#9951 2009-06-04 13:57
- én
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Pasek! Mikor lesz az esemény? Mondjuk egyáltalán nem irigyellek, de gondolni fogok rád és drukkolni is!
Szerkesztette: én (2009-06-04 13:58)
Nincs jelen
#9952 2009-06-05 12:20
- én
- Tag
Ma megyünk megint koncertre. Feltéve, ha nem fog esni. mert ez tényleg szabadtéri koncert lesz. Az Orczy kertben a tóparton. Bár ez inkább forró nyári napokra való program. De ha egyszer ilyen pocsék idõ van. Ki az idõjárás felelõs? Feketepont neki!!!! Hétvégén meg szeretném a Lukács fürdõt élvezni. De hogy lesz ebbõl napozás?
Vica! Szoktál minket olvasni? Hogy állsz a vizsgákkal? Mi van Annababával? Néha gyere már felénk!
Szerkesztette: én (2009-06-05 12:21)
Nincs jelen
#9953 2009-06-05 15:19
- sziszi32
- Tag
Én! Jó szórakozást!
Nincs jelen
#9954 2009-06-05 17:59
- kitti60
- Tag
Újra jelentkezem! :)
Kedves Györgyina! Remélem elfelejted azt a gusztustalan chatelõt..
És bizom benne hogy minden rendben van veled :)
A többieknek, mindenkinek szép hétvégét, jó egészséget kívánok sokpuszival :)
Én meg egy hét és szabad leszek :)
És Luci, négyes lettem tesibõl :P :D
Nincs jelen
#9955 2009-06-05 18:06
- nori
- Tag
Isteni a menü,melyik étterembõl hozatattok õket? Oda én is befizetnék egy hétre..nagyon ügyesek vagytok!!!
A tegnapi vérvétel után ma végre kirámoltam a könyveimet,másolatokat de hát nincs elég polc így össze vissza mentek a másik szoba polcára is ami nem villanyoz fel mert mindig az kell ami nincs kéznél,totális káosz de nemlehett várni vele mert anyut jól felbosszanhatta valaki és ordibált már hogy mikor csinálom meg vagy még el tudom képzelni hogy doboz fóbiája lett az elmúlt egy hónap során..folyamatosan takarít de ma pl.az asztalos elhozott egy lemaradt polcot,befurtak 5 perc alatt de az elõszoba ujra uszott a koszban,poros-ragacsos homok mert esett kint az esõ délelõtt..így újra bepipult,hallgat de ma még lesz robbanás,ebben biztos vagyok.Sajnos.
Hiába mondom,hogy ne nyalja azt lakást hanem hívja akinek még jönnie kell és utána tényleg nem lesz felesleges a munkája de ugathatok..
Ma reggeli után fõztem neki lecsót,imádja,különben én is csk nem ehetem így csak a szagokkal kell beérnem de arra se mondott egy mukkot sem..csak mikor mondtam,hogy van meglepi a tûzhelyen rávágta,hogy "érzem amióta bejöttem" Hát köszi..így legyen az ember lelkes fõzõ,ugye Judy?:)
magamnak semmit nem csináltam,már annyira kifáradtam amíg ez meglett,elmosogattam,fájtak a lábaim,így nekem maradt a 3 napos sült maradék pulykacomból,amit imádok de már mint mindent nagyon unok..semmi fûszer,4-5 alapanyag állandóan..
Ne haragudjatok,az utóbbi idõben csak "csipogok" mikor jövök írni de tényleg "letojva" érzem magam úgy a világtól..folyton gyártom a díszgolyóimat,díszitem a mécseseket vagy ami alkalmas rá de mindenki elintézi egy "jó"-val..épp néztem,akartam fotózni,hogy felrakjam de nincs semmi a mi megmaradt volna,mindent elosztogattam.
Múlt heti sikerstorym a szomszédba,oda is fõztem aztán a drága férj úgy tolta el a kaját NAGYKÉSSEL az orra elõl mintha legalábbis odahánytam volna,bocsánat...nesze neked megbecsülés.
Azt hittem elsírom magam,a feleség próbálta mentegetni de megfogadtam,hogy többet egy palacsintát se tekerek fel nekik.Az bántott,hogy meg se kérdezte mibõl áll,pont úgy készítettem mint ahogy megenné,tejtermék nélkül mert tudom,hogy semmi fehéret nem eszik meg.De inkább fintorok közepette eltolta,hát köszi..
Kár,hogy nem vagyunk közelebb,én olyan szívesen fõznék nektek,bárkinek aki megbecsüli a próbálkozásaimat,bár nem vagyok profi mint pl.a Sziszi mert nem is csinálom napi szinten de belejönnék,talán..:)
Jaj,nem is mondom,meghívtak a másodunokatesóm lagzjába szeptemberen lesz..igazi régimódi,kikérés,meg minden,võfély,stb. de már tudom,hogy kihagyom..a menü 2 oldal amibül nekem csak a kenyér mehet,mehetne más is de nem fûszerezve ugyhogy nem megyek valószínú..messze is van,nincs hol kipihenni magam,mert hát ez egész napos program,nem csak egy esküvõ meg vacsora..
Különben meg letettem róla,hogy olyan kutyám vagy macskám legyen mint amirõl vágyakoztam meg írogattam a neveket meg ilyenek,a kutya ami itt volt maradjon otthon,nem játszuk ezt hogy naponta ide-oda..
Szép hetet mindenkinek!
Nincs jelen
#9956 2009-06-05 18:11
- Lisa
- Tag
Sziasztok!!!
Kivel mi újság?
Jobb híján és a vizsgák miatt is, szégyenlem, de privi válasz késik, de KÖSZÖNÖM szépen!
Pilli: nagyon jó volt hallani Rólad egy-pár sort, megnyugtató. Melóval vigyázni!
Sziszi: Lisakincs tanul és erõt gyûjt, hogy aztán gyõzni tudjon!! :D szóval ez van. AMúgy meg...vigyázzatok Magatokra!
Györgyi: vizygák után tényleg megnézem a papírt hátha...
Kitti: azt már fél lábbal is kibírod, fõleg, hogy talán nincs olyan nagy hajtás ilyenkor már.
Nita: szerinted abból az ingyen és legálisan cuccból nekem nem jár :( , és bármikor ha jösztök bárkivel :D tudod a számom!!!
Leszboszi Csajok: bizti tart még az est, és én várom, hûségesen, hogy valaki rám szóljon, hogy tanuljak, na jó tudom, hogy bárki rám tud szólni, de én szeretném ha Õ!
Szóval látom nagyon kevés ember jár ide, vagyis nem is látom hanem szomorúan látom, már azt sem tudom, hogy mit lehet ide írni.
JAJ van egy költõi kérdésem: minek törölteti magát az ember a fórumról , ha utána más néven megint regisztrál? Lehet hogy kicsi vagyok hozzá DE NEM ÉRTEM?
Mindenkinek szép hétvégét és ÉN (mármint én Lisa :D ) jelentkezem :D
Nincs jelen
#9957 2009-06-05 18:32
- Lisa
- Tag
Szia nori
Jó volt olvasni , hallani Rólad, csak sajnálom , hogy ilyen emberekkel vagy körülvéve! NAGYON! Nem is tudom igazán mit lehet erre mondani azon kívül, hogy KITARTÁST! Lesz ez még sokkal jobb! Kicsit erõt kell venned magadon, hogy leszarom az egészet és próbálok úgy élni, hogy igenis élvezni az életet!!! El sem hiszed, hogy mennyire is fura ilyet mondani nekem(vagyis már nem) de korábban elképzelhetetlen volt ez tõlem, de ma már nem!!! És talán egy picit ragadt rám itt (sok pozitív hozzállású emberektõl) egy kis pozitív hozzállás. Amibe nem nagyon hiszek még ma sem, de nem is olyan rossz az :)
Nem tudom, hogy állsz az augusztusi talival kapcsolatban, de nagyon jó volna ha eljönnél. Semmi félés, semmi tartás tõle, semmi, hogy senkit nem ismerek ...MINDENKI ÍGY KEZDTE! Aztán meg...szállást el lehet intézni, ha ide tudsz jutni, már pedig ha Miskolcra el tudsz jutni, akkor igenis harcold ki, hogy hozzanak ell odaáig, onnan meg már nem engedünk.
Mi az, hogy nem mész az esküvõre??? A kaja a lényeg? Hát csinálsz valamit otthon magadnak, becsomagolod és kész. Kaján kívül lesz ott még zene, szép mennyasszony, meg tánc, (én sem szeretek táncolni, no és...) meg emberek, lehetnek olyanok is akiket nem ismersz és akikkel új ismeretséget köthetsz! Én biztos elmennék. Eszembe jut, hogy tavaly márciusban (egy-két barátom akik vannak, no azóta szerencsére több van, a fórumnak köszönhetõen..köszönöm :) ) no mindegy a lényeg az, hogy az egyik kedvenc együttesem lépett fel Pesten, és mondtam, hogy márpedig elmegyek, nos a haverok jó hülyének néztek, hogy egyedül koncertre? abban mi a jó?
Lesz@rtam, mert eldöntöttem, hogy lépni kell, és kimozdulni és nem félni a világtól. Gondoltam, hogy majd jól megismerkedem valakivel, vagy esetleg egy pasi.. :) de nem jött össze, de életem egyik nagyon jó döntése volt, hogy elmentem élveztem egyedül és kész.
No itt a mesemese mátka között azt próbálom csak elmondani, hogy az az esküvõ nem is olyan rossz ötlet, csak el kell szánnod Magad! Neked egyáltalán nem szabad egy korty pezsgõt sem inni? Mert akkor ajánlanám, hogy legalább egy pohár pezsgõt megiszol és már is más ,egy picit minden...nem olyan rossz.
Ez a pakolás igen nehezen hangzik...ha úgy érzed, hogy nem becsülik meg amit csinálsz, akkor kelj ki Magadból és mond meg, hogy márpedig Te igenis szívvel-lélekkel csináltad a kaját, hogy kedveskedj és nem értékelik ez nem fer.
Húúú jó hosszú voltam és jó okoskodónak tûnök magam elõtt is, de ezt le szerettem volna írni Neked. Bocsika ha túlon túl..nem is tudom milyen voltam.
Sok puszi Neked és jó ha jössz ide bármikor, mindig az jó!
Lisa
Szerkesztette: Lisa (2009-06-05 18:45)
Nincs jelen
#9958 2009-06-05 19:11
- mamo.
- Tag
Szia Nori!
Úgy szeretném, ha jobban lennél egy kicsit, sõt, nagyon és hiznál is. Hogy állsz a banánnal? Nekem napi 3-4 db-ot is javasoltak, mivel fog is, és tele van mindenféle jóval a szervezet számára. Most mondta egy doktornõ hogy ugyanazt a 9 féle aminosavat tartalmazza, mint a hús.
Mi hozlalhat még, amit ehetsz?Pl. a griz, gyerekeknek, ha kövérek, nem javasolják. Na de Neked lehetne grizgaluskát enni, ha birod a zöldséglevest, vagy a zöldségkrémlevest. Most még a nyálam is csorog egy kis zöldségleves után. (húsnélkül), de ha birod a húst azzal.
Omega 3-at nem szedtél még? Jól erõsíti az immunrendszert, csontokat, gyulladáscsökkentõ is.
Na nem okoskodom tovább. Örülök, hogy új házba költöztetek. Majd rendbe jönnek a dolgok, ha megszokjátok, és minden a helyire kerül.
Lehet, hogy én is megyek az augusztusi talira, jó lenne tényleg, ha jönnél. Biztos jól éreznéd magad. Én pl senkit nem ismerek.
Az esküvõre, ha elmennél, biztos találsz köretet, zöldséget amit ehetsz. De legalább kimozdulnál otthonról.
Sokszor puszillak
Nincs jelen
#9959 2009-06-06 05:25
- Györgyina
- Tag
Köszi Kittykém, minden rendben. Jó hogy van akinek még van erkölcsi érzéke. Ha lehet, ne veszisd el Angyalkám.
Nincs jelen
#9960 2009-06-06 12:26
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Lisa! Neked most nem jár legálisan abból, de azért biztos nem bánod te se :P
Megyünk akkor 13-án a fiúkkal együtt összevontuk a bicajozást a talival :D Jó lenne ha ti is eljönnétek a házikóhoz amit Árpi intéz, de még nem tudom hol, ha nem akkor mindenképp meglátogatlak majd!
Ja és Lisa az utolsó kérdésedre a válasz: Flamebait ezt a kifejezést szokták használni erre :) talán ez lehet az ok...
Nori! Biztos nagyon nehéz elindulni és fáradt is lehetsz van mitõl, de ki kell mozdulni kicsit jó ötlet, hogy vigyél valamit enni vagy egyél csak ott a köretbõl érdemes!
Ami a nyári talit illeti mindenképp el kell jönnöd! Gondolj arra hogy, most minden falatot amit megeszel azért eszed mert erõ kell majd hozzánk! :) Bár azt mondják a nevetés hizlal és ha jössz abban ott hiány nem szokott lenni :)
Kitti! Az nem baj hogy nem ismersz minket hidd el pillanatok alatt olyan érzésed lesz mintha rég ismerõsök lennék, ez nem az a társaság (sokak gondolata ellenére) ahova nehéz beilleszkedni amikor én elõször találkoztam velük nem egy méregetõs, a hátad mögött meg összesúgós csapat, hanem olyan nyílt és kedves banda amivel mostanában a mindennapokban kevéssel találkozni!
Szerintem érdemes eljönni mindenkinek aki nem is ismer innen senkit, én se ismertem, de a nyári találkozó élményei sokáig adnak erõt a hétköznapok nehézségeinek leküzdéséhez!
Nincs jelen
#9961 2009-06-06 16:41
- Lucifer
- Tag
Halihó!!
Kinek örömére kinek bánatára itten vagyok!!:D:D:D
Idetolom vámpirella képem és hátsóm!:D:D:D
Tudjátok nagyon sok mostanában a pokolban a dolgom.Be kellettt fûteni mert jött a rossz idõ és hideg volt no , de azért készülök a nyárra hiszen jön majd a nagy meleg és beszereltetttem a légkondit , hogy alatvalóimnak is legyen valami jó!!!:D:D:D:D:D
Térjünk a lényegre!!Jól vagyok azt hiszem nagyon is jól .Kimondott crohnos kajákat ezek mostanában!!:D:D" napig chilis babot majd körömpörit koviubival.:D:D:D
Mostanában esténként eléggé késõre húzva az idõt MAyuskával társasjátékozunk!!!:D:D:D:D
Jól érezzük magunkat!!:D:D
Még jövõhét aztán vége a sulinak amit nagyon , de nagyon nem várok!!:(:(:(
Igazából azért nem jöttem idáig mert mint másnál is szokott ilyen lenni most nálam is van , hoyg egyszerûen nincsen kedvem gépezni.Be se kapcsolom a gépet!!De jövök mert hiányoltok nem csak itt hanem személyesen telefonban is.:D:DÉs ez nagyon jól esik , köszönöm nektek!!!:D:D:D:D
Mindenkinek nagyon nagy cuppp és köszönöm amiket irtatok!!!!!!!!!!:D:D
Most külön nme irok mindenkinek mert az nagyon hosszú lenne , de mindenkit olvastam.:D
Az újjjjaknak üdv itt közöttünk!!!!!!!:D
Lisa!
Tessék tanulni vagy már minden oké?????:D:D
De vettem a lapot és üzenem ha van még akkkkkkooooooorrr TANULNI!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#9962 2009-06-06 16:57
- Lisa
- Tag
Nita: ÉRTEM, azt hiszem így már világosabb :D
Amúgy a 13 ával az a gond, hogy mi is ballagásra megyünk, de ha bicajoztok erre szombaton, vagy vasárnap akkor "el is várom", hogy meglátogassál :D , amúgy meg szívesen mennénk a házhoz, de kocsi híján, elég bajos lenne, gyalog meg...no nem az éjjeli túra után nem :D
De valamit csak összehozunk majd!
Szia "pokolbéli hercegnõ" :D :D :D
No tudom, hogy nem várod a nyári szünetet, de Õk biztos. Csak erõteljesen ! Nincs fagyi ha nincs rend és csend és persze fegyelem! :D :D :D
Köszönöm igyekszem tanulni, amennyire csak lehet.
Sziszi: hétvégi meló, meg minden, puszi Nektek!
Nincs jelen
#9963 2009-06-06 17:14
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa!
Miért nem mentek akkor ti bicajjal??:D:D:D
Azért én is próbálok majd zsarolni!!!:D:D:D
Norbi 15.-én megy fel megint oda a dokihoz egy hétre majd a NIki utazik júli 5.én eyg hétre táborba.addig van valamennyi nyugi!!!:D:D:D
Miért van az , hoyg valaki törölteti mindig magát??Nem tudom mint ahogy azt sem tudom , hoyg valaki üti egyik szavával a másikat!!!:(:(
Olvasgattam más topikokat és komolyan mondom no comment , de megy el a kedvem!!!:(:(:(:(
Szerintem hibát követtem el azzal , hogy olvastam jobbna jártam volna ha maradok annál amit ti elmondtok és nem olvasok!!!!Azt hiszem nem fogok olvasni !!!!!Csak ide járok!!!!
Nincs jelen
#9964 2009-06-06 18:32
- Lisa
- Tag
Sztem ezt jól teszed, bõven elég ha próbálunk a betegséggel kapcsolatban segíteni aki tud, a saját témájában, és itt mesélni, hogy kivel mi van . Akit szívbõl érdekel az úgy is elolvassa és reagál akit meg nem , az meg... de az sem megoldás, hogy ide se jönnek sokan, mert egy másik topicban csata folyik. Itt kíváncsiak vagyunk egymásra , legalábbis én, azt hiszem, vagyis remélem ezzel más is így van és kész.
Szóval lehet írni , jelentkezni, olvasni és nem kedvtelenedni, mert három-négy "érdekes" emberen kívül más is van ezen a fórumon nem???
Puszi Nektek
Nincs jelen
#9965 2009-06-06 20:54
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
Szeretném elmondani,hogy én egy minden általam felállitott szabályt betartó ember vagyok.(A különbözõ betegségeim miatt erre szükségem van.) Ma délután megmértem a cukrom és 24,9-t mutatott a mérõ,nem is emlékszem rá mikor volt ilyen magas.Be gurultam és pont 3 pohár ouzóval ittam többet mint amit lehetne.
Most a cukrom már rendbe van viszont egy picit szédelgek.Azt hiszem ezt hivják Laci rosszalkodásainak.
Szép estét mindenkinek
Nincs jelen
#9966 2009-06-06 21:40
- judy1981
- Tag
Hali!
Luci: végre idetévedtél. Már azt hittem túlfûtötted a poklot. Bár ha a menüdet nézem... :D Már nyáriszünet? Még olyan élénken él emlékeimben, mikor örvendeztél a vége miatt. :D
Kitti: Bár nem találom az elõzményeket, de igaza van Nitának. Egy tali csak jól sülhet el.
Lisa: sok van még hátra?
Laci: azért ne vidd túlzásba a rosszalkodást. 24,9 elég magas.
Az én mai merényletem palóc leves volt, és fánk szamóca dzsemmel :P:P:P Még maradt egy adag leves holnapra is. Egyébként semmi különös nem történik.
Nincs jelen
#9967 2009-06-06 22:46
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa!
ÍÍÍÍÍÍÍgérem jövök és nem olvasok!:D:D:D
Különben pedig teljesen igazad van!!!!!:D:D
Judy!
A pokolban most nagyon jó az idõ én mindenre felkészülök!!:D:D:D
Örvendezni a vége miatt???:D:D:DNo neeeemmm!!:D:Digy is kiboritanak teljesen nem , hogyha itthon lesznek minden nap!!!:D:D:D:D
Különben van még sajtosroló azt tegnap este csináltam meg piskóta kocka csokiöntettel!!!!:D:D:D
Ja! És van még rakottkrumpli is!!:D:D:D
A fánk nem is hangzik olyan rosszul.:D:D:DPalóc leves azt is nagyon régen csináltam!!!!:D:D:D
Nincs jelen
#9968 2009-06-06 23:10
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Most már nekem is van egy pici kedvem irni újra! A másik topicokkal kapcsolatban: nekem pölö totál megfelel, hogy ezt a topicot, a vicces oldalt olvasgatom, és nagyon szeretek chatelni, ha ott van Nita, Porshe, Györgyina, Zotyesz (és még mások), képzeljétek, még Árpival is beszélgettem már! :D :D :D
A no comment- írásokkal kapcsolatban az a véleményem, hogy azokra az emberekre figyelek (mint eddig is), akiknek érdemben tudok válaszolni.
Vampirella: nélküled ez a topic mindig gyengül, úgyhogy a poklot átalakitani Doom játékházzá, és számitógépbuzikkal kitakarittatni! Majd az ördögöcskéid is olyan szépen fognak viselkedni, mint a mennyországban!!! :D :D :D
Lisa: amit Norinak irtál, azt pont úgy gondolom én is. Mármint a lagzis, kajás dolgot. Ha Nori, nem eheted azt, ami van, akkor készits valamit a saját diétád szerint (ne csak egyfélét), és akkor jól fogod magad érezni. Mamonak is igaza van, a bébipapiktól szépen lehet hizni (reszelt piskóta almával, meg a többi). Ne add fel! És egyszer rend is lesz, meglátod! És lesz cica és kiskutya (fõleg, ha valakinél a fajtiszta szuka "megesik", és a kis utcamixeket ingyen osztogatják! :D :D :D - ez épp velünk is megtörtént három éve, a kis kokerlányunk a szomszéd kis utcamixszel esett szerelembe... jaj, milyen örömmel vitték az emberek az ingyen kiskutyákat, és még mai napig élnek, aranyosak! Mármint a kutyák). Hidd el, néha minden olyan, mintha összeesküdött volna ellened, de egy augusztusi tali sokmindenben segithet a közérzeteden! :D :D
Lisa, még egyszer: remélem, vizsgák futószalagon készek, Pasek is jól van, a csirkék sorszámuk szerint élnek, apukáddal minden rendben, nagyikák egészségesek, a faluban nem szaladgálnak mamutok, és lisakutya is élvezi a fõnök szerepét a sok tyúk között. És mellesleg, nem mellékesen, remélem, te magad is jól érzed magad, bár minden nap fájdalmasan veszem észre, hogy megint nuku mail! :)
Györgyina: nemsokára irok választ, csak tudod, a holnapi munka... :D :D
Nita: hogy te milyen kifejezéseket tudsz... :)
Nincs jelen
#9969 2009-06-07 00:18
- én
- Tag
Sziasztok! Mi ma a barátainknál voltunk vidéken. És nagyon fincsi tárcsán sült elõre pácolt tarját valamint isteni finom diétás sült császárszalonnát ettünk. Volt hozzá krumplicska meg savanyúcska. Elõtte ittam csokilikõrt. A kaja után viszont isteni finom házi málnaszörpöt. Hát ne tudjátok meg. Csodás volt. Most viszont a tarján lévõ fûszerektõl ideges a sipolyom meg az egész bélésem. Remélem, hogy holnapra megnyugszik a belsõm. De megérte bûnözni. Ja és reggel nem tudva a déli menüt, szalonnát ettem lila hagymával. Ilyen is rég volt. Remélem, hogy megbocsájt a belem nekem!
Luci! Jó hogy jöttél. Isten hozott!
Nóri! Igazuk van azoknak, akik környezetváltozást javasoltak neked. Evvel nagyon egyet kell értenem. Csak szépen menj el az esküvõre és a nyári talira is. Ezek mind jót fognak neked tenni. Az esküvõn meg biztosan találsz diétás kaját. Esetleg naturhusit,krumplit, rizst, husilevest. És a kikapcsolódás meg mindenkinek jót tesz.
Egyébként én nagyon szeretem a melegszendvicset, ami sovány sonkával, sajttal elég diétás és hízlal is. Nóri próbálkozhatsz evvel is.
Remélem, hogy holnap is jó idõ lesz és akkor élvezni fogjuk a Lukács fürdõt.
Mindenkinek jó hétvégét. Puszi! És Hajrá Lisa, Vica és Akiss! Nemsokára véget ér!
Nincs jelen
#9970 2009-06-07 19:24
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
A tegnapi irásomat vissza olvastam és azt kell mondjam,hogy hát egy kicsit lökött vagyok.A legfontosabb dolgot nem irtam meg,amiért begurultam,hogy nekem még ünnepelni sem szabad ugy mint másnak mert beteg vagyok.
Aztán ugy döntöttem,hogy ami elõször történik az emberrel azt emlékezetessé kell tenni.Éppen ezért nagyon sok ouzót megittam mert megtudtam,hogy nagyapa leszek.Most egy kicsit a föld felett járok.
Legyen szép az estétek
Nincs jelen
#9971 2009-06-07 19:43
- Lisa
- Tag
Kedves Laci, GRATULÁLOK!
A magam részérõl csak azt tudom mondnai, hogy JÓL TETTED!!! Meg lehet tenni ilyen alkalmakkor és kész!
Még egyszer sok örömet és gondmentes unokavárást!
Üdv. : Lisa
Nincs jelen
#9972 2009-06-07 21:00
- én
- Tag
Laci54! Gratulálok. Ez az elsõ unoka lesz?
Nincs jelen
#9973 2009-06-08 11:35
- Lucifer
- Tag
Halihó!
No mi van itten??:D:D:D
Irok , jövök azt sehol senki??:D:D:D
Remélem ma egész nap ilyen szép idõ lesz mert a NIkiék ma mentek kirándulni!!!!:D:D
Megy még a mosómedvém aztán le,egyek egy kicsit a Rolival sétálni mert végre szép az idõ.
Tegnap egész nap takaritottam.Azon gondolkodom , hogy a Niki szobáját már megint rendbe kéne tenni , de minek is?? - hiszen jövõhéttõl szünet van!!!!:(:(
Nálunk ma vadas van zsemlegomboccal meg fözök ki hozzá még egy kis tésztát!!!!:D:D:D
Tegnap vacsi megint körömpöri és mivel este még éhes voltam 3/4 1 kor még ettem egy kis szalonnát.:D:D:D
Sziszi!
Köszönöm szépen ez nagyon jól esik és most mondhatom azt , hogy dagad a májam.:D:D:D:D:D
Remélem Danika jól van!!!
Vicaa!
Nálatok minden rendben???
Roor!
Holnap megint megyek oda a turiba , de mi van ha megint átvágnak és 50.- ért veszem meg??:D:D:D:D
Nincs jelen
#9974 2009-06-08 14:26
- Lucifer
- Tag
Halihó!!!
Hol vagytok?????
Nincs jelen
#9975 2009-06-08 14:48
- pasek
- Tag
Lisa:
Én személy szerint vizsgáztam, sikertelenül, paseknak meg csepeg a Remi Pesten, úgy néz ki minden negatív reakció nélkül!
Szóval mi megvagyunk, csak nem fényesen.
De puszi Mindenkinek!
Szerkesztette: pasek (2009-06-08 14:49)
Nincs jelen
#9976 2009-06-08 15:21
- én
- Tag
Lisa! Fel a fejjel. Ez még nem a világ végét jelenti. Már a vizsgáról beszélek. Biztos össze fog jönni legközelebb. Paseknak megy a drukk és a szurkolás.
Nincs jelen
#9977 2009-06-08 19:02
- sziszi32
- Tag
Luci: gyors bekukk, dani karjaimban gebeszkedik, nemtuok irni
Nincs jelen
#9978 2009-06-08 20:14
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
Lisa,Én:Nagyon szépen köszönöm a gratulációt.Igen az elsõ unoka lesz.
Szép estét mindenkinek
Nincs jelen
#9979 2009-06-08 21:55
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Laci54!
Én is gratulálok az uncsihoz!!!!Mikorra lesz??:D:D
Sziszi!
:P:P:P
A Roli magától elaludt ma eléggé korán és ezen csodálkozom is!!
A nagyok még fent vannak most fejeztük be a társast!!:D:D
Lisa!
:(:(:(:(
Ez azért van mert nem jöttem és nem nógattalak , hogy tanulj!!:D:DEz most az én hibám!!!
De semmi gond fel a fejjel legközelebb sikerülni fog!!!!!
Pasek!
Sok sikert a remihez!!!!:D
Nincs jelen
#9980 2009-06-08 23:11
- sziszi32
- Tag
Luci: Dani az elõbb aludt el, néha nekünk is sikerül, hogy a kiságyában forgolódik, beszélget a kisangyalokkal, esetleg egy méla bepróbálkozás "anya" felkiáltással, aztán egyszercsak lekapcsolják nála a lámpát, és alszik, mint a bunda. Nem akartam elkiabálni a dolgot, de egy hete már nem kér éjjel enni, sõt, meg se nyekken (mármint, ha az orrocska tiszta) reggel fél nyolc-fél kilencig. :D Nekünk még új a dolog, éjjel mindig akkor kell vécére mennem, amikor õ szokott ébreszteni, meg van úgy, hogy szinte kirekesztve érzem magam az õ kis életébõl, mert már éjjel nincs rám szüksége. :) Reggel így azzal ébred, hogy anya-kaja, (remélem, nem engem akar megenni :D :D), de jaj az anyjának, és a többi helyi jellegû rabszolgának, ha ebbõl a zsarnoki felszólításból nem értjük meg, hogy MILYEN kaja. Akkor aztán szinte az egész hûtõ ki van pakolva, és õ csak elhúzza a száját lenézõen, és elrág egy darab kekszet. :D :D (a sonkás vajas kenyér a kedvenc)
Rolka szemfogai hogy vannak? Daninál mintha már kéredzkedne az egyik kifelé... :o
Nincs jelen
#9981 2009-06-09 12:32
- arpapa
- Tag
belassulás, pangás, nincs nagy mozgás (nem azért, mintha én sokat lennék...)
csak egy mosolyt küldök Mindenkinek :)
mindenjót, sziasztok!
ÁB
üdv, á
Nincs jelen
#9982 2009-06-09 14:25
- Agica01
- Tag
Na sziasztok, idetolom a képem és jelentkezek!
Nagyon nyüzsis az utóbbi hetünk, másfél hetünk. Kinn a kertben érik minden, egy hete minden nap cseresznyét-meggyet szedek, magozok, befõzök, szörpot csinálok. Aztán 2-3 napponta kb. 3 kg eper, amibõl 3 naponta epertorta, fagyasztóba teszem, dzsemet csinálok. Meg cukorborsót szedek-pucolok-fõzök-elteszek. Szóval minden napra kijut belõle, ill. délelõttre, mert du. már itthon van kicsi fiam, akkor vele kell foglalkozni. :)
Bazsa a szemtapaszt már egész megszokta. Férjem javaslatára elvittem fogászati kontrollra, bár nagyon szép fogai vannak, biztos-ami-biztos alapon, hamár a szemével is gond volt. Nanááá hogy itt sincs minden rendben!!!
Mivel még cumizik, nyitott (??) harapása van (doki mondta), kicsit elnyomódott a fogínye, így ha nem hagyja abba, a maradandó fogaknál fogszabályzó jön.
Na, rögtön dudimegvonás, amit eleinte nagyon nehezen viselt. Csak alváshoz kell neki, de akkor nagyon. Bazsi már 1,5 éves kora óta egyedül alszik, ami azt jelenti hogy letesszük a kiságyába, otthagyjuk, és némi magában beszélgetés után szépen elalszik. Na, egy hete, amitóa nincs cumika vele kell aludni, mert annyira nyügi. De most már mintha kicsit jobb lenne, ma megpróbáljuk hogy megint egyedül alcizzon el. JHátha már megszokta!!
Amúgy minden ok, csak állandóan kint vagyunk, amíg világos van. Ja, a kerti munkáimmal meg muszáj sietni, mert még a héten megy oviba, aztán szünet, és vége a szabimnak a nyárra!
Lisa, ne aggódj, majd legközelebb sikerül!!
Paseknak jobbulást, jó remizést!
Laci, neked gratula, és tényleg, bár már kérdezték elõttem, de mikorra érkezik, és mi lesz, és mi lesz a neve?? (ha tudható már?)
Sziszi, pussz a Danikának, tök jó hogy már végigalussza az éjszakát! Én is így voltam eleinte, hogy mindig felébredtem a megszokott idõben akkor is, amikor õ nem. Aztán ha egyszer véletlen kihagytam az éjszakai pisilést, akkor naná hogy jelentkezett :D
Pussz mindenkinek, gyerkõcöknek-babáknak különösen!! Majd próbálok gyakrabban jelenkezni :)
De már a gyerek is igényt tart a gépre néha, úgyhogy most 2 pasival kell megküzdenem érte! :)
na pááá
Nincs jelen
#9983 2009-06-09 14:34
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Mi alszunk reggel 10 - 11 -ig.:D:D
A szemfogunk már elég régóta kint van már csak a hátsó 4 hiányzik.
A Roli mident megeszik , de azzal kezdi , hoyg anya iszik.:D:D
Arpapa!
köszi a mosolyt viszont neked is.:D:D:D:D:D:D:D
Ágica!
Bazsi egy nagyon ügyes kisfiú és örülök , hogy ilyen jól viseli a szemén a tapaszt.:D
Igazad is van használjátok ki , hogy kint lehetttek az udvaron.Nincs is annál jobb egy gyereknek csak ha bejön arossz idõ akkor lesz majd nehéz visszaszokni , hogy most már a lakásban vagyunk.:D:D
Nincs jelen
#9984 2009-06-09 15:11
- sziszi32
- Tag
Ágica: nálunk is érnek a gyümik, bár nem annyi, mint nálatok! A zuram ezévi karácsonyi ajándékát már megkapta egy gyümölcsaszalógép személyében, ezért mi most epret, cseresznyét nem befõztük, hanem aszaljuk (amire Dani rendszeresen rájár, pedig ugye eper "apan" az õ szótárában, allergén volna... :)). Mi inkább "paradicsomosak", uborkásak, paprikásak vagyunk, úgyhogy ez a hajcihõ, amit most élsz át, még várat magára! :D
Luci: ez az "anya iszik" most ténymegállapitás? Már a gyerek is észreveszi, hogy anya alkesz? :P :P :P De jó, hogy már a szemfogak kinn vannak nálatok!!! :)
Árpi: ID + mosoly neked is! :D :D
Nincs jelen
#9985 2009-06-09 15:35
- roor
- Tag
Halika!
Wooooooooooom itt voltam,wooooooooooom már megyek is tovább.:D:D:D:D:D
Minden oké,csak nyüzsi van.:D
pá
Nincs jelen
#9986 2009-06-09 15:49
- porshe
- Tag
Khmmm kedves anyukatársak!
Cserére ajánlok egy koránkelõt! :D Nóri mostanában 6 körül kelt hogy ajjjjjaaaaa tejci, meg cujjjji! :)és akkor nincs kec mec kelni kell és keresni a kiságyban a cumit és menni a tejciért mert akkor Tamit sem hagyja aludni.
Szóval egy ilyen hétalvóra szívesen elcserélem pár hétre,csak hogy ne aludjatok el és ne maradjatok le semmirõl! :D ;)
Ja csak hogy minden jelentkezõt megnyugtassak este 9 körül már alszik és régóta végigalussza az éjszakát,néha nyöszörög csak,de ha gond van jön szélsebesen az ágyunkba. :D
Szerkesztette: porshe (2009-06-10 07:31)
Nincs jelen
#9987 2009-06-09 16:59
- sziszi32
- Tag
Porshe: leányod jöhet, de persze, cserérõl szó sincs! :P Úgyis vágytam egy kislányra, hát még akkor, ha még szülni sem kell hozzá!!! :D :D :D
Nincs jelen
#9988 2009-06-09 20:34
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
Köszönöm a jókivánságokat,jó olvasni Titeket.A gyerek a legcsodálatosabb dolog az életünkben.
November elsõ hetére van kiirva a lányom.Két hét mulva derül ki,hogy mi lesz.
Szép estét
Nincs jelen
#9989 2009-06-09 20:54
- judy1981
- Tag
Hali!
Ágica, Sziszi: kicsit irigykedem a saját termelésû dolgaitok után, mert én annyira szerettem gyerekkoromban megtermelni magunknak (egy kicsit). Már ugye kertünk sincs amiben megvalósítható lenne. :( De ha belegondolok, hogy milyen lenne mindez munka mellett, akkor már nem is vagyok olyan irigy :P
Nincs jelen
#9990 2009-06-09 21:52
- pasek
- Tag
Hálllihó!
Kicsit régen jártam erre, de Lisa azért rendes és jelentkezik helyettem is :P
Volt ma patkányvadászatunk!!
Lehet furcsán hangzik, pláne tudva azt, hogy egy éve ilyenkor még Pesten laktam és az volt csak a fejemben hogyan szórjam el a pénzt mindenféle hülyeségekre (szórakozás) most pedig kertészkedek, csirkét nevelek és egy vagy több pofátlan patkányra vadászok. Persze nem egyedül, Lisa és Lisa is segít nekem, vagyis lehet inkább én segítek nekik :P
Történt, hogy valamelyik nap furcsa csipogásra értem a csirkékhez és amikor bementem, láttam egy ázott patkányt eliszkolni az etetõjük mellõl. Ahhoz már nagyok a pipik, hogy elvigye a patkány, de ha lehet még a pipknek szánt kaját se dézsmálja meg, mert belõle nem lesz fazékba való, ellenben a pipik a darát ehetõ husivá alakítják.
No délután megint láttam a kis dögöt, este pedig be szoktuk engedni Lisát (a kutyát :D :D :D) hogy ijesztgesse meg kicsit a négylábú hosszúfarkú szõrös izét.
Hátul állt Lisa és vitte magával Lisát, aki a falat támasztva két lábra állt, csóválta a farkát és nagyon figyelt, én pedig bentrõl egy seprûvel egy hordót ütögetve csaptam a zajt, hogy hátha, de semmi..
Igy aztán holnap igen valószínû, hogy utam elvezet a gazdaboltba, ahol veszek egy kraftos kics patkányfogót és esténként mikor már nincsenek kinn a pipik, szépen becsalizva kihelyezem várva a nagy fogást.
Megjegyzem Pityike máshol lakik, vele reméljük nem történhet semmi se. Egyébként meg serdül és mostmár néha Pityesznek hívjuk. De holnap teszek fel képet róla kissé vicces pozícióban vagyunk láthatóak. (CSAK SEMMI ROSSZRA GONDOLNI? ÉRTVE VAGYOK????!!!! :D:D:D:D:D)
Ja, sikerült végre megtanulnom kirakni a rubik kockát, szerintem eszetlen nagy találmány, Rubik bácsi ezúton is köszönöm a világ legjobb játékát. 6 lap, 9 szegmens n+1 kombináció, nagyon bírom.
Most meg szorítsatok, hogy este ne kelljen finganom, mert a tegnapi kontraszanyag plusz a két bika antibigyó "vizet" fofat velem, és ha álmomban finganék, hát meterotit becsapódás mintázatú lesz a lepedõ :S
Szerkesztette: pasek (2009-06-09 21:56)
Nincs jelen
#9991 2009-06-09 21:57
- sziszi32
- Tag
Pasek: nincs az ominózus patkányfogásról felvétel? Már igy is vicces, ahogy leirtad!!!
(különben életem elsõ 25 évét városon töltöttem, a kertészkedésre allergiás voltam, még a kaktuszom is kipurcant, most meg virágaim, kertem a büszkeségem (lesz, ha sikerül))
Nincs jelen
#9992 2009-06-10 08:48
#9993 2009-06-10 11:37
- zolcsi
- Tag
A harmadik képen nagyon bátor magatartást tanusítottál kedves pasek a pityik ürülési szokásait figyelembe véve.:)
Nincs jelen
#9994 2009-06-10 12:10
- aiolosz
- Tag
zolcsi írta:
A harmadik képen nagyon bátor magatartást tanusítottál kedves pasek a pityik ürülési szokásait figyelembe véve.:)
Zolcsi, legyél nyugodt, a fotózás elõtt, kellõ idõben, Pityike kapott X-Prep-75-öt, nehogy baj legyen :D
Nincs jelen
#9995 2009-06-10 12:25
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Pasek!
Örülök , hogy jobban vagy és az ovival is minden rendben.:D:D
Ezt a patkány fogást én is megnéztem volna , de a segitség megfogni abban biztosan nem!!:D:D:D:D
Sziszi!
Lehet , hogy tényleg tud valamit a gyerek.:D:D:D
Anya iszik!!!:D:D:D:D
Lány gyereket pedig igen is tessék csinálni és nem kölcsönözni.:D:D
Porshe!
Szivesen cserélek veled adok helyette egy fiút aki bár késõn alszik el , de reggel nagyon sokáig tud aludni és éjjel sem kel fel.:D:D
Bár azért azt el kell , hogy mondjam nagyon hamar szétpakolja a lakást!:D:D:D
Tegnap Mayuskáékkal voltam ZP-ben EDDA koncerten.Nagyon jó volt és legalább egy kicsit szórakoztam és kikapcsolodtam.:D:D:D:DA turiban vettem pár cuccott és megint jól átvertek.:DA Nikinek vettem inkább többett , de nekem is lett pólóm.vettem szinte vadi új fürdõrucit a Nikinek 50.-ért.Itthon jöttem rá , hogy nagyon sokba került.:D:D:D
No mindegy a táborba jó lesz.:D:D
Ha minden igaz akkor pénteken megyünk a vidámparkba páran.Kiélhetem szadó - mazó hajlamaimat és felülhetek minden olyanra ami valahogy nem normálisan közlekedik.:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2009-06-10 12:30)
Nincs jelen
#9996 2009-06-10 20:25
- nori
- Tag
Rövid leszek mert villámlik,ki kell kapcsolnom a gépet nehogy bele csapjon a villám..
köszi a biztatást,holnap bõvebben mesélek,puszi és jobbulást mindenkinek!
Nincs jelen
#9997 2009-06-10 22:22
- Melcsi_
- Tag
Subudubiiiduuu :D
2 jó hír: sikerült a külker vizsgám (köszi a szorítást)
tünetmentességig eljutottam :)
Péntektõl Salofalkot kapok...meglátjuk. :)
Legyetek rosszak :D
Nincs jelen
#9998 2009-06-11 10:13
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Tavaly akik voltak Almárban piknikezni, azoknak üzenem, hogy most dolgozom fel annak a vasútvonalnak az adatait, amin keresztül kellett menni a rét felé, és most jól eszembe jutottatok!
Ez egyébként az ország egyik legszebb vonalvezetésû vasútja, gyönyörû helyen vezet. Ahol átmentünk a síneken, az egy 4 méter széles átjáró, 111+46,60 vasúti hektométer szelvényben van, ami azt jelenti, hogy Eger állomás állomásépületének közepétõl 11 kilométer, 146 méter és 60 centire van a közepe :)
Szóval ha mindezt eddig nem tudtátok, akkor innentõl már nyugodtan alhattok :P
Melcsi, neked pedig grat. a 2 két jóhíredhez, tünetmentességed pedig legyen mindig a hû társad! :)
Nincs jelen
#9999 2009-06-11 10:30
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Melcsi !
Gratula a vizsgádhoz!:D:D
Remélem tünetmentességed sokáig fog tartani csak igy tovább!!!:D:D:D:D
Pasek!
Köszönjük szépen az infókat amit irtál bár én azért tudok nyugodtan aludni.:D:D
Arról nem is beszélve , hogy egy kicsit kinai amit irtál , de azért leforditottam.:D:D:D
Tegnapi játszótér történet!
Miuánnálunk és akörnyéken már minden játszóteret szétszedtek mert felujjitják õket nme nagyon tudunk mit csinálni igy egy könnyed séta ellenében átugrottunk Palotára a hajó játszótérre.:D:D
Nem is volt semmi gond bár sokan vannak , de a gyerkek nagyon élvezték egészen 6 óráig.Ekkor ugyanis megjelentek a pirézek eléggé sokan.:D:D
Még ezzel sem lett volna gond csak éppen az egyik kisfiú aki kb.annyi idõs mint a Niki szemet vetett a Rolira!Beszélt a Rolihoz majd nyitotta a kaput és hivta magával.Közben nagyon figyelt , hogy figyeli -e õt valaki csak éppen az én tekintetemet nem látta.Kis butuskám meg ment vele és már ki is mentek a játszótér kapuján amikor anyaoroszlán megjelent és visszahozta gyermekét.A kiskölök nme szólt semmit és pillanatok alatt el is tünt.Nem tudom mi volt a szándéka , de ha éppen egy másik gyereket hiv magával akinek nem figyelnek a szülei akkor hová vitte volna??Mit csináltak volna vele????
Én meg folyamatosan figyelem a gyerekeimet , hoyg hol vannak és mit csinálnak.Még jó , hogy ilyen vagyok.Már a játszótérre se lehet levinni a gyerekeket??????
Nincs jelen
#10000 2009-06-11 10:47
- Melcsi_
- Tag
Hello Pasek,
Köszi szépen :) Azon leszek :D
Neked pedig jobbulást, olvasgattam h remit kaptál stb.
Mindenkinek szép napot...könyvelgetek tovább, ide-idekacsingatva....de psszt :)
Nincs jelen