#9551 2009-05-07 23:40

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Judy: hármasra mennyit fizetnek? Remélem, nemcsak egy fityiszt! :D :D Joe blacket láttam, szerelmünk lapjait ráadásul olvastam is, mert mazochista vaok, és kész. Engem kérem genetikailag rontottak meg a ghost-jellegû nyálverésekkel, de hát nekünk nõknek ez megengedett, nem? Szegény pasi, akinek ilyen filmek a kedvencei, mennyire kell titkolnia??!! :D :D
A gyereknevelõs könyvekkel ugy vagyok, hogy inkább leellenõrizni szeretném, mennyire vagyunk elmaradva, vagy elõrehaladva. :D No de úgy kell nekem, senki nem kényszerit, ugye. :D :D
Most festõzombi korszakomat kezdem élni ismét, reszkessetek! Az elrettentõ képek nem kimélnek titeket! Habár, most egy kicsit hosszadalmasabb mûveletet végzek. Anyám ovijában kiszuperáltak egypár õsrégi fa gyerekszéket, rögtön elkunyiztam kettõt (hiába, reménykedem én még egy danihugiban :D), ma az egyiket egész álló délután smirgliztem, és estére elkezdtem az alapozást, de sötét volt már, nem tudtam befejezni. Most nézegetem a neten a gyerekszékeket, valami ötletecske után kajtatva (aztán a végén lehet, hogy valamelyik meséskönyvébõl festek rá egy jelenetet :D). Majd referálok, hol állok. :D :D
Judy mégegyszer: mivel számitogépzseni vagy, és beszéled a számitogépes nyelvet, az angolt, ezek ismeretében nem tûnt fel neked az ellentéte feszülése a "mérges" és a "smiley" között? (kekeckedõ smiley :P)
No, jó éjt nektek, Lisa, remélem tanulsz, Felség, remélem pároddal való "huncutkodás" tart távol tartósan innen! Nekem már naon hiányzol! :(
utolsó szössz: láttátok azt a reklámot, amikor a tehenek kiröhögik a csirkéket, mert a macdonaldsban csirkés szendvicset árulnak? szétröhögtem rajta a fejem! :D :D (meg a magnumos reklámon is, azon a jeleneten, amikor kirohan a tûzoltó a lángoló házból, csecsemõvel a kezében, és rögtön eteti is cumisüvegbõl, a csajok meg helybõl elájulnak... :D :D :D)

Nincs jelen

#9552 2009-05-08 07:25

pasek
Tag

Jó reggelt!
Csak gyorsan olvastalak, inkább végigfutottam a termést, amit eddig kihagytam.
Luci, a vasam nekem is mindig alacsony volt, amikor kvázi hiánybeteg voltam. K
Bár én nem kaptam vért, csupán egy rozsdaszínû löttyöt infúzióban. Akkor azt mondták, hogy ha valakinek ki van ürülve nagyon a tartalékraktára, akkor szinte semmit se ér, ha vastartalmú ételeket, pl spenót, meg cékla meg ilyeneket fogyaszt. Ilyenkor kell valami "kraftos" ami beröffenti a rendszert, valami készítmény, ezt ugye a doki adja. Ha beindul a móka, akkor már jöhet vagyis hasznos a cékla is.
Judy, nem terveztük hogy megyünk a MEN-re, bár régebben volt róla szó, csak valahogy idõközben elsikkadt. Így is lesz ebben az évben egy Depeche Mode koncert, no meg egy Faith No More, egy csodás tali és ha minden okés akkor még Erdélybe is eljutunk egy kicsit nyaralni ógusztusban.
Vica, keresztanyám beszél még a dokinõvel, s ha mentek, akkorra remélem nagyon emlékezni fog rátok a dokinéni, hallottam beszéltetek meg idõpontot. Nagyon szorítok Nektek.

S írok még Pityikérõl, akit Lisa apukája Bözskének hív :) Pityike tegnap kikerült az "inkubátorból", már nem a Tálcás tojás doboz a lakhelye, tegnap estétõl óvodába jár, egyelõre egy nagyobb és masszívabb dobozba költözött. Kissé le van ugyan maradva növésben és tollasodásban a többiektõl, de lassan hozza be a lemaradást, már verdes a szárnaival, tollászkodik és csipog mint a veszedelem.

Ja, és ha valaki szidja a vasutasokat a sztrájk miatt, az anyukámat ne tessék emlegetni, semmi közöm sincs hozzá :D

Nincs jelen

#9553 2009-05-08 07:57

Györgyina
Tag

Pityike fan club megalakitva. Én vagyok ugyan az egyetlen tag, de én nagyon! Hajrá Bözsike.

Nincs jelen

#9554 2009-05-08 08:45

Lisa
Tag

Sziasztok,
Judy: háááát igen, ez az amit vétek kihagyni, én mégis megteszem, mert tanulok :( :( :( Szörnyû....
No mindegy talán ötöd éven sikerül eljutnom, vagy hatod, heted :D :D :D
Ma korábban keltem, így a pipik is korábban láttak napvilágot, és örültek neki :D, meg van mindegyik éppen és egészségesen. Pityike megszokta új helyét, tetszik neki a nagy tér.
Szombaton extra levegõzés van neki elõírva, így az lesz és kész.
Sziszivel egyet értve Roor nagyon hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsenikém, na látom megy ez a jelentkezés néha, bár én egy szót se szólhatok, de megírtam amit meg kellett Neked :D
Húúú nagyon jó meleg van ma, szépen süt  a nap és a szél is csak ritkán fúj.
És lassan itt a hétvége, tessék örülni neki, én nagyon örülök !

Puszi Mindenkinek

Nincs jelen

#9555 2009-05-08 09:38

Lucifer
Tag

Halihó!

Pasek!
Köszönöm szépen majd kedden kiderûl , hogy mit mond a  dokibácsi!:D
Pityike fejlõdéséhez gratula remélem könnyen beilleszkedik az oviba!:D:D

Lisa!
Tanulni , tanulni.:D:D
No azért túlzásba ne vidd a dolgot!
Ülj ki az udvarra ilyen szép idõben és olvass fel az ovisoknak!!:D:D

Sziszi!
Téged ismerve a szék is nagyon jól fog kinézni!!:DKÉpet majd meg a festményedrõl is!!:D:D
Dani hugi??Mikor??:D

Judy!
Nagyon sajnálom , hoyg az a két szám nem jött be!!:(:(:(No majd legközelebb!!:D
A fönök meg akkor kapja be!!!:D:D
Gondolom be mentél idõbe regegl de a  kutya se nyitotta rád az ajtót!:(:(:D:D
Hamarosan mehetsz haza és itt a hétvége!:D:D
De nézd a rossz, jó oldalát is igy nem mentél vásárolni és több pénzed maradat!:D:D

Mindenkinek nagyon jó hétvégét és tünetmentes napokat kivánok!!
Azért tessenek jönni ám mert lasasn tényleg irom a  feketelistát!!!:D:D

Nincs jelen

#9556 2009-05-08 10:00

judy1981
Tag

Jelentkezem az irodából :(:(:(

Sziszi: igen tudom a különbséget, de számítógépesek azt is tudják, hogy ezeket a kis sárga grimaszoló pofikat összefoglalóan smiley-nak hívják, még akkor is, ha éppen mérges. Nem kekeckedni a kicsivel! :D
Hirtelen megijedtem a "hármasra mennyit fizetnek" szavaktól, és elgondolkodtam, mit írhattam, ami ily félreérthetõ volt :D A 3-as találat ezen a héten pontosan 13.340 HUF-ot ér. (A festék már kijön belõle egy szobára :))
Luci: A fõnök szerintem is bekaphatja. És még csak le sem jött reggel, hanem a fölöttünk lévõ lakásból(!) telefonon adta ki a feladatokat. Én meg majd meg is csinálom (gonosz mosoly) :D
Lisa & Pasek: pedig ott a tömegben észre sem vették volna, ki rúgta seggbe :D Na jó, nem szolgalmazom a látássérült emberek bántalmazását, de jó volt eljátszani a gondolattal :D

Megyek, tovább színlelem a munkát :D

Nincs jelen

#9557 2009-05-08 12:35

Lucifer
Tag

Halihó!

Rövid szössz!:D
Elmentem ma a  Rolival a postára , de hazafelé eléggé érdekes volt az út!:D
Annyira elkezdtem szédülni és oylan rosszul letetm , hoyg nem sok hiányzott ahhoz hogy el ne ájuljak!:(
Próbáltam magam tartani hiszen babakocsi nélkül voltunk és egyedûl a gyerekekel.Nehezen de hazaértünk.Nagyon fáj a fejem és szarul is vagyok!:(:(
Mosnom kell azért , de a ygerekek itthon vannak segitenek.Etetm is most egy pár falatok és megpróbálok egy kicsit pihenni.Lehet aza  baj , hogy reggel csörgött a telefon és arra keltünk fel igy nem aludtam ki magam?:D

Nincs jelen

#9558 2009-05-08 15:57

kitti60
Tag

Hát ilyet még itthon sem hagy békén a dokim, pedig csak két hét mulva lenne randink..De én nagyon birom õt szóval elnézem neki mert egy országos jelentést kell irnia az ilyen beteg gyerekekrõl.. P
Lucko mucko! NEm kell a telefonra fogni, jobban vigyázz magadra mert akkor te meg az én feketetlsitámra kerülsz :D :D

Nincs jelen

#9559 2009-05-08 19:50

Lucifer
Tag

Kitty!

Fiatal és jóképû a dokid?!:D:D:D
Igen is értettem és nem szeretnék a feketelistára kerülni.:D:D:D
Különben én mindig próbálok vigyázzni magamra csak néha nem sikerül és crohn uraság veszi birtokba megát , de azért próbálkozom csatázni vele!:D:D

Nincs jelen

#9560 2009-05-09 07:39

Györgyina
Tag

szép napot Mindenkinek.

Nincs jelen

#9561 2009-05-09 09:01

Vicaa
Tag

Sziasztok!

Luci, jobbulást neked, remélem csak egy átmeneti múló rosszulét volt az egész!
Rolkának nagy cupp, Anna nevében is! :D

Lisa, nyomjuk az ipart, kitartást neked is a könyvmolysághoz! Pipikrõl várjuk a friss híreket :D

Pasek Kedves! Nagyon köszönöm a segítségedet, nagyon izgulok, mit fog mondani a doktornõ. Az a helyzet, hogy már most jól erõsödnek az izmai a csajszinak, és a tornász szerint már meg is tudna állni és akár el is indulhatna, de borzasztóan fél, erõltetni sem merem már, mert csak annál inkább nem akarja. Hihetetlen, hogy a vagesz kis lányka ennyire fél.
Viszont beszédben nagyon látványosan beindult! És annyira de annyira eleven, hogy nem gyõzzük lefárasztani, tegnap fél óra alvás után itt olyan showt rendezett este 9-kor, hogy csak néztünk :D
Mégegyszer köszi a segítséged és a keresztmamádnak is!

Kitti, jó már hogy úja jelentkezketsz, hiányzott a vidámságod!

Norby megvannak a képek a taliról Zotyeszen keresztül, szuperek!!!

Mindenki! Jelentkezzetek!!!!!!!!! Mondom, Mindenki!!!!!!!! :D

Most pedig megyek mert holnap vizsga. :(

Nincs jelen

#9562 2009-05-09 10:13

kitti60
Tag

Luci!

Ilyet feltételezni :D :D
Harmincas-negyvenes éveiben járó nõi tulajdonságokkal rendelkezõ inkább :D :D

Nincs jelen

#9563 2009-05-09 13:22

Lucifer
Tag

Kitti!
Jól van na!!!:D:D:D:D:D:D:D
Nõi tulajdonságok??:D:D:D

Györgyina!
Hamarosan találkozunk remélem felkészültél!:D:D
Én már nagyon várom!!:D:D

Mindenkinek nagyon jó étvégét kivánok!!!!!

Nincs jelen

#9564 2009-05-09 13:35

Györgyina
Tag

Lucicica! Remélem jobban vagy és én is nagyon várlak Benneteket. Elkészültem, felkészültem, minde nagyon jó lesz, mert az idõ is jó. Buli.................................................

Nincs jelen

#9565 2009-05-09 14:15

Lucifer
Tag

Drága tyúkanyóm!

Az idõ is nekünk kedvez!!:D:D
Buli ezerrel!!!!!:D:D:D:D:D
Tuti jól érezzük magunkat!:D
Ja azt el is felejtettem mondani , hogy remélem Marcuska is fel van készülve!!Jelentem Roli be van oltva!!:D:D:D
Koszta már ismeri!:D:D

Nincs jelen

#9566 2009-05-09 14:21

Lucifer
Tag

Vicaa!

Ma már jobban vagyok köszönöm!:D
Viszont nagyon jó hirek , hogy Annácska ilyen szépen és gyorsan fejlõdik!!!Majd legyõzi félelmét és hidd el egyszer scak azt fogod látni , hogy megy egyedûl.:D
Rolika is nagy puszit küld Annácskának!
Te is vigyázz magadra!!!!

Ma mostam a hajamat és éreztem egy nagy puklit a fejemen.:DAztán rájöttem , hoyg mitõl van.Valamelyik nap úgy akartam becsukni  a konyhaszekrény ajtaját , hogy a fejem ott volt.:DIgy jól fejbevertem magam  a sarkával , hát most meg is találtam a helyét.:D:D:D
Azt nem mondom , hogy ütödött lettem mert eddig is az voltam!:D:D

Nincs jelen

#9567 2009-05-09 15:35

Norby1
Tag

Lisa!!!!!!

2009.06.20 szombat Tarja Turunen koncert a Petõfi Csarnokban !!!

Nincs jelen

#9568 2009-05-09 15:55

Lisa
Tag

JA DE JÓ NEKED NORBY!!!!!!!!! De ki ne hagydd!!! Ez parancs!!!!
22 én megyünk tudod,  Depeche Mode-ra, úgy, hogy nekünk is  lesz :D
Akkor majd legközelebb együtt a Nightwishra...muszály!!!!

Nincs jelen

#9569 2009-05-09 21:00

judy1981
Tag

Vica: ne aggódj, még azok a gyerekek is félnek maguk elindulni, akik egyébként teljesen egészségesek. Ha az ujjaim megsélni tudnának, elmondanák, hogy egyik barátnõm kislánya meddig lógótt rajtuk. Néha elfelejtette a "biztonsági hálót", és egyedül tett meg jónéhány lépést, de amint észrevette magát... Aztán egyszercsak megcsapta a szabadság szele, és nem gyõztünk szaladni utána, hogy már megint miben töri a fejét.

minitalisok: nektek jó bulizást :D

Nincs jelen

#9570 2009-05-09 22:38

Lucifer
Tag

Halihó!

Minitalink fergetegesre sikeredettttttt!:D:D:D::D:D:D

Drága Györgyina!
Nagyon szépen köszönöm neked ezt a gyönyörû délutánt és estét!:DNagyon jól éreztem magam  remélem mindenki!:D
A károkért és kellemetlenségekért amit legfõképpen  a Roli okozot elnézésedet kérem!:(:(

Nekem még a Nikinél ágyat kellett húznom!:(:(
A mosogatás meg megvár holnapig!:D

Nincs jelen

#9571 2009-05-09 22:44

Agica01
Tag

Sziasztok!
MÁr ezer éve nem jártam erre, de azért gondoltam rátok! Hiába, itt a jó idõ, szinte állandóan kint vagyunk, egyszerûen nem jutok géphez. Tök jól érzem magam, a vérképem is jó lett, szóval most úgy látszik, minden rendben van. :)

Sziszi:
Ez a "jó kis könyv" nekem is megvan, barátnõmtõl kaptam, és örültem neki, hogy majd nézem, hogy milyen jól fejlõdik a gyerekem. De ahogy haladtunk elõre idõben, én is egyre jobban elkeseredtem, (eleinte) hogy ezt sem meg azt sem tudja, és hogy 4hónappal kevesebbet tud mint kellene neki. Aztán megoldódott a gondom, mert félreraktam a könyvet egy polcra, és azóta sem nyúltam hozzá. :) Úgy gondoltam, hogy majd úgyis meg fogja tanulni, amit kell neki, ha lassabban, hát lassabban, nem érdekel!
Szóval anyukák-leendõ anyukák, ha valakinek kell, szívesen odaadom. :D

Vica: örömmel olvastam hogy babátok szokja a tornát és egyre kevésbé utálja! Csak kitartást, fog ez menni! :)

Ma végre olyan jó idõ volt (28 fok) hogy egész nap kint voltunk a pincénél, családi összejövetel volt. Mi voltunk, anyuék meg anyósomék meg sógorom,meg persze a kutyánk, és grilleztünk meg kint kajáltunk. NAgyon jó volt, a gyerek nagyon élvezte. HÁt érdemes volt este megfürdetni. De legalább altató nem kellett neki. :)

Mivel csak nagyjából tudtam visszaolvasni, annyi minden volt, mindenkinek aki rosszul van-volt(Luci, Pilli, Gigi), jobbulást kívánok, meg jó koncertezéseket, jó bulizásokat.

Ja, akiknek ígértem mailt fog menni, csak idõhiányban szenvedek, kevés a napi 24 óra!
Jó éjt, további szép hétvégét!

Nincs jelen

#9572 2009-05-09 22:54

Lucifer
Tag

Ágica!
Örülök , hogy ilyen jól avgy és hogy neked is jól sikerüklt a  mai anapod!:D:D

Hát mitagadás nekem se kellett altatni a gyerekeket!:D

Györgyina!
Azt el is felejtettem , hogy a kaja  is nagyon finom volt!!!

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-05-09 22:55)

Nincs jelen

#9573 2009-05-10 10:34

Lucifer
Tag

Halihó!

Szép jó reggelt mindeki bulizott tegnap és még alszik??:D:D:D
Merre vagytok????:D:D

Nincs jelen

#9574 2009-05-10 12:48

OptimusAMD
Tag

Halihó!

Jó reggelt....:P
GYörgyina: Még egyszer köszi a meghívást, én is nagyon jól éreztem magam.

Ehh...sikeresen aludtam 12 órát...idejét nem tudom, mikor volt ilyen....:D

Szép napot mindenkinek...:)

Nincs jelen

#9575 2009-05-10 18:33

Lucifer
Tag

OptimusAMD!

Örülök neki , hogy tudtál végre aludni!!:D:D:D:D

Én délután aludtam el és az elõbb keltem.Még igy is nagyon fáradt vagyok nincsen semmihez se kedvem!:(:(
Szerintem pancsi a gyerekekenek vacsi azt jóéjt!:D
Nagyon fáj a fejem is!!:(:((:

Nincs jelen

#9576 2009-05-10 18:38

Lucifer
Tag

Halihó!
Visszaraktam régi avataromat remélem megfelelõ lesz!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#9577 2009-05-10 18:50

zotyesz
Tag

sziasztok Györgyina köszönöm a meghívást jól éreztem magam jó volt talizni veletek és beszélgetni "tiszteletbeli apának "lenni meg még jobb volt luci :)

Nincs jelen

#9578 2009-05-10 19:05

Lucifer
Tag

Zotyesz!
Azért nagyon sajnálom hogy igy alakult!:D

Nincs jelen

#9579 2009-05-10 19:06

zotyesz
Tag

Sose sajnáld luci én jól éreztem magam velük .

Nincs jelen

#9580 2009-05-10 19:34

Lucifer
Tag

Akkor megnyugodtam!Legközelebb nem viszem õket vagy téged raklak páncélba!:D

Nincs jelen

#9581 2009-05-10 19:48

youlcsi
Tag

sziasztok!
ismét csak pár sorra jöttem, hírt adni, hogy még megvagyok.
tegnap lánybúcsúban voltam. felejthetetlen buli volt :) mivel nem igazán voltunk egy idõ után szomjasak, így ma reggel a trauma ambulancián kezdtem csuklótöréssel.
a nap folyamán már egy fél doboz fájdalomcsillapítót betoltam az arcomba, de semmi hatása. többet meg már nem merek bevenni, max majd éjszakára.
szóval hozom a formámat... valaminek mindig kell fájnia :)
tsók!

Nincs jelen

#9582 2009-05-10 19:57

kitti60
Tag

Jelentem, hogy ma szörnyû napom volt! 100% izgalommal...
Két nap után hazajött a fekete cicám, de a jobb lábáról lógott a bõr, levedzik a szája és nagyon kába, nem tud se enni, se inni..gyenge. Egész nap nem akart inni, de anyával ápolgatjuk és kötszerrel bekötöztük a lábát, megmostuk, és törölgetjük a száját és háromszor is kis fecskendõvel nyomtam a szájába vizet, nehogy kiszáradjon.. :(
Most estére pedig betettük a helyére és bezártuk ne kószáljon, nehogy komolyabb baja legyen. Letakartuk hogy a zöld legyek ne köpködjék le. És ne piszkálják. Van elõtte tejsin, viz, de nem hiszem hogy kellene neki mert nem tudja kinyitni a száját.. :(
Valószínûleg vagy valaki megverte vagy csapdába esett, de szerintünk kizárt hogy másik állat okozta volna. Nagyon féltem, de már kicsit az megnyugtatott hogy igy tudok neki kevéske vizet adni, nem tul sok, de ahhoz remélem elég hogy ne száradjon ki! Nagyon félek :( Sõt még nekem is fáj a pocim..hát szuper nap.. :/ Bocsi a sok rossz infóért de muszáj voltam elmondani..nagyon rossz igy látni szegénykémet :(
Azért szép estét! :)

Szerkesztette: kitti60 (2009-05-10 19:59)

Nincs jelen

#9583 2009-05-10 20:32

Lucifer
Tag

Halihó!

Youlcsi!
Nagyon sajnálom , hogy igy alakult a buli , de azért legalább jól éreztétek magatokat.:D:D
Vigyázz nagyon magadra  , de azért ne vidd túlzásba a fájdalomcsillapitót.:(:(

Kitti!
Sajnálom , hogy a cicáddal ilyen baleset történt !:(:(Azért a lényeg , hogy megvan végre innentõl fogva jó kezekben van.Biztos hamarosan felgyógyul.:)

Nincs jelen

#9584 2009-05-11 08:22

pasek
Tag

Sziasztok, jó reggelt!

Van két sztorim, ami megesett a hétvégén

Túrázás.

Szomaton délután, vagyis nagyon-nagyon délután kiötlöttük, hogy elmegyünk kirándulni az erdõbe, de éjszakára. Fejlámpa van, szendvics, tea termoszban, telefon, ha eltévednénk, és szinte semmi más. El is indultunk fél nyolc felé. Aki volt a bükkszentkereszti talin, az tudhatja, merre van a lovas karám a túristaház közelében. No mikor odaértünk, volt két paci, akik kinn voltak a karámon kívül. Az egyik, mikor közeledtünk, fingott egy akkora katalmasat, hogy belezengett a Bükk. Két lépés, és még egy dörgedelem, hát nagyon röhögtünk rajta. S mikor melléértünk, akkor rákontrázott egy harmadikat, de elmondhatjuk, hogy egy ló lefingotta a fejünket.
Majd séta, és séta és fokozatos sötétedés. Elértünk egy panzióig. Itt volt egy tábla, amin kinn volt, hogy elõre 12perc és ott a kilátó, balra pedig 45perc és Lillafüred. No elindultunk akilátó irányába. Mikor már túl voltunk egy jó fél órás sétán, kezdett gyanús lenni, hogy valami gikszer van. De addigra már besötétedett rendesen. Akkor kövessük a túristajelzést, hátha kilyukadunk valahová. Aztán beszélgettünk, és azt vettük észre, hogy a terep lejt, ez nagyon nem "kilátószagú". Pláne, mikor megláttuk a fényeket, ami bizony Miskolc fényei voltak, de ekkor már sétáltunk a 12perc táblától vagy másfél órája.
Mivel nem volt nálunk se zseton, se bérlet, így nem volt más hátra, mint elõre, vissza kellet fordulni. Visszafordultunk, el kellett menni addig a keresztezõdésig, ahol megjegyeztük, hogy ha vissza kéne jönnünk, akkor ITT kell letérni, hogy hazajussunk. NEvezzük denevéres keresztezõdésnek, ugyanis odafelé itt kezdett el körözni egy denevér köröttünk, gondoltuk a fejlámpára gyûlõ szárnyas zizegõ rovarok miatt. Volt ebben a kereszterõdésben egy tájfutó karó, amirõl biztosan meg kellett volna ismernünk a keresztezõdést. De nem vettük észre. És eltévedtünk. De nagyon. Gyanús dolgok kezdtek lenni a földön, amikre nem emlékeztünk, hogy idefele lettek volna, így aztán jött a bibi:
Azért fordultunk vissza, hogy ne kelljen Miskolcról felgyalogolni az úton, és a visszautat elvétettük, mert belefeledkeztünk a beszélgetésbe. Kész, káó, eltévedtünk a büdös nagy sötétségben az erõ gyomrában. Végül valahogy megtaláltuk a denevéres keresztezõdést, és lassacskán elindultunk hazafelé. A 12perces táblánel, meg szidtuk a jó édes felmenõjét annak, aki megfordította az irányokat :D:D:D
Aztán egy autó felvett minket a panziónál, mikor már ni is haza tudtunk volna menni, de nagyon jól esett, hogy nem kellett még egy órát gyalogolni. Persze otthon volt egy kullancs is a pulcsimon!!
Belõlem akart lakmározni!!! Na gyorsan 2 dimenzióssá varázsoltam körömmel az asztallapon :D

Pityike

Pityike vasárnap megfürdött. NEm akart, csak beleesett az itatójába, de nagyon. Tiszta víz lett. Lisa viszont meghallotta a jajveszékelését, és azonnal kirohantunk hozzá, ugyanis napoztattuk az udvaron az õ kis óvodájában. Kivettük a ládájából és kitettük a napra száradni. Megszáradt egy jó negyed óra alatt és lábra is kapott, majd elkezdtük "sétáltatni"
Teljesen kézhez szokott. Annyira, hogy ha pár lépést arrébb mentünk, jött utánunk. Utána a  nyitott ajtónál átlépte Lisa nagyijának a küszöböt. Mondtuk is neki, hogy annyira kiváltságos, hogy a többi pipi csak máshogyan "léphet" be abba a helységbe, monjuk toll nélkül és a fazékba vezetõ úton.
Szóval aki Pityike fan klub tag, annnak üzenjük, hogy Pityike rendben van, fejlõdik és nagyon-nagyon emberbarát.

Pityike kézben

Szerkesztette: pasek (2009-05-11 08:33)

Nincs jelen

#9585 2009-05-11 08:34

Györgyina
Tag

Drága Lisám és Pasek. Itt a Pityike fanclub oszlopos tagja. Aki a pipikhez nem ért, de már látom, a Pityike lassan gyermekszámba megy Nálatok és néhány ovónénis tanácsot adhatok, ha kell. Puszi Nektek és Pityikének. Hajrá Pityike.

Nincs jelen

#9586 2009-05-11 09:09

kitti60
Tag

Sajnos Luci, én is ezt hittem, de ma reggel már ugy voltam hogy inkább az állatorvos altassa el mert nagyon rosszul néz ki. Gyomni akartam a szájába vizet és vér folyt ki :( :( Egész reggel sírtam :'(

Nincs jelen

#9587 2009-05-11 09:53

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa és Pasek!

Azért nagyon örülök , hogy sikeresen és egyben hazaértetek a kirándulásról!:D
Telefont minek vittetek??:D:DHa az erdõben eltévedtek kineke szóltok ? vagy mit mondtok?:D:D:D:D
De a lényeg , hogy a  kilátot nem találtátok meg.:D:D:D
Kullancs???No azonnal kiirtani a dögöt!:D:D:D

Pityike egyre aranyosabb.Tudja , hogy õ a kiváltságos és nem kerûl a  fazékba!!!:D:D:D
Azért az ovódai csoportról is kaphatunk képet??:D:D:D
Remélem mind a ketten jól vagytok és te is eszel rendesen.:D:D

Kitti!
Nagyon sajnálom a cicádat!!:(:(:(El lett altatva??:(:(:
vigyázz magadra!!

Nincs jelen

#9588 2009-05-11 14:50

kitti60
Tag

Luci! Sajnos mire hazaértem már... :( Szóval nem szenved többet :( Csak én :'(

Nincs jelen

#9589 2009-05-11 16:32

Györgyina
Tag

Kis Napsugaram! Nem szenved. Próbálj vigaztalódni. Simi okos fejecskédre és vigyázz Magadra.

Nincs jelen

#9590 2009-05-11 18:17

én
Tag

Györgyina! Remélem élezed a tollad. Már 192!

Nincs jelen

#9591 2009-05-11 18:50

Lucifer
Tag

Kitti!
Nagyon sajnálom!:(:(:(
Hidd el , hogy ez jobb igy neki nem szenved legalább.:(:(
Tudom , hogy ez most neked nagyon nehéz együttérzek veled!:(:(
Vigyázz magadra és fel a fejjel!

Csavargók merre vagytok??????
Sziszi!!!!!!!!!

Tessenek irni mert már lassan úgy érzem mintha csak magamban beszélnék!!:D:D
Végül is ez is egy megoldás , de unalmas!:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-05-11 18:51)

Nincs jelen

#9592 2009-05-11 20:01

kitti60
Tag

Köszönöm Györgyina és Luci! :)  Anyával eltemettük a kiskertembe ami csak az enyém. Körberaktuk kõvel a sírját és tettem neki virágot és keresztet is a nevével együtt! :( :)
Én még a régi hörcsögöm után is sirtam..de szerencsére itt van a mostani Röcsi :) Van még teknõsöm és a nagyon bolond de okos Aliz kutyám :) Egyetlen cicám maradt, Dagika :) Annyira szeretem õket, és vigyázok rájuk...én nem értem!
Már régebben is gondolkoztam azon hogy állatmenhelyen szeretnék dolgozni vagy elkapni azokat akik az állatokat bántják. Dehát ehhez kis borsócska vagyok! De jó érzés lenne egy ilyen..! :)

Nincs jelen

#9593 2009-05-11 20:11

aiolosz
Tag

kitti60 írta:

Luci! Sajnos mire hazaértem már... :( Szóval nem szenved többet :( Csak én :'(

Szomorúan olvastam a hírt cicádról :( :(
Hidd el, itt mindenki, aki az állatokat társnak tekinti, sajnálta cicádat és persze Téged is, természetesen én is, Adu és Pocak cicatársammal együtt..

Nincs jelen

#9594 2009-05-11 20:52

aiolosz
Tag

Kitti cicája szomorú esete kapcsán, jutott az eszembe:

Egy kutya gondolatai:
- Itt lakom ezzel az emberrel, aki etet engem, meleg szállást biztosít, simogat és szeret engem. Ezek szerint õ az Isten !
Egy macska gondolatai:
- Itt lakom ezzel az emberrel. Etet engem, simogat, takarít, szállást biztosít. Ezek szerint én vagyok az Isten !

Nincs jelen

#9595 2009-05-11 20:57

judy1981
Tag

Hali!

Kitti: sajnálom a cicádat. :( Ne gondolja arra, hogy bántották, lehet csak elütötték, az meg gyakran elkerülhetetlen.
Ha már ezen a téren gondolkodsz, javasolnám talán a kutyakiképzést. Érdemes utána nézni, tudod-e végezni pl. egyetem mellett, és akkor még az anyagiak miatt is kevesebbet kell aggódni.
Pasek: #1: én tuti besz@rtam volna. #2: bátor csibe :D

Egy példa arra, hogy milyen anyák vannak: Minap hugommal elmentünk fagyizni, majd leültünk egy padra, és a szomszéd padon a következõ jelenet. Anya (egyébként tipikus anya kisugárzással), kb 8-10 éves kislány, 5 éves kisfiú, és 1 éves picur (elsõ ránézésre kislány). Picur épp próbálgatja szárnyait, mert azzal, hogy már tud járni megnyílt a világ elõtte, kisfiú, mint általában az 5 éves fiúk duracel nyuszi módban futkározik, a legnagyobb pedig hol az egyik, hogy a másik után szaladgál, miközben anya ül a padon, és és hol a fiúra ordibál, hogy üljön le a padra, különben mennek haza, vagy a nagyobbikat ugrasztja a kicsi után. Kérdem én: mi a francnak viszi le a gyereket, ha nem azért, hogy játszanak? Az már más kérdés, hogy miért egy bank elé viszi õket, mikor a bank túloldalán ott a játszótér? Az ilyentõl száll el az agyam.

Jelentem a héten nem nyertem a lottón :( és a festés csúszik, mert elvileg összejön a fûtéskorszerûsítés, ami elõtt hülyeség lenne. Viszont a sógornak való azt mondta megcsinálják a tesójával (aki festõ) a festést.
Rendeltem az unokatesóm férjétõl egy számítógép asztalt, mert nem láttam sehol olyat, amit megvennék, így terveztem egyet. Olyan jól sikerült, hogy rokoni alapon is legalább 1,5x annyiba kerül, mintha vennék a boltból, de ez legalább olyan lesz, amilyenre szükségem van. Anyám károgott a hétvégén, hogy úgysem csinálja meg mostanában, mert egy szúnyogháló-keretet is milyen sokáig csinált, meg van elég dolga, stb. Erre ma felhívott, hogy elõreláthatólag jövõhét végén hozza :D Anyám egybõl befogta a száját. Mondtam neki, hogy le kellett volna rajzolni a szúnyogháló-keretet, és akkor hamarabb megcsinálta volna :D:D:D

Nincs jelen

#9596 2009-05-11 23:50

sziszi32
Tag

Sziasztok!
Kitti: egyszer nekem is volt cicám, és elütötte egy autó... sokáig sirattam Õt, nagyon közel állt hozzám. :(
Rólam: ma a sógorom eljött hozzánk egy kicsit (a vonatcsatlakozására várt), láttam, maga alatt van. A kisfia háromhetes, és õk még mindig nem tudnak megegyezni, hogy "melyik" templomban legyen a keresztelõ. Amikor hazaindult, felhivtam a sógornõmet, és mondtam neki, hogy jussanak már végre megegyezésre... Aztán kiderült, hogy az apósom kihallgatta az egész telefonbeszélgetést (felvette a kagylót), és most megy a cirkusz, mindenki ordibál mindenkivel, és megint csak nem a kisgyermek a fontos. :( Még jó, hogy külön lakunk. Valószinû, az apósom megint félreértette az egészet, amirõl beszéltünk, mert õ mindig odavágja nekem, hogy én direkt az egyik egyházhoz húzok, satöbbi. Számomra ebbõl egyetlen tanulság szûrhetõ le: az, hogy egészséges gyerekük született a sógoroméknak, az egyáltalán nem tanította meg õket semmire, hiába volt elõtte Dani esete. Nem is tudom, mit csináltak volna, ha az õ babájuk is valamilyen bajjal született volna. Ennyire értemetlen tud lenni egy szomorú eset, mert az emberek nem tanulnak, sem a más-, sem a saját bajaikból. Néha úgy szeretném az ilyen bigott, fanatikus, elvakult embereket végigvinni egy gyerekosztályon egy kórházban, hogy vegyék már észre, az a legfontosabb, és ettõl nincs nagyobb öröm, ha egy gyermek egészséges. Minden másodlagos ezután. :(
Judy: hát igen, vannak ilyen anyukák. :( Háromgyerekes anyukának lenni nem könnyû, amikor egy gyerek is akkora balhét tud csapni, hogy bizony néha én sem veszem észre a nyilvánvalót, vagy azt, ami más számára egyértelmû. :) Ma be mertünk menni egy bútorüzletbe, csak úgy, nézelõdni, az még úgyis ingyen van. Dani meg rácuppant egy autó alakú ágyra, aminek fényes kerekei voltak, és volt hozzá szekrény is, asztal is, mindenen rajta az autókerék alakú csillogó gomb. Na ettõl Dani megveszett, abszolút bezsongott tõle. Nem lehetett onnan elhúzni, és amikor felkaptam a visítozó, rugdosó kisördögöt, bizony, én se vettem észre, hogy a hosszabbik utat választottam. :) Észrevettétek már, hogy az ilyen bútorboltokban úgy vannak összerakva a holmik, hogy szinte rákényszerítve terelgetnek végig, ha akarod látni, ha nem, csak egy irányba lehet menni. Hétköznapokon ez csak simán bosszantó, de amikor a gyereked helyébe egy igazi hisztériás zsarnok lép, jó volna a legrövidebb úton át megszabadulni, de ahhoz tologatni kellene a bútorokat, szekrényeket. :) :) :)

Nincs jelen

#9597 2009-05-12 07:57

mano1973
Tag

Leszboszi Luci!
Nagyon sok boldog szülinapot itt is:)))
Jó hír:Megtaláltam a crohn ellenszerét a neve:Békési barack pálinka:))Viszek majd belõle.Nagyon jó ám és az adagolás is egyszerû:napi 2x2 dl 6-szor:))Nyugi már teszteltem!!!!:)))
Györgyina!!!
kicsit megkésve...tudod a munka...de köszönöm szépen a vendéglátást!!Nagyon szuper volt a kis buli és örülök hogy ott lehettem.A kaja isteni volt és bocsi amiért felfaltam mindent de...annyira fincsike volt:))

Nincs jelen

#9598 2009-05-12 10:59

Lucifer
Tag

Manó!
Nagyon szépen köszönöm!:D

Nincs jelen

#9599 2009-05-12 11:43

roor
Tag

Halika!

Vakk-vakk,meg csipp-csipp.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#9600 2009-05-12 12:11

kitti60
Tag

Köszönöm szépen nektek, jól esik :( :)

Luci-mucim, Nagyon Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok! Sokpuszi :)

Judy, nem igazán szeretnék menni egyetemre, itt a suliba maradok két évet érettségi után, szakképzõsnek. De érdekes dolog lenne ez a kutyakiképzés...csak nem tudom hogy ehhez mit kell tudni vagy hogy is van ez ?!

Mégegyszer köszönöm :)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb