#8851 2009-03-20 22:13

Nita
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziszi! Oké elolvastalak és juj vigyázok is magamra :P
A tortáról lesz kép is?
Roor nem kaptam mailt tõled!
Mindeninek jobbulást aki gyógyul, és szép hétégét nektek!

Nincs jelen

#8852 2009-03-20 23:15

judy1981
Tag

Kitti: nem akarok erölködni, de tényleg elfér(nek) ott a szülõ(k) is, és ígérjük jók leszünk :D
Sziszi: kinek lesz a torta? Ha szeretném a marcipánt kipróbálnám a receptet, mert egész érdekesnek tûnik. De a világból ki lehetne kergetni vele :D

Nincs jelen

#8853 2009-03-20 23:25

sziszi32
Tag

Judy: anyósomnak. Ez nem vicc, tényleg. :) Igazából nem amiatt megy a rákészülés, mert annyira odavagyunk egymásért, hanem azért, mert végre van ürügyem kipróbálni ezt a dolgot. A tortasütést ma a férjem végezte, én meg legyártottam kb. 25 marcipános és marshmallowos rózsát. A torta megegyezés alapján (azaz a férjem megegyezett önmagával, hogy túl kockázatos ez a tortabevonás, amig nincs kipróbálva "csak úgy") csokival lesz bevonva, holnap reggel, azon lesz egy csomó rózsa. Kép lesz. A bendõmben pedig boldog emléke is lesz. :) Már eleve a krémje, úgy kezdõdik, hogy másfél tábla csoki... :D :D :D
A marcipán alapjában véve nem fehér, hanem drapp színû. Szépek voltak a rózsák úgy is, de a zuram ismét közbelépett. ezért az összes marcipán rózsát összegyúrtam, nyakon öntöttem piros kajafestékkel, és újra megcsináltam a virágokat. Arra is találtam ötletet a neten, hogyan lesz élethûbb, de nem biztos, hogy nekem ez sikerült. Holnap meglátjátok.
A marshmallowból készült masszával nagyon jó dolgozni, csak száraz kéz kell hozzá (keményítõporba mártogatott kéz). Az meg olyan színû, amilyen a cukorka. Az enyém, amit a boltban kaptam, rózsaszín-fehér volt, ezért halványrószaszín gyurma lett belõle.
Bocsi, hogy sokat írok errõl, de akkora sikerélményem van, hogy végre rátaláltam arra, amit eddig hiába próbáltam saját eszemmel megoldani. :D :D :D

Nincs jelen

#8854 2009-03-20 23:39

judy1981
Tag

Sziszi: ez a marshmallow nem a pillecukor lenne? Mert a leírás illik rá. Lehet már csak az élmény miatt majd kipróbálom :D

Nincs jelen

#8855 2009-03-20 23:41

sziszi32
Tag

Hát nem tudom, nálatok hogy hivják, az a totál puha kispárna, máshogy nem tudom körbeirni. Különben magyarorsz. teszkóban is marshmallow felirattal vásároltam meg. :D

Nincs jelen

#8856 2009-03-21 05:57

Vicaa
Tag

Drága, Kedves Lisa, Pasek!

Akkor mi meg nemsokára indulunk, reméljük tényleg jó idõ lesz!
Pasek nagyon jólestek kedves szavaid! :)
Lisa és a tiéid is :):)

Sajnos még nem igazán vagyok "százas", pedig már legalább egy százas papírzsepit elhasználtam.
Ma reggelre pedig becsípõdött újfent a nyakam, úgyhogy robot üzemmódú mozgásomat ezennel felvettem :(
De büdös krémmel már jól bekente Attila, remélem ez nem fog elriasztani Titeket tõlem :)

...és képzeljétek, vettünk éjjelifényt és erre Anna gyönyürûen átaludta az éjszakát! Persze tegnap le is fáradt rendesen, voltunk bölcsilátogatóban. Alig akart eljönni :D

Nincs jelen

#8857 2009-03-21 06:27

akiss
Tag

Sziasztok!
Megyek tudattágításra! Rejtvény már bekészítve :D országvédelmi ismeretek, jó jó NATO tagállam vagyunk, de én nem katonának készülök :P , ha kell úgyis mehetek golyófogónak, szóval semmi értelmét nem látom.

