#9651 2009-05-15 20:04

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halihó!
Köszönöm szépen mindenkinek!!

Annácskának  meg Danikának mihamarabbi gyógyulást!

Most megyek megpróbálok enni valamit mert ma még egy falatot sem ettem!:(:(

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!

Nincs jelen

#9652 2009-05-15 22:31

Nita
Tag

Marthuska! Elõbb az egyiket és rá a másikat! Minél hamarabb annál jobb ezt nekem egy öreg urológus bácsi ajánlotta mikor elmondtam hogy nem akarok antibiotikumot szedni erre. Minden milyen tea a fekete, a lényeg, hogy a zöl az tényleg az legyen bár ezt lehetne csipekebogyóval is helyettesíteni.
Sziszi! Tényleg érdemes kipróbálni hidd el hatásos!
Minden gyerkõcnek jobbulást kívánok én is! :)

Nincs jelen

#9653 2009-05-15 23:20

sziszi32
Tag

Nekem van csipkebogyóteám, naturland, akkor az is jó a zöld helyett?
Luci: remélem bendõd megmentve, fiacskád jobban van?! :)
Annácskának jobbulást!

Nincs jelen

#9654 2009-05-16 00:17

Agica01
Tag

Sziasztok!
Hogy mennyi minden történik a gyerekekkel! Most én is beállok a sorba de dühöngen:
a fiamat elvittem szemészetre, mert belement valami a szemébe. De kimostuk, de mivel 2-3 napig még mindig dörzsölte, hát elvittem, hátha bennmaradt valami. Legutóbb ami
kor voltunk, rá se néztek, úgy írtak szemcseppet, ezért akkor elhatároztam hogy elgközelebb magángyerekszemészhez viszem. így is tettem. Odamentünk, és fél perce sem voltunk ott, mire közölte, hogy a gyerek nem lát a jobb szemére!! Azt hittem rosszul hallok!!
Mivel koraszülött volt, folyamatosan hordtam kontrollra 1,5 évig, és semmit nem mondtak, csak hogy rendben van!!! Pedig ez állítólag koraszülötteknél van, hogy nem tanulnak meg látni az egyik szemükkel. A szaruhártya deformált, vagy mi az ördög. És hogy miért nem vettem észre? Mert egész közelre lát azért, és érzékeli a fényeket, messzire meg ha néz, akkor a jobb szeme követi a balt, így hétköznapi anyuka elvileg nem veszi észre.
De akkor mia jó ... izét néztek nála másfél évig?? Mert pont ezt kellett volna kiszûrni. És ha most nem viszem el egy semmiség miatt??
Mindjárt pánikoltam, hogy megvakul, vagy mûteni kell, de szerencsére pár évnyi szemuveghordással helyrehozató teljesen! (csak ha babakorában szólnak, akkor egy ragasztással 1-2 hónap lett volna csupán...) Bazsi egész jól viselte a hírt, hogy szemüvege lesz, biztatjuk, hogy milyen jó mert van anyának is, mamának, stb... :D

Amúgy jól vagyok, meg vagyunk, ezen kívül más nem is volt!
A többi gyerkõcnek is jobbulást, meg mindenki másnak is. Szép hétvégét!
Jó éjt.

Szerkesztette: Agica01 (2009-05-16 00:18)

Nincs jelen

#9655 2009-05-16 01:15

sziszi32
Tag

Jaj, drága, neked mindig "überelni" kell a mi hétköznapi gondjainkat... el tudom képzelni, mit érezhettél! Még jó, hogy magánorvoshoz vitted, és még lehet segiteni a kisfiadon! :) Képzeld, ha egy-két év mulva derül ki.. Az én fiam is koraszülött volt, akkor most megint vigyem szemészhez? (már voltunk kábé féléves korában, és akkor belenéztek a szemecskéjébe, meg minden, és nem láttak semmi bajt, akkor most menjünk vagy ne???? :()
Ja, boldog fórumszülinapot magamnak, mivel már több, mint egy éve "boldogitalak" benneteket itten! :)

Nincs jelen

#9656 2009-05-16 07:38

Györgyina
Tag

Gyerekeknek bármiben, bárhol is betegek jobbulást. És ezermillió gyógypuszi, mintdenkinek, ahova kell.
Isten éltessen Sziszikém az 1 éves évfordulódon.
Ágica: gondos Édesanya vagy, megérzeted a kifiad baját, tettél érte, ennél többet senki nem tehetett volna. Jubbulást Baziska arany kicsi jobbszemére. Rendbejön.
Vicaa: Annababa hogy van? Lázas még? Ha tudsz irj csak egy-két szót. Puszim.
Lucikám, világraszóló barátnõm: mi van Norbival? És Nikivel és Rorkával? Na és Veled?

Mindien picinek és nagynak sok-sok puszi.

Nincs jelen

#9657 2009-05-16 17:49

Marthuska
Tag

Sziasztok!

Nita! Köszönöm szépen, hogy válaszoltál!

Ágica! Reméljük, mielõbb javulni fog a fiad látása! Jobbulást kívánok neki is!

Nincs jelen

#9658 2009-05-16 19:22

Agica01
Tag

Hali!
Györgyina, Martuska, köszi a jókívánságokat. Én is ebben bízom hogy rendbe jön, azt mondták.
Sziszi, nem tudom mit mondjak, ezt az überelést azért kihagytam volna. :( Mint írtam, én 1,5 éves koráig hordtam 3 havonta(!), és azzal engedtek el hogy nem kell már jönni, mert minden rendben...(pedig voltam azóta is, kötõhártyagyulladás miatt, ugyanott) ha elviszed nem ártasz neki, most már azt mondom, inkább egy potya út!

Most este pici fiam a mamánál alszik (persze az anyukám-mamánál :D,nem ám a másiknál), mi meg összejövünk barátainkkal társasozni, meg enni-INNI.
MÁr elõkészültem, a fiúk addig strandon voltak.

Nektek is szép estét és további jó hétvégétt!

Szerkesztette: Agica01 (2009-05-16 19:24)

Nincs jelen

#9659 2009-05-16 20:53

sziszi32
Tag

Ágica, tudod, hogy nem rosszból irtam... :) Épp az az elszomoritó, hogy ilyesmit nem vesznek észre! Néha komolyan felteszem a kérdést, vajon mit csináltak az egyetemi évek alatt? És ha egész életében valaki csak és kizárólag egy területtel foglalkozik, hogyhogy nem veszi észre, ha valaki nem lát???????????????????????? Felháborit és kiborit ez a dolog. :( Remélem, a kisfiad szépen kilábal a bajból. :)

Nincs jelen

#9660 2009-05-16 21:44

Nita
Tag

sziszi32! Még sok fórumos szülinapot nekünk veled! :)
Érdekes, hogy néha az emberek milyen egyformán tudnak gondolkozni....
A múltkor ültem a soten vártam a dokit, pár tanuló "doki" ücsörgött közel hozzám és hallgattam, ahogy beszélgetnek azon gondolkodtam pont ott én is, hogy látszott némelyiken nem igen érdekli ez. Még az is lehet a következõ vizsgája csak kettes lesz mert most pont nincs kedve tanulni....pár év múlva meg tõlem kérdezi majd: hogy miben segíthetek? :/ Amikor meg valaki évek óta csinálja amit csinál, de ez lehet a sarki közértes is..és undok, figyelmetlen miért nem vált? Fõleg olyanok akiknek a munkáján mások egészsége múlhat?!
Itattál teát a Betyárkáddal? :)
Agica01!
A tesóm is koraszülött volt (sajnos nagyon), neki is volt ilyen szemüvege az egyik lencse le volt ragasztva elég sokáig hordta, de rendbe jött. Neki még késõbb derült ki, ha jól emlékszem ezért tartott sokáig!

Nincs jelen

#9661 2009-05-16 21:49

Nita
Tag

Olyan üres a CHAT is mint az oldal....hahóóóóóóó hová tüntetek állandó emberek???? :)
Azon gondolkodtam lehetne a chaten kvíz játékot játszani vagy valamit :)
Na jó akkor megyek Hónfoglalózni :cool:
Egyszer nem tanulok a gépen és akkor sincs itt senki se :(

Nincs jelen

#9662 2009-05-16 22:46

judy1981
Tag

Ágica: az a lényeg, hogy észrevették, és még korrigálható. Azon ne törd magad, hogy mit hibáztak, nem változik meg semmi, csak Te érzed magad rosszul tõle. Bosszantó, tudom, de nem tudsz mit tenni, tovább kell lépni.
Nita: én is gondolkodtam ezen, és valaki azt mondta nekem errõl, hogy nincs 2-es, 3-as, 4-es. Vagy tudja, vagy nem? Ha tudja átmegy, ha nem, nem megy át. Az már más kérdés, hogy mi marad meg abból, amit megtanul, ha ennyire érdekli.

Nincs jelen

#9663 2009-05-16 23:36

sziszi32
Tag

ahova én jártam fõsulira, voltak olyan tárgyak, amelyekben nem volt pardon. Ha az ember nem tudta még álmában is a kért tananyagot, akkor bizony azt mondta az egyébként nagyon udvarias és kedves professzor, hogy: tudja mit? próbáljuk meg következõ alkalommal... És javunkra vált!!! :)
Nita: én is döbbenek, hogy mi ez a pangás... én sem vagyok állandóan fórumközelben, sõt, utazom, dolgozom, meg a többi, de valahogy mindig sikerül ide is benéznem, hátha irt valaki.. és nagyon szomorú vagyok, ha azt látom, hogy az utolsó bejegyzés tõlem származik! :(
Ma gulyásfõzés céljából az udvaron töltöttük szombatunkat, persze, ott is utolért a munka (:O), de Danika nagyon élvezte. Eljött két leányka is a faluból, akikkel nagyon jól elszórakozott, naná, hiszen mindkettõt úgy rángatta, ahogy neki tetszett! :D :D :D A férjem kotyvasztgatott a bográcsában, én meg elkezdtem a Daniszék festését (két nap csiszolás, két nap alapozófestés után végre :)). Danika elcsórta a festékes tubusaimat, s mindenáron részt akart venni a bogrács-projektben, s bedobálni õket a levesbe. :) De Apa meggátolta ebben a ténykedésében. :D 
Engem meg megtámadott egy méh, kétszer is belerepült a hajamba, belecsipett a hátsó fertályamba, végigkergetett a fél kerten, s a végén a férjem szedte ki a hajamból. Nem tudtuk mire vélni a dolgot, még nem kattant rám ennyire semmilyen bogár! Aztán egyszercsak egy repülõ landolásához hasonló zúgást hallottunk, s egy nagy méhraj húzott el felettünk. Na nem nagyon fért a zabszem farpofáink közé, az biztos. Még jó, hogy Dani nem volt az udvaron éppen. :(
Jóéjt mindenkinek! :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-05-17 02:49)

Nincs jelen

#9664 2009-05-17 00:14

Nita
Tag

Sziszi
Igazán nem akarok szemtelen lenni, de nincs errõl a kertipartyrõl  egy videó anyagod! :D
A fiad néha erõsen hasonlít a Denis a komisz figurájához nem? :)
Judy!
Megnyugtattál kicsit, remélem ez tényleg így van. :)

Nincs jelen

#9665 2009-05-17 06:53

mamo.
Tag

Ágica!
Régen volt, de  azért elmesélem. Mi a lányaimmal nagyon fura szemész orvost fogtunk ki, de ma már hálás vagyok neki.
A nagyobbik lányomnál nem volt a dolog kétséges kancsal volt, és úgy gyógyitották, hogy nagyon erõs szemüveget kapott 8-asat, és felváltva kellett takargatni a szemét. óvodás volt, és megtörtént, hogy elásta a homokba a szevüveget, úgy utálta. Ö is egy angyali jó gyerek volt.
A szemész azt mondta, hozzam el a másik gyereket is annak is biztos kell szemüveg. Furcsáltam a dolgot, de elvittem és õ is kapott szemüveget, még bölcsis volt. Hol hordta hol nem.
Na a lényeg. Mindkét gyerek szeme meggyógyult, a nagyobbik csak olvasáshoz hord 1-es szemüveget, a kancsalság meggyógyult.
A kisebbik gimnazista korában úgy döntött, õ nem hord szemüveget, le is tette, de jó a szeme és soha többé nem is kellett.
az a lényeg, hogy észre vették és gyógyitani lehet.

Még annyit, hogy a kisebbiknek volt lágyéksérve, azt mondta az orvos rögtön müteni kell. Óvodás volt, sajnáltam, hogy még pici és vártunk. Lám láss csodát, fél év múlva mentünk orvoshoz és azt mondta nincs sérv, nem kell mûteni. Pedig korábban szemmel látható volt a kidudorodás.

Ennyi jutott eszembe.

Nincs jelen

#9666 2009-05-17 07:09

mamo.
Tag

Jelentem, nagyon finom  lett a kenyerem, amit tegnam sütöttem géppel teljes kiörlésû lisztbõl.
Csináltam még humuszt is csicseriborsóból, hát abból hiányzika szezámkrém, az nem volt itthon, de ez is ehetõ.
Ennyi sikerélmény ért egyszerre.
Na meg tegnap is voltam játszótéren és ha minden sikerül, ma is megyünk. Jó meleg lesz ma. Van egy bohókás sapim a nap ellen, képzelhetitek hogy nézek ki, ahogy ott ugrabugrálok. Na de ez nem számit.
Remélem mindenkinek szép napja lesz.

Nincs jelen

#9667 2009-05-17 08:07

Vicaa
Tag

Jó reggelt! Csak egy röpke helyzetjelentés, nem túl vidám.
Elõre is bocsi, hogy most nem olvastam vissza.

Annával továbbra is küzdünk, most a szemfogai jönnek, de ebbe már teljesen kimerülünk. :(:(:(
Éjjel alig aludtunk valamit, csak ordított, sírt, ahogy csak lehet. Már este sem akart elaludni, adtunk már neki homeopátiás kúpot, lázcsillapító kúpot, nurofen szirupot, kencéltük az ínyét, most már kifogytam az ötletbõl. Remélem hamar átvészeli, mert egy katasztrófa hogy mennyire szenved.

Mikor én kicsi voltam se én se a hugom nem szenvedtünk a fogak miatt.

A legszomorúbb, hogy hétfõn, szerdán vizsgám lenne, tanulni nem tudok, de õszintén szólva nem is szívesen engedem el õt egyik mamihoz sem, nem mintha õk nem lennének ügyesek, csak egyszerûen nem tudnám megtenni. Úgyhogy most belevágunk a mai napba, aztán lesz, ami lesz.

Nincs jelen

#9668 2009-05-17 09:04

Agica01
Tag

Sziszi, Nita, mamo, Judy: köszi!
Én is úgy gondolom, hogy a lényeg hogy még idõben észrevették és hogy teljesen javítható. Mondjuk ragasztani nem kell.
Sziszi, persze hogy tudom, hogy se te, se senki nemrosszból írja amit ír. :) Örülünk, hogy végre találtam egy jó dokit, aki majd helyreteszi. Ez amúgy engem is felháborít, de ahogy Judy is írta, ezen már kár rágódni, nem változtat semmin.De azért dühös vagyok.
Ja, Sziszi, ha elkészült Daniszék, egy fotót tegyél ám fel róla!

Amúgy itt minden ok, most keltünk fel a férjemmel az esti "parti" után. Gyerek most telefonált hogymikor menjek már én is a mamához. Az idõ nagyon jó továbbra is, remélem már végre nyár marad.

Vicaa, Annácskának jobbulást, nektek meg kitartást és sok erõt!

Na ennyi, szép napot, pussz!

Szerkesztette: Agica01 (2009-05-17 09:08)

Nincs jelen

#9669 2009-05-17 10:21

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki aki még itt van! :D
Tegnap voltam suliban , 4 könnyû kis írásbeli volt ,szerencsére mind meglett. Kaptam egy jó tanácsot valakitõl , hogy akkor írjak ha végeztem, nos végeztem ezekkel, de most jön a java. Hivatalos vizsgidõszak hétfõtõl kezdõdik.
Zsenikém, köszönöm szépen a mailt jól esett :D, örülök, hogy a dokikat megint letudtad egy idõre!
Nita, igen-igen nekem is hiányoznak az emberek ahogy már írtam, tessék írni oszt kész :D
Gyönyörû idõ van itt is, úgy hogy ez ,jó kedvre derít meg az, hogy pasek ma jön haza. Pénteken ment megint csak haza anyukájához látogatóba, így egyedül voltam, de ma már jön :D

Gyerekek ezek a csirkék csípnek, nem semmi, amúgy is félek a szárnyasoktól (megenni nem félek :D ) de így, mi lesz belõlük késõbb...
Pityike is jól van köszöni szépen hiányzik neki a kis babusgatás, de ma lesz pótlás :D
Úgy látom a gyerkõcök nem nagyon alakulnak, de én azért szurkolok nekik, nektek!
Megyek fõzõcskézni, rántott husi, petrezselymes újburgonyával...hmmm de fini. Éhes is  lettem.
Mindenkinek csoda szép napot!!!

Nincs jelen

#9670 2009-05-17 13:01

sziszi32
Tag

Sziasztok! Ágica: nagyon stramm kis nõszemélység vagy te, az biztos. A belõled sugárzó erõ másoknak is biztosan sokat segit. Nekem legalábbis igen. :)
Mamo: ilyen esetet én is hallottam, mármint a sérves történetre gondolok. Egyébként nekem is kellett ovis koromban szemüveget hordani, úgy is csúfoltak, hogy pápaszemes bagoly, aztán egyszercsak megelégeltem, és többet nem voltam hajlandó hordani. A mai napig nincs is rá szükségem, bár divatból már hordanám...
Lisa: per pil mennyi az egy Lisára esõ ellátandó csirkék száma? A múltkor mintha százat emlitettél volna :D vagy csak rosszul értettem? :)
Nita: te kis huncut! :P
Vica: nagyon sajnálom, hogy most ilyen nehéz nektek. Daninak nyugszik még a szemfoga, de anélkül is elég rosszul alszik, megint. :( Remélem, a mai nap könnyebb lesz Annácskának, igy nektek is. :)

Felség és leszboszi Luci??????

Nincs jelen

#9671 2009-05-17 20:32

judy1981
Tag

Sziszi: tegnap el is felejtettem, hogy már megint mentegetõztél :D
Azt a videót én is megnézném :P már ha lenne.
Nita: azt hiszem egyik egészségügyben dolgozó ismerõsöm mondta. A kvíz nem rossz ötlet :D
Vica: remélem Annácska már jobban van. Amikor a barátnõm kislányának jöttek a fogai, a patikában vettünk valami kenõcsöt, amivel az ínyét kellett bekenni, ami sokat segített. Csak annyi baj volt vele, hogy mindig rágott valamit, és így nem volt tartós. :)
Lisa: gratula az eddigi eredményekhez. Rántott husi? Petrezselymes burgonya? :P:P:P
"de így, mi lesz belõlük késõbb..." szerintem paprikás csirke :D

Én 19 évesen kaptam szemüveget, mert fél óra olvasás/"tanulás" után fájt a szemem. Így kaptam egy -0,5-öst, ami nem egy nagy dolog. Aztán hallottam, hogy ha valakinek gyenge szemüveget kell hordania, inkább ne tegye, mert hozzászokik a szeme, így letettem, és rende jött. Legutóbb azt mondta a szemész, hogy a jobb szememmel nem tudok bandzsítani, azaz amikor közelre kell nézni, nem fókuszál. 3 hónap szemtorna, és ha nem jön rendbe, akkor ír olyan szemüveget, ami majd korrigálja. Azóta sem mentem vissza miatta. :P
Nálunk is volt olyan tárgy, illetve tanár, akinél elég magas volt a léc. Ha nem szó szerint írtunk le mindent, amit a leadott, max 2-est lehetett kapni. Ami azt jelentette, hogy 70%-át úgy kellett leírni, hogy egy vesszõt nem hagytál ki.
Leszboszik hol vagytok? Fõleg roor, aki már vagy két hete csak szösszen, meg pöttyent, meg vakkant, meg... :D

És végül egy kérdés:
Tervezi valaki, hogy szombaton megy az MCCBE rendezvényére?

Nincs jelen

#9672 2009-05-17 21:11

Nita
Tag

Kukk!
Kivagyok annyit tekertem, de jól esett nagyon.
Judy szóval mit játszunk a Chaten? Ötlet? Pl: barkóba? :P Ja és hogy mikor hogy sokan legyünk...
Én gondoltam hogy elmennék szombaton az MCCBE-re, de egyedül nincs kedvem fel is teszem a kérdést a program ajánlóba hátha eljön valaki! Judy te? :)

Nincs jelen

#9673 2009-05-17 21:27

Lucifer
Tag

Halihó!

No vagyok azért én is!Nem veszetm el csak egy kicsit átalakultam!!:D:D
Tegnap a Camponánál voltunk mert Suzuki nap volt és a  mi kocsink is ki volt állitva!:D:D
Bementem a gyerekekkel a  Tropikariumba!!:D:D
Az árához képest csalódtam benne különben sok szépet láttunk!!:D:D
A Norbit tegnap reggel kihoztuk a kórházból , de annyit se mondtak , hogy fapapucs!
A nõvér a kezembe nyomta a  zárót , közölte az egyik az enyém a másik a gyerekorvosá azt annyi volt!:(:(
nem véletlen utálom én ezt a kórházat!!:D:D:D:D
Tegnap késõ délután értünk haza nagyon elfáradtam!!:(:(
Ma regegl fél 9 - kor a szomszéd öregasszony mint a veszett kutya rákönyökölve  a csengõre ébreszti fel az egész családot.Elsõre nem is nyitottunk neki ajtót , de kb.2 perc múlve ugyan ezt megismételve  a Norbi kinyitotta!Az volta  baja , hogy a mikró nem kapcsol ki csak megy.Hangosan mondtuk , hoyg húzza ki  a konektorból.:D:D
De voltaképpen csak annyi volt a baj , hogy melegitett és mielõtt lejárt volna az idõ kinyitott az ajtót kivetet belõle  a cucátt és visszacsukta az ajtót a mikró a még fenmaradó idõt pedig ment tovább!!:D:D:D:D
Ma teljes nagytakaritást csináltam  alakásban illetve  a nagyszoba van teljesen készen minden zege zuga teteje alja!:D:DEgész nap fostam illetve akarom mondani mostam.:D:D
Hulla vagyok!!!Holnap folyt köv , de csak egy rövid idõre mert vendégem jön!!:D:D

Holnap irok neketek is !!:D:D

Nincs jelen

#9674 2009-05-17 21:51

judy1981
Tag

Nita: a barkóba - ismerve a társaságot - egész jó buli lehet :D
Ami a szombatot illeti, erõs késztetésem van elmenni, mert egyrészt érdekel, másrészt hivatalból is el kellene mennem. De még nem 100%.

Nincs jelen

#9675 2009-05-18 07:20

Györgyina
Tag

Kedves Betegtársaim, Barátaim! A Fórum és a chet is olyan lett, mint egy zártkörû részvénytársaság. Csak mindig a "fõrészvényesek" szólnak bele a dolgokba. Mondjuk a cheten a rémke a leghûségesebb. Hát nem mondom szégyen. Én spéci már egésszen megszoktam, de hát azért ugye még sem a drága kedvéért van a chet? Vagy igen? Káromkodni már igen jól tudok, ill. sokat olvastam és "kiképzett" chetrém lettem. Na de kérem szépen, csak nem ez a cél?
Nézzétek vissza, hogy kik szóltak hozzá az utóbbi idõkben a Fórumon. Egy kezemen meg tudom számolni a hsz-okat, mindig és mindig ugyanazok tartják életben. Roorka, Te volnál itt a topikgazda, ne add kölcsön senkinek, mert még annyira megszeretik itt a "hemzsegõ" tagok, hogy örökbe kérik. És ugye ami a Tied, az a Tied. Mi csak használnák, ha használnánk. Tisztelet a szük kisebbségnek. Akinek nincs kedve, nem kényszer, de hát hol vagytok már ennyi ideig. Én türelmes vagyok, de azért ez már nagyon hosszú  idõ és mire is várunk? Most jön a dügöngõ rész: aki a Barátom, arra kiváncsi vagyok és én is tudom vele mi van velem. Ilyen egyszerû. Nem kényszer, csak belsõ lelki késztetés. Igen, a barátság áldozatokkal is jár. Pld. nincs kedvem most irni, de irok, hogy gyertek, hátha meghallja valaki. Mert a talin igen is nagyon jóléreztük magunkat együtt. Akkor? Ápoljuk tovább a barátságunkat, ha kérhetem.
Dühöngõ2, kis fenyegetéssel: aki nem ir, az ne is olvasson! Mert hogy néz az ki, hogy kukkolgatunk, aztán nem vesszük a fáradtságot, hogy tudassunk magunkról? Vagy nem?
Én most, az utolsó "halálom" óta is beteg vagyok. Elkaptam a bacit vagy valamit, de jóra ne gondoljatok. Olyan náthás vagyok és úgy ragaszkodik hozzám.  Én már szabadulnék, de még nem "feküdtem" le a kiszabott büntetésem. De látom, a gyermekek is ettõl szenvednek. Jobbulást Babácskák. Annababának pedig szép és egészséges gyönyörû fogacskákat és sok-sok szaladgálást.
Na, most adtam témát, ha akartok cseszegessetek le, de szólaljon már meg mindenki. És ha valaki azt meri irni, hogy kukk, hát én siktófrászt kapok. Legalább annyit irjon, hogy jókukk, vagy rosszkukk.
Csak jelezném, hogy nagyon visszafogtam magam és eredetileg mást akartam irni. De hát ugye nem bántjuk a kedves Betegtársainkat, Barátainkat. SZERETJÜK és mivel más mód nincs irásban.
Na én letettem a garast, Ti jöttök.

Szép és egészséges, boldog hetet kívánok Mindenkinek, de fõleg azoknak, akik ide szoktak irni.

Nincs jelen

#9676 2009-05-18 07:45

Norby1
Tag

Nita  szívesen elkísérlek a MCCBE-re én is kíváncsi lennék hogy mi lesz ott

Ja és jókukk :P

Nincs jelen

#9677 2009-05-18 08:12

roor
Tag

Halika!

Jókukk!:D:D:D

Ellaposodott itt a chaet is,a topik is,passz hogy miért,de nem is van mirõl írnom,meg kedvem se nagyon így.
Topikot úgyse adom,inkább törlöm.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#9678 2009-05-18 08:38

judy1981
Tag

Györgyina: talán csak jó idõ van, és aki szereti és teheti, a szabadban van. Baciknak sipirc, neked jobbulást. :P
Nita és Norby: így talán nekem is több kedvem lesz elmenni. Illetve kedvem most is van, csak így jobb, hogy ismerõsök is lesznek :D A menetrendet (mikor és hogyan) még nem tudom, és még mindig nem 100%. Talán 90% körül áll a dolog. :D

Nincs jelen

#9679 2009-05-18 09:07

zolcsi
Tag

Györgyina drága én lennék itt többet csak ne lenne ennyi dolgom.Marcsikám a hétvégén betegeskedett úgyhogy a kinti melóimból nem lett semmi.A gyomra fájt és ment a hasa illetve hányt.De ez a f@sz ügyletes doki csak eletrolitos folyadékpótlást javasolt semmi kivizsgálásra nem javasolta a háziorvosnál.Pedig nem elõször fordúlt ez elõ.De ma el kell mennie a drágámnak mert ez így nem mehet tovább.Csak azt nem értem mire dolgozni kell menni mindig jól van.
A fórum szerintem nem lapos csak lehet aki jobban van az elfoglalja magát mással.Mikor beteg voltam én is többet jártam ide.Én mindennap átfutom az oldalakt(ritka ha nem) de nem bírok mindig írni.

Nincs jelen

#9680 2009-05-18 09:24

én
Tag

Sziasztok!
Kikérjük magunknak, nem laposodunk el. Itt vagyunk, élünk, de nem mindig jut idõ az irogatásra. Én például itt is írtam néhány napja, de másik topikokhoz is hozzá szólok. Ez van. Itt a jó idõ és hétvégét inkább a levegõn töltöm, mint a monitornál. Ez van. De megvagyok, jól vagyok (kopp-kopp).
Egyébként irogat itt mindenki, aki szokott máskor is, csak nem olyan intenzitással.
Lisa! Csak nem rántott csirke volt a menû, amivel Pasekot vártad? JAJ NE!!!! Egyébként ügyes csajszi vagy, hogy ilyen jól mennek az írásbelik. Pityike meg majd megnõ, aztán csíp még jobban.
Györgyina! Bacikat ezerrel elhajtani. Beszéld rá õket, hogy itt a nyár, itt a jó idõ és ilyenkor nem illik téged zavarni bacidolgokkal.
Luci! Sajnálom ami veletek történik: hol bíróság, hol kórház, ha meg nincs semmi extra, akkor te simán fölfordítod a lakást és takarítasz, rámolsz, rendet raksz. Értem én, te nem szereted, ha nem történik semmi, nem bírod az unalmas napokat. És ha nincs semmi, akkor te majd csinálsz. Pihenni is így szoktál? :D:D:D
Ágica! A fiad nem volt inkubátorban véletlenül? Egyébként ne izgulj, rendbe fog jönni a szeme. És te hogy vagy mûtét után? Híztál már valamennyit?
Sziszi! Igaza lehet Nitának. Danistorik kicsit hasonlítanak Denis a komiszra. Édes egy film volt én mindig megnézem, ha megy a TV-ben.
Roor fenség! Jó hogy jöttél, rég láttunk a topikodban. Gyakrabban szösszenj és ha van mirõl, akkor hosszabat.
Nita, Judy! Még én is elmélkedem a bélnapon. Beszéljünk még errõl!
Pusszantás és szép napot mindenkinek!

Nincs jelen

#9681 2009-05-18 09:33

mamo.
Tag

Kedves Én!
Az inkubátorok ma már teljesen biztonságosak, már nem történnek bajok, az már a régmúlt hál Istennek. Mindkét unokám két-három hétig volt inkubátorban, mert nagyon kicsik voltak, most már kutya bajuk.

Nincs jelen

#9682 2009-05-18 10:05

én
Tag

mamo! Biztosan így van, de azért idõnként elõ szokott fordulni szemprobléma az inkubátor után.

Nincs jelen

#9683 2009-05-18 10:45

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

judy:

én biztosan megyek szombaton, mert viszem a projektort meg a laptopot, amit az elõadók használnak majd. Akik jönnek még, azokkal találkozhatnánk fél 9-kor a Kökinél (Kõbánya-Kispest) a 85-ös megállójában:
http://mccbe.hu/letters/20090523/index.htm#helyszin

A fórumról:

beállítottam, hogy az IBD Társalgó témakört csak a bejelentkezett / belépett tagok láthassák. Tehát akik nem regisztrált tagok, vagy nincsenek belépve, azoknak nem jelenik meg.

Nincs jelen

#9684 2009-05-18 11:10

én
Tag

Robur! Köszi! Én nagyon örülök ennek!

Nincs jelen

#9685 2009-05-18 11:58

Lisa
Tag

Én is örülök a hírnek!
Kedves Ánya a napokban fog menni hozzád egy gyönyörû kép! ÍGÉREM!
Naaa ki emlékszik minek volt az évfordulója tegnap???
Hááát igen a Margit szigeti talinak :D mi emlékeztünk rá bõven, hogy naaa most már ott voltunk, na már elindultunk haza fel...

Luci: így bocsátottak el Titeket??? Mit is vár az ember??? Ezek a szomszédok..pláne ha öregek jajaj. Nem is tudom az én nagyikám mit kezdene a mikróval..no ezért nem is kap :D
Nem értem, hogy most mit cikiztek a pipikkel pedig megesküdtem ( vagy nem :D ? ) hogy nem õket sütöttem meg (MÉG) :D :D :D

Nincs jelen

#9686 2009-05-18 12:28

roor
Tag

Halika!

Margitszigeti team....yehhhhhhhhh.:D:D:D:D:D

Robur:nagyon-nagyon szépen köszönjük,remélem lendít a bandán!:D
Bár megijedtem,mikor behoztam a fórumot itt Lucinál,oszt roor-topik sehol,a víz levert,szív kalapált ezerrel,szédülés,levegõkapkodás meg egyéb nyalánkságok,mire közölte talán lépj be és elõjön.
Beléptem és láss csodát megvan az én kicsikém!:D:D:D:D:D:D:D

Iszonyatos nagy cuppanós landol Roburpapi orcáján!:D

Nincs jelen

#9687 2009-05-18 12:36

én
Tag

Na most nem vagyok túl boldog. Hozzászoltam még Lisa után, de hoppá, ugrott a hozzászólás. Jaj de mit is írtam? Ide a cavintonomat!
Szóval Lisa! Én erre a "MÉG" szóra kérdeztem rá. De eszerint nem a háziállatkertbõl fõztél. Rendes kislány vagy! Egyébként mi azért adtunk annak idején mikrót az idõs családtagoknak, mert azt könnyebb kezelni, mint a gázt. Anyósom az utolsó idõben már mindent odaégetett melegítés közben a gázon. Igaz valamivel sikerült a mikró hátsó falát is fölgyújtania. De legalább meleg ételt evett!

Nincs jelen

#9688 2009-05-18 13:27

judy1981
Tag

Kezdek beleesni a mindenáron érzésbe :D

Robur: Ha szombat hajnalban indulok, elvileg 8:32-re érek Kõbányára. Csak az a hajnali 4 órás kelés ne lenne. Másik lehetõségrõl még tárgyalok a barátnõmmel, hogy esetleg pénteken munka után fellibbennék. Mégsem olyan fárasztó, mint egy nap alatt megjárni. Munkahelyen már elhintettem, hogy lehet pénteken hamarabb eldobom a lapátot :D
Zolcsi: ugye tudod, hogy az ügyeletes, csak ügyeletes? Csak tüzet olt, nem foglalkozik mással. Nálam volt olyan, hogy hiába hívtuk, mindig foglalt volt, végül anyám párja elment szólni, és a telefon mellé volt téve. Na ez a munkamorál. Marcsinak jobbulást! :D

Nincs jelen

#9689 2009-05-18 13:37

Lisa
Tag

NO Roor, nehogy itt infarktust kapjál :D :D :D azt bizti nem vette volna Robur a lekére :D bár a "papizás" után hááát nem is tudom :D
Örülök, hogy másnak is eszébe jutott a Margit szigeti team :D Árpi külön !

Én! köszönöm a bizalmat! DE mint ígértem nyáron abból lesz kajcsi :D de ha rossz Nektek akkor nem, vagyis hát nem  mondjuk meg bibibibi :D :D :D

Judy: a mindenáron, nálam is mûködik, ja és a "csakazértis", egyébként nagyon jó az új ..hogy is hívják...tudod amit írsz szövegként..no most aztán tûnök csak jó hülyének, szóval tiszta öröm volt, hogy nem kell "bosszankodjak" a pozitív hozzáláson :D, de remélem tudod, hogy csak viccelek :D

Zolcsi: természetesen mondás nélkül is jobbulást Marcsinak!

Szerkesztette: Lisa (2009-05-18 13:39)

Nincs jelen

#9690 2009-05-18 13:40

Lisa
Tag

OKÉ. egyszerûen aláírás, no ezt nem tudtam Judy, de megnéztem :D

Nincs jelen

#9691 2009-05-18 14:01

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Roor irta:

Iszonyatos nagy cuppanós landol Roburpapi orcáján!

<kép>

Nincs jelen

#9692 2009-05-18 14:06

én
Tag

Lisa! Én nagyon szeretem a rántott csirkét. Meg amit nagyon imádok az a sült csirke szárny vagy esetleg grill. Ez nagyon bejön nekem.
Látjátok, hogy védi, félti fenségünk a topikját?
De milyen jó, hogy végre csak a regisztrált tagok olvasnak. A hülyeség a miénk, a többit meg olvassa bárki! Hát nem?
Na akkor írna valaki kivülálló (márhogy nem kötelességbõl menõ) errõl a bélnapról? Mi szokott ott lenni? Nagy tömeg? Jó tanácsok? Érdemes ott lenni, elmenni?
Te Zolcsi! Csak nem elkapta :D:D:D tõled Marcsi azt a fránya crohn-t? Na jó ez csak vicc! De jobbulást neki! És járjatok a dolgok után.

Nincs jelen

#9693 2009-05-18 15:25

zotyesz
Tag

Vazz ezt én is beszívtam hogy nem láttam az ibd társalgót :) na de megvan és én is megvagyok ám csak ritkábban mostanában.

Nincs jelen

#9694 2009-05-18 17:56

Agica01
Tag

Sziasztok!
Na megvagyok, de egyetértek azzal én is, hogy aki jobban van többet tesz-vesz, fõleg most hogy jó idõ van végre kint, és keveset van gépnél. Én is mindig átfutom, de van hogy csak késõ este és írni márnincs erõm.

Györgyina drága, neked jobbulást, és gyógyulj meg mielõbb!! Cupp a Marcusnak is!

Luci, jobbulást nektek is. HÁt, sajnos ilyenek a kórházak... vagy a nagy részük legalábbis...

ÉN! De, volt inkubátorban, 2-3 hétig. És mondták is hogy lehet gond a szemével, és azért vagyok dühös, mert épp emiatt hordtam folyamatos kontrollra hogy idõben észrevegyék ha lenne valami!! ÉS NEM VETTÉK! De azért helyrejövünk! :)
Amúgy köszönöm kérdésed, jól vagyok, és 8 kilót híztam már, már elérem a 45-öt :D Még egy ötöst azért szívesen vennék. :) Ezért teszek is, azaz eszek is sokat! :)

Pussz mindenkinek, pááá!

Szerkesztette: Agica01 (2009-05-18 17:57)

Nincs jelen

#9695 2009-05-18 18:13

Lucifer
Tag

Halihó!

Ágica!
Bazsinak mihamarabbi jobbulást és remélem minden rendben lesz a szemével!!!!
Azért remélem te is jó vagy!!??:D

Sziszi!
Mi a múltkor amikor voltunk a Rolival a szemészetem mert be volt gyulladva a  szeme akkor a dokinéni mondta , hogy mivel már két éves lesz kellene egy szemkontroll vizsgálat ebben a korban.Ugyan mi voltunk mert láttam , hoyg gond van a  szemével , de nektek is ajánlatos lenne  majd egy  vizsgálatra elvinni!!:D:D
Én is 4 évesen kaptam szemüveget mert már késõ este volt amikor anyukámmal mentünk haza és én egyszer csak közöltem anyukámmal , hogy ott jön egy taxi amit õ még nem is látottt!!:D:DIgy derûlt ki , hogy távollátó vagyok!!:D:D:D
Kaptam is szemüveget meg volt úgy is , hogy le volt ragasztva az egyik , de én nagyon utáltam és az ovi homokozójába mindig elástam.:D:DA nagybátyám optikus volt nem gyõzte hozni nekem a lencséket!!:D:DKamasz koromra kinõttem a szemüveget , de ez a fránya crohn viszahozta!:D:D:D::D

Vicaa!
Annácskának Rolitól ezer puszi és gyógyuljatok!!:D:D
Nekünk az uccsó hátsó 4 fogunk jön!!Ez is megvisel minket hisztisek vagyunk , köhögünk , folyik az orrunk és az egész öklünka szánkban hordjuk.:D:D

Györgyina!
Roor topikot senki se veheti hatalmába legfeljebb csak én!!:D:D:D
De én is csak engedélllllllyel!:D:D:D:D

Roor!
Törölni??Soha!!!!:D:D
Köszönöm , hogy ma taliztunk jó volt veled!!!!!:D:D:D:D

Lisa!
Hát igen!Igy engedtek le minket!!:D
A pipihusit én szeretem minden formában és ha tényleg lezs belõlük hami a nyáron én tuti nem hagyom ki!!:D:D
Nincs is jobb az igazi háznál nevelt pipihusinál!!:D:D
Ha PAsek a  mostani pipihusiból kapott volna rántott husit ?? hááát nem nagyon lakott volna jól vele.:D:D:D:D:D:D:D:D
vizsga ügyileg nagyon ügyi vagy!!!!!:D:D:DTudtam én!!:D:D

Zolcsi!
Marcsinak mihamarabbi jobbulást remélem semmi komoly!!!

Én!
Három gyerk mellett pihenni!?:D:D:D:D
különben én is szertenék végre egy olyan napot amikor semmit se csinálok és nyugalom van meg béke!!!!:DD::D:D:D:D:D
Robur!!
Nagyon szépen köszönjük!!!!!Millió puszi érte!!!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#9696 2009-05-18 18:14

Lucifer
Tag

Zotyesz!

:D:D:D:D:D::D:D:D:D
Te zsivattál engem Robur meg téged???:D:D:D:D:D:D:D
Én egybõl csekkoltam , hoyg be kell llépni!!:D:D:D:D:D:D
Akkor most:
                   1 :  1

Nincs jelen

#9697 2009-05-18 19:14

roor
Tag

Halika!

Ágica:már készítem a verdát az új súlyodra,csak indõnként szólj hogy hol tartasz,tudod idõigényes az átalakítás a rengeteg kilódnak,de nem gáz,megoldjuk okosban.:D:D:D:D:D
Pipicici jöhet,Pityike kivételével,mert hát õ családtag,és családtagot nem eszünk csak megcsócsáljuk.:D:D:D:D:D
Tipegõ fogalmazásgátlót vettél be?Nem tudok hámozni néha,de azért valahogy eligazodom.:D
Ember:idetaláltál,ez a lényeg,bár asszonyod és a mamutszag elárulja hol telepedtünk le.:D
ROBUR:cccccuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppppp.:D (Me nem tudom hogy kell pironkodó,szégyenlõs szmájlit csinálni.:D:D:D:D:D )
Luci:nekem is jó volt veled,hiányzott is már nagyon.:D
Ja igen:a doboz tökéletes,köcce.:D

Ma lekövéreztek.:D
Bepróbálkoztam,hátha felír a doki egy kis tápszert a roszabb napokra,mire közölte velem,minek az nekem,nem kell,különben  is kövér vagyok.:D
Nézzek csak Lucira!
Ja igen,kérem szépen,hozzá képest bálna vagyok valóban.:D
Lényeg hogy egy évre megvan az ajánlás a házidokinak,így nem kell sûrû vendégnek lennem.:D

Nincs jelen

#9698 2009-05-18 20:10

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Jelentés Marika jobban állítólag csak egynapos vírus ment át rajta.Doki szerint nem igényel komolyabb vizsgálatokat.De 6 éve nem néztek nála vérképet.Már serénykedik is a drágám én pedig idehúztam a gép elé egy percre de már megyek is.
Vigyázzatok magatokra és az éves évforduló nekem is eszembe jutott de nem gondoltam ,hogy mindenki (köztük én is ) így örül a felemlítésének.:D

Nincs jelen

#9699 2009-05-18 20:41

judy1981
Tag

Lisa: gondoltam, nem bosszantom a pesszimistákat tovább, és lecseréltem a mottómat. :P
Én: nem kötelességbõl, hivatalból. Azt pedig önkéntesen csinálom. :D
Ágica: csak így tovább! Kicsit alkoholista szemlélet kell hozzá: "csak még egyet..." :D Te kérhetnél 10-et is.
roor: gondolhatod, húgomnak mekkora a szája, most, hogy tényleg én vagyok a nagyobb :D Bár a pontos súlyomat nem árultam el neki, de csak észreveszi, hogy 2 számmal nagyobb farmert hordok nála :P Néha bedob egy tippet, hátha elárulom az igazságot, de még sosem tippelt akkorát, ami legalább fedné a valóságot, nemhogy túlszárnyalná. Így mindig megsértõdöm, hogy mennyire túloz :P

Tegnap reggel, mivel bemelegítõn kívül más itthoni cucc nem igen jön rám, felforgattam a szekrényem, mondván nem igaz, hogy nincs legalább 1 itthoni rövidnadrág, ami rámjön, és találtam egyet, ami tavaly éppen csak nem esett le rólam, így most éppen hogy jó rám. Zipzár cserére szorul, de itthonra jó :P Ma pedig húgomtól koboztam el egy rövid szárú farmert, ami nagy rá. Anyámnál már nem szeretnék válogatni :D

Nincs jelen

#9700 2009-05-18 21:48

sziszi32
Tag

Látjátok, ezért jó, ha a laptop állandóan be van kapcsolászva, és nem jelentkezik ki az ember lánya... én bizti infartot (ahogy itt mondják) :D kaptam volna, ha nem látom a felség topicját!! :D :D
Azt elhiszem, hogy jó idõ, miegymás, kint van az ember, de feltételezem, hogy egyszer mindenkinél eljön egy pillanat, amikor bemegy a házába, ha másért nem, akkor kávéért, vagy 'papirért. :D :D :D
Dani utálja a dokikat. Na, megnézem én, hogy hány kék folttal lesz gazdagabb az illetõ szemésznéni, mert ha dani egyszer beindul... a kettétörött tiffany-lámpánkat (nászajándék volt) kellene talán magunkkal vinni, elrettentõ példaként, hogy mégis legyen esélye a dokinéninek rákészülni erre a minitornádóra! :D :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-05-18 21:49)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb