33

roor
Tag

Halika!

Itt vagyok Nórika!:D

Szép tavaszi idõ engem is elcsábított,igaz lakáson belül egy kis takarításra,szép ciklámen függönyöm lecseréltem a türkizkékre,elpakoltam a huzatfogókat (abban reménykedve hogy már nem lesz rá szükség :D ),meg a szokásos házimunkák.:D
És kenyérsütés.:D
Meg punnyadás,tévézés,semmitttevés.:D:D:D
És folytatom tovább.:D
Kitti60:azért mert csendesre vettem a figurát,még figyelgetlek ám.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8726 2009-03-14 19:11

tomekkk
Tag

Vicaa! Engem is zavartak a kiálló lapátjaim, s az élet úgy hozta hogy lehetõségem volt korrigáltatni, s nagyon nem bántam meg, 30valahány éves álom vált valóra! Üdv:T.

Nincs jelen

#8727 2009-03-14 19:29

pasek
Tag

Sziasztok Mindenki!

Botsánat, ha most nem olvastam el az elõzõeket s csak élménybeszámolok Szisziéktõl.
Voltunk ma Kassán. Megnéztük az Eszterházy-dómot s benne (többek között) II. Rákóczi Ferenc sírját.
Aztán adatvédelmi aggályokat véltünk felfedezni egy kávézóban, hiszen a WC-nek a videokamera monitorját láthattuk az asztalunktól, s hát el tudjátok képzelni. Kakilás éppen nem látszott, de csak éppen :D
Aztán Szisziék vettek egy pókot, vagy mi a "szent sz@rt", amit egy régi habverõbõl csináltak.
Ez a a fejvakaró izé: http://www.one-4.com/images/Head%20Massager.jpg
A nõknél ez kellemes érzést vált ki, viszonn mi pasik visítottunk a röhögéstõl, annyira csikizett, de Danika élvezte :)

Lényeg a lényeg, hogy jól érezzük magunkat, várjuk az esti ALOE party kezdetét és sokat gondolunk rátok, de nem úgy, mint Billgécc anyukájára!! :D

Ja, itt válaszolok Sziminek, míg el nem felejtem..
Orosházán sosem laktam, ott csak születtem, akkoriban Mezõkovácsházán éltünk, csak mikor a személyes adataimat kell leírnom "valahogy" mindig elõkerül Orosháza, s ha látom leírva, elkezd érdekelni  :)

Nincs jelen

#8728 2009-03-14 19:34

Vicaa
Tag

Talisok! Gondolva van rátok!!! Azért ugye vigyáztok egymásra? Remélem jó idõ volt rátok is és jól éreztétek magatokat ma!

Dusy, Nori mindent leírt elõttem, mi anno mikor Nori nagyon nem jó passzban volt hasonlóképp próbáltuk biztatni õt. Most pedig már õ írja ezt neked, aminek külön örülök! Csak fel a fejjel! :)

Roor, jó már olvasni téged is, ha csak egy szösszenetnyire is!

Gyorgyina merre jársz?

Judy, remélem jól sikerült a talid a barátosnõddel!

Tomekk, bevallom, hogy nagyon sokszor megfordult a fejemben, hogy én is korrigáltassam a fülem. Még néha most is átfut a fejemben, hogy mi lenne ha..., de van mellettem egy olyan férfi, aki imád, szeret és így ahogy vagyok, így kellek neki, megtaláltam azt az elõnyös hajviseletet, ami mellett fel sem tûnik, valamint van egy csepp lánykám és igazság szerint inkább ma már százszor is neki veszünk valamit, mint hogy erre áldozzak.
Azért ha ránk szakadna a bank lehet, hogy még én is valóra váltanám harmincéves álmomat ;)

