#9451 2009-05-01 21:19
- Nita
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Luci!
Érezd jól magad és pihenj sokat! Csinálj képeket hagy irigykedjünk a látvány miatt is ( a jóképûre gondolok ;) )
A "vettem teát" valami titkoz üzenet? :)
Nagy itt a pangás...:/ írjon mindenki egy szót legalább hagy olvasgassak, ha már itthon fekszem a hüle orrüreg madula gyulladásommal.
Ma kertészkedtem de minden lehajolásnál nagyon fájt...megállapítottam a "pofám leszakad" klasszikus kifejezés így születhetett. :)
Holnap már remélem jobb lesz mint ma, kicsit bicajozok majd lassan megyek ne legyen nagy a huzat :)
Nincs jelen
#9452 2009-05-01 21:46
- mamo.
- Tag
Szia Nita!
Remélem hamar meggyógyulsz. Tényleg nagy itt a pangás, biztos mindenki elment valahová pihenni.
(lásd Luci)
Fél napot azzal töltöttem, hogy régi írásokat olvastam itt a fórumon, hogy több mindent megtudjak a népekrõl. Hát sok szörnyûséget olvasok, rémisztõ dolgokat, görcsöl is kicsit a hasam. Már többen irták, hogy hõsök az itt lévõ emberek.Pici babák is betegek, hát ez rémület.
Régebben csak a TSO miatt kerültem ide, azt olvastam, tapasztalatokat gyüjtöttem, aztán mostanában kezdtem olvas ni a többi fórumot, és függõ lettem. Érdekel mindenki sorsa, és tényleg nagyon kedves mindenki, ahogy törödik a másikkal.
Vigyázz magadra, mielõbb gyógyulj meg.
Nincs jelen
#9453 2009-05-01 22:32
- Nita
- Tag
mamo!
Köszönöm igyekszem semmi sem tarthat örökké ez a szlogenem lassan csak meggyógyulok!
Óvatosan olvasgass azért itt néhány topik megfekszi az ember gyomrát ha sokat olvasgat benne..én pl. elkerülöm azokat amiben nincs tapasztalatom.
Nagyon sokféle ember van itt tényleg, és mindenkinek megvan a maga története sokat lehet tanulni ezekbõl és erõt meríteni milyen nehéz helyzeteken tudtak felülkerekedni..nekem ez sokat segített.
Viszont javaslom levezetésképp a vidámparkot én most azt olvasgattam és nagyon jókat nevettem pár viccen :D bár attól kapar a torkom, de azért jól esett :)
Nincs jelen
#9454 2009-05-01 23:12
- sziszi32
- Tag
jelentek: ma május elsejéztünk, az ilyenkor szokásos családi összeröff, gulycsiparti, meg husigrillcsi. Személyem feltankolva kábé egy liter házi borocskáva... :D :D :D
Ja, és babáztam, sógornõm pulyájával, iggen jó volt, irigykedem, hogy nekem most nincs ilyen pici babám... olyan jó érzés az a kis cseppp élet! :D :D
Dani most fog kinyúldosni, alig aludt ma, úgyhogy holnap reggel remélem sokáig szándékszik szunyázni... :D :D jó éjt!!!!
Nincs jelen
#9455 2009-05-01 23:14
- Györgyina
- Tag
Szaisztok Lányok! Na itt tényleg most nagy a csend, de ez csak átmeneti, mint tudjuk. Nitám, gyógyulj már meg légyszike, mert igy nagyon savanyú az ünnep, a szabadnap. A doki meg tényleg egy hüle, hogy még mindig nem vagy jobban. Na majd meglátogatjuk, igy fórumostól, mindkenkistõl. Kap még egy napot.
Mamo: igazga van Nitának, ne nagyon merülj bele a "mindenféle" olvasásába, mert akkor tuti okos leszel, de olyan depis, hogy aztán azzal kezletetheted magad. Csak ami Téged konkrétan érdekel.
Ez a hõs dolog meg olyan, mint a rosszhír. Az ember azt hiszi az mindig mással történik, vele sohasem és ha mégis tuti nem birja ki. Pedig kibirja, mert muszály. Szóval csak lájtosan a "hõssztorikkal".
Az én napom a rendes mederben folyt, semmi extra nem történt. Engem most az életet, hogy vasárnap Római part, hétfõn meg hajókázni megyek, sétahajóval, este a gyönyörû Budapesetet nézem meg. Ha Isten megsegit és odaérek. De nagyon készülök. Lélekben.
Lucikánk vigadozik már biztosan, amit nagyon-de nagyon megérdemel. Csak ez a portásdolog izgat. Nehogy már eggyel is több pasija legyen, mint nekem. Már az Optimális dolog sem neagyon tetszik, de hát ha már igy alakult. De hogy még Szlovákiában is pasizik, na ez már sok. Majd nyalogathatom a fotót, amit hoz, ha egyáltalán megengedi.
Legyen szép és kellemes éjszakátok, Ti ittthonmaradott kedves Társaim.
Nincs jelen
#9456 2009-05-02 08:37
- roor
- Tag
Halika!
EGYSZÓ!:D:D:D:D
Nita,drága,a vettem teát nem kódolt üzenet.:D
Szlovákiában lehet kapni egy rumos tea nevezetû szörpöt ami igencsak kedves dolog az ízlelõbimbóknak,nos Luci aztat szerezte be,remélem nekem is,mert csorog a nyálam utánna.:D
Jobbulást!:D
Figyelitek milyen rafkós a csaj?Lenyúlja a sofõr laptopját és máris fórumozik!Ez kész,ez a boszi tényleg fórumfüggõ.:D:D:D:D:D:D
Recepcióst is lecsekkolja.....bizti kirándulni mentél?:D:D:D:D:D:D
Sziszike:irigyellek a babázásért.:D És remélem akkor ma sikerül soká aludni.:D
Györgyina:kellemes,jó szoraozást ám!:D
Hm......tudjátok sokszor elgondolkodom.
Csak úgy.Nem mintha lenne mivel,de hagy nagyzoljak mán.:D
Mindig ugyanoda lukadok ki:jó itt lenni,és szeretem az itteni embereket.:D
Mindig tudják mikor kell felhívni örömöt szerezve ezzel,mikor kell csak úgy semmit nem szólni a hülyeségeimre.:D
Hiába no,jó a csapat.:D:D:D:D:D
Hát legalább ennyi jót adott ez a fránya crohn.:D
Kósza kérdés:más is menõkézik mostanában?
Nem szoktam ennyi ideig reagálni az idõjárásváltozásra.
Furi.Ja igen és látászavar jáccik valakinél? (Nem alkoholos mámorra gondolnék,szimplán lakótársunk ügyködésére.:D )
pá
Nincs jelen
#9457 2009-05-02 09:39
- Norby1
- Tag
Roor igen néha van nekem is látászavarom fõleg hó elején mikor a fizetési papíromra nézek :P
Nincs jelen
#9458 2009-05-02 10:13
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Újra itthon vagyok és most már nyugodtabban lélekben is. Tegnap kellett még a regenerálódás (fõzés volt, csirke project-azt majd pasek elmeséli-, meg ültetés) szóval minden csak nem pihenés, de nem bánom, legalább le voltam kötve.
A vizsgálat reményeink szerint jól ment, és most értékelhetõ eredmény is lesz, majd. A tükit túl éltem, nem volt gázos egyáltalán két perc volt, csak még a torkom fáj most is.
Jó messze voltam, jó távol mindenkitõl, de most már nyugi van remélem.
E-maileket még nem tudtam nézni (ha egyáltalán írt valaki :D )
Csak azért írtam, hogy akit érdekel azzal tudassam, hogy itt vagyok, jól vagyok, nem lehet megszabadulni tõlem.:D :D :D..és legfõképpen azért, hogy megírjam mennyire is köszönöm ,és mennyire is jól esett az odagondolás és a sok szurkolás.. Bizti azért ment könnyebben.
Most takarítani megyünk, de a csirke sztorival még lógunk.
Külön-külön nem hanem mindenkinek egy nagyon nagy puszi.
Jó hétvégét csodaszép napokat kívánok.
ui.: jó látni, hogy a tali is alakul nyárra!!! Csirke lesz :D :D :D
Nincs jelen
#9459 2009-05-02 10:55
- Györgyina
- Tag
Édes Lisám: végre, végre éppségben itt vagy. Nagyon biztam én ebben, de a drága Pasek olyan számomra rejtélyes kifejezéseket használ humor cimén, hogy úgy nagyjából gõzöm nem volt mi van Veled. Jedy meg ilyesmi. Na azért annyit levettem, mikor volt a vizsgálat és hogy úgy kb. jól sikerült.
Mikor lesz eredmény, mert az is nagyon fontos? Remélem az is olyan jó lesz, hogy többé nem kell ennek alávetni magad. Pláne nem kétszer. Mert duplázni csak a jó dolgokból szabad.
Nektek is kellemes hétvégét és jó pihenést, ha egyáltalán ez Nálatok szóba jöhet. És végre ottthon!!!!!!!!
Roorka: hát gondolva mindig van, de irva nem nagyon. Nem tudom ismered-e azt az érzést, hogy irnál ám, de valami, vagy valaki megakadályoz. Hát gondolom igen, mert Te sem viszed túlzásba mostanában. De tudjuk, megvagyunk egymásnak.
Nitám: remélem jobban vagy és a kertészkedéssel meg úgy járj el, hogy a növénynek azonnal parancsold meg,hogy min. derékmagasságig ugorjon fel, ha akar valamit, mert Neked a hajoldozás árt. Aki élni akar megteszi, hidd el, az kapaszkodik. Esetleg majd hireket a kertbõl. És jó egészséget kivánok Neked.
Mamokám: bevásároltál-e? Fõ-e a finom ebéd? És pihikézzél is.
Sziszikém: Neked csak annyit, pihenés, alvás minden mennyiségben. Danókádat pedig nyomd le magadmellé, mint a bélyeget. És csicsizzatok együtt. Pihenj angyalom.
Egyéb népek, akik most pihennek, üdülnek, kellemes idõtöltést.
Nincs jelen
#9460 2009-05-02 12:17
- roor
- Tag
Halika!
Norby drága nekem attól már nincs.:D:D:D:D
Kevés és kevesebb lesz,úgyhogy rá se nézek.:D
Viccet félre,tegnap bepánikoltam.
Az egy dolog hogy fényes foltokkal képzelõdtem,de nem tudtam egy pontra nézni mert semmit nem láttam,ha járt a szemem valamit akkor érzékeltem,de a periférikus látásom az nulla volt.
Majd egy órán keresztül küzdöttem vele,aztán elvittem aludni.Utánna semmi bajom nem volt.
Nem voltam fáradt,nem emeltem nehezet,nem néztem fényesbe,és nem piáltam.:D
Tehát?Ötlet?Vagy ezt is crohnra fogjam?:D
pá
Nincs jelen
#9461 2009-05-02 19:59
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, hazajöttünk a városból, vettünk mindenfélét, amire szükség volt, és kevésbé volt szükség :D :D :D
Danibetyár délelõtt nagyon, de igazán nagyon nyûgi volt, aztán a nagyijánál aludt három órát. :D :D :D
Azóta meg aranyos betyár, a teszkóban kapott egy nyalókát... az eredménye az, hogy minden ruháját azonnal a mosógépbe kellett rakni, mert annyira ragadt mindene. :D :D :D
Nincs jelen
#9462 2009-05-02 20:36
- oroszlan
- Tag
Szia roor! Igen en biztos vagyok benne hogy a Crohntol volt mert az en orvosom minden alkalommal rakerdez a latasomra! Latasa? Fenyes csillagok? Sötet foltok? En mondom hogy nem es ezzel le is zarjuk ezt a temat.
Nincs jelen
#9463 2009-05-02 20:40
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Én fórum függõ??:D:DNa ne má!Csak nagyon hiányoztok és ha már egy nagyon kedves fiatal a sofõr akkor miért ne használjam ki a lehetõséget!!:D:D:D
Most épp a bárban ülök és koktélt iszom!!:D:D
Roor bizti hogy elutztam!!:D:D
Vettem neked is teát és ha én valakinek valamit megigérek hogy viszek azt be is tartom!!:D:DVetetm mindenkinek akinek keleltt venni:D:D
Ma voltunk zakopánéban bár miután nem fértünk fel a buszra igy én kocsival menetm a sofõrrel.:D:D
Szóval drága Györgyina 2 sofr + a recepciós!!:D:D
Tegnap este 1 - kor feküdtem le addig buliztunk.:D
Itt ma kicsit hidegebb volt mint tegnap ami már reggel is megviselt egy kicsit , de nem hagyom hogy a kis genya elrontsa a kedvemet!!:D:D
Ki is hazsnáltam sofõrünket mert mondtam hoyg izgalmi álapotban vagyok és álljon meg egy olyan helyen ahol van hó mert leakaróm fotozni no + meg is akarom fogni!!:D
Nagyon kedves mert tényleg minden kérésem teljesiti és meg is állt igy ki is elégitette izgalmamat.:D:D:D
Szóval a lényeg hogy május 2.-án hógolyót csináltam.
Tényleg nagyon gyönyörû itt mnden!!!
Holnap ha minden igaz érkezem haza és akit hivnom kell azt hivom a határ átlépés után.
Puszi mindenkinek errõl a csodás helyrõl:Luci.
Hiányoztok!!!!!
Nincs jelen
#9464 2009-05-02 20:57
- judy1981
- Tag
Hali!
Ágica: Csak hogy igazítsak a történeten - mindenkitõl bocsi, de mégis csak én dolgozom munkám során határozatokkal.
Jogerõs akkor egy határozat, ha letelik a fellebbezési idõ. Tehát, ha adtak 15 napot a fellebbezésre, akkor kézhezvételt követõ 15 nap múlva lesz jogerõs, és onnan indul a 30 nap. Viszont kérhetsz részletfizetést, és azzal is nyertél idõt :D:D:D:D
Lisa: örülök, hogy ezen is túl vagy, és rendben ment (ill. jött) minden :D
Luci: tudom már rég bulizol a recepcióssal, de érezd jól magad!!! És nem vagyok én olyan harcias, csak a legvégsõ esetben. Olykor tényleg elszáll a leányzó, és olyankor valahogy helyre kell rázni. De csütörtökre kialudta, így nem volt szükség rá. Ha csak anyám nem szólt rá délelõtt, hogy vegyen vissza. Ami a jägert illeti, még roor nemesi alfele is egyben van :D Legalább is általam :D
roor: ha még1x elõfordul ez a látás vesztés, menj orvoshoz!!!!
Nita: remélem már jobban vagy.
Szóval túéltük a ballagást. Anyámba olykor töltöttünk egy kis konyakot, ha már láttuk, hogy kezd elszabadulni :D Bár csütörtök este a ballagásról hazaérve már a hideg rázott, és szédültem a fáradtságtól, így kb. fél 9-kor bealudtam, majd felkeltettek, hogy menjek fürödni, de aztán reggel 8-ig húztam a lóbõrt. Nehéz is volt felébredni, kellett 2 kávé, hogy magamhoz térjek :D Este kicsit elúsztunk a köretekkel, így még vacsora elõtt megvolt az ajándékozás. Ennek történetét majd képekkel illusztrálva megkapjátok, ha megtalálom a fényképezõt :D A vacsora után a család "apraja" menni akart az utcabálba, így mentünk utcabálba :D De miután megállapítottuk, hogy elég gyenge "tömeg" képzõdött, bekéredzkezdtünk 1-2 órára hugom VOLT gyakorlati helyére, mert miért is fizessünk 800 forintot fejenként, ha csak egy kicsit akarunk ott ülni. Szóval ittunk egy "keveset" kedvezményesen :P:P:P (Legalább 4-5 kör lement. :P) Aztán kellemes mámorban tömeget oszlattunk, mert volt, akinek ma dolgozni kellett.
Nincs jelen
#9465 2009-05-02 21:15
- sziszi32
- Tag
Na, Dani a kiságyban ordibál (hullafáradt, és nem óhajt csucsukálni :(), én meg itt vaok.
Luci: Poprádon is van hó? Sajnálom, ha félreinformáltalak, és esetleg fázol! :(
Roor: az a két üvegnyi "tea" már elfogyott? Ja, ha már Luci ott van, akkor van ám egy olyan ital, aminek Tatransky Caj a neve, az is finom, és hát egy kicsikét mintha alkohol is volna benne. :D :D Kábé, mint a jéger, de mivel nemigen iszom a szarvasok italát, azért lehet, hogy nem túl jó az összehasonlítási alapom... :(
Nincs jelen
#9466 2009-05-02 21:47
- Györgyina
- Tag
Lucikám: fotókat, sokat. És mit jelent, hogy a sofõr erõs izgalmi állapotodat csitatja? És egyáltalán, miért hagytál itthon? És miért Neked jár 3 pasi, mikor itthon egy sincs.
Érezd jól magad, de képeket hozzál, nyálcsorgatás céljából. Na puszi, azt jó ne legyél. tudod, ahogy megbeszéltük.
Nincs jelen
#9467 2009-05-02 22:27
- judy1981
- Tag
Dobozában:
<kép>
Miután megvettem, az a nagyszerû ötletem támadt, hogy mivel - szökõévente egyszer - ha veszek gumicukrot, mindig lenyúlja, gumicukorba rejtem :P (vagy ha nem kapok, akkor tescoban vmikor lehetett kapni ilyen smarties utánzatot kicsit olcsóbban) Igen ám, de anyám a tescoban egyiket sem találta meg, így utolsó reményem a helyi Lidl volt, ami már vagy 3 hónapja megnyitott, de még nem éreztem égetõ vágyat rá, hogy bemenjek. (Ezután sem fog sûrûn elõfordulni) Ott kaptam nagy kiszerelésû Gumicukrot:
<kép>
Aztán, mikor megkapta, legalább 3x körbe forgatta, de nem vette észre:
<kép>
Aztán elkezdte kínálgatni a gumicukrot népes családunkban, minden terv szerint alakult, mire anyám - jó szokásához híven - majdnem lelõtte a poént, és megszólalt:" Nem sok az a gumicukor? Nincs még benne valami?" Próbálom leinteni, hogy fogja már be! Úgy is meglátja, ha fogy egy kicsit a cukor, de szerencsére már hugom is immunis a hangjára :D Így önerõbõl észlelte, hogy van valami a dobozban:
<kép>
Nehéz döntés volt, de megszületett. A vetélytárs azon apró okból esett ki, miután már kiválasztódott, hogy sehogy sem tudtak bele elemet tenni, majd bevágja a nõ, hogy ilyen órát küldtek már pestre elemcserére. Köszöntük, és õt kértük :P
Késõbb megkérdeztem anyámat, hogy mi a francért kellett beszólni, mikor még két ember vesz a cukorból, és kiveri a szemét, mire õ: Neki nem volt ideje kivárni, már vissza kellett volna mennie a konyhába.
Wazze! Mert ha lelövi a poént, akkor mire vár? Onnan értelmét veszti az egész. Ja, vagy ha már õ nem látja, akkor más se? Komolyan nem értem. Még csak nem is õ vette az órát. :(
Még jó, hogy tetszik a gyereknek, mert igaz, hogy arra gondoltam, hogy ne legyen ragacsos a doboz a cukortól, de arra nem, hogy ha több, mint 24 órára összezárom õket, az óra doboza átveszi a gumicukor szagot :P
Szerkesztette: judy1981 (2009-05-02 22:35)
Nincs jelen
#9468 2009-05-03 16:15
- kitti60
- Tag
Sziasztok! Jelentem, jól vagyok! :D Hálistennek lassan vége a sulinak is. Szombaton megvolt a végzõsök ballagása, szegénykéknek kezdõdik az érettségi. Azt hiszem én akkor az idegosztályra foglalok egy helyet majd :D Elég nagy harcot vivok igyis az angollal. Most ICQ-n keresgélek beszélgetõpartnereket. MÁr találtam egy aranyos Thaiföldi fiucskát :D Gift.nek hívják :) Néha átfut az agyamon hogy nem megy ez nekem, jobb ha lemondok arról hogy középfokut megtudjam szerezni.
Névnapomra egy nagyon fincsi joghurtos gyümölcsös tortát kaptam és egy szép csokrot. :)
Ahj, alig várom már a nyarat, strand, napozás, jégkrém jégkrém hátán, barátok.Dejó lesz :D
Csak ne lennék ilyen fáradt, de már egy jót se tudok aludni.. Szerencsére viszont tünetmentes vagyok.
Rövid jelentés volt jelenlegi helyzetemrõl, megkíválom magam egy bögre kakaóval :D Sok puszi :)
Nincs jelen
#9469 2009-05-03 17:00
- Vicaa
- Tag
Nnnnnnna kész, most ki vagyok merülve, hajnaltól tanulok. Ajj és még annyi lenne, de azt hiszem már ma nem viszem túlzásba, különben is nemsokára hazaér Atti és Anna. Ha egy nap nincs velem már úgy hiányzik!
Egyébként jelen személyem megvan, már az allergiás tünetek is alakulnak, csak az a hülye orvos a bogyó helyett nem kanalast írt ki nekem, ami olyan émelyítõen édes és olyan utóíze van, hogy majd kifordul a gyomrom. :(
Örülök Luci, hogy jól érzed magad, fotót mostmár egyszerûen muszály lesz felraknod!!! :D
Judy, nagyon szép ajándékot kapott tõled a hugod! :)
Sziszi, Dani már meg tudja enni a nyalókát? Mármint, hogy nyalja?
Roor, ez a foltok meg csillagok látása nálam is elõfordul, bár ha jobban belegondolok, akkor nekem migrén elõjele szokott lenni.
Nincs jelen
#9470 2009-05-03 17:31
- mercy70
- Tag
Roor,tesókám!Nem lehet hogy alacsony a vérnyomásod?Nekem akkor volt csillagos,foltos minden.
Nincs jelen
#9471 2009-05-03 17:53
- Györgyina
- Tag
Judykám: igazán nagyvonalú vagy, de ez engem cseppet sem lep meg.
Kitty: nagyon jó, hogy jól érzed magad, de tanuld már azt az angolt. Sikerülni kell. És az idegosztály bezárt, úgy hogy ne is számits rá, mivel szükséged sem lesz rá. Élvezd az életet.
Vicaa: már olyan okos leszel, hogy a tanáriaid sirva könyörögnek hagyd már abba. És Annababácska is anyucit szeretné, hogy Attila mit szertne, azt csak sejtem. Szóval lazits már.
Kereszt: köszi el vagyok. Lájtos vacsihoz jóétvágyat. És a Marica szerint valami szexi csaj volt nála.
Lucikám: remélem már hazafelé tartassz éppségben, egészségben, boldogságban. És hamarosan megölelheted az Aprólékaidat.
Roorka: ugye jobban vagy már? A csillagokat éjszaka nézd a kedves Pároddal.
Mindenkinek szép boldog békés estét.
Nincs jelen
#9472 2009-05-03 18:14
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Délután 4-kor szerencsésen hazaérkezetm jelentésem már itthonról küldöm!!:D:D
Sziszi!
Nem informáltál félre az idõ minden nap olyan volt ahogyan azt te leirtad.Hó már nagyon kevés helye található inkább az erdõben van még.:DMiután autóval voltam tegnap igy megkértem a sofõrt hogy álljon meg .:D:D
Szóval szerencsésen hazaérkeztünk és mi nem busszal hanem kocsival jöttünk !:D:DProtekció!!:D:D
A szállodával kapcsolatosan csak annyit , hogy ott is kiváltságosak voltunk mert senkinek a szobájában nem volt minibár csak a mienkében.:D:DLehet hoyg itt is protekcióm volt?:D:D
Ma hazafelé megálltunk és megnéztük a tavakat amik szintén csodálatosak voltak.Nagyon örülök , hogy elmentem nem bántam meg!!:D:DTegnap illetve ma 2.30 - kor feküdtem le!!:D:D
Képeket majd rakok fel igérem.:D
Roor!
Mi van a látásoddal??Nekem is szokott ilyen lenni ha már annyit ittam!:D:DDe komolyra forditva a szót tényleg szokott nekem is ilyen lenni!Remélem már jól vagy!!
Puszilok mindenkit!!:D
Nincs jelen
#9473 2009-05-03 20:03
- Vicaa
- Tag
Ööööö, minek is köszönhetted ezt a sok protekciót Luci???? :D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#9474 2009-05-03 20:24
- Lucifer
- Tag
Vicaa!
Nem tudom!:DTalán az ördögi vonzerõm??:D:D:D
Vagy az ördög a kiváltságos??:D:D
Jól vagytok???Mi van veled???
Azt hittem okt kell majd visszaolvasnom , de nagyon tévedtem és ezért szomorú is vagyok.:(:(
Szeretném ha irnátok mert hiányoztok!!
Nincs jelen
#9475 2009-05-03 20:26
- Nita
- Tag
Luci!
Üdv itthon :) Biztos nagyon jól érezted magad, de megérdemelted a pihenést bõven :)
Roor!
Most olvastam a foltjaidról és ez nálam is van....szerdán el is mentem dokihoz a soten ajánlottak egyet direkt crohn specialista meg minden :) nos elmondtam neki mit látok (nálam az egyik szemeben úszkáló fekete folt van, de néha már nem úszkál a nyavalyás, hanem lazán takarja a kilátást :) ) megnézett mindennel kitágította pupillám, hazafelé a metrón mindenki drogosnak nézett :P és nem talált SEMMIT!!! Szóval ha elment az eszem és azért látom akkor az érdekes mert ti is látjátok! :P Fertõzõ folt látás meg csak nincs ?! :D Azt mondta a doki néni ha 3 hónap múlva is érzékelem, menjek vissza megint. Ma egész nap láttam, mert amikor süt a nap akkor mindig ott van a képben. Na ennyi..
Vicaa! pihenj is kicsit néha mert felborulsz a sok tanulástól! :)
Judy! Nagyon irigylem a húgodat, de szerettem volna én is egy ilyen nõvért de az enyém az...na mind1...:)
Igazán kreatív vagy és jó hogy a végén nem lõtték le a poénodat nagyon szép órát választottál. Én apától kaptam egyet ballagásra 1!napig volt épségben nekem nem való óra mindig túl szeleburdi voltam hozzá....annak egy guggolás-leülés közben sarokkal kirúgtam az üvegét :/ Persze féltem ha ezt meglátja mi lesz erre kiszedtem egy másikból a plexit és fogkrémmel méretre csiszoltam és bele tettem azt :)
Györgyina! Remélem te is jól vagy és lelkileg sikerült átvészelned az elmúlt napokat! Ne feledd mi itt vagyunk neked is!
Ja én jobban vagyok fújóm a spray-t az orromba de ettõl még a mandulám fáj, de egyszer csak elmúlik majd az is!
Nincs jelen
#9476 2009-05-03 21:23
- roor
- Tag
Halika!
Mercy tesó,nem alacsony,illetve már vérvákum,de nálam ez a normális.:D
Nem szédültem vagy hasonló,"csak" nem láttam.:D
Judy:csúcs vagy!:D
Köszi a foltos sztorikat,akkor mégse vagyok lökött csak szimplán nemnormális,de megmaradok.:D
A doki orrára meg nem kötöm,fölösleges,ha crohn a hibás nem tudunk mit tenni.:D
Már kinéztem néhány csini szódásüveget,keresek optikust is,keretet meg valahonnan vadászok,oszt jobb lesz mint új korában.:D
Joccakát
pá
Nincs jelen
#9477 2009-05-04 06:26
- Györgyina
- Tag
Szép jóreggelt Mindenkinek!
Örömmel tudatom, hogy a leszázalékolás szavazat jelenleg Tami jóvoltából már 147 aláirásnál tart. Ez, mint tudjátok, csak a beadvány szándékának kifejezésére lett kitalálva és létrehozva. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen egységesen kiállunk a saját érdekeink mellett és még olyan is aláirt, aki közvetlenül nem érdekelt a dologban. Csak közvetve. Szép volt Betegtársaim.
Clio felhivta a figyelmem arra, hogy ez a beadvány, amit most készülök a szavazatok alapján elkésziteni és ismét szavazásra bocsátani teljesen hallott ügy. Errõl már irtunk ebben a fórumban, de ugye megállapodtunk, hogy azért valamit mégis tenni kéne és meg kell próbálni. Clio nagy tapasztalattal rendelkezõ és okos ember, ezért most itt irom, hogy senki ne ringassa magát abban az illuzióban, hogy ez könnyû és sikeres lesz. De hátha. Rajtam nem fog múlni azt igérhetem.
Nekem már az is nagyon nagy öröm, hogy ilyen egységesek vagyunk a kérdésben. Véleményem szerint ez mutatja, hogy mennyire összezárunk, ha másik Betegtárunk bajban van. És ez már csúcs egy ilyen viszonylag kis közösségben. Én igy értékelem. És Mindenkinek köszönöm, aki vette a fáradtságot és e szinte reménytelen ügyben mellém állt.
A beadvány szövege a leszázalékolás topikba lesz feltéve és ott lehet róla véleményt mondani és kérem is, hogy mindenki mondja el a hozzáfüzni valóját, mert azt szeretném, ha közösen döntenénk róla. Már eddig is sok hozzászólás érkezett az üggyel kapcsolatban, amit eleve beépitek a beadvány szövegébe, de vélem, hogy még lesz hozzátenni való. És akkor majd mindig alakitgatjuk.
Mégegyszer köszönöm Mindenkinek, de legfõbb segitségeimnek, Lencsinek és Taminak.
Szép és boldog napot Mindenkinek.
Nincs jelen
#9478 2009-05-04 06:57
- pasek
- Tag
Jó reggelt!
Huh, alig -na jó egyeltalán nem- olvastalak Benneteket a hétvégén.
Sok minden történt és nem maradt szufla bekapcsolni a gépet, estére mindig elfáradtunk.
Péntekrõl tartozok egy csirke sztorival, Lisa asszem ígérte.
Úgy történt, hogy kézen-közön valahogyan beígértek 40 db kb. 3 hetes kiscsirkét, osztottunk szoroztunk és bevállaltuk.
Pénteken érkeztek a jövevények.
Szombat reggelre az egyik kissé hurutosan harákolt, a többiek már csípkedték a hátát, szinte a semmi és a valami között lebegett már, úgymond csak hálni járt belé a lélek.
Ekkor: ER, Vészhelyzet.
Sziréna, mentõk, gyorsan, gyorsan beüzemelni az elkülönítõt és bekerült az intenzív terápiás egységbe, vagyis az õrzõbe.
Gubbasztott, vagyis igen csak küzdött az életéért. Kitettük a napra az üveg mögé, etettük és itattuk. Vagyis csõrét bele kellett nyomni a vízbe, erre reflexbõl úgy csinált, mint aki inna. Ugyanez a kajával, de közbe vérszegényen csipogott szegényke.
Lisa viszont "nem hagyta békén" egyre csak tukmálta a csõre alá a tápot, és láss csodát, egyszer csak elkezdett magától enni. Olyannyira, hogy féltünk túeszi magát.
És már nyomott egy kis csirkesz@rt is, meg tollászkodott is, szóval úgy érezzük van remény.
Ha ezt a krízist túléli, akkor sose lesz levágva, végelgyengülésben fog kimúlni.
Neve is van, de azt nem mondhatom meg, mert nem tudjuk tyúk lesz é vagy kokas, így egyelõre maradjon Pityike.
Kellemes hetet kívánok Nektek, mindenkinek tünetmentes szép napokat!
Nincs jelen
#9479 2009-05-04 07:07
- Györgyina
- Tag
Pityikének sok sikert és jó egészséget.
Nincs jelen
#9480 2009-05-04 09:59
- én
- Tag
Mamo drága! Ha olvasol és esetleg van e-mail címed, akkor kattints a nevemre és írjál. Beszámolnék én a 3D-rõl, de csak magánban!
Pilli ma megy haza. Puszilja Kingitanga népét. Gondolom, ha haza megy és számítógépképes lesz, akkor fog jelentkezni!
Györgyina! Üdv és háromszoros hurrá! Hol az a pezsgõ? De én csak az édeset szeretem! És tudod segítek átnézni, csak szóljál légy szíves!
Mindenkinek szép hetet és pusszantás!
Nincs jelen
#9481 2009-05-04 14:58
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Györgyina !
Gratulálok!!!!:D:D
Nem feladni sikerülni fog!:D
És tényleg akkor mikor isszuk az a pezsgõt??:D:D:D
Lisa és Pasek!
Gratula nektek a csibe megmentéséhez!:D:D
Milyen tápot kapott??Nutrit??:D:D
Én!
Köszönjük az infót Pillirõl!
Én is csak az édeset szeretem , de azért megiszom bármelyiket mert nem szertném hogy kárba menjen!!:D:D
Pilli!
Mihamarabbi gyógyulást neked!!
Nita!
Jobban vagy már??
Nincs jelen
#9482 2009-05-04 17:13
- judy1981
- Tag
Nita: ezt mond meg a húgomnak is. Sajnos neki már természetes, hogy ennyi mindent kap, és ennyi mindene van. :(
De biztos tetszik neki az óra, mert szombaton bevittük oda, ahol vettem, hogy vegyenek ki a láncból, és mondta a nõ, hogy csak a fõnök tud kivenni belõle, õ meg csak csütörtökön jön, de ha gondolja otthagyhatja. "Á, majd behozom szerdán" :D Ha elhagyja, én megfolytom.
Én pedig meghalnék óra nélkül. Még anno az intenzíven is az órám hiányzott. Az elején még elment, mert ráláttam a nõvérek órájára, de mikor átraktak másik kórterembe... Te kis MacGyver... :D Eszembe nem jutna fogkrémmel plexit csiszolni.
Lisa és Pasek: sok sikert az új családtag gyógyításához!
Luci: üdv itthon. Milyen állpotban volt a lakás?
roor: a Te vérnyomásod se hallgat a nevére? Az enyémet sem lehet vérnyomásnak nevezni. :D
Pilli: remélem már otthon vagy...
Nincs jelen
#9483 2009-05-04 18:07
- sziszi32
- Tag
Vica: én is meglepõdtem, amikor elõször a patikusnéni nyomta a danimancseszba a nyalókát, ez a kicsi kópé rögtön rájött, hogy mit kell vele csinálni. Azóta kapott már kb. kétszer, és szinte az egészet elnyalja, de aztán minden ruhája "olyan"... :D :D
Nincs jelen
#9484 2009-05-04 18:35
- Pilli
- Tag
Sziasztok! Még csak Pestre engedtek haza, mert az egyik sebembõl jött egy kis genny a varratszedésnél, emiatt holnap még kötözésre kell mennem, de ha minden rendben lesz, akkor megyek le vidékre anyuékhhoz és erõsödöm.
Én nagyon szépen köszönöm a telefonhívásokat, Lisa természetesen Neked is, és mindenkinek, aki gondolt rám. Hosszabban majd legközelebb, mert még elég féloldalasan járok-ülök, úgyhogy inkább irány az ágy!
Sok puszi mindenkinek
Nincs jelen
#9485 2009-05-04 19:13
- arpapa
- Tag
Pilli!
mielõbbi jobbulást kívánok!
szeretettel, á
Nincs jelen
#9486 2009-05-04 21:00
- Vicaa
- Tag
Pillikirálylány! Örülök, hogy túl vagy a nehezén, sokat gondolok Rád! Jobbulást Neked!
Nincs jelen
#9487 2009-05-04 21:05
- Vicaa
- Tag
Most pedig picit dicsekszem! Attilától ma ezt kaptam szülcsinapomra :)
<kép>
Így most már nem a kiszakadt zsebû és nem a térdig érõ fülû táskáimat kell magammal vinnem ha megyek valahova :)
Nincs jelen
#9488 2009-05-04 21:57
- Lucifer
- Tag
Vicaa!
Nagyon tetszik a tatyód!:D
Itt is boldog születésnapot kivánok!:D
Nincs jelen
#9489 2009-05-05 00:14
- sziszi32
- Tag
Vica: Boldog szülinapot! :) (megjegyzem, válaszmail még mindig nem jött tõled :P)
Egyébként mostanában nincs túl sok erõm s idõm, ezért bocsi, ha valakinek esetleg nem válaszolok rögtön, s remélem, akik szeretnek, azok tudják, hogy mindig sokat gondolok rájuk. Csak most egy kicsit túl sok van köröttem a jóból, sûrû az életem. :) Akinek tudok, mailben válaszolok (na ez totál úgy hangzott, mintha legalább tiz mail várna válaszomra... :D :D :D ) Jó éjt mindenkinek! :)
Szerkesztette: sziszi32 (2009-05-05 00:16)
Nincs jelen
#9490 2009-05-05 06:52
- pasek
- Tag
Vica!
Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig!
Látod, tegnap beszéltünk telefonon, de voltam olyan tudatlan, hogy fel se köszöntöttelek, remélem ráfoghatom az izgatottsára :)
Ne haragudj a feledékenységem miatt, még egyszer nagyon boldog szülinapot kívánok!
Pilli!
Örülök hogy túl vagy rajta, ha elfelejteni nem is tudod, de kívánom hogy halványuljon az emlék minnél gyorsabban! Mikor engem mûtöttek, nekem is volt kis levedzés, napokig emiatt lepedõbe csavart jégakku volt a társam.
Luci!
Kérdésedre válaszolva nem nutrit adunk a kiccsirkének hanem úgynevezett indítótápot némi darált búzával keverve, de ha minden összejön ma, akkor teszek fel ma róla sztárfotót.
Ja és ha jöttök a talira augusztusban és marad még élõ pipi és nem lesznek nagyon aprók és megtalálom a nagykést....
Nincs jelen
#9491 2009-05-05 07:08
- Györgyina
- Tag
Pasek: engem az "inditótáp" érdekelne, hátha beindulnék tõle. Ugyanis a Nutri nem vált be. Lecserélném.
Nincs jelen
#9492 2009-05-05 08:24
- pasek
- Tag
Györgyina!
Nekem a nutri akkor válik be, ha naponta becsapok belõle 3-at vagy 5-öt, ja és mindig valami kaja után teszem.
Most emeltem a napi 2-t 4-re és igyekszek mindig étkezés után és nem helyette.
Nincs jelen
#9493 2009-05-05 08:27
- Szimi
- Tag
Sziasztok!! Vica, Isten éltessen,teccik a táskád,nagyon kircsi :)
Szerkesztette: Szimi (2009-05-05 08:27)
Nincs jelen
#9494 2009-05-05 08:39
- Györgyina
- Tag
Drága Pesek! Köszi a jótanácsot én már próbáltam igy is úgy is, azt becsaptam a sarokba.
Nincs jelen
#9495 2009-05-05 09:46
- mamo.
- Tag
Szia Lisa, Pasek!
Gratula Pityikéhez, tanulságot leszürtem, szeretet nélkül még a csirke is meghal.
Valamikor hajdanán kaptam én is falusi csirkét, persze feldolgozva, emlékeim szerint ez a csirkehús nem is emlékeztet a boltban kaphatóhoz. Valami mennyei finom. meglátjátok, vagyis megizlelitek, mennyire finomabb.
Hol laktok, annyira vágyom ilyen finom hús után? mit csináltok, ha megnönek a csirkék?
Lisa van már eredményed a kapszula után? Remélem csupa jó hirek, várjuk ám.
sok sikert a csirkékhez, na meg Mindkettõtöknek jó egészséget
pusszantás (kérek csirkét)
Nincs jelen
#9496 2009-05-05 09:47
- mamo.
- Tag
Pilli!
Ismeretlenül is jobbulást, gyógyulást kívánok Neked.
Nincs jelen
#9497 2009-05-05 12:06
- Vicaa
- Tag
Köszi Szimi, Luci, Sziszi, Pasek! :)
Sziszi: Nem ment való igaz, de ha gyorsan ment volna, az lett volna a rossz, mert képes vagyok hirtelen felindulásból írni és abból semmi jó nem sül ki. Ha túlélem a holnapi vizsgát, akkor holnap este megszületik a válasz is :)
Pasek, te meg ne szabadkozz, én sem a szülinapod napján köszöntöttelek, emlékszel? Nem is az volt most a fontos, hanem a többi amirõl beszéltünk. :) Ja és igen Isten éltet, mert tudod csalánba nem üt... :D
Ma voltunk tornán és már sokkal jobban viselte a lánykám, és torna után, míg vártuk, hogy értünk jöjjön Attila még elkezdett barátkozni is a tornásszal, sõt mosolygott is rá!!!!!!! Nagyon örültem!
Már valószínûleg csak holnap vizsga után jövök, addig is puszi mindenkinek!
Nincs jelen
#9498 2009-05-05 14:00
- zotyesz
- Tag
Olyan szép idõnk van ma pont hashajtáshoz való :) hát akkor x-prepre fel!
Nincs jelen
#9499 2009-05-05 14:13
- én
- Tag
Zotyesz! De "irigyellek"! :/ Neked nem volt elég a múltkori 3D? Te kis telhetetlen! Látom megtaláltad a gasztrós dokidat! Holnap tüki? Majd gondolok rád! Drukkolok!
Nincs jelen
#9500 2009-05-05 14:17
- zotyesz
- Tag
Igen holnap tüki á a 3d az túl laza volt kell egy kis izgalom :) azon gondiztam ne vegyek be egy kis ultrát is hogy csillogjak belülrõl?
Nincs jelen