#10001 2009-06-11 11:11

kitti60
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok! Kicsit régen jártam erre... de a délutáni dvdzgetés elveszi minden idõm :D
NAh persze a suli is igen kemény..egész nap koncentrállni a kártyalapjaimra megerõltetõ.. :D Minden van itt mi szem-szájnak ingere :D jól elszórakozunk :) A sulibais jött egy kóbor kutya aki valószinüleg elszökött mert bántották..de egy gondnok hazaviszi majd :)
Anyával ezerrel szedjük a málnát meg a meggyet :) És táplálom társaimat is :D
Még szemmel tartalak titeket :P

Nincs jelen

#10002 2009-06-11 11:18

Melcsi_
Tag

Szia Kitti! :)

De jó Neked, hogy van idõd DVD-zni :) élvezd ki a nyarat :)  ja és küldj málnát & meggyet haha.

Nincs jelen

#10003 2009-06-11 14:13

sziszi32
Tag

Luci: :O :O :O :O :O úristen, ilyen létezik??????????????????????????? :O :( Hát én aztán megtépném az olyat, aki a gyerekemet molesztálni, elcsórni akarja!!!!!!!!!!!!! HRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!
Dani tegnapi történetkéje. Egész nap aranyos, játékos volt. A délutáni ébredés után elkezdte mondani, hogy bibi, a mellkasára, vagyis annak az aljára mutogatva. Odáig fajult a dolog, hogy fetrengeni kezdett az ágyon, már szinte sikítva. A zuram persze nem volt itthon, hívtam az ügyeletet, hogy valami nem okés a gyerekkel, nyugodt hangon közölték, hogy vigyem be a gyereket, ha úgy gondolom (dani háttérorditásától kisérve). Még le sem raktam a telefont, Dani összehányt mindent, amit nehéz kimosni. A férjemet hazahívtam, dzsaltunk ezerrel az ügyeletre, ott megnézték a torkát, kijelentették, hogy fáj a torka, és hazaküldtek. Értetlenül néztem rájuk, hiszen a gyerek folyamatosan üvöltött, görcsölt, kis sem tudott egyenesedni... Hazaértünk, Dani továbbra sem lett jobban, hordoztam a karomban, nem akart elengedni, ha leraktam, akkor rémülten kapaszkodott vissza. Már lassan úgy sírtam, mint õ, és akkor felhivtuk a másik közeli város (magyarul beszélõ!) ügyeletét, ott fogadtak is, Dani addigra annyira kifáradt, hogy elaludt. Arra ébredt, hogy a doki lenyomta a torkán a spatulát, és szépen összehányta a vizsgáló asztalt (nem a doki :(). Megnyomogatta, meghallgatta, és kapott egy szurit, mivel heveny bélhurutot állapítottak meg nála!!!!! Most már sokkal jobban van a kis pulyám, de megint levontuk a következtetést, hogy egyesek mi a f-sznak mennek orvosi pályára, ha egy nyilvánvalóan hasgörcsökkel küszködõ gyerek számukra csak egy nyûg, amitõl minden áron meg kell szabadulni, mihamarabb?? :O :O (Gyógyuljon meg, ha akar, különben meg forduljon fel??? :()
Mindenkinek szép napot, Kitti, Nori, Melcsi, Roor, Luci, Györgyina, Pityike és szülei, Nita, Zotyesz, Árpi, meg aki most hirtelen nem jut eszembe! :D

Nincs jelen

#10004 2009-06-11 16:11

Melcsi_
Tag

Szió Lucy,

uhh nem semmi a játszóteres sztori...hány éves Niki és Roli?

Amúgy köszi szépen :):)

Sziszi, szegény Dani, jobbulást kívánok neki, jobban van már? Végülis mit mondtak, mitõl hányt szegény?

Hmm még 2 óra és mehetek haza :)

Nincs jelen

#10005 2009-06-11 16:12

Györgyina
Tag

Na most már én is felkaptam a "vizet". Mi az, hogy a játszótérrõl csalogatják a gyerekeket? És pont a hajósról, ahol olyan könnyû elbújni. Luci, hát elhiszem, hogy kitört a frász, engem is kitörne és ne enged a Picit egyedül sehova. Látod, ilyenek vannak. És az a környék tele van nem kivános elemekkel. Ne oda vidd. És vigyázz nagyon.
Dakinincs: hogy irjam körbe mit gondolok, hogy szalonképes legyen. Talán csak annyit "legfõbb érték az ember",pláne, ha gyerek és nem tudja kibalhéni magának az egézségét. Na de a mi Sziszinket már megedezette ez a réteg és tudja  mit kell tenni, még szerencse. Danika, gyógyulj meg. Sziszikém, Te meg nyugdij meg.

Mindenkinek puszi, Pityikének hajrá kisovis, apád jó "fej".

Nincs jelen

#10006 2009-06-11 16:14

Györgyina
Tag

Fraid bácsi: nem nyugdij, hanem nyugodj meg.

Nincs jelen

#10007 2009-06-11 16:40

sziszi32
Tag

Melcsi: heveny bélhurut.
Györgyina: igen, "megedzõdtem" köztetek, ezért is mentünk el királyhelmecre, ahol az embereknek nem derogál magyarul beszélni, nem kinlódnak szándékosan a nevünk kiejtésével (az én vezetéknevemben van "ö" bötû), és ahol még a pirézpurgyékkal is normálisan bánnak. :) Egyszerûen nem akartam elhinni, hogy egy kisgyerekre "legyintenek".
Jaj, aranyos sztori. Egyik ismerõsöm nõvér. Õ mesélte, hogy egy nyolcvan év körüli bácsit vittek be az ügyeletre, hasi fájdalmakkal. Az orvos körbekérdezgette hivatalos hangon a körülményeket, amikre a bácsi igy vagy úgy válaszolt. Amikor azt kérdezte, hogy volt-e már széklet, már akkor homályos választ kapott, majd a bácsi végképp elakadt, amikor azt kérdezte a doki, hogy voltak-e már szelek. Õ erre azt mondta: ne tessék haragudni, nem néztem ki az ablakon.. Erre a doki hangosan tagolva: fin-ga-ni tetszett azóta, hogy fáj?? :P (ez nem vicc, hanem 100% igaz sztori)

Nincs jelen

#10008 2009-06-11 16:41

Melcsi_
Tag

Sziszi :D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#10009 2009-06-11 17:22

nori
Tag

Itt vagyok,

örület hogy mik vannak..már tényleg nem lehet egy pillanatra se magukra hagyni a gyereket..lopják õket,ilyen esetrõl eddig csak bevásárlóközpontokról hallottam,fõleg akkor csalogatják el õket még anyuka nézelõdik,vagy pl.próbál valamit.

Jobban van már DAni?

Gratula avizsgákhoz,eredményes kerti munkákhoz,ügyesek vagytok.Még egyszer meg akarom köszönni,hogy múlt héten olyan odaadóan próbáltatok meggyõzni arról hogy menjek lagziba de nem,nekem extra megalázó kivenni a sajtos szendvicset míg más eszi a pörköltet..a szívem szakad meg,én is szeretek  enni,csak kínzom magam az ilyennel.Arról nem is beszélve,hogy rámszállnak a rokonok,ismeretlenek is (!!!!) hogy mi van,nem találkoztunk pár éve,most 31 kiló vagyok akkor 60 voltam,el tudjátok képzelni azokat a kérdéseket,pillantásokat,hozzászólásokat??
Van már tapasztalataom sajnos,2 éve egy lagziban,még bubi mentes víz sem volt amit ihattam volna..hát kérlek ha tudják kit hívnak,pl.cukorbeteget akkor talán rá is kell gondolni,nem? Fõleg hogy nem ismerõsöshöz mentem,nagyon közeliek voltak.Mindegy.
Ha kedvesen próbálok hárítani,nem akadnak le rólam,ha kemény vagyok parasztoznak,ha csak hallgatok elfog a bõgés,nekem nem kell a tortúra..

A másik dolog,hogy július elején be kell feküdnöm a kórházba pár vizsgalatra,AAAAAA...addig hetente kapok 1 Humit.Most ez az utolso esély,így mondták,uh.biztató..

MIkor lesz pontosan a tali,hol,vagy már leírtátok a tali topicban? Üdv,Nóri

Nincs jelen

#10010 2009-06-11 18:05

roor
Tag

Halika!

Nórika:akkor üzend meg a kedves vendéglátónak,hogy mivel beteg vagy,milyen ételeket ehetsz,ebbõl készítsen neked egy menüt,hogy te is el tudj menni,illetve jól érezd magad.:D
Vagy megteszi és akkor van egy vacsi-muri,kirugás a hámból,vagy nem,akkor meg rá lehet tolni a felelõséget,csesztessék õt.:D

Nincs jelen

#10011 2009-06-11 21:19

Lucifer
Tag

Halihó!

Kitti!
Én is , én is kérek málnát!!!!!:D:D:D
Tessék pihizni minná vége  a  sulinak.:D:D

Melcsi!
Norbi 13 éves , Niki 7 éves és a  Roli 2 éves.

Sziszi!
Hát ez se semmi.Nagyon sajnálom Danikát :( , de remélem már jobban van.
Ez kb.olyan mint amikor a Norbi másfél éves volt és leesett a szekrényrõl megütötte  a lábát és alig tudott ráállni.Elvittük  az ügyeletre ahol a doki hasi uh-ra küldte a fájós lábú gyereket.Majd közöltem vele , hogy nem röngen kellenne mert a lába fáj.Na nekhezen elküldött oda is majd a leletet megnézve közölte , hogy semmi gond csak zúzódás és mondja meg a gyerek , hogy hol fáj neki.erre közöltem vele , hogy még nem tud beszélni és nem tudja megmondani , de õ csak követelte , hogy mondjuk meg hogy hol fáj.Mérgemben csak azt mondtam neki , hogy majd ha tud beszélni akkor megmondja.Ig ycsak annyit mondott , hogy kimélje  alábát és pihenjen , feküdjön.De ezt magyarázd el egy másfél éves gyereknek.:D

Györgyina!
Én is azt hittem , hogy ez egy tök jó játszótér!!
Sajnos mivel felújjitják nálunk a játszótereket mindegyiket szétszedték és nincsen rajtuk már semmi.De azt hiszem ide se nagyon fogok járni.

Nincs jelen

#10012 2009-06-11 22:04

Agica01
Tag

Luci, ez tényleg elég szörnyû hogy ilyenek megtörténnek!! Még jó hogy résen voltál. És bár értem a történetet, azért hadd kérdezzem meg hogy mit jelent pontosan az hogy piréz? MÁr többször írtátok, de úgy látom rajtam kívül mindenki tudja. :( Háát, ciki vagy sem, azért megkérdezem.

Sziszi, Danikának jobbulást!! Ezek az orvosok kiakasztóak, elég csak Bazsim szemére gondolni, amit írtam hogy  nem vették észre 1,5 évig hogy nem lát!!! Az meg hogy hasfájást a torokfájásra fog... no comment. Az ilyen tényleg minek megy orvoshoz??

Melcsi, neked gratula!

Lisa hamarosan fog ám menni levél nem vagy elfelejtve!

NÁlunk ma volt az évzáró, a kincsem holnap megy utoljára oviba, aztán vége az én szünetemnek. Apósom lehet beszervezi nyárra a kollegája kislányát, fiammal egyidõs, mert õk nem tudják hova tenni és keresnek valakit. Így legalább Bazsinak is lesz társa, és még keresek is vele. :)
Épp ma mondta kisfiam az oviban, hogy "Anya, vigyük haza a Szabolcsot, jó?? Akkor lenne egy testvérkém otthon. Már a Szabolcsot is megkérdeztem és eljön velünk szívesen!"
Hát az óvónõ is meg én is jót nevettünk, nagyon aranyos volt, csak nem igazán értette, miért is nem hozzuk végül is haza õt is. :)
Na páá, pussz mindenkinek!!

Nincs jelen

#10013 2009-06-11 22:43

sziszi32
Tag

Kedves Ágica, a "piréz" egy Pasek által említett elfogadható kifejezés azokra, akiknek már a nemzetük nevének említése is a mai világban megalázó kifejezésnek számít. :P Egyszóval azok, akiket a "sátoros-" és egyéb jelzõkkel szoktak definiálni, és ha esetleg kifogásolod hogy egyes képviselõik nem viselkednek szépen, akkor te vagy a rasszista. :D :D :D (ha nem szalonképes a megnevezés, töröljétek)
Dani jobban van, mintha nem is lett volna beteg soha. Háromszor kért pölö vacsit. :D :D :D Hihetetlen kicsi lények ezek a gyerkõcök, hogy milyen gyorsan gyógyulnak... ez a dokiknak is szerencse, mert ha ez nem igy volna, akkor már háromnegyedük börtönben ülne!!!!!

Nincs jelen

#10014 2009-06-11 23:02

Györgyina
Tag

Ágicám: volt egy szociológiai felmérés a net-en. A piréz név kitalált nemzet neve. Arra voltak kiváncsiak, hogy a magyarok mennyire befogadó nemzet. A többség elutasitotta a pirézek befogadását. Innen ered a név. És a Sziszi által körülirt népcsoportra ragadt.

Nincs jelen

#10015 2009-06-12 02:09

sziszi32
Tag

Györgyina: köszi a kisegítést :)

Nincs jelen

#10016 2009-06-12 08:03

pasek
Tag

Jó reggelt Mindenkinek!

Sziszi, nálunk sem volt szél, de vihar az igen :D:D
Dokinak meg mond meg, hogy rálépsz a farkára és hanyatt lököd! Nekem is volt egy nemtörõdöm ügyeletes dokival dolgom, mikor szétfeslett a vékonybelem és a kaka eláztatott belülrõl. Emiatt volt egy "kis" rossz közérzetem, hát elmentem az ügyeletre, mondtam, hogy crohnos vagyok, és most eggen nem jó a helyzet, megnézte a torkom, és elküldött a gyógyszertárba Septofort torokfertõtlenítõért, hogy szopogassam. Nekem is lett volna ötletem, hogy mit szopogasson. Persze mikor bevitt rá egy napra a mentõ, és jött a seb-ész, hát én voltam jól leteremtve, hogy miért az utsó pillanatban teccet jönni, irgumburgum, tudja hogy majdnem odalett!
Okés, én is melegedni jártam az egyetemre, meg az is jó volt, hogy nem esett be az esõ, de ha én benézek valamit, akkor esetleg csinálok egy tömegszerencsétlenséget, és nekem nem az intézmény vállalja a felelõsséget, mint a dokiknál a kórház mûhibaperek esetén, hanem én magam. És akkor sütheti Lisa a reszelõs süteményt!
Patkánysztori
Tennap délután pipik be a karámba, de még nem lettek bezárva a hálószobába, mikoris kinn az erkélyrõl halljuk, hogy ijedten csipognak az óvodában. Persze a kishaverunk, a szürke kis patkány ott kavart az udvar közepén. Viszont nem mert bemenni a pipikhez, nagyon óvatosan csak ólálkodott az ól körül (that's ól)
Csirkék bezár, patkányfogót felhúztam, elrejtettem, vagyis darával beszórtam. Utána láttuk még kavarni a kis szürkét, de hát nem lehetett õrizgetni egész este, hát bementünk. Éjjel Lisa felébredt, hogy valami sikít odakinn, erre Lisa elkezdett ugatni :D :D (ez viccse így leírva)
Persze én húztam a lóbört. Reggel, mikor sz@ros gumicsimmában kimentem, felébreszteni az ovisokat, a patkányfogó ki volt oldva, de a patkány sehol..
Remélem jól megijedt, és keres magának valami biztonságosabb helyet az étkezésre, különben csinálok valami rafinált csapdát, és akkor télleg jajj neki!!!

Szerkesztette: pasek (2009-06-12 08:03)

Nincs jelen

#10017 2009-06-12 08:24

sziszi32
Tag

Pasek, amikor olvaslak, totál olyan érzésem van, mint amikor a kedvenc Kosztolányi regényemet (pacsirta - bocs, ha nem trendi iet olvasni ma) kellett újra és újra olvasnom, mert mindig felfedeztem benne valami újat, érdekeset! :D :D :D (és nemcsak az volt vicces, hogy lisa ugat :P)
Akkor most mi a helyzetállás? Mert ugye ez még nem egy-null a LP-csapat javára a RP-al szemben! (Lisa-Pasek csapat - Reál Patkány :P)! :D :D :D

Nincs jelen

#10018 2009-06-12 10:08

Agica01
Tag

Sziszi és Györgyina, köszi a tájékoztatást, ezt nagyon szépen megfogalmaztátok. Ez ellen aztán senkinek sem lehet kifogása!
Örülök, hogy Dani jobban van. :)
Én annyira t@knyos lettem, hogy csak na, egyik pillanatról a másikra, tüsszentettem egyet, azóta nem áll meg az orrom, és már a hangom is megy el!!! Bazsi ma megy is a mamáékhoz aludni, nehogy megfertõzzem. Apa maradhat, neki nem árt  biztosan :D :d

TEgnap valami rettenet idõ volt, dörgés-villámlás-hatalmas szél-zápor-zivatar. Épp haazértünk az évzáróról. Jajj,annyira aranyosak voltak a gyerkõcök a mûsorban!!! Csak B folyton azt leste a színpadról hogy hol vagyunk, és mindig odaintegetett :) Arik voltak.

GYörgyina te hogy vagy? Javulsz? Amikor legutóbb msn-en beséltünk épp nem voltál túl jó passzban...
na pussz mindenkinek, jó hétvégét!!!

Nincs jelen

#10019 2009-06-12 11:15

aiolosz
Tag

Elgondolkodtam azon, hogy miért van az, hogy nem a nõk írnak családregényeket, vagy " Háború és béke" hosszúságú irodalmi alkotásokat, pontosabban, nem ez a jellemzõ, hanem a férfiak.
Nem végeztem felméréseket, csak sacc/kb, a fórumokon a hosszú lélegzetû hozzászólásokat a nõk írják, de mélyreható elemzésbe a minõséget illetõen nem mernék belemenni, mert itt, ebbõl nem jönnék ki jól...vagy élve ;)
Néha azért elszörnyülködve látom, olyan mennyiséget tudott írt egy-egy leányzó, melynek elolvasása már komoly kihívás, legalább is számomra.
Kéretik nem mást érteni a leírtak alatt, csak az építõ szándékot. A mennyiség nagyon sokszor a minõség rovására megy. Nem mindenki rendelkezik azzal a készséggel, hogy szórakoztató, vagy szórakoztatóan ismeret_terjesztõ tudjon lenni, ha nagyon hosszúra kerekedik az írása és ami fontos, nem errõl a topicról van szó ;)

Nincs jelen

#10020 2009-06-12 13:41

aiolosz
Tag

Érdemes lenne nyitni egy egy "Aranyköpések crohn-colitis témában" címû topicot. Az apropót az adta, hogy ma olvastam Sa-ni-tól a következõ nagyon találó, egy kicsit maliciózus szöveget:
" Addig voltam boldog ember, amíg a "gasztró" szócskáról a "gasztronómia" jutott eszembe, és nem a "gasztroenterológia", amirõl azt se tudtam mi az... "
Igen, ezen lehet lehet sírni, de lehet nevetni is, a szöveg nálam dobogós helyen van, akár én is írhattam volna :)
Bocs, Sa-ni :D
Jut eszembe, volt egy fórumtársunk régebben, akinek a nick neve a "Colonel" volt, padlót fogtam, amikor elõször olvastam, mert ugye a humorérzékünket senki és semmi nem veheti el...

Nincs jelen

#10021 2009-06-12 13:46

roor
Tag

:D

Nincs jelen

#10022 2009-06-12 16:09

Lisa
Tag

Sziasztok,
Luci ez szörnyû, mik nincsenek mostanság!
Sziszi: Danikának JOBBULÁST és vigyázni MAGATOKRA!!! Parancs! Nem ijesztgetni itt minket!
Nori: augusztus 6-9 ig. csütörtöktõl-vasárnapig. Várunk ha úgy alakul.
Aiolosz: számomra mindig is kész rejtély vagy (persze csak is jó értelemben :D ) mivel én nem nagyon írok máshova (élet a sztómával kivételével) csak ide, erre meg azt tetszett :) mondani, hogy nem errõl a topicról van szó, így nyugodtam fogok csucsukálni :D

Amúgy holnap ballagásra megyünk unokatestrvéremnek, pasekkal, és legalább fõzni nem kell , lehet zabbantani ingyen (bocsika Roor a "szólopásért" :D )
Ma neki futunk még egyszer annak a patkánynak hátha ügyesebbek leszünk :D
Ágica: oké én vagyok, csak semmi gond oké?

Mindenkinek szép hétvégét, még jövök!

Nita: TI JÖSZTÖK vagy SEM?

Szerkesztette: Lisa (2009-06-12 16:10)

Nincs jelen

#10023 2009-06-12 18:44

Lucifer
Tag

Halihó!

Drága Aiolosz!
Azt hiszem én is fogok tudni aludni bár irogatok regényeket , de csak ide igy itt olvashatsz csak.:D:D:D:D:D
Különben meg azért irnak regényeket férfiak mert mi nõk a valós helyzeteket irjuk  a férfiaknak pedig olyan jó a fantáziájuk , hogy az regénybe való.:D:D:DEzt tapasztalatból mondom mert sokszor a  Norbi is olyan dolgokat tud kitalálni , hogy Agata Christie is magirigyelte volna.:D:D:D:D
Azért jó , hogy te is itt vagy és irsz nekünk.:D:D:D

Nincs jelen

#10024 2009-06-12 19:38

judy1981
Tag

Hali!

Elõkerültem már én is, ha valakinek esetleg hiányérzete lett volna, de nem jött rá mitõl :D Tegnap késõn értem haza, és már nem ültem gép elé.

Nori: ha nincs kedved, ne menj. Nem hiányzik neked az a tortúra.
Luci: nem semmi. Nem tudom, mi lehetett a szándéka. Ezt egyszer a húgommal is megcsinálta egy barátnõm/osztálytársam. Fater volt csak otthon, de õ szokásához híven lesz@rta, mit csinál a gyerek. Mai napig nem tudom mit gondolt, hogy egy 3 éves gyereket csak úgy szó nélkül elvisz magával játszani. Neki nem volt lánytestvére, úgyhogy valószínûleg ezért szeretett annyira húgommal játszani. Babázott vele, meg ilyenek. Hozzáteszem, hogy mi akkor már kinõttünk a babázásból. Anyámék égre földre keresték, végül az egyik szomszéd látta meg, hogy náluk van. Volt belõle balhé.
Sziszi: hát én annak a dokinak minimum kitekertem volna a... nyakát. Basszus! Mióta hány valaki, ha be van gyulladva a torka?!
Errõl az én sztorim: anno gyermekorvoshoz jártam kb 1 évig, hogy megy a hasam, és mindig a következõket kaptam: "hahaha! Juditkám elfo..d az inad" (feltételezem, ezzel arra akart utalni, hogy lefogyok, és nam arra, hogy lefo..m) + Reasec. Ezt eljátszottuk néhányszor, aztán eljutottam arra a pontra, hogy a Reasechez annyira hozzászokott a szervezetem, hogy már nem használt, majd oda, hogy már nem is mentem hozzá. Aztán anyám bement elbeszélgetni vele, hogy ugyan nem kellene-e kideríteni, mitõl megy állandóan a gyerek hasa? És akkor adott beutalót - szerencsére egybõl - a gasztroenterológiára.

Nincs jelen

#10025 2009-06-12 21:35

sziszi32
Tag

Drága aiolosz, én is úgy vagyok, mint a többiek, hogy magamra vettem, de mégse, hiszen ha nem ez a topic a kérdéses... Egyébként tudatában vagyok annak, hogy én is "regényeket" írok ide, de ha egyszerûen a zuramtól nem jutok otthon szóhoz... :P :P :P
Különben ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe  a Bronte nõvéreket, George Sandot, Jane Austent, Ljudmila Ulickaját, Virginia Woolfot, Szabó Magdát, Fehér Klárát, Bálint Ágnest, Szabó Virágot, Tóth Krisztinát, felvidékrõl Hudák Katalint (saccperkábé most ennyi név jutott eszembe) stb. stb. AZAZ: írónõket! :D :D :D

Nincs jelen

#10026 2009-06-12 22:17

Szimi
Tag

Sziasztok!! Szép estét mindenkinek!! Aiolosz az aranyköpéses topik jó ötlet :D

Nincs jelen

#10027 2009-06-12 22:47

aiolosz
Tag

sziszi32 írta:

"...Különben ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe  a Bronte nõvéreket, George Sandot, Jane Austent, Ljudmila Ulickaját, Virginia Woolfot, Szabó Magdát, Fehér Klárát, Bálint Ágnest, Szabó Virágot, Tóth Krisztinát, felvidékrõl Hudák Katalint (saccperkábé most ennyi név jutott eszembe) stb. stb. AZAZ: írónõket! :D :D :D

Sappho,  крупскаяа és Kosáryné Réz Lola kimaradt  :D Sziszi, a felsorolt kislányok mikor írtak "A Buddenbrook-ház" vagy a "Thibault család" pláne a "Rougon-Macquart család"-hoz hasonló centiben és kilóban is tekintélyes mennyiségû mûalkotást :P

Nincs jelen

#10028 2009-06-12 23:16

Melcsi_
Tag

:D:D csak osztani tudom Sa-ni kijelentését :D

Május 4.-ig nekem is a gasztronómia jutott eszembe a gasztro szóról....majd amikor az SVO-sok közölték h a gasztrora visznek akkor kicsit...hmm elcsodálkoztam h hováá?! gasztro?! Mi a szösz?! A szösz olyan kis izé..:D

Na de értitek..:D

aranyköpéses topik jól hangzik

Nincs jelen

#10029 2009-06-12 23:18

Melcsi_
Tag

Pasek!

Ne hagyd abba a regényírást, iszonyat jókat nevettem a patkányfogós sztoritokon. :D:D (szegény csirkék:D)

Amúgy mindenkinek kellemes hétvégét!

Nincs jelen

#10030 2009-06-12 23:29

Nita
Tag

Halihó!
Az én írásom nem fog a mennyiség miatt minõségileg romlani az biztos :) Olyan fáradt vagyok hogy szinte számolni tudom a pislogásomat...csak azért néztem be mert most két napig nem leszek az uccsó pillanatban sikerült megoldani, hogy ne keljen bemenni holnap melózni, bár így ma kellett megcsinálni a holnapit dolgomat is, amit most érzek keményen, de majd kipihenem.
Lisa! Megyek akkor és majd beugrunk hozzátok! Majd hívlak mert erre a válaszodat már nem fogom olvasni.
Mindenkinek kellemes pihenést a hétvégére!
Ja :) Vavyan Fable a hosszútávon szórakoztató írónõ.

Nincs jelen

#10031 2009-06-13 21:39

sziszi32
Tag

Sziasztok, látom, megint pangunk egy kicsit, de hát ez nyáron, gondolom, nem is olyan nagy baj. :D
Tegnap itt voltak anyámék, és ma pedig az autósuliban az elsõ elõadásomon és vezetésemen is túl vagyok! :O :O De túlélte mindenki. Fõleg én! :D :D
Ma délután pedig gulyáspartiztunk barátainkkal, egy üveg vermut, egy fél üveg ágyas pálesz és némi bor kíséretében. :D :D :D
Mindenkinek szép hétvégét!

Nincs jelen

#10032 2009-06-14 03:11

nori
Tag

Helló,

kicsit fura idõben írok de ez is a jele,hogy kezdek teljsen bekattanni..

Remélem nem én vagyok akinek "szóf..a" van,elég baj ha a porcelánon van:)

A csontjaim lázadank az õrült idõ ellen,egyszer sûvít,zivatar,aztán 30 fok,nem tudom megszokni.

Györgyina jobban vagy? Patkányfogók?:)

KÉSZÜL VALAKI bALATONRA,TENGERRE ESETLEG?

Szép hétvégét mindenkinek!! Különben hány résztvevõ a biztos a talin augusztusban? Megnéztem a házat,nagyon csecse,tényleg tökéletes körtnyezet egy pár napos lauzláshoz jó társaságban... :):):)

Nincs jelen

#10033 2009-06-14 06:37

Györgyina
Tag

Szép napot. Norikám, drágám, jó látni. Sajnálom, hogy fájnak a csontjaid, meg ezt az egész káoszt, ami körülvesz. Jobbulást és végre-végre rendet kivánok belül és kivül is. Én elvagyok, nem a testi baj fáj legjobban.

Puszikállak és sokat gondolok Rád és drukkolok a mielõbbi javulásodért. Puszikállak.

Nincs jelen

#10034 2009-06-14 10:52

Györgyina
Tag

Sziszikém, ment mail és várom a válaszod. Kérlek irj, hogy mi a baj, ha egyáltalán Te tudod? Valószinüleg valami múszaki probléma lehetett. Puszillak és derüs napot.

Nincs jelen

#10035 2009-06-14 12:28

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Én is akarok gulyáspartit!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
A vezetéshez gratula.:D:D

Nóri!
Azért jobban vagy??
Nekem is nagyon fáj  a derekam este szenvedek is , hogy melyik pozició a jó.

Remélem mindenki jól van hiányoznak a csavargók.
Pilli,AkissaSanvito,Nelly,Manó,Ánya, Vicaa,Lisa,Dusy,Youlcsi,Roor,Én,Zotyesz,Optimus,Zolcsi,Norby,Bánatos,Pocak és sorolhatnám még a neveket , de nem is olyan régen keltem fel és most hirtelen ennyi jutott az eszembe.Szóval aki kimaradt az is hiányzik tehát tessenek jönni mert irrrgum - burrrgum.:D:D

Nincs jelen

#10036 2009-06-14 14:40

roor
Tag

Halika!

Józanodok,kéretik halkan beszélni!:D:D:D:D

Nincs jelen

#10037 2009-06-14 16:28

sziszi32
Tag

Luci (ssss), roor aztat mondta (sss), hogy a gulycsipartira (sssss) télleg el fogtok jönni valamikor, ha összekolduljátok a pénzt a vonatra (sssss, roornak fáj a buksija) :D :D :D

Nincs jelen

#10038 2009-06-14 16:57

Györgyina
Tag

Roor, halkan mondom, jobbulást.

Nincs jelen

#10039 2009-06-14 17:07

Lucifer
Tag

Drága leszboszi barátném!
Minek iszik aki nem birja?????!!!!!!:D:D:D
És nem maradok hallkan hanem kiabáááááááááááálok.:D:D:D:D:D:D

Sziszi!
Megyünk megyünk!!!:D:D:D   ssss

Nincs jelen

#10040 2009-06-14 17:32

roor
Tag

Halika!

Nem azt mondtam hogy rosszul vagyok,hanem hogy halkan beszéljetek.:D
Nincs nekem semmi bajom (de azért köszi tyúkanyó :D ).:D
Csak ritka pillanatok egyike a csacsiefektus.:D

Nincs jelen

#10041 2009-06-14 17:48

bánatos
Tag

Luci írta:

"Nekem is nagyon fáj  a derekam este szenvedek is , hogy melyik pozició a jó."

Luci, nekem is fáj a derekam, este én is szenvedek, kereshetnénk együtt a jó poziciót! Nem vagyok semmi jónak az elrontója...:P :):):)

Szerkesztette: bánatos (2009-06-14 17:50)

Nincs jelen

#10042 2009-06-14 19:16

Lucifer
Tag

Roor!

Iá-iá-iá:D:D:D:D:D:D

Bánatos!
Tudsz olyan poziciót ami jó a derékfájásra??:D:D:D:D

Nincs jelen

#10043 2009-06-14 19:17

Lucifer
Tag

Melcsi!

Jó az új avatarod!!!

Nincs jelen

#10044 2009-06-14 19:20

bánatos
Tag

Luci!

Nekem a mozdulatlan hagyattfekvés megfelel....Egyébként is elég kényelmes vagyok! Persze, ha fáj a derekam... :D:D:D

Nincs jelen

#10045 2009-06-14 19:22

kitti60
Tag

Mgetörtént! :O
Leszedtünk egy újabb adag meggyet :D Holnap viszek a suliba igy még jobb lesz a kártyapartizás :P És elvileg megyek estebulizni is, hogy jól kezdõdjön a nyaram :D :D
Pénteken évzáró és megkapom a bizim is :P
Ilyen szép idõbe leégett a hátam, kitettük a medencét, barnulgatok ezerrel :D :D :)
Holnap jön barátosném medencézni, bohóckodunk egyet :D
Nah mindenkinek ilyen klassz napokat ;) :)
És ablakokat nagyra tárni, repülnek a gyümcsik :D

Szerkesztette: kitti60 (2009-06-14 19:22)

Nincs jelen

#10046 2009-06-14 19:38

Melcsi_
Tag

Luci, köszi, gondoltam vállalom a fejem :D:D:D

Kinek hogyan telt a hétvége?

Tegnap egésznap döglöttem, este pedig biliárdoztam egy barátnõmmel, tényleg már 2 hónapja nem voltam sehol...mert vagy kórház, vagy betegszabi, vizsgák, meló...értitek.

5:2-re nyertem :D jipppiii
Klassz volt, jól éreztem magam.

Ma meg kicsit tanultam, nemzetközi marketing...elég uncsi tárgy. vmint a Hõsök 3. évadját kezdtem el nézni, bejövõs. :)

puszi mindenkinek

és aaaah holnap hétfõ :S:S

Nincs jelen

#10047 2009-06-14 19:41

Melcsi_
Tag

Ja és Kitti, ablak nyitva, jöhetnek a gyümik, fõleg meggy....erre a sok vajas pattogatott kukoricára amit Hõsök nézés közben tömtem magamba...már csakis vmi édes/savanyú lédús vmi jöhet. :) elõre köff

Nincs jelen

#10048 2009-06-14 20:22

zolcsi
Tag

Melcsi én a szökés 4 évadát néztem a napokban.Tele izgalommal és hát a vége ....Na de nem árulom el.Nézzétek meg már adja az rtl.

Nincs jelen

#10049 2009-06-14 20:31

aiolosz
Tag

Melcsi_ írta:

Kinek hogyan telt a hétvége?

Alsóõrs, lábáztatás a Balatonba, vitorlás szerelés, rendcsinálás ugyan ott a házban + fõzõcske, Harley-Davidson fesztivál elviselése minden tekinteteben ;)

Nincs jelen

#10050 2009-06-14 20:59

Melcsi_
Tag

Zolcsi :D áááá nem tudod még hogy kivel van dolgod. :D Én is megnéztem a szökés összes évadját, összes részét...na de én sem árulom el h milyen szomorúan végzõdött, bár sejteni lehetett. :) (amúgy én letöltöttem egy fizetõs oldalról)

(Kérek mindenkit ne könyveljen el sorozat függõnek, mert nem igaz:D csak a gyógyulás idõszakát el kellett ütni vhogy:D)

Aiolosz, nem semmi :) Tök jó lehetett, imádom a Balatont. És már vissza és jöttetek, vagy Balatonról írsz? :)
Vitorlázáshoz meg a legjobb idõt fogtátok ki....jó nagy szél volt.

Roor, macskajajj? :D vkinek szintén jó 7végéje lehetett. :D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb