#9401 2009-04-28 15:53

Zsuzsaanyu
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Mikor, ki, mit érdemel, azt kapja:D:D:D:D:D:D:D

Azt hiszem, mindkettõtöknek (mindhármótoknak) kijut ez is, az is...

... de azt hiszem, felséges popódat Te sem viszed másohová szétrugatni:D:D:D:D:D:D

Szerkesztette: Zsuzsaanyu (2009-04-28 16:01)

Nincs jelen

#9402 2009-04-28 16:02

judy1981
Tag

Sziszi: félreértesz. Nem a "ki kapott többet" sztori érvényesül, csak a rossz tapasztalataim miatt nem füllik a fogam az ilyen eseményekhez. Így volt ez az unokatesóim diplomaosztójával is. És az összes többi ballagással is. Az csak a sebeim tépkedése, hogy elvárják, vágjak hozzá jó pofát, és ugráljak örömömben. Gondosan kiválasztott (remélem) jelentéssel is bíró ajándékot kap, nem pedig a "ne mondja már, hogy nem kap semmit tõlem" kategória. De ha gondolod, egyszer megírom neked memoáromat. Amit tudok rólad, az alapján biztos vagyok benne, hogy értenéd.
Értem én a mosolygó jelet. :D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#9403 2009-04-28 16:02

Lucifer
Tag

Halihó!
Györgyina!
Nagyon sajnálom , hogy ilyen balul sült el !:(:(
Azért tagok lettetek!:D:D
Ne legyél pipa ez van nem tudsz rajta már változtatni!
Vigyázz magadra!!!

Sziszi!
:D:D:D:D:D:D:D:D
Köszönöm!:D
Gondolom  a tesód a fiatalabb!!

Roor!
Most akkor irigykedsz a  tesódra??:D:DNem szép dolog tõled!:D

Zsuzsaanyu!
Talán a letolásodból kaptam még anno én is!:D:D:D

Voltam ma dokibácsinál aki igencsak jó cipõben volt mert a szokásos , de szarul nézel ki mit csináljak veled helyett csupa szép szavakat és bokokat kaptam tõle!:D:DTöbbször is elmondta , hogy milyen jól nézek ki.:D:D:D
Ezt ki is használva itthon ablakot pucoltam , függönyt mostam és lemostam a  konyhaszekrényt is.:D

Nincs jelen

#9404 2009-04-28 16:05

Lucifer
Tag

Judy!
Bizti nagyon szép ajéndékot fog kapni tõled és fog is neki nagyon örülni!:D
Nem kell fapofád vágnod és jópofiznod ha nem akarsz!
Ilyenkor kilehet hasznáûlni , hoyg betegek vagyunk és bár jól érezzük magunkat mégis elõtte egy két nappal rosszul leszünk és nincsen semmihez kedvünk!:D

Nincs jelen

#9405 2009-04-28 16:17

roor
Tag

Halika!

Zanyukám nekem van annyi eszem hogy kipárnázom mielõtt szétrugatom.:D

Judy:ez most konkrétan neked szól.
A faxom kivan a szabályokkal,de pláne az "így szokás,így illik" monológokkal.:D
Már attól plafonon vagyok,ha csak megemlítik hogy mit hogy kéne.
Hát úgy ahogy én gondolom,ahogy nekem jó és pont!:D
És akkor se bírom se a függönyt,se az ajtókat.:D
Szóval veled vagyok,mi nyakatekertek tartsunk össze.:D

Nincs jelen

#9406 2009-04-28 20:01

pasek
Tag

Györgyina, sajnálom :(
4-5 éve voltam én is arra egy párszor, nekem csak jó tapasztalataim voltak. Még egy Bélnapra is elmerészkedtem! :)

Jelentés Lisáról:

14:00~14:20     Megközelítette az ojjektumot. Különféle közlekedési módokat használt, amit most nem részletezek, de a küldetés keményebb része a Raumschiff Dália IC-vel kezdõdött. Amióta a Raumschiff Dália IC hypersebességre kapcsolt, nem láttam személyesen.
14:50 körül létrejött az elsõ sikeres kapcsolat. Készülékeink stabilan biztosították a kommunikációs csatornákat.  Ennek ellenére zavart éreztem az ERÕben, valami nem stimmehetett vele, de hát kár lenne ezen csodálkozni, hiszen most a HALÁLCSILLAG közelében tartózkodik.
15:30 körül találkozott a Nagyúrral. VÉDER nagyúr megfenyegette, hogy holnap ki kell állnia elõször a lézerkard nyelés próbáját, ebben a harcnemben kell megküzdeniük.
17:00 körül létrejött a második sikeres kapcsolat. Ekkor már kisebb volt a zavar az eõben, hiszen kezdte szokni már az idegen klímát, de elõjöttek a veszélyre figyelmeztetõ jelek is. Négy ûrkabinos pihenõhajó a szállása, ahová már beszállásolták Dzsabbát, megy Dzsabbát és Dzsabbát. DeLisa JEDI bátran vállalja a kihívásokat!
Viszont azt üzente a földlakóknak, hogy most nem építene ki senkivel személyes kommunikációs csatornát, majd ha elhagyja a Halálcsillag környékét keres mindenkit.
Addig velem kell beérnetek.
Fene vigye el, most voltam a tükörnél, olyan kicsi lettem, meg zöldes-szürkés, és a füleim mekkorára nõttek?????.....

Nincs jelen

#9407 2009-04-28 20:11

Lucifer
Tag

Pasek!

:D:D:D:D:D:D:D
Lisa jedinek sok erõt és kitartást kivánok!!
Köszönjük az infokat róla és vigyázzon nagyon magára!Sok puszi és ölelés neki sokat gondolok rá!!!:DAz angyalkám vigyázzzzzzzz rá és minden okés lesz!!

Nincs jelen

#9408 2009-04-28 20:13

porshe
Tag

Pasek!

Állati volt a beszámolód,bár õszintén megmondom annak ellenére hogy tudom mire készül Lisa, egy büdös kukkot se értettem belõle,de marha jót röhögtem!
Lisának kitartás! :D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#9409 2009-04-28 20:23

Lucifer
Tag

Sziszi!
Lenne még egy kérdésem!
Van aza  sziruptea gondolom tudod mire gondolok.Fogok tudni olyat venni?Ha igen akkor most milyen formátumban találom meg??És a nagyobb közértekben vagy kissebb boltokban is kapni??Ja és milyen néven van??:D::DD:D:D:D:D
Köszönöm szépen!

Nincs jelen

#9410 2009-04-28 20:32

zotyesz
Tag

Pasek

Lisanak üzenem engedje áramlani az erõt. És koncentráljon koncentráljon aztán jöjjön ki onnan.

Nincs jelen

#9411 2009-04-28 20:49

Vicaa
Tag

Na visszaolvastam. Volt mit!!!

Luci, örülök, hogy örült neked a dokibácsi :D, azér ne vid túlzásba a munkázást!!!

Sziszi! Tudom még adós vagyok neked, de még elég ramaty az állapotom egy értelmesebb fajta szösszenéshez :D
Remélem Dani mihamarabb átvészeli a fogzást. A húgyúti dolog pedig kutyakellemetlen, anno mikor én tinédzser voltam sokat szenvedtem tõle. Csodálkoztak is állandóan a sulistársaim, mért öltözök mindig tundrafelszerelésbe :D

Judy! Megértem az érzéseid! Amikor én észrevettem anno, hogy a hugom különlegesebb bánásmódban részesült mi egymást között frankón lerendeztük egymással :D (egymást) Persze ez még igencsak ifjabb korunkban volt!

Györgyina, ezen aztán tényleg ne húzd fel magad, nem érdemes! Puszi neked külön is!

Pasek! Szokásos formád hoztad és bár én egy részt sem láttam az ûrmicsodából azért mégis nagyon jót nevettem a stílusodon! Lisának sok puszi és kitartás!!!

Mai történések, hogy ne legyen eseménytelen egyetlen nap sem:

Elmentem Annával a háziorvoshoz felíratni magamnak az allergiás és crohnos bogyókat, valamint elõadni, hogy mi is a helyzet Annával. Anna sajnos nagyon rosszul reagált a rendelõre, rögtön a torna jutott eszébe, félt, sírt, integetett, hogy pá-pá menjünk kifele és sírt-ordított. Namost ezt a doki - elképedtek - nem viselte el, és elküldött minket, közölvén, hogy majd kiadja ami kell. Nade könyörgöm még el se tudtam mondani amit akartam és hogy mi kellene!!!!!!!!! 

Hazamentünk jól kibõgtem magam, aztán összeszedtem minden erõm és visszamentem, Annát addig otthon hagytam. (3 háznyira van a rendelõ, persze így sem szívesen tettem)
Na nem tette zsebre ahogy kiosztottam, felvettem a legkeményebb anyai és emberi arcom! 
Mondtam, hogy ez volt az elsõ és utolsó, hogy engem elzavart, elmondtam, hogy azért sír a gyerekem, mert minden héten egy órán keresztül megy a kínzás, mert õk nem látták meg hogy probléma van vele. ..és még sorolhatnám mi mindent mondtam, hápogott is a doki, bájgúnár mosolyát megvillantva mondta, hogy csak azért küldött ki minket, hogy nehogy Anna elrekedjen. :o

Ja! El ne feledjem! Roor! Ha már így emlegetve vagyon a testvéred, hát légyszike valami hírt adni róla, vagy megkérni pár sor erejéig jelentkezzen már az elveszett hölgyemény! Te pedig remélem már jól vagy!

Nincs jelen

#9412 2009-04-28 21:29

clió
Tag

Györgyina!

Bocs, tényleg méltatlan helyzetbe kerültél tegnap!! Én is ott voltam, bár nem az elnökségi tagok között, csak mint egyszerû tag. Valóban szervezetlen volt a közgyûlés, talán ezért is kell új embereket "vadászni" a vezetésbe.
Nem mentség, csak magyarázat: az elnök nem volt ott (külföldön van) és akit megbízott a helyettesítésével, egyszerûen nem állt a feladata magaslatán..... 
Hidd el, nem ez az általános, nézd meg a honlapunkat, sok remek program is volt, meg bélnap, meg kirándulás...
Örülök, hogy tagok lettetek és remélem, sikerül jóvátenni a hibát!!!
Köszi, hogy vállalkoztál az elnökségi feladatra, nem rajtad múlt a kudarc, tudom!!

Clió

Nincs jelen

#9413 2009-04-28 21:37

Györgyina
Tag

Drága Clió! Nagyon köszönöm kedves soraidat. Sok sikert.

Nincs jelen

#9414 2009-04-28 22:35

judy1981
Tag

Hali!

