#10551 2009-08-15 18:29
- cyan
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Nori, megint köszönöm. Persze, nem mindegy a "sorrend", kikkel találkozom stb. a lényeg hogy sosem hagyhatom el önmagam, ahogy múltkor pedig még eléggé úgy volt...de nem sírok ezen mert már jó lesz!! Hát, remélem nem okoz nagy gondot hogy így még nincs nálad az Ensure :(... és addig van még mivel átvészelned (?).
Vicaa, én is gratulálok a kislányodhoz! :D nagy élmény lehet látni ahogy napról napra cseperedik... :)
Szerkesztette: cyan (2009-08-17 02:21)
Nincs jelen
#10552 2009-08-15 20:54
- Vicaa
- Tag
...köszönet mindenkinek! :)
Cyan, igen nagy boldogság, lassan, de biztosan haladunk elõre :) Ja, ami a "lógást" illeti, nem igazán lógok sehol, eléggé kitöltik a napjaimat Anna dolgai, meg aztán most el lett téve elõle a számítógép és csak ha délben alszik, vagy este vesszük elõ egy kicsit. Ma anyóséknál voltak ezért tudtam ide is jönni!
Nori, az már biztos, hogy nagy kópé! Most az az idõszak van, hogy minden szavunkat utánozza, úgyhogy igencsak oda kell figyelnünk mit beszélünk elõtte!
Luci mesélt Rolkáról egy történetet a talin, amit én itthon elmeséltem Attilának, fõszereplõ a sz@r szó volt, amit Anna mikor meghallotta iziben hevesen el is kezdett ismételgetni :D
Judy, ez már nálunk a kellemes teher lesz :D:D:D
Lisa, kösz-kösz! Megkaptátok a képeket, amit Paseknek küldtem? Gondoltam rátok, hogy ma már végre együtt, otthon... :)
Nincs jelen
#10553 2009-08-15 20:55
- judy1981
- Tag
Jelentem, hulla vagyok. Egész napos takarítás, parkolás. Terv szerint holnap már lehet fotózni, és még a gépemet is össze tudom rakni, így meg is tudom osztani veletek.
Nincs jelen
#10554 2009-08-15 21:47
- én
- Tag
Vica! Most igyekszem pótolni az elmaradt olvasmányokat. És most te vagy a first! Nagy-nagy gratula Annához. Mondtam én neked, hogy kétlábon járva fog férjhez menni. De ne kiabáljuk el, csak így tovább, édes a kislány.
Kedves Talisok! Most olvasgatom a taliról vagy a talin készült írásokat. Irígykedem. Luci! Jó kis meglepetés-vendég voltál. Nagyon jók a képek is. Egy a gondom, hogy nem mindwen fiút ismerek. Azt látom illetve gondolom, hogy Mercy fia ott volt. Bánatost, Zotyeszt, Pasekot, Zolcsit, Árpit és Nita párját megismertem. De egy-két képen fölbukkant egy-két számomra idegen fiatalember. Jól láttam?
Szimi! Hogy te mennyire más vagy, mint az avataron. Sokáig gondolkodtam. Aztán rájöttem, hogy te vagy. A lányodat nem vitted magaddal?
Cyan! Mindenki furán érzi magát az elsõ talin. Olyan más idegen emberekkel találkozni. De te bátor lány vagy. Hisz ha jól olvastam, te ott voltál az elejétõl a végéig.
Sziszi! Gratulálok! Ügyes vagy. Ez azt jelenti, hogy már megvan a jogsid? Gyorsan megy nálatok. Nincs annyi szivatás, mint itthon.
Lisa! Pasek! Nagyon ügyesek vagytok a szervezésért. Legközelebb én sem szeretnék kimaradni a taliból. Lisa! Írtam egyébként mailt még elutazásunk elõtt.
Na mindenkinek szép hétvégét! Jó egészséget!
Nincs jelen
#10555 2009-08-15 22:09
- én
- Tag
Ágica! Mi van Bazsi szemével? Hogy sikerült a nyaralásotok?
Nincs jelen
#10556 2009-08-15 22:41
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Na lassan visszaolvastam mindent most hogy hazajöttünk.
Sziszi, grat. a jogosítványhoz, biztos jól fog menni. Tudod, a nõi vezetõk a legjobbak!!
Vica, gratula Annához, nagyon ügyes!! Judyval értek egyet, majd fogtok még szaladni utána bõven!! NAgyon arik a képek.
Lisa, megkaptad a mailt amit válaszoltam 2-3 hete kb?
Nori, köszi a lecsóreceptet, bár azt fõztem már, fõleg a tartósítás része érdekelt. Én holnap küldöm az ülõfürdõ receptjét, a nyaralás miatt nem tudtam, elõtte meg elmaradt sajnos. KÉrdezted a fõzést, én ma húslevest csináltam grízgombóccal, meg nyúlpörköltet rizzsel, káposztasalátával. tök jó lett :) Most csináltam elõzsör, a nyulat általában tölteni vagy rántani szoktam. :)
Én, köszönöm érdeklõdésed. Bazsi szeme kicsit javult (elõször csak az elsõ sort látta a rossz szemével a szemésztáblán, most már 6-ot elolvas), most fóliázva van a jó szemén az üveg, két hónap múlva megyünk megint. Már én is kérdezni akartam, hogy veled mi van, mert már rég láttalak erre? Ha nem is mindig írok, azért olvasgatok ám, nagyjából képben vagyok hogy kivel mi van.
A nyaralás jól sikerült, bár az idõ nem volt a legkiválóbb, de rossz sem volt. A szállóban szerencsére voltak benti medencék is, élmény meg gyerek is, direkt úgy kerestük hogy rossz idõ esetén is tudjunk fürdeni. Voltunk biciklizni, kis városi vonatozni, Csepregen, Kõszegen, és átmentünk Ausztriába is egy meseparkba. Na ez kicsit kalandosra sikeredett, rossz helyre navigáltam az uram: a hely ahol van a mesepark, ahogy a neten olvastam: Neusiedler-See. Találtam is ilyen várost a Fertõ tó mellett, attól keletre. amikor odaértünk, nem találtuk sehol a parkot, kérdezgettük, senki nem tudta. Végül megkérdeztem egy benzinkutastól, aki felvilágosított, hogy a Neusiedler-see nem csak a város neve, az egész Fertõ tavat és környékét így hívják, és a park épp a nyugati oldalán van, eisenstadt mellett. Na hamar körbe a tavat, de azért még odaértünk és volt idõ játszani is. Az uram igencsak mérges volt a több mint 100 km-es kis kerülõútért, mivel a parkbamenetel elõtt voltunk vásárolni Ausztriában, másik részén, és épp eisenstadtnál jöttünk be a határon, és mentünk ki egy másik átkelõn a tó keleti részére a parkba :) mehettünk vissza ugyanoda.
De szerencsére másnap már csak jót nevettünk rajta. Azért persze azóta is megragad minden az alkalmat, hogy a fejemhez vágja. :(
Ezt leszámítva nagyon jó volt.
További szép hétvégét mindenkinek!
Nincs jelen
#10557 2009-08-16 01:45
- cyan
- Tag
Igen, ott voltam az elejétõl a végéig :) hmmm bárhogy erõlködök már többet nem tudok írni :)
Nincs jelen
#10558 2009-08-16 10:18
- Dorci
- Tag
A nagy Forum olvasásban oda égettem a pörköltemet! :) Újra kezdés!
Szép napot mindenkinek!
Nincs jelen
#10559 2009-08-16 10:50
- Lucifer
- Tag
Halihó!
egy kis segitséget szeretnék kérni tõletek!!!!
Szertnénk lemenni 20.-án Debrecenbe , de szállás már nincsen sehol.:(
Ha esetleg lakik valaki ott vagy a közelben annak a segitségét szeretném kérni , hogy tud-e valéami szállást nekünk.Nagyon szépen köszönöm!!
Most megyek vásárolni , de késõbb jövök ahogyan azt igértem!!!
Nincs jelen
#10560 2009-08-16 12:57
- maszat
- Tag
Vica, nagyon örülök neki, hogy a kislányod már ilyen ügyes. Jó volt látni a talin azokat a boldogságkönnyeket. Figyeld meg hamarosan be fog érni annak a sok munkának a gyümölcse amit a kicsivel végeztek.
Nincs jelen
#10561 2009-08-16 16:29
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szóval hol is kezdjem??Talán belevgok a közepébe , de szerintem hosszú lezs tehát aki nem akarja az ne olvassa csak ugorja át!:P:P
Mint mindenki tudja meglepi voltam a talin , de azt hiszem mindenki örült aki látot ha meg nem akkor jól titkolta!:P:P
Kicsit kacifántos és bonyolult volt az odafelé vezetõ utunk , de szerencsésen megérkeztünk.:P:P:P
Szimi!
nagyon örülök , hogy személyesen is megismerhettelek , és látod nem is kellett a vasaló.:P:P
Bánatos!
Jó volt veled újra találkozni és jókat beszélgettünk amit köszönök.:P
Zotyesz!
Felelevenitettük tavalyi pisihelyeteket.:P:P
Ja! és persze megkávéztunk a nappalimban.:P:P
Árpapa!
Benned nem csalódtam adtad tavalyi önmagad!!:P:P
Szivesen mentem volna arra az éjszakai túrára , de amikor azt mondtad , hoyg olyan 40-60 km akkor teljesen elment a kedvem tõle.:P:PNo majd legközelebb.:P:P
Zolcsi!
Nektek is nagyon örültem Marcsinak pláne és Regirõl nem is beszélve.:P
Persze elsõre amikor meglátott kiszaladt a Marcsihoz ( biztos megijedt tõlem ) , de aztán nagyon jóban voltunk , sõt a kocsiban az én ölemben ült!:P:PNagyon vigyázzatok magatopkra!!
Judy!
Örülök , hogy Szakót megismerhettem nagyon aranyos !!:P:P
A túróst megetttem , de adtam másnak is belõle bár én csak az egyik dobozzal vettem magamhoz a másikat Zotyeszon verd le.:P:P Ahhoz képest , hogy azt mondtad most nem olyan jó szerintem isteni volt!! nagyon szépen köszönöm!!:P:P
Maszat!
Jó volt veled megint találkozni és végre most azért tudtunk beszélgetni is hiszen a Pesti talin erre nem volt lehetõségünk.:PRemélem az arcod rendbejött és nem látszik már meg a szemüveged!:P:P:P
Mercy!
Látod ! - azért a végén már levetted a papucsodat és nem abban jöttél fel a tûzhöz!!:P:P
Ha hamarabb meglátom a pókert amit hoztatok akkor nem hagylak inni hanem levágtunk volna egy partit!:PNa majd legközelebb!!!:P:PÖrülök , hogy jólérezted magad!!:P:P
Nita!
Neked és Lacinak ezer hála és köszönet az oda - vissza fuvarért!De csõ nélkül veletek sehova többett!!:P:P:P
Remélem az itthoni pizza evésedért nem kaptál ki!:P:PTe szervezed a következõ talit!!!!!!
Azért irigykedem , hogy ilyen jól biród ezeket a bicaj túrákat!!!!!:P:PÜgyi vagy.
Cyan!
Nagyon örülök ,hpogy végre téged is megismerhettelek.Bár nem voltál nagyon bõbeszédû az elején , de a végére már szinte teljesen feloldódtál és ennek nagyon örülök.Innen már nincsen visszaút csak is kizárólag elõre!!!:P:P
Vigyázz magadra és le a kalappal elõtted , hoyg ha nem is érezted magad valami jól (beteg voltál ) akkor is eljöttéál erre a hosszú útra.Várunk itt a Roorban gyere minél többett , irj és meglátod sokat fog segiteni!!:P
Vicaa!
Végre ismét találkoztunk és jól kidumálhattuk magunkat!Annácskának ezer puszi és nagyon ügyi kislány , hidd el minden rendben lesz és hamarosan szaladhatsz utánna.:P:PCsak idõ kérdése.:P:P
Amirõl beszéltünk az meg még mindig áll!!!!:P:P:P
Lisa és Pasek!
Veletek is nagyon , de nagyon jó volt találkozni Pityeszrõl nem is beszélve!:P
A haverjaid jó fejek voltak és remélem még este visszaértek a túrából.:P:P
Lisa a képet meg majd küldöm nincsen elfelejtve , de még nem raktam fel a telcsimrõl.
Mégegyszer nagyon , de nagyon köszönöm ezt a csodálatos taliszervezést , ezt sem fogom elfelejteni soha mint ahogyan a tavalyit sem.:P:P
Mikor találkozunk megint???:P:P
Tényleg nagyon jól éreztem magamat a talin és egy cseppet sem bántam meg , hogy elmentem.Van elég bõr a pofámon illetve a lábamon , nyakamon , karomon mert ahogyan leégtem már vedlek :P hámlok lefele!!:P:P:P
Roli szar sztorija amit Vicaa emlitett!Mostanában ha bekakil akkor hátúlról belenyúl a kakiba és jön hozzám az ujját mutatva , hoyg anya szar!:P:PVicaa!Látod annácska milyen gyorsan tanul??Csak az a kérdés , hogy mikor mondja??!!:P:P:P
Tegnap eset az egyik ismerõsünk éttermében voltunk ( most nyitott a héten) és zártkörû rendezvény volt.Motorral mentünk tehát annyira nem lehetett kiöltözni , de azért tudtam mit kell felvenni.Szóval megérkeztünk és én kapásból apezsit választottam magamnak és közben Lisa rád gondoltam , hoyg nem is olyan régen mi is azt ittunk együtt.Kaja pia ingyen és annyit ehettünk amennyit nem szégyeltünk.Hát én jól be is lakmároztam mindenbõl ( szendvicsek , pulykamellbe tekert csirkemáj , pulykamellbe tekert õszbarack és szilva , baconba tekert csirkemáj , túrós és meggyes rétes no meg eléggé sok pezsi).Nagyon finom volt minden bár eset a májat megéreztem mert elkezdett görcsölni a hasam , de hamar túltettem magam rajta.Szóval minden remek volt jól éreztem magam .
Roor!
Veled is nagyon jó volt talizni és nagyon sajnálom , hogy te nem voltál lent kereszten , de majd máskor.
Képzeld tegnap fõztem!!!:P:P:P
Rakottkelkáposztát csináltam ma meg húsilevest mert a Rolinak nagyon megy a hasa és a leves jót tesz fõleg a répa , krumpli.
Egész héten nem fõztem mert rendeltük a kaját és a fûzés hiányában mindig csináltam valami nasit!:P:P:P
na jó! - Mostmár befejezem mert igy is eléggé hosszúra sikeredtem majd máskor irok!!!
Sziszi!
Danibetyár hogy van??????Gratula mégegyszer a jogsidhoz!!:P:P
Nekem nyugodtan megmondhatod , hogy merre fogsz vezetni és szivesen járnék is arra mert akkor legalább találkozhatnánk.A talin emlegetve voltatok és mindenki nagyon sajnálta , hogy nem tudtatok eljönni és nem ismerhettük meg egymást!:(:(:(
Nincs jelen
#10562 2009-08-16 20:23
- maszat
- Tag
Kedves Luci! Hamar rendbe jött az arcom, már másnapra alig látszott, hogy leégtem.
Nincs jelen
#10563 2009-08-16 21:21
- Melcsi_
- Tag
csak egy puszira jöttem be :*
Nincs jelen
#10564 2009-08-16 21:42
- Lucifer
- Tag
Maszat !
Ennek nagyon örülök!!:P:P
Melcsi!
1 puszi!!:P:P
Nincs jelen
#10565 2009-08-16 21:53
- judy1981
- Tag
No megjöttem. Végre gépnél ülök :D:D:D:D Már annyira leeresztettem, de elszámoltam 10-ig (kb 60x), és már csak azért is összeraktam a gépet.
mielõtt elfelejteném, az ígért kép:
Teljes képet nem tudtam csinálni, mert elég kicsi a szoba, de a lényeg látszik.
A téglák (közéjük még akarok venni a jövõhéten polcokat):
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Na és, hogy mik vannak? Annyira nem is hülye a tüzépes, mert kiderült, hogy valaki más is elcseszte a rendelést, és nem a megfelelõ színû szegõt rendelte. Ami nekünk csak akkor tûnt fel, mikor a jegyzetek alapján megrendelték az utánpótlást, és az jobban illett a padlóhoz. Így
Luci: gyerkõcökkel jönnétek Debrecenbe, vagy csak ketten? Meglátom mit tehetek, de tudnom kellene, hányan jönnétek. Én is nagyon gondolkodom rajta, hogy be kellene menni 20.-án. Már évek óta nem voltam a virágkarneválon. Pedig nekem csak 40 Km. :P De anno minden évben mentünk, és unalmas volt.
Ja! És Szakó is jól érezte magát a társasággal. Szinte mindenkit név szerint megemlített. Nyilván volt, akivel nem sikerült többet beszélgetni, de a többséget megismerte. És bárkirõl beszélek, tudja, hogy ki Õ.
Lisa: még mindig készülök emilt írni neked. Lehet, még ma(?)
Nita: visszatérve a beteglátogatásodra, remélem ez már azt jelenti, hogy az orvosok kezdik elismerni a (sorstársi)közösség erejét. Eddig az volt a tapasztalat, hogy nem szeretik, ha a betegek egymást "okosítják". Pedig ez a fórum (társaság) sokkal többrõl szól.
Roor: lusta dög vagyok, de légyszi mond már meg hû-hûtõfaló konkurensednek, hogy leírtad-e már valahova a töltött karalábé receptjét! :P He nem, akkor nem keresném hiába.
Na elintézek még ezt-azt.
:*)
Nincs jelen
#10566 2009-08-17 01:56
- cyan
- Tag
Még gyorsan írok egyet én is megint éjszakai bagoly módra:P Luci, azért jól éreztem magam, de ennél már tényleg csak jobb lehet, vagyis csak elõre vezetõ út van :) ezt én sem felejtem el!!! :):) mondjuk valami ködös elõttem, kicsit szégyellem hogy ezt kell kérdeznem de láttam a képekbõl hogy valami "lovaglós dolog" is volt, amirõl nem is tudtam csak így utólag csodálkoztam...(és az az éjszakai túra dolog mostanra vonatkozik?? :-O ilyenrõl szóljatok imádom!!) más biztos nem csúszott le ennyire semmirõl, sajnos engem ez az átok súlytott mindig hogy nem vagyok képben, mindenbõl kilógok stb. mert nem beszélek eleget (vagyis régen inkább hogy semennyit). Pedig... na jó nem kezdem el megint :P:P:P szóval azért itt megragadnám a fórum másik elõnyét, hogy életem második igazi közösségénél ezen keresztül amíg még nem voltam teljesen felszabadult legalább így töltsem be a még meglévõ ûrt, hiányt amit a szorongásom okozott... na ez most nem biztos hogy túl világos lett.. lényeg hogy a net az nagyon jó és most elõször ez is fokozza az esélyemet arra hogy sikerüljön elérni az én legnagyobb álmomat... nem is hinnétek milyen "kis egyszerû" de biztos tudjátok:) akkor mindenem meglesz... és örülök hogy újra meg újra azt látom hogy mindenki ugyanúgy kedves és támogató, és nem igaz semmilyen mögöttes halvány félelem hogy bármi negatívat gondolnátok...! Szóval Jó itt és az Út elõre visz :) én is várom a következõ talit bárhol is lesz :D:D
Nincs jelen
#10567 2009-08-17 09:49
- pasek
- Tag
Hahó!
Lassan én is gép közelbe értem, s van szerencsém bejelenteni, hogy megyek is innen :P
Éjfélkor indulunk nyaralni Erdélybe, meglessük Gábor Áron rézágyú öntõ mûhelyét Kézdivásárhelyen és kb. az ezt körülölelõ 100 km-es körzetben fogunk bolyongani.
Terve van véve, hogy megnézzük Gyimesbükk közelében a 30-as õrhelyet, a valaha legkeletibb magyar vasúti õrhelyet, 20-án elmegyünk egy helyi búcsúba, amit pontosan nem tudom hogy hol is lesz, sóbarlang szerepel a terveink között és a Békás-szoros.
Szóval éjfél és kocsiba szállunk, de remélem nem csak berregünk az ablak mögött :P
Cyan!
A ribizli lekvárod tegnap fogyott el, nagyon finom volt, palacsintába töltve érte utól a végzete. Reggel, mikor kimentem a konyhába, láttam egy lekváros palacsintát, amibe valaki már beleharapott, gondoltam így szándékozik jelezni, hogy stipi-stop ez az enyém :D
Barack lekvárból van még valamennyi, de az is már palacsinta köntöst öltött magára, úgyhogy vészesen közeleg számára is a végítélet napja.
Egy szó mint száz, mi még élveztük egy kicsit a talira hozott finomságokat, már ami maradt belõle!
Nóri!
Nap mint nap eszünkbe szoktál jutni, ugyanis a hûtõ tetején van az a kis papíros, amire leírtad a receptet a pácolt fokhagymáról.
S a LÉNYEG!!! A pálesz, amit hoztál nekünk, rettentõen finom volt, én megvallom böcsülettel, hogy alig tudtam leakadni róla. Mindig csak egy picit ittam belõle egyszerre, de valahogy a két kicsi korty között eltelt ídõszakok egyre csak rövidültek :D Gondoltunk Rád sokat, s a táp itt van nálunk "raktáron", amint a dokinál tiszteletedet kell tenned, szól, vagy üzenj bátran, és visszük az ellátmányt, vagyis a csomag célba ér!
Jaj, és akik a citromos Gössert favorizáltátok!!
Öööö, tudom hogy itt nem gáz ilyenrõl írni, mégis kissé izé róla írnom. Elneveztem magamban -ugyanis tali után rákattantam- kontrasztanyag sörnek. Merthogy a fajanszon a produktum olyan fehérkés tõle, mint a bélröntgenes kontrasztanyag után :D
Nyugodtan is iszom, mert csak 2% az alkesz tartalma, nyugodtan lehet nevezni munkavédelmi sörnek is.
No megyek is nyomni egy fehéret, mert tennap is fogyasztottam belõle rendesen és újfent látni akarja a napvilágot.
..pedig ha tudná, hogy már csak lámpafény jut neki a legkisebb helységben..
Nincs jelen
#10568 2009-08-17 10:56
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Cyan!
Ez a beszéd!!Csak elõre!!:P:P
És hidd el ez mostmár tényleg könnyebb lesz hiszen jössz a fórumra , irsz és kimondod magadból azt amit ki kell.És azért könnyebb talán mert már elég sok embert megismertél .Csak igy tovaáá.
Judy!
Csak ketten megyünk a párommal.
Én már évek óta szeretném megnézni a virágkarnevált , de valahogy sosem jutottam el odáig.Lehet , hogy többett nme is akarom majd látni mert nem is olyan jó , de mégis azért legalább egyszer látni szeretném.:P:P És valami autos buli lesz másnap a fõnix csarnokban amire kapotta GYula meghivót és persze arra muszály menni.:P:P
Szerintem nagyon szupi lett a szobád!!:P:p
Pasek!
Érezzétek nagyon jól magatokat és ami a lényeg vigyázzatok magatokra!!:P
Millió puszi nektek.
Ez a sörös dolog pedig nem semmi:P:P:P Egészségedre!!:P:P
Nincs jelen
#10569 2009-08-17 11:08
- zotyesz
- Tag
Én is jelentkeznék megvagyok,a hétvégén balcsin voltam melózgatni és egy kicsit pihenni is.Szerencsére jó idõt fogtunk ki bár a víz hõmérséklete hagyott kívánni valót maga után, vagy rajtam van kevés zsír réteg ez is lehet.Kibéreltünk egy vizibicajt bár a vízi rendõrség túlságosan nem díjazta az ötletünket hogy tekerjünk vele át a tavon :) .mivel a bicaj strand eszköznek minõsül így csak a bójákon belül lehet használni ezt jó tudni a jövõre nézve.Szomszédokat zene ügyileg kiképeztük nehogy a zene ismeretük hiányos legyen.Pénteken fõztem egy kis bográcsos pörit cca három kiló húsból,asszem még mára is jut belõle:)))
pedig hatan voltunk rá három napon keresztül.Vasárnap egész nap meloval telt de végeredményben így kaptuk meg a nyaralót ha kívül belül rendbe tesszük .Mindent össze vetve jó volt .
Nincs jelen
#10570 2009-08-17 12:24
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Zotyesz!
Örülök , hogy jól telt a hétvégéd és jól éreztétek magatokat!!Nem lehet , hoyg azért maradt még kaja mert a folyékony kenyeret többett ittátok??:P:P:P
Judy!
Köszönöm szépen a segitségedet , de megoldódott a szállásunk .Rokoni segitséggel Hajdúszoboszlón lett szállás mert valaki éppen lemondta.:P:PA mi örömünkre és igy csak 3000.- lesz kettõnknek , bár tegnap én találtam Debrecenbe szállást , de az 26.000.- lett volna .Talán inkább az olcsóbbatt választjuk hiszen csak aludni megyünk haza és ráadásul nem vagyunk se elfoglalás se hazameneti idõhöz kötve.:P:P:P:P
Nincs jelen
#10571 2009-08-17 14:22
- arpapa
- Tag
Luci!
volt éjszakai túra??? nem is emléxem rá, csak a sör- :P és tánctúrák ;) rémlenek...
Nincs jelen
#10572 2009-08-17 14:46
- judy1981
- Tag
Luci: Ok. Leálltam. Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni a Virágkarneválban. De ha sikerülne nekem is bejutnom, összefuthatnánk ott a tömegben. Ismerem annyira Debrecent, hogy megtalállak. Egy jó tanács: Ha látni is akarsz valamit, 7 órakor oda kell állni az út szélére. Vagy jegyet venni a csarnokba, de úgy már nem is érdekes. Egy heti hideg élelem, és sok folyadék. Több órás a felvonulás.
Nincs jelen
#10573 2009-08-17 15:42
- Nita
- Tag
Melcsi! Puszi neked igen és írnál kicsit magadról?! Az utolsó veled kapcsolatos infóim nem voltak túl jók :/, de remélem akkor azóta olyan jól vagy, hogy ez már nem téma:P
Luci! A csövek kicserélve minden megnézve azóta. A bicajozást meg gyakorolni kell elõször csak kis távokat aztán szépen belejön az ember a kilométerekbe :)
Pasek! én régóta mondom, hogy finom ez a citromos cucc :) (sörnek nem merem nevezni mert a fiúk kiakadnak), de érdekes volt a talin ez fogyott a legjobban! Jó kirándulást nektek csináljatok pár képet is!
Na ennyi mert dolgozom majd este jövök chatre kicsit hátha lesz itt valaki :)
Puszi :p
Nincs jelen
#10574 2009-08-17 17:36
- judy1981
- Tag
Na ennek a napnak is vége. Legalább is a munka részének :D
Lisa és Pasek: nektek jó utat.
Lisa: E-mailt már nem írok, mert vagy megnézed, vagy nem, de mire hazajöttök, ott vár majd a ládában.
Pasek: Te meg egyél meg mindent, ami nem mozog! :) Na jó, a köveket meghagyhatod :P
Nincs jelen
#10575 2009-08-17 18:48
- cyan
- Tag
Pasek! Jó utat Nektek :):):) szép helyekre mentek. A Békás-szorosnál én is voltam egyszer lenyûgözõ, de még azért én sem láttam túl sokat e szomszédos, régen hazai tájakból...ahonnan én is származom állítólag :D
Zotyesz na örülök hogy jó volt :) mindenki csak jön-megy, úgyhogy én is igyekszem követni ezt a példát:) akkor jól is vagyok. Csak legyen kivel:P de csak megooldom :P
Áhá akkor Luci csak azért írta az éjszakai túrát hogy iriggyé tegyen!! :P:P:P csak viccbõl írom mielõtt valaki megijedne, mert itt nem volt gond sosem a marhaságokat leírni, csak ihlet legyen...:P (még nagyon gyenge)
Jah Luci jó karneválozást!! Majd egyszer én is megnézem...
Nincs jelen
#10576 2009-08-17 18:53
- maszat
- Tag
Mindenkinek jó utat és kellemes kikapcsolódást kívánok bármerre utazik is.
Nincs jelen
#10577 2009-08-17 19:58
- Melcsi_
- Tag
Sziasztok!!! :)
Nita, köszi a kérdést megvagyok. Fájdogálok, görcsölgetek, de most utóbbi 2 nap egész visszafogta magát a dolog, aminek nagyon örülök. Múlt héten 3 vénás szurit kaptam, 2-t a bal kezembe, 1-t meg a jobba. Ezen a héten kapok egyet, meg jövõhéten az utolsót.
Pont ma voltam cégnél kötelezõ évenkénti kontrollon, tudod, vérnyomás, szem, gerinc, torok stb. A látás vizsgálat vicces volt, tavaly mindent helyesen megmondtam, most már a piros vonl alatti elsõ 2-t tudtam megmondani, a maradékot nem láttam....ami gáz. :) Dehát egésznap a monitor elõtt ûlök és számokkal bûvészkedek.
Voltam szombaton Isaszegen meg Gödöllõn, jót bowlingoztam, nyertem 3:0-ra :D a Egy körmöm bánta a dolgot meg h a jobb karom kicsit bedurrant :D
Munka nem hiányzik...vizsgáktól már eleve nagyon parázok...szeretném az augusztust túlélni. :)
Veled mizujs????
Dexter, megint jót nevettem a sörös dolgot. De bakker, fehér??? WTF? :D
Luci, Judy, érezzétek jól magatokat a virágkarneválon, én sem láttam még sajnos, talán majd 1x. :)
Puszi, rohanok, öcsém felhozza nekem Monorról az ottfelejtett marketing tételeim + matek szigorlati cuccaim.
Nincs jelen
#10578 2009-08-17 20:45
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, én is jelentkezem egypár hírrel magunkról.
Hír nr.1: Dani a szavakat megpróbálja mondattá formálni. Több, mint aranyos, ahogy igyekszik. :D :D :D
Hír nr2: Daninak kezd a multivitamintól elég szép étvágya lenni. :D :D
Hír nr.3: ma átvettem a jogsimat a zsaruságon, a zuram kapva kapott az alkalmon, s tõketerebes, saújhely, s.patak útvonalon ki is próbálhattuk, mit nem tudok. Ha globál nézem az egészet, akkor kábé jól ment az egész, csak egy kicsit sokkolt a három város háromféle közlekedése. :( Ennek a vége az lett, hogy visszafelé már annyira féltem, hogy saujhelyen a villanyrendõrnél bepánikoltam, s nem tudtam elindulni. A végén a férjem átszállt, s vezetett naaaaaagyon mérgesen hazáig. :(
Hír nr.4: kaptam görkorcsolyát. Az egész utca jól szórakozott ma este rajtam. Én is jót szórakoztam magamon, és csak kétszer horpasztottam be a járdát, ez is valami. :D :D :D Erre már egyszerûen nincs bocsánat, hogy nem csupán autóval, de már gyalogszerrel is veszélyt jelentek a lakosság itteni részére nézve... :P :P :P
Luci, Rolkáról rég hallottunk, pedig biztosan történik minden nap valami érdekes! :D
Melcsi: mért nem válaszolsz nekem, csak leonnak? (lásd, alkonyat téma) Hm? Engem ilyen könnyen nem rázol le! Ezt vedd igéretnek! :D :D
Lisakincs és Pasek-bajusz! Remélem, a talizókat lassan kihevertétek :P, és Szimi bögréje sem tört el! :D :D
Nita drága, a képeket nézve, megint teljesen máshogy nézel ki, mint az avataron! Követelem vissza az álmosszexinõcis képet! :D :D
Judy, te is egész más (pozitive más) vagy a talis képeken, mint az avataron! :D :D
Bocs, ha valakinek nem válaszolok per pill, csak ezt már a szerkesztésben irom, és nem tudom visszanézni, ki mit irt még! :D
Mindenkinek szép estét! (nekem meg fáj a se.. popóm) :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-08-17 21:06)
Nincs jelen
#10579 2009-08-17 21:18
- judy1981
- Tag
Sziszi: nem fogsz Te besokallni ennyi kerékkel? :D Szegény lakosság, most törheti a fejét, hogy autóval, vagy görkorcsolyával vagy-e veszélyesebb? :P
Ami a képemet illeti, talán az a röpke 10 kg teszi a különbséget, amit azóta felszedtem. :D (meg néhány jäger Lisával, Szakóval, Szimivel, Mercyvel...) De az újakból fogok készíteni új avatart. Úgyhogy ezentúl talán nem álmodsz rémeket, és korábban is le mersz feküdni, mint hajnali 2 óra :P De ha mondtad volna korábban, megmondtam volna, hogy 11-kor kidõlök :D
Nita: még nem láttalak a Chat-en. Vagy korán van még?
Nincs jelen
#10580 2009-08-17 21:33
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Judy!
Én benne vagyok a taliban , tudod a számom mert én nem a tiédet?!:P:P
Mégegyszer köszönöm .
Képzeljétek már szerdán megyünk és scak pénteken jövünk haza.:P:P
Maszat!
Köszi szépen remélem jó lesz.:P
Cyan!
Kezdesz alakulni mert már próbálsz viccelõdni is!!:P:PEz már tényleg haladás!!:P:P
Majd referálok , hogy milyen volt a karnevál!!:P:P
Sziszi!
Azért ügyi vagy és elég sokat vezettél.Majd belejössssszz.:P:P:P
Görkorim nekem is van , bár nem használom , de jégkorizni nagyon szeretek.Tavaly voltunk korizni a gyerekekkel , de a Niki akkor volt elõször és aránylag jól is csinálta , de mint tudjuk a jég eléggé csúszós és akkorát esett , hogy engem is elrántott magával aminek a következménye az lett , hoyg a farmeromon egy jókora luk tátongott.kapásból rajtam röhögött a családom , de amikor leültem , hogy a korit levegyem akkor még reccsent egyett agatyám és lett rajta egy nagyobb szakadás!:P:PRájöttem , hogy farmerban ne menj korizni.:P:P
Örülök , hogy Dani jól van és eszik is mostmár rendesen.Ugye milyen fura a mikir beszélni tanulnak??Sokszor nekem is szótár kellenne hozzzá és ha nem értem akkor csak helyeselek.:P:P:P
Melcsi!
Jól biród a vasat és ez a lényeg . Kiváncsi vagyok milyen lesz az eredményed majd!!:P
Nita!
Ha a csövek oké akkor mehetünk.:P:P:P
A csülökben eszünk!!!:P:P:P:P:P
Arpapa!
Te emlitetted 1/2 4 - kor , hogy menjünk túrázni a pálesz éa a sör között csak senki nem jelentkezettt.:P:P:P:P:P
Ez különben is csalás!!!!Már Sziszi is látta a tali képeit én meg még mindig nem kaptam meg a belépéshez szükséges adatokat!!:(:(:(:(Pedig én is ott voltam!!:P:P
Vagy talán nem is vagyok rajtuk????Vagy nem ismertetek fel???:P:P:P:P
Mai Roli sztori!
Lementünk délután a játszóra amiben nincs is semmi különös csak éppen talált egy szivacslabdát olyan kis tenyérbemászót amin a nemo mese figurája volt látható.Játszott is vele mig nem egyszer csak azt veszem észre , hoyg Roli rágja a labdát.Gyorsan odamentem , de addigra már késõ volt.:(:( Ham egy falat majd kiköp , ham egy falat majd kiköp , és szépen szétrágta a kislány labdáját.Amikor odamentem és rászóltam akkor szedte össze a darabokat és próbálta bisszarakni a labdára.Elnézést kértünk a kislánytól meg az anyukájától is , de mondanom se kell eltudjátok képzelni mennyire égett a pofám?!:P:P:P
Szerkesztette: Lucifer (2009-08-17 21:40)
Nincs jelen
#10581 2009-08-17 22:03
- Nita
- Tag
Sziszi! Ha most lecserélem az avatarom akkor Zolcsi lesz szomorú! :) Na majd megnézem, de ezt most nem értem "élõben" rosszabb mint a kép?! Majd szólj, ha pilóta jogsit is tervezel, mert akkor már nincs menekvés :P :P
Judy odataláltam látod és veled még most is ott vagyunk :P
Nincs jelen
#10582 2009-08-17 22:43
- judy1981
- Tag
Luci: írtam privit, benne telszámot. :)
Nincs jelen
#10583 2009-08-17 22:54
- sziszi32
- Tag
Luci, ment privi. :)
Nita: én azt hittem, hogy egy olyan nagy magas nõci vagy, a képeken meg látom, hogy magasságra, súlyra is kábé olyasmiül nézel ki, mint Lisa, ami nálam a "kis aranyos" kategóriát jelenti! :D :D
Judy: a kerekekrõl nekem az jut eszembe, hogy rólam gyakran úgy tartják, hogy eggyel több vagy éppenséggel eggyel kevesebb van az agyamban belõle :P :P Úgyhogy nem árt nekem, ha van tartalék... :P
Repülõsjogsi: hááát, ha úgy vezetnék repülõt, mint ma autót, akkor oszama haverunknak nem is lett volna szüksége agymosott csávókra nyújorkban, én simán eltaláltam volna a szabi szobrot! :D :D :D :D
Nincs jelen
#10584 2009-08-17 23:22
- Norby1
- Tag
Sziasztok
Megérkeztünk mi is az 1 hetes görög nyaralásból épen és egészségesen de majdnem sikerült már el se utaznunk
Történt ugyanis hogy nem találtuk azt a buszt amivel mentünk volna nyaralni Kiderült hogy minket nem az a utazási iroda visz ki ahová befizettünk hanem egy másik Utolsóként fel is szállhatunk a buszra de legalább a csomagjaink elõl voltak Laza 23 órát buszozhattunk de megérte nagyon A tenger nagyon jó volt a strand és a környezet fantasztikus és az 1 hét alatt csak egyszer volt kicsit borúsabb az idõ de akkor is sétáltunk egy jót a környéken
Jártunk a meteoráknál és kajakoztunk egy jót a tengeren amibõl kicsit megnyúzva érkeztünk vissza szálláshelyre.A kajakkal voltunk egy barlangban is ahol denevérek is voltak A barlang eléggé szûk volt nehezen lehetett benne megfordulni és ahogy a falának mentünk a denevérek neki álltak valami fura hangot kiadni Természetesen drága Nellyke ahelyett hogy evezett volna ki neki állt a lapáttal hadonászni és sikongatni hogy azonnal menjünk ki de szerencsére túléltük.
Nelly verziója:az igazából úgy történt,hogy Norbi nagyon megijedt a denevérektõl és gyorsan fejest ugrott a kajakról a vízbe és lélekszakadva úszott ki a barlangból otthagyva engem...és akkor most mindenki döntse el magában melyik az igaz történet :P
Voltak nagy hullámok némelyik jól seggre is dobott minket. Visítoztunk,ugráltunk,élveztük a hûs tengert..
Visszafelé kifogtunk egy jó öreg rozzant buszt amin alig volt légkondi Amikor elindultunk vele csupán csak 41 fok volt bent de szerencsére csak 1 órát kellett ilyen szaunában utazni mert útközben esett és lehûlt a busz
Ja és a hab a tortán: hazaérkeztünk és a szobámból kilopták a telefonomat a töltõvel együtt A földszinten lakunk de az ablak kb 2 méter magasan van és fényes nappal volt A trükk amit valszeg alkalmaznak az hogy valamit bedobnak az ablakon és ha nincs rá reakció akkor bemásznak Nekem egy fürt szõlõt adtak érte cserébe Nos nem ez volt életem legnagyobb üzlete
Majd még mesélünk és rakunk fel képeket is
Pussz mindenkinek
Nincs jelen
#10585 2009-08-18 18:55
- Nita
- Tag
Siszi! Hááááát ha most pasi lennél biztos megsértõdnék, "a kis aranyos" jelzõ nálam mindig olyan semmilyen volt, de tudod mit majd élõben egyszer megvizsgálsz akkor összeáll majd a kép rólam :) Bár ahogy szoktam mondani nem vagyok egy nagy méret az tény a 165cm és most 54kilómmal, de már volt idõm ezt megszokni.
Szia Norbyék! :)
Nem is ti lettek volna, ha nem történik valami ilyen, hogy nincs meg a busz :P
A kajakos történetben nem kívánok állást foglalni :) de biztos Nellynek van igaza csak hogy a nõi szolidaritás meglegyen. :D Nagyon klasszak ezek a hullámok, jó olvasni milyen jól éreztétek magatokat!
A buszról jut eszembe...a kispárna kinél kötött ki végül?! :)
Ja remélem a szõlõt megmostad evés elõtt :) Pofátlan emberek vannak, de szerencse hogy "ennyivel" megúsztátok van akinek az összes pénzét, papírját elviszik ezzel a trükkel. Várjuk a képeket!
Nincs jelen
#10586 2009-08-18 19:45
- Nelly
- Tag
Sziasztok
Nita természetesen a párna nálam kötött ki és kényelmes francia ágyam is volt Norbi személyében :P
Egyébként tényleg nagyon jól éreztük magunkat annyira nem lettünk feketék..bár a lábam nagyon érdekesen barnult a kajakozás miatt egy sávban..hát van ez így.
sajnáljuk azért,hogy a talin nem tudtunk rész venni..de majd legközelebb..a képeket megnéztük nagyon jók lettek.
Majd még jelentkezem.
Pussz
Nincs jelen
#10587 2009-08-18 20:23
- Melcsi_
- Tag
Halihó!
A mai nap nem az enyém.
Blaha Lujza téren leszálltam a 7es buszról, elõttem egy pasi szállt le de nem lépett gyorsan én meg ahogy szálltam le ráléptem a papucsára de õ közben már lépett így akkorát estem hanyatt közel 50 marketing tétellel a kezemben kifeküdtem a járdán. :D:D:D:D:D Fáj is a popóm :D 2 pasi egybõl segített, felszedték a lefûzött tételeimet, remélem nem szakítottam el a flipflop pacskerját. :'(
Most meg magamra öntöttem meg a parkettára a colám mivel persze h fel volt jól rázva!!!
Ti meg jól el vagytok tünve! Aki bújt aki nem..:D
Nincs jelen
#10588 2009-08-18 21:48
- Nita
- Tag
Melcsi bazz relax :D Nem semmi napod volt, tudod mit kéne csinálnod öntsél abba a kolába egy kis bort tegyél be valami zenét és pihi!
Nelly! Gondoltam azért, hogy ez így lesz, és a rend kedvéért ideírom: Szegény Norby! Persze maradjon köztünk kicsit sem sajnálom, reméltem hogy te leszel az erõsebb és megszerzed a párnát az útra :P
Nagyon jó volt a tali ismét és csak reménykedni tudok, hogy lesz is még ilyen amire ti is jöttök!!
Nincs jelen
#10589 2009-08-18 21:50
- sziszi32
- Tag
Nita édes, nálam a "kisaranyos" jelzõ a legpozitívabb besorolást jelenti! :D :D
Nincs jelen
#10590 2009-08-18 21:52
- Nita
- Tag
Sziszi! Na akkor ma nyugodtan fogok aludni!! :D:D Azért remélem tényleg 1x élõben is találkozunk majd! :)
Nincs jelen
#10591 2009-08-18 22:47
- judy1981
- Tag
Hali!
Norby&Nelly: örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Szerintem is csak Nellynek lehet igaza. Ez a férfi sorsa :D
Norby: én aszt hittem, ott pesten már minden földszinti lakás ablakain, erkélyén rács van. Ez már itt keleten is bevett szokás. De én sem szeretnék a rácsok mögül sasolni :P
Nelly: én is sajnálom, hogy nem tudtatok ott lenni.
Melcsi: Ahogy Nita is írta: sz..d le a napot, és igyál. :P
Nincs jelen
#10592 2009-08-18 23:07
- Dorci
- Tag
Eltüntek az álom Manók!!!!!!!!!! Ha van fölösleges valakinekküldhetne!!!! Addig keresem enyimeimet!
Nincs jelen
#10593 2009-08-19 00:03
- cyan
- Tag
Halihó. Gondoltam írok valamit csak úgy. Azonkívül amit elfelejtettem Pasekéknak írni hogy nagyon örülök hogy azért kelendõ lett a finom lekvár:):):):) hát, ma az történt hogy életemben elõször festék került a hajamra, de csak melír :D
Dorci, nem tudom hova kell küldeni az álommanót, de amint a mellékelt ábra mutatja, hozzám mostanában elég késõn jönnek... :P de remélem valakinek lesz egy felesleges :P:P:P csak vigyázni velük, legyenek beoltva!!! na megyek rámfér most a pihenés :P:P:P
Nincs jelen
#10594 2009-08-19 01:23
- sziszi32
- Tag
Judy: ma egész korán megyek aludni, nem? :D :D Jó éjt mindenkinek!
Nincs jelen
#10595 2009-08-19 20:11
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Gyors bekukk innen Hajdúszoboszlóról!
Sikeresen megyérkeztünk nagyon szép és jó minden.Jól érezzük magunkat és egy kis csönd avn meg pihi a gyerekek nélkül.:P:PDe azért hiányoznak ám .:(Étteremben ebédeltünk fincsi volt majd mentünk a strandra ahol ingyen jól bepalacsintáztunk meg begofriztunk.Holnap megyünk át Debrecenbe.:P:P
Legyetek jók!
A priviket nézem!!::P:P:P
Nincs jelen
#10596 2009-08-19 20:45
- Nita
- Tag
Dorci! Jelentem az álom Manóid engem zaklatnak egész nap, alig bírom reggel óta nyitva tartani a szemem :)
Most estére meg már nem merem elzavarni õket :P
Cyan! Biztos dögös lett a séród vágattál is belõle?
Lucifer! Jó pihenést nektek mi reggel indulunk a Balcsira, de csak egy éjszakára kempingezni fogunk meg horgászni, meg pihenni!
Nincs jelen
#10597 2009-08-19 20:48
- Dorci
- Tag
Nita! Kezdem úgy érezni hogy vissza térnek,valahogy elkoboroltak,legközelebb bezárom õket,hogy ne rosszalkodjuanak mindenfelé! Szép hosszú hétvégét!
Én ma már elkezdtem adözsölést:jó nagyot strandoltam a kicsifiammal!
Nincs jelen
#10598 2009-08-19 21:06
- Melcsi_
- Tag
Nita klassz az új avatarod ;) Jó Balcsizást.
Többieknek is jó idõtöltést. :*
Nincs jelen
#10599 2009-08-19 22:09
- judy1981
- Tag
Sziszi: én akkor szerintem már fel is ébredtem a természet hívó szavára. :P
Nita, Dorci: azok a dög álommanók engem is megszálltak ma már 3. alkalommal. Délelõtt egyfolytában ásítottam, lenyomtam egy KV-val, majd délután megint, és most is majd leragad a szemem.
Tegnap elindultunk, hogy veszek fürdõruhát. Szerettem volna egy tankinit, mert az mégsem egyrészes, de nem is látszik a kockás hasam. Metroban találtam egy egyrészest, ami igazából tetszett, és jó is volt rám, de én tankinit akartam. Aztán megbeszéltük, hogy ma is megyünk, addig pedig szétnézünk máshol is, ezért eldugtam a nagyis fürdõruhák mögé, hogy el ne vigyék (szezon végén nagy esély volt rá :D). Ma szétnéztünk itt-ott, egy helyen volt tankini, de baromi drágán (annyit nem járok strandra, hogy megérje), egyrészesek pedig nem ütötték a mércét. Így visszamentünk a metroba (nem csak fürdõruha miatt), és még meg volt, amit tegnap kinéztem. Haza jött velem.
Nincs jelen
#10600 2009-08-19 23:29
- én
- Tag
Nita! Visszatetted a régi avatarodat? Vagy már megint én látok félre! Judy! Én a C&A-ban találtam magamnak fürdõrucit, volt tankini és egyrészes is. Én mindkettõt megvettem, mert nagyon jó áron voltak.
Mi holnap augusztus 20-án esküvõre megyünk, nagykanállal eszünk. Csak miután le lesz zárva fél Budapest így egy kicsit fosok, hogy hogyan fogunk a belvárosból az Astoriától átvergõdni Budára délután. Hát kacérkodom a gondolattal, hogy egy repülõ stoppot kéne véghez vinni. Az autó ugyanis itthon marad, mert különben a sofõrszolgálatot kellene ígénybe venni.
Viszont szomorú hír, utolsó hetemet kezdtem el szabadságon. Elröpült a nyár, elkezdõdik újra a suli. Sírok!
Szép hosszú hétvégét mindenkinek!
Szerkesztette: én (2009-08-19 23:30)
Nincs jelen