#10201 2009-06-28 11:31
- Szuszidi
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Jó takarítást és rom szedegetést! :D:D:D
Nincs jelen
#10202 2009-06-28 13:10
- Nelly
- Tag
Ahoj :)
Szia mindenki..régen voltam,és gondoltam a legfrissebb infóimat csakis itt osztom meg veletek.mert tudom Roor kedvenc témája :)
Szóval voltam Debrecenben a dokimnál kontrollon és minden rendben egyébként és én már teljesen abban a hitben voltam,hogy most már tuti a diagnózisom..de úgy tûnik mégsem..szóval mostantól semmi gyógyszert nem kell szednem és szeptemberben megint bekukkantanak..vagyis újabb tüki vár rám..komolyan mondom már gyûjtöm õket...
Szóval ez alatt a 2 hónap alatt hátha begyullad vagy mit tudom én és akkor meg lesz a diagnózis..ha nem akkor meg nem tudom mi lesz vizsgálnak tovább,hogy mi lehet a bajom..
De nem estem kétségbe meg nem is érdekel csak már unom ezt az egészet..viszont hála jól vagyok..tehát ez legyen a legkevesebb :)
Ennyit az egészségügyi állapotomról..
Amúgy dolgozgatok sokat,tegnap voltunk kapcsolat koncerten és szereztem szép sárga labdát :)
Jól éreztük magunkat csak rossz helyen álltunk mert mindig mindenki minket akart fellökni..
Nos röviden tömören ennyi..olyan nyomi vagyok ma,hogy inkább megyek szundizni egyet :)
NAGY PUSSZ MINDENKINEK :)
Nincs jelen
#10203 2009-06-28 21:53
- Nita
- Tag
Hurrá látom van fórum!
Köszi Robur a gyors munkát neked és akkor most aludj is éjjel valamit !! :P
Pasek örömmel olvastam a hsz.ed és jó hogy ilyen "simán" ment a dolog!
Bocsi tõlem most csak ennyi telt taccson vagyok letarolt valami baci fekszik-alszik volt egész nap és már megyek is vissza asszem! :) Jó volt újra olvasni itt majd jelentkezem a hétvégi talit is pontosítjuk akkor!
Most még kicsit tesztelem :P a chatet Zotyesszal ha valaki erre jár köszönjön be oda is!
Nincs jelen
#10204 2009-06-28 22:11
- judy1981
- Tag
Hali!
Ne feledjük megdícsérni Roburt, mert olyan ügyes volt, hogy a teljes fórumot át tudta menteni, és semmi sem veszett el :D
Luci: fotó nem készült a Roliról?
Pasek: magyarul úgy jártál, mint én. Csak nekem azt mondták, azért hagynak a végére, hogy a többieknek ne kelljen végigvárni, mert hosszú lesz.
Aztán kiderült, hogy a passage során, csak egy kis salakanyag szûkíthette a pályát, mert ott bizony nincs olyan szûkület, amit némi tuszkolással ne lehetne megoldani. :D
Nelly: hát nem tudnám eldönteni, hogy ez most neked jót jelent-e, vagy nem?
Nincs jelen
#10205 2009-06-28 22:26
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Lisa reménykedõ "kismama" én meg reménykedõ "kispapa" lettem. 5 napig nem voltunk itthon, s mire hazaértünk, Petra a papagáj tojó ki se mozdult az oduból. Megcáfolhatatlan jelei lettek, hogy bizony tojt, és nem csak amolyan kis fekete-fehéret, mint a papagáj ürülék, hanem tojást!
Olyannyira kotlik, hogy csak na! Tegnap este pölö Lisa nem tudott Petrától elaludni, mert 10 percig nyugiban ült, majd 10 percig kavargatta a tojásokat (de lehet, csak egy van, egyet ugyanis láttam) És ezt csinálta egész reggelig, sõt egész nap. Olyan, mint a kaszinóban a rulettasztal :D
Szóval szorítsatok, elvileg kb. 18 nap a kotlási idõ. (mert ugye lehet záp, és terméketlen is a tojat, meg sok egyéb rizikó)
Nita
Jobbulást kívánok elõször is, és emelett még egyszer nagyon szeretném megköszönni a papagájos könyvet, most igen nagy hasznát veszem!
camy!
nem tudom segít e Neked, de van egy iwiw-es lapom, crohn_colitis kukac freemail pont hu alapján megtalálhatod, egyébként Cécé a becenév, hátha találsz ott olyan emberkét, akivel tudnál beszélgetni és a közeledben él.
Ja, és a fórumon is rákereshetsz a Pécs "kifejezésre"
Nálam ez az eredmény jött ki
Szerkesztette: pasek (2009-06-28 22:35)
Nincs jelen
#10206 2009-06-28 23:05
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Most látom hogy újra van fórum, és hogy már sokan megvannak.
Pasek:
örülök, hogy túl vagy rajta, és hogy minden jól alakult. A papagájnak majd szurkolunk. Nekem is voltak anno, s tojás is volt, de aztán nem lett semmi...
Ja, és a koncert? vagy írtál róla valahol bõvebben?? azon kívül hogy eláztatok...
