#9801 2009-05-23 19:11

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halihó!

Nelly!

Na végre!!!:D:D:D:D
Megjöttél te is!!:D:D:D
Hidd el lesznek még ilyen sztorik bõven és el lehet veszni  a nagy városi rengetegben!!:D:D
Érezd magad nagyon jól otthon egyél sokat!!!!:D:D
Azért néha  ( többet) ránk nézhetnél!!:D:D:D

Sziszi!
Én is szeretem  a cicákat , de azért itt a lakásban nem tartanék!!:D:D
Szép szombat , és most jöttünk fel a játszótérrõl!:D

Aiolosz!
Azért remélem jól éreztétek magatokat!!:D:D

OptimusAMD!

Tessék gyorsan kifordulni!!!!:D:D:D
Sörözni?????Én is , én is!!!!!:D:D:D
Érezzétek ti is nagyon jól magatokat!!!!:D

Nincs jelen

#9802 2009-05-24 05:50

OptimusAMD
Tag

Hali!
Totál befordulás! :(

Úgy érzem , soha nem lehet at enyém, amire anyyira vágyom...ez van....Majd  megszokom....Sorry.....:(

Nincs jelen

#9803 2009-05-24 07:11

Vicaa
Tag

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a kedves szavakat! Annak azért tényleg örülök, hogy a beszédében és értelemben napról napra rengeteget fejlõdik a csajszi! :)
Tegnap ahogy figyelgette a kezét, észrevette, hogy van egy anyajegy a kézfeje és a csuklója elválasztásánál. Így aztán tegnap az volt a favorit, hogy egész nap azt mutogatta és közölte, hogy "potty" (azaz pötty) :D
Tegnap kapott még egy klassz ajándékot is, méghozzá egy felfújható pancsolót, amihez egy felfújható csúszda és fóka is tartozik. Nagyon élvezte! :D

Optimus Kedves! Ne fordulgassál már befelé kérlek szépen, bár nem tudom, hogy mi nel lehet a tiéd soha, amire annyira vágysz, de hát soha nem mondd, hogy soha! Nem mondhatni, hogy olyan vénséges vagy, hogy az álmaidról már le kellene tenned! :) Azért persze ha szomorú vagy csak gyere nyugodtan itt majd jókedvre derítünk!

Kitti! Gratula az angolodhoz!!! Most már nem sok van hátra és élvezheted a gyönyörû vakációt! :)

Nelly, bevallom én is tudok nevetni olykor a másikon, elõfordul, hogy az emberenek ez az elsõ reflexe egy helyzetben!
Eszmbe jut errõl, hogy anno voltam én kollégista is, és amikor robogtam lefelé a lépcsõsoron, hogy hazatelefonáljak - akkor még nem volt mobiltelefonõrület, éremés telefon volt a kolesz földszinten - akkor az utolsó soron megcsúszott a papucsom és repültem vagy öt métert.
Lent két orvostanhallgató látta a hadmûveletet, akik elsõre majd megszakadtak a látvány során a nevetéstõl. Bár utána észbe kaptak, meg hát igencsak kórházba kellett vinni engem utána, de nem haragudtam rájuk, mert tudtam elsõ látásra én is elnevettem volna magam.

Ágica, sajnos megesik, ha elromlik valami akkor aztán sorozatban jön minden :( Azért kívánom neked, hogy szebb, örömtelibb napjaid legyenek!!! A hízás miatt pedig igazán ne aggodalmaskodj :D
Majd jövök még valamikor, most ébred Anna, meg megyünk a fodrászhoz!

Nincs jelen

#9804 2009-05-24 07:58

sziszi32
Tag

Jó reggelt mindenkinek! :)
Ma van a kis Szabi keresztelõje. Mivel a mi szépséges községünkben nincs helyben lakó fodrász, ezért önmagamnak gyártottam egy frizurát. Majd a képek tanúsítják az elszörnyedt fogadtatást! :D
Mindenkinek szép napot!

Nincs jelen

#9805 2009-05-24 08:58

mamo.
Tag

Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek.
Sziszi az a szék csodálatos. Sok mindenhez van tehetséged azt látom.

Porshe írtam Neked mailt.

Nincs jelen

#9806 2009-05-24 10:17

Lucifer
Tag

Halihó!

Vicaa!
Látod megy ez Annácskának csak idõ kell hozzá!:DVan amikor én is azt látom  ajátszótéren , hogy egyre fiatalabb gyerekek már úgy dumálnak , hogy csak na az én fiam meg alig alig!No , de elõbb vag yutobb õ is beszélni fog!:DSzóval nem vagyunk semmirõl se lemaradva , de az is lehet , hogy Roli bevárja Annácskát!:D:D:DEz a távlati szerelem közöttük!!!:D:D:D:DCsak vigyázzunk velük mert ha megtanulnak beszélni nehogy sok legyen majd a telefonszámlánk!!:D:D:D:D

Sziszi!
Tényleg érezzétek nagyon jól magatokat!!!!:D:D:D
Te ügyes csajszi vagy és aki ilyen festéseket meg trtákat tud csinálni annak nem lesz gond egy haj megformálása!Nem félek én attól , hoyg rossz a hajad!!!:D:D:D

Optimus!
Látom jól sikerült a sörözéses buli , de te mit csinálsz itt ilyen korán!!??:D:D:D:D
Remélem kifordultál már mert különben mérges leszek!!!:D:D:D:D
Vicával egyet értek soha ne mond , hogy soha!!!:D:D
Mindenkinek vannak elérhetetlen vágyai , de el lehet érni ha nagyon akrjuk!!:D:D

Roor!
Ma már végre vasárnap van!!!:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-05-24 10:18)

Nincs jelen

#9807 2009-05-24 11:16

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Nincs jelen

#9808 2009-05-24 11:59

Lucifer
Tag

Robur!

Köszönjük a képet!:D:D
Ahogy igy elnézem nem voltatok valami sokan!!:(:(

Nincs jelen

#9809 2009-05-24 12:03

Lucifer
Tag

Halihó!

Van tegnapról húslevesem , de ma cérnametélt van hozzá + zöldbabfõzelék sült virslivel + és szedres piskótát sütök!:D:D

A piskótát amikor csináltam a Niki mondta , hogy most õ nem nyalja ki a tányért és kiabál a Norbinak , hogy kinyalhatod!:DA Norbi erre csak azt kérdezi , hogy mit???:D:DDe aztán rájött , hogy a  tálat!!:D:D:D
A Roli is alkotott mert be volt kakilva , bement a wc-be levette magáról a  kakis pelust , felmászott a  wc-re és belepisilt!!!:D:D:DTalán megtanulja , hogy hová kell pisilni??:D:D:D:D

Nincs jelen

#9810 2009-05-24 14:57

OptimusAMD
Tag

Halihó!

Luci: Sörözéés? Hát mindent ittam, csak sört nem....:D:D Szétmegy a fejem....

Úgy érzem, ma gyógyulás lesz, ki se dugom az orrom itthonról....jáájjj....:D:D

Nincs jelen

#9811 2009-05-24 16:58

judy1981
Tag

Hali!

Este már nem jutottam ide.
Szóval, ahogy Aiolosz is mondta, végül nem voltam egyedül. Épp mondtam a telefonba a barátnõmnek, hogy egyedül vagyok, amikor betoppant a mi tengerészünk, és (másod)perceken belül Ede is feltûnt (de hogy honnan, azt nem tudom, de az a léneg, hogy ott volt) :)
Az elõadások... nekem sok újat nem mondtak. Az "Aktuális klinikai vizsgálatok" cím alatt megtudtuk, mi a folyamata egy új gyógyszer tesztelésének, a "Biotechnológiai kezelések IBD-ben" pedig az általunk is ismert biológiai szerekrõl szólt. De azért érdekes volt. Fõleg végre orvosok szájából hallani ezekrõl. Ezeket igazán visszaadni nem lehet. A képalkotó eljárásokat sem kell bemutatni senkinek.
A kerekasztal beszélgetést nem kommentálnám, közelebb nem kerültünk az IBD Centrumok megvalósulásához :(

Hazafele már csak az 1. osztályon kaptam helyjegyet, de még kaptam. Lett volna még 1 a dohányzón, de mivel leszoktam, jogom van utálni a füstöt. Akkor is utáltam :P Szokásomhoz híven, nem mentem wc-re, amikor lehetett, így már igen csak tele volt a hólyagom mire Debrecenbe értem. És vazze, alig találtam wc-t, ahova bemehetnék. Végül a buszállomáson sikerült. De nagyon erõt kellenn vennem magamon.
Este - mivel a vonatcsatlakozásomnak már csak integetni érkeztem - fél 10 után léptem át az otthon, édes otthon küszöbét. Némi idõtöltés a porcelánon, kevés kaja (amiért már reklamálni sem volt erõm), fürdés, aztán kóma, ami kb 12 órán át tartott. :D

Kitti: gratulálok az 5-ösödhöz, mindig tudtuk, hogy ügyes vagy :D
Luci: Köszi, én el is felejtettem, hogy 2 éves vagyok. De ha õszinték akarunk lenni, igazán kb 1 éve kezdtem aktiválni magam.
Legalább a wc-be pisilt a gyerek :D

Nincs jelen

#9812 2009-05-24 17:20

Lucifer
Tag

Halihó!

Judy!
Azért legelább jól érezted magad!?:D:D:D
Sajnálom , hogy a haza felé vezetõ utad ennyire körülményesre sikeredett a  wc-rõl nem is beszélve!
De azért ha nehezen is , de hazaértél sõt ettél és wc-re is tdtál nyugodtt körülmények között menni!:D:D:D

Optimus!
Hát erre szokták azt mondani minek iszik aki nem birja!!!:D:D:D
Azért remélem már jobban vagy!!!:D:D

Nincs jelen

#9813 2009-05-24 18:22

kitti60
Tag

Jó hogy mondod Luci..Amugy multkor mondtam neki mikor lejárt a felmentésem, hogy már tesizek és mondta hogy már akarta kérdezni, az jó akkor..Vagyis jó a tesi :D De én nem értek vele egyet :D Nem vagyok egy sportember :)  Most kedden kell majd egy-egy kilos súlyzóval gyakorlatot bemutatni..az jól tudom elvileg menni fog :) Nem hagyom magam :P
Vica! Már elkezdtem élvezni a nyarat :P Kifeküdtem napozni, a felsõm helye itt rikít :D :D
Azt hiszem a Pentasától van fényérzékenység..vagy nem?? de ha napozok nem lesz belõle gond? :/ Mondjuk akkoris napoznék tovább :D :D

Szerkesztette: kitti60 (2009-05-24 18:22)

Nincs jelen

#9814 2009-05-24 18:42

Lucifer
Tag

Kitty!

Azért kérjél felmentést mondd neki , hoyg rosszul vagy , nem birod!:D:D
Jó , hogy te tudsz napozni!!:D:D
Azért ne legyél egyszerre nagyon sokat a napon és ne is a  legnagyobb melegben.

Ma délután is eljátszotta a  Roli amit délelõtt!:D
Pelus le magától majd ráült a bilire és belepisilt!!:D:D
Talán ezt kapom a 2. szülinapjára???:D:D:D
Holnap leszünk 2 évesek!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#9815 2009-05-24 18:50

kitti60
Tag

Boldog Szülinapot Rolinak! :)

És értettem :P :D

Nincs jelen

#9816 2009-05-24 19:02

Lucifer
Tag

Kitty!
Köszönöm szépen!!!!!!!:D:D

Nincs jelen

#9817 2009-05-25 07:58

Györgyina
Tag

Kedves Betegtársaim, Barátaim. Szép és boldog hetet kivánok Mindenkinek.

Nincs jelen

#9818 2009-05-25 11:27

judy1981
Tag

Szép jó napot mindenkinek!

Küzdök a technika ördögével :( Elegem van!!!!! Utálom a fénymásolót, mert festékkazetta csere után nem akarta az igazamat. Megmutattam neki ki a fõnök :D Utálom a scanner-t, mert a rossz csatlakozója miatt nem szeret mindig mûködni. Pedig én mondom neki, hogy MUKODJ!!!! De ba..ik rám hallgatni. De már annyiszor szóltam, hogy nézessék meg, hogy már nem látom értelmét. Az mégsem járja, hogy ha akarok tõle valamit, elõször meg kell dugni!!!

Luci: a Rolkának sokat és boldogat + egy nagy csokitortát!!!!

Nincs jelen

#9819 2009-05-25 12:16

Lucifer
Tag

Judy!

Miért is akarod megdugni??:D:D:D:D:D
Tedd tönkre és akkor kapsz egy újjjjjjjat!!:D:D

Roli nevében is nagyon szépen köszönöm!!:D

Nincs jelen

#9820 2009-05-25 14:06

judy1981
Tag

Luci: azért, mert ha kihúzom, és visszadugom a csatlakozót, akkor egy darabig mûködik :P Meglepõdnék, ha kapnék egy újat. Ma is megkérdezte a kisfõnök, hogy "a hûtõ jó már?" Mondom, mindent én sem tudok megjavítani. Már vagy 1,5 hónapja nem mûködik (ill. fûteni egész jó fût :D), és nem képes hívni valakit. De ha én hívnék, az nem lenne jó. Pedig azóta csak péksüteményt reggelizünk a kollégával, mert az nem igényel hûtést. :( És már kezdem unni.

Nincs jelen

#9821 2009-05-25 16:39

sziszi32
Tag

Sziasztok, Rolkának boldog szülinapot! És úgy látszik, nemcsak õ kap ajándékot, hanem megajándékozza Anyát egy teli bilivel... :D Csak ki ne boritsa a szõnyegre! :P
Mi szerencsésen túléltük a keresztelõt, s utána a bulit. Danika nagyon odavan a kis Szabiért, bár állandóan ki akarta szedni a szemecskéjét, meg nyomogatta (volna) a baba fejét, már amikor véletlenül nem volt, aki távol tartsa tõle a babát. Totál jól elvolt a nagy családi körben, mindenki meggyömizte õt, mármint Danit egy kicsit. Én is sokat babáztam, az anyukája nagy örömére. Szinte egész nap nálam volt a baba tegnap és ma délután, a sógornõmnek úgy kellett szólni délután (!!), hogy nem kellene megint megszoptatni? Õ úgy gondolta, elég a babának a tápszer, és kész. :) (elvolt a vendégekkel szépen, eszébe sem jutott a gyerek) Dani ebben a korban jó, ha fél decijével itta a tejet, a kis Szabi pedig helybõl benyom 150ml-t. Szóval, egészséges, jó az étvágya. Gyakorlatilag eszik meg alszik, bezzeg Dani... már akkor is mindig figyelt, valamivel le kellett kötni a figyelmét, mert különben nyûgösködött. :) Õt olyan holmi semmiségek, mint az alvás, ritkán érdekelték! :D :D :D Hát ha lenne garanciám arra, hogy a mi második babánk is ilyen nyugis lenne, rögtön beújítanék egyet-kettõt. :D Így teljesen más a babázás! :)

Nincs jelen

#9822 2009-05-25 17:27

Lucifer
Tag

Halihó!

Judy!
A hûtõ úgy látzsik nem létfontosságú a  fõnöknek!:D:D
De ha a nyontató szarik be azt valszeg megcsináltatná vagy venne másikat hiszen az kell  a melóhoz!:D:D:D
Tényleg tedd tönkre valahogyan.:D:D

Sziszi!
Nagyon szépen köszönöm  a  Roli nevében is!!:D:D:D
Ma pelus nélkül voltunk délelõtt és be is következett az amitõl nagyon féltem!:D:D:D
Egyszer csak jön  a Roli eléggé fura menéssel és mondja , hoyg lábi.Mi van a lábival?Hát rájöttem!:D:D:D
Kakilt valahová majd sikeresen bele is lépettttttt és ott diszelgett a  talpán.:D:D
Zsepi volt épp kéznél gyorsan letöröltem majd ahogy megyek ki a szobából látom van egy kicsi a  szönyegen azt popsitörlõvel gyorsan kisikáltam és ahogy megyek vele tovább a fürdõ felé , hoyg lemosdassam törölgetem  az elõszobát ahol folt van majd találok még egy kisebb adagot azt felszedem és rájövök , hogy itt történt meg  a nagy dolog elvégzése!:D:D:D
Szóval igy jártam ma!!!:D:D:D
Voltunk ma a  védõnõnél , hogy kitöltsön egy adatlapot ami 2 éves korban kell egy fejlõdési papir csak.Jó sokat vártunk a Rol meg már nagyon nyügi volt mert már álmos volt!:D
Meg is lett mérve 11 kg 30 dkg és 90 cm februárban 11kg 70 dkg volt.Hála most nem kötekedett velem a  védõnõ , hogy sovány a ygerek meg hogy fogyott!!!:D:D:D:D
Örülök , hoyg azért jól sikeredett a  keresztelõ és DAnika is nagyon jól érezte magát.:D:D
Tessék akkor nekilátni a Danika tesó elkészitésének!!!!:D:D:D:DD:D:D:D

Nincs jelen

#9823 2009-05-25 17:56

sziszi32
Tag

Luci, ahogy téged olvaslak, egyre több kedvem van hozzá! :D :D :D Ezek a sztorik nem semmik!!! :D Még jó, hogy ilyen derûsen szemléled az egész dolgot. Rolkát már igy, messzirõl a szivembe zárom egyre jobban. Örülök, hogy egészséges. :D :D :D
Igen, Danibetyár jól érezte magát, most meg már harmadik órája alszik, annyira ki van ütve. :D :D Csak betankolt egy kis tejet pár perce, és szunya tovább. :D

Nincs jelen

#9824 2009-05-25 20:19

Lucifer
Tag

Sziszi!

Aztán ha felébred akkor egész éjszaka fent lesz????:D
Akkor mindent bele , még itt vannak a gólyák!:D:D:D
Kénytelen vagyok derûsen felfogni hiszen ha sirok akkor is nekem kell takaritani!:D:D:D:D:D:D

Voltunk megint a játszon Mayuska ott volt velünk.Homokoztunk meg fociztunk!:D
Mayuska jóvoltából jó homokos lettem.:D:D:D:D
A Roli meg bebújt a bokor mögé és csak azt láttam , hogy tolja le a nadrágját!:D:D

Nincs jelen

#9825 2009-05-26 05:44

Lisa
Tag

Sziasztok
Luci: bocsánat, de így utólag is nagy cuppanos a szõke hercek pofijára mind a szülinapja, mind pedig a kaki miatt :D :D :D aranyos lehetett, Sziszi biztos vagyok benne, hogy Nektek is össze fog jönni és lesz magától szólás és biliben kakilás!!!
Jaj de korán van...a fiúk a bányában dolgoznak én így meg elkezdtem tanulni, nehogy szó érje a ...
Luci egyébként hogy vagy? A piroska remélem elkerül.
Roor: ne hari, hogy hüllén beszéltem a telefonba, dehát ez, meg az, néha örülök, hogy ha egyfolytában csak a tanulnivalót böfögöm, és ha véletlenül is így alakul akkor meg kuka vagyok. No ez érthetõ fogalmazás volt, így hajnalok hajnalán?
Sziszi: látod ezt a tesó dolgot nem csak én mondom :D
Vicaa: remélem sikerül rendesen leadnod a dolgozatoto, kíváncsian várom a fejleményeket!!!

Nelly: jó, hogy Te is hírt tudtál Magadról adni végre! :)
Nita: Veled mi újság? Tessék jelentkezni egy picit, Pilli, szint úgy!
Zotyesz: hogyan hat a gyógyszer? Azért remélem hat :D jó lehet hét is, de segítsen rendbe jönni.

Puszi Mindnekinek

Nincs jelen

#9826 2009-05-26 06:41

Györgyina
Tag

Szép napot Mindenkinek. Judykám, megkaptam leveled, a rokkantságról és nagyon okosnak találtam természeteen. De eddig azért nem reagáltam, mert tudtam, Pesten vagy és egyéb elfoglaltságaid vannak. De most kérlek, tedd meg, amit meg tudsz, ahogy irtad. És nem csak a kis- és nagyfönök fog dicsérni. Én is. mindig.
Köszönöm a 215 szavazatot és nekem még mindig fontos az ügy. Lehet ketten leszünk Judyval és Én, mint drukker és segitõ, de akkor is meg lesz.
Jelentem a Tisztelt Társaságnak megpihentem, lenyugodtam és magamba néztem. És igérem, hogy mindenkit a maga helyén és értékén fogok a továbiakban kezeni. Mármint az én értékitéletem szerint. Remélem soha nemfogok többé abba a hibába esni, hogy többet gondoljak bárkirõl is, mint ami. És természetesen magamról sem.
Remélem az Érintetteket is átsegitette a békesség és a szeretet ezen a konfliktuson. Kivánom, hogy Mindenki szivében legyen lelki béke. Az enyémben van.                                     Jó egészséget Mindenkinek.

Nincs jelen

#9827 2009-05-26 08:23

aiolosz
Tag

Györgyina írta:

"...Köszönöm a 215 szavazatot és nekem még mindig fontos az ügy. Lehet ketten leszünk Judyval és Én, mint drukker és segitõ, de akkor is meg lesz...."

Tisztelettel jelentkezem segéderõnek, samesznak, vagy amit akartok ;)
Engem ugyan nem érint, de a barátaimat viszont nagyon, ezért természetesen nekem is fontos. Érteni nem értek hozzá, de lelkes vagyok :)
Írni, olvasni egy keveset tudok, még erõvel is jól bírom, várom a feladatokat.
Barátsággal:
aiolosz

Nincs jelen

#9828 2009-05-26 08:43

Györgyina
Tag

Köszönöm Capitány. Feladat lesz.

Nincs jelen

#9829 2009-05-26 09:22

én
Tag

Én meg már jelentkeztem munkára asszem elégszer! Bár én nem lehetek ugyi samesz, de azért szívesen segítek.

Szerkesztette: én (2009-05-26 09:23)

Nincs jelen

#9830 2009-05-26 10:07

Szimi
Tag

sziasztok!! Optimus jó az avatarod :D

Nincs jelen

#9831 2009-05-26 10:38

Lucifer
Tag

Jó reggelt!:DÉn még csak most keltem!:D:D:D::D

LisKöszönöm szépen a  Rolka nevében is!:D:D
Ilyen korán tanulni???:D
Meg vagy veszve édesem?? azért ennyire nem kell bújni azokat a könyveket!!:D:DTessék aludni reggel még egy kicsit úgy  mint én!:D:D:D
Különben köszönöm szpen jól vagyok piroska el ment a  farkassal.:D:D:D

Nincs jelen

#9832 2009-05-26 10:50

pasek
Tag

Voltam vonatozni szombaton, az "ide vonatkozó képek" :D

Masszív korabeli illemhely ez homályos kicsit
..s ennek a felirata és ez is :)
ezzel mentem hétvégén
ilyen fülkében utaztam no meg ez is :)

Szerkesztette: pasek (2009-05-26 10:58)

Nincs jelen

#9833 2009-05-26 11:02

pasek
Tag

Ezt azért elválasztva írnám a képektõl..

Vica!
Hallottam a szerelõs sztoriról meg a csúszdás pancsiról :) Ha csináltok képet, akkor valahogy lehet meglesni??
Puszillak Benneteket, kicsit trehány vagyok, nehézkesen megy a jelentkezés, de igyekszek, igyekszek!

Luci!
Még ki nem maradok, Isten éltesse a Szõke Herceged!

Nincs jelen

#9834 2009-05-26 11:39

én
Tag

Pasek! Ez egy jó kis retró vonat. Szívesen utaznánk most is ilyenen. Az árnyékszék meg gyönyörû, tiszta. A mai vonatok irígykedkedhetnének erre egy cseppet!

Nincs jelen

#9835 2009-05-26 11:58

sziszi32
Tag

Sziasztok! Luci: képzeld, estére szép csendes lett az aranyhajú herceg (már ha a tied szõke... :P), bekvártélyozta magát az ölembe, úgy feküdt ott, mint egy kismacsek, végignézte a sóóder klubbot, szakértõen elmosolyintva magát, amikor könnyesre röhögte magát a zanyja meg az apja. Aztán, tévé kikapcs, és betyárka befordul az apja mellé, aludt is reggel negyed kilencig! (biztosan nagyon kinyuvasztotta a két nap buli és nuku alvás).
Igy a "gólya"-projektnek tegnap este nem is tudtunk nekiállni... :(
Ma: voltunk neurológusnál, szokásos vizsgálat, mondom neki, sztómazárás megvolt. Dokinõ: no reaction. Aztán a visitó pulyát levetkõztetni (szegényke, nagyon bepánikolt az orvosi rendelõ láttán, nem is csodálom... :(), aki persze nem óhajtott semmit sem engedni, annyira félt minden érintéstõl. De minden rendben találtatott. A csupasz pulyán végignézett a nõ, meglátta, hogy nincs zacsi, és azt kérdezte: akkor most már "hátul" kakál? :o
Na nem baj, az a lényeg, hogy eljutott neki, hogy megvolt a zárómûtét. Igy csak egy év múlva kell újból mennünk vizsgálatra. Azt megjegyezte azonban, hogy daninak "húz" az egyik szeme, s két-és fél éves korában vigyük majd el szemészhez. :)
A boltban: beálltam a sorba a szalámis pulthoz. Mire sorra kerültünk, Daninak csorgott a nyála, mintha Pavlov fizetné érte a sok sonka láttán. De nem mondott õ nekem semmit, csak félhangosan motyorogta: sonkááá. Eredmény: mire megvettük a szalámit, a boltosnéni leválasztott egy szelet sonkát a mindentfogó villájával, és Daninak adta. Meg is volt érte a szemragyogás és Danimosolygás köszönetként. :D :D Kifelé menet azon poénkodtunk, hogy ezek szerint Danival koldulásból is megélnénk... :D :D :D
Kérdés: öltönynadrágot szoktatok otthon mosni? Kézzel, vagy gépben, ha igen?

Nincs jelen

#9836 2009-05-26 12:22

Lucifer
Tag

Halihó!

Pasek!
Köszönöm szépen Roli nevében neked is!
Ezek a képek azért magukért beszélnek!:D:D:D
Én is mennék vele egy kicsit!!!!!:D:D

Sziszi!
Van azért még idelye a  gólyának!:D:D
Roli most ébredt még csak fel!! valószinû , hogy délután nem lesz alvás.:D:D
Nagyon figyel akkor a dokinéni arra amit mondasz.:(De a lényeg , hogy minden rendben van Daninál.
Aranyos lehetett a  sonka kapás.:D:D
Mi is jártunk már igy  a NIkivel amikor kicsi volt!!!:D:D:D
Öltönynadrágot elvileg 30 fokon moshatsz , de szerintem annyira nem koszos igy inkább mosd ki kézzel , akaszd fel had csöpögjön le és úgy száradjon.Különben és in géppel mosm és anyukám is!:D:D

Nincs jelen

#9837 2009-05-26 12:46

judy1981
Tag

Hali!

Györgyina: remélem este bele tudok fogni a fogalmazásba. Sajnos ma lesz vagy fél 6, mire hazamegyek, mert egy ügyfél munkaideje miatt nem tud hamarabb jönni. (Az enyém nem is számít. De ebben a gazdasági helyzetben mi is örülünk minden ügynek.) Na de kizárt, hogy én azt az idõt végigdolgozzam :D Majd kilépek addig venni ezt azt :D
Pasek: az én hétvégi vonatozásomat inkább hagyjuk. De én is kipróbáltam volna a 424-est :P
Sziszi: Mi is gépben mossuk a fiúk öltönynadrágját (és az én kosztümnadrágjaimat is), de a mi gépünkön van egy 30 perces kímélõ mosás, ami nem gyötri a ruhát, és nem viszi túlzásba a centrifugálást sem. Enyhén szennyezett ruhának pont jó.
Dokinénit csókoltatjuk a hozzáértéséért. "Hátul kakil" :D:D:D:D Ha nincs sztóma, vajon hol?
Luci: nem tiltja a törvény, hogy ilyen sokáig aludj, mikor mások már fél 8-kor a munkahelyen vannak? :D Ennek utána fogok nézni. Ez mégis csak tarthatatlan helyzet.

Kis fõnök szerencsére elhúzott haza ebédelni, és nem engem boldogít. Ma valahogy türelmetlen vagyok vele szemben. Pedig hozzá sok kell :D Kellene egy hosszabb munkaszünet. Mikor lesz már nyári szabadság? :O Mondjuk augusztus eleje? :D

Nincs jelen

#9838 2009-05-26 13:13

Lucifer
Tag

Judy!

Hidd el augusztus elejét én is nagyon várom!!!!:D:D
Tarthatatlan és tiltja  a törvény???:D:D:D:D
Látod ezért vagyok én  apokolban mert ott nincsenek törvények addig lustizol mig kedved tartja és ott csak rossz rossz lehet az ember.:D:D:D:D
Szivesen beprotezsállak:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#9839 2009-05-26 13:31

sziszi32
Tag

Csajok, köszi a tanácsot! Az én gépem is van olyan okos, hogy van rajta egy virág jelzésû program, bár a muskátlit még nem mostam ki vele... :D :D De annyira azért nem okos, mert csak 20-40-60-90 fokokra lehet állitani. Na nem baj, régen mostam kézközt, legalább felelevenítem emlékeimet diákkoromból! :D :D
Judy: én is erre gondoltam, mikor a dokinõ feltette okos kérdését... :)

Nincs jelen

#9840 2009-05-26 13:49

Agica01
Tag

Hali üdv. mindenkinek!
Sziszi, én kézzel szoktam kimosni az öltönynacikat, fürdõkádba fektetve, kicsi ázás után. Nem is gyûrõdik annyira, ha kifektetve mosom.

Nincs jelen

#9841 2009-05-26 14:07

pasek
Tag

Az én öltönyöm (mondanám hogy az egyik, de az egyetlen :P) még sosem volt kimosva. Benne van egy érettségi, 13 vizsgaidõszak és egy államvizsga, asszem két esküvõ lakodalommal, no meg pár öltönyös vendéglátós meló.
Valahogy bírja a koszolódást, vagy öntisztul a szekrényben, mert kissé kopott bár, de "tiszta-szerûnek" tûnik nem érzem rajta a símabõrû szagát sem, pedig volt mikor..
..mikor reggelre olyan dolgokra derült fény, amire nincsen magyarázat! Szerintem elõzõ este elvihettek az UFO-k!!!
Reggelre ott volt egy komplett alsó-felsõ sült csirkecomb a zsebemben. Biztos is hogy elvittek az idegenek, ugyanis az éjszaka második felére nem igazán emlékszem. És a cimborám sem emlékszik semmire a menyasszonytánc utáni idõrõl, szóval bizonyítva látom, hogy UFO-k jártak a lagziban, és idegrendszerre ható bódító folyadékkal csaltak tõrbe, aminek teljesen olyan volt az íze, mint a szilvapálinka!!
Szóval szerintem az öltönynaci respektjét csak növeli, ha minnél többet tudhatunk meg a történetérõl elsõ ránézésre :D:D
Szerintem.

Nincs jelen

#9842 2009-05-26 14:19

Lucifer
Tag

Pasek!
Akkor neked öntisztulos az öltönynacid????:D:D:D:D

Ágica!
Örülök , hogy téged is látunk!:D:D
Remélem jól vagytok!:D

Nincs jelen

#9843 2009-05-26 16:10

sziszi32
Tag

Pasek: :D :D :D :D :D (gurulok a röhögéstõl) Ja, ha te is apuka és férj leszel, egykettõre lesz pár öltönyöd, ha tetszik, ha nem... A férjem se hitte, de igy van! :)
Ágica: köszi, asszem, akkor tényleg belefogok... :( :D :D
(egyébként azért kell kimosni, mert Danibetyár tegnapelõtt felütötte az állát az asztalon, vérzett is a szája (várjunk csak, nem Luci gyermeke ez a minivámpir??? :P) és beleharapott Apa pezsgõszin nadrágjába. Véres fognyomocska vár hát eltüntetésre! :D)
Felség, figyelsz bennünket, remélem... :)

Nincs jelen

#9844 2009-05-26 16:17

Lucifer
Tag

Sziszi!

Ne izgulj az enyém is egy minivámpir!:D:D
Tegnapelõtt odament az apjához és csak úgy beleharapott a combjába!:D:D
Tegnap a gyerekorvosi rendelõben hátulról támadott.Oda jött mögém felmászott a mögöttem lévõ székre és hammm akkorát harapott  a lapockámba , hogy hirtelen kiálltani sem tudtam.:(:D
Csak egy kis véraláfutás maradt a helyén.:D

Nincs jelen

#9845 2009-05-26 16:45

sziszi32
Tag

Az ilyen "szép" emlékekrõl érdemes fényképet készittetni, tudod, a látlelet... ha esetleg 20 év múlva azt ordibálná neked, hogy sosem szerettél anyám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, akkor nyugodt pofával, laza mozdulattal elõ lehet kapni a bizonyitékot, azzal a szöveggel: "ezért a harapásért egy jobb nevû kocsmában is késelés következett volna édes fiam... de ahogy látom, te még élsz!" :P (amúgy dani a hajamat szereti tépni :o) :D :D

Nincs jelen

#9846 2009-05-26 19:26

zotyesz
Tag

Szia lisa köszi megvagyok az hogy a cimzia hat e vagy csak a hajam nõ tõle franc se tudja eddig.Kb hét nap telt el csak nem hét év múlva hat,vagy hat év múlva hét ?franc ezekbe a számokba:)

Nincs jelen

#9847 2009-05-26 19:41

OptimusAMD
Tag

Halihó! :)

Ti így tudnátok? :D:D:D

Kívülrõl...  http://mystarbucks.files.wordpress.com/ … utside.jpg

Belülrõl....  http://mystarbucks.files.wordpress.com/ … inside.jpg

Hehe! :D:D

Nincs jelen

#9848 2009-05-26 20:30

Lucifer
Tag

Sziszi!

Végül is nem rossz ötlet!:D:D

Ma lent voltunk a játszon pelus nélkül!:D:D
Persze mondanom sem kell többször is bepisiltünk.:D:DMondtam  a Rolinak szólj ha pisilni kell erre közölte hogy nem.:(:(Többször próbálkoztam pisiltetni , de akkor nem pisilt csak utánna a  gatyába.:D:D
No ezt még gyakorolni kell.:D:D:DD:D

OptimusAMD!
Te tudnád igy???:D:D:D:D
Végül is ha nagyon kell szarok bele!!!!:D:D:D:D:D

Te nem dolgozol???:D:D

Nincs jelen

#9849 2009-05-26 20:36

Nita
Tag

Sziasztok!
Látom zajlik az élet jelentem nálam is, sok mindent csinálok és van hogy estére már géphez se ülök. Igazából be kell vallanom 2 napig azt se vettem észre hogy nincs "társalgóm" mert nem léptem be erre nem adta ki...
Nekem fent van ilyen RRS-szóval az tehet róla mert mindig a legfelsõre kattintok :) Most jó sokat olvashattam vissza, de megérte csúcs sztorikat tudtok írni :D
Judy! Sajnálom, hogy nem tudtam menni veled és sajnos a számod nem tudom mire írtam volna neked pénteken te már úton voltál! A Lacinak szülinapja volt pénteken és ezért máshogy alakult végül a program, pedig engem érdekelt volna amit a biológiai szerekrõl mondtak. :/
Nagyon szép idõ volt a hétvégén is és ki kell használnom hogy éppen nem fáj semmim ezért amennyit tudok mozgással töltök, mert tudom ez bármikor megint lehet máshogy...
Örülök hogy mindenki jól van szintén!
Ja és magamnak kellett beadnom az elsõ adag Humirát, hát mit ne mondjak elsõ szúrásra nem ment be a tû, ettõl kicsit kivert a víz :P Aztán másodikra meg jól hason szúrtam magam ami meg fájt kicsit :) na ettõl majdnem be f... szóval sikerült következõre már menni fog, mint az ágyba.... :)
OptimusAMD! Na nekem ebben nem lenne "ihletem" az tuti!! ;)

Nincs jelen

#9850 2009-05-26 20:54

OptimusAMD
Tag

Hali!

Luci: De igen melózom, de pszzt.....:P

Nincs jelen

IBDoktor

Láb