#10401 2009-07-23 07:53

Melcsi_
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok! Mindjárt reggel 8 óra és sehogy se állok, 8,5 óra alvás után is hulla vok, lehet h sztrájkolok és be se megyek dolgozni. Teljesen ki vok merülve.

Sziszi! Mit kukorékoltál Te hajnali negyed2kor? :D:D:D:D

Lehet, hogy alszok tovább, mert ez így embertelen.

Nincs jelen

#10402 2009-07-23 09:45

Lisa
Tag

Melcsi: Kedves Sziszi mindig akkor fekszik le, nem bír aludni :D :D :D
No én meg itten vagyok a Polgár Jenõ hivatalba és töltöm a gyakorlatomat. Nekem tetszik, semmi komoly meló, csak nézegetés, keresgélés, és jogszabályok, meg jogszabályok és még jogszabályok.
Tali szervezést még egyszer utoljára neki kezdünk majd ma jelentkezünk, valószínû, hogy nem én.
Remélem akik akarnak jönni és nem jelentkeznek, most már fognak.
Sok emberke akirõl úgy tudtam, hogy készül HOL VAN???
Linus ls Zotyesz fõleg.

Ma nagyon meleget mondanak vigyázzatok Magatokra, itt benn jó hûvös van és így elviselhetõ!!!
Luci: tessék javulni.
Vicaa: remélem ment a telcsi :D :D :D majd érdeklõdöm
Roor: mint mindig szöszpöty és puszi

Lisa

Nincs jelen

#10403 2009-07-23 12:53

Lucifer
Tag

Halihó!

Remélem , hogy kedves párod már jobban van és Dani betyár is meggyógyult!
Kamillázd a szemét az jót tesz neki.
Szomszédok!
Hát te közelebb vagy mit a  bolt és iyg tõled akarják megvenni.Sajnálom ha megint rosszakat kaptál , de még változhat a  véleményed és reméljük , hoyg jó irányban.:P:PTalán azért tûrhetõek lesznek.

Melcsi!
Mi az , hoyg nem akarsz menni melózni???:P:P:P
Én  is ezt tenném.:P:P:P
Végül bementél????
Különben én is minden nap ilyen késön fekszem le mint Sziszi csak én már nem ülök ilyenkor  agéphez!:P:P

Lisa!
Dolgozol és netezel??:P:P
Akkor ez nagyon jó melóhely , de azért a melót se vidd túlzásba!
Itt is nagyon meleg van most jöttem haza a postáról kéne menni dinynét venni mert az legalább nagyon jól esik , de képtelen vagyok ebebn a  hõségben lemenni , no majd délután akkor talán egy kicsit enyhûl az idõ.
Enyhén görcsöl ma a hasam , de ez nem is csoda amiket tegnap ettem!!De nagyon jól esett , inkább ma böjtölök.:P:P

Nincs jelen

#10404 2009-07-23 13:11

judy1981
Tag

Sziszi: amikor vásárlás elõtt megnéztétek a házat, hova tették a szomszédokat? Akkor osztották a segélyt, vagy miért nem lehetett elõre látni a társaságot? Az olyan szomszéddal vigyázni kell, aki mindjárt meg akar venni valamit, mert az elülteti benned, hogy nem szorul rá a lopásra. Értelmes emberek a boltban vesznek víztisztítót, és nem a szomszéd használt szûrõbetétesét.
Pasek: tényleg jelenthetnél arról is, hogy mennyi koleszos van még. Lehet visszaolvasok és számolok, nehogy nagy vígan felszaladjak a hegyre, és ott derül ki, hogy a vacsora én leszek :P
Lisa: közigazgatási szünet idején még jó, hogy nem szakadsz meg a munkától :D De kezdésnek nem rossz :P

Nincs jelen

#10405 2009-07-23 14:13

pasek
Tag

Judy,
a tételes válasz:
1 Pityesz
1 Lisa kutya által szétjátszott csirke
1 elsõ saját gyilkolmányom
6 tömegmészárlás eredménye
1 grillpipiként végezte
3 kollektív büntetés részesei

Ez akkor 13, vagyis 12+1. Mivel Pityesz nem sorolható a még le nem vágottakhoz, ezért a 40bõl összesen él még 28.
26 van a koleszban
1 a rehabon
1 pedig Pityesz
eredetileg úgy volt, ha a fele túléli a gyermekkort, akkor nagyon jók vagyunk. A felénél több van még.
Tervbe van véve, hogy elajándékozódik 5 db Lisa barátnõjének (ezek tojni, tehát semmiképp se kakas)
Ezt a koleszból leszámolva akkor marad 21.
Van még vagy 4-5 fölös kakas, azok kopasztóvízben végzik, a többi pedig szépen tojni fog. Ha nem, akkor fejvesztett-kegyvesztett lesz belõlük.
Asszem így alakul az osztálylétszám.
Nita,
gratulálok az Acces vizsgához! Lehet egy lekérdezésem? :D
Sziszi,
ha baj lenne a szomszédokkal, éjjel lopózzatok át hozzájuk, egy vödör cukros langyos vízben elkevert 3-4 csomag élesztõvel, és ha van pottyantós WC-jük, szépen bele kell önteni. Ha szerencsétek van, "kiönt az áradat" :D
Melcsi,
ha lenne megtorolnivalód a projektmenágerrel, ajánlom figyelmedbe a blogomban a Mérõtábor#1 bejegyzést :D
Luci,
kérdeztél, hogy mi lesz annyi papagájjal? HÁÁÁT..
Papagájpörkölt esetleg? Neeemm! Igazából nem tudjuk, mert olyan aranyosak, és még csak a csipogás hallatszik jóformán, majd meglátjuk..
Ágica,
lenne ötletem az kedves rokonok megleckéztetésére, de mivel kissé gerinctelen inkább csendben maradok, még kiderülne, hogy bosszúálló típus vagyok :) Annak viszont örülök, hogy kaptatok Ti is egy hét szabadságot.
Eredményes meleg elviselést kívánok mindenkinek!

Nincs jelen

#10406 2009-07-23 15:47

fater
Tag

Lucifer én 2-3 naponta átolvasom a fórumot.Ritkán irok.Panaszmentes szép napokat.

Nincs jelen

#10407 2009-07-23 15:50

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty.:D:D:D:D:D
Minden oké csak melegem van.:D

Nincs jelen

#10408 2009-07-23 16:19

Szuszidi
Tag

Roor meleg hol van meleg? Egyenlõre csak patakokban dõl a víz rólam így még nincs meleg meleg majd akkor lesz ha szép ropogós leszek! :D:D:D

Nincs jelen

#10409 2009-07-23 20:00

sziszi32
Tag

Judy: szolgálati lakásban lakunk. Nem választhattunk. :)
Melcsi: Lisa ismer, és valóban, éjjeli bagoly vagyok, szeretek (inkább: -nék) tovább lustizni az ágyban, persze, ezt két zsarnok meggátolja, ha nem Dani drága ébreszt korán, vagy éppen éjjel két-háromszor, sajnos, újra, akkor Daniapun tör ki a fõzési vagy konyharendezési frász HAJNALI fél hatkor is akár! Ezért szenvedek állandó kialvatlansággal. :D :D :D
Luci: képzeld, a szemecskéje teljesen begennyesedett, holnap dzsalunk a dokihoz, valószinû, szemorvos lesz belõle, azaz, az egész délelõttöt a váróteremben töltjük. :(
Lisa - Pasek: aztat tudtuk meg, hogy tõlünk kábé tiz kilométernyire, Saujhely mellett van egy bob-pálya, ami 3szor hosszabb, mint a tapolcai, 1600 méter hosszú! :D :D :D Igen, ezt vendégcsalogatóként irtam! Kelet-közép európa legnagyobb bob-pályája! :D :D :D
Roor: felség, sajttal és sonkával töltött lapocka, ezersziget-öntet, sült krumpli és ubisali izû a talpad! Megyek is, megszakitom a józanságot erre a sok földi jóra! :D :D :D

Nincs jelen

#10410 2009-07-23 20:32

Norby1
Tag

Nálunk a cég gondoskodik a wellnes programról izzadunk és ezáltal méregtelenítünk is mert légkondi ugye minek Élmény ebben 36 fokban 8 órát dolgozni és szeretném itt megköszönni :D

Kaja: A mai napon krémsajttal sonkával és libamájjal töltött csirkemellet ettem burgonyakrokettel Próbáljátok ki Isteni kaja

Üdv

Nincs jelen

#10411 2009-07-23 20:57

roor
Tag

Halika!

Sziszi drága nagyon finom a talpam.:D:D:D
Csak van egy kis gond,ugyanis lassan nem tudom saját magamnak lemeózni az étlapot,közel 7 kiló ugrott rám  a crohnversenysúlyomhoz képest,és 10 a crohnkezdeti súlyomhoz képest.:D:D:D:D
Hízok mint állat.:D:D:D:D
Mielõtt megkérdi valaki hogyan sikerült elárulom:valamelyest megtanultam fõzicskézni,nem szutyok olajjal hanem zsírral nyomom a fõzést,eszek amennyi jólesik és nagy ívbe tojikázok a világra,ennek eredménye a kilók felkúszása.:D
Lehet utánnam csinálni a hízókúrát.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#10412 2009-07-23 21:40

sziszi32
Tag

Norby drága, hol jutsz te ilyen finesz kajákhoz? Mert ha azt válaszolod, hogy te tuccc iet, akkor bevezettetem a poligámiát nõi vonalon, és férjemül veszlek, s konyhai szolgálatra osztalak be! :D :D :D
Felség: ez szép! Szóval, Viktória-királynõ a példaképed, mi? :P :D :D :D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#10413 2009-07-23 21:50

Melcsi_
Tag

Pasek :D:D:D:D Elolvastam áááááááááá :D Kár, hogy nem voltunk osztálytársak, tuti egys se lett volna unalmas.
Végül kiderült kié volt a krémes és hogy mit szólt az erõs paprkás krémrétegért?:D:D

Hmm, most bogarat ültettél a fülembe....hogy hogyan is szívassam meg a project manager-t hmm.
Fõleg, hogy jövök neki már eggyel!!! Ugyanis voltunk tavaly októberben a Trófea nevezetû étteremben team buildingen, ahol többek között én szülinapom is tartottuk, na meg a delivery head-ét. Jön a pincér, hozza a csoki tortát, gyeryta, csillagszoró mittomén még mik rajta...ok elfujjuk...jön a szeletelés....fõnököm csak legyen S, szóval S segített kiosztani a csokitorta szeleteket. Mi megkóstoltattuk vele a magyar pálinkát, mézes-málnás miegymás, és hát vagy 4-5-t tuti legurított a többi kollégámmal és már kellõképpen jól érezte magát. Erre fog egy szelet csokitortát és a delivery head, akit hívjunk csak R-nek, szóval R képébe nyomta, szemüveg, feje mindene csokis lett, mi meg akartnk, de nem mertünk nevetni, nem értettük, hogy mi van...h ezek ilyen lazák munkán kivül??? aztán ki ûlt drága S mellett, naná h én és köv. áldozat én voltam, mivel S kb akkora magasságú indiai pasi így azért 5 perc harcba telt neki míg lefáraszt erõileg és engem is összecsoki tortázhatott....hát nálam kiburult a bili, megszégyenülve, durcásan a nõi mosdó fele vettem az irányt. Erre jött utánam és a fél étterem elõtt megragadta a karom h beszéljük meg...mindenki a csokitortás krokodil könnyeket hulljtó fejemet bámulta, a p*cs S meg még akkor se negedett így jól belérúgtam...

S..hogy õ mennyire nem bírja a piát....tavasszal munka után elmentünk söröcskézni, pálinkázni, koktélozni na meg csocsozni. S-ék kihívtak engem és egy kolléganõmet csocsózni miután már kicsit sem voltak szomjasak lévén hogy meghívtuk õket (leitatás célja végett) jópár mézes málnásra :D Szóval cso-cso...S. egy kollégámmal, én meg egy kolléganõmmel....a tét az volt hogy a vesztes csapatnak asztalon kell táncolnia....Veszítettek....fõnököm asztalra fel és táncolt, ez megvan nekem a telefonomon, felvettem :D Azóta fél h a felesége meglátja, vagy megtudja, volt fent neten is (hihihih de kis szenya vok :D ) de aztán esedezett h szedjem le.

Sziszi! Pacsi, én is éjjeli bagoly vok, és reggel tudnám húzni még  lóbõrt...:)

Luci: :D:D:D végül nem mentem be, inkább elmásztam háziorvoshoz megmutatni h május óta gennyes szutyok a mandulám és hogy itt mûtéttel ijesztgetik ígyis bátorságból elégtelen személyem, aztán õ is azt mondta h elengedhetetlen....így fel fül-orr-gégsz, ott jól megkínoztak, de a doki nagy arc volt, szóval egész napom rendeléseken töltöttem meg utaztam, szóval lógás volt, holnap viszont bemegyek :S:S:S:S
Hogy bírjátok a 10.-en ezt az embertelen szaunát???

én: hahha sztahanov jelvény muahaha :D egy elõnye lenne, ha beköltöznék az irodába, légkondi :D Nem hiszitek el, de vlt kolléganõm 2x is az irodában aludt mert tele volt az autobank és meg kellett csinálnia szegénynek, aztán jobbnak látta, ha bent alszik :D:D:D nagyon beteg :D

Nincs jelen

#10414 2009-07-23 22:07

Lucifer
Tag

Halihó!

Norby!
Nyami - nyami!:P:P

Sziszi!
Azért felségünk csak nem lesz ekkora??:P:P:P
A te kajcsid is nagyon fincsi.Hmmmm:P:P:P

Melcsi!
Gondolhattam volna , hogy nem mentél be!:P:P
De a mandulával ne szórakozz nem éri meg!Sajnos nekem is csak felnõtt korban vették ki , de változtatott a helyzeten.
Nekem is nagyon , de nagyon sokat mondták , hogy ki kéne venni , de féltem és nem mertem elmenni aztán egyszer csak fogtam magam elmentem a dokihoz kértem tõle beutalót , de mondtam neki , hoyg gyorsan adja mert lehet , hogy meggondolom magam!:P:PAztán ki is vették.:P:P

Roor!
Azt kérdezted , hogy lesz - e pénteken is tepsis süti??Igen lesz , de azt hiszem neked nem adok belõle mert csak hizol tovább!!:P:P:P:P:P

Nálunk ma húsi leves meg tökfõzelék volt sült virslivel meg tüki tojással.
Ja! - és vettünk dinnyét délután ami fincsi édes , de akadt egy kis gondunk a közértben fizetéskor mert a pénztári mérleg kiakadt a dinnye súlyától és elég sokat kellett várni mire megkaphattuk.Pedig nem is volt olyan nagy csak 12,4 kg .:P:P:P
Holnap vadas lesz zsemlegombóccal meg spagettivel + sütit sütök , de az még meglepi.:P:p

Nincs jelen

#10415 2009-07-23 22:36

Melcsi_
Tag

Luci bakker nem is tudta hogy te ekkora májer vagy a konyhában, tökfõzi sûlt virslivel NYAMIIII!!!!!!
Hát, nem gyávább csak a kandúrunk a Bandi, a saját árnyékától is fél.
Viszont ha odáig jutnék h nincs tovább és meg kell válnom a manduláimtól, akkor remélem A-tól Z-ig kifaggathatlak milyen, tényleg gyáva vagyok, kb mûtét elõtt 2 perccel meggondolnám magam és iszkolnék kifele...:D

jajj de nincs kedvem dolgozni :(

Nincs jelen

#10416 2009-07-23 22:45

judy1981
Tag

hmmm.... Csorog a nyálam ennyi fini kaja emlegetésére :P Nekünk már tele a hópipõnk a húslevessel. Mostanában elég fantáziaszegények a konyhás nénik. Minden héten legalább 2-3x húsleves valamelyik verziója, 1x gyümölcsleves, és a többi sem sokkal változatosabb. Már törjük a gógyinkat, hogy át kellene pártolnunk a picit drágább étterem menüjére. Legalább is egy idõre.

Nincs jelen

#10417 2009-07-23 23:40

sziszi32
Tag

Melcsi, az a szitu, hogy nem csupán naturban vaok éjjeli bagoly, hanem a kisfiam rosszul alszik kábé reggel egyig. :(
Most éppen a vizes törülközõket cserélgettük rajta, mert amikor át akartuk rakni a kiságyába, akkor vettük észre, hogy "ezagyerekkicsitforró,nem?", és hát megmérettetéskor derült ki, hogy majdnem 39 fok a láza. Nurofen, vizes törülközõ, amit egyáltalán nem dijazott, de szegényke már annyira elgyötört ettõl a naptól, hogy csak orditani volt ereje, küzdeni már nem :( Persze, végbélkúpunk nincs, úgyhogy reménykedünk, hogy nem kötünk ki az 'ügyeleten. :(
Judy: most olvasok egy francia receptes könyvet, s van köztük pár olyan, amit szivesen elkészitenék... akár neked is, de mire odaérnék hozzád, talán addigra ki is hûlne! :D :D :D

Nincs jelen

#10418 2009-07-24 07:30

Melcsi_
Tag

Sziszi, ooo :( Szegény kis Danibetyár, hát ez egyáltalán nem jó. Jobbulást neki.

Akkora szél fúj este óta, hogy kajak rémálmaim voltak tõle. Másik: ÚÚúúúúgy tudnék még alukálni :(:( Fáj a hasam is...full aktiv a nyavalyám :( de miért is írt volna ki tegnap a dokim grr

Nincs jelen

#10419 2009-07-24 08:37

judy1981
Tag

Sziszi: jobbulást a kisbetyárnak.
Remélem nem valami csigás&|kagylós kajára gondolsz! De ha nagyon szeretnéd, - úgy láttam - 2 hét múlva mindketten Bükkszentkereszten leszünk :P
Melcsi: itt keleten én is bevágtam hajnalban az ablakot, mert nem tudtam aludni attól, hogy a szoci rendszerben - mindegy hogy, csak dolgozz típusú szövetkezetben - gyártott nem éppen jól záródó ajtómat rángatta a huzat.

Ha ma is húsleves/ -re hasonlító leves lesz, sírva fakadok. De az is lehet, hogy vérengzésbe kezdek.

Nincs jelen

#10420 2009-07-24 16:26

Györgyina
Tag

Arany kicsi Dankikincs? Hogy vagy drága pici életkém? Remélem, amilyen hamar jött, úgy el is megy a baj, drága kicsi testedrõl. Sziszikém, vigyázzatok egymásra és puszild meg a Drágádat tõlem jövõ gyógypuszival.

Nincs jelen

#10421 2009-07-24 16:27

Györgyina
Tag

Boldog névnapot Kingatanga Népe. Tanga nap majd legközelebb lesz. Hajrá Fiúk, lessétek.

Nincs jelen

#10422 2009-07-24 18:33

Norby1
Tag

Nos Sziszi fõzni max tojást tudok telefonos segítséggel de rendelésben piszok jó vagyok Ha nagyon szerény lennék azt mondanám hogy a kajarendelés koronázatlan királya vagyok :P

Nincs jelen

#10423 2009-07-24 18:54

Szuszidi
Tag

Sziszi jobbulást a kicsinek. ;)

Nincs jelen

#10424 2009-07-24 18:58

én
Tag

Norby! Ez is valami. Képzeld mi lenne, ha már kaját se tudnál rendelni! :D:D:D

Nincs jelen

#10425 2009-07-24 19:06

Lucifer
Tag

Halihó!

Ma vadas volt zsemlegombóccal és a  meglepi süti pedig vargabéles!:P:P

Melcsi!
Akkor te vagy az én emberem mert ennyire szereted a tökfõzit.:P:P:P
Annak viszont nem örülök , hogy nem vagy valami verõfényesen!!:(:(
Mandula ügyben referálok ha kell!!:P

Sziszi!
Nagyon sajnálom Danibetyárt , de remélem minél elõbb rendbejön!!Sok sok gyógyulj meg minél elõbb bogyó fénypost küldve!!!!
A szemével mi a helyzet?????
A párod már jobban van??

Norby!
Talán zsiroskenyeret is tudsz fõzni.:P:P:P:P

Györgyina!
Te is jól vagy??????
Köszönjük a névnapi jókivánságodat.:P:P:P

Judy!
Ennyi húslevest?!:P:PMiért nem szóltok , hogy nem lehetne -e valami más????:P:P

Ma megvolt a leszboszi napunk ami megint nagyon jó volt és a legjobb az volt benne , hogy Manó is áttudott jönni mert ma itthon volt!!!!Manó jó volt veled is talizni és beszélgetni.:P
A 10.-en nagyon meleg van és ma még a sütõ is ,ment.Mire készen letetm a kajával addigra tócsa volt a konyhában úgy izzadtam és ami a lényeg , hoyg addigra jutott eszembe , hoyg van a pincében egy álló  ventillátor amit gyorsan fel is hozattam a Norbival!:P:P
Igy azért egy fokkal elviselhetõbb a konyha.Itt csak éjszaka volt nagy szélvihar.

Nincs jelen

#10426 2009-07-24 19:29

Agica01
Tag

Sziasztok!
Itt is dög meleg van, ma nem is csináltam semmit délután. Délelõtt gyerkõccel a szemészetre mentem vissza. Ragasztás jmár nem kell, most a jó szeménél a szemüveg le van fóliázva hogy a rosszat erõltesse. De nem is foglalkozik vele. A ragasztónál azért jobb. Délután a semmittevés közepette fürödtünk egy jót a drágámmal (gyerek, mert férj dolgozott), így azért ki lehetett bírni!

Sziszi: :( mi volt a szemészeten? És hogy van most Danika, lement már a láza?? Remélem már sokkal jobban van! Ami azt illeti, a vizes törölközõtõl én is ordítanék asszem!

Pasek, tudod, egy idõ után, ha betelik a pohár, én is bosszúállóvá válok. És a pohár már be van telve eléggé!!! Úgyhogy nagyon szívesen veszem az ötleted, sõt, kérlek hogy írd le! :) Utána biztos jobban érzem majd magam. :) MA amúgy is fájt egy picit a pocim -régóta most elõzsör- biztos az a sok fõtt kukorica amit napok óta eszek meg rá a dinnye...

Pussz mindenkinek.

Nincs jelen

#10427 2009-07-24 19:33

sziszi32
Tag

Sziasztok! Györgyina drága, Szuszi, Luci, köszi szépen az érdeklõdést. :) A Daniszemecske (a bal), kicsit jobban van, nem küldtek szemészhez végül, viszont van helyette gennyes mandulagyulladás, és a penicillin hatására hasmenés, hasfájás is. Mivel fáj a torka, megint alig eszik, a tejet is csak kortyonként, nagy nehezen tudjuk belediktálni. Ráadásul semmi kedve a lakásban lenni, állandóan ki akar menni, pedig 36 foknál szó sem lehet róla, hogy antibiotikum-szedéssel kimenjen. :( Egyébként a közérzete jó, kéredzkedik vécére, ami a hasmenés miatt negyedóránkénti tevékenységünk. :D :D :D
Luci: ügyes vagy! A párom gennyes mandulagyuszi dettó, nyûgi, álmos, ideges, mert igy nem tudja elvégezni az eltervezett munkáit (kert+barkácsolás). Még én élek valahogy, de ezek ketten kikészitenek! :) Na, megyek töltött paprikát fõzni (ma nálunk paradicsomleves és túrós tészta volt a menü).
Remélem, a tizediken már kicsit enyhült a levegõ, és mindenki örült az estének (legalább amiatt, mert lehûl kicsit a levegõ) :D :D :D

Nincs jelen

#10428 2009-07-25 14:38

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty meg láblógatás némi fõzicskével megspékelve,hozzáadva némi filmbámulás.:D:D:D:D

Nincs jelen

#10429 2009-07-25 16:15

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
A 10.-en nem nagyon változott a helyzet sajnos!:(:(
Dani szeme remélem mára már jobban van és a mandulája sem fáj már annyira.
A párodnak is jobbulást kivánok!

Én ma takaritottam a konyhát és egy kicsit át is rendeztem.Csempe mosás meg minden kütyû , de a gyerkmunkást is befogtam mert vele mosattam le a szekrényajtókat meg a szekrény tetejét.:P:PEgyedûl nem birtam volna csinálni igy is nagyon elfáradtam.
De a munkájának nem maradt el a jutalma mert lemntünk utánna egy nagyot fagyizni.:P:P
Ma nem kellett fõznöm hála mert tegnapról maradt még kajám!

Nincs jelen

#10430 2009-07-25 22:12

Lucifer
Tag

Nita!

Voltunk ma azon a helyen amirõl beszéltünk  a talin!:P:P
Tudod melyik??!!Dunapart!!:P:P
Tényleg nagyon jó hely és a  hangulat is nagyon jó!
A Gyulának annyira tetszik , hogy szervezi oda a  céges bulit!!:P:P
Tehát szervezheted majd te is ha gondolod!!!!!:P:P:P
Most jöttünk onnan haza!:P:P:P:P

Nincs jelen

#10431 2009-07-25 22:26

judy1981
Tag

Hali!

Luci: feltételezem, nem hatná meg õket, ha beszólnánk. Szerintem az áll a háttérben, hogy már nem kell a gyerekeknek fõzni, így igyekeznek minél olcsóbban kihozni a kaját. A mi étkezésünket nem kell szemmel tartaniuk.

Gondoltam jövök, kicsit ingerelni az ízlelõbimbókat :P Ma palóclevest fõztem, isteni, mint mindig. Aztán vacsira egy jó gyrost hoztam össze SK.
Ma - illetve még tegnap este - megtörtént a kiszavazás nagyanyám baromfiudvarában (kb 20-25). Aztán reggel elvitték õket a kozmetikába, és mire visszakaptuk õket, meg volt a gyantázás, belsõ tisztítás, manikûrözés :D Ebbõl mi kaptunk 5 db-ot, és míg átnéztem, mennyire volt alapos az epilálás, azon gondolkodtam, vajon mi legyen a végzetük. Aztán megvilágosodtam... 1 szerencsés nyertes holnap kap a szervei helyére, és a bõre alá egy kis gombástojásoshagymásmindenes tölteléket, és sütkérezhet a sütõben. Még sosem csináltam töltött csirkét, kíváncsi leszek hogy sikerül :P Terveim szerint petrezselymes krumpli lesz a köret.

Nincs jelen

#10432 2009-07-25 23:53

én
Tag

Hmmm! Judy ügyes csajszi vagy te! Csak nem Dexter Pasek rokonság vagy? Bocs ez csak távoli rokonság, mert te Szépségszalonba küldted a pipkókat. Biztos finom lesz szegény csirke!
Sziszi! remélem nem kaptad el a fickóktól a betegséget? Hogy vannak? Remélem, hogy már gyógyultak és közösségbe mehetnek!
Mindenkinek jó éjszakát ebben a kívételesen kellemes hûvös idõben!

Nincs jelen

#10433 2009-07-26 11:44

Lucifer
Tag

Judy!
Ez tényleg nagyon jól hangzik !!:P:PNyami - nyami.
Téged ismerve ügyes csajszi vagy és jól fog sikerülni az a töltött pipi.:P:P

Én!
Te nem tudsz aludni , hoyg iyen késõn itt vagy????
Nem rossz!!Távolsági reokonság!:P:P

Nincs jelen

#10434 2009-07-26 13:09

aiolosz
Tag

Luciferke, a vashiányodról jut eszembe, nem kellene Neked vaságyon aludni ? :D :)

Nincs jelen

#10435 2009-07-26 14:15

Agica01
Tag

Hello!

Judy, hogy sikerült a töltöttcsirke?

Sziszi, hogy vagytok? Danibetyár javulgat?

Remélem, nem sértek meg semmi szabályzatot, ha itt a legolvasottabb topicban megkérdezem, hogy szeretne-e valaki a közeljövõben bababútort venni? Ugyanis eladnánk a Bazsiét mert kinõtte. Ha valakit érdekel,részletekért írjon, akár privit is.
Bocs ha ilyent nem szabad írni, akkor modik szóljatok és törlöm!

További szép hétvégét mindenkinek.
ja nálunk ma töltöttpaprika volt ebédre meg husileves.

Nincs jelen

#10436 2009-07-26 20:12

Lucifer
Tag

Halihó!

Aiolosz!
Szerintem a vaságy sem segitene!!:P:P
Különben meg fém érzékeny vagyok!!!:P:P

Nincs jelen

#10437 2009-07-26 20:28

Szimi
Tag

Sziasztok!
Arpapa voltam reikin:D tök jó volt,nyitott szemmel aludtam :D

Nincs jelen

#10438 2009-07-26 21:17

judy1981
Tag

Ágica: a töltött csirke jól sikerült, csak arra a következtetésre jutottunk, hogy kicsi volt még az a csirke, mert elég kevés hús volt rajta :P De a töltelék finom volt, így nem volt nagy tragédia. Legközelebb csak combot és mellet töltök :P
Én: nem hiszem, hogy valaha is Pasek nyomdokaiba lépnék. Én már attól rosszul voltam gyerekkoromban, ha nekem kellett fogni az áldozatot. :O A toll szagáról nem is beszélve. Végezze csak más a piszkos munkát. Én maradok végfelhasználó.
Mi megoldjuk így családi szinten. Nagyanyám neveli, aztán ki mennyit kér, annyit elviszünk egyszerre, és nekünk csak át kell nézni.

Szerkesztette: judy1981 (2009-07-26 21:18)

Nincs jelen

#10439 2009-07-27 00:23

sziszi32
Tag

Sziasztok: Danika egész jól kezd lenni, viszont a penicillin után két-három órával, gyakran görcsei vannak, szenved, mint a kutya. :( Utána megint jól van, aranyos, mosolygós. :)
Daniapu is elég jól van, bár olyan félelmetesen köhög még mindig, hogy rossz hallgatni. De állítja, hogy jobban van. :(
Én is lebetegedtem, ma délután nagyon szép dögrovás-elõadást rendeztem a drágáimnak, amit azzal dijaztak, hogy agyba-fõbe nézték a mamma miát. Mire olyan állapotba kerültem, hogy ura voltam tetteimnek (ibalgin hatására), szépen leállítottam ezt a perverziót, és átkapcsoltuk egy kis lakberendezõs-házépitõs mûsorra. :D :D :D Szóval, szépen telik a napunk! :D
Jó éjt mindenkinek (ja, és még megnéztük a termi' 4-est! :D)

Nincs jelen

#10440 2009-07-27 06:56

Györgyina
Tag

Drágám, szép reggelt, napot, hetet. Csupa jó hirt olvastam itt mostanában. Elsõsorban a Danikincs Baráti Kör nevében gratulálok a Kisbetyárnak a gyógyulásához, Daniapunak pedig hagymateát, Sziszikém, MAMMAMIA mentes öveztet, ez már árt az idegeknek.
Luci: vashiányra nekem a célkalét ajánlották. Gyógynövénybolt, és nem is olyan drága. De viszont nem is finom.Tehát átlagosan elég elviselhetõ. De ha rágondolsz, hogy mindjárt vége az iskolai szünetnek, akkor tuti jobban leszel. Norbynak, Nikinek, Rolinak csupa cupp és pusz. És várlak Benneteket.
Ágicám: szép nyarat Nektek, jó üdülést, szép idõt. Bazsika egy igazi kis hõs és nagyon édes kifiú. Szemecskéjére gyógypuszi. Örülök, hogy gömbölyödsz, van mihez képest. Csak aztán megismerjelek ám, ha jöttök.
Roorbaby: kellemes nyarat, Apudnak jobbulást. Zsuzsanyut régen láttam, csak nem nyaral? Manó, de dolgozz annnyit. Mayuska, élevezd a fiatalságodat.
Melcsike, van egy titkos hódolód, aki kérte, hogy ajánljam be nálad. Öreg, csúmya és gonosz Én beajánlottam.
Judy: Te mikor is pihensz? Hova mész nyaralni? És mikor? És mi van a fönök kutyusával? Jól lakott a kajádból?
Barátosném: Szimikém, nagyon hiányzol. Én is reiki párti vagyok. Ügyes vagy. Puszi a Kicsihercegnõdnek.
Capitányunk: én már nem tuidom követni, hol vagy és mikor. Remélem a legjobb helyen és a legjobbkor. Tudod mire gondolok, Alsóõrs. Szép nyarat, jó szelet.
Zolcsi  és Marika, Regike: legyen kellemes a nyaratok, igy együtt. És jó egészségben, boldogságban telljen.
Bükki szépségek: Vicám, Kereszt. Az egyik legjob Édesanyának gratulálok és mielõbbi javulást Annatündérkének. Kereszt, jó nyaralást. És a talin találkozunk.
Ánya: elsõsorban jó egészséget kivánok és a nyaradat, szabadságodat boldogságban töltsd.
Mamó: Téged tudod nagyon imádlak, mert az unokatestvérem vagy és különben is egy nagyon kedves, édes ember. Az ikrekhez sok erõt és kitartást. És nagyon sok boldogságot.
Lisa, Pasek: a vidám vidéki élet-sztorikat köszi, nagyon érdekes és jó olvasni. De ezuton üzenem, ha Pityikének csak egy tollacskája is felborzolódik, amikor a talin leszünk és látom, akkor "nagy balhé" lesz. A Pityike Baráti Kör nevében. Készülök a talira Mamóval, majd meglátom, hogy birom-e, de nagyon rajta vagyok az ügyön. Szép derüs napokat Nektek egészségben, boldogságban.
Szuszidi és Árpapa az én két drága segitõm. Köszönöm a támogatásotokat, a gyógyulásomban. Remélem a sok szeretet viszafordul Felétek is. Én küldöm.
Nellyke és Norby: jó nyaralást Görögországban, remélem már ott vagytok és élvezitek. Pihenjetek jól. És élvezzétek a szabadságot és egymást.
Bánatos és Zotyikám: veletek minden legyen rendben, sok sikert a céljaitokhoz.
Gigi: igy ismeretlenül is jó egszséget kivánok, mielõbi felépülést.
Nórikám: olyan régen olvastam Rólad. Remélem túl vagytok a költözés-sokkon és boldogan éltek az új házatokban, jó egészségben boldogságban Édesanyáddal.
És akikrõl nem tudok, de szeretnék: Lencsike, Mártuska, Heni avagy anyuci, Gyula avagy Orgona, Nita, Marty, Leon, Atys, Akiss és gyönyörüséges kislánya, remélem a kellemes idõtöltés veszi el a napjaitokat jó egészségben.

Magamról: diagnózis meg van, cél kitüzve, gyógyulás elkezdve. Ha sikerül elmennem a talira, bõvebben.

Mindenkinek szép nyarat és boldogságos egészséget kivánva maradok tisztelettel:

Nincs jelen

#10441 2009-07-27 12:15

aiolosz
Tag

Györgyina írta:

".....Mindenkinek szép nyarat és boldogságos egészséget kívánva maradok tisztelettel......."

Jó_tündérke, köszönjük..

Nincs jelen

#10442 2009-07-27 18:04

Lisa
Tag

Sziasztok,
Volt bõven termés meg kell hagyni, de így a szép és jó :D :D :D
Nos mi is megérkeztünk!!! Pénteken csakis kettesben elindultunk, hogy innen Bükkszentrõl egy eléggé messze esõ helyre -név szerint Gyula mellé , Gyulavároserdõre - elmenjünk sátorozni. Ez a Fekete körös partján van, ami egy nagyon szép fürdõzõfolyóvíz...nos ezt énszerénységem másképp nem tudtam leírni.
Nagyon szép helyen voltunk, csak ketten , a kutyát sem ismertük meg, sõt minket sem ismert meg a kutya :D
Fürdõztünk, napoztunk, szalcsit sütöttünk, sétáltunk... nekem ezek voltak a legszebb pillanatok. Azért valószínû, hogy majd Õ mesél máshogy, másképp a vicces sztorikról is, csak szerettem volna leírni, hogy mennyire is fantasztikus hétvégém volt.
Tegnap este hazaértünk, ma meg mentem én is a hivatalba (azért nem írom, hogy melóba mert ez NEM AZ) pasek, meg becsöpögtetett egy adag Remit magába, csak úgy , hogy ne unatkozzunk már :D ...
Szóval visszatérve, volt érdeklõdés a tali ügyben meg kérdések, és fel is frissítem (reményeim szerint nem sokára) a Tali topicot.

Nos és TI:
Sziszi: bár már elmondtam a telefonba, de jobbulást Daninak, és a papának, ja és ha lehet Te ne kapdd már el!!!!
Luci: micsoda fõzések mentek itten kérem szépen :D beleférek esetleg még én is abba, hogy a " Te embered legyek?" mert én is szeretem a tökfõzeléket!!! Nagyon is.Gondoltam ám rátok, hogy hogy bírjátok a nagy meleget "odafönn" :D. MÁr a fele eltelt  a nyári szünetnek, élvezed? :D :D :D mármint, hogy látszik az alagút vége!
Remélem, hogy jól vagy egészségileg mostanság...
Roor: no el sem tudlak képzelni pár kilóval többel, bááár van egy fényképem :D szóval, csak jól esõsen, a lényeg, hogy óvatosan, és nagyon sok szöszpötty Neked :D :D  ne haragudj eszembe voltál, hogy készíttetek Neked fürdõrucis képte, d elefelejtettem, d emajd bepótolom, jó? :D
Vicaa: Boldog Anna napot utólag, tõlem is, majd még beszélünk !
Judy: no nehogy már húsleves mérgezést kapjál? Ma sem volt jobb a helyzet? Egyértelmû a talin NEM LESZ HÚSLEVES! :D :D :D
Györgyi: köszönjük szépen a jó kívánságokat, remélem nem valamiféle búcsúzkodásnak szántad az irományt, mert annak nagyon nem örülnék,  ha esetleg valamiféle baj lenne. Jó lenne ha el tudnál jönni Pityikézni, szóval csak úgy egyszerûen old meg és gyere! :D :D :D
Ágica. remélem megkaptad még a múltkor a mailt? Ráérsz válaszolni, csak, hogy remélem megkaptad. Jó nyaralást bükön :( , tényleg jó pihenést :D
Zsenikém: mi az, hogy nem tudsz fõzni??? Akkor fõzetsz Magadra??? No tessék, szépen vagyunk.Rendelni...rendelni, azt tudod még ki is tud...puszi Neked, ja és irattam fel Salofalkot hátha...
Árpi: Te is élvezd ki amit a nyár még nyújtani tud Neked, túrázgass és tanítsd meg az embereknek, hogy mi is az, hogy a természet szépsége!!!
Én: Te, hogy vagy mostanság? Budeno-t sikerült valahonnan beszerezned? Bár, én jobban megnyugodnék, ha orvos látna!!! Amennyiben írtál már errõl akkor elnézést.
Aiolosz: Tõled csak egy kérdés: Készülsz a talira? :D :D :D ja és ez még Linusra, Zotyeszre, Melcsire is vonatkozik.

Nos azt hiszem nem merem megnyomni a Mehet gombot, mert egy oldal lesz, és az...no mindegy ha már leírtam :D
Szóval jobbulást a nehezen levõknek, és kitartást  a meleghez!

Lisa

Szerkesztette: Lisa (2009-07-27 18:11)

Nincs jelen

#10443 2009-07-27 18:11

judy1981
Tag

Györgyina: Pihenés? Az meg mi? Jövõhéten még dolgozom 1-2 napot, de aztán szabadság. Attól függ, mikor jön a festõ, és milyen terveink lesznek a barátnõmmel, mert hogy õ is a jövõhéten jön haza. Jut eszembe, pakolni kellene a szekrénybõl, de nincs kedvem :P De dobozt már hoztam fel... :D
Nyaralás nekem csak a tali lesz, mert többre nincs idõ :( Pedig még elmennék néhány helyre.
Triniti nem kap a fõztömbõl, mert a 8. évében jár, és nem lehet neki akármit adni. Ma is gázos volt a lelkem, de ennek nem én élveztem a hatását :P Pedig nem kapott csak kutyatápot. De brutálisakat tud szellenteni. :D Maradt továbbra is simikövetelõ zsarnok.
Mit látok, mit látok? Jössz a talira? :D

Lisa: Nem, szerencsére ma nem húsleves volt, hanem zöldségleves. Holnap sem az lesz, mert nem lesz gáz és nem tudnak fõzni. Így meglestük az étterem menüjét, és gombaleves, meg hekk lesz rizzsel :P

És a többiektõl én is ugyanezeket kérdezem.

Szerkesztette: judy1981 (2009-07-27 18:20)

Nincs jelen

#10444 2009-07-27 18:29

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty mert gyorsan élem most a napjaim de minden oké.:D:D:D:D
Lisa ha pótolod a fürdõrucis képet akkor nincs gáz.:D:D:D:D
És igen jó pár kilóval több vagyok.:D:D:D:D:

Nincs jelen

#10445 2009-07-27 19:38

Melcsi_
Tag

Na de Györgyina :D hódolóm?!?!? aki csúnya, gonosz és öreg?????? "jól" hangzik kackac:D:D:D:D

Pasek: Ma leadtam project managernek, hogy jövõhéten szabit szeretnék, erre nagy gúnyosan rámnézett és fogta a dokumentációt mintha alá akarná írni, aztán szépen fejjel lefele fordítva a laptopja mellé rakt a többi tudomisén papírokhoz....ha nem írja alá ha nem approve-olja eskü hashajtót teszek a kajájába, tát a székére áááá GRRR

Nyaralás? Ja, ha megkapom a jövõhetet akkor max a teraszon napzva készülhetek 2 szigorlatra. :D ennyi

Nincs jelen

#10446 2009-07-27 20:17

judy1981
Tag

Melcsi: szerintem aláírja. Ha nem engedne el, akkor egybõl mondta volna. Ha meg tényleg ennyire genya, ne érd be a hashajtóval. Minimum a férfi wc-ben szedesd össze vkivel a papírt is :D Aztán hívd fel mobilon, hogy a fõnök keresi.
Játszottál már a Pokoli szomszédok c. játékkal? A sorozatos szivatások remek példája.

Nincs jelen

#10447 2009-07-27 21:35

pasek
Tag

Ágica, leírom az én kis bosszúm, és Melcsi, hashajtó helyett:
-Kell hozzá egy bögre jó cukros tea, de nem túl édes, hogy fogyasztható legyen még.
-Aztán a következõ hozzávalót már kellemetlenebb elõállítani. Ez legyen egy jó "érett" zokni, vagy 'nyílon'harisnya. Célszerû legalább két napig hordani zárt cipõben, hogy jól elszaporodjon benne a rengeteg féle baci.
Ha szaga van, az már jó, ugyanis a bacik miatt van.
-No ezt kell kicsit megáztatni a cukros teában, a langyos cukros löttyben mint a villám elkezdenek sokasodni.
-S ugye az ember (minden ember) szája tele van belül apró hámsérülésekkel, szóval aki a "varázsteából" iszik, garantáltan kivirágzik a szája

Nincs jelen

#10448 2009-07-27 21:46

Melcsi_
Tag

Judy: Sajna kinézem belõle, hogy ennyire genya...fõleg, hogy most azt hiszik hogy most azt hiszi, hogy én vagyok a besúgó egy másik cégnek...2 hete nem beszélünk, csak ma azis a szabadságom miatt volt... Ok, ne írja alá, háziorvos bármikor kiír sztem. :) Május-Júniusban alig akart visszaengedni kórház után dolgozni holott már majd megvesztem otthon. :D
Mellesleg utálom az olyan embereket, akik szeretnek visszaélni a hatalmukkal....na de jön majd még az én utcámba wehehee

Dexter!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D
Ez hatalmas! Eskü nagyon beteg és emiatt tetszik!!!!! Hmm :D De honnan veszel ilyeneket???? Pl ilyen sose jutott volna eszembe! :D Tea...harisnya v zokin (2 napig hordott elõny) hm :D Kivirágzik a szája :D:D:D kackac
Ennyie rõvel enm 1xerûbb ha a teácskájoz merek pár ml nedüt a wc-bõl és adalagként hozzáadom, pl mint 1-2 citromlé csak ez wc-lé?:D :D:D
Amúgy Pasek mostmár jegyzetelek csínytevésekbõl. :D

Nincs jelen

#10449 2009-07-27 21:52

Melcsi_
Tag

jajj Judy elfeljtettem válaszolni a társassal kapcs. Hmm nem, nem ismerem, még sosem játszottam vele. Miféle játék?:D Mesélj.

Nincs jelen

#10450 2009-07-27 21:56

Melcsi_
Tag

Ezt muszáj még elmesélnem aztán nem floodolom tovább a helyet. :D

Bevezették nálunk h mindent trackelnek (mérnek/számolnak), mennyi mailt küldesz, mennyit telefonálsz (tehát kimenõ/bejövõ mailek/hívások stb.) ebédszünet és a kedvencem a BIOBRAKE!!!!!!!! Tehát a kétbetûs kitérõs szünetek! :D
Tehát ha pisilned kell, a rendszerben rá kell kattintanod a biobrake-re, majd ha visszajöttél new entry-re vagy már nem is tudom h van. Milyen már ez?! ...full kiröhögtem a menedzsmentet mikor ennek bevezetését vázolták...

Nincs jelen

IBDoktor

Láb