#10501 2009-08-04 21:31

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halihó!

Nóri!
Hát nem is fõzök , de még a jövõhéten sem!!:P:P
Különben tényleg finom a kaja!Bár nem olyan mint az enyém , de ez azért jó!!:P:P:P
És az is jó , hogy én választom ki mikor milyen legyen a kaja!::P:P

Pasek!
Hát te sem birsz magaddal????:P:P
Ne tessék engem utánozni jó?????!!!!!:P:P
Vigyázz nagyon magadra!!

A csontjaim nem annyira mint a derekam.A derekam fáj nagyon , de hát már megszoktam csak akkor szar amikor hason fekve vagyok és felakarok állni.:P:P

Nincs jelen

#10502 2009-08-04 22:26

Agica01
Tag

Sziasztok!
Nori, 1-2 éve nekem is fájtak a csontjaim, valami mezei zsurlós ülõfürdõt meg pakolást raktam rá, és bár tökéletes ne m lett, de javult tõle. Ha érdekel, holnap délután elõkeresem pontosan mi volt, és mailben elküldöm. :) Te pedig áruld el légyszi, hogy kell a lecsót eltenni télre? Mi kell még bele? :)

Sziszi, dehogy nevetlek ki! Fõleg azért, mert -szégyen vagy sem- én is csak azóta tudom, amióta elterveztük hogy oda megyünk nyaralni. Az uram ötlete volt, õ nézegette a helyeket (napi 3-4-et felvetett),aztán megörültem amikor ezt mondta. De aztán felvilágosított, hogy bár a neve hasonló, Bükfürdõ nyugatra van, ezenkívül a Bükk hegységet két k-val írják, míg Bükfürdõt csak 1-el. :) Hát ez van, bár okosak vagyunk, mindent azért mi sem tudhatunk :D:D

Pasek, jobbulást! A talira aztán teljesen rendben legyél!
pussz, jó éjt

Nincs jelen

#10503 2009-08-05 19:08

Györgyina
Tag

Luci cica, nézd már meg az emailedet.

Nincs jelen

#10504 2009-08-05 19:36

Melcsi_
Tag

Sziasztok aranyoskáim! Kicsit Ltüntem, bocsi. Remélem jól vagytok, mindenkit puszilok! Ha jól emlékszem holnap elsz a nagy nap, avgyis a tali elsõ napja. Úgy mentem volna, sajnálom, hogy nem tudok menni, nem vagyok túl jól, ma voltam dokinál, holnap labor, vérvétel, drukkoljatok.

Legyetek nagyon rosszak, csináljatok sok-sok képet és ha süttök szalonnát majd egyetek helyettem is sok sok lila hagymával, mert úgy az igazi.

Pusszantás!
M

Nincs jelen

#10505 2009-08-05 20:30

judy1981
Tag

Hát igen. Holnap a nagy nap.
Nekünk meg most telefonált a festõ, hogy pénteken kezdené a festést. Még jó, hogy azt mondta, 3-4 nappal elõtte szól. Majdnem sikerült neki. Ennek folytán, én még a tali elõtti éjszakán pakolok, de mint az állat. El is tûntem, valahol a dobozok alján megtaláltok.

Nincs jelen

#10506 2009-08-05 21:48

Nita
Tag

Halihó!!!
Jelentem vagyok ma értem haza a nyaralásból ami ismét nagyon jó volt csak még hulla vagyok a hosszú úttól! Elolvastam mindent amit írtatok 26.-tól :) Nem semmi mennyiség volt, de megérte bár szomorúan vettem észre közben, hogy mennyien nem tudnak jönni a talira! :( Sajnálom remélem majd legközelebb találkozhatok Sziszi veled is!
Mi csak Pénteken reggel indulunk mert az itthon hagyott állatkertet most rendbe kell rakni :)
Pasek elolvastam a zoknis merényletedet....na asszem teát egy darabig nem iszom csak saját készítésût :)
Luci! Most olvastam csak a szigetes írásodat is és örülök hogy nektek is tetszett az a hely szerintem ott jó kis bulit lehetne csapni! Volt élõ zene most is? Szeptemberben még kellemes esték szoktak lenni arra gondoltam hogy majd akkor szervezhetnénk oda valamit! Ja a zenérõl jut eszembe lesz most is a talin? Kellett volna valami vegyes táncizene cd-t csinálni. Most kipihentem magam ma beadtam a Humirámat így enni is fogok tudni a szalonnából nem csak nézegetni :)
Melcsi! Jobbulást neked remélem jó lesz a laborod és te is vele együtt! :) Ez a hashajtós ötlet elég gonosz, de hatásos és most beismerõ vallomást teszek....nyolcadikban volt egy tanárnõm a kémia :) aki mindig gennyózott velem gondoltam kicsit eltávolítom az évvégi jegyeim hátrányos megírásától ezért 4db hashajtót tettem a kávéjába amiért mindig engem küldött le a konyhára ami a pincében volt a harmadikról. Felfelé jövet meg találkoztam egy éppen matekóráról kizavart évfolyamtársammal aki kérdezte kinek viszem a kávét....mikor megmondtam köpött rá...hogy hova azt a lelki szemeitekre bízom. Szóval nem tudom mitõl döglött ki a Klári "bácsi", de 2! hétig nem jött (nincs olyan szmájli ami ide illik :) ) Kicsit már aggódtam érte, de aztán amikor megkaptam a bizim örültem hogy ezt nem hagytam ki :P
Ja nálunk a melóhelyen valaki mindig megitta a tejet a hûtõbõl, egyszer az egyik tulajdonos olyan pipa lett hogy hashajtót tett bele és így másnapra aki betegeget jelentett az volt a bûnõs....értelme nem sok volt, csak kiderült ki volt a tettes mindig. :/
Na ennyit se szoktam írni :) Látszik, hogy nem voltam gépközelbe mostanában :P

Nincs jelen

#10507 2009-08-05 22:22

judy1981
Tag

No nem minden sz.r, ami barna, így úgy néz ki, ennél többet nem tudok tenni. Azért a szekrények összehúzása mégsem az én mûfajom :P Még jó, hogy a nagyját már megcsináltam az elmúlt 1 hétben. De hulla vagyok. A festõnek most csuklik az anyukája.
Nita: ez gonosz volt. Én valami durvább bosszút találtam ki, de annak nem volt ilyen hosszú következménye.
Nekem is volt egy fizika-kémia tanárom, aki engem, és egy barátnõmet kiszemelte már az elsõ napon, és ettõl kezdve mindig nekünk kellett kimosni a szivacsot. És állandóan beszólt. De mi akkor már túl voltunk a 20-as éveinket kezdtük el, így ez már inkább nemek harca volt :P Az volt a mániája, hogy mikor bevittük a kimosott szivacsot, mindig csavart rajta még vagy kettõt, hogy megmutassa, Õ a férfi, aki erõsebb nálunk, és még mennyi vizet ki tud belõle csavarni... Azzal a ténnyel, hogy a szivacsot mindig a mosdóban mostuk ki, a fejemben összeállt a bosszú módja... Ugye nem kell ecsetelnem? :D:D:D:D Ráadásul 2x is megcsináltam, mert elsõ alkalommal hidegvérrel, rezzenéstelen arccal néztem, hogy csavargatja a szivacsot. 2. alkalommal nem tudtam megállni, és 1-2 embernek leesett, hogy vajon miért nem tudok levegõt venni, és miért fekszem már a pad alatt, így végigfutott az osztályon, hogy bizony, ez a szivacs (nagy része, mert valahol fogni is kellett) nem csak a mosdóban ázott :P Utána már nem lett volna poén.

Nincs jelen

#10508 2009-08-05 23:23

Nita
Tag

Judy! Ez se semmi :) Nos igen nekem is megvan a Pokoli szomszédok, de már a második részén szoktam játszani :P

Nincs jelen

#10509 2009-08-06 07:35

Agica01
Tag

Jó reggelt!

Talisok, érezzétek jól magatokat, akik már ma mennek! Majd sokat gondolok rátok. Pussz!

Nincs jelen

#10510 2009-08-07 00:45

sziszi32
Tag

Na most ragad le a szemem, és utálok mindent, ami a kresz-szel kapcsolatos! 'Hogy ezek a tesztkérdések milyen kis piszkok tudnak lenni... :o :o :o
De különben jól haladok a tanulással, keddre, remélem, valóban megtanulom legalább annyira, hogy el ne hasaljak a vizsgán.
És közben nagyon ott van a szívem a találkozón, a finom ízes pipi, aloé, pezsgõ, ez persze szintén hiányzik, de elsõsorban azok a népek, akik már talán a pezsgõzõk álmát alusszák, na azt sajnálom, hogy ki kellett hagynom, hogy velük találkozzam! :( :( :( Remélem, más alkalommal sikerül találkoznunk! :)
Danika átállt zabagép-stilusba, pár napja szedi a tejbe is cseppenthetõ multivitamint babáknak. A tippet a sógornõm adta, akinek a három hónapos kisfia lassan utoléri Danit kilóra, legutóbb 7,4 kilót mértek az orvosnál, Dani meg a kis cingár, 11,3 kilócskájáva elég vékonypénzûnek bizonyult mellette. És akkor megtudtam a titkok titkát, a titkos hozzávalót: a baba-multivitamin! :D :D :D :D Remélem, szépen javul továbbra is az étvágya, mert már nagyon kétségbe voltam esve, hogy mi lesz vele így, ha ennyire nem akar enni!!!! :D :D (csak irom itt a sok hülyeséget, hulla vagyok, lõjetek le.. :O Jó éjt! :) )

Nincs jelen

#10511 2009-08-07 07:15

Szuszidi
Tag

Úgy érzem a mai naptól vasárnapig nagy lesz a csend a fórumon. De remélem Pasek közvetít majd egy kicsit s ide képet is fel lehet nyomni mert itt csak regisztrált tagok nézelõdhetnek. (a ROOR topikba).
Legyen szép napotok: Szuszidi

Nincs jelen

#10512 2009-08-07 19:50

Mayuska
Tag

Sziasztok! Kedves Luci remélem a talin felkukkantotok a forumra:)lassan 3. orája vagyok a Rolival és kérném h siess haza és többé ne menj el.....:D rendet raktam szétpakolt:D megrágta a kaját és a számbatette:( terorrban tart:) mnondtam neki h irok anyának és öis :)
tehát a Roli üzenete:
oikm   égherbdkkkkkkkkkkkkkk-plbettghbfdgfkgh.l gg
,klékl 9ûõú 6
                          rkjmhfg n

(nagy mosoly az arcán hg irhatott:D )
érezd jol magad mert többé nem kapsz kimenöt:) lassan fürdés és vacsi idö az ájszaka meg elválik:) bár aludtak ma Gyulával ugyhogy nem fog sokat pihenni a férjed:)
üdvözlettel Mayuska és Roli:)

Nincs jelen

#10513 2009-08-08 06:54

Györgyina
Tag

Szép reggelt és napot az Itthomaradottaknak, Talisoknak.

Nincs jelen

#10514 2009-08-08 21:02

kukackonzerv
Tag

Sziasztok :) !

Egy piciny kis üdvözlet minden fórumlakónak :), habár szinte behozhatatlan a lemaradásom(decsak szinte ;) ),azért tudomáám hogy Bükköztök jónéhányan :) mi meg jóósokat gondolunk rátok :). Puszi a gép elé, és a tábortûzhöz..

Maja,@

Nincs jelen

#10515 2009-08-09 13:58

fater
Tag

Most már leirhatom,nagyon készültem B.szt.keresztre.
Mint ahogy sokminden az életemben ez sem sikerült.Amikor elvállaltam az õrködést tudtam hogy sokmindenrõl le kell modanom.Úgy készültem hogy kocsiban is elalszom ezért nem is szóltam senkinek.Ill. egy valaki tudott róla hogy menni akarok.Ez a hely nagyon tetszett,szeretem a hegyvidékeket,s itt a wc para sem idegesitett volna.Remélem aki elment jól érezte magát.Igérem az oda készitett mézes szilvás pálinkát megfogom inni.Majd gondolok rátok mikor kortyolgatom.Valaki vállalhatna egy taliszervezést ide az alföldre is.Györgyina neked is és mindenkinek szép napot.

Nincs jelen

#10516 2009-08-09 19:08

Nita
Tag

Gyertek CHAT-re!!! :D:D

Nincs jelen

#10517 2009-08-10 12:20

Agica01
Tag

Sziasztok! Üdv mindenkinek. Örömmel olvasom, hogy a tali milyen jó lsikerüt, sajnálom hogy nem lehettem ott. De mi meg elutaztunk Bük-re (nem Bükk), és most itt vagyunk. Fiúk elmentek kisvonatozni, én meg most jövök egy masszázsról :)
Ebéd elõtt még megyünk egyet úszni! majd még jelentkezem, szép napokat mindenkinek!
Pussz

Nincs jelen

#10518 2009-08-10 12:50

nori
Tag

Örülök,hogy jól sikerült a tali,mindenki pozítivan nyilatkozik..kiplyekáltátok a nagy világot??? :):):)

A napokban nem írtam,nekem is mint Paseknak felment a lázam,hasmenésem lett de én voltam a bûnös mert ettem pár falatot egy  sütibõl ami tejjel készül,plusz megfájdult a fogam,akkor rohanj a fogorvoshoz..szóval én se voltam jól,de itthon is áll a bál,a  nagyapámnak holnap mondják meg kell-e csonkolni a lába ujját vagy esetleg többet (is)..már elõre félek a reakciójától,mert nagyon nem tudja elfogadni hogy megöregedett,állandóan sír,panaszkodik,ami érthetõ is csak nagyon ki tud borítani mikor semmit nem becsül maga körül,amivel próbálunk neki könnyíteni,segíteni,semmibe veszi,elutasítja,ezt el kell fogadni csak olyan nehéz mikor igyekszel és magyarul szarnak a fejedre..boccs..
Mindegy,minden megy a maga medrében,nem kell firtatni.

Ágica megköszönném majd azt az ülõfürdõ receptet mert néha úgy érzem,hogy leszakad a fenekem,vagyis a csontok amik ott vanak.
A lecsó nem nagy tudomány,gyorsan megvan csak sok az elõkészület vele ami idõigényes de megéri.
LECSÓ TÉLIRE

3,5 kg tv paprika
1 kg paradicsom
1 kg vöröshagyma
1,5 dl olaj

Szalicil.
A paprikát alaposan megmosom, szeletelem, 2 ujjnyi csíkokra vágom. A vöhagymát megpucolom, felkockázom. A paradicsomot pár percre forró vízbe, majd hideg vízbe mártom, így a héját könnyen le tudom húzni, és kisebb darabokra szeletelem.
Egy jó nagy fazékban az olajon megdinsztelem a hagymát, 1 evõkanál sót.Ráteszem a darabolt paprikát, sózom, és kb. 10 percig dinsztelem. Belerakom a paradicsomot is, és tovább fõzöm. Kb. fél óra alatt elkészül. Nem szabad túl puhára párolni, hiszen felhasználásnál még melegíteni fogom!
Míg a lecsó fõ, elõkészítem az üvegeket: egy nagy tepsibe 1 liter forró vizet öntök, ebbe állítom a tisztára mosott üvegeket. Így ha beletöltöm a lecsót, nem fog megrepedni. Megtöltöm a lecsóval az üvegeket, a lé lepje el teljesen a paprikát! Minden üveg tetejére 1 csipet szalicilt szórok, majd légmentesen lezárom az üvegeket.
Egy stabil asztalkára plédet terítek, rá konyharuhát, és az üvegeket ide sorakoztatom. Jól betakarom - ez a szárazgõz. 1-2 napig hagyom itt kihûlni, majd a helyére, lehetõleg hûvös kamrába sorakoztatom õket. Ebbõl a mennyiségbõl 10 üveg lecsót tudok készíteni.

Remélem érthetõ,van aki tesz rá pirospaprikát is,szerintem feleseleges,télen meg csak felnyitod,fõzöl hozzá rizst,vagy tojást,virslit ütsz bele es kész is a "nyárias" ebéd :):)

Éhes lettem,megyek harapni valamit,üdv..

Nincs jelen

#10519 2009-08-10 12:51

judy1981
Tag

És most ide is :D Szerintem a társalgó az én nevemmel lesz tele :P

Szóval hazaértem, és nagy terveket szövögettem, hogy milyen sorrendben veszem be a kis helységet, a fürdõszobát, a hûtõt, és az ágyat. Kis helység: Festõ bácsi kb 2 m-re javítgatta a falat, hát csak nem égetem be magam, hogy ott rotyogtatok. Fürdõ: oda járt vízért. Hûtõ meg volt. Ágy eltemetve.
Eddig még nem vettem észre, hogy valamit is elcsesztek volna a terveim megvalósításában. A szoba színe kicsit sötétebb lett, de az úgy is kifakul. A frissen festett fal mindig sötétebb. Remélem anyámék szobája is hamar kész lesz, és akkor vissza tudunk pakolni oda is. Bátyám így is a konyha padlón aludt egy matracon, úgy tele van pakolva a szobája :P De ami még rosszabb volt, hogy én csak összecsukott ágyon tudtam aludni, ami így 160 cm+karfák, és este még be is ült TV-t nézni (amit épp csak beállítottunk valahova, hogy legyen). Na az kemény volt.
Ma már kezdõdött a robot. Be is esett két nyakkendõs srác, strand jegyekkel házalni. Elõször el akartam küldeni õket, de a fõnök beleszólt, hogy miért nem hallgatom meg õket. És hogy Szakó se maradjon ki a jóból áthívtam õt is :D:D:D A vége az volt, hogy vettünk 5.000 forintért 10 olyan jegyet, amit ha felmutatunk a kijelölt strandokon, egy jegyet kell venni és ketten mehetnek be. Majd felhasználjuk valahogy. Együtt és/vagy külön, és úgy osztozunk az költségeken is.
No kiszaladok a bankba, mert ezzel el is költöttem azt, ami nálam volt :D

Nincs jelen

#10520 2009-08-11 15:13

Nita
Tag

Kukucs! Két napja tervezem, hogy ideülök és pótolom a képek elküldését (amire végül most sincs idõm :) ) ebédszünetem van, de amit nagyon szeretettem volna ideírni :
NÓRI! Nagyon szépen köszönjük, hogy gondoltál ránk a talin, amit küldtél mindenki megkóstolta nagyon finom volt szinte el is fogyott :P 
Remélem hamarosan személyesen koccinthatunk veled! El is terveztük, hogy hamarosan kitalálunk valamit, hogy ez meg is valósulhasson!!!!
Este talán lesz egy kis idõm akkor küldöm a képeimet én is!

Nincs jelen

#10521 2009-08-11 16:59

sziszi32
Tag

sziasztok, csak azért zavarok be az élménybeszámolóknál, hogy bejelentsem: mától fogva nem vagytok biztonságban az utakon, merthogy sikerült az autósulis vizsgám, és holnap megyek fényképezkedni a jogosítványra! :D :D :D :D

Nincs jelen

#10522 2009-08-11 17:44

Szuszidi
Tag

Sziszi napi útvonaltervet várjuk minden reggel! :D:D:D
Ui: gratulálok!

Nincs jelen

#10523 2009-08-11 19:30

Györgyina
Tag

Sziszikém, gratulálok. És gyere erre nyugodtan, én nem félek.

Nincs jelen

#10524 2009-08-11 19:39

Lisa
Tag

Sziszi NAGYON ÜGYI VAGY!!! Én is(mi is) gratulálnuk!

Nincs jelen

#10525 2009-08-11 19:41

sziszi32
Tag

Szuszi, még egy hétig megúszod a dolgot, mert addig tart, míg kiadják a jogosítványt! Utána viszont: jaj nektek! :P
Györgyina: köszi :)

Nincs jelen

#10526 2009-08-11 19:53

Szuszidi
Tag

Elintézem a több hónapi kiadási idõt! :D:D:D

Nincs jelen

#10527 2009-08-11 20:46

Melcsi_
Tag

Sziszi, gratulálok :):) Aztán csak óvatosan :P

Nincs jelen

#10528 2009-08-11 22:08

Nita
Tag

Sziszi! Gratulálok én is, merre lesz az elsõ út? Kíváncsi vagyok a fiad, hogy fog pislogni a kocsiban mikor apa helyett te vezetsz majd! :D

Nincs jelen

#10529 2009-08-12 08:52

judy1981
Tag

Sziszi: Gratulálok én is. Erre is nyugodtan jöhetsz. Mindig szétnézek, mielõtt az útra lépek :D:D:D:D Ha én is autóba ülök, akkor már Te lennél nagyobb veszélyben :D:D:D

Nincs jelen

#10530 2009-08-12 11:01

sziszi32
Tag

Köszönöm, drágák vagytok, de komolyan! :D :D :D
Szuszi: akkor csak elég annyiban intézkedned, hogy ne küldjenek sms-t, amikor készen van a jogsim! :P
Elsõ út: férjemet ismerve, a templomtól a házunkig, ami tesók közt is kb. 100 méter. :D :D :D
Ma, önmagamtól eltérõ módon, hajnali negyed hatkor keltem. :) Morzsikomáról új hir annyi, hogy a szombati gulyásfõzõverseny Danibetyár nevû csapata (azaz: mi) a megtisztelõ "futottak még" kategóriában végzett, magyarul, emléklapot kaptunk ugyanúgy, mint rajtunk kívül még 13 csapat! :) Kissé persze csalódott vagyok, mert épp (akkor még nem tudtuk, hogy) a nyertes csapat nénije sompolygott oda hozzánk egy kanállal, s hátunk mögött kóstolgatta a gulyásunkat, s bosszúsan hümmögve tért vissza a saját kondérjához - ami számomra azt jelentette, hogy akkor nem is sikerült olyan rosszul a kaja. No mindegy, élménynek jó volt, jól éreztük magunkat egész nap. Bár legközelebb diszkvalifikálni kellene azokat, akik akár a maggi-ételízesítõ csapatnevet is viselhették volna, és betiltanám a titkos fegyver, azaz a kabala-nagyi bevetését is! :D :D :D :D

Nincs jelen

#10531 2009-08-12 11:02

sziszi32
Tag

ja, ez nem is morzsiról szóló hir lett! :P

Nincs jelen

#10532 2009-08-12 12:46

pasek
Tag

Sziasztok!
Vagyok, de mégsem.
Alig tudok olvasni is, amennyit láttam pár pillanat alapján:
Sziszi, legyél boldog aszfaltbetyár! :D

Nincs jelen

#10533 2009-08-12 20:25

maszat
Tag

Sziszi! Mindenki így kezdte, de szerintem te is hamar bele fogsz jönni.
Jó utat!

Nincs jelen

#10534 2009-08-13 02:43

sziszi32
Tag

aranyosak vagytok! :)
Jóéjt mindenkinek!

Nincs jelen

#10535 2009-08-13 22:24

Nita
Tag

Hahó mi történt itt :D ? Sziszi kocsikázni vittél mindenkit?! :P
Jelentem elküldtem a képeim én is, ezer kis medve a késésért, de ki se látok a melóból vasárnaptól szombatig dolgozok ezen a héten, de azért igyekszem majd jelentkezni néha!
Ma voltam a dokimnál aki mesélt egy betegérõl akinek megadta a számomat és régebben beszéltem is vele egyszer szeretne eljönni egy találkozóra és megismerni minket. Ma pont bent feküdt a kórházban és a doki mondta látogassam meg...nagyon örült nekem :) Beszélgettem vele kicsit, holnap hazamegy és bár most nincsen internete, de beszerelteti és jelentkezik. Na ennyi lefekszem asszem :) Legyetek jók akárhol is vagytok épp :P

Nincs jelen

#10536 2009-08-13 22:32

Nita
Tag

<kép>

Azért ezt nem bírtam kihagyni! Majd Pityesz szóra bír titeket :D :P

Nincs jelen

#10537 2009-08-13 22:38

Melcsi_
Tag

Szia Nita! :) Tök rendes tõled, hogy meglátogattál egy beteget. Én is örültem volna, ha beküldött volna a dokim egy hasonló beteget.

Apropó Pityesz! ÁLLATI!:D:D:D:D nagyon nagy arc! :D Hogy viselte a talit, nem is írtátok!
Tényleg, Lisa & Pasek, hogy van a kapirgász?:D

Nincs jelen

#10538 2009-08-14 00:57

cyan
Tag

Inkább már ide írom, válaszolva arra ami a Tali topikban van.

Kedves Lisa!
Bocsánat hogy még nem írtam, pedig akartam, jó-jó ez már csak duma :S most elég nemjól lettem, de inkább itthoni okokból... Persze, én megértem a jó szándékotokat és nagyon örülök ennek!! Azért valamit mondtál a Te életedrõl is ami miatt szintén becsüllek és tisztellek hogy mindezt átvészelted és hihetetlen hogy mégis milyen szilárdan állsz a lábaidon, sürögsz-forogsz és kitartóan éled az életed minden korábbi megpróbáltatás ellenére, még ha ezt pontosan nem is ismerem!!
És persze mindannyiótok sok hasonló elõzménnyel bírhat, én ezt elhiszem. Hisz eleve, a betegség... az már egy jelentõs ok. Nem akartam úgy tûnni, mint aki nem lát tovább a saját bajánál, és azt hiszi csak neki van.

Csak azért "akadtam ki" mert ez a téma elég felkavaró néha...  Nem írnám ezt az Együttélés a betegséggel topicba, mert ez nem a crohnról szól. Az már csak mindennek a következménye nálam.
Éppen ezt akartam kifejezni bár már elég fáradt vagyok hozzá de még próbálkozom.
-Hogy nekem örülnék ha ""csak"" a crohn lenne... igaz hogy akkor már nem lenne mert nem lehetne ennyi lelki problémám sem.

Megértem hogy Titeket is sokminden megviselt de valóban: merem feltételezni nem egy ilyen dolog mint engem - vagy ha van olyan köztetek aki mégis nagyon szorong       (és nemcsak pl. lámpalázas, vagy ettõl-attól a helyzettõl (nem mindenkitõl) szorong, stb. szinte mindenkinél van ilyen de fáj hogyha azt hiszik hogy az már ugyanolyan és akkor "nem is nagy ügy" /biztos csak "én vagyok ilyen béna")       akkor vegye fel velem a kapcsolatot! :P
Én mindenkinek abszolút igyekszem tiszteletben tartani az érzéseit. Ezért is lennék inkább óvatos magamról írni ezt vagy azt, mert akkor máris önzõnek, önsajnálónak fogok tûnni.

A másik meg sajnos az hogy eddig senki nem tudott segíteni. Úgy közvetlenül legalábbis nem, ahogy akarta, hanem akkor már inkább az események menete által aminek õ is része volt :) mondjuk akkor konkretizálom, már Ti is.  De még nem vagyok önmagam. Aki nem értené, a szorongásom miatt nem viselkedem egészen úgy mint ahogy szoktam egyébként. Sõt... a sok visszafolytott dolog pedig nagyon megviselõ. Nemcsak pár dolog, hanem szakadék volt az igazi énem és a _látszat között-ahogy a szorongásom miatt viselkeztem - szeretném múlt idõben írni, vagy akkor azt mondani hogy már csak rés van... Úgyhogy lehet hogy sokak számára ez érthetetlennek tûnik, vagy hogy nem kéne így leírnom, bár ehhez már hozzászoktam (blogoltam) csak beleuntam :P
Biztos nem vagyok valami célratörõ úgyhogy, nem is tudom, írjak-e egy példát a taliról... hááááát így nyilvánosan elég annyi hogy párszor kiakadtam hogy még mindig nem merek/-nehéz ezt meg azt meg amazt...

És 20 éves létemre eddig "mindenbõl" (társasági dolgok) kimaradtam, jó már most volt pár db. buli 1-2 éve de még ha az alkohol fel is old valamelyest ez így még nem jó. Azért írtam hogy mindig be voltam zárva mert ez egy láthatatlan börtön. És más nem ismeri, merek rá fogadni, mikor ezt látom és egész életemben láttam. Vagyis még nem találkoztam "magamfajtával" és van az az érzésem hogy nem is fogok. De nem baj mert már nem tart sokáig. A saját hangomon fogok beszélni a saját stílusomban és annyit amennyi kikívánkozik, úgy viselkedve ahogyan nálam az természetes, és sorolhatnám - ezek a dolgok amik eddig mind kimaradtak-teljesen eltorzultak, kizárólag a családomon belül volt lehetséges de ott meg annyi probléma lett hogy....... na asszem elég ennyit most rólam :(
Aztán szóljatok nyugodtan ha sok(k) amit írok.

Nincs jelen

#10539 2009-08-14 09:26

roor
Tag

Halika!

Cyan feltétlen beszélj Lisaval!:D

Nincs jelen

#10540 2009-08-14 09:56

Lisa
Tag

Sziasztok
Judy JELENTKEZZ!
Festés, Anyukád, nem "kavart" be? Vízszintes lett a tégla minta, annyira kíváncsi vagyok :D ha tudsz majd képet küldj!
Cyan: értettük és örülök, hogy felfogod, hogy senki nem rossz szándékkal ír vagy írt semmit, vagy brmit no értitek.

Ma haza jön pasek végre!!! Gyerekek k.rva hosszú volt, így ez az egy hét! :( de ma már vége :D
Nita: köszönjük az igazolvány képet már készül a diák :D, a többi kép akkor már biztosan fenn van igaz?
Melcsi: hááát tegnap  apára lett bízva, ugyanis kinnt tevénykedett, mondom akkor menjen Pityesz is hozzá. Lisa-kutya be lett zárva addig (nehogy kutyaszájba végezze Pityesz) és együtt elvoltak. Kb. egy óra múlva gondltam megnézem már miket csinálnak, megyek ki ,erre Pityesz már majd hogynem a lépcsõ tetején áll, és vár, hogy mikor nyílik az ajtó. Megörültem neki nagyon (tudom hülyén hangzik) de tényleg. Felvettem a mancsomba és leültünk egy picit, el is aludt az aranyos az ölembe :D tényleg olyan forró a segge, hogy minden pillanatban azt éreztem, hogy "na most sz@rt le" de még sem :D Lefelé menet a lépcsõ már nehéz volt, ugyanis nem látta, hogy ott  fokok vannak, így jó néhány lépcsõfokot esett, repült, meg mindent csinált kétségbeesésében...de felvettem és segítettem neki lejutni a nagy hágóról :D
Roor-Luci, jó leszboszi napot Nektek :D :D :D nem sokat pletykálni, csak éppen eleget, ja és inni, mintha ott lennék!
Vicaa: sztem Neked itt is van mondanivalód nemde!!! Itt a FÓRUMON!

Én várom a jelentkezéseket, de nem eröltetem, nem akarok "tapadós" lenni.
Jaj míg el nem felejtem SZIMI!!
itt keres gazdájára egy Diclac-os bögre kanállal, azt csiripelték a madarak, hogy a Tiéd, no hát itten van nem hagytuk ott . Postázhatom, vagy majd legközelebb?
Nita: én is így kezdtem Vicaa-val és Nórival is, meg itt a faluban egy kiskölökkel is. És igen-igen, nagyon jó érzés volt és ma is az . Igyekezzünk legalább mi, akik értünk valamelyest hozzá, tapasztalatot átadni!

Puszi Nektek

Szerkesztette: Lisa (2009-08-14 10:00)

Nincs jelen

#10541 2009-08-14 15:12

nori
Tag

Sziasztok,

Sziszi,GRATULA a sikeres vizsgához,biztosan a férjed is hosszabb utakra is átadja majd a volánt csak "megbizonyosodjon" róla,hogy milyen dögösen vezetsz:):):)

Nita,
nagyon szívesen küldtem,ha közelebb lettetek volna mást is készítettem volna de így nem volt megoldható a szállítás...különben mit dícsérsz,az olajat a fokhagymával vagy a "folyékony aranyat-kenyeret", a páleszt?:):):)
Szép tõle,hogy bementél egy sorstárshoz,mindenki jólesik a biztató szó fõleg mert pontosan tudod mirõl beszél,nem csak bólogatsz.

Jön a hétévége,mindenkinek jó pihenést,nekem összefolynak a napok szinte,ma már fõztem is de a mososgatás már nem megy,mindkét kezem kell,a hátam pedig fáj ha nem támasztom ki a karomat,de ez is több a semminál,legalább lesz mit enni anyunak mikor hazaér munkából-nagytata-látogatóból..
Készült tojásos leves,fetás papucs,maradt pár citromunk,azt meg lefaragtam,befûszereztem,lesz belõle citromlikõr,olcsóbb mint puccos üvegben édesített likõrt venni,de valami kell,hogy legyen,néha sütibe,néha ha nõi vendég jön és nem szívesen iszik pl.pálinkát,ami ugye a szokásos..
Holnapra tervben van egy kis rakott krumpli,meg jó lenne valami édes is,majd elválik,engedi-e a hátam,hogy mozgolódjak annyit..
Különben ti mit fõztök? Hiányoznak a jó kis kaj-receptek,képek,néha rátapadtam a képernyõre mikor néztem ki mit alkotott:):)

Ja, Cyan, szerintem ne akard egyedül megoldani,kigyûrni ezt a komoly lelki szorongást,keress segítséget olyantól akiben bízol,akár azakembertõl is,nem szégyen se a pszihologús, se a kineziológus,se akár mi akik nem vagyunk senkik csak kicsit "izmosabbak" ezekben a dolgokban mert hasonlót éltünk át..
Nekem se könnyû lelkileg a tolókocsi,a tétlenség,magány elviselése,feldolgozása de próbálom magam gatyába rázni ha úgy érzem nagyon elkapott a hülyeség.mert ez csak hülyeség,mi képzeljük magunk köré a világot,és ha ügyesek vagyunk,megtanuljuk ezt kezelni,jót bevonzani..ez mind idõbe telik,de nem elfecsérelt idõ,megéri vele foglakozni,hiszen senki nem oldhatja meg a gondjainkat csak mi magunk..a probléma pedig nem más mint MEGOLDANDÓ FELADAT,meg kell tanulni így rátekinteni.

Boccs,hosszúra sikerült:):):

Nincs jelen

#10542 2009-08-14 15:20

judy1981
Tag

Lisa: vagyok én, csak még nem tudunk helyére pakolni mindent, mert a hü...gyerek tüzépes elszámolta a szegõt, így nem tudjuk befejezni (legalább hétvégéig) a padlót. Addig pedig nem érdemes helyére tolni a szekrénysort. :( A tégla vízszintes, de csak akkor lesz kép, ha a helyén lesz minden.

Nincs jelen

#10543 2009-08-14 17:09

Szimi
Tag

Szia Lisa!Ha tetszik a bögre megtarthatod ,igyál belõlle,emlékbe!Ha nem tetszik akkor kidobhatod!Rád bízom :)

Nincs jelen

#10544 2009-08-14 20:28

Lucifer
Tag

Halihó!
Most csak gyors bekukk, olvas és megy.:P:P

szisziÍ!
Gratulálok én is!!:P:P:P

Holnap itthon van a  párom és megyünk este étterembe vacsizni.:P
Vasárnap majd jövök és irok bõvebben csak gyõzzétek olvasni.:P:P

Nagyon jó és tünetmentes hétvégét mindenkinek.:P

Lisa!
Puszi:P

Nincs jelen

#10545 2009-08-15 01:40

cyan
Tag

Sziassztok!
Lisa, hát persze, ha azt is "hiszem" akkor csak gyengébb vagyok épp, negatívabb. De tudom hogy elmúlik és mélyebben mindig tudom hogy nincs mitõl félnem!
Köszi Nori, (és most egy pár óra félbehagyás után folytatom :S) -szóval járok most is pszichológushoz. Már a sokadikhoz. De ez eddig a legjobb :)  nem akarom egyedül megoldani csak belekényszerültem. De azt hiszem túl vagyok a nehezén! Sõõt, tudom. Én mindenre megoldandó feladatként tekintek hiszen lehetetlen hogy valami ne legyen lehetséges :) ez az egyetlen lehetetlen számomra:)
Megkaptad a tápszereket? Én is köszönöm a páleszt amúgy "beleszagoltam" :D olyan tyúkagy vagyok már hogy nem tudom megkóstoltam-e lehet hogy nem. :S

Még én is megdícsérgetem Pityeszt mert nagyon aranyos, illetve az a kép Nita, hát fantasztikus lett!!! :D
Valahogy most nem megy úgy az írás, okoskodás :) talán jobb is. Megoldom, csak azért annak örülök, ha tudjátok, és ha még nem vagyok túl határozott vagy furcsa vagyok, tudjátok miért... de legfõbb vágyam hogy többé ne legyek szorongó és már ne lássatok úgy. Ami úgy érzem most reálisabb mint valaha. Kop-kop...

Nincs jelen

#10546 2009-08-15 09:02

Vicaa
Tag

No jó' van Lisa, okés, hát jövök, és akkor büszkélkedek itt is,  hogy a lánykám már egyedül is megáll, és ami a legújabb, hogy két napja a szobában Attila közremûködésével MEGTETTE ÉLETE ELSÕ ÖNÁLLÓ LÉPÉSEIT! :)

Roor, kivételesen, ha nem haragszol ide teszem fel, mert a talisoknak nagyon ígértem az Anna ácsizós és egy - a napokban készült - bónusz képet!

<kép>

<kép>

<kép>

Nincs jelen

#10547 2009-08-15 09:05

Vicaa
Tag

Nnna már megint túl nagyok lettek, látszik, hogy régen tettem fel képeket, bocsi ha betöltöttem az oldalt, vagy ez is volt a célom? :P :P :P

Nincs jelen

#10548 2009-08-15 13:04

Lisa
Tag

Sziasztok
Vicaa: fantasztikusak ezek a képek...
Nita: a Te képeid fenn vannak már? Vagy csak én nem látom?
Majd jelentkezem még hétfõig :D
Jó étvágyat és érezzétek jól Magatokat Luci!!!
Szimi: értettem.

Nincs jelen

#10549 2009-08-15 14:34

judy1981
Tag

Vica: nem megmondam, hogy hamarosan nem gyõzöl szaladni utána?

Nincs jelen

#10550 2009-08-15 14:39

nori
Tag

Cyan,
még nem voltam Miskolcon,szóval nem jutottak még hozzám ela tápok.Bízzál a segítségben,biztosan megérzed ki a megfelelõ számodra..Szurkolok!

Luci,
valami finomat válassz és legyél csini,a párod meg fogja hálálni:):):)

Vica,
király a kiscsaj-ez nem vitás,fõleg a kópés mosolya:):):) Akartam már kérdezni,hogy te az Aclasta infuzióért az Orfiba mész,de beutalüt kell kérned a házidokitól,vagy ha lejár az 1év meg kell jelenned és kapod a következõt, vagy hogy mûködik ez?Köszi:)

Szép hétévégét mindenkinek..

Nincs jelen

IBDoktor

Láb