#9751 2009-05-20 23:11
- Lucifer
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Judy!
Délután voltam 1/2 6 kor!:D:D:D
Sziszi!
Köszi szépen!:D:D:D
Van egy számomra nagyon rossz hirem!:(:(:(
Soha nem volt semmi gond a székletemmel csak hasmenésem volt!
Viszont most voltam wc és véres a székletem, nem is kicsit!Félek!!!:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:(:(
Nincs jelen
#9752 2009-05-21 05:02
- zolcsi
- Tag
Luci drágám sajnálom.:(
Ez egy ördögi kör.
Az avatarod tök jó.Ki a sminkesed?
Vica grat vizsgákhoz.Judy jó utat péntekre-szombatra érezd jól magad és majd kérek egy privát beszámolót.:D
Ma doki majd délután este beszámolok mi van jelenleg.
Hali
Nincs jelen
#9753 2009-05-21 06:22
- mamo.
- Tag
Jaj Lucy drágám, tudom, hogy ez nagyon ijesztõ.
tudod nekem is ez van 28 éve. Rögtön beszélj az orvossal és biztosan kapsz gyógyszert.
Irjál, mit mond az orvos. Ne félj. A gyógyszertõl is pár nap mig elmúlik.
Elõfordulhat aranyértõl is, bár nem sok esély van rá.
puszillak, és nagyon drukkolok Neked, jelentkezz
Nincs jelen
#9754 2009-05-21 08:22
- Lisa
- Tag
Kedves Luci, nagyon sajnálom! A dokinak feltétlen kellene szólni, de tudom, hogy ezt könnyû mondani, én mindig is hallgattam és lapítottam aztán...
Figyeld nagyon mindig a székleted és ha nem változik, vagy nõ a vér mennyisége akkor doki ki ne vérezz!
Sziszi: tudom, csak hát, így érthetõ, és ha csak Ti olvassátok :D, meg hát, úgy is elfelejtõdik :D
Judy: értem, akkor chat betyár voltál.
Nincs jelen
#9755 2009-05-21 08:33
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Lisa ígért képeket, ezek azok a bizonyos képek:
Óvoda #1
Óvoda #2
Pityike "apuval"
Pityike a "dzsungelben"
Luci :(
Nagyon szorítok Neked, hogy gyorsan minden okés legyen!!
Nincs jelen
#9756 2009-05-21 08:46
- Györgyina
- Tag
Lucikám: ne izguldj, ha kellek szólj.
Hát meghalok Pityike, milyen édes az oviban.Szeretnék én ott ovónéni lenni. Jó légy Pityikém, és barátkozz a fajtársaiddal, hogy Te is olyan szép nagy papi legyél, mint Õk. Köszi Pasek, megédesitetted a napom.
Nincs jelen
#9757 2009-05-21 09:16
- pasek
- Tag
Vica!
Gratula a vizsgádhoz és persze puszi Annának!! Meg Neked is :)
Györgyina!
Azért ebben az óvodában nem túl hálás feladat nevelõnek lenni, mert nygaon neveletlenek már, ugyanis elkanászodtak az állatok..
Tegnap este mikor be akartam zárni õket, nem voltak hajlandóak bemenni a szálláshelyükre (tyúk-csirke-ól)
Túljártak az eszemen. Amikor elkezdtem betessékelni õket, akkor 3 bement, egy ki. Megint 3-at betessékelek, 1 kijön. Grrrr!
És mikor megelégelem és elkapdosom õket akkor persze fel vannak háborodva, olyan csipogásba kezdenek amitõl a többi tudja, hogy "valami gáz van" és kollektíve elkezdik "védeni" egymást. Képzeljetek el egy kupac 60 dekás "Raptort" akik betámadnak!
Néha úgy röhögök rajtuk, mikor meggyõzõdéssel megtámadják a kezemet, felborzolják a tollat a nyakukon-fejükön és belecsípnek a tenyerembe.
Na neee! Ezt komolyan gondolod??? A 60 dekáddal? Nem vagyok egy óriási termet, de egy nagyságrenddel odébb vagyok a hatvanegy-két kilómmal, de ez nem érdekli õket, támadnak.
Nem véreb, hanem vércsirke.
Jah, és van közöttük kopasznyakú kiskakas is :)
Nincs jelen
#9758 2009-05-21 10:18
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Köszönöm szépen neketek!:d
Ma vltam már , de per pill most nincsen semmi és figyelõ álláspontan vagyok!:(
Remélem nem is lesz nagyon nem szeretném még egyszer!:(:(
Kúrv@ szar érzés volt és tényleg nagyon megijedtem!!!:(:(
Pityike és a többi ovis nagyon aranyos köszönöm a képeket egy kicsit felviditottak!!:D:D:D:D:D
Sziszi!
Tegnap mi is egész nap csak hisztiztünk és nme igazán tudtam vele mit csinálni!!!:D:D
A doki dolgot nagyon sajnálom remélem mire legközelebb mentek nem lesz semi gond!
És legalább jó lett rád a szandál???:D:D:D
Nincs jelen
#9759 2009-05-21 10:20
- Lucifer
- Tag
Zolcsi!
Ördögi kör??Hát igen!!!!
Sminkesem!?Háát lehet , hogy én voltam vagy ez a smink nélküli arcom???:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#9760 2009-05-21 10:28
- Lucifer
- Tag
Judy!
Neked nagyon jó utat és érezd nagyon jól magad!!!:D:D:D:D
Beszámolót kérünk ám!!!!:D:D:D
Nincs jelen
#9761 2009-05-21 10:54
- Györgyina
- Tag
Drága Pasek! Ez az oviscsapat még semmi, ahhoz, ha saját gyermeked lesz. Csak gyúrjál bátran.
Nincs jelen
#9762 2009-05-21 10:54
- Vicaa
- Tag
Luci, remélem minden rendben lesz, de ha mégsem, akkor csak ismételném Lisát, irány a doki!!!
Sziszi, ne keseredj el rajta, szerintem sok gyermek cselekszik hasonlóképp, az inkább a sajnálatos, ha az orvos erre nem gondol. Persze fontos, hogy észrevegye azt is, ha valami nem úgy mûködik még ahogyan kell, de ha te már látod, hogy mûködik az a záróizom akkor ne aggódj!! Puszi Danikincsednek! :)
Judy, én is jó utat kívánok, érezd jól magad! Pusszantás!
Zolcsi, köszönöm szépen, már alig várom, hogy véget érjen a vizsgaidõszak, ha minden igaz már csak egy hét!!!
Nincs jelen
#9763 2009-05-21 15:01
- sziszi32
- Tag
Luci: édes vagy! :) A sminkeseddel én is szivesen elbeszélgetnék... :P Viszont sajnálom, hogy rosszul vagy. Lehet, hogy hemoroidok vannak ott benn valahol, és az vérezhetett, persze, tudom, hogy nem vagyok doki, sem szakértõ a betegségedben! Csak aggódom egy kicsit! :(
Lisa: szeretlek!
Pasek-apuka: bátor legény vagy, ha miniraptorokkal veszed fel a harcot... eszembe jut a dzsurasszik park egyik dzsungeles jelenete, amelyben az éppen szükségét végezni akaró tudós is alábecsülte a kiscsirkényi raptorkákat! :D :D Hát úgy vigyi magadra! :D
Vica: köszi. :) Arról nem is irsz, hogy van a nagylány?! Mennyire halad a tornáztatással? Vagy már otthon is "elindul"? :D Remélem a legjobbakat!
Györgyina kedves: ment válasz. :)
Na, most jövök én: elkészült a daniszék festése:
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nincs jelen
#9764 2009-05-21 17:37
- én
- Tag
Na drágáim én mára jóccakát kívánok minden kedves sorstársamnak. Én ugyan nem fekszem le, de ma már nem jövök. Megyünk csapatostul a Városligeti sörsátorba, ahol szinte minden nap ingyenes koncert van. A pia jön velünk a táskában, ott meg rendelünk egy kevés alibi sört. Merthogy nem illik csak ott ücsörögni. Ma pédául Gesarol koncert van 7-tõl 10-ig!
Puszi mindenkinek!
Luci remélem, hogy minden oké veled!
Nincs jelen
#9765 2009-05-21 19:02
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Most jutottam géphez kész bolondokháza volt ma!
Lelet:a belek a bal oldalon vastagabb falúak, folyadékosak és perisztaltikáznak.:(
Véreredmény tök jó crp:0,4
Ami gáz még a hasi mûtéteim miatti szövõdmény eredményeképpen kezdõdõ köldöksérvem van.Igaz egy 10ft-nál még nem nagyobb.:(
De azért fel a fejjel.:D
Három hét múlva tüki altatásban!
Szerkesztette: zolcsi (2009-05-21 19:03)
Nincs jelen
#9766 2009-05-21 20:45
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ma még nem találkoztam a nyavajással , de remélem nem is fogok!
Bár görcsöl a hasam ami szintén nem szokott!!:(:(:(
Különben jól vagyok , meleg teát szürcsölök , natur joghurtott ettem párizsi kockával.:D
délután aludtam 3 órát , de valahogy olyan az érzésem mintha nem is aludtam volna semmit:
Zolcsi!
Ez jó!
Kiváncsi leszek majd a tükire!:D
A crp pedig tényleg nagyon jó az én 43 -asomhoz!:D:D:D
Sziszi!
Ez egyszerûen fantasztikus!!:D:D:DNagyon , de nagyon teccccccik!!:D:D:D:D:D:DÉn is akarok!!!:D:D:D:D
Köszönöm , hogy aggódsz nagyon jól esik , de van még némi elvarratlan szál az életemben és még nincs kedvem összevarrni tehát boldogitalak benneteket még egy darabig!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#9767 2009-05-21 20:58
- Nita
- Tag
Luci!
Jobbulást neked remélem elmész a dokihoz nem húzod az idõt!!! Vagy legalább hívd fel az még nem fáj :D
Pasek!
Köszi a képeket nagyon "kemények" ezek a csirik, de vigyázz lesznek Õk még nagyobbak is aztán megjegyzik ki bántotta õket, és tudod: Sok lúd, disznót gyõz :P Ptyke kimondottan fotogén alkat szépen pózol és az-az ártatlan tekintet...hmm én holnap rántott csirit akartam ebédelni :)
Vicaa! Lisa! Jó tanulást vizsgázást nektek!
Judy! Ha jól olvastam össze-vissza itt mindent akkor te az MCCBE-re jössz ugye? Én nem ígérem még meg, de talán megyek én is!
Sziszi! Ez a szék gyönyörû igazán szerencsés a fiad, hogy ilyen ügyes anyukája van!
Nincs jelen
#9768 2009-05-21 21:40
- judy1981
- Tag
Hali!
Köszi mindenkinek a szurkolást, még nem dõlt meg a terv, holnap indulok. Ma a kollégám apja (vasutas) rendezett nekem IC jegyet, így már azon sem kell aggódni, hogy lesz-e pénteken helyjegyem :D
Sziszi: hát ez a szék q..va jó lett. Azt hiszem be kell szereznem tõled egy képet, amíg híres és nagyképû mûvész nem leszel. :D
Nita: honap leszek net közelben, légyszi jelezz valahogy, ha jössz, mert akkor valahol összefuthatnánk, és mehetnénk együtt is akár. Kb. egyfele leszünk, ha jól tudom.
Pasek & Lisa: határozottan úgy néz ki, hogy lesz egy kakasotok is. És Pasek, ha nem bírsz velük, tegyél ki mutatóba egy lábast, hátha észreveszik magukat :D Ha ez nem lenne elég, lehet fokozni is :D
Zolcsi: tekintve, hogy nekem is ott van vágásom, ahol neked, nem nyugtattál meg ezzel a köldöksérves dologgal :( Viszont a crp-d tök jó :)
Nincs jelen
#9769 2009-05-21 23:50
- sziszi32
- Tag
Drágáim: köszönöm, hogy egómat ismét izmositottátok! :D :D :D (régi ovis székeket kezdhetitek gyûjteni, mingyá' beindul itt a biznisz! :P)
Jóéjt mindenkinek!
Nincs jelen
#9770 2009-05-22 05:43
- Vicaa
- Tag
Jó reggelt!
Én, remélem jól éreztétek magatokat a koncerten!
Sziszi! Hááát, menten kidülledtek a szemeim, nagyon klassz széket festettél Danidnak! Ovis szék nem gond, Anyutól beszerzek egyet :D
Zolcsi Kedves, nem annyira felemelõ az eredmény, fõleg a folyadékosság meg a sérv, kíváncsi vagyok, mit mutat majd a tüki. Az azért tényleg jó, hogy a CRP rendben, bár ez is olyan kis alattomos jelzõszám tud lenni néha.
Pasek! Köszi, már látom a fényt az alagút végén :D majdcsak vége lesz, most aztán már Lisának megy a szorítás ezerrel! A "pipik" nagyon aranyosak, így képrõl, én kicsit félek tõlük, hogy csípnek!
Majd még jelentkezek Annáról, csak most mennem kell útnak indítom, megy a nagyihoz!
Nincs jelen
#9771 2009-05-22 06:33
- Vicaa
- Tag
Nnnna elszállt minden amit folyt.köv-ben írtam :(:(:(:(
Na megpróbálom zanzásítani a dolgokat újra.
Szóval, Anna elment, én még tanulok ma. Szerencsére már nincs láza, de sajnos - legnagyobb akaratom ellenére is - rászokott arra, hogy éktelen elviselhetetlen frekvencián sikít, ha nem tetszik neki valami. Most is mikor pelusoztam, gyanítom a környezõ pár utcában mindenki felébredt!
Járás ügyben az utóbbi idõben semmi, de semmi fejlõdés, sõt, inkább visszafejlõdés, mert egyedül a játszótérre hajlandó kisétálni velünk kézenfogva. Biztos vagyok benne azonban, hogy tudna már menni, de egész egyszerûen annyira fél, hogy nem akar se menni, se állni. :(:(:(
Már minden trükköt bevetettünk, de semmi. Vagyis pár napja volt bent Anyuval az oviban, ahol a gyerkõcök körbeudvarolták, õ meg osztotta a vezényszavakat "eszt"-"aszt" és a gyerekek hozták elébe a játékokat amikre õ rámutogatott. Na akkor aztán megfeledkezett végre magáról és többször is megállt magában rövidebb idõkre.
A beszéde viszont legalább nagyon szépen fejlõdésnek indult, az egész napos halandzsázás mellett már sok értelmes szót is mond, vagy például valami hasonlót próbál mondani.
Persze a kedvenc az a "papa" és "papa eeeel", ami minimum húszszor hangzik el naponta.
Aztán még mondja, hogy kulcs, "köny"-könyv, "kuk"-kuka, "kuku"-kutyus, cici- az apjáéra mutogat vigyorogva, "sû"-fû, "alla"-alma, tel-telefon, kaka - hát ez nem az, hanem a hugom Kata :D , mami- ez meg a nagyi, tatta-traktor, busz, totó-autó, és hasonló szótagokból sokat mond, mint pl."ká"-kávé.
Imádja a jármûveket, mecsboxokat, szerelést, labdázást, homokozást, fûtépkedést minden mennyiségben, labdát, építõkockákat, könyvnézegetést, "olvasást", a betûket félórákig is képes tanulmányozni :D Legszívesebben egész nap csak kint lenne, csak aludni akar bemenni :D
Nem érdekli viszont a baba és hasonló csajos játékok :D
De: szeret fésülködni, gyakran felveszi a karkötõmet, mutogatja vigyorogva, felhúzza az ujjára a gyûrûmet és feltartott ujjal (behogy ugye leessen) fennen körbe mutatja mindenkinek, milyen szép :)
Nnna, most aztán alaposan kiírtam Annáról mindent, kicsit jól is esett, legalább összeszedtem picit, hogy miket is csinál mostanság.
... méghogy zanzásítás :D:D:D
Szerkesztette: Vicaa (2009-05-22 06:34)
Nincs jelen
#9772 2009-05-22 06:51
- mamo.
- Tag
Szia Vica!
Az én kislányom is sokáig nem járt, vittem orvoshoz is, nem volt semmi baja.
Beadtuk bölcsibe és ott a korosztálya már mind ment, õ meg csak mászott szélsebesen.
Aztán egy hét után elkezdett menni, szerintem megunta, hogy mindenki rálép, meg volt ott egy nagy járóka és gondolom néha berakták.
Hát igy kezdett járni a gyerekeke közt.
Gratulálok, hogy sikerült a vizsgád, nagyon örültem.
puszillak titeket és ne aggódj sokat, mert az árt.
Nincs jelen
#9773 2009-05-22 08:03
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Zolcsi: elõször is jó a vér, nagyon örülök neki. A sérvre mit mondtak, maradjon úgy ahogy van? Figyelitek és addig nem csinálnak semmit amíg baj nem lesz, vagyis nagyobb? Vigyázz Magadra ! A tükivel kapcsolatban majd mesélek egy sztorit priviben! :) Légy jól!
Luci: ez eléggé erõteljesen fáradákonyságra utal nemde? Azért az jó, hogy "a piros"-al nem találkoztál!!!! Talán alakulgat lassan, de tényleg ne várj sokáig!!! A pocidnak üzenem NE GÖRCSÖLJÖN!
Amúgy a vizsgám meglett, és nagyon örültem neki :)
Látom a gyerkõcök nagyon jó fejek :D
Nita: köszönöm szépen, igyekszem.
De most péntek van és jön a hétvége aminek külön örülök!!! Jó lenne túrázni egyet megint (de nem eltévedõséjszakait)
Pityike a tegnap esti sétán felmászott pasek fejére! Muris volt, az már kevésbé mikor az én tenyeremen gördült le amit kitermelt. Szóval alakul, és már pofátlanul szarik a kezünkbe :D
Sziszi: nagyon vagány a székecske...kipróbálhatom majd? :D
Roor: szösz-pöttyös Fecsegõ! Jó hétvégét és jó péntek estét, ha esetleg oda leszel akkor külön, jó szórakozást és ijeszd meg úgy a "pirosat", hogy vissza ne térjen Luci életébe!
Ánya: elküldtem amit ígértem pasek jóvoltából.
Judy: háát mit is mondjak annyi kakas van köztük, hogy csak na!!!!!!
No tegnap behalt a bojlerunk, vagyis hát elkezdett füstölni, nagyon nagy örömömre, de egy jó kis falubeli szerelõnek sikerült pikk-pakk megcsinálni, ami jó, hogy nem kell újat venni :) , de azért felírt egy 20 asért hozzávalókat, hogy a 23 éves (annyi idõs mint én, még Õ rakta be ezért tudtuk ilyen pontosan) bojlerba lelket tudjunk önteni még vagy 10 évig, no beszerzés idõvel folyamatba lesz :D a lényeg, hogy van meleg víz és nem kell melegíteni. Csak be voltam parázva, hogy ott füstölt, folyt a víz a vezetéken, mondom itt fog megcsapni azonnal, de megúsztam :D
Csoda szép napt azzal a tudattal, hogy holnap SZOMBAT!!!!
Nincs jelen
#9774 2009-05-22 08:40
- pasek
- Tag
Mindenkitõl elnézést, de ezt nem hagyhatom ki
Csodálatos fingorgona
UI.: Fingani ér és fingani igenis vicces
Nincs jelen
#9775 2009-05-22 09:45
- én
- Tag
Pasek! Ez jóóóóóóóóóóóó! Teccet.
Vica a koncert fantasztikus volt. 3 órát játszottak, dehát mindent. Volt Illés, Omega, P-Mobile meg egy csomó régi külföldi és magyar szám is. Ritkán járok ilyen fergetegesre sikeredett méghozzá ingyenes koncerten. Szinte mindenki végig táncolta a 3 órát. Aki teheti és érdekli egyszer menjen el egy Gesarol koncertre. Egyébként július 2-án megint õk játszanak a Városligeti sörsátorban. És egyébként most vasárnap és jövõ vasárnap délelõtt gyerekprogram lesz. Gyerekesek ingyen van! Akit érdekel, megíom priviben a sörsátor számát, ahol lehet errõl is érdeklõdni!
Szép napot!
Nincs jelen
#9776 2009-05-22 09:49
- sziszi32
- Tag
paseeeeeeeek! fúúúúj! :o
majd irok többet is, csak dani felkéredzkedett az ölembe...
Szerkesztette: sziszi32 (2009-05-22 09:50)
Nincs jelen
#9777 2009-05-22 10:21
- Lucifer
- Tag
Lisa és Pasek!
A kakaspörkölt is jó ám!!:D:D:D:D
Egyszer eszik a tenyeredbõl aztán szarik bele, végül is!:D::D:D:D:D:D:D:D
Ezt a fingost már láttam csak én nme mertem iderakni nektek!D:D:D:D:D:D
Ügyi vagy!!!!!:D:D:D:D:D
Vicaa!
Nem elkeseredni!Annyit fog még beszélni , hoyg meg is unod.Ne izgulj a Roli se mond olyan nagyon sok mindent és amikor a játszon vagyunk megkérdezem mennyni idõs a gyerek és közlik a korát , mire rádöbbenek , hogy úr isten a Rolitól mennyivel kissebb és tök szépen tisztán beszél.:D:D:DDe majd fognak õk is!!!:D:D:D
A járást a tornánál próbálják???Nem lehet hogy azért fél???Nem kell erõltetni majr rájön magától is a dolgokra és nem fog félni !
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!:d
Nincs jelen
#9778 2009-05-22 11:06
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Vica, Lisa, kitartást a még hátralévõ vizsgaidõszakra. Grt az eddigi vizsgákhoz, a többi is meglesz biztosan!
Vica, ne aggódj, Lucival értek egyet, majd menni fog ha õ is úgy akarja. Anno én is mindig aggódtam hogy késõn kezd beszélni Bazsi (meg járni is késõn kezdett), de aztán elkezdte, most meg úgy rimánkodunk neki néha fél perc csöndért! Az alvás kivételével nem fogja be a kis száját, még evéskor sem! :)
Sziszi, csak az elõttem szólókat tudom ismételni, a kisszék nagyon-nagyon jó lett! Hogy lehet ilyen jól rajzolni? Én az ilyen készségdolgokban mindig állati béna voltam/vagyok. :)
Roor: csak alaposan tuningold az autód, mert már megint híztam egy kilót!! MIre újra összefutunk, lehet már akkora leszek hogy le is kell cserélned hogy beférjek :)
Luci, neked jobbulást. Ilyen velem is volt, hogy néha volt 1-1 véres széklet, de nem volt jellemzõ. Sztem nem lesz semmi gáz, de ha még elõfordul akkor azért tényleg szólj a dokinak. (Bár én ilyen egyszeri alkalmakat sosem említettem meg neki, nehogy meg akarjon tükrözni :) )
Pilli: ment válasz a leveledre, megkaptad?
Helyzetjelentés itthonról: minden összejött, mármint minden rossz! Tényleg úgy van, ha jön a baj, akkor csõstül!
Nem elég hogy Bazsa szemüveget :cool: kapott, jövõ héttõl még ragasztva is lesz neki a jó szeme. Nem tudom, mi lesz akkor, hogy fog látni a drágám! Már elõre félek hogy elviseli-e, és hogy milyen cirkuszok lesznek!
aztán itt az adózás ideje, naná hogy fizetni kell, nem is keveset!
meg befizettük a gyorshajtás bírságot.
És tönkrement a gázkazánunk, új kell (már évek óta halogatjuk, agyon van már szerelve)
És a férjem motorja nem indul, nem tudja megcsinálni, szervizbe kell vinni,azis egy csomó lesz. De azért próbálkozott javítani, és hogy kiderítse mi a gond, bebikázta az autóról, és azóta annak nem mutat semmit a mûszerfala.
És otthon a bõvebb családban egy örökség miatt cirkusz van, kikészítik anyámat, amit már nem bírok nézni de nem engedi hogy beleszóljak!! Pedig helyretennék mindenkit, amilyen állapotban vagyok, akkr is ha nem beszélnének velem nagybátyámék többet (úgyis már a t...m tele velük, más miatt is - õk a szojmszédaink ráadásul).
Csõdbe fogunk menni!!! Csak a rossz mostanában!!
Pedig szerettem volna új gardróbszekrényeket a hlóba, ami nyár végére volt betervezve, de asszem most le kellm ondanom róla. :O
Na most jól kipanaszkodtam magam. A mai napban az a jó, hogy ma vagyunk 5 éves házasok. :)
na persze az még nem biztos, hogy a férjemnek is eszébe jut...
Sziasztok, jó hétvégét!!
Pussz
Szerkesztette: Agica01 (2009-05-22 11:12)
Nincs jelen
#9779 2009-05-22 12:28
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ágica!
Köszike!::D:D
Ez tényleg igy szokott lenni ha egyszer valami elromlik akkor jön a másik és persze akkor amikor nincsen pénzed!:(:(
Tényleg rátok jár a rúd mostanság!:(:(
Bazsi nagyon ügyes kisfiú nem lesz ezzel a szemüveg meg leragasztásos dologgal semmi gond!:D:D
Nagyon sok boldog házassági évfordulót nektek!:D:D:D:D
Látod azért van valami jó is!:D
Nincs jelen
#9780 2009-05-22 15:35
- sziszi32
- Tag
Vica: azt irtad, hogy Anna akkor kezd magától is tipegni, ha elfeledkezik arról, hogy fél, mégpedig gyermekek között! :) Ha van lehetõséged, akkor vidd minél többet kicsik közé (az én "hatalmas" tapasztalataim azt mutatják, hogy egy gyermek is "elegendõ" a cél érdekében :)), és biztosan hamar "akar" majd járni! Egyébként a többi, amit leirtál, azt mutatja, hogy nagyonis szépen fejlõdik más téren! :D Van, aki "forditva" kezdi a dolgokat, hogy elõször a kézügyesség, vagy beszédkészség, aztán pedig a járás. Ki tudja, ezekben a miniemberkékben hogyan vannak összekötve a kábelek! :D :D
Luci, az avatarodat elnézve, s elmélázva a mondanivalóján, nem az a baj véletlenül, hogy "fent" is vér megy be, és azért jön vér is "ki"? :P :P :P Te kis vampirella! :D :D
Ágica: ezek a kedves szomszédok azok, ugye, akik oly szépen gondolkodtak a testvéred távozásáról? "Csodálatos", ha az ember saját rokonai ilyen aranyosak. :( Ha úgy érzed, meg kell védened édesanyádat, tedd is meg, késõbb talán bánni fogod, hogy nem szóltál. Ha már olyan vallásosak, akkor hol van bennük a keresztényi alázat? A békesség keresése? Akkor mennyire veszik komolyan az igét, hogy mindenkivel békében éljetek, vagy azt, hogy senkinek ne tartozzatok semmivel, csak azzal, hogy egymást szeressétek (Mt ev.)?????? (ilyenkor úgy bánom, hogy nem vagyok hozzád közelebb, hogy kicsit besegitsek az ilyen emberekkel szemben...)
Az anyagiak meg úgy vannak, nálunk legalábbis, hogyha az ember fizetésképtelen, akkor meg lehet egyezni a szervizzel, vagy céggel, hogy több részletben fogjuk kifizetni, vagy adnak egy 2-3 hónapos határidõt az anyagiak rendezésére. Biztosan van rá mód, hogyan lehet ezt normálisan kibirni, átvészelni. Meglátod, minden jól alakul majd!
A kisfiad szemüvegét, ha leragasztják, az tényleg nem jó, de te, mint édesanyja rengeteget segithetsz neki, hogy elfogadja a helyzetet! :D :D (segédanyag: karib tenger kalózai... :P)
Lisa kincsem, ugye tanulsz???? :D
Nincs jelen
#9781 2009-05-22 20:20
- Lucifer
- Tag
Sziszi!
Én vámpirella??!!:D:D:D:D
Hát lehet , hogy igazad van , de akkor vigyázzatok mert szivni fogom a véreteket!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#9782 2009-05-22 21:20
- kitti60
- Tag
Egy kis jóhírt is hozok :D
Megvan az ötösöm angolból évvégére :D annyira szuper hogycsakna... :D
Voltam szerdán dokinál, márcsak július 22én kell mennem és kapok egy allergia vizsgálatot is..kiderül mitõl viszketek kiskorom óta.. :D Meg is dicsért hogy nagyon csinos vagyok, el volt ájulva a pofimtól..egyre többen dicsérnek.. rég vártam erre :) :D
Olyan rossz idõt mondtak a dunántúlra és most itt is sötétedik..remélem nem lesz nagy vihar, olyankor a kutyával együtt félek :/ :D
És aki betegeskedni mer arra ráküldöm Lucit a vérszippantójával együtt :D
Szerkesztette: kitti60 (2009-05-22 21:21)
Nincs jelen
#9783 2009-05-22 21:30
- roor
- Tag
Halika!
Gratula Kitti.:D
pá
Nincs jelen
#9784 2009-05-23 06:51
- pasek
- Tag
'Reggelt!
Szép nap ez a mai, pláne hogy már a munkahelyemen vagyok :( Grrrr!
Tennap kitalálódott, hogy ma szeretnék megjelenni egy ünnepségsorozaton és most épp ennek készülök eleget tenni.
9:30ra Debrecenben kell lennem, s onnan "csorgunk" visszafele Miskolcra mertmivel hogy épp 150 éves a Debrecen-Miskolc vasútvonal és így aztán jó sok helyen megállva táblákat avatva gõzmozdonyos nosztalgiavonatozhatok.
Bár más elképzelésem is volt erre a hétvégére de így alakult...
Pityike:
Tegnap kezdtünk kétségbeesni az állapota miatt. Mikor kivittük "sétáltatni" nam igazán volt aktív sõt ráadásul egy csomószor leült, és csukogatta be a szemeit. Aztán feltûnt, hogy nem igazán van széklete (hoppá azért most egy madárról beszélek :D)
És alig evett valamicskét. Ott imádkoztunk neki, hogy tessék már tojni egy kis fekete-fehéret, de nem..
Már a beöntés is szóba került, meg a hashajtás :D
Végül nyomott egy egész hígat, remélem nem "tanulta el" anyutól és aputól, és bítunk benne, hogy nem "madár-crohnos"
..végülis ha létezik madárinfluenza..
Mindenkinek szép napot kívánok!
Nincs jelen
#9785 2009-05-23 06:56
- judy1981
- Tag
Rövid jelentés:
Perceken belül indulok a bélnapra. Eddig úgy néz ki egyedül megyek :( A debreceni társam sem hívott fel, hogy jön, vagy nem, Nekem ezt mondták jön. Ahhoz képest... pedig még vonaljegyet is vettem neki.
Ha valaki meggondolná, én ott leszek.
Ü: J
Nincs jelen
#9786 2009-05-23 07:27
- Györgyina
- Tag
Drága Judykám, Okoskám: szerencsés utat és jó napot kivánok Neked.
Pityike: Kedves Szülõk, nem tudtátok, hogy minden állatka a gazdájával azonosul? Pld Marcuska kutyuska is állandóan fosizik és már rötgenen is voltunk vele, met örökké hányt. És Marcuska kancsal is, mint én. Hát a Pityike is kezd Rátok hasonlitani? Pityike: kakizzál édes, hajrá.
Nincs jelen
#9787 2009-05-23 12:06
- Lisa
- Tag
Sziasztok, sajnos itthon vagyok egyedül :(, pedig tényleg nem így terveztem :(
Viszont jó hír Nektek, hogy Pityike reggelre kitûnõ egészséggel ébredt, egy csomót evett és ivott, meg kakikt is. Szóval minden ok.
Kitti: ez nagyon jó! Ügyi vagy!!!
Judy: szép napot Neked!!!
Mindenkinek jó hétvégét, nálam fõ a paprikás csirke, nokedlival :D
Nincs jelen
#9788 2009-05-23 12:08
- én
- Tag
Lisa! Na-na! Már megint csirke a hétvégi menû. Gyanus vagy te nekem. Azért jó étvágyat hozzá!
Nincs jelen
#9789 2009-05-23 13:27
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Ma itt szép idõ van. Azaz, inkább lehetne, merthogy veszettül fúj a szél, egyszer õrülten süt a nap, aztán meg egy kis zuhé a nyakunkba. Danika továbbra is szedi a pisibacik elleni szirupot, már egész jól birja. Három kortyra adjuk be neki, és közben számolunk. Ettõl nyugodtabb, mert tudja, hogy meddig kell kibirnia a tortúrát :D :D (különben rágógumi-izû a szirup, úgyhogy nem akkora szenvedés bevenni... :)) Szedi mellé a probiotikumokat is, mert hasmenése is szépen van tõle, megint piros, sebes a popója. :(
Holnap van a kis Szabi keresztelõje. Ma felhivtam az anyósomat, egy hirtelen ötlettõl vezérelve, hogy megkérdezzem, milyen lesz a terités. Erre azt mondja, hogy felteszi a drapp kockás teritõt, jó lesz oda az is. Mondom neki: keresztelõre? Miközben mi már virágkötõvel zöld-fehér asztali virágdiszt készittettünk???? Még szerencse, hogy régebben vettünk egy nagy tekercs papirteritõt (tisztára úgy néz ki, mintha textilabrosz lenne), igy elvisszük holnap azt is. Keresztelõrõl ezért én megyek a leghamarabb haza, megteriteni. :) (ezek is mi vagyunk... :O)
Nincs jelen
#9790 2009-05-23 14:34
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Judy!
Remélem sikeresen felértél és jól érzitek magatokat!:D:D:D
Lisa!
Örülök , hogy Pityike végre jól van!:D:D:D
Finom a hamitok!:D:D:D:D
Pasek!
Nem is értem miért nem örülsz annak , hogy melózol!!:D:D:D:D:D:D:D
De legalább nosztalgiáztok!Van nektek kaja pija meg minden legalább??:D
Kitti!
Gratulálok!:D:D
Ennyire azért nem kell ijesztgetni velem másokat!Harapok én anélkül is!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Az nagyon jó , hoyg a doki ennyire dicsért!!Végre!:d
Azért ha mész legközelebb megkérdezed tõle a tornából való felmentést???
Sziszi!
Dát nem is anyósod lenne ha nem ezt csinálná!:D:D:D:D:D
De jön a felmentõsereg Sziszi személyében és megoldja a problémát!:D:D
Azért érezzétek nagyon jól magatokat holnap!:D
Danikának sok puszi és kitartás a gyógyszerhez!Nekem ilyen gondom nincsen mert a Roli beveszi minden további nélkül!:D
Nálunk ma húsleves van tésztával , sült krumpli , rántott pipimell , kaporszósz és engem kivéve mindenkinek fõtt kukorica.:D:D
Itt nagyon szép az idõ és este sem ért el ide az esõ meg a vihar!:D:D
Nincs jelen
#9791 2009-05-23 14:48
- OptimusAMD
- Tag
Halihó!
Ebben a szép idõben, remélem kirándultok, vagy vízpart, vagy valami.....:D:D
Ma ne melózzatok, higyjétek el nem jóóó...én tudom! :(
Nagyon mennék már innen v.hova...:D
Ehh....kezdek befordulni...:S
Nincs jelen
#9792 2009-05-23 14:55
- Lucifer
- Tag
OptimusAMD!
Mi is tart vissza??:D:D Menj én elengedlek!:D:D
Be ne fordulj mert azt azért nem szeretnénk!!:D
Vigasztaljon , hogy már csak pár óra és mehetsz te is haza!!!:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2009-05-23 15:16)
Nincs jelen
#9793 2009-05-23 14:56
- sziszi32
- Tag
Lucivampirella! :D Nem felmentõ-seregesdit akarok játszani, csak már nem elsõ eset, hogy nagy ünnepségre vagyunk hivatalosak hozzájuk, mindenki kiöltözve, mint sz.ros pista jézus neve napján, és akkor le vagyunk ültetve (legjobb esetben) mûanyag teritõs asztalhoz, hogy a teritésrõl ne is beszéljünk... most telt be a pohár. Már nincs kedvem még egy ünneplést végigszégyenkezni. :) :) (azért öt évig nem szóltam a teritésért... :cool:)
Nincs jelen
#9794 2009-05-23 15:03
- Lucifer
- Tag
Sziszi!
Én teljesen megértelek és igazat adok neked!Remélem azért a tányérok nem mûanyagok lesznek!:D:D:D:D
A teritésre én is mindig figyelek ha olyan ünnep van vagy vendégek vannak!:D
Azon gondolkodom , hogy elkéne menni a cukiba sütiért vagy a közértbe fagyiért???:D:D:D:D
Nincs jelen
#9795 2009-05-23 15:21
- Lucifer
- Tag
Ma családi nap volta suliban , mindenféle program meg vetélkedõ!
Reggel a Niki keltett , hogy ez ma van??Igen.De én fel nem kelek mert nagyon fáradt vagyok no meg tegnap kérdeztem akarnak - e menni a válaszuk nem volt.:DHa a Norbi lemegy veled akkor menjetek.200.- a belépõ adtam is nekik 400.- le is mentek.Délig tartott csak és addig csináltam az ebédet.:DHazajöttek és volt sorsolás amin a Niki nyert egynagy plüss holdat a Norbi meg nyert egy toll készletet.Szóval igy már megérte lemenniük!!!:D:D:D:D
A Niki most nagyon boldog hiszen volt már neki eg ynagy plüss napocskája és most megvan neki hozzá a hold!:D:D:D:D
Nincs jelen
#9796 2009-05-23 15:29
- Lucifer
- Tag
Judy!
Cssak most vettem észre!!!:D:D
Boldog második évfordulót neked itt a fórumon!!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#9797 2009-05-23 16:21
- Nelly
- Tag
Sziasztok :)
ÖÖÖ izé tényleg ezer bocs,hogy így eltüntem :)
Szóval õszinte leszek lusta voltam végig olvasgatni ki mikor hol merre..stb..de azért nagyjából látom mindenki jól van él és virul.
Én is élek még és ROOR jelentem még nem tévedtem el annyira nagyon :P de csak azért nem nagyon mert van szám és kérdezek ha a környezet nem ismerõs..stb márpedig az nem mindig ismerõs :D
Nagy meglepetésemre arra is rájöttem,hogy 4 villamos megállóra lakom Györgyinától..persze erre is úgy jöttünk rá(igaz zotyi?) :P ,hogy megkerültük a fél várost :)
Húha hol is kezdjem..szóval a legemlékezetes dolgokat szeretném most leírni mert összeszedni nem nagyon tudnám mi minden történt velem eddig...
-van egy rossz tulajdonságom(ha valaki cáfolná,hogy csak egy akkor jobb ha menekülõre veszi:P:P),baromi kárörvendõ vagyok :) szóval ha valaki azt akarja,hogy fél napot röhögjek csak essen hasra elõttem :)
ja a történet :D szóval lehet ez csak nekem volt baromi vicces de leírom...
Munkából haza felé tartottunk éppen és szedtük a lábunkat a metróhoz mikor hallom megérkezik a járgány(csak hát ugye nem vagyok még látnok..nem láthattam melyik irányba),uccu neki akkor futás mert ez a mi metrónk mondom én és sprintelünk...de hamar rájöttünk hopsz ez nem a miénk és lelassultunk..de ekkor a hátunk mögött valaki iszonyatosat fékezett(cipõfék..csak úgy nyikorgott :D ) a lényeg az hogy leszivattam egy fiatal srácot is mert azt hitte én tudom,hogy az a mi metrónk..morgott is valamit mikor mellém ért :D na hát ez nagyon vicces volt nekem még most is jókat rötyögök ezen ha rágondolok :)
És van még egy hasonló sztorim...vidámparkoztam(rá is jöttem közben már öregszem,mert ezt a sok sörgõ-forgó,jobbra-balra,fejjel-lábbal dolgot már nem is élvezem annyira),na de mindegy a lényeg..forgó szék az elvarázsolt kastélyban..fiatal pasi ráül..zsupsz máris lendülettel fordul le róla..terem tele..Nelly jó falusi módra rámutatva elkezd nyeríteni :D hát izé na ilyen vagyok :)
És hát még nagyon sok minden történt velem..de már nem is emlékszem mindenre..
A héten már Gödöllõn vagyok bepakolunk..dolgozunk ezerrel amit nagyon élvezek.Mindenki kedves eddig..a Megaparkból alig vártam,hogy eljöjjek...az ottani üzletvezetõt nem zártam a szívembe...nem értem miért nem kedvelt :D
Úgyhogy már most nagyon remélem kicsit beállnak a hétköznapjaim..kicsit már untam,hogy itt-ott mindenhol ott vagyok :)
Hízni még nem híztam,de egyébként leszámítva néhány hasfájós napot mint akinek kutya baja úgy elvagyok :)
Dokit nekem is meg kell látogatnom jövõ hónapban..
Most Poroszlón vagyok azért írok oly bátran :) kényeztetem magam..mindjárt kapok fini palacsintát is..hazai koszt..meg ilyenek..de jó is ez :D
Az utazgatást megszoktam még élvezem is..na nem mindig..
Úgy tömören ennyi asszem..
ha valami eszembe jut majd írok még gyorsan.. :)
Csütörtökön nyitunk..tehát gatya felkötve :) Juj de jó már alig várom..:)
Na szép hétvégét mindenkinek :)
NAGY NAGY CUPPPPPPPPP
Nincs jelen
#9798 2009-05-23 16:30
- OptimusAMD
- Tag
Hali!
Befordultam! :(
Most felhívom a kollégám, este 8kor húzok sörözni....az majd felderít....:D:D
Luci: Tudtam, hogy te elengedsz....:P Nem csalódtam....:D
Nelly: Az elõbb a nyerítést én játszottam el, de vendéggel....megkérdezte, hogy Budapesten, a Budai résznek mi köze van Buddhához..kéééész....hüle amerikai...:D:D
Nincs jelen
#9799 2009-05-23 16:58
- aiolosz
- Tag
Na, megvolt a "Gyubélen" is (Gyulladásos Bélbetegek Európai Napja)...
A Fórumról 5+2 bretegtársunk volt ott, ez bizony nem sok :(
Részletes beszámolót majd Judy fog przentálni, aki szebb és okosabb is nálam....de Õ most még "Homeward Bound"
Nincs jelen
#9800 2009-05-23 17:35
- sziszi32
- Tag
Optimus, mi még nemigen ismerjük egymást, csak annyit szösszennék feléd, hogy a fehér kiscicát hiányolom az avatarodról :(
(tisztelette: egy macskaimádó - egyszer amúgy azt mondták nekem, hogy aki a macskákat szereti, az alattomos ember... hm... legalább tudom, hogy alattomos vagyok :cool:)
Mik ezek a félelmetesz avatarok népek? Csak nem ezzel akarjátok a betegséget elijeszteni??? :D :D :D
Luci: akkor ez egy szép szombat, nem? Boldog gyerek=boldog szülõ! :D :D
Nincs jelen