Luci: ez a Roli is egy nagy csibész lehet!! :)
Nita, jobbulást!
Camy, én pécsi vagyok, írj privit, és akkor beszélhetünk meg akár találkozós idõpontot is.
Rólunk:
végre eldöntöttük, hogy hova megyünk nyaralni, ami nehéz volt, mert a férjem naponta máshova akart menni. Debrecenbõl indultunk, aztán sokáig a Bükk volt, felvetette Bükkszentkeresztet is, majd Nyíregyháza, Szarvas, Gyula, Hajdúszoboszló, Zalakaros, Gyopárosfürdõ után végül megelégeltem, és döntésre kényszerítettem: Bükfürdõ mellett döntött. :) Gyors foglaltam is szállást, mielõtt tovább variálna. Az ilyen utazós dolgok nálunk nem egyszerûek.
Holnap megyek kétnapos egyetemi csoporttalálkozóra. Eleinte szívesen jelentkeztem, de most már baromira nincs kedvem...
Bazsival voltunk pénteken kontrollon, és a szemorvos mondta, hogy rengeteget javult a szeme. 1 hónap ragasztás után már csak két hétig kell (egyenlõre) de most csak kétnaponta. Akkor kontroll. Elõször a mutogatós táblán 1 sort látott csak, most már 6-ot!! :D:D ez tök jó!!!
Asszem ennyi, más nem történt.
Jó munkát holnapra a dolgozni indulóknak! Jó éjt
pussz
Szerkesztette: Agica01 (2009-06-28 23:24)
Nincs jelen
#10207 2009-06-29 12:26
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Nem voltam pár napig, így még nem is olvastam, hogy Pasek hova írta le a vizsgálatot, de így is gratulálok, hogy - ezek szerint- jól vagy! (majd hivom Lisát) :D :D :D
Luci: ez a sztori nagyon aranyos! (bár van egy sejtésem, hogy talán nem is voltál annyira boldog, amikor megláttad a fogkrém-grefitit.
Ágica: mikor indultok nyaralni? Bazsi eredményéhez gratula, örülök, hogy minden rendben javulgat a szemével. :D :D :D
Nita: chaten este is vagy?
Danika most szunyázik, pedig igazából ÉN volnék fáradt, hiszen anyóséknál lecsapott rám az éjjel, nekikent a falnak, és addig lökdösõdött, amig kiharcolta magának az ágy felét (a másik felén az én "aprócska" termetû férjem s jómagam osztoztunk :D) :D :D :D
Nincs jelen
#10208 2009-06-29 14:22
- zolcsi
- Tag
Sziszi gondold el-Nálunk francia ágy + a lányom ágya a szoba teljes szélességébemn csak ágy van(3,1 m).Mert a lány fél egyedül aludni.A francia ágy a miénk lenne "elvileg".Regi a saját helyén kezd este majd az éjszaka folyamán óvatosan az anyjához húzodik.Akkor mindenki megindúl felém.Hajnal felé azt veszem észre van egy félméter helyem és rá vagyok tapadva a falra.:D.Rengetegszer beütöttem már a térdem.Amikor már végképp kiakadok egy erõteljes :REGINA kiáltással próbálom a helyzetet megoldani.Ekkor nyerek egy plusz félmétert ami általában az elsõ oldalra forduláskor elvész.Volt már hogy reggel átmásztam a lányom ágyára ott kényelmesen elfértem.:D
Nincs jelen
#10209 2009-06-29 17:37
- Linus
- Tag
Sziasztok Husikáim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Meggyöttem, de csak egy gyors puszikára, mert mindjárt megyek tornázni. Ja igen, újabban gerinctornára járok. Tiszta büszke vagyok magamra: én mint köztudottan lusta dög TORNÁZOM :) Viszont szerdán is megyek, vagyis akkor is sokáig leszek irodában, és jövök!
Addig meg vigyázzatok Magatokra! puszka :)
Nincs jelen
#10210 2009-06-29 18:24
- Nita
- Tag
Linus! Szia ezer éve nem láttalak hogy vagy? Pont tegnap gondolkoztam valami tornán ha jobban leszek...de nem tudom bírnák-e az ízületeim...így most heverészek inkább az ágyikómban kicsit :P
A mandulám nagyon kész van...azt hittem a mai napon nem élem túl a melóban..nem akarok dokihoz menni mert nem szeretnék antibiotikumot szedni meg úgyis megint jön a "vágjuk ki onnan azokat nem kell az magának" szöveggel. A gasztrós dokim viszont a Humira emelkedett fertõzés kockázata miatt nem támogatja az ötletet én meg kettõjük között csendben szenvedek :P Na ennyit rólam..
Pasek! Ha forgatja a drága a tojásokat az klassz akkor nem fulladnak be a fiókák...jaj nagyon kíváncsi vagyok...ha ki tudnád venni a tojást finoman...és lámpa elõtt megnézni lehet látni ha van benne madárka :) De jobb nem piszkálni mert a kismama igen agresszív tud lenni erre :) Örülök hogy hasznát veszed a könyvnek!