Szóval folytatván a délutáni hsz-emet (amit rövidre kellett zárnom):

Sziszi: nálad tuti be kellene vezetni valami hasonlót ahhoz, amikor a "bocsi, hogy már megint sokat írtam" szlogen volt elterjedve a fórumon. A lényege: minden ilyen mondatért büntibõl fizetni kellett a következõ talin valakinek egy sört, vagy bármit. (Vagy csak az erre létrehozott alaphoz kellett hozzájárulni, már nem emlékszem). De nálad a "ne haragudj, nem akartam beszólni" mondat lesz tiltott. :D Sokat mentegetõzöl feleslegesen. Tessék megszokni, hogy itt nincs (olyan sok :D) sértõdõs ember! Talán Zolcsi tudná megmondani, hogy én az utolsó írásjelet is figyelembe veszem, ha nekem írnak valamit. :D (Régebben az õrületbe kergettem vele :D) Na azér' nem elszállni... :D
Vica: Akkor én szerencsésebb voltam a tüdõgondozóban, mert én "csak" 4 órát vártam. De ezidõ alatt végignéztem, ahogy mindenki elköszön, aki utánam érkezett. Eredmény: allegria vizsgálat nuku, egy folt a tüdõmön, ami mint kiderült már évek óta ott van, és antibiotikum helyett 3 hetes pipázás.
Eddig még nem jutott eszembe, hogy meggyepáljam a húgom, mert sokáig jóval kisebb volt, aztán hirtelen nagyobb darab lett tõlem (bár erõsebb nem hiszem, mert a csapó ajtó megfogja :D), de most... :D:D:D:D:D
Györgyina: sajnos tényleg van ilyen. És még lesz is. De aláírom, hogy az ember nem erre számít, amikor elõször tiszteletét teszi egy civil szervezetnél. És néha meginog az ember, hogy van-e értelme, de legyen szemeid elõtt, hogy "Ki, ha nem Te?" Ne add fel! :)
roor: megint csak köszi. :)
Pasek: sokat én sem tudtam kihámozni, csak nagy vonalakban. :D
Lisa Jedi: az erõ legyen veled.
Luci: jelen állapotomban nem nagyon van mire fogni, de ha lenne, az sem számítana. Na de van munkahelyem, ahol néha elhúzódnak a dolgok...
Ma pl még 2 órát kellett ráhúzni, mert bonyolódott az ügy, és elhúzódott.
Persze miután beestem az ajtón éhesen, és kb egy zombi agykapacitásával, még mindig csesztetni kellett.

És végül
bruszt:
1. van erre külön topic: Nem árt ha tudjuk -> Leszázalékoltatás
2. rokkantsági járadékot sehogy. Ahhoz több kell a crohnnál. De 0 szolgálati idõvel még a rokkantsági nyugdíjra sem pályáznék. Ajánlanám az ONYF honlapját.

Szerkesztette: judy1981 (2009-04-28 22:50)

Nincs jelen

#9415 2009-04-28 23:13

sziszi32
Tag

Sziasztok! Judy: te édes :D :D :D Ugy látszik, hogy folyton mentegetetõzöm, de ez azért van, mert néha észrevettem, hogy nekem úgy tûnik, hogy valaki tökjóindulatnól irt valamit, és arra más furán reagált. Inkább ezért többször kérek bocsit, mert tényleg nem akarok bántani. :D :D
Vica: nagyon büszke vagyok rád, szeretem, ha egy nõ megvédi a gyerekét. Fõleg, ha igaza is van. Különben a "pofám leszakad", hogy mien dokik vannak. Igaz, az én orvosom is, aki mindig látni akarta Danit, amikor elvittem neki megmutatni a kölköm, kiküldött a rendelõbõl...
Na, elhúzott a fõnök. Egész jól sikerült, alig ellenõrzött valamit, pedig mindent olyan tisztába tettem, hogy csak na. Danit elvitte a zapja anyósomhoz a mai napra, aki szépen kitombolta magát, már itthon van, de szunyukál. :) :)
Anyám meg kiborult, hogy milyen rossz anya vagyok, és hogy a férjem is milyen apa, ha a gyerek miatt nem tesszük félre a munkánkat. Ja, és hogy miért nem vittük fel õhozzá a gyereket... no comment. Már annyira gyûik bennem, hogy jól odamondjam neki a magamét, de úgysincs értelme. Egyszerûen jogosnak érzi, hogy mocsokul viselkedik velünk. :O :O

Nincs jelen

#9416 2009-04-28 23:58

Nita
Tag

Joda! (pasek)
Én mint droid  üzenem Leilának sok sikert! :D

És mindenkivel az erõ legyen az enyém fogyóban van, de lassan itt a hosszú hétvége....:P

Nincs jelen

#9417 2009-04-28 23:59

zotyesz
Tag

nita cuppanj rá a cukor nádra az erõ minden hol ott van

Nincs jelen

#9418 2009-04-29 08:12

Györgyina
Tag

Kedves Barátaim és Betegtársaim: az Alapitványi ügy a lovagisasság szabályai szerint elintézõdött és részemrõl az ügy lezárva. Nincs harag, de nincs segitség sem. Errõl ennyit, maradok itt a nyakatokon és végzem, amit eddig is.
Sajnos nyakas kun vagyok és nehezen bocsátok meg, fõleg ha lealáznak. De a hosszú türés és az alázat gyakorlását próbálom. És Cliónak külön köszönöm, hogy egyáltalán észrevette, hogy vagyok. És nagyon kedvesen, udvarisan, megértõen állt hozzám. Na téma végleg lezárva.
Én itt vagyok otthon, Veletek. Ez már bebizonyosodott. És mindenkinek, akinek segiteni tudok, ha csak egy jó szóvel is, boldoggá tesz engem. Mert itt megköszönik.
Sziszikém: gratulálok a jó eredményedhez a felülvizsgálaton vagy a revizión vagy mi a fene volt ez. A munkád is nyilván úgy "ragyogott", mint gondolom Nálad minden. Anyucikádat meg ne bántsd, felesleges, mint ahogy irtad is. Mi már nem változunk ebben a korban. Ja, de rosszabbak leszünk. Danikának ezermillió puszi.
Viccám: Annababa édes, drága rágicsálnivaló tünemény. És a képek tökéletesek, szivemet örvendeztetõek. És nagyon boldog vagyok, hogy jót tesz a torna arany kis tipegõjének. Tarts ki és meg lesz a csodás eredmény. De ezt ugye irnom sem kellett volna. Annababának ezermillió puszi.
akiss és Heni és Anyuci: igaz barátaim vagytok, nagyon köszönöm a tegnapi estét.
Zotyikám: egyél, mert a banyád nagyon szeretné, ha jobb bõrben lennél. És gyógyulj hamar, hogy bird a szeretetrohamaimat. Ez a minimum és akkor még nem beszéltem a többi emberrõl, aki Téged szeretni szeretne. Mondjuk igy is nagyon szeretlek, de összetörsz, mint a ropi. Vigyázz magadra és nagyon drukkolok az egészségedért.
Árpapa: remélem elemedben vagy, itt a tavasz, a nagy csavargások ideje. Találd örömöd benne. Jó egészséget.
Judy: én nem értem, hogy Téged hogy nem lehet szeretni egyelõen a Tesókáddal. Nekem ugyan nincs testvérem, de nem tudom elképzelni, hogy egy anya különbséget tegyen gyermekei között. Nekem ha száz gyermekem lett volna, nem tudnám megtenni. Csak még annyit, hogy ha az én gyermekem lennél, én olyan büszke lennék Rád, hogy a világ legboldogabb anyucija tudnék lenni, hogy az én gyermekem  vagy.
Rorrkám: jó egészséget és jöjjön már a kikelet Nálad is. Hiányzol angyalom.
Capitány: hogy a szavadba ne vágjak Te is hiányzol.
Robur: Te sejtelmes, számomra nem létezõ és szinte nem is valóságos ember. Remélem jól vagy és az elfoglaltságaid miatt nem vetsz pár sort szegény alattvalóidnak. Pedig nagyon várom ám. Ha idõd engedi, jelentkezz, Hahó, itt vagyok.
Yulcsi: mi van Veled? Miért nem irsz? légyszike, ha lehet.
Lucikám: összes rendû és rangú Gyerkõceidnek ölelés és puszi. Állitsd le magad, mert közeleg az indulás ideje és nagyon fáradt leszel. Nem ott kell ám aludni az elõadáson. Ott kell viháncolni.

Mindenkinek egészséges és boldog napot kivánok.

Nincs jelen

#9419 2009-04-29 09:51

sziszi32
Tag

Idõjárás-jelentés: Poprád - hétvége:
május 1. : a Nap 5.20-kor kel, enyhén felhõs idõ, szélsebesség: 24 km per h, max. 21 fok, éjjel minimum 2 fok
május 2. szombat: a Nap 5.18kor kel, napos idõ, szélsebesség 18 km per h max. 16 fok, éjjel minimum 1 fok
május 3. vasárnap: a Nap 5.16-kor kel, túlnyomóan napos idõ, szélsebesség 14 km per h, max. 19 fok, éjjel min. 1 fok :D :D

Nincs jelen

#9420 2009-04-29 11:30

pasek
Tag

Sziasztok!

Kommunikációs csatornát nyitottam LisaJEDI-vel és az elsõ megmérettetésen túl van, legyõzte gyomortükiben VÉDER nagyurat.
Kb. 2-3 perc volt a harc, most jöhet a capsula :S
Amint jelentkezik a HALÁLCSILLAGról én is jelentkezem

Nincs jelen

#9421 2009-04-29 13:50

Györgyina
Tag

Lisa: klassz Csaj vagy. És jöjjön ki idõben, minél kevesebb kinnal. Puszi és cupp és ölelés.

Nincs jelen

#9422 2009-04-29 14:17

pasek
Tag

No, most beszéltem Lisával.
Lenyelte ismét a kapszulát. Azt mondta, hogy klasszisokkal könnyebben ment, mint a múltkor. Valami USB-s izét lehet csatlakoztatni a megfigyelõ mellénykéhez, ezzel jelenidõben is le lehet szedni az adatokat a kapszula képeirõl, így ha nem akarna továbbmenni, akkor kitalálnak valamit az okosok.
Mindenkit puszil, kérte, hogy adjam át.

Luci! Az angyalka ott van Lisával, látod sokkal többet ér, mint én :( Múltkor ott voltam, nehezen ment a lenyelés, most itthon maradtam, az angyalka ott van jobban is ment minden.
..én lennék a leggyengébb láncszem??

Nincs jelen

#9423 2009-04-29 14:48

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa!

Hát ma már visszafogatm magam mert tegnap örömömben annyi moindent csináltam , hoyg estére teljesen kidõltem és szarul is voltam.No , de ma lazitok egy kicsit , de a munka azért nem állt meg.:D
Hát nem semmi egy dokitok van az már biztos.Lehet , hoyg én nem jöttem volna el , de azért te is egy talépraesett csajszi vagy és megmondtad neki9 a  amagadét.Ügyes vagy.
remélem te már jobban vagy.Milyen gyóügyszert kaptál??
Annácskának nagy puszi  te meg vigyázz magadra.:D

Györgyina!
Majd pihenek és ott!!:D
És annyira azért nem érdekel a bemutató , hoyg viháncoljak rajta , inkább rádiózom vagy alszom!:D:d

Judi!
Fel a fejjel kitartást.Végül is nemsokára túl lesztek rajta.

Sziszi!
Ezért kár volt menni a  fõnöknek.:D:D
Anyukádadl meg ne is törödj és valóban igaz ha meg is mondod neki akkor scak összevesztek és a  lényegen nem is változtat semmit.:(
Az idõjárás jelentést nagyon szépen köszönöm bár az  az esti 1 fok nem valami bizalomgerjesztõ.:D:D
Most akkor milyen ruhát vigyek??:D
a teát megtudod mondani amit kérdeztem??:D

Pasek!
Nem vagy te leggyengébb láncszem ez egyszerûen csak az én kisugárzásom!!:D:D:D
Most az olyan mintha én lennék ott vele és megilyedt a  kapszula iyg gyorsan lement!:D
Lisának üzeni arthurditu aza az én , hogy az erõ vele van és én is no meg a kapszula is kijön idõben és rendben mert aztán megyek és jajjj neki.:D:D
Nagy nagy puszi és ölelés neki!:D:D
Te pedig egyél mert ha nem akkor tömök.:D:D
Ma talizom egy rövidke idõre leszboszi barátnémmal és átadom neki születésnapi ajándékát!!:D:D

Nincs jelen

#9424 2009-04-29 17:43

én
Tag

Hali kedves mindenki! A 3D-n túl vagyok, szerencsére nem fájt, de jót nem mondott. De tényleg kész csoda a 3D vagy a radiológus doki ért ilyen jól hozzá.  Viszont azért van egy jó hírem, beszéltem Pillivel telefonon. Üzeni, hogy túl van a mûtéten és a körülményekhez képest jól érzi magát. Szerencsére laparoszkóppal csinálták neki. Volt orrszondája, de az is márcsak múlt idõben. Sétált is, de azért fáj neki. Mondtam, hogy minden nap könnyebb lesz. Azt mondták, hogy jövõ kedden engedik haza. Gondolom, hogy utána fog jelentkezni.

Nincs jelen

#9425 2009-04-29 19:33

roor
Tag

Halika!

Kukk.:D
Olvastam.:D
Kevés idõ sok teendõ.:D
Drukk,puszi,szurok,kitartás meg minden roorféleség.:D
Szerullét talán múlóban.:D
Én is jedy akarok lenni,olyan kismackó jedy.:D
Pusz Lisának.:D
Vicaa ne hagyd magad.:D
Judy:rám számíthatsz.:D
Sziszi:örülök hogy köztünk.:D
Sittysutty skerázik roorvukk.:D

Nincs jelen

#9426 2009-04-29 21:14

Lucifer
Tag

Halihó!

Én!
Köszönjük szépen az infóót!

Pilli!
Mihamarabbi jobbulást kivánok neked vigyázz magadra!

Roor!
Nekem már nem is irsz?:D:D:D

Rolka ma megint alkotott!:DParadicsom levest fõztem betûtésztával és grizgombóóócot!:D
Itt volt ma Roor leszbossziztunk egyett majd elment és meg lementem a kicsikkel a játszótérre , hoyg ott tombolják ki magukat.:DFeljöttünk én kicsi fiam mig a szobában voltam kiment a konyhába széket a pulthoz húzta szedett a levesbõl no , de nem mindegy hová mert a levest a  gombocokra szedte rá!:DValszeg úgy volt vele , hoyg nem külön eszi hanem mindjárt egybe!:D:D
Nagyjából összepakoltam péntekre!!
Fogtok ám hiányozni!!:D

Nincs jelen

#9427 2009-04-29 21:23

sziszi32
Tag

PasekJedy! (vagy jedi? vagy yoda? jaj, de buta vagyok, elfelejtettem... :O) Lisának millió cupp, mer ien ügyi és bátor, igazán méltó a Leila hercegnõi titulusra! Felvidéki buckalakók szeretgetik ezerrel!! Meg téged is, pasekyoda, hogy igy tartod Benne a lelket (meg a capsulát) :D :D :D
Morzsi este öttõl alszik. Mikor fog felébredni...?! :O
Vica, Annácskával mit csinálnak a rehabosok? Nagyon fájdalmas, amit ki kell bírnia? (minket anno azzal akartak nyugtatgatni, hogy nem fáj a gyereknek, csak nem akar engedelmeskedni... aztán egyszer elszakadt a cérna, és megmondtam a magamét a nõnek, hogy nekem ne mondja többet azt, hogy nem fáj a kicsinek, ha fél óráig lila utána a bõre, ahol "nem fáj") :)

Nincs jelen

#9428 2009-04-29 21:40

Vicaa
Tag

Én is kérdezném mizujs Lisával????

Sziszi, Dévény módszerrel "dolgozzák" meg õt, stimulálják az izmokat az egész testén. Ugyanaz a helyzet, mint ahogyan íros, hogy kék foltok vannak a tornász ujjai nyomán. Nekem is elmondja, hogy nem fáj neki, csak a macera, de a vak is látja rajta, hogy fájdalma van :(
Viszont hatásos amit csinál, úgyhogy muszály végigcsinálnunk.

Roor, javulgass ezerrel!

Luci, Luci, ejj-ejj! Te is valami olimpián akarsz indulni? A ki dolgozik a legtöbbet összerogyásig kategóriában? Vigy' már mag'-ra!

Én! Sajnálom, hogy nem lett jó az eredmény, és a közérzetes is tükrözi az állapotod?
Pillirõl köszi az infót, ha esetleg kommunikációzol vele nagy pussz neki és sok erõt-kitartást!

Nincs jelen

#9429 2009-04-29 22:19

judy1981
Tag

Györgyina: mint már mondtam: középsõgyerek tipikus esete vagyok, aki ráadásul - nem a megszokott értelemben - problémás. Ami a szokásos gyerekkori, kamaszkori eszetlenséget illeti, én kihagytam, így nem nagyon kellett velem foglalkozni. (Biztos rosszul kötöttek be bennem valamit :D) Ami szomorú, mert a gyerekkel nem csak akkor kell foglalkozni, ha probléma van vele. Bár általánosban elég rossz tanuló voltam, de késõbb benõtt a fejem lágya. Itt nem hiszem, hogy bárki jobban - vagy éppen kevésbé - érezte volna a szeretetet a másiknál. Csak a csesztetések száma volt(?) nagyon is eltérõ. És nem számít mennyit tanultam, mit tettem/teszek, mennyit segítek, sosem elég. Hát én meg lesz@rom, mert ha meggebedek, sem tudok többet tenni. Ami több, mint amit a két testvérem tett valaha is. És még nem is anyagiakról beszélek.
Luci: pedig érzem, hogy még nincs vége. Még jön másfél nap itthon. Ugyanis holnap délig dolgozom, és a családi összeröffenés csak péntek este lesz :(
Addig még a húgom seggét is szétrugdosom, mert ma még nem tudott normálisan hozzám szólni. És még én tegyek meg érte mindent???
Ez még ki fog törni belõlem... :|

Nincs jelen

#9430 2009-04-30 00:25

sziszi32
Tag

Vica, gondolom, ez a nálunk használatos Vojta-módszer megfelelõje (legalábbis abból, amit leirtál, felismerem a hasonlóságot). Nekünk a tornát naponta négyszer kellett (volna :P) otthon is elvégezni a minipulyánkkal, de nem birtuk, négy kilója minden izmával tiltakozott ellene. Amennyire megijesztettek, hogy ez a gyerek nem lesz "normális", és hogy valószinû nem fog járni, mert gyenge a gerince (!!!!!), ... :( Örülök, hogy Annácskának használ a dolog. Otthon is tornáztatjátok? Meglátod, nemsokára elindul, és akkor majd kapkodod a fejed, hogy te jó ég, hirtelen mennyi életveszélyes dolog van a házban...?! :D :D :D
Akiss, Nori és Szimi??? Rég jártatok erre! :)
Luci: nemtom, mikor utazol, de jó utat neked! Roornál telcsiszámom, használd, ha nem értesz valamit a szlovák nyelv izgalmas bugyraiból... :P De vigyi, mer a roaming-program nagyon megszivatja a telefonszámlát... (nem magam miatt irom, hanem a percdijak miatt, nehogy aztán ledöbbenj, hogy a gatyád is zaciba kell adni, hogy kifizesd majd a mobilszámlát... :D :D :D)
Judy: bocsi a durva kérdésért, de egyáltalán nem megoldható, hogy elköltözz otthonról? Csak a lelki nyugalmad végett... :)

Nincs jelen

#9431 2009-04-30 06:18

mamo.
Tag

Kedves Én!

Kérnénk szépen több infot a 3D ultrahangról!

Tényleg látja az orvos a fekélyeket és a gyulladást stb is? Én is voltam a Biovitálban 3D-én, de a bélbe nem láttak bele.

Kell elõtte tisztitás?

Köszönöm a válaszodat elõre is.

Mielõbbi gyógyulást kivánok Neked.

Nincs jelen

#9432 2009-04-30 06:23

mamo.
Tag

Vica, Sziszi!
Az unokáim is jártak Dévény tornára, fájdalmas volt, mindenki sírt, majdnem mi is, de megérte.

Az egyik gyerköc gyenge izomzatú a másik görcsös volt, de mind a kettõ teljesen jól van most.

Én örülök, hogy végig csináltuk, szépen járnak már, nincs gond.
Vica kitartás, meglesz az eredmény meglátod.
Az én második nagy lányom anno  16 hónaposan indult el, már voltunk orvosnál is, de hál Istennek semmi
baja nem volt, csak szeretett mászni.

Nincs jelen

#9433 2009-04-30 07:01

pasek
Tag

Jó reggelt!
Most beszéltem Lisával, most bújt elõ a kapszula. Reggel még nagyon el volt keseredve, mert múltkor 4 körül nyelte le és éjjel már ki is jött úgy, hogy pár órát a gyomrában hesszelt a kapszula, most meg korábban nyelte le, úgy kettõ körül és reggel 5körül még sehol semmi.
Mikor leértem Miskolcra, felhívtam, el volt keseredve, hogy nincs eredmény, majd szólt, hogy tegyük le, mert az apukája is hívja.
Apukája viszont szerencsét hozott neki, mert miközben beszéltek, meglátta a napvilágot a kis szemét.
Úgyhogy jön haza, reszkessetek mert mostmár õ fog jelenteni.
LisaJEDI befejezte a küldetést, HALÁLCSILLAG lealázva, X-szárnyú Siemens Desiroval indul 9:09kor a HALÁLCSILLAG erõterébõl, és majd a Raumschiff XY IC-vel érkezik Miskolc bolygóra, miután belépett a légtérbe.

Nincs jelen

#9434 2009-04-30 07:47

sanvito
Tag

Szia Pasek !!!

Millió pussszt küldök boszitársamnak aki nemsokára hazatér a küldetésbõl !!!! :):):)

Nincs jelen

#9435 2009-04-30 08:01

Györgyina
Tag

Lisa: de, jó, várunk.

Nincs jelen

#9436 2009-04-30 14:46

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Köszönöm szépen és holnap reggel indul a buszunk!:D
Kb.12 felé érünk Poprádra.
A telószámodat elkérem , de én is tudom , hoyg nem olcsó ha hivlak bár közelebb lezsünk egymáshoz mint most , de mégig távol.szóval telószámod nála és ha nem baj nem hivlak csak végszükség esetén.Vagy ha úgy döntök , hoyg nem jövök haza.:D:D:D

A teáat amit kérdeztem megtudod mondani??:D:D

Vicaa!
A képeket néztem és imádom!!:D:D
De te mit is csinálsz hajanlok hajnalán??:D:DÉpp képeket raksz fel.:D:D
Igen lehet , hoyg szerveznek ilyen olimpiát és nem akarok kijönni a  formámból vagy arra is gondoltam a 4 napos talin  szervezek egy ki tud többet a háztartásban vetélkedõt.:D:D:D:D:D:D
Tegnap este a  párom közölte , hoyg csillogjon villogjon  a lakás ha elmegyek legyen kimosva meg rend is rakva mire közöltem vele mosva minden ki van mert pont ma csináltam kajátok lesz takaritva ki van , de én is ilyen rendre jövök majd haza?:D:DHát azt nem garantálja.:DLehet , oyg anyáknapi ajándékom majd az lesz , hoyg nekem kell pakolni itthon?!:D:D

Pasek!
Jelentést vettük köszönjük szépen!
Lisa!
A fene vigye el ezt a kapszulát!!De lehet , hoyg a kisugárzáso nagyon tetszik neki és szeret benned lenni ezt jön ki ilyen lasasn?!:D:DA lényeg , hogy kint van és minden okés lesz!!:D
Szét is rugtam volna  a seggét a kapszulának ha nem jön ki!!!:D:D
Nagyon vigyázz magadra pihenj és egyetek Pasekkal együtt!!!!:D:D

Judy!
Azt tedd amit jónak látsz!Ha kell akkor rúg seggbe , de úgy , hogy ne felejtse el.:D:D
Te ilyen harcias vagy egyébként??Errõl az oldaladról nem ismerlek és még jó , hogy én nem szeretm az aggancsost mert lehet , hoyg én is seggbe lennék rúgva ha innék belõõle.:D:D:D:D:D
Kitartást minimum szombatig!!:D

Sütöm az oldalast amit viszek és a családnak pedig dübari szeletet csinálok!:D:D

Nincs jelen

#9437 2009-04-30 15:37

Agica01
Tag

Sziasztok!
Ide írok mert talán itt olvasna a legtöbben, talán van valaki aki ért kicsit jogi nyelven.
Mit jelent, hogy ha nincs fellebbezés, akkor a jogerõre emelkedéstõl számítva 30 napon belül kell befizetni valamit? Azt nem értem, hogy miután kaptam ezt a levelet (egy gyorshajtásos bírság :( ) honnan tudjam hogy mikor emelkedik jogerõre? Amikor kiküldik, amikor átveszem, vagymi?
Mert amíg nem muszáj nem fizetném ki, csak a lehetõ legkésõbbi idõpontban. :)
Elõre is köszi.

Luci, jó utazgatást.
Lisa, várunk vissza, jó hogy végre kijött az a vacak!
Judy, kitartást otthon, hipp-hopp elmúlik az egész és befejezõdik minden!

Mindenkinek puszi, szép napot!

Nincs jelen

#9438 2009-04-30 15:51

sziszi32
Tag

Szia Ágica, azt nem is irod, hogy vagy, bár a talis-kémeimtõl tudom, hogy nagyon jól birod a dolgokat! :D :D :D
Mamo kedves, ajánlom szives figyelmedbe a korábbi hsz-eimet... kb. a szeptemberieket, azt most nemtom, hanyadik oldal felségünk audienciáján... :) Ha ehhez most nincs türelmed, amit megértek, akkor hadd mondjam el, hogy én nem vagyok a módszer ellensége, viszont a fiam belekerült abba a rendszerbe, amely a koraszülötteket automatikusan rehabra küldi, attól függetlenül, hogy a gyermeknek van-e rá szüksége. És a fiamnak valójában semmi ilyen baja nem volt, de az orvosnõ játszotta a süketet, rendületlenül küldött minket a tornáztatásokra, amelyekre tulajdonképpen neki nem volt szüksége. Nem részletezem, mert talán megint úgy tûnhet majd, hogy nem értek egyet veletek... :)

Nincs jelen

#9439 2009-04-30 16:22

Lucifer
Tag

Ágica!
Ha már átvetted jogerõs!:(
Ha fellebbezel akkor nem kell még fizetni viszont ha nem akkor van 30 napod!:(:(
Nekünk is volt már ilyen és azt jelentetet , hoyg a kézhezvételtõl számitott 30 napon belül fizesd ki!:(:(
Sajnos ez van!!:(:(

Köszönöm meglesz!!:D:D

Kicsit bajban vagyok mert reggel 4 kor kellene kelnem viszont min.2-ig mindig fent vagyok!!Vagy nem alszom megint semmit és akkor ki tudja meddig birom , de anyámmal se akarok kicseszni , hoyg végig alszom az utat mert akkor õ csak unatkozik,:Dde lehet , hoyg alszom azért egy kicsit és nehez is de valahogy csak felkelek!!:D

Nincs jelen

#9440 2009-04-30 16:42

arpapa
Tag

szia Ágica!

a kézhezvételtõl számított 30 napon belül kell befizetned, tehát a 30. napon :D
viszont ha az nem szerepel a levélben, hogy fellebbezésnek helye nincs, akkor valamire hivatkozva kérj mérséklést! húzni kell ameddig lehet, és ha fél évig nem tudják behajtani, akkor elévül.

én is kaptam nemrég egy ilyet, sajnos ott nem volt esély fellebbezésre, mert akkor jogsértésre kellett volna hivatkoznom, az meg nem történt ugye? csak szimpla gyorshajtás :D (90nél /112vel :D)

na a legjobbakat!

üdv,á

Nincs jelen

#9441 2009-04-30 19:18

roor
Tag

Halika!

Punnyadó állapot,izé,üzemmód van jedymacinál (vagy macijedynél).:D
Majd futtatom az eszméimet,csak elõbb egy helyre terelgetem õket,adok rájuk szép ruhát,megfürdetem,tisztogatom,csiszolok a jellemükön.:D

Nincs jelen

#9442 2009-04-30 20:12

Vicaa
Tag

Jó estét mindenkinek!

Lisa örülök, hogy kijött a kapszula és túl vagy mindenen.

Mamo, bztos, hogy megéri, mert látványos a javulás, hátulütõ viszont, hogy az én vagány, jókedélyû csajom olyan, de olyan bizalmatlan és félõs lett, hogy bárhova megyek vele rögtön nekifog a sírásnak :(

Luci, érezd nagyon jól magad! Hajnalok hajnalán szokás szerint kuksizok, meg persze most beindultam, mert megjavulni látszik a fényképezõnk és ki is használom :)

Attila még focizni van, Anna meg már alukál, úgyhogy most nekem is engedélyezve vagon egy kis kikapcs.

Jó hétvégét és egészséges, vidám napokat a három napra!

Nincs jelen

#9443 2009-04-30 20:16

mamo.
Tag

Szia Sziszi!

Tulajdonképpen  az üzenetet Vicának szántam vigaszul, a Ti történeteket nem ismertem,  nem akartam  én belebeszélni, semmiképp sem ellened szólt. Minden szülõnek magának kell eldönteni, mi jó a gyereknek. Ezt én komolyan gondolom. 

A mi fiaink koraszülöttek voltak 1,5 kg-al. Az anyukájuk vette észre rajtuk a problémákat és õ döntött úgy, hogy elviszi Dévényeshez. Tudod, ha ez szülõ döntése akkor ez más, mintha rájuk lenne erõszakolva.
Nálunk forditott volt a helyzet, ahol születtek, ott kifejezetten ellenezték a Dévényest. Én nem mertem, nem is akartam ellene szólni, mert mi van, ha én mondok rosszat, és valamilyen bajuk lesz e-miatt.
Na mindegy, lényeg, hogy jól döntöttél,
Danika gyönyörû, imádom nézni a képeket, és remélem azért nem haragszol rám.
puszillak Titeket és jó egészséget kívánok

Nincs jelen

#9444 2009-04-30 21:07

sziszi32
Tag

mamo: nem bántottál meg :D :D
luci: jó utat!

Nincs jelen

#9445 2009-04-30 21:12

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa - Sziszi!
Nagyon szépen köszönöm!:D

Minden bepakolva menetre készen állok!!:D:D
Azért ha  a hiradóban buszbalesetrõl hallotok nézzétek mert lehet , hogy integetek!!:D:D
Tudjátok roossz pénz és egy crohnos nem vész el legfeljebb átalakul.:D:D
Úgy döntöttem nem nézem meg a recepcióst se inkább hazajövök hozzátok hátha hiányoznék valakinek!!:D:D:DÉs különben is vannak olyanok akiknek megigértem , hogy hazajövök!:D
Legyetek jók ti is vigyázzatok magatokra és is megpróbálom ugyan ezt.:D
Mindenkinek nagyon jó hétvégét!!

Nincs jelen

#9446 2009-04-30 21:18

mamo.
Tag

Luci érezd Magad nagyon jól. Jó utat.

Nincs jelen

#9447 2009-04-30 21:36

Agica01
Tag

Sziasztok!
Sziszi ksözi az érdeklõdést, valóban nem írtam, de jól vagyok. :) Ma pakoltam, csomagoltam, mert holnap elmegyünk Veszprémbe, elvisszük a gyerkõcöt az ottani állatkertbe és ott is töltjük a hétvégét. :) És a házat is rendbe tettem hogy ne rumlit hagyjak itthon.

Ami a büntetést illeti köszi a hozzászólásokat, akkor majd a legvégén fizetem be, ha muszáj. Árpi, írták hogy van fellebbezés, de az is 5000 Ft, és mire hivatkoznék? (itt 50 helyett 70-rõl van szó)

Na akkor majd vasárnap este jelentkezek, jó hétvégét nektek is!
Puszi

Nincs jelen

#9448 2009-04-30 21:42

youlcsi
Tag

hali!

jöttem csak kicsi hírt adni magamról.

teljesen el vagyok úszva. megújító audit lesz a kórházban, és új modulja van az ISO 9000-nek: munkakörnyezet... nesze nekem, 4 hetem van a kockázatértékelésre :s

így azt sem tudom, hogy eljutok-e a köv. 1-2 hétben orvoshoz. pedig kellene. nagyon úgy érzem :(

mostani formámhoz még hozzátartozik, hogy ismét norcolutra szorultam. úgy látszik, nem hat a met... vagy csak nagyon türelmetlen vagyok. és persze mindeközben doki várja, hogy szállítsam neki a negatívnál negatívabb teszteket (azért aranyos, biztosra megy :)). mivel számomra nem nagy öröm itthon nézegetni az egycsíkokat, így tarháltam pisispoharakat, és majd behordom neki... teszteljen õ, ha kíváncsi :) ma reggel is mondtam, ha ebbõl kihozza a zebrát, én a nyakába ugrok :lol: hát nem kellett ugrani.

szóval ennyi van velem.

mindenkinek kellemes hosszú-hétvégét!

tsók!

Szerkesztette: youlcsi (2009-04-30 21:44)

Nincs jelen

#9449 2009-05-01 12:40

roor
Tag

Halika!

Lucifer üzeni,sikerült elindulni.:D
Igaz nem hajnalban,mert az egyik buf lerottyant,de 10 körül útnak eredtek.:D
És hazajön egyben,éppen,szépen.:D

Nyalánkság:
túrós tészta volt az ebéd,párom csinálta a tésztát,jó vidéki tojgliból,hozott hozzá házi túrót és tejfölt,ja és a jó kis házi füstölt szalonna.:D
Készült még egy kis körözött is.:D

Nincs jelen

#9450 2009-05-01 21:01

Lucifer
Tag

Halihó!
Gyors jelentés mert lenyultam a sofõr laptopját!:D:D
Szóval 6.30.helyett 10 kor indultunk és 3 ra értünk ki.Lehet hogy enm is kellett volna elindulnom??:D:D
Egyben vagyunk jól vagyunk.
A hely gyönyörû a hó 2m - re volt tölem kb.:D:D
Már este van és azért hideg.Jól érzem magam a recpciós egy fiatal jóképû srác.:D:D
Vacsira juhtúrós sztraoacskát ettem.:D:D
Nem tom mikor jövök , de ha minden igaz vasárnap hazamegyek.:D:D
Vetetm teát!!!!:D:D
Puszimindenkinek!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb