#9301 2009-04-22 13:42
- Vicaa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Lisa: nálunk is süt a nap ezerrel :)
Bár most annyira nem élvezem, hány az ingerem, menõzik a hasam, fáj a fejem. Nálam ha jön a nyár egyenes arányban jön a crohn is. Azért reménykedek, hogy csak a tegnapi levestõl van.
Nagyon örülök viszont annak, hogy neked jó az étvágyad, külön puszi Paseknek, hogy ilyen finiket készít :) Csak ne aggódj plusz kilók ügyben, rádfér!
Anna tegnap a gyógytornásznál már megállt egyedül és pici segítséggel tett pár lépést. Itthon már nem akaródzik neki, de azt az instrukciót kaptuk, hogy ne erõltessünk semmit.
A tanulással sehogyse haladok, pénteken vizsga, holnap remélem még azért rá tudok "kattanni" egy kicsit, Anyu bevállalta Annát.
Tali ügy: most én se ígérhetem, hogy megyek, mert most kezdõdik a vizsgaidõszak (azaz hivatalosan május 4-én).
Roor, köszi, tudom én, bizti így lesz, olimpia és miegymás :D, csak rögös az út odafelé.
Luci mizujs???
Manó, hogy vagy, ezer éve nem jelentkeztél!
Többiek????
Nincs jelen
#9302 2009-04-22 15:16
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vagyok én is csak eléggé nehéz a gép közelébe férköznöm.:D:D
Vasárnap eléggé még aznaposan valamennyire kitakaritottam majd döglés ezerrel.most , hoyg itt a jó idõ a játszótéren vagyunk a gyerekekkel és csak este jövünk fel.Vásárlás takaritás sütés fõzés mosás.:D:D
A jövõhetem kicsit zsúfi lesz mert hétfõn Norbival megyek dokihoz és ott is marad egy kicsit pihenõn csütörtökön hozom haza , majd valamelyik nap dokibácsi és persze amit már nagyon várok , hoyg pénteken utazom!!:D:D:D
Lesz három napom végre pihenni.:D:D
Sziszi!
Poprád - hotel Satel.
Nem tudod milyen az idõ arrafelé??(nézzem meg a neten):D:DSirohát vigyek vagy rövidnacit??:D:D:D
Látom Danika nagyon aktiv , de igy is kell ezt csinálni.:D:D
Lehet , hogy õ is kertész lesz??:D:D:D
A ygerekeket meg ilyen szép idõben már nagyon nehéz lefoglalni és ha belegondolok akkor szerintem te is inkább kinn lennél tanitás helyett.Találj ki nekik valamit.Amikor én suliba jártam akkor volt , hoyg a suli udvaron tanultunk árnyékos részen .:D:D
Vicaa!
Már ez is haladás és fel a fejjel minden rendben lesz!Annácska nagyon ügyi kislány és ne felejtsd el , hoyg mirõl beszéltünk a talin!:D:D
Nagy puszi Annácskának Rolitól!:D:D
Te is vigyázz magadra és gyógyulj meg!!
Én se birom a meleget és már elõre félek a nyártól!!!
Lisa Pasek!
Tesék tanulni mert irrrrgum - burrgum.:D:D
Örülök , hogy jól vagytok az eredményed meg hamarosan érkezik és minden rendben lesz!!:D:
Ez a buci újjfent nagyon jól hangzik és finom is lehet!:D:D
Remélem Pasek eszik rendesen mert ha nem akkor megyek és megtömöm mint a libákat!:D:D
Rád meg rád férnek a kilók!!:D:D
Nincs jelen
#9303 2009-04-22 15:56
- sziszi32
- Tag
Luci, idõjárásról, kajáról jövõ héten tudok bõvebbet írni, úgy értettem ugyanis, hogy méjus 1-én mész... szólj, ha már erre a hétvégére kell. A Satel hotelrõl ennyit tudok mutatni per pill:
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
<kép>
<kép>
Szerintem tökszép helyre mész!:D A napi menü 3,49 euro, kb. 1050 ft. Ez abból áll, hogy: 1 fajta leves, kb. 5fajta második, amibõl lehet választani. Az "Alfa" nevû éjszakai klubb árajánlata nincs feltüntetve :D :D
Az idõjárás ma Poprádon napközben 17 fok, éjjel 3 fok. Jövõ héten még leirom, hogy milyen idõre lehet számítani. :D
Nincs jelen
#9304 2009-04-22 16:16
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi,öröm látni téged is.:D:D:D:D Meg a kis huncut fiadat aki jól mutat azon a bizonyos porcelánon.:D
Lisa:ne vidd túlzásba a tanulást,nem szeretném hogy káros legyen.:D
Vicaa:stram a kis Anna és te is.:D Punktum!:D
Tudom naív vagyok,de azt hittem kicsit jobban rárepülünk a talilehetõségre.:(
Tudom hogy most volt,de hát ebbõl sosenem elég.:D
pá
Nincs jelen
#9305 2009-04-22 16:21
- sziszi32
- Tag
Felséges felség, hogy gondolhatsz ilyet hûséges, alázatos alattvalóidról, hogy nem akarnak veled, óh magasságos talizni.. én legalábbis nem felejtettem el könnyelmûen tett ígéreted, hogy kelet felé is elkezdesz dicsõséges lucipereputtyoddal terjeszkedni... :D :D :D Adj idõt a népeknek, hogy magukhoz térjenek abból a csodálatos élménybõl, hogy ismét audienciát engedélyezel nekik :P
Nincs jelen
#9306 2009-04-22 17:22
- zotyesz
- Tag
Halihó
Ma voltam ilyen 3d hasi ultrahangon minden jól látszott és ugye fájdalom mentes is volt. Egészen a végéig amíg a doki úgy nem döntött,hátulról magáévá nem tesz az ultrahangos micsodájával.Na innentõl kezdve már tiszta vastagbéltüki feeling volt és percrõl percre kezdtem megutálni a dokit.Az eredményrõl csak annyit sikerült az elmúlt 10 év legrosszabb eredményét produkálnom.
Nincs jelen
#9307 2009-04-22 20:02
- judy1981
- Tag
Lisa: kint a szabadban lehet a leghatékonyabban tanulni, ha csend is van. :)
Pasek: szerintem megvan a feladatod a bükkszentkereszti talira. Hátha jobban sikerül, mint a pizza :D
roor: az a hétvége jónak tûnik a talira, de lehet pont Gy. jön haza, mivel hosszú hétvége lesz. De a péntek tényleg húzós lenne. Tudom, hogy idõpontot kell mondanod, de tudod, hogy sokan nem tudnak ennyire elõre tervezni. Ha megszabod az idõt, akkor úgyis mindenki elkezd dolgozni azon, hogy szabad legyen akkor.
Zotyesz: :(
Vica: ez ám a visszafogott megfogalmazás! :D
Kb nálam is ez a helyzet, csak az ingerem nem hány, de a héten minden más beüt. Sõt, valamiért az allergiám (vagy mi, még nem tudom, csak tippelek), is tombol. Már fáj a mellkasom a sok köhögéstõl. Ha minden igaz, pénteken megyek a tüdõgondozóba. Már, ha lesz kedvük dolgozni pénteken. Beutaló van, panasz van, fõnökkel lebeszélve, holnap azért odatelefonálok, hogy lesznek-e. Ma délután lettek volna (elvileg, mert ma sem vették fel a telefont), de elõre bejelentett ellenõrzés volt nálunk, és olyan jól érezte magát nálunk az egyik ellenõr, hogy alig akart elmenni :D És még sürgõs munka is volt :( Na azt hiszem, beüzemelem a sólámpámat, hátha... Ha már kaptam... :D
Nincs jelen
#9308 2009-04-22 20:34
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Imádlak mondtam már??:D:DTe egy isten vagy!:D:D
Nagyon szépen köszönöm és igen a jövõhét végi idõjárás lenne inkább aktuális!:D:D
A veled töltött tali pedig meg lesz ám elõbb vagy utóbb!ezt vedd fenyegetésnek!!:D:D
Judy!
Vigyázz te is magadra és gyógyulj meg minél elõbb.Remélem nincsen semmi komoly!
Zotyesz!
Hát ez most jó is meg rossz is!:(:)
Nagyon nagy a gáz????
Voltam ma megint a játszon.Eléggé uncsi ám igy egyedûl ücsörögni hiszen mások nem jönnek le és a gyerekek meg csak szaladgálnak jobbra balra.De azért vannak telefonok és kedves emberek akikekkel beszélgetek.:D
Ma letetm homokos a homokozóban és legeltem egy homokozóvödörnyi füvet!:DA füvet a nyuszinak szedtem és egy kicsit kiszáritom mert frissen nem nagyon tesz jót neki (megfostosodhat - chronos Lesz):D:D
Az esti fürdésnél a két kicsivel pancsiztam amikor a Niki gondolt egyett és úgy döntött beleherep a Rolka fenekébe.Na kicsi fiamnak nem is kellett több mint a veszett kutya nekiesett a NIkinek és visszaadta a harapást!:DA Niki elkezdett panaszkodni , hogy a Roli megharapõta mire scak azt a választ adtam , hogy igaza volt csak visszaadta.:D:D
Persze nagyobbik fiam is lent volt , de nem velem hiszen õ már külön utakon jár.Egyszer csak megjelenik két csajjal az oldalán.Hát egy már nem is elég neki?:D:D:D
Vacsoránál közölte , hogy neki csak egy vajas kenyér kell feltét nélkül,és ezentúl vacsorázik velünk , de nem eszi azt amit mi mert fogyókúúúúúúúrázik!:DHát erre kiváncsi leszek fõleg arra , hogy m,eddig fogja birni!?:D:D:D
Nincs jelen
#9309 2009-04-22 20:55
- kitti60
- Tag
Sziasztok! Jelentkezem én is..mostanába elért a tavaszi fáradtság és semmihez sincs erõm még mindig. De ami felviditott és erõt adott hogy ma kimondta az orvos a kimondhatatlant :D Hogy abbahagyhatom a medrolt, de ha 2-3 hét mulva sem múlik a fáradékonyság akkor felirja az Imurant. De a szövettani eredményemen már a colitisre is utalgattak, azért a doki megmarad a crohn-nál :D
Szóval mindentõl eltekintve jól vagyok, csak sokat alszok..és ami bánt hogy mostanában még az angolhoz sincs erõm..de mindig ez van! Elhatározok valamit és félbehagyom, most nem akarom ezt tenni! Nagyon szeretném azt a középfokút, bizonyitani akarok magamnak és másoknak is hogy tudok..! De elszomorit hogy ilyen lusta vagyok és semmi kitartás nincs bennem! :(
Mindenkinek tünetmentés szép tavaszi napokat kivánok és sok puszit küldök! :)
Nincs jelen
#9310 2009-04-22 23:38
- István 1988.
- Tag
Sziasztok.:-) Hû egy talira egyszer nekem is el kell jutnom:-D :-)
Kitti60 igen sajnos a fáradékonyság vele jár ezzel a betegséggel:-( Én is fõleg munka közben...Fúúúúú:-D volt hogy majdben elaludtam...:-D Pár másodperc ki is esik XD :-D De, majd csak jobban leszünk....sok-sok vitamint enni.... :-);-) Jobbulást mindenkinek. Vigyázzatok magatokra.
Jó volt Újra itt :-D jó itt a hangulat :-D :-)Holnap is jövök:-D sziasztok
Nincs jelen
#9311 2009-04-22 23:42
- sziszi32
- Tag
Luci: zavarba hozol :P Errõl eszembe jut jack sparrow egyik mondata: ahol tudok, ott segitek! :D (egyébként ezt akkor mondta, amikor végképp összekutyult mindent :D)
Vica: ment válasz.
Zotyesz: hát, legalább sikerült a dokit kizökkentened. :( Ez is valami. Remélem, fájdalmaid nemnagyon vannak.
Kitti: épp ma gondoltam arra, hogy már rég olvastalak. :) Gondolom, lassan jön az év végi hajtás, bár neked biztosan nemigen kell sminkelni a bizit, ugye? Én bezzeg tudnék sztorizni a last minute- tanulásokról... :D :D :D
Lisa- és Pasekkincs: jó tanulást, utána pedig jó összebújást! Pasek: Lisa kutya orrát nem puszilgatni! Remélem, már megtanultad, mi a különbség a két Lisa orrocskája között!!! (segitségképpen: az egyikük orra nem nyálas :P)
Felség: ment mail. :)
No, megyek, mert ez a minizsarnok kinyuvasztott. Ma a munkám (és fórumozásom) miatt kicsit többet volt apucival, de mikor este hazavergõdtem, az ajtóban állt, és amikor meglátott, azt kiáltotta: anyuuuu! :D Nagyon jól esett, hogy végre nem azt hallgattam egy percig hogy apa-mama (a mama az a nagyija).
Apuci készitett neki darálhúsos paradicsomos krumplit, de ez a bitang csak akkor volt hajlandó megenni, amikor feltuningoltam az egészet tarhonyával! Estére úgy bepakolt, mint valami bélpoklos, szépen elõredudorodik a pocikája tõle. Elkezdte egyébként az este drága szülõanyját harapgálni és csipkedni, ennek viszont csak õ örült, a szenvedõ alany, mármint személyem, már kevésbé. :)
No, elég belõlem, jó éjt! :)
Nincs jelen
#9312 2009-04-23 00:08
- István 1988.
- Tag
Ó már itt is vagyok, mert már holnap azaz már ma van :-D Hol nem volt jó a zene ? a talin?! egy kis progressive trancet is lehet néha... :-D XD jól van na........vicceltem :-) én olyanokat szerzek költök készítek.. :-) de amúgy meghallgatok mindent....
Üdv.
Nincs jelen
#9313 2009-04-23 06:21
- Vicaa
- Tag
Sziszi fogok válaszolni, de nem ígérem, hogy még ma, azért igyekszem.
Nincs jelen
#9314 2009-04-23 08:26
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Ha nem gond itt nem válaszolok külön-külön. Annyian , kedvesen érdeklõdtetek, hogy inkább egyben leírom.
Tegnap csörgött az a fránya telefonom :(
Dokibácsi hívott, és közölte, hogy sajnos nem mondható sikeredettnek a vizsgálat...túl sok idõt gondolt a capsula, hogy a gyomorban tölt (kb.5 óra) így a belekrõl nem is nagyon készült értékelhetõ felvétel. Ammi talán még rosszabb, hogy onna is csak a már megengedett ivás vitte az útjára. Lehetséges, hogy szükület miatt nem tudott "magától" távozni" a csoda. Így most az a helyzet, hogy meg kell ismételni a jó kis "fulladásos sztorit" és 2-3 óra múlva ha nem hajlandó menni, endoscoppal lenyomják (erre nem tudok jobb szót mondani) :(
Azért így is tükit is javasolja, úgy hogy azt sem tudom, hogy nyelek is, de lehet hogy majd lesz belõle dugás is.
Eléggé bizonytalan, mert azét mégse akadjon el...
Nagyon rendes volt a doki kedden megyek egy kis hashajtás és napközben, vagyis reggel nyelek és követjük az útját.
Aki "izgul" nem kell nem viszem a mutogatott capsulát újat kapok :D :D :D
Látjátok milyen kiváltságos az ember, én nem is érem be egy ilyen "csodával " rögtön akarom a másikat!
Ennyi röviden.
Zotyesz: sajnálom , hogy végül is meg kellett szenvedned, de az eredményt még jobban. Vigyázz Magadra!
Ma már nem igen leszek (vagy még is :D ) szép napot Nektek!
Lisa
Nincs jelen
#9315 2009-04-23 10:22
- én
- Tag
Lisa! Nekem egyszer is sok lenne nyelni, de te látom bátor lány vagy! Asszem nekem ébren kaján kívül semmit nem tudnának letolni a torkomon. Már a torokbekukkantástól is hányhatnékom van sajnos. Na csak bátran, fel a fejjel! Ennél már csak jobb lehet minden. Aztán tessék vidáman felfogni és beszámolni. Pasek elkisér megint? Ha kell valami segítség, mindenképp szólj, szívesen bármit, de tényleg! Ráérek a jövõ héten!
Sziszi! A WC-n ülõ Danibetyár aranyos nagyon. Gondolom korán volt még, mert olyan álmoskás volt!
Luci! A jövõ hétvégén nem gondolni semmire, élvezd a kiszakadást és regenerálódj! Telefont kikapcsolni, eldobni! Egyébként minden gyerek túlesik a kamaszkorban evvel a fogyókúra dologgal. De ahogy még nõni fog a fiatalember, úgy fog egy kicsit karcsúsodni. Persze nem árt mellé, ha nem is fogyókúra, de legalább, hogy vigyázzon arra, hogy mit és mikor eszik! Ez a hiúság. Innentõl kezdve majd kezdheted elzavarni a csajokat a szobájából!
Zotyesz! Megirigyeltem tõled, megyek én is 3D-re. Kaptam gyorsan idõpontot. Így köszi nem kell a segítség!
Vicaa! Csak nyugi. Mondom mi majd izgulunk helyetted.
Akkor akikhez nem szóltam külön, azokra is gondoltam ám: Györgyina, roor, Mercy stb. Na meg a fiúkra is. Jut eszembe: Norby hol vannak a te képeid?
Puszi mindenkinek és ma várjuk újra a tavaszt!
Nincs jelen
#9316 2009-04-23 11:03
- Györgyina
- Tag
Kedves Lisám! Nem is tudom mit irjak Neked. Sajnálom. És legyen ezuttal sikeres és jó eredményed.
Nincs jelen
#9317 2009-04-23 11:27
- Marthuska
- Tag
Sziasztok!
Lisa! Sajnálom, hogy nem volt sikeres a vizsgálat. Ez éppen elég bosszantó, így kénytelen vagy tovább kínoztatni magad. :(:(
Zotyesz! Jobbulást kívánok neked is!
Nincs jelen
#9318 2009-04-23 12:54
- judy1981
- Tag
Na álljon meg a menet!
Mi az, hogy hol vannak a Norby képei? Én még egy képet sem láttam a taliról! Még a sajátjaimat sem :D Na jó, az max 4-5 db lehet. E-malit kérek de gyorsan!!! :D
Lisa: :( Lehet csak a mérete miatt számít nagy csodának az a kapszula :D Bár, ha Pasek elég élethûen írta körül, akkor lehet csak nem tudta bevenni a kanyart :D Majd drukkolunk!!! Gyûjthetnél valami mást is, mint kapszulákat... Pl: szalvéta, gomb, bélyeg, kaktusz, kilincs, stb. :D (több nem jut eszembe)
István: ami a zenét illeti, hát egy hiperaktív gyerek is bealudt volna rajta :D Ha eljössz egy talira, ott valószínûleg a "de amúgy meghallgatok mindent" kategória lesz a nyerõ :D
Györgyina: remélem kiheverted a tegnapit :D Megtaláltam, megoldottam.
Nincs jelen
#9319 2009-04-23 13:03
- én
- Tag
Judy! Küldtem mailt!
Nincs jelen
#9320 2009-04-23 13:09
- sziszi32
- Tag
Luci, ha a a piszkos anyagiak nem állnak útban, akkor nem lehet norbit valami sportfoglalkozásra beiratni, vagy kezdetnek egy konditermi bérlettel meglepni (mármint, ha ebben a korban már megengedett)? Azzal többet elér, mint az éhezéssel, legfeljebb "megtanul" nassolni, ha nem eszik rendesen. :)
Én: igen, rögtön reggel azzal kelt, hogy "kaka", azért szaladtunk a vécére vele. :) :) Nem volt eredmény, de a szándékot is értékeljük! :D
Nincs jelen
#9321 2009-04-23 14:27
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Elõre is bocsánat Roor-tól és Györgyinától!:d
Látom ez a tali nem annyira megfelelõ!:(:(
Az én ötletem a következõ lenne!
Kössük össze a kellemest a hasznossal és szervezzünk egy baba-mama és batyús talit egybe!
Idõpont május 30.szombat helyszin városliget.
Ez úgy is ünnepi hétvége és ráadásul vasárnap gyereknep.Aki akar bemehet az állatkertbe vagy a vidámparkba
tudunk batyuzni és ott van még a sörsátor is.
Vélemény?????:D:D
Nincs jelen
#9322 2009-04-23 14:40
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Kézilabdázik a Norbi , de a konditerem még nem neki való hiszen még fejlõdõ szervezet.:D:D
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
Nem ér!!!!:D:D
Dani nagyon ügyes kisfiú ezezl a wc dologgal.Nálunk a kaki még szóba se jöhet a pisilést próbáljuk , de eredménytelenül.Wc-re ülés erölködés aztán semmi majd kicsit késõbb újra próba , de semmi aztán meg valahol belelépek , vagy az esti fürdõviz.:D:D:D:D
Szóval a kép nagyon jó és tényleg le a kalappal elõttetek.:D:D:D
Nem akarlak én zavarba hozni!:D:D
A számodat azért majd Roortól elkérem biztos ami bizti!:D:D(persze csak a te beleegyezéseddel)
Zotyesz!
Mi volt ma a dokinál?
Kitti!
Jó látni téged is és hidd el mi is fáradékonyabbak vagyunk.
Azért túl sokat ne akarj magdtól mert árthat.
Ügyes és okos kislány vagy megtudod könnyedén tanulni.Néha kell egy kis lazitás!:D
István!
Nem tudsz aludni??:D:DA talikon pedig mindenkit szivesen látunk!!!
Lisa!
:(:(:(:(:(:(:(
Miért akarsz kilógni a sorból?:D:D
Még egy nyelés??hát nem volt elég az az egy is??
Nagyon sajnálom , hogy igy alakultak a dolgok és tessék összeszedni magadat mert irrgum - burrgum.Nem lesz semmi gond !
Erõs csajszi vagy!!!
Nyelned mikor kell megint??Nem a tüki lesz elõbb?Lehet , hogy ha tükit megtudja csinálni akkor nem is kell újra nyelni.
Sokat gondolok rád!!!!!!
Én!
Azért atelefonom nálam lesz és be is lesz kapcsolva mert aakkor min hallgatok majd rádiót!?:D:D
Ennek az útnak csak egy hátulütõje van ,hogy mivel egy termékbemutatóval foglalkozó cég szervezi igy egy bemutató is közbe van téve.:(
De nem baj mert az elején ott vagyok füles be és rádiót hallgatok aztán a szünetben meg lelépek egy kicsit!:D:D:D:D
CSavargók merre vagytok????????:D:D:D
Nincs jelen
#9323 2009-04-23 15:41
- sziszi32
- Tag
Luci, ne irigykedj, mert nincs mire! Dani egyik rossz szokása, hogy mikor valamelyik szülõje a budin trónol, belopakodik, és felkéredzkedik az ölünkbe. :D És egyszercsak elkezdett utánozni. A végén már sz.rni se tudtam a röhögéstõl, mert olyan erõlködésbe kezdett, hogy rögtön bekakált. Ekkor kipróbáltuk a bilit, de rémülten sirni kezdett. Azt meg élvezi, hogy a vécén ül, de már bitang betyár ebben is, mert eddig szólt, hogy lesz "termés", most meg hallgat, mint a sült hal, ha "akció" készül. :D :D :D Ilyen eredménnyel lehet, hogy Roli sokkal hamarabb elhagyja a pelust! Minket arra készitettek fel, hogy egy-két év még, úgyhogy nem erõltetünk semmit. Ha menni akar, visszük, de amúgy nem ültetem még vécére bizonyos idõközönként. :) (vagy legalábbis igy hallottam, hogy egy-két óránként ültetik bilire a babát, hogy szokja meg a bilizést. vagy lehet, hogy máshogy kell??? :()
Norbinál ez egy javaslat volt, gondoltam, hogy fejlõdõ szervezet, annak nem tesz jót még a konditerem. Nem akartam belekotnyeleskedni feleslegesen. :)
Mai sztorim: csörög a telefon, egy kedves nõci mondja, hogy ekkor és ekkor a kassai carrefour-ban bemutattak nekem egy terméket (párnát), és mit szólnék hozzá, ha eljönnének hozzám elõadást tartani ezekrõl a bio-ágynemûkrõl. Mondom neki, ugyanily udvariasan: köszönöm, nem. A nõci, mint aki nem hallotta, tovább folytatja, hogy három házaspárt kellene elhivnom erre az elõadásra, és akkor kapok ingyirbe egy csodatakarót. Mondom ismét (továbbra is udvariasan): köszönöm, nem. Akkor felhúzta elképzeléseim szerint gondosan sminkelt szemöldökét, és furcsállotta, hogy miért nem. Merthogy ez ilyen meg olyan jó, nekem és van férjem? mert akkor neki is direkt jó. Na ekkor elegem lett, és egy kicsit nyomatékosabban mondtam: köszönöm, N.E.M. És leraktam a kagylót. Nemcsak az anyagiak miatt, de én is utálom, ha valaki ilyesmire el akar hivni, mert ott már annyira ránk akarják tukmálni az ilyen árut, hogy szinte meg kell sérteni az elõadót, hogy megértse a nemet. Vagy pedig, ami még rosszabb, nem is egyszer hallottam már, hogy tök' csóró népeket rászedtek 2-300 ezres ceppterr fazekakra, aztán meg fogták a fejüket, hogy ezt most mégis mibõl fogják fizetni... (nem a termék ellen van kifogásom, félreértés ne essék, csupán az üzleti stratégia pofátlan stilusától megy fel a vérnyomásom). Másrészt, most már értem, hogy valaki szinte sportot csinál abból, hogy ilyen elõadásokat rendezzenek a lakásában, ezek szerint más cég is ad "ajándék" takarót, miegymást... hm... :)
Nincs jelen
#9324 2009-04-23 15:58
- én
- Tag
Sziszi! Ne rémisztgesd szegény Lucit. Ahova Luci megy, az egy másfajta termékbemutató. Gyakran szoktak ilyet szállodákban rendezni. Általában elég jó szállodákban többnyire programmal esetleg félpanzióval. Cél, hogy vegyenek ott vagy valahol máshol üdülési jogot. Szoktak ezekrõl a helyekrõl filmet vetíteni, elõadást tartani, rábeszélni. Aki beugrik az vesz egyet, aki nem, az meg kibír egy klassz hétvégéért egyszer egy 2-3 órás elõadást.
Szerkesztette: én (2009-04-23 18:14)
Nincs jelen
#9325 2009-04-23 16:27
- sziszi32
- Tag
Én! Az eszembe sem jutott, hogy esetleg Luci is ilyen üdülésre készült, úgyhogy ha tényleg errõl van szó, akkor bocs, és még egyszer bocs!!! :(
Nincs jelen
#9326 2009-04-23 18:16
- én
- Tag
Sziszi! Lehet, hogy nem ilyenre megy Luci, de én mostanában többektõl hallottam, hogy szállodákba meghívják az embereket egy elég baráti árért, de az üdülésért cserébe meg kell hallgatni egy elõadást, melynek keretében üdülési jogokat árulnak. De errõl Luci biztos többet tud!
Nincs jelen
#9327 2009-04-23 19:11
- judy1981
- Tag
Én: megkaptam, bár topic-ot is írhattál volna, mert beletelt kis idõbe, mire megtaláltam... :)
Luci: a 30.-a lehet nem lesz jó. :(
Engem Törökországba akartak vinni, de senkinek nem érte meg, hogy velem jöjjön :( Bár az én címemet egyetlen helyrõl tudhatták, mert anno egy barátnõm hívott, hogy ingyen kirándulás Gyöngyösre, ilyen meg olyan programokkal. Program: kb fél 9-re odaértünk valami kis faluba, betereltek minket egy pizzériába, és kb du. 2-ig sózták ránk az edényeket. Nem semmi elõadás volt. És két busznyi emberbõl kiszúrták, ha nem oda figyeltél. Ettõl még az iskolában is érdekesebb lett volna. Ebéd kedvezményesen kérhetõ volt. Választék: lecsós szelet száraz rizzsel, vagy lecsós szelet száraz rizzsel. kb 3-ra átértünk Gyöngyösre, ahol kisvasútra ültünk. Amit a buszsofõr üzletelt meg a jegyellenõrrel "kedvezményesen". Végállomás Mátrafüred (kisvasút állomás), ahol a fákon, és néhány házikón kívül semmi más nem volt. 5 perc múlva visszaterelik a népet, vissza Gyöngyösre, ahol kõkemény 30 perc szabadfogllkozás után indulás haza. De lehet ilyen áron is megérte volna pár nap Törökországért...
Nincs jelen
#9328 2009-04-23 19:50
- maszat
- Tag
Kedves Lisa!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a kapszulás vizsgálat. Erõs csajszi vagy te, szerintem a másodikra már profin megoldod a dolgot, de azért majd gondolok rád és szorítok neked.
Nincs jelen
#9329 2009-04-23 20:07
- roor
- Tag
Halika!
Offuffröffböff.:D
Zotyesz::(.Tessen gatyába rázódni.
Lisa:khm...izé....élvezetek halmozása káros az egészségre.:D Nem lesz gond.:D
Luci:elõbb megvolt a fél óra.:D
Tündérmami:pussz..:D
Nem vagyok a helyzet magaslatán,ergo bocs hogy rövid vagyok és hiánys.:D
Pussz és jobbulások,szép napok,kellemes élmények.:D
pá
Nincs jelen
#9330 2009-04-23 20:31
- zotyesz
- Tag
Embernek nem kell gatyába rázódnia múltkor elkapni egy mamut jól megrázni és bedobni tóba annyi rázkódás bõven elégnek lenni.
Nincs jelen
#9331 2009-04-23 21:08
- kitti60
- Tag
Luci :) Ha nem is irok de kivülröl szemmel tartom a dolgokat :P És elgondolkoztam már azon is hogy azért jött elõ ez a betegség mert tulzottan idegeskedtem anno, kis stressz aztán gyomorfekély és egyebek.. De mégse okolhatom magam hiszen az orvosok se tudják a pontos eredetét. Amugymeg minden okkal történik, vagyis az is hogy megbetegedtem(tünk)..hogy mi az oka?.. nem tudom :D
Lisa meg a nagygondolás Rád :)
Nincs jelen
#9332 2009-04-23 21:16
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
De irigykedem mert Dani legalább már sikereket ért el nekem meg csak a felmosás jut!:D:D:D
Különben én is voltam már ilyen egynapos kirándulásom amin különbözõ termékeket akarnak rád sósni hiszen élj egészségesen és tegyél az egészségedért!:D
De én csak akkor szoktam menni ilyenre ha valami olyan ajándékot adnak .Persze ezeket az ajándékokat mindeki megkapja aki utazik.:D:D
Különben ez is most egy ilyen bemutató lesz és valszeg azokat mutatják be amiket utoljára láttam.Csodaporszivó és edények no meg a cég álltal kedvezményes utazások.:D:D:DNo , de a hajamat leengedem könyökölök és a rádiót hallgatom a fülesen keresztül igy nem veszik észre.:D:D:D
Judy!
Ez az idõpont nem fix éás még senki se jelentkezett.:D
Roor!
Offuffröffböff. - Kedves egészségedre!!!:D:D:D
Fél óra? - igen! De lehet nekem is nem?:D:D:D:D
Zotyesz!
Na végre!:D:D
Mamut megvolt asszony jól lakor barlanghancur mehet,jöhet egy ujjabb gyerek.:D:D
De mit mondani gasztros doki ? Mit lehet valed kezdeni?:D
Kitti!
Tessék irni is nem csak olvasni!Hiányzol ám nagyon te is ha nem jössz!:D
Lisa!
Még csak annyit mondanék ahogy Pasek is mondja tudod"mélytorok" és akkor könnyebebn megy!:D:D:D:D:D:D
És ha már a hiányolásnár tartok akkor néhány név ami iyg hirtelen este eszembe (helyére)keveredik!:D:D
Vicaa,Györgyina,Sugi , Dusy , Pilli , Nita , Ánya(igazoltan hiányzik):DLinus , Manó, Kitti,Akiss,Szimi, Nelly,Norby,Aiolosz,Bánatos,OptimusAMD,Pasek,Zolcsi,Pocak....és bocsika ha kihagytalak , de hiányzol te is!
Szóval merre vagytok??????Mi van veletek??Hiányoztok!!!
Irrrrrrgum - Burrrrrgum rövid szösszenet!:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2009-04-23 21:23)
Nincs jelen
#9333 2009-04-23 21:19
- zotyesz
- Tag
Doki azt mondta menthetetlen vagyok és elmehetek ...hmm vagy ezt nem is gasztrosom mondta hanem a dilidokim ????:) :) :) gasztrossal ma nem tudtam beszélni majd holnap talán össze jön .
Nincs jelen
#9334 2009-04-23 21:25
- Lucifer
- Tag
Zotyesz!
Sajnálom , hogy gasztrossal nem tudtál beszélni , de várom ajelentésedet hogyha beszéltetek.:D
Nekem is azt mondta a doki , hogy elmebeteg én meg azt értettem , hogy elmehetek.Hát igy kerültem közétek mint beteg!:D:D
Nincs jelen
#9335 2009-04-23 21:28
- zotyesz
- Tag
hûha az elmehet a dilidokinál elmebeteg??tehát ezért nézet rám nagyon furin meg ajánlgatott valami trendi dzsekit de a színe nem tetszett.
Nincs jelen
#9336 2009-04-23 21:32
- Lucifer
- Tag
Miért nem kérdezted meg tõle , hogy esetleg nincsen más szinben??Bár lehet , hogy akkor méginkább furán nézet volna rád és többször mondja , hogy nem mehetsz el.És különben is akkor lehet , hogy azért értjük meg egymást ilyen jól mert mind a ketetn elmebetegek vagyunk és inkább eljöttünk?:D:D:D
Nincs jelen
#9337 2009-04-23 21:34
- zotyesz
- Tag
öö más színben na majd legközelebb. lehet ezért értjük jól meg egymást zsák a foltját szindróma lenne ? :) :) :)
Nincs jelen
#9338 2009-04-23 21:40
- Lucifer
- Tag
Lehet , hogy igazad van , van benne valami:D:D
De hát huléknek is kell lennie nem??
Nincs jelen
#9339 2009-04-23 21:42
- zotyesz
- Tag
Így van nem csak a normálisoké a világ :) mi is követeljük benne a helyünket tüntessünk az elnyomás ellen hülyék nélkül nem világ a világ .
Nincs jelen
#9340 2009-04-23 22:05
- Györgyina
- Tag
Picikéim! Itt nincs diszkrimináció. Itt minden hüle helyet és szót kap, igy én is. Semmi izgi,nem vagyunk feltünõek.
Nincs jelen
#9341 2009-04-23 22:09
- Lucifer
- Tag
GYerekek látom gyûlik a csapatunk!Akkor tényleg mehetünk lassan tüntetni.:D:D
Nem vagyunk feltünõek eltudunk veszni a tömegben és különben is mi nyiltan csináljuk.:D:D
Már nem nyomhatnak el minket!!!
Nincs jelen
#9342 2009-04-23 22:12
- judy1981
- Tag
Zotyesz: szójl már neki, hogy már tavaszodik, és meleg lenne a dzseki :D Azért a mamutossztorit hanyagold a doki elõtt :D
Luci: Zolcsiék gályáznak, megy a mókuskerék, majd jelentkezik. (Ma beszéltem velük, és nekik tuti nem jó a 30.-a :() De jól vannak.
Nincs jelen
#9343 2009-04-23 22:16
- zotyesz
- Tag
szóltam szóltam én de szavam neki mit sem ért meleg ide vagy oda kabátot adott volna mert ez az álma
Nincs jelen
#9344 2009-04-23 22:25
- Lucifer
- Tag
Doki álma egy kabát hogy abba beleközözze a Zotyát.
De Zotya ezt nem engedi igy inkább ott hagyja neki.
Doki bácsi szomorú s válla csupa bú.
Egy beteggel kevesebb , mi lesz most igy vele??
Zotyesz futva menekül s nem érdekli a lelet azt érti , hoyg elmehetek.:D:D:D
Nincs jelen
#9345 2009-04-23 22:28
- zotyesz
- Tag
látom ragályos vagyok mint a nátha
mindhiába a doki ezt elõre látta
ezért lett volna jó a kabát
megelõzött volna mint a járványt
Nincs jelen
#9346 2009-04-23 23:22
- Nita
- Tag
Icipici szösszenet!!!!!
Juj-juj nem akarok kikapni és szánom bánom jelentem olvastam, de ha itt ülök akkor is tanulom az exelt ezerrel kérem felmentésem az írás alól :D
Nincs jelen
#9347 2009-04-23 23:28
- OptimusAMD
- Tag
Halihó! :)
Roor: Lécci értezezz Lucival, neked mikor lenne jó jövõ héten (Kedd v. szerda) :D
Luci: A csavargók melóznak és sajna nincs idejük benn netezni, mert idióta amerikaiaknak báboznak a térképen, hogy Tisz iz hír our hotel end hír ju fájnd dö Hírószkver...kb...:D
Lisa : Drukkolok neked, ha majd megint nyelsz....Pasekot üdvözlöm! :D
Nincs jelen
#9348 2009-04-23 23:29
- OptimusAMD
- Tag
Hehe!
Nita Exelt nyomatod? :D Ódeszerettem valamikor....:P
Nincs jelen
#9349 2009-04-23 23:39
- judy1981
- Tag
Én nagyon vágtam/om az exelt. A tanár kedvence is lettem :( Utáltam kedvenc lenni. A lényeg, hogy be kell nyalni, melyik függvény mire jó, és akkor elboldogulsz. Azt meg ki lehet szedni a súgóból. +Kis gyakorlás, és profi vagy.
Nincs jelen
#9350 2009-04-24 00:57
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nita!
Felmentés megadva,de azért néha jelentekezz!:D
Azért a atnulást se vidd túlzásba!:D:D
Optimus!
A scavargóknak felmentés ha melóznak , de ha nem akkor szössz!:D:D
Amit pedig irtál nekem kinai és különben is ha nem báboztál volna hanem inkább magyarázol akkor talán még meg is értik.Vagy szinházi elõadást tartottatok?:D:D:D:D:DÉs különben mondasz nekik valamit amit meg is értenek aztán meg találjanak oda ahogy akatórnak.:D:D:D
Nincs jelen