Tegnap kertészkedtünk végre, hát nem semmi 3 gyerekre figyelni, Bea elszaladt utána a két aprónép. A végén rájött ha szalad a kiskutyák azt hiszik incselkedik velük, nem pedig menekül, szóval kár futni. :D De mindig ott játszottak ahol már felkapáltam még véletlenül sem a gyepen :D Kb. másfél óra múlva úgy elfáradtak, hogy a puli lefeküdt a sziklakertbe egy követ használva párnának :)
Aztán készítettem üvegfestés, ami matricaként funkcionál. Na de nem kopíroztam, hanem egy-egy aktuális kedvenc mesefigurát rajzoltam át a megfelelõ méretre. Õstehetség vagyok! :D Még általánosban voltam rajzversenyen, amit meg is nyertem, vagy jó eredménnyel szerepeltem, de azóta nem igazán rajzoltam. Mondjuk gimiben karikatúrákat rajzoltam közkívánatra a tanárokról. Úgy látszik a tehetségem nem merült a feledés homályába :D Majd csinálok képet.

A gyengélkedõknek jobbulást kívánok, gyógyuljatok meg gyorsan!
Most megyek majd még jelentkezem.

Nincs jelen

#8858 2009-03-21 11:46

roor
Tag

Halika!

Kakukk.:D
Mire felébredtek és jöttök olvasgatni én megyek sziesztázni.:D

Nincs jelen

#8859 2009-03-21 13:00

Nita
Tag

Sziszi! Nagyon jó kis leírásod volt a tortáról "be vizuáltam" kíváncsi vagyok majd a képre hogy jól gondoltam-e. Nagyon ügyes vagy (én csak tudom minden nap látom a szekrényemen ;) ) szóval biztos nagyon szép lesz! Az hogy meg az anyósodnak készül és ennyi energiát fektetsz bele...remélem kellõképpen értékelni is fogja!

roor! Válaszoltam neked remélem meg is kapod! :)

Vicaa! Vigyázz magadra, és jó szórakozást nektek!

Nincs jelen

#8860 2009-03-21 13:30

Vicaa
Tag

Nita, vigyázok! :)

Itten vagyunk már, nagyon jól érezzük magunkat, isteni ebédünket most fejeztük be! Gulyásleves, hortobágyi húsos pali, és zserbó! Anna végig tapsolt úgy ízlett neki is az ebéd, sõt, mikor elfogyott a tányérjából a pali, felállt és megnézte kinek van még a tányérjában, hogy még ehessen belõle  :D
Már mindent lepakolt, kipakolt, teljesen otthonosan érzi magát! Mi is! :D

Nincs jelen

#8861 2009-03-21 13:32

Lucifer
Tag

Halihó!
Na errõl beszéltem!Nem tudtam kilépni igy végig itt voltam , illetve csak a nevem!!:D:D
Én is csak most vettem észre!!:D:D:D

Sziszi!
Szerintem is a pille cukor amirõl te beszélsz.
Nagyon kiváncsi vagyok a tortára én is úgy , hoyg kérem a képet!!:D:D
Ha pedig anyósod nem értékeli kellõ képen akkor vágd hozzá!:D:D:D:D:D

Vicaa!
Már megint mit csinálsz??Nem kellenne annyit félretekintegetni és akkor nem lennének ilyen balesetek!!:D:D:D:D
Érezzétek nagyon jól magatokat és lécci vigázz magadra!!!!:D:D
Büdös krém?Csak megmaradnak melletted!!:D:D:DCsak a  lényeg , hoyg Ati birja ki a kocsiban!!:D:D:D

Akiss!
Kertészkedni gyerekekkel szerintem eléggé lehetetlen feladat!!
Én nagyon szeretek üvegfestékezni és szoktam is sokat csinálni.Most majd húsvétra csinálok valamit az ablakokra!!:D:D
Szeretném látni a tiédet is!!:D:D:D

Roor!
Mi az , hogy te addigra már mész aludni??No minná keltelek!!!:D:D:D:D

Nálunk a mai menû:
hamis gulyáslaves
borsós tokány + nokedli + dinszteltkápi + ubi
És végül palacsinta!!

Norby!
Csinálok neked képet róla és én diszitem!!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8862 2009-03-21 15:17

Lucifer
Tag

Norby!
Akkor az igért palacsinta!!!!:D:D:D

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>

Nincs jelen

#8863 2009-03-21 15:22

kitti60
Tag

Luci, mintha csak a saját tányéromat látnám :D Szószerint :D :D

Nincs jelen

#8864 2009-03-21 15:46

Szimi
Tag

Hm Luci..Én meg szeretném ha a saját tányéromat látnám így :D

Nincs jelen

#8865 2009-03-21 15:50

Lucifer
Tag

Halihó!
Lányok akkor erre most mit mondjak??:D:D:D:D
Megyek és megeszem!!!Hamm-hamm-hamm!!:D:D:D

Szivesen adnék nektek is , de nagyon messze vagytok!:D
Nyissatok ablakot és akkor fény post küldök!!:D:D

Nincs jelen

#8866 2009-03-21 15:55

Szimi
Tag

Annyi lenne csak hogy sütök én is.de süssön a fene aztán csak eszek.. :D az ilyen finomságokbol nincs elég..
na nyomok egy 2in1-t.  :D

Nincs jelen

#8867 2009-03-21 18:52

pasek
Tag

Sziasztok!
Boldog keresztapaként jelen lehettem ma, amint Vica nagylánya Anna életében elõször vonatozott!! Kár hogy nem vettünk Kistejes nevû joghurtot, mert volt KISVASÚT, NAGY KALAÚZ nagy kavarás kiskanál..
Lillafüreden voltunk ebéd után, megnéztük a Palota Szálló melletti vízesét, de elõtte mentünk egy kört a kisvasúttal le egészen Garadnáig végig a Hámori-tó mellett a Garadna-patak partján, pisztráng telep és hasonlók. A Kisvonaton fa tüzelésû kályha csinálta nekünk a meleget, és Anna még az alagútban sem félt egy cseppet sem. Igaz visszafelé a saját felségterületén az õ kis járgányában a babakocsiba utazta végig a visszautat, de minden rendben levõnek tûnt, és persze az is volt.
A jó levegõn mindannyian elfáradtunk, de nagyon jól éreztük magunkat és remélem most mindannyiunk nevében beszélek.
Ja, és ki ne felejtsem:
Lisa gulyás levest és hortobágyi palacsintát készített nekünk ebédre, ebben õ igen nagy mester :D:D:D
Annának is ízlett, csak úgy termelte be a falatokat, Vica alig gyõzte etetni, látszott hogy igen jó étvággyal eszik a picúr.
Most lett vége a fürdetésnek és következik a lefekvés, úgyhogy el is köszönök.
Mindenkinek nagyon kellemes további hétvégét kívánunk mindannyian!

Nincs jelen

#8868 2009-03-21 19:33

én
Tag

Luci! Én mindig is dupla beléptetésen esem át. Azt hittem, hogy ez a természetes. Elõször belépek, kiírja, hogy sikeres belépés. Majd nem tok semmit csinálni és még egyszer be kell lépnem.
De jó is a vonatozás. Grat a keresztfaternak, de inkább Annácskának! Érezzétek jól magatokat és nehogy tönkre igyátok Vica nyakát!

Nincs jelen

#8869 2009-03-21 22:02

sziszi32
Tag

Itt a torta!! :D :D A rózsaszin rózsák készültek a pille cukorból, a pirosak vannak marcipánból :D

<kép>

Nincs jelen

#8870 2009-03-21 22:04

én
Tag

Huhh! Sziszi! Ez nagyon finoman néz ki. Épp szellõztetek! Nem dobnál egy szeletkét?

Nincs jelen

#8871 2009-03-21 22:43

sziszi32
Tag

:d :d :d

Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-22 00:01)

Nincs jelen

#8872 2009-03-21 23:10

Nita
Tag

Luci! Ezek a palacsinták nagyon guszták lettek!!!
Sziszi! A tortád minden képzeletet felülmúlt most visszaolvasok hogy is kell csinálni ezeket a gyönyörû rózsákat bár félek nálam úgy kezdõdik a recept: "vegyél két ilyen tehetséges kezet" :) Nagyon szép lett tényleg, kíváncsi vagyok a "Nagyira" mikor ezt meglátja! ;)

Pasek nektek további szép idõt és jó mulatást! Imádom Lillafüredet meg a kisvasutat is! Ja, és persze ti is palacsintát ettetek :)

Asszem kinyitom az ablakot egy kicsit :)

Nincs jelen

#8873 2009-03-22 00:21

sziszi32
Tag

Nita, szívesen megkínálnálak belõle, de már alig maradt :D
Én nagyon örülök, hogy sikerült az álmom (egy részét) megvalósítani :D :D
De ez csak a kezdet. Végre megvan a használható alapanyag, már csak alkalom kell, és ha én egyszer belelendülök valamibe... :)

Nincs jelen

#8874 2009-03-22 09:03

Norby1
Tag

Luci nyami nyami megkóstolnám szívesen a palacsintáidat :P
Nagyon guszták :D
csütörtökön ettem a kedvenc palacsintázómban egy nagy adag banános palitálat Mennyei volt banánnal kétféle pudinggal és rengeteg tejszínhabbal a tetején

Üdv mindenkinek

Nincs jelen

#8875 2009-03-22 09:07

Lucifer
Tag

Halihó!

No ritka pillanatok egyike , hoyg engem ilyen korán ittn láttok hisz ilyenkor még aludni szoktam!!:D:D:D
Gyulának csörgött e telója és az keltett fel.:(:(

Sziszi!
Ez a torta fantasztikusan néz ki és harapnék is belõle ha most ott lennék!!!:D:D
Nagyon ügyes vagy!!Remélem a nagyi is ezen a véleményen lesz!:D:D:D

Én!
Nem normális dolog kétszer be illetve ki lépni!!:D:D

Lisa , Vicaa , Pasek , Ati és Annácska!
Naygon örülök  a tegnapi sikeres napotoknak és méginkább hogy jó volt az idõ és jól éreztétek magatokat!:D:D
Vicaa!
Annácskának nem adtok otthon enni?:D:D:D:D
Lisa!
Neked külön gratula a kajához!:D:D:D
Remélem azért maradt még valaki józan is!!!:D:D:D:D

Nita!
Én úgy döntöttem , hogy megyek Sziszihez és megtanulom nála ezt a rózsa készitést!!:D:D:D
A palacsintát pedig azért igy csináltam mert a múltkora  Norby kérdezte , hogy amit felraktam képet azt én csináltam mert nagyon guszta volt?!Mire az volt a válaszom , hogy nem google a  barátom és ott kerestem!:D:D
De tegnap sütöttem és ezt most én csináltam!:D:DAmire eyg kicsit rá is fáztam mert ezt az adagot a Roli ette , de a gyerekekenek is igy kellett megcsiálnom!Szóval nagy üzemben csináltam tegnap!!:D:D:D

Ma pakolok mert lomtalanitás van kedden , de ma van itthon mindenki és igy ma pakoljuk ki a cuccokat aminél az a pláne , hogy nem is az enyém mert amikor elköltözött a szomszéd itt hagyta a  szemétledobóban és most én dobom ki.Mégse kérhetem meg az új lakot (öregasszony) , hoyg õ vigye le mert el se birná!!:D:D
no mindegy!!!!!:D:D:D
Majd késõbb jövök!!!

Nincs jelen

#8876 2009-03-22 09:08

Lucifer
Tag

Norby!
Kedves egészségedre!!!:D:D:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-03-22 09:09)

Nincs jelen

#8877 2009-03-22 10:18

roor
Tag

Halika!

Sziszi:gyönyörû a torta,de fõleg a marcipán rózsák!:D
Luci:a palacsintád...hm...nyam...nyálcsorog....:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8878 2009-03-22 14:58

Lisa
Tag

Sziasztok,
no elmentek :( :( :( itt hagytak minket :(
Bátran elmondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat. Sokat sétáltunk, levegõztünk és persze Annáztunk.
Ha Dani mondogatja, hogy Sssszzzzziiiiiiaaaaaa akkor Anna meg, hogy kkköööösssssszzzzzziiiiiiiiii....
szóval minden jó volt, hamar elment,  és hála a szép idõt is kifogtuk.
Képeket még mindig a képfelelõsöktõl kell kérni.

Szomorúan látom, hogy itt nagyon pang az élet és így a fórum is. Sajnálom...
Luci: ja persze tisztelet a ....
nagyon szépek a palacsinták, Sziszinek meg a tortája...nem semmi tiszta remekmû. Úgy látom lesz kitõl tanulnom.
Ma apa fõzött nekünk, hogy minnél többet együtt tudjunk lenni, ez össze is jött, persze a tegnapi gulyás leves, ma meg kolbásszal töltött karaj volt a menû. Finom volt.
Jövõ hét, hosszú hét lesz és nagyonnagyonnagyonnagy HÉT!!! :D :D :D
Luci: nem hiszed el antialkoholista hétvége volt, gondoltál volna ilyet rólam :D
Roor: egy kis szösszenet vagy valami.
Azt hiszem most pihi, mindenkinek a legjobbat!

Nincs jelen

#8879 2009-03-22 15:43

Vicaa
Tag

Nnnna, mi meg hazaértünk!

Lisa, Pasek elõször is üzenem, hogy a kiságyat harmadik próbálkozásra már sikerült is felállítani, és most senki nem sérült meg :)

Majd még jövök beszámolóval és persze majd képekkel is!

Még annyit, hogy nagyonnnn, de nagyonnn jól éreztük magunkat, köszönjük a szuper vendáglátást, a kedvességeteket kettõtöknek, Lisa Apukának és a Nagyikáknak, nekik még külön köszönet a fini sütikért, pogiért!!!

Nincs jelen

#8880 2009-03-22 17:24

kitti60
Tag

Üdv Mindenkinek :)
Beszivárogtam mostmár én is. Péntek délután apával megejtettünk egy kzöös rucivásárlást, mindent kinõttem. Találtam olyan csini nacit meg pólót, majd felvehetem a nagy partyra. Igaz Luci? :) Tegnap voltam Ivettel csocsózni aztán elmentünk sétálni és még ettünk jégkrémet is. :D :D Elég vicces volt. Aztán megnéztem itthon a Bambanõt Drew Barrymore-ral :D MA meg egész nap a biológiát tanultam, holnap témazáró doga. És már alig van idõm az angolra, igy soha nem lesz középfokúm :D :D
Sziszi! Én is csináltam tavaly anyának meglepi tortát szülinapjára. Tortalapot vettem, közép epres pudingot kentem, meg a tetejére is. Aztán raktam rá konzerv epret és tejszinhabot nyomtam rá végül megszórtam szines tortadarával. Nagyon finom volt. DE a Tiéd...háát nem semmi tényleg!! :) Elõzõ életedben biztosan cukrász voltál :)

Most mennem kell enni! :) Anya szólított :)

Nincs jelen

#8881 2009-03-22 18:22

zotyesz
Tag

Egy rövidke kukkra beugrok megvagyok még élek jelentem.

Nincs jelen

#8882 2009-03-22 18:58

sziszi32
Tag

Sziasztok, örülök, hogy a torta tetszik. Anyósom is örült neki, de mivel ez a topic nem az õ dicsõitésének helye, ezért fényképet priviben kap, aki kér. :D 56 éves szülinapjára kapta. Igaziból anyukámnak is szerettem volna valami hasonlót készíteni, de olyan bolondokháza volt körülöttünk, hogy végülis bolti sütit kapott :( Nem baj, jön még a neve napja, úgyhogy arra is van ám tervem! :D :D :D
Véget ért a hétvége, és én fáradtabb vagyok, mint pénteken. Plusz, köhögök, mint egy kehes ló, úgyhogy megyek gyógyulgatni. Késõbb még biztosan leszek, ha keresne valaki :D

Nincs jelen

#8883 2009-03-22 20:40

Dusy
Tag

sziasztok jó ét és szép hetet nektek

Nincs jelen

#8884 2009-03-22 22:22

Nita
Tag

Sziasztok hétvégi eltûnt emberek! :)
Látom mindenki csupa jót evett-ivott a hétvégén! :)

Nincs jelen

#8885 2009-03-23 08:06

Vicaa
Tag

No akkor egy kis beszámoló.
Szombat reggel fél tíz elõtt érkeztünk Lisáékhoz, havas, fagyos úton, havazás közepette. De Bükkszenten már nem havazott szerencsére. Kipakolás, utazóágyfelállítás. Na ez nem volt komplikációmentes, Pasek Keresztapu keze csúnyán megsérült a harci hadmûvelet közben. Lisa természetesen azonnal szakszerû elsõsegélynyújtásban részesítette :)
Ebédkészítés, Annázás, hamikázás, majd a Pasek által említett vonatozás és vízesésben gyönyörködés következett. Napközben lánykám nem aludt, mert igencsak lekötötte a sok újdonság felfedezése, úgyhogy este hamar „kidõlt”, sõt éjjel is nagyon jól alukált.
Unatkozni semmi esetre sem hagyott bennünket :D
Másnap reggel Pasek feje dupla találkozásban részesült a lámpával, ekkor azonban már néhány gyógyító Lisa puszi is orvosolta a kisebb balesetet. 
Úgyhogy Luci üzenném, hogy most túlságosan is vigyáztak rám, helyettem hõsiesen mindannyiszor Pasek sérült le :(
Node vasárnap nagyon szép idõ volt, úgyhogy reggeli után egy csodás sétát tettünk Bükkszentkereszten, útbaejtve a játszóteret és késõbb a hírös gyógyító köveket is. Anna a séta felénél elalukált a jó levegõn :)
Ahogyan már Lisa írta is fantasztikus kolbászos karajt készített nekünk ebédre az Apukája, egészen degeszre ettük magunkat!!! Közben Anna elszórakoztatott minket azzal, hogy a babakocsiban fordítva ülve lökdöste magát elõre-hátra és autónak képzelte a kis járgányát.
Ebéd után összecsomagolás és indulás haza :(

Az éjjelünk idehaza siralmas volt, Annának mint kiderült négy rágófoga jön egyszerre. Most is igen nyûgös, remélem hamar átvészeljük a dolgot

Nincs jelen

#8886 2009-03-23 12:30

nori
Tag

Sziasztok,

vagyok én is csak még mindig olyan fele-fele üzemmódban.Nem tesz jót ez a változékony idõ,gondolom másnak sem,de majd lesz jobb.
Segítsetek kérlek,

biztos láttatok már kosarat bevásárlásra pl.ami színes,füle van de nem hagyomáynos vesszõbõl van fonva,hanem puhább mert ha pakolnak bele mozog,tojás alakú,kb.50cm átmlrõjû lehet..mibõl készülhet? Mi lehet a neve? Mert mint fonott kosár csak klasszikusokat taláalok,érdeklne mennyibe kerül,anyukám nagy vágya de azt se tudom hol kapni,a tv-ben láttam többször,akartam képet feltenni róla nektek is de nem tudok rálelni..sajnos.

HOgy vagytok,ahogy olvasom a hétvégi dõzsi megvolt:):):)

Sziszi tortája király,nem gondoltam vola hogy a pillecukor jó ilyesmire is,a marcipán nem mindig hálás alapanyag mert ha nem akar ugyan könyöröghetsz neki,nem formálódik ahogy akarod:) Különben pillecukorból jó kis édességeket lehet készíteni,akadtam már pár jó kis receptre..megkeressem õket?

Már vagy 3 alkalmommal akartam írni,mindig elfelejtem,Lisa nagyon szép az új képed,már nem vagy szõke:? :)

Nincs jelen

#8887 2009-03-23 12:40

Lisa
Tag

Nori, az idõ pfffuuuj engem is tacsra vág, rendesen. Sajnos nem igazán értem a hajamra való "gondolatot" , amúgy köszönöm szépen. Nem, nekem még életemben nem volt befestve a hajam (nem is lesz :D :D :D )
Amúgy Te még jársz Miskolcra dokihoz vagy nem?

Nincs jelen

#8888 2009-03-23 13:21

én
Tag

Lisa! Mit csináltál avatarügyileg? PFUJ-PFUJ! Hajrá a másik! Tedd gyorsan vissza! Sokkal jobb!

Nincs jelen

#8889 2009-03-23 13:22

én
Tag

Bocs! Mi történik? Káprázik a szemem? Vagy hülye vagyok?

Nincs jelen

#8890 2009-03-23 13:48

Lisa
Tag

Semmi gond, nekem tetszik, oszt jó.
Vagy ha esetleg a régit látod, még akkor néha frissíts! Nem a te szemed képrázik nyugi :D

Nincs jelen

#8891 2009-03-23 14:19

zolcsi
Tag

Én!
Avatarügyileg szerintem nagyon jól néz ki Lisa.Ezzel szemben az Én azaz a TE avatarod inkább PFÚJ!.:D:D:D

Nincs jelen

#8892 2009-03-23 14:53

én
Tag

Lisa! Bocsesz! Amikor feljöttem ide, akkor a régi avataroddal jelentél meg. Vissza akartam szavaztatni ezt, mire megírtam megint ez az új volt. Szóval nem nagyon értettem a dolgot. De még most sem! Ja és szoktam frissíteni az oldalt!

Szerkesztette: én (2009-03-23 15:05)

Nincs jelen

#8893 2009-03-23 14:55

én
Tag

Zolcsi! Látom nálad éled a majom ellenesség! Ez van! Én már csak ilyen maradok!

Nincs jelen

#8894 2009-03-23 15:02

zolcsi
Tag

Én!
Éljenek a majmok.A Tarzan filmekbõl imádtam a Csitát.Csak hát ha már avatar.:D:D:D

Nincs jelen

#8895 2009-03-23 18:20

nori
Tag

Nem a butaságra céloztam drága Lisa hanem arra hogy az elõzõ képen nekem szõkének tûnt a hajad,most meg a klasszikus barna,szóval sötétebb,azért gondoltam,hogy befestetted:) Most hogy is van?Én tévedtem,már kapcsoltam,csak javíts ki.. :)
Különben még Miskolcra járok,azért is olyan "messsszi meg hossszú" minden kontroll..de ha ez nincs nem ismerem meg M.o.ezen tájait,legalább kocsiból:) tudtok jó helyet javasolni ahova érdemes menni kajálni?Mindig ez a gond,apám nagyon válogatós,ugye én sem tudok mindent megenni..eddig nem volt szerencsénk ott ahol megálltunk,vagy túk fûszeresen fõztek vagy nem volt friss..
Láttunk táblát halászcsárdához,de oda rizikós bemenni mert ha csak halételük van,akkor én böjtölök:)
Jaj már olyan elegem van abból,hogy nem ehetek halat,gombát,sok zöldséget,borsot...rengeteg minden kiesik így a választékból!Gondolom ismerõs nektek a szitu sajnos:(

Átvettem Anna szokását,most anyunak én is azt kiáltottam a sziára,hogy köszi,teljesen megzavarodott:):):)

Mercy,hol vagy elveszve, hogy van a fiad,javul a tornától vagy nem gyakorol? Régen jelentkeztél úgy bõvebben..

De ez vonatkozik egy csomó emberre, Porshe a Kis druszám rosszalkodik?:):):)

Ma light-ebéd volt, leves bugyantott tojással és tejfölös tészta,már éhes vagyok de itt "trónol" a táp a monitor mellett,uh..meg kell inni.Issza ezt a csodát rajtam kívül rendszeresen valaki? Idegesít,hogy nem megy a hízás,az evést pedig nem tudom erõltetni.Nem tudom az kinek megy egyáltalán...

Nincs jelen

#8896 2009-03-23 18:23

nori
Tag

Marthuska,
már 2x írtam,megkaptad?

Nincs jelen

#8897 2009-03-23 19:00

roor
Tag

Halika!

Nóri:igen,én tudom milyen kosárról beszélsz,mert nekem is van és imádom!:D:D:D
Tágas és masszív.:D
Nem tudom mibõl lehet,nekem úgy hozták,de nem túl nagy összeg (no ez relatív),1200-2000 között mozog.:D
Talán olyasmi mintha a kukorica héja lenne összesodorva kötélnek és megszínezve és abból csinálva.:D
Talán kézmûves,hobby boltokban,esetleg olyan helyen ahol lehet mindenféle gyöngyöt,üvegfestéket kapni,de ilyen helyeken tuti meg tudják mondani mi a neve és hol lehet beszerezni.:D

Juj....míg el nem felejtem:élek és virulok,megvagyok,jól vagyok.:D

Ányáról tud valaki?Próbáltam segíteni neki,nekem sikerül belépni,nem tudom õ próbálta e?

Vicaa,Lisa,Pasek::D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8898 2009-03-23 19:28

judy1981
Tag

Nori: Kosár a vesszõn kívül még gyékénybõl készülhet. De ha roor dob fel egy képet, - lehetõleg közelit (is) - akkor biztosra mondom. Kompetenciám bizonyítja, hogy tanultam kosárfonást, és egy olyan városban élek, ahol nagy hagyománya van a gyékénynek. Sajnos az az egy két nénike, akik még igazán tudnak gyékényt fonni, befejezték a tanítást, mert konkurenciát láttak a tanítványokban. És ez komoly, mert maga az egyik mondta, hogy azért nem tanít már, mert akkor neki nem lesznek vevõi. :( Hát így hal ki egy hagyomány. Felháborító.
És Lisa sosem volt szõke, csak az elõzõ avatar képe kint készül, és mint tudni lehet, ha a nap rásüt az ember hajára, világosabbnak látszik. Igaz Lisa? :D
Zolcsi: neked mindjárt írok egy mailt. Ha nem felejtem el. De ha igen, követeld :D
Sziszi: ha még nem ömlengtem volna egy sort a rózsáidra, akkor most megteszem. Ha nem írod melyik a bolti, és melyik SK, meg nem különböztetem. Tök jól néznek ki. :D
Luci: téged pedig rabszolga sorsba fogun kényszeríteni, és egyetlen feladatod a palacsinta sütés lesz. :D

Az én hétvégém röviden: takarítás, bevásárlás, hortobágyi húsos palacsinta, gombás szelet, agancsos, 3 puttonyos, Túró torta - nem SK, csak SR (saját rendelés). :D

Nincs jelen

#8899 2009-03-23 19:31

roor
Tag

Nincs jelen

#8900 2009-03-23 19:34

roor
Tag