#9051 2009-04-01 21:30

Nita
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok!
Én is szörnyen el vagyok tûnve, de nagyon sok mindent kell csinálnom mostanában.
Örülök hogy itt a tavasz, olvaslak titeket, de most nincs energiám név szerint mindenkinek írni :(
Már nagyon várom a talit ma voltam bent az étteremben megbeszélni akkor hogy hányan is leszünk stb. Szólt a zene az elõbb ott, szerintem hangulatos kis hely. Remélem ez a találkozó is jól fog sikerülni :)
Luci elolvastam a mai napod..hát asszem adj a gyerekre egy bukó sisakot :)
Sziszi érdekesek tudnak lenni a szülõk néha én is elgondolkodtam a "gonoszságaikon" valyon ez szándékos vagy véletlen, vagy féltékenység..nem tudom. 
Puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#9052 2009-04-01 23:24

sziszi32
Tag

Luci, mondjam, hogy sok ilyen szép napot... ?! Nem akarok gonosz lenni. :D :D Biztosan nagyon elfáradtál.
A "gonosz kislány" kategóriával már mi is találkoztunk, és ott se vette nagyon észre magát a nagyi nevû õrzõ-védõ szolgálat. :o A tõlünk nem messze lakó kétéves kislány is megrángatta Danit, szegényke meg nem értette, mi van, mert õt eddig nemigen rángatták (na jó, a pelenkázás az más, ott megy az élet-halál harc :P). Akkor nagyon odaszóltam volna, de hát mégiscsak egy utcában lakunk, és hát kinek kell egy ilyen ügy miatt a haragos? :) Ma meg Danival olyan szépen eljátszott, bár a "szocializálódásával" még mindig vannak nehézségek. :)

Nincs jelen

#9053 2009-04-02 07:58

akiss
Tag

Sziasztok!

Szimi az én kutyámat is Kevinnek hívták! :D

Luci, nem semmi napotok volt :D, akkor egyikõtöket sem kellett álomba ringatni?

Lehet belobban a kisgenyám! :( Napok óta megy a hasam :( Pedig még diétázok is :P Biztos a kikeletet érzi? Nagyon örülök neki, hát csak nem tudok tõle megszabadulni! :(:(:( Sebaj õ is tehet egy szívességet, max. kap egy kis medrol a pofájára :P majd doki bácsi megmondja, ha méltóztatok befáradni a rendelésre :)

Nincs jelen

#9054 2009-04-02 08:07

Szimi
Tag

Jóreggelt minden fõldi haladónak,Akiss milyen fajta kutyád vólt??
üdv: Szimi

Nincs jelen

#9055 2009-04-02 08:37

Vicaa
Tag

Na én is jelentkezek egy szösszenetnyit.

Olvasok ám, csak közben tanulok ezerrel, mostan meg bosszankodok is. Azért, mert próbáltam felkeresni a konzultációs héten az egyik tanáromat, de nem volt benn sosem, írtam neki két mailt, hogy írja meg mi lesz a vizsgájára a követelmény, de egyikre sem válaszolt. A vizsgaidõszak május 4-én kezdõdik, erre ma reggel nézem, hogy szombatra és csakis szombatra ki van írva a vizsga. Nade mégis mibõl? Hogyan? Egy nap alatt meg mégis hogy gondolta? (a többiek sem tudtak segíteni, nekik ez a tárgy nem kell már, nekem szakváltásom miatt szükséges) :(

Egyébiránt jól vagyok, mármint fizikailag, élvezzük a jóidõt, sokat sétálunk Annával.

Luci, jó olvasni már felõled/felõletek! Anna üzeni Rolinak, hogy féltékeny, kérdezi halandzsa nyelvezetén, hogy golyé kotyi, ami annyit jelent, hogy mikor jön felénk kocsival? :D:D:D

Mindenkinek szép, egészséges, vidám napokat kívánok!!!

Nincs jelen

#9056 2009-04-02 13:37

akiss
Tag

Szimi, német juhász, vörös-fekete rajzos, ápr 9-én töltötte volna a 3. életévét, csak valamelyik állat kicsalta és már így nincs köztünk már lassan 3 hete. Lehet eladták :(

Vica! Kitartás!!!! Nem irigyellek.

Nincs jelen

#9057 2009-04-02 14:39

Agica01
Tag

Sziasztok!
Köszi a jókívánságokat.
Megvagyok még, bár ez váratlanul jött ez a kis kórház megint. A hátam közepére sem hiányzott!! De szerencsére tegnap este elengedtek.
Bementünk az ügyeletre kis (nagy) gyomorfájással, felkészültem tükire, meg minden,mire közölték hogy hasnyálmirigygyulladás, és haza sem mehetek. Szerencsére idõben elkapták, infúzióval helyrhozták, bár még 1-2 hétig fájdogálhat, és diétáznom iskell,ami nagyon nem tetszik!
Ja, és valószínûlet attól kaptam (elõször imuranra fogták de mondtam hogy azt nem szedem), hogy a sztómamûtétem után nem tartottam fokozatosságot hanem elkezdtem zabálni, és "túlettem" magam. :D
na mindegy, most gyógyulgatok hogy a talira rendbe legyek.
mindenkinek nagy pussz!!

Nincs jelen

#9058 2009-04-02 19:27

roor
Tag

Halika!

Ágica:örülök hogy kezdesz tallpra állni.De azért nem kellett volna ily hevesen  zabatárssá válnod hogy lerobbanj.
Lassan haladva is lehetsz falánk haspók társunk,megvárunk.:D
Vicaa:meglesz az a vizsga,tuti csaj vagy.:D
Judy:remélem már élvezkedsz?!:D:D:D:D
Szöszpötty.:D
Épp aloés kólát pusztítok és kezd igencsak jó kedvecském lenni.:D
Szép és kellemes estét.:D

Nincs jelen

#9059 2009-04-02 23:39

kukackonzerv
Tag

Ágica!
           Jó olvasni, hogy rendezõdött a hasnyálgyuszid. :):)
    A túlkajálás (nálam) a béléskór agyi szövõdménye .. :D. Fájdalommentes gyógyulást kívánok. :)

Nincs jelen

#9060 2009-04-03 08:03

Györgyina
Tag

Szép jóreggelt és derüs napot Mindenkinek.
Elsõsorban nagyon szépen köszönöm,hogy már a 37. szavazat is megérkezett a törvénymódositás-kezdeményezéshez. Látom, kezditek belátni mennyire fontos lenne ez a dolog. Mégegyszer köszönöm. És várom,hogy többségben legyen az igenek, mert akkor máris ugrok neki a beadványnak és újra közzéteszem.
Ágica: nagyon jó egészséget és a drága gyermekeddel sok boldogságot kívánok. Remélem nem viselt meg túlzottan ez a kis visszatapsolás. Én a falánkságtól hepatitist kaptam kétszer. Szóval a falánkság az ilyen esetben általános. És kinek mi jut. De bátor és ügyes vagy, kimásztál. Gratulálok. És további jó egészséget.
Sziszikém: aranycsillag Danibatyu örülök,hogy élvezi a tavaszt és Neked is ezt kivánom. Százmillió puszi.
Luci: hát a gyerekek csak nem Rád ütöttek? Alkotnak? igen, anyuci példaképük biztosan. Izgünk-mozgunk stilus? Rorikának, Norbinak, Nikinek szép tavaszi szünetet, Neked pedig sok erõt és jó egészséget angyalom.
akiss: Beababa tündérnek szép és boldog napokat, Neked pedig jó egészséget és kötél idegeket kívánok. És küld a fenébe, aki Téged zaklat. Tudod, ahogy tegnap is irtam. Akkor és ott, amikor és ahol kell.
Kukacka: olyan nagy öröm Téged is látni. Az emailem remélem átment, mert én béna-léna legkisebb lánya vagyok és nem mindig sikerül. De ha jeleznél valamit. Szép tavaszi Nap süssön a drága szivedre.
Lisa és Pasek: jó látni, hogy Veletek minden rendben. Remélem és kivánom, hogy tomboljon a "tavasz". Lisa a Te apukád pedig nagyon vicces lehet. De az a jó. Remélem jókat kacagtál apukád viccein.
Roor: remélem már jobban vagy és megörvendeztesz bennünket a sziporkáiddal, mert olyan jókat tudsz irni. Én tisztára megfiatalodom a szlengbe irt hsz-aidtól. És olyan jókat kacagok néha, bár tudom, komolyan irod. Mondjuk még Luci tud ilyeneket és Õ is nagyon vicces néha. Legalábbis nekem, aki nem hallja ezeket a jópofa kifejezéseket. Hajrá Csajok.
És a mi kedves himnemû társaink? Na még Árpapa néha vet egy-egy szót nekünk, köszi, de hol vannak a többiek? Tán csak nem kitiltották a férfiakat innen? Fiúk Veletek szinesebb lenne az élet és jó lenne tudni Rólatok is. Billentyüzetet ragadjatok és tudassatok Magatokról. Köszi.
Magamról: én most egy ideje már nem érzem jól magam, de látom, olvasom, hogy ez a tavasz nem mindenkinek jött be egészségileg. Én már ezen nem lepõdöm meg, csak próbálom kiheverni. Tudatom, hogy csak a testem beteg, a lelkem épp. És ezt kivánom minden kedves betegtársamnak, hogy épp lélekkel birja a testi nyavalyákat elviselni. Azért én is látom, hogy gyönyörû a természet és bizom abban, hogy hamarosan visszaáll a régi egészségem és én is tudom élvezni.
Norikám: ugye már elköltöztetek és jobban vagy drága Csillagom? Remélem csak azért nem irsz mostanában, mert szépititek Édesanyáddal az új otthonotokat és ehhez sok sikert és erõt kívánok.
Lencsi: Te mindig olyan okosakat irsz, amit én is magaménak érzek. Csak éppen mindig Te irod le a gondolataimat. Lacidnak is jó egészséget és kettõtöknek sok boldogságot kivánok.
Judy: Te vagy a csúcs. Legalább is nálam, pedig már lehetnél másnál is. Annak talán jobban örülnél, de hát mit tegyünk. Imádom az okos és közben cinikus hozzászólásaidat. Élmény vagy számomra. Vagy ezt már irtam? Nem baj, az agyérelmészre fogom meg a nyuszira.
Csicsu: remélem már jobban vagy és voltál orvosnál, mert tudod, csak Õ segithet. Jó egészséget Neked.
Mártuska: Te vagy a stabil pont. A mindig kedves és derüs chet-társam. Jó Veled találkozni.
Balmarika és Zolcsi: Regilkéteknek sok puszi. És remélem Nálatok is minden rendben. Boldog hétvégét a Családotoknak.
Én: remélem sikerül a legjobb döntést meghozni az ügyedben és talán már tudtál tájékozódni ehhez. Szép hétvégét.
Vicaa: Annababának sok-sok puszit, Attilát üdvözlöm és irigylem az Annababa miatt, mert Õ sokat lehet vele. Na de Õ a papája végülis. De én is szeretnék. Te pedig okos és ügyes vagy nem is értem miért izgulsz a fránya vizsga miatt. Vagy ez már is szokás? Egy kalappal Neked. És semmi izgi, mert az árt az egészségednek. Sikerül és kész.
Kereszt: Te derüs és édes kis boszi. Aztán hétvégén semmi túlzás, csak 1000 fõs lakodalomra készülj, a többi már túlzásnak számit.
Nellykém: hát jó lenne Rólad is valamit hallani nekem. Ha vetnél alázatos öreg barátnõdnek egy kis szócskát. Köszi.
Szimikém: azért mert az újság becsapott a BK-el még nem kéne eltünnöd. Minden este Rád gondolok, mikor megy a mûsor. És a chet sem a régi nélküled. Remélem nem vagy beteg vagy a kislányod? Na jelentkezz már légyszi.légyszi.
És az én szépséges és okos Kittym. Hát nem is értem igazából, hogy egy ilyen leányka hogy lehet beteg? Te kis napsugár.Hogy vagy? Mindig öröm, ha rám veted szép és okos tekinteted. 
Orsika: az eddigi életemben Te vagy az egyetlen tanerõ, aki a saját Csajait is normálisan tudja nevelni. Kivéve még Ént, aki szintén nagyon derék gyermekeket nevelt. Hát tényleg minden szépet és jót megadsz a Csajoknak, akiket ezuton is puszizok. És sok erõt és kitartást hozzájuk, mert Õk még sokáig fogják birni. De Te is erõs vagy és gratulálok a Csajszikhoz. Norikának külön pusz és cupp.
Atys az örök lovag. Kicsikém, most hogy itt a tavasz, légyszi húzz bele az udvarlásba és legyen jó egészséged és egy csajod, de az igazi és szeretõ legyen Veled.
Ludgab: remélem rendezõdtek a dolgaid és Marcikádnak millió puszi.
Marty fiam, hát Te hova tüntél? A lelkiüdvünk forog kockán. Kerülj már elõ.
És minden rendû és rangú Fórumlakónak és Chetlakónak boldog napokat és jó egészséget kivánok. Mindenki a lehtõségéhez képest töltse kellemesen ezeket a szép napokat.

Szeretettel ölelek Mindenkit betegtársatok, aki mindig gondol Rátok.                      Györgyina

Nincs jelen

#9061 2009-04-03 09:10

arpapa
Tag

Kedves Györgyina!

Jobbulást kívánok, és hogy  mihamarabb élvezhesd e gyönyörû tavaszt!

na megyek is, mert terepi oktatásom lesz, (mint már két hete folyamatosan) de imádom és a gyerekek is :)

szép napot Mindenkinek és Áld.Bék.!

üdv,á

Nincs jelen

#9062 2009-04-03 09:50

pötyi
Tag

Györgyina!
Mire ez a lehangoltság?:(  Rázd meg magad és fel a fejjel egy kis nyavaja nem gyûrhet le ennyire mikor ilyen szépen süt a nap! Tudod pozitív hozzáálás kell! -és sok napfürdõ a tavaszi nyavajáinkra. Mielõbbi jobbulást és további szép tavaszt!:)

Szerkesztette: pötyi (2009-04-03 09:50)

Nincs jelen

#9063 2009-04-03 13:26

Györgyina
Tag

Köszönöm a jókivánságokat és hasonló jókat kívánok.

Nincs jelen

#9064 2009-04-03 16:27

Marthuska
Tag

Kedves Györgyina!
Szomorúan olvastam, hogy nem érzed jól magad. Remélem ez csak átmeneti, és hamarosan jobban leszel!
Ha, most itt lennél, megölelnélek, olyan szépeket írtál rólam is.
Mielõbbi jobbulást kívánok Neked! Majd leslek, mikor vagy a chaten.
Puszillak!

Nincs jelen

#9065 2009-04-03 18:41

én
Tag

Kár, hogy ma nem kértem meg a Cillit Gang-et, hogy takarítson helyettem. Biztos nem lennék ilyen fáradt. :D:D:D
Láttam a reklámban, hogy a cillet gang dolgozik helyettem. Hááát! Egyébként ablakpucin, nagytakarításon túl, néhány kört mostam is, de most már mosott sz@r-nak érzem magam! Jah közben sül a füstöltsonkás kenyérkém is.
Györgyina köszönöm, amit rólam írtál. Nagyon arika vagy, és küldtem neked néhányezer meggyógyító, megerõsítõ gyógybogyót. Saját készítés! Remélem hatnak.
Kedveskéim! Végre talán itt a tavasz. Mi csütörtökön Nyugat-Magyarországra távozunk, de ha itthon lennénk, mikor lesz a tali, akkor biztosan elmegyek. Márcsak az kéne, hogy valaki küldjön nekem priviben egy mobilszámot, hogy megkérdezzem a tali elõtt, hogy Teátrum vagy nem Teátrum. Nagy valószínûséggel nem leszünk internet közelében, így nem fogom tudni követni az eseményeket!
Nita! Ugye lehet váratlanul is odamenni?
Roor! Szösszenj!
Luci! Hogy vagy mi van veled? Hogy áll a takarítás, fõzés, mosás, mosogatás, gyereknevelés? :D:D:D
Ágica! Nagyon örülök, hogy gyorsan leteperted azt a fránya hasnyálmirigyet! Csak lassan, kaja megvár, roor-t nem engedjük oda!
Vicaa, akiss! Jó tanulást és gyereknevelést. Babáknak puszi. akiss! Hogy állsz a nyelvvizsgával?
Lisa! Mi ez a nemválaszolok dolog? Na nemáááááááááá!
Az itt nem említettekre is szeretettel gondolok és mindenkinek szép tavaszt, jó pihenést kívánok!

Szerkesztette: én (2009-04-03 18:43)

Nincs jelen

#9066 2009-04-03 19:20

Lucifer
Tag

Halihó!

Györgyina!
Gyorsan gyere helyre!!!!Sok puszi és ölelés!:D:D
Üzidet megkaptam!!!:D:D

Ma megint takaritottam szokásomhoz hiven!
És tépem a hajam mert ma a NIki teljesen kiboritott!!!Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Bemászott a Rolihoz a kiságyba és széttört alul a merevitõ ami tartja a rácsokat!Most megszögeltem nem tom meddig fogja birni , azt hiszem , hogy venni kell egy másik ágyat , de hát ahhoz most nem sok kedvem van!!:(:(
Csináltam  ma túró tortát aminek  atúrója már jó volt , de mivel a tetejére ráraktam a zselét egy kicsit olvadt még a túró , igy várni kellett volna , hoyg teljesen megdermedjen az egész!De az én kislányom nem birt magával szétnyitotta  a forma oldalát és a torta  fele kifolyt a hûtõbe!:D:D:DMost egy tálba raktam bele olyan lesz amilyen legfeljebb kisnállal esszük meg!!!:(:(
Arról már nem is beszélve , hogy jövõhéten csütörtöktõl itthon van mindegyik mert kezdõdik a tavaszi szünet!:(:(
Már elõre kezdek õszülni és várom , hogy vége legyen a szünetnek pedig még el sem kezdõdõtt!!!:D:D:D:D

Különben jól vagyok örülök ennek a  jó idõnek mert ma mostam és kiteregettem a ruhákat az ablakba ami estére meg i s száradt!Ezt nagyon szeretem!!!:D:D
De félek is tõle mert kis genya lakótársam nem szereti a  meleget és nagyon ki tud késziteni!!!!:D:D:D

Lisa!
1 hét!!!!!!!:D:D:D:D:D

Sziszi!
Te se nagyon vagy és szeretnék Dani sztorikat vagy ahogy én most irom megint kedved szegtem???:D:D:D:D:D

Vicaa!
Remélem hamarosan tudnak találkozni a gyerekek is!!!Jó lenne egy közös kép róluk!!!:D:D
Annácsjkának sok puszi és ne legyen féltékeny !!:D:D:D

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!

Mindenkinek aki nem nagyon van teseneke jönni !!(beszélek én):D:D
Ánya!
Mi van veled nagyon hiányozol!!!!!!!!

Nincs jelen

#9067 2009-04-03 19:28

Lucifer
Tag

Egy kérdésem lenne !
Ti tudjátok , hoyg a jelentkezõknél ki az a Dr.Papp Orsolya????
De Orsi te is válaszolhatsz és bocsi ha nem tudom hová tegyelek!:D:D:D

Nincs jelen

#9068 2009-04-03 19:29

Györgyina
Tag

Köszönöm Mindenki jókivánságát. Ánya nem tud belépni a fórumra, azért nincs. A probléma megoldása folyamatban van. Ánya is szeretne már jönni és mindenkit üdvözöl.

Nincs jelen

#9069 2009-04-03 19:30

Lucifer
Tag

Györgyina!
Köszike  az infót!!:D:D
Én is aláirtam!!!:D:D

Nincs jelen

#9070 2009-04-03 19:56

nori
Tag

Sziasztok ti sokat beszélõ banda:)

Húúú mire végigi olvastalak benneteket,csaupa "jó" kis reklámot emlegetteket,engem is ki  tud némelyik akasztani de szerintem a legjobb,de tényleg jó az a Soproni sört reklámozó pasi (nem az esetem de szimpatikus) és tetszik,hogy nem agresszív képek ugrálnak,szörnyek meg minden hanem pár mondatban dícséri ezt az országot,ami néha nem is érdelmlé meg..de megalaább nemakarja agresszívan rám tukmálni a terméket.
Hányok viszont a 10 nõbõl 9 javasolná a hiper-super Persilt amit garantáltan SZ.AR,kipróbáltuk,rettentõ drága talán kevesebb is elég lesz belõle címszóval,hát a dupla adag sem vitt ki semmit,de abszolut semmit..ne vegyétek meg!

Nem írtam,be se kapcsoltam a gépet mert annyira fájt mindenenm hastól lefelé,hogy tegnap átsírtam a délutánt,se ülni se feküdni csak fetrengetem,anyu masszírozott,a tornász lézerezett de semmi,azt hittem leválnak a húsom,csontjaim,minden,brutális...se aludni se enni,..nekem ez  tavsz borzasztó,pedig össze kell kapnom magam 3 hét múlva mennünk kell,mesterek már lebeszélve nagyjából,lassan apkolni kellenne,de anyu meló mellett rohangál ügyvéd,bíróság,boltok-választani anyagot..van munka bõven.
Remélem javulni fog,nem akarok kábultan ülni mint a virág a sok fájdalomcsillapítótól...hasztalalnul.Kívánom,hogy senkit ne kapjon így el ez a fájdalom,ízületi,csonti vagy nem is tudom hogy nevezzem.

Addig is megpróbálok írni mert legalább 2 hónap net nélkül...uh,már elõre félek.

Élvezzétek a napsütést helyettem is:) Puszi

p.s. Szsiszi,
emlékszel hogy hívják a kis olasz éttermet a színháznál Miskolcon?

Zincõ,
megjött a címed,küldök löttyöt amint postához kerülök,kérlek ne haragudj ha az nem rögtön holnap lesz:)

Nincs jelen

#9071 2009-04-03 19:58

aiolosz
Tag

lucifer2007 írta:

Egy kérdésem lenne !
Ti tudjátok , hoyg a jelentkezõknél ki az a Dr.Papp Orsolya????
De Orsi te is válaszolhatsz és bocsi ha nem tudom hová tegyelek!:D:D:D

Pszi...csak diszkreten, "csak csendben, hogy senki meg ne hallja" : "Orsi30"
Egy no oldalat a kivancsisag tudja a legjobban furni :)

Nincs jelen

#9072 2009-04-03 20:19

sziszi32
Tag

Sziasztok, élünk mi is, csak Danikával egész nap kint vagyok a friss levegõn, ha meg nem, akkor éppen soron levõ aktuális munkámat végzem, ha meg azt sem, akkor takarítok. Ilyenkor külön szeretem, hogy a férjem tud fõzni. Most valahogy nem futja rá az idõmbõl... :)
Danisztori: mostanában szerez magának egy kulccsomót ("véletlenül" azokat a kulcsokat hagyom szerteszét, amelyekhez már nincs funkcionáló zár a házban :P) és azzal lófrál. Még fürdés közben is szorongatta. Étvágya az van szépen, neki is állt növekedni, mint a gomba.
Most ennyi telik tõlem, ki vagyok nyúldosva, és õfelsége még nem óhajt szunyázni a kiságyban, pedig már az óriásnyusziját is beraktuk hozzá, mert az a legjobb haverja (Dani szerint "nusi" vagy cica a neve)

Nincs jelen

#9073 2009-04-03 21:25

Lucifer
Tag

Aiolosz!
Köszönöm szépen csak igy hallkan!!:D:D:D
Mostmár akkor dagad  a májam is mert tudok a nevét!!:D:D
És nem is lukas az oldalam!:D:D:D

Sziszi!
Örülök , hoyg irtál  , azért pihenj is!!

Nincs jelen

#9074 2009-04-03 21:59

akiss
Tag

Sziasztok!
Most rövid leszek! :P
Györgyina, épp azon vagyok! :D

Hát termeltetek szépen, majd visszaolvasok, ha lesz ambícióm!
Jó hétvégét nektek!

Nincs jelen

#9075 2009-04-03 21:59

Norby1
Tag

Most már azt hiszem illik ide beköszönöm :)

Élek és lélegzem . Kicsit nagyon le vagyok foglalva és emiatt vagyok ilyen keveset és ezt kéretik elnézni nekem Remélem mindenki jól van és örül hogy végre sunshine és hasonlók vannak. Mostanában csak egy negatívum ért hogy a drága bringámat valaki birtokba vette a megkérdezésem nélkül brühüüü

Már nagyon várom a talit és már csak 2 hét van hátra !!!!!!:)

Tünetmentes szép napokat mindenkinek

Nincs jelen

#9076 2009-04-03 22:02

én
Tag

Norby1! Ajaj! bruhaha! Szegény bringa. Szegény Norby1!

Nincs jelen

#9077 2009-04-03 23:15

sziszi32
Tag

Norby, sajnálom a bringádat. Remélem, nem volt pénztárcádnak túl nagy érvágás... :(

Nincs jelen

#9078 2009-04-04 00:06

aiolosz
Tag

Norby1 írta:

"....Mostanában csak egy negatívum ért hogy a drága bringámat valaki birtokba vette a megkérdezésem nélkül brühüüü....."

Fogadd oszinte egyutterzesemet  :(  Elarulnal reszleteket, hat_ha lehet belole tanulni .. Bringaskent en is mindig aggodva hagyom a boltok elott a bringamat :/

Nincs jelen

#9079 2009-04-04 00:28

Lucifer
Tag

Halihó!

Nori!
Sajnálattal olvasom , hogy ennyire szarul vagy!!:(:(
Remélem hamarosan rendbejössz!!!Nagyon fogsz hiányozni ha nem lesz netetek.Sûrgesd meg õket , hoyg csináljanak neked minél elõbb netet!!!:D:D
Nagyon vigyázz magadra és gyógyulj meg minél elõbb!!
Én s ebirom ezt a meleg idõd!!:(:(

Norby!
Nagyon sajnálom ami a bicajoddal történt és úgy látszik most van itt a tolvajok szezonja mert a szomszédom is pont tegnap mondta , hoyg a  zárt tárolóból  a kerekét lezárva biciglit elllpták!!:(:(
a pincéket is kell figyelni mert most azokat is fosztják ám!:(:(
Valóban már csak két hét van  a taliig , én is nagyon várom!!!:D:D:D

Aki beteg vagy nem érzi jól magát annak mihamarabbi gyógyulást kivánok és  a ygórsan helyrejönni és talpraállni bogyókat postázom !!!!!:D:D:D

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°Mindenki vegyen kedvére magának van bõven!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Kitti!
Merre vagy??

Vicaa!

Remélem Annácska jobban van már és alszik éjszaka!!
Bizom benne , hoyg holnapra jobban lesz!Látod egyszerre jön mind a két gyerek foga csak Roli nem lázas kopp-kopp!A nõk jobban birják a strapát és biztos Annácska átvállalta Roli helyett is!!:D:DNagy gyógy cupp neki!!!!:D:D:D

Nincs jelen

#9080 2009-04-04 08:33

mamo.
Tag

Szia Györgyina!
Nem irsz semmit, mi van Veled?

Nincs jelen

#9081 2009-04-04 08:56

Györgyina
Tag

Drága Mamo. Én sokat is irok önmagamhoz képest. Lásd a fenti hsz.-t. Hogy éppen magaról nem irok igaz, de sosem voltam kitárulkozó tipus. Nem vagyok toppon, de már javulgatok. Sokat pihenek és gondolom azt érzem, mint Norkánk. Édes Norika, jobbulást. Köszönöm a sok jókivánságot, nagyon sokat segit, hogy tudom,  gondoltok rám. Kitty gyönyörû, nekem pedig a Te hsz-od hiányzik nagyon. Hol vagy kicsim?
Mamo megyek a chetre, amennyit csak tethetem és köszönöm, hogy hiányzom Neked.

Mindenkinek szép napot és boldog hétvégét, Luci bingók a képek.köszi.

Nincs jelen

#9082 2009-04-04 09:31

mamo.
Tag

Mindenkinek szép napot, a gyengélkedõknek javulást kívánok. Beáll a tavasz és meglátjátok mindenki javulni fog. Remélem.
Ez a hirtelen nagy meleg, mindenkit nagyon megvisel. Nekem a fejem zsong, fülem dugul, mintha víz alatt lennék.
Nem tudom mi ez. Aludnék is egész nap.
Pár nap múlva mindeki jobban lesz. (kell  a pozitiv hozzáállás)

Nori vigyázz Magadra, erõsödj.

Norika!
Nincs a környékeden reikis vagy prána nadis? Lehet hogy segítene. Próbálj érdeklõdni.
Ismeretlenül sokszor puszillak és gondolok Rád.
mamo

Nincs jelen

#9083 2009-04-04 12:57

Norby1
Tag

Egészen pontosan tesómtól lopták el a bringámat Drága öcsikém a barátnõjét azzal látogatta meg a kórházban és pár órát az épületben töltött

2  fontos tanulság van a történtekben

Az elsõ hogy soha ne add oda rokonnak a bringát :)

A második hogy tényleg még  5percre se szabad az utcán hagyni

Sajnos nagy érvágás volt a pénztárcámnak mert leértékelve vettem még 70ezer forintért 4 éve
Köszönöm az együttérzést

Nincs jelen

#9084 2009-04-04 13:54

aiolosz
Tag

Norby1 írta:

Egészen pontosan tesómtól lopták el a bringámat Drága öcsikém a barátnõjét azzal látogatta meg a kórházban és pár órát az épületben töltött
2  fontos tanulság van a történtekben
Az elsõ hogy soha ne add oda rokonnak a bringát :)
A második hogy tényleg még  5percre se szabad az utcán hagyni
Sajnos nagy érvágás volt a pénztárcámnak mert leértékelve vettem még 70ezer forintért 4 éve
Köszönöm az együttérzést

Igen, tobb ora az nagyon sok...korhazba nem bringaval kell menni... :(  Nem irtad, hogy mihez_hogyan volt bilincselve_zarva.
Szamitogepet, bringat, otot, feleseget_baratnot kolcsonadni nem szabad.....anyost persze lehet, meg_ha neked kell fizetni kell akkor is  :D
az arbol itelve nem lehetett ez rossz bringa :( :(

Nincs jelen

#9085 2009-04-04 18:47

kitti60
Tag

Sziasztok! :)

Györgyina :) Izibe gyógyulj meg, és te is élvezd ezt a szép idõt! :)
Itt vagyok, minden rendben csak a napocskába beleszerettem :) (Nem felejtettelek el titeket :) Dugiba olvasgatok :D ) Hazajövök suliból, azonnal kiülök a hintaágyba, kutyázgatok..aztán estefelé tanulok. Már amikor van még erõm, mostanába folyton aludhatnékom van. Még a szép körmeimet is lerágtam idegességemben, jövöhét pénteken megyek tükrözésre :( Nagyon nem várom, pedig nem ez lesz az elsõ. De utánna remélem mehet a kukába a Medrol. Csak az vigasztal, hogy szerdától tavaszi szünet. Mondta anya hogy menjünk el az állatkertbe húsvétkor. Már 3-4 éve készülünk oda :D
Luci! Tegnap este megvolt a party :D Este hét fele elmentem Ivetthez, bezsélgettünk, msnen játszottunk..õ a gépnél én az ágyon a laptopon :D Közbe beszélgettünk emberkékkel, aztán kilenc után nagynehezen eljutott Ivett a fürdõig, plusz még egy óra volt mire felöltözött. Nagyjából tíz elõtt el is indultunk. Elõször ugy volt hogy Fõnixbe megyünk, utánna inkább a sulibulit választottuk. Végül a táltosba kötöttünk ki. épp nyerésre álltam csocsóban, mikor minden 18 éven alulinak menni-e kellett. Szerencsére ott van mellette a Fõnix, átmentünk oda biliárdozni. :D Éjfélig elengedtek anyáék, ugyhogy addig játszottunk. Hát még gyakorolnom kell, de nem az a lényeg :P Jól éreztük magunkat és ott is aludtam. Még bohockodtunk aztán Ivett aludni akart, ez egy óra múlva össze is jött neki.. addig nem hagytam :D :D Reggel pedig ettünk finom gorfit  tejszinhabbal, és tizenegy után, ebédre itthon is voltam. Nagypakolást csináltam a szobámba, mert rend a lelke mindennek :D :D
Nori, nálam is ugyanez volt csak éjszaka, mikor nem tudtuk kiváltani a medrolt és nem vettem be egy napi adagom, akkor még négy szem volt. Hát nem kivánom senkinek!! remélem nagyon sürgösbe jobban leszel :)
És Luci abbol a túrótortából repithetsz nekem is egy szeletet, már nyitom is az ablakot :) :P

Mára már sok lesz belõlem :D :D Mindenkinek sok puszit küldök, és sok sok egészségbogyót :) Kellemes hétévgét még holnapra! ;)

Nincs jelen

#9086 2009-04-04 18:57

roor
Tag

Halika!

De jó idõ van.:D:D:D:D:D
Már dobálom lefelé én is a cuccokat magamról,lassan a szekrényben is helyet cserél a tavaszi kollekció a télivel.:D:D:D:D:D
És beindul a nagyüzemi mosás,szép tavaszi idõben átmosni a cuccokat,hm...illatok....:D
Sztrapacskát bûnöztem ma,tegnap meg zöldbabfõzit.:D
És a szokásos kenyeret.:D
Punnyadás,semmittevés=édes élet!:D

Nincs jelen

#9087 2009-04-04 20:12

Pocak
Tag

Halihó mindenkinek!
Kicsit benézek mi a helyzet veletek, holnap megyek is vissza melózni! Hirtelen bele olvasgattam, aki szarul van annak jobbulást, aki jól van az meg élvezze a szép napokat (persze az is aki szarul van)!

Nincs jelen

#9088 2009-04-05 10:43

akiss
Tag

Sziasztok!

MEG VAN A KUTYÁM :D:D:D:D:D:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha megnyugszom leírom bõvebben!

Nincs jelen

#9089 2009-04-05 10:50

aiolosz
Tag

akiss írta:

Sziasztok!
MEG VAN A KUTYÁM :D:D:D:D:D:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha megnyugszom leírom bõvebben!

:) :)
Az "Agancsos cola" a +nyugtatasra a legjobb....

Nincs jelen

#9090 2009-04-05 11:34

roor
Tag

Halika!

Akiss:ez szupi hír!De tényleg írd le hol csavargott ez a széltoló!:D

Jó tavaszi illatok,kellemes idõ,hmmm......punnyadás.:D

Nincs jelen

#9091 2009-04-05 12:27

sziszi32
Tag

akiss nagyon örülök, biztosan nagy kõ esett le a szivedrõl... de azért remélem, legalább egy ejnye-bejnye elhangzott a kutyád irányában... :D :D

Nincs jelen

#9092 2009-04-05 13:53

akiss
Tag

Akkor mesélek!
Délelõtt épp kezdtem az ebédet fõzni, mikor csöng a telefon. Nagynéném volt az, hogy látott út közben egy német juhászt, amit 2 emberke húzott maga után. Neki az volt a gyanús, hogy látszott a kutya nem akar velük menni. Kocsi pattantam Beussal. Meg is lettek, épp a falu fele jöttek biciklivel és húzták a kutyát! Megálltam, akkor már tisztán láttam, hogy Kevin az. Odaszaladtam, a kutya is majd a nyakamba ugrott, habár alig volt ereje, de látszott, hogy nagyon örül. Kérdezték, hogy az enyém, mondtam igen, és ott a tetoválás is a fülében, ha nem hiszik. Nem akadékoskodtak, habár bajban lettem volna az 54 kg-mal. :P Azt mondták hogy a határban kóválygott egy 25 km-el távolabbi városnál, õk befogták. Az egyik egyébként falumbéli, de még az életben nem láttam. Még azt is felajánlották, hogy beteszik a kocsiba. De mondtam hogy ne, menjenek a dolgukra és ezzel elillantak. Szóltam a férjemnek, hogy megvan a kutya, de õ nem vette fel a telefont. Apumék jöttek mert az õ kocsijuk kombi így azzal haza lett hozva. Remegtem szó szerint az idegtõl, az örömtõl. Ilyet még soha nem éreztem, csak mikor szültem, akkor voltam utoljára ilyen ideges. Bea hazafele sikítozott örömében és kiabálta, hogy Egi, egi (magyarán Kevin) :D Ahogy hazaértünk rögtön vitt is neki enni. :D
Na most viszont van pár érdekes dolog. A kutya, hogy a fenébe ment oda ahova? Mivel elég bonyolult oda elmenni, van egy forgalmas fõútvonal rengeteg kamionnal, egy híd amin át kell kelni és még egy csomó akadály.
Másik, a drágám nem csapzott, nem sovány! Meg van fürdetve, látszik ,hogy a szõre is ki van fésülve és szépen csillog.
Harmadik, miért hozták vissza a faluba, tuti nem azért hogy visszaadják, mert nem is tudta a hapsi, hogy ez az enyém és keresem. Pedig mindenhol kiplakátoltam, az nem látta aki nem akarta.
Szóval a mai napig rejtély: valóban elcsavargott-e?
Ezen én nem töröm tovább a fejem! Így is le lettem cseszve otthon, hogy miért nem balhéztam. Kérdem én, minek, hogy jól felverjenek? Ideadták és kész, egy rossz szó nem hangzott el.
A lényeg hogy itt van! Most alszik szegény, nagyon fáradt.
Legalább már e miatt nem kell szomorkodnom (van még más, de eggyel kevesebb) :)

Szerkesztette: akiss (2009-04-05 13:56)

Nincs jelen

#9093 2009-04-05 16:04

én
Tag

Éljen Kevin! Örülök, hogy örülsz. Vigyázzatok egymásra!

Nincs jelen

#9094 2009-04-05 16:48

Györgyina
Tag

akiss: okosan csináltad. És legyen még nagyon sok örömötök Kevinbe.

Nincs jelen

#9095 2009-04-05 17:12

Pocak
Tag

Akiss: ez szerencsésen alakult, örülök neki!

Nincs jelen

#9096 2009-04-05 17:15

Pocak
Tag

Akiss: egyébként azt hallottam lopják a fajtiszta kutyákat mifelénk mostanság, jó lesz figyelni!

Nincs jelen

#9097 2009-04-05 18:29

kitti60
Tag

Akiss! Telepatikusan gondoltam Kevinre és Rád, mindez azért tönrtént látod :P Megvolt irva hogy egymásra találjatok :) Szóval..örülök veled együtt :)

Nincs jelen

#9098 2009-04-05 19:28

aiolosz
Tag

Kondérosok:  Achtung..achtung :D
Rántott Borjúmáj ... garnérung: vajon dinsztelt Baby Karotta + Paszternák és rá egy kis Rukkola saláta

Nincs jelen

#9099 2009-04-05 19:30

roor
Tag

Halika!

Aiolosz:gyûhet ablak nyitva elõke felszerelve mancsom tiszta már csak a kaja hiányzik.:D

Nincs jelen

#9100 2009-04-05 19:32

Agica01
Tag

Akiss!
Nagyon örülök hogy megvan a kutyád, ez jó hír! Írtam annak idején, hogy a mienk is 2 hét után került elõ, hogy van ilyen!! De a lényeg hogy megvan! :)

Szép estét,a betegeknek jobbulást!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb