#10251 2009-07-02 12:00

Melcsi_
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Luuuuciiii, légyszi légyszi írd meg nekem a szombati tali címét, nem találom a hsz-ek között. naddddooon köff! cupp
remélem el is tudok nézni, de sztem simán. :):)

Nincs jelen

#10252 2009-07-02 17:03

én
Tag

Melcsi! Ugyan én nem vagyok Luci, de itt a Pálya webcíme!
http://palya.wordpress.com/

Nincs jelen

#10253 2009-07-02 17:17

Lucifer
Tag

Halihó!

Köszönöm szépen mindenkinek , próbálok gyógyulni , de nem rajtam múlik!!:D :(:(
Ma sem jobb a helyzetem , de majd csak elmúlik!!
Dokibácsit fel se merem hivni mert ha meglát akkor tuti kapok egy pár pihenõnepot tõle és azt meg most valahogy nem szeretném!!:(:(
Azért kimélem magam amennyit csak tudok kaját sem fõzök hiszen én vagyok most itthon csak a két icsivel és annyit mi nem eszünk igy a párommal hozatok kaját!!:D:D
Ma lementem egy kicsit a párom kolléganõje meg is jegyezte milyen sovi vagyok és szarul is nézek ki.Manóval is összefutottam egy pár percre õ is ezzel fogadott!!::D:D
Ha õk ezt mondják akkor mit fog hozzámszólni holnap leszboszi barátném????:D:D:D

Én!
Köszi szépen , hoyg belinkelted remélem te jössz!!!:P:P

Melcsi!
Ne csak reméld hanem gyere is!!!!:D:D

Linus!
Nálad természetesnek veszem , hogy ott kell lenned!!!!!!!!:D:D:D

Mindenkit nagyon várok , gyertek!!!!

Nincs jelen

#10254 2009-07-02 17:51

roor
Tag

Halika!

Luci,akkor ma mondom hogy sz@rul nézel ki,holnap meg dícsérlek majd milyen csinicsaj vagy.:D
Velem lehet egyezkedni.:D:D:D:D

Nincs jelen

#10255 2009-07-02 17:56

Melcsi_
Tag

Luciiiiii jobbulást, de cím még mindig nem derült ki számomra :):) így nem lesz ám tali. :)

Nincs jelen

#10256 2009-07-02 18:41

Lucifer
Tag

Halihó!

Roor!
Oké!:P:P:P

Melcsi!
Petõfi hid Budai hidfõ.
Leszállsz a villamosról balra van a ZP ( zöld pardon) , átjössz a téren és jobbra indulsz el.Van arra egy kis templom is pár méter megtétele után jobbkézfelé megtalálod a teniszpálya után.:P:P
itt  a telószámom remélem rájössz!:P:P:P 06-70-k1dzuzz  :D:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-07-02 18:48)

Nincs jelen

#10257 2009-07-02 18:42

Nelly
Tag

Sziasztok :)

Most van egy kis idõm pötyögni..nem is tudom hol kezdjem..:)
Szóval mint már írtam elvileg nem kellene most gyógyszert szednem..ami sajna nem egészen úgy jött össze(bár még a dokimat nem tájékoztattam)szóval miután abba hagytam jelentkeztek némi furcsaságok nálam :) pl:görcsöltem..stb,sõt még ilyen nem volt de munka után be kellett kéreckednem SOS munkatársam wc-jébe :)
úgyhogy úgy döntöttem gyógyszer marad,csak valahogy vissza kéne jutnom a dokimhoz mert gyógyszerjavaslatot meg nem adott tehát nincs gyógyszerem,illetve ha jól láttam Lisa jóvoltából talán lesz :)
Az az igazság nekem nincs kétségem mi a bajom,de úgy tûnik a dokimnak még igen..de hát én érzem..és megmondom õszintén eddig még hasonló dolgokat nem produkált a bélésem mint mostanában..vagyis hozzá kell szoknom,hogy jobb nem lesz csak rosszabb..
de nem nyavalygok..mert amúgy jól vagyok..és csak remélni merem ez a kis gyógyszerszünet miatti dolgok hamar helyre állnak..
Ja és szépen lassan hízogatok is ám :) már 47 kg-ot nyomok :D :D

Más téma :na ezt el kell mesélnem :D még most is ég a fülem ha rá gondolok :)
Szóval Gödöllõn kint dolgoztam és éppen ki mentem egy cigi szünetre mikor az ajtóból megláttam 2 rendõrt akik beszélgettek..és azt hittem az egyik az én ismerõsöm..elvigyorodtam és fel-fel rángattam a szemöldökömet gondolván "helló hát nem is ismersz meg?"mikor leesett,hogy hoppsz ez nem az akinek én hittem..merthogy beszélgetés abba maradt és kérdõn néztek egymásra és hallottam is mintha azt mondták volna hé ismered?vagy mit akarhat?
Na gondoltam fasza még a végén kéjelgésért bevisznek :) el is sunnyogtam gyorsan :D :D

Na most ennyi futotta tõlem :)
Remélem mindenki jól van aki nem annak jobbulást..élvezzétek a nyarat és nagy nagy pussz

Nincs jelen

#10258 2009-07-02 20:15

judy1981
Tag

Hali!

Befutottam én is.

Zolcsi: csak akkor hozhatsz nekem vasalót, ha demonstrálod hogy kell azokat a ronda gyûrõdéseket kivasalni a ruhákból :D
Ágica: a hízás miatt sérvet kapni? még nem is híztál 1 év alatt 15 kilót, mint egyesek. Természetesen nem magamra gondoltam :P:D Én 16-ot szedtem fel :P
Sziszi: pereljenek csak! Ismerek pár ügyvédet. :P Éljen a szobainas, meg a válfák!!!!!! (meg a szék támlája, meg a...) :D:D:D
Nelly: nem is Te lennél, ha nem történnének veled ilyen dolgok... Néha velem is elõfordul, hogy messzirõl integetek valakinek, aki közelrõl már nem az ismerõsöm, de akkor én úgy megyek el mellette, mintha nem is neki integettem volna. Így õ érzi magát hülyének. :D Na de felajánlani magam neki, ráadásul egy rendõrnek... :D:D:D:D
Most hova jársz dokihoz? Még ide Debrecenbe? És milyen bogyóra van szükséged? Talán nekem is van itt kimaradva.
Luci: jobbulást. Neked nem adnának még biológiai terápiát?

Tali nálam kilõve. Ha az elmúlt hetek után még pestre is felugrom a hétvégén, nekem végem. Azt tervezem, hogy átalszom az egész hétvégét (ha hagyják :()
Zokni. mennyit fizettek, ha elmondom, nálunk miért van meg minden zokninak a párja? :P Ja, és nem egyedül élek, vagyunk 5-en. És nálunk akad legalább egy pasi, aki használja azokat a csipeszeket. Én nem voltam rá hajlandó :D

Ma lement a munkaügyi ellenõrzés, és még csak a léc sem rezgett, hogy valami esetleg ne lenne rendben. Nem is árt már egy kis eseménytelenség. Azért azt nagyon utáltam, mikor 2008-2009 teljes könyvelését többször is át kellett néznem, hogy minen papír ott van-e, amit kérhetnek.
Kedden megyek Debrecenbe a reumatológushoz. Baromi kíváncsi vagyok, mit vakkant a panaszaimra.

Nincs jelen

#10259 2009-07-02 23:15

sziszi32
Tag

Sziasztok! Jó olvasni rólatok, bár a betegeskedéses híreknek nem örülök túlzottan... sõt, egyáltalán :(
Judy: a vasalás nem egy szörny, hidd el! :P Én Angliában éppen a lusta háziasszonyokon kerestem a legtöbbet, amikor napi 20-30 inget vasaltam...! Az volt ám az aranyélet! :D :D :D (addig sem kellett budit pucolni :P)
Nelly: a sztorid nem égõ, hanem édi! :D :D :D Egy funesz-filmben is megállná a helyét! :D :D :D
Luci: szerintem tökjól nézel ki, bár a vámpirok éjjeli életmódja bizonnyal nem jó hatással van a súlygyarapodásra! :P Próbáltál már véren kívül mást is enni, vámpirnõszemély?
Melcsi: mi lett azzal a vizsgaüggyel, amit jelentettél a felsõbbségeknek?

Ma délután elhúztunk ardóra, s-patak mellé a strandra, és hát amit Dani alkotott... azt filmezni kellett volna. Vettünk neki egy úszómellényt, mert az úszógumiból állandó jelleggel ki akart ugrálni. :) De a mellény sem volt túlzottan hatásos, mivel ez meg nagyon is viz felett tartotta (egyébként 3 éves kortól adható a gyerekre, sajnos, ezt a vásárás UTÁN vettük észre a csupán francia nyelvû tájékoztatón :o). Ezért csak a karjaink erejében bízhattunk. Õ ezt arra használta ki, hogy a part felé irányított minket, majd az illetékes rabszolga karjaiból kimászott, és a medence szélén szaladt végig, állandóan lesve, hogy a vizben követjük-e õt. Amikor megunta a rohangálást, akkor a közelben levõ ismerõs arcra mosolyogva egyszerûen belépett a másfél méteres vízbe. (minden alkalommal elkaptuk :D) :D :D :D
Jóéjt mindenkinek!

Nincs jelen

#10260 2009-07-03 06:07

Szuszidi
Tag

Sziszi!
A fiam lehetett 1,1/2 éves amikor a Dagály strandra kimentünk ugye a meleg vizes medence 80 cm mély és körben vannak kiépítve "karfás fotelek. na mi azon játszottunk õ ugrált a karfáról én elkaptam. Az párom szolt valamiért s csak egy pillanatra néztem oda a fiam máris a víz alatt volt. :D Én meg a guta ütés határán! :D

Nincs jelen

#10261 2009-07-03 07:34

pasek
Tag

Judy!
Tudom hogy nem "rehuma" miatt mész a rehumato-mókushoz, de eszembe jutott egy sztori gyerekkoromból. Amikor megcsípett a csalán, azt mondták mindig, hogy legalább nem leszek reumás.
Ezt továbbgondolva mikor mûfaterom nagyon szenvedett az izületével, kiadta az utasítást, hogy szedjünk csalánt egy szép nagy csokorral, és azzal kéne megcsapkodni a térdét.
Meg is történt. Szerintem a hatása annyiból állt, hogy annyira csípte hogy nem is tudott foglalkozni az eredeti panaszaival.
Ezt a móccert máshol is alkalmazzák, nekem pl mikor vasat tettek a szemöldökömbe (pírszing) azt úgy tették, hogy egy spec. fogóval úgy összeszorították a leendõ lik helyét, hogy majd' befoftam, így aztán már nem is éreztem, mikor szúrják..
Végül lemondtam a szemöldök karikáról, mert a lehetõ legidétlenebb dolgokba is beleakadtam vele, hiába éreztem magam "menõnek" piros hajjal és vassal az orcámban, le kellett mondjak róla, többek között azért is, mert az immunrendszerem nagyon megdolgozott ellene, nem bírtam az idegen anyagot..

Nincs jelen

#10262 2009-07-03 08:01

Melcsi_
Tag

Luciiiiii jajjj tuuuudom, a Petõfi hídnál a ZP mögötti két nagy irodáház egyikében a "B" épületben dolgozom hihihi:D:D:D:D és a tenisz pályát is vágom :D okés, sima liba lesz odatalálni, a számodat meg megfejtettem, huuu de nehéz volt :P köff akkor majd megyek :D:D

Nelly hahaha, átérzem, velem hányszor megesett hogy azt vkire hogy az ismim és közben mégsem :D:D ilyenkor én is elsunynogok gyorsan. :D

Judy :(:( kár hogy nem tudsz jönni, de megértem hogy nem akarsz ennyit utazni meg fáradt vagy.

Sziszi, köszi a kérdést, kaptam iwiwen a tanárnõtõl egy választ, hogy szerinte ennél igazságosabb viszga nincs, de jófej lesz és megírja a telszámát, hívjam fel, egyeztessek TATABÁNYÁN SZÓBELI viszgaidõpontot....ezzel nem is lett volna gond, ha 1. nem dolgoznék napi 8 órát minimum 2. nem lett volna még körny. és gazdtan vizsgám 3. Bp-n lett volna amit gyoran lezavartam volna....Tatabányás balhéval egésznapom rá emnt volna. :((( körny c gazdtanom meglett arra el tudtam menni.
Dani kópé nem semmi, én is olyan voltma mint õ....kicsit nem fiygeltek rám a strandon és már el is tüntem....tudod hol találtak meg szüleim???? Idegenek közé simán befeküdtem a kis napozó pokrócukra és önnan vigyorogtam ki közülük!!!!! Szüleim nem gyõztek bocsánatot kérni, de hát egy 2 éves kishülye nm zavart senkit. :D

Roor, nagyon csendben vagy :)

Mindenkinek szép esõmentes napot! :D:D:D

Nincs jelen

#10263 2009-07-03 08:30

sziszi32
Tag

Melcsi! Ez iggggggggggggggggggggggggggggen aranyos lehetett!!!!!!!!! A fiam is biztos ki fogja próbálni! Már most vannak oan huzásai, hogy ismerõseinkhez átkéredzkedik, és nem is akar hazajönni! :D :D :D :D

Nincs jelen

#10264 2009-07-03 09:26

roor
Tag

Halika!

Melcsi:épp nincs szóf.sásom.:D:D:D:D
Egyébként minden oké.:D

Nincs jelen

#10265 2009-07-03 12:42

pasek
Tag

Sziszi!
Kérdeztél a bükki tyúkudvarról. A menetrend úgy néz ki, hogy késõ délután az udvarról becsalogatjuk õket a karámba valami kajával. (el ne felejtsek írni a kukoricáról :) )
Bezárjuk õket, az óljuk (koleszépület) tárva nyitva, és mire besötétedik, szépen beülnek. Mire besötétedik az akkor szokott bekövetkezni, mikor vége a Barátok közt-nek, nevezzük BK-nak.
BK-zás után általában fölkerekedek (hacsak nem visel meg nagyon Magdi anyus viszontagságos élettörténete :P) és veszem a fejlámpám, hogy ne bukjak fel semmibe és megállok a kuka mellett.
No nem mintha bele szeretnék tenni bármit is, csupán mellette parkol a gumicsimmám, aminek valljuk be tartalmaz egy "biomasszából" álló réteget a talpa :D
Kapaszkodok a kukában, felgyógyítom a gumicsimmát, szigorúan begyûrt nacival :) Kinyitom az ajtót, ekkor már beélesítem a fejlámpát, ez természetesen leszállópályát képez a repülõ rovaroknak. Karám ajtaját kinyitom, belépek és ezt látom. Itt éppen már aludnának, csak a szemükbe világítok fejlámpával :) gondolom nagyon "örülnek" neki
Egyébként Lisa hívott, hogy délelõtt hallotta, amint az elsõ próbálkozás elhagyta az egyik kiskakas torkát kukorékolás gyanánt. Mesélte, hogy mindegyik nagyon meglepõdött, hogy na akkor most mi is volt ez?? :D

Ja, és úgy nézzétek a képet, hogy lehet látjátok közöttük a közül az 5 közül valamelyiket, amelyik ma hát hogy is mondjam...öööö erõszakos halált fog halni.
Tegnap Lisa azt mondta, hogy erre nincs jogilag semmi más megfogalmazás, csakis a gyilkosság!

Nincs jelen

#10266 2009-07-03 15:46

Szuszidi
Tag

Hát Pasek! Ki vagy cserélve teljesen. Te mint hóhér:D Nem semmi. S azért kíváncsi vagyok hogy a kopasztásnál is jelen vagy? S eszel is belõle? :)

Nincs jelen

#10267 2009-07-03 17:08

Lisa
Tag

Hát Kedves Szuszidi!
Kopasztásnál jelenlétrõl annyit, hogy Õ csinálja az egészet vagyis csinálta szám szerint 6 ot. Megegyezésünk miszerint "hozhat haza" pipiket úgy szólt, hogy etetem, itatom szedek friss zöldet nekik ..ja meg megfõzöm a többi az Õ dolga. MIvel akkor "balga" módon belement így most teszi a "dolgát" :D :D :D
Az evésrõl annyit, hogy naná.
Amúgy bocsika, hogy írtam helyette egy pár sort (ami csöppet sem hasonlít az Õ mondáihoz), de mivel most éppen konyhakésszé teszi a kis kakrikat (természetesen készített képeket a nagyon "elvetemült társainknak :D ) én meg addig megnéztem mi újság itten, és lám pont errõl írtál.
Szóval az irománnyal majd Õ jelentkezik.

Itt szakad az esõ, legalább talán picit hül a levegõ, már nagyon rám fért egy kis hûs.
Jól vagyok a magam részérõl.
Puszi Mindenkinek

Nincs jelen

#10268 2009-07-03 17:54

Szuszidi
Tag

Kedves Lisa!
Dehogy baj legalább jó szárnyak alatt van. Így még jobb hogy te válaszóltál! Bár ahogy ismerem majd még megtoldja még a saját stílusában.

Nincs jelen

#10269 2009-07-03 20:30

judy1981
Tag

Zolcsi: anyukámnak elromlott a vasalója, szóval ha még áll az ajánlat... :D
Sziszi: az elõzõ sorból az következik, hogy filipszék maguknak csinálják a bajt, mert ez nem egy régi és lestrapált vasaló volt :D
Pasek: ha a mai hozzászólók lehúznák még a zoknijukat is, akkor sem biztos, hogy meg tudom számolni, hányszor csípett meg csalán.
És ha már a módszernél tartunk... Na de nem leszek pajzán... :P
Melcsi: közben az is kiderült, hogy ha akarnék, sem tudnék menni, mert a szállásadó barátnõm éppen haza jön hétvégére. De Bükkszentkereszten 99,2%, hogy ott leszek. Amint kiderült az idõpont, én lestoppoltam azt a hetet.

Ma olyan jó munkanapom volt, hogy ennél már csak az lett volna jobb, ha itthon lehetek :D Igazából nem tudnék egyetlen egy értelmes dolgot mondani, amivel elfoglaltuk magunkat :D Délelõtt arra ment el, hogy azokat az iratokat, amiket ki kellett szedni az összes többi közül az ellenõrzésre, visszarendeztem. 15 kemény percembe telt. Aztán a fiúkkal azon gondolkoztunk, hogy deríthetnénk ki a helyi mûszerész telefonszámát, mert már ideje lenne megjavíttatni a hûtõt. Ha rémlik még valakinek, pár hónapja szidtam a kisfõnököt, hogy nem képes megjavíttatni. Hát most, hogy már fõ a levében, jól esne neki, ha lenne valami hideg innivaló is. Na de, semmilyen adatbázisban nem találtuk meg, majd kolléga bevágja, hogy a pizzás dobozon rajta szokott lenni :P Kisfõnök meg kitalálja, hogy akkor rendeljünk egy pizzát! Nem mintha nem ismernék annyira a pizzéria dolgozóit, hogy megkérdezzék. Pizza után jött az ebéd... Azért azt már megfeleztem a kollégával, mert nem bírtam volna megenni még azt is, meg tudom, hogy a kedvence volt a kaja. Ebéd után, kb fél órás nyavajgás után, hogy ki milyen álmos, és fáradt, eldöntöttük, hogy rendbe vágjuk az ingatlant, és EVERYBODY GO HOME!
Most épp a kolléga Laptopjába próbálok életet lehelni...

Nincs jelen

#10270 2009-07-03 21:03

Melcsi_
Tag

Judy nálam is aludhattál volna :) ebbõl ne csinálj problémát, megoldjuk! :)

Nincs jelen

#10271 2009-07-03 21:43

Lucifer
Tag

Halihó!

PRÓBÁLD KI!!!!

Intelligens-e a jobb lábad?
Ami most következik, az elég vicces, de fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki...
1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyezõ irányban!

2. Míg körözöl a jobb lábaddal rajzolj a levegõbe a jobb kezeddel egy 6-os számjegyet!

..... a lábad irányt változtat!
..... és nem tudsz ellene semmit tenni

Melcsi!

Hát erre most mit mondjak????:P:P:PHa nem jössz el akkor harapok!!:P:P:P

Sziszi!
No azért néha szoktam enni valami ehetõbbet is mint a vér!:P:P:P

Judy!
Biológiai kezeés nekem??Á , nem!
Az csak a kiváltságosaknak van és mivel én már fél lábbal a sirban állok rám nem is pocsékolják.:P:P:P

Szuszidi!
Amikor mi Poroszlón voltunk nyaralni és elmentünk egy kis csónakázásra a  Tiszatóra akkor én majd be voltam csinálva a  félelemtõl mig a gyerekeim élvezték és még vezették is  acsónakot.Én úgy kapaszkodtam , hoyg csak na!:P:P Azon tûnõdtem ha valamelyik gyerek beleesik akkor tuti a páromat fogom utánna lökni!:P:P

Roor!
Sütike készen , jól néz ki remélem izleni is fog nekik!!:P:P:P
jó volt ma veled!!!:P:P:P

Holnap a  talira mindenkit nagyon várok!!!!!

Nincs jelen

#10272 2009-07-03 23:14

sziszi32
Tag

Luci: ha nem is nekem irtad, de akkor is merészen tiltakozom az ellen, hogy fél lábbal a sírban legyél! Az ember ne csináljon félmunkát :P, vagy teljesen benne, vagy teljesen kivül! Mindenki érdekében ajánlom, hogy inkább két lábbal legyél síron kívül! :D :D :D
Judy: szép teljesítmény, méltó egy pénteki naphoz, egy hét lezárásához! :D :D :D
Lisa-Pasek: szép ez a munkamegosztás, szegény paseknak jut a piszkos-gyilkos munka! Esélye sincs kilépni a dexter-szindrómából, és ez igenis a bûnmegelõzés akadályoztatása! Lisa, ezt neked tudnod kellene! :P :D :D :D
Minálunk grillparti volt ma este, amit Dani roppantul élvezett, és persze mindenki más is (egy ismerõs család). A menü: ágyas pálinka, grillezett oldalas, tarja, kolbász, ehhez ubi-paprika-paradicsomsali, tepsis sült krumpli, ezersziget-öntet, kenyér, mákos rétes + 6 liter sör, egy üveg vörös bor, és a "kapurková" (búcsúital szlovák tájszólásban) barackpálesz! :D :D :D
Holnapi talisoknak jó bulit! Jó éjt nektek! :D

Nincs jelen

#10273 2009-07-03 23:26

Agica01
Tag

Sziasztok!

hát a holnapi talira nem tudok elmenni, és a bükkszentkeresztire sem, mert pont 9-én indulunk nyaralni.
Judy, én is meglepõdtem, de tényleg azt mondták, hogy mivel ahol vágtak gyenge a hasfalam, és a hízás által keletkezett felesleg ott akar kitüremkedni. de hogy minek?? Én itt küzdök ezerrel hogy hízzak és tessék! na mindegy, már nem érdekel, akkor sem fogok koplalni. Ma is jól bekajáltam: ananászos pulykamellett ettem vegyes körettel, meg utána a fiam által meghagyott rántott sajtot. :) ja és utána fagyit.
jelenleg ennyi.

A gyengélkedõknek jobbulást kívánok, és érezzétek jólmagatokat a talin!
Pussz

Nincs jelen

#10274 2009-07-03 23:35

judy1981
Tag

Luci: ha hiszed, ha nem a kollégám ma legalább 15 percet töltött azzal, hogy ezt a jobb kéz jobb láb dolgot elõadja - szintén szigorúan munkaidõben :D De nem tudta elmagyarázni mit is kellene csinálni. Most elküldtem neki e-mail-ben, had gyakoroljon :D:P A laptopot az elõbb vitte el, úh. semmi akadálya :D
Sziszi: büszkék is vagyunk magunkra :D Általában pénteken szoktak minket megtalálni minden hülyeséggel. Fõleg a múlt századi ügyekkel, hogy ez, vagy az miért nincs a nevén, és általában elõadnak valami képtelen történetet, hogy mi volt anno a helyzet. És hiába mondjuk, hogy sosem volt olyan jogi háttér, ami azt lehetõvé tette volna...
És viszont is mondhatnám: Szép teljesítmény :D

Én ma megfûztem a húgomat, hogy Bacardizzunk, erre valaki megitta a citrom-lime levet, amivel inni szoktuk :( 3 puttonyosra már nem tudtam rávenni :P Úgyhogy szomjas vagyok... :D

Nincs jelen

#10275 2009-07-04 06:19

roor
Tag

Halika!

LeszbosziLuci:korán reggel a visítva nyerítés decibeles rekordját is megdöntöttem az infantilis körözz a lábaddal majd kezeddel mutatvánnyal.:D:D:D:D:D:D
Még jó hogy nem látott senki.:D:D:D:D
Biztos hogy fini a süti,te csináltad.:D:D:D
És nekem is jó volt veletek,hátmég mikor szép szõke hencegem a cickómba kapaszkodva rezzent össze minden dörgésre.:D:D:D:D:D
Jó talit,jó ismerkedéseket!!!!:D:D:D

Nincs jelen

#10276 2009-07-04 11:17

sziszi32
Tag

Akkor a szeszkuális cici stimuláció is a leszboszi délutánokhoz tartozik? :P :P :P

Nincs jelen

#10277 2009-07-04 14:41

Agica01
Tag

sziasztok!
nem találtam fõzõs topicot, bár lehet hogy csak vak voltam, szóval lenne egy kérdésem. Kajsziból csinált már valaki ivólét vagy szörpöt? Ha igen hogyan kell? mert rengeteg van, a lekvárt meg nem szeretjük...
köszi

Nincs jelen

#10278 2009-07-04 21:29

aiolosz
Tag

Agica01 írta:

sziasztok!
nem találtam fõzõs topicot, bár lehet hogy csak vak voltam, szóval lenne egy kérdésem. Kajsziból csinált már valaki ivólét vagy szörpöt? Ha igen hogyan kell? mert rengeteg van, a lekvárt meg nem szeretjük...
köszi

Pálinkát igen, de szörpöt még soha :)

Nincs jelen

#10279 2009-07-05 00:15

sziszi32
Tag

Ágica:
Natúr gyümölcslé készítése

A gyümölcsöket jól válogassuk át, és alaposan tisztítsuk meg. Ezután készítsük elõ õket a centrifugáláshoz. A puhább gyümölcsökbõl a gyümölcsleveket centrifuga nélkül is elkészíthetjük. Ha szükséges, kevés víz hozzáadásával nagyobb edényben rúdturmixxal turmixolhatjuk. Majd egy-két percig forraljuk. A felforrt levet üvegekbe töltjük, majd celofánnal lekötjük. A két celofán közé tartósítószert teszünk. Vigyázzunk, hogy a celofán belsõ oldala száraz maradjon, nehogy a tartósítószer feloldódjon a vízben. Ennek segítségével teljesen natur, igazi rostos leveket készíthetünk, melyeket nemcsak nyáron, hanem akár télen is élvezhetünk.
(mi mindenféle tartósítószer nélkül készítettünk répás narancslevet, és úgy, mint a paradicsomlé tartósításánál, azaz, "dunsztolással" végeztük a tartósítást)

VAGY: lehet aszalni is, mármint, ha szeretitek az aszalt gyümölcsöt! :

A hibátlan, egészséges, érett gyümölcsöket válogatás után alaposan megmossuk és lecsepegtetjük. Lazán szétterítve tegyük ki a napra. Rendszeresen forgassuk, ellenõrizzük, és a barnára aszalódott darabokat vegyük ki, hiszen ezek annyira kiszáradtak, hogy azokat késõbb már nem tudjuk felhasználni. Ha errõl az ingyenes, energiakímélõ, természetes módszerrõl már lemaradtunk, a sütõ mindig rendelkezésünkre áll. A rácsra terítsünk egy sûrûn kilyuggatott sütõpapírt, és erre terítsük a mosott, válogatott gyümölcsdarabokat. Alacsony (kb. 50 °C) hõmérsékleten kezdjük szárítani, majd fokozatosan emeljük 75 Celsius-fokig, így nem fognak a gyümölcsök kifakadni, nem veszítik el hirtelen a levüket, tehát nem lesznek rágósak. Ez a módszer túlságosan munka- és energiaigényes, hiszen 8-10 óráig is eltarthat.

(baracknál persze úgy is lehet, hogy a magokat kiszeditek belõle)
:)

Szerkesztette: sziszi32 (2009-07-05 00:20)

Nincs jelen

#10280 2009-07-05 19:17

roor
Tag

Halika!

Õ egy gombás,hagymás,csirkemájas egyvalag.:D

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Õpedig karfiolpogácsa(fasírt) lenne.:D

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A sült krumpli és a tzatziki nem került lencsevégre de az is volt melléje.:D

Nincs jelen

#10281 2009-07-05 19:29

Szuszidi
Tag

Közizgatásért felfüggesztelek! Nagyon guszta bár a fasírt egy kisit megégett:) S mi az hogy nincs a többirõl kép milyen körettel fogom megenni? :D

Nincs jelen

#10282 2009-07-05 19:36

roor
Tag

Halika!

Szánom bánom hogy azokat nem láthatod,de hiszel nekem ha azt mondom hogy finomak voltak ugyi?:D:D:D
Valóban egy kis fecsegés,és a afsírt szenesebb lett a kelleténél,de sebaj,természetes szén alapú hasfogó.:D:D:D:D

Nincs jelen

#10283 2009-07-05 20:47

porshe
Tag

Roor!

Guszta a kajcsiiii, a fasírt receptét pakold már ide be vagy a megfelelõ topicba! :D

Köszke

Nincs jelen

#10284 2009-07-05 22:32

Agica01
Tag

Sziasztok!

Aiolosz kedves, köszi a tippet, de nem vagyunk valami nagy piások (a zuram még annyira sem mint én, egy-két sört is alig lehet beleerõltetni), a pálinka nem fogyna el nálunk. :) bár felmerült az ötlet, de férjem 3 éve kapott valakitõl 3 dl-t, és még mind megvan. :)

Sziszi, az aszalt gyümit én nem szeretem, tavaly próbálkoztunk vele, mertg a család szereti, de amit házilag készítettem aszalógéppel, sajnos nem ízlett nekik. :( pedig direkt miattuk vettem.  De a receptet köszi, bár mire írtad már elkészítettem kicsit másképp, (és azért tök jó lett), igaz én csak tartósítóval tudtam. De ezt most felírom, hogy lehet anélkül csinálni, mert lesz még egy-két adag gyümölcs. Hiába, még kezdõ háziasszony vagyok, mindig tanulok valamit...

Pussz mindenkinek, jó éjt.

Szerkesztette: Agica01 (2009-07-05 22:33)

Nincs jelen

#10285 2009-07-06 08:51

pasek
Tag

Jónapotkívánok! :)

Ahogy végigolvasgattalak Benneteket, Aiolosz fõzési tippjei tetszettek a legjobban, szerintem is mindenbõl pálinkát kellene fõzni :)
Szuszi!
Olvastam, hogy elcsodálkoztál kicsit a kopasztási hajlandóságomon.. Hajlandó vagyok, de bele játszik erõsen az is, hogy köt az egyezség Lisával, miszerint az udvarról a fazékba vezetõ utat nekem kell menedzselnem.
Pénetek hazaértem. Átöltöztem csirkésbe. Lisa apukája magára vállalta az élet kioltását, nekem csak annyi dolgom volt ebben, hogy hordanom kellett az áldozatokat. De ha jól belegondolok, az erkölcsi, lelki nyomás rajtam van inkább, mert én mentem be közéjük, és én kaptam el õket, hogy akkor TE leszel az egyik..
Az elsõt úgy sikerült kiválasztani, hogy bementem, körém gyûltek a pipik, kicsit kehajoltam hozzájuk, és az egyik vette a bátorságot és megcsípett..
Ez lett a veszte, õ indította a sort. Csipogás, majd a tuskóra erõszaolás közben ordítás-sikítás, végül hallatszott a balta suhogása, egy csattanás és a csipogás elhallgatott..
Közben pasek ismét be az ajtón, újra pipipipipipipipipi, gyertek-gyertek, és a második, majd a harmadik hatig meg se álltunk.
Aztán jött a neheze. melegedett már a kopasztóvíz, Lisa nagyijával közösen nekiláttunk kiugrasztani õket a tollukból, de mivel Lisa nagyijának el kellett mennie, a belezésre már egyedül maradtam. Hat kiskakasnak lestem végig a beleit, szerintem egyis se volt gyulladásos bélbeteg :)

Dexter egyik áldozata

A fenti képen Lisa nagyijának háza látszik a jobb oldalon, háttérben pedig a kiskertünk. A kiskakas lába között látszik a tököm, amire Lisa azt mondta egy zivatar-felhõszakadás után, hogy a tököd lefeküdt, de már felállt.. :D
Szóval így telnek a dolgos hétköznapok, hétvégén pedig pihentünk kicsit mi is, voltunk vacsorázni, kisvasutazni, vízibiciklizni és még el se áztunk,de ilyet láttunk.

Judy!!
Arra gondoltál, hogy kinek a milyével csapkodjam a micsodát!?!?! :D:D:D

Szerkesztette: pasek (2009-07-06 08:53)

Nincs jelen

#10286 2009-07-06 11:05

judy1981
Tag

Pasek :D Nem, nem arra gondoltam. Az már perverz és/vagy szadista dolog lenne :P A figyelemeltereléssel kapcsolatban jutott eszembe valami. De én már csak ilyen szemérmes vagyok. (piruló smiley)
Nevezetesen arra gondoltam, ha már ilyen kíváncsi vagy, hogy az okos fiúk a szûzlányok figyelmét szokták elterelni egy fülbe harapással a nagy pillanat eljövetelekor :P

Még egy óra ebédig... Hmmm... Hogy fogom én ezt kibírni? És még a hûtõgép szerelõ sem jött :(

Nincs jelen

#10287 2009-07-06 13:50

Vicaa
Tag

Luci! Ment mail, megkaptad???

Nincs jelen

#10288 2009-07-06 18:08

Lucifer
Tag

Vicaa!
Ment válasz!!:P:P

Nincs jelen

#10289 2009-07-07 11:17

Lucifer
Tag

Halihó!

Szóval tali jól sikerült , de kicsi fiam nem hazudtolta meg önmagát!:P:P
Talált magának egy szép kiálló vasat ami tul.kép.egy napernyõnek volt az alja.Persze játszott veel dobálta bele a  kavicsokat aminek nagypon fognak örülni amikor rájönnek miért is nem megy bele  a napernyõ.:P:PSzóval játszik majd egyszer csak lefejeli , de nem ám akárhogyan úgy fejelte , hogy a felsõ ajka egy kicsit szétnyilt!!Szép csókos szája lett mert úgy bedagadt arról nem is beszélve , hogy minden csupa vér még az apja pólója is!!!!
Igazi horrorrrrrrr!!!:P:P:P
De találkoztak a gyerkeim egy kicsivel kisebb kisfiúval mint a Roli és nagyon jól eljátszottak vele.:P:P
A terület egyetlen helyén volt csak egy viztócsa amit a gyerekek sikeresen meg is találtak.Ez nem is lett volna olyan nagy gond , de Roli föl - le mászkált benne bár csak  azoknija lett vizes mig nem  egyszer csak cini  a kisegere landolt benen majd a cuumival sepregette a vizet.:P:P:P
Mi azért szárazan meg is úsztuk vizes és sáros zoknivel meg cinivel,de a kisfiú úgy döntött nagyon melege van és a  tócsa kellõs közepébe bele is ült.:P:PA szülök nem igazán foglalkoztak ezezl a ténnyel mert hagyták még benne a gyerket , hogy a  hosszú farmer nacija kellõ képpen beszivja  a vizet majd kivették a tócsából.:P:P:P
Mi azt figyeltük , hoyg annyira elvoltak foglalva  a gyerekek , hogy estére kellõ képpen elfogyott a tócsa.:P:P:P:P
Roli többnyire  a bicigliket szerelte remélem mindenki haza tudott menni utánna vele.::P:P
Bár egyszer csak jött kifelé és megbotlott , de szerencsére pont a tócsa mellett esett el és nem bele.:P:PDe vittem váltás ruhát neki úgy , hoyg áttudtam volna öltöztetni.:P:P
A szája még mindig nagyon csúnya és van rajta egy jókora vérhólyag is.De , hogy ne csak neki legyen adott nekem is tegnap.:P:P Éppen pakoltam el a  ruhát a  szekrénybe amikor roli megjelent a kisautójával és gõz erõvel nekiment a szekrényajtónak ami úgy szájon vágott , hogy egy kicsit nekem is be van dagadva és van rajta egy kis vérhólyag is.:P:P:P

Norbit hazahoztuk a  táborból vasárnap a  Nikit meg vittük a vonathoz mert vas.ment Velencére a  táborba.Tegnap hivtam telefonon nagyon jól érzi magát fürödtek is a  tóban.:P:P

Nincs jelen

#10290 2009-07-07 13:46

Melcsi_
Tag

Hell-ooo! :D

Luci, találd ki hol ebédeltem ma a kolléganõimmel!!! Igen a "pályán". Jó volt, mármint a hely az klassz, a kaja emg elmegy kategória. Ittam ebéd mellé is egy tequila sunrise koktélt, így kicsit jobb kedvûen megy a munka, bár h most tele a poci is, meg ittam i....inkább álmos vagyok :D

Sajnálom szegény Rolit....tényleg elég csúnyát esett és pont láttam is ahogy esik..Akkor mindkettõtöknek jobbulást. :D

Nincs jelen

#10291 2009-07-07 16:26

kitti60
Tag

Sziasztok! Jelentkezem énis végre... ma teljesen megbuggyantam mert áramszünet volt. Ez a nyár fantasztikusan telik. Minden napra van valami programom.. járunk strandra, a csajokkal sokat fecsegünk..Szóval igyekszem ugy csinálni hogy ez az én nyaram legyen :D A betegség fél évet elvett az életembõl..ugy látom sikerül visszaszereznem :) Igyekszem minden percét kiélvezni :) Napozgatok, van egy klassz nagyobb medencénk..jo hasznát veszem. :P
Nemsokára ujra meglátogatom dokinénim..már kicsit hiányzik :D :P
Mindenkinek szép nyarat, napsütést! :)

Nincs jelen

#10292 2009-07-08 08:55

pasek
Tag

Sziasztok!
Tegnap voltunk Lisával Nórinál Miskolcon a kórházban. Ma csinálnak egy CT vizsgálatot, szorítsatok neki, hogy hamar sorra kerüljön. Beszélgettünk egy kicsit benn a kórteremben is, meg kinn a teraszon. Üdvözöl mindenkit, s ígérte ha hazaér és kipiheni a fáradalmakat gép mellé ül és ír Nektek.
Kaptatok tõle ajándékokat is, ami maradjon meglepetés, ugyanis a talira küldeti el általunk. Nagyon izgalmas dolgok, de nem árulhatok el róla többet, el kell jönni és kész :P

Nincs jelen

#10293 2009-07-08 15:48

sziszi32
Tag

Sziasztok, van egy édes kis titkom, ami, mivel ide írom le, többé nem is titok: holnaptól bükki mammutokra fogunk vadászni pár napig! :D :D :D

Nincs jelen

#10294 2009-07-08 16:20

Szuszidi
Tag

Sziszi ha egyet is lelõsz akkor a javából én is kérek! :D Jó vadásztatót.

Nincs jelen

#10295 2009-07-08 20:25

Lisa
Tag

Sziasztok,
Sziszi és Szuszi: no arra a vadászartra én is kíváncsi lennék! :D :D :D
Igen holnap jön a beígért invázió, de elõtte még beugrás a kórházba , mert még ott is van dolgom. Úgyhogy Sziszi várunk!
Roor: adom a nagy puszit! És köszönöm!!!
Luci: nem gyõzök sajnálkozni, hogy nem jösz hozzánk :( azért remélem, még találkozunk, (hogy is kérdezhettél ilyet???? -morgós jel-)
Látom utaztatod a gyermekeket, mondtad is, hogy legalább nem egyszerre lesznek otthon. Azért pihenj Te is a nyáron.
Kitti: tök jó, hogy ilyen jól telik a nyarad, Te aztán tényleg megérdemled!
Nórinak megvolt a CT-je visszahívták háromszor és nagyon  el volt keseredve amitt, hogy megint össze-vissza és lassan mentek a dolgok. De mindenkit puszil, holnap még talán kap vlmilyen infúziót és aztán mehet haza.

Mi ez a "lusta" népség? Nekem felmentésem volt, ösze akartam vakarni a házat, hogy Danibetyárnak szép helyen lehessen "rombolnia" :D :D :D , meg hát pasek jelentkezik folyamatosan.
Amúgy teljesen jól vagyok hasmars és fájás megállt.

Mindenkinek szép idõszakot.

Nincs jelen

#10296 2009-07-08 22:09

Nita
Tag

Sziasztok!
Jelentem olvasok meg minden, de rengeteg a melóm és szombaton vizsgázom így nagyrészt ha itt ülök arra gyakorolok (Access). Na de látom mindenki jól van ennek örülök!
Melcsi az én mandulám nagyon gáz még mindig szóval lehet az enyém lesz kivéve a tied helyet :P
Nórainak adjátok át üdvözletem és drukkolok neki, hogy hamar haza mehessen!

Nincs jelen

#10297 2009-07-08 22:27

porshe
Tag

Hali!

Én is üdvözlöm Nórit!

Sziszi! Daninak üzenem a pipiket futtassa ill. kergesse meg! Fincsibb lesz a húsuk! :P Nóci dédinél mindig ezt teszi,na azóta nem hoztunk pipit :D

Nincs jelen

#10298 2009-07-09 01:15

sziszi32
Tag

Porshe drága, én még mindig nem felejtettem el, hogy tartozom ám neked, nem csupán egy szivességgel. Nem tudom, készülsz-é a talira augusztusban, hogy esetleg otthagynám neked a kérdéses összeget a Lord of the Pityikééknél! :D :D :D
Lisa: nekem nem kórházat rebesgettél... :( akkor most baj van? Ne menjünk? Norinak üdv, és jobbulást! :D
Felség, a talpad az már tuti nem koszos, viszont az én nyelvem... jajajaj, erre már a venis is kevés! :P :P :P
Luci: élvezd a nyarat! Rolka meg... pár hó múlva ránk is valami hasonló vár, akkor mondhatom, hogy édes sorstársam, együttérzek, és igyexem az idegeimet felkészíteni az ilyen és ehhez hasonló balesetekre!!! :)
Kitti: az angoltanárral, azzal a derék legénnyel akkor most mi van? Helyzet? :P
Szuszi: na figyelj, a mammutvadászat mindenképpen meg leszen ejtve, mert az este megvilágosodtam. A mammut ugye õskori állat, tehát elvileg ma élõ példányt nem látni. Viszont, az õskorban éltek dinoszauruszok is, köztük a t-rexek is, amelyeknek a leszármazottai a Dexter-kolesz lakói. Szóval, hogy összehozzam ezt a nyakatekert gondolatmenetet, ha mammutot nem is, de egy mini-raptort (pasek, bocs a szólopásért :P) igyekszünk elkapni! (remélem, ez nem olyan rossz vicc, mint a jégkorszak három). :D :D :D
Nita: jó vizsgázást, remélem, minden jól fog menni, tudod, dekoltázst kirakni, piruló, szende arc, és a prof rögtön megenyhül irányodban! :D :D :D De az sem rossz, ha esetleg a tudásodban bízol (néha bejön a tanulás-dolog is :P) :D :D

Nincs jelen

#10299 2009-07-09 05:42

Szuszidi
Tag

Sziszi! Max egy mini traktort kaphattok el! :D:D:D

Nincs jelen

#10300 2009-07-09 06:44

pasek
Tag

Sziszi, ha hozzátok az a beígért grillt, akkor természetesen csakis friss hús kerülhet rá, így valakinek ma meg kell válnia életétõl.. :D:D
Úgyis 31 az osztályléccám, legyen már kerek a szám! :O

Nincs jelen

IBDoktor

Láb