#10601 2009-08-20 01:40

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Judy: a kvell és neckermanus katalógusokban is elég sok a tankini! Bár nem értem igazán, hogy augusztus végén jut eszedbe fürdõrucit nézni!!!!!!!!!!! :P :D :D :D

Nincs jelen

#10602 2009-08-20 02:21

cyan
Tag

Aha nem lett rossz, nekem tetszik :) vágva is lett a végébõl. amúgy vörööös csííkos:D  jó Balcsizást!  Na most megint jó hamar fekszem le én is, tegnap kicsit nehéz napom volt...(+megbolondultam és hmmm...talán kicsit merész felsõket vettem magamnak :P:P:P) Mindenkinek jó hosszú hétvégét!!!

Szerkesztette: cyan (2009-08-20 02:23)

Nincs jelen

#10603 2009-08-20 14:10

nori
Tag

Sziasztok,

megmondja valaki a paraszti eszemnek,hogy milyen a tankini? :) Én ismerem a bikinit meg az egyrészeset,ehhez van harmadik alkatrész is..?

Tegnap megjártam a hadak útját, szörnyû volt,rettentõ fájdalmakkal indultam a gerincembe amit apám odaadó vezetése és minden lyukat megtaláló készésege még kicsit fokozott..mert õ "nem látja"..mondtam,hogy adja vissza a jogsiját akkor.A valóság az,hogy nem viseli el ha elkerülik,nyomja mint a vadállat,persze,hogy úgy már nem megy idõben lassítani.
4 órát vártam a dokira, 5 perc után szélnekengedett,hogy nincs több biológiai szer,nem produkálok ahogy elvárják az ilyen gyógyszertõl,szedjem a medrol tha gondolom (attól roppantak össze a csigolyáim,csókolom) a beleimet lehet kicsit megnyugtatja de a csontajimat biztos tönkre vágja.
Szegény anyám,olyan csalódott volt,csak hallgatott mikor hazalrtem és mostuk a hajamategész lefekvésig,nem is tudtam neki mit mondani..mert nem is tudtam én sem hogy mit gondoljak.Az éjjel sokat álmodhattam mert felébredtem és hosszabb idõbe telt mire felfogtam hol és ki vagyok és minek próbálok felülni,hova is indulnék..teljesen zizi lettem,ilyen még nem volt.
Mindegy,ahogy a barátnõm mondja "aki hülye,az haljon meg".

Szép idõtöltést kívánok a strandolóknak,kempingezõkenk..vigyázzatok az utakon,biztosan full lesz a sztráda ma is és a napokban is..jaj  estére meg a petárda-tûzijáték,nagyon nem szeretem nézni se,hallgatni meg végképp,de csak 20 perc :):)

Lisa-Pasek, írtam tegnap több üzit is,remélem megjöttek,majd válaszoltok ha lesz rá mód,idõ..

Puszi mindenkinek.

Nincs jelen

#10604 2009-08-20 15:06

aiolosz
Tag

nori írta:

Sziasztok, megmondja valaki a paraszti eszemnek,hogy milyen a tankini? :) Én ismerem a bikinit meg az egyrészeset,ehhez van harmadik alkatrész is..?

Nórikám drága, attól tartók, Neked még egy kicsit dagadnod kellene a "tankini" szerkóhoz...ezért a megjegyzésért ne haragudj rám... 

<kép>

<kép>

<kép>

<kép>

<kép>

Egyébként melltartók és bugyik ügyében képben vagyok, az egyéb intim kelléket ügyében már nem, pipere dolgokban szó-szó, fogamzásgátlókat már nem ismerem...;)

Nincs jelen

#10605 2009-08-20 21:30

Laci54
Tag

Sziasztok!
Aiolosz:Ezeket méretre varrni és próbálni az az igazi.Szép estét mindenkinek

Nincs jelen

#10606 2009-08-20 22:21

sziszi32
Tag

Sziasztok: Nori, a kimerítõ képsorozat szerintem érthetõvé teszi, hogy a tankini a szégyenlõsek bikinije, a felsõrész hosszított, hogy takarja a hurkácskákat, stb. :D :D :D Akkor viszont nem értem, hogy Judynak mi szüksége van rá? Nem is kövér... hm :)

Nincs jelen

#10607 2009-08-21 13:09

nori
Tag

Kapitány,köszi képeket,már kapcsoltam,ismerem ezt a fajta fürdõruhát csak a nevét nem tudtam.. szépek,de nekem se ez se a bikini nem való már..nem haragszom,nem is vetkõzöm,nincs is hova:)

Judy szégyenlõs vagy? szerintem is a klasszikus bikiniben sem lenne miért pirongodnod..modjuk annak biztos jó ez a hosszabb verzió akinek sebe van a hasán és nem akarja hogy a tapintatlananok folyton megbámulják a strandon...

Nincs jelen

#10608 2009-08-21 22:18

judy1981
Tag

Sziszi:
1. katalógusból nem mernék rendelni.
2. azért augusztusban, mert eszemben sem volt strandolni az idén, csak hát megvettük azokat a kedvezményes jegyeket, és... :P
3. a kockás hasam miatt akartam tankinit, amit nem felülésekkel és szorgos edzéssel értem el, hanem a sebész csinálta. :( És bár én, és a környezetem is már megszoktuk, nem keltenék feltûnést. (Egyébként a csíkos tankinis csaj sincs elhízva.) Az eladó csaj megkérdezte, hogy miért nem bikinit veszek, és mikor mondtam, hogy heges a hasam, megkérdezte, hogy miért nem plasztikáztatom. Kedves. Azt hittem a következõ mondatával ajánl egy plasztikai sebészt.
Nóri: Ott a pont :) Ha csak vízszintes, vagy csak függõleges lenne, nem érdekelne. De én mindkettõvel rendelkezem. És a függõlegest nem is úgy varrták össze, hogy a vízszintes illeszkedjen, tehát elég frankeistein-es lett.
Ha úgy gondolod, ezzel az orvossal megrekedtél, cseréld le. Debrecenben a kilinikán is vannak jó orvosok (biológiai kezelések is). Az még sem járja, hogy medrolt ajánl, mikor az tett tönkre... Egyébként pont egy ismerõsöm mondta, hogy folyik itt vmi study. Tehát egy új szert tesztelnek. A nevét még nem sikerült kiderítenem. De ami késik...

Szerkesztette: judy1981 (2009-08-21 22:19)

Nincs jelen

#10609 2009-08-22 04:17

cyan
Tag

Sziasztok. Úgy alakult ahogy alakult, most írok.
Nori, most mit mondjak, a Te sorsod sem egy leányálom... nem lehet könnyû és akkor enyhén fogalmaztam. Nem akarok így a távolból okoskodni de egy a biztos, hogy van megoldás, ne add fel, gondold át, annyira nem ismerem az életed, de az ha a biológiai kezelés sem hat rendesen tényleg nagyon ordító jel mélyebb megoldandókra.. nem akarlak megsérteni a legnagyobb jóindulattal írom, mert ez így nagyon nehéz lehet :( :( minden jót kívánok és ne add fel!!! Bárcsak küldhetnék pozitívságot... most én is tök sz@rul vagyok (a torkom az kész van, már köhögök is, biztos "hat" az imuran :(:() de még így is van és mindig van bõven :P:P:P

Nincs jelen

#10610 2009-08-22 08:02

Szuszidi
Tag

Lányok hisz semmi akadálya a pozitív energia küldésnek aki kér jelentkezik nálam! :D

Nincs jelen

#10611 2009-08-22 10:51

Nita
Tag

Nori! Írtam neked a Remi/Humiba, de annyit azért ide is írók, hogy ne keseredj el biztos van még valami más megoldás is. A zotyesz is egy új biológia szert kap.
Cyan! Jobbulást a torkodnak!
Judy! Megértelek a fürdõruci miatt olyat vegyél amiben jól érzed magad! Tényleg jó ötlet volt akkor neked ez a strandbérlet mert így legalább végre elmész strandolni :)
Mi szerencsésen hazaértünk bár a lefelé út dupla hosszú lett iszonyat dugó volt az autópályán, kempingben aludtunk a kocsiban :) Tök kényelmesen meg lehet ágyazni ebben az autóban :) Viszont kellemes csalódás volt a kemping tiszat wc-k, kulturált zuhanyzók most lett felújítva minden tiszta EU-s. Ami maradt az a személyzet, ez a "vendégszeretet" amivel a Balcsinál találkozni...hát több helyen voltunk katasztrofális modorú emberek vannak. Én aki egy vajtürelmes ember vagyok is felháborodtam rajtuk! Na mindegy ettõl függetlenül nagyon jó volt minden!

Nincs jelen

#10612 2009-08-23 03:09

cyan
Tag

Szuszidi, amúgy én is így gondolom, csak inkább a pozitív gondolatokra meg gondolkodásra írtam, amolyan tudati dolgok amiket jó lenne átadni (de most is esnek le a kezeim annyit írtam csak egyelõre baromi "önzõ" módon nem másnak).
Kösz Nita! :) Lám végre jobb is lett!!! Már kezdtem azt hinni hogy sose lesz jobb, köhögés is meg minden, aztán olyan "hirtelen" nagyságrenddel jobb lett, hát mégis túléleem :D:D:D tegnap meg még nem tudtam aludni se tõle egész éjszaka...meg lettek említve az álommanók és erre velem olyan történt ami már több mint egy éve nem! Elmentek!!! Valakii ellopta õket az összeset, kérem visza!!! :P:P:P

Amúgy jut eszembe, én sem tudtam mi az a tankini, de most jövök rá hogy az alsó nõrõl nevezték el :D  (kigonoszkodtam magam, egyszer biztos rájösztök:D:D)

Nincs jelen

#10613 2009-08-23 19:21

Nita
Tag

Helló kedves rosszalkodók lenne egy találkozó felhívásom van akit érdekel?! Bocsi Roor, de gondoltam itt többen olvassátok! :P

Nincs jelen

#10614 2009-08-24 09:37

judy1981
Tag

Mi ez a pangás?

Luci: még nem jelentkeztél, remélem egyben hazaértetek, és Gyula is jobban van már.
Lisa: hát nem ért oda az e-mail, mire hazajöttél, de ami késik... Remélem jól éreztétek magatokat. Élménybeszámolót kérünk!!!
Nita: igazán a bikiniben érezném jól magam, de van, amikor már kompromisszumokat kell kötni :P
Cyan: nem gonoszkodni! Lehetsz még Te is akkora :P

Péntek helyett tegnap eljutottunk a Debreceni Aquaparkba. Egész jó volt, csak enni nem érdemes ott. Egyrészt tálcás, pultból választós étkezdének kicsit drága, másrészt hiába van nekik olyan frissen tartó berendezésük, nem tudták, vagy nem akarták használni. :( A héten tervezzük még bemenni, csak enni nem fogunk ott.
Ahogy elnéztem, jó páran vehettek volna fel nem hogy tankinit, még egyrészest is. De vágott hasat egyet sem láttam, így nem ihlettek bikinire :( Ja, és el is felejtettem, hogy milyen nehéz kibújni egy vizes egyrészesbõl. Ez a wc-n elég aggasztó volt. Még jó, hogy nem volt sürgõs :P

Basszus, dolgozni kellene, de nincs kedvem :( Fõnök házon kívül, és nyakamon egy pár szerzõdés. Ma én ügyelek Trinitire, de nem engedhetem ki a másik szobából, mert amint nyílik a kinti csapóajtó, õ már szalad az ajtóhoz, hogy megugatja. Így büntiben van. Lehet rá is kellene már nézni, mit mûvel. :)

Nincs jelen

#10615 2009-08-24 10:34

nori
Tag

Köszi  a biztatást mindenkinek de úgy érzem ez az a pont mikor én befejeztem a fehér köpenyesekkel a "barátkozást" ilyen téren...nem bírom már tovább,fizikailag se nagyon,de lelkileg meg fõleg..évek óta minden kísérlet,próba kudarcba fulladt,a sok kórház,megalázó szituáció pedig nem tûnik el nyomtalanul..bennem legalábbis igenis hagyott nyomokat.Sajnos már régen nem az az életvidám ember vagyok aki voltam,ha belenézek a tükörbe csak 2 riadt szemet látok,...szóval ha próbálkozok is mással,az merõben más lesz mint az eddigiek.Itt vagy radikális változás kell minden szinten-testileg,lelkileg vagy elmehetek a píbe,magyarul,mert ez kerekes székes 4 fal között tengetett élet csak vegetáció.
És tudjátok,a legszörnyûbb,hogy az anyámon kívül senkit nem érdekel a sorsoma környezetemben?Azon járt az agyam,hogy valóban ennyire kukac ember lennék,hogy nem érdemes vele foglalkozni,vagy ennyire tapintatlanaok lettünk mi emberek vagy mi van..?

Az egészben a legrosszabb amikor anyu ül és hallgat a semmibe,szegény úgy sajnálom,jobb sorsra érdemes,nem ilyenre hogy nézze kínlódni a gyerekét..

Judy,használd ki még a jó idõt,én is úgy vágyom a vízbe,fõleg mikor látom a tv-ben a strandokat..és a gyerekkori emlékek,a finom fõtt kukorica illata,mmm..:):):):)

Nincs jelen

#10616 2009-08-24 11:08

Melcsi_
Tag

Szia Nóri! Csak ámulok és bámulok a történeted elõtt...szóhoz sem jutok, ez borzasztó és annyira sajnálom! Nem is értem, hogy a fenébe nem figyeltek oda az orvosok... :(
Lehet, hogy irdatlan hülyeség amit kérdezek, de van némi remény, hogy felépülj és elhagyhasd a kerekesszéket???
a barátaidról meg no komment, nem is barátok...
Hova valósi vagy amúgy?
Szép napot!

Nincs jelen

#10617 2009-08-24 12:52

Szuszidi
Tag

Drága kedves Nori!
Azon gondolkodom hogy ide írjam vagy levélbe amit ki akarok nyögni.
Na még gondolkodom rajta hogy mi legyen a sorsa.
De lehet más rovat lesz a sorsa.

Nincs jelen

#10618 2009-08-24 13:17

judy1981
Tag

Nóri: ez nem biztos, hogy tapintatlanság, inkább tehetetlenség. Amin nem tudunk változtatni, azt kudarcként éljük meg. És van, aki nem tud mit kezdeni vele. Mi a legtöbben azt mondjuk, hogy "jó, akkor ez mostantól másként lesz, mint régen, erre kell berendezkednünk." Sokan nem képesek erre. Még akkor sem, ha nincs más választásuk.
Valószínû, hogy a környezeted sem találja meg az arany középutat a sajnálat és a "tegyünk úgy, mintha Nóri még a régi önmaga lenne" között. Egyszerûen nem tudnak mihez kezdeni a helyzettel.
Könnyû mondani, de ezeket neked is tudnod kell kezelni.
Bár én a mai napig tartom, hogy a környezetnek kell illeszkedni a beteghez (persze ésszerû határok között).

Nincs jelen

#10619 2009-08-24 14:38

Györgyina
Tag

Nóri, nem is tudom mit irhatnék Neked. Itt bármilyen szó csak szó, megértem mit érzel. És kivánom, hogy bármi lesz is Veled, legyen könyebb elviselned. Puszillak és ölellek.

Nincs jelen

#10620 2009-08-24 16:34

sziszi32
Tag

Nori, teljesen át tudom érezni, min mész keresztül. És megértem anyukádat is. Biztosan teljesen tehetetlennek érzi magát, hogy nem tud rajtad segíteni. Éreztesd vele, hogy mennyire fontos neked, hogy õ kiáll melletted (egy édesanya hogy is tehetne mást?), hogy lássa, a jelenléte melletted legalább nem hiábavaló. Hogy legalább ebben segíthet.
Tudom, a legkönnyebb kimondani, hogy ne csüggedj el. De mit érnek a szavak, hogyha a csüggedés már lényednek része? :( Vigasztal, ha azt mondjuk, hogy nemcsak anyukád, de mi is nagyon szeretünk téged, és egy emberként szoritunk neked?! És itt igenis érdekel mindenkit, hogy mi van veled. Csak ne zárkózz annyira magadba, hogy elfordulj ettõl a (néha elég lökött) társaságtól. Itt sokaknak szüksége van rád. Nekem is. :) Gyógyszer mellett azért ez is lehet egy kis orvosság, a szeretet. :) Ne add fel, hidd el, itt nagyon fontos része vagy a fórumos életnek. Ne add fel.

Nincs jelen

#10621 2009-08-24 17:45

Lisa
Tag

Sziasztok, meg vagyunk itt vagyunk, majd mesélünk...
NÓRI: megkaptam, és hiszek Benned!!!! Írok!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#10622 2009-08-24 18:39

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty rettenetes lustisággal keverve.:D
Nórika édes drágám,nem feladni!
Bevenni azt a kúva lesz@rom bogyót és igenis talpra állni,ha másért nem,hát azért hogy a két kis tappancsodon gyere el hozzám egy fergetegeset enni!!!!!!!!!!!!!:D
Igérem meg fogja érni!:D:D:D:D:D :P:P:P:P
Az orvosokat most tedd el a vitrinbe,vedd elõ a csakazértis akarom és sikerülni fog pléhpofát,és azt tedd ami jólesik!:D
Másokkal most ne törödj csak magaddal.:D

Nincs jelen

#10623 2009-08-25 03:30

cyan
Tag

Sziasztok! Megint a szokásos idõben de ez senkit se zavarjon. Judy, na remélem azért senkit nem sértett a kis viccem (azért is mertem mert a crohnosok ritkábban "nõnek meg" olyan nagyra,nem ismerek olyat:P:)), én nem nézem le amúgy azt sem aki 100 kilós, vagy 200, szóval akármennyi, csak megértem. Ha kitartóan ennék (mint régen :S) hízhatnék én egy csomót mert az valahogy megy nekem csak a vas felszívása nem... érdekes.  Kívánom Nórinak is hogy javuljon a hízási képessége!!! :P:P

Nóri, lehet hogy nem hiszed el de azt a bizonyos 4 fal közti vegetációt én is nagyon jól ismerem... hidd el, túl leszel ezen, szép lassan minden elkezd javulni. Velem is ez van most :) annyi év szenvedés után egyszer csak eljön az ember ideje!!! Én mondjuk így is mindig azt vallottam NEM KELL szenvedni!! Csak küzdeni kell. De talán mégsem filózok most ezen:) 
Konkrétabban próbálnék segíteni, tudom én is hogy "csak" szavak, de ha a szavak netalántán mégis eljutnak odáig és friss gondolatokká fejlõdnek, azok pedig megerõsödve pozitívabbá, egy erõs hitté, avagy gyógyulási tudattá válnak, máris megérte... :) biztos nem ilyen egyszerû, de legyen az!! Mindenbõl csak a lépések kellenek. Csak a pozitív. És attól hogy a környezetedben úgy érzed, sajnos biztos nem ok nélkül, hogy nem törõdnek a sorsoddal a többiek, még tudnod kell hogy MI igen, látod, mennyien, és melletted állunk, szurkolunk, én is pedig nem ismerlek személyesen de engem sosem érdekelt az ilyesmi nincs olyan hogy "idegen", tudom, a sajátos szemléletem :D:D

A lényeg hogy most csak ezzel foglalkozz (felejtsd el a "kudarcokat" Te irányítod a sorsodat nem fehérköpenyesek!), erõsítsd meg magad testileg-lelkileg, tedd azt ami jól esik tényleg, egyél olyat amit szeretsz, biztos vannak kedvenc ételeid! Szedjél kalciumot meg ilyen "vackokat" csak említés szintjén írom meg biztos nem mondok semmi újat de az a jó! Kitartás, kitartás és meglátod sikerül!!!!!! Várunk :)   JA és úszni nem tudnál, vagy valami vizi torna??? Az szerintem nagyon jót tenne mert a víz kíméletes, könnyûvé teszi az embert, felszabadítja! :)

Nincs jelen

#10624 2009-08-25 13:16

Heni1
Tag

Hát itt vagyok megint.

Nincs jelen

#10625 2009-08-25 13:53

zolcsi
Tag

Csütörtökön randizom a sebésszel sérv ügyben.Nem tudom mit fog mondani egy pár hét azért még kellene rendet tenni magunk körül(Marika állapota ,Reginek sulikezdés ,kert).Viszont ha ad idõpontot megyek rögtön.Remélem nem nagy beavatkozás lesz habár én elég randának látom a hegemet és a sérv környékét.
De erre való a szakember.Leszarom bogyók és para elleni bogyók mind jöhetnek a postafiókomba.
Még jövök fõleg ha konkrét dolgot tudok meg.
Igaz a várólista alapján akár decemberre is kaphatok idõpontot.Remélem crohn úr e téren nyom valamit a latba.Vagy majd nekem kell nyomnom valamit valakinek....(nem félreérteni.:D)

Nincs jelen

#10626 2009-08-25 16:45

én
Tag

zolcsi! Marika állapota? Mesélj! Lemaradtam valamirõl?

Nincs jelen

#10627 2009-08-25 17:20

roor
Tag

Halika!

Zolcsi postázva.:D
És mindenkinek puszi.:D:D:D:D :P

Nincs jelen

#10628 2009-08-25 21:02

Melcsi_
Tag

Szia Zolcsi! Hajrá csütörtökön! Amúgy bármi kérdésed van a sérvmûtéttel kapcsolatban nyugodtan keress meg, tudod apumat már 2x-ra mûtötték ezzel most júliusban és olyan hálót kapott  a hasfalához, amit ha jól emlékszem te is említettél. Õt epidurálisan érzéstelenítették, nem altatták, semmit nem érzett a mûtét alatt, hülyéskedett az orvosokkal, hogy nézzék meg még1x mielõtt összevarják h nem hagytak-e ott vmit. :D Utána is jól volt. :) Persze ettõl függetlenül  nem lehet egy leányálom úgyhogy nem cserélnék veled :D

Nincs jelen

#10629 2009-08-25 21:25

sziszi32
Tag

Zolcsi: minden rendben lesz, remélem. :)
A görkorim épségéért aggódóknak hadd mondjam el: ma sem tettem tönkre.. :D :D :D

Nincs jelen

#10630 2009-08-25 21:38

zolcsi
Tag

Köszönöm hölgyeim nagyon aranyosak vagytok.:D

Nincs jelen

#10631 2009-08-25 22:09

judy1981
Tag

Hali!

Sziszi: pont kérdezni akartam, hogy haladsz a görkorizással? :D
Zolcsi: hátha sikerül még elintézni a dolgokat. A mûtétbõl meg biztos hamar felépülsz. Ennél keményebb mûtéteid is voltak.

Tegnapi napról még annyit, hogy Trini csak 2-3 embert akart megenni. Az egyik után büntiben lefotóztam, ahogy pislog ki a fotelból. Tudja adni az ártatlant a dög. Ma pedig szabályszerûen a nyakörvénél fogva kellett húznom a padlón (õ teknõsbéka pózban), mert nem akart a helyére menni, viszont a tegnapi ügyfél jelezte, hogy jön, és gondoltam megelõzöm a bajt. Már sajnáltam szegényt, így végül addig könyörögtem neki, hogy saját lábán bejött. Már a kutya sem hallgat rám :(

Nincs jelen

#10632 2009-08-25 22:33

sziszi32
Tag

Judy, ugyan már, mit neked egy kutya...! Viszont szépségeddel elvakítottad a fõnökeidet :P :P :P
Ma a férjemen volt a sor, a görkoris zuhanásokat illetõen, én okosabb voltam, és egy barátnõm kezét fogva botladoztam. :D Viszont, agytérfogatom növekedett: már nem az utcánkban csináltunk hülyét magunkból, hanem elhúztunk (az egészséges életmód jegyében autóval :)) a falu szélére, a temetõ mellé, ahova a lélek is csak hányni jár... :D :D :D

Nincs jelen

#10633 2009-08-25 23:52

nori
Tag

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK  hogy ilyen aranyos,pozítív és együttérzõ,pedig ugye senkinek se leányálom az élete..nagyon sokat jeletn minden bíztató szó!

Igyekszem nem eltûnni,néha a rosszkedvem-magamba fordulásom miatt,néha a net-szolgáltató miatt nem tudok jönni de igyekszem itt lenni veletek,és nem önsajnálkozó dumát nyomni:):)

Jobban belegondolva ez most egy igazi feladat ami elé az élet állított,ha megoldom,elmondhatom,hogy tökös gyerek vagyok:):) próbáljuk így felfogni,mert talán igaz,hogy ha egy ajtó becsukódik,egy másik kitárul,hinni akarok benne...
Meg akarom csinálni,hogy újra lássak egy nevetõ arcot a tükörben és magam elõtt,az édesanyámat..szentté avatnám ha lehetne:) de nem csak õt,minden édesanyát aki ott kuksol a gyerek ágya mellett és ha mást nem is tud tenni de szorítja a kezét. Minden tiszteletem az övéké!

Sziszi,
Danibetyár mit szól a szülõk sportolásához?:) Nem fog érdekelni mit mond a szomszéd,de ha õ kinevet,az egódon csorba eshet:):):) (ne haragudj,vicc próbált lenni)

Holnaptól rendszeresen szedem a leszarom bogyót extra dózisban,ha zizi leszek a beszólásaimban,szóljatok rám:)

Nincs jelen

#10634 2009-08-26 00:53

sziszi32
Tag

Nori, én nagyon csipem a zizzent némbereket! :P Danika rieksönje: totál pánikba esett, mint amikor Lisáékkal boboztunk Tapolcán. Nem hitte el, hogy nekünk vicces az egész, fõleg, mikor a zapja hatalmasakat nyekkent az aszfalton - Dani torkaszakadt orditásától kísérve. :(

Nincs jelen

#10635 2009-08-26 02:48

cyan
Tag

Én is szeretem a "zizzent" embereket Nori, én minden fajtát, és én is az vagyok :):):) Úgy ahogy mondod, extra dózis lekakibogyi, és légy zizi nyugodtan én örülni fogok!!!! :D:D:D Örülök hogy Édesanyád legalább olyan kitartóan melletted van, én ezt nem mindig mondhatom el ma is sárkányosabb volt... én meg kezdek néha idegbeteg lenni... na izé, hagyjuk :) Legyen szép nyûgtelen napotok :)

Nincs jelen

#10636 2009-08-26 04:15

Vicaa
Tag

Na Nori ez a beszéd, csak az a lényeg, hogy azért még ne legyél tökös :D Maradj csak meg klassz csajosnak :D Örülök, hogy nem adod fel, ez a legeslegfontosabb!
Puszi Neked!

Nincs jelen

#10637 2009-08-26 21:09

sziszi32
Tag

Sehol senki?! :(

Nincs jelen

#10638 2009-08-26 21:14

Melcsi_
Tag

Jelen :D.D:D

Nincs jelen

#10639 2009-08-26 21:38

Nita
Tag

Itt vagyok én is! Viszont sok embert tök rég láttam! LUCI te hova tûntél? Roor te is mint egy szellem alig látlak titeket! :( Árpi? Róla valaki valamit tud? Zotyesz? Dolgozol?

Nori! Neked viszont külön örülök, hogy feltûntél és érezhetõ "energia" van az írásodban!! Csak így tovább elõre :)
Cyan! Tök jó lenne ha te is eltudnál jönni a talira tudom, hogy ez most neked egy napra nagy út lenne.
Sziszi! Csúcs szülõk vagytok :) És azért milyen figyelmesek vagytok a temetõ mellett aztán hulla mindegy mivel zörögtök :) Vigyázzatok azért magatokra!
judy! Ez a kutyus lehetetlen, hogy ilyen rossz legyen bizonyíték hiányában én felmentem! :P A bûnös az ügyfél lehet :)
Melcsi! Olvasom itt erre-arra mi van veled, hogy bírod? Sok meló, vizsga, és még ez is!!! Vettél görcsoldót?
Zolcsi! Drukkolok neked én is, hogy megúszd mûtét nélkül, ha meg kell akkor kapjál olyan idõpontot ami jó neked! :)
Heni1! Üdv itt megint!

Nincs jelen

#10640 2009-08-26 22:24

sziszi32
Tag

Na végre, már azt hittem, hogy a tali most van, és mindenki egy bárban áldoz Bachhus-nak! :D :D :D
Melcsi: hogy állsz az olvasással?!
Nita: a buli tényleg "haláli", fõleg azért, mert úgy néz ki, hogy a temetõ parkolója egyfajta autósrandi-hellyé avanzsált a helyi ifjúság körében. Többen is bosszankodva hajtottak el, amikor meglátták, hogy mi szerencsétlenkedünk ott. :D :D :D
Akitõl mailt kaptam, annak üzenem, hogy hamarosan megy a válasz! :D :D
Van egy tippem, hol vannak az elmaradók: biztos tovább forgatják a LOST-ot, és fórumtagokat toboroznak hozzá... :P

Nincs jelen

#10641 2009-08-26 22:29

arpapa
Tag

Szia Nita!

árpiról annyit tudok, hogy jól van :D éli az életét...

nahh Áldásbékesség!
üdv, árpapa

Nincs jelen

#10642 2009-08-26 22:31

én
Tag

Eszerint Árpi csak olvas és nagyon ritkán ír!

Nincs jelen

#10643 2009-08-26 22:40

Melcsi_
Tag

:D

Nita, megvagyok, szerencsére ma enyhébb fájdalmaim voltak, de a reggelek azok amikor a legnagyob görcseim vannak. Még nem jutottam el gyógyszertárba, látástól vakulásig meló, fõnököm spanyolországban, rám maradt 3-4 ember munkájának a koordinálása ráadásul uuuuuuuuh mekkora bakit csináltam még július17én ááááááááá!!!!
Könyvelés Dél-Afrikának manuálisan megy, megkpod e-mailben a banki kimutatásokat és te manuális sap rendszerben beviszed a pénzeket és szépen könyvelgetsz :D:D én meg véletlen két cégre is rákönyveltem 33ezer ZAR-t, holott csak egyik fizette....most néztem sap-ban h vmi nem stimmel...láttam fõnököm pont arról az ügyfélrõl reversalta azaz kiszedte amire ténylegesen jött a pénz és hagyta az összeget a rossz ügyfelen :D hó vége van, zárás, muszáj mindennek kijönnie, úgyhogy ma kb 6 óra után meg is oldottuk kolléganõmmel...:D fatal error :D

Mellette ugye a matek szigorlatra is kéne készülnöm, holnap sutyiba becsempészem a statisztikát magammal melóba...fáradt vagyok nehéz a 2-t együtt :( Könyebb lenne ha nem lenne ez a betegség. Na de érzem amint lemegy rólam a stressz, túl leszek a szigorlaton, kezdõdik a kedvenc hónapom..akkor majd helyrejövök. :)
Nálad mizujs??? Látom te is sokat dolgozol. Várom majd a talit ;)

Sziszikém, képzeld nem olvasom, mert nincs idõm most rá :( meg nem szeretem a monitort nézni, egésznap néznem kell :( Úgyhogy ha novemberben megjelenik megveszem az tuti! Addig meg lehet h nem bírom megállni, de sajna haza is csak aludni járok. :) Te hogy állsz vele/velük?:)
Danibetyár hogy van??? :P

Pityesz????? :D

Nincs jelen

#10644 2009-08-26 22:52

Melcsi_
Tag

áááááááá :D:D:D ez nagyon beteg :D nézzétek meg: 10 drog, amit ne fogyasszatok vezetés közben!!!

http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA

Nincs jelen

#10645 2009-08-27 08:46

sziszi32
Tag

Melcsi: én bírom a monitort, és elolvastam mind a négyet. Zombiság ez? Lehet. De nagyon tetszett mind az összes. A könyv szeptemberben várható, és a FILM bemutatója lesz november 19-én. :D :D

Nincs jelen

#10646 2009-08-27 09:42

Melcsi_
Tag

Komolyan?? Én úgy olvastam/hallottam hogy a könyv az eclipse vmint a film a new moon is novemberben jelenik meg, de ha az eclipse könyvben már meglesz szeptemberben elsõk között fogom megvenni :) már alig várom hogy elvackoljam magam az ágyikómba, párnatenger, takaró, teát szürcsölve olvasgassam, vagy kint a kertben :D yess

Danibetyárról nem írtál :D

Nincs jelen

#10647 2009-08-27 15:01

sziszi32
Tag

Az eclipse-t még csak forgatják, jövõ júliusra kellene mozikba kerülnie. Nagyon ajánlom nekik, hogy ne rontsanak semmit a könyv hangulatán. :D :D :D
Danibetyár: ma szép reggelre virradtunk, vidámak voltunk, és kedvesek, májunk halványrózsaszín, átkötve kék pántlikával (bocsi, karinthy.. :P), így gyanútlanul elindultam a fiammal a boltba. Az még hagyján, hogy a kézikosártartó alkalmatossággal játszott autóversenyest, még az sem említésre méltó, hogy egy hirtelen ötlettõl vezérelve a földre sepert egy csomó kekszet az egyik polcról, és a zanyja négykézláb szedte össze, mindenki nagy mulatságára õket. Azon már fel sem kapják a fejüket a népek, hogy a fiam egy "anyaaaaaaaaaaaaa" harci kurjongatással tilt meg minden másnémû kommunikációt az egész bolt területén. :D :D :D
Na de a hazafelé út... amit simán tíz perc alatt meg lehet tenni, sétálva, az nekünk háromnegyed órát tartott, amely során Danika minden kiskapun benyitott, nyitott udvarokba beszaladt, engem majdnem belelökött a vizesárokba, majdnem kiszaladt az autó alá, aztán mikor már harmadszor szedte fel a földrõl a nyalókáját, és nem hagytam, hogy a szájába vegye, akkor szépen lefeküdt a járda kellõs közepére, és torkaszakadtából közölte a véleményét a fél faluval. :D :D :D Nem tudom, más mit csinál a gyerekével, de én majd' elsüllyedtem szégyenemben... :)

Nincs jelen

#10648 2009-08-27 15:37

én
Tag

Sziszi! Aranyosak lehettetek! Azért a te fiad és érti a dolgát. Nekem Denys a komisz jutott most eszembe. Elnézést, ha rosszul írtam! Azért puszi nektek és továbbra is jobban jársz, ha türelmes vagy vele.

Nincs jelen

#10649 2009-08-27 16:23

roor
Tag

Halika!

Arra eszméltem hogy egy lepedõ van rajtam.:D:D:D:D:D
Vagyogatok ám én,csak úgy módjával.:D
Szöszpöttyenek.:D
Sziszi:hasra neked is az utca közepén,leversz te is egy hisztit,aztán felálltok és továbbmentek.:D
Csak szólj mert küldöm a tévéstábot,ezt nekem is látnom kell.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#10650 2009-08-27 17:31

sziszi32
Tag

Felség: megtisztelsz :D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb