#9001 2009-03-29 22:54
- sziszi32
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Reklámokhoz még egy szössz: észrevettétek, hogy azok a nõk, akiknek elromlik a mosógépük:
1. nem tudnak fésülködni
2. nem tudnak öltözködni
3. rendetlenség dúl a háttérben
4. kielégítetlenek
DE amikor megvan az új mosógép, akkor
1. új frizkó virít a fejükön, plusz fejükön elöl smink is villog
2. rendesen fel vannak öltözve
3. rend van
4. kielégültek
na akkor most én is elrontom a gépet, és kihívom a mosógép-beszerelõ szervizt.... :P :P :P
Nincs jelen
#9002 2009-03-29 23:07
- akiss
- Tag
Marketingezek még egy kicsit!
A kedvencemet meg kihagytam!!!!
Pepszimaksz! Megiszod és hallucinálsz! Meri, vagy nem meri én ezek után nem merem bevállalni.
A másik favorit: a gyerek annyira szereti mikor anyuci otthon van és kinyitja a szekrényajtót és beledobja a forró vízbe a zacsislevest, mert olyan finomat tud fõzni.
Egyébként az a jó reklám aminek hatása van ránk, van egy pár :D
Na befejezem az agyamentkedésemet :D
Jó éjt!
Nincs jelen
#9003 2009-03-29 23:32
- judy1981
- Tag
Sziszi: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#9004 2009-03-30 00:20
- sziszi32
- Tag
irok egy reklámbakit (én is úgy olvastam a neten, aztán vettem észre, hogy jééé, tééényleg). Szóval, a pilótának fáj a feje a helikopperbe, mire a kollégája kinyitja a táskát, kivesz belõle egy levél saridont, de amikor átnyújtja a pilótának, már egy saridonos doboz van a kezében.
Viszont: jópofa reklám: amikor a pulya az apja fejére írja a 12-est. Dani kedvenc reklámja a Pomádé zenéjére tomboló bonduel zõcségek õrült tánca (abban is: miért a pasik a változatosak - borsó, paprika, bab-, a nõk meg csak kukoricák? Ez azt jelentené, hogy minden nõ egyforma???? :O), na meg a pempörsz baba - mármint a csendes éj dúdolása. Viszont, abban meg az a felháborító, hogy a reklám arra az érzelmi zsarolásra épít, hogy ha megveszed, akkor egy gyerkõcnek jut tetanusz, vagy milyen oltás. A mi tévénken meg lehet állítani a képet, ezért egyszer, amikor dani épp ennél a reklámnál stoppolta le a képet, elolvastuk a kisbetûket. És egy ilyen védõoltás valami pár fillérbe kerül!!! És egy rohadt drága pempörszt kell ehhez megvenned, hogy õk a profitból pár fillért adjanak a haldokló kisgyerekeknek. És még te vagy a mocsok, ha mégsem veszed meg a pempörszt. :(
Nincs jelen
#9005 2009-03-30 01:03
- sziszi32
- Tag
Nita, melyik kérdést nem értetted? Elmondom hát a szitut: Ahányszor összejövünk anyámmal, akkor az elsõ kérdések közt szerepel: na danika, mit mondtak otthon anyukáék, mit nem szabad nagyiéknak megmondani?? (gügyögõ hang). Én értem, hogy félig-meddig poén, hogy kikérdezi a gyereket arról, hogy mit titkolunk el a nagyszülõk elõl, és hogy danika még nem érti a kérdést, de valahol mégis bánt ez a dolog. Mert a hangsúlyból itélve, csak félig kérdezi viccbõl... :(
Nincs jelen
#9006 2009-03-30 06:46
- mercy70
- Tag
A reklámokhoz csak annyit,hogy hasra fordulok és nagyon jól el tudok aludni rajtuk. :) :) :)
Nincs jelen
#9007 2009-03-30 08:10
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Ajaj sziszi! Mi lesz késõbb amikor a gyerek érti is amit mondanak neki? Késõbb mikor már válaszolni is tud, vagy mond valamit, vagy rosszul érzi majd magát, mert nem tudja mit mondhat mit nem. Ez rossz poén.
De így már értem a kérdésedet, Nitával teljesen elakadtunk :D
Anyós dilije meg, hogy õ nem mama, hanem erika. A gyerek meg be van zavarva rendesen, mert ugye anyunak is azt mondja, hogy "egi", aztán kijavítja "mam"-ra. Nem tudja mi a különbség.
Nincs jelen
#9008 2009-03-30 11:11
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Hááát igen amit a képen fenn láthattatok, az még sokkal finomabb volt, mint ahogy le van írva, egy baj van vele, hogy ma reggel bezabáltam az utolsót is :( , a lényeg hogy a bükkszenti talira (pasek nevében bocsika :D ) beígérek, belõle, persze szolídabb kiadásban :D :D :D
Sziszi: Te nem felejtettél el valamit? Mesélj, csak, hogy vagytok, mármint ÍRJ!!! :D
Roor: nem gond, szöszpöty :D a lényeg hogy végre VAGY!!!! no ezt ki kell egészíteni, mert mindig mindenki kimagyaráz mindent, szóval tudom, hogy szoktál lenni, de írtál is bibibibi :D
Luci nem soká Húsvét , úgy tudom különösen várjuk :D
Ágica: oké, szurkolok tovább. Ráérsz írsz amikor tudsz!
Nelly: vettem az adást, akkor szépen lassan és komotósan, jó, hogy jelentkeztél és válaszoltál!
Akiss: tök jó volt a pepsimaxos megállapításod :D :D :D mosolyt csalt az arcomra :D
Vicaa: örülök, hogy végre hallottalak,és hogy Annácska is jobban van!!!!
Optimus: üdv. Neked, ez volt ám a bõ jelentkezés :D
A magam részérõl, itthon nagy pakolások vannak, fel van forgatva minden, (tavasz) tanulni, meg lóhalálában kölöne, és a jövõ hetet doki intézésre szánom!
Amúgy minden ok. és szép , és jó, csak az idõ sz@r ahogy szoktuk mondani.
Csoda szép napot és hetet MINDENKINEK!!!!!
Nincs jelen
#9009 2009-03-30 11:33
- fater
- Tag
Az én általam legutálatosabbnak tartott reklám igy kezdõdik:Apu buksi kiszökött.
Panaszmentes szép napot mindenkinek.
Nincs jelen
#9010 2009-03-30 11:48
- sziszi32
- Tag
Lisa, ki vagyok nyúldosva, és azér nem irok. De Györgyina is lustizik, ahogy látom... :( Na mejek, megnézem a frimélt, hátha jött valami mailecske is nekem. Puszi. :)
Nincs jelen
#9011 2009-03-30 11:48
- Marthuska
- Tag
Szia Fater!
Már kétszer is elküldtem neked ugyanazt a levelet. Vagy nem nézted a postafiókod, vagy tényleg nem kaptad meg? Ugyanis visszaigazolás sem jött, pedig kértem.
Azt nem írtad, miért nem szereted ezt a reklámot?
Neked is tünetmentes szép napot kívánok! A gyengélkedõknek mielõbbi jobbulást!
Nincs jelen
#9012 2009-03-30 13:29
- Lisa
- Tag
Vááááuuu Sziszi nem is tudtam, hogy ez mentség! De azért puszi Neked!
Nincs jelen
#9013 2009-03-30 14:23
- sziszi32
- Tag
Marthuska, bár nem engem kérdeztél, de azért a férjem reakcióit leírom ide a Buksi kiszökött reklámra:
1. láttad, mekkora dög nagy kutyáról volt szó? Az udvaron volna helye a helyes kis ötvenkilós ölebnek. :)
2. az õsrégi kérdés: ki nyitotta ki a kutyának az ajtót? Apa és Anya tévét néztek éppen. Rajtuk kívül a reklám szerint kábé egyke leánykájuk volt a házban. Akkor ki engedte ki????? :)
3. A kutyatulajdonosok tudják, hogyha a "benti" kutya kiszökik, annak két oka van: 1, pisilni, kakilni kell neki, 2, esetleg rájött a párzási idõszak
4. Mindezek ismeretében ezt az önzõ kis undok csajt kéne kiküldeni az esõbe, mert a fentiekbõl egyértelmû, hogy õ a hibás az egész helyzetért.
EHELYETT Apa megy ki, s mivel megfázott, az azt jelenti, hogy nem mert visszajönni a kutya nélkül (Anya se szólal meg, hogy visszajön, kislányom, ha kikakálta magát!!!), kereste biztos jó sokáig. Ha a kutyának esetleg a második oka volt kiszökni, akkor még a hozzáragadt kutyacsajt is agyon kellett csapni, hogy a Buksi elengedje, és a kutyacsajt elásni.
Na ezért utálja az én férjem a Buksi kiszökött reklámot. :P
Lisa: türelem mailt terem!!! Este irok, ha nem nagy baj! :D :D :D Tudod, hogy roorfelséggel egyetemben szívem édes kis csücske vagyogatsz, ugyi??? :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-30 14:24)
Nincs jelen
#9014 2009-03-30 15:22
- Tünde
- Tag
Sziszi,
Hidd el nálunk is kikérdezi az anyósom a gyerekeket, ha mi nem vagyunk ott. Tavaly szeptemberben költöztünk el 11 év után saját kéglibe. Azóta ha véletlenül délután olyan programjuk van a gyerekeknek, hogy ott vannak elõtte a mamánál, már kezdik is. Persze a gyerekek már leszerelik hamar a minket állandóan szidó nagyszülõket, de mégis felháborít maga a tény. Visszajárunk ahol laktunk oda karatéra 2x egy héten+ színjátszó, és nincs idõ minden alkalommal bemenni hozzájuk, mert este siet az ember. Ezért mi vagyunk a rosszak, mert feléjük se nézünk. Õk már szeptember óta voltak össz.3x ! nálunk. Szóval tiltom a gyerekeket szerintük, ha meg ott vannak, a férjemet és engem szapulnak a gyerekeimnek. Hát ez volt régen is ezért költöztünk el. Egyébként jópofi egy héten legalább 1x ennyi... Mi rosszul neveljük a gyerekeinket, mert ugyan mindhárom nagyon jó tanuló, értelmes, kedves gyerek szerintem, de... és nem tudod mi bajuk van velük. Nem is folytatom, mert csak kiakadok.Szóval másnál is elfordul ilyen, mint nálatok.
Nincs jelen
#9015 2009-03-30 15:59
- fater
- Tag
Márti megkaptam válasz megy.
A reklámról:nincs olyan bugyuta kutya ami szakadó esõben kiszökik.Apu meg vesz egy esõkabátot s sapkát.Utána leveszi a vizes ruhát nem takarót terit magára.
Nincs jelen
#9016 2009-03-30 16:03
- Marthuska
- Tag
Sziasztok!
Sziszi! Köszönöm a kimerítõ választ!:D:D Ilyen behatóan még nem is gondolkodtam el rajta. Tökéletesen igaz, amit írsz! A végére már egy egész krimi kerekedett ki belõle. Nem véletlenül volt olyan csapzott az a férfi, még el kellett bánnia a nõstény kutyával is.
Engem legjobban a szárnyas betét és tamponreklámok tudnak kiakasztani.:D:D Hogy, mit össze tudnak szerencsétlenkedni a mutatványaikkal!:D:D Esernyõ szárnyas betétbõl, meg miegymás!:D:D
Szerkesztette: Marthuska (2009-03-30 16:08)
Nincs jelen
#9017 2009-03-30 19:14
- roor
- Tag
Halika!
Szösszpötty.:D:D:D:D:D
Lisa drágám jó az élet felétek?:D:D:D:D:D:D
Társaságban jön meg az étvágy....:D:D:D:D:D
Buksi kiszökött: :O:O:O:O:O,áááááááááááááá menekülés a tévé elõl.:D
Nem ecsetelem az idiotizmust.:D
Tampon,szárnyas betét:vacsi közben olyan guszta,inycsíklandó.:D
Prosztatagondmentesítés:csippcsöpp egycsöpp,sokcsöpp,besöpögtem b..szus.:D
Provi dent:veszünk ezt azt,aztán a bablevest hozzátok majd kisunokák.:D
Viszont a doki meg az asszisztensnõs reklámok arik.:D
pá
Nincs jelen
#9018 2009-03-30 20:06
- sziszi32
- Tag
a doktor bubós? az télleg ari. A csaj meg a kezdetrktõl fogyott vagy 20 kilót! :) És még igy is szép!!! :D :D
Nincs jelen
#9019 2009-03-30 20:39
- porshe
- Tag
Sziszi!
Ment mail,megkaptad???? Szórakozik már a gmailem is.
Reklámokról no comment,csak annyit hogy Tami néhányat már kívülrõl fúj :( pl. : "a mi vizilabdázóink a legjobbak,és a magyar lányok a legszebbek" vagy hogy is van.Néha falnak megyek már tõle.
Emesén nagyon kiakadok,sajnálom szegényt a való életben....
Nincs jelen
#9020 2009-03-30 20:40
- judy1981
- Tag
Tudjátok melyik reklámtól hányok?
1. Ásóka vagyok... (hányó szmájli)
2. Heidi Klum a lábujjai közül eszi ki a cukorkát. (megint ö)
Dr. bubós reklám tényleg aranyos. Bár ebbõl is csak a szereplõket jegyzi meg az ember, és nem azt, amit kínál.
Nincs jelen
#9021 2009-03-30 20:46
- mercy70
- Tag
Sziasztok!Gondolom többen hiányoljátok Ágicát.Most beszéltem vele,nem tûnt el.Sajnos újra kórházban van hasnyálmirigy gyulladással.Már jobban érzi magát,szerencsére még jó idõben észrevették.Infúziót kap és gyógyulgat.Szorítsatok neki!Mindenkit puszil.
Nincs jelen
#9022 2009-03-30 21:57
- kukackonzerv
- Tag
Kukac mielõbbi gyógyulást kíván Ágicának!!!
Nincs jelen
#9023 2009-03-31 01:32
- sziszi32
- Tag
Ágica! Remélem, hamarosan jobban leszel!
Tünde: "örülök", hogy más is ismeri ezt a problémát... nekem az a szomorú az egészben, hogy én mindig azt hittem, anyám eszményi nagyi lesz, és milyen jó lesz együtt. A valóság azonban az, hogy egyre jobban utálok otthon lenni náluk, mert mindig belém szúr egy-két megjegyzéssel, mondattal, ijesztget, hogy mennyire elrontom a gyermeket, elkényeztetem, nem etetem idõben, sõt, nem is mosdatom, meg ilyenek. Továbbá, állandóan azt sulykolja a kicsibe, hogy majd ha nagyobb lesz, akkor majd szépen elmegy anyámhoz, és ott tölti a nyarat, hétvégét, meg elmennek a tesómhoz New Jersey-be, stb. Furcsállom, hogy nem veszi észre, mennyire rosszul esik, hogy én, a saját gyereke "nem kellek"... Hiába vagyok felnõtt, attól még az anyám, és szükségem lenne rá.
De nem lehet, mert mindent hánytorgat, állandóan szurkálódik, másodrendû embernek tart a súlyom miatt, meg ienek. Ha új ruha van, költekezünk, ha egy új nyaklánc (egyébként csak régen nem viselt láncról van szó), akkor szórjuk a pénzt.
Én tudom, hogy jót akar, de talán nem ilyen erõszakosan kellene minket cseszegetni. Tudom, hogy sok hibát elkövetek a nevelésben, de igyekszem a lehetõ legjobban viselkedni a gyerekemmel. És õ is láthatja, hogy ez egy kedves, nyugodt gyermek, áprilisban lesz másfél éves, és szavakat érthetõen gagyog, látható, hogy nem éhezik. Sõt, azt is látta, hogy amikor a kórházban voltunk, a fiam sokkal jobban viselte a mûtéti borzalmakat, mint néhány más gyermek, mert nem hisztiztem, nem magamat sajnáltam, hanem minden percben vele voltam stb. Láthatta, hogy amikor sztómája volt a kicsinek, akkor se volt látványos önsajnálat, inkább õ, anyám volt az, aki mindig elérzékenyült, hogy "ilyen" az unokája. És ezeket a dolgokat nem dicsekvésképpen irom, csak éppen valóban igy vannak a dolgok.
És még igy sem vagyok jó. Mintha élvezné, hogy bánt. Az a nõ, aki megszült. Nem tudom felfogni.
Bocsi, ha valaki úgy érzi, szülõanyámat szidom. Nem szidom, csak teljesen értetlenül állok a helyzet elõtt, és nem tudom, mi volna a megoldás. :(
Nincs jelen
#9024 2009-03-31 07:50
- akiss
- Tag
Halihó!
Sehol senki?
Ágicának jobbulást kívánok!
Sziszi! No comment. Még csak az se jó megoldás, ha megmondod a magadét mert akkor meg esetleg azzal jön anyukád, hogy milyen hálátlan gyerek vagy:(
Luci, Vica? Hol vagytok rég láttalak benneteket.
Nincs jelen
#9025 2009-03-31 09:09
- OptimusAMD
- Tag
Hali!
Roor...neked ment üzi...:D:D
Lisa: Valahogy el kell kezdeni, idejét nem tudom, mikor jártam erre....(most nagyon szégyellem magam) :)
Nincs jelen
#9026 2009-03-31 10:39
- Marthuska
- Tag
Sziasztok!
Ágica! Mielõbbi jobbulást kívánok Neked!
Sziszi! Nekem ebbõl egyáltalán nem az jött le, hogy a szülõanyádat szidnád. Egy idõ után összegyûlnek az emberben a sérelmek, keserûségek, amik igen nyomasztóak tudnak lenni. És miért ne lehetne beszélni róla?! Van olyan szülõ, akinek igen nehéz megfelelni. Nem azért, mert a szülõ annyival magasabb végzettségû, vagy annyival okosabb, bölcsebb lenne, hanem azért, mert ilyen a természete. Hát dícséretet én sem sokat kaptam. Pont ezért igyekszem a gyerekeimet dícsérni, azért amiben ügyesek, hogy ezáltal némi önbizalomra is tegyenek szert. Hangsúlyozom, nem elbizakodottak!
Sziszi! A másik testvér pont azért kedvesebb számára, mert igen távol van, ritkán találkoznak, így konfliktushelyzetek sem tudnak kialakulni. Én is nagyon szeretem az anyukámat, de nekem is volt több érdekes esetem. Mikor a gyerekek kicsik voltak, és anyu eljött hozzánk, persze, hogy igyekezett a gyerekeket kényeztetni! Ez természetes! De az már nem, hogy ellenem cselekedett, mikor figyelmeztettem, hogy a kislányomnak este ne adjon szõlõt, mert a múltkor is hányt tõle. Mikor nem láttam, dugdozta a szájába: "egyél csak, anyád most nem látja". Szerintetek ez szép dolog? Ellenem hangolni a gyereket?! Persze annyira már nem volt kicsi a lányom, hogy mindezt ne furcsállotta volna, és késõbb elmondta nekem.
A "költekezéssel" is hasonló a helyzet, mint nálatok. Szinte semmi sem marad megjegyzés nélkül! És miért van az, hogy még nekem van lelkiismeretfurdalásom, hogy mindezt le merem írni?
Nincs jelen
#9027 2009-03-31 11:10
- Tünde
- Tag
Sziszi, Marthuska,
Gondoltam, hogy nem vagyok egyedül a piszkálódós szülõk témájával, és örülök, hogy nem gondoltok ezért hálátlan szívtelen embernek. Köszönettel tartozom a férjem szüleinek, hiszen egy remek embert neveltek nekem. A férjem egy édes pofa, türelmes, kedves, megértõ ember. Sajnos a politika és a generációs problémák, 11 év együtt élés a szülõkkel eléggé eltávolított minket a szüleitõl. Ha azt mondom dettó a Ti szüleitek, tudjátok mirõl beszélek.
Sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatunk velük, de igazán mindenkivel ilyenek, és ha õszintén belegondolok, sajnálom a férjemet, hogy ilyenek a szülei. Soha igazán nem voltak büszkék a fiúkra, mert õ csak éretségizett és nem diplomás, mint õk, és ezt hangoztatta is az apósom. Nem meleg szeretettel nevelték, mint ez nálunk a legfontosabb a gyerekeink és a családunk közt, hanem hideg szeretet a jellemzõ, amit elsõ pillanatban megérzel ha látsz ilyen kapcsolatot. Nehéz errõl beszélni, de sajna így van.
Mi tanultunk ebbõl ugye csajok? Mi másképp csináljuk reméljük, vagyis tudjuk, hogy nálunk nem így van... :)
Nincs jelen
#9028 2009-03-31 13:49
- sziszi32
- Tag
Nagyon szépen köszönöm ezeket a kedves szavakat. Elõször végigolvastam azt, amit végsõ elkeseredésemben irtam le az éjjel, és ha tudnátok, hányszor megirtam ezt már ide, aztán mégsem nyomtam meg a "mehet"gombot, mert szégyelltem, hogy ilyeket irok...! Most már nem bánom, hogy leirtam. Talán kicsit könnyebb ezt elviselni, ha tudom, hogy más ember nemcsak, hogy ismeri ezt a problémát, hanem meg is küzd vele. Ez nekem is erõt ad, hogy elviseljem, kibírjam. Sokszor nagyon nagy szükségem van arra, hogy mindent humorral vegyek részükrõl, mert már nem egyszer majdnem rájuk csaptam az ajtót, azzal a szándékkal, hogy soha többet nem hagyom, hogy ezt csinálják velem... de nem akarom aztán egyszer a fiam (vagy plusz egy-két kölyköm) szájából azt a vádat hallani, hogy a nagyszüleit eltávolítottam tõle. Ezért inkább játszom a süketet és néha a hülyét is.
Megpróbáltam én a másik utat is, amit minden okos ember minden nõi lapb hasábjain taglal, internetes oldalak tömkelege és pszichológiai könyvek egy része hangsúlyoz, hogy üljünk le, beszéljük meg. Persze, a valóságban nem így mûködnek a dolgok. Nekik is megvannak a maguk sérelmei, amiket direkt ellenük csináltam és csinálok a mai napig, szerintük. Ezért a megbeszélés helyett vádaskodás és veszekedés kerekedett az egészbõl.
Számomra az a természetes, hogy a fiam jól érzi magát az életében, és mindent elkövettem volna akkor is, hogy "normális" életet éljen, ha sztómás marad. számunkra õ igy tökéletes. Én igyekszem elkerülni, ezt a tünde által nagyon szépen megfogalmazott "hideg szeretetet". Úgyis elkövetek majd egy csomó hibát a nevelésben, ezért legalább ez legyen jó, az otthon melege, a szülõi szeretet, amelyre mindig számíthasson. Én nem értem, miért nem természetes az valakinek, hogy a gyermekének biztos hátteret jelentsen. Hiszen én nem akarok az anyám nyakán lógni, sem a pénze, sem semmi tárgy nem kell tõle, csak az, hogy néha kipanaszkodhassam magam neki, anélkül, hogy elkezdene hánytorgatni és vádaskodni, vagy hogy egyszer kibírná, hogy ne mondja ki az "ugye, megmondtam" kezdetû mondatot. És ezt már megmondtam neki is, és akkor se volt semmi hatása. Minden tovább folytatódik a régi kerékvágásban. :(
Jó, hogy vagytok nekem, hogy még ezt is elmondhattam itt. :)
Nincs jelen
#9029 2009-03-31 15:15
- Tünde
- Tag
Sziszi,
pont ilyenekrõl dumáltunk a chet-en is Marthuskával. Sajna az én anyum már meghallt. Az anyósom meg nem hogy helyettesítené az anyukámat... Addig míg nem ismertem õket nem tudtam milyen az ember hátamögött beszélni. Egymásnak a másikat bántani, õt kibeszélni, kritizálni mindig. Nálunk ez nem volt jellemzõ. És pont ezért fáj ha megtudom, hogy olyan dologért szídnak a hátam mögött, amit csak másképp látok, érzek csinálok mint õk, ami persze nem biztos, hogy jó.Nem bírom az én megmondtam szöveget. Az anyu terelgetett ahogy tudott a maga csöndességével, gyengéden, nem rámerõszakolt dolgokat. Hagyta, hogy járhassam a magam útját, de ha kellett ott volt mindig.
Jellemzõ példa az apósom hozzáállására: hogy mivel kevés húst ettem mindig és most is csak a csirkemellet és a halat szeretem azt mondja azért vagyok ilyen beteg, mert nem eszek zsírosat, szalonnát, pacalt, meg hogy meg is érdemlem ezt ezért. Sõt lányaim meg engem utánoznak, mert hasonló az ízlésük, és õket is beteggé teszem, mert nem eszik a szalonnát. Hiába mondom, hogy kicsi koromban sem ettem meg, meg hogy a fiam szereti, pedig õt is én nevelem."Azért ilyen rohadt a belem," mert szerinte egészségtelen a sok zöldség és gyümölcs.
Nincs jelen
#9030 2009-03-31 15:43
- roor
- Tag
Halika!
Fúúúúú na ez most kihozott a sodromból ez az egy mondatod Tünde:
"Azért ilyen rohadt a belem".
Zanyukám,apukám,tesóm és akik fonotsak nekem azok elfogadnak így is,sõt,még meg is értik mi ez a sz.rság crohn!
De hogy ömlene belõlem a "szép" szó ha ilyent vágnának a fejemhez,az biztos!
Elõszõr is talán felvilágosítást kellene tartani minden olyan szülõnek aki a kölkit ellenségként (de minimum vetélytrásként) kezeli,hogy egyenlõre õ adott életet neked,te pedig nem tettél semmi rosszat hogy így bánjanak veled,de ha tettél is akkor is a kölke maradsz amíg csak élsz,akármit is csinálsz!
Aztán a kajálásról is tartanék egy "enyhe" felhomályosító órát,miszerint azt eszem meg ami nekem jó,akkor és ott ahol nekem jó és PONT!Vitának nincs helye!
A gyerekeitek a tiétek,ti szültétek,ti nevelitek,tanácsot elfogadtok,vagy megtartotok vagy nem,de ez a ti életetek,beleszólásnak helye NINCS!
És egy apró gondolat,illetve kérdés amit fel kéne tenni nekik:ha te a gyerekeidet ezzel betegíted meg,akkor õk mit tettek ellened hogy beteg vagy??????????
Sziszike ez reagálás a tiédre is.
És ezermillió bocsánat,nem bántani akarom a szüleiteket,csak mivel az enyimek és mindenki a családban totál normálisan áll a dologhoz,nem engem hibáztat,segít ahogy és amiben tud,értetlenül és dühösen állok a dolgok elõtt! :O:O:O:O
pá
Nincs jelen
#9031 2009-03-31 16:04
- Tünde
- Tag
Kedves Roor,
Õk sajna, vagy nem csak az anyósom és az aposom, akik genetika szerint nem tehetnek arról, hogy én beteg vagyok. Az állandó piszkálásuk viszont nagyban hozzásegített a fellángolásokhoz. Most már viszonyleg béke van, mert elköltöztünk, de a mások elõtti lejáratás még mindig meg van. Egy olyan ember aki még nem volt beteg, az nem tudja mit jelent ez, és bele sem gondol mi lesz ha vele fordulna elõ ilyen. Mindig azt hallom náluk, hogy régen azért voltak egészségesek az emberek, mert szalonnát ettek, jó zsírosat, és páleszt ittak utánna. Ha sokáig modják, még elhiszem:)
Nincs jelen
#9032 2009-03-31 16:09
- Györgyina
- Tag
Drága kedves Betegtársaim! Ma ismét felhivom becses figyelmeteket arra, hogy a leszázalékolás topikban Robur fõnök hsz.nál lehet szavazni a törvényódositásra. Aki akar, tegye meg, mert egyszer minden szavazásnak vége lesz.
Köszönettel. Györgyina
Nincs jelen
#9033 2009-03-31 16:13
- Robur
- Admin (Crohn)
- Hely: Bp
- Regisztrálva: 2004-01-05
- Írások: 645
A fõoldalon is kinn van (Aláírásgyûjtés címmel),
hogy azok is tudjanak róla, akik nem fórumoznak:
http://crohn-colitis.hu/
Nincs jelen
#9034 2009-03-31 17:47
- sziszi32
- Tag
Az tény, hogy szalonnát és páleszt fogyasztottak. És hányan is élték meg az ötven-hatvan éves kort??? Szerintem mindenki tudja választ. Voltak olyan betegségeik, amelyekrõl nem is tudtak, egyszercsak meghaltak, és kész. És ha már olyan jó volt az a régi világ, miért nem beszélünk az "angyalcsinálásról", egy-két hajlott hátú anyóka mért is néz ki úgy? (...)
Ja, és ha már a régi világot istenitjük: ha egy húsz évvel ezelõttig nem lopták volna szét az országot, akkor most nem lenne nálunk ennyire súlyos a válság.
Visszatérve az eredeti témához. Nagyon sajnálatos, hogy valaki még a betegséget is így veszi, hogy megérdemelted, úgy kell neked. Én egy idõben mindig akkor tudtam eljutni anyósomékhoz, mikor véget ért az elég macerás munkaidõm. És náluk pedig egyszerûen ki voltam dõlve, nyitott szemmel aludtam, és volt úgy, hogy elnézést kértem, és elmentem a szomszéd szobába lefeküdni. Erre az anyósom a fél faluval megbeszélte a dolgot, és felállították a diagnózist, hogy nekem pajzsmirigy túltengésem van, amire ezt és ezt kell szedni. Mondtam, hogy a túltengéstõl az emberek soványak... :D :D :D De megvolt a diagnózis, az a fontos.
Anyám nem is vetélytársnak tart, hanem egy olyan eszköznek, aki létre hozta az unokáját. Ne legyenek jogaim, ne legyen életem. Az én dolgom az, ha szkájpon bejelentkezik, akkor a gyereket mosolygósan és csacsogósan a gép elé ültetni. Vagy az is a dolgom, hogyha náluk valamit segiteni kell, akkor azonnal ott kell teremni, és szó nélkül megcsinálni mindent - értendõ szó szerint. Volt olyan eset, amikor azt akarta, hogy vegyek ki szabadságot, mert a szõlõben metszeni kell menni. :o
Beszélhetnék még... én is válogatós vagyok az ételben, egyszerûen bizonyos szagokat nem viselek el. És sokszor megtörtént, hogy kényszeríteni akart, már felnõtt ember létemre is, hogy ezt vagy azt egyem meg... Vagy úgy tesz néha, mintha elfelejtené, hogy mit szeretek, és mit nem.
Van persze jó oldala is. Nagyon tud szeretni, adni (mármint nem tárgyakat), jókat fõzni, satöbbi, ha akar. De amikor gondjai vannak a munkahelyén és-vagy nevelõapámmal, akkor jaj a világnak és nekünk. :O :o
Nincs jelen
#9035 2009-03-31 17:48
- roor
- Tag
Halika!
Tünde:bocsika.:D
Vannak kirohanásaim.:D
Állj a sarkadra és vágd egyenesen a szemükbe a dolgokat!
Ha hagyod magad,akkor piszkálni fognak!
Nem vagy se nyomorék,se fogyatékos,ugyanolyan értékes vagy mint bárki más és kész!!!!!!!!
Vagy tudomásul veszik,vagy õket kell sajnálni.:D
Ennyi.:D
pá
Nincs jelen
#9036 2009-03-31 18:35
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Az már nálunk is felvetõdött, hogy azért válogatós a gyerek, mert én nem eszek meg mindent és engem utánoz, nem eszik pörköltet, szalonnát stb. (nem a szüleim mondták) Sajnálom ez van. Zavart a betegségem elején, hogy lehet nem jut a gyerek elég vitaminhoz, mert a kevés zsiradék miatt nem szívódnak fel. De utána jártam több helyen is, internet, gyerekorvos, védõnõ és szinte mindenhol azt a választ kaptam, hogy ez lenne az egészséges táplálkozás: kevés zsiradék, fehér hús ..... magyarán a diétánk, tejtermékkel kiegészítve (mivel én azt nem fogyszok mert nem igazán bírja a bélés) Szóval én a drága szerzett családommal a témát ezzel le is zártam.
Roor! Teljesen egyet értek veled, nagy az isten állatkertje. Sajnos hajlamosak az emberek lenézni a másikat, ha annak már az átlagostól eltérõ, nem megszokott baja van. :( Tapasztalat. Én már úgy vagyok vele, akinek nem tetszik tehet egy szívességet: .....
Itt a jó idõ!!! Szépen süt a nap, kellemes a hõmérséklet, irány a kert! Ez idáig szép és jó, de... a csajszim most fedezi fel az ízeltlábúak csodálatos világát :O:O:O Szerencsétlen árvácskáim :( A méhek ott keringenek a györgyikék körül, Bea pedig nehogy éhen maradjanak, megkopasztotta az árvácskáimat és odaadta nekik :O hamma, hamma. A katicák jobb ha elõ se jönnek, mert jaj nekik tuti, hogy le kell futniuk a maratont katicakilóméterben mérve :D vagy matricák lesznek :D Miután sikerül bejönnünk több kiló mocsok jön le a csajról :D De mi lesz, ha a dzzzz, magyarán méhecske szimpatikusabb lesz és megfogja, hát..... lesz ordítás :P
További szép napot nektek!
Még jövök!
Szerkesztette: akiss (2009-03-31 18:39)
Nincs jelen
#9037 2009-03-31 20:47
- Lucifer
- Tag
Halihó!
OptimusAMD!
Jó újra látni téged is!!!Nagyon eltüntél !! csak nem megijedtél attól , hogy találkozunk???:D:D:D:D
Akiss!
Abban valóban van valami , hogy azért nem eszi meg a gyerek mert téged utánoz!:D
Azért nyugodtan próbálj neki olyat is adni amit te nem eszel meg!!:D:D:D
Mi vagyunk a genetikai selejtek?!De nem baj mert sokkal nagyobb a baráti társaságunk mint azoké akiknek semmi baja!:D:D
Az , hogy mi az amit eszünk és mi az amit nem ahhoz meg senkinek semmi köze mondjon bármit is.Én úgy vagyok vele , hoyg hiába vagyok beteg és tudom mi az amit nem is ehetnék soha , de mégis megeszem mert nagyon szeretem.Pl.köröm pöri!!:D:D:D:D
Nem arra vagyunk itélve , hoyg csak diéta és semmi más.Ha nam aktiv a betegség akkor ehetünk nem diétásan is csak oda kelll figyelni , hogy mibõl mennyit.Nekem soha nem mondta azt az orvosom , hogy akkor innentõl fogva ezeket soha többé nem eheted.
Hogy nem fogadnak el?!
Kit érdekel?Velük élsz vagy õk választottak maguknak?Nem!A párod elfogadott olyannak amilyen vagy légy beteg vagy egészséges!És ha forditott esetben lenen a dolog?Az õ gyerekük ilyen beteg?Errõl nem tehet senki.mi ezt nem is kértük sõt még csak eszünkbe se jutott!!De mégis megkaptuk egy életre!Szerelem elsõ látásra! crohn beléd szeretett és ragaszkodik is hozzád!:D:D:D:D
És ne legyetek olyanok mint a strucc!!
Nem kell homokba dugni a fejeteket !!Bár nálunk nem a betegségbõl volt a vita , de én se végetem struccpolitikát és megmondtam anyósomnak azt amit megkellett mondjak.Sokáig nem is beszéltünk , de ez legyen a legkevesebb!Mit is vesztek vele??!!:D:D:D
Csak egyszer kell a lábatokra állni rendesen és megmondani a véleményeteket!!!Nem hagyhatjuk magnkat!!:D:D:D
Nincs jelen
#9038 2009-03-31 20:50
- judy1981
- Tag
Tegyétek azt, amit én már tökélyre fejlesztettem: egyik fülemen be, a másikon ki. Pattog? Majd abbahagyja. Szapul? Majd elmúlik.
Nekem az tetszett a legjobban, mikor anyám anno a picológusnak panaszkodott, hogy én nem mondok el semmit. A mai napig, ha mesélek valamit, a mondat közepén valami más témába kezd, és nem hozzám beszél. Mint a mai vacsoránál is.
13 éve vagyok crohnos, de soha egyszer nem vette figyelembe a fõzésnél. Ha nekem "nem tetszik" fõzzek magamnak mást. De úgy, hogy a tûzhelyet õ maximálisan kihasználja. Arra, hogy más (válogatós) igényeit elégítse ki. Hozzá kell tennem, hogy a középsõgyerek szindrómában szenvedek.
Nincs jelen
#9039 2009-04-01 08:25
- Györgyina
- Tag
szép jóreggelt Mindenkinek.
Hát az elfogadásról: én szerencsés vagyok nagyon, mert engem a családom is elfogadott és a munkatársaim és ügyfeleim is. De.
Az én véleményem szerint csak akkor fogadnak el, ha én magam is elfogadom olyannak, amilyen vagyok. És nem titkolom, nem szépitem, felvállalom. Az erényeimet a hibáimat. És akkor mivel tudnak kikezdeni? Semmivel.
Egyetértek azzal, hogy aki ennek ellenére kikezdene valamiféle okból azért, mert én beteg vagyok azt a szép, szelid természetemmel úgy elküldeném, hogy vissza sem találna az én életemben. Szóval Okoska, nem véletlenül vagy Te az és "okoskám", valahogy mindig beletalálsz az igazságba az én számize szerint.
Sziszikém: Veled meg addig szórakoznak a szeretteid, amig engeded. Nem kell ám mindenkinek mindig megfelelned. Nem leszek sem kevesebb, sem rosszabb, ha nem pattansz mindenki kénye-kedve szerint. Te akkor is az leszel, aki vagy, a mi szeretett fõsztorizónk.
Tünde: sajnálattal olvasom, hogy milyen méltatlanul bánnak Veled. Neked gyermeked van és ezt már csak ezért sem engedheted meg. De magadmiatt sem. Ki engedheti meg magának, hogy a másik embert "rongálja"? Mindenkiben van hiba, csak éppen lehet, hogy nem a mi betegségünk, felteszem annál sokkal nagyobb. Tarts ki és védd magad és Családod ezerrel. Sõt ne is védekezz, mert az nem jó. Tudd, hogy ki vagy és mennyit érsz és ezt tudatositsd a "szeretteiddel" is. Sok sikert angyalom.
Roor: ilyen kedves szeretõ Családja kevés embernek van. És még Luci barátnõdról nem is szóltam. Aki a barátság rendületlen szobra. Luci, pusszantás.
azt látom, hogy a kedvesebb, szelidebb embereket találják meg a rosszakarók.
De ez a társaság egy zárt baráti kör és erõs. Itt nem érhet senkit bántás. Csak simi és puszi és együttérzés. Legalább is részemrõl. De látom, ha nekem van bajom, engem is bátorit mindig Mindenki.
Szóval összegezve: ha én tudom ki vagyok és ezt mással is tudatositom, egyszerüen nem fog bántani. Nekem ez a véleményem. Mert ha én kikacsagom a bajt, akkor mit tehet?
Éljen április 1. a bolondok napja. És ne hagyjátok átverni magatokat. Szeretettel Györgyina
Nincs jelen
#9040 2009-04-01 11:59
- Tünde
- Tag
Sziasztok,
Köszi a megértést. Jó volt panaszkodni kicsit. Nem vagyok az a fajta aki hagyja magát. Már rég még punk korszakomból tudom, hogy nem azt kell nézni mit mondanak, hanem ki mondja. Csak néha még belül bántják az embert. Egyébként is lázadó típus vagyok, így megoldom a beszólásokat. Amit meg az ember másként csinál, mint a szülei, vagy a párunk szülei, az nem biztos, hogy rosszabb. Úgy vettem észre hogy a nagyszülõk már sokkal bölcsebben állnak a problémákhoz, mint a szüleink.
Nincs jelen
#9041 2009-04-01 12:17
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Elõször is elnézést szeretnék kérni amiért nem tudtam jelentkezni, amúgy priviben sem, csak hosszú napok állnak mögöttem.
Roor néked izenem, hogy jó az élet mi felénk, úgy hogy egy picit el voltam foglalva magammal és az itthoni szép élettel :D :D :D
Egy szó mint száz, jól vagyunk!
Nem sokára lesz a pesti tali!!!! Tök jó!!! :D :D :D :D :D :D
Olyna jó érzés volt olvasni vissza, hogy Sziszi úgy érzed, itt mindent elmonhatsz és látni, hogy mennyire is egymás mellett tudunk állni amikor szükség van rá.Mindig is mondtam, hogy jó helyen jársz erre, és ezért is kell jönni :D :D :D
Másik (szomorú) téma
Luci: egyet értek Veled, hogy elõtte soha nem volt ennyi ember aki foglalkozott volna velem és igazából érdekelte volna Õket hogy mi van velem. Azt hiszem én már sokszor mondtam de nem baj ismétlés a tudás anyja, hogy ez a Fórum változtatott meg engem gyökeresen, tett emberré és ennek köszönhetem azt ahol most jelent pillanatban tartok: boldog vagyok, nem vagyok egyedül az életben, van társam és õszinte barátokat találtam.
A többi, és a többiek le vannak szarva és kész!!!!!!
Bár sajnos én is szomorkodva és értetlenül állok olyan dolgok elõtt, mint hogy egy anya, vagy egy család a beteget okolja azért mert bélbeteg, ilyen NINCSEN! Vagy ezek szerint ha mégis..akkor inkáb nem írok semmit ,mert csak megbántanék embereket.
Látom sokan vannak akik ritkábban jelentkeznek, remélem azért minden ok. mindenkivel :D
Zolcsi, Zotyesz, Norby és a többi jelentkezni általában szokó férfiúk :D :D :D ?
Lányok, azt meg nem is sorolok.
Itt a tavasz, jön a tali hosszabbak a napok tessék tudatni az itten lakó fórumlakókkal, hogy kivel mi újság!
Györgyina: sajnos engem ma már többször is átvert az apukám :( :D :D :D de azért majd visszakapja!
Szerkesztette: Lisa (2009-04-01 19:50)
Nincs jelen
#9042 2009-04-01 12:44
- én
- Tag
Lisa! First of all: jó neked, hogy téged még át tud verni az apukád! Ezt irigylem. De azért ma hagyd magad: tudod április bolondja.... Pluisz szép tavaszi nap van! Pussz mindenkinek!
Nincs jelen
#9043 2009-04-01 13:38
- Szimi
- Tag
Kitty nagyon aranyos az az eb a képen,Tied?? :D,mi a neve?,gyönyörü kutya
Nincs jelen
#9044 2009-04-01 17:00
- kitti60
- Tag
Igen Szimi, saját kutyus :) Még ballagásra kaptam..olyan kis tündér volt most meg nagy rosszcsont, de igyis szeretem sõõt..Imádom :D Aliz a becsületes neve, de Bundagép is elõjön néha fõleg télen :P :D :D Fajtatiszta fejét megdicsérem a nevedben :P
Nincs jelen
#9045 2009-04-01 17:02
- roor
- Tag
Halika!
Élek,megvagyok,csak épp használhatatlanul.:D
Nyomi állapot.:D
pá
Nincs jelen
#9046 2009-04-01 19:40
- Szimi
- Tag
Kitty, nagyon aranyos,igen adj neki egy nagy puszit a nevemben meg dögönyözd meg,Aliz?,akkor jány kutya,pont összeillenek ÉDsapám kutyájával Kevinnel,nézd meg az iwiwen ,ott van Apukámnál a képeknél :)
Szép éjszakát mindenkinek!!
Nincs jelen
#9047 2009-04-01 19:41
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ma nagyon eseménydúsra sikeredett a napom!!:D:D:D
Kezdõdõtt azzal , hogy reggel 5.45-kor kellett kelnem.:(:(Nekem már ez fárasztó volt.:D
Reggel 8-ra kellett mennem a Norbival valahová.A Niki a barátnõméknél aludt a Rolit persze keltettem és vittük magunkkal.Idõben ott is voltunk a Moszkva téren és tudtam , hogy az 56-os busszal kell menni , de átlettek nevezve(számozva ugye a buszok).Hát látom 156-os no akkor ez a miénk .Aha amikor másfelá ment mint kellett volna egy kicsit meglepõdtem a dolgon,no leszállás , de merre tovább?Hegyrõl lefelé séta magassarkú csimmában igen érdekes dolog.:D:DEgy másik buszt találunk , no ezzel lemegyünk egy darabon ott biztosan megáll az amelyik nekünk kell.Igy is lett , de elõttünk ment el iyg eléég sokat kellett várnunk és kiderûlt ez a busz a 256-os.no a lényeg megérkeztünk célunkhoz majdnem háromnegyed kilencre , persze volt még a busztól egy kis séta , de az hegynek felfelé.:D:D:D
Jövünk hazafelé már a jó busszal amikor az megint mellékvágányra téved , de azért mert arra tették az útvonalát.:DA lényeg , hoyg visszaértünk a Moszkvatérre!!:D:DItt nem volt min gondolkodni irány a KFC és venni olyan hosszút!:D:D:D
Hazaérve itthon pihi , de csak a Roli aludt el én persze nem tudtam.:D
Niki haza a suliból lecke ellenõrzés , irány a játszótér!
Roli nagyokat alkotott!!:D:D
Menjünk csúszdázni,kislány letámadja a Rolit mint aki csak szeretgetni akarja majd a következõ pillanatban lök egyett a gyereken aki csak áll és néz , hogy most mi is van erre a kislány csak bántja tovább az én fiamat aki még mindig csak néz.Nem megy csúszni inkább felül arra a rúgós aljú játékra ami nálunk egy kutya.Lóbálja is magát majd egy löket és lefejeli a kutya fejét aminek vörös folt a szem alatt a vége!Irány csúszni , Roli lépne fel az elsõ lépcsõre a kislány megint megjelenik és elrántja onnan a Rolit , de utánna megy õ is csúszni.Lehet , hoyg a kislány azt gondolta , hogy lányoké az elsõbbség??:D:DA kislány elveszi a Roli kisautóját és nem akarja neki visszaadni , de feladjuk és inkább keservesen sirunk.Elmentek végre haza!!:D:D:D
De van egy másik kislány is ám!Rolival felmászunk a csúszdára csúszunk együtt nagyon tetszik neki.Menjünk még!Mászunk fel újra a kislány már fenn áll , de nem megy semerre hiába is szólnak neki.Roli fél nem mer felmenni és már a legfelsõ lépcsõfokon áll , én mögötte .Roli megilyed a lába megcsúszik esik le a lépcsõfokok között én már elkapni nem tudom , de a kapucniját még elkaptam és úgy esett le a gyerek , hoyg voltaképp én engettem le a kapucnijánál fogva tompitva az esését.:D:D
Niki megjelenik lecsúszik Roli utánna , összeütköznek Nikinek majdnem a foga törik ki aRolinak viszont lett egy helyes kis pukli a homloka közepén némi lila szinnel keverve.:D
Menjünk vegyünk üditõt szomjasak a gyerekek.Roli indul fel a lépcsõn , de az autóját is hozza ám ami megakad elesik és gurul le a lépcsõn.Nem esik le teljesen , feláll , de rosszul lép és megint esés jön és Roli gurul tovább a lépcsõn.Semmi gond gyerek feláll összerakja a két kezét , leporolja és közni , hogy na!!:D:DDe az autót jobban féltetet ám mert az elsõ szava azért az volt , hoyg autó !:D:D
Ivás megvolt!
roli indul a homokozó felé az autójával , de nem áll meg és a homokozónál lévõ két képcsõn legurúl majd bele esik a homokba!Itt se az esés volt a baj hanem az , hoyg koszos lett a keze!!:D:D:D
Szóval ez volt ma az én napom!!:D:D:D:D
Roor!
Nem vagy használhatatlan és ne legyél nyomi állaptban hiszen én itt vagyok!!:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#9048 2009-04-01 20:08
- Dusy
- Tag
sziasztok szép estét mindenkinek puszika
Nincs jelen
#9049 2009-04-01 20:29
- kitti60
- Tag
Szimi, milyen fess fiatalember vagyis kutyus..eltudom képzelni, hogy Aliz mit össze bohóckodna vele :D :D
És ez a 60dik hsz-em..jubilálok :D
Szerkesztette: kitti60 (2009-04-01 20:30)
Nincs jelen
#9050 2009-04-01 20:41
- judy1981
- Tag
Szóval még1x. Valami oknál fogva, miután befejeztem mondandómat, megnyomtam a frissítést, és... :D
Luci: Nem semmi napotok volt. A kislánynak nem volt anyukája, aki szóljon neki, hogy nem így mûködik a dolog? Bár néha kell az edzés a gyereknek. De én nem engedném a gyerekemnek, hogy így viselkedjen.
Lisa: Látom jól érzed magad a bõrödben. Helyes.
Már én is nagyon várom a talit. Rajtam is sokat változtatott a fórum.
Ma nekem sem volt éppen eseménytelen napom. Mielõtt szabadságra megyek, még el kell intézni azokat az ügyeket, amiket csak én tudok. (Én tanultam bele, mindig én csinálom - és nem szemétkedni akarok -, de a kollégának magas is.) Úgyhogy holnap még meg kell nyomni a munkát. Ki tudja mikor érek haza. Én, aki az utolsó estén csomagol, ma hozzákezdtem, de a nagyja még a szárítón, radiátoron van :D. De ha mindezeken túl leszek, 5 nap szabi vár rám :D:D:D Kicsit kiszabadulok a mókuskerékbõl, amivel semmi bajom, de hogy ne is legyen, kell néha egy kis szünet.
Lehet holnap már nem lesz idõm/erõm géphez ülni, és ki tudja az elkövetkezõ 1 hétben lesz-e lehetõségem internet közelébe érni, így most mondom, hogy legyetek jók, de ne nagyon! Felmenõket nem kiirtani, gyereket nem eltenni láb alól, és legfõképp magatokkal ne tegyetek semmi olyat, ami ártalmas, vagy amit én sem tennék. :D (Aloé nem ez a kategória :D)
Nincs jelen