#8951 2009-03-25 22:00

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok! Mivel csak a tökéletleneknek van ma joga szólni, én csak idepofátlankodom de csakis azért, mert szellemi nagyságom tökéletessége ezt diktálja! :D :D :D :D
Györgyikém, te tudod, hogy mindenki valami másban jó. Ezt a helyi jellegû kis dicsekvést én úgy látom, mint amit a tõlünk pár háznyira lakó nénikék csinálnak: három-négy öreglány (a legfiatalabb 65 éves) "összekönyököl" valamelyikük kapujában (mind tõszomszédai egymásnak), és elmondják a délelõtt 11-ig történt eseményeket egymásnak. :D Aztán visszamennek ebédelni, kapálni, stb, stb, délután és nyáron még estefelé is legalább 1-2 alkalommal van kupaktanács, amikor is mindenki eldicsekszik azzal a dologgal, amelyben õk maguk tökéletesek. Hát, itt is megy a pletykálkodás, dicsekvés, csak nem valamelyikünk kapujára könyökölve, hanem itt, a fórumon.
Tojásfestés: az már elavult dolog. Mostani divat: dekupázs, patchwork, gyönggyel ragasztott, üveg, sósavval lyuggatott satöbbi, satöbbi tojás. :P

Nincs jelen

#8952 2009-03-25 22:53

judy1981
Tag

Pasek: õk is munka ügyében mennek, de kit érdekel? Kiruccannak.
De... Így ténleg vitorlát bonthatok délben. Elvileg. :D
Sziszi: ez érdekes. Legújabb röhejes történet: Penny-ben festett fõtt tojást árulnak.

Na húztam szusszanni, mert holnap "hosszú" napom lesz.

Nincs jelen

#8953 2009-03-26 08:49

Nelly
Tag

Jó reggelt!

Pont azon gondolkodtam bele kéne húznom,mert nagyon le vagyok maradva írás ügyileg...
Sajna az áprilisi talira nem tudok menni,mert szokás szerint dolgozom a hétvégén és a húsvét meg egyebek miatt már nem tudták átvariálni nekem azt a hetet..
Szívás....

Na most már kijelenthetem bátran,hogy megmaradok :)
Olyan náthás és lázas voltam a hétvégén és hét elején,mint talán ha jól emlékszem gyerek koromban :)

Lisa Pestet igen kezdem megszokni..valaki azt mondta nekem nem is olyan régen,hogy ugyan olyan mint a többi város csak nagyobb és máshol vannak a dolgok...nagyon igaza volt :D:D

Ha este melóból jövök haza tetszik,hogy nem kihalt,mindig tömeg van szinte..viszont néha a nyugi is hiányzik..na meg az otthon :) mert nekem már mindenhol haza van..mármint Poroszló..Eger..Nyíregy..Pest...nem tudom mi következik..melyik város legyen a következõ???

Nõvéremék a héten nem voltak itthon,majd szombaton jönnek..tehát enyém volt csak az enyém a lakás..és persze lázas betegen nem is volt ki kiszolgáljon..:P (na nem mintha egyébként ez így lett volna ha itthon vannak)
Úgyhogy most ma takarítok és vasalok..és kéne valami kaját összeütni..és holnap asszem megyek kicsit csavarogni a városba :D:D

Na megyek munkára fel :)

Nincs jelen

#8954 2009-03-26 10:40

én
Tag

Nóri! Márciusi kos vagyok!

Nincs jelen

#8955 2009-03-26 14:36

sziszi32
Tag

Nelly: jobbulást! Remélem, ebben az "új" életben boldogabb leszel!
Nálunk minden a régi. Dani belépett a dackorszak dicsõ korába. Egyszerûen nem hajlandó elaludni. Már hideglelésem van attól, ha eljön az aktuálias alvás ideje, mert akkor rúg, mar, ordit, mint akit nyúznak, és ezt megteszi akkor is, amikor hullafáradt, alig áll a lábán. Egyébként aranyos egész nap, és amikor fáradt, akkor nyûgös, kiabálós, és még úgysem hajlandó lefeküdni. Teljesen kikészít ez, semmire nincs idõm, mert általában két-három órán keresztül tart ez a cirkusz, délben és este is. Úgyhogy most ezért pangok itt némileg. :(
Remélem, a többi anyuka jobban át tudja vészelni ezt az idõszakot, számomra elég nehéz.

Nincs jelen

#8956 2009-03-26 20:03

Lisa
Tag

Sziasztok Kedves Rosszalkodók,  húú de sehol senki.. :( tisztelet a kívételnek!
Pakolgatós, takarítós idõszakom van és persze tanulós.
Én nem mentem Pestre jobb itthon, de egyedül nem :( .
Készülök a Húsvétra, meg utazásra invázió a fõváros felé :D
Remélem azért mindenki jól van és csakis azért nem jelentkezik!
Puszi és hiányolom a Fórum lakókat!
Fõleg persze a k..iket :D :D Luci, Roor, Judy?  FIÚK????
Sziszi: hõsies lényednek nagy puszi!!!!

Nincs jelen

#8957 2009-03-26 20:17

Dusy
Tag

sziasztok
mindenkinek cupp jol vagypk nagy nehezen lassan kilábalok a náthából csak nagyon sokat fáj mostanában a fejem
puszi jó ét

Nincs jelen

#8958 2009-03-26 20:52

Nita
Tag

Dusy! Akkor kezet foghatsz velem! Nekem szombat! este óta szinte minden nap fájt..most is kicsit de már nem merek bevenni több fájdalomcsillapítót mert már hasmenésem is van tõlük. Ráadásul a torkom is érzem..holnap meg Humit kapok utána mindig fájni szokott a fejem :( Ez van..
Ja azért jól vagyok! :)

Lisa veled jó volt kicsit dumálni a chaten!
Sziszi! Biztos ez az idõ viseli meg a kis betyárt, majd megoldódik ez az alvásdolog, te olyan kreatív vagy biztos kitalálsz majd valamit!!
Nelly neked írtam a taliba, és jobbulást, de gyorsan!! Amit meg a városról írsz az tényleg jó néha olyan nagy még nekem is, hogy nem találom magam benne...:)
Judy!
Igen én is irigylem a fõnököm néha melóügyben "elugrik" Pécsre, meg Nyíregyházára ment a héten...de persze neki meg ez nem tetszik. Mondtam is neki, hogy én "terápia" részeként most elvenném kicsit az életét...beraknám Csepelre egy gyárba minimálbérért, csak BKV-val járhatna, és nem is költhetne a keresett pénzen kívül egy buznyákot se. :) Vagy dolgozhatna az én helyemen is kicsit.
Láttam a fején, hogy azért ezen elgondolkodott kicsit, persze csak egy másodperc tört részéig :D Biztos imád amikor ilyeneket mondok, de néha kicsúszik..:P
roor! Lõhetek neked a saját bogyódból egy adagot jobb kedvre?
És nem árulom el a többieknek ígérem, hogy a palacsintád nagyon fini, szóval biztos a többi amit fõzöl is jó lehet :)

Juj de sokat írtam bocsika:)

Nincs jelen

#8959 2009-03-26 21:55

roor
Tag

Halika!

Nita:fejfájásûzõt kérek inkább és akkor a kedvem is rendbe lesz.:D:D:D:D:D
A palacsintáról inkább némasági fogadalom,mert nem kell rontani a jó híremet,miszerint nem vagyok konyhatündér.:D
Sziszi:nem bánnám ha minden reggel ilyan minipizsis gengszter fogadna.:D

Nincs jelen

#8960 2009-03-26 22:23

sziszi32
Tag

Roorfelség: már ne is haragudj meg, de egy ilyen minipizsis gengszter igenis fogadhat téged reggel, ha idetolod felséges képed! :D :D :D :D (mármint hozzánk haza :D)
Danibetyár dolgát a következõképpen oldottam meg: délután elszakad bennem ama bizonyos cérna, húr, meg egyebek, és amikor az én hullafáradt manóm még mindig cirkuszolt és rugdosta szülõ anyját, azaz engem, fogtam magam, és beraktam õt a kiságyba. Amelynek korlátja egyébként könnyen átléphetõ lenne, mert csak olyan magasan van, hogy a hátát ha nekiveti, ne essen le az ágyról. De ez valamilyen oknál fogva, nem jut el neki. :) Szóval, közöltem vele, hogy ittmarad, és kész. Húsz pec alatt álomba nyavalyogta magát. Most este is, hasonlóképpen jártam el. Fél nyolctól próbáltuk ágyba könyörögni õt, nulla sikerrel. Fél tizkor beraktam a kiságyába, és mondtam az uramnak, hogy tegyünk úgy, mintha aludnánk, hátha... tiz óra öt percig gagyogott (szivem szakadt meg, higgyétek el), nyûglõdött, mire végre bealudt. :) Hát, nem akartam ilyen szõrös szívû lenni, de már tehetetlen vagyok. :(

Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-26 22:23)

Nincs jelen

#8961 2009-03-26 22:32

Nita
Tag

Sziszi! Na ilyen ötösöm lenne a lottón! :P
Szerintem jól tetted, és biztos nehéz volt, de holnap már kevesebb ideig fog "hisztizni" aztán pedig, szépen beletörõdik a rendszerbe. :) Nem vagy szõrös szívû szerintem (már ha ez számít) jobb neki is hogy alszik idõben, és másnap vagy délután kipihenten tud betyárkodni :D
roor! Szóval szintén zenész?! :) Én már megõrülök ettõl a fejfájástól, reggel kinyitottam a szemem és tök jó volt mondtam is magamba; de jó végre elmúlt..mire ezt átgondoltam, éreztem hogy szépen, lassan bekúszik a tudatomba a fájdalom...ami most is ott van. Tompán, de érezhetõen már fáj egy ér a halántékomon tõle. :(

Nincs jelen

#8962 2009-03-26 23:22

judy1981
Tag

Judy kl..ktag jelentkezik!

Sziszi: ugyan ezeket a hisztiket nézed a viasat gyereknevelõs mûsorában is. Kívülrõl milyen könnyûnek látszik... :D
Nita: Én is szoktam olykor így helyretenni a kisfõnököt, mert neki nem kellett küzdeni semmiért, mert apa kitaposott ösvényén jár. Gyakran elfelejti, hogy nem mindenki olyan "szerencsés" mint õ. A fõnöknek nagyon meg kellett küzdenie azért, hogy vakon is foglalkoztassák. Neki meg ott van apa irodája, apa ügyfelei...
Reggel megkérdezték tõle, hogy engem miért nem visznek pestre, mire azt mondta, hogy valakinek dolgozni is kell. Hát nem rendes? Hát most megszívja, mert ha minden igaz, jövõ hét végén megyünk Tatabányára. :D:D:D
Amúgy nem vesztem én el itthon sem. Sziesztáztam egyet :D:DD:D

Nincs jelen

#8963 2009-03-26 23:23

sziszi32
Tag

Nita: a tapasztalat beszél belõled, remélem. :) Az én betyárommal már ezt nem is egyszer megpróbáltuk véghezvinni, mármint a rendszert és az ágyban hagyást is. Volt olyan eset, amikor már fel tudott egyedül állni, hogy félálomban beraktuk a kiságyába, erre õ felpattant, és képes volt fél órán keresztül nyavalyogni... És ez igy megy 17 csodálatos hónapja. Nem tudom, mit rontok el, szerintem nem vagyok elég kemény és következetes... :(
Közben megjött Judy hsz-e is. Igen, nézem a gyereknevelõs mûsort, a mai kölykökre én simán azt mondtam, hogy ezeket aztán nem lehet megnevelni egy-két hét alatt. Szerintem van valami turpisság ebben a mûsorban, nem hiszem el, hogy egyszerûen valaki jön, lát, és a kölyköket legyõzi. Igen, tudom, elhangoznak nagyon is megfogadni való tanácsok, a félrenevelések okait is nagyon szépen kidomboritják. De azt is tudom, hogy gyakorlatban a gyerek sokszor azt csinálja, hogy pár napig belemegy az új "játékba", látszólag mûködik az új rendszer, aztán a bitangja hirtelen ott folytatja, ahol abbahagyta, sõt, most már ellenállóbb... :) Sõt, a "megtérõ", bûnbánó apukák is, szerintem hamar visszatérnek azokhoz a szokásokhoz, melyekkel tulajdonképpen szétverték majdnem a családot. :( Egy felnõttet aztán tényleg nem lehet pár nap alatt kinevelni 30-40 év hibáiból...
Szóval, jó az a mûsor, de én megtenném azt is, a hitelesség kedvéért, hogy visszamennék pár hónap múlva megnézni, hogy mennyi változás állt be az új rendszer után.

Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-26 23:30)

Nincs jelen

#8964 2009-03-27 08:05

judy1981
Tag

Sziszi: esküszöm, hogy én is pont erre gondoltam, hogy visszamennék megnézni mi maradt meg a dologból. A legjobban én is apára lennék kíváncsi :D Mert ugye, ha elmegy a macska...

Nincs jelen

#8965 2009-03-27 11:58

Tünde
Tag

Sziszi,
Türelem még egy pici kell, és elmúlik ez az idõszak is. Elõtte hogy altattad? Nekem volt nem egyszer , hogy a délutáni alvásnál mellette elõbb elaludtam mint a lányom. :) Csak átmeneti idõszak, de ne hagyd magad kikészíteni.
Jó látni a tv-ben milyen jól beválik a nevelés a gyerekeknél, apukáknál, kutyáknál, de hol a való élet? Én mikor mûtöttek a korházból telefonon kerestem meg a lányom elveszett cuccát, mert õk nélkülem nem találták. :)
Minden este megnyugtattak, hogy minden rendben, mikor meg hazamentem hát..inkább ne tudd meg.
Judy, mit csináltok Tatabányán? Munka? Ott vagyok a szomszédban, nem tudok valamiben segíteni?

Nincs jelen

#8966 2009-03-27 13:36

Lisa
Tag

No de jó Luci, pont most kutattalak priviben :D :D :D

Nincs jelen

#8967 2009-03-27 16:26

judy1981
Tag

Tünde: rokonlátogatás teljeskörû idegenvezetéssel. Csak még nem tudom mennyi idõre tudok elszabadulni. :( Puhítom a fõnököt, lassan adagolom be neki, hogy kb 3 nap jó lenne, és akkor egy hétvégével 5 nap lenne. Lehet Tatára is átmegyünk, de semmi sem biztos. Mindig tele vagyunk tervekkel, aztán kb fele megvalósul. De voltam már Tatán, és mennék is.

Nincs jelen

#8968 2009-03-28 07:47

akiss
Tag

Sziasztok!
Sziszi, a hiszti nem fog sokáig tartani, mert rájön, hogy nem ér el vele semmit. Nálunk is így volt az altatás, kész cirkusz. Egyszer fogtam magam beleraktam a kiságyba, hát volt sírás-rívás, de elaludt. Aztán jött a következõ idõszak, amikor mindent kidobált a kiságyból, hogy ezzel is húzza az elalvás idejét :) Amint mindent kidobált naná, hogy visszakérte, na miután ezt vagy 5x megcsinálta mondtam, kész: takaró és egyéb kellék nélkül alszol. Kis hiszti és elaludt. Ez az idõszak is letartott pár napig.
Vannak nehéz idõszakok. Mindig van valami új. Nálunk most az a menõ, ha rászólok is csinálja tovább a tiltott dolgot, mint aki süket, aztán rám néz a hatalmas szemeivel, mintha azt mondaná: anya én jó kislány vagyok, semmi rosszat nem csinálok, csak hadd tekergessem pl. a mosógép gombjait. ÁÁÁÁÁÁÁ.
Szóval kitartás, abba fogja hagyni Danibetyár a hisztit. :)

Nincs jelen

#8969 2009-03-28 08:28

Lisa
Tag

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Azt hiszem (legalábbis remélem), hogy hosszú napok után ma már tartósabb idõre elõkandikál a nap!!!
Már nagyon ideje volt!
Kedves Roor-os szöszpöty :D örömmel látom, hogy leadtad a jelentkezésedet Te is a talira..no így az igazo ám! :D
Ánya: sajnos amikor Te próbáltál elérni, nem voltam itthon, de majd még próbálkozunk, csak aggódom, hogy túl sokat melózol és keveset pihensz, bár ez az életed, de kérlek vigyázz Magadra!!!!
Sanvito: mivel tudom, hogy olvasol, ezért érdeklõdnék, hogy vagy mostanság? Rég nem jártál erre fele? Most a tali nem jön össze Neked?
Luci: jelentkezés megvolt, tök jó, DE GYERE IDE!!! :D :D :D
Judy:. na legalább egy k..ik tag jelenkezik, rendszeresen :D
Sziszi: kis bogárka, még ha a hiszti meg is van, de részemrõl neki világéletében felmentése lesz, és szabad hisztiznie...nos ez most önzõ, mert nem én vagyok ott, de felõlem lehet hozni ide :D :D :D SÕT!
Vicaa: remélem, hogy kitanultad Magad és,hogy Anna is jobban van, és több idõd lesz jelentkezni.
Ágica: van valami javulás? Írj privit, vagy a topicba, de értesíts légyszi.

No részemrõl F-1 párti vagyok..mondjuk, úgy hogy a labdajátékok után jövõ, de azért nagyon szeretem , így ma elkezdõdött az idény is, és már korán reggel azt bújtam. És jó volt!
Ma Miskolc, tanulás- szünetet szavaztam meg magamnak!
Mindenki legyen jó és rosszalkodjon sokat! J sé az órát állítsa vissza, minek olyan sokat aludni! Aiolosz köszönöm a figyelmeztetést ez ügyben!
Lisa

Szerkesztette: Lisa (2009-03-28 08:31)

Nincs jelen

#8970 2009-03-28 09:59

pasek
Tag

Look into pasek:

<kép>

Zöld folt kb. a köldököm helye, ja és háton fekszek, azaz szembõl látszok

Zöld kontúr: nagyjából a gyomrom, vagyis a kontrasztanyagtól már kiürült egyébként éhgyomrom. Gondolom azért ilyen csoffadt szegényke.
Vörös kontúr: ez meg az én drágaságom-gyönyörûségem, a szemem fénye. Legutóbb Kisgenya ide költözött, de asszem kilakoltatta a remi és az egyéb gyogyik.
Crohnom most remélem 'homeless' és nem akarok ismét szállást adni neki, mert kauciót nem fizet, és ha sikerül is egy idõre kiûzni, nagyon lelakja a helyet, és maradandó károkat okoz.
Ez elõtti lakhelyét pl. le kellett bontani, annyira lelakta, ez a vastagbelem jobb oldala volt.

Ja, és csak azért tettem ide ezt a képet, mert megkaptam a  CT leletet DVD-n, és élvezkedek a különféle megjelenítések láttán :D:D

Szerkesztette: pasek (2009-03-28 10:32)

Nincs jelen

#8971 2009-03-28 10:33

Nita
Tag

Pasek!
Köszi, hogy ilyen belsõséges viszont alakíthatunk ki veled! ;)
Az elõbb erre jártam már de akkor még csak a zöld pont volt meg a vonalak azt hittem valami kis társasjátékot gyártasz itt! :) Van nekem is egy MRI-cd csináljunk egy ilyen topikot szerintem, hogy a "Fórum bélés albuma" :D

Ez a semmire kellõ "albélrõ" pedig nagyon remélem nem szándékozik többet zaklatni téged!

Nincs jelen

#8972 2009-03-28 12:16

kitti60
Tag

Nekem is van ilyenem :D Igaz hogy semmit nem értek belõle, de érdekes nézegetni, ahogy felvagyok szeletelve :D :D

Nincs jelen

#8973 2009-03-28 12:48

sziszi32
Tag

Sziasztok, örülök, hogy többeknek is van rálátásuk a "belsõ" dolgokra... :) :) :) Nekem sajna csak ultrahangképem van, viszont az egy igazi alien-élmény, danika huszon-akárhány hetes képe a pocakomban :P
Tegnap anyáméknál voltunk. Danira vigyáztak délután, és addig mi bevásároltunk a városban. Amikor hazajöttünk, kérdem anyámtól: látom, a számítógép érintetlen, Danit nem érdekli, csak otthon? Erre õ, persze, hogy nem,hiszen csak nevelés kérdése! (ergo: én nem tudom nevelni a kölykömöt :o)) Aztán meg elszólta magát, hogy tom és jerryt meg vicces videókat néztek a mága zoltán honlapján... abból itélve, amennyi dolgot elmondott, hát bizony, egy órát is "fixírozták" a számítógépet. Hát igen, minden nevelés kérdése. :)

Nincs jelen

#8974 2009-03-28 12:57

nori
Tag

Szép hétvégét mindenkinek!

Jobban vagytok a fejfájás illetõen? Remélem igen,engem ont így kínoz az idegszál a lábamban,szerintem a változékony idõ miatt van mindkettõ..az éjjel is csak forgolódtam.

A kis gengszter már jobban viselkedik? Sajna semmi tapasztalatom mit kell ilyenkor csinálni a gyerkõccel,de Sziszi biztos ráérzel,hisz te ismered a legjobb az Úrfit,ha nem teljesíted a vágyait akkor talán alkalmazkodik,nem zsarnokoskodik..

Tanuló,dolgozó lyányok,jó pihenést,legyen egy szünnap,megérdemlitek a lazítást is:)

Nincs jelen

#8975 2009-03-28 13:50

judy1981
Tag

Lisa: na igen. Így már tuti tag vagyok. Meg erõsítettél benne. :D De már csak abból is sejtettem, hogy én nem láttam eme jelenséget, ezért biztos benne vagyok :D A mai világ úgyis fekete-fehér. Ha nem velem, ellenem. :(
Pasek: jó a bélésed :D

Ma kb 1 órára be kellett még menni dolgozni, mert adódott egy sürgõs eset. Ennek apropóján, mivel most épp kedves és aranyos voltam, hogy bementem (mi nem szoktunk ilyen munkanapáthelyezéseken dolgozni), megemlítettem, hogy április 3-7-ig lennénk Tb.-án, és akkor hogy kellene megoldani, stb... Erre azt mondta kisfõnök, hogy: megy vonat nem? Deeeee. :D Szóval már csak az kell, hogy ne jöjjön közbe semmi gubanc.

Nincs jelen

#8976 2009-03-28 14:02

Agica01
Tag

Sziasztok!
Megvagyok még. Kicsi fiam beteg (meg én is), így egész héten itthon votl, nem sok mindenre jutott idõm. Estére kész voltam.
Más gondom van, ami miatt parázok: pár napja elkezdett a gyomrom fájni, szúr, meg tompán, meg ilyesmik, és minden nap csinálja. FElhívtam a dokit, mondta szedjek quamatelt, mert gyomorsav lehet, ha nem javul hétfõn keressem fel és lehet befektet kivizsgálni. Gonolom  jó kis gyomortükire... áááá
Utánanéztem a neten, én gyomorfekélyt diagnosztizáltam magamnak a tünetekbõl, majd meg is mondom neki, hátha nem tükröz akkor. :)

Lisa: fog menni privi, de már jobb a dolog, múlik a felmaródás, bár gondolom azért idõ kell neki.

Sziszi: ezen mi is átestünk, ne aggódj, nem rontottál el semmit. Majd helyreáll a rend. Igaz, nálunk apu állította helyre, mert én gyenge voltam, de azóta Bazsi egyedül alszik. Pedig elõtte még úgy is altattuk, hogy karban ringattuk és énekeltünk neki!!! Meg nálunk aludt el és átvittük a szobájába, stb... :D Szóval elrontani nem lehet, vagy legalábbis minden "helyrehozható", és hamarosan túllesztek rajta! Kitartás!

Most elmegyek és alszok egy órát!
További tünetmentes szép hétvégét!

Nincs jelen

#8977 2009-03-28 19:10

roor
Tag

Halika!

Pasek:édes vagy te kívül belül.:D:D:D:D:D
Nitának a társasjáték ötlete nem is rossz.:D:D:D
Nóri:erõsödj,gyógyulj,hízz.:D:D:D:D
Judy:mindig nyerõ vagy,most is.:D
Ágica:remélem jót lustiztál.:D
Sziszi:hiszti?Hm.....kingitanga törvényei kimondják,hogy a hiszti az uralkodó kiváltsága!Elkanászodik itt nekem a jónép!:D
Hagyd nyavajogni,majd megunja.:D

Hû maradtam lustaságomoz,de azért alkottunk is némi táplálékot!:D
Pacal (álá párom),stefánia (álá szintén párom)rízs+krumpli+párolt vöröskápi (álá jómagam!):D:D:D:D

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#8978 2009-03-28 20:13

sziszi32
Tag

Roorfelség, Pasek(bácsi) itt a gyomrát mutogatja, te meg erre rögtön fogod magad, és megfõzöd??? (azaz megfõzeted "Álá" nevû pároddal :P) Na szép, ez uralkodói kiváltság. :D :D :D
Danit most is beraktam a kiságyába, lévén, hogy nyolc óra,s dörzsölte a szemét. Kiváncsi vagyok, meddig bírom, minthogy egy aranyos cérnahangocska aztat kiabáldossa, hogy "apa" (már rájöttem, hogy nemcsak a bio-apját érti alatta, hanem mindig olyankor mondja, ha szabadulni akar a helyzetbõl. :) Szivem szakadozik, de még várok tiz percet, aztán éjféig szenvedek vele, altatva a minizsarnokom... :O

Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-28 20:14)

Nincs jelen

#8979 2009-03-28 20:48

roor
Tag

Halika!

Sziszi drágám,erõs csaj vagy te,tessék kibírni!:D
Meg kell szokni nekije is.:D
Késõbb úgyis fog zsarolni mással.:D:D:D:D
Õõõõõ...izé....nem Pasekbácsiét fõztük meg.:D
Legalábbis remélem.:D
Izé......a hentes azt mondta ez pacal...de az eredetségvizsgálatot nem végeztem el rajta.:D
Pasek ha a tiéd amit fõzõtt álápárom akkor viszont isteni (állítólag,mert én meg nem eszem).:D

Lecsúszott két pohárka (0,33 literes pohárka,a szerk. :D  ) aloés kóla.:D
Nyálcsorg........:D

Nincs jelen

#8980 2009-03-28 20:52

sziszi32
Tag

Felség, igen, erõs nõszemélység vagyok én, és nincs betyárgatyám, vagy mi... (én is némileg kezdek az aloéval barátságba keveredni az este). Végülis bementem az én keservesen könyörgõ kópémhoz, magamhoz vettem (vessetek rám követ), cumisüveg babaszájba, és láss csodát: mire a tejci bendõbe bekerült, danika szemecske lecsukódott. Úgyhogy, szabad vagyok, mint a madár!! :D
Ja, és egy szerény megállapítás: a pacal, már megbocsáss, óh, felséges, felség, a boci felnõtt verziójának a gyomrocskája felvagdosva, ezért mertem élni a pasekos hasonlattal :P :) :) :) És örülök, hogy a te drága, fenséges gyomrod nem fogad be ily étkeket! :)

Nincs jelen

#8981 2009-03-28 21:24

roor
Tag

Halika!

Sziszi:a bocipocival tisztában vagyok,nem is gondoltam ám semmi rosszra,csak hírtelen belémhasított hogy mivan ha mégis?:D:D:D:D:D:D
De tisztáztuk.:D
Ha a tejcitõl így bealudt,kérdés mi volt a tejben???:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8982 2009-03-28 21:59

judy1981
Tag

roor: meg szabad kérdezni, merre jár leszboszi barátnéd??? Lassan kérvényezni fogom büntetését. Mondjuk palacsinatsütés? :D
Pacal? Na az egyik dolog, amit a büdös életben meg nem fogok kóstolni.

Nincs jelen

#8983 2009-03-28 22:04

sziszi32
Tag

Judy: amit a pacallal kapcsolatban mondtál: részemrõl is dettó. :D Bár, ha háború volna, és az volna az uccsó étek, hogy életben maradhassak csak úgy, direktségbõl a zuram idegesítésére... :) :) :)

Nincs jelen

#8984 2009-03-28 22:35

roor
Tag

Halika!

Judy:leszboszi barátném szerintem otthon van,és ahogy ismerem tele a törpje a hétköznapokkal,fáradt és nincs a legjobban,még géphez sincs kedve ülni.:(
Viszont ahogy ismerem amint kis erõre kap és a gyereksereg engedi jön és ír.:D
És ha van mirõl nekije,akkor is jön és ír.:D

Pacal:ne bántsuk szegény étket.:D
Van aki imádja.:D
Én csak egyszer próbáltam megkóstolni,de köszönettel lemondok róla,nem jön be.:D
Megveszem,megmosizom,elõkésztem,de részemrõl ennyi,a többi álápárom dolga.:D
A szagát se nagyon bírom,de valamit valamiért alapon,mert a páromat meg a foghagymazabálásommal tudom kiüldözni a világból.:D
(Mondjuk én állok jobban,mert többször eszek foghagymát mint õ pacalt.:D )
Szóval ez is egy étek,kinek mennyei manna,kinek poklok kínja.:D

Nincs jelen

#8985 2009-03-29 00:19

sziszi32
Tag

Na, most lett végképp elegem a venis reklámból (tudom, hogy kell helyesen irni :P). Tudjátok, arról beszélek, amelyikben a sok hülye (?!) nõ be van ültetve, mint valami tyúkólban, és ámulva bámulják a rózsaszín (!!!!) trikós õsmacsót (akirõl a normál életben simán rámondanák, hogy olyan buzi, hogy még elton john is tanulhatna tõle), aki, férfi létére, kioktatja az eddig tudatlanságban levõ szerencsétlen, alsóbbrendû és egyúttal tyúkeszû lényecskéket, na mirõl? A mosásról. Amit szegény hülyék eddig tudatlanul végeztek egész életükben.
De lépjünk tovább. Nagyon "jó" az a rész, amikor bemutatja, hogy a zsebkendõbe ivódott kávéfoltnak kinézõ foltot kiszedi a venis, és a buta nõszemély felkiált, hogy károsíthatja a foltokat, de az õsmacsó (civilben: õshomi) megnyugtatólag hat rája (vagy a hisztérikát kivezetik a terembõl, amikor a kamera a venis csodálatos erejét veszi fel, s a folyosón felpofozzák, legvégül pedig belenyomják a kamerát az agyába, hogy felfogja, hogyan hat a venis). :)
Az agyam akkor dobom el végképp, amikor brr, fagyos! a víz, de a venis kiszedi a gyerektrikó kellõs közepérõl a fûfoltot, amely akkora, és olyan helyen van, hogy szegény gyerek bordatörést szenvedve kellett, hogy csússzon végig a gyepen hasmánt. :) Aztán, slusszpoénként az õsmacsó (tudjátok, hogy civilben micsoda, ugye?) megmutatja, hogy kell használni a mosógépet.
Ekkor válik teljesen hiteltelenné végképp a reklám. Mármint hogy egy férfi mutassa meg egy fészekalja nõnek, hogy kell használni a mosógépet. Arról nem is beszélek, hogy én direkt megvettem azt a venist, és bizonyos szinten tényleg hat. Csakhogy, hideg vizben is kipróbáltam (nem fagyos vizben, bevallom), és bizony semmit sem szedett ki a foltokból. Ennek oka biztosan az, hogy nem jók a foltjaink. :D :D :D
A másik, ami totál kiborit, ez a beépített archetipus, hogy a nõ a gyenge, kiszolgáltatott, de a férfi, a teremtés koronája,  a megoldhatatlan helyzetbõl is látja a kiutat, sõt, a bravúros kiutat. És ha esetleg azok a dög foltok mégsem követik megadóan a sorsukat a kifakulás útján, akkor a nõ követ el hibát, hiszen a férfi már bebizonyította, hogy igenis, meg lehet csinálni, a hétszázát. :D :D :D

Jut eszembe: a következõ ilyen reklám mi lesz? A nõ megmutatja a pasinak, hogyan kell fél kézzel felásózni a kertet? Mert viszonzásképpen ennyi a minimum, ami a nemi egyensúly megoszlásának reklám terén is dukál, nem? :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-29 00:26)

Nincs jelen

#8986 2009-03-29 00:59

Dusy
Tag

igaz rövid de szép hétvégét nektek jó ét

Nincs jelen

#8987 2009-03-29 08:01

sziszi32
Tag

Jóreggelt, hétalvók!!!! :D :D :D

Nincs jelen

#8988 2009-03-29 08:14

mamo.
Tag

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek.

Sziszi Te soha nem alszol? Danika gyönyörû, az a pizsamás kép!!!!!!!!!!!!!
Hát eldobtam magam, hozzám is jöhet egy ilyen pici, gyönyörû pizsamás férfi reggel.
mamo

Nincs jelen

#8989 2009-03-29 09:45

pasek
Tag

Jó reggelt, kellemes óraállítást!
Azért remélem nem volt gáz, hogy betettem egy képet a "pacalomról" :D

Ez pedig a tennap esti vacsoránk, ja és a reggelink ma :P
Ezek a "bucik" sajttal, sonkával, angol szalonnával és téli szalámival vannak töltve.. Ja és egy kis pizzakrém, meg egyik-másikban azért van füstölt lazac is. Nyami-nyami.
Lisának is ízlik, most tart épp a negyediknél. Na ez átfér a szûkületemen, naná hogy átfér :D

<kép>

Szerkesztette: pasek (2009-03-29 09:48)

Nincs jelen

#8990 2009-03-29 11:27

Nita
Tag

Sziszi!
Köszönöm szépen ezt a szösszenetet az idióta reklámok valóságban való ábrázolásáról! Ez a venis engem is kiborít már azzal a kezdéssel mikor is anyuka a foltot látva fülig érõ szájjal vigyorog, és édes ded kicsi fiát majdnem hogy dicséretben részesíti mondván: Köszönöm hogy hoztál egy újabb foltot nekem amit órákig sikálhatok kézzel mire kijön! Viszont van hatása a venisnek, ha másra nem is de a pasikra biztos..az én párom leette a kedvenc kényes színû pólóját persze pörkölttel, de megalapította-mikor felszólítottam vegyen tõle könnyes búcsút-, hogy miért nem használok én venist! Így utólag már értem honnan vette a ötletet (és a bátorságot :D) hogy kioktasson engem a mosásról, de vettem. Kézzel langyos vízzel (én már csak ilyen kényelmes vagyok :) )próbáltam gyengéden hatni a foltra, el kell, hogy mondjam kijött a folt, de maradt egy szép szín hiba a helyén! Persze biztos én csináltam valamit rosszul :P
Én ennél jobban már csak a vitamin reklámokat kedvelem mikor anyu reggel topmodell formában reggelit készít a mindig ragyogó tiszta és napos konyhában, amit persze nem törõdöm kölke otthon felejt, de Õ így csinibe öltözve bicajra pattan utána ered, és persze utol is éri simán! Semmi jelét nem mutatva annak, hogy esetleg az lenne a normális hogy a gyerek megköszöni reggelit és elteszi a kajáját!

A tegnap mondatod a chaten felért egy találós kérdéssel!akiss meg én is elakadtunk az értelmezésnél! :D

Pasek! Ez a reggeli nagyon guszta lett, és érdekes hogy aminek kell az átfér ott mi?
Ja csak miattad nem írtam példának azt a reklámot: Hogy mióta tud apu sütni? :P

Nincs jelen

#8991 2009-03-29 13:41

akiss
Tag

Sziasztok!
Sziszi! Az én kedvenc reklámom a kindercsokis! Mikor jön a kócos néni és unott fapofával megkérdezi, gyerekek mit játszunk ma :O:O:O Nekem teljesen olyan érzésem van mintha pedofil lenne. A hátam borsókázik mikor meglátom.
A foltokról meg csak annyit, hogy mindegy hideg-e a víz vagy meleg, el van-e dugva a folt titkos rejtekhelyre vagy majd kiveri a szemed, rendíthetetlenül ott marad mosás után :D
Na meg a magenta színû telefontársaság által szponzorált mobilinternet reklám.... az a tuti! :D Nyálas kislányok, meg homokos beütésû kisfiúk magyaráznak az internet fontosságáról, és milyen jó, hogy a Duna parton is van erre lehetõség :D sõt már a vizsgákra is be lehet jelentkezni a neten keresztül! Hát én csak úgy tudok, vagy neptun vagy semmi, vagy a tan.oszt. fizeted a pótvizsgajelentkezési díjat. :P
Eleget marketingeztem úgy érzem, még a végén roor felség kitilt :P

Ez a nap se az enyém. Úgy látszik énrám a vasárnap van rossz hatással. A telefonom kitalálta, hogy megadja magát, lejárt az 1 év jótállás. Ki van ez találva kérem, ha lejár a jótállás, megdöglik a gép :O:O:O, a marha meg fizet, vagy szervizért vagy vesz egy másik készüléket, mert olcsóbb mint a javítás.

Most megyek majd jövök, mert már én is kezdem unni a sok süketelést amit összehordtam :D

Szerkesztette: akiss (2009-03-29 13:44)

Nincs jelen

#8992 2009-03-29 17:39

roor
Tag

Halika!

Akiss:mibõl gondolod hogy kitiltalak?Inkább csatlakozok.:D

Van jópár reklám amitõl falra lehet mászni.:D
Például a ránctalanító,meg szempillahosszabbító szösszenetek.:D
Esetleg amikor a bácsi már nem tudja elõre jelezni az esõt mert a csudikrémtõl helyrejöt a dereka?:D
Margarinreklám,miszerint a kölköknek azt kell enniük mert attól lesznek erõsek,meg nagyok,meg szépek és okosak,csak épp elfelejtik hozzátenni hogy mûanyag az egész,plusz amit még látsz a szendvicsbõl (saláta,sonka,paradicsom) na esetleg az egészséges.:D
Kiskölök a sebkrémmel begyógyítja a meghúzott kocsit?:D Wow szupi,lehet nekimenni a kocsinak a bicajjal,majd bekenjük.:D
Pudingreklám:milyen sok tej van benne,meg kalcium,ez kell nektek,de a tej tehenet nem látott ugye nem baj?:D
Csokireklám,mikor az édes kutyus átmegy milkatehénbe?:D Szerintetek?:D
És akkor ott van még Emese,mondjuk õt tudom kedvelni éppen.:D
Viszont a rötölöklub reklámszignálja kikerget a világból,tök olyan az elsõ pár hang mint mikor ébreszt az órám.:D
Frászt kapok tõle.:D
Na kinek mi van még a batyujába reklámügyileg?:D

Nincs jelen

#8993 2009-03-29 18:56

zolcsi
Tag

Pl. nyugdíjas házaspár PROVIDENT kölcsönbõl 3*4 szer annyiért vesz az unokáknak ajándékot.:D
No?Egy válságos világban.:D

Nincs jelen

#8994 2009-03-29 19:34

judy1981
Tag

Sziszi: ma a pennyben megfejtettem, hogy valóban pille cukorból varázsoltál marcipánt. Kellett is nekem az édességsoron idõznöm... A kasszánál már szégyeltem magam annyi nassolni valóval, amennyit én összeszdtem ott. :D
Nem az volt a gond, hogy nem jéghideg vízben mostál? Anno ránksóztak egy amway mosogatószert. Anyám szidta mint a bokrot, mire megszólalt a nõ, hogy hidegvízben kell mosogatni, mert melegvízben lebomlik. Na ha õ elmos hidegvízben egy jó pörkölt után...
Pasek: Csorog a nyálam. Ha lenne itthon mit beletenni, most én is csinálnék bucikat, de így marad a tükörtojás :D

Reklámok: hmmm...
A hegyi ember a derékfájással tényleg elképesztõ. Én csak akkor veszek elõ krémet, amikor már fáj a derekam. De lehet a fiókból is hat. :D
Nekem a férfi deo reklám tetszett, mikor a nõ megy az illat után, és rámászik a pasira.
Na meg a spagettiszósz reklám... Amikor a kislány lenyalja a spagettiról a szószt. Kíváncsi vagyok hány gyerek küldte idegosztályra az anyját ezután. És személy szerint minimum elvenneém a gyerektõl az ételt, ha ezt csinálná. (és megenném én :D )
És a "bifidusz-eszesnzisz"... Mintha nem ugyanaz lenne minden joghurtban. Ha meg tényleg csak abban van, akkor az már nem természetes...
A Provident reklámokat meg betiltanám. Mert számítógépre, és egyéb olyan dolgokra kínálja, ami nélkül még megvan az ember.

Szerkesztette: judy1981 (2009-03-29 19:36)

Nincs jelen

#8995 2009-03-29 20:27

pasek
Tag

Reklámok :D
#1 Robitusin! Na hogy erre úgy fel tudom kapni a vizet, mondjad szépen gyöngyöm-bogaram ha köhög valaki:robituszin :S
#2 Az összes Kovács Lajosos vízlágyítós agylágyítós. Nem pont ideillõ, de látom ám, mikor hazamegyek jóanyámhoz, hogy Békéscsigán is veszik a Calgont ezerrel, pedig ott aztán igazán lágy a víz. De ha ez kell, akkor ezt veszi a pógár.
#3 A Bifidusz-eszenzisz az persze visz mindent, bár nem is, mert mióta már akti-regulárisz-nak híjják, sokkal aktisabb, olyan szupibb, vagy ne legyek miatta depi?
#4 Mérnök emberként azt csípem a legjobban, mikor pl egy sampon reklámjában mutatnak egy koordináta-rendszert, ahol a tengelyekre semmi, de semmi az ég egy adta világon nincs írva, de a szépen ívelõ (matematikailag csak furfangokkal lekövethetõ) grafikon mutatja a nagy büdös semmit. De legalább tudományos(nak látszik)

És ugye amit a TV-ben mutatnak, az úgy is van!!

#plusz egy: viszont a jodafonos reklám a vízilabdás srácokkal, akik alvást imitálnak egy partyból Kemény Dénesnek az nagyon bejön.

Nincs jelen

#8996 2009-03-29 20:41

Györgyina
Tag

Na akkor én jártam a legjobban. Csak három TV adóm van, de azt sem nézem. Ha meg nézem, csak az TV1-et, ott legalább egy filmet végig lehet nézni. És ha reklám van, akkor meg nem értem, mert a legtöbb kifejezés mûduma, vagy külföldiül van, ezért engem az égvilágon semmi nem zavar.

Nincs jelen

#8997 2009-03-29 20:56

judy1981
Tag

Na igen. A reklámokban azért dobálóznak "okos" dolgokkal, hogy ettõl minden hülye okosnak érezze magát, mert tudja, hogy mennyire fontos az aktiregulárisz, és egyebek. Ha én megveszem azt a joghurtot, mert van benne minden jó, ami kell nekem, már jobb vagyok a szomszédnál, mert az nem tudja.
Lökött Lajosnál is biztos van mindig egy doboz vízlágyító, de minek? A mosógép már tönkrement a vízkõtõl. A múltkor gondoltam, megkérdezem a mosógépszerelõt, van-e nála. Nem volt. És mosószer is van mindig a táskában, hogy ha valaki megdicséri a nõ ruháját, akkor õ, vagy valamelyik rokona megmutathassa neki, hogy ezzel mos. Mert ugye, ha csak mondaná, biztos nem hisz neki.

Nincs jelen

#8998 2009-03-29 20:58

aiolosz
Tag

Nem azert mondom, de tanult ember nem reklamokat nez es olvas, hanem maga keszit ilyent :)

A TEMETKEZÉSI OSZTÁLY szenzációja:

Hamvveder, többszöri használatra
Fekete mûanyag tartály, az elhunyt ezüst monogramjával díszítve, mely a
sótartóhoz hasonlóan ki van luggatva, azzal a különbséggel, hogy a lukak nem
fönt, hanem lent találhatók. Ezáltal a hamu rövidesen kipotyog, ami kettõs
elõnnyel jár:
1. Az urna (monogramcserével) újra fölhasználható
2. Az élve maradottak könnyen megszabadulhatnak a gyásztól, az önvádtól, és
más nem kellemes lelkiállapotoktól.
Özvegyek!
Árvák!
Leendõ halottak!
szerezzék be elõre urnájukat!

KÖNYV- ÉS LEMEZOSZTÁLYUNK várja önt!

Nem kell többé olvasni!
Fáradság, szemrontás nélkül mûvelõdhetünk, amióta sikerült a világirodalom remekeit végbélkúp-formába önteni. Proust, Kafka, Joyce és más nehezen emészthetõ írók a bélcsatornából húsz perc alatt fölszívódnak.
Magyar találmány!
Balzac összes mûvei !
Tiszta kakaóvajból, hat kúpot tartalmazó ízléses ajándékdobozban!
Csak minálunk!
Sehol másutt!
ÖI

Nincs jelen

#8999 2009-03-29 21:07

OptimusAMD
Tag

Szép jó estét! Üdv Mindenkinek! :D  Roor: Ezer éve nem láttalak....:)

Nincs jelen

#9000 2009-03-29 22:15

roor
Tag

Halika!

OptimusAMD :ahogy mondani teccik,pedig kíváncsi vagyok már rád nagyon.:D
Tessék jelentkezni.:D:D:D
És millió cupp.:D

Nincs jelen