#9251 2009-04-19 03:38

én
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok! Elõször is hálás köszönet Nitának a tali megszerevezéséért, nagyon rendes dolog volt tõled. Részemrõl én igen jól éreztem magam és örülök, hogy megismerhettelek titeket! Nagyon kellemes élmény volt. Kedves, önzetlen emberek vagytok. Örülnék egy ismétlésnek. Esetleg kisebb körben!?
Köszönöm ezt a csodálatos délutánt, estét! Puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#9252 2009-04-19 03:41

OptimusAMD
Tag

Hali!

Nagyon jól éreztem magam, külön köszönet Lisának és Paseknak a külön kis "afterparty"-ért, nagyon kellemes volt. Lucinak is puszi, örülök, hogy találkoztunk. A legközelebbi talin is ott a helyem. Mindenkinek nyugodalmas joccakát...:D
Nagyon klassz kis csapat jött ma itt össze! :)

Nincs jelen

#9253 2009-04-19 07:41

roor
Tag

Halika!

Szuper volt gyerekek!:D:D:D:D
Külön öröm  volt a meglepetés betoppanók!:D:D:D:D
Ahogy elnéztem mindenki jól érezte magát.:D
Örülök hogy sok embert végre személyesen is megismerhettem!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#9254 2009-04-19 09:08

Szuszidi
Tag

Igen tény jó betoppanni de az is is tény hogy nagyon sok sok szeretetet, odafigyelést adtatok egymásnak ez volt a legnagyobb öröm a részemre. Nagyon jó a csapat. Mindenkinek nagy nagy cupp. :D

Nincs jelen

#9255 2009-04-19 10:12

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Még pestrõl írok nemrég keltünk föl.Nagyon jól éreztük magunk.Egy pár embernek "különösen" örültem!A betoppanók is jól döntöttek  hogy benéztek.Otthonról részletesebb leszek.

Nincs jelen

#9256 2009-04-19 10:23

judy1981
Tag

Sziasztok!

Hát... Ez is egy olyan tali volt, amit kár lett volna kihagyni. Szerintem. Akivel már találkoztam, jó volt újra látni, és akivel még nem, jó volt megismerni.
Aztán a képeket kérjük mielõbb közzétenni!!!! :D

roor: ezer köszi a fuvarért és a kis várakozásért. Legközelebbi batyus talira sütök neked vmi finomat. :D
Györgyina: néztem a lehetõségeimet, de ma nem tudok elmenni hozzád. Nem rég keltünk, és nemsokára célba vesszük a Nyugatit, mert a rendelt jegyet fél órával indulás elõtt át kell venni. De biztos lesz még alkalom rá. Amúgy is ki kell engesztelned, mert nem ismertél meg :D:D:D

Nem tudom, este lesz-e még erõm írni. Holnap újra mókuskerék... De elvileg délelõtt magam leszek az irodában :D

Nincs jelen

#9257 2009-04-19 10:26

Nita
Tag

Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki jól érezte magát és tényleg jó sokan lettünk! Sok új "arcot" sikerült a nevek mellé társítani megint. Valahogy egyre többen leszünk ebbõl is látszik tényleg milyen jó kis társaság van itt. Külön öröm, hogy vannak akik ismeretlenül is egész messzirõl eljöttek hogy találkozzanak a "beteg társsakkal" :)
Bár asszem a tegnapi társaságra mindent mondtak volna csak azt nem hogy bélbetegek :P
Remélem mindenki simán hazaért, puszi nektek! Szép napot!

Nincs jelen

#9258 2009-04-19 10:35

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
Optimus Te nem tudsz aludni? Mit csinálsz ilyenkor? :D Nézdd meg Lucit húzza a lóbõrt! :D
Tali: nagyon-nagyon nagy élmény volt és nagyon örültem, hogy újra láthattam a bandát!!!
Különösen öröm volt akiket még nem ismertem személyesen, Maszat, Ági, Orsi...Mindenki csudi jó fej volt.
Meglepetés vendégek...HELYES!!! De nem ér letagadni :D :D :D
Hirtelen nem is nagyon lehet leírni, minden gondolatot, mert annyi mindent bele tudtunk zsúfolni ezekbe a pár órákba...hiába, úgy látom kell ide ez a több napos tali, mert egyszerûen nem fogy ki belõlünk a szó, sem a poharunkból az ital. :D
A hely nagyon jó volt, a kaja fini volt, és örömmel tudatom Veletek (akit érdekel), hogy a kacsa maximum alulról kijõve fog vízzel találkozni...nagyon jól érezte magát a frissen tükis gyomorban és most is JÓL VAn!!! Köszöni, mármint a kacsa! :D :D :D
Én szintúgy jól vagyok, egy induripindurit hosszúra sikeredett az este (hála, tudtam én Roor, hogy maradni kell :D ) de mindent megért!
Ma már Mi is utazunk vissza, nyugalmas utazást kívánok Mindenkinek aki ma indul hazafele!
Egy szó, mint száz felejthetetlen élmény volt a tegnapi du. és este!
Nita ("osztályfõnök") köszönjük a hely szerzést!!!
Ja azért remélem mindenki egészségben ért az "alvó helyére" és egészségben kell ma fel..no jó egy kis fejfájás belefér :D

Roor: Neked szeretném külön, hogy örülök, hogy láthattalak!!!

Nincs jelen

#9259 2009-04-19 10:38

OptimusAMD
Tag

Hali!
Lisa: Nekem alvásból elég 6 óra is...:D Hihetetlen, de a fejem sem fáj...:D Most azon filózok, hova menjek ilyen szép idõben.

Nincs jelen

#9260 2009-04-19 11:06

pasek
Tag

Jó reggelt Mindenkinek, végre felkeltem én is.. :)
Örülök, hogy mindenki jól érezte magát, velem sem volt másképp!
Isten éltessen Mindenkit, akinek most van, vagy volt, vagy lesz :D
A zenész csóka:
Beszedett valami lassítót az tuti, mert a kicsit pörgõsebbnek tûnõ számokat is gyökkettõvel játszotta:)
Remélem jól vagytok, és nem lett senkinek semmi baja se  a kajától, se az aloétól!
No lépek, mert igyekeznem kell, sok dolgom van még, és haza is kéne jutni, mert holnap meló 1000el!
Kellemes hétvégét (a maradékot)

Nincs jelen

#9261 2009-04-19 11:50

Norby1
Tag

Jó reggelt mindenkinek

Csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz nagyon jó este volt. Nekem nagyon rövidnek tûnt ez a pár óra nagyon gyorsan elment az idõ de ahogy mondani szokták jó társaságban tényleg repülnek a percek
Örülök hogy láthattam ismét a régi arcokat és az is nagy öröm számomra hogy újakkal is találkozhattam végre személyesen is
Nita köszönjük hogy ilyen jól megszervezted a talit .
A zenész valóban kicsit belassult :)

Jelentem jól vagyok a koktélok nem okoztak szerencsére semmi galibát és a finom kaja is rendesen viselkedik odabent

Szép vasárnapot mindenkinek

Nincs jelen

#9262 2009-04-19 14:02

Dusy
Tag

sziasztok szép napot nektek

Nincs jelen

#9263 2009-04-19 14:08

Lucifer
Tag

Halihó!
Én is nagyon szépen köszönöm mindenkinek ezt a szép napot nagyon jól éreztem magam!:D:D
Örülök , hogy ismételten láttalak titeket és annak mégjobban , hogy új arcokat ismerhettem meg.
Nita nagyon szépen köszönjük neked!
Lisa!
Nem húzzta még luci akkora  lóbõrt mert kb.fél ötkor feküdtem le.:D:D
Optimus!
Puszi neked is és ha már ol sokat hallottam rólad nagyon jó volt megismerni téged is és jó volt veled beszélgetni.
Köszönök neked mindent!:D
Lisának és Paseknek külön köszönet a  privát buliért nagyon jó volt.:D
Remélem Zotyesz te is jól vagy!:D
Én még eléggé másnapos vagyok illetve inkább azt mondanám , hogy ma napos!!
De megérte!!!!:D:D
Puszi mindenkinek élvezzétek ezt a szép napot és ma pihizek és józanodok!:D:D

Nincs jelen

#9264 2009-04-19 14:28

én
Tag

Roor! Írtam mailt a freemailre. Mindenki pihenjen, józanodjon és emésszen még ma! Az utazoknak jó utat, vigyázzatok magatokra! És nem ki és elfelejteni a jó öreg majmot sem! Jelentkezzetek, ha haza értetek!
Holnap munka!
Lisa! Egy kérdés! Hogy lettél te fecsegõ-tipegõ? A tipegõt még értem! :):) Nem megsértõdni, mert aranyos lányka vagy és fõleg segítõkész. Remélem, hogy holnap már tudok nálad jelentkezni! Pussz neked! Jah és jól álltok egymásnak Pasekkal és jól ki is egészítitek egymást!

Szerkesztette: én (2009-04-19 17:52)

Nincs jelen

#9265 2009-04-19 17:44

roor
Tag

Halika!

Na bennem is leülepedtek jobban a dolgok.:D
Pontosabban kicsit lecsillapodtam a frenetikus élménybõl,legalábbis normális fázisba próbálom magam terelni.:D
Szóval elsõ talisok,mint kiderült nem eszünk embert,eszünk inkább kacsét,paprikáscsirkét,tatárbifszteket,és vedeljük a piát.:D:D:D:D
Ergo:nincs értelme félni hogy titeket fogysztunk el.:D:D:D
Jó volt látni titeket,megismerni,dumcsizni.:D
Maszat:hozzád nem sokat tudtam férni,pótolom a hiányt.:D
Ágica:ma néztem a kocsit,hát leült az alja rendesen.:D:D:D:D:D Fel a fejjel és a kilókkal.:D
Marty:még veled is van beszélgetnivaló,de legalább már láttalak élõben.:D
Wandi:folytatjuk.:D
Orsi:kellemes társaság vagy,remélem találkozunk még,de elkülönítelek Judytól.:D

Kedves édes "régiek",akiket már ugyi ismerek,meg ti is engem:
cuppanós orcáitokra,ismét jó volt veletek!:D:D:D:D

Luci:tessen tudni hol találsz.:D

Lisa.:D:D:D:D:D:D:D:D

Optimus:tartottad szavad,ez jó ponty,nagyon jó ponty.:D:D:D:D

Én:válasz ment.:D
A fecsegõ meg:mert be nem áll a szája ha olyanja van.:D:D:D:D

Nincs jelen

#9266 2009-04-19 17:53

én
Tag

Tud valaki Sziszirõl? Vagy csak én nem olvastam vissza?
roor! Meggyött, nem volt csiga-biga!

Nincs jelen

#9267 2009-04-19 21:02

sziszi32
Tag

sziasztok, vagyok én is, csak ritkán...
Dani kedvenc szokásai közé tartozik, hogy a villogó gombokat kapcsolgatja, ez esetben a laptop kikapcsoló gombját, ezért nem is jövök a géphez inkább. :D :D :D
Fáradt vagyok, Dani viszont vidám. És ez fõ. Késõbb többet is irok, ha élek... :D :D
Luci, Lisa, Pasek, Roorfelség, Györgyina, stb. sajnálom, hogy nem lehettem ott veletek a talin... :(

Nincs jelen

#9268 2009-04-19 21:28

Nita
Tag

Szió!
Tényleg örülök, hogy mindenkinek kellemes estéje volt, de ne köszöngessetek már, semmit nem csináltam 2x bementem az étterembe megbeszélni az asztalokat 2x odatelefonáltam aztán kész :) Ez ahogy mondani szokták nem jött volna létre nélkületek akik eljöttek meg Robur nélkül aki megcsinálta a jelentkezõs nyilacskát fent :)
És szerintem Lisáék nélkül akik az októberi talin igazán összekovácsolták a bagázst mert ugye "lakva ismer meg az ember" ott rázódtunk így össze!
Az új embereknek viszont nagyon örülök és remélem õk is megírják majd hogy nekik milyen volt a találkozás velünk!
Sziszi! Remélem veled is találkozhatok lassan élõben meg akiss és Szimi meg Kitti is hiányoztak! Porshe kár hogy te is csak a telefonon jelentkeztél be, de majd legközelebb!
Nekem kicsit csikar a hasam a sok löttytõl, de kibírom, asszem ezt most megérdemlem ;)
Ja a zenész az halálos volt, a végrendeletembe beleveszem mint a temetésem hangulatfelelõsét asszem !

Nincs jelen

#9269 2009-04-19 21:41

Agica01
Tag

Sziasztok!

Én is megérkeztem haza, hulla vagyok. A tali nagyon jó volt, nagyon jó hogy végre sok mindenkit megismertem személyesen. Szóval egyálalán nem bántam meg hogy elmentem! És való igaz, tényleg senki nem eszik embert, mondom ezt azoknak akik majd még jönnek legközelebb.

roor: a kocsidban keletkezett károkért amiket hatalmas súlyom okozott majd kárpótollak valahogy! :) És köszi a fuvart este meg hogy bekísértél ;)

Györgyina: Neked köszönöm a kedvességed, a vendéglátást, és a szállást!

Jó éjt mindenkinek.

Nincs jelen

#9270 2009-04-19 21:44

roor
Tag

Halika!

Na ilyen léleksimikért érdemes itt lenni!:D:D:D:D:D:D
Ágica igazán nincs mit,örülök hogy jöttél.:D
Kárpótlásra millió csoki,izé mód van ám.:D:D:D:D:D:D
De inkább azzal kárpotólj hogy máskor is jössz.:D:D:D:D:D
Joccakát :D

Nincs jelen

#9271 2009-04-19 22:20

judy1981
Tag

Jelentem, én (is) hazaértem ép(p)ségben. (Na nem most, csak már megvizsgáltam a szemhéjjamat kicsit belülrõl is.) Bár az IC-n majd meg fagytam a légkondi miatt, de talán túlélem. És a nyugatiban is akadt némi fennakadás, mert áramszünet volt, így nem tudtak helyjegyet adni az embereknek. Még jó, hogy én már korábban átvettem. Mikor felszálltam, látom, hogy ülnek a helyemen. Ugye jó magyar szokás, hogy ami az enyém, az az enyém, így nem hagyhattam, mert ha én ülök más helyére, engem csesztetnek, holott nekem még is csak meg volt a kijelölt helyem, csak más ült ott. A helyzet már csak akkor volt kellemetlen, mikor a férfi odaszól a nõnek, hogy "I don't know". F...a, most magyarázhatok kézzel lábbal, hogy mi van. Kérem, én csak azért voltam 4-es angolból, mert Gyöngyi mellettem ült... :D Egyébként nyelvtanulási készségem=0. Szóval mutatom neki, hogy a helyjegyemen lévõ szám egyezik a feje felett lévõ számmal, mire némi szitkozódásnak hangzó motyogás közepette odébb álltak. Ezután mondta egy néni, hogy áramszünet van. Ferihegynél le is szálltak. Ha azt meglátom a jegyen, nem küldöm el õket. De én a helyjegyét kerestem a kezében, ami ugye nem volt. De sajnáltam azokat, akik helyjegy hiányában csak leültek valahova, aztán jött a "tulajdonos", és nekik költözni kellett.
A buszra felszállt 3-4 "értelmes" középiskolás (na nem ám a mi Kittink fajtája), akik iszonyat hangosan viháncoltak. Már majdnem odaszóltam a srácnak, hogy a csajt vigye már szobára, mert ilyen törvénytelenül csak akkor vihog egy csaj, ha nagyon bejön neki a srác. De addigra rászóltak, hogy vegyen már vissza, mert már káros. Komolyan néha nem hallottam a zenét, pedig már majdnem a leghangosabbra vettem. A témára nem voltam kíváncsi. Aztán már jobb kedvem lett, mikor kb. félúton egy számomra beazonosíthatatlan rovar hatalmas csápokkal rátapadt az ablakra, és kb 15-20 km(!)-en át hûen kapaszkodott, miközben a menetszélben lobogott a csápja. Komolyan röhelyes volt. :D És biztos nagyon élvezhette, mert több alkalma is volt "leszállni" de nem tette.

Györgyina: nem jártál egészen véletlenül dél körül a nyugati pu.-i metrómegállóban? Mintha téged láttalak volna a mozgólépcsõn "szembe jönni". De épp egy pár másodpercre, és nem tudtam megállapítani, hogy Te vagy-e? Az meg eszembe sem jutott, hogy tegnap megadtad a számodat. Végül is az a metró megy feléd is, így lehettél Te is.
roor: :D Nem voltál ott, mikor másról is beszélgettünk Orsival :D Nem kell minket szétválasztani.
Nita: akkor én nem köszönöm meg :D Azért köszi, hogy lebeszélted a helyet :D

Na igen, a zenész tényleg be volt lassulva "kicsit" :D De szerintem nem akkora tragédia, a lényeg nem a zene volt, nem koncertre mentünk.

Szerkesztette: judy1981 (2009-04-19 22:26)

Nincs jelen

#9272 2009-04-19 23:05

sziszi32
Tag

Láttátok az új heineken reklámot? Azt, amikor a csajok az öltözõszobánál visitoznak, a férfiak meg sörszobánál. :D :D Na az ilyen reklámok miatt érdemes tévét nézni, komolyan. Eredeti, vicces és valahol igaz is :D
Nemrégen beszéltem Lisával, aki saját fülecskéjével hallotta, hogy Danika elmondta, hogy ebédre volt hhhus, kumpi, 'eves, ubi. És azt is mondta, hogy Lisa és "pakusz", ami valszinûleg a pasek-et jelentette. :D :D :D
A tricikli szuper dolog, kinyilt a daniszemek elõtt a világ általa :D Növekedik, erõs, ha a foga nem bántja, akkor sokszor éhes, és mindent megeszik, ami úgy kezdõdik, hogy paradicsom-. :D Lassan kezd beszélni, vagyis mindent utánoz, amit mondunk. Anyai hiúságomban azt is biztosan irtam, hogy kezd kérezdkedni a vécére, amikor "nagy"dolog van útban. :D :D :D Ugye, azzal riogattak a mûtét után, hogy legalább egy-két év, mire elkezd szobatiszta lenni (talán). :( Ezért bocsi, ha már irtam a dologról, de annyira örülök, hogy a kis kópénk megint másként "gondolja", mint a doki bácsik. :)
A sógornõmnek tegnap a doki megigérte, hogy hétfõn mindenképpen meglesz a baba. :) Úgyhogy a sógornõmnek holnap nehéz napja lesz, anyukák, ti értitek, miért, ugye. :) De végre itt lesz közöttünk Szabolcs-baba. :D :D :D Már nagyon várjuk.
Dani sztori (számomra felháboritó): Egy ismerõsünknél vendégségben voltunk, a pasi meg kiment a futkározó Dani után, hogy megnézze, mit játszik. Egyszer csak hallom, hogy Dani rémülten sir. Kirohantam, hogy mi van, és az ismerõsünk azzal játszott, hogy bezárta a gyereket a sötét fürdõszobába, és nem engedte ki. :O :O :O És még õ nem értette, miért nem tartom viccesnek a dolgot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#9273 2009-04-19 23:40

Györgyina
Tag

Deága Ágicám! Nagyon örülök, hogy jó volt az ittléted, nekem is öröm volt, hogy itt voltál. Gyere máskor is. bármikor.
Judy: nem én voltam, én ártatlan vagyok. Sajnálom, hogy nem fértem bele az idõdbe, de majd még találkozunk Okoska.
Nita: csak annyit a szervezésrõl, hogy nem az számít hányszor voltál és telefonáltál a mûintézetbe, hanem az, hogy Te szerezted meg szeretbõl az egészet, amit most nem köszönök meg, de hálás vagyok érte.
A ravatalomon szintén a vendéglõi zenészt szeretném, amire a nyugdijam felét is rááldoznám.
Örülök Mindazoknak, akikkel találkoztam és együtt lehettem. Ezentúl már más szemmel nézem az irásokat, mert kb. per sacc tudom ki irta, mert személyesen találkoztunk.
Árpapa és Kukacka: tényleg megleptetek. Ha tudtam volna, hogy jöttök maradok még mindenképpen.
Akik nem lehettek ott azokat innen is puszilom és nagyon sajnálom, hogy nem lehettem Velük.
Sziszikém: imádott Danikincs édes hangját remélem hamarosan meghallom én is. És nagy boldogság a WC-re járása, ezt nem lehet elégszer leirni. Csúcs egy kis huncut ez a gyermek, kifog a buta dokiokon. Hál.Istennek. Te pedig lazits már egy kicsit, mert talán túlhajszoltad magad. Szerintem Danibetyár minden akciójáról itt mindenki szivesen olvas, ha lehet tudosits bennünket.
Mivel én ültem az asztalfõ alsó végén, igy beláttam az egész társaságot és örömmel konstatáltam, hogy aki akkor ide benézett volna, nem mondta volna meg, hogy ez egy betegtali. Szépek és vidámak voltatok, tyúkanyó szivem örömmel konstatálta.
A hiányzók pedig nagyon hiányoztak. Remélem ez már nem lesz igy sokáig, és maharosan Velük is találkozhatom.

Szép álmokat és boldog holnapot.                                                        Nita, tied az öt pont.

Nincs jelen

#9274 2009-04-20 06:15

Vicaa
Tag

Hát Annának nincs saját homokozója, se triciklije, nem mondja, hogy hhhusi, eves, se hogy kumpi. :( Nem mondja, hogy Lisa, de még azt se, hogy Anya. :(:(:(

Azért nekem õ a szemem fénye és az életem értelme! Ja, és rengeteg, de rengeteg szeretet lakik a szívében! :)

Nincs jelen

#9275 2009-04-20 06:56

mercy70
Tag

Sziasztok!Végre ideértem.Tesókám,igértem az írást de lustilásban is hasonlítunk úgy tûnik.Köszönöm mindenkinek a szép estét,nagyon jól éreztem magam.Jó volt az új embereket is megismerni.Nitaaaaa,neked külön cupp jár a szervezésért!Na igen,egyetlen apró hiba a zenész volt.Nem lehetett egy jót táncolni.De majd legközelebb bepótoljuk!És igen Norby,az idõ nagyon gyorsan repült!Éjfél körül értünk haza,nálunk épp a fiam robbantotta a bandát a szülinapi buli után.Nem volt már ordító zene,így nyugodtan tudtunk aludni.

Nincs jelen

#9276 2009-04-20 08:02

Lisa
Tag

Sziasztok,
Mindenkinek csodaszép napot (no nem munka napot, de napot :D )
Igen, ha kell fecsegek, de azt hiszem már lassan, tudni rólam, hogy eléggé csendes vagyok talikon, nehogy "szó érje" , akkor meg lehet, hogy csak a p..ám nagy :D :D :D no mindegy ilyen vagyok és kész.
Amúgy Roor lett fecsegõ én meg tipegõ! :D
Luci: azért remélem minden "rendben" volt, olyan késõn.
Vicaa: kedves Vicaa, ha lehet ne legyél türelmetlen!!! Annácska meg behozza a dumcsit, a ... szóval mindent. Nyáron meg majd Danival egymás ellen fognak Titeket anyukákat "kikészíteni" :D Csak nyugalom!
Nagyikámnak is ma van a szülinapja, ezek a "nyári szerelmek" mennyi gyerkõc születése :D
Sajnos rohammal, kell tanulnom, mert szét lesz rugdalva a valagam, ha nem tanulok...sajnos ez nem fenyegetés hanem ígéret!
Pilli: köszönöm az sms-eket, válaszolni nem tudtam, de tudod nálunk ami késik az nem múlik!!! Sokat gondolok Rád, és inkább a teló az jobb! Vigyázz Magadra és mindenben kitartást Neked!!!

Gyönyörû napsütéses napot :D

Nincs jelen

#9277 2009-04-20 08:27

sziszi32
Tag

Kedves Vica, ne haragudj, hogy a danisztori dicsekvésnek tûnik, nem azért irtam... :( Csak éppen már rég voltam errefelé, és süritve irtam le az eseményeket. :) Szerintem Rolka is dumcsizik ezerrel, meg Akiss Beája is csinál valami kópéságot, mindegyik gyerek másként fejlõdik, és hidd el, mindegyik gyerek nagyon tud szeretni. Ez a dolog nem valami verseny, hisz nagyon jól tudod, hogy mennyi mindennel el volt Dani maradva az elején, azt is tudod, min ment keresztül, és hogy mi mindennel idegesitettek és ijesztgettek az orvosok. Csupán ezen okokból irom le, hogy mekkora öröm, hogy Dani minden rossz elõjel ellenére szépen fejlõdik. Nem akartam a lelkedbe gázolni vele. :)
És ne törõdj azzal, hogy Annácska, ezt vagy azt nem "csinálja". Majd megcsinálja, ha eljön az ideje. Példának okáért, Dani tiz hónapos korában ült fel elõször egyedül (visszaolvasható, hogy tényleg igy volt), és már mindenki engem "buzerált", hogy én, egyedül én vagyok a hibás satöbbi, satöbbi. SOHA NEM SZABAD A GYEREKEDET A TÖBBIVEL ÖSSZEHASONLITANI. Minden gyerek különleges, egyedi, másként fejlõdik. Adj neki idõt, olyan kicsi még... :D :D :D :D
Lisakincs: amilyen csini a valagad, nem hiszem, hogy valakinek volna szive aztat szétrugdalni... :P Nagyikádnak boldog szülinapot. :D :D
Luci?

Szerkesztette: sziszi32 (2009-04-20 08:35)

Nincs jelen

#9278 2009-04-20 09:05

judy1981
Tag

Sziszi: Egyet értek veled mind a reklám tekintetében, mind a gyerek-összehasonlítás kérdésben is. Azzal a reklámmal egyetlen egy aprócska bajom van, ami több reklámmal is így van. Miért van az, hogy egy nõi szereplõnek modell alkatúnak, szépen sminkeltnek, stb... kell lennie, de egy férfi szereplõ lehet pocakos, szõrös, szeplõs, olykor még fogatlan is, és csöppet sem férfias? Nem! Nem akarok reklámokban szerepelni, nem azért mondom. :D De mi is had legeltessük már a szemünket!!! :D
Györgyina: akkor megnyugodtam, hogy csak hasonlított rád. Pedig még az öltözékének stílusa is olyan volt, mint ahogy Te megjelentél szombaton. És a haja, és szemüvege... És 1-2 mp alatt még anyámat sem ismerem fel, ha nem a megszokott környezetben találkozom vele. :D
Lisa: akkor mentsd a valagod :D

Most már dolgozni is kellene :D

Nincs jelen

#9279 2009-04-20 10:03

bánatos
Tag

Sziasztok!

Nagyon örülök én is, hogy részt tudtam venni a talin! Jó volt látni újra benneteket, és ismerkedni az új emberekkel. Sajnos ilyenkor mindig rövid az idõ, de majd akivel nem sikerült beszélnem, remélem még pótolni tudom.
Nita köszi a szervezést, tettem be képeket az iwiwre, ott megtalálod.:):):):P

Pussz mindenkinek!

Nincs jelen

#9280 2009-04-20 10:51

porshe
Tag

Na mostan én jövök ha már gyerekekrõl van szó,belekotyogok én is! :D

Vicaa, ha valaki én tudom milyen késõn is lehet megtanulni beszélni. Tami 2,5 évesen kezdett értelmesnek tûnõ szavakat mondani,de megnyugtatott egy bölcsis nevelõ,hogy azok a gyerekek akik kézzel lábbal megértetik magukat,egyszerûen lusták beszélni. Na az én lányom marha lusta volt,de mindent értettem amit "mondott" a kezével. Nóri szintén elmúlt két éves és ragzani most is mesterien tud. Úgy keveri hogy az csuda. Nyugodj meg,én tanító vagyok,égnek áll egy egy bõdületes hibától a hajam,de Tamit 3 éves kora után kezdtem javítani,ha rosszul mondott valamit,ha nem késõbb. ( de még most is néha azt mondja: jóétaszát:D) Addig hagyni kell felfedezni a szavakat,tök mindegy hogy mondja. Nóri nemrég kezdett el szép kerek mondatokban beszélni,természetesen egy két hmmm hmmm benne van még,azt találgassam ki mit akar jelenteni :D, de még bõven van ideje asszem. :) Szóval nem gond ha Annácska nem beszél, addig örülj, én itthon már szóhoz se jutok,pedig nekem is van ám pergõ nyelvecském.... :D :D :D

Ja és sajnálom hogy nem tudtam ott lenni a talin, bár a telón megpróbáltam,de olyan hangosak voltatok :P hogy nem hallottatok meg! :(  De egy állatkertin nagyon szívesen mennénk a csajszikkal! Ki akarja megszervezni? Ha a veszprémibe akartok jönni szívesen szervezkedem! ;)

Na pusssz mindenkinek!

Nincs jelen

#9281 2009-04-20 13:29

judy1981
Tag

Látom a gyerektali állatkerti megrendezése bejött az anyukáknak. Akkor következõ ötletem ezzel kapcsolatban, hogy állatkert és/vagy vmi gyermeknapi program. Persze gyermekpapon, ami emlékeim szerint május utolsó vasárnapja. Bár nem tudom, ebben a században vannak-e még gyermeknapi programok, illetve eleve gyermeknap. Többet nem írom le, hogy gyermeknap. :D
Ami a helyet illeti, már összeszedtem párat, ami szóba jöhet. Otthoni gépen tárolom, majd felvetem. Gondolni kell arra is, hogy kinek milyen messzirõl kell jönnie, illetve inkább, hogy mennyi idõt vesz igénybe az út. Azért nem mindegy, hogy pl innen 3,5 óra az út, míg - ha már felvetõdött: - Veszprémbõl esetleg 1-1,5 óra. Itt mégis csak gyerekekrõl van szó, akik nem viselik olyan jól az utazást, mint az õseik. Persze kapásból rávágnám, hogy Fõvárosi Állatkert (ami benne is van a listában), mert mindenki eléri, de én személy szerint azt gondolom, (mint gyermektelen,) hogy ha már kivisszük a gyerekeket, akkor lehetõleg ne egy zsúfolt, zajos város legyen.

Nincs jelen

#9282 2009-04-20 14:12

sziszi32
Tag

Porshe: jó, hogy látlak, megszereztük végre a leesésgátlót!! :D A patikusnénik elég csunyán néztek, hogy mi tartott ennyi ideig, de egyszerûen nem tudtunk elszakadni a munkából meg otthonról sem. :D :D :D Köszi ezerrel!!! Csak aztat nem tudom, hogy juttatom el hozzád az ellenértékét... Remélem, a bükki talira elmegyünk mi is, és ott aztán végre Felségünk, vagy valaki által eljuttatom hozzád a zsét. Mégegyszer: köszi, köszi, köszi! :D :D
Állatkert: nálunk a Nyiregyházi a reális, és csendesebb is, mint a többi. Szerintem. :)
Judy: nekem pont az tetszik, hogy a nõket szépnek, ápoltnak láttatják, bár az, hogy a pasikat primitiv bunkónak állitják be, az inkább õket kellene, hogy sértse. Bár, ha abban a reklámban szépfiúk sikitoznának, esetleg egy gay-partira hasonlitana a végén az egész, nem? Biztosan e akarták kerülni ezt a félreértést, és direkt olyan pasasokat raktak oda, akik úgy néznek ki, hogy a tévén és söröcskén kivül semmi más nem dobja fel õket... amig be nem lépnek a heineken-menyországba. :D :D :D
Különben meg a férfi-parfümreklámoknál (nem az axe-tipusúra gondolok, hanem pl. a davidoff-ra) aztán mehet a nyálcsorgi telibe a képernyõre. :D :D :D
Az anyósom az elõbb hivott sirva, (ott van a kórházban a sógornõm mellett) hogy a kicsi nem akar megszületni, hogy a sógornõmnek hatalmas fájásai vannak, nyugtatót is kapott már, és ugyanakkor a fájáselõhivõ injekciót újra. Még várnak egy órát, és ha nem indul el a baba, akkor császármetszés útján kerül a világra Szabi-baba.
:( Nyugtatgattam, hogy akkor nem olyan vészes a dolog, de ugye ezt egy olyan asszonynak, akinek orvosi mûhiba miatt két gyermeke is meghalt szülés után, plusz Dani esete után, nemigen lehet nyugtató dolgot mondani. :( :(
Úgyhogy most parázunk, hogy mi lesz.

Szerkesztette: sziszi32 (2009-04-20 14:13)

Nincs jelen

#9283 2009-04-20 14:50

porshe
Tag

Szia Sziszi!

Remélem Babácskának is tetszik, mi nagyon csípjük,és végre én is nyugodtan alszom. :)
A többit meg majd intézed amikor tudod.

Na a Nyíregyházi állatkert nekünk iszonyat messze van,azt tuti nem bírnák ki az én csemetéim! Vagyis én nem az õ cirkuszukat a hátam mögött. :D

Nincs jelen

#9284 2009-04-20 15:19

sziszi32
Tag

Porshe: tetszik, köszönjük. Dani még barátkozik vele :D :D
Megszületett végre az unokaöcsém, Szabolcs Máté!! Császármetszés lett a vége, de az a fõ, hogy megvan!!!! :D :D Most megyünk a kórházba, holnap többet tudok majd :) :) :)

Nincs jelen

#9285 2009-04-20 16:13

Vicaa
Tag

Sziszi reggel ment mail, megkaptad?

Nincs jelen

#9286 2009-04-20 16:30

sziszi32
Tag

a friméles cimemre nem gyütt semmi, várj, megnézem a másikat. :D

Nincs jelen

#9287 2009-04-20 16:44

sziszi32
Tag

vica, ment válasz :)

Nincs jelen

#9288 2009-04-20 19:54

judy1981
Tag

Porshe: errõl beszéltem. A gyerekek nem bírják a hosszú utakat.

Szóval elsõ körben:
Miskloc, Debrecen, Nyíregyháza, Jászberény, Budapest.
Ezek mind elérhetõk autópályán, és (úgy tudom) a legtöbbünknek ezek vmelyike lenne megfelelõ. De játszhatunk olyat is, hogy mindenki megnézi pl az Útvonalterv.hu-n, hogy neki mennyi idõ lenne eljutni ezekre a helyekre. Aztán majd kitalálunk valamit.
Sajnos biztos lesz, aki nem tudja vállalni az utat.
Én az 5-bõl négyben jártam már, mindegyik jó volt.

Aztán van még állatkert Gyõrben, Veszprémben, Szegeden, Kecskeméten, Pécsen. Ezek a legtöbbünknek nagyon messze vannak, vagy körülményes eljutni oda, de csak hogy tudjatok róla, hogy megnéztem mindet, beírtam õket is. Persze ezek sem tabuk. :D

Szerkesztette: judy1981 (2009-04-20 19:55)

Nincs jelen

#9289 2009-04-20 20:02

porshe
Tag

Judy1981!

Én még Gyõrben nem jártam,de sok jót hallottam már róla! Szóval az nekem idén még célpont! Veszprém sokaknak messze van, ez igaz,de nekem Budapest után már mind min. 3 óra! És számolnom kell a hazaúttal is! :(

Nincs jelen

#9290 2009-04-20 20:31

roor
Tag

Halika!

A délutánom jó sûrûre sikeredett,kapkodtam is a fejem,de semmi gáz,bedöntöttem egy kávét amitõl pörgök a fülemen,bugit jár a lábam,az agyam elõbbre jár minthogy a kezem leírná az elõzõ gondolatot,de semmi vész,megmaradok egészségesnek és lököttnek.:D:D:D:D:D:D
Na.
Önzõ vagyok és babusgatom a talit magamban,nem igazán tudom írni,mert ezt érezni kell hogy milyen is volt ott a hangulat.:D
Olyan igazi léleksimogató no.:D
Az egyetlen hátulütõje,hogy mindig mindenki mozgásban van,úgyhogy könnyû lemaradni a friss husikról,ergo a következõ talikon lehet ezt bepótolni.:D
Judyval is így voltam,elõszõr talán a köszönésig jutottunk,de a következõn már jégertesók lettünk,és megtömött reszelt túróssal is.:D
Ne felejtsük el az illuminált állapotot.:D:D:D:D
Hm........meglepetésekben nem volt hiány,ennek nagymestere tud lenni Árpi és Kukacka.:D:D:D:D
Bánatossal már rutinosabb vagyok,azon lepõdtem volna meg ha nem jön.:D:D:D:D
Szuszimacit mondjuk hogy megéreztem hogy jön,de feleségnénije nekem is meglepi volt,méghozzá nagyon kellemes.:D:D:D:D
Csavargó Optimus állta a szavát jött,látott ,tatározott.:D:D:D:D:D
Igen.
Összeszokott csapat,és minnél többször talizunk annál veszélyesebbek leszünk mind az alkoholtartalmú nedükre,mind a pusztítandó ételekre.:D:D:D:D
És azt hiszem a környezetünkre is.:D:D:D:D:D
Megint bizonyítottuk,hogy "betegek" vagyunk.:D:D:D:D
Bár néha felmerült bennem,hogy esetleg a pincérek azon gondolkodnak,hogy ez bizti a bélbeteg banda?Nem véletlen valami anonim alkeszek és zabások társulata?:D:D:D
Végülis tökmindegy,helytálló mindkettõ.:D:D:D:D
És csodásan kizártuk a külvilágot.:D
Folytatása lesz ennek még,ha minden jól megy nem is akármilyen.:D
Lassan infók is lesznek,aztán mehet az "eriszd el a kajám".:D:D:D:D
(Györgyina :D)
Nita:nem köszönöm meg,jó voltál és kész.:D
Lisa:milyen kis magán akció-producijóról maradtam le?:D
Nagyikádat isten éltesse még legalább ennyi évig.:D
Sziszi:nekem ott voltál te is,mert gondoltam ám rád ezerrel.:D
Fúúú...jjééééé....már régen csiviteltem ennyit.:D
Vicaa:Anna jön,lát,tarol,és kidumál a gatyámból.:D
Porshe:ideje lenne mán neked is jönni.:D
Na még elõfordulhatok.:D

Nincs jelen

#9291 2009-04-20 21:48

judy1981
Tag

porshe: én már jártam gyõrben pontosan 2x, összesen kb 1 órát. 1x csak a vasút állomást láttam, de másodszor már az állomás környékét is láthattam :D Ennyit is csak azért, mert volt egy vasutas (konkrétan kalauz) barátom, akit meglátogattam Székesfehérváron, és pont akkor helyezték a Rajkai vonalra (áthúzva minden elõzetes tervünket), így ha együtt is akartunk lenni egy kicsit, mennem kellett vele. (Akkor 5 nap alatt kb 2000 km-t utaztam). De amit láttam belõle, tetszett. Szóval én is vágyom oda, de innen keletrõl legalább 3-4 napra kellene tervezni, hogy értelme is legyen.
roor: elõször pontosan addig :D Na de ne ámítsd már a népet!!! Nem kellett téged tömni, tömted Te magadtól is. Különben sem hinné el senki :D De attól még a jégertesóm maradsz :D

A mai ebédemnél eszembe jutott Lisa kapszulája. Hát komolyan mondom ilyen babgulyáshoz még nem volt szerencsém. Egy némelyik bab ütötte a mércét. De ezeket meg lehetett rágni :D

Nincs jelen

#9292 2009-04-21 09:41

Nelly
Tag

Sziasztok

Nahát tiszta irigy vagyok,csak most tudtam gép közelbe kerülni...és olvasni..örülök,hogy mindenki jól érezte magát a talin :)
Mint már írtam nem tudtam megoldani,hogy ott legyek :(
És hát amúgy sem voltam formában,ez a rohadék kóstolgatott :) de úgy tûnik most már békén hagy :)
Ma nem dolgozom,de péntekig megyek végig..a hétvégén meg utazom Nyíregyre,találkozok a volt munkatársakkal barátokkal,meg van egy két elintézni való dolgom.

Furi,de valahogy úgy érzem itt Pesten mintha gyorsabban telnének a napok,ja és itt is megtalál minden hajléktalan,nem tudom rám van írva,hogy gyere adok cigit..vagy mi?!
Azért van ami hiányzik..pl a régi melóhelyemen zabálhattam egész nap :) csoki,keksz,kaja...na itt nem lehet csak szigorúan kaja idõben :(
Estére már olyan éhes szoktam lenni,hogy felfalnám a hûtõt is :)
Viszont így,hogy nem eszek egész nap asszem a mennyiség mintha változott volna.
Na éhes is lettem..megyek benézek a hûtõbe :)

Remélem mindenki jól van,pussz mindenkinek..és nagyon szép napot..:)
Lehet még leszek :)

Nincs jelen

#9293 2009-04-21 12:00

judy1981
Tag

Nelly: pontosan rád van írva. Látják, hogy kicsi vagy, és azt hiszik, hogy nem küldöd el õket melegebb éghajlatra, mert esetleg termetednél fogva nem vagy harcias. Tõlem nem kérnem cigit. Bár nincs is nálam. :D De korábban sokszor megállítottak engem is. Pont ez az eset áll fenn a buszon is, mikor majd' bele pusztulsz, annyira sz..ul vagy, mégis téged találnak meg 30 másik fiatal közül, hogy add már át a helyed... Legdurvább az volt, mikor napok óta nem maradt meg bennem semmi, falfehér voltam, és egy pasi odajött, hogy "nagyon el vagy fáradva?"
Mi az, hogy nem hagynak téged enni?

Nincs jelen

#9294 2009-04-21 14:50

Nelly
Tag

Judy:na engem még nem próbáltak felállítani a buszon,metrón,villamoson..meg mit tudom én mi van még itt :)
De gondolom elõbb utóbb ott is meg fognak találni :)

Kajálni meg hagynak..csak hát itt mindenki a munka hõse és nem értem igazából miért jó fiatalon kinyírni az emésztésed..mert nem egészséges,hogy egész nap nem eszel..csak mondjuk 1-tõl 2-ig amikor töltöd a kaja idõd,utána este zárásig 8-ig már semmi.
Én reggelizni szoktam(errõl nem mondok le)és megbeszéltem,hogy 2-szer fél órára bontom a kajaidõm..ami bizonyos idõ után befuccsolt,mert a második felét egy idõ után nem tudtam kivenni..
De amúgy nem szállok harcba ezért ,mert már nem sokáig dolgozom ezzel a csapattal..
Hát ennyit errõl..

Nincs jelen

#9295 2009-04-21 15:13

OptimusAMD
Tag

Hali!

Nelly : Olvasom amit a kajaidõrõl írtál és irigykedem. :D Az én fél órám jó, ha 6x 5 percre sikeredik. Óóó, áldott szállodabiznisz...:D Sebaj, a bélésem, már megszokta. A reggelirõl viszont én sem mondtam le, az kell! :D

Nincs jelen

#9296 2009-04-21 17:03

roor
Tag

Halika!

Kedveskéim!
Villámgyors gondolkodásra és cselekvésre kérnélek titeket!
Lehetõségünk lenne egy talira.(Vagy többre.)
Itt nálunk a kerületben (XV.) ,Györgyina szíves közremûködésével,kapnánk termet,ahol meg lehetne ejteni egy batyus talit!
Evõeszközöket,poharat stb. biztosítanának nekünk,az össz költség annyi lenne,hogy a portásnéninek kellene 5 darab kemény ezrest összedobni hogy miattunk tovább marad,illetve elpusztítja a romokat utánnunk.
Ez létszámtól független.
Viszont a héten meg kéne jelölnünk két idõpontot.Legalább nagyjából.
Na azért apró csavar is van a dologban:pénteki napot tudunk foglalni.
Tudom,tudom,kicsit macerás,de hát ajándék nyihahának nem vizslatjuk harapókáját.
Na így velõsen ennyit,kérdésekkel bátran lehet zaklatni.
Ja igen.Szállással kapcsolatban elkiabálni nem akarunk semmit,lehet itt is lesz ajándék lóerõ,de ezt nem kézpénznek venni.

Nincs jelen

#9297 2009-04-21 23:57

sziszi32
Tag

Felség, örülök, hogy ien terveket forgatsz szépséges buksidban, remélem, sokan jelentkeznek majd! :D
Danisztori: ma délután virágokat ültettünk, Danika pedig homokozással töltötte az idejét. Azaz, a frissen elvetett fû vonzotta, és gondoskodott róla, hogy apuci minden erõfeszitése ellenére, ne legyen majd egyenletes a gyep. :D :D :D
Sógornõm jól van, pici baba még jobban, elvileg vasárnap haza is engedik õket.
Hol vagytok, népek?
Györgyina, péntek óta nem jött tõled üzenet, minden rendben van?
Vica: válasz mail?
Lisa? Ja, te tanulsz, igazoltan hiányzol. :D :D :D
Luci? Dolgozol valahol, vagy babázol ezerrel? :)

Nincs jelen

#9298 2009-04-22 09:31

én
Tag

Tali! Az jó! Nézzünk ki megint egy többnapos ünnepi hétvégét. Ott lesz egy hosszú hétvége! Ehhez mit szóltok? Május 30, 31 és június 1-e. Tehát május 29-én pénteken?

Nincs jelen

#9299 2009-04-22 10:58

sziszi32
Tag

Sziasztok, nálunk nagyon szép az idõ, kinn vagyunk sokat, én virágot ültetek, Dani pedig kiszedegeti, fõleg a napraforgópalánták a kiszemelt célpontok :D :D :D
Ma megyek tanitani, de jó, :( mivel a gyerekek ilyen idõben egyszerûen nem hajlandóak a tananyaggal foglalkozni, olyan találékonyak a figyelemelvonásban, hogy csak na! :D :D Mintha összebeszéltek volna...
Anyám tegnap azt mesélte, hogy a házuk elõtt egy autónak menet közben kitört a kereke, és nekiment a vele szembe jövõnek, amelyik majdnem anyámék autóját sodorta el. Nem lett baj, kb. fél méterre állt meg tõle.
No, erre megnézte a férjem a mi autónk kerekeinek állapotját, aztán hamar megálltunk egy szerviznél, ahol megállapitották, hogy a hátsó kerekünk csapágyának 'annyi', és nem sok kellett hozzá, hogy kitörjön a tengely. :( A sógoroméknál is ugyanez a gond van az autóval, hát most mindenki nagyon "örül" ennek a kis kiadásnak. Pont erre volt szükségünk most anyagilag. :( De legalább nem lett nagyobb baj. Ez is valami, nem? :)

Nincs jelen

#9300 2009-04-22 13:12

Lisa
Tag

Sziasztok,
Sziszi: mit vársz szegény gyerkõcöktõl, hogy tanuljanak, vidd el õket valamerre! :D
Az idõ itt is gyönyörû, én is inkább kint tanultam, vagyis ööö tanulok!
Egészségileg minden oké, várom az ererdményt majd érkezik postán vagy mi egy más.
Gondoltam írok, mert igaza van Sziszinek, hogy alig írunk, és akkor már legalább én maradjak hû a fecsegéshez :D
Szóval itthon ennyi, azóta nagyon nehéz abba hagyni az étkezést :D mióta zöld utat kaptam, egyfolytában csak tömöm magam. Pláne hogy tegnap pasek megint készített nekem olyan fincsi bucikat töltve, minden jóval  kolbásszal , sonkával, füstölt sajttal..no jó nem ömlengek, mert csurog a nyálam és reggel már mind az összeset  megettem...szóval nyári talin hordó leszek :D
Amúgy most a talihoz nem tudok hozzá szólni, mivel még csak most volt ez a tali,sajnos semmi nem biztos így hirtelen elõre. De nagyon szépen köszönjük a lehetõséget és úgy veszem ki, hogy ezzel késõbb is lehet élni.
Aki tud jelentkezzen pár sort...
Vicaa, Roor, Luci, Pilli, Nita, Ánya (ha tudsz belépni)Györgyina és persze a fiúk is!!!!
Zotyesz: Neked mindig kívánom a jobbulást!!!
Judy: nehogy azt hidd, hogy kihagytalak, csak hát, Te vagy olyan rendes és jelentkezel mindig!!! Tök jó!
Zolcsi: írtam Neked , megkaptad?
Linus: ha néha tudsz olvasni puszi Neked, Nelly Neked szintúgy külön!!!
További szép napot Nektek!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb