#9201 2009-04-14 20:39
- Györgyina
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Ja, akkor agyérelmész.
Nincs jelen
#9202 2009-04-14 20:39
- sziszi32
- Tag
halihó, én is jelentkezem, most jöttem anyóséktól, csodák csodája, egész jó volt. A sógornõmet bevitték a kórházba, már megkapta a fájás-elõhivó szurit, ugyhogy kábé egy-két napon belül nagynéni leszek!!! :D :D :D
Nincs jelen
#9203 2009-04-14 20:53
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa!
Ez nagyon jó hir , de azért nyugodtan mondhatod , hogy szar ize volt!:D:D:DD:D:D:D
Miután anehezék be van rakva igy biztosan nem visz titeket el a szél.:D:D:D:D
Szoritok nektek és sokat gondolok rátok!
Vicaa!
Én tegnap kidõltem már este szóval nem voltam fenn veled!:D
De azért lehet , hogy ma nem alszom!:D
a Rolinak is eléggé hosszú már a haja , de az apja nem engedi , hogy vágjak belõle.Pedig legalább alõl lekellene vágni.
Sziszi!
Örülök , hogy jól sikerült anyósnál a napod!:D:D
Azt a gyereket meg nagyon várjuk irj feltétlen ha megvan!!!:D:D
Györgyina!
Örülök , hogy végre te is jelentkezel!:D:D:D
Nagyon hiányoztál már.
Szombaton találkozunk!!!
István1988!
Nagyon eltüntél , de örülök , hogy végre megjöttél te is!!!!!:D:D
Tessék sûrübben jelentkezni!!!:D:D:D
Judy!
És azért te vettél magadnak valamit??:D:D
Különben meg szerintem senki se örült annak , hoyg ma ismét meló van!:D:D
Kitti!
Nagyon sajnálom , hogy mégse tudsz jönni a talira , de remélem azért a következõn már ott leszel!:D:D
Ma lusti napot tartottam mert szinte semmit se csináltam.:D:D:D
délelõtt gyorsan kitakaritottam majd mosás egy kis kaja csinálás aztán meg döglés!:D:D
A Nikivel fûztünk kaptam tõle egy karkötöt amit viszek magammal ha utazok!:D:D
Aztán meg egész délután dvd-t néztem méghozzá a kedvenc filmemet amit enm olyan régen kaptam meg a páromtól eredeti kiadásban.A cime:Sissi :D:D:Dimádom ezt a filmet bár három részes és minden rész iszonyú hosszú , de ma a Nikivel véignéztem mindet!!:D:D
Holnap hála és végre kezdõdik az iskola és lesz eyg kis nyugalmam!!:D:D:D
Nincs jelen
#9204 2009-04-14 20:54
- Vicaa
- Tag
Szia István! Hát szó ami szó tényleg nagyon régen jártál erre!!! Sajnálom, hogy nem vagy jobban, a hányinger pedig a legelviselhetetlenebb dolog! Írtam én neked anno, hogy nálam is volt ráadásul három hónapig egyhuzamban (éjjel is) hányinger, már azt mondtam a páromnak hogy nem bírom felkötöm magam! Na persze nyitott gyomorszájon, nyelõcsõfekélyen és nyombélgyuszin kívül nem találtak mást és mikor kikezelték akkor se lett jobb. De szerencsére rossz emlék ez már, bár a mai napig elõjön, fõleg nyáron.
Remélem egy jó dokit sikerül találnod és Neked hamarosan elmúlik!
Emlékszem nagyon nem jól voltál mikor "leléptél" és íráshoz sem volt nagyon kedved, de azért ennyire ne tûnjél el OK? :)
Nincs jelen
#9205 2009-04-15 00:02
- István 1988.
- Tag
Köszönöm a válaszokat.:-) Hát igen..sok mindent kéne elérnem....sok lehetõség lenne elõttem...de így a hányingerrel nem tudok belekezdeni...nehéz nagyon.....Hogy nem volt kedvem írni?....hát...nem kedvem nem volt hanem a szavak nem jöttek össze, annyira magam alatt voltam...:( olvasgattalak Titeket, Önöket (nem akarok tiszteletlen lenni, bár itt mindenki tegezõdik:) ) azért nem szálltam be a beszélgetésbe...bocsánat érte..ez van....nekem a hányinger folyamatos három éve van és már nagyon nehezen bírom már pánikbeteg is lettem miatta...amire kezeltek, hogy biztos az okozza, de nem segítt...az sem...De tudjátok a hányingert, hasi görcsöket annyira szégyellem...de ezt biztossan tudjátok milyen ...fõleg tömött buszon. :( semmi boldogságom nincs......barátnõm elhagyott, pont a betegségem miatt....:( burkoló épületszobrásznak tanúlnák, de nagyon hosszú és nehéz a suli benn kéne lenni napi 8 órát a suliba és a hányingerrel stb. nem könnyû...régen zenésznek is tanúltam producernek 7 évig az szerettem volna lenni...most még lehetõségem is lenne hogy menjek zenélni...saját zenéket írni ...de nem tudok így, mert nem bírom a nagy utazásokat...:( ezért teljessen a padlón vagyok...tudatos depresszióban szenvedek......nem tudom, hogy most hová lépjek dokik jól leráztak.....mert a vérképem jó, látszatra jól nézek ki kicsi gyulladás de hát szedtem a gyógyszereket meg kellett volna gyógyúlnom...akkor biztos pszichéssen jön és már le is voltam rázva a pszichodoki, meg semmit nem lát rajtam az elkeseredésen kívûl...szedek ilyen görcsoldókat ami elvileg az irratábilis bélszindrómára hat, hogy a központi idegrendszerbõl ne indúljon görcs....de nem használ...Sok a savam mindíg éhes vagyok , de aztán mégsem esik jól. Aztán, ha eszem az a baj , ha nem az....:(
Köszönöm azoknak kik írtak....mindenkinek jobbulást.
Nincs jelen
#9206 2009-04-15 07:07
- Györgyina
- Tag
Kedves István: a hsz úgy hangzik, mint egy búcsúlevél, vagy csak én érzem igy? Remélem. Nagyon rossza ami Veled történik, de kérlek, igy ismeretlenül is, ne búcsúzz el tölünk. Itt legalább az "akolmelegét" érezheted. De Te ezt biztosan jobban tudod. Kérlek, maradj és elõbb-utóbb jön a helyzetedre a megoldás is. Többen többet hallunk, látunk és a szeretet is gyógyit. Ezt kérem én Tõled, ha nem túl nagy kérés.
Szeretettel ölel betegtársad Györgyina
Nincs jelen
#9207 2009-04-15 08:12
- zolcsi
- Tag
István!
Tudom , könnyû ezt mondani de ne keseredj el ennyire.Az elõzõ hsz-ben még láttam némi pozitívumot el akarsz jutni Pestre egy kórházba.Ezt a lehetõséget ne add fel hamarosan jelentkezik valaki aki tud segíteni.Pl ha clióhoz fordúlsz neki nagyon sok ismeretsége van e téren.Én az ország egy másik szegletébõl írok így orvos téren nemigazán tudok segíteni.Átérzem mennyire rossz rosszúl lenni én is két mûtét után alíg vártam hogy csak egy pár napig "jobb" legyen .
Vigyázz magadra és ha még nem szedsz akkor szedj valami savlekötõt!
Nincs jelen
#9208 2009-04-15 08:26
- mamo.
- Tag
Szia István! tudok én is ajánlani orvost, ha jelentkezel.
Nincs jelen
#9209 2009-04-15 09:24
- judy1981
- Tag
Szia István!
A hányinger néhány napra is kellemetlen, de évekre...
Amikor nekem hányingerem volt, (nem is olyan régen) azért volt, mert az étel nehezen ürült a gyomromból, mivel a vékonybelem egy kis szakasza nem volt hajlandó dolgozni (bélelzáródás utáni tágulat miatt, de nem ez a lényeg). Nem tudom, milyen vizsgálatokat csináltak neked, de egy gyomor-bél passage (röntgen) lehet nem ártana. Lehet egy szûkület valahol (lásd Pasekot), vagy - mint nálam is - hogy nem mûködik egy kisebb szakasz. Amíg helyre nem állt a rend, Cerucal-t kaptam, ami kicsit erõlteti a gyomor ürülését. És a savcsökkentõ elengedhetetlen.
És tényleg menj el akár pestre dokihoz, ha az kell, mert ok nélkül nincsenek az embernek ilyen panaszai.
Nincs jelen
#9210 2009-04-15 09:44
- pasek
- Tag
Hahó István!
Kaka dolog ez a hányinger :S
Valóban nekem is részem van/volt egy szûkületben pont a gyomrom alatt, így aztán élvezhettem ennek minden áldásos következményét. VOLT, amit nem lehetett kikerülni, de tanácsoltak praktikákat a kiküszöbölésre.
A gyomor egy elõemésztést végez, mondjuk úgy tökéletesíti a fogsor munkáját egy kis kémiával összefûzve. Lényeg, hogy saját magából egy pépes cuccot hajlandó tovább engedni.
Ha valami az ürülést közvetlen, vagy közvetetten gátolja, akkor olyan kajákat tanácsos fogyasztani egy idõre, ami mondjuk a fogsor vonalában már eleve kvázi pépes.
Reggelire mondjuk egy pohár tejföl/kefír reszelt sajttal és/vagy túróval keverve. (persze ha bírod az ilyesmit) Pépes és tápláló. Mondjuk én néha porcukorral kevertem a tejfölt, olyan mint a túrógombócon az öntet :)
Ebédre fõzelékfélék, pl. tök, krumpli, répa, sóska, spenót. (a hüvelyesek viszont felfújnak, de ha bírod a babot, lencsét, szelesborsót - ezeket jobb paszírozva, mert ki lehet kerülni a nehezen emészthetõ héját) ja nem csak a héja, hanem a vércse és a sas is nehezen emészthetõ :)
Jóvanna, csak hülyéskedek.
A fõzelék mellé rengeteget ettem párolt húsokat, meg fõtt darált húst, ja errõl jut eszembe ettem sokat megyszószt fõtt darált hússal, amolyan ovis menzás félét.
Nem túl változatos mindig ez a fõzelékesdi, meg nem is lehet vele kimenni kapálni, viszont a fõzelékeket lehet készíteni ízetlen portápszerekkel is pl. Nutrison Powder. Ezt én ettem magában is, melegvíz, méz és kész. Olyan sûrûre kevered, amilyenre csak akarod, nekem néha nem tudott eldõlni benne a kanál.
Visszatérve a hányásra. Volt amikor épp hogy ki tudtam ugrani az Üllõi útnál a metrókocsiból és végigokádtam az alagút falát, amit végignézett mindenki az elhaladó szerelvénybõl. Ja, természetesen a "hülye részeg" jelzõt rögtön megkaptam.
Meg volt olyan is, hogy már tizenakárhanyadjára mentem ki a porcelán buddhához, és már csak habot se tudtam böfögni, de szegényke gyomrom még mindig akart valamit kidolgozni magából.
Szóval tudom, mennyire szörnyû hányingerrel élni folyamatosan, és ebbõl a körbõl a doki sajna nem hagyható ki, és nem is érdemes, ez tapasztalat, mert magától az ilyen nem biztos hogy javul, sõt!!!!
Szóval kitartást és jobbulást kívánok!
Nincs jelen
#9211 2009-04-15 09:58
- sziszi32
- Tag
Pasek: nagyon sajnálom, hogy ennyire "szakértõ" vagy ebben a témában... :(
Fényképváró népek: a képfeltöltés pont hu-t nem tudom kinyitni, ezért nincs danikép, csak mailben, aki kéri :(
Nincs jelen
#9212 2009-04-15 10:06
- pasek
- Tag
Vica!
Beszéd közben elhallgattál, és hiába hallóztam, hallóztam, csak a csönd...
Remélem minden rendben, csak valami eltévedt rádiójel zavart be az Alfa-Holdbázisról, vagy Bermuda-háromszögbe kerültetek??
Lényeg, hogy puszillak Benneteket, és jó tornázást péntekre!
Nincs jelen
#9213 2009-04-15 10:18
- Vicaa
- Tag
Kedves Pasek!
Igen az a lüke térerõ játszik velünk! Aztamacskabajuszát neki!
Köszi szépen, remélem szombaton talizunk!!!! Puszi neked is gondolva lesz Rád és Lisára is ezerrel! :)
Nincs jelen
#9214 2009-04-15 11:01
- István 1988.
- Tag
Kedves Györgyina
Nem adom fel soha! :-) Azért is akarok egy jó kórházba feljutni Budapestre.
Kedves Zolcsi
Köszönöm nem adom fel, savlekötõt szedtem, meg protonpumpagátlókat meg cerucalt is....de nem javítottak rajtam....bármit eszem órák után is " érzem" mi is volt az...:-(A gyógyszerekkel nálam az a baj, hogy laktóz érzékeny vagyok, de ez is a betegség óta van....és nem igen használnak ez miatt...:-( Ja meg mióta beteg vagyok, tele vagyok kiütésekkel barna foltok, amire a dokim azt mondja nincs összefüggés, a bõrgyógyász meg azt hogy nem tudja elmúlasztani.....:-(
Kedves mamo
Köszönöm az ajánlást, akkor Ki lenne az az orvos? És hol melyik kórházban?
Kedves judy 1981
Vizsgálatok, ami Nekem volt : endoszkópia, colonoszkópia, hasi ultrahang, lényeges eltérést nem találtak....csak nyitott gyomorszáj, illetve szövettan gyulladás..a vastagbélben, de aztán adtak salazopyrint, de nem nagyon segített... a hányingerem nem múlott el....Szoktam kapni cerucal inekciót, ha már a háziórvosom nagyon unja , hogy járkálok panaszkodok hozzá.....ami szokott segítteni kicsit, de a kapszulás cerucaltól rosszabbúl vagyok, valószínû a tejcukor tartalma miatt....ILYEN gyomor-bél passage soha nem volt nekem...pedíg lehet 1-rõl a kettõre segíttene......
Kedves pasek
Hát köszi a tanácsot. Jók amiket írtál látod nekem eddíg még tanácsot sem adtak a kórházban mit egyek....
Kedves Vicaa Köszönöm a bíztató szavakat....
Nincs jelen
#9215 2009-04-15 11:23
- Lucifer
- Tag
István !
Ment mail!:D
Nem feladni!Látod PAsek még ezt is viccesen adja elõ!!:D:D:D
Bár nekem ilyen panaszom hála nincsen , de együttérzek veled!!:(:(
Remélem minél elõbb helyrejössz!!Fogadd meg Pasek tanácsát és hátha segit neked!!!!!
Gyere minél többett és ird ki magadból azt ami bánt!Látod itt sokan segitenek és meghallgatnak.
Nincs jelen
#9216 2009-04-15 12:11
- István 1988.
- Tag
Köszönöm :-) Akkor érdekelne a doki telefonszáma elküldöd emailban?:-)
Nincs jelen
#9217 2009-04-15 12:43
- Lucifer
- Tag
Ment válasz!
Nincs jelen
#9218 2009-04-15 18:35
- István 1988.
- Tag
Köszi :-)
Nincs jelen
#9219 2009-04-15 18:47
- Györgyina
- Tag
Kedves Betegtársaim! Köszönöm a leszázalékolás szavazóivhez irt szavazatotokat. Én úgy tudom, hogy kb. 270 körül vagyunk tagok. Most a mai napon 60 szavazatunk van.
Aki még nem tudja, mirõl van szó, nézze meg a fõoldalom a szavazás a leszázalékolásról cimû beirást és ha egyetért kérem szépen szavazzon.
Köszi.
Nincs jelen
#9220 2009-04-15 18:55
- Lucifer
- Tag
Pasek!
Miért kellett neked ilyeneket igérnek a Norbinak??
Azóta nem hagy békén , hogy mikor jöttök?!Ha szól a telefonom akkor egybõl azt kérdezi ki az?
Mondtam neki , hogy már be van pakolva és hozzátok , de hiába.Szombatig megfogok bolondulni!:D:D:D:D
A Norbi miután a múltkor levágta a haját ma megigazitottam neki most egész jól néz ki.A Niki is közölte , hogy vágjam le a haját kleopátrára , de mondtam neki , hogy elõbb kérdezze meg az apját mert az engedélye nélkül nem merem levágni.Szóval engedély megadva Niki haja levágva.Szivem szerint én i slevágatnám a hajamat mert nagyon hullik , de rövidre nem akarom a félhosszúval meg csak abaj van ilyenkor nyáron.:D:DSzóval az én hajam marad !!:D:D
Ha minden igaz a páromnak sikerült elcserélni a szombati napját igy valszeg tudok menni a talira!!:D:D
Ma megint nem nagyon csináltam semmit csak ebédet.Gombócleves + császármorzsa.
Most hallgatom a hiradot és kivagyok akadva.A pasinak fenyõ nõtt a tüdejében.Ez annyira érdekes.Mik nem történnek??
Nincs jelen
#9221 2009-04-15 18:56
- Lucifer
- Tag
Györgyina!
Gratulálok!!:D:DHa szépen lassan is , de gyûlnek az aláirások!!:D
Nincs jelen
#9222 2009-04-15 19:12
- Györgyina
- Tag
Lucikám: köszönöm, de ez a háború eleje még csak, egy ici-.pici kis csata. Én a háborút szeretném megnyerni Nektek, de segitsetek.
Nincs jelen
#9223 2009-04-16 06:24
- pasek
- Tag
Jó reggelt!
Ismét eljött a nagy napom, megyek és felfalom a hosszú slagjukat!
Benyelem én mind egy szálig, hiába villog, meg sziszeg, nyelni akarok!!
Mindenkinek csodálatos április 16-át kívánok, szép nap ez a tükrözésre! :D
Nincs jelen
#9224 2009-04-16 06:28
- mamo.
- Tag
Jó reggelt.
Pasek a legjobb eredményeket kívánom Neked.
Nincs jelen
#9225 2009-04-16 08:28
- Szimi
- Tag
Pasek gondolok rád :) ,remélem hamar túlleszel rajta!!
Nincs jelen
#9226 2009-04-16 08:33
- zolcsi
- Tag
Pasek!
Irigylem ezt a fajta hozzáállásod és humorérzéked a tükihez!.:D
Minden jót neked!Vigyázz magadra
Szerkesztette: zolcsi (2009-04-16 08:34)
Nincs jelen
#9227 2009-04-16 09:05
- judy1981
- Tag
Pasek: jó étvágyat! :D
Nincs jelen
#9228 2009-04-16 09:32
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Pasek, én is csatlakozom a többiekhez: remélem, minden rendben lesz. :)
Nálunk szép a tavasz, Danika sokat van kint, kapott már homokozót (kék mûanyag, kagylóformájú), kisteherautót, meg lábhajtásos négykerekût. És ezt mind ki is próbálja. :D :D :D
Tegnap este mazochista hangulatomban voltam, beleolvastam az egyik tvrtko könyvbe, pont a rákos gyerekekrõl szóló irásba... mit ne mondjak, utána azonnal magamhoz vettem danit a kiságyból, és fél kettõig csak néztem a kis békés arcát, és hálát adtam az égnek, hogy él... :)
Na de ezzel betelt a pohár. Ahányszor kezembe veszem ezt a könyvet, napokig komolyan levert vagyok tõle, úgyhogy ma visszakerül szépen a könyvtárba, rá se nézek többet!!! Na jó, azért ha lesz egy új könyve, arra is lecsapok... :P
Nincs jelen
#9229 2009-04-16 09:40
- sziszi32
- Tag
ja, és nem tudom kinyitni a freemailt, megin sz-rakodik. :(
Nincs jelen
#9230 2009-04-16 09:57
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Jó rég nem jártam erre! De jelentem, jól vagyok, és a talira is felutazom.
A húsvét jól telt, jó sokat ettem, bár elõtte 1-2 napig diétával készültem rá, nehoy a hasnyálmirigy megint vacakoljon! A gyerek viszont itthon volt 3 hétig, mert hasmenése volt, és minden vizsgálat negatív, nem tudják mitõl... hát be vagyok ijedve rendesen, bár gondolni sem akarok rá, mi lehet...mondta a dokinõ hogy ha 1 hét múlva nem áll helyre a széklete,akkor gasztroshoz küldi. :(
rá is ripakodtam hogy most már normálisat produkáljon, mert baj lesz, és tegnap meg is lett az eredménye!! Remélem tényleg csak vírus okozta!
Jó ez a jó idõ, szhinte mindig a kertben vagyunk, nem is vagyok benn hogy gépközelbe legyek.
Ennyi mindent visszaolvasni sem tudtam, csak futtában, így remélem mindenki jól van és remélem sokatokkal végre tudok találkozni szombaton személyesen is.
Addig is puszi mindenkinek!
Nincs jelen
#9231 2009-04-16 13:32
- pasek
- Tag
Szasztok! :D:D:D
Az endoszkóp finom volt, túlságosan is, mert majd' tövig bekaptam. Szopogattam kicsit, de mivel nem vagyok egy "mélytorok istennõ" így azért öklendeztem is, meg nyomtam hatalmas büfiket, bár senki se büfiztetetett meg.
Készült fotó is. Akkor készült, mikor megkaptam a bódítást és kikéredszkedtem a klotyóra, ugyanis rögvest vizelnem kellett, és gondoltam az erõlködéstõl nem kéne már behogyozni.
Kimentem a vizoldába, csavartam egyet a gyíkon, aztán leültem a váróba Lisa mellé, és beszéltem neki a nagy hülyeségeket. És ekkor csináltam magamról telefonnal egy leszedált képet. Majd ha elõhívom (blútúsz), akkor felteszem a vidámparkba.
Eredmény felemás, jobb mint volt eddig, de rosszabb, mint számítottam :(
Szûkületem korlátozódott egy gyûrûnyire, amitõl még mindig nem lehetett átmenni a nyombelembe, de már át lehetett legalább látni. Van némi gyulladásom is, és most már a nyelõcsövem is crohnos lett, blööööeeee
De nem baj, hisz a végbélésemen kezdõdött az egész úgy 12 éves korom körül, volt már mûtve a vastagbelem egy feles csonkolással, felköltözött utána a gyomrom alá, most a nyelõcsövemnél tart, végül kiköpöm és ágyõ pepi, viszlát crohn!!
Egyebek iránt pár hónapig ha nem sikerül hízzak még, vagy esetleg fogyok, akkor megint slagnyelés, majd egy lufit felfújnak odabenn, szétrepesztik ezt a szûkült izét, pár napig benn maradok és akkor talán a keresztmetszet csökkenésnek is vége lehet.
Ismét laminárisan tudok majd áramlani odabenn, és nem lesznek turbulens mozgásaim. Jó, ezt el ne higyjétek, csak próbáltam valami selejtes párhuzamot vonni a hidraulika tanulmányaimmal.
Lisa üzeni, hogy puszil mindenkit, épp koplal szegényke, neki holnap kezdõdik a tortúra, megyünk Esztergomba a kamera capsulás vizsgálatra. Vagyis Õ megy, én csupán elkísérem, majd ott jól befenyítek mindenkit, hogy aztán úgy igyekezzenek, hogy szombaton nekünk tali, és ha nem érünk oda, akkor nem állok jót magamért!!
Mindenkinek kellemes további napot
Lisa&pasek
Nincs jelen
#9232 2009-04-16 14:33
- Györgyina
- Tag
Pasek: jó, hogy túl vagy. Egyrészt viccesen irtad, másrészt pedig úgy, hogy még véletlenül se értsem meg. Szóval jobban is vagy meg nem is. De a végeredményt értem. Majd kijön a szádon a kórság. Mielõbb, annál jobb. Köpj egy nagyot, hátha.
Lisa: sok sikert kivánok Neked és szeretettel gondolok Rád. És várlak a talin.
Nincs jelen
#9233 2009-04-16 15:03
- Marthuska
- Tag
Szia Pasek!
Szerintem is kiûzöd magadból ezt a Crohnt! Fizikai okfejtéseden jót derültem.:):) Te leszel az elsõ, aki valóban megfejti a turbulencia titkát!:D:D
Nincs jelen
#9234 2009-04-16 16:01
- István 1988.
- Tag
Szia Pasek.
:-) Nekem is volt párszor endoszkópiás vizsgálatom,de ilyen jó kis üzit :-D nem tudtam volna elõtte, sem utánna írni :-D Örülök, hogy túl vagy rajta és, hogy legyõzöd, abban biztos vagyok, mert erõs a jellemed,szellemed.
Mindenkinek minden jót és szép napot....
Nincs jelen
#9235 2009-04-16 19:43
- Zoltán
- Tag
Pasek!
Jó köpködést!!!
Nincs jelen
#9236 2009-04-16 20:02
- roor
- Tag
Halika!
Bevakkantok.:D
Olvasok.
De disznólusta vagyok írni.:D
pá
Nincs jelen
#9237 2009-04-16 20:55
- Lucifer
- Tag
Halihó!
István!
Mindent meglehet irni csak akarni kell.Ne izgulj amig Pasek ilyen jópofán adja elõ és jókat nevetünk rajta addig én a tüki elõtt bevoltam szarva és rajtam is jókat vidultak.:D:D:D
Szóval minél többet irsz annál könnyebb lez neked is!:D:D
Sziszi!
Te csavargó!:D:D
Éled mazoista hajlamodat??:D:DAzért ha lehet ne sokat olvass ilyeneket!!
Amióta nekem gyerekem van azóta se az ilyen könyveket se a tv-ben a gyrekekrõl szóló fájó történeteket nem nézem!:(
Jó látni téged is bár mióta itt van a jó idõ azóta egyre kevesebbet vagy!:D
Nem is csodálom , hogy Danika élvezi ezt a gyönyörû idõt!!A piréz szomszédok még nem fürdenek??::D:D:D:D:D:D
Mi is szoktunk homokozni bár kapott a Roli egy nagy dömpert anyuéktól és olyan jó lenne már odaadni neki , de csak a szülinapjára kapja meg!!És az még egy hónap!!:D:D
Pasek!
Nagyon ügyi vagy!!!:DD:D:D
Lisa!
Holnap gondolva vagyon rád is és délután hivlak!!Ügyes legyél!(szar iz):D:D:D:D
Szombaton várunk nagyon titeket , de igérd meg ha nem érzed jól magad akkor inkább otthon maradtok!!
Ágica!
Örülök , hogy látlak!
Mégjobban annak , hogy jól vagy és tudsz jönni a talira!!:D
Roor!
Vaúúúú - Röfff - Kukkk !!!:D:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2009-04-16 20:56)
Nincs jelen
#9238 2009-04-16 22:38
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Félig szikkadt húsvéti maradék sütit kajálok, és jókat vidulok rajtatok, ugyanakkor mélységesen tisztellek benneteket azért, hogy igy álltok a dolgokhoz. Szerintem a fórum nevû klikknek van ehhez némi köze. :P
Luci, hidd el, én is nagy ivben elkerülöm az ilyen szadista riportokat, de tegnap a könyv (tvrtko bõvitett válogatása) pont ott nyilt ki, ahol az egyik kisfiú fényképe volt, azaz a n. története (rákban elhunyt). :( :( Annyira ledöbbentett, hogy csak simogattam azt a sokat szenvedett kis arcot azaz féynképét, aztán csak bõgtem, mig a fiamat magam mellé nem vettem, hogy el ne felejtsem, milyen szerencsés is vagyok, hogy õ megmaradt nekünk életben... :)
Tényleg sokat vagyunk kint egyébként, vagy pedig az apjának "segit" a kertben, amig én bent próbálom az õskáosz simán csak káosszá varázsolni. De mire egy halom ruhát eltüntetek, addigra megint két-három adag ruha kerül elõ, hajtogatásra, vasalásra várva. Azelõtt mindig elõre kivasaltam mindent, most meg indulás elõtti utolsó öt percben. Gondolom, ez még egy ideig igy lesz... :D :D :D
Ma végzetes hibát követtünk el :) Danit bevittük magunkkal a bababoltba, ahol vécére való babaülõkét akartunk venni. Vettünk is, ami azt illeti. Meg egy triciklit is. Sárga-piros szinût, tolni is lehet, meg késõbb átalakitva pedálozhat is... egyszerûen annyira rákattant a pici fiunk, hogy nem lehetett elhúzni tõle. Próbáltuk a kék vagy zöld szinû felé irányitani (aztán gyorsan elengedtük a kezét, mivel a zöld volt a legdrágább :D), de õ hajthatatlan maradt. Csak és kizárólag azt az egyet volt hajlandó meglátni, és tologatta a szûk térben, az eladónõ kényszeredett mosolyától kisérve. Ámde ez a mosoly kiszélesedett, amikor gavalléros mozdulattal kifizettük a "cechet". :D :D Észrevehetõ volt a megkönnyebbülése, hogy nem csupán az idõt akarjuk elütni, hanem veszünk is valamit. :O
Igy már komoly gépparkkal rendelkezik ez a kicsi kópé, és félek, még nincs vége.. :)
A sógornõm még mindig nem szül. Múlt csütörtökre volt "kiírva" a szülés idõpontja, kedden bevonult, naivan azt gondolta, hogy estére pikk-pakk meglesz a dolog. Azonban lassan rá kell, hogy ébredjen arra, hogy ez bizony nem a big brader, hanem a való világ. Totál naivan áll(t) a szüléshez, hiába figyelmeztettem, hogy mindent elõre beszéljen meg az orvosával, informálódjon, nézzen utána a dolgoknak, õ állitotta, hogy tudja, mit kell tenni, neki ebbe senki ne szóljon bele. Most meg ki van borulva attól, hogy a gyerek nem "akar" megszületni. Szóval, megkapta már az elõhivó injekciókat, infúziót, és még semmi. Remélem, holnap már jobb lesz a helyzet, mert a család már tövig rágja a körmét. :) :) :)
Lisa, Pasek, gondolva van rátok ezerrel!!! :D
Nincs jelen
#9239 2009-04-17 07:06
- Györgyina
- Tag
Lisa: ma Te vagy a szívemben és drukkolok, hogy minél hamarabb és eredményesebben legyél túl azon, amin túl kell lenned. Minden jót kivánok neked Lisám.
Nincs jelen
#9240 2009-04-17 10:44
- youlcsi
- Tag
sziasztok!
rég jártam erre...
Sziszi!
a legutóbbi tvrtko könyvben én Szaszikát sirattam meg nagyon, pedig addigra már megsirattam vagy 1000x, és ki tudja még azóta is hányszor? legutóbb kb 2-3 napja, amikor megtudtam, hogy anyukájának volt annyi ereje, hogy megírja a történetüket, amit Szasz akart írni a felépülése után. mostanában jelent meg.
Én egész jól vagyok. Nõgyógyász megnézett, mindkét oldalon talált olyan cisztákat, amik nõni kezdtek, úgyhogy megnyugtatott: hat a met, jó esélyem van, hogy egyenlõre ne kelljenek hormonok :) ez azért dobott a hangulatomon nem kicsit :)
Ajsi tündéri! kezdi összehangolni a kézmozgását, a fellógatott játékot már többször eltalálja, mint nem. és egyfolytában mondja a magáét (bár szerintem inkább hörgésre hasonlít :)) ja, és anyája szerint engem nagyon szeret, mert csak azokra folyatja a nyálát, akiknek a kezében jól érzi magát. az én pólóm pedig 5 perc után tocsogott a kisbabanyáltól (pedig egy pelus is volt a vállamon) :lol:
megyek, melózni.
tsók!
Nincs jelen
#9241 2009-04-17 10:53
- judy1981
- Tag
Lisa: gondolva van rád, és remélem holnap ott lesztek a Teátrumban :D
Sziszi: ha ez vigasztal, anyukám velem 7.-re volt kiírva, õ 8.-t számolt, én meg 19.-t :D Még sem vagyok túlhordott. Legalábbis nem veszek észre erre utaló jeleket :D Mindenki ugratta, hogy születésnapi ajándék lesz belõlem, anyám meg elhajtott mindenkit a búsba, hogy "csak kijön tán addig". Hát nem jöttem :D Szülinapi ajándék lett belõlem. Szoktam is mondani neki, hogy "ajándék lónak..." :D
Fõnök ma rendkívül kiakasztó. Nehéz ma a felfogása. Na de pont pénteken kell engem gyötörni ezzel?
Nincs jelen
#9242 2009-04-17 21:03
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Most értem "haza" Lisától. Lenyelte amit le kellett. Hááááát!!
Szóval nekem volt részem nem egy alsó és felsõ dugásban, de nagyon meggondolnám, hogy bevállaljam e ezt a camera capsula dolgot. Azt vallom, hogy ezerszer inkább tükrözzenek meg, mint ez az istencsapása.
Képzeljetek el egy akkora izét, mint egy megtermett bányász hüvelykujjának a végsõ ujjperce. Nagy, meg vastag, és blöeeeeeeee
Kindertojás forma, a fele átlátszó, a másik valami feketés, bár én csak másfél-két méterrõl láttam. Villog mint a háborodás, és valami iszoinyat nehéz lenyelni.
Szegény Lisa nagyon küzdött vele, pedig le kellett már erõltetnie egy-két gyógyszer-félét a torkán, de nagyon nehéz volt.
Aztán pedig amíg a gyomorban van, kellõen gondoskodik a hányingerrõl, ráhozva a frászt a "gazdájára" hogy ha ezt most én kihányom, hát belezavarodok.
Most beszéltünk telefonon, és azt mondta, hogy itt-ott azért érezni lehet, amint odalenn fészkelõdik.
Tartozik mellé még egy "golyóálló mellény" is, ebben vannak mindenféle jelfogók, hogy minden egyes felvételt be lehessen azonosítani, merre is van éppen. Jah, és van a "zsebében" egy kõkemény retro "discman", ami mutatja, hogy éppen veszi e a jelet a kamerából, meg milyen az aksijának az állpota.
Állítólag 8 óráig bírja az aksi, ha addig kijön, akkor végig fotóz, ha nem, akkor a vége sötétség. 4 óra elteltével lehet inni, 8 óra elteltével enni valamicskét, és elõtte nap nuku kaja, max víz.
Szóval az én tegnapi gyomortükrözésem fényében és arégi vastagbél tükik után bátran azt mondom, hogy inkább azok, mint a camera capsula.
Holnap délelõtt elengedik a kórházból, ennek feltétele, hogy ne akadjon el sehol, magyarul szûkület esetén kizárt ez a vizsgálat, de ha médse jönne elõ, akkor viszont csakis mûtéttel lehet eltávolítani, de S.O.S.-be.
S mindez ráadásul nem kis pénzbe kerül, és nehezen is lehet hozzájutni magához a vizsgálathoz.
Akikkel találkozunk holnap, üzenem, hogy nagyon várjuk!
Vica! Nektek meg rengeteg puszi, és nagyon várom a holnapot!!!
Nincs jelen
#9243 2009-04-17 21:20
- aiolosz
- Tag
pasek írta:
"...Most értem "haza" Lisától. Lenyelte amit le kellett. Hááááát!!....
Holnap délelõtt elengedik a kórházból, ennek feltétele, hogy ne akadjon el sehol, magyarul szûkület esetén kizárt ez a vizsgálat, de ha médse jönne elõ, akkor viszont csakis mûtéttel lehet eltávolítani, de S.O.S.-be...."
Tudod Pasek, amellett, hogy drukkolok Lisának eszembe jut a gyermek_korom, amikor is még nem LEGO-val játszottak a gyerkõcök, hanem például ólomkatonával....és bizony volt aki le is nyelte :)
Na, ilyenkor a szülök izgatottan várták az ólomkatona megjelenését a legkisebbik helyiségben és nagy volt az öröm, amikor az tompán koppant a porcelánban. Különösen akkor volt nagy az öröm, ha lovas_katonáról volt szó :D
Nincs jelen
#9244 2009-04-18 12:59
- Lisa
- Tag
Sziasztok, itt vagyok megvagyok a capsula meg kinn van!!! :D :D :D
Eredmény késõbb lesz csak, a lényeg hogy megszülni könnyebb volt mint nyelni!!!!
Mindenkinek köszönjük a szurkolást, külön sms-ek meg telókat. Jól esik nagyon!
Sziszi, Neked külön köszi, hogy üzentél itt, puszi Nektek!
Pasek is hála megnyugodott, hogy minden rendben kinnt van. Jött értem reggel és "vonatfordultával" tudtunk jönni!
Talisok, úgy tûnik nem úsztok meg minket!!! :D :D :D
Puszi Lisa
KÖSZÖNÖM
Nincs jelen
#9245 2009-04-18 17:40
- kitti60
- Tag
Lisa! Volt ám gondolás rád ezerrel! Ezek szerint megtette hatását és végre túl vagy rajta, örülök hogy épségben megúsztad :)
A talisoknak pedig JÓ talit :P :)
Szerkesztette: kitti60 (2009-04-18 17:40)
Nincs jelen
#9246 2009-04-18 18:51
- Marthuska
- Tag
Lisa! Én is gondoltam ám rád! Nem lehetett ez egy egyszerû dolog! Szerencse, hogy ki is jött magától! Nagy megkönnyebbülés lehetett! Reméljük, hogy az eredmények is jók lesznek.:):)
Nagy itt a pangás! Ezek szerint sokan vannak a talin. Várjuk a beszámolót!:):)
Nincs jelen
#9247 2009-04-18 19:47
- Szimi
- Tag
Sziasztok!! Kitti azt hitem te is mész a talira :)
Az elõbb hívott bánatos a taliról,azt mondta hogy 26 an vannak,azéé az szép.
Üdv:Szimi
Nincs jelen
#9248 2009-04-18 20:30
- Marthuska
- Tag
Szimi! Én meg azt hittem, hogy Te is mész a talira.:):)
Nincs jelen
#9249 2009-04-18 20:58
- Györgyina
- Tag
Sziasztok Lányok, Fiúk. Most jöttem a taliról. Igen kb. 26-an voltunk, többen vidékrõl is. Nagyon hangulatos, jó hely ez a sörözõ, vendéglõ, és élõ zene is volt.
Lehetett enni, inni, kit mit szeretett. Én nagyon örültem, hogy láttam a Társaimat, nekem ez volt a legnagyobb élmény.
Remélem Veletek is lesz alkalom találkozni.
Kellemes jóéjszakát kivánok
Nincs jelen
#9250 2009-04-19 00:02
- Vicaa
- Tag
Hazaértem, köszönet Mercynek és párjának, hogy hazafuvaroztak!
Holnap jelentkezek még, most azért még annyit, hogy szuperül éreztem magam, nagyon jó volt a csapat, és köszönöm, köszönjük azt a rengeteg kedves szót, biztatást, kedvességet, mosolyt, új erõt merítettem, rengeteg energiát kaptam Tõletek, szóval: KÖSZÖNÖM SZÉPEN ezt a csodás délutánt és estét! :)
Nincs jelen