#10101 2009-06-17 10:07

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halihó!

Sziszi!

Hát Dani valóban egy betyár!!!Ennyire nem lehet beadni neki a gyógyszert???Sajnálom , hogy igy szenvedtek a gyogyi szedésével.:(:(
Az viszont jó , hogy ennyit eszik .:D:D
Segitségért kiáltás??Hát nem is tudom , ma már jön haza a  Norbi is és este már megint 3 gyerekkel leszek.Hogy hogy birom hát nme is tudom.Már azon gondolkodtam , hogy õszülés ellen nem hajfestéket veszek hanem egy doboz zománcfestéket és azt öntöm a hajamra mert az legalább tartós.:D:D:D:D

Nincs jelen

#10102 2009-06-17 10:19

sziszi32
Tag

Luci: és a szkinhed divat? Egy csomó hajfestéket megspórolsz vele! :D :D :D
A szirupos gyógyszereket egész jól birja, de ez, amit most írt fel neki a dokinõ (náunk biseptol a neve, húgyúti fertõzésekre) már nem kapható szirupos kiszerelésben, sõt, gyermekeknek megfelelõ összetételben sem!!!!, ami annyit tesz, hogy a felnõtt gyógyszeradag egynegyedét, vagy nem is tudom, mekkora hányadát kell beadni neki. Egyébként a felnõttek is hányingeresek tõle. :( (majd még jövök)

Nincs jelen

#10103 2009-06-17 11:32

kitti60
Tag

Egyik csavargó jelentkezik! :P
Végre a teljes szabadság érzése átjár :D Hétfõ nagyon jó volt..szintén egész nap kártyáztunk :D Délután egyik barátnõmmel filmet néztünk és ESTE pedig a legjobb barátnõmmel elmentünk partizni :) Nagyon jól éreztük magunkat. Remélem az egész nyár ilyen lesz :D Pénteken én is megkapom a bizimet :P Aztán újult erõvel látok neki az angolnak hogy jövöre könnyebben menjen az emelt angol :D De találtam neten egy Brit lányt, velem egyidõs és elkezdtünk levelezni. Addig is gyakorlom az angolt :D Ma délután megint jön a dvdzõs barátosném..ma már medencézni is szeretnénk..mert mióta kitettük azóta nem süt a nap és jéghideg a víz. :D Elõtte még meggyet szedünk aztán a jutalom csokit megesszük.. :) :D

Nincs jelen

#10104 2009-06-17 15:41

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Nem hiszem , hogy nem lehet adni neki akkor valami más gyogyit.Minden gyogyinak van párja és helyettesithetõ.:(:(
Ha valaki egyáltalán nem birja akkor nem kap mást???
Sajnálom , hogy ennyit szenvedtek vele.:(:(:(
Remélem minél elõbb helyrejön Danika  és nem kell szednie.

Kitti!
Pihenj is és ne csak tanulj.:D:D:DMa azért jobb idõ van.
Én nem kaphatok jutalom csokit???:D:D:D:D:D

Egy gyors kérdésem lenne!!Mivel aug tali még messze van mit szólnátok egy talihoz elõbb???
Nem kötelezõ , lehet mini tali is aki tud az jön.
Pl.idõpont júl.4 vagy 11 szombat.
Helyszin a zp hez közel ahol MAyuska dolgozik,vagy egy minitali valahol.
Idõpontot ti is irhattok.Jó lenne találkozni és lehet , hogy vannak olyanok akik ide tudnának jönni és találkoznának velünk mert az aug-i talira nem biztos , hogy eltudnak jönni.
Sajnos lehet , hogy én sem tudok menni.:(:(
Irjatok , hogy mit szóltok hozzá.

Nincs jelen

#10105 2009-06-17 16:42

Lisa
Tag

Sziasztok, csak akartam jelezni, hogy én is megvagyok és élek még (persze csak azoknak írom akiknek hiányzok).
Még lesz egy vizsgám jövõ héten, aztán nem tudok többet foglalkozni a tanulással, ennyi jutott mostanra.
Mindenkirõl kapom az infókat, puszi: Lisa

Nincs jelen

#10106 2009-06-17 18:15

sziszi32
Tag

Luci, minitali lehet nálunk is, legalább belekóstoltok a felvidéki gyönyörûségekbe! Gondoljatok egy icipicit a keletiekre is, nemcsak az van messze, ahol laktok, ráadásul egyeseknek, mondjuk nekem az egész pest és buda éppolyan átlátható, és olyan könnyen orientálódom benne, mintha egy nepáli buddhista panzióban bantu nyelven mesélnék el, hogy merre van a toalett. :D :D :D :D

Nincs jelen

#10107 2009-06-17 19:08

én
Tag

Luci! Nekem a július 4-e szombat az egy remek idõpont! De egy a baj, hogy mindig csak én szavazok. És soha sincs semmi egyik minitaliból sem. Rosszul látom?
Sziszi! Azért talán a toalettet megtalálod mindenféle nyelven. Nem? Ami muszáj :D:D:D! Bár evvel a toalettel én már befürödtem, mert angol nyelvterületen ezt udvariasan csak fürdõszobának hívják.
Kitti! Csoki nekem is mindig jöhet! Jó nyarat! Pihenj rengeteget!

Szerkesztette: én (2009-06-17 19:09)

Nincs jelen

#10108 2009-06-17 19:40

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Azt hittem már vége van minden vizsgádnak.:(:(
Gondoltam , hogy tudsz mindent és csak azért nem xseszegetlek , hogy mi van veled mert mi is tudunk rólad mindent!!:P:P:P:P

Sziszi!
Látod nálatok is nagyon jó ötlet lenne egy minitali.:D:D

Én!
Ez a két idõpont csak példának irtam , de remélem valamelyik összejön.Ha sokan nem is , de páran remélem azért leszünk csak legyenek jelentkezõk is.Nehéz úgy szervezni ha mindenki csak olvas , de nem reagál.:D:D:D:D
Irtam ide is meg a  tali topikba is hátha többen olvassák igy.:D:D:D

Nincs jelen

#10109 2009-06-17 21:16

kitti60
Tag

Luci! Már abból a csokiból egy morzsa sincs :D

Nincs jelen

#10110 2009-06-17 22:13

sziszi32
Tag

Luci, na végre egy kreativ válasz! :P :D :D
Danibetyár beszerezte élete második fejsérülését (az elsõrõl pasek bácsi is mesélhetne, szemtanú volt ugyanis), nekiszaladt a nyitott autóajtó élének! :( Eredmény: tiz másodperc üvöltés, utána mintha elvágták volna, tovább gagyarászott! :D

Nincs jelen

#10111 2009-06-17 23:01

Melcsi_
Tag

Sziasztok!!! Én támogatom a mini talit, szívesen megismernélek Benneteket személyesen is! Holnap 15:00-kor tessék nekem drukkolni, környezet és gazdaság vizsga... :( 

Lisa neked is kitartást a vizsgákhoz!

Sziszi, nagy arc lehet Dani betyár :):):)

Többieknek szép estét, jó egészséget.

Nincs jelen

#10112 2009-06-18 00:01

sziszi32
Tag

http://kep.ivpicture.hu/125704.t.jpg

(a képfeltöltésponthu most valahogy nem mûködik, de ezen megnézheted, hogy mekkora betyár a fiam! :D)

Szerkesztette: sziszi32 (2009-06-18 00:03)

Nincs jelen

#10113 2009-06-18 07:04

Györgyina
Tag

Szép reggelt. Melcsike, ha hiszed, ha nem itt többen is vannak Velem együtt, aki szivesen megimserne. Sziszikém, Danika de nagyot nõtt, de nagyon édes, a DBK nevébenis puszilom a Drágát.
Pityike és egyéb baromfiak hajrá.

Nincs jelen

#10114 2009-06-18 07:23

Melcsi_
Tag

Sziszi, nagyon ari, bár elég kicsi a kép, de máshol már találtam Rólatok több képet :) :)

Györgyina okay :)

Nincs jelen

#10115 2009-06-18 08:40

roor
Tag

Halika!

Látom beindultatok.:D:D:D:D:D

Ismételten megkérnék mindenkit,hogy továbbküldõs sz@rokkal ne bombázzon mert 1:utálom, 2:elakad,mert azonnal kuka, 3:hamar bepöccenek az ilyenek miatt,pedig ez köztudomásúan káros,az áldozatomnak.:D

Nincs jelen

#10116 2009-06-18 08:42

sziszi32
Tag

Györgyina: :D :D
Melcsi: akkor jó! Azon a linken ki lehetett választani, hogy kis vagy nagy kép, asszittem , hogy betudom ide "hozni", nem akartam emiatt "lassitani" az oldal kinyitását, de csak igy engedte a dolgot a gép, hogy csak hivatkozásként jelenik meg a fénykép. :D
Mindenkinek szép napot! :D

Nincs jelen

#10117 2009-06-18 10:33

én
Tag

Melcsi! 15 órakor csak rád gondolunk. Megy a drukk! Azt megmondanád, hogy hova jársz és mit tanulsz? És mi lesz belõled, ha végzel?

Nincs jelen

#10118 2009-06-18 10:43

Melcsi_
Tag

ah skacok nem hiszem el, egy kis stressz és már nem tudok elindulni otthonról...megy a hasam :D  2 bolus adstringens-t keleltt bevennem h el tudjak indulni dolgozni, délután vizsga, a hasam meg még mindig fáj, mégha nem is kell szaladgálni. szuper.

Én: :) Modern Üzleti Tudományok Fõiskolájára járok, kereskedelmi szakra és nemzetközi gazdaságra specializálódom éppen és belõlem tuti csak közgarázdász lesz :D

a vizsga meg környezet és gazdaságból lesz, tele van évszámokkal, szerzõdésekkel, törvényekkel...szal csupa olyan dologgal amiket benyalok, megpróbálom leírni õket vizsgán, vizsga után meg formatálom az agyamból....nekem nem lesz enhéz, hisz néha saját sznapom is elfeljtem.

Tegnap.....tegnap dokinál voltam meg otthon Monoron....kb este 10 körül értem fel a nyugati pályaudvarra....felszálltam a 109es buszra...legelõl ûltem...mögöttem egy 50 év körüli férfi, akkor láthatóan már nem votl szomjas. Kibe köt bele? Belém.....láttam hogy sokszor felém-felém fordul és töpreng vmin, vmi rosszban sántikál, nah több se kellett nekem miután már tavaly decemberben el is kaptak és helyben hagytak....vettem elõ én is sutyiba a paprika spray-m...Aztán 1 idõ után felállt és felém közelített. Gondoltam ha hozzám mer érni lefújom..Aztán nézett és állt és magyarázott nekem hogy mindjárt ad egy akkorát..az a marad 1-2 utas meg csak nézett...de nem láttam semmi jelét hogyha ez nekem esne segítenének....és ugynaott szállt le ahol én...de õ szerencsére már annyira részeg volt h esélye se volt....épphogy tudott menni. Fenéért találnak be állandóan, bizti azt gondolják h a 47 kilómmal könnyû célpont vok....sajna igazuk van.

Nincs jelen

#10119 2009-06-18 10:49

én
Tag

Melcsi! Külön drukk és dícséret is jár neked. A MÜTF nem egy könnyû hely! Csak ügyesen!

Nincs jelen

#10120 2009-06-18 13:20

Lisa
Tag

Sziasztok,
Luci: tudod, hogy én mindig, mindenben benne vagyok, és ha úgy leszek/leszünk, én a magam részérõl nagyon szívesen felruccanok Hozzátok :D :D :D
Igen, sajnos én még nem fejeztem be a "kínszenvedést" és azt hiszem egyre nehezebb, de jó itt lenni és írni, legalább addig sem tanulok :D :D :D Szóval, ha lesz valami biztosabb mondjuk, másfél hét múlva, akkor szólok NEKED!!! Ja kitartást a kölkökhöz :D :D :D :D :D :D :D
JAJ Roor, be ne pöccenj, ne küldjetek semmit, mert baj lesz :D :D :D, de legalább egy picit jöttél morogni! :D
Sziszi: láttam csörgött a telefon, de már csak késõn :(, no mindegy majd csak bepótoljuk, amúgy is lassan, invázió veszély...ja kire is nézve? Tényleg most ránk nézve! :D :D :D
Melcsi: köszönöm, Neked is kitartást, nem semmi mik nem történnek, azért légy óvatos!
Zotyesz: olvasom, hogy megkaptad a következõt, hatását érzed már legalább, vagy még mindig homály, hogy mit alkot Nálad ez a ci..szóval Te tudod mi.
Kitti: jó pihenést, nem irigykedem, mert megérdemled!
Nori: nem tudok bõvebbet válaszolni a kérdésedre egyelõre, de írni viszont amint tudok írok :D

No megyek vissza tanulni, már csak pár nap...
Szép napot

Nincs jelen

#10121 2009-06-18 13:26

Lisa
Tag

Judy: merre kolbászolsz??? :D

Nincs jelen

#10122 2009-06-18 15:55

roor
Tag

Halika!

Lisa drága nem morogtam,csak jó lenne ha tudomásul vennék végre,hogy nem érdekel,nem szeretem,útálom és úgyse küldöm tovább,tojok rá hogy mivel fenyegetnek ha nem teszem meg.:D
Ha valakinek ilyen sok ideje van rá,illetve pénze a vírusírtásra hát üsse kavics,pakolja tele a vincsit virusokkal,de engem felejtsen el.:D
Miért nem pénzt küldözgetnek ilyen lelkesen?:D

Nincs jelen

#10123 2009-06-18 17:20

Szuszidi
Tag

Roorocska pénzt te is küldhetnél adóm a címet! :D:D:D Majd tovább küldjük :D

Nincs jelen

#10124 2009-06-18 17:35

sziszi32
Tag

Jééé, szuszi... mien furi errefelé is látni tégedöt! :D :D :D
Felség, ne akadozzá kifele, jövõ héten szabin vagy, felséges teendõidtõl megpihenheccc! Remélem, robur nem fog téged munkára a költözéskor! :D :D :D

Nincs jelen

#10125 2009-06-18 18:24

roor
Tag

Halika!

Papamaci úgy gondoltam hogy nekem küldjenek/küldjetek sok-sok pénzecskét.:D
Sziszi fõ-fõ talppucolóm,nekem nincs pihi,egy felség mindig felség.:D
Robur meg jobban jár ha engem nem fog be,mert olyan kalamajkát csinálnék hatalmas számtechtudásommal,hogy az internyet is elszállna,nuku lenne világháló.:D:D:D:D
Jobb ha engem meghagy felségesen punnyadni,gazdaságosabban jön ki.:D:D:D:D:D
De azért (tudod te) lesz dolgom mégiscsak valamennyi.:D

Nincs jelen

#10126 2009-06-18 19:24

nori
Tag

Én is nagyon útálom azokat a mostanság naaaaagyon divatos körüzeneteket,fõleg azoktól akik különben nem írnak soha,nem is válaszolnak de ezt elküldik,ilyenkor eszükbe jutok ugyebár,ugyhogy egyetértek Rorral :):):)

Kezdek befulladni,nincs bent levegõ,kiakadok,kiköltözök izlandra esküszöm,nem bírom ezt,ma 30,holnap 19 fok, a csontjaim vísítanak szinte,uh..persze ettõl se ülni,se feküdni kényelmesen nem tudok,morgós leszek..akapunk elõtt itt az unalmas szomszéd csaj a 2 kis gyerekével akik akkor láttak tiszta ruhát mikor kibújtak anyukájukból és megfürdették õket..

Boccs,ez már off lesz, ha folytatom, de nem akarok tombolni csak idegesít,hogy erõvel "barátkozni" akar (hallgatóságot a hazug meséihez amik nem érdeklenek,nem vagyok érintett,meg különben is tudom,hogy kamuzik akkor minek töltsem vele az idõmet????) Csak 1 pl. egyik átjött 2 tojásért,mert nincs,nincs lóvé rá de ebéde kel a gyereknek, aztán másnap anyumnak sztorizgat,hogy több százezer forintos tandíjú magán egyetemre fog iratkozni..jóóó van.

Mindegy.. lelkiekben készülök a 2 hét múlva történõ kórházi létre,addig is még dolgom van,ma este hozzák nagyapám nevelte csirkéket frissen felpucolva de trancsirozni mi fogjuk,szeretem is csak megfájdul a hátam.Állva tudok igazán hozzáférni a nagy késemmel :):):)

Álmodozok a taliról is de 99 %,hogy nem fogtok személyesen megismerni,sajnos..bár remélem tudok azért én is hozzájárulni a hangulathoz,kérlek mindenki csináljatok sok fotót!!!!

Gondolok minden vizsgázóra,még egy pici és vége..aztán pedig lazulás :):):)

Tünetmentes napokat mindenkinek!!!

Nincs jelen

#10127 2009-06-18 20:44

Lucifer
Tag

Halihó!

Gyors bekukk , látom volt aratás rendesen , ezt már szeretem.:D:D

Lisa!
Nagyon jó lenne ha jönnétek ti is!!:D:D:D

Melcsi!
Te merre laksz???
Jönnél egy pesti talira??:D:D

Nincs jelen

#10128 2009-06-18 21:34

judy1981
Tag

Beestem :D

Minitali: a jövõ titka.
roor: Te mint uralkodó, törvényben is megtilthatod a körleveleket. Én is gyûlölöm. fõleg, mikor másról nem is jutok eszébe valakinek, csak mikor szavazni kell a gyerekére, meg nincs kinek továbbküldeni azokat a sz..okat. Ezeknek az a lényege, hogy vannak emberek, akiket azért fizetnek, hogy e-mail címeket, telefonszámokat, egyéb elérhetõségeket keressenek. Õket hívják adathalászoknak. Na már most, ha elindít egy ilyen köremilt, az elõbb-utóbb visszajut hozzá, és mivel mindenki továbbküldi, az emil tele lesz e-mail címekkel. De láttam már olyat is, hogy másolatot kellett küldeni valakinek, így egybõl megkapta az összes e-mail címet. Telefonszámokat pedig különbözõ nyeremény oldalakkal szereznek, ahol vagy sorsolnak, vagy nem, de a számodat add meg, hogy felhívhassanak, ha nyertél...
Melcsi: nem semmi. Mit takar az, hogy helyben hagytak? Megnyugtatlak, hogy itt keleten sem különbek az emberek. Amikor én még kislány voltam... Na jó, annyira nem, de pont gyakorlaton voltam a jelenlegi munkahelyemen, és mikor a barátnõmmel vártuk a buszt, jött egy piréz néni, aki nemhogy szomjas nem volt, de a cipõ talpa is elég gömbölyû volt már, és a cicanadrágba is sikerült begyûrni a hosszú szoknya egy kicsi szakaszát :D Na de ez a néni igencsak haragudott a világra, és megtalált engem is. Még jó, hogy jött a busz. Bár elég lassan ment a felszállás, úgyhogy kaptam az ívet. "Mit tudtok ti az életrõl? He!?" "Nem tudtok mást, csak b...ni" meg hasonló kedves dolgok. Azt hiszed érdekelt, valakit, hogy azt a 40 akárhány kilós csajt mindjárt megverik? Bár szerintem egy lökés elég lett volna neki. Kb 1.20-as járda van azon az úton, de nem sikerült vonalon belül közlekedni :D
De tényleg van benne valami, hogy az apraját nyaggatják állandóan. Mióta kicsit megszedtem magam, kevesebben találnak meg a beszólásaikkal, és a nanók sem engem állítanak fel a buszon. Mondjuk, ha épp nem fáj semmim, átadom én a helyet, de volt, hogy 36 kg-mal a kórházba menet közben felállítottak.
Nori: miért is mész kórházba?

Ma ebéd után elengedett a fõnök, mert alapítványi ügyben tárgyalt az irodában, oda meg én nem kellek. Minek tátsam ott a számat. Így délután adtam kicsit a gépnek, és újratelepítettem az egészet. Már ráfért, mert állítólag tegnap már a hangja sem volt az igazi :D

Nincs jelen

#10129 2009-06-18 23:01

sziszi32
Tag

Azért ez nem semmi, hogy vannak olyan nemtõl és nemzettõl független alakok, akik kiszúrják a vékonybélû kislányokat.. tudom, hogy már csak kontrázok, de annak idején, mikor az én tesóm is cingár kislányka volt, többször is megtörtént, hogy molesztálni, lefogdosni akarták, aztán volt olyan is, hogy hazafelé tartottunk a suliból, arra ment egy részeg, és egyszercsak odarohant hozzá, és belemarkolt a mellébe, aztán röhögve továbbiszkolt. :( Szegény tesómat ez annyira kikészítette, hogy már fényes nappal sem volt hajlandó kilépni az utcára egy ideig, annyira félt (és félõs is maradt). :(
Nori: állj ellen! A végén még bele akar téged húzni valami piszkos kis ügybe! Jut eszembe, egyszer azt mondta valaki, hogyha egy új helyen (munka, lakhely stb.) vagy, az az ember, aki elsõként szólit meg, az "cinkes", kiközösített, legmagányosabb stb., és nem ritkán okkal. :)
Felség: talpad húsleves izû ma este, de még jön rá egy kis borocska, nemsokára! :D :D :D

Nincs jelen

#10130 2009-06-18 23:08

Melcsi_
Tag

Buona serata a Tutti!

Luci monori vagyok de Óbudán (3.ker) élek immáron 4 éve. Úgyhogy nekem simán megoldható ha itt Bp-n szervezitek, de akár Judyhoz is letalálnék Debrecenbe, vagy ahova meg lesz szavazva. :)

Judy, még december 3án hajnali 2 körül történt. Ugye Dec. 2. melinda nap és egy kollégámmal a névnapomat ünnepeltük biliárdozással, kicsit elhúzódott és éjszakai busszal mentem haza ami szokás szerint tömve volt különféle "szép" kis emberekkel...ott nem féltem gondoltam hogy ott senki nem mer belémkötni mivel lennének páran a segítségemre is. Leszálltam ahol lakom már kb 100 méterre voltam otthonról mikor jött szembe velem egy ffi...és elkapott hogy te rohadt k.... és cigivel a kezében elkezdett rugdosni, ütni nem mert épp cigizett...én sikítoztam és próbáltam kitérni tõle. Na mármost volt nálam több mint 20ezer készpénz, a bankkártyám, monori és az óbudai lakáskulcsok, mp3 lejátszó, mobil...szerintetek kellett neki a táskám???? NEM!!! konrétan kiszúrtam a szemét a szöszke fejemmel és az alig 50 kg-mal. hihetetlen.. Aztán szerencsére volt arra egy pár és segítettek...sokkot kaptam, alig tudtam megmondani hol lakom, hazakísértek. Én balfék nem hívtam egybõl a zsarukat...másnap viszont elmentem az ottani gimi kameráinak a felvételeiért, pont premierplánban vette a támadást 2 kamera is!!! Szerintetek??? "jajj sajnáljuk de mi nem rögzítjük a felvételek, a bizt.õr csak nézi a monitorokat" Na így hogy mentem volna már el a rendõrségre? Másnap Ophelie Bretnacher is eltünt a Lánchídról....ááá full kész voltam. Project managertõl kaptam is paprika sprayt és 3-4 hétig vki mindig hazakísért és én este 11 után már csakis taxival közlekedem. Amúgy nem esett különösebb bajom 1-2 lila folton kivül a combomon na meg az ijedtség.
Vonzom a bajt mint egy mágnest.

Nóri, tényleg miért kell kórházba menned??

Ja és jelentem hogy a mai környezet és gazdaság vizsgán elhasaltam. :(

Holnaptól nincs fõnök...cincoghatnának az egerek de...én vagyok a helyettes...1 török és egy portugál srác lesznek a kezeim alatt, vmint jön egy szakmai gyakorlatos egyetemista, neki is össze kellett raknunk holnapra 3 Accounts Receivable-s feladatot és holnap bezárom az egyik konf.terembe telefonnal, persze csalni nem tud, hiszen a cégekkel kell tárgyalni amiket megadtunk. Hihi szóval nincs h felhívom a spanom és lesúgja. :) És ez lesz a jövõhéten is, ellenõrzni mindenki munkáját és segíteni és mellette enyémet és a fõnökömét is csinálni....stressz?! ugyan mi is az?! vizsgák mellé?! hab a tortán...

Sorry Roor hogy lefloodoltam a szobácskád! :D

jóéjt puszik!

Nincs jelen

#10131 2009-06-19 00:28

sziszi32
Tag

Melcsi, az az igazi, ha az a két srác valóban rabszolgád... :P Fényképeket kérünk a holnapi domina-szerepedrõl!! A vizsgák miatt fogadd együttérzésem, de tudod, minden próbatétel megerõsit! Meglátod, a következõ jobban fog menni! :D :D

Nincs jelen

#10132 2009-06-19 07:17

Györgyina
Tag

Szép napot Minenkinek. Milyen szerencsés vagyok, csak kirabolt kétszer a szomszédasszony, de nagyon "kedves" különban, nem bántott fizikailag.  Csatlakozom Roorhoz, aki mégegyszer küld ilyen bugyuta dolgot, azt ha megtudom ki volt, agyonütöm. Én ugyan ráérek, de nincs rá IGÉNYEM. Köszi.

Jó egészséget és boldog napot.

Nincs jelen

#10133 2009-06-19 07:41

Melcsi_
Tag

Sziszi :D Áh nem bántom õket. :D Mellesleg alig bírtam felkelni, 30 perc szundi... a project manager közölte velem h most mivel nincs lilla ne emrjek kórházba kerülni vagy betegállományba....mondtam no para, lázasan is bejövök.

Györgyina, hogy érted hogy nincs rá igényed, már nem akarsz talizni?!

Nincs jelen

#10134 2009-06-19 07:43

Györgyina
Tag

Melcsike: tali ok. Reklámokra, továbbküldendõ badarságokra nincs igényem. Amirõl Roor oly érzékletesen irt. Énis harapok, mint a ló, ha meglátok ilyet.

Nincs jelen

#10135 2009-06-19 07:45

Melcsi_
Tag

Györgyina, okés, akor megnyugodtam ;)

puszi, szép napot!

Nincs jelen

#10136 2009-06-19 08:49

pasek
Tag

Jó reggelt!
Kicsit zavarom itt a vizet, fodrozom a síma víztükröt, mert kedvem lett megint írogatni egy kicsit.
Pityike/Pityesz
Pityesz ugye akkor lett magántanuló, amikor a többiek nem voltak hajlandók õt elviselni, és hát csúnyán fogalmazva szegregálnunk kellett. Az lehetett a baj, hogy valami sérülést szenvedhetett a hozzánk tartó útján, így csak gubbasztott szegényke, és a többiek ezt látva elkezdték csípkedni a hátát.No ezt a kalandot azért úgy tûnik nem tudta következmények nélkül átvészelni, ugyanis kicsi problemák akadnak nála, amit nem iszem, hogy csak a kamaszkor hozott elõ.
Kezdjük ott, hogy lehet el kéne vinni szemorvoshoz, kéne neki szemüveg, mert amikor adunk neki valami finomságot, hát csónyán mellé szokott csattogtatni a csõrével, egyszerûen bele akar csípni mondjuk a salátalevélbe, de 2-3 centit szokott tévedni elsõre. Ez kisebb baj, ugyanis fokozatos közelítéssel rábukik a salátára, nem marad éhen. De ha egyszer elkezd falni!! Mosmá vigyázni kell majd rá, ugyanis nem tudja hol van a határ, és eszik, mint ha kötelezõ lenne mindent egyszerre betömni a begyébe.
Ami sérült lehet valószínûleg, ugyanis mikor elkezdi tölteni, a mejjkasa bal oldala vadul kidudorodik, és a másik oldala lapos marad. Telezabálja magát, utána pedig öklendezik, vagy nem is tudom mit csinál. Áll a lábain, farktollaitól kezdve elindul a testén egy sinus-hullám, és végighalad rajta. Mindezt úgy csinálja, hogy elõször hátrahúzza a fejét, majd mikor elér a "hullám" a nyakáig, lendületbõl elõrenyújtja a nyakát, és kinyitja a csõrét, mintha hányni készülne. Vagy neki is nyombélszûkülete lenne mint "apának"?
Ja, és ilyenkor csak kóvályog, nekimegy mindennek, no nem harciasan, hanem inkább mint aki többet ivott, mint kéne.
Tegnap kivittük a kánaánba, és teletolta a begyét salátával, hagymaszárral, reteklevéllel, és szerintem evett borsót is. Elkényeztetett gyerek, neki van szabad bejárása idõnként a konyhakertbe :)
fogalmamsincsmianeve
Sétáltatás után elkezdtünk vacsit csinálni, mégpedig egy fogalmamsincsmianevét. Lényeg, hogy kelt tészta, sajttal, sonkával, és kolbászfélékkel megtöltve, jobb híján elneveztük buktának, vagy bucinak.
Közben míg kelt a tészta, lementem a patkányfogóhoz, mert a LIC-ben (Local Information Centre, magyarul kocsma) a kertláb szomszéd bátya mondta, hogy látott hozzánk beavászkodni két patkányt, és ez ma, azaz tegnap volt. Lementem, elõszedtem a gyilkos szerszámot. Lisa apukája felajánlotta, hogy égessem ki benzinnel, ne szerencsétlenkedjek újságpapír halommal. Be is mentem a kannáért, nyitnám ki, mikor egy olyan jelenet történt, mit amikor a Tom&Jerry rajzfilmben Tomnak eszébe jut hogy gáz van, de már késõ.
Gáz annyiban volt, hogy számból lógott ki Philip Morris bácsi terméke és az izzott is, én meg készültem kinyitni a benzines kannát. Ajjaj! Hál' Istennek nem égettem le magam, de nem sok híja volt, hogy nem figyelek oda.
Megsült a fogalmamsincsmianeve, errõl itt a kép töltött buci aztán ettünk belõle, vagyis jajj de nagyképû vagyok!! Az én vacsorám két fõtt tojás volt csupán :D De jó volt az illata, és Lisának nagyon ízlett :P
Koleszos dolgok
Szóval vacsora után kimentünk bezárni a pipiket, meg felhúzni a patkányfogót. Persze arra gondoltam, ha a múltkorinak ízlett a lekváros bukta, miért ne ízlene ezeknek a kolbászos.. Kimentünk. (ja hozzá tartozik, hogy annyit sikerült a szárnyasokba belenevelni, hogy ha este van, akkor szépen beülünk a helyünkre) Jobbára sikerült is a nevelés, ha a nevelõ nem vét hibát. Mivel elfelejtettük a karám ajtaját behajtani, nem mindnek volt annyi esze, hogy bemenjen a tyúk/csirkeólba, néhány kiment az udvarra a és az épület sarkánál pecóztak be.
No de kinn nem maradhatnak, ha már a patkányfogót fel akartuk húzni, mert ha hamarabb kelnek, mint mi, akkor még a pipit csapja le a fogó, és az nagyon nem lenne jó dolog. De este volt már, és nem mutattak semmi hajlandóságot a bemenetelre, hát egyenként kellett õket bepakolni. És ekkor értettem meg, hogy miért este kell tyúkot lopni.
Este ugyanis nem mozdulnak, olyanok, mint egy darab kõ, lóg a lábuk, mintha rongyból lennének, és nagyon kussban vannak.
No bezártuk õket, patkányfogót felállítottuk, és itt a végeredmény:

1., Nita, semmiképp se nézd meg a képeket!!! :D
2., Sziszi, tényleg csak az elsõ nehéz, utának sokkal könnyebb, ma is kiteszem a csapdát :D:D

18 éven felülieknek #1
18 éven felülieknek #2

Szerkesztette: pasek (2009-06-19 08:55)

Nincs jelen

#10137 2009-06-19 08:50

sziszi32
Tag

Györgyina, enyhe túlzás önmagadat egy lóhoz hasonlitani, nem? :P Minden gazdi az állatkájára hasonlit, s ha jól tudom, neked nagyon bájos kisállatod van! :P

Nincs jelen

#10138 2009-06-19 09:52

én
Tag

Kedves Fórumos Társak! Jelentkeznék a minitalira itt Pesten. Ha éppen összejönne valami és nem lesz fórum, akkor az e-mail címemen elérhetõ vagyok. Akikkel már leveleztem, azok tudják.
Nálunk ma évzáró, értekezlet és tantestületi záróebéd (kaja, pia) lesz. Utána meg élvezem az édes pihikét.
Mindenkinek szép napot, jó egészséget!

Nincs jelen

#10139 2009-06-19 11:38

Melcsi_
Tag

Pasek :D:D
Lehet hogy Pityesznek is kéne egy csirke gasztroenterológus, lehet hogy reflux beteg. :) Jobbulást neki.

Errõl eszembejut, hogy anno mikor kb 10 éves voltam, Isaszegen nyaraltam nagyiéknál és hát vettek sok-sok kacsát, és az egyik kiskacsának el volt törtve egyik lábikója...többse kellett nekem emg öcsémnek, elhatároztuk, hogy meggyógyítjuk....kapott tõlünk fából sínt a lábára, kapott "ágyat" (mûanyag láda, tele fûvel) és etettük, itattuk, sõt vizeztük is hogy ne legyen melege így a nagy nyári hõségben, mi élveztük, sztem õ is.....mondtuk nagyinak hogy le ne merjék vágni....Erre mire hazaértünk, alig telt el 2 nap, anya elújságolta, hogy donald már nincs, nagyi elintézte...:(:(

Nincs jelen

#10140 2009-06-19 18:12

porshe
Tag

Aiolosz!
Nem leszel hétvégén véletlen Alsóörsön? :)

Nincs jelen

#10141 2009-06-19 18:30

aiolosz
Tag

porshe írta:

Aiolosz!

Természetesen ott leszek, ha el nem visz a <kép> bár pocsék idõt jósolnak :(

Nincs jelen

#10142 2009-06-19 18:42

roor
Tag

Halika!

Szoppancs van,eltûnt a mai termés.:D

Nincs jelen

#10143 2009-06-19 18:42

roor
Tag

Halika!

Jáj nem látom amit elõbb írtam,pedig múlt héten vltam csacsi.:D

Nincs jelen

#10144 2009-06-19 18:48

roor
Tag

Halika!

Egyre jobb,Györgyinából már kettõt látok bejelentkezve (ugyanaz mindkettõ).:D
Na nesze nekem,moderáljak mi???!!!:D:D:D:D:D:D
És továbbra is 06.05.az uccsó hsz.:D

Nincs jelen

#10145 2009-06-19 18:59

Szuszidi
Tag

Itt a teljes termésetek de tény és való jól láttad még fél órával ezelõttig igaz volt! :D

Nincs jelen

#10146 2009-06-19 19:37

porshe
Tag

Sziasztok!

Mindenkinek el akarom mondani a jó hírt. Ma kaptam meg Nóri vérképét és össz-vissz egy csillagocska található benne. A crp 0.74, a vas (a sok sárgadinnye hatására:P) 13,6. Egyedül a ferritinje alacsony egy kicsit,de ez az egy. :D Nagyon örültem neki,nem is emlékszem volt-e a 2,5 év alatt ilyen jó vérképe.

Aiolosz!

Szombaton a focipályán lesz valami meccs féleség olasz-magyar íróválogatott vagy mi, na délután tervezzük hogy lemegyünk. (apa fújja a sípot nekik :D)
Hol a hajókád? Az Elmüben? (Oda ismerõsökkel bejáratos vagyok néha.)
Ja és jó idõt rendeltem,tehát nyugodtan készülj úgy! Mi is a strandot akarjuk célbavenni a csajócákkal.

Nincs jelen

#10147 2009-06-19 19:39

aiolosz
Tag

porshe írta:

Aiolosz!

Porshe, remélem még láttad a "Rézfütyis Baglyot" :)

Nincs jelen

#10148 2009-06-19 19:44

roor
Tag

Halika!

CSIRKECOMBOS NORIBABA GRATULA!!!:D:D:D:D

Már látok,látok...látok.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#10149 2009-06-19 19:47

aiolosz
Tag

porshe írta:

"..Aiolosz! Szombaton a focipályán lesz valami meccs féleség olasz-magyar íróválogatott vagy mi, na délután tervezzük hogy lemegyünk. (apa fújja a sípot nekik :D)
Hol a hajókád? Az Elmüben? (Oda ismerõsökkel bejáratos vagyok néha.)
Ja és jó idõt rendeltem,tehát nyugodtan készülj úgy! Mi is a strandot akarjuk célbavenni a csajócákkal...."

Az ELMÛ melletti TVSK telepen van a vitorlás :D Jó lenne tudni a telefonszámodat, megoldható ?

Nincs jelen

#10150 2009-06-19 21:08

porshe
Tag

Aiolosz igen! Küldöm mailben!
És igen, láttam. ;)

Szerkesztette: porshe (2009-06-19 21:13)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb