#9601 2009-05-12 12:13

én
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Na roor! Micsoda megtiszteltetés! :D:D:D

Nincs jelen

#9602 2009-05-12 12:30

Lucifer
Tag

Kitti!
Nagyon szépen köszönöm!!:D

Nincs jelen

#9603 2009-05-12 12:39

OptimusAMD
Tag

Halihó!

Luci: Itt is Isten éltessen...:D Boldog szülinapot...:D

Nincs jelen

#9604 2009-05-12 13:12

Lucifer
Tag

OptimusAMD!

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm neked is!:D

Nincs jelen

#9605 2009-05-12 16:11

Györgyina
Tag

Na most hogy is volt ez? Dr Molnár él még? Vagy kicsináltátok igy hárman? Vagy Veletek mi is van? Lucikám a szülinapot nem a Doktor úrral kell ám tölteni. Isten éltessen.

Nincs jelen

#9606 2009-05-12 16:16

aiolosz
Tag

Azért ide, mert nem vicc :D

Székely házaspár ül a lócán....
Asszony megszólal:
- Szeretsz-e még engem, sosem mondod.
Férj:
- Egyszer megmondtam, ha változás lesz szólok !

Nincs jelen

#9607 2009-05-12 16:29

Györgyina
Tag

Capitány: nagyon jó.

Nincs jelen

#9608 2009-05-12 19:00

Lucifer
Tag

Györgyina!
Szóval az úgy volt.....:D:D
Itt is nagyon szépen köszönöm!:D:D
Minden oké , dokibácsi mondta , hogy normális vagyok!:D:D
Bár azért ez annyira nem mondanám.:D:D:D

Aiolosz!
Ez tényleg nagyon jó!:D:D

Nincs jelen

#9609 2009-05-12 19:56

judy1981
Tag

Kitti: pedig én azt gondoltam, hogy egy ilyen kis stréber, mint Te, egyetemre akar menni :P egyetem visszaszívva
Sziszi: na engem pont az ilyen csõlátás tud kiakasztani. Nem gondoltam volna, hogy ennyi egyház van, csak mikor az adóbevallásnál végignéztem a +1%-os listát. Én nem vagyok vallásos, de nem mind ugyanazt az istent hiszik? Az egyházakról alkotott véleményemet inkább nem részletezném. :) Szerintem nem az egyháztól függ, mennyire jó hívõ valaki.
Én dolgoztam bútorboltban, de nálunk nem volt annyi hely, hogy labirintust építsünk :D Örültünk, ha le tudtuk tenni valahova a bútort.

Nálam semmi változás. "ha változás lesz szólok!" :D

Nincs jelen

#9610 2009-05-12 21:02

sziszi32
Tag

Judy: Egyik kedves ismerõsömtõl is kaptam visszajelzést, hogy ilyet már régen hallott, mármint a keresztelõért vivott csata történetét. Márpedig ezen a környéken ez mindennapos dolog. Komoly öszeesküvések, "gyereklopások" vannak (mármint pölö apuka elmegy munkába, közben anyósa elcsórja a gyereket, és mire apuka hazajön, addigra a gyerek egy, a nem általa preferált egyház tagja), sõt, olyat is hallottam, hogy mikor egy ilyen apuka megtudta, mi történt, egy évig (!) nem ment haza... :( Különben valóban az egy Istent hiszik az egyházak, csak mindegyik más szemszögbõl. :P Ettõl még nem kell az egyházakat egy kalapba dobni, s elítélni, mert igazából (szerintem) az egyik egyház támadja a többit, és hoz olyan törvényeket, amelyek sértik a "többiek" méltóságát és döntéshez való jogát.
(ez a bolt egy kikához hasonló, ahol direktségbõl van labirintus). :D :D

Nincs jelen

#9611 2009-05-12 21:22

Györgyina
Tag

Bocsánat, hogy ma túlhemzsegek. De ezt nem állatom már meg szónélkül. Hogy ellopják a gyereket és megkeresztelik? Hát esküszöm ez a sötét középkor. Igen is egy Isten van, aztán van aki hiszi, van aki nem, de erõszakot Isten nem hirdet semmiféle egyházban, gyülekezetben, szektában meg mit tudom én még miben sem. Jézus nem azt tanitotta, hogy utáljuk egymást és tegyünk be egymásnak. Én legalább is ilyet nem olvastam a Bibliában, pedig már elolvastam néhányszor. A hit nem a teplomban van, hanem a szivünkben.  Aki nem tud hinni, ne higgyen, aki pedig tud, az éljen ahhoz méltóan. Bocsánat.

Nincs jelen

#9612 2009-05-12 22:58

sziszi32
Tag

Luci, a chaten nem tudok irni, valami hiba van nálam, vagy a chattel van gond? Mindenesetre a gondolatom vége: mindig sokat gyakorlok a borospohárral, hogy edzésben maradjak, mire eljöttök... :D :D :D

Nincs jelen

#9613 2009-05-12 23:02

Lucifer
Tag

Sziszi!
Semmi gond nincsen!:D
Én ma egy üveg pezsgõ után vagyok amit elég rövid idõ alatt ittam meg!?:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#9614 2009-05-13 13:27

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenkinek!
Bocsánat, hogy régen nem jelentkeztem, de mentség, hogy volt aki helyettem írt, házikedvenceltévedõs beszámolókat, és hát valljuk be, hogy, nekem hol van olyan "mesélõkém" mint neki :D
Azt hiszem ezt már mindenki tapasztalta itt :D
A magam részérõl én meg vagyok, és jól is vagyok, csak picit bele vagyok fulladva a tanulásba (picit...) no mindegy.
Pityike, tegnap új "háztetõt" kapott, mivel, nem bír megülni a seggén, és az ovódából kilógott (nem tudom mi lesz ebbõl a gyerekbõl.. :D ) szóval két napja megyünk megnézni mi újság vele, Õ meg ott áldogál a régi "háztetõn" természetesen kívülrõl. Még szerencse, hogy a négylábú pont akkor nem osont be mellettem, mert akkor neki csúnya vége lett volna....
Szóval, új háztetõ meg van, napozás megvan, és teljes mértékben tyúkanyónak és apónak tekint minket.
Pityike ki, egybõl kézre, fejre mászás részérõl és a keserves csip-egés amikor nem lát vagy nem hall minket...szóval vele így állunk.
Természetesen a négylábúnak esze ágában sincsen megbarátkozni vele, dehát mit is csináljunk :D ja igen vigyázzunk!
Itthon érzõdnek rendesen ám a fagyos szentek...tegnap kazánba befûtés, mert hideg volt. NAGYON

JAJ Luci, irigykedem Rád a pezsgõ miatt, nem is kicsit...
Roor: azt hiszem nagy nehezen, de most még megbocsátok Neked, hogy nem kaptam szöszpöttyöt, de a csipcsipet betudtam annak :D
Kitti: nagyon sajnálom a cicádat, el tudom képzelni, hogy mit éreztél/érzel...sajnálom.
Sokan hiányozank innen, remélem mindenki csak a saját dolgával van elfoglalva és csak is jó értelemben.

A vizsgálatról semmi hír, semmi telefon nem jött, a telefonnak örülök mivel az akkor lép életbe ha valami nem jó, így remélem, hogy minden ok. A postás meg majd jön amikor akar.
Megyek vissza tanulni, és ígérem túlzásba viszem :D

Az erkélyrõl lehet minden hétvégén látni, hogy a túristaház tényleg nagyon kelendõ lett, DE van egy nagy feladat majd számunnkra..ugyanis, többször is tapasztaltuk,hogy olyan hangosak odakinn, hogy behallatszik a faluba, na ne már, hogy megint csendesek legyünk :D
No tényleg megyek, mindenkinek üdv. és puszi.
Jobbulást a gyengélkedõknek, kitartást a mûtötteknek és minden jót amit csak lehet Nektek.

Szerkesztette: Lisa (2009-05-13 13:46)

Nincs jelen

#9615 2009-05-13 16:07

roor
Tag

Halika!

Tipegõ:igen,a csipcsip volt szösszpötty helyett.:D
De:szösszpöttyenetcsippcsippenet!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#9616 2009-05-13 17:40

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Ne irigykedj , bár jó lett volna ha itt vagy és együtt isszuk meg!:D:D:D
No mindegy ez most igy alakult , de bepótoljuk??:D:D(duplán)

Pityike nagyon raffffkós gyerek jó lesz ha megnevelitek egy kicsit!!:D:D:D

Tegnap megkaptam gyermekeimtõl az ajándékomat!:D:D
Morbi hazahozta az ellenõrzõjét!!:D:Dhát osztályelsõ nem lesz az tuti , legfeljebb hátulról!:D:D
De nem is számitottam másra!:D
Roli az úgy befosott , hoyg egy crohnos is megirigyelte volna!:D:DMikor megláttam rájöttem , hogy nem érdemes a popsitörlõt pazarólni inkább lefürdetem.:D:D
Délután elaludtam , de mire felébredtem addigra a NIki olyan kupit csinált a szobánkban mint ahol bomba robbant!:D:D

Azért a mai napom se volt semmi.Egy kicsit üldözött minket a zsaru kocsi , de leráztuk , a biróságról késtünk 15 percet és nem tudtunk egybõl bemenni mert a Norbinál egy akkora üveggolyó volt , hogy ha azzal valakit eltalál az ott hal meg.:D:DAztán mentünk gokardozni a párommal meg a kollégáival.No én nem gokardoztam mert amikor megláttam a hat fiú hogy vezet azt mondtam én inkább élni akarok!:D:D

Nincs jelen

#9617 2009-05-13 18:44

zolcsi
Tag

Szia mindenki!
Ma voltam a régi orvosomnál új helyen Berettyóújfaluban.Kellemes meglepetés volt a kórház.Kicsi ugyan de annál szimpatikusabb.Frissen festett felújított tiszta.És nincs annyi ember.Igaz 60km-el messzebb van de üsse kavics.
Van parkoló nem fizetõs és könnyen meg lehet állni.
A dokinak pedig van ideje rám.És nem is kell sokat várni rá.Ez a legfontosabb.Nem csak alákarcolni félfuttában a gyógyszerajánlást.
Ma vér levéve.A nõvérke pedig BESZÉLGETETT VELEM!!!!Kérdezte mi a probléma miért is vagyok itt.Az õ ismerõse is crohnos és milyen sokan jöttek a dokink után Debrecenbõl és a környékrõl.
Jövõ héten hasi ultrahang.A nyárra valószínûleg egy tüki is be lesz szorítva.
ANYUCI!
Ha esetleg olvasol még a fõorvos úr megnyugtatott simán rutinszerûen végzik az altatásos tükrözéseket.Sõt úgy vettem ki a szavából nem is csinálná máshogy meg nekem.
Úgyhogy egy "kellemes" nap után vagyunk.
Sziasztok!

Nincs jelen

#9618 2009-05-13 20:37

Lucifer
Tag

Zolcsi!

Ezek aztán az igazán jó hirek!!!!:D:D:Nagyon örülök neki bár a tükinek annál kevésbe még igy altatásban is.:(:(

Nincs jelen

#9619 2009-05-13 20:38

Lucifer
Tag

Györgyina!
Igyál hársfateát!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#9620 2009-05-13 21:31

sziszi32
Tag

Luci kedves, mit keresel te a biróságon????? Ki ellen vallasz? Vagy te vallatsz?? :) Remélem, nem válóper van a dologban... :)
Danibetyár ma is rászolgált a nevére. Amig én elrohantam dolgozni egy órácskára, az apja s keresztapja vigyázott rá. Mire hazaértem, õk ketten kinyúlva a kanapén, Danika meg vidámkodott bõszen, az elmotyogott részletekbõl szedtem össze a lényeget, hogy Danika az ebédlõasztalra, létra legfelsõ fokára, s egyéb életveszélyes helyekre tornázta fel magát, alig gyõzték kergetni, õ meg kacagva lehagyta a két "öreget"... :D :D :D

Nincs jelen

#9621 2009-05-14 10:32

Lisa
Tag

Sziasztok
Zolcsi: nagyon jó, hogy hallok Rólad, komolyan hiányoztál!!! Annak külön örülök, hogy meg vagy elégedve a hellyel, és így a doki is maradt meg jobb hely is.
Nagyon sok puszi Nektek: Lisa

Nincs jelen

#9622 2009-05-14 10:50

Lucifer
Tag

Sziszi!
Nem , nem én vallok és nem is engem vallatnak!:D:D
A Norbival voltunk mert tavaly májusban jött haza az osztálytársával a suliból és két gyerek (c...ny)késsel megfenyegette õket és a  kis barátjának el is vették a telefonját!Most voltunk tanuskodnia  biróságon , de miven még nincsenek 14 évesek igy csak mi voltunk a vádlottak nem .Nekik majd külön lesz a tárgyalás ahol már el is döntik mi legyen velük.Mi oda nem mehetünk tehát most jegyzõkönyv és részünkrõl le van zárva majd az ügy.Nem kell velük találkoznunk.

Lisa!
Azért jó téged is látni!!:D:D:D

Nincs jelen

#9623 2009-05-14 13:51

Marthuska
Tag

Fater! Ment e-mail.

Nincs jelen

#9624 2009-05-14 14:22

Lisa
Tag

Ez azért durva Luci, jó, hogy nem lett semmi baja Norbinak. Lehet, hogy már ezt írtad, de nem emlékeztem rá ne haragudj.
Tavaly május...áááá hát igen  a magyar igazságszolgáltatás, meg a magyar jogrend pfúúúj.
Igen, igen jövök Luci, csak mást is szervezhetnél már ide VÉGRE!

Nincs jelen

#9625 2009-05-14 14:36

Lucifer
Tag

Lisa!
Semmi gond!:D
Te se emlékezhetsz mindenre 1 év elteltével nem hogy a gyerek akitõl kérdezik , hogy mi volt és mondja el.:D:D
Egy felnõttnek is nehéz elmondani mi volt egy évvel ezelõtt!D:D:D

Sajnos nagyon szomorú vagyok hiszen én hiába is reklamálom a többieket nem jönnek.:(:(:(
Tudom itt van a jó idõ mindenki megy ide - oda , meg a tavaszi fáradság , aztán jön a nyár nyaralnak , pihenenk utánna jön a hideg azért nem jönnek.:(:(Szóval nem tudom kivel mi van , de szeretném ha irnátok mert hiányoztok!!!!!!

Nincs jelen

#9626 2009-05-14 16:17

Nita
Tag

Halihó!
Nem jártam erre (se) napok óta, de látom tartjátok a frontot!
Nem semmi Luci szép kis környéken lakunk...:/
Remélem mindenki jól van aránylag, engem ezek a frontok kikészítenek ár a cr. nem is annyira mint a fáradtság gyötör+a sok meló is :)
Majd hétvégén jövök azért többet és olvasok is majd sokat:)

Nincs jelen

#9627 2009-05-14 16:31

Marthuska
Tag

Halihó!
Nita! Nagyon jó az új avatarod!:) A frontok engem is megviselnek, és nem szeretem a hideget. Aránylag jól vagyok.:)

Nincs jelen

#9628 2009-05-14 16:57

roor
Tag

Halika!

Vakk meg csipp meg szösszpötty.:D
Nita:egyre dögösebb vagy!:D

Nincs jelen

#9629 2009-05-14 17:18

zolcsi
Tag

Ja roor jól mondod és mintha ezt a képet én csináltam volna  a talin.Ugye Nita?.:D:D:D

Nincs jelen

#9630 2009-05-14 18:16

Lucifer
Tag

Halihó!

Nita!
Tényleg nagyon jó az új avatarod!:D

Zolcsi!
:D:D:D:D:D

Azért ha nem is sokat , de irtatok!:DAhogyan Roor mondaná elég egy szösszenet is!:D:D:D
Az egész családom beteg és kezdem én is érezni , hogy jön ki rajtam is!:(:(

Nincs jelen

#9631 2009-05-14 18:49

sziszi32
Tag

Luci: sajnálom, hogy a fiadnak ilyen rossz élményei vannak... de ti legalább tettetek a dolog ellen, s hányan csak hallgatnak, félnek, nem mernek szólni a hatóságoknak! :(
Luci, továbbra is tõled (és fiús anyukáktól) kérdek: danifiamnak úgy látszik, hogy hugyhólyag-gyulladása van. Viszont az erre szánt gyógyszert bármilyen poritott, szörpiztetett, vizezett, joghurtba rejtett formában kihányja, egyszerûen nem marad meg benne. A dokinõhöz holnap megyünk (csütörtökön nem rendel), és teljesen tanácstalan vagyok, mivel enyhithetném a kicsi fájdalmát. Nálatok mi szokott beválni, ha a gyógyszer "nem megy le"? :(

Nincs jelen

#9632 2009-05-14 18:49

Györgyina
Tag

Lucikám: ez nagyon jó, körbe-körbe. Jó egészséget a Gyerekeknek és Neked is.

Nincs jelen

#9633 2009-05-14 20:04

Lucifer
Tag

Györgyina!
Köszönjük szépen!
Te jobban vagy már????

Sziszi!
Ha igy nem megy akkor nem birja azt a gyógyszert!:D:D:D
Ami fontos lehet!:::
Igyon nagyon sokat mert az átmossa  a  veséket meg a húgyhólyagot , ne adj neki fûszereset bár szerintem azt nem is szoktál:D
holt tengeri fürdõsóval vehettek ülõfürdõt is , és kapjon sok c-vitamint.De a leg fontosabbba  folyadék!!!A tea jó vizelethajtó!!

Kiváncsi vagyok hoyg mit mond majd a doki!!!!
Irj légyszi mi van!!!!

Nincs jelen

#9634 2009-05-14 20:47

Györgyina
Tag

Danikincs aranycsillag. gyógyulj meg minél hamarabb. Lucikám, Ti is gyorsan, gyorsan.

Nincs jelen

#9635 2009-05-14 20:58

Lucifer
Tag

Halihó!

Talán ez ma nem az én napom!:(:(
Voltam a caten sehol senki voltam msn-en ott se sehol senki.:(:(

Nincs jelen

#9636 2009-05-14 21:14

judy1981
Tag

Hali!

Zolcsi: jól tetted, hogy rászántad magad. Nem maradt ott épkézláb orvos, mindet elküldték, aki ért valamit. A klinika meg épp ezért tele van.
Luci: nem semmi. Ez azért durva. De sajnos nem újdonság :(
Sziszi: egyet értek Lucival.

Nálam semmi változás.
Ma hosszú évek után - nagy úr az éhség :P - mákos tésztát ettem, és eddig úgy néz ki túlélem :D

Nincs jelen

#9637 2009-05-14 21:20

Lucifer
Tag

Judy!

Én is akarok mákostésztáttttttt!!:D:D:
Imádom!!
De én úgy eszem , hoyg több a  mák mint a tészta!!:D:D:

Nincs jelen

#9638 2009-05-14 21:30

Lucifer
Tag

Roor és Manó!

Mindig elfelejtem mondani!!!:D:D:D
A suliban van egy fal amir esok kavics vagy kõ van felragasztva és a 25 év alatt elballagott összes diák neve rajta van .Persze egy név egy kõ!:D:D
Meg találtam mind a hármunkét!!!!!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#9639 2009-05-14 22:15

sziszi32
Tag

Luci: köszi a segitséget, bár a fiam egy betyár bitang, és enné a fûszereset szépen... :) Úgy sajnálom szegénykémet, mutatja a pociját, és mondja, hogy bibi... :(

Nincs jelen

#9640 2009-05-14 23:55

Nita
Tag

Sziszi!
Nálam volt  visszatérõ probléma ez a "felfázás" hólyaghurut, miután igazából ezt antibiotikummal kezelik hatásosan ami pedig nekünk nem tesz jót akkor utána néztem mit is lehetne tenni ellene.
A hólyagban lévõ baktériumok okozzák a problémát és kevés folyadékbevitelnél elszaporodnak, így mint Luci is írta a sok folyadék már önmagában is gyógyír erre. Viszont ami nálam maximálisan bevált, az a váltó teázás ami egyszerûen csak abból áll, hogy zöld és fekete teát kell inni lehetõleg 1-1litert kb 2 óra alatt. Daninál ez gondolom lehetne kevesebb is :) Ez azért nagyon jó mert ezek a bacik nagyon érzékenyek a lúgos-savas kémhatás váltakozására. Ez a két tea pedig egymás után pont ezt a hatást fejti ki. Egy ilyen "teázgatással" amit nem könnyû meginni egyszerre a tünetek szinte azonnal "kimúlnak". Lehet  cukrot tenni bele vagy mézet, de a citromot nem szabad egyikbe se. Nálam ez tuti siker azóta is.
Jobbulást a kis betyárnak! :)

Nincs jelen

#9641 2009-05-15 05:44

Györgyina
Tag

Kedves Betegtársaim! A szavazás jelenlegi állása 205 igen szavazat arra, hogy beadjuk a mi kis kérelmünket, beadványunkat. A jövõhéten felrakom a tervezetet a leszázalékolás topikba, kérlek olvassátok el és vélemnyezzétek, javitgassátok. Itt fõleg az érintetteket kérném erre.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, aki mellém állt és szavazott, mert én a létszámunkhoz képest nem gondoltam, hogy ennyien veszik a fáradtságot és szavaznak. Tekintetbevéve, hogy a kérelmünk elbirálása pozitiv értelemben nagyon kétséges, mégis beadjuk. Mert soha ne mondhassuk el, hogy mi nem hivtuk fel a figyelmet a problémára és nem tettünk meg mindent a kedvezõ döntés érdekében.
Kérlek Benneteket, továbbra is tartsatok ki, akár mi legyen is a vége.
Nagyon szépen kérem a jogászokat, jogásztanoncokat és mindenkit, aki ilyen területen dolgozik, hogy különösen fejtse ki véleményét. De a többi Társunk véleménye is természetesen sokat számit. És mindenki álláspontját figyelembe veszem.
Tehát jövõhéten a leszázalékolás topikban találkozunk.

Szép napot, derüs hétvégét Mindenkinek.
Köszönöm Nektek.

Nincs jelen

#9642 2009-05-15 08:57

sziszi32
Tag

nita, köszi a tippet :)

Nincs jelen

#9643 2009-05-15 10:11

én
Tag

Györgyina drága! Éljen 205!
A többieknek pedig itt vagyok, jól vagyok, figyelek, olvasok stb Roor után szabadon. Csak nem akarom a felséget utánozni, nehogy még sértõdés legyen.
Heni1! Hol vagy? Hogy vagy?
Nita! Tényleg csoda jó az új avatarod. Márcsak a tányér crohn-compatibilis kaja hiányzik róla.
Zolcsi! Az nagyon jó, hogy ilyen jó helyre mentél és ilyen rendes a dokid. Heni1! Te nem tudsz oda elmenni?
Majd még jövök, látok, de nem lövök.
Mindenkinek jó egészséget és szép hétvégét kívánok!

Nincs jelen

#9644 2009-05-15 11:44

Lucifer
Tag

Halihó!

Nalunk nagyon zajlik az élet!:D
Tegnap Norbival voltam dokinál , hoyg fáj nagyon a torka.Dokibácsi megnézi semmi gond a torka se piros a tüdeje is tiszta csak lógni akar bár attól még fájhat a torka!Norbi kint alszik este a  mamáéknál.Este hiv , hogy nagyon fáj a torka nem tudok mit csinálni vele igyon teát és feküdjön le.Itthon se tudtam volna mást tenni.Aztán 11 -kor hivnak a mamáék , hogy a gyerek nem kap levegõt nehezen lélegzik menjünk ért mire mi azt mondtuk hivják ki a mentõt mi is megyünk oda!A mentõ beviszi a gyereket  a  kórházba mi megyünk  a mentõ után.Kórházban annyira nincsen gond , de a hangja nem tetszik a dokinak azonnali labor crp , süllyedés , vérkép.Ha gyulladás van és nem jó a laborja akkor azonnal mentõt hivnak és átviszik a gyereket az ügyeletes gégészetre ahol sebészet is van mert , hogy akkor valszeg mûteni kell.Egy óra várakozás közben a GYula hazajött mert a két kicsio meg itthon aludt.Semmi gond a laborral marad itt  a belgyógyászaton.Reggel bementem hozzá dokibácsi közli a  labor jó semmi gond virusos torokgyulladás ma még megnézi a gégész és holnap regegl a doki hazaengedi.Se gyógyszert se semmi mást nem kap.Szóval ennyi van velünk.

Nincs jelen

#9645 2009-05-15 12:21

Marthuska
Tag

Sziasztok!

Nita! Engem ez a váltó teázás érdekelni. Lehet, hogy ez a bélnek is jó?
A kérdésem a következõ lenne. Elõször az egy liter zöld teát kell meginni kb. egy óra alatt, majd a fekete teát kb. egy óra alatt? Vagy csészénként váltakozva iszod? A fekete tea lehet "Sir Morton garzon"?

Daninak, Luciéknak gyógyulást kívánok, és minden gyengélkedõnek!

Noriról tudtok valamit? Lehet még nem csatlakozott a számítógépe a netre az új lakhelyen?

Nincs jelen

#9646 2009-05-15 15:46

Vicaa
Tag

Úgy látszik összefogtak ezek a gyerkõcök, mert Anna meg nagyon lázas, küzdünk vele már megint :(

Jobbulást a gyerkõcöknek!

Nincs jelen

#9647 2009-05-15 16:07

Lisa
Tag

Jobbulást MINDEGYIK gyermeknek!

Nincs jelen

#9648 2009-05-15 19:11

Györgyina
Tag

Jé, eltünt a hozzászólásom innen is meg a leszázalékolásból is. Mi van?
Babáknak, nagyoknak, jobbulást. Hireket. Puszi.

Nincs jelen

#9649 2009-05-15 19:55

sziszi32
Tag

Luci: hááááááát, nem semmi, ami történik veletek. Egyszer ajánlották nekem, hogy irjam le az ideirt danisztorikat, de ezt ajánlanám neked is, nagyon érdekes lesz visszaolvasni ezeket a viszontagságokat!!! :)
nita mondtam a dokinõnek a váltóteázást, azt mondta, hogy próbáljuk meg. Mégegyszer, köszi a tippet! :D :D (ja, danipisi majdnem rendben, sok benne a baktérium, és még várni kell hétfõig a másik eredményre. Ez is eredmény. :))

Nincs jelen

#9650 2009-05-15 20:00

Marthuska
Tag

Mielõbbi jobbulást kívánok Annának is!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb