#10151 2009-06-19 21:36

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Porshe: naon örülök, hogy a drága pici lány jobban van! :) Azt nem kérdezted, hogy meddig kell szednie a gyógyszert? Nem lehet leállni vele? :(
Ma strandoltunk. "Megnyitott" az újjáépített ardó-strand s.patak mellett, aztat is olyan makovecz stilusúra igyekeztek formázni, mint magát a várost, de ami fõ újdonság, az a tisztaság, eltûntek az összevissza tákolt kétes szagokat árasztó bódék, mindenki "rendes" téglaépületben dolgozik a mi belecskéink megtöltésének érdekében. Danika kábé 3 órán keresztül lubickolt, fõleg a zanyja nyakán lógva, aki ezt egyáltalán nem bánta :D :D :D Ja, mivel ma nyitott a strand, ott derült ki, hogy ennek örömére nem kellett beléptit fizetni. betyárfiam becsülettel kivette részét a sajtos-tejfölös lángosevésbõl, majd pedig ráevett egy adag fincsi sütit, és mégsem hányta össze magát a vizben... Most pedig alvó üzemmódba került, ami nem is csoda, amennyit ez a kópé csintalankodott... :D :D :D
Jólét! Azaz: jóéjt mindenkinek! (én mejek a zurammal pezsgõzni... :P)

Nincs jelen

#10152 2009-06-19 22:35

judy1981
Tag

Sziszi: nem is Te lennél, ha nem szeretnél bõrszerkós domina képeket látni :D
Melcsi: Nem semmi. Pedig a szõke fejed egész okosnak tûnik innen. A lényeg, hogy a biztonsági õr becsületesen végezte a munkáját. Mert ha élesben látja az esetet, a minimum, hogy - ha õ nem is hagyhatja el a helyét - küld segítséget. Biztos jót aludt. :(

Ma én is meglátogattam dottore-t az ízületeim és a megnövekedett porcelánlátogatások végett. De az UH eltérés nélküli, vérképem már már átesik a ló másik oldalára. A vasam kicsit talán magas is. A Hgb esett, CRP nõtt kicsit, de bõven a határon belül van. Megyek reumatológushoz, kivizsgálásra.

Nincs jelen

#10153 2009-06-20 05:40

Györgyina
Tag

Mindenkinek szép és derüs reggelt kivánok.
Na Ti aztán tudtok élni. Capitány és Orsika hawajozik. Sziszikénk a Betyárkájával strandot avat. Ez igen. Melcsikém, mit tettek Veled, mert én egy kukkot sem látok. Nevezd meg az illetõt, megyek és melléesem. Bátorság.
Judy jobbulást a reaumádnak is.Roorka kettõt láttál belõlem? Hát nem mondom, ahhoz képest, hogy itthon sem voltam. De legalább igy találkoztunk. Bár igaziból jobb lenne.
Nórikám, jó egészséget és bátorságot. Gyógyulj meg mielõbb.
Kereszt, pakolj és gyere.
Vicaa: Annababát ezerszer puszilom és szeretettel gondolok Rá is.
Nita: az éjjeli mosogatás ragályos betegég, kérlek térj át a nappalira, mert elkaptam. Köszi.
Zotyikám: hogy a szavadba ne vágjak puszillak.
Árpapa: ugye minden rendben, Édesanyád jobban van? Gyógypuszi röppen.
Szuszidi: érdekes hsz-t irtál. Jó lenne a folytatást is olvasni. Nekem tetszik.
Heninek és a Lurkóknak jó nyaralást, szép idõt kivánok.
Manó, Luci: hiányoztok. Optimális, hol vagy gyönyörúm, agyon ne dolgozd magad.
Lisa, a vizsgákhoz gratulálok, uv. nem a világ vége. Csak tarts ki. Pasek: Pityikének jó egészséget, patkány fúj.
Lisa kutyust puszilom gondolatban.
Szilvike: hova tüntél? Jó volt látni, hogy azért meg vagy. És irj, ha kedved van. Én nagyon várom.
Minenkinek jó  napot és boldogságos hétvégét kivánok.

Nincs jelen

#10154 2009-06-20 10:30

Lucifer
Tag

Halihó!

Melcsi!
Akkor majd megbeszéljük ezt a talit ha visszaáll a fórum , nagyon örülnék én is egy személyes talinak.Pedig nem is laksz olyan messze tõlünk.:D:D

Györgyina!
Vagyok vagyok csak nem irtam tegnap.Nálunk minden okés remélem veled is minden rendben van.

Sziszi!
Jó is  az a  pancsolás és a  lángosról már nem is veszélve.:P:P:P
Élvezzétek amig lehet.Nálunk ma eléggé szar az idõ.:(

Judy!
Nagyon vigyázz magadra te is és gyere helyre minél elõbb!!!!!!

Porshe!
Örülök , hogy Nórinak ilyen jó a lelete csak igy tovább.:D:D
A gyogyival mi a helyzet???

Lisa és Pasek!
Az koleszosoknak kitartást és jó hizást.:D:D
Pityikére tessék vigyázzni .:D:D

Bocsika ha most valakit kihagytam nem volt szándékos , de most keltem és minná megyünk el itthonról.Ma anyukámékhoz megyünk , ott is alszunk , majd csak holnap leszek valamikor , de még a leállás elõtt gyorsan elolvaslak titeket és irok.Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!!
Amig nincsen fórum legyetek jók , ha tudtok és vigyázzatok magatokra!!!!

Nincs jelen

#10155 2009-06-20 10:31

Lucifer
Tag

Györgyina!
Jut eszembe te mit csinálsz itt ilyen korán?????:P:P
Nem tudsz aludni????????

Nincs jelen

#10156 2009-06-20 15:33

Norby1
Tag

Üdv mindenkinek

Az olvasással megint nagyon elmaradtam de pótolgatok
Ahogy elnéztem mindenki jól van és ennek örülök Csak így tovább.

Nálam nincs semmi extra minden a legnagyobb rendben (kopp kopp kopp) remélem így is marad sokáig :)

Nincs jelen

#10157 2009-06-20 20:49

sziszi32
Tag

Sziasztok, hazaértünk mi is. Anyám névnapját voltunk köszönteni, de hogy volt-e benne köszönet... hagyjuk. Danika egy igazi kiscsibész, kiszúrt magának egy nénit a bulin, és el nem mozdult volna mellõle, mindenki derülésére. :D :D Enni viszont egész nap nem akart, a keddi nagy zabálásnak nyoma sincs már... :)
A fórum nélküli idõszakban, remélem, mindenkinek összegyûlik egy csomó mesélnivalója, hogy felségünket megörvendeztethessük a történeteinkkel!
:D :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-06-20 20:51)

Nincs jelen

#10158 2009-06-20 21:06

roor
Tag

Halika!

Nem tudom ma milyen izû a talpam.Sziszi segítenél megmondani???:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Igen,gyûjtsétek a mesélnivalókat,aztán lesz meglepi.:D

Nincs jelen

#10159 2009-06-20 22:21

Agica01
Tag

Sziasztok!
Gyõztem visszaolvasni a sok mindent, nem jutott rá idõm pár napja.

Melcsi, ez szörnyû ami történt! Judyval egyetértek, én is rögtön arra gondoltam, ha a biztonsági õr látta (volna) mi van, akkor azért illett volna segítenie! Vagy csak ilyen naiv vagyok??

porshe, gratulálok Nori vérképéhez, ez nagyon jó! csak így tovább!

Sziszi: ez a Dani tényleg egy nagy csibész lehet! Sokszor a fiamra ismerek benne, az is egy eleven kisördög. Kiváncsi vagyok vajon együtt mire lennének képesek ha taliznának? Képzelem...

A pesti tali idõpontjáról volt már szó? Ha igen bocs, és mikor lesz? Oda lehet el tudok jönni.

Nálunk: a héten már oviszünet volt, így kettesben vagyunk egész nap (majdnem) a babámmal. Azóta hogy vége az ovinak még minden nap megkérdezte hogy mikor mehet már megint? Ja és persze azóta fél7-kor kel, ovi alatt fél8-kor úgy kellett ébresztgetnem hogy keljen már fel!
Különös esemény nincs, továbbra is bõségesen eszek, súlyt már egy ideje nem mértem, sztem nem híztam tovább. Bár ki tudja?
Ma 2-kor (éjjel) keltünk,mert mentünk urammal Ausztriába, és este 8-ra értünk haza.(vásárlás) Jó volt ez a kis 16-17 óra autókázás :D  Ahogy felértünk az autópályára, elkezdett esni az esõ, hamarosan szakadt, és onnan kezdve el sem állt, és haza is hoztuk magunkkal a rossz idõt! :( (Amibõl már nagyon elegem van!)
Utána még játszás Bazsival (mert õt mára anyuék nyerték el), evés-fürdés-lefektetés (gyereket aludni). Most már kész hulla vagyok, de ha most nem írok, akkor megint elmaradt volna egész hétvégén.
Akkor jó éjt mindenkinek, jó hétvégét
pussz

Szerkesztette: Agica01 (2009-06-20 22:31)

Nincs jelen

#10160 2009-06-21 00:11

sziszi32
Tag

Roor: per pill: pezsgõ... :P :P :P
Ágica: én is örülnék, ha végre sikerülne találkozni... Hogy mit mûvelne Dani? Eddigi tapasztalataimból meritve, elõször állna, nézelõdne bambácskán, és aztán kiszúrna magának egy felnõttet (!), akivel rosszalkodásba fog. :D :D :D A nagyobb gyerkõcöknek még nincs türelmük a kicsikhez, ez igy természetes. Bár ki tudja, ha Balázs fiad is olyan kedves, mint te.. :)

Szerkesztette: sziszi32 (2009-06-21 00:14)

Nincs jelen

#10161 2009-06-21 07:00

Szuszidi
Tag

Ágica naiv vagy de nagyon. A biztonságiak fõ feladata az értékek megõrzése nem pedig az éjszaka közepén haza menõ dolgozok védelme. Viszont ha egy bevásárló központban kispéciznek a drágák maguknak akkor nagyon tudnak bunkózni.
Mindegy egy kifordított világban élünk! Majd jön egy jó mosónõ és mint mosásnál vissza fordítgatja majd a dolgokat! ;)

Nincs jelen

#10162 2009-06-21 07:50

Györgyina
Tag

Szép napot Mindenkinek. Bár borus az idõ, csúnya és szomorú, ne engedjük, hogy ráüljön a hangulatunkra. Ez az összebújós, olvasós, zenehallgatós idõ. Hajrá, Mindenkinek. Boldogságos vasárnapot.

Nincs jelen

#10163 2009-06-21 09:12

Agica01
Tag

Szép jó reggelt mindenkinek!! , Kialudtam magam végre :)

Szuszi: hát igen,gondoltam hogy ez nem munkaköri leírása. :) De azért bizakodni lehet, hátha elõbújik egy kis emberség valahonnan...vagy nem?

Györgyina, nálunk ma gyönyörû az idõ, végre süt a nap, és már kezd felmelegedni :)

Sziszi: Bazsi nagyon barátságos, néha túlzottan is. :) Ha meglát egy kisgyereket, kisebb-nagyobb nála az mindegy, már szalad, ölelgeti-puszilgatja. Pedig eztnem minden gyerkõc veszi annyira jó néven. :) Majd elõbb-utóbb csak összehozzuk valahogy :)

További jó hétvégét!

Nincs jelen

#10164 2009-06-21 09:25

Szuszidi
Tag

Emberség az a lassan elfeledett emberi tulajdonság ami megkülönböztet minket más élõ lénytõl. Kihaló félben az emberséges ember.

Nincs jelen

#10165 2009-06-21 09:29

Norby1
Tag

Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nagyon unom hogy hétvégén mindig ilyen sz@r az idõ Persze hétköznap amikor dolgozom akkor 30 fok még árnyékban is Lassan már július és megfagyok Marad a mai napra az olvasás és a tv

Nincs jelen

#10166 2009-06-21 09:43

Melcsi_
Tag

Szép Jó reggelt!

Ágica, klassz az új képed!!! Amúgy szerintem, a biztonsági õr, vagy nem látott, révén hogy alukált.....vagy éppen hát nem tudom mi megy hajnali 2-kor a tv-ben...szóval tv-zett, vagy ugye a bizt.õröknek, mint nálunk a Science park B épületben sincs a bizt.õröknek fegyverük, semmi, tehát fél kijönni...Bár itt a gimi bizt.õre ahogy elnéztem bõven 50 felett volt és szerintem az alkoholt sem veti meg..Mindenestre megúsztam, iszonyat mázlim volt, hogy arra járt egy pár szerda hajnali 2kor! Sajna tényleg annyira sokkban voltam, hogy nem tudtam elkérni a nevüket, telszám, hogy megköszönjem...pedig örök hálám Nekik.

Most kövezzetek meg!!! De msot örülök, hogy 7végére hüvi van stb. mivel még nagyon soakt kell tanulni a jövõheti vizsgákra, melegben nem tudok aludni sem nemhog tanulni....meg ugye akkor fájna a szivem, hogy Balaton, strand, vmi.. De azért Titeket sajnállak.

Sziszi, én tuti full kijönnék és nagy spanok lennénk Dani betyárral :D :D

Györgyina ja ja én is ezt tenném, ha nem kéne tanulnom. :D

Hmmm, nem akartam kidugni az orrom, de mivel original teli patronom van, most bontottam fel, rájöttem hogy papaírom nincs, így sajna el kell mászak vhova nyomtató papírért. :S

További szép vasárnapot! :)

Nincs jelen

#10167 2009-06-21 09:57

Szuszidi
Tag

Hallgassátok a megát én vagyok adásban. Itt a link gyertek! http://www.megadanceradio.hu/index.php?page=musorok

Nincs jelen

#10168 2009-06-21 10:29

Norby1
Tag

Szuszi egy film neked amit szerintem látnod kell ha még nem láttad

http://www.port.hu/rockhajo_the_boat_th … ounty_id=1

Jó zene jó színészek szóval jó film :)

Nincs jelen

#10169 2009-06-21 10:30

Szuszidi
Tag

Kösz majd leszedem valahonnan! Fergeteges szerep osztás.

Nincs jelen

#10170 2009-06-21 14:56

pasek
Tag

Sziasztok!

Gondoltam még írok a nagy leállás elõtt, de persze olvastam is, és nagyon örültem, hogy láthattam Szuszit és Norbyt is errefelé :)

Képzeljézek, pénteken történt még gyilkosság nálunk!
Sziszi, nagyon eszemben voltál, mikor azt írtad, hogy mindig az elsõ gyilkosság a legnehezebb. Péntek reggelre ugye volt még patkánygyilkosság, de ezt fotóval is dokumentáltam. Viszont megcsapott a vér szaga és nem tudtam leállni, remélem nem fajulnak majd nagyon el a dolgok.
Beszabadultam a koleszba. Aljas indokkal. Elõre eltervelt szándékkal. És vittem magammal egy darab madzagot. Elõzõ este eszemben volt egy részlet az István a királyból, miszerint:
"..valakinek holanap meg kell vállni az életétõl! Ó mond, te kit választanál.."
Szóval bementem, az ajtót becsuktam magam mögött, és olyan gonosz kacaj volt az orcámon, mint az Ósztin Póversz filmekben Doktor Genya arcán...
Lehajoltam hozzájuk, erre gyorsan körém gyûltek, kinéztem egy kiskakast magamnak, elkaptam és a hónom alá csaptam. Lábait még kimenetelem elõtt megkötöztem a madzaggal és elindultam a korábban elõkészített vesztõhely felé..
Szárnyai tövénél megfogtam, nyakát a tuskóra helyeztem és egy rövid põillanat erejéig átvillant a fejemen, hogy bocsi haver, halálod elõtt engem látsz utoljára, és tudom nem éred mi ez az egész, mert eddig mindig mikor megláttál, csak jó következett, de most...
Lendítés. Csatt! Kisbalta csigolyát ért.. Egy mozdulat csupán, és vége ifjú életének.
Más kérdés, hogy ez könnyen ment, inkább mondjuk úgy, hogy gyorsan, mert ami utána következett, az már nem volt annyira egyszerû menet.
De végül sikerült megbírkóznom a kopasztás és a belezés-pucolás feladatával is, és konyhakésszé tettem a kiskakast.
Szombaton Lisa nagyija remek levest fõzött belõle, most ettük meg az utolsó falatokat belõle.

Itt ugye csupán a morális dilemmák adtak némi töprengenivalót, meg maga a tény, hogy saját kezemmel most öltem elõször melegvérû állatot. Régebben volt dolgom azokkal a halakkal, amiket kifogtam és megpucoltam, de azok nem adtak ki hangot, kiskapas meg ugye mégis.
Lényeg hogy túl vagyok rajta és csak remélni tudom, hogy a hal-patkány-csirke sort nem ember fogja zárni :D:D:D

jövõ héten, ha nem üzemel a fórum, akkor nem tudok jelenteni a kórházból, pedig nagyon terveztem, hogy megint írok napi jelentéseket, de majd pótolom utólag.
Szerdán lesz a nagy napom, mikor felfújják bennem a lufit, hogy tágítsanak, de elõtte kedden vár még ránk egy remélhetõleg felejthetetlen Depeche Mode koncert, most inkább csak arra koncentrálok.

Kellmes napokat kívánok a fórummentes idõre, mindenki legyen jó és jól, no meg szobatiszta! :P

Sziasztok!

Nincs jelen

#10171 2009-06-21 15:30

Melcsi_
Tag

Pasek! Neked eskü könyveket kéne írnod, hihetetlen vagy. :D
Drukkolok, hogy minden okés legyen a kórházban, jobbulást és jó szórakozást a Depeche Mode-hoz.

Nincs jelen

#10172 2009-06-21 15:46

Lucifer
Tag

Halihó!

Pasek!
Nagyon jó szórakozást a koncerthez érezzétek jól magatokat!!!:D:D:D:D
A kórházban minden rendben lesz , hamar túlleszel rajta!!!!Szoritok és sokat gondolok rád/rátok!!!!
Te kis gyilkos!!:P:PMegérzed egyszer a vér izét és máris gyilkolászol??:D:D:D:D
De a lényeg ami utánna jött, nagyon finom lett a leves!!:P:P:P

Pesti tali!
Látom azér lennénk egy páran igy a leállás alatt gyorsan döntsétek el , hogy melyik idõpont lenne jó .A többség dönt!!
Tehát:::    július 4 .  vagy   július  11 ...
Gondolkodjatok és döntsetek a leállás után kérdezem.

Nincs jelen

#10173 2009-06-21 16:20

Norby1
Tag

Pasek már kezdek félni tõled :P Akik mennek szentkeresztre ajánlanám nekik hogy egy fegyvernek látszó tárgyat tartsanak a párna alatt biztos ami biztos alapon :D
Jó szórakozást nektek a koncerten

Nincs jelen

#10174 2009-06-21 18:50

sziszi32
Tag

Pasek: nagyon érzékletesen tudod ám leirni ezeket a dolgokat, szinte magam elõtt látom egy hitchock-i orditással fûszerezett ama utolsó pillantását a kiskakasnak, kamera ráközelit a szemére, és csatttttt!, a többit jótékonyan nem mutatják, csak a fák adnak visszhangot a mészárlásnak... :O :O :O Szerintem te azon a vasúton pályatévesztett vagy! :D
Azért Lisánál lehet majd érdeklõdni, nem? A depeche-hez jó szórakozást, tudod, hogy Dave-nek sem könnyû, õ is betegséggel küzd... :) Kitartás! És ne kiméld az orvosokat! :D :D

Nincs jelen

#10175 2009-06-21 20:21

Lucifer
Tag

Halihó!

A leállás idejére is mindenkinek nagyon jó pihenést kivánok és tünetmentes napokat.

Nincs jelen

#10176 2009-06-21 20:26

pasek
Tag

Sziszi!
Ha még leírtam volna azt is, ahogyan a csatt után történtek a dolgok...
..asszem kitiltanának innen!
Ízelítõül annyi, hogy a csatt után létezett egy fej, meg egy hót véres balta plusz a kezemben egy fej nélküli lovas, akarom mondani lovatlan lovas kakas. S ugye el tudod képzelni, hacsak nem láttál már ilyet, hogy az rögvest nem mered ki, mint az a bizonyos a võlegénynél a lakodalomban, hanem izibe még táncot lejt, de mondhatjuk úgy is, hogy vergõdik. No mármost ha nincs feje, és... de inkább nem ecsetelem, legyen elég annyi, hogy a texasi láncfûrészesnek kevesebbet kellett mosdania, mint nekem..

Melcsi, ha van kedved még ilyesmiket olvasni, akkor kattincs az avatarom alatti honlap linkre, van egy-két egyetemi sztori is, bár többje itt is megjelent már a fórumon. Ahogy kedvem van, azt az oldalt úgy bõvítgetem, szóval nagyon-nagyon lassan :)

Pesti tali:
Mi nem tudunk szavazni, mert úgy állnak a csillagok, de ha kialakul egy idõpont, akkor meglátjuk, hogy el tudunk e menni. Jelen pillanatban minden a vizsgálatok eredményétõl függ, meg az egyéb elkötelezettségek alakulása, vagyis télleg fogggggalmunk sincs, majd kialakul. (de legalább válaszoltunk :D)
Szóval részünkrõl egy szavazat a 4-ének és egy a 11-ének is.

Szerkesztette: pasek (2009-06-21 20:30)

Nincs jelen

#10177 2009-06-21 22:39

Agica01
Tag

Pasek, nagyon ügyes és bátor voltál! :) Meglásd belejössz hamar és majd abba sem akarod hagyni. :) Pár éve egyszer majdnem megpróbáltam én is, amikor anyósomék csirkét vágtak de aztán mégsem vágtam bele :) Nálunk úgy szokták csinálni, hogy nem vágják le a fejét, hanem csak elvágják a nyakát, és kifolyatják a vérét. És a feje megmarad a csirkének. Igaz, így a vágás után még sokat vergõdik szegényke... na befejeztem. :)
Ja, és érezzétek jól magatokat a koncerten, és a kórházasdihoz meg kitartást!

Lisa, megkaptad a levelem?

A talira szeretnék jönni, de a 4-e elõtti hétvégén is megyek egy kétnapos egyetemi évf. talira, és nem tudom család mit szól ha köv. hétvégén is lelépek két napra. De majd megpróbálom finoman adagolni.

Képzeljétek, megérkeztek  "szeretett" unokatesómék a szomszédba a nagybátyámékhoz, és egész nyáron itt leszenek. ÁÁÁÁÁ (õk azok a kedvesek, akikrõl már írtam korábban, és akinek tökéletes gyerekei vannak, fõleg az enyémmel szemben.) na de majd túléljük biztosan. bár sztem kb. 2 hét után már majd összeveszünk.

További szép estét és szép napokat a fórumszünet idejére is.
Pussz

Nincs jelen

#10178 2009-06-22 07:44

pasek
Tag

Ágica!
Dehogy voltam bátor! Azért választottam a baltás darabolós gyilkos formációt, mert nem mertem elvágni a torkát :S Annak idején láttam, hogy nagymamám hogyan csinálja ezt a nyakelvágós nyiszálós verziót, gondoltam hogy hamarabb végzünk, ha a baltát válaszom. Reméltem nem járunk úgy, mint Hunyadi László esetében és 3+1 lesújtás lesz a végsõ megoldás..
Kitartást kívánok az unokatesódékhoz!!
Mivel nekem szinte nincsenek rokonaim, így nem tudhatom milyen az ilyen "meghitt" rokoni kapcsolat, de erõt és kitartást kívánok!
Luci és Sziszi! (így ABC sorrendben :P)
Köszönjük a jókívánságokat a koncerthez, remélem nem ázunk meg (nagyon)
Most hallottam a (S)láger rádión, hogy ma különös figyelmet szentelnek a Depeche Mode-nak. Mivel nem igen kedvelem a (S)láger rádiót -de a kollegák miatt erre vagyok kárhoztatva- ma külön meglepõdtem, hogy mégis kellemes lehet a napom emiatt.
No megyek munkát imitálni, s azért még meglesem ma, hogy meddig mûkszik a fórum

Ja, és délután házi nyelvvizsgám lesz megpróbálok tudat alatt készülni rá! :D:D

Nincs jelen

#10179 2009-06-22 09:59

sziszi32
Tag

Én is bekuksiztam, hátha itt vagytok még... És iggggen, még itt vagytok! Pasek: látod, még a hétfõ is lehet kellemes! Számomra is az, mert az egyik szlovák tévéadón ma megy a kill bill és azt hiába néztem már rongyosra, de akkor is, mai hangulatomnak megfelel a film békés hangvétele! :P
Ágica: ha történik veled valami rossz, az mindig lehetõséget ad arra, hogy te valami jót kezdjél el! A rokoni közelség sokban hozzájárul a türelem és nyelvelharapás gyakorlásához! :) :) :)

Nincs jelen

#10180 2009-06-22 11:09

Lucifer
Tag

Halihó!

Én is bekukkoltam van - e még fórum.:P:P
Fórum van és azt is észerevetetm kika  függõk.:P:P:P

Pasek!
Talira  jöttök ha tudtok és remélem tudtok.
Kórház minden okés lesz te igazi f......a csávó vagy.Te elviseled a  megpróbáltatásokat csak a  kórházban viseljenek el téged.:D:D:DNo , de mi gond is lehetne??!!Ha bármi van nyugodtan hivjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ágica!
Kitartást neked az uncsi tesódékhoz!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem azért jól vagy.

Sziszi!
Danikával remélem minden rendben van!!!Vigyázzatok magatokra!!!

Nincs jelen

#10181 2009-06-22 12:31

pasek
Tag

No mi újság, beijedtetek?
Tessék próbálkozni, látjátok még minden rendben mûködik :D

Nincs jelen

#10182 2009-06-22 13:42

sziszi32
Tag

Luci: igenis, vállalom, függõ vaok! :P Ez már jó út a gyógyuláshoz (bár az elvonási tüneteimért majd nem felelek!)
Pulyám rendben, már amennyire rendben lehet egy ilyen örökmozgó. Viszont, észrevettük, hogy a cseresznyét nem birja a gyomra. Mindenütt arra figyelmeztetnek, hogy az eper mien rossz, neki attól semmi baja nem lett, viszont a cseresznyétõl rögtön kiugrik a "róka". :)

Nincs jelen

#10183 2009-06-22 18:07

Nita
Tag

Juj, de jó még van fórum :D Siettem ide és gyorsan elolvastam a napi termést :P
Na meg a tegnapit szegény kis kakas..de fini lehetett nyammmm Pasek viszont van még vagy 40 csirkusz nem? Na jó már tuti csak 39... meg a liebling 38 :D ha azt mind levágod a talig tuti sorozat gyilkos lesz belõled ráadásul tavalya a szembelévõ szobában aludtunk....hu akkor velünk kezdesz majd :P Hmmm lehet mégis csak vinni kéne a kutyát?!
Nekem gyanús volt a sztori az elején elég light-os volt mert én is láttam már vágást és a fej nélküli futás a legkeményebb rész. Asszem éhen halnék ha ezt nekem kéne megcsinálni :) Ja ha a vizsgálat után már nem lesz fórum msn-en jelentkezzetek majd!! Tavaly volt hogy 5-6 msn-eztünk együtt olyan volt mint egy chat. :)
Luci nekem jó a 4 vagy 11 is, szóval döntsétek el :)
Sziszi jó kis hangulatod lehet ha kill bill illik hozzá! Tényleg remélem a nyári talira te is jössz?!
Melcsi még csak ma olvastam vissza a dolgokat itt, hát vigyázz magadra az utcán nem semmik történnek veled!
Bár nem csodálom olyan alakok mászkálnak estefelé, hogy néha engem is kiver a frász mikor késõn jövök haza.
Na ha már nem találkoznánk a leállás miatt mindenki vigyázzon magára!!!

Nincs jelen

#10184 2009-06-22 18:28

Melcsi_
Tag

Ez egy szõrnyû nap volt....stressz, stressz, stressz hátán :S:S:S:S 

A holnap érdeklõdés hiányában elmarad!!!!!!!!!!!!!!

Hezitálok....még mindig munkahelyemen vagyok...hogy maradjak-e tovább és tanuljak itt a holnapi nemzetközi marketing vizsgámra, avagy másszak haza és majd otthon folyt.köv....

Itt nyugi van, mindenki hazament, tehát tudnék....de késõn érnék haza.
Otthon meg minden elterelné a figyelmem + ha bevacsizok akkor még be is alszok tuti ZzZzZz

Hmmm, maradok....egy icipicit.

Nita, én paprikaspray-el mászkálok, nem érzem magam tõle biztonságban....de vmivel jobb, próbálom meghúzni magam, nem feltûnösködni, de csakazértis mindig betalálnak.....:S

Holnap tessék neked drukkolni vhogy 14-15 óra között...muszáj átmennem a vizsgán...grrrr..

Pasek, vizsgák után mindenképp beleolvasok a kis honlapodba :)

Mindenki take care!

Nincs jelen

#10185 2009-06-22 19:34

sziszi32
Tag

Nita: ha minden jól megy, akkor igen. Meglátjuk, hogyan alakulnak addig a dolgaink, de menni szeretnénk! :)
Melcsi: remélem, még birod cérnával. Annyira meghoztad a gusztusom stephanie meyer-re, hogy le is kapkodtam valamelyik portálról, és olvasom is majd, ha lesz egy kis olvasásra szánható idõm. :D :D
Jó nektek, pösti úrinépek, talizhattok bármikor... :(

Nincs jelen

#10186 2009-06-22 20:27

Melcsi_
Tag

Sziszi :D:D függõ leszel, nem fogod tudni letenni!!! Mi lesz így szegény Dani betyárral?!
Tényleg míg kórházban voltam kiolvastam a Twilight-t meg a New Moon-t, és alig várom az Eclipse-t :D:D na meg a New Moon mozi változatát.

ja mellesleg hazafele x@rrá áztam :D brrr, fázok is

Nincs jelen

#10187 2009-06-22 20:47

judy1981
Tag

Fórumfüggõ jelentkezik :) Kicsit zajos napok következhetnek, úgyhogy a leállás miatt fel sem tûnik majd, ha nem leszek itt.
Ma elmentem a háziorvoshoz, hogy a pénteki papírjaim alapján adjon beeeutalót a helyi reumadokihoz, de azt mondta, inkább menjek Debrecenbe. Így a héten reumatológust kajtatok :D Én is úgy gondoltam, hogy talán nagyobb arcokkal kellene kezdenem, mint ez a doki. Bár egy crohnos ismerõs pont ma panaszkodott, hogy a betegsége miatt nem ad neki semmi fájdalomcsillapítót. Ez azért már túlzás...

Melcsi: igyekszem nem elfelejteni.
Sziszi: Kill Bill? Lavort tegyél a TV alá :D Én csak az utolsó 5-10 percet láttam, de az nem volt vérszegény. :P
Pasek: azért át ne menj már Dexterbe! :D Õ is kisállatokkal kezdte :D

Nincs jelen

#10188 2009-06-22 22:24

pasek
Tag

Itt Dexter!
Voltam ma nyelvizsgázni :P
De nem volt komoly, csak amolyan nyelvvizsga-light, szóval még nem lenni folyékony inglis.
Melóhelyem befizetett egy tanfolyásra, és prezentálnom kell a végén egy nyelvvizslát, avagy visszafizetem a tanfolyás árát :S
Ez csak amolyan csak hogy tudd, hogy értsd féle házi nyelvvizsga volt, ahol el kellett mondanom, hogy miért is szeretek a Hungarian Railway Company-nál dolgozni, (called MÁV) meg miért a nagynéném a nagynéném, ilyesmi.
De ez csak alapfogú, viszont belekapatam az ízébe, úgyhogy majd saját szakállamra megyek tovább, rájöttem, hogy mennyire buta vagyok még angolból...
Lisától megkérdeztem, hogy írunk-e valakinek valamit még, és elkezdte, hogy soroljam akkor...?? :)
Ágica (azt mondta nem kell kiemelni :P) megy mél, igyekszik :)
Ja és nagyon fontos, hogy aki akar érdeklõdni telefonon az nyugodtan hívhatja :P
Nita (ez megin' én) nem fogok bántani senkit, csak minden éles, helyes, tompa-nehéz, harapós, reszelõs tárgyat vigyetek el a közelembõl :D Ígérem halálra nem itatok senkit!!
Sziszi Ha Dani hánykolódik a cseresznyétõl, akkor adjatok neki "Magozott cseresznyét", bár az nem enyhén mondjuk úgy piréz-ellenes szövegekkel megáldott "zene"-kar. Ha gondolod keress rá a lyútjúbon, de azért gondold meg
Luci Az hogy kórházban mennyire vagyok faja csávó, majd meglátjuk.. Volt már hogy gyomortükrözés közben -mivel beszélni nem tudtam- befenyítettem õket a jól megszokott mutatóujj integetéssel, hogy nana, vigyázzatok magatokra, ez már fáj! Erre a doki visszaintegetett lábbal, mert csak azt láttam oldalt fekve, na pfff...
Norby Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a nyári talira, de remélem nagyon jó okod van rá. Csak tudod így nálam marad még mindig a tavaly itt felejtett törülközõd :P
Feneséges Fennség Azért hogy alig futunk itt össze, gondolok Rád, és Lisa is azt mondta, hogy oké ez tökéletes. Lisa ezerszer gondol Rád, és jelentkezik, hogy mikoron alkalmas neki a napokban
Egyebek iránt az utsónak tartott vizsga 4-es lett, s ezzel ezen vizsgaidõszak bevégeztetett részérõl.
Most mondja, hogy be ám :D
Ja árulkodok kicsit: Lisa éppen játszik a céges telómmal, nagyon remélem, hogy eléri a 700.000 pontot Quadrapopban :P No én annak még a közelébe sem jártam soha! :(

Befejezem billentyûzeten kierõszakolt szófofásomat, mert megint csak telefirkálok egy nagy rakat helyet, de mostanában valahogy nem bírok magammal.. ..s Lisa is mondja már nagyon, hogy fejezzem már be :P
No jó éjt Nektek!

ui.: viszek kórházba gépet meg netet, úgyhogy akit elérek, annak jajj ám, lehet bekapcsolom az ezer éve elfeledett MSN-t is, és ezt lehet fenyegetésnek is venni :P

Szerkesztette: pasek (2009-06-22 22:29)

Nincs jelen

#10189 2009-06-23 12:34

Melcsi_
Tag

vizsga para vizsga para viszga para...

de ez az elsõ olyan vizsgaidõszak, amikor a vizsgák elõtt nem vok rosszul és nem kell reasec és társait szednem, hmmmm :) ez klassz

Dexter! Betegeket a kórházban ne gyilkolássz.

Djudy jobbulást Neked!!!

Többeknek meg szép (esõmentes) napot.

Nincs jelen

#10190 2009-06-23 13:08

zolcsi
Tag

Itt süt a nap.:D

Nincs jelen

#10191 2009-06-23 13:12

én
Tag

Pasek! Te egy egy "fenyegetõ" ember vagy. Hol a fórumtagokat fenyegeted az MSN-el, hol a patkányt, hol a szegény napközis csirkéket. Nahát. És mit mond erre a polgári törvénykönyv?
No jó! Azért légy türelmes a kórházban és ott hagyd, hogy veled erõszakoskodjanak. Ja és gyógyulj, drukkolunk neked. Ha hiányérzeted lenne a kórházban, küldöm neked a pesti patkányokat!
Judy! Számomra te voltál az egészség, fiatalság mintaképe. Betegnek lenni? Ne máá...... Kívánom, hogy találj egy fantasztikus reumatológust és gyógyulj meg mihamarabb.
Melcsi! No para! Egyszer csak sikerülni fognak a vizsgák. Ha izgulsz, attól nem biztos, hogy jobb lesz. Majd számolj be!
Ágica! Hogy van Bazsi szeme? Hogy álltok a szem-projekttel?
Hogy bírjátok ezt az eszméletlen sz@r idõt? Én már pocsékül. Javasolnám az idõjárásnak, hogy találjuk meg már azt az arany középutat!
Minden itt meg nem említettre szeretettel gondolok!
Lisa! Nagyon ügyes csaj vagy! Gratulálok a vizsgaidõszak végéhez!
Eseménymentes, betegségmentes, pihenõs napokat kívánok mindenkinek!

Szerkesztette: én (2009-06-23 13:45)

Nincs jelen

#10192 2009-06-23 13:14

én
Tag

Zolcsi! Küldjél napocskát! Ide vele!

Nincs jelen

#10193 2009-06-23 14:01

Agica01
Tag

Sziasztok!
MI megvagyunk, változás semmi. Bazsa most alszik, én meg megyek kajálni! Azt hittem ma már nem is tlaálok fórumot.
Pasek: én türelmes vagyok, kivárom a levelet. :) Lisa, grat. a vizsgádhoz!!

Én: pénteken délelõtt megyünk szemkontrollra, akkor lesz 1 hónapja hogy ragasztva van. Én is kiváncsi vagyo, hogy mit mond majd. Majd beszámolok.

Ami az idõjárást illeti, nekem is tele van vele a ...  mindenem. A legrosszabb a napi 20 fok ingadozás. Nem baj ha nincs is nagyon meleg, csak már NE ESSEN AZ ESÕ!!

Na szép napokat.
Pussz.

Nincs jelen

#10194 2009-06-23 15:16

judy1981
Tag

Hogy boldoggá tegyem a pöst népet, Zolcsi írása óta - 10km-rel erréb - már nem süt a nap. :( Nem tudom mikor láthatom meg az otthoni - 10km-rel arrébb - eget is :( Ma mindenki mindent azonnal akart, úgyhogy még most is megyünk ki házhoz aláíratni :(

Én: nem voltam én sosem az egészség mintaképe, csak sosem volt új a nap alatt, amit megoszthattam volna. És nem voltál itt 1 évvel ezelõtt. Holnap lesz 1 éve, hogy szabadlábra helyeztek a tavalyi 2. mûtétem után.
Az ízületeim mindig is fájdogáltak, de sosem állandóan. Most meg ezzel kelek, ezzel fekszek. Ma meg is biztattam a kisfõnököt, hogy kivizsgálás miatt kevésbé leszek beszámítható. :P A héten már nem megyek, mert:
1.§ költöztetik a reumatológiát, minek menjek bajnak, mikor õk sem tudják, hol vannak.
2.§ kollégát be kell tanítani, hogy helyettesíteni tudjon, amíg és vizsgálatokra járok, + jövõ héten lesz egy ellenõrzés, amire össze kell a héten szedni mindent, amit kérnek.

Nincs jelen

#10195 2009-06-23 15:42

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziasztok függõ társaim!!:P:P:P
Juhhhééé van még fórum!:D:D:D

Nita!
Jövõhéten pontositjuk az idõpontot és még annyi kellene , hoyg hány órakkor kezdõdjön??!!!!!

Pasek!
Ha kézzel ha lábbal , de tessék fenyegetni ha fáj!!!!:D:D
Remélem a kajához csak mûanyag evõeszközöket viszel mert akkor talán senkinek nem esik bántódása!!:D:D:D
Gratula  a vizsgádhoz!!
Lisa!
Gratula a vizsgádhoz , most akkor jöhet végre  a pihenés!!!

Sziszi!

Pulyádnak ezer puszi!!Lehet , hogy a cserkó héját nem birja megemészteni.:(:(
Vagy nem rágja meg rendesen.

Judy!
Mihamarabbi jobbulást és remélem elõbb vagy utobb eljutsz ahhoz a fránya dokihoz!

Melcsi!
Ne vidd túlzásba  a melót és remélem sikerült  a vizsgád!!!:D:D

Nincs jelen

#10196 2009-06-27 15:41

Norby1
Tag

Ismét mükszik a fórum :)

Nincs jelen

#10197 2009-06-27 20:40

camy
Tag

Sziasztok! Van valaki aki pécsi? Szívesen beszélgetnék olyanokkal akik Pécsen, vagy a közelében laknak. :-D Szükségem lenne barátokra. Én colitis-es vagyok, lassan 3 éve. Ha valakinek van kedve, írjon. Nemigazán ismerek a fórumon senkit. Van elég bajom, de nekem, csak megértésre lenne szükségem, semmi másra. Ezt az egyet senkitõl sem kapom meg.

Szerkesztette: camy (2009-06-27 20:56)

Nincs jelen

#10198 2009-06-27 21:37

pasek
Tag

Hehe, ismét itt :)

Örülök, hogy újra olvashatlak Benneteket, de tényleg, ez most nagyon-nagyon jó érzés!

Akit érdekel a "tágításos" sztori:

Kissé elhúzódott minden.. Szerdán reggel nyolcra bementünk a kórházba, ahol azzal fogadott a doktornõ, hogy meg kell kérdeznie telefonon, hogy megérkezett é már a ballonom, ugyanis külföldrõl kellett rendelni, és két napja már az országban vagyon, de a kórházban még nem látták se hírét, se hamvát. No a hmva se lett aznap, megbeszéltük, hogy holnap veled ugyanitt (ugyanekkor), addig szabadság!
Sikerült is kellemesen eltölteni az idõt, nyomtunk egy kis kirándulást a Széchenyi-hegyre, meetingeltünk hatalmas palacsintákkal, és belefutottunk egy hasonló egszakadásba, mint elõzõ este a Depeche Mode koncerten. Errõl majd írok még, mert rettenetesen fergetegesen kellemesre kerekedett.
Másnap szintúgy nyolcra be, délután egyet ütött már az óra, mire lett ágyam is (Lisa szerint a lehetõ leggázabb  szobában, bár én nem fogtam fel ennyire tragikusan a dolgot - akkor még) Eltelt a délután és az este is, méghozzá úgy, hogy a szobatársak csak annyit láttak belõlem, hogy néha bemegyek a rubik kockáért, vagy egy korty innivalóért, de egyébként kinn a folyosón hesszeltünk, meg is kérdezték, hogy mi kire várunk, avagy miért ott csövezünk :)
Aztán jött az este. Jó 11ig olvastam kinn a folyosón, aztán bevettem két Hova tablettát, aminek mellesleg rettenetesen izzadt lábszaga van, ugyanis aludni szerettem VOLNA. Itt jön a képbe M. bácsi.
M. bácsi valahol 70 és a halál között lehetett. ALvási dolgait a következõképpen adta elõ: Szigorúan hanyatt fekve aludt, ugye hogy a horkolást a lehetõ legmagasabb hatásfokkal mûvelhesse. És úgy nyomta a kisöreg, hogy szimpla horkolás, majd egy-másfél perces néma csend, és egy kirobbanó fenomenális horkantás úgy megcifrázva, hogy Süsü ehhez képest sehol sem volt még fénykorában sem. És M. bácsi ezt elõadta 10 perces periódusokban, szóval a két árva szem Hovától maximum szájszagom lett, de nyugalmam semmiképp.
Reggel branül, vérvétel, kis vizit, ahol elmesélték, hogy valszeg még délelõtt sorra kerülök. Aztán kidrült, hogy el kellett látni két sokkos állapotú vérzõ beteget, 2 endoszkóp üzemelt az egész osztályon laza 40 perc fertõtlenítési idõközzel két beteg között, majd az az infó is eljutott hozzám -persze utólag- hogy engem az egész napi program végére hagytak, mert ilyesmit nem mindig csinálnak, és hát érdekes, többen is kíváncsiak rá. No ezek fényében délután egy után behívtak, jól elpoénkodtunk, hogy akkor most végre legális drogot kapok, megjött végre a nagyember is, aki végezte a dolgot, no akkor csapjunk a lovak közé, azaz nyeljél barátom.
Letuszkolták a slagot, most is finom volt mint mindig, aztán egyszer csak nagy ováció, ugyanis át tudták gyömöszölni a szûkületen az eszközt, amire másfél éve nem volt példa. Akkor közben gyorsan megbeszélték, hogy minek tágítani, ha a legnagyobb ballon 14 mm-es, az eszköz pedig maga eleve 11, azért a 3 mm-ért nem kínlódunk, így is berepedeztem a tuszkolás során.
Végén megkérdezték, hogy meg akarom e nézni a felvételt. Naná, vicceltek?! Edig ilyet csak a nésönáldzseográfikon láttam, na had menjen. Visszatekerték, de túlszaladt, így megmutatták az elõttem lévõét is, egy referenciafelvétel gynánt, hogy ilyen az egészséges, ilyennek kéne lennie.
Majd jött az enyém. Hehe. A gyomrom tényleg jól megnyúlt amiatt, hogy erõlködött a kaja átpaszírozásával a szûkült részen, olyan, mintha két gyomrom lenne. Egy alsó, és egy felsõ. A szûkület meg olyan, mint egy nagy összegyûrt párna, ebbe beledöfték az endoszkópot, kicsit mocorgatták, majd sötétség és már látszott is a nyombelem belülrõl, ami nem egy szép látvány, de azt mondták, hogy ilyennek kell lennie, nagyjából olyan, mint az öreg mamák fodros-rózsás fürdõsapkája. Mikor visszahúzták az eszközt, látszott, hogy az áterõltetéstõl megvérzett a "kispárnám", mutattak még foltokat, hogy ilyen a gyulladt nyálkahártya, bemutattak egy-két fekélynek, bár nem köszöntek, de mosmá tudom hogy néznek ki. Mielõtt kihúznák a gyomorból az eszközt, az endoszkópot "U" betû alakban visszafordítják, így látszik a gyomorszáj is, magyarul látszik maga a csõ, ahol bejön a gyomorba, tehát visszatekintenek. Azán ki a szabadba. (Ja, és télleg vannak lyukas fogaim :P)
4 után hazaengedtek, hétfõn megyek vissza remire. De este még betoltam egy hatalmas sólett konzerv felét (reggelire a másik felét) gondolom nem kell ecsetelnem, hogy még most is fingok, mintha muszáj volna :)
No, ismét megfeledkeztem magamról, bocsánat érte.

Mindenkinek kellemes fórumozással (is) eltöltött további szép napokat kívánok!

Nincs jelen

#10199 2009-06-27 22:13

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Ti is kaptatok a levélbõl?

2009. augusztus 1-tõl az OEP megszünteti a sztómasegédeszközök ingyenességét, bár a tárgyalások még folynak, de a 10%-os térítési díj (10 000 - 15 000 Ft) a maximum pont jelenleg. Ezért a Magyar Sztómaterápiás Nõvérek Egyesülete úgy gondolja, hogy próbálunk egyéni, személyes hangvételû levelekkel bombázni a sztómaviselõktõl ami alátámasztaná, hogy akármilyen betegség miatt alakítják ki a sztómát, az akkora terhet ró, amibe ez a térítési díj nem fér bele. Kérünk mindenkit, akit érint és szeretne reagálni, és elmondani a miniszternek a véleményét errõl, írjon és küldje el a levelet (ha lehet névvel) az orbanandi@vipmail.hu, vagy a patai@oncol.hu, vagy akár a sztomanoverek@gmail.com címre, még a hétvégén, mert hétfõn (29-én) reggel megy a csomag a Minisztériumba.

Nincs jelen

#10200 2009-06-28 10:34

Lucifer
Tag

Halihó!

Én is bekukk és lám van fórum!!Juhhhhhééééé!!!:P:P:P:P

Pasek!
A lényeg , hogy tüúl vagy rajta és minden " oké!

Roli tegnapi mûve!
Nagy csendben bement a fürdõbe a kád elé rakta a dobogót és bemászott a  kádba.Innen már minden könnyedén elérhetõ.:P:PLevette az apja samponját a felét kinyomta majd elvette  a fogmosópoharakat fogkrémeket .A kád tele fogkefével és fogkrémes graffitivel.:D:D
Remélem mindenki jól van és ezt a kis idõt mig nem volt fórum kellemesen töltöttétek , tünetmenrtesen és ami a lényeg nme jelentkeztek még az elvonási tünetek.:P:P

Nincs jelen

IBDoktor

Láb