#8901 2009-03-23 19:40
- judy1981
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Na igen. Én csak itthon megtermõ/természetesen fellelhetõ alapanyagra gondoltam. :D Most beégtem? :D
<kép>
Szerkesztette: judy1981 (2009-03-23 19:42)
Nincs jelen
#8902 2009-03-23 19:41
- Marthuska
- Tag
Szia Nori!
Sajnos nem kaptam meg, egyiket sem. Amit én írtam, lehet Te sem kaptad meg, mert kértem visszaigazolást is, és a gépem semmit nem jelzett vissza. Nem tudom, mi lehet ezzel a postafiókkal?!
Nincs jelen
#8903 2009-03-23 19:58
- Apacsanya
- Tag
Ilyen klassz kosarat az ufók által hírdetett áruházban láttam a hétvégén. Szuper a fogása, könnyû és szép. Nekemis nagyon megtetszett.
Nincs jelen
#8904 2009-03-23 21:12
- sziszi32
- Tag
Nori, ha mi Miskolcon vagyunk, akkor a szinház mellékutcájában, ahol a kamaraszínház is van, ott egy olasz(os) étteremben eszünk, tiszta, rendes hely, bank-kártyával is lehet fizetni (még a szlovákiai kártyát is elfogadják), Wc is tiszta (nálam ez alap-kritérium). Nem olvastam még tovább, nem is tudom, ki mit ajánlott neked Miskolcról, úgyhogy bocsi, ha már nem téma.
Na, most tovább is olvastam. A kosárfonáshoz: nekem is tetszik ez a technika, ezért én is utána néztem már ennek-annak. Azt hiszem, Szerencsen (nem biztos, de a neten pontosan meg lehet tudni, melyik város) van valami raktárüzlet, ahol kosárfonáshoz cuccokat lehet kapni. Egyébként a kukoricacsuhéból is lehet készíteni a hozzávalót, ami úgy néz ki, hogy meleg vízbe van áztatva a csuhé, kb. fél órát, hogy puhuljon. Aztán három négy darabot össze kell fogni, összesodorni, majd mindig hozzáadni a további leveleket. Ezt az ötletet a netrõl "lõttem", és anyámtól szereztem is egy táskával a csuhéból, de még nem jutottam hozzá, hogy elkészítsem.
Nem tudom egyébként, milyen kosárról van szó, mert ha csak húsvéti tojástartó, akkor ahhoz elég az is, hogy ujságpapirt feltépkedsz csíkokra, azokat sodrod össze némi ragasztó használatával, és abból is lehet fonni kosaracskát. Ha kész, akkor le kell festeni fehérre, majd pedig olyan színre, amilyen tetszik (barnás, ugye, amirõl itt érdemes gondolkodni, hiszen az "igazi" imitálásáról van szó... :D), a végén pedig, teljes száradás után lakkozni is lehet.
Judy: mindegyik virágot én készítettem, csak a pirosakat marcipánból, a rózsaszínek vannak a cukorkából :D :D :D
Ma kitakarítottam még az agyamat is magamból. És még nincs vége. Hihetetlen, honnan gyûlik össze mindig ennyi lom... :(
Utolsó szössz: most tavasszal a fûzfa ágaiból is lehet fonni kosarat, szintén áztatni kell vízben, hogy hajlékony legyen. :)
Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-23 21:23)
Nincs jelen
#8905 2009-03-23 21:56
- judy1981
- Tag
Csak egy gondolat még a kosárhoz:
Vesszõt több helyen is lehet beszerezni. A Tisza mentén sok helyen vannak "fûzfa ültetvények". Több féle fûzbõl is lehet fonni, de a legelterjedtebb az amerikai fûz, ami egy hibrid, de ne kérdezzétek mit kereszteztek mivel. Azon kívül, hogy fûzféléket. :D Pedig tanultam (kb 12 éve). Ezt kifõzik, lehántolják, kiszárítják, majd felhasználás elõtt újra áztatják. Így tartósabb. Én anno Tiszafüredrõl szereztem be.
Sziszi: ha mégis rátámadnál a szomorú fûzre, ami szintén alkalmas, még rügyfakadás elõtt tedd, különben felhasználás során törik. Ami baromi nagy bosszúságot tud okozni, és abszolut nem szép. Ha kiszárd, szintén lehet áztatni. De én csak amerikai fûzzel dolgoztam. Azt sem nagy sikerrel.
Tényleg. Jut eszembe:
Zolcsi: anyósnak meggid bírta az a kerek bevásárlókosár, amit kb 10 éve fontam? Vagy annyira gyenge eresztés volt, hogy már nem is emklékeztek rá? :D
Merthogy anno Marika kért tõlem egy kosarat az anyukájának.
Nincs jelen
#8906 2009-03-24 09:29
- Marthuska
- Tag
Sziasztok!
Nori! Még ma sem jöttek meg a leveleid!
Fater! Válaszoltam neked, lehet Te sem kaptad meg?
Nincs jelen
#8907 2009-03-24 10:24
- roor
- Tag
Halika!
Kingitanga hívja Nórit,Nóri jelentkezz!:D
Remélem ez a kosár amire gondoltál?
A beszerezhetõségen még dolgozok.:D
Bár könyebb ha megmondod hol (város) tudnád beszerezni?:D
A leveleken ne csodálkozzatok,a freemail freenetikusan alulteljesít!:D:D:D:D
Szösszpötty.:D
pá
Nincs jelen
#8908 2009-03-24 10:27
- roor
- Tag
Halika!
Nóri:prakti(kus)ker-ben van,1729 jó magyar forint.:D
pá
Nincs jelen
#8909 2009-03-24 10:42
- én
- Tag
Hali mindenkinek!
Lisa kedves! Nekem az új avatarod jobban tetszik, de sajnos tegnap idõnként még a régit láttam és azt hittem, hogy visszacserélted. Tudod az újat a régire! Nehogy má megint félre érts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kosár szép! De ki fog ma fõzni?
Ja és még annyit, hogy megint kétszer kellett belépnem, hogy egyszer itt legyek!
Szép napot!
Szerkesztette: én (2009-03-24 10:43)
Nincs jelen
#8910 2009-03-24 10:45
- zolcsi
- Tag
Bárkinek tudom ajánlani a gmail levelezõrndszert semmilyen ilyen problémátok nem lesz mint a freemaillel.Óriási tárhely én 10%-t sem használom ki.Dobjon mailt akinek kell egy gmail-es cím és küldök meghívót van bõven.:D
Nincs jelen
#8911 2009-03-24 10:58
- judy1981
- Tag
Ba...us de éhes vagyok!!!! :(
Nincs jelen
#8912 2009-03-24 11:09
- én
- Tag
Egyél, jó étvágyat! Nekem sajna a hasam fáj ma, de nagyon!
Nincs jelen
#8913 2009-03-24 11:30
- aiolosz
- Tag
judy1981 írta:
Ba...us de éhes vagyok!!!! :(
Ablakot nyissss...feny.post. megy "Szarvaspörkölt + gnocchi"
Nincs jelen
#8914 2009-03-24 12:18
- kitti60
- Tag
Aiolosz, nekem tárva-nyitva van :P Még az elõkét is kikészitettem. :D
Nincs jelen
#8915 2009-03-24 12:46
- roor
- Tag
Halika!
Khm... már két ebéd megvolt,de szorítok helyet annak a nemes szarvaskának is.:D
pá
Nincs jelen
#8916 2009-03-24 13:24
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
hmmm két ebéd, Roor, azért ne vidd túlzásba...fini friss kenyér megvolt? :D
Roor és Sziszi ! HOLNAP!
Én : nem vagyok, se félre értõs, se sértõdõs :D :D :D úgy hogy csak nyugi!
Györgyina: nagyon szépen köszönöm az e-mailedet amit "ott" írtam azt komolyan gondoltam, de azt hiszem ennyire már kiismertél: fehér-fekete! Amúgy én is nagyon remélem, hogy áprilisban látjuk egymást sõt biztos, no ne légy irigy. Hidd el nekem bónuszként még a jóképûség is jár :D :D :D
Nori: azért írtam és kérdeztem , mert annyira szívesen összefutnák Veled egy-egy kontroll alkalmával...no nem akarok alkalmatlankodni, csak egy puszit adni Neked, Te meg az angyalkádnak :D :D :D de tolakodni sem lenne szándékomban, csak hogy tudd.
Judy: igen igazad van, nem vagyok híve a hajfestésnek, vagyis ellenhíve vagyok, bizti a nap teszi (hogy világosabbnak látszott) és már várom, hogy megint nyári nap süsse és akkor megint szõkül :D
Nelly: remélem, már minden tökéletesen megy a nagy pöstiában és beleszoktál.
LUCI???????????????????????????????????????
Talira ha jönnek emberkék azért lehet jelentkezni, nem fogja leharapni a fejeket senki...
No megyek angolra, utána benn maradok, nem is leszek!
Mindenkinek szép napot!
Szerkesztette: Lisa (2009-03-24 13:25)
Nincs jelen
#8917 2009-03-24 13:29
- roor
- Tag
Halika!
Igen Tipegõ,holnap.:D
Juj de várom.:D:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#8918 2009-03-24 13:31
- én
- Tag
Fiatalok! Mi lesz holnap? Kíváncsivá tettetek!
Nincs jelen
#8919 2009-03-24 13:45
- Lisa
- Tag
off-os privi üzi volt!!!!Mint ahogyan címeztem is Roor és Sziszi!!! :D :D :D
És ki itt a fiatal? Talán Te nem vén vagy??? DEHOGY IS!!!Ne ennyire kicsinylõen...mind fiatalok vagyunk, Neked még képed sincsen fenn...nem is értem miért mondod hiszem ha jól tudom 26 éves vagy nem? :D
Nincs jelen
#8920 2009-03-24 13:48
- én
- Tag
Lisa! Igen majdnem 26! Illetve múltam! De igen én már vén vagyok és vállalom is! BIBIBÍÍÍÍÍÍÍÍ!
Nincs jelen
#8921 2009-03-24 14:55
- Marthuska
- Tag
Szia Zolcsi! Nagyon kedves tõled, hogy felajánlottad! Van egy gmail-es fiókom is, csak a citromail-t sokkal egyszerûbb kezelni, legalábbis nekem. Lehet azért, mert megszoktam. Már azt hittem, be sem enged a gmail, mert olyan régen néztem bele, de sikerült. Majd újra elkezdem tanulmányozni.
Nincs jelen
#8922 2009-03-24 16:24
- aiolosz
- Tag
kitti60 írta:
Aiolosz, nekem tárva-nyitva van :P Még az elõkét is kikészitettem. :D
OK...akkor husss...legyél ott
<kép>
Nincs jelen
#8923 2009-03-24 17:14
- kitti60
- Tag
Hmmhmm..nagyon finom volt :P Köszönöm :) :D
Nincs jelen
#8924 2009-03-24 17:35
- roor
- Tag
Halika!
Aiolosz:nyálcsorgás...törlés....nyálcsorgás....nyamnyamm.:D:D:D:D:D:D:D
Kitti:azért ez durva volt az elõkével.:D:D:D:D:D:D:D:D:D
(Minek az?Úgy jó ha jóízûen eszed!:D:D:D:D)
pá
Nincs jelen
#8925 2009-03-24 17:44
- Nita
- Tag
Csurog a nyálam itt folyton :P Jobbnál, jobb kaják vannak itt. :)
Nincs jelen
#8926 2009-03-24 17:54
- aiolosz
- Tag
Nita írta:
Csurog a nyálam itt folyton :P Jobbnál, jobb kaják vannak itt. :)
Lépj a tettek mezejére...gyere szívesen látlak... most raktam be a gnocchit a forró vízbe és egy kicsit vörös borral hígítottam a szarvaspörköltet, mert besûrûsödött.
Nincs jelen
#8927 2009-03-24 18:06
- én
- Tag
Egy idegen, ha erre jár és olvas minket, akkor most irígykedik, hogy milyen jó is a bélbetegeknek: szarvaspöri vörös boral higítva, gnocchi, mindenféle palacsinta, torták stb!
Nincs jelen
#8928 2009-03-24 18:49
- Agica01
- Tag
Én is csak csorgatom a nyálam a sok jó kaja olvastán-láttán! Amióta mûtöttek állandóan éhes vagyok és folyton csak ennék! Ma cukorborsó fõzeléket ettem (paszírozva), és valami iszonyatos hasgörcs, vagy inkább hasszúrás jött rám, egy órát csak fetrengtem! lehet ez még korai volt a mûtött beleimnek?
És mi újság a talival, végül is hol lesz? Tudni már?
Nincs jelen
#8929 2009-03-24 20:20
- kitti60
- Tag
Roor! Felvállalom amit fel kell :D :D :D :D :D ;)
Szerkesztette: kitti60 (2009-03-24 20:20)
Nincs jelen
#8930 2009-03-24 21:17
- Dusy
- Tag
sziasztok Jó ét
Nincs jelen
#8931 2009-03-24 21:25
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vagyok no vagyok!!:D:D:D:D
Egy kicsit zûrõs volt a tegnapom.A lomtalanitás tegnapra maradt mert ma van hivatalosan és vasárnap még senki se pakolt ki igy én se nehogy szóljanak érte.No mindegy tegnap délelõtt kitakaritottam a lakást mert tudni illik itt volt a hétvége és itthon volt minden pulyám!:D:DA lényeg a lényeg kitakaritottam a kölkök hazajöttel a suliból ebéd után és elkezdtük a pakolást!többnyire én pakoltam és cipeltem a fiam csak nézet , amikor szóltam neki , hoyg miért nem seghit vagy pakol akkor csak azt a választ kaptam , hoyg nem szóltál.Szóval többnyire én dolgoztam , de most végre rend van mindenhol ami nem kis melómba került.:D:DFürdés , hajmosás gondolom eltudjátok képzelni a sok portól milyen voltam!:D:D
Megcsináltam / tunk mindent majd délután még fõznöm is kellett valami gyorsat igy krumplifõzelék lett fasirtal.:D:D
Reggel már nagyon fájt a fájós lábam talán érzem az idõ változását , de ez még semmi lenne mert megfájdult a sok cipeléstõl a derekam / majd le szakad/ és estére még be is lázasodtam!!:(:(
És ha most valaki megkérdezi , hoyg hogy is vagyok akkor csak azt mondom még élek!!:D:D:D:D
Aiolosz!
Hát ez istenien néz ki és ha belegondolok a bablevesedbe akkor tudom , hoyg ez is isteni finom!!:D:D
De mi az a gnocci????:D:DPesti paraszt lány vagyok , de nem ismerem és nem is hallottam róla!:D:D
És nagyon örülök , hoyg itt vagy!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Ja!És a lényeg ne mond , hoyg szivesen látlak mert máris ottan vagyunk!!!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#8932 2009-03-24 21:40
- aiolosz
- Tag
lucifer2007 írta:
Aiolosz!
Hát ez istenien néz ki és ha belegondolok a bablevesedbe akkor tudom , hoyg ez is isteni finom!!:D:D
De mi az a gnocci????:D:DPesti paraszt lány vagyok , de nem ismerem és nem is hallottam róla!:D:D
A gnocchi (nyokki ) egy egyszerûen elkészíthetõ olasz tésztaétel. Leginkább a magyar nudlira hasonlít, de sós, hús nélküli mártással szokás tálalni elõételként, ennek ellenére magában is laktató.
Magyarul: krumplinudli ...fõtt krumpli, liszt, opcionálisan tojás és parmezán sajt...ennyi
Nincs jelen
#8933 2009-03-24 23:26
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Én is vagyogatok, én is nagytakaritok, de nem lucinál, hanem itthon. :D :D Amikor tegnap este a hálót varázsoltam tisztává, a férjem az ágyon fekve nézte, hogy gürizek, amikor meg mondom neki, hogy miért nem segit, akkor ártatlan pofával odamondja nekem, hogy õ Danit felügyeli! :D :D :D
Ágica: az elsõ tanács, amit a sztómával kapcsolatban kaptam, az az volt, hogy a sztómásoknak nagyon nem jó babot, borsót enni, mert az "eltöm". :)
Most fáradt vagyok az iráshoz, a mai fórum-menûhöz én alufóliában sütött zsiványpecsenyét és sajtlevest csatolok. :D :D Jó éjt!
Nincs jelen
#8934 2009-03-25 06:54
- Györgyina
- Tag
Szép jóreggelt Mindenkinek. Legyen békés és derüs napotok. Kukkolok ám ezerrrel, de nincs mindig kedvem irni. Sõt mostanában egyre jobban nincs. Hogy miért, ne kérdezzétek, a fene sem tudja, majd megjön a kedvem, ha akar.
Na most az a helyzet, hogy ez a topik egyre jobban kezd hasonlitani egy magas szinvonalú étteremre. Mint tartalmában, mint fotóiban. És én ha elolvasok egy szakácskönyvet máris hasmenést kapok. Na most ugye még itt vannak a képek is. Hát nem részletezem, hogy ez milyen "mély és tartós" hatásokat vált ki belõlem.
Másrészt pedig kikérem magamnak, hogy itt mindenki olyan ügyes és találékony szakács, cukrász. Itt a gyengébb képességü és étvágytalanabb társaitokra nem gondoltok, hogy milyen magalázó is, amikor látom, hogy ételköltemények készülnek és meg fõzöm a pipihusit meg a kifõtt krumplit. Na most már természetesen elszállt az álmom avval az illúziómmal kapcsolatban,hogy "összedobok én egy lakodalmi kaját, ha kell".
Már gyanus volt a bükki látogatáskor is Mercy és Vicaa szíves vendéglátása, ami egy egész étlap elkészitésébõl állt, nem iskolás fokon, de mondom én magamnak, hát ilyen is van, hál.Istennek. Na de mikor a mi drága Capitányunk ecsetelgetni kezdte hazafelé uton,hogy mivel várja az Õ kedves Családját, már kimondottan kezdtem feszengeni és értelmesen hallgatni, mert kb. lövésem nem volt, hogy miben is áll majd a lakoma. És hát egy férfi elõtt csak nem égetem magam. Na ezt megúsztam.
De hogy ez a tendencia még itt tovább fokozódik és egyre szebb és ügyesebb kajákkal rukkoltok elõ, ez már azért elgonolkoztat. Szóval a "helyzet fokozódik".
Na ez volt az egyik része: most jön a tisztaságmániás és rendes háziasszonyok és urak esete a takaritással, ha ezt egyáltalán takaritásnak minõsithetem. Mert ez már a laboratóriumi tisztaság szintjét kezdi verni. És akkor én körülnézek szerény hajlékomban és megállapitom, hogy kispályás vagyok. És nincs kedvem a leirtak szerint eljárni, mert nekem lassan megy és mire befejezem a takaritást már kezdhetem is az elegétõl. De a leirások baromira jók arra, hogy érezzem, mennyire béna vagyok.
És akkor berobban a mi drága Kitty angyalunk, aki mindenben olyan szép és tökéletes. szép, mert szépnek született. Tökéletes, mert imád tanulni, jó gyermeke szüleinek és úgy egyáltalán egy csodalény. Akit én szivbõl szeretek és tisztelek. De akkor belenézek a tükörbe és bevallom magamnak, hogy én ennyi idõs koromban nem voltam ilyen, mert ugye az ember lánya legalább magának ne hazudjon. Kittykém, ha lesz idõd légyszi ird mármeg, hogy ez csak úgy magadtól van, vagy ezért valamit tenni is kell? Mert akkor hajtok ám. Mert hiú vagyok és szeretnék olyan lenni legalább lélekben, mint Te.
Na talán még Roor az egyetlen vigaszom, aki szintén be meri vallani,hogy lusta és pihenni szeretne. Õ az én rokonlelkem, hisz talán, de nem biztos lehet,hogy Õ sem tökéletes. Roor, ha kiderül, hogy Te is tökéletes vagy, fõbelövöm magam a fakanállal, vagy a vonatmögé fekszem.
Hát ennyit egy kisebbségi érzésekkel küzdõ kissé idõsödõ társatoktól. Ha esetleg fájó szivem még valaki vigasztalni tudná azzal, hogy õ sem tökéletes, feltétlen értesitsen, mert igy nagyon magányosnak érzem magam.
Áltökéletlenek kiméljenek. Hiszékeny vagyok, de sasolok, ahogy Árpi mondaná.
Na ennyi jutott most eszembe a fórumról. És további jó fõzéseket és takaritásokat kivánva most visszabújnék az ágyamba.
Legyen szép napotok és jó egészséget Mindenkinek.
Nincs jelen
#8935 2009-03-25 07:02
- aiolosz
- Tag
Györgyina írta:
"...Na talán még Roor az egyetlen vigaszom, aki szintén be meri vallani,hogy lusta és pihenni szeretne. Õ az én rokonlelkem, hisz talán, de nem biztos lehet,hogy Õ sem tökéletes. Roor, ha kiderül, hogy Te is tökéletes vagy, fõbelövöm magam a fakanállal, vagy a vonatmögé fekszem...."
A zsemlyegombócos Roor_ra gondolsz :D
Egyébként jó_esõ érzéssel olvastam gondolataidat, ami egy újságban, mint "tárca" ! magyarul: feuilleton / simán beleférne ...
Nincs jelen
#8936 2009-03-25 07:33
- Györgyina
- Tag
Jaj, már látom a csúnya végem. Édes Capitányom, ez a Roor féle zsemlegombócs igy éhgyomorra nagyott ütött a lelkemen. Már Õ sem a régi. Látod?
Nincs jelen
#8937 2009-03-25 07:48
- mamo.
- Tag
Kedves Györgyina!
Te szoktál tudni Ányáról? Na ezt jól megmondtam. Mi van vele?
mamo
Nincs jelen
#8938 2009-03-25 08:20
- Györgyina
- Tag
Drága Mamo! Igen én Ányával tartom a kapcsolatot legnagyobb örömömre. És egy pár hsz-al elõbb irtam üzenetét, hogy technikai okokból nem tud ide belépni, de mindenkit üdvözöl. De azóta már láttam itt és szerintem, ha irsz Ányának válaszolni fog. Dumcsizzátok ki magatokat, biztosan örülni fog Neked.
Ha mégsem jönne össze, annak csak technikai oka lehet, de én szivesen átadom az üzeneted, ha nekem priviben megirod. Ennyit tudnék tenni.
Nincs jelen
#8939 2009-03-25 10:31
- kitti60
- Tag
Györgyina írta:
És akkor berobban a mi drága Kitty angyalunk, aki mindenben olyan szép és tökéletes. szép, mert szépnek született. Tökéletes, mert imád tanulni, jó gyermeke szüleinek és úgy egyáltalán egy csodalény. Akit én szivbõl szeretek és tisztelek. De akkor belenézek a tükörbe és bevallom magamnak, hogy én ennyi idõs koromban nem voltam ilyen, mert ugye az ember lánya legalább magának ne hazudjon. Kittykém, ha lesz idõd légyszi ird mármeg, hogy ez csak úgy magadtól van, vagy ezért valamit tenni is kell? Mert akkor hajtok ám. Mert hiú vagyok és szeretnék olyan lenni legalább lélekben, mint Te.
Györgyina rád mindig van idõm!! :) Örülök, hogy ilyennek látsz :) Jó hallani :P Azt nem tudom, hogy csinálom, egyszerûen igyekszem úgy élni hogy késõbb ne bánjam meg és azért tanulok hogy késõbb könnyebb legyen. Vannak céljaim amiket elakarok érni. Alapból ugy nevelnek hogy ne legyek lézengõ, ugymond példát mutatnak és azért nem tartanak laza pórázon, nem engednek elzülleni. Igy nem nehéz, tudom mi a rossz és mi a jó. Anyáék mindig mondják, hogy honnan örököltem ezt a sok észt, mert egyikük sem volt egy lángész. Megpróbálom kihasználni az adottságaimat és a hasznomra forditani. És mindig igyekszem megfelelni az emberek elvárásainak meg a saját magam elvárásainak is. De azért én sem vagyok tökéletes, senki sem az. :) De abban biztos vagyok hogy Te is vagy ugyanolyan (sõõõõt...még jobban) értékes ember mint én. Tapasztaltabb, bölcsebb. Én még kis csirke vagyok. :D :D
Szerkesztette: kitti60 (2009-03-25 10:32)
Nincs jelen
#8940 2009-03-25 11:23
- Györgyina
- Tag
Arany pici Kiscsirkém! Örömmel olvastam a hsz-od, mint mindig. Igen kedves és jó Szüleid lehetnek, amit én egyébként sejtettem. Én is büszke lennék, ha az én lányom lennél. Csak igy tovább Kittykém, nagyon édes-aranyos és szorgalmas vagy. De mivel Te is beteg vagy, csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy tán nem kéne annyira megfelelni mindenkinek. Talán egy kicsivel jobban kéne vigyázni az egészségedre. De ezt csak zárójelben mondom,hogy kedves Szüleid meg ne hallják, lássák. És csak a szeretet iratta ezt le velem.Remélem tudod. Arany szép kincsünk, nagyon üdén hatsz itt minálunk és maradj meg szeretetünkben.
Nincs jelen
#8941 2009-03-25 12:54
- Györgyina
- Tag
FIGYELEM! A leszázalékolás topikba Robur berakta a szavazó helyet. Kérlek Benneteket,hogy tiszteljetek meg szavaztokkal. Ha igen, ha nem. Köszönettel.
Nincs jelen
#8942 2009-03-25 12:55
- nori
- Tag
Királya banda vagytok, KÖSZI!!!!!!! Ez az amit kerestem,angyon szép,ugye? Roor a tiéd is olyan hajlékony? Anyukámat akarom vele meglepni,majd kiugrik a bõrébõl mikor meglátja a tv-ben:)
Meg fogom nézni a szegedi Praktikerben,az most a legközelebbi..jaj de örülök,hogy megvan a neve legalább!:):):):)
A Judy által bemutatott is szép,nem is a színek a fontosak,hanem hogy nem merev,és az alakja a szuper...szerintem nem is drága,tartós dolog,1700 ft már nem nagy pénz,ha egy színesebb magazin már az 500 ft-ot veri pl.
Lisa, nagyon aranyos vagy,szívesen találkoznék Veled/Veletek csak a gubanc,hogy apám+élettársa visznek kontrollra,mindig nyomulna ezerrel haza mert útálja a várakozást,és mire végzünk már tiszta ideg,rühes szinte mert nincs hol rágyújtani,kávét inna (az automatásat nem szereti) így max.a kajálást tudom kikönyörögni tõle és már menne is,mondjuk most utoljára még azt sem,így éheztem még haza nem értünk.Nem tudok mit csomagolni ami nem édes de kibírja egész nap,szendvicsek meg ilyesmi már a melegre befûtött autóban nekem délutánra már rizikós koszt,ha baja van olyat csinál velem hogy 2 napig nem tudok észhez térni csak fetrengek:(
De megoldjuk,most hál istennek nem kell májusig menni,nagy kínlódás a több száz km,elgémberedek teljesen,se normális wc ugye..én meg rengeteget iszom,sokat is járok pisilni..
Köszi Sziszi az ötletet,bár nem vagyunk járatosak így elmagyarázva megtaláljuk,majd májusban refelálok mit is sikerült enni,különben nálam is alapkövetelmény a tiszta mosdó,milyen a konyhája egy kifõzdénak ha a wc piszkos,rendezetlen?MIndjárt ez ugrik be...
Boccs,hogy tegnap nem írtam,de annyira kikészít az idõ,õrülten fúj a szél,egyik nap 12 fok,másnap csak 4,nem éreztem a fenekem,a lábaim tegnap,mintha kést szúrtak volna bele..alig tudtam ülni.Egész nap álmodoztam egy jó kis hambuerrõl,de helyette ettem finom grízt,kecsketejbõl,jaj de szeretem,igazi gyerekkort idézõ koszt:)
ma is fáj,de jön a tornász,hozza a csodalézert remélem az enyhíti a dolgot mert az éjjel még aludni se tudtam a fájdalomtól,most az az érzésem hogy lefordulok a székrõl,úgy húz a fejem,kialvatlan vagyok teljesen,ilyenkor erõtlen is na meg kedvtelen fõleg..ilyenkor jönnek az apróbb viták mert gyorsabban pattan a szikra,ugyebár..
Eldöntöttem,hogy nem megyek a májusi lagzira,még nem közöltem az érintettekkel de nehéz meccs lesz..erõszakoskodni fognak,ahogy ismerem õket.De nekem most fontosabb a saját egészségem mint egy nap dínom-dánom ami után 2 nap vegetálás jön mire észhez térek...plusz a gyomorégés,hasmars,evvel együtt nemalvás...
Ugye postázzak egy kis diópáleszt a talitokra?:) Most ugrott be,de nem rossz ötlet..ha már nem tudok elmenni.MIkor lesz a tali?
Én,
ne öregíts bennünket,én már túlléptem a 26-on,és igenis még fiatalok vagyunk:):):)
Ügyesek vagytok a takarítással,Györgyina a szívembõl szólt:):):) de a java csak most jön,ki fog nagy tojásfesõ akcióba kezdeni? Na és persze a nagy sütés-fõzés a locsolkodónak?Nálunk nem lesz semmilyen hacacáré,lehet hogy én akkor dobozolunk..még minden a levegõben lóg,idegesít,hogy nem tudom mikor megyünk pontosan de már nagyon mennék..akkor nem fogok írni mert pár hét kell mire átkapcsolják a tel-t aztán pedig az ADSL-t,szerintem be fogok vadulni:)
Megyek ágyat igazítani,nemsokára torna..szép napot Nektek! :)
Nincs jelen
#8943 2009-03-25 13:11
- judy1981
- Tag
Aiolosz: még jó, hogy csak ebéd után láttam meg a pöridet, mert itt elszabadult volna a pokol. De a tegnap ilyen nap volt. Nem lehetett jóllakatni. Telezabáltam magam, és egy óra múlva megint éhes voltam :D
Györgyina: Én annyira vigasztalnálak, de... csak nem fogom elárulni, hogy tökéletlen vagyok????? :D Legyen elég annyi, hogy menzás kaján élek, mert nincs idõm/erõm fõzni, max hétvégén. De csak ritkán vmi extrát. És lusta vagyok, de nagyon. :D
Kitti: egy kis õrültség kell.
Holnap kisfõnök és kolléga mennek Pestre. Hát én olyan irigy vagyok, mert kiszabadulhatnak innen... Nem érzem én magam olyan rosszul itt, de olyan jó lenne egy csavargós nap. Hátha csak délig kell itt tartanom a frontot. :D
És Hatvanban tervezik az ebéd elköltését. (Na ez csak Kitti miatt írtam.)
Nincs jelen
#8944 2009-03-25 14:25
- én
- Tag
Nóri! Korban csak magamról tudod egyes szám, elsõ személy beszélek. Nem tartom magam már öregnek, de tudod már "20" elmúltam. És senki más korát nem emlegetem! Olvass vissza! Köszi!
Nincs jelen
#8945 2009-03-25 14:40
- pasek
- Tag
Judy:
nekem is lesz egy pesti utam holnap, bár én nem állok meg 60ban elkölteni ebédet, max reggeli vagy vacsora lenne lehetséges, de csakis idõben, mert reményim szerint csak integetek Hatvanban, huss tovább.
Dokihoz megyek, lenne egy kis megbeszélni valóm vele, imurannal nem vagyok teljesen megbékélve.
Meg még be kell iktassak egy nagynéni látogatást, be kéne tenni még egy volt kollégák látogatását és nagyon be kéne tenni egy régi cimborával történõ beszélgetést is.
No a "be kéne tenni" és a "nagyon be kéne tenni" programra lehet nem jut idõ, úgyhogy irigykedek én is a kisfõnöködre, hogy csak úgy ruccan, de remélem az áprilisi talira már én is csak úgy kedvtelésbõl megyek és semmi kötelezettség
Amúgy pedig örvendek, hogy 12-re bõvült a jelentkezõk száma!!
üdv
pasek
Nincs jelen
#8946 2009-03-25 14:47
- én
- Tag
Pasek! Te Pestre jársz dokihoz? Gasztróshoz? Lisát nem hozod magaddal?
Nincs jelen
#8947 2009-03-25 16:26
- nori
- Tag
Én,mi vagy a horoszkópban ha nem titok?
Nincs jelen
#8948 2009-03-25 18:03
- kitti60
- Tag
Drága Györgyina :)
Mig van net, én itt vagyok :) :D Ha nem is írok minden nap, de rejtõzködõ üzemódban egy napot ki nem hagyok köreitekbõl és olvasom a híreket folyamatosan.
De igazad van, már anyáék is mondták, hogy ne tanuljak annyit, mert megint beteg leszek.
2009es nagy tervem a középfokú angolból. Segitségeim vannak, bizom benne hogy sikerülni fog :)
És köszönöm ezt a sok szépet :)
Nincs jelen
#8949 2009-03-25 18:15
- kitti60
- Tag
Jah és Györgyina! Ha tudnám milyen egy igazi nagyi, akkor azt mondanám hogy Te rá hasonlitasz :) ( ne vedd sértésnek, nem arra céloztam hogy idõs vagy :) ) Mert sajnos nekem egyik se egy mintanagyi... pedig az egyik itt él velünk, a másik a város túloldalán.
Nincs jelen
#8950 2009-03-25 19:55
- roor
- Tag
Halika!
Leszögezem nyügi vagyok és morci!
De fõleg LUSTA!:D
EZ a szél betett a bélésemnek,mondjuk még elvagyok vele,de az hogy az éccakát úgy aludtam hogy 30-40 percenként néztem az órára,hogy óaludhatok még,aztán mire aludni tudtam volna olyan jó ízeset,csörgött az óra....szóval dulifuli vagyok és nyügi miatta.:D
Zsemlegombóc.
Fene azt a lepcses számat még valaki azt hiszi szoktam fõzni,sokat és jókat!:D
Kész tragédia a fõlustiról ilyet gondolni!:D:D:D:D
Nóri:igen,nagyon hajlékony,és rettenetes mennyiséget el tud nyelni magában,súlyra is bírja a strapát.:D
Nekem most már ötödik éve szolgál,böcsülettel mert nem kíméltem.:D
Kedvenc lett!:D
Pussznyussz mindenkinek,meg szösszpötty.:D
pá
Nincs jelen