#9701 2009-05-19 06:21
- Vicaa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Jó reggelt mindenkinek!
Én ugyanígy jártam tegnap este, hogy nem találtam a társalgót, persze belépve rögtön "elõtûnt" minden :)
Sziszi, azért szokott az ember lánya kijelentkezni, nehogy visszaélés történhessen az adatainkkal, mint ahogy arra már volt is sajnos példa.
Én a fodrászhoz szeretném már elvinni Annát, egy picit megigazítani a fürtjeit (én nem merem beválalni), de én is attól tartok, hogy szegény fodrász nem venne többet ollót a kezébe. mert Anna tuti leharapná :D Bár rúgûsban öklözésben sem rossz a csaj.
Bár ugye, azért hozzá kell tenni mi sem szeretjük, ha macerálnak :D:D
Zolcsi! Örülök, hogy Marika jobban van, nagyon lógok a maillel, már nem ígérek semmit, ha túlleszek a vizsgákon akkor viszont tutira jelentkezem, OK? :) Addig is nagy-nagy pusszantás Nektek!
Fórumlaposodás téma: kicsit én is érzem ezt a dolgot, mindazonáltal, hogy tudom sokaknak kevés az ideje, mikor hazaérnek nincs már energiájuk gép elé ülni stb.
De szerintem annyi is elég, ha a társaság igyekszik rendszeresebben szösszenni, pöttyenni, vakkanni (Judy :D ), nem kell kisregény ahhoz, hogy tudassuk vagyunk, élünk, virulunk, tanulunk, dolgozunk.
Ja, tegnap négyes lett a vizsgám, ez a tanár egyébként sem volt egy szõrös szívû, holnap viszont újabb elé nézek.
Annának már tegnap nem volt láza, úgy néz ki, hogy jól van, remélem egy darabig így is marad.
Na megyek, mert vár a könyv! Puszilok Mindenkit!!!
Nincs jelen
#9702 2009-05-19 06:47
- Györgyina
- Tag
Szép napot Mindenkinek,kicsinek, nagynak. Milyen a véletlen, vagy nem is véletlen. Eltünt tegnap a topik? És hiányzott, kerestük? Igen, mert hál.Istennek szeretjük egymást.
Nincs jelen
#9703 2009-05-19 06:59
- mamo.
- Tag
véletlenek nincsenek, mindennek oka van.
Nincs jelen
#9704 2009-05-19 07:12
- Györgyina
- Tag
Igen mamo, és Robur a neve. Mert végre kiszelektálta a passziv és ismeretlen embereket. Hogy ne kukkoljanak és ne zaklassanak bennünket. Jól tette. Csak az ébredés idõpontja volt véletlen. De legalább bebizonyosodott, hogy hiányzunk egymásnak. Puszi és ölelés Mindienkinek, aki irt, aki nem.
Nincs jelen
#9705 2009-05-19 07:58
- Norby1
- Tag
Üdv
Na ma reggel hazaérvén én is néztem hogy hol a bánatban van roor topik és a többi Már azt hittem valami jóakarónk feltört itt mindent és törölt minden fontos topikot mármint nekem fontosat De most megnyugodtam :)
Ja el is felejtettem írni Voltam drága gasztrós dokimnál Kb 10 percet töltöttünk el egymás társaságában ebbõl 9 és fél a számítógép kezelésével zajlott és mehetek majd félév múlva kontrollra Tehát nincs semmi gubanc
De most valami baci lehet a levegõben mert torkom fájdogál fejemmel együtt és levertség van 1000el láz még nincs szerencsére
Szombaton voltam vidámparkozni Gyerekek hát nagyon jó volt Nos elsõnek mikor megláttam néhány játékot ami minden irányba mozog és nem alacsonyan teszi mindezt nem kis sebességgel akkor a sportszelet majdnem becsúszott. De csak a tûzkeresztségen kellett átesnem és ahogy mondani szokták evés közben jön meg az ember étvágya A végén a fejem kicsit fájdogált mert többet voltam fejjel lefele mint talpon de nagyon élveztem .
Szép napot mindenkinek
Nincs jelen
#9706 2009-05-19 08:01
- youlcsi
- Tag
sziasztok!
engem azért rosszul érintett az "aki nem ír, ne is olvasson".
nem írok, mert nincs mit, mindig ugyanúgy vagyok. idõm sincs, dolgozom.
és persze olyan témákhoz is sokszor nehéz hozzászólni, hogy kinek milyen csodálatos... édes... életrevaló... rosszcsont... stb gyereke van. fõként babára vágyóként még olvasni is rosszul esik :(
szintén nem tudok mit szólni ahhoz, amikor személyes élményeiteket/találkozásaitokat beszélitek itt ki... nem tudok, mert nem ismerek senkit.
sajnálom. igazán. és nem csak ezt.
sziasztok!
Nincs jelen
#9707 2009-05-19 08:10
- zolcsi
- Tag
Youlcsi javaslatom a következõ:
Szánd rá magad egyszer és gyere el egy talira.Pl. Budapesthez én sem lakom közelebb mint te.Sõt.Megismersz sok jó embert és máris lesz mit írni és más fényben látod írásainkat is.:D
A gyerektémában pedig hasonlóan hozzád mi is "nyakig" benne vagyunk de csak türelem,türelem.....
Szerkesztette: zolcsi (2009-05-19 08:11)
Nincs jelen
#9708 2009-05-19 08:26
- Györgyina
- Tag
Drága Yulcsi! Végtelenül sajnálom, ha bánatot okoztam Neked, nem volt szándékomban, de mivel itt igen sokan vagyunk és sokfélék, nem lehet mindenkinek külön-külön irni. Ezt általánosságban irtam, nem konkrétan Neked. Igen rossz nekem is, mert én meg elvesztettem a Kisfiamat és hidd el nekem is fáj, de próbálom a más kisgyermekében lelni örömömet. És Neked még lehet és lesz is. És midnenki életében vannak hétköznapi apró dogok, mint pld. Norbi esetében a Vidámpark, amivel mosolyt csalhat a barátai szájára. Édes Yulcsikám, ezer bocsánat és Te ha ritkánis, de irsz. A megjegyzés azokra vonatkozott, akik csak kukkolnak. Nem Rád.
Ugyan nem ismerjük egymást személyesen, de én tudom, hogy Te vagy. És igenis számontartom, hogy van-e már valami fejlemény babaügyben, vagy éppen egészséges vagy beteg vagy-e? Tarts meg Te is szeretedben. Puszi.
Nincs jelen
#9709 2009-05-19 09:39
- sanvito
- Tag
Szasztok !!!!
Csak hogy nehogy elfeledjetek !!!!
Nagyon havazás van itt, készül a hivatalunk az EP parlamenti választásokra... www.nyilvantarto.hu
Írtam a másikba, hogy nagyobbik leánykám 6 hónapra elhajózott Amerikába, május 9-én.... sajna sokat nem tudok róla, csak akkor van térerõ ha kiköt a hajó.... http://www.princess.com/learn/ships/tp/index.html (Köszönöm itt is a vígasztaló szavakat..... :()
Különben minden ok, figyelek ám állandóan, és ha valaki segítségre szorul, azért biztos hogy írok, többnyire a sztómásba.....
Ja, ma 1 éve mentem be a sztómazárásra.... Már 1 éve??????????????? Úr ég.....
Millió pussszzzz M-I-N-D-E-N-K-I-N-E-K kivétel nélkül !!!!!!!!!!!!!!!!
:):):):):):):):):):)
Nincs jelen
#9710 2009-05-19 11:08
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
Gratula a vizsgádhoz csak igy tovább!!:D:D
Annácska remélem minél elõbb áltvészeli ezt a fogkinzást!!:D:D
De ha már ennyit szenved a kijövetellel akkor remélem amikor kiesik majd neki a fogtündér adakozó lesz!!:D:D:D
Youlcsi!
Egyett értek a többiekkel!:D
Tali , találkozó magadról valami!
De ott van Ajsika is róla is kérünk hireket!!:D:D
És az irásod után hiányzott a "tsók":D:D:D:D
Különben én teljesen megértelek , de akkor is hiányzol ám nekünk!!!
Pedig én küldöm nekem azt a rohadt 6.20-as gyors vonatot , de látom nem ér oda!!Hát milyen gyors ez??:D:D:D:D:D
Azért remélem jól vagy!
Zolcsi!
Örülök , hogy Marikával már minden rendben van!!
Norby!
Többett voltál fejjel lefelé??Végül is az sem rossz!!:D:D:D
Judy!
Inkább ne férj bele és keress olyat ami talán még jó!Tavaly még én is igy voltam ezzel és a nyáron nem is nagyon volt változatos a ruhatáram!!Most??!!Én is olyat keresek ami jó rám és nem hagyom el menet közben!:D:D
Roor!
Dagi?!Hát hozzám képest!:D:D:D
De inkább ilyen legyél mint most vagy mint olyan mint én!Hiszen ha a tükörbe nézek akkor olyan mintha egy etióp csontkollekció nézne vissza rám és zongorázni tudok a bordáimon!!:D:DEz se jó!!:D:D
Sanvito!
Jó téged is látni!
Sajnálom , hogy lányoddal nem nagyon tudod tartani a kapcsolatot!!:(:(
Más:
Chat!
sajnos nem mindenki tud jönni és ott ülni a gépnél hogy chateljen!:(
ez régebben is igy volt!Voltunk páran állandó emberek és néha néha valaki betoppant!Ez most is igy van .van aki jönne , de éppen akkor nincsen senki!Van amikor én is felnézek , de nem vagyok sokáig mert nincsen rá idõm vagy mennék , de nem megyek mert tudom ha fellépek a chatre akkor nem tudok tõletek szabadulni hiszen jó a társaság és jól eltudunk beszélgetni!!:D:D:D
Én tavaly a Margitszigeti talin találkoztam veletek elõször és azt kell hogy mondjam nem bántam meg egyetlen percét sem!!!!Köszönök nektek mindent!!!Amikor van tali én megyek ha törik ha szakad!!:D:D:DHiszen szeretek veletek együtt lenni!!!:D:D:DÉs ahogy a mondás is szól lakva ismerik meg egymást hát mi erre azt mondjuk a talin ismerik meg egymást!!:D:D:D
Kicsiny lányom hosszadalmas és keserves napok után még mindig nem rakott rendet a szobájában mondván , hogy egyedûl nem tud.De kérdem én egyedûl széttudott pakolni??:D:D:DDe aztán tegnap jött a felmentõ sereg anya személyében és rendet raktunk végra bár megint anya pakolt többett hiszen Nikike inkább ezt csinált vagy azt csinált !De a lényeg , hogy most végre rend van bár nem tom meddig!!!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#9711 2009-05-19 12:17
- kitti60
- Tag
Egy rövidke szösszenet innen kommunikáció óráról! Jelentem, jobban vagyok bár fura hogy csak egy cicám van. Megteszek mindent hogy ennek az egynek még jó élete legyen. Tanulgatom az angolt is, van segitség hát bizom benne hogy menni fog majd :)
Nemsokára évvége, hihetetlenül várom már. Egy-két tárgyból már elkezdtek lezárni minket. Apa tegnapi nagy beszólása a biosz négyesemre: Helytelen! :/ Mondtam neki hogy mit vár tõlem középiskolában, ennyit tudok, nekem ez is jó. Olyan sokat vár el tõlem, de ha valami apró jó dolgot teszek azt meg se hallja. :( De anyukám mindig dicsér. hogy ügyes vagyok. :)
Jön ez a nagy meleg is, egész éjjel forgolódok mint akit paniroznak éppen. Mikor pedig felkéne kellni már teljesen olyan vagyok mint a bunda és alig tudok kicsászkálódni az ágyikómból :D :D
Uh.. még egy tesi és töri, remélem tesin nem megyünk ki az udvarra mert elég saras idõ lett. És ujonnan a tesitanár (egyben az ofõnk) mindig 12 percest futtat velünk és heti egy jegyet kapunk rá. Mivel tesi nem az erõsségem igy hajtanom kell hogy a sok négyes ötös mellett ne legyen egy hármas tesi :D Bár aki kitûnõ lenne és mondjuk tesibõl hármasra áll akkor megadja a négyes ha szorgalmas hiába hogy nem megy neki. Velem is ez volt félévkor. :) :D :D
Jajj de már untatlak itt titeket.. :D
Minden babának gyors babagyógyulást küldök :) és sok puszit Mindenkinek :)
Szerkesztette: kitti60 (2009-05-19 12:17)
Nincs jelen
#9712 2009-05-19 13:29
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ma ismét volt egy röppke leszboszi napom ami nagyon jó volt!:D
Köszönöm szépen!!!Roor!Belõled sosem elég!!:D:D:D::D:D
Kitti!
Bird ki már nincsen sok hátra!Az a 4-es pedig nagyon jó!!A fiamnak is van bár neki 4 tantárgy jegyének az összeadása adja ki a 4-est!:D:D:D:D:D
ha nem igazán birod a tesit miért nem kérdezed meg vagy szólsza dokidnak???Lehet , ogy kapnál belõle teljes felmentést és akkor nem lenne rossz jegyed!Egyszerûen nem birod és ez van!!Szerintem van rá esélyed és különben is ez ugy sem éretségi tantárgy!!!:DPróbáld meg vesztenivalód nincsen!!Én se birnám csinálni!!Vagy ha teljesen nem is , de legalább a futás alól!!!!!!
Nincs jelen
#9713 2009-05-19 14:35
- roor
- Tag
Halika!
Hm............
Valahol kezdem.
Kitti:ó felõled hallani,kell már a pezsgés ide,mellesleg nem untatsz.:D
Nelly:ha kukkolsz írj is magadról,me most má nagyon el vagy tûnve oszt érdekelne megvagy-e még,vagy sikerült eltévedned?:D:D:D:D:D
Babák-mamák gyógyulás,kitartás.:D:D:D:D
Szintúgy a gyengélkedõknek.:D
Morgás1:mások mit nem adnának azért,ha az öt munkanapból kettõt otthon lehetnének.:d
Nekem tele a törpöm,tegnap nem kellett dolgozni,ma csak 11-ig,holnap meg csak 11-tõl,csütit majd még kitalálják!:D
Nem mondom,elfoglalom magam,de ez az állandó újratervezés már kikezdte a merevlemezemet.:D:D:D:D:D
Jó,nem panaszkodom,legalább van munkám,és ma ennek a felemás munkarendnek köszönhetõen leszboszipartiztunk.:D
És Rolka ma nem bírt magával,vetkõztetett,de serényen,épp mikor párommal beszéltem szaggatta a sarumat lefelé,aztán a pólómmal erõsködött.:D:D:D
Szóval köcce Luci!:D:D:D:D:D Nekem is mindig jó veled.:D
Morgás2:
Youlcsi,tudom hogy rosszul esett,de itt ne hagyj minket!!!!!!!
Látod én s csak kukkolok napokig,és csak vakkantok néha!
Egen,ez egy kissé talán erõs volt,még ha a jó szándék vezérelt.
Akkor én se olvassak,ha nem írok?
Tudom,tudom,nem úgy van gondolva,de hát az ember lánya meg fia pillanatok alatt magára tudja venni ám.
És hát igaz ami igaz,nekem se esett jól.
Mert én is elk..vultam az utobbi idõben,de ha egyszer tényleg nem volt mirõl írni,vagy nem publikus,hát most mit tegyek?
Véleményem szerint jó lesz ha gyorsan és csendesen lezárjuk ezt a témát,nem kell nekünk plusz feszültség.
Olvassatok,pöttyenjetek,jelentkezzetek,úgyis morgunk ha valaki már nagyon hiányzik!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#9714 2009-05-19 14:54
- OptimusAMD
- Tag
Halihó!
Luci : Ejj, de jó kis képet raktál ki...:D:D Tetszik...:P
Roor: Ne panaszkodj, ha egy jó pasi vetkõztet...:P
Nincs jelen
#9715 2009-05-19 15:06
- én
- Tag
roor! A GPS szokott újratervezni, ha letérsz az általa felajánlott útról. Egyébként dokibácsid biztos igazat mondott, kövér vagy. De még mennyire. :D:D:D Mondjuk, ha együtt mentek Lucival, ezen abszolút nem csodálkozom.
Micsoda avatarok kerültek most ide. FIGYELEM! AZ ENYÉMET KÉRETIK NEM CIKIZNI!!!!!!!!!!!!! Nem azért írtam. Merthogy ha egy avatarról beszélek, rögtön beugrik mindenkinek az én csini majomképem! Jól mondom?
Nincs jelen
#9716 2009-05-19 15:07
- roor
- Tag
Halika!
Jaj "én",te olyan kis majom vagy.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#9717 2009-05-19 15:28
- én
- Tag
Bruhaha! Sírok! Na!
Nincs jelen
#9718 2009-05-19 16:19
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Roor!
Te kis morgó medve!:D:D:D
Ne morogj mert árt a szépségednek és különben is igy legalább többett találkozunk naa!!:D:D
Ami Rolit illetti arra nem tudok nagyon mit mondani!Bejössz ne azt jól van!:D:D
De azért ha kérhetlek titeket ne elõttem csináljátok és várjatok még egy pár évet!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
OptimusAMD!
Köszönöm szépen!Ez az igazi lucifer!!:D:D:D
A te avatarod is nagyon jó , tetszik!:D:D
Én!
Most akkor sirsz vagy nevetsz???
Jól mondod , de nem akarsz te is változtatni azért??Nincsen bajom a majommal sem , de valami más esetleg????:D:D:D
Nincs jelen
#9719 2009-05-19 16:20
- Lucifer
- Tag
Addig jó mig éles és heyges fogaimat csak a képen látjátok!
De ha kiveszem a számból a rózsát akkor már lehet , hogy baj van!!!:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D
Nincs jelen
#9720 2009-05-19 19:05
- én
- Tag
Jól van Luci, majd keresek valami majombébi képet. Jó lesz az? Esetleg egy elefánt? Még gondolkodom, hogy mivel tudnék nektek kedveskedni. Nem sírtam nyugi. Az nem megy ilyen könnyen.
Nincs jelen
#9721 2009-05-19 19:37
- Györgyina
- Tag
Mindenkitõl elnézést kérek és most rakta ki a pontot.l
Nincs jelen
#9722 2009-05-19 19:44
- én
- Tag
Mi van Györgyina? Ki és mit rakott ki? Milyen pont?
Nincs jelen
#9723 2009-05-19 20:08
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Voltunk ma lent a játszon Roli sikeresen belelépett a csalánba!:D
Ma mostam és kihasználva a jóidõt kiteregettem az ablakba a száritóra.Ez nem is lett volna gond szeretem mert estére szárazak a ruhák!:D:D
Most szedem be az ruhákat , de mielõtt kinyitottam volna az ablakot azt veszem észre , hoyg egy kedves madár leszarta a párkányt , de oylan tisztességesen , hogy komolyan mondom ez inkább egy stucc volt!:D:D
Na nagy nehezen letakaritom szedem be a ruhákat és káromkodok egy tisztességeset mert ez a zöld strucc foss majdnem minden ruhámon ott van!!!Csak kapjam egyszer el valószinû , hoyg kitekerem a nyakát!!!:D:D
Moshatok újra!:(:(:(
Én!
Azért elefántott inkább ne!:D:D:D
Ha már cserélsz akkor valami aranyosat inkább!Mondjuk egy sellõ??:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#9724 2009-05-19 20:10
- judy1981
- Tag
Györgyina: miért mentél ki a chat-rõl? Írtam, hogy pill.
Nincs jelen
#9725 2009-05-19 20:18
- én
- Tag
Úgy nézek ki, mint egy sellõ? Na jó majd keresek magamnak valami izgi képet!
Nincs jelen
#9726 2009-05-19 20:21
- én
- Tag
Ki tud Ágiról és Seolról? Õk se jelentkeztek már 1000 éve. Sok az igazolatlan avagy igazolt távollét. Na írjatok már, mert mindenki hiányzik!
Nincs jelen
#9727 2009-05-19 20:38
- Lisa
- Tag
Olvassunk és pötty, értem Roor :D
Ki morgott már megint, hogy nem írsz, no ezt sme hiszem el, tiszta deja ... :D szóval mindig is akkor írt valaki amikor akart és kész.
Vicaa ez Neked szólt ez a kész :D :D :D
Húúú ma pasek csinált egy csomó új képet Pityikérõl is meg a többi harcosról is .
Ánya Neked is elkészült a kép, csak sajnos várni kell vele, hogy fel legyen rakva, mert holnap gép hiányában lesz.
Én rendületlenül tanulok :(, ma megvolt az angol is.
No Mindenkinek jó éjt, remélem a nem tudom miért felborzolt kedélyek majd leülepednek.
Sok puszi Nektek
Nincs jelen
#9728 2009-05-19 21:05
- Györgyina
- Tag
Lisa: én bátorkodtam megjegyezni. És nem bánom.
Nincs jelen
#9729 2009-05-19 21:10
- Lisa
- Tag
Értem Györgyi, Ti úgy is egyfolytában beszéltek és taliztok, úgy, hogy ebbõl gond nemlehet ! Ezt tudom !
Viszont nehogy elmerj menni, érted, fenyegetés és ígéret is :D Egyszer írtad, hogy túl nagy szájú vagyok (nem így ezt is tudom), meg, hogy hirtelen és gondoljam meg mit írok...hááát ezen nincs mit gondolkodni, Te itt vagy és maradsz is! Ezt egy hirtelen felindulásomból mondom és nem bánom :D ! OKÉ!? :D
Próbáltam írni belsõ levelezõ rendszeren keresztül nem tudom megkapod-e...de a lényeg úgy is ua.
Lisa
Szerkesztette: Lisa (2009-05-19 21:16)
Nincs jelen
#9730 2009-05-20 06:06
- mercy70
- Tag
Sziasztok!Na ha már nem látnak ide kukkolók akkor én is pöttyenek egyet.Bár Tesó,mért pont szössz és pötty?Mért nem valami finom falat?Na Kereszt,mi van már megint?Bár sejtem.De rázd meg magad légyszi és fejet fel!
Nincs jelen
#9731 2009-05-20 06:34
- Györgyina
- Tag
Kedves Lisa és Pasek! köszönöm olvastam és válaszoltam is valami szánalmasat. Bocsi. Pityike fan Club a továbbiakban is létzik, mert én állatbarát vagyok.Hajrá Pityike.
Éa a Danikincs baráti Kör sem oszlott fel személyemben, ha itt vagyok, ha nem. Jó egészséget és boldogságot édes drága Danikincsbetyár. Klubtagságaim jogát fenntartom.
Nincs jelen
#9732 2009-05-20 09:36
- én
- Tag
Kedves drága Györgyina! Mi történt már megint? Ki és mi verte ki a biztosítékot? Remélem nem én. Mostmár mindig erre gondolok. Várom a nyugtató választ, de nem seduxen formájában! Tsók és ölelés!
Nincs jelen
#9733 2009-05-20 10:04
- Györgyina
- Tag
Én itt leirom, nem Veled van bajom. A saját mecsünket lejátszottuk. És nincs itt vita és nem is lesz. Tudod én nem veszem fel a kesztyût, nem olyan a természetem. Légy nyugdot, ebbõl kimaradtál.
Nincs jelen
#9734 2009-05-20 10:06
- én
- Tag
Azt hittem, hogy megint írtam valamit, ha nem is neked, ami bántott téged!
Nincs jelen
#9735 2009-05-20 10:38
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Jó reggelt kivánok!Most keltem fel!:D:D:D:D:D
Vicaa!
Remélem sikerült reggel kelned és a vizsgádon is túl vagy már!!!!
Szoritás ezerrel ügyi vagy!!!:D:D:D
Lisa!
Pityikérõl és a többi kis ovisról képet kérünk!!!:D:D:D
Az angolon túl vagy , de azt nem irtad , hogy sikerült is??????Bár biztos vagyok benen , hogy igen!:D:D
Rendetlenül tanulsz???Na irrrgum - burrrgum kisördög!Nem nógatlak és már is lazitasz???Hát milyen dolog ez????
Minná vége a hétnek a vizsgáknak is "osz jól " van!!!:D:D:D
Aki még vizsgázik annak kéz és lábtörést!!!!Sok sikert mindenkinek!:D:D
Figyellek ám benneteket!!!
Ánya!!!
Most már aztán tényleg nagyon jó lenne ha tudnál jönni mert nagyon , de nagyon hiányzol!!!!!!:D:D
Késõbb még benézek!
Nincs jelen
#9736 2009-05-20 10:54
- én
- Tag
Luci! Irígykedem ezerrel ám! Na nem az avatarod miatt. Én is szeretnék már szerda reggel ilyen sokáig aludni! Egyébként sellõvé akartam változni, de úgy látszik a majom nem akar megválni tõlem. Ez van!
Nincs jelen
#9737 2009-05-20 12:43
- Lucifer
- Tag
Én!
Ha tudok és nincsen semmi dolgom reggel akkor szinte minden nap ilyenkor kelek kb.:D:D:D:D
Sellõ?!:D:DAzért próbáld meg hátha sikerûl!!:D:D:DD:D
Kimostam struccszaros ruháimat ki is jött belõle.:DMost is az ablakba teregettem , de ha megint leszarja akkor kitekerem a nyakát!!!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#9738 2009-05-20 13:09
- én
- Tag
És ha kitekered a strucc nyakát, akkor nyáron struccpöri is lesz a bükkszenti talin? :D:D:D
Szerkesztette: én (2009-05-20 13:11)
Nincs jelen
#9739 2009-05-20 14:12
- Lucifer
- Tag
Lehet , hogy ez nem lenne jó dolog mert ha igy szarik akkor lehet , hogy õ is crohnos!!:D:D:D:D
De ha megeeszitek igen , megfõzöm!:D:D:D
Nincs jelen
#9740 2009-05-20 14:12
- én
- Tag
Nem tom kicserélni illetve lecserélni az avataromat! Dühöngök! Nem megy!
Hát Luci adjál a madaradnak székletfogót!
Szerkesztette: én (2009-05-20 14:14)
Nincs jelen
#9741 2009-05-20 14:14
- Lucifer
- Tag
Próbáltad már , hogy elõször csak törlöd a régit és frissitesz???
Jönnek ma nekem segiteni kitölteni az adópapiromat mert én totál hülye vagyok hozzá!:D:D
Letölteni sem tudom mert azt irja ki , hogy a lap eltünk vagy mi a fene!:D:D
szóval ez sem segit!:D:D:
Nincs jelen
#9742 2009-05-20 14:16
- Lucifer
- Tag
Dehogy adok neki székletfogót!!:D:D:Ott dögöljön meg ahol van!!!:D:D:D
Nincs jelen
#9743 2009-05-20 14:18
- én
- Tag
Luci! Ha a neten akarod kitölteni az adópapírt, akkor le kell hozzá tölteni az ABEV JAVA-t az APEH honlapjáról. Ott kitöltöd és kinyomtatod. De gondolom, hogy aki segít ebben, az tudja, hogy mit is kell csinálni. Én már a pénzt is visszakaptam!
Egyébként én már mindent megpróbáltam az avatarommal és akkor is nagy neki bármennyire lekicsinyítem.
Szerkesztette: én (2009-05-20 14:19)
Nincs jelen
#9744 2009-05-20 17:18
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Roor : készülsz a nyári talira? :D :D :D :D
Szóval Luci: angol az megy (tudod lassan járj tovább érsz), úgy hogy még csak keddenként járok a tanárhoz, ami meg is marad még egy évgi bizti.
A kért képek Luci, szóval pasek-bácsi ma nagyon nincs itt mert Pesten volt dolga, gép nuku, képek egyelõre nuku, de holnap LESZ! ezt garantálom!!!!
Igen tanulok és már megint lazítok :D
Amúgy k..a jó az avatarod!!! Nekem nagyon tetszik :D
Nálam nincs helyzetjelentés, ma voltam vizsgázni eredményt nem tudok, de Vicaa-é meglett!!! Bocsánat Vicaa, hogy pletyiztem de annyira szurkoltam Neked!!! Szóval én még ,nem tudom, de Õ aratott!
Holnap megint tanulás egészen június 26 áig!
Sziszi: látod ismét nem tudtam válaszolni, sajnálom, de Te is tudod, hogy nincs semmi baj, mint ahogyan én is ha Te nem tudsz írni. De sokezer puszi a pofidra meg M-ére is és ajánlom, hogy gyakoroltasd Danival a pasekot is, mert a Detti már megy, node... :D :D :D
Pilli, sok puszi Neked!!!!!!!!
Jaj vissza térek Judy: hol vagy? Hiányollak!!!
Megyek sziasztok!
Szerkesztette: Lisa (2009-05-20 17:27)
Nincs jelen
#9745 2009-05-20 19:03
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Köszönöm elõre is a képeket!:D:D:D:D
Nem lazitani!!!!!TANULNI!!:D:D:D:D
Nekem is nagyon tetszik ezért raktam no meg a sajátomatlátni eléggé unalmas volt már.:D:D:D:D::D:D:D
Vicaa!!!!!!
Gratulálok!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D
Nagyon ügyes vagy megy ez neked is nem kell mást beöltöztetni!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Adóbevallásom megvan nehezen és egy kis telefonos segitséggel , de megoldottuk a dolgot!:D:D
Már fel is adtam és meglepõ módon alig lézengett egy két ember a postán , elõttem is csak egy ember állt!:D:D:D
Szóval ezen is túl vagyok bár azért kaptam némi leb....t , hogy miért hagytam uccsó percre , de hát ez van.Amit nem tartok fontosnak azzal nem is foglalkozom !:D:D:D:D:D
Optimus mégegyszer nagyon szépen köszönöm!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#9746 2009-05-20 19:06
- Lucifer
- Tag
Én!
Én nme kapok vissza pénzt teljesen nullás vagyok sõt nem is adózom mert a gyes-bõl nem vonnak!:D:D
De azért küldhetnének egy kis pénzt!:D:D:D:D:D
Különben próbáltam a neten , de azt irta ki a lapot eltávolitották!:D:D:D:DAz én gépen ilyeneket nem bir hiszen a pokolban nincsen adózás!:D:D:D:D
Nincs jelen
#9747 2009-05-20 20:14
- Vicaa
- Tag
SZiasztok!
No hát akkor, már tudjátok, végre ezen is túl vagyok :D
Optimus, pedig megnéztelek volna csajos cuccban :P ;) Na jó van csak vicceltem, tudod, jobb az persze ha maradsz tetõtõl talpig olyan amilyen vagy :)
Luci frankó az avatarod, nagyon vagány, démoni :D Ettõl a tekintettõl nem is csoda, ha még az adóhatóság is behódol (vagy megijed) :D:D:D
Lisa nagyon várom az eredményedet!!! Én is szurkoltam neked, emlegettünk Attilával 13 óra után, de remélem azért nem csuklottál :D
Anna ma csak húsz percet szunyókált, úgyhogy fél nyolckor kidõlt :D
Nincs jelen
#9748 2009-05-20 20:28
- Lucifer
- Tag
Vicaa!
Mégegyszer gratulálok!!:D:D:D:D:D
De van egy nagyon jó ötletem!:D
Bükkszentkereszten a fiúkat majd beöltöztetjük lánynak!:D:D:D:D
Köszi szépen , de ahogy észrevettem inkább megijedt!:D:D:D
Nincs jelen
#9749 2009-05-20 21:44
- judy1981
- Tag
Hali!
Lisa: megvagyok nem tûntem el :P Tegnap kiéltem magam a chat-en :D
Vicaa: gratulálok a vizsgaeredményhez. Érezd magad vállonveregetve :D
Luci: csak nem a technika ördöge látodatott el hozzád? Mentél volna délután postára, biztos találsz tömeget :D
Györgyina: örülök, hogy még itt vagy :D
Jelentem péntekre szállásom rendezve. Kisfõnökkel lebeszélve, remélem nem dõl meg a terv. Lehet már délelõtt kiírom magamnak a szabadságot, jobb félni... :D Utiterv még nincs, de elõbb-utóbb lesz :D
Nincs jelen
#9750 2009-05-20 22:32
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Luci: rém' jól nézel ki, megállnád a helyed egy frankó kis horrorfilmben! :D :D :D
Lisa drága, most ki irta le a saját nevét a hsz-ében? Múltkor, amikor én irtam ki véletlenül, elég csunyán néztél!! :D :D
Györgyina drága, mailt olvastam, válaszolok hamar. :D
Danikincs ma átvedlett daniördöggé. Elmentük a kassai multi-bevásárlóközpontba, ahol õ úgy döntött, hogy nem érzi jól magát. Se apa, se anya kezében nem akart megülni, amikor meg elgyötört pofával leraktuk, azon nyomba elvegyült a tömegben. :o Meg akartuk próbálni a gyermekmegõrzõt, hátha... a gyerekmegõrzõ csaj két pofára zabálta ebédjét, nem is vett rólunk tudomást, még csak annyira se, hogy nemet intsen. Igy magunk silabizáltuk ki a mindenféle tiltó feliratok közül, hogy háromévesnél idõsebb kölyköket vesznek be megõrzésre. Ekkor Dani már nagyon türelmetlen volt. Elkezdett ordibálni, hogy kaja, egyre hangosabban, mi pedig szedtük a lábunk, ahogy csak birtuk. Mert a multi-t még multibbá tették, és emiatt az egész kajázó részleg kb. egy kilométernyire van a régi helyétõl. Elképzelhetitek. Persze, miután kétszer is kiálltuk a sort (meglógott), mérgemben csak egy tányért pakoltam meg kajával kettõ helyett, a tányér, mûanyag lévén, a forrró krumplitól "összecsuklott" a kezemben, Dani meg orditott,a népek meg néztek, hogy milyen szörnyû szülõk vagyunk, hogy nem tudjuk a gyereket megnevelni. "Szerencsénkre", nemcsak mi voltunk kisgyerekkel, ezért a hiszti felhangzott máshonnan is. Mire végre egy helyet verekedtünk ki magunknak, Daninak nem kellett sem a krumpli, sem a többi kaja, amit itthon úgy nyel el, mint kacsa a nokedlit. Elveimmel ellenkezve, végül vettem neki egy mc-gyerekhambit, és a sajtos zsömit, hús nélkül hajlandó volt megenni. :O Mire végeztünk, a fehér trikója teával meg lett "tisztelve", harisnyám elszakadt, a gyerek meg továbbra is kisördög maradt. :) :) :) Végül az autóban elaludt, majd itthon folytatta, úgyhogy kicsit jobban lett, és itthon már szépen evett rakott káposztát is :D A bevásárlást kutyafuttában végeztük el, csak berohantam a cipõsbe pl. lekaptam a polcról a kábé rám való, tûrhetõ kinézetû szandált, és húztam fizetni. És igy volt ez a könyvesboltban, meg a többi helyen is. :)
Egyébként ma voltunk mûtét utáni vizsgálaton. A fõdoki nagyon örült neki, hogy Danika már "érzi", ha mennie kell a toalettre, viszont a papirba beirta, hogy a záróizom nem reagál (megujjazta, szegény manó rémült sirásától kisérve :(). Fél év múlva vissza kell ezért mennünk, és ha nem tudunk valami "eredményt" felmutatni, akkor nem tudom, mi lesz. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Dani általában annyira leblokkol a dokiktól, hogy amikor vizsgálják, akkor semmire sem mondja, hogy "bibi", van úgy, hogy eljátssza, hogy járni sem tud, elõrebukik a feje, stb. Ezért szivtuk már meg párszor a dokikkal. :( De nem tudok ellene tenni, mégse verhetem meg, mert fél a dokiktól, nem? :) Itthon megnéztem fürdés közben, szépen összehúzta a popóját. :)
Szerkesztette: sziszi32 (2009-05-20 22:37)
Nincs jelen