#8801 2009-03-18 14:44
- Lisa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziasztok,
Nelly: jaj te "vén csorosznya" :D :D :D
Nekem eme évek mind kimaradtak, így én most a NAGY pótláson vagyok :D hosszú -hosszú évekig még és kész :D
Jobb így, érettebb fejjel azt hiszem :D
Vicaa: örülök, hogy jobban vagy!
youlcsi: depit ûzni, jön a tavasz , jéghideggel :( , hétvégére mentõ program kellene a vadaspark helyébe :( , de soha nem adjuk fel a reményt!
Györgyi: köszönöm szépen a megjegyzést priviben és örülök, hogy számodra is minden világos most már a tegnap esti chat után :D :D :D :D :D :D :D
Nita, Luci: köszönöm szépen a "jó tanulást kívánást" :D
Lehet készülni lélekben megint a talira :D
Megyek, mert még a lakást is suvickolom el ne maradjak Vicaa-tól :D
Luci: KÖSZÖNÖM!!!
Sziszi: tudom, hogy itt vagy Te is :D mielõtt megkérded! :D Szép délutánt, csinálhatnátok könyvjelzõt az idõsebbekkel is :D :D :D annyira szép. Ja és a képeket átküldhetnéd igazán nekem :( Tudod új avatar :D :D :D
Nincs jelen
#8802 2009-03-18 15:38
- Lucifer
- Tag
Halihó!
No itten vagyok én is!!Látom irtatok és ezt már szeretem!:D:D:D:D
Kitti!
A javitás csak egy része igaz az pedig az okos , de nem a fiatal!:D:D
De talán igy jobb.:D:D:D
És ha megismersz minket akkor rájössz , hogy milyen hülyék is vagyunk mi különben!!:D:D:D
A fürdõruháról csak annyit , hogy van nekem bõven belõle , de se sovin se kövéren nem éreztem benne jól magam.Valahogy mindig az az érzésem van mintha mindenki engem bámulna!!:D:D:D
Sziszi!
Nagyon remélem is , hogy lesz rólunk is ilyen fotó!!!:D:D:D
Én nem lennék azért újra fiatal.Már megéltem a magam korát én is , és inkább a xxxx - felé közelitek , de nem bánom.És talán mi elmondhatjuk magunkról , hogy nekünk legalább volt gyerekkorunk.A mai fiataloknak mi van?A számitógép , tv , dvd és a diszkó ami inkább hasonlit egy drogkereskedésre!:(:(Nálunk mi volt?Házibuli , lent a téren vagy hideg esetén a lépcsõházban hülyülni , buszoztunk és sorolhatnám még tovább.....:D:D:D De mi legalább feltaláltuk magunkat és soha nem mondtuk , hogy unatkozunk.:D:D:D Szóval a lényeg , hogy nem lennék újra fiatal.Nekem se voltak menõ cuccaim ezért volt az , hogy cserélgettük egymásközött a rucikat amit anyám nagyon utált!!:D:D:D:D
Danibetyárnak nagy csók!!:D:D:D
Dusy!
Jobbulást neked!!!!!!
Youlcsi!
Na végre , hoyg te is jelentkezel.:D:D:D
Jön a tavasz és depi elleni bogyó csúzlizva!!:D:D:D
Ajsika pedig egy tünemény!!:D:D
De a sört inkább az anyukájának kellene inni , hoyg legyen teje!Vagy az alkoholmentestõl is hamar elalszik?:D:D:D:DNagy puszi neki!:D:D
Te pedig gyere sûrûbben!!!
Lisa!
Ne köszönj semmit!!!!:D:D:D:D
Szóval hallottál a tegnapi chat beszélgetésrõl?:D:D:D:D:D:D
Vicaa!
Te meg nagyon viogyázz magadra!!!!Gyógyulj gyorsan!!!:D:D:D
Annácskának nagy cupp!!!:D:D:D
Nelly!
Nem megpróbálni kell hanem megtenni!!:D:D:D
Itt avgy a közelben és pont te nem vagy a talin??Milyen dolog ez??:D:D:D
Ha nem engednek akkor megyünk érted!!!!!:D:D:D
Felõlem ihatunk , bár te nem is szoktál inni!!!!:D:D:D:D
Már megint sokat fecsegek és nem is irtam annyit!!De ti akarjátok , hoyg irjak!!:D:D:D:D
Én jól vagyok a gyerekekkel is minden oké.Bár a Norbival van némi gond a suliban és holnap mehetek is be reggel.De az az igazság , hogy ah már valakit kinéztek maguknak akkor arra pikkelnek és ha nem is õ csinálta amit valaki csinált akkor is õt veszik elõ!Most pl.az egyik kislány hajában volt a rágó amit a fiamra fognak , hoyg órán õ dobta bele ami azért érdekes mert a fiam mögött ülpár paddal.:(:)
Lehet , hoyg jobb lenne ha kivenném ebbõl a suliból??Mi van ha a Nikit is majd a testvére álltal azonositanak be ?
Azt hiszem volt már ilyenre példa!!Talán Manó és Roor?:D:D:D:D
A felsorolás meg kimaradt!!!:D:D:D
Ánya , Pilli , Roor , Szimi , Nori , Györgyina , Akiss ,Manó ,Én , Aiolosz , Norby ,Zotyesz , Zolcsi , Pocak és most hirtelen nem jut eszembe más , de rátok is gondolok !!!
Merre vagytok???
Ahogy Roor fenségünk mondaná egy szösszenetet kérek!!!!:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2009-03-18 15:42)
Nincs jelen
#8803 2009-03-18 18:09
- judy1981
- Tag
Sziszi: a kínaival max annyi bajom szokott lenni, hogy a legtöbbnek hülye szabása, színe, kinézete, olykor anyaga van. De ha találok benne jó dolgot, lecsapok. :)
Dusy, Vicaa: jobbulást. Vica, lehet írtam már, de nem árt az ismétlés: nekem nagyon nem ajánlották a neocicit, mert nagyon citromos, és savat csinál.
Youlcsi: tudod, hogy az a gyermek pár év múlva hogy fel lesz háborodva, hogy csak alkoholmentest kapot??? :D
Nori: téged régen láttalak erre. Merre jársz?
Azok a kamasz évek... Megállapításom, hogy 16 évesnek volt a legjobb lenni. De érdekes módon valamiért mindig azt vártam, hogy 17 legyek. De hogy miért? Nem tudom. Mindenki a 18-at várja, mert akkor lesz nagykorú, mert akkor már mindent szabad... Hát nem. Azóta egy születésnapot sem vártam. Csak tavaly az anyámét (ami ugyanakkor van, mint az enyém; vagy fordítva nem tudom :D), mert kereken 50 lett, és nagy családi banzáj készült.
Ma igen stresszes, és nehéz napon vagyok/unk túl. Ma a fõnökömnek volt egy szívkatéterezése, amit kb du. 4-re meg is csináltak, így végig izgultuk a napot, mert hát nem veszélytelen beavatkozás. Minden telefoncsörgésre összerezzentünk, megállt bennünk az ütõ, hogy vajon mit mondanak. Igyekeztem kisfõnök lelki állapotát egyensúlyban tartani, ami meglepetésemre nem is volt nehéz. Még csak össze sem zördültünk, amit ha idegesek vagyunk, gyakran megteszünk :D Néha megérzek dolgokat, így mindenben jelet kerestem, még Trini is megfigyelés alatt állt, de elég nyugodt volt. Addig én is. Kivéve, amikor nem. Igyeleztünk a munkába temetkezni, de azt sem nevezném munkának, amit végeztünk. De a lényeg, hogy túl van rajta, túlélte. Remélem most már nem kell komplikációktól tartani.
Nincs jelen
#8804 2009-03-18 18:11
- sziszi32
- Tag
Sziasztok népek!
Luci: látom, te is olyan önzetlen vagy, mint én :D :D :D :D Fürdõruci: hidd el, én tuti bámulni foglak, ha abban látlak, hadd tudjam, hogy egy negyvenes spinén hogy áll az ien cucc!!!! :D
Gyerekkor: igen, több fantázia volt benne akkor, naivabbak, gyerekesebbek voltunk. Én a magam gyerekkorát siratom, mert már akkor is hiú majom voltam, és szerettem volna olyan szép és "trendi" lenni, mint a mai lánykák, és sajnos, nem voltunk olyan helyzetben. Én nem voltam koleszos a gimiben, otthon laktam, és ötévesként kezeltek. :)
Igen, én is látom, hogy a mai kölköknél a buli egész mást jelent, mint anno. Nagyon sok közönyös gyereket látok, akiknek tényleg minden mindegy. Látom azt is, hogy az itteni gyerekek 90%-a benn ül a házban egész nyáron, a szüleik, nagyszüleik meg a tûzõ napon güriznek a kertben, disznók mellett stb. Látni, hogyha az õsök eltávoznak örök vadászmezõkre, akkor õk szépen eladják a kérót, és elhúznak valahova, ahol semmit sem kell csinálni, csak lógatni a ...
A 14 évesek kicsattanó fiatalságát irigylem, mert én nem lehettem ilyen. :(
Danibetyár minden nap felvesz egy új szót, és azt mondja mindenre. A mai kulcszó: "kuccsi", ami Daninál a "kukucs" szót jelenti, bújócskánál. :D :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-18 18:11)
Nincs jelen
#8805 2009-03-18 18:29
- Agica01
- Tag
Dusy, Vica, jobbulást!
Youlcsi, Ajsi nagyon drága baba!
Sziszi, levélke megjött, igyekszem válaszolni, de lusta disznó vagyok :) , még Lisának sem írtam, holott neki is ígértem már :( De igyekezni fogok. Hát igen, elmúltak a fiatal kamasz évek, amúgy én nagyon szerettem õket, sokszor gondolok rá, a jó kis bulikra meg miegymásra ;)
De hát ez az élet, öregszünk és komolyodunk. Vagy nem?
Nincs jelen
#8806 2009-03-18 19:08
- kitti60
- Tag
Hát Ágica! Sziszi, Judy és a többieket nézve vannak kivételek, akiken az idõ nem fog :D :D De ez nagyon jó :)
Sziszi, akkor én abba a 10%ba tartozom?? :P Viszont teljesen egyetértek veletek...azt sem értem hogy miért kell még ilyen korban doboz cigiket szivni egy nap és büszkének lenni arra, hogy rókázásig itták magukat a hétvégén. (Jó, igyon aki akar, nincs abba semmi rossz, de csak bizonyos határokig.)
Még jó hogy én nem vagyok ilyen :D :D De sok mulik a baráti, haveri társaságon is szerintem... persze a jobbak ( nem akarok ujjal mutogatni magamra :D ) nem hagyják hogy belevigyék õket a rosszba. Nekem is többet ér az ha egy jót sétálunk vagy elmegyünk sütizni, majális egyebek..mint az éjszakázás! :) Anyáék is szokták mondani, hogy bezzeg amikor õk voltak fiatalok... :D :D :D ( De még most is azok, mint Ti :) :P ) Nem az a lényeg hogy hány ikszetek van :D :D
Én se járok olyan menõ cuccokban, nem is festem magam( természetesség hive vagyok :P ) és nem azzal törödöm folyton, hogy milyen a frizurám..Nem ezekkel kell kitünni a tömegbõl, hanem a belsõ kisugárzással( de szépen mondtam :D )
Juteszembe, pont errõl kell holnap irni fogalmazást. Mármint hogy miért jó kamasznak lenni és miért nem.. Legalább kaptam egy kis ihletet tõletek! :D :D Köszi :)
Jajaja, voltam a dokinál..alakulok én is :D Már öt órát vártam, azért hogy felére csökkentse a Medrolt, meg a tükrözéses papirokat odaadták. Aztán péntek reggel anyával elmegyek vérvételre és hiányzok a matek nulladikról..uristen :D Mi lesz most a sok tudással??!! :D :D :D Megoldjuk ;) :D
Jahj már zöldségeket irok itt :D Ez azért van mert nagyon vágyok már arra a fincsi anya-krumplifõzelékre :D :)
A gyengélkedõknek mielõbbi jobbulást és napsütéses szép napokat! :)
Puszii :)
Nincs jelen
#8807 2009-03-18 19:15
- pasek
- Tag
Olvasgattalak Benneteket, hogy kinek mikor volt, vagy gondolta hogy akkor volt neki a legjobb..
..nekem ilyen gondolatmeneteket követve egyetemen a III-ad év volt a legjobb, az vitt mindent, csodálkozok is néha rajta, hogy túléltem! :D (enyhe túlzással örülök, hogy nem kellett egy kentaur papája legyek)
Összeszámolva akkoriban öt helyrõl volt jövedelmem.
Ki is használtam ennek minden áldását.
Ezen évem tavaszi félévének átlagos szerdája:
Hajnali kilenc körül felébredtem a koliban,algában (ALsóGAtya) folyosóra ki, cigi, kávé és unott tökvakarás kócosan szájszaggal csipásan és borostásan. Talán még fingottam is egy kellemeset :D (megjegyzem élénk pirosra festett haj, szemöldök piercing)
Na akkor kéne falni valamit. Jó esetben büfé a földszinten, rosszabb esetben kifõtt spagetti cukros kakaóporral :S
Délig valahogy túl tettem magam az ébredés traumáján majd kerestem valakit, hogy
"..figyi! Lécci-lécci ha bemész gyakorlatra, itt a Neptun-kódom, írjál már fel a katalógusra, mert "most" nem tudok bemenni.."
Szomszédba átkopogás a rosszarcúakhoz, ahol egy éven át be volt húzva a függöny, dübörgött a metál az n+1 wattos hangfalakból, Dj. Shuffle nyomta a jobbnál jobb zenéket a Winampból. Szerveztünk expedíciót! Sörért!
A bolt 25 méterre volt a koliajtótól, de mindenki azzal érvelt állandóan, hogy a héten én már voltam, ne má én menjek!
Valahogy lett sör, vagy bor vagy éppen valami más és elindult a következõ algoritmus:
Sör-->cigi a folyosón-->sör-->WC-->sör és zene-->cigi a folyosón.. valaki visszatéved a suliból megvetõen megjegyzi, hogy b. + má megin hogy néztek ki, még csak két óra van
Persze akkor azt vallottuk, hogy az egyetemen az elõadóterem nem kocsma, nem kell mindig ott ülni
Délután felé: na akkor megyünk a KEK-re? (Kertészeti Egyetem Klubja) vagy Ráday Klub, vagy Süss fel nap, jó idõben West Balkán a Kopaszi-gáton, vagyis mindig akadtak variációk, sõt néha ezek lineáris kombinációi, csak hogy viilantsak olyan szavakat is, amivel úgy tûnhet, hogy valamelyest mûvelt vagyok matematikából.
Estére vettem egy borotválkozós kétdekást, ez mindig konyak volt, csak azért, hogy meg ne vágjam magam.
Bandáztunk, lapoztunk, 11körül elindultunk. Jó magyar szokás, hogy sehol nem kezdõdnek bulik éjfél elõtt, hiába nyit ki a hely mondjuk 9-10körül, fölösleges elindulni, hacsak nem akar az ember egyedül leittasodni, így hát ehhez igazodtunk is böcsülettel.
Megérkezés után egy velkám drink ami néha hajnalig tartó pult támasztásba csapott át, ha pedig nem, akkor képesek voltun az Ossiantól kezdve a Csáó Márínáig mindenre csápolni. Ekkor midig az volt a haditerv, hogy csak egy félét csabad inni, mert pokoli lesz különben a másnap. Nekem ez ment is általában, volt olyan hely, ahopl már nem azt kérdezték a pultnál, hogy mit, hanem hogy mennyit..
Feles, tánc, feles, tánc sígytovább
Néha azért mégis sikerült többet inni a Keltinél, s néha mindegy volt ki tette ezt magával, szolidaritásból kimentünk vele leigazoltatni az avarba a leveleket. Azóta hánytam már rengeteget a crohn miatt és nem tudom felfogni, hogy mit élveztem akkoriban ebben az egészben. De ez most nem ide tartozik.
Hajnalban haza, de igyekeztünk úgy venni az irányt, hogy bármerrõl is érkezzünk haza, lehetõség szerint ejtsük útba a Körteret. Volt ott akkoriban egy éjjel-nappali hamburgeres, el is neveztük "dögösnek" amolyan dögburger félével bûntették a jó népet, amit nem is lehetett józanul megenni, de akkor isteninek tûnt. Fura dolgok voltak benne, de jó volt.
Hazaérve toláisan megviselten még leugrottunk egy afterpartira az alagsori kocsmába, ahol már repültek a szupermenek. (szuperment értsd úgy: K.O. gyerek ül az asztalnál, vagyis hasal az asztalon, jobb vagy bal keze elõre nyújtva, mint mikor szupermen repül, csak ez egy kicsit kevésbé volt szexi látvány, fõleg ha az illetõnek még a segge vágánya is kiláccot picinyt a buliban megviselõdött öltözék miatt)
Egy-két jó éjt feles aztán csak el kellett találni a liftben a megfelelõ emelet gombját.. Nem is olyan könnyû ám az ilyenkor, fõleg egy kb. 10 emeletes tök egyforma folyosókkal megáldott kollégiumban.
Gyengéd búcsú a hõsiesen kitartó cimbiktõl, szobába be pofával az ágyba.
Néha egy gyors rohanás a budiig, ha túl "erõs" volt a hamburger, és vége, filmszakadás. Aztán...
Hajnali kilenc körül felébredtem a koliban,algában....
Na most ez kicsit ki lett színezve, és talán nem is az hiányzik ami volt akkoriban, hanem az a szabadság, ami sosem jön vissza és sokszor furdal a lelkiismeret, hogy azt a rengeteg lehetõséget, amit értelmes dolgokra is használhattam volna elszalasztottam..
Nincs jelen
#8808 2009-03-18 19:19
- roor
- Tag
Halika!
Gyengélkedõknek erõsödést!:D
És sok-sok gyógycuppot.:D
Öröm látni hogy Kingitanga területén éli a nép életét uralkodója nélkül is.:D
Igazság szerint nagyon jó olvasni!:D
És csak olvasni és olvasni és olvasni........:D
A tinikorhoz sajna nem tudok hozzászólni,tudjátok ilyen zsenge korú gyermek uralkodó ezen még nem esett át.:D
És pár évszázadig nem is fog.:D
Youlcsi:Ajsika folyamatosan csekkolva van.:D Édi a csaj.:D
Nelly:látom hat már a jó pösti levegõ.:D
Luci:mintha nem tudnád mindig hogy hol vagyok.:D puszillak:D
Judy:a nagy izgalomra dobj be egy jégert és egy krémest!:D
Kitti:frankó csaj vagy te.:D
Sziszi:kérem szépen Danika mikor mondja majd azt:"anya bort de gyorsan":D:D:D:D:D:D
Lisa:pöttyszösszös pöttyenet.:D
pá
Nincs jelen
#8809 2009-03-18 21:10
- judy1981
- Tag
Pasek: hát igen. Azért ez nem anyáknak való beszámoló. :D
Kitti: na látod, ilyet nem kellene csinálni. Rendszeresen :D Lucit csak megerõsíteni tudom. Majd akkor mondj véleményt, ha túléltél minket :D
Roor: Esküszöm gondoltam rá, de majd holnap. Többet is. Mindkettõbõl. :D Terveim szerint. De a Bacardival - ami itt van már karácsony óta - szemezek még. :D
Nincs jelen
#8810 2009-03-18 21:23
- sziszi32
- Tag
Pasek: ez besz.rás volt, ahogy leirtad! Nekem is volt egy(pár) hasonló évem a fõsulin, de többet nem mondhatok, nehogy lebukjak... :P
Danika bort nem kér ugyan, de ha meglátja a boros üveget, akkor mindig felkiált: cccci!!! (ez nála vizet jelent :)), végülis, igaza van, magyar ember vizet nem iszik! :D :D :D
Nincs jelen
#8811 2009-03-19 07:12
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Bikinis témához hozzászólva: rajtam is lenne mit tuningolni :D Majd ha mocskosul gazdag leszek csináltatok gumicicit :D:D:D:D
Kitti, komolyan mondom irigyellek, ilyen lelkesedéssel a tanulásról írni! Engem anno meg lehetett zavarni a könyvekkel, abból éltem amit órán figyeltem és leérettségiztem! Ráadásul csak a mat. lett 2-es a többi mind jobb, magyarán nem is voltam én olyan hülye :D csak lusta :P 1x ittam le magam a sárga földig kb. 17 éves voltam, azóta nem igazán vagyok az alkohol pártján, jó tanuló pénz volt. Másnap erõs másnapos tünetekkel mehettem kapálni a tûzõ napra. Nem kiabáltak otthon, volt egy kis ejnye-bejnye, na meg a kapálás, kijózanodtam :P
Kutyám még mindig nincs meg :(:(:( De lett 2 aprónép, nagy örömömre :P szóval nem az én szerzeményem. 1 pumi és 1 puli, akartunk egy szukát drágám mellé, de én nem akartam két aszfaltcirkálót. Na mind1. Volt már 2 vaklárma itt és itt látták, de nem Kevinem volt az. Napok óta úgy fáj a térdem majd be tojok, rájöttem a biciklizés miatt. Egyszer majd elõállítanak, hogy mit tudom én tyúkot akarok lopni, a társammal, (aki a gyerekülésbõl figyel és közben sikítozik, dalolászik be nem áll a szája) azért kóválygok a faluban utcáról utcára. :P Tudom, hogy hazajön, röhej, mindig is pesszimista voltam, most viszont olyan optimistán várom a holnapot, h. talán itt áll majd a kapuban a kutya, nem ismerek magamra.
Szerkesztette: akiss (2009-03-19 07:19)
Nincs jelen
#8812 2009-03-19 11:11
- kitti60
- Tag
Akkor már lelkiekben most felkészül a nagy találkozásunkra :D :D
Akiss: Éppen reggel gondoltam rád, hogy megvan-e a jószág és lám már adtad is az infókat :D
Amugy tényleg nem szeretek tanulni, biztos találnék jobb idõtöltést is. De utánna meg olyan jó érzés tudni :D És hasznát veszem még biztosan a késõbbiekben. :)
Nincs jelen
#8813 2009-03-19 14:19
- nori
- Tag
Sziasztok,
boccs hogy eltûntem de elég zûrös napok vannak mögöttem..
Megjártam a kontrollt,kiírta az injekciót most elõször 2 hónapra,májusban megyek újra de addig még 2 vérévtel vár rám,kipurcantam,aztán zûrzavarok a májusi lagzi körül,elegyengenti a családi viszályt,begyulladta az idegszál a lábamban így 2 napig nem tudtam ráállni,fájt,még aludni se tudtam,amsszíroztuk,meg lett lézerezve,tornáztam bár nagyon nehezemre esett,nincs nagyon étvágyam,anyu már pánikol de megvadulok a montom kínálattól,amit kívánok nem ehetem vagyis ehetem de kikészít..így iszom a tápot,sok folyadékot,amivel kínálnak finom meg jó de nem tudok édesen ellenni nekem hiányzik a sós íz...kínlódás.
Sziszi,
nekem a másik oldallal van gondom,2x jártam strandon múlt nyáron,úgy néztek mint az ufóra,a lángososnál állva hallottam a kommentárokat "..a hülye liba,milyen sovány mint a beteg szamár,biztos direkt nem eszik vagy hánytatja magát.." a kommentelõk 1 pár volt,összsúlyuk meghaladta túlzás nélkül a 250 kilót,de annyira rosszul esett a duma,hogy könnyeket csaltak a szemembe,majd megfordultam mikor nem tudtam tovább hallgatni és beszóltam totál nyugodtan,hogy "igaz,hogy beteg is szamár is vagyok de nem önakaratomból lettem ilyen.." Kikeredett a szemük,elszégyelhették magukat mert már más is figyelt minket,akkor akartak volna magyarázkodni,bocsánatot kérni de nem kértem belõle,ott hagytam õket mint macska a sz..t,bocsánat.
Nekem már ne ugasson semmit ha elõtte nem gondolkozik csak ítélkezik.
A fürdõruha nekem is gond,de anyu talalt valami gyerek üzletben,az jó lett érsd alatta nem esett le rólam..pedig pár éve én sem találtam elág nagy kosarut akkora cicim volt..most nincs:(
Gond hogy sok gyártó nem készít nagy vagy kifejezetten kis méretben a modelljeibõl,ezért csak az jár jól aki belefér a standard 38/40-es méretbe.
Mi történt amióta nem voltam itt,hogy újra vki el kart menni a társaságból? Nem értem,tényleg azért kérdem,nem kívánok vitát szíttani...
Szép napot mindenkinek! :)
Nincs jelen
#8814 2009-03-19 14:32
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Üdv. a névnaposoknak :D
No azt hiszem kitakarítotam magam, most már jöhetnek a "vendégek" nem is vendégek :D
Szóval én írtam mailt...
Nori: ez a helyzet nagyon ismerõs, csak én annyira beteg voltam, hogy leszartam mit mondanak az emberek, csak a családnak esett rosszul, hogy az utcán utánam fordultak, hogy hogy nézz ki. Legnegítívabb az 30,8 kg. volt 17 évesen. No bumm, és pont akkor kértek, meg hogy legyek koszorúslány, de én elválaltam, sõt örültem neki, valahogy túl tettem, azon magam mit mondanak az emberek...aki bunkó az az is marad és tudod "kutyaugatás nem hallatszik az égig"
Szomorúan olvaosm, hogy az elmúlt napok nem voltak "túl" jók, gondolok Rád és szurkolok, hogy jobban égy. Épp ma került a kezembe a képeslapod :), jó volt olvasni megint Téged, a kézírásodat :)
Amúgy meg Anyuci távozott a fórumról, saját kérésre, minden féle sértõdés nélkül, személyes okora hivatkozva, úgy hogy emiatt nincs gond.
A talit majd bepótolod, ne izgulj, majd jól emlegetünk és akkor ,már it tis vagy!
Kitartást Nori és vigyázz MAGADRA!!!!!
Nincs jelen
#8815 2009-03-19 15:28
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nori!
El van nézve!:D:D
De azért ha tudsz gyere mert hiányzol ám!!!:D:D
Vigyázz magadra és gyógyulj meg gyorsan , hogy tudjál te is jönni a talira.
Most pedig emlegetünk majd ezerrel!!!!:D:D:D
Különben vannak ilyen bunkó emberek aztán meg nem tudnak mit mondani!!:D
Akiss!
Sajnálom , hogy kutyusotok még mindig nincsen meg , de biztosan hazakerûûûûûûûûûûûl!!
Gumicici?Minek?A párod elfogad igy is nem ?Én úgy vagyok vele , hoyg nem kell hiába nincs!!:D:D
Kitti!
Te jössz a talira?Nagyon örülnék neki!!!:D
És tényleg készülj fel lelkileg ránk , de inkább idegileg!!!:D:D:D:D:D
Sziszi!
Nincs jelen
#8816 2009-03-19 15:39
- kitti60
- Tag
Nori! Gyógyulj!Gyógyulj!Gyógyulj! Mert azt mondtam ;) :P :)
Luci! :) Még nem hiszem, hogy erre eltudnék menni...sajnos még osztálykirándulásra se megyek :( De egyszer biztosan ott leszek én is :)
Nincs jelen
#8817 2009-03-19 16:09
- Lisa
- Tag
Sziszi! Merre vagy??? Pedig még az avatarom is lecseréltem :(. Dani jól van?
szia Luci, jó látni Téged itt :) :) :)
Nincs jelen
#8818 2009-03-19 16:45
- Marthuska
- Tag
Lisa! Nekem a régi kép is tetszett! Ezen viszont jobban látszol. Csinos vagy! Igaz nem engem kérdeztél, de épp erre jártam.:):)
Nincs jelen
#8819 2009-03-19 16:51
- Lisa
- Tag
Köszönöm szépen ezért rakattam fel, vagyis kértem Roburt, hogy segítsen, nnaaa jó, hogy csinálja meg helyettem, hogy picit jobban látszak :)
Nincs jelen
#8820 2009-03-19 17:08
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, nem tûntem el, csak dögrováson vagyok. Már szombaton elkezdõdött a dolog, amikor a belünket is kiénekeltük az autóban, na nem aloés jókedvünkbõl, hanem azért, hogy Dani el ne aludjon az autóban. Tíz perc ilyen alvás elég neki, és akkor éjfélig nem lehet "lelõni". :D
Vasárnap beszedtem mindent, amirõl azt képzeltem, hogy segit, és jobban is voltam. De aztán minden nap kint voltam a kicsivel, hiába fájt a fejem, meg éreztem, hogy a torkomnak nem lesz jó. Tegnap meg suliból hazamenet olyan bolond szél fújt, hogy este már mondtam a férjemnek, hogyha nem baj, akkor én ma valószinûleg nem fogok birni élni.
Nagyon aranyos volt, jól kezelte a dolgot, egész nap Danizott, aki szegényke mindig beslisszol hozzám, ha véletlenül nyitva marad az ajtó. A szivem szakad meg, hogy ez a kis manó hogy küzd a jogaiért... :(
Hogy mi bajom? Szerintem, "kifáradtam", fáradt a torkom, nem fáj, csak nem jó beszélni, nem birom magam kialudni, és a fejem felsõ fele is fáj. Plusz gyenge vagyok. Azaz, most már sokkal jobb, mint reggel volt, de a férjem nem hajlandó engedni, még zuhanyozni is sutyiban szöktem ki, aztán meg arra gondoltam, ha a kádban vagyok, úgyse tehet már semmit :) :)
Holnapra már jól leszek. Ha nem, torra ne számitsatok, mert irigy kutya vagyok!! :D :D :D
Lisa: ismerõs nekem ez a kép... nagyon szép vagy rajta, az biztos. Bár, a szemfüles olvasó a kassai képekbõl láthatja, hogy a frizura tényleg megváltozott azóta. :D :D :D
Sajnálom lányok, hogy gumicicin gondolkodtok, nekem a mellkisebbités jár a fejemben. Biztos nagyon fájdalmas a mûtét, és úgy tudom, hogy nem egészen olcsó mulatság, de már nagyon el vagyok keseredve. Tudom, vannak tõlem durvább esetek is, a sógornõmnek már terhessége elõtt szinte a hasáig ért a melle, ha nem volt rajta cicifix. :)
kitti: tanulni én sem szerettem, de azért néha jólesett, hogy a professzor vizsgán kávéval kinált, és csak úgy mellékesen elcsevegtünk a vizsgatételrõl... ezért persze, voltak, akik utáltak, tanárok kedvencének tituláltak, és én öt éven keresztül szenvedtem egy-két ilyen emberkétõl. Amikor befejeztük a fõsulit, utána mondták páran, hogy mindig irigyelték, hogy amit õk egy hétig, azt én egy éjszaka alatt megtanulom... de én ezt sosem tartottam kiváltságnak. Az a véleményem, hogy mindenki azon a területen kezdjen tanulni, ami könnyen megy neki. Engem a matekkal kergetni lehet, a nyelvtanulás viszont nagyon könnyen megy.
Ezt mind csak azért irtam, hogy ne csüggedj, mert lehet, sokakban inkább az irigység munkálkodik, nem pedig valamilyen harag vagy utálat, mert neked látszólag "könnyebb". Hagyd rájuk. :D :D :D
Nincs jelen
#8821 2009-03-19 17:13
- Lisa
- Tag
No gondoltam, hogy valami nem teljesen okés Veled, hááát minek beszélsz annyit :D nem kell Neked bizonyítani, hogy Te is tudsz anynit "beszélni" mint Dani tudjuk, mi azt.
Szóval jobbulást és vigyázzon Rád az Urad, ezt izenem neki, vagyis nagyon izenem!
Igen a kép...hiányzik a hajam :( :( :( ezért is ez a kép .
Nincs jelen
#8822 2009-03-19 17:58
- akiss
- Tag
Luci, azt írtam a mocskosul gazdag leszek, akkor lesz, de ez per pill nem fenyeget. :D:D:D:D:D
Nincs jelen
#8823 2009-03-19 18:12
- sziszi32
- Tag
Ez nem az a kép, amit szerénységem készített rólad? :D
Nincs jelen
#8824 2009-03-19 18:24
- aiolosz
- Tag
Kislányok, annak van komolyabb hír_értéke, hogy én elégedett vagyok a cicimmel :)
Régebben 103 volt a mellbõségem...hát, lehet, hogy most kevesebb...már nem annyira fontos.
Jut eszembe, majd egyszer elmesélem, ha valaki leitat, hogy hogyan vásároltam...anno cicifixet, az éppen aktuális barátnémnak...
Nincs jelen
#8825 2009-03-19 18:36
- roor
- Tag
Halika!
Hm...ez a cicifix vásárlási téma nagyon felpörgetett nekem ezt mminnél hamarabb meg kéne hallgatnom.:D:D:D:D:D:D
Szösszpötty:D
pá
Nincs jelen
#8826 2009-03-19 18:49
- én
- Tag
Aiolosz! Pedig milyen jól mutatnál cicifixben! :D:D:D
Szerkesztette: én (2009-03-19 18:58)
Nincs jelen
#8827 2009-03-19 19:38
- judy1981
- Tag
Aiolosz: ugye jössz 18.-án a talira? :D Lefogadom, hogy a tenyered volt a mérce :D
Sziszi: anno kórházban volt egy szobatársam, aki a melle alatt kötötte meg a köntöst. Vagy a derekán. Ezt nem igazán tudtam eldönteni :D És volt a néni vagy 175-180 magas. Na az lógott. Jaj errõl muszály itt elmesélnem egy viccet: (talán nem kapok ki)
- Nagyi! Nagyi! Játszhatunk a melleddel?
- Játszhattok, de ne vigyétek messzire.
Akiss: ha mocskosul gazdag leszel, senkit nem fog érdekelni mekkorák az ütközõid :D
Nori: wazze kapd össze magad! Ki fog így nekünk fõzni?
Lisa: Látom, Te még rajtam is túltettél negatív rekordban. Eddig én voltan a "csúcs"tartó 31,5 kg-mal (szintén 17 évesen). Még a belgyógyászaton is rámverték az anorexiát, pedig nagyon jól tudták, hogy a crohn miatt nem tudtam enni. :( Ezt a mai napig nem bocsátottam meg. Na most próbálja meg valaki azt mondani, hogy...
Kitti: azért próbálj meg eljönni. Nem kötelezõ végig ott lenni. Néhányan tanúsítják, hogy pont miattad voksoltam a délutáni kezdés mellett. És mert biztos lesznek "vidékiek", akik még aznap haza akarnak menni. És ha minket összeeresztenek, nekünk nem elég 1-2 óra.
Bámulás ellen a legjobb visszabámulni, beszólásra visszaszólni. Könnyû mondani. :D
Nincs jelen
#8828 2009-03-19 20:38
- sziszi32
- Tag
Mindebbõl azt a tanulságot lehet levonni, hogy ebben a társadalomban az átlagostól eltérõ súlyú embereket "fikázzák". A tesóm mikor videókat küld haza, olyan felvételeket pl., hogy a tesóm megy az utcán (és mi nagyon örülünk annak, hogy látjuk, a tesóm hogy megy egy amerikai utcán), a háttérben elvonuló behemótoknak bizony senki nem meri azt mondani, hogy mekkorák... és ott kultusza van az extra soványságnak is. :o Szerintem rossz helyre születtünk. :)
Nincs jelen
#8829 2009-03-19 20:48
- pasek
- Tag
Hihi, extra soványság...
Két éve voltam a SZIN-en, Szegedi Ifjusági Napok, ha valakinek a betûszó nem mondana sokat, és a következõ történt:
188cm/53kg dög meleg, de hosszú ujjú póló az imuran miatt.
Megállítottak a drogprevenciós csajok, hogy nem akarok e beszélgetni velük, mert õk tudják hogy azért vagyok hosszú ujjúban, hogy leplezzem a tûszúrásokat a vénáimon és amúgy is heroinista alkat vagyok...
pfff
Én meg kínomban visszakérdeztem, hogy van e náluk valami jó cucc és otthagytam õket.
Gyûlöltem is a nyarat, hiszen egy hárfamûvész komplett szonett ciklusokat tudott volna játszani a bordáimon
Kicsit más.
Ahol lakok, annyira vékonyak a falak, hogy hallom amint a szomszéd segge csúszkál a kádban, és olyan jót röhögtem rajta, hogy gondoltam leírom :P
Nincs jelen
#8830 2009-03-19 21:03
- kitti60
- Tag
Sziszi, már nyolcadikba megkaptam a megtisztelõ stréber címet Ivettel együtt ( azóta strébertesók lettünk :D ) mert matekon mindig a tanár elõtt ültünk. De csak azért mert szerettük, teljesen jófej volt, mintha nem is tanár lenne, hiszen még fiatal, huszas éveiben járt. :) Legyenek féltékenyek, évvégén ugyis megbuknak :D vagy ha nem akkor jövöre..
És tessék vigyázni magadra! :) :)
Judy! Akkortájt lesz a tükrözésem, apa ugy biztos nem enged el. De lehet még amugyse engedne most.
Most mennem kell, már rég bekellett volna vennem a gyógyszert. Mostanába többször fája pocim is..:(
Jóéjt:) Holnap jövök ;)
Nincs jelen
#8831 2009-03-19 21:07
- Nita
- Tag
Sziszi32! Úgy leléptél a chat-rõl hogy még pislogni se volt idõm....az igazság az hogy sose voltam egy gyors és gépíró de mióta hiányzik írás közben a jobb mutató ujjam, na jó csak ideglenesen mert mindjárt leseik a köröm ami lóg má :/ még lassabb lettem nem is szeretek így írogatni, de neked épp a válaszomat körmöltem mikor leléptél!! Lehet üldözési mániám van, de mintha kicsit túlságosan is gyorsan távoztál volna...
Pasek jó olvasni megint itt a sztorikat tõled neked is nagyon bírom az írásaid Sziszi humorával együtt...
Györgyi jobbulást neked!
Ja és itt is szeretnék szólni, jelentkezzetek a talira.
Nincs jelen
#8832 2009-03-19 23:07
- sziszi32
- Tag
Nita, nem távoztam túl gyorsan, hosszú percekig vártam :P Nem akartam belebeszélni a beszélgetésetekbe, csak benéztem. :) Itt pangott minden, a saját hsz-eimben gyönyörködni meg több, mint egoizmus. :D :D Ezért gondoltam, hogy a chaten legalább... de a dögrovás még nem múlt el rólam, ezért gyorsan távoztam a zágyamba. Ne vedd magadra, nem volt szándékos a távozásom hirtelensége. (egyébként még mindig be vagyok indulva az avatarodra, úgyhogy vigyázz velem, nehogy elõtörjenek leszboszi vágyaim, ha élõben is meglátlak...!) :D :D :D
Pasek: hallottam ezt a sztorit tõled élõben is, és hadd mondjam el, hogy nem tartom viccesnek ezt az elõítéletet, amivel neked is találkoznod kellett.
Néha ezek a túlbuzgó drogprevenciósok (állatvédõk, piréz-aktivisták stb.) nem ártana, ha az igazi életbõl merítenének ihletet, nem pedig a túlspirázott, ömlengõs, nem egyszer vallási fanatizmussal megspékelt elõadások segítségével gyúrnának önbizalmat maguknak. Sajna én is találkoztam olyan roma-aktivistákkal, akik szerintem élõben még nem is láttak pirézeket. (Nem sértésként írtam ide, ne töröljétek, légyszi.) Ezek egyszerûen még azzal sem voltak tisztában, hogy mi a pirézek kultúrája, múltja, jelene. Nem törõdtek azzal a ténnyel, hogy a pirézeket a kommunizmus kényszerítette a letelepedésre, és ebbõl adódóan jöttek elõ olyan problémák, melyeket mai napig nem lehet megoldani. Ezek az aktivisták meg eljöttek hozzánk Vukkot játszani (jön, lát, gyõz, vuk), minket kioktatni, tapasztalat nélküli bölcsességeket puffogtatni, stb., stb. Úgyhogy az ilyenektõl borsódzik a hátam. :o
Nincs jelen
#8833 2009-03-19 23:32
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm szépen! Ma már kicsit jobban voltam csak nagyon köhögök és folyik az orrom :( :( :(
Mindenkinek puszi
Nincs jelen
#8834 2009-03-20 11:13
- roor
- Tag
Halika!
Jobbulásokat!
Nita:talival kapcsolatban írtam neked mailt.
Ma különösen közveszélyes vagyok.:D
Fõztem méghozzás savanyú tojást.:D
A zsömigombóc kifogástalan,a szósz...khm.....tudja valaki hogyan lehet féken tartani az ecetes üveget?:D
pá
Nincs jelen
#8835 2009-03-20 11:59
- mercy70
- Tag
Kitti!Ha szeretnél jönni a talira szivesen megállunk félúton és szivesen fölveszünk.Így apukád is láthatja jó kezekben leszel.Csak a visszafelé út gázosabb mert mi nem jövünk haza csak másnap.
Nincs jelen
#8836 2009-03-20 12:06
- Szimi
- Tag
Jókezekben,na ez enyhe túlzás :D
Nincs jelen
#8837 2009-03-20 12:46
- mercy70
- Tag
:p :p :p
Nincs jelen
#8838 2009-03-20 12:47
- mercy70
- Tag
Mért nem jön ki a nyelvnyújtós krapek? :(
Nincs jelen
#8839 2009-03-20 13:14
- sziszi32
- Tag
azért, mert kisbetûvel irtad :P
Nincs jelen
#8840 2009-03-20 15:07
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Tegnap nme tudtam folytatni mert a billentyû megmakacsolta magát!:D:D:D
Folyt . köv:
Sziszi!
Danika nem szokott a pincébe lejárni??:D:D:D
A viztõl viszont vizkõves lesz!:D:D:D:D
Mihamarabbi gyógyulást neked , igyál forralt bort!!:D:D
Kitti!
Mi lenne ha apukád is jönne veled vagytok egy kicsit .Legalább te is és apukád is megismerne minket.És apukád megtudhatná , hogy nálunk tényleg jó kezekben vagy!!:D:D:D
Én nagyon örülnék neki ha megtudnád beszélni otthon és eljönnél.Vagy jön a család téged leraknak a tali helyén a szüleid meg elmennek egy kicsit várostnézni?!:D Lécci - lécci!!!!!!!!!!:D:D
Szimi!
Mi az , hoyg te se tudod???:D:D
És nem enyhe túlzás a jókezekben!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tessék jönni neked is mert téged is megakarunk ismerni!!!:D
Kifogás nincsen!!!!!!:D:D:D
Lisa!
Nagyon jó az új avatarod nekem tecccik.:D:D
Én is irtam mailt!:D:D
Pasek!
Te is szégyenlõs vagy??:D
A Gyula is ilyen , miután nagyon sovány nyáron is mindig hosszú gatyát hord , hogy ne lássák milyen vékonyak a lábai.:D:DBár már két éve talán , hogy rátuttam venni hordjon háromnegyedes gatyát vagy olyat ami térd alatti.:D:D
Miért hallgatózol??:D:DNem szép dolog a szomszédot hallgatni , hogy mit csinál a fürdõkádban!:D
És mekkorát röhögnél ha egy jó nagyot fing@na a kádba.:D:D:D
Györgyi jobbulást????
Györgyina tyúkanyóm!!
Beteg vagy??
Mi a baj????
Légyszi irj mert izgulok érted!!!!!!
Gyógyulj meg gyorsan!!!!
Aiolosz!
Erre a cicifix vásárlásra én is nagyon kiváncsi lennék!!:D:D
És még mindig azt mondom , hoyg megnéznélek cicifixben.:D:D:D
Tegnap a Niki segiteni akart és hiába szóltam , hogy nem kell azért is csinálta.Elpakolt a mosógatóból , de éppen az evõeszközöket rakta volna a helyére amikor a villát leejtette és mivel ott voltam igy a lábújjjjjjjjjamba állt bele!!:D:DMég vérzett is!:(:(
Mindenkinek nagyon jó hétvégét abulizósoknak jó bulizást!!:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2009-03-20 15:15)
Nincs jelen
#8841 2009-03-20 15:35
- mercy70
- Tag
Sziszi!Dehogy kicsivel,naggyal írtam.És mégsem. :( :P Na most sikerült.A gép szórakozik velem, már tudom.
Szerkesztette: mercy70 (2009-03-20 15:38)
Nincs jelen
#8842 2009-03-20 16:14
- Györgyina
- Tag
Kedves Barátok és Betegtársak! Ánya kérésére tudtom Veletek, hogy a fórumra nem tud belépni. ezért a feltett kérséekre majd késõbb válaszol. Mindenkit üdvözöl.
Nincs jelen
#8843 2009-03-20 16:29
- Szimi
- Tag
Lucim köszi ari vagy,ha az odafele utat meguszom ingyen(nõvérem vinne) akkor szerintem megyek,hazameg majd hazajövök valahogy...majd ha biztosat tudok akkor jelentkezem a talira..
Szerkesztette: Szimi (2009-03-20 16:30)
Nincs jelen
#8844 2009-03-20 16:30
- kitti60
- Tag
Halihó! Mostmár jelen vagyok énis :D Sajnos gondjaim voltak a gyógyszercsökkentéssel, ugyhogy maradnom kell a 16 mg medrolnál.
Nagyon kedvesen vagytok tényleg :) Apa nem egy könnyû eset... :( Most nem enged. :( De a nyárra csak sikerült megfûzni :)
Nincs jelen
#8845 2009-03-20 18:32
- sziszi32
- Tag
Luci: Danikának nincs szabad bejárása a pincébe, mert egyrészt leesne a lépcsõn, másrészt pedig kedvenc foglalkozását, a földevést ûzné inkább!!! :D :D :D De neked már odakészitek lassan egy hintaszéket, ha úgyis ott akarod tölteni a vendégeskedésedet... :P Lisáék lecsekkolták, elmondhatják, micsoda épületes látvány a pince nálunk... de az a fõ, hogy van benne bor. :D :D :D
Nem tudom, nektek is tetszenek-e a szépen diszitett torták. Tudjátok, amelyek ilyen-olyan szinûek, van rajtuk rózsa, levelek, virágok, meg ilyesmi. Aki már próbálkozott ilyet sk. gyártani, az már szembesült a következõ tényekkel: paraszti józan ésszel nehéz olyan masszát késziteni, amibõl szépen mutat egy ilyen virág, a készen vett diszek nagyon drágák, a készen vett marcipán dettó. Ma megvilágosodtam. Marcipán hajkurásztunk a városban, persze, sehol nem volt. Akkor eszembe jutott, hogy tavaly mintha árultak volna a lidl-ben marcipántojásokat. No, el is mentünk, megvettük. Csokiboritását a zuram levágta, és a belsõ része tényleg csupa marcipán, és használható. A tortadiszitésre szánt marcipán árának kb. harmadából oldottam meg a dolgot. Ha kész a torta, akkor rakok fel róla képet. :D
Nincs jelen
#8846 2009-03-20 20:44
- pasek
- Tag
Vica!
Várunk Benneteket már nagyon!
Holnapra "sokkal" jobb idõt ígér Aigner Vadász Vilmos Szilárd Gál Onyuta Jodit Noémi, így elvileg nem lehet csupán ez akadálya hogy megnézzük a vadasparkot. Legutóbb mikor voltunk, épp kifogtuk a nagymacskák etetését, vagy éppen elmehetünk Tapolcára hattyúkat, kacsákat etetni, bobozni vagy valamit úgyis kitalálunk. De mehetünk itt Bükkszentkereszten is sétáni, no de ezt majd meglátju, lényeg az, hogy várunk már Benneteket!
Azt szomorúan hallottam, hogy remi után betalált Téged egy fránya vírus féle, remélem ilyesmi akadálya nem lesz a kellemes idõtöltésnek de másféle se!
Lisa most éppen békázik, azaz BK a Berényi família folytatásos teleregény; én meg ütögetem épp a klaviatúrát!
Kellemes és nyugodalmas estét kívánok Nektek,
s akkoron holnap!
Nincs jelen
#8847 2009-03-20 21:07
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Szóval zárod a gyerek elõl a pince lejáratát?!:D::D
Szerintem jobban teszed ha elõttem is bezárod vagy a boros hordóba bor helyett málnaszörpöt teszel.:D:D:D:D
Torta?Marcipán?Nekem tök mindegy , hogy hogyan néz ki jöhet töménytelen mennyiségben mind a kettõ!!:D:D:D
A Nikinek most volt a szülinapja és amit vettünk neki tortát azon marcipán bevonat volt végig.Hát próbáltam úgy lopni , hogy ne vegyék észre!!:D:D
Györgyina!
Köszönjük szépen Ányáról az infót!!
Ánya!
Remélem sikerûl minél elõbb belépned!!!
Én is egymás után kétszer lépek be mert elsõre ugyan kiirja , hoyg sikeresen beléptem , de mégis felül azt irja , hogy belépés.Igy kétszer lépek be majd egyszer ki aztán m,egnyitok egy másik oldalt majd vissza a fórumra és kilépek másodszorra is!!Szóval bonyolult remélem megértettétek mert már lehet , hoyg én se értem!:D:D:D:D
Pasek!
Te miért nem nézed szolidaritásból Lisával a Bk-t?:D:D:D
Úgy ott lennék most énis énis!!!!!
Érezzétek jól magatokat!!!!!
És reméljük nem szánkózni fogtok!!!:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2009-03-20 21:08)
Nincs jelen
#8848 2009-03-20 21:09
- Lucifer
- Tag
Kitti!
No jól van!
De remélem legközelebb megismerhetünk!!:D
Szimi!
Remélem elhoz a nõvéred!!:D:D
Nincs jelen
#8849 2009-03-20 21:38
- Györgyina
- Tag
Kedves Luci! AMIT a fõrum megnyitásáról irtál abból én egy büdös szót nem értek, igy Ányánakátadni sem tudom. Majd megoldják valahogy a belépést. Rajta van azügyön.
Kittyke: ha a szüleid aggódnak érted a tali maitt kérlek mond meg nekik, hogy vagy ám itt egy Tyúkanyó, aki vigyáz a kiscsibékre, igy Rád is. Hátha akkor mégis. Ha az esetleg megnyugtatja õket, én este felraklak a buszra és õk várnak Hatvanban. Az erkölcseidre meg nagyon vigyázok, mert nekem is ezt mondta egy kiskraped a piacon jó hangosan, hogy mindenki hallga. "na aztán az erkölcseidre vigyázz ám nagyon". Próbáld meg Anygyalom, hátha mégis meggondolják a dolgot. Én egy ovónéni vagyok, bár Te már nem vagy ovódás. De szeretnélek én is látni, mint itt többen is. Kitty Apuka légyszi.légyszi engedd el a nagylányod!!!!
Nincs jelen
#8850 2009-03-20 22:00
- sziszi32
- Tag
NNa, lassan alakul a dolog. Most még erõsebben ráálltam a tortakészitõ zombi státusz megszerzésére, és találtam egy olyan amerikai oldalt, ahol olcsó(bb) tortabevonatot lehet készíteni. Ehhez nem kell más, mint a Marshmallow nevû cukorka (az, amelyik olyan puha, mint a párna), azt egy pici vizzel fel kell olvasztani a mikróban. Na ettõl a lépéstõl féltem a legjobban. De sikerült. Aztán a felolvadt cuccot össze kell keverni kétszer annyi porcukorral, vagy még többel is egy kicsivel, és ezt addig kell gyúrni, amig nem lesz belõle egy gyurmaszerû ruganyos massza.
Na, eddig a recept. Én szépen meg is csináltam, de amikor gyúrni kezdtem, az összes ráragadt a kezemre. Levakartam késsel a kezemrõl, valahogy egy csomóba galyabintottam, és egy kis tállal letakarva sorsára hagytam. Kb. egy óra múlva oldottam fel a büntit, és addigra szépen kezelhetõvé vált. Majd meglátjátok. :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-20 22:02)
Nincs jelen