#9501 2009-05-05 14:19

én
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Zotyesz! Próbálkozni lehet az ultrával, de akkor elõtte tudd meg, hogy melyik kórház ügyel, aki a mérgezést ellátja! És mindjárt kérd, hogy holnapra mentõvel szállítsanak a tükire!

Nincs jelen

#9502 2009-05-05 14:21

zotyesz
Tag

jol van na az ultra már csak  egy kosza bolondos ötlet volt

Nincs jelen

#9503 2009-05-05 14:43

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa!

Nagy nagy drukk neked , de te nagyon ügyi csajszi vagy nem lesz gond!!:D:D
Szoritunk!!

Pasek!
Jól van no!:D:D
Képet a kis túlélõrõl kérünk !!:D:D
Remélem te is hizol azért és nem csak a  csibét tömöd!:D:D
Le akarod vágni õket a  talin??:(:(
Lisa!
Nagy cupp cupp!!!

Györgyina!
Itt is nagyon sok boldog névnapot kivánokl!:D
Szombaton buli??:D:D:D

Zotyesz!
:(:(:(:(
Gondolva van rád holnap és tudod ha gáz van akkor egy teló és már megyek is megverni a dokit!!:D:D:D:D:D
Az ultrától csak habzani fog!!:D:D

Én!
Úgy látszik a  fiatalok halmozzák az élvezeteket!!:D:Lisa 2x nyel Zotyesz meg 2x dug!:D:D:D:D

Vasárnap este nagyon az utazás lázában voltam még itthon!:D:D
Aludtam éjjel a Roli felsirt amit nem hallottam , de az apja kivette az ágyból mire én felültem az ágyban és erre õk azt hitték na végre felébredtem mert a szememet is kinyitottam , a párom közölte velem , hoyg sirt a gyerek mire én közöltem vele , hogy jó hozom a bõröndött és visszafeküdtem aludni!!:D:DLehet hogy holdkóros vagyok??:D:D:D

Rolival tegnap voltunk a szemészeten mert be van gyulladva az egyik szeme , kapott szemcsepept amit nagyon nehezen visel ha be akarom adni neki.:(:(
Tegnap egy nagyon kedves barátomat hivtam telefonon és pont én ébresztettem fel  pedig ment melózni estére!Lelkiismeret furdalásom van , hogy ne hagytam aludni.:(:(Voltam dokinénimnél tegnap hogy kérjek labor beutalót , de a héten szabin van igy megkérdeztem a helyetetsét hogy ad-e.Az aszisztensnek mondom , hogy t.vérkép, vas. crp mire kérdezi hogy az minek milyen  beteg vagy közlöm vele hogy crohn erre azt mondja hogy a  crohnosoknak nem kell a crp.Felvilágositottam róla úógy finoman , hoyg elég régóta vagyok beteg és a crp a lényeg!!De végül is ráirta a  beutalóra.Ma reggel voltam vérvételen holnap mondom délután az eredményt!!:D

Nincs jelen

#9504 2009-05-05 16:38

fater
Tag

Györgyina boldog névnapot kivánok.
fater

Nincs jelen

#9505 2009-05-05 16:58

Györgyina
Tag

Kedves Barátaim. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntését. Judy neked is.

Nincs jelen

#9506 2009-05-05 17:04

Marthuska
Tag

Sziasztok!
Vicaa! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked! Tényleg frankó kis táskát kaptál ajándékba. Nekem egy olyat kell vennem majd, amibe az iratok is jól beleférnek, mert mindig félbe kell hajtanom õket. Szóval nem elég nagy a táskám.

Pilli! Mielõbbi gyógyulást, erõsödést kívánok Neked!

Kedves Györgyina és Lucifer! Köszönöm, hogy gondoltatok rám, a vizsgálat megvolt. Már tanulom a latint, hogy ki tudjam értékelni az eredményt, mert csak a jövõ hétre van idõpontom az orvoshoz, és kíváncsiságom határtalan.:):)

Fater! Elnézést, hogy még nem válaszoltam. Majd hamarosan írok.

Pasek, Lisa! Mi van nektek, csirkétek?!
Most, hogy már a disznók is pusztulnak, hétvégén ismét áttértünk a csirkére. Lehet, hogy mégis Ottónak van igaza!?

Zotyesz! Nagyon szorítok Neked!

Minden gyengélkedõnek jobbulást kívánok! Tünetmentes, szép napokat!

Nincs jelen

#9507 2009-05-05 17:12

zotyesz
Tag

Györgyina itt is isten éltessen sokáig.

Hirt adva tisztító projektemrõl haladunk 3 liter víz elfogyasztása és egy kis bevásárlás megejtése után jelentkeznek az x prep hatásának elsõ halovány jelei .Még nem az igazi igy hát várok mikor akar debütálni. Lassan a nyelvem meg a torkom vízköves lesz a sok víztõl a veséim meg már köszönik de már tiszták és ragyognak .hát kb itt tartok most :)

Nincs jelen

#9508 2009-05-05 21:15

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
Zotyesz: húúúú "de jó dolgod van" gondolok Rád és szurkolok , vigyázz Magadra!!! Ja, ez parancs volt :D
mamo: nem , még nincsen eredményem, majd csörgetnek a doki bácsik ha lesz vlmi, köszönöm érdeklõdésed..
érdeklõdéseteket!!! amint hívnak azonnal meg fogom írni a JÓ HÍRT :D :D :D
Pilli: örülök, hogy újra itt vagy, és remélem, hogy lassan minden rendben lesz Nálad!
Luci: ne izgulj, nem fogjuk levágni Õket...csak párat, de a nevesítettett nem :D a nevét majd megsúgom ha engedélyt kapok rá :D E-mailt megkaptam, köszi, hogy jelentkeztél! Rolinak jobbulást!!!
Pasek tömi a csirkét, én meg Õt :D , ne izgulj, megijedt a fenyegetésedtõl :D
Marthuska: hááát lehet, hogy tényleg igaza van Ottónak :D , de én mégis maradok a kucunál és a pipinél :D remélem az eredményed jó lesz.
Vicaa: nagyon "csecse" táskád van, gratulálok hozzá és Annához még jobban! Jó tanulást és megy a drukk holnapra.
Judy: nagyon jól esik az érdeklõdésed és az írásod! Komolyan, köszönöm szépen.
Nita: hogy alakulsz?
Sziszi: örülök, hogy hallottalak Téged és persze Danikát :D, csak türelmet mindenhez!!!
És persze Roor, Kedves Roor hol vagy? Hívtalak ma, fontos kérdésem lett volna...no mindegy megint próbálkozom majd csak össze jön.
Zolcsi és Családja :D sok puszi Nektek, Mercy Neked is.

No azt hiszem eleget írtam :D , magamról egy picit:  én jól vagyok, kihevertem a múlt hetet, jó itthon a családdal és végre biztonságban érzem magam, és nyugodtan. Kicsit félek a hívástól, de nem vészes, többet már úgy sem megyek :D bármit is mondjanak.
Viszont nagyon nagyon rossz hír, hogy elkezdõdött a vizsgaidõszak :(  így a tanulásnak most nem lesz határa egyelõre :( igyekszem jelentkezni mindig, és most be is szeretném tartani.
Ma könyvtáraztam egyet, meg angoloztam "kettõt" :D , el is fáradtam rendesen. Pasek addig készített gyönyörû model fotókat a kis "pityikérõl" és fel is rakja hamarosan, vagy most, vagy reggel (sztem reggel), hogy milyen jól is nézz ki  és milyen f@sza szállása van...csak háááát Lisával (négylábúval) nincs kibékülve, vagyis Lisa nincsen vele kibékülve, lehet hogy mi itt a nagy család hiába adunk neki "mesterséges légzést" mikor egy kicsit levegõre eresztenénk, vagy csak úgy sétálgatna a jövõben ...Õnagysága egy "fincsi" harapással elintézi...no mindegy ez egyelõre a jövõ titka, mi igyekszünk, Õ igyekszik, Lisa meg NE igyekezzen vacsit csinálni belõle magának...
no azt hiszem eléggé zagyva voltam, a végére pláne, de nem lehet azt mondani, hogy nem FECSEGTEM, ja és TIPEGTEM! :D :D :D

Sok puszi Mindenkinek!

Nincs jelen

#9509 2009-05-05 21:31

pasek
Tag

Íme Pityike:

(csak linken)

Pityike lakása

Pityike maga

Szerkesztette: pasek (2009-05-05 21:36)

Nincs jelen

#9510 2009-05-05 21:40

Lucifer
Tag

LIsa és Pasek!
Pintyikénél van kiadó szoba?:D:DTertszik a kérója!!:D:D
Pintyike különben angyon aranyos remélem fel tud nõni!:D

Nincs jelen

#9511 2009-05-05 22:59

Györgyina
Tag

jaj Istenem, ez a Pityike olyan viharvert, mint én szoktam lenni a legrosszabb állapotomban, azt én is megmaradtam még eddig. Hajrá Pityike. Kapaszkodj.

Nincs jelen

#9512 2009-05-06 04:37

OptimusAMD
Tag

Halihó! Jó reggelt...:P (nekem mindjárt jó éjt..:D )

Györgyina: Boldog névnapot neked...:)

Zotya : Egyszer a chat-en elhangzott egy utalás valamilyen jazzes-salsás mulatozásra, hozzuk majd össze. :D

Roor: MEg fogom inni az ajándékodat, ha nem nyilatkozol...:P

Luci: Én még csesztem elmenni laborra, lusta egy disznó vagyok...:D Jövõ hétig meglesz...:P Apropó, ne legyen lelkifurdalásod, nincs okod...:D:D

Pasek: Oltári a tollas + a kecója! :D:D:D

Nincs jelen

#9513 2009-05-06 05:51

Györgyina
Tag

Szia Optimális: Nagyon köszönöm a köszöntésed. A buliból meg ki ne merjetek hagyni. Jó ötlet. Táncolni nem tudok, de nagyon szeretem a zenét, tehát sok vizet nem zavarok. Számra tapasz, kezem bilincsben, igérhetem. Azt hajlongani sem fogok. Hány számban is laksz?

Nincs jelen

#9514 2009-05-06 09:13

Lucifer
Tag

Halihó!

OptimusAMD!
Neked is jó reggelt!:D:D
Oké!Értettem! Lelekiismeret furrrrrrdalás nincs , de van!!:D:D:D:D:D
Remélem is , hogy meglesz bár azt nem tudom nálatok mennyi idõ alatt van készen!!Én ma megyek az eredményért pedig neked elõbb megvolt a beutalód!:D:DLusti!!:D:D
Honnan is netezel ilyenkor??:D:D
Én is mehetek??Majd GYörgyinával jól elleszek.:D

Drága tyúkanyóm!
Hát te sem tudsz aludni?????

Marthuska!
Örülök , hoyg sikerûlt megcsinálni a vizsgálatot és nem napolták el!Érdemes volt szoritani neked!!:D:
Remélem az eredményed is jó lesz!!!!

Zotyesz!
gondolva volt rád , szoritottam !!Remélem már túl vagy rajta és minden oké!!

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-05-06 09:14)

Nincs jelen

#9515 2009-05-06 09:39

pasek
Tag

Tennap volt még fotózkodás, Õ Lisa, vagyis Õ is Lisa :)

négylábú Lisa

Szerkesztette: pasek (2009-05-06 09:40)

Nincs jelen

#9516 2009-05-06 09:45

pasek
Tag

Zotyesz!
Mutasd meg nekik, hogy Te vagy a király!
NA ki a király??!!  :D
Jön a nyár, mindenki nyel vagy dugják???
Te is duplázol vagy ez csak másfelezés a múltkori 3D-s UH miatt?
Aztán kívánom a beígért csodaszert is, de ha nem jön össze, akkor majd öblögetünk agancsossal!

Optimus :)
Ha állatok kerülnek közelembe, sokszor jut eszembe a tenyérnyi tablettás sztorid :D

Nincs jelen

#9517 2009-05-06 10:40

judy1981
Tag

Hali!

Fõnök elhúzott kicsit :D jövök.

Lisa és Pasek: Ez a kecó... :D Tisztára, mintha inkubátorban lenne. Mert egy tálcás tojás doboz mire is emlékeztethetné... :D Szépen alakul Pityike. Nekem volna egy tippem, hogy kislány illetve nagy lány lesz belõle. :) Amikor írtátok, hogy õ nem végzi fazékban, gondoltam megkérdezem, hogy ezt Lisa kutya is tudja-e? :D De azt feltételeztem, hogy õ egy igen jól nevelt kutya, és véletlenül sem akartam sértegetni :P
Zotyesz: remélem már túl vagy rajta. Milyen csodaszerrõl is van szó?

Nincs jelen

#9518 2009-05-06 11:45

zotyesz
Tag

na megjöttem 

mentem láttam gyõztem :) bár az x prep elég gyenge hatást nyújtott de ha már berakta végig csináltuk :) , egyik vénám elszállt és az elsõ öt percben még hányinger is kerülgetett de ennek ellenére mondhatjuk hogy laza meccs volt,eredmény gyulladás van, szûkület és polip nincs.Volt még mellkas röntgenem és tbc tesztem is.

Nincs jelen

#9519 2009-05-06 11:56

zotyesz
Tag

Ja és most megyek kaját venni,ebédelni

Nincs jelen

#9520 2009-05-06 12:17

Vicaa
Tag

Zotyesz, örülök, hogy aránylag lazán megúsztad!
Hát én is megúsztam, fe lem akadok az biztos, mert horog már van. :( Magyarán egyest kaptam.

Most lazítok pár órát, mert éjfélig tanultam, fene a hülye fejemet, legalább aludtam volna!
De hát azért nem ugrok a kútba 20-án kapok egy újabb lehetõséget. Addig is még legalább két vizsgát kell letudnom.

Majd késõbb még jövök!

Nincs jelen

#9521 2009-05-06 12:59

pasek
Tag

Sajnálom Vica :(:(:(:(
Ugye nem úgy történt, ahogy az egyszeri szóbelin.
Kérdezett a tanár, majd odabökte:
-Közelebb!
Erre közelebb húzódott a vizsgázó a székével a tanári asztalhoz
-Még közelebb!
Még közelebb húzódott az asztalhoz
-Még közelebb!
S mikor már majd' a tanár arcában volt:
-Legközelebb!!!!!

Nálunk volt egy tanár (aki bevallása szerint ezt a módszert elleste valakitõl)
Beírta az indexbe mindenkinek az osztályzatához, hogy elég
Végül csak annyival kellett kiegészítenie hogy séges, vagy telen..

Nem kínozlak tovább, HAJRÁ VIZSGAIDÕSZAK!

Nincs jelen

#9522 2009-05-06 14:06

Lucifer
Tag

Halihó!

Judy!
Használd is ki , hogy nincsen a fõnök!!:D:DDolgozol eleget!!:D

Vicaa!
Nagyon sajnálom , de majd a következõ jobban megy!:(:(:(:(:(

Zotyesz!
Nagyon ügyi vagy!!Gratulálok!!:D:D
Látod érdemes volt szoritani neked!!:D:D
Akkor most hogy is van ez??Drága 3D és olcsó tüki és mégis a  tüki a jó??!!:D:D:D

Ma jön drága leszboszi barátném és egy kis meglepivel készültem neki!!Remélem örülni fog!!:D:D

Nincs jelen

#9523 2009-05-06 14:28

Lucifer
Tag

Györgyina!
Avatart váltottam ez jó lesz??:D:D:D

Megvan a laborom!
Crp 42
A vasam nagyon sok oda is kell figyelnem , hoyg lemenjen egy kicsit!:D:D
tehát vas:1,8

Nincs jelen

#9524 2009-05-06 16:36

sziszi32
Tag

Ha lehet szavazni, akkor LUCI, az elõzõ avatarod jobban bejött nekem :D :D :D
Vicaa, sajnálom, hogy nem sikerüt. :( Néha van ilyen, olykor mindenkivel megtörténik, hogy nem olyan tételt húzott, ami jól megy neki. Legközelebb (pasek :)) biztosan jobban sikerül majd, hiszen a prof.oknak sem érdeke titeket agyonnyúzni! :)
Pityikének, alias.... -nek sok szerencsét, és ha gonosz lennék, küldenék csibelevesrecepteket neki, gondolom, neki ez olyan volna, mint nekünk egy sötét erdõben stephen kinget olvasni a blair witch-i boszorkányt nézve... :P
Lisa, Pasek, Lisakutyát nem diszkriminálni, ha enni akar, egyen!! :P :P :P

Nincs jelen

#9525 2009-05-06 17:56

Lucifer
Tag

Sziszi!

Köszönöm szépen!:D:D:D
Jó téged is látni nagyon hanyagolsz minket mostanság és hiányzol!!
Tessék jönni és irni , hogy mi van veletek!!!!!!:D

Györgyina!
Szombaton ki jön????Ki van meghivvvvvvva??

Mini talim és leszboszi napom megvolt szerintem jól sikeredett!:D
Csak az a  kocsi ne lett volna ott mert akkor nagyobb a meglepim!:D:DDe igy jó lett!
Köszönöm , hogy jöttetek jó volt talizni veletek!!!:D:D
Kicsi fiam addig addig szarakodott a  géppel , hogy elszállt a gép igy újra kell majd telepiteni!!:(:(
Viszont megkostóltam Roor páleszát!!:D:DHát mit is mondjak róla?!Miután megittam nem nagyon tudtam mit mondani mivel meg se tudtam szólalni és jót nevettek rajtam!!:D:D
De azért finom volt , de az is tuti ha iszok még egy pohárral akkor a szék alá esekkkkkkkk!:D:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-05-06 17:56)

Nincs jelen

#9526 2009-05-06 18:07

én
Tag

Te Luci! Hát ez a vérkép! Te még élsz ennyi vassal? Én amikor 49 kg voltam és alig tudtam járni a gyengeségtõl, akkor is 2-3 volt a vasam. Vigyázz ennyivel! Kik voltak ma nálad?
Vica! Sajnállak, de ez minden jó családban elõfordul. Viszont csodaszép a táskád!
Judy! Gyönyörû órát vettél a húgodnak. Picit irígykedem, bár én nem most ballagtam.
Pasek, Lisa! Édi a kispipi, de a névrokon kutyi az zabálnivaló! Az a helyzet, hogy a kutyákat imádom, viszont a pipit csak fõzve, sütve a számban szeretem látni, de ettõl még helyes jószág.
Zotyesz ügyes, stramm ember vagy.
Györgyina küldök mailt, de nem ma, hanem holnap!
Roor! Te merre jársz? Igaz, tudom Lucinál, de néha ide is kacsinthatnál, hogy lásd népedet!
Pilli! Ha jobban leszel, várom a beszámolót!
Mindenkinek jó egészséget! Szép napot!

Szerkesztette: én (2009-05-06 18:12)

Nincs jelen

#9527 2009-05-06 18:18

Lucifer
Tag

Én!
Képzeld még élek és ami a legnagyobb röhely , hogy én igy érzem jól magam!:D:D:D:D
Hogy kik voltak nálam??!!Hát!!Mjd õk megmondják!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#9528 2009-05-06 18:37

én
Tag

Húúúúúúúú! Micsoda titkok! Roort tudom, hogy ott volt.
Viszont akkor se természetes és jó dolog ez az alacsony vas. Én elhiszem, hogy jól érzed magad, de ez akkor is borzasztó kevés!

Nincs jelen

#9529 2009-05-06 18:43

Lucifer
Tag

Én!
Tudom , hogy ez nem normális , de miért is lenne az!?Hiszen én sem vagyok az!!:D:D:D
És ami a poén az egészben , hogy túl vagyok 10 vénás vason és nemhogy feljebb ment volna még lejjebb ment!:(:(
Sajnos semmit se tudunk ellene tenni legfeljebb a dokibácsi a laborom láttán lehet , hoyg megemliti megint a vért amit nagyon de nagyon ne szerték hiszen már kaptam és akkor se volt jobb a helyzet!!:(:(Kaptam most egy rágótablettát még nem szedtem belõle mert a vénás vas után nem akrtam , hoyg esetleg túladagolom!:D:DMajd most megkérdezem szedhetem - e bár tuti igen lesz rá a válasz hiszen hátha az segit majd és ha lement belõle az 1 havi adag akkor megnézetem újra a vasat mert ha feljebb viszi akkor megrendelem hiszen nem olcsó!:D

Te jól vagy??

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-05-06 18:45)

Nincs jelen

#9530 2009-05-06 18:49

én
Tag

Luci! Igen köszi jól vagyok. Bár vívódom, hogy sebészhez vagy gasztróshoz menjek inkább! Egyébként az utolsó vérképem maga volt a tökéletesség. CRP: 6 ; Vas: 17 és minden teljesen jó volt. De az a fránya sipoly! Nem hagy nyugodni! Bár a doki szerint az a nagyon kicsit lyukas vastagbél kitapadt a hasfalra és ezt igen nehéz mûteni. Hát még vívódom egy kicsit, mert jelenleg panaszt nem okoz, így nem tudom, hogy javulhat-e még tovább vagy csak kiszúrok magammal, hogy várok!
Milyen rágótablettás vasról beszélsz?

Szerkesztette: én (2009-05-06 18:52)

Nincs jelen

#9531 2009-05-06 19:08

Lucifer
Tag

Én!

Szerintem menj el a gasztros dokihoz  és beszéld meg vele , hogy mit tanácsol.Ha sebészhez mész akkor tuti mûtét!Ne várj mert lehet , hogy tényleg csak rosszabodik a helyzet aztán szidhatod majd magad , hoyg miért vártál.

nutrilite - rágható vas különben amway termék
Ezt most vettem csak észre , hogy amway termék.:DAkkor tuti engedi szedni a dokim.:D

Nincs jelen

#9532 2009-05-06 19:08

Lucifer
Tag

Én!

Szerintem menj el a gasztros dokihoz  és beszéld meg vele , hogy mit tanácsol.Ha sebészhez mész akkor tuti mûtét!Ne várj mert lehet , hogy tényleg csak rosszabodik a helyzet aztán szidhatod majd magad , hoyg miért vártál.

nutrilite - rágható vas különben amway termék
Ezt most vettem csak észre , hogy amway termék.:DAkkor tuti engedi szedni a dokim.:D

Nincs jelen

#9533 2009-05-06 19:19

én
Tag

Látom Luci, hogy sok volt a pálesz. Tudod én megértem akkor is, hacsak egyszer írod le! :D:D:D
Te mikor mész a gasztróra? Bár inkább ez talán magán e-mail tárgya!

Nincs jelen

#9534 2009-05-06 20:25

roor
Tag

Halika!

Bocsesznócsesz,sûrû a hetem,fáradt vagyok nagyon.:D
Azért figyelgetek ám.:D

Nincs jelen

#9535 2009-05-06 20:38

Vicaa
Tag

Köszönet a vigasztaló szavakért, megnyugtatlak Pasek nálam nem az általad leírtak alapják történt a buktáztatás :)
... no és volt már vigasztalódás is :D

Csúcs a kiscsirke! :) ... no és a kutyus :)

Sziszi, ment már a válasz! Magatokról nem írtál!

Luci, rágjad csak akkor a vaskerítést! :)  Félre viccet, vigyázz lgyszi magácskádra! :)

Roor! Sok-sok pihibogyó neked!!!! Meg hozzá még nlhány kiló energiabogyó!

Nincs jelen

#9536 2009-05-06 20:49

Lucifer
Tag

Én!
Bocsika de mondtam , hoyg szarakodik a gép!:D
Nem tom miért küldte el 2x , de amikor 1x elküldte akkor viszont a tiédet nem láttam amire válaszoltam!:D:D:D
Szóval hülye  a gépem és az elõbb minden elszállt most hogy bekepcsoltam minden visszajött.:D:D:D
Én jövõhéten megyek a dokihoz!:D

Vicaa!
Hát ki vigasztaljon ha nem mi??:D:D:D
Én mindig vigyázok magamra ezt te tudod nagyon jól!:D:D
De azért köszike!:DTe is vigyázz magadra és ha elõbb nem , de augban találkozunk!!:D:D
Én ott leszek.

Nincs jelen

#9537 2009-05-07 08:22

Lisa
Tag

Kedves Luci, sajnálom a nem túl jó eredményedet :( , nem is tudom mit mondjak igyekezzél, hisz tudom, hogy Te mindent megteszel, ezért csak ügyes légy és türelmes! Puszi Neked. Ja, aug.ban ott leszel? Hol? :D :D :D no majd akkor anniyt itatlak vasborral, hogy csak na! :D
Vicaa: :( :( :( akkor majd 20 án. Menni fog rá se ránts!!!
Zotyesz: gratula a vizsgálathoz, gyulladást mielõbb lehúzni, és a szükület hiánya miatt meg örülni.
Tanulás megy nálam semmi különös.

Szép napot Nektek

Nincs jelen

#9538 2009-05-07 08:41

mamo.
Tag

Szia Luci!

a vas eredményed tényleg aggasztó, de annyit tennék hozzá, én is vénás vasat kaptam 10 db-ot, de semmi nem épült be, szerintem a mesterséges szerek nekünk nem használnak, csak a természetes vas. Táplálékkiegészítõket szedtem, meg B 12-t most utoljára, de azt is csak természetes anyagokból. Igy lettem a vasam 12, ami nálam rengeteg.
Próbáld meg.
puszi

Nincs jelen

#9539 2009-05-07 09:10

sziszi32
Tag

Sziasztok!
Vicaa: azér nem irok magunkról, mert annyira nem van mit. Bár számomra minden nap egy újabb öröm, hogy ezt a minibetyárt miénknek tudhatjuk, de hát ugye vannak a fejlõdésnek oan szakaszai, hogy igazából mintha stagnálna. Igaz, tegnap mindenre azt mondta, ami tetszett neki, hogy "csokika". Meg a barátnõm tanitotta grimaszkodni (mintha amúgy nem lenne grimaszkirály), de semmi extra. A homokozójában pölö már nem mellette állva turkál, hanem szépen bekvártélyozza-beássa magát, és az amúgy nem egész egy vödörnyi homokot egy milliméteres vastagságban szétteriti a szélrózsa minden irányában, beleértve önmagát is. :)
Most olvastam egyébként az "anya, tanits engem" könyvben, hogy mi mindent kellene tudni egy 19 hónapos gyerkõcnek, olyakat, hogy kétféle szinû gombok közül válassza ki az egyik szint, meg tudnia kellene aztat is, hogy vannak mindenféle alaku lyukak egy játékon, és neki tudnia kéne, hogy a csillagmintába megy a csillagforma. Hogy ez ne legyen elég, még azt is tudnia kéne, hogy kell egyik pohárból a másikba önteni a vizet (ez már 17 hónapos korátó), de úgy látszik, nekem valami elmaradott kiskölköm van, mert ezeket én nem vettem rajta észre. És nem is merném apró gombokkal körberakni õt, amikor vészes gyorsasággal szájába dugja az apróbb tárgyakat, pénzérméket. :) Ezek a könyvek néha kifejezetten frusztrálóak tudnak lenni... :)

Nincs jelen

#9540 2009-05-07 10:06

Györgyina
Tag

Drága Sziszikém és többi kedves Anyuka! Aki lelkiismeretfurdalást akar és rossz és elmaradott anyának akarja magát képzelni csak az olvasson ilyen könyveket. Mert ezek a könyvek egy "átlaggyermekrõl. átlagszülõknek" szólnak. És itt ki is átlagos? Talán maga az iró. Mindenki a maga ütemében és szépen fejlõdik, semmi ok aggodalomra, ha a gyermek nem tud mg 17 hónaposan integrálszámitásokat végezni és a hatfogásos regeit nem õ késziti el. Mert gyermek és egyedi mindenki. És majd a maga édes ütemében mindenre rájön és megtapasztal. Mert ez a gyermekkor lényege. Nem? Én olvastam olyan könyvet, hogy milyen az "idális nõ" és egy cseppet sem passzolok. Ne és? Ki akar passzolni, vagy hasonlitani az átlaghoz? Bocsánat, hogy beleszóltam, de most jótesett.

Puszi Minden Babának és Anyának, és a könyv Szerzõjének is.

Nincs jelen

#9541 2009-05-07 10:24

Lucifer
Tag

Halihó!
Lisa!
Köszönöm szépen!:D
Szóval akkor engem már el is felejtettél hogy hol leszek??:D:D:D:D:DMajd akkor iszunk abban hiány nincsen!:D:D
De nekem mindig ennyi a vasam és már nem is lepödõm meg ezen vajon miért??:D:DSzóval az lenen  a fura ha több lenne!:D:D
Jó tanulást neked!:D

Mamo!
Neked is köszönöm!:D
Én próbálkozom elhiheted csak egyszerûen nem akar felmenni!:D:D

Sziszi!
Én soha nem olvastam semmi ilyesmi könyvet.:DMinek??
Leirják mit ehet  a gyerek hogyan kéne fejlõdnie!?:D
Igen ez mind egy átlag!Bár Rolinak van egy formája amihez különbözõ formák tartoznak és azt kell beledugdosni.Szoktunk játszani vele , de neki is segitség kell hozzá tehát mutatom neki hogy hol a helye.És mi most leszünk két évesek.A többit amit irtál szerintem nem tudja õ sem.Szóval nem vagytok lemaradva semmirõl sem.:D:D:D
Minden gyerek más mindegyik máskor csinálja és nem fognak lemaradni semmirõl sem ha még nem tudják.:D:D
Nekem se egyforma egyik sem!!:D:D
Szóval nem csüggedni!!!:D:D

Györgyina!
Nem szóltál bele nagyon is jól tetted , hoyg leirtad a véleményedet!Egyettértek veled!!:D:D

Nincs jelen

#9542 2009-05-07 13:58

sziszi32
Tag

Luci, nagyon jólesett, amit irtál, hiszen te már háromszor is végigcsináltad mindezt a gyermekeiddel, és biztosan jobban tudod, mint én, hogy mit kell az iesmikbõl komoan venni. :D :D :D Köröttem ahány anyuka, annyiféle nevelés, egyik a "nagykönyv" szerint, a másik a szülei tanácsa szerint, a harmadik, ahogy esik, úgy puffan alapon satöbbi. Nem is tudok mihez igazodni, azért gondoltam, hogy talán ez a könyv segit- hát végülis pofonvágta az önbizalmam pár percre ismét. :D :D
Jaj, még hadd mondjam el, hogy az Ausztrália c. filmet minden romantikus lélek (aki pl. az angol beteget meg a csokoládét is képes volt végignyálcsorgatni) nézze meg, sziszi ajánlásával. :D :D De nemcsak a romantika miatt jó, no de melyik az az épkézláb nõ, aki nem szeretné hugh jackmant három órán keresztül bámulkozni.... :P :P

Nincs jelen

#9543 2009-05-07 14:14

sziszi32
Tag

ja, hozzáteszem, hogy most olvasom a filmes kritikákat, és kiderült, hogy az izlésem csapnivaló... de ettõl még tetszett a film. :D :D

Nincs jelen

#9544 2009-05-07 15:28

Szimi
Tag

Sziszike ,én is néztem az a fílmet,szerintem is jó fílm,hát a pasiról nemis beszélve :D

Nincs jelen

#9545 2009-05-07 15:46

én
Tag

Szimi! Nem számoltál be a vizsgálataidról!

Nincs jelen

#9546 2009-05-07 17:54

sziszi32
Tag

Szimi: :) Örülök, hogy egyezik az izlésünk :P (Mosolyalbumban elhangzott egy követelésem irányodban is!!! :))
Györgyina: elkésve boldog névnapot, és ment gyors mail. :D

Nincs jelen

#9547 2009-05-07 18:27

Norby1
Tag

Hali

Na adok magamról én is életjelet Tehát még egyben vagyok jól vagyok Konkrétan nincs semmi extra csak nem nagyon vagyok gépközelben és így le is vagyok nagyon maradva az olvasással Kéretik ezt megbocsátani
Jövõhéten megyek gasztrós dokimhoz Remélem nem akar bensõséges viszonyt kialakítani velem egy csúnya csõ segítségével

Remélem mindenki jól van és crohn bácsi nem piszkál senkit

Nagy pussz a hölgyeknek az uraknak csak egy szimpla üdv :P

Nincs jelen

#9548 2009-05-07 18:41

kitti60
Tag

Sziasztok! :)
Jelentem, Megtettem! Egy hét vívódás után és néhány köröm elvesztése után eldöntöttem hogy leadom az emelt angolra való jelentkezést! De még mindig azon töröm a fejem, hogy jó döntés volt-e.. De mostmár késõ ugyis :D Nem lehet visszavonni..jövö évben heti 6 angol óra :) a nyáron majd gyûrök rá :D
A fáradékonysági gondom nagyjából megoldódott, mosmát a reggeleim olyanokat mint a partra vetett halnak :D
Szombaton megvolt a végzõsök ballagása is, és rájöttem hogy énis akarok ballagni :D Sok virágot kapni :)
Mást igazán nem tudok mondani, olyan egyhangú napjaim vannak mostanság, hogy eszméletlen..lassan telnek a napok mert egyre jobban közeledik az évvége..hihetetlenül várom már!  Meg azt hogy a tanárok végre zárjanak le minket :D :D
Luci-muci! NE rosszalkodj :P Finom tökfözelék meg spenót :D :D
Mindenkinek hatalmas mennyiségû puszit küldök :)

Szerkesztette: kitti60 (2009-05-07 18:42)

Nincs jelen

#9549 2009-05-07 20:32

Lucifer
Tag

Halihó!

Kitty!
Nagyon örülök , hoyg végre látlak régen jártál ererfelé!
Ügyes lány vagy menni fog az az angol!!:D:D:D
Vigyázz magadra és gyer többetttttttt!!:D:D
A tököt is meg a spenótot is szeretem , de azért azt se lehet enni mindig!:D
Különben rossz ördög nem vész el egy kis vashiány miatt csak legfeljebb átalakul!:D:D

Norby!
No jól van el van nézve , de azért ha tudsz gyer mert nagyon hiányolva vagyon!:D:D
Remélem jót fog mondani neked is a dokid!:d

Sziszi!
Igy van!!:D:D
Minket se a  könyvekbõl neveletk a szüleink õket meg pláne nem nevelték abból és mégis felnõttünk!!:D:D
Bár nekem csak kajás könyvem volt , de az is csak a receoptek miatt meg azért , ogy azt megnézzem mi az ami nem adható egy éves kor alatt.Aztán voltak olyanok amikre azt irták adható 6 hónapos kortól akkor azt az én gyerkeim már ették min.4 hósan.A NOrbi már 5 hónaposan ette a  rakottkrumplit amikor a dokinõ mondta ekkor voltunk 7 hónaposak , hogy kezdjük el adni neki a  zyiros ételeket.Hát ha tudta volna miket ezsik már a gyerek.:D:D
Szóval én ebben se tartottam be  a dolgokat és egészséges mindegyik és fejlõdik mindegyik a maga módja szerint.Végül is nincsen két egyforma gyerek.:D:DNeveld úgy ahogy te érzed és csináld azt amit te látsz jónak.Ne olvass errõl és ne másokkal foglalkozz.Dani a te gyereked és a te nevelésed!!!
És különben is ti próbálkoztok a wc-vel mig mi messzirõl kerüljük.:D:DPedig nekünk már nagyon idelye lenne  a klotyómanót itatni!:D:D:D

Voltunk ma délután a játszótéren jól oda is fagytam elõször a csúzdához majd a homokozóhoz , de jó melegvizet engettem és komolyan mondom élvezet volt ülni a meleg kádban!:D:D
Vacsi pedig vajas kalács volt karamelleel.Az is nagyon jól esett!!:D:D

Nincs jelen

#9550 2009-05-07 20:52

judy1981
Tag

Nem tudom, hogy csak nekem volt-e ilyen nehéz bejutnom, vagy másnak is? Mindig azt írta ki, hogy "...too much connection". Na de most már itt vagyok :P

Sziszi: ne olvass  gyereknevelõs könyvet. Megtanulhatnád már, mennyire nem egyformák a gyerkõcök :D De hiszen Te már tudod, csak mindig elfelejted... Az Ausztráliát még nem láttam, de a másik kettõ nekem is meg van. Ha szereted a romantikus filmeket, és van kb 3 szabad órád, (és még nem láttad) nézd meg a "Ha eljön Joe Black" c. filmet, vagy pl a "Szerelmünk lapjait". És kritikákat sem szabad olvasni. Fõ az egyéni ízlés.
(Bocsi, ha valakiben összeomlott egy kép rólam :))
Kitti: gratulálok a döntéshez. Állítólag idén igen könnyû volt az angol érettségi.
Lisa & Pasek: Nem mentek egészen véletlenül a MEN-re? (Miskolci Egyetemi Napok, hogy a többiek is értsék) Mert ha igen, és esetleg holnap este összefutnátok a kisfõnökkel... (mérges smiley)

Mert, hogy bejelentette, hogy holnap nem dolgozik (ill. dolgoznak a segítõjével együtt), mert megy a MEN-re. Kolléga kitalálta, hogy akkor menjünk át Nyh-ra szétnézni a nagy piacon, és venni ezt-azt. Persze én dolgozzak, de gondoltam reggel nem esnék be csak kb 10 óra fél 11 körül, úgy sincs bejelentkezve senki. Mikor ezt megosztottam kisfõnökkel, nem ugrált örömében, mert mivan, ha befut egy nagyobb ügy, de végül úgy váltunk el, hogy reggel bemegyek, kb. fél órára, majd onnan megyünk tovább. Erre felhív, hogy nem lesz jó, mert többen is hoznak be pénzt, amivel tartoznak. Ja persze. Délutánra van megbeszélve, de õ váltig állítja, hogy délelõttre. Ennyire nem lehet valaki... (mérges smiley) Végül azt mondtam, majd reggel kitalálunk valamit. De éreztem, hogy valami ilyennel fog elõjönni.
Lottóznom kéne. Ja! Lottózom :D És tegnap egész délelõtt viszketett a tenyerem. Este vettem a fáradtságot, hogy megnézzem a számokat, és 3-asom lett (az 5-ösön) :D Ilyen még nem volt. Azt a két számot még idehúzhatták volna... :P

Nincs jelen

IBDoktor

Láb