#10351 2009-07-18 12:32

Lisa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok!!!
Na emberek ki hol van? Mi mint látjátok itten vagyunk éppen Vicaaéknál. Nagyon jó minden, az idõ is kezd türhetõ lenni, úgy, hogy hála nem haladunk a megsülés felé. A tegnapi szalonna sütés jó volt! :D
Most épp fõ a kaja, nyami-nyami...
Anna pakolós, csak épp most  alukálni nem akar.

Judy: megjött az a mail és lenne is rá válaszom, úgy, hogy menni fog :D
Györgyi: gondolok Rád a CT miatt. Naaa ne légy már zizi, el sem tudlak zizin képzelni.
Luci: no mi az??? Hol vagy???
Roor és a Többiek???
No mindegy Jó hétvégézést!!! :D
Ja nem is mondtam, hogy sikerült elintézni a gyakorlatot és hétfõn kezdek, remélem nem leszek túl gázos, vagy valami hasonló és nem okozok valami kárt :D :D :D

Szerkesztette: Lisa (2009-07-18 12:36)

Nincs jelen

#10352 2009-07-18 14:59

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Itten vagyok no!!:P:P
Örülök , hogy jól érzitek magatokat és irigykedem!!!:D:D
Te ügyi csaj vagy nem lesz semmi gond és kár sem fogsz okozni!!:P:P

Pasek!
Jó jó , de már azt hittem , hoyg ez mind  a tiétek!!:D:D:D

Vicaa!
Érezzétek nagyon jól magatokat kapcsolj ki egy kicsit a  hétvégén.
Bár Lisa és Pasek ezt biztosan megoldja!!:P:P

Györgyina!
Drága tyúkanyóm!
Nem kell zizinek lenni csak nyugalom!!
Szoritok neked hétfõn nem lesz semmi baj!!!!:D

Nálunk dög meleg vanbár kint fúja  szél , de ezt a lakásban nem érezni viszont a ruháimnak jót tezs mert elõbb megszárad!!:P:P

Nincs jelen

#10353 2009-07-18 15:08

Györgyina
Tag

Köszi Lányok a biztatást. Luci gyere át a gyerkekkel, bár itt sincs hideg, de talán kicsit jobb, mint Nálatok.

Nincs jelen

#10354 2009-07-18 16:30

Norby1
Tag

Itt a vihar Remélem a kajaszállító épségben meghozza a kajámat :)

Nincs jelen

#10355 2009-07-18 17:14

Lucifer
Tag

Halihó!

Györgyina!

Majd beszélünk egy idõpontot és megyünk!!:P:P:P
szavadon foglak!!!:P:P

Norby!
Remélem  akajád éppségben megérkezett és nem maradsz éhen!!:P:P

Itt is itt volt a vihar már szerencsére lecsendesedett!!!!

Nincs jelen

#10356 2009-07-18 17:17

Györgyina
Tag

Lucikám, bármikor szivesen.

Nincs jelen

#10357 2009-07-18 17:19

Lucifer
Tag

Györgyina!
Oké!!
Talán jövõhéten jó lesz , de majd beszélünk melyik nap!!:P:P

Nincs jelen

#10358 2009-07-18 17:52

sziszi32
Tag

Sziasztok, ma szobafestést követünk el a zurammal, Danit leadtuk a pesztrának, mivel szépen aludt délután, és ezért járt neki az ajándék (16 éves szõke a zsánere!) :D :D :D
Autósuli rendben, még az egyik T-autót sem jelöltem meg horzsolás vagy ütközés által. :D
Ez a meleg egy dög. Alig lehet kibirni, ma már harmadszor zuhanyoztam. :( :D :D
Lisa-Pasek: jó szórakozást! :D
Györgyina: kitartás, a csont nem izzad! :D
Luci: ha most itt lennél, tudod, hol lennénk? ... (gondolkodási idõ neked). .... Igggen, a borospincénkben hûsölnénk! :P

Szerkesztette: sziszi32 (2009-07-18 17:53)

Nincs jelen

#10359 2009-07-18 19:04

Norby1
Tag

Luci megjött a kaja és nagyon finom volt Barackkal és sajttal töltött pulykamellet ettem krumplipürével :D

Nincs jelen

#10360 2009-07-18 20:31

Lucifer
Tag

Halihó!

Norby!
Nyami-nyami:P:P:P
Örülök , hogy megjött a kajád én is hasonlót szoktam rendelni.:P
Barackkal töltött csirkemell áfonyaszósszal:P

Sziszi!
Na szép!Ilye melegben szobafestés???Hát ne csodálkozz , hogy annyiszor tusoltál.:P:P
A Dani meg nem kezdi egy kicsit korán??És már is egy 16 évessel?:P:P:P
Nem kellett gondolkodnom :D:D:D  , egybõl   a borospincére gondoltam!!:D:D:D

Nincs jelen

#10361 2009-07-18 22:10

sziszi32
Tag

Luci, ami a dolog igazi perverziója, hogy a kiscsaj nem is akar férjhez menni, amig Dani nagykorú nem lesz! Aztán mikor viccnek szánva, beszóltam, hogy azért addigra õ már egy kicsit korosabb dáma lesz, akkor megsértõdött )nem igaziból), hogy "levéneztem" õt! :D :D :D
Nálatok is ennyire veszett szél fúj? :o
Norby: egy adag nyálcsorgi számládra cimezve megy! :P

Nincs jelen

#10362 2009-07-19 13:00

Lucifer
Tag

Sziszi!
Hát ami igaz az igaz!:P
Eléggé koros lesz már addigra és nem hiszem , hogy kellenni fog a fiadnak.:P:P
Nagyon nagyon fúj a szél azon csodálkozom , hogy még állnak a fák!

Nincs jelen

#10363 2009-07-19 14:33

Agica01
Tag

Sziasztok, jelentkezek egyet.

A meleg minket sem kerül, meg kell pusztulni. A tegnapi vihar jó volt, mert nem volt vészes (itt nálunk). Lehûtötte a levegõt, és legalább nem kellett locsolni a kertet. :)
Velem minden ok, végül is nincs sérvem -szerencsére- csak a belek mozgását látom néha. Gyerkõcnek jövõ péntekig még ragasztva a szeme, aztán valószínûleg már nem kell többet. Most már jó lesz, mert már nem nagyon örül neki hogy ilyenje van.

Sziszi, õsszel mi is festésbe fogunk, már elõre félek tõle! A vita már megy hogy mi milyen színû legyen, én színesebbet akarok, az uram meg mindenhol teljesen fehéret! De azt már nem fogom hagyni! :)
Ja, és Dani-bébiszitterrõl jutott eszembe: az én fiam (4 és fél) a barátnõmet (32) készül feleségül venni :)

Györgyina, gondolok Rád nagyon, nem lesz semmi gond!!

Egy rövidke sztori:
Már említettem unokatesómat korábban, akik itt töltik anyarat a szomszédunkban két tökéletes és kifogástalan kisgyermekével (5 és 2 éves). Már írtam, hogy állandóan itt vannak a fiamnál, mert folyton küldi õket otthonról valamelyik szomszédba, hogy nyugta legyen. A fiam -sajnos vagy nem- szereti megsimogatni a gyerekeket.
tegnap megsimogatta a kislányt, mire az éktelen nyavalygásba kezdett, hogy ne érjenek hozzá, stb... erre unokatesóm fogta õket, hazavitte, majd viszsajött és elkezdett az udvaron üvöltözni velem, hogy milyen élhetetlen gyerekem van, nem hagyja lélegzethez jutni a többieket, folyton zaklatja õket és nyúzza õket, stb... hirtelen nem is kaptam szikrát, de szerencsére hamar kapcsoltam, és nem hagytam magam. Aztán -szomszédok örömére- szép mûsort rendeztünk az udvaron. Végül is kiderült, hogy a fiam olyan gyerek akinek sosem lesznek barátai, mert ilyen, nem való az  õ gyerekeihez, akik jól neveltek, illedelmesek és sosem csinálnak semmi rosszat (ha-ha). Persze az õ gyerekében nem látja a rosszat. Szóval lényeg Bazsika minden baj forrása. Nem érti hogy miért a fiam pártján állok, miért nem verem meg, amiért hozzáér a gyerekeihez (még lökés sem volt!!), és hogy nem foghatja fel aggyal hogy ilyen csúnya dolgot nem csinálunk. Végül megtiltotta hogy együtt játsszanak, mondta hogy többet jöhetnek át a gyerekei. Mondtam neki hogy én eddig sem hívtam õket, õ küldte örökké. Ja és a fiam sem mehet többet hozzájuk (ami azért is érdekes mert nem is az õ házuk csak ilyenkor vannak itt). Vgül mondtam hogy nem baj, az én elcseszett, értetlen gyerekem úgysem való az õ tökéletes csemetéihez, csak játsszanak hasonlóan tökéletes gyerekekkel. Erre annyira megsértõdött hogy aztóa nem is beszél velem. De nem érdekel, nem fogok ezen stresszelni, nehogy megitn valami nyavaja elõjöjjön.

Hát ennyi történt, bocs ha hosszú lett, és untattalak titeket.

További szép hétvégét mindenkinek.

Nincs jelen

#10364 2009-07-19 15:40

én
Tag

Ágica! Jól tetted. Az ilyeneket jó melegre kell elküldeni. Vagy csak lazán elnézni felettük. Kár ezen idegelni magad. Ja és nyilván mindenki a saját gyerekét védi és a sajátja a legjobb. De azért nem kell elfogult lenni. Szarja össze magát az unokatesód. Bazsinak meg lesz másik játszótársa ebben biztos vagyok. Vagy feleségül veszi a barátnõdet :D:D:D!
Az idõ most sokkal kellemesebb. De vajon meddig tart? Addig is élvezzük ezt!
Hol van a következõ Dexter story?
Szép napot mindenkinek!

Nincs jelen

#10365 2009-07-19 19:12

roor
Tag

Halika!

Még élek.:D
Pécsen hatalmas zuhi volt tegnap ezt tanusíthatom.:D
Pár nap és bõvebben leszek,csak összekotrom magam.:D

Nincs jelen

#10366 2009-07-19 20:48

Agica01
Tag

Halika!
Roor, Pécsen voltál és nem is említetted? :( Akár találkozhattunk is volna.

Nincs jelen

#10367 2009-07-19 21:00

pasek
Tag

Sziasztok!
Ágica,
nagyon sajnálom Bazsit, hogy egy "felnõtt" ember miatt ilyeneket kell megtapasztalnia :(
Vica,
hazaértünk szerencsésen, alig történt valami extra az úton, kivéve, hogy egy kb. 40 fõs belga csoport felszállt (gyömöszölõdött) a buszra az utolsó 15 kilométeren. Angolul eldiskuráltam a vezetõjükkel, kaptak egy kis beszámolót a tapolcai barlangfürdõrõl, mert oda igyekeztek, majd megérkeztünk.
Szeretnénk még egyszer megköszönni a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük Veletek is minden rendben.
Györgyina,
gondolunk Rád mindketten a holnapi CT vizsgálatodnál. Minden rendben lesz, meglátod!
Mikor hazaértünk, és elcsendesedett minden, megérkezett Lisa nagybátyja, aki már várva várta, hogy kitakarítsuk a papagájokat.
Levettük õket a szekrény tetejérõl, egy plédet a fejemre terítettem úgy nyitottam ki a nagy röpde tetejét, bedugtam a fejem, és egyik kezemmel felhajtottam az odu tetejét.
Képzeljétek, 3 kispapagáj csipogott a tojó, azaz Petra szárnyai alatt, és van még egy tojás. Múltkor két tojást még láttam, tehát azóta azok is kikeltek.
Fú, de csúnyácskák szegények, és ugye nem egy idõben keltek ki, így más és más méretûek. A legkisebb feje akkora, mint egy megymag, két borsnyi szemmel, és olyanok, mint a kopasztott csirke, csak rózsaszínek és haláliak :D
Lisa meg se akarta õket nézni, majd ha lesz egy kis toll rajtuk, a nagybátyja viszont nagyon örült, hogy megleshette õket.
Mostantól majd sûrûbben fogok belesni hozzájuk, hogy a maradék tojás kikel e, meg ha valamelyik megpusztulna netalán, akkor ne maradjon benn. Szóval most legalább 5 papagáj van itthon, és eredetileg kettõ volt. Számomra ez olyan, mint egy kis csoda, nálunk tett csodát a természet, részesei lehetünk, és ez felettébb boldosággal tölt el.

Szerkesztette: pasek (2009-07-19 21:00)

Nincs jelen

#10368 2009-07-20 14:14

Lucifer
Tag

Halihó!

Pasek!
Gratulálok a sok picihez!!:P:P:P
De mit fogtok ennyi papagóval csinálni??

Roor!
Remélem nagyon jól érezted magadat!!:P:P

Ágica!
Nagyon jól tetted lehet,hogy már elõbb meg kellett volna mondanod neki.De szerintem nem fogsz sirni amiért a gyerekek nem lesznek nálatok.:P

Pénteken sütöttem egy tepsi sütit aminek az lett a vége , hogy este a  menthetõt mentettem ,,  de megtalálták azt is igy nekem már csak 1 db jutott a párom meg meg sem kostólta.:P:P
Ma dupla adagot csinálok hátha abból még jut nekünk is!!:P:P

Szerkesztette: Lucifer (2009-07-20 14:16)

Nincs jelen

#10369 2009-07-20 14:16

Lucifer
Tag

Györgyina!
Remélem minden rendben volt!!!!

Nincs jelen

#10370 2009-07-20 20:13

roor
Tag

Halika!

Ágica:amilyen villámgyorsan jöttünk mentünk meg aludtam,hidd el abban el is fáradtam.:D:D:D:D
De megyek én még Pécsre,köt az esküm oda,és ha több napra sikerül bevackolnom magam,akkor feltétlen jelentkezek hozzád egy látogatásra.:D:D:D
Egyébként gondoltam rád mikor odavoltam.:D:D:D:D
Luci:igen,nagyon jó volt csak rövid.:D:D:D
Péntekre is lesz tepsi süti???:D:D:D:D:D:D
Na kezdem összeszedni magam,bár húzós volt a hétvége,szép és kellemes,mogorva és bánatos,de kétség kívül mozgalmas.:D:D:D:D
Pusszancs :D

Nincs jelen

#10371 2009-07-20 20:38

Lucifer
Tag

Roor!
Péntekre nem lesz süti mert lehet , hogy nem leszek itthon , de ez csak honap fog majd kiderûlni!!
Irigykedem ám a  Pécsi  látogtásod miatt remélem tudod , de jól éreztétek magatokat és ez a lényeg!:P:P

Nincs jelen

#10372 2009-07-20 20:46

Szuszidi
Tag

Lucikám tök jó az avatrod. Igaz ha rá nézek nem alszom éjszaka! :D:D:D

Nincs jelen

#10373 2009-07-20 21:18

judy1981
Tag

Ismét megerõsíteném, hogy utálom a vasalást!!!!
Elvett az életembõl fél órát, ami lehet, hogy a minõség rovására ment :P Anyám tuti talál benne kivetnivalót, még akkor is, ha egy kínai vendégmunkással vasaltattam volna ki. Így teszek rá.

Nincs jelen

#10374 2009-07-20 22:46

sziszi32
Tag

Sziasztok, ma anyáméknál grillparti, várakozáson felül pozitív eredménnyel zárult, azaz nem kaptunk össze. :D :D :D
Nappaliszoba-festés befejeztetett, a többit nem tudom, mikor csináljuk meg. :(
Jóéjt mindenkinek!

Nincs jelen

#10375 2009-07-20 23:00

Nita
Tag

Csak bekukk kis részletekben olvastam....ezért annyit írnék csak, hogy utálom a vasalást és Judy ha kis kínai "ötszá"-ért kivasalna küld ide is :D
Pasek! Gratula a kis pampákhoz gyorsan nõnek majd hidd el láttam már párat itthon :)
Lehet kapni kis papagáj nevelõ tápot amit a fõtt tojáshoz kell keverni az is nagyon jó nekik. Viszont figyelni kell majd õket mert ha nem egyformán fejlettek a tojó hajlamos csak azt etetni aki nagyon aktív vagyis jelen esetben a legidõsebbet, ezért szokták elvenni a tojásokat az elején és amikor mindet letojta együtt visszarakni így egy idõben kelnek ki :) De majd legközelebb :P
Ha nem etetné õket, ezt jól látni mert a nyakrészen a begyüknek mindig kis teli zsák formának kell lenni azt figyelni kell nehogy gond legyen. Ja levizsgáztam Accessbõl :P
Agica01! Jól érezted már az elején, hogy gond lesz a rokonokkal :/ Sajnálatos mikor emberek elfelejtik, hogy a gyerekeknek az ilyen egymás közötti konfliktusok megoldása nagyon fontos ahhoz, hogy értelmes egészséges gondolkodású felnõttek legyenek. Ne is törõdj velük, ha jól vettem ki a soraidból nem sok öröm volt eddig se a társaságukba.
Sziszi! Danibetyár nem semmi már is 16-os a zsánere :) Bár nálunk a páromnak is majdnem az pedig Õ idõsebb..hmmm :D
Luci! Olvastam sütöttél meg ilyenek, de nem láttam hogy írtad-e hogy vagy? A múltkor emlékszem mondtad nem túl jól....remélem az elmúlt.
Nem "siránkozom" (ezt most olvastam hogy nem szabad írni :P ) én vagyok, ezek a frontok kicsit megviselnek de kit nem?! Lehet van egy szûkületem sajnos, de addig amíg a húsleves lemegy rajta sz@rok rá :)
Pénteken dolgozom utoljára aztán 2hét pihi!!!!!!
Puszi mindenkinek!!!

Nincs jelen

#10376 2009-07-21 06:08

Györgyina
Tag

Drága Danikincs, boldog névnapot kicsi Betyár. Nõjjél egészségben, boldogságban nagyra és csajozz bátran.

Nincs jelen

#10377 2009-07-21 09:24

pasek
Tag

Györgyina,
had örüljek én is Veled együtt a CT eredményednek!
Sziszi,
Daninak a füle érjen tokáig és üzenem neki, hogy bajusz :D
Nita,
nekem azt mondták a "papagáj CBA"-ban, hogy nincs nekik semmi speckó kaja ha fiókák vannak, csupán a fõtt tojás. Azt viszont betermelik a szülõk, jobbára a gondoskodó apuka, hiszen õ is etet rendszeresen.
Abban most már csak reménykedek, hogy az eltérõ fióka méretek miatt nem lesz gond az etetési hajlandósággal, ma minden esetre megint belesek hozzájuk, és ha benn van még a ki nem kelt tojás, azt kiszedem és alapos vizsgálatot tartok a csipogók között.
Tegnapelõtt annyira csipogtak, hogy Lisa az eb tüntetõleg keresett másik helyet az alváshoz.. szegény :(

Nincs jelen

#10378 2009-07-21 09:37

Györgyina
Tag

Köszönöm Pasek. És puszi az ovisoknak. Fõleg Pityike, hajrá.

Nincs jelen

#10379 2009-07-21 13:27

pasek
Tag

Nincs jelen

#10380 2009-07-21 14:41

Lucifer
Tag

Halihó!

Szuszidi!
Köszönöm szépen!:P:P
Akkor nézd délelõtt és estére elfelejted!:P:P.P:P

Sziszi!
Nagyon ügyesek vagytok , hoyg most nem vesztetek össze!:P:P
Valami történt anyukáddal??:P:P

Judy!
Ne is törödj vele olyan lett amilyen!Ha valakinek nem tetszik , akkor vasaljon õ!!:P:P

Nita!
Vagyogatok!!
Hol igy , hol úgy!Étvágyam viszont nagyon van mert hajnali fél egykor is eszem!!:P:P
Bár az igazság , hogy nappal meg nem nagyon és ezt pótolom be éjjel.:P:P
És lehet "siránkozni" hiszen ez a fórum azért van mert betegek vagyunk és kinek panaszoljuk el a bajunk ha nem egymásnak?????Mások véleménye nem érdekel fõleg ha olyan irja aki nem is ismer minket!!!:P:P:P
Szóval azt sajnálattal olvasom , hogy szûkületed van , de öröm , hoyg igy állsz hozzá.:P:(
Látom leszarom bogyót szeded!!:P:P:P:P
Azért jól vagy???
És tessék is pihenni abban  a2 hétben!!!!:P:P

Györgyina!
Gratula!!!

Nincs jelen

#10381 2009-07-21 15:21

Györgyina
Tag

Köszi Lucikám.

Nincs jelen

#10382 2009-07-21 18:21

sziszi32
Tag

SZiasztok: Györgyikém, Pasek-bajusz, köszi a jókivánságokat. :D :D :D :D Danika nagyon élvezi ezt a mai napot, aludni sem akart, csak egy hatalmas hisztivel, majdnem rásóztam egyet a popójára, mert annyira... bitang volt. :P
Luci: Anyámmal az történt, hogy itthon van a tesóm az 'államokból, és ebbõl kifolyólag megengedték (!), hogy mi is elmenjünk köszönteni a tesómékat. Nem vesztünk össze, ez már jó jel. Talán a welcome-drink sokszoros ismétlése tett jót nekünk. :D :D :D
Györgyina: remélem, rendben vagy, rég irtál már nekem. :)
Nita: én szeretek vasalni, fõleg ha egy ingért kapok egy ötszázast :P, de lásd, kivel van dolgod, neked 499-ért felszámitom! :D :D :D :D
pasek: én is láttam már ilyen átszinkronizált dolgokat, nagyon jó poénok keverednek belõlük, ezen is jót nevettem! :D Jó kis-papagájcsi-nevelést! :D :D :D (legyen mibõl gulyást fõzni a talin :P, mégiscska finomabb, mint a sokat emlegetett küszöb :P :P)

Nincs jelen

#10383 2009-07-21 19:31

Lucifer
Tag

Sziszi!

Lehet , hogy akkor ezért volt ennyire engedékeny???:P:P:P:P
Megnézhetnéd az alkalmi üdvözletek topikot is néha!!!:P:P:P

Nincs jelen

#10384 2009-07-21 22:35

Lucifer
Tag

Sziszi!

:P:P:P:P

Azért Dani betyárnak itt is nagyon sok boldog névnapot kivánok!!!

Nincs jelen

#10385 2009-07-21 23:07

sziszi32
Tag

Luci, ez nagyon aranyos tõled, hogy itt is gondolsz az én kicsi betyáromra (aki épp öt perce szunyált be).  :D :D
No, megyek, megnézem, álommanó mit készitett ma éjjelre nekem! :D :D :D Jó éjt!

Nincs jelen

#10386 2009-07-22 09:11

pasek
Tag

Sziasztok!
Tegnap történtek dolgok a Futrinka utcában.
Kezdõdött azzal, hogy mikor hazaértem, kaptam a hírt, hogy Lisa a kutya rosszalkodott. Hajtotta az ösztöne, és hát úgy alakult a helyzet, hogy kézen-közön kiszökött egy pipi abba az udvarba, ahol Lisa az úr. S hát az eb a soványmalacvágtát fénysebességre cserélte és utána eredt. Végül gyõzött a gazda szava, Lisa apukája nevelõ célzatú érces hangjára megtorpant. A kiosont pipi végül visszakerült az udvarba, mondhatni megúszta.
Késõbb mentünk Lisával enni adni a koleszosoknak és észrevettük, hogy a legszebb fekete farkú kakasunk eléggé a leszázalékoltatás határára került. Sántított, meg mikor kajálni próbált, jobbára le kellett feküdnie. És ezt nem nagyon tolerálta a fehér farkú kakas, és elkezdte bántani a fekete farkút. (Nem belemagyarázni semmi raccizmust, mert irgum-burgum!)
Döntés született, feket farkút re kell habilitálni. Pityesz nyári nappali lakhelyét, ami az elsõ udvarban lett kialakítva, kineveztük rehabilitációs központnak, a fekete farkú kokas oda került, Pityesz maradt az alsó helységben az éjjeli menedékhelyén. Ja, éjjelre a sérült jószágot a takarmányos fészerben szállásoltuk el, külön mindenkitõl.
Mikor az elõbb említett mûvelet éppen kivitelezés alatt állt, hallotta Lisa, hogy a kõrakat alól félreérthetetlenül patkányvisítás hallatszik ki. Késõbb figyelmesen hallgatva gyanússá vált, hogy ez bizony lefialt.
Haditerv Lisa apukájával: estére patkányfogó, és reggel két liter benzin a kövekre és ég a gyertya ég..
A patkányfogó kapott egy szelet fõtt kukoricát, bemetem meglesni Magdi anyust, majd mikor kimentem ismét takarodót fújni, azaz becsukni a koleszt, a patkány már szépen ráfázott a fõttkukoricás vacsorára. Fogai benne a kukiban, de ez lett az utolsó vicsora.
A reggeli gyújtogatást nem vártam meg, így lehet, hogy csak tervben létezett.
Ja és a másik lényeg, a lényegek lényege. Meglestük a kispapagájokat :D Aki vasárnap még tojás volt, az már csipog, így tegnaptól biztosan állíthatjuk, hogy 6 papagáj van a lakásban.
A legidõsebbnek már jönnek a tollai, kinyílt a szeme is, a legfiatalabb pedig alig két napos kiskopasz.
A szülõk mindketten masszívan részt vesznek az etetésben, nagyon büszkék vagyunk, hogy eddig ilyen szépen helyt álltak.
Szóval ezek mennek most a Futrinka utcában.
Ma délután pedig megvadult kakasok büntetésvégrehajtása van kilátásban

Nincs jelen

#10387 2009-07-22 09:28

én
Tag

Pasek! Remélem, hogy csak egy pedagógiai célzatú büntetést szántok a rasszista kakasnak. Egyébként lassan már Állatkert és Rehabilitációs Központ lesztek, de legalábbis megkapjátok ezt a megtisztelõ címet. Csak arra vigyázzatok nagyon, nehogy az állatkák BNO kódja is K5000-es legyen!
Lisa kutyura meg vigyázni tessék, mert hajtja az ösztöne!

Szerkesztette: én (2009-07-22 09:33)

Nincs jelen

#10388 2009-07-22 09:34

pasek
Tag

én,
ha a tõke, a balta, a forró víz és a kés pedagógiai célzatú.... :D

Nincs jelen

#10389 2009-07-22 09:43

Györgyina
Tag

Szép és kellemes napot, már ha az idõ engedi. Sziszikém, irok hamarosan, még pici idõt kérek, Addig imádattal gondolok a csajozós Bertyárkára, nem küldönben Pityikére.
Csajok, Fiúk! Meggyógyulok, készitsétek a leokopót, mert le kell majd ragasztani a szám, mert Nõ vagyok. Minden be lesz pótolva, Resszkessetek.

Nincs jelen

#10390 2009-07-22 09:48

sziszi32
Tag

Pasek, háááááát, ez valami fergeteges volt, ahogy leirtad! :D :D :D S mivel minden irónál kidicsérnek egy-egy részt, ezért hadd mondjam el, hogy számomra az ember Lisa apukájának érces hangja leirása volt az abszolút non plus ultra... Szinte magam elõtt látom az egész szitut! :D :D :D :D
Ja, és örülök, hogy a patkánynak "annyi". Úgy terjednek, mint a gyom! :D
Kedves hir magunkról: Amikor pár éve ideköltöztünk, kiderült, hogy mindkét tõszomszédunk, pasek szóhasználatával élve "fekete farkú" (:P). A jobbloldali tesók végül valami bajba kerültek, s el kellett költözniük. Két szép év köszöntött ránk! :D És tegnap megértettem, hogy mi a legszomorúbb mondat egy más etnikumú ember szájából: jó reggelt, szomszéd! :( Nos, immár új lakói vannak a jobboldali háznak, tegnap óta. :( :(

Nincs jelen

#10391 2009-07-22 10:30

fater
Tag

Sziszi. Részvétem a szomszéd miatt.

Nincs jelen

#10392 2009-07-22 20:07

Melcsi_
Tag

Lehet h munkanélküli leszek (legalábbis 1 darabig) Ugyanis erõs de nagyon erõs késztetést érzek, hogy behúzzak egyet a project managernak akinek köszönhetõen ma aláírták drága fõnököm felmondását!!!! GRRRRR

Arra várhatnak hogy majd akkor én folytatom a tevékenységét, mert kb bevihetem a takaróm meg a kispárnám az irodába annyi a munka.

Nincs jelen

#10393 2009-07-22 20:15

Szuszidi
Tag

Melcsi ne kis párnát vigyél be nagyot azon jobban esik az alvás! :D:D:D

Nincs jelen

#10394 2009-07-22 20:24

mercy70
Tag

Szuszi,úgy tudom párna nélkül a legegészségesebb.Lehet azért vagyok én ennyire egészséges.
:)    :)    :)

Nincs jelen

#10395 2009-07-22 21:55

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Ezt még hozzá szántam tegnap a köszöntõmhöz , de nem akarta felrakni a gép ezért most teszem meg!!

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Új szomszédok???Lehet , hoyg ezek normálisak lesznek és nem lesz velük semmi gond!!!:P:P:P

Pasek!

Azért örülök , hogy a  koleszosok jól vannak no meg pityike is!!:P:P
A fekete farkúval most akkor mi lesz??:P:P
Megint patkány??Hát ezek nem félnek tõletek??:P:P:P
Ennyi papagó??Mit fogtok csinálni majd velük??

Györgyina drága tyúkanyóm!
Ki mondta , hogy nem gyógyulsz meg???Szólj és megharapom!!:P:P:P
Itt mindenki meggyógyul csak várni kell rá.:P

Fater!
Hát téged is lehet látni errefelé??
Rég voltál jó megint látni.

Szuszidi!
Azt el is felejtettem mondani , hogy ha  a saját arcomat raknám fel avatarnak akkor mégjobban nem tudnál aludni akár milyen is a  párnád!!:P:P:P

Melcsi!
Ezt inkább ne tedd mert eléggé nehéz melót találni!!:P:P

Nagyon elfáradtam ma!!
Mentünk ki ma anyukámékhoz mert holnap mennek bulizni és megkért , hogy csináljak diós kosárkát.Csináltam is össz 94 db lett belõle.Csináltam még egy nagy üveg kovi ubit mert ott elõbb beérik az erkélyen.
Tegnap voltak gyümit szedni és ma pucoltam 15 kg almát és le is reszeltem.
nem olyan régen értünk haza és nagyon fáradt vagyok!!!!:P:P

Nincs jelen

#10396 2009-07-22 22:08

pasek
Tag

Sziszi!
Jelentem szegregáltam. Nem is kicsit, kollektív büntetést alkalmaztunk. Ugyanis a fehérfarkút nem lehetett beazonosítani, mert volt belõlük több, számszerint négy. No akkor jött a dilemma:
Ez volt az? Vagy amaz? Nem, mégis ez...ööööö nemtudom GRRRRR!
Így hát nem volt más hátra mint elõre, kiválasztottam a legcsenevészebb fehérfarkút, mégis õ volt a többihez képest némi testi hátránnyal élõ, no õ békén lett hagyva, a többi pedig le lett vadászva. Az elsõt Lisa apukája csípte nyakon, jobban mondva szárnytövön, és gyorsan végre is hajtotta az ítéletet, addig becserkésztem a másodikat, kiadtam õt is a vesztõhelyre, végül a harmadikat elkapán és kicipelvén láttam, hogy szabad a pálya, Lisa apukája már elõrébb jár egy lépéssel és a következõ munkafolyamatot készítette elõ, így a végeredmény kettõ-egy lett a javára, igazából erre az eredményre szépítettem.
Utána a szokásos kopasztás-belezés. Egyiknél sem csináltam már hasûri feltárást, belejöttem annyira, hogy végbél eltávolításos módszerrel szabadítottam meg minden konyhában már nem oda illõtõl õket. Technikailag gondolom nem kell részletezzem a belezést jobban :D
aztán a három közül megállapítottuk, hogy melyik lehetett a tegnapi valószínûsíthetõ merénylõ, és kapott a combjai közé fokhagymát, hátára-hasára Lisa-féle fûszerkeveréket, és "alcsifólcsi" alatt iszonyúan puhára párolódott, majd sült.
Szóval ha jön valaki a talira, és keresztbe mer tenni nekünk..............:D
Amúgy a reggeli patkány kifüstölés sem maradt el, kisebb robbanás kíséretében begyulladt a kõrakat a benzintõl és gõzétõl. Mellékesen a csirkék a fény és hanghatást követõ elsõ órában nem mertek kijönni a karámjukból. A patkányok, szám szerint kettõ pedig eliszkoltak, de olyan gyorsan, hogy azt se várták meg, míg a nagylapát lecsap rájuk. Remélem tanultak, hogy itt nem sok jóra számíthatnak.
A rehabilitálódó kiskakasunk állapota nem válságos, én azt mondanám, hogy kielégítõ, de most még pihenésre van szüksége, inkább már re kell generálódnia.
Bocsánat, hogy csak fofom a szót, és nem írtam senkinek külön, holnap pótolom, most megyek és a belemben salakanyaggá alakítom a gonosz verekedõs kiskakast.
Jó éjt!

Nincs jelen

#10397 2009-07-22 22:23

sziszi32
Tag

Sziasztok!
Pasek: remélem, azért a robbantás emberáldozat nélkül történt! :D
Luci: szomszédok (kösz, fater, az együttérzõ szavakat), na hát képzeljétek, tegnap este átjöttek megkérdezni, hol szerezhetnek szentelt vizet :), ma meg meg akarták vásárolni a komplett vizszivattyúnkat, "darlinggal" együtt. :o Arra a kérdésemre, hogy akkor mi hogyan fogjuk engedni a vizet, csak egy vállvonogatás volt a válasz. :o :o :o A végén elküldtem õket (na nem oda, ahova szivem szerint küldtem volna) a helyi vaskereskedésbe, ott érdeklõdjenek, ne pedig egy ártatlan :P rózsalocsoló nénit zaklassanak, azaz engem. :D :D :D
Férjem ágynak dõlt, lázas. Fiam szeme begyulladt, lázas. :( Én még nem vaok lázas, remélem, nem idõ kérdése. :)

Nincs jelen

#10398 2009-07-22 22:38

én
Tag

Lisa! Pasek! Jó étvágyat! Biztosan finire csináltátok szegény jó bûnösöket. Azt tudjátok, hogy még hány tag számlálható a koleszban? Mert ahogy gondolom lassan márcsak az elmaradott hátrányoshelyzetûek maradtak.
Sziszi! Csak lassan! Nehogy lebetegedj ebben a szörnyû hõségben.
Azt mondják, hogy holnap a BKV buszokon 60 fok is lehet. Még jó hogy szabadságon vagyok.
Luci! Pihizz egy kicsit a gyereknevelés, fõzés, mosás, takarítás, sütés közben. De tényleg!
Melcsi! Azért be ne költözz a munkahelyedre! Még nem kaptad meg a sztahanov jelvényt. Bár lassan megérsz rá!
Szép estét mindenkinek! Holnap vigyázzatok nagyon magatokra! Igyatok sokat! De most kivételesen ne röviditalt!

Nincs jelen

#10399 2009-07-22 22:46

Agica01
Tag

Sziasztok!
a pár nappal ezelõtti események óta semmi nem történt. Azóta békésen, nyugodtan telnek napjaink, mert kedves rokonaim még aznap este hazautaztak 1 hétre Bp-re, majd csak hétvégén jönnek vissza.
Amúgy minden ok, egész nap kajálok, fõleg olyanokat, amiket normálisan nem lehetne: füstöltet, kolbászt, szalonnát, fõtt kukoricát! De most lehet és ez a lényeg!
Férjem remek ötlettel állt elõ: ha már õsszel úgyis festünk, cseréljük ki az ablakokat is! Hát remek, meglesz a program!! De végül is muszáj, ha fúj a szél kicsit, mozognak a függönyök nem is kicsit!

Pasek, maradt még kiscsirke? mindig csak azt olvasom, hányat végeztek ki. :)

Luci, remélem jobban vagy.

Nita, grat. a vizsgádhoz.

Sziszi, úgy látszik mindenhol csak a rossz szomszédok vannak. Kitartás! Lehet megkedveled õket :) :P

Jó éjt

Szerkesztette: Agica01 (2009-07-22 22:47)

Nincs jelen

#10400 2009-07-23 01:15

sziszi32
Tag

Ágica, a szomszédság nem rossz, én lakom a nem megfelelõ helyen! :D :D :D herripotterben volt egy olyan jelenet (igen, kedvelem a könyveit s a filmeket is, nekem is kijár egy kis izlésficam ebben a hõségben :P), hogy a ház egy varázslatra odébb lépett, és lett ott egy másik ház. Majd visszazuttyant eredeti helyére. Lehet, szerintem, a mi házunk is igy csöppent ide, valami varázslatra, aztán majd jön egy nagy szél, és repülünk messze! (na jó, tudom, hogy ez már az "óz.." poénja! :D) :D :D
Nagyon elkeserit egyébként, hogy a fiamnak igy kell felnõnie. :(

Nincs jelen

IBDoktor

Láb