Ágica! A baromira nincs kedvem elindulni találkozókból szokott fergetegesen jó buli születni! Érezd jól magad lazíts kicsit! Örülök hogy a Bazsi szeme ilyen hamar ennyit javult! :)
Sziszi! Igen talán leszek este is gyere egy kicsit ha tudsz :)
Zolcsi! Tapadnak rád a csajok :) A vicces az, hogy egyre nagyobb lesz jobb ha leköltözöl a földre már este :)
Nincs jelen
#10211 2009-06-29 19:11
- Vicaa
- Tag
Hahóó, Linus, de jó, hogy látlak, no nem írtam ide már ezer éve, de most már akkor csak beköszönök!!! :)
Gerinctorna? Az szupi!!!!!! :) Noszóval elirigyelted tõlem ;) :D:D Én mostanság kicsit hanyagoltam, érzem is magamon, de egy másfél hete újra kezdtem, rögtön érezni a változást :D Amúgy jól vagy? Hol dolizol, mit csinálsz?
Nincs jelen
#10212 2009-06-29 21:25
- judy1981
- Tag
Hali!
Nita: nekem is megvannak még a manduláim, de jól elvannak ott, ahol vannak :)
Zolcsi: hát igen. A lányok már csak ilyenek. Lehet tényleg neked kellene a gyerekágyon kezdeni, és nyugodtan alhatnál :D
Linus: Jó itt látni.
Ágica: jó, hogy már ennyit javult a Bazsi szeme. A gyerekeknél még hamar lehet korrigálni.
Én pár hónapja elkezdtem jógára járni, hogy valami mozgás mégis csak jó lenne, ha már "ilyen" jól vagyok, és megmozgatnám berozsdált tagjaimat. Aztán kb. 4-5 alkalommal tudtam elmenni, mert már elkezdtek fájni az ízületeim, és egyre rosszabbul esett nekik. Azóta sem voltam. Megyek is, mert leszakadnak az ujjaim.
De még akkor is leírom, hogy este sült csirkét ettem petrezselymes burgonyával, csak hogy roornak csorogjon a nyála :D:P
Nincs jelen
#10213 2009-06-29 21:36
- roor
- Tag
Halika!
Judy:csorog.:D:D:D:D
Rakott krumpli és krumplifõzrlék vacsora?hm?:D:D::D:D:D
pá
Nincs jelen
#10214 2009-06-29 21:44
- Nita
- Tag
Persze nekem meg mindjárt kiesik a szemem :cool:
Én most ezeket mind megenném ebben a sorrendben, de nem a legjobb a pocim maradok egy csokis tápnál és gondolok hozzá egy nagy tányér köröm pörit :P
Judy! Az úszást nem próbáltad még? Lehet az jó lenne nem? Csak ints a fejeddel választ ne erõltesd az ujjaid :D
Nincs jelen
#10215 2009-06-29 22:34
- sziszi32
- Tag
Zolcsi: :) (köszöntelek, sorstársam! A 3 méteres ágy ötlete lehet, hogy nálunk is mûködne, bár akkor is valószínû valaki - én?! - megszivja... az én térdeim és keresztcsontom is mesélhetnének! :D :D )
Nita, sajna úgy alakult, hogy lett egy halom vasalnivaló ruha, nem tudom, talán véletlenül a szomszéd ruhaszárítóról is gyûjtögettem álmomban :o :O
Jóéjt mindenkinek! :D
Nincs jelen
#10216 2009-06-30 07:38
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Hú de fáradt vagyok! fél6-kor keltem,mert kedves uram nem tud egyedül elindulni dolgozni. reggel kávét fõzni neki, meg uzsit csomagolni... kész vagyok
Nita, igazad lett, nagyon-nagyon jól sikerült, és azért jó volt látni a régi csoporttársakat! Éjjel 1-kor indultam haza, kb. fél2-re érkeztem meg. Mivel nem aludtam ott, így az ivást mellõznöm kellett, de enni azért ettem: rántott husit, cordon bleu-t (vagy hogy kell írni??), rizs-hasábburi, káposztasali, majd fetakrémes és padlizsánkrémes falatkát, meg rengeteg nasi... :D
Judy, az úszást szerintem is érdemes lenne kipróbálni. Én is jártam sokáig, még tályogos idõszakom elõtt, amikor ugye nem akartam nagyon vízbe menni (eleinte), de aztán úgy ellustultam, hogy mostánság már ha nem muszáj nem mozdulok meg. :(
Sziszi, én múlt héten voltam így, hogy nyakamon rengeteg vasalnivaló: 5 adagnyi mosott ruha várt vasalásra, az egyik köztük a férjem ingei. Jajjj,azokat de nem szeretem vasalni! De azért csak elfogyott :):)
Ma sebészeti kontroll délután. Addig igyekszem pihenni, bár a ha kicsi fiam hazahozom, erre nem lesz túl sok esélyem.. :)
Szép napokat, pussz!
Szerkesztette: Agica01 (2009-06-30 07:39)
Nincs jelen
#10217 2009-06-30 07:45
- roor
- Tag
Halika!