Nincs jelen

#8729 2009-03-14 20:13

sziszi32
Tag

Sziasztok, aloé party lasssan indul, de Danika nem óhajt csucsukálni! Az asztalon állva táncikált az elõbb, annyira felpörgött a mai naptól (bár õ azt nagyiékkal töltötte, de ott ugye teljesen más a "rendszer", ergo délután egy táncoló, kacagó, pörgõ kis motollát kaptam vissza a pulyám helyett).
A hajmasszirozó cucc tényleg jó, a fiúk majd' bepisiltek, fejhangon sikitoztak, rázták magukat, mint valami epilepsziás, szóval, életünk pasijai valóban épületes látványt nyújtottak, s bennünk felmerült a kérdés, valóban a megfelelõ emberekre biztuk-e rá életünket.. :D :D :D
Ebédeltünk egy jót a városban, megmutogattuk Lisáéknak a magyarság nyomaira utaló mûemlékeket (többek között Mátyás király szobrát a dómban stb.), némileg reagálva a felvidéki politikai helyzetre. :)
Aztán egy kicsit sikerült lerázni a fiúkat, kicsit kóvályogtunk a teszkóban, de máris köröztek minket, úgyhogy igazi leszboszi élmény kevés volt. De még elõttünk az éjszaka. Igaz, a tegnap éjjel sem aludtak sokat, na nem "azért" :P, hanem mert megnéztük a Halálos hallgatást...
SZóval, gyönyörûséges napunk volt. És az este is szépnek igérkezik. Ha lesz egyetlen józan ujjam, majd késõbb megirom, hogy mire jutottunk az agysejtpusztitással... :D :D :D
Mindenkinek szép estét. :) :) :)

Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-14 20:20)

Nincs jelen

#8730 2009-03-14 21:05

Dusy
Tag

sziasztok

köszönöm és igazatok van Nori és Vicca és tudom mit kéne tenni csak nem megy   
Jó éjt

Nincs jelen

#8731 2009-03-14 21:48

Agica01
Tag

Sziasztok!

Húú, hogy mennyit tudtok ti írni, gyõzök visszaolvasni! nem is sikerült még mindent, így vannak homályos pontok még... pl. lesz valamilyen tali? Hol, mikor? Azt nem talátam meg.

Luci, pihentesd sokat a lábad, hogy mielõbb helyrejöjjön! Próbáld Aiolosz módszerét, biztos beválik ;)

SZiszi-Lisa-Pasek, nektek jó szórakozást, bulizást! Jó nektek, irigyellek titeket!

Ami a barátságos témát illeti: nekem is volt sok, de ahogy itt jópárunknak, nekem is elfogytak! Aki itt van a szomszédban azt nem érdeklem, vagyis "nincs ideje" találkozni. Két igazi jó bartánõm maradt, mindegyik pesten van, de ahányszor hazajönnek pécsre (havonta talán), mindketten az itthon töltött hétvége 2 napjából egyet rám tudnak szánni!!

Angolt tanulók: csak tanuljatok kitartóan, én 3x is nekifutottam, és nekem valahogy nem ment, nem fekszik. Pedig jó lenne tudni, de nem áll a számra. Pedig nekem is kellett a diplomámhoz még egy nyelvvizsga (olasz még gimibõl van), így angol híján németül tanultam, és mástól még nem hallottam, de én szeretem is. :)
De Kitti, hogy csak barát az angol tanár, hát... ;)

Magamról: végül is hétfõn visszamentem a kórházba és haza is engedtek, de nem voltam még jól így nem jöttem fórumozni. Bazsika olyan aranyos, azóta le sem száll rólam, csak anyukázik egyfolytában!! Pedig még nem tudok vele igazán játszani, sõt, sehogy, csak  mesét olvasok neki. A fekvõ játékokat nem szereti, mert nem egy nyugodt gyerek!
Most már a hasam is jobb kicsit, már annyira nem húzódik, és ma voltam kontrollon, a fenekemen meg azt mondják gyönyörûen gyógyulnak a tályogok, meg minden! Szóval meg vannak velem elégedve.
Szerdán megyek gasztros kontrollra, akkor kiderül most mennyi a crp-m, ami már hónapok óta 100 körül mozgott. És folytathatom a humit, ami már lejárt egy éve. Sztómát is szokom, már úgy látom arra is van esély hogy felhúzzak rendesebbb ruhákat is :) Napról-napra minden jobb lesz.

Ma volt itt a barátnõm és eljött velünk farsangra, mert ma volt az oviban, így nem nekem kellett  a fiam után szaladgálni.
Egy kis sztori: Bazsikám nem volt hajlandó beöltözni. Elõször be akart kisegérnek, már majdnem készn volt a jelmez, csak a füleket kellett volna felvarrni, amikor rá akartuk próbálni. Ettõlannyira megijedt, hogy a fejére varrjuk a füleket, hogy letépte magáról. Nem értette, hogy csak odapróbáljuk. szóval letépte a ruhát, és sírt, hogy õ nem akar kisegér lenni, inkább Balázska marad. És megkérdezte: "Anyuka Balázska szeretnék maradni. Megengeded?" Úgyhogy nem erõltettük a témát tovább, nehogy az egészet megutálja.

Húú, ez hosszú lett, nem akartam senkit untatni.
Jó éjt, szép vasárnapot!

Nincs jelen

#8732 2009-03-15 00:06

sziszi32
Tag

tudjátok, mi a szomorú a mai napban? Hogy MA még nem ittunk semmit!!!! Csak tegnap éjfélig!! :D :D :D :D
mindenkit nagyon szeretek! :D :D :D

Nincs jelen

#8733 2009-03-15 00:26

aiolosz
Tag

Agica01 írta:

"...Húú, ez hosszú lett, nem akartam senkit untatni.
Jó éjt, szép vasárnapot!..."

Engem biztos nem untattal, jo volt Rolad olvasni..es gondolom nem vagyok egyedul azzal, hogy nagyon drukkol Neked  :-* 

Nincs jelen

#8734 2009-03-15 01:00

sziszi32
Tag

Kedves Ágica: holnap, azaz vasárnap délután akartam csak neked szentelni pár gondolatot, de ezek a népek itt hagytak engem, mindenki elhúzott aludni... na mindegy, hûtlen, gyáva nép ez... hol van már a régi magyar virtus???
Visszatérve hozzád: irigyelned nem kell, ha egészséged engedi, és megteheted, akkor egy minitalit Veled és családoddal is szeretettel megszervezünk. Szeretnélek személyesen is megismerni, ha egyszer, valamikor a jövõben te is úgy szeretnéd. Bõvebben majd holnap írok errõl a témáról. :)
Most már tényleg: jó éjt! :D

Nincs jelen

#8735 2009-03-15 01:13

Nita
Tag

Sziszi32! Azt kell mondjam sziporkázol! :D De tényleg nagyon szeretem olvasni az írásaidat! Mindig vidámabb leszek tõled! Örülök hogy jót taliztatok...csak irigykedni tudok én is :D

Agica01! Engem sem untattál jó volt olvasni rólad is, hogy alakulnak a dolgok azért szépen lassan, de biztosan jobb már!

Nincs jelen

#8736 2009-03-15 01:49

aiolosz
Tag

sziszi32 írta:

"....de ezek a népek itt hagytak engem, mindenki elhúzott aludni... na mindegy, hûtlen, gyáva nép ez... hol van már a régi magyar virtus???

Sziszi, csak nem elálmosodtál... :)  En most fejeztem be egy "Gyorskviz" irasat ide:
Kviz party

Nincs jelen

#8737 2009-03-15 07:28

roor
Tag

Halika!

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#8738 2009-03-15 07:39

Györgyina
Tag

szép jóreggelt Mindenkinek. Legyen boldog napotok!

Sziszikém! hát nem csodálom, hogy edzett tested és lelked mellõl kidölnek a Vengédeid. ki bir Veled lépésttarani? Danikincs személyi-edzõd már formába hozott, Vele nem lehet kondkurálni és úgy illõ, hogy a háziasszony legyen a legvirgoncabb. Hát ez neked hála az égnek megy is. Gratula. És további jó mulatást.
Dusy: a lélek dolgait a legnehezebb rendbetenni. Nem bûn és nem szégyellnivaló. Örülök, hogy leirtad. Emailt irtam.
ÁGICA: Te szép és aranyos kisbogár. Végre-végre köztünk. És kedves Családod körében. Jelentem a példaképeim közé kerültél, mert paráztál, de nagyon bátran viselted sorsod. A Balázska szotori pedig édes még-még. Gyógyulj gyorsan és erõsödj és találkozzunk minél hamarabb. Én már nagyon várom. A tali idõpontja pedig még nem fix azért nincs meghirdtve.
Lucikám: lábadra gyógypuszi, Gyerekeknek pusszantás. Lassits! és gyógyulj. És köszönöm, hogy még bajodban is küldöd a képeket, nagyon boldoggá teszel. Köszönöm.
Merykém, tündérem, keresztlányom: legyen boldog hétvégéd a családoddal és ne gályázd agyon magad drágaságom.
Vicaa: pocikád hogy van? Remélem a simi meg puszi jót tett és már nem fáj. ha mégis doki. Annababa tündérnek jó napot és sok játékot. Attilát üdvözlöm.
Aiolosz: megint szalma? hát! A Családod igen mozgékony. De látom nem töltöd búsan a szalmaság perceit. A sztori jó, a kvíz szórakoztató köszi. És lassan jön a hajósszezon, ami Neked biztosan nagy öröm. Már süt a napocska. Hamarosan szabadulunk a szobából. Legyen kellemes a napod.
Orsika: légyszi legalább egyszer pihend ki Magad. A Csajokat puszilom és ölelem.
Nita: kert hogy áll? Tudom: áll, de rendezitek? Már gyönyörû az idõ és kellemes a kerti munka. Nálunk már nekikezdtünk, hajrá.
Anyuci, Heni: remélem tegnap kellemesen telt a nap itt Pesten, kár, hogy nem találkozhattunk. Remélem éppségben, egészségben hazaértél. Gyerkõcöknek pusszantás.
Mártuska: nekem ez a képátküldés nem megy. Valamiért nem akar sikerülni. De még nem adtam fel, próbálom.
Judy, okoska: vettem az IWIW-en a jelentkezést és láttam, hogy milyen helyes lány vagy, és hogyhogy még nem csapott le Rád egy herceg? Hát én ezt nem értem. Talán nagyok az igények, mert fejben és küllemben nagyon toppon vagy.

Mindenkinek boldogságos és szép napot kivánok betegtársatok                             Györgyina

Nincs jelen

#8739 2009-03-15 07:42

akiss
Tag

Sziasztok!

Agica, örülök, hogy jobban vagy. Jó volt olvasni rólad. :)

Mini talizók, remélem nem vittétek túlzásba az aloézást! :D

Ez a nap is "jól" kezdõdött. Eltûnt a kutyám, mindjárt indulok szétnézni, mert az embernek dolgozni kellett mennie. Majd csak nem lesz semmi baja. Nem tudom, hogyan reagál le egy esetleges bántalmazást. 3 éves német juhász kan, itthon végtelenül jámbor, de mi van ha valaki megüti, nehogy nekiforduljon. Abban bízok, hogy a sintérnek kinevezett emberke befogja és nem lövik le. Egyébként is ragaszkodok hozzá, mert kaptam szüli napomra keresztapámtól.
Billgécc anyukáját én is szidom ezerrel!!!! Lefagy, haldoklik a gép egy lökött kresz prog. miatt, az astalavista nem bírja. Nálam okosabbtól szeretném kérdezni, olyan lehetséges-e, hogy 2 op rendszer van a sz.gépen? Priviben írjátok meg légyszi, ha tudjátok a választ.

Nincs jelen

#8740 2009-03-15 07:57

aiolosz
Tag

akiss írta:

"... Nálam okosabbtól szeretném kérdezni, olyan lehetséges-e, hogy 2 op rendszer van a sz.gépen? Priviben írjátok meg légyszi, ha tudjátok a választ.

Lehet, hogy okosabb vagyok, de szebb nem :)
Igen lehet, de nem javaslom, fokeppen akkor nem, hogy ha nem vagy profi a szamitastechnikaban. Nalunk volt Linux es Windows XP egyutt. Bootolasnal kellett eldontened, melyiket valasztod, erre egy primitiv kis progaramot lehet barkacsolni....de osszeakadtak a dolgok menet kozben, nem kivanom vissza...
Szivesen a Linuxot hasznalnam inkabb, szivem szerint, de mar oreg vagyok hozza, erre a harminc-negyven evre, ami nekem hatra van, mar nem eredemes :(

Nincs jelen

#8741 2009-03-15 08:03

Pocak
Tag

Szép reggelt mindenkinek!
Jelentem, elkezdtem rendes évi munkám, szerdától ismét az M6-os autópálya építõk csapatát gyengítem! Amíg be nem szerzek egy laptop-ot nem tudlak Benneteket olvasni sajnos!
Az ünneplõknek jó ünneplést, a randalírozóknak jó tüntetést kívánok!

Nincs jelen

#8742 2009-03-15 08:13

aiolosz
Tag

aiolosz írta:

"... Igen lehet, de nem javaslom, fokeppen akkor nem, hogy ha nem vagy profi a szamitastechnikaban. Nalunk volt Linux es Windows XP egyutt. Bootolasnal kellett eldontened, melyiket valasztod, erre egy primitiv kis progaramot lehet barkacsolni....de osszeakadtak a dolgok menet kozben, nem kivanom vissza...

Korrigalnek, mert amikor az altalam emlitett helyzet volt, akkor egy winchester volt a gepben (Nekunk egy kis halozat van at home) most viszont harom, ket belso es egy kulso....vagyis meg lehet csinalni, ugy, hogy az egyik vinyora az egyik, a masik vinyora a masik op. rendszert teszed fel es inditaskor arrol bootolsz, amelyik op. rendszert eppen hasznalni akarod.
Azert ehhez kell egy mazohista beutes...bocs

Nincs jelen

#8743 2009-03-15 10:25

akiss
Tag

Aiolosz! Köszönöm a választ. :)
Sejtettem, hogy nem érdemes. Szerintem érdemesebb letakarítani a Vista-t és XP-t tenni helyette, de gondolkodtunk a fent emlegetett megoldáson is (ami valószínû el lesz vetve). Felhasználói szinten megy a szám.techn. komolyabb témában már sikítani szoktam egy okosabbnak. :D

Nincs jelen

#8744 2009-03-15 11:31

Marthuska
Tag

Sziasztok!
Agica! Nagyon örülök, hogy napról napra jobban vagy, és a tályogok is szépen gyógyulnak! Engem egyáltalán nem untatott, amit írtál. Balázskának pedig tényleg nem szabad erõltetni, ha egyszer nem akar kisegér lenni!:):) Én tökéletesn megértem.

Nori! Már több e-mailt is írtam, amire nem válaszoltál. Lehet, hogy meg sem kapod?

Györgyina! Én is gyakorolgattam a képküldést. Nézd meg légy szíves az e-mail fiókodat, küldtem két képet. Remélem át is ment.

Roor! Ezek az ablakok most mit jelentenek?:):) Jó lenne, ha kinyitnád, mert ha küldünk valami finomat kitörik!:):)
Biztos megvan az oka, miért küldted a képeket, de most nem érek rá mindent elolvasni, mert már valami így is ég a sütõben!

Tünetmentes szép napot mindenkinek!
Puszika!

Nincs jelen

#8745 2009-03-15 13:31

akiss
Tag

Aiolosz, azt elfelejtettem írni, hogy ez egy egyszerû középkat. laptop. De már ejtettem az ügyet, elég ide egy op.rendszer, de az jó legyen :D Nincsenek mazohista hajlamaim :D

Kutyámról még mindig semmi hír! :( Pedig már boldog-boldogtalannak szóltunk, és kerestük szinte egész nap. A remény hal meg utoljára.

Összegezve az eddigi hetet, hát.... sz@r volt. Remélem a jövõhét jobb lesz.

Nincs jelen

#8746 2009-03-15 14:52

aiolosz
Tag

Elfogadtak a "Gyorskviz"-t, amit keszitettem, lehet jatszani .....aki akar, persze...
A "Kvizpart"-on "Utticai Cato" vagyok.
http://kvizpart.hu/gyorskviz/gyk.kviz?g … mp;tkid=11

Nincs jelen

#8747 2009-03-15 17:23

kitti60
Tag

Ennyit a tegnapi szép idõrõl..de legalább beujitottam pár zenét Zoltán ismerõsömtõl:D

Ja és kitaláltuk Ivettel hogy ott is aludhatnék és ugy mehetnénk partyzni április 3.án:D Akkor lesz újabb buli ott ahova szeretnék menni. És ezt már nem hagyhatom ki, hiszen megigértem nektek :D Persze még apát fûzögetni kell, hogy elengedjen ugy ahogy mi gondoltuk...de anya teljes mértékben támogat.sõõt :) Megbízik bennem:) Apa egyszerûen meg csak félt, néha tulzottan is de már megszoktam:D Ha tehetné megállítaná az idõ hogy sose nõljek fel:D Anya szerencsére halad a korommal:D:D

Ágica! Mostmár minden jobb lesz:) Továbbra is gyógyulgass ilyen szépen;) És tudasd velünk, hogy kicsattansz az egészségtõl:)

Roor! Akkor figyelõ üzemmódban is olvasod, hogy nekem tetszik az ablak!;) Akármilyen célt szolgáljon is :D

Akiss! Remélem mostanra megvan a kutyus.. Nagy állatbarát vagyok, bizom benne hogy semmi baj nem történik vele és hazatalál hozzád!!! És sikeresebb jövõhetet neked :)

Mindenkinek sok napfényt küldök!:)

Nincs jelen

#8748 2009-03-15 18:25

én
Tag

roor írta:

.

Halika!

Itt vagyok Nórika!

Szép tavaszi idõ engem is elcsábított,igaz lakáson belül egy kis takarításra,szép ciklámen függönyöm lecseréltem a türkizkékre,elpakoltam a huzatfogókat (abban reménykedve hogy már nem lesz rá szükség  ),meg a szokásos házimunkák.
És kenyérsütés.
Meg punnyadás,tévézés,semmitttevés.
És folytatom tovább.
Kitti60:azért mert csendesre vettem a figurát,még figyelgetlek ám.

Na akkor miért rakta föl roor a két képet? Hát hogy megmutassa nekünk a szép türkiz függyönyét.
Ezt csak azért írtam, mert többen kérdeztétek, hogy mit akar ábrázolni a két kép.
Jól gondolom roor?

Szerkesztette: én (2009-03-15 18:26)

Nincs jelen

#8749 2009-03-15 18:28

én
Tag

Na ez a szövegdoboz történet nekem nem igazán megy. Az eleje már jó, de aztán nem tom beletenni az idézetet. Segítség!

Nincs jelen

#8750 2009-03-15 18:57

judy1981
Tag

Roor: ha már a többieknek nem esik le, akkor Én megdícsérem a függönyödet, ami... mióta is várja, hogy felkerüljön? :D
Sziszi: Az aloe hatása azért még észrevehetõ az írásodon :D
Ágica: örülök, hogy kezded aktiválni magad. Farsang, meg lesz még elég. Emlékszem, hogy hugomnak minden évben készültünk a farsangra, és mindig beteg lett, mire eljött a farsang. Azt hiszem nagycsoportos volt, mire elõször eljutott egy farsangra.
Kitti: az apák már csak ilyenek, bezárnának 40 éves korodig, és a fiúkat vadászpuskával tartanák távol.
Akiss: Bár a vista kipróbálására még nem vitt rá a lélek, de még senki sem dícsérte. És akkora különbség nem lehet a kettõ között, hogy megérje mindkettõt feltelepíteni. A kutya remélem már megvan.
Györgyina: hát ez van. Ennek több oka is van, többek között én. Bárkit el tudok fogadni, de kapcsolatban nem igazán vagyok alkalmazkodó. :|

Barátnõmmel meg volt a tali. Idõ hiányában bevetettem magam egy ajándék boltba, és kapott budha szobrot mert nagyon babonás, meg egy fotóalbumot, amit ha jól láttam, merített papírral fedtek be, és természetes anyagokkal díszítettek. Aloéztunk kicsit, sokat beszélgettünk. Szívtam jó sok füstöt.
Honvágya van, ami egyrészt elkeserít, mert tudom, hogy akkor nem érzi magát jól ott Bp-en. Másrészt kis reménnyel tölt el, hogy talán hazajön, és akkor többet tudnánk találkozni. Már többen is keresik neki a munkahelyet. Én is szétnézek. Viszont ajánlatot kaptam, hogy ha meglesz a pesti tali idõpontja, szóljak, és mehetek hozzájuk csövezni :D A XV. ker.-ben (autóval) kb. 5 percre lakik a Pólustól, úgyhogy idegenvezetõ(k) jelentkezését várom, akik esetleg a környéken laknak.

Nincs jelen

IBDoktor

Láb