#8751 2009-03-15 19:19

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

ÉN.nálad a pont!:D:D:D:D És köszi.:D
Judy:jelentem pólustól kb tényleg öt percre lakom!:D:D:D:D
Köcce a füügyönydícséretet.:D
Ez már réóta,ugyanis a cikláment szántam a hálóba,de már ráfért hogy kezelésbe vegyék a mosómedvék.:D

Nincs jelen

#8752 2009-03-15 19:21

aiolosz
Tag

judy1981 írta:

"... Viszont ajánlatot kaptam, hogy ha meglesz a pesti tali idõpontja, szóljak, és mehetek hozzájuk csövezni :D A XV. ker.-ben (autóval) kb. 5 percre lakik a Pólustól, úgyhogy idegenvezetõ(k) jelentkezését várom, akik esetleg a környéken laknak..."

Ugye tudod Judy, hogy nekem egy kicsit a szivem csucske vagy, akkor is, ha ezt nem hangoztatom lepten nyomon...en nem lakom a kornyeken, de qrva jo idegenvezeto vagyok..szallast nem merek felajanlani, mert meg valaki "Hony soit, qui mal y pense"

Nincs jelen

#8753 2009-03-15 19:23

roor
Tag

Halika!

Óh bocsánat,Kitti neked akartam még pöttyenteni:köszi,de ne az ablakot,hanem a függönyt nézd.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8754 2009-03-15 19:47

Dusy
Tag

sziasztok

györgyina ment válasz

sziasztok jó ét

Nincs jelen

#8755 2009-03-15 20:38

sziszi32
Tag

Hát, szomorú hírem van drágáim: az invázió elmúlt, Lisáék elvileg már otthon vannak. :( De persze annak örülök, hogy most nem sztrájk van, így nem tartott az út hat órát (80 km!) :) :)
A mai nap nagyon jól sikerült (szerintem, de csak azért, mert (ál)szerény vagyok :O), bár az aloénak ma búcsút intettünk. Ebédre volt hhhusileves TÖLTELÉKKEL, majd pedig férjem-féle rakott krumpli. Amirõl csak annyi a sztori, hogy két pofára tömtük magunkba az ételt, a férjem meg gyanakodva méregetett bennünket, mi meg nem értettük. Aztán megkérdezte, hogy nem hiányzik-e valami? Nem. Pedig kimaradt belõle a fõtt tojás :D :D :D De tényleg nagyon fini volt.
Délután Pasek, Daniapu és Danika kimentek a ház elé, Danikaszaladgáltatás céljából. Aminek az lett a vége, hogy Danika beszerezte élete elsõ állhorzsolását. :( De úgy visitott hozzá, mint egy kismalac, félelmetes volt. :)
Aztán Lisáék hazamentek. Most üres a ház, lassan visszatérünk a való életbe.... :(
Ágica: megy mail.
Én meg megyek leteszem a pulyám aludni. :)

Nincs jelen

#8756 2009-03-15 20:57

judy1981
Tag

Roor: már az is megfordult a fejemben, hogy lehet szomszédok vagytok :D De majd megkérdezem a pontos címet, és akkor - ha más nem is, te biztosan- tudni fogod, ki az én emberem. Majd priviben megírom, ha közelebbit tudok.
Aiolosz: ugye tudod, hogy te is az enyém. De azért jólesett, hogy most hangoztattad. :D Pont ma meséltem itthon rólad, mert épp a társasház fûtés-korszerûsítésén törjük a fejünket, és ha jól tudom, te pont ezzel foglalkoztál korábban.

Nincs jelen

#8757 2009-03-15 21:12

roor
Tag

Halika!

Judy:ha csak nem fütyköse van és ukránul beszél akkor nem hinném hogy a szomszédom.:D:D:D:D:D
Bármikor szívesen segítek,szólj bátran.:D

Nincs jelen

#8758 2009-03-15 21:33

akiss
Tag

Sziasztok!
Örülök, hogy jól sikerült a mini tali. :D Detox?

Roor, én láttam ám a kép lényegét :D

Judy, nem vesztettél semmit a vista kihagyásával. Nincs vele semmi gond, addig amíg nem akarsz valamit telepíteni, agyhalál. Engedély, aztán annak az engedélye, majd az engedély engedélyének az engedélye és a végén kisül, hogy nem fut a program :D Ja meg a fene nagy biztonság(érzet) mellett (+víruskeresõ) bekap két fa lovat!

Kutyámról még semmi hír, de tomboltam! Ott leírtam mindent. :(
Jó, hogy kezdtem jobban lenni crohn ügyileg, délután már fájt a gyomrom, holnap szerintem a hasam is menni fog. Mindig van valami :(

Szerkesztette: akiss (2009-03-15 21:34)

Nincs jelen

#8759 2009-03-15 22:15

aiolosz
Tag

judy1981 írta:

"...Aiolosz: ugye tudod, hogy te is az enyém. De azért jólesett, hogy most hangoztattad. :D Pont ma meséltem itthon rólad, mert épp a társasház fûtés-korszerûsítésén törjük a fejünket, és ha jól tudom, te pont ezzel foglalkoztál korábban.

Jol tudod, keress meg es segitek, ha tudok :-*

Nincs jelen

#8760 2009-03-15 22:38

sziszi32
Tag

Felséges roor: szépséges türkizfüggönyös álmokat! :D
Nekem most miért nem ir senki? :(
Akiss: nem a tombolóba irom, hanem ide: döbbenet, amit leirtál. Mármint az is, hogy lopják a fajtiszta kutyákat, meg a kutyaviadaloknak akár csak a gondolata is. Ez a legalja az emberi természetnek, aki ilyesmit képes elkövetni a ránk bizott (!!!!!) állatokkal szemben. Csak remélni merem, hogy a kutyád mégiscsak elszökött valahova "udvarolni".

Nincs jelen

#8761 2009-03-16 07:27

akiss
Tag

Sziasztok!
Sziszi, délelõtt még én is azt gondoltam, hogy elszökött. Habár soha nem ment ki, lett volna rá lehetõsége, még akkor sem amikor a szomszéd tyúkjai itt a kapuban csipegettek. Mondjuk volt amelyik betévedt és pórul járt. Ezért nem értem miért pont most szökött el, és hogyan ment ki a kerítésen lábnyom hátrahagyása nélkül, letörölte a lábát?
Délután és este az összegyûjtött infók után kezdtem parázni. Álmomba se gondolnám, hogy felnõtt kutyákat lopnak, minek? Szocializálódtak, van egy kialakult hierarchiájuk, szokásuk, tudásuk. Nem értem. A kutyaviadalok, meg egyszerûen felháborítanak, azokat kellene így összeengedni akik szervezik.
Nemsokára indulok plakátolni, hátha mégiscsak tud valaki valamit, meg az iwiw-en is küldtem körüzenetet falumbéli ismerõsöknek.
Olyan mintha a gyerekem lett volna, én neveltem, én ápoltam, gondoztam. Eddig bosszankodtam, ha reggel miután kiléptem az ajtón majdnem átestem rajta, vagy mert rengeteg sarat felhozott a járdára, kitaposta a virágot a kertben. Most lesz kész a kerítés a kertbe. :( Azért lett német juhász, mert szerintem nagyon szépek, intelligensek, és nem utolsó sorban szeretik a gyerekeket.
Ha megtudok valamit írok.
Köszönöm, hogy együtt éreztek velem.

Nincs jelen

#8762 2009-03-16 08:20

Agica01
Tag

Szép jó reggelt mindenkinek!

Na megint megkezdõdött egy hét. GYerkõc már oviban, azt hiszem ma megpróbálok kicsit takarítgatni, amennyire a hasam engedi.

Akiss,ne add fel, biztos meglesz a kutyus! Anyuék kutyája is elszökött dec. 23-án (szerintem írtam is), plakátoltunk meg minden, és csak elcsavargott, valaki meg befogadta mert nem tudta kié. És jan. 4-én hazahozta, akkor vette észre a plakátot. Pedig addigra már lemondtunk róla.
Szóval ne gondolj a legrosszabbra, még simán elõkerülhet! Erre gondolj és akkor így is lesz!

Sziszi: várom a mailt.

Nincs jelen

#8763 2009-03-16 09:21

kitti60
Tag

Roor! Nekem is van ilyen függönyöm, de a tiéd jobb :P

Nincs jelen

#8764 2009-03-16 09:43

zolcsi
Tag

Szép jó reggelt mindenkinek!
Elnézést kérek mindenkitõl :egy ideje nem írtam csak olvasgattam.Tudjátok elég nehéz idõszakon vagyunk túl a párommal de ma már õ is dolgozik!Úgy érezzük fel tudtuk dolgozni a történteket de azért sûrûn eszünkbe jut!Én ma éjjel pédáúl arról álmodtam ,hogy lányom született.:)De sajna rögtön fel is ébredtem!.:(

Sziszi hiányoltad ,hogy nem ír neked senki.Ezt a bekezdést csak neked szánom.:D
Danibetyár nagyon arnyos remélem nekem is lesz pár éven belül hasonló kis huncutkám.Jókat derülök a humoros írásaidon.Csak egy sztori neked:Hétvégén névnapon voltunk.Egy ismerõsünk lánya aki 16 éves késõbb érkezett a többeiknél.Mindenkivel puszi kézfogás odaér hozzám :.......Ekkor a trauma lecsapott.:CSÓKOLOM-köszönt nekem.
mint farkas  kismalacéknál úgy leforrázódtam.De miért is?34 vagyok õ 16.De akkor is elég zokon esett válaszom gyorsan :-ugyan már tegezõdjünk nem vagyok én olyan öreg.A végén búcsuzáskor aztán jött a megynyugtató HELLO.         

Ágica örülök ,hogy jobban vagy de azért azzal a házimunkával még óvatosan.
Akiss sajnálom akis jószágot nekem a kollégám feleségének a cicája tûnt el.Õ is plakátokat tett ki és a végén elõkerült a cica.Na oké az nem volt törzskönyves.

Heni jó a függönyöd.:D

Szép napot!

Nincs jelen

#8765 2009-03-16 09:58

Nelly
Tag

Sziasztok!

Adok magamról én is egy kis életjelet :)
Ma szabadnapos vagyok,és fogok sütni fini csirkehusit,krumplipürével és uborkasalátával :)

Judy mielõtt kérdeznéd még mindig nem sikerült híznom..de már nem is érdekel..:) ha jönni akarnak a kilók,majd úgyis jönnek és akkor majd leállítani nem fogom tudni õket(persze ez sose volt így..de az ember öregszik sose lehet tudni) :D

Holnap már megyek dolgozni,de szerda csütörtök szabad,de ezeket a hétköznapi szabadnapokat annyira nem szeretem..fõleg hogy tudom péntek szombat vasárnap meló..és most még haza se tudok menni Poroszlóra tesómékkal...

Roor,Luci,Manó és mindenki kellene egy jó berúgós estét szervezni :)
Ha tervezitek ki ne hagyjatok belõle :P

Zotyi na milyen volt az elsõ melónapod?Ha holnap is mész akkor majd integetek a buszról neked..feltéve ha már ott leszel :)

Azért azt még el kell árulnom,hogy még mindig nem tévedtem el :D
Ezen igen csak meglepõdök..de tudtam én mindig,hogy ügyi vagyok :)
Habár van némi problémám a mozgólépcsõkkel azok nem szeretnek..a zebránál néha nem veszem észre hogy lámpa is van ami nekem mint gyalogosnak szólna..de eddig még nem ütöttek el :D
És amit utálok:::a metrónál kutatni kotorni a bérlet után...mikor így is tele van mindennel a táskám..ezt nem szeretem :)

Alig várom,hogy jobb idõ legyen..és végre valami zöld területre mehessek ahol jó a levegõ..és most írnám,hogy Boját megfuttatnám..de.

Na asszem most úgy röviden ennyi.

Györgyina szívesen meglátogatnálak a héten ahogy ígértem,hogy felugrok majd hozzád..de most szerdán konyhatündérkedem és moziba megyek csütörtökön meg tesómmal szerveztem programot.A többi napon meló.De majd összehozzuk valamikor.

Pussz mindenkinek legyetek jók és rosszak :)

Nincs jelen

#8766 2009-03-16 10:39

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki,
Hazaértem én is, haza-haza a hétvége fantasztikus volt, Dani meg családja elképesztõ, tovább nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy a Sziszi családban Sziszi a legcsendesebb sztem ez elmond mindent.
Nagyon jól éreztem magam, köszönöm az élményt!
Lisa

Nincs jelen

#8767 2009-03-16 16:40

roor
Tag

Halika!

Lisa:szössz meg pötty.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8768 2009-03-16 17:09

Lisa
Tag

:D :D :D :D :D :D
Szössz, meg pötty meg vajas krumpli :D :D :D ja meg Pólus is akkor :D :D :D Akkor már Helén a tehén is :D :D :D :D
No sziasztok!

Nincs jelen

#8769 2009-03-16 19:43

sziszi32
Tag

Sziasztok!
Lisa: örülök, hogy végre valaki észreveszi, milyen szolid és szerény is vagyok én :D :D :D
Zolcsi: a külön bekezdést köszönöm, a "csókolom"-t ne vedd zokon. Nekem akár 25 évesek is csókolomot köszönnek, pedig csak 33 éves leszek valamikor õsszel.  :D
Fáradt vaok, majd lesz késõbb szössz még. :)

Nincs jelen

#8770 2009-03-16 21:17

roor
Tag

Halika!

Eztet a szépséget mostan kaptam.:D:D:D:D:D:D:D

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#8771 2009-03-16 23:00

sziszi32
Tag

Mai sztorim, pihent agyaknak. Felhivtam anyám, hogy lerohanjuk õket, és a kicsit rájuk bizzuk abból a célból, hogy élve kapjuk õt vissza. Mondtam neki, ne fõzzön, mert én viszek kaját. Erre õ, hogy milyen levest szeret a kicsi? Hát mondom, hogy talán a krumplist,káposztást. Én itthon fõztem paradicsomlevest, pácoltam husit sztroganoff módra, mindent becsomagoltam, elvittem anyámnak, aki azzal várt minket, hogy nem tudott dönteni, ezért fõzött káposztalevest és-- krumplilevest is. :o Igy ma háromféle levesünk volt. Plusz, a vasárnapi húsleves-maradék.
Mai dilemmám: alsónemû-boltokban, a próbafülkében miért vannak olyan tükrök, amelyekben minden pattanás, ránc, zsirpárna látszik, és a bõrünk miért tûnik betegesen sárgának, és a hajunk lelapult, zsiros ritka kócnak, és azok a karikák miért kerülnek a szemünk alá, amikor otthonról elindulva ha nem is claudia schifferként, de legalább nem zsákkal a fejünkön indultunk el???? :O :O :O

Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-16 23:01)

Nincs jelen

#8772 2009-03-17 07:30

Lisa
Tag

Sziasztok,
Roor: gyönyörû a virgácsod, jajajaj bocsánat a virágod!! :D :D :D
Sziszi: legalább sikerült a célt megvalósítani abban a próbafülkében, majd a kasszánál? :D
Egyébként azért vannak ilyen tükrök, hogy ha vannak ilyen önbizalommal teli emberek, mint TE akkor azoknak mégtöbb legyen!
Úgy hogy pofa, be és békülj ki a tükörrel, mert esküszöm vissza megyek!!!!! Képet nem is raktál fel, pedig lehet kíváncsi vlki!
Fiúk: akik nem jelentkeznek! :D Zotyesz, Veled mi újság? Itt halvány foszlányokból, és személyes tapasztalatok elmesélésébõl lehet csak következtetni arra, hogy mi van Veled. Bizti az idõd is kevesebb, nehogy már csak azok "érdemeljék ki", hogy tudjanak rólad vlmit akikkel személyesen sikerül találkoznod...no a lényeg hogy mi újság? :D
Zsenikém: Téged lassan már meg sem kérdezlek, hisz tudom, el vagy foglalva mint mindig, de akkor is.
Ágica: most már megkésve, de akkor is köszöntelek otthon, és JÓL!
Vicaa: mi van Veled????Jobban vagy?????????
Bánatos: légyszike potáz priviben egy címet, mert elkavartam :( :( :(
Ma takarítás lesz egész délelõtt és tanulás, du. pedig angolra vállalkozom megint.
Ánya: ??? Te hogy vagy? sikerült egy picit sziesztáznod a hétvégén?

Mindenkinek szép Napot és Gyógyulást : Lisa

Szerkesztette: Lisa (2009-03-17 07:33)

Nincs jelen

#8773 2009-03-17 07:51

Agica01
Tag

Sziasztok, jó reggelt!
Ez a hajnali kelés nem való nekem, jobb szeretek 9-ig aludni. De hát a családnak korán kell kelni.

Zolcsi, mivel eddig nem nagyon voltam, csak mostanra tudtam kihámozni mi történt, és nagyon sajnálom! De ne csüggedjetek, elõbb-utóbb sikerülni fog!

Ami a házimunkát illeti, tegnap tényleg kicsit túlvállaltm magam, boltba is elmentem,meg pakoltam-takarítottam, meg térköveket hoztak, ott irányítottam a lerakodási munkálatokat,stb... úgyhogy most felöltözök,elmegyek anyukámhoz, lefekszek és NEM CSINÁLOK SEMMIT!

Sziszi, levél még nem érkezett.

Lisa, ma-holnap írok neked privit, lenne egy pár kérdésem kialakult új helyzetemmel kapcsolatban. :)
puszi, pááá

Nincs jelen

#8774 2009-03-17 11:34

Györgyina
Tag

Sziasztok Barátaim! Ma ugyan nem akartam irni, de most úgyérezm rákényszerülök. Nem tudom láttátok-e, de Anyuci kérte a spariról és a fórumról való törtlését. Gondolom ez nem csak engem döbbent meg. Indokot nem ir, de a magam részérõl elgondolkozom azon, hogy miért is fordul elõ ilyen. Egy nagyon kedves és értékes ember kéri, hogy ne tartozzon közénk. Indokait én sem tudom, de biztosan vannak. Én most ezen gondolkozom, hogy én mit mulasztottam vagy mit tettem, amiért Anyuci erre a döntésre jutott.
Sziszikém: én gyártom az emaileket egyfolytában, de Tõled semmit sem kapok. Biztosan irsz, csak valamiért nem jön át.
Köszönöm, hogy megirhattam a gondolataimat.

Mindenkinek boldog napot.                                                                                  Györgyina

Nincs jelen

#8775 2009-03-17 12:23

kitti60
Tag

Huhúú...túléltem a tegnapi napot, hál'istennek! Reggel suliba csemege szalámit vittem és valószinüleg az rontotta el a pocimat, egész nap ugy égett mintha egy liter sósavat ittam volna. Hiába ettem bármit, nem szívta fel a savam. Addig meddig még sikerült viszont látnom az ebédem. Apa rögtön rémeket látott, és morcizott velem ( utánna pedig megölelt :D ) hogy össze-vissza eszek mindent amit nem szabadna..persze igaza van. Dehát nem tudok ellenállni a fincsi hamiknak:D Mostmár azért jobban vagyok, de a Kliontol ugy kivan száradva a nyelvem mint aki egy hete a sivatagban pörkölödik.. Nahde holnap majd panaszkodom a doktornéninek :D :D
Megfájdul az ember feje ettõl az idõtõl is, egyszer süt a nap, rá két percre meg szakad a hó...várhatom én a tavaszt meg a nyarat :D
Ami a napomat feldobja hogy sok ötöst kaptam, angolbol csillagos ötös szódogára, négyes a nyelvtani dogára és még matekbol is az a szinusz hozott nekem egy ötöst:) Nahmeg kommunikációból is kaptam két ötöst meg egy négyest..Bocsi de ezt muszáj voltam leirni, annyira örülök neki :D :D :D

Sziszi! Nem az a lényeg hogy mit mutat a tükör ;)

Nincs jelen

#8776 2009-03-17 12:59

sziszi32
Tag

Na látjátok, ezt már szeretem, amikor hozzám is szóltok!
Lisa: sikerült megvenni a ... hm.. most már mondjuk ki: a melltartót. :D Azzal kapcsolatban is volt egy dilemmám és egy filozófiám. Amikor bementem a próbafülkébe, azt mondta az eladónõ, hogy hááát ekkora méret nemigen lesz. Hát nem tudom, mit jelent a csaj szótárában a "nemigen", mert aztán benyújtott tiz darabot (egész jó árfekvésben), majd utána még egyet, arra az esetre, ha "minden kötél szakad". Mit mondjak, a tizbõl egyik sem volt jó, amelyik meg igen, annak gyenge volt a pántja. Mondjuk, az én méretemben ez alapkövetelmény. És hát véletlenül nem az utolsóként benyújtott darab lett a jó...? :) Bár kicsit furcsálltam, miért nincs a cimkéjén rajta az ára, aztán a kasszánál kiderült. :o :o De ha már ott voltunk, akkor már kifizettük, de nem túl nagy örömmel. A csaj szerint azért ilyen drága, mert extra minõség. Hát, õ tudja. A férjem elég laposan nézett rám, de megúsztam egy "ejnye-bejnyével". :) De utána a tervezett ruhavásárlást, számomra érthetetlen okból lefújta és még csúnyábban nézett. PEDIG most, hogy Kassán is felépült egy hilton (nem a reklám helye, csak dicsekvés), lett a földszintjén egy marksandspencer... Nem tudom, miért ráncigált el a férjem onnan, és morgott érthetetlen nyelven valamit... :D :D :D
Hogy ebben mi a dilemma? Nem lehet, hogy egy némi üzleti érzékkel megáldott eladónõ direktségbõl ad nekem oda tiz kisebb melltartót, hogy a végén áldjam a Magasságost, hogy legalább az az egy jó, és igy gondolkodás nélkül fizessek, mint a katonatiszt? :o
Ágica: most kerülök oda, hogy mailt irjak. :) (józanul kicsit nehezebben megy :D)
Györgyina: dettó :D
Lisa: parancsod számomra kivánság! :D Mosolyalbumba, vagy képesalbumba rakjam? Komoan nem tuom, melyik topicba menjen. :)

Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-17 13:01)

Nincs jelen

#8777 2009-03-17 14:48

sziszi32
Tag

... a képesalbumba raktam végülis a képeket :)

Nincs jelen

#8778 2009-03-17 15:15

judy1981
Tag

Sziszi: a tükör már csak ilyen ördögi találmány. De magamból kiindulva, a fénykép még rosszabb. :D És még tartósabb is. :( Ha láttad - márpedig biztos láttad - a Bükkszentkereszti tali képeket, akkor érted mirõl beszélek. A jelenlegi avatarom talán az egyetlen jó képbõl van kivágva (na jó, Zolcsinak is sikerült még egy jó képet csinálni).
Kitti: hát bizony van ilyen. Ne aggódj, 13 év elteltével is csinál az ember ilyen terrorcselekményeket :D Pl: bezabál tepertõvel, és utána meg csak nyög...

folyt. köv.

Nincs jelen

#8779 2009-03-17 16:52

roor
Tag

Halika!

Lisa:pötty pötty szössz szössz.:D:D:D:D:D
SZerintem is nagyon szép a virgácsom izé virágom.:D:D:D:D
Ágica:csak óvatosan sok pihenéssel,még kellesz nekünk is.:D
Kitti:ügyi vagy.:D Cukrot neki!:D:D:D:D:D:D
Sziszi:kiegyezhetnénk,me nekem alig van mit belerakni,ha igazságosan elosztjuk mindketten jól járunk.:D

Nincs jelen

#8780 2009-03-17 17:58

Nita
Tag

Üdv mindenkinek! Roor dönöjûû a virágod!! :D

Nem bírtam minden elolvasni nem haragudjatok, de itt is szeretném jelezni hogy írtam a talitopikba egy lehetõséget olvassátok el légyszíves!!!!
Anyuci! Sajnálom hogy így döntöttél, de biztos tudod az okát!
Sziszi! Írj egy könyvet szerintem!!! Én biztos elolvasom nagyon jókat tudok nevetni az írásaidon, de az tény hogy pl. fürdõruha vásárlásnál én is felfedeztem hogy ez katasztrófa mind a tükör mind a világítás siralmas, és az ember sokkot kap a saját tükörképétõl, majd elgondolkozom hogy tényleg ezzel a testtel riogassam az embereket a strandon?! :)
Judy! Azért kezdtem el fényképezni mert így nem vagyok rajta a képeket amin pedig mégis az "önarckép" ilyen az avatar képem is :) Viszont, ha jössz a talira akkor csinálok rólad egy jó képet!!
kitti! Segíthetnél angolt tanulni :) A klion pedig egy undórító gyógyszer velem is mindig ezt csinálja, de gondolom csak egy bizonyos adagot kell egy ideig szedni aztán, valami probiotikumot szedjél rá! Elmúlik nekem még a nyelvem is csúnya fehér lesz tõle :/
Lisa! Jó tanulást!
Puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#8781 2009-03-17 18:26

roor
Tag

Halika!

Nita:köszönöm szépen.:D És még illatozik is a drágaság rendesen.:D:D:D:D

Kellemesen beindulva és kiéhezve egy vagány kis fürdõrucira (anno pár éve még gömbölyed hab testemre),betévedtünk egy madarasba.:D
Szebbnél szebbek,bár nem rám méretezve,de ez kit érdekelt.:D
Flörtöltem egy édi kis kék bikinivel,ami szerény számításaim szerint még az én hatalmas hátsómon is mutatott volna valahogy.:D
Próbafülke van,semmi gond,a tükör sosenem zavart,de azért csak látni szerettem volna hogyan áll.
Irány a fülke,elõtte az eladónéninek oda kelett adni.
Lelkesen szambázok vele tovább,ott állok fehérnemûben,na uccu próbáljuk fel....................
K...va nehéz egy lehetetlen helyen összeriasztózott alsót és felsõt egyszerre fölpróbálni.:D:D:D:D:D:D:D
Szerintetek van ilyen kék csodabikinim?:D:D:D
Francokat.:D
Kisasszony kezébe nyomtam,hogy kedves mamájának adja már oda felpróbálásra és remélem addig míg sikerül neki levegõt se tud venni.:D:D:D:D
Késöbb azért csak lett bikinim,egy strandon beszerváltam egyet,és azt még föl is lehetett próbálni.:D:D:D
Igaz ami akkor kitöltötte,az az évek során crohnúrral elkopott,most nem attól kell félnem hogy kibuggyanok belõle,hanem attól hogy föl vagy épp lecsúszik.:D:D:D:D

Nincs jelen

#8782 2009-03-17 19:50

én
Tag

roor! Ha ez megnyugtat, megint utánad voltam a chat-en és hát nem fogod kitalálni, hogy kivel sikerült elbeszélgetnem. Hát ma már másodszor csak magammal. Nem mondom, jó társaság vagyok, de azért mégis.............:D:D:D

Szerkesztette: én (2009-03-17 19:51)

Nincs jelen

#8783 2009-03-17 19:53

sziszi32
Tag

Roor: én szeretem a már csak múltként emlegett hájacskáidat, és hidd el, amikor meglátom ezt a két hatalmas... görögdinnyét, ami elõttem megy, hát, nem bánnám, ha fele ennyi lenne, mint most. Nem fáj a hátam tõle, meg egyébként nem tartom csúnyának "amim" van, de való igaz, hogy kész katasztrófa, ha valami olyasmit kell venni, ami felsõtestre való. Ami, valljuk be, elég gyakran van. :) :) És a mai divatot elnézve, bocsi, ha kicsit irigyellek a kisebb méretekért, amikor a ruhák 90% vagy vállpánt nélküli, vagy spagettipántos, esetleg olyan szabású, hogy melltartó nem is dukál alá... :)
Kitti: tudom, hogy nem a külcsín számit, de azért van egy határa mindennek... és ha egyszer kiraknak a strandbejáratra, hogy bálnáknak belépni tilos? Vagy kapok egy figyelmeztetést a hangosbemondón keresztül, hogy vizilónéni ne ijesztgesse a gyerekeket????? :P

Nincs jelen

#8784 2009-03-17 20:43

kitti60
Tag

Élvezet olvasni az írásaitokat :D Petõfit már rég homály fedi mellettetek :D
Roor! Sziszi! Ne mondjatok már ilyen butaságokat, mert helyrerakom rögtön az önbizalmatokat :) :D
Nita! Alapítsuk meg a fehérnyelvûek klubbját :D :D és tüntessünk a klion ellen :D

Nincs jelen

#8785 2009-03-17 20:44

Lucifer
Tag

Halihó!

Most csak bekukkkkk!!:D:D:D

Sziszi!
Hidd el ez nem lesz kiirva.:D:D:D
És mi is voltunk bálnák ha hiszed ha nem!!És lehet , hogy jobban örülnénk neki ha most ios lenne mit fogni rajtunk , de sajnos nincsen!!!:(:(
A görögdinnye meg ha annyira  zavar akkor küldhetsz nekem is belõle mert az enyém meg olyan mint az aszalt szilva!!!:D:D:D:D

Lisa!
Ment mail!!:D:D:D:D
Jó tanulást!!

Mindenkinek puszi holnap gyüvõk!!!
Addig irjatok ám!!!:D

Nincs jelen

#8786 2009-03-17 20:49

judy1981
Tag

Nita: lehetnek rajta nagyobb cickóim? És kisebb fenekem? :D
Sziszi: szerintem a viziló egy aranyos állat. Bár kétségtelenül nagy, de aranyos :D

Ami a bikinit illeti, már fáj a szívem, hogy azt a fa..a kis bikinit, - amit életemben elõször nem csak úgy vettem meg, hogy nem találtam jobbat, hanem tényleg szerelem elsõ látásra, - egy ideig még biztos nem veszem fel, mert a hegem még eszméletlen feltûnõ. A túlzott szolárium meg mégsem jó.
Vásárlós sztori: Tegnap anyám ritka nagy lelkesedéssel várt haza, "menjünk a Penny-be" címszóval. Már félúton dereng, hogy nem csak Penny lesz ebbõl, majd bevágja, hogy az egyik kínajiban 50%-os akció van. Aha. Nem akarta mondani a párjának, hogy vásárolni akar menni :D Hát a boltban voltak annyian, mint az oroszok, talán összesen nem voltak ennyien, mióta megnyitott. Hát válság van. De ami a legjobb: Nem az én méretem fogyott ki elõször :D.

Nincs jelen

#8787 2009-03-17 20:51

judy1981
Tag

Ja!

Én: az lenne az igazi nagy baj, ha már saját magaddal sem tudnál beszélgetni. :D

Nincs jelen

#8788 2009-03-17 23:07

sziszi32
Tag

Judy, akkor ha jól értem, nem ereszkedtél le holmi szutyi kvellés cucchoz, de a kinaji minõségre hajtasz!!! :D :D :D :D Csak így tovább, követünk téged a kinai nagy fal(ó)ként! :D :D :D
Luci: tudod, már kaptam Lisától is kioktatást arra nézve, hogy soványnak lenni se egy leányálom... én nem is szeretnék totál sovány lenni, jó nekem a "husika" státusz is. :D :D Dolgozom is rajta, dehát akkor a bendõmet ki kellene operáltatni, hogy valami változás beálljon :D :D
Kitti: igazából neked bohóckodunk, hogy nevess a buta öregeken!!! :P :P :P

Nincs jelen

#8789 2009-03-18 10:00

kitti60
Tag

Sziszi! Kijavítanálak: az okos fiatalokon ;) :)

Huhúú..nem sokára mehetek haza :D csak négy órám van :P

Nincs jelen

#8790 2009-03-18 12:16

Dusy
Tag

sziasztok

üdv mindenkinek sajna nagyon megfáztam de jol vagyok
vsal mozdulni is nehéz

szép napot nektek

Nincs jelen

#8791 2009-03-18 12:32

fater
Tag

Dusy jobbulást neked,panaszmentes szép napot mindenkinek

Nincs jelen

#8792 2009-03-18 12:52

Marthuska
Tag

Sziasztok!

Dusy! Mielõbbi jobbulást, gyógyulást kívánok Neked és minden gyengélkedõnek!

Fater! Köszönjük a jókívánságokat! Panaszmentes szép napot!

Nincs jelen

#8793 2009-03-18 12:55

Vicaa
Tag

Dusy együttérzésem veled, jobbulást Neked!

Jelentem már megmaradok, csúnyán hatalmába kerített a vírus. Még fájdogál a fejem, fülem, hõemelkedés meg miegymás, de már két napja fexem, ez a harmadik, Anna pedig nagyiknál felváltva, hogy én is gyorsabban gyógyuljak és õ se legyen beteg.

Iszom a neocicit, meg teát, B6 és társai, doki is megnézett, bár a háziorvost nem gyõzöm szidalmazni, mert egy orvosi diplomával rendelkezõ mekk mester, semmihez sem ért.

Majd olvasgatok visszafelé és még jelentkezek. Pusszantás mindenkinek!

Nincs jelen

#8794 2009-03-18 13:35

sziszi32
Tag

Sziasztok! Vica, már régebben is emlitettem, hogy megfázásra nagyon jó az echinacea csepp a dr. theisstõl, és nem túl drága. Nekem mindig beválik, és nincs benne aloé :D :D (csak 40% alkohol :P)
Kitti: hizelegsz :D
Dusy: Jobbulást!
Mai irigységem: a 14-15 évesek. Komolyan irigylem õket. Annyira kirobbanóan fiatalok, s fiatalságuk teljes tudatában néznek le mindenkit, öregasszonynak érzem magam a hangos csókolomoktól. :) Annyira szépek, még akkor is, ha õk ezt nem hiszik el. Ma valahogy szebben, jobb izléssel öltözködnek, és egyszerûen mintha minden vidám szint nekik találtak volna ki... :) Szemtelenek és nagyszájúak. És még illik is hozzájuk, megütköznénk, ha mások lennének. Én 14 évesen szörnyen depis voltam, hozzám nem illõ ruhákban jártam, reszkettem a dolgozatoktól, az angol nyelvtõl, féltem hazamenni, hogy már megint milyen "mûsor"-t ad elõ apám... a régi képeimen is ez tükrözõdik vissza, látszik, hogy nem szerettem a kamaszkort. :) Ma meg: a Danifelvigyázók is ilyen 15-18 éves lánykák, és egyszerûen annyira "ott" vannak, ahol lenniük kell, otthon vannak egy csomó témában, mi annyira gyerekek voltunk még ebben a korban... Nem is tudom ezt másképp kifejezni. Lehet, hogy a '80-as években minket néztek a harmincas nõk ilyen irigységgel??? :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-18 13:36)

Nincs jelen

#8795 2009-03-18 13:42

fater
Tag

Marthuska e-mail. ment remélem megkaptad

Nincs jelen

#8796 2009-03-18 13:50

Marthuska
Tag

Fater! Köszönöm, igen! Hamarosan válaszolok.

Nincs jelen

#8797 2009-03-18 14:22

youlcsi
Tag

sziasztok!

csak jöttem egy kis hírt adni magamról.
szóval: élek, megvagyok, dolgozok (de minek?). azt hiszem valami depresszió-féle dolog is utolért mostanában, de próbálom túlélni, aztán ahogy közeledik a tavasz, csak jobb lesz.

Ajsi csodás baba :) vasárnap bulizni voltunk
<kép>
és hatalmasakat beszélgettünk:
-mivel jöttetek bajára?
-gu
-merre mentek még?
-gu
-hol a nagyi?
-he
meg egyéb hasonlók. azt hittem, megzabálom.

most ennyire telik tõlem.

tsók!

Nincs jelen

#8798 2009-03-18 14:23

youlcsi
Tag

ja, azért azt is nézzétek, hogy õ még kicsi, így csak alkoholmentes járt neki!

Nincs jelen

#8799 2009-03-18 14:26

Nelly
Tag

Sziszi!

Bár lassan én is harmincas leszek..jó lassan :P
de én imádtam kamasz lenni bár ha vissza nézem én is a fotóimat basszus az 5 centis hajammal meg a térdgatyómmal meg a szakadt pólómmal és bakimmal hát akkor én is majdnem felkiáltok hogy húh...
ennek ellenére minden percét élveztem..akkor még semmi gondom bajom nem volt max annyi,hogy megússzam ezt meg azt az órát felelés nélkül..dolgozat nélkül...
visszaemlékszem 4 év kolis évemre és azt tudom mondani azok voltak a legjobb éveim :D
mondhatnám azt,hogy haverok buli fanta :P:D:D
Most meg már néha úgy érzem vén csoroszja vagyok és lusta dög :)
De az életet élvezni kell!!!!!!!!!!(ene)
Na nem mintha mára annyira megkomolyodtam volna..de csak példát kéne mutatni a felnövõ generációnak..:P:D
húh ez tõlem nagyon nagyon izé...............:P

megijedek magamtól..pá
:D :D :D

Nincs jelen

#8800 2009-03-18 14:27

Marthuska
Tag

Fater! Küldtem e-mailt. Ha megkaptad jelezz légy szíves, mert mostanában nem érnek célba a leveleim.

Nincs jelen

IBDoktor

Láb