Mi az a vasaló illetve vasalás?:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#10218 2009-06-30 07:49
- Szuszidi
- Tag
Agica fáradt vagy, én minden nap 4 kor kelek. és 11 kor fekszem Igaz nekem is a párom csinálja az uzsit de ha nem ö csinálná jól se esne! :D :D :D
Nincs jelen
#10219 2009-06-30 07:51
- Szuszidi
- Tag
Roocska! Gyere ki hozzám megmutatóm mi az a vasaló és vasalás azt tied a pálya! :D:D:D
Nincs jelen
#10220 2009-06-30 08:44
- pasek
- Tag
Ágica!
Kérdeztél, így válaszolok.
A Zenei tárház topikban írtam a koncertrõl egy rövid összefoglalót
Szerkesztette: pasek (2009-06-30 08:44)
Nincs jelen
#10221 2009-06-30 08:59
- roor
- Tag
Halika!
Papamaci,költõi kérdés volt ám.:D:D:D:D
Vasalódeszka nálam nuku,vasaló akad,de szerintem az állásban fog tönkremenni.:D
Rakoncátlanul szeretem a rucikat.:D
(Kivételt képez kevéske ing,illetve vasalást igénylõ holmi.:D )
pá
Nincs jelen
#10222 2009-06-30 10:14
- Linus
- Tag
Hozzám is jöhettek vasalni, halóóóóóóóóóó :D legalább 5 ingem várja, hogy kisimuljon, de ha rajtam múlik, újabb másfél hétig is ellehet ott. legalább szépen fellógattam õket vállfára :)
Vicus, a torna neked különösen fontos, nem ér lustizni! én tegnap is nagyon élveztem :) annyit homorítunk meg domborítunk, hogy csuda. és mivel egy balettoktatóról van szó, még rúdnál is szenvedtet néha, de csak egy kicsit, hadd nyúljon a hátunk. "csodálatos belégzés, gyönyörõ kilégzés :D " a helyben futás nem a kedvencem, de pl. a hasizmot is megcsinálom, mert keveset kell. különben is azt mondta, hogy amikor érzem, hogy sok, vagy nem jó, ne csináljam! szal gerinctorna, meg kicsit más is. viszont nem dögleszt ki totálisan, úgyhogy mindig szívesen megyek. na meg hát majd csak lestek, micsoda tartásom lesz :)
munkahelyet nagyon szeretem, egy oktatóközpontnál kötöttem ki - informatikai és felhasználói tanfolyamok értékesítése. vagyis maradtam a kaptafánál, de ha kell recis vagyok, vagy épp rendezvénynél segítek. változatos és nagyon jó emberek vesznek körül, úgyhogy remélem, még sokáig itt leszek!
pihenjetek és élvezzétek a napsütit! ohh, télleg, hát én rendeltem nektek :D pusszancs
Nincs jelen
#10223 2009-06-30 10:39
- judy1981
- Tag
Nita: gondoltam én az úszásra, csak az úszástudományom egyenlõ a nyeletlen fejszéjével :P (A nyeles fejsze tud úszni? :)) Van gyógyvizû fürdõnk is, oda küldik az összes reumást a környékrõl, csakhogy útvonalterv.hu szerint a 3,2 Km
Autóval (ami nekem nincs) 7 perc,
bringával (amit nem bírok) 16 perc. Gyerekek, 10 évvel ezelõtt 10 perc alatt megcsaptam, mindezt napi 4x :(
gyalog 1 óra 4 perc.
Ha nem számolom az úszástudományom, akkor csak áztatom magam a gyógyvizes (meg még kitudja milyen) medencében. Hallottam olyat, hogy akarnak indítani egy helyi buszjáratot. Azt tudnám értékelni. :P
Nincs jelen
#10224 2009-06-30 11:12
- Agica01
- Tag
Szuszi
a te eseted már, mert te ezt ezek szerint megszoktad már :P, de én nem!! Nekem nem ez az ideális állapot, hanem a viszonylag sok alvás :D:D
Pasek köszi, biztos azért nem vettem észre mert oda nem szoktam benézni :D De most megyek olvasni.
Szerkesztette: Agica01 (2009-06-30 11:13)
Nincs jelen
#10225 2009-06-30 17:58
- sziszi32
- Tag
Na, a vasalásról annyit, hogy szintén kábé 5 adagnyi gyülemlegetett fel, köztük legalább húsz, azaz 20 db minibody, plusz ingecskék, nadrágocskák, meg ilyen aprólékos munkákat igénylõ holmicskák, hogy amire a férjem ingeire került a sor, már fellélegeztem, hogy jaj de jó, hogy már csak ezek vannak hátra. :D :D :D Egyébként imádok vasalni, de komolyan. Dani kinyuvasztotta a vasalónknak a gõzszabályzóját, vagyis egyszerûen kiszedte magát azt az alkatrészt, így még a wool- feliratnál is spriccelt... naaa, milyen csunyákat gondoltok!, hát persze, hogy a gõz spriccelt. :D :D :D :P
Ma nagyon rossz napja volt, nyûgi, sírás, egyebek. :(
Felfedeztem a zsugorodó fóliácskákat, totál szép dolgokat lehet belõlük mûvelni! :D :D
Nincs jelen
#10226 2009-06-30 20:10
- judy1981
- Tag
Utálok vasalni. De nagyon. Ha inget veszek, igyekszem olyat, ami nem igényel nagy vasalást. Ha inget mosok, az válfán szárad.
Nincs jelen
#10227 2009-06-30 20:21
- zolcsi
- Tag
Judit akkor kapsz tõlem egy vasalót.Látod tudok én is kedves lenni.:D
Nincs jelen
#10228 2009-06-30 21:00
- pasek
- Tag
Vasalás problémája:
legényéletem koleszos 'praktikái':
-télen nem kell pólót vasalni, pulcsi alatt úgysem nem láccik
-zakó alá nem kell vasalni inget, max. ott, ahol a hajtóka alól kiláccik DE! ennyiért nem éri meg bekapcsolni a vasalót, tehát a megoldás:
-venni kell millió-egy vállfát, és mindent azon kell szárítani
-hasán "száradási csíkos" póló kifejezetten szekszi egy egyedülálló fiún (ez tudom nem igaz, de néha ezzel nyugtattam magam :) )
-ágynemût nem vasalok, mikor úgyis összegyûrõdik az elsõ használatkor
..és remélem jóanyám mindezeket nem olvassa, mert nagyon nem így nevelt, de kisiklottam
Ja, és hogy ne mindig csak hüleségeket hordjak össze, puszilunk Mindenkit, Lisa most piheni ki a vizslaidõszak és az elmúlt hét megpróbáltatásait. S persze mindig mondja, hogy üdvözöl Benneteket, meg hogy mondjam ha írok, én meg mindig elfelejtem.. :(
Szerkesztette: pasek (2009-06-30 21:01)
Nincs jelen
#10229 2009-06-30 21:33
- roor
- Tag
Halika!
Pasek nem siklottál félre,anyacsászárnõnk se erre nevelt engem,és nem is ezt láttam tõle,de 100%-ban úgy van ahogy mondod,ha két másodperc alatt gyûrödik akkor minek bûvölni fél órát.:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#10230 2009-06-30 22:12
- sziszi32
- Tag
Eretnek népség! A vasalás évezredes nimbuszát romboljátok! Ezért a filipsz meg a többiek durván perelni fognak titeket! :D :D :D Én sokkal jobban utálom azt, hogy a ruha nem vándorol magától a szekrénybe! :D :D
Nincs jelen
#10231 2009-06-30 22:46
- Nita
- Tag
Sziszi!
Kövezzenek meg a filipszék meg a tefálék vállalom, de én is utálok vasalni ;) Nálam is van sok-sok vállfa nem is értik az eladónénik mikor a céendában elkérem a rucihoz azt is, pedig milyen jó is az mosás után...a legjobb az lenne ha azzal együtt mosnám ki akkor fel se kell akasztani.
Errõl jut eszembe az a zokni csipesz amit reklámoztak, a szennyes tartóba kerülés elõtt kell rárakni és így nem kell párosítani mosás után...na ettõl totál kiakadtam:
-nincs az a pasi aki a saját zokniára ezt rárakja mikor bedobja a fotel mellé...
-miért lenne jobb a büdös zoknit párosítani mint a szép tisztát?? :)
Na szóval én akkor vasalok inget ha fel kell venni indulás elõtt pikk-pakk kész, szerencsére a párom nem hord sokat inget, pólót azt igen, néha reklamál a csík miatt a hasán, de én azt szoktam mondani hogy így olyan mintha kockás hasa lenne :D Jól töri a gömbölyû formát az a vonal ott :P Azért most majd elmesélem neki hogy ezzel még csajozni is lehet hiszen azt hiszik "szingli" :)
Agica01! Örülök hogy jól érezted magad! Tényleg sikerült már hízni kicsit?
Nincs jelen
#10232 2009-07-01 08:35
- Agica01
- Tag
sziasztok!
Hát még a vasalásról: ágynemût, meg ami gyûrõdik és nem látszik, uram otthoni munkáscuccait nem vasalom én sem. De sajnos neki inges munkahelye van, azokat muszáj. Amúgy én is elvagyok a vasalással, és Sziszivel egyetértek: miért nem mennek maguktól a helyükre?? sokkal kevésbé szeretek ruhákat elpakolni. :(
Magamról: hízni sikerül, már 49,5 vagyok, talán egyszer elérem az 50-et. De tegnap voltam dokinál, és mutattam neki a hasam, ami nekem nem tetszett, és mondta hogy sérvem lett a sztóma mellett. Na remek, még nem kell mûteni, nem vészes. De azért csak aggódom, hiányzott mg ez is??? Mi jöhet még?? Ja és a poén, hogy valószínûleg a hízástól lett, attól hogy most nagyobb a hasûri nyomás, a sztómánál meg gyenge a hasfal. Ha rosszabbodna, akkor a megoldás: sztómaáthelyezés. :(:( de én már nem akarok több mûtétet!
neten olvastam, hogy megoldás lehet ilyen esetekben: hasazás, hogy hasfal erõsödjön, és FOGYÁS! Én lusta vagyok és nem akarok fogyni!
Na ennyi most, még kicsit szomorkodom és kicsit magam alatt vagyok, de majd túljutok ezen is.
szép napokat, pussz!
Nincs jelen
#10233 2009-07-01 10:24
- Melcsi_
- Tag
Sziasztok!
Írok, mert olyan rég írtam Nektek ie. :)
Vasalás...ööö, mivel egyedülálló vagyok, és egymagamban élek...így csak magamra kell, ha kell, de énis próbálom úgy szárítani a ruháim, hogy a lehetõ legkisebb munkám legyen a vasalóval, tehát kb reggel indulás elõtt a ruhát 5 perc alatt ki tudom vasalni, egyébként én szeretek, na persze nem ilyen hosszú gyûrõdös dzsekiket, amiket kb 1 órán vasalsz is is gyûrött. :D
Múlthetem katasztrófa volt, szó szerint.... épphogy visszacseppentem 6-7 betegeskedés után az irodába, fõnököm külföldre készülõdött...gyorsan bemutatta az új kollégákat, 3-4 fõt, meg hogy mi lesz a fontosabb dolgom az elkövetkezendõ héten..de hát hiába a project manager olyanokat kért néha h no comment....mind1 túléltem, még vizsgáztattam is egy corvinusos hallgatót, nálunk szeretne szakmai gyakra jönni 5 hónapra, úgyhogy bezártuk szegényt egy terembe egy telefonnal meg a szituációkkal, én meg beûltem egy HR-essel, meg 2 kollégával a másik terembe szintén telefonhoz...Hívott a srác angolul és jól megizzasztottam, de nem volt rossz, úgyhogy egydöntetûen felvettük a projectbe gyakorlatra.
Vizsgákon elhasaltam, így még van/lenne 2, de szabira a sok betegeskedés után nem engedtek, csak mára...úgyhogy most otthonról írok.
Ágica! Nem kell megjedni a sérv mûtéttõl, ok, Nálad más a helyzet, mert Te sztómás vagy, lehet kicsitmegbonyolítaná, de apumat 2 éve mûtötték, 1 max 2 nap alatt ki is jöhetett a kórházból....de mivel nem vigyázott magára....kiújúlt.....pont étfõn volt bent mûtétnek a megbeszélésén, 15én mûtik szegénykémet, remélem ezúttal is minden okés lesz.
Nagypapám meg képzeljétek!!! Holnap fekszik be kórházba, vastagbél tükrözésre :S Van neki pár polipja, azt is kiszedik majd neki meg nem tudom mi lesz még vele, hát nagyon nem irígylem. Gondolom most otthon van és próbálja magába tuszkolni a 3 liter keserûsót.... váááá :|||
Remélem mindenki jól van, szép napot, jó hõség lesz ma, gondolom elvétve 1-2 záporral. Cuppantás.
Nincs jelen
#10234 2009-07-01 11:07
- Lisa
- Tag
Kingitanga Csavargója!!!!!!! :D :D :D :D :D
Ez jó, nagyon örülök NEKED! :D
Igyekszem-igyekszem füstjeleket küldeni felétek :D
Amúgy meg vagyok, csak dög meleg van ami kikészít :(, ja és megyek most "sok ezer" ruhát vasalni, csak, hogy kipróbáljam mirõl is beszéltek itt :D
Még jövök majd, ja és jó látni, hogy megvan mindenki, és ír is!
Nincs jelen
#10235 2009-07-01 11:16
- pasek
- Tag
Nita!
Régebben olyat csináltam szennyes zokni ügyben, amirõl azóta "valaki leszoktatott" :D
A levetett zoknikat egymással összekötöttem, így párban maradtak. Ha lazára kötöttem, szétkeverte a mosógép, ha szorosra, akkor a csomó közepe nem lett 100%-os..
Akkor volt a jó, ha a mutatóujjam belefért a csomó közepébe, igaz kissé passzosan.
Tavasszal és õszel nem okés a módszer, csak akkor ha hamar száradnak a cuccok, így a téli fûtésnél és a nyári melegnél, különben a görcs közepe olyan szagú lesz, mint mikor általánosban az osztálytársam benn felejtette az iskolatejes poharat a padfiókban.. :S
Nyári pólókat tekintve én is indulás elõtt vasaltam, és szigorúan szárítóról öltözködtem. Ilyenkor 2 húzás a jobb és a bal ujján. 4-5 a hasán és a hátán s kész.
Volt egy lakótársam, õ úgy valósította meg a mosás utáni szárítást, hogy a szárítóra feldobta kupacban a vizes cuccokat (a teregetés idõveszteség, addig nem lehet játszani a gépen :) ) majd néha megkeverte a kupacot, mint mikor átvillázzák a szénát, hogy száradjom :P
Nincs jelen
#10236 2009-07-01 11:16
- Linus
- Tag
kirõl beszélsz? milyen csavargó? :D most nézegettem a tali topikot kicsit - nem megy a rendszerünk és ma még nem nagyon bírtam dolgozni... szal reményeim szerint az augusztusi páréra eljutok - bár jó eséllyel csak a hétvége fog menni.
még benézek, de most lépek, szerintem megejtek egy korai ebédet. nagyon eltaláltam tegnap azt a rakott krumplit :) kellett nektek emlegetni :) pusz
Nincs jelen
#10237 2009-07-01 11:26
- Lisa
- Tag
Jó étvágyat Neked, ja és csak tudd NEKED kötelezõ a részvétel az augusztusi talin :D :D :D :D ha csak egy nap tudod :D :D :D
Nincs jelen
#10238 2009-07-01 13:36
- zolcsi
- Tag
Haliho!
Itthon vagyok már megjártam Pestet!
Ágica részvétem a sérv miatt!
Hasonló cipõben járunk nekem a mûtéti hegben keletkezett sérv.Jelenleg tojásnyi.Szept-okt. környékén mûtét.Én sem akarom de akkor hogyan tovább?1-2 év és strucctojásnyi lesz a sérvtömlõ.Nem akarom megvárni.Én is tudom :a hízás miatt lett.De ha fogyok az is rossz!22-es csapdája!
Zoknipározás:tuti módszer!A mosás utáni teregetésben rejtõzik.Van egy akasztóval ellátott zokni(és tangabugyi)szárítónk.A mosás külön-külön majd teregetéskor a megfelelõt a megfelelõhöz párosítod.Így se büdös nem marad és az ujjad sem kell dugdosni a lukméret miatt.:D Nálunk ez jött be.
Szó mi szó Linus rég jártál erre(tegnap igen de azelõtt?) de nagyon örülünk Neked!
Délután kiugrunk a strandra.Ilyen baromi jó idõben.
Nincs jelen
#10239 2009-07-01 16:28
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na vagyok én is bár eléggé ramaty állapotban.:(:(
Tegnap este óta lázas vagyok nem fáj semmim és nincsen semmi más bajom!!!De ez azt hiszem untig elég!!:(:(
Pesti talival kapcsolatban.
Idõpont júli.4. - szombat.
Mivel szombaton 17-04 - ig van nyitva igy a kezdési idõpont adott.
Szóval én ott leszek már 5-tõl és érkeztek ahogy odaértek.Mindenkit szeretettel várok!!!
Remélem minél többen összejövünk és megint csapunk egy jó bulit!!:D:D:D:D
Vasárnap elvittük kicsi nagy fiamat a táborba!(katonai tábor)
Tegnap telefonált és nem azt mondta , hogy menjünk érte mert ez egy szar hely és hazaakar jönni hanem azt mondta , hogy nagyon jól érzi magát és haza sem akar jönni.:P:P:P
Rolka fiam is alkotott megint vasárnap.Norbit elvittük a táborba mig leadtuk az orvosi igazolást meg megkapta a felszerelését addig a kicsit rohangáltak minden felé.:P:PEz nem is lett volna olyan nagy gond mig kicsi fiacskám odament a kutya vizes vödréhez és magára öntötte annak tartalmát.Majd , hogy teljes legyen a mûve és még vizesebben fejezze be a napot megtalálta a tábor egyettlen medencéjét ami bár teljesen üres volt és mégis a sok esõzéstõl gyûlt benne annyi viz , hoyg a gyerek beléeesett a medencébe annak is abba az egyetlen részébe ahol viz volt található.Innentõl kezdve Rolka tetõtõl talpig csupa egy merõ viz volt.kimentem vele a kocsihoz addig a töbieket otthagytam és levetkõztettem teljesen a gyereket és mivel volt indulásnál rajta egy farmer ing csak levettük mert nagyon meleg volt igy gyermekem egy száll pelusban és ingben foglalt helyett magának.:P:P:P:P:P
Hétfõn reggel 5-kor arra ébredt az egész ház , hogy nagy szirénázás és a hang alapján ez valahol a közelben állt meg.No ablakon kinézni a tûzóltó autok aház elõtt állnak.3 lépcsõházzal odébb a fsz.-en égett a lakás .Felrobbant neki a légkondija és ami az érdekes , hogy be sem volt kapcsolva.De a cserencsétlenségben a szerencse , hoyg egy tûzoltó lakott éppen abban a lakásban és volt neki otthon 2 poroltója amit egybõl használni is kezdett és mire a kollégák kiértek addigra a tûz nagyja már el volt oltva.Hála semmi komoly nem történt minimális égési sérülések
és persze egy kis füstmérgezés.
Szóval nálunk zajlikaz élet rendesen!!!:P:P
Vicaa!
Bár nem vagy nagyon bõbeszédû , de azért nagyon jó látni téged is!!!Jó az avatarod!!!:D:D:D
Linus!
Azt hittem rosszul látok!!!:P:P:P
Nagyon örülök , hoyg végre valahára vagy te is megint és remélem , hoyg mostmár nem is tünsz el!!!!:P:P:P:P
Nincs jelen
#10240 2009-07-01 18:09
- sziszi32
- Tag
Nálunk is háklis dolog ám a zokni, a férjem már csak fél pár zoknik birodalmának nevezi a lakást, és amikor reménytelen pofáva ülök, ölemben 10 pár nélküli zoknival, pedig elvileg egyszerre mostam ki a párokat, akkor igazat kell adnom neki... :( :D :D :D
Itt, a szakzsargonnal élve, gatyarohasztó meleg van, danika meg is van tõle teljesen bolonditva. Már a reggel is nyûgi, mert a hõség miatt korábban ébred (viszont délben önszántából kidõl :D), kint meg annyira éget a nap, hogy :o :o :o Strandra menészet egy álom, hiszen a zuram dologra lett fogva a munkahelyén, az én jogosítványom meg még csak egy be nem látható idõn belül megvalósuló vágy... :( Nálunk magenta-színûek a jogosítványok, és azt mondta nekem valamék' nap, hogy csak akkor ülhetek a volán mögé, hogyha egy szép magenta-színt lát lobogni a kezemben... Erre arcába lógattam a magenta színû zoknimat, hogy lássa, részemrõl okés a dolog. :D :D :D Nemtom, miért nem dijazta... :P
Luci: jobbulást, és a rolka sztori: csillagos ötös! :D :D
Lisa-Pasek: mizujs az "óvodában", csak nem küldtétek a koleszosokat nyaralni az örök csirkemezõkre?? :P
Ágica: ahogy Zolcsi is sugározza feléd a pozitív gondolatokat, úgy gondolok én is rád sok szeretettel, hidd el, túl fogsz jutni ezen is! A neten biztos van valami ötlet a hasfal gyengeségének megelõzésére! A kisgyerekeknél néha visszahúzódik a sérv, felnõtteknél erre nincs esély? :(
(megyek gyorsan, mer a pulyám valahol talált egy fél vödör vizet, és pancsol... :o)
Szerkesztette: sziszi32 (2009-07-01 21:09)
Nincs jelen
#10241 2009-07-01 18:36
- Szuszidi
- Tag
Luci arról még nem hallottál hogy van zokni zsák? :D Tessék használni ja és benézni a mosógépbe csoda dolgokat rajt magába! :D
Nincs jelen
#10242 2009-07-01 19:10
- roor
- Tag
Halika!
Ha sokáig kap a párotok rózsaszín és fekete zoknit,mármint egy párban,erõsen meggondolja hogy elhányja é a zoknikat,vagy párosával tegye a szennyestartó tetejére.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#10243 2009-07-01 19:25
- Szuszidi
- Tag
Roor! Ez ember kínzás! Apropó honnan van rózsaszín szoknia a párodnak? :D:D:D
Nincs jelen
#10244 2009-07-01 19:42
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Köszönöm szépen!!!:P:P
Nem tom , de lehet , hoyg valamit nagyon nem értek!!:P
Milyen zokniról van is szó??Mert asszem én nem irtam ilyet!!:P:P
Nálam megvan minden zokni és a párja is és a szinûk is ugyan az!!:P:P
Nincs jelen
#10245 2009-07-01 20:13
- Szuszidi
- Tag
Elírtam a nevet nem semmi pali vagyok! Sziszinek szólt! :D:D:D
Nincs jelen
#10246 2009-07-01 20:24
- Lisa
- Tag
Luci: JOBBULÁST! GYORSAN!
Nincs jelen
#10247 2009-07-01 21:09
- sziszi32
- Tag
szuszi: a rózsaszin zokni az ENYIMÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Nincs jelen
#10248 2009-07-01 21:56
- én
- Tag
Luci! Gyógyulj! Nálunk is sokszor vannak fél pár zoknik mosás után. De vajon hova lesz a másik fele? Ez örök megválaszolatlan kérdés, legalábbis addig, míg nem jár felénk a mosógépszerelõ! :D:D:D
Hát jó meleg lett mostanra. A francba, ez az idõjárás felelõs nem találja meg az arany középutat.
Vasalni én is utálok, de sajnos ebben a melegben fõzni is.
Melcsi! Fel a fejjel. Lesz még félév és felveheted gondolom újra a tárgyakat. Bár nem nagy öröm. De legalább van lehetõség. Erre legalább jó a kreditrendszer. Annak idején félévet kellett ismételni annak, akinek nem ment 1-2 tantárgy. Hátha a jövõ félévben tünetmentes leszel és könnyebben fog menni a munka-tanulás páros. Azért ne felejtsd el, hogy létezik a tanulmányi szabadság intézménye!
Ágica! Légy bátor és optimista. Hátha téged nem kell újra mûteni.
Vica! Örülök, hogy néha olvasok rólad, felõled!
Sziszi! Én is ma bealudtam napközben. Pedig nem vagyok Dani korabeli és nagyon ritkán alszom el napközben.
A nyaralóknak jó pihit és jó idõt, a betegeknek gyógyulást!
Nincs jelen
#10249 2009-07-02 10:49
- Linus
- Tag
szasztok! benézek szombaton, csak azt nem tudom, mennyi idõre, meg hogy inkább elõbb vagy késõbb :D de addig még jövök ide is, pussz
Nincs jelen
#10250 2009-07-02 11:15
- pasek
- Tag
Luci, jobbulást Neked!!!
:(
Nincs jelen