#9351 2009-04-24 08:20

zolcsi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Luci szösszenek de én már mikor ti írtok rég alszom.Semmi érdekes ahogy Judy írta a gálya robog.Enyhe torokfájással küzdök amire semmit nem ad doki bácsi.Vírusfertõzés.Én meg dögöljek meg éjszaka.:D
Zotyesz éjszaka jól jöhet még az a kabát.:D

Nincs jelen

#9352 2009-04-24 10:15

Györgyina
Tag

Édeseim, Tyúkanyótok nagyon boldog, már 76 szavazat van a kérdõivre. Lassan irhatom a beadványt, de megvárom min. a 100-adikat.
A tali lefújva, õsszel lesz, amikor megbezséljük.
Pusszantás és cuppantás és simi.

Nincs jelen

#9353 2009-04-24 10:29

zolcsi
Tag

Györgyina kedves!
Attól ti még talizhattok ,hogy mi nem tudunk menni.:D

Nincs jelen

#9354 2009-04-24 10:31

én
Tag

Györgyina! 100-nál pezsgõt bontunk! Egyébként felajánlom a segítségemet a beadandó szöveg lektorálására. Tudod a múltkor is észre vettem vagyis szememet zavarta valami...Sajnálom, hogy elmarad a tali. És egy pesti minitali?

Szerkesztette: én (2009-04-24 11:04)

Nincs jelen

#9355 2009-04-24 12:58

Györgyina
Tag

De Zolcsi és Marcsika, én úgy szeretlek Benneteket, hogy az már nem olyan igazi. De majd öszre már tervezem a talit, nem csüggedek, reménykedem.
Én: nagyon szép Tõled a felajánlás és élni is fogok vele. Mégegyszer köszönöm.
Tájékoztatni szerenélek Benneteket, hogy kaptam egy felkérést az IBD Alapitványtól, hogy vezetõségi tag lehetek.Szerintem ez nagyon jó, mivel Õk egy alapitvány rengeteg elõnnyel. És a mi kis csaptaunkat is erõsiti ez a szövetség. Véleményeket szeretnék Tõletek ezügyben.

Mindenkinek boldog és egészséges hétvégét puszz és cupp és simi.

Nincs jelen

#9356 2009-04-24 13:22

Lucifer
Tag

Halihó!

Zolcsi!
Ha már alszol is amikor mi még itt kukorékolunk az nem baj , de azért néha irhatnátok , hogy mi van veletek!:D:D
Nekem mindenki nagyon hiányzik és szeretem tudni kivel mi van.
Látod most is beteg vagy!!:(
Ha doki nem is adott semmit azért szedsz rá valamit???

Györgyina!
Ez nagyon jó hir!!!A 100 - nál tényleg pezsgõt bontunk!!!!:D:D:D

Aki nem irta még alá azt én is szeretném megkérni , hogy tegye meg!!Köszönöm szépen!!:D:D

Ebbõl a taliból akkor most nem lesz semmi , de azért sokan vagyunk pestiek és bár mikor hétvégén összetudunk hozni egy minitalit!!:D:D:D

Lisa!
Marad akkor a Bükkszentkereszti amire én már nagyon készülök és nagyon várom!Vigyázzatok mert ott leszek mind  a 4 napon!!!:D:D:D:D:D

Mindenkinek nagyon jó  és tünetmentes hétvégét kivánok!!:D:D:D

Nincs jelen

#9357 2009-04-24 13:34

Agica01
Tag

Sziasztok!
Sajnálom hogy elmarad a tali, a bp-ire megint elmentem volna de Bükkszentkerszt nagyon messze van, 4napra meg nem tudok elszakadni itthonról. De akkor majd õsszel.
Jó hétvégét mindenkinek.

Nincs jelen

#9358 2009-04-24 13:51

Lucifer
Tag

Ágica!
Ne keseredj el a  tali miatt!
Különben pedig lehet , hoyg nem marad el csak átalakul mini talira!!:D:D
A Bükkszentkereszti pedig azért lesz 4 napos , hogy aki amikor tud akkor jön!Tehát ha te reggel jössz este mész akkor is jó.

Nincs jelen

#9359 2009-04-24 14:01

Györgyina
Tag

Bocsi,Ágica neked nálam mindig helyed van, bármilyen tali is legyen szivesen látlak.
Luci: csúcsnõci vagy, köszi a biztatást.

Nincs jelen

#9360 2009-04-24 15:05

kitti60
Tag

Nem tudjátok mi van most a levegõben? :D
Tüsszögök egész nap, fáj a torkom, folyik az orrom is lassan..biztos valami pollen :D
Mostmár tényleg mindjárt elalszok :D

Nincs jelen

#9361 2009-04-24 15:09

Lucifer
Tag

Györgyina!
A csúcstól messze vagyok , de nõci vagyok!:D:D:D

Kitti!
Van amikor én is igy vagyok!Nem elaludni mert akkor mit csinálsz éjszaka??:D:D
Igyál meg egy kávét!:D

Nincs jelen

#9362 2009-04-24 15:14

kitti60
Tag

Luci, majd Aliz kutyus felpörget :D Olyan izgága, hogy mellette nem lehet elaludni :D :D Ha sétáltatom az pedig jobb mint a konditerem :D

Nincs jelen

#9363 2009-04-24 20:08

Szimi
Tag

Sziasztok!! Kitti van nekünk is kutyánk,igazi véreb,ha lesz képem rolla,rakok fel  :)

Nincs jelen

#9364 2009-04-24 22:58

Lucifer
Tag

Halihó!
Szia Szimi!
Végre te is elõbújtál.:D:D

Kitti!
Remélem a kutyus felébresztett és nem aludtál el.:D:D

No mi ez a pangás fiatalok????:D:D
Sehol senki??

A legkissebb fütyival vagyok csak itthon mert a Norbi a mamáéjknál alszik a  NIki meg a barátnõméknél!:D:D
Legalább csend van holnapig.:D:D

Nincs jelen

#9365 2009-04-25 00:28

sziszi32
Tag

Luci, nem is írod, milyen kópéságok írhatók Rolka számlájára mostanában?! :D :D Nálunk legalábbis minden nap mozgalmas! :D :D

Nincs jelen

#9366 2009-04-25 12:59

Lucifer
Tag

Sziszi!

Annyi kópéság nem nagyon van mostanában!:D
szerdán egész nap nagyon zazák voltunk este se akart elaludni csak hisztizett majd hajnali fél 1 felé kidõlt.CSütörtökön aludtunk ebéd után aztán már a barátok alatt bealudt olyan szinten , hogy tegnap regegl 11 kor már úgy ébresztetük fel.Tegnap nem aludtunk délután mert nem voltunk itthon , este hazajöttünk tusi anyával majd kaja se kellett neki csak a tejcsi , azt megitta és már aludt is.:D:D:D:D
Ma viszont nagyon hisztisen kelt fel nem tudom mi van vele.
Mostanában azt csinálja , hogy kimegy a konyhába odahúzza  a  pulthoz a széket felmászik kiönti a kávéspoharamba a  kávét és adja nekem miközben mondja , hogy kávé.Ma nem kapcsoltam még ki  a kávéfõzõt megint odament kikapcsolta , de szerencsére nem öntött ki belõle mert pont odaértem , de azért a kefõtt kávé már nála volt.:D:D
Szóval mi mostanában kávét csinálunk anyának.:D:D:D
A múltkor az apja mondta neki , hoyg vigye ki a konyhába a  mosogatóba  a  cumikat mire õ kiis vitte csak én nem találtam sehol.Ezt nem hiszem el , hoyg 3 cumisüveget igy eltud tüntetni.Hajnalban mentem mi a konyhába és nem tom miért belenéztem a  mosógépbe és ott voltak a cumik.De az nem mosogatógép hanem mosógép.:D:D:D
ha lesz valami akkor még irok.Mopst alszik remélem nyugisan ébred fel.:D:D

Nincs jelen

#9367 2009-04-25 13:25

sziszi32
Tag

Luci: áááááááá :D :D :D :D :D lelki simizést és masszázst végeztél ezekkel a sztorikkal rajtam! :D :D :D Már elõre örülök, mikor ismerhetem meg személyesen! :D :D

Nincs jelen

#9368 2009-04-25 13:39

Lucifer
Tag

Sziszi!
Enenk nagyon örülök és legalább jól esett??:D:D:D:D
De akkor készülj fel mert ha  a két gyereket összeengedjük akkor kõ kövön nem marad!:D:D:D

Nincs jelen

#9369 2009-04-25 16:46

kitti60
Tag

Luci, nem aludtam el sõõt.. :D Viszont iszonyatosan hasogatott a fejem egész este és reggel hõemelkedéssel ébredtem..de már semm gond azt hiszem, jót tett ez a kis séta Alizzal :D :)
Szimi, iwiwen megnéztem a kutyust apukádnál azt hiszem :)

Nincs jelen

#9370 2009-04-25 17:03

Lucifer
Tag

Halihó!

Kitti!
Örülök , hogy nem aludtál el viszon a hõdnek nem!
Tessen vigyázzni magadra!!:D:D

Mára telejsen kivagyok!:D
Mindent kimostam , bevásároltam ,  kenyeret megsütöttem.:D:D
Mai menü:
Zöldborsóleves berántva + grizgaluska + csigatészta
Zúzapöri + tarhonya
mézesmustáros grillpipi + rizibizi
csemege ubi
És mivel most volt a Gyulának is a szülinapja sütöttem neki egy grizes tortát mert ez a kedvence.
Most pedig megyek a barátnõmhöz a  Nikiért!!!:D:D:D

Késõbb jövök és ezt vegyétek fenyegetésnek.:D:D:D:D

Lisa Vicaa!!
Merre vagytok ??Mi van veletek????

Nincs jelen

#9371 2009-04-25 20:10

Vicaa
Tag

Sziasztok! Most vissza még nem olvastam, csak egy villám jelentkezés.
Döglõdés van nálam. Olyan mértékû allergia, vagy én már nem is tudommi, hogy nem kívánom senkinekse. :( A tüdõm majd kiköpöm úgy fulladok, köhögõrohamok jönnek rám, az erõlködéstõl a torkom már úgy fáj, hogy alig birok nyelni. :( Próbálom túlélni a helyzetet és valahogy orvoshoz jutni a jövühét elején.

Mindenkinek jobb napokat! Puszi!

Nincs jelen

#9372 2009-04-25 20:44

Szimi
Tag

Szia Luci! Vagyok én...
Kitti,de van azóta új kutya :)
puszi

Nincs jelen

#9373 2009-04-25 20:53

zotyesz
Tag

Sziasztok jó arcok testvérek

ma esti progi kerti grill party csirkecomb és pulykamell sütögetés tárcsán.

Nincs jelen

#9374 2009-04-25 20:55

arpapa
Tag

hajrá Zotty!

Nincs jelen

#9375 2009-04-25 20:57

kitti60
Tag

Szimi, nahát akkor hajrá azzal a feltöltéssel :D Hadd lám õt is :)

Nincs jelen

#9376 2009-04-25 21:29

roor
Tag

Halika!

Na gyerekek megkezdtem a harmadik ikszem anyukám és apukám jóvoltából!:D
Köszönöm!
Volt ma minden,de legfõképp az amit én kívántam.:D
Ma aztán tényleg uralkodhattam.:D
Ennek eredményeképpen jutott lustálkodás,séta párocskámmal,jó ebéd a vip sátorban,szemlegeltetés mindenféle érdekességen,humuszbárban pocipukkasztás,valag süti és fagyi estére,barát egy üveg Chalstonnal,és keresztbe álló szemek eme nemes nedü nyakló nélkül nyakalásától!:D
Ergo:baromi jól telt a szülinapom!:D:D:D:D:D:D
Kolléganõktõl is kaptam még csütin ajándékot,kerámia-agyagmacskát,zizit,dinnyés nyalókát.:D:D:D:D
És ma,mert három a magyar igazság,háromszor köszöntött leszbosziLucifer.:D
De a családom is végignyalt.:D
Hát mindenkinek ilyen boldog és nagyon jó szülinapokat kívánnék!:D:D:D:D
Most pedig kó éjszakát,mert az alkoholos nedû követeli az ágyamat.:D

Nincs jelen

#9377 2009-04-25 21:42

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa!
Nagyon vigyázz magadra és gyógyulj meg minél elõbb!

Szimi!
Örülök , hoyg látlak!:D:D

Zotyesz!
Nagyon jó grillezést és érezzétek jól magatokat!!:D:D

Roor!
De tudod , hogy van??:D:D
3 a magyar igazság és 1  a ráadás!!Az 1 lesz majd a személyes!:D:D
Nagyon örülök és boldog vagyok , hogy ilyen jól sikerült a szülinapod!!!!!!:D:D
Köszönöm anyukádéknak , hoyg ilyen barátnõt adtak nekem!!!:D:D

Nincs jelen

#9378 2009-04-26 07:39

sziszi32
Tag

Szép jó reggelt mindenkinek!
Ha még van illúziótok afelõl, hogy esetleg "komplett"-e a sziszi családja, úgy megitélésképpen szolgáljon ez a ma reggeli kis intermezzó: a zuram berohant reggel a spajzba, aztán elkapta az öntapis jegyzettömböt, s a homlokomra ragasztotta a következõ feliratot: ma, vasárnap, az Úr 2009. esztendejében, reggel 7.07-kor elfogyott a tej!!!! :D :D :D Ilyenkor szeretek ránézni a zuramra egy kedves kis kérdéssel a szememben: most hülyültél meg, vagy csak leplezted mostanáig? :P

Szerkesztette: sziszi32 (2009-04-26 07:40)

Nincs jelen

#9379 2009-04-26 08:39

Györgyina
Tag

Roorka: remélem ma meg sem mozdulsz a fergeteges szülinap után. És ki kivánhatott volna 3-szor jó szülinapot, mint leszboszi Luci? A legdrágább és hûségesebb barátnõd.
Sziszikém, majd ha a popidra ragasztja, na akkor értesitst. Ez csak vicces, az már izgi.! Danikincsnek pusz és cupp és simi.

Nincs jelen

#9380 2009-04-26 09:12

Nita
Tag

sziszi32! Most  az Úr 2009. esztendejében, reggel 09,13-kor iszom a kávémat tejjel :P és sajnálom szegény zuradat!
Nem semmik vagytok, de ezt nem mesélem el itthon, mert én félek  nem látnék ki a cetliktõl :D

Nincs jelen

#9381 2009-04-26 11:24

Lucifer
Tag

Halihó!

Nita!
:D:D:D:D
Azt hiszem van még közöttünk olyan aki sok cetlit kapna!:D:D

Sziszi!
Én erre csak azt kérdeztem volna , hogy akkor most mi van?Te is tudsz venni nem ?:D:D:D
Vagy csak mi veszünk??:D:D:D

Györgyina!
Az nem jó ha a popsira ragasztja mert azt is elfelejti mert nem látja sõt ott még elolvasni sem tudja csak ráül!:D:D

Esti Rolka sztori!
Este elaludt majd 10 kor felébredt igy össz aludt vagy fél órát.De mint aki teljesen kipihente magát tök jól elvolt.
11 kor már rászóltam , hoyg tegye le a kisautóját mert alattunk azért laknak.No el is vettük tõle , de nem telt el 5 perc kopognak.Kinézünk hát az alattunk lakó hule picsa igy mint akik nem hallották meg , hohy kopõogtak nem is nyitottunk ajtót.:D:D
De hát valójában mit is tud tenni??Szól a zsaruknak , hoyg nem tud aludni  a szomszéd 2 éves gyrektõl??És hétvége van mi van ha éppen bulizunk??:D:DSzóval nem érdekel majd ha mondom ha de ez kizárt dolog lesz gyereke akkor megtudja.Végül hazament , de nem telt el megint 5 perc pedig akkor már a gyerek az ágyában volt mi meg néztük a  tv és a radiátor csövön kopogott!!:D:DSzóval nem egészen normális!:D:D88888

Nincs jelen

#9382 2009-04-26 16:24

roor
Tag

Halika!

Hukk,a kis édes,keresztbeállító.:D:D:D:D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A felettünk lévõ is alkotott ma és mint általában minden vasárnap:valószínleg újra és újra átrendezi a lakást,nekem meg olyan érzés mintha a fejembõl vakarnák ki a nem létezõ agyamat.:D
Hm....végülis elég korán kelek,mikor õk még javában alszanak,ej az a fránya kapucsengõ hogyhogynem megszólal.:D:D:D:D:D

Gonosz vagyok,de az is maradok.:D

Nincs jelen

#9383 2009-04-26 17:31

Györgyina
Tag

Lucikám: jó az, mert akkor már nem az elfeljtett tejen jár az Édes esze, reméljük. Bocsi Sziszikém, de csúnya egy fantáziám van, mint azt itt mindenki tudja. Vagy szép?

Nincs jelen

#9384 2009-04-26 19:31

sziszi32
Tag

Édicicák vagytok mind egyenként és együtt!
Luci: Sajna már hallottam ilyen kedves kopogó szomszédokról, akiknek mintha életcélja volna beszólogatni, pedig egy kisgyermek akkor egészséges és akkor jó, ha "rossz". Akkor mennyire lennének megértõk, ha Rolka egy bárgyú vigyorú fogyatékoska lenne, és szegényke azt se tudná, miért üvöltözik??????????? :O :O
Az ienektõl be tudok pöccenni ám rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Györgyina: édes vagy :P :P
A férjem néha eljátssza a házimacsót, ki az úr a háznál, aztán én meg vagy rötyögök rajta, vagy kicsit kiborulok, hogy vazze, igggen rendes tõled, hogy pont ekkor meg akkor csesztetsz! :D :D :D

Nincs jelen

#9385 2009-04-26 21:10

Lucifer
Tag

Halihó!

No mi ez a pangás ma kérem szépen??:D:D:D

Roor!
Drágám ez nagyon jól néz ki és bizti finom is!:D:D
Azért hagytál nekem egy korttttttyot?:D:D
Nemvagy gonoszka egy kicsit??:D:D:D

Györgyina!
Kinek rossz kinek jó?!:D:D
Mindenki gondolja úgy ahogyan akarja!:D:D:D

Siszi!
Tudod ne idegesitem magam rajta inkább jót röhögök!!:D:D
Valahogy úgy vagyok vele , hoyg nem érdekel,és különben is 3 gyerek van nem járkálhatnak lábúúúúújjjjhegyen!!:D:D:D
Erre lehet mondani , hoyg vagy megszokja vagy elköltözik!:D:D
Sajnos ez a panel átka nem tudok mit csinálni.akkor én is járjak át  a  szomszédba , hoyg reggel 7-kor még ne hallgasson rádiót mert nagyon hangos este meg ha az erkélyen vannak beszéljenek hallkabban mert zavar??Nem teszem mert úgy se érnék el vele semmit és sajnos még mindig panelban lakunk!:D:D

De jó holnaptól csak 2 gyerkem van csütörtökig aztán meg én megyek.Reggel korán kelek mert megyünk a  Norbival fel hûvösvölgy felé bár viszem magammal a Rolkát is , de ez nem is akkora baj inkább az a bajom , hogy hogyan tudok csalni a bkv.de ezt is megoldom .No meg sokat kell utazni.:D:D:D
Majd valamikor jövök!!:D:D

Nincs jelen

#9386 2009-04-26 23:26

judy1981
Tag

Hali!

Végre én is eljutottam ide.

Roor: Tegnap akartam, de nem volt erõm már ideülni, így ma kívánok neked Nagyon sok boldog születésnapot!!!
Luci: csak súgva mondom (barátnõm azt mondta, hogy a bkv villamosain soha sincs ellenõr) Múlt héten nem is találkoztam velük. :D
Vica: azért próbáld túlélni ezt az idõszakot...

Nekem egy elég sz.r hétvégém sikeredett. Nem tudnék konkrétan megnevezni semmit, csak úgy minden összejött.
Már pénteken kár volt felkelnem szerintem. Este ahogy lefeküdtem, ugyanazzal a esetlenséggel keltem szombaton, és folytatódott. Ma anyámra is rájött az 5 perc, és vad takarításba kezdett, mert hogy jövõhéten ballag a húgom, és hát jönnek a vendégek. Ennek tükrében ma igyekeztem passzív ellenállást tanúsítani, mert ez igen gyenge pontom lett. Anno mikor én ballagtam, a család eldöntötte míg én koliban voltam, hogy nem kell családi összeröffenés, aznap már késõ lesz mire hazaérünk, másnap meg már nem az igazi címszóval. Én meg vártam, hogy lesz valami, mert hogy az volt a szokás a családban. Plusz még volt egy "bezzeg..." kezdetû történet. Ma már magasról tennék rá, de akkor belebetegedtem. Egész nyáron tombolt a crohn-om. Így ne várják már el, hogy ezek után én önként és dalolva vessem bele magam az elõkészületekbe. Még aznap is dolgozni szándékozom legalább délig...

Szerkesztette: judy1981 (2009-04-26 23:28)

Nincs jelen

#9387 2009-04-27 06:35

pasek
Tag

Jó Reggelt!
Pár napig nem voltunk Lisával, mert volt egy kisebb megmozdulás Bükkszentkereszten, rendeztem egy szülinapi mulatságot ott fenn a túristaházban ahol voltunk októberben is. Rengeteget segített nekem, s tennap este már hulla fáradtak voltunk, nem is volt nagyon erõnk bekapcsolni  a gépet.
Lényeg a lényeg:
Nem törtünk-zúztunk a barátaimmal ezért nem zártuk ki a lehetõségét, hogy nyáron lehessen tali ismét :D
Szóval ne tessék neheztelni ránk, van igazolásunk a hiányzásról!

Nincs jelen

#9388 2009-04-27 12:26

sziszi32
Tag

Sziasztok! Danit lepasszoltam egy kicsit az apjának, mert egyszerre jön a foga és van egy enyhe húgyúti fertõzése, egyik sem vészes önmagában, de együtt egy kicsit nyûgössé teszi a pici bogarunkat. :( Már megkapta a szükséges bogyókat, de most annyi papírmunkám gyûlt össze, hogy kénytelen voltam elküldeni õket sétálni, TEJET vásárolni, hogy utolérjem magam. Látjátok, most is "dolgozom" :P Pedig holnap jön a fõnököm ellenõrzésre, muszáj mindennek rendben lennie, ami annyit tesz, hogy ma éjjel kábé nem fogok aludni, hogy mindent összerendezzek a fõnök örömére. :( :P
Lisakincs, Pasekbácsi, gondolva van rátok, sokat, szoritok nektek, hogy minden rendben menjen a héten!
Luci: idõjárásjelentést szerezzek be hétvégére?
Vica? Annácskával mizujs? Te mit csinálsz mostanában?
Nita? Meg egy csomó kedves ember??????
Judy: naaaaaaa, ne légy önzõõõõõõ..... engem is folyton félrelöktek a tesóm javára, és nem lett attól vége a világnak, hidd el. Nem bizti, hogy jó, ha "a szomszéd lova is megdöglik"... :) :) :)

Szerkesztette: sziszi32 (2009-04-27 12:38)

Nincs jelen

#9389 2009-04-27 12:54

Lucifer
Tag

Halihó!

Judy!
Csak fel a fejjel és ne is foglalkozz semmivel!:D:D
Azért agyondolgozod se kell magadat!:D:D
Sajnos villamossal nem közlekedtem.:D:D:D
De össz 3 jeggyel megúsztam!!:D:D
Sziszi!
Ha volnál olyan kedves és jelentenél nekem az idõjárásról azt nagyon szépen megköszönném!:D:D
Nem olyan régen értem haza  a Rolival , de hiába hittem , hogy csak két gyerekkel vagyok itthon illetve  a Niki suliban és tudok pakolni meg takaritani tévedtem.:D A NIki nem ment ma suliba mert hasmenése van!!:(:(
Szóval ennyit a hetemrõl.:D:D
No , de akkor majd takaritok igy , legfeljebb befogom segiteni.:D:D
látod mégis csak  a  párodék vesznek tejet!!!:D:D
Danikának mihamarabbi jobbulást kivánok.
Ahogy voltunk a hegyen és jöttünk lefelé  a Rolival elengedte a kezem és szaladni kezdett.Mondtam neki , hoyg a lejtön lefelé ne szaladjon mert elesik , de nem nagyon hallgatott rám aminek meg is lett az eredménye.Kicsi fiam szalad lefelé elesik , de úgy , hogy a fejét is megüti persze arcal elõre.Sirás , vigasztalás majd a buszmegállóban látom , hogy a nóziát is megütötte és egy kicsit le is horzsolta.Babakocsi nélkül voltunk mert nem birtam volna egyedûl enynire cipelni meg különben is regegl képtelenség lett volna felszállni a buszra.:DNagyon jól birta végig az utat nem is volt vele semmi gond bár mire hazaértünk nagyon elfáradt és kapott inni majd el is aludt!:D:D

Lisa - Pasek!
Örülök , hogy jól telt  a hétvégétek!!
Távollétetek igazolása elfogadva!:D:D
Lisa!
Nagyon gondolva van rád!!!

Nincs jelen

#9390 2009-04-27 14:02

Lisa
Tag

Sziasztok!
Köszönjük a hétvége tényleg jól telt, picit hosszú volt, így nem tudtunk jönni, de ami késik nem múlik lehet ígéretnek is venni, vagy fenyegetésnek :D
A talit "el kellett kezdeni szervezni" bocsánat a korai kezdésért.
Holnap utazom, így a gondolás sok segítség lesz, és Luci, múltkor elkövettem egy nagyon nagyon nagy hibát és azért nem jött össze a vizsgálat...az angyalkámat itthon hagytam DE most már beraktam!!!
Úgy hogy minden oké lesz, bizakodok és KÉSZ!!!
Sok pusz Mindenkinek, és pasek jelentkezik majd.

Nincs jelen

#9391 2009-04-27 15:41

Lucifer
Tag

Lisa!
Tényleg örülök , hogy ilyen jól telt a hétvégétek!:D:D
A talira jelentkeztem!!!!:D:D
Holnap gondolok ráb bár tudod , hoyg mindig gondolok rád!!!!
Ez tényleg nagy hiba volt és most viszed magaddal az olyan lesz ha én is ott lennék veled és vigyázok rád!!!!:D

Nincs jelen

#9392 2009-04-27 17:56

roor
Tag

Halika!

Luci:khm...finom...túlságosan is.:D
Én igyekeztem,de tényleg,és nagyon próbálom féken tartani azokat a fránya ízlelõbimbóimat,de ezek annyira odavannak érte,hogy vészesen fogy a kicsike.:D
Kikérem magamnak,nem kicsit hanem nagyon gonoszka vagyok!:D
Na azért tudd kivel beszélsz!Egy uralkodó nem lehet kicsit gonoszka,csak baromira gonosz.:D
Rolka hozta a formáját!:D
Judy:fel a fejjel,nekem ez már a második szar hetem.:D
Na de hogy megnyugodjon a lelked,dögöljön meg a szomszéd tehene is.:D
(Nem vagyok ám ilyen,de Judy lelkének ez most kell!:D )
Sziszi drága,már megbocsáss,de inkább ne találkozz a fõnököddel!!!!:D Jobb szeretem ha itt vagy velünk,õ majd megkap ha itt az ideje.:D:D:D:D:D:D:D
Lisa:dádá lesz.:D Te folyton repetázol a csemegékbõl.:D
Szurok meg drukk megy.:D

Fáj mindenem,de szó szerint mindenem.
Fõleg a porcelánt vizslató hátsó nemesebbik felem.:D
És az izmaim.(Ami nem sok van,de az nagyon tud fájni.:D )
Megmaradok.Kiváncsi vagyok erre a sertésizére.Lehet a bélésem arra edz?:D
A kis huncut.:D
Bár crohn után ez már smafu nekünk.:D
Ajaja,azt hiszem az agyhelyemre húzódott.:D

Nincs jelen

#9393 2009-04-27 23:31

judy1981
Tag

Sziszi: nem azt mondom, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is, csak ne kelljen gyönyörködnöm benne :D Ez azért hosszabb (több felvonásos) történet annál, mint ahogy itt röptében leírtam, csak nem akartam túl részletes lenni. Ezek az akkori lelki világomban mély sebeket ejtettek, és hiába lettem erõsebb, azok a sebhelyek még ott vannak. A lényeg, hogy a hideg kiráz az ilyen családi eseményektõl. Ezt azért illene tiszteletben tartaniuk. Csak ez nálunk nem jellemzõ :(
Jóindulatomra legyen példa, hogy olyan idõtálló ajándékot találtam ki (már meg is vettem), amirõl 20 év múlva is elmondhatja, hogy a nõvérétõl kapta ballagására. Legalább is remélem, hogy nem a nõvére példáját követi, és elhagyja fél órával azután, hogy elõször felvette :D (Bár egy gyûrûnél nagyobb, szóval hátha nem.)
roor: azért köszi. :D

Nincs jelen

#9394 2009-04-28 06:28

Vicaa
Tag

Rövidre jelentkezek. Tegnap voltam a tüdõgondozóban, fél nyolcra mentem, negyed kettõkör behívtak, mivel nem nyugodtam bele abba, hogy május 12-re adott idõponttal kirúgjanak. Feküdtem már a padon meg minden finomságok, és meg is kaptam végül a gyógyszerjavaslatot. Csak javaslatot, mert õk nem írják fel csak a háziorvos. Na hozzá ma megyek és feladom egy buszra a recepteket, hogy Atti még Egerben ki is tudja ma váltani. És akkor talán már estétõl megkezdõdik a remény, hogy jobban legyek. Addig csak túlélési törekvési szenvedélyeim élem ki.

Tegnap még délután tornán is voltunk Annával, rongyok lettünk estére.

Köszönjük az érdeklõdéseket, amint jobb lesz a helyzet jelentkezek értelmesebben is.

Pusz mindenkinek!

Nincs jelen

#9395 2009-04-28 07:25

Györgyina
Tag

Nem tudok irni, rossz a gépem.

Nincs jelen

#9396 2009-04-28 07:37

zolcsi
Tag

És ez hogy sikerült Györgyina?.:D

Nincs jelen

#9397 2009-04-28 08:08

Györgyina
Tag

Kedves Zolcsi, csoda! Addig addig cseszegettem a gépem, mig valami csoda folytán hajlandó volt beindulni. Nem tehetek róla, ártatlan vagyokl Tudod lelki viszonyunk van és lehet megsértettem szegényt. De úgy néz ki sikerült addig pitiznem Neki, mig megbocsátott.
Szép napot Mindenkinek.
Lisa, neked szurkolok, de nagyon. És várom a híreket.
Na most kivételt teszek és magamról szeretnék irni és irni is fogok.
Lehet emlékeztek, de felkért az IBD Egyesület vezetõségi tagnak. Na ez lett volna tegnap az Erzsébet Kórházban.
Elmentem az én édes jó Zotyikámmal. Erzsébet Kórház ebédlõ, pár lézengõ ember, leültünk. A kutya sem kérezte, miért vagyunk ott. Akkor én kérdeztem, hogy mi is lesz itt? Hát közgyülés, de nincs meg a megfelelõ létszám, igy nem lesz választás. Mondom én, jó, akkor megyünk. Á, maradjunk. Maradtunk, végighallgattuk a tavalyi év beszámolóját. Bemutatkozott a Vezetõség. Ez már kb. 1 óra volt. Na akkor mondom én megyek. Ennyit az Egyesületrõl. Ja, beléptünk Zotyival tagnak. Mi megtettük a gesztust. A többi az Õ dolguk.
Nem mondom, hogy nem volt ici-picit megalázó helyzet. De túllépek, mint ahogy általában mindenen.
Sziszikém: ne parázz, minden rendben lesz. Fönök legyen kedves és elviselhetõ.
Na baromi pipa vagyokés most itt abahagyom.

Jó egészséget és boldog napot Mindenkinek.

Nincs jelen

#9398 2009-04-28 12:53

sziszi32
Tag

Ma poprádon 19 fok van nappal, és 5 fok éjjel. :D :D
Vica! Jobbulást!
Judy: nem beszóltam, azért is van ott a mosolygó. :) Szóval, tudom, hogy rohadtul fáj az, amikor a másik gyerek a kedvesebb a szülõi szívnek. De hidd el, ezzel nem vagy egyedül. Sokan szenvednek (-ünk) ettõl, hogy a másik szinte mindent megkap, mi meg megszívjuk. Az én szülinapjaimat rendre elfelejtették, a tesóm szülinapjait hónapokkal elõre betervezték, már a szociban micky mouse tortát kapott satöbbi. A ballagásomon anyám kosztümje volt rajtam, be is lázasodtam a szégyentõl meg az idegességtõl rendesen. A tesóm a ballagására egy 40 000 forintos kosztümöt kapott, és plusz otthon ünnep. Ja, és persze egy csomóságos fénykép van róla satöbbi, satöbbi. Azért mondom, hogy megértem, milyen helyzetben vagy, de a magam krisztusi korával, s annak minden bölcstelenségével hadd mondjam el, hogy csak magadnak okozol vele bajt, ha ezen nem tudsz túllépni. Bizonyítsd be önmagadnak, hogy te több vagy annál, mint amit a családod benned látni akar. Többre fogod magad is becsülni, ha fogcsikorgatva bár, de nagyvonalú próbálsz maradni (hadd mondjam el, ez rohadt nehéz, és minden nap meg kell magamnak is küzdenem azzal, hogy ne legyek mérges, amikor anyám odaköveteli a pulyámat a szkájphoz, aztán meg gyorsan elbúcsúzik, mert bejelentkezett neki a tesóm :))

Szerkesztette: sziszi32 (2009-04-28 13:01)

Nincs jelen

#9399 2009-04-28 13:42

bruszt
Tag

Sziasztok!
ÉN 12éve vagyok chron beteg,és még nem volt munkaviszonyom,és most hallottam a rokkantsági járadékról.
Hogyan és miként lehet igényelni??
HA esetleg kapja valaki,jól jönne a segítség:
Elõre is Köszi

Nincs jelen

#9400 2009-04-28 14:40

roor
Tag

Halika!

Khm...na anyacsászárnõnk látjátok ebben is tökéletes.:D:D:D:D:D
(Bár hogy õszinte legyek,azt hiszem mostanság a nõvérem kap több letolást.:D )

Nincs jelen

IBDoktor

Láb