#10651 2009-08-27 19:09

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

Tudom gonosz vagyok,de ez vagyok én.:D:D:D:D :P:P:P

Nincs jelen

#10652 2009-08-27 19:21

Melcsi_
Tag

még mindig melózok, holland autobankkal küszködök :( :(

Sziszi hahaha, kb öcsémet vélem felismerni Danibetyárban, õ is kis hisztis volt :D

Roor :D mi az h arra eszméltél h egy lepedõ van rajtad??? tiszta ijesztõ :D mintha kórházban lennél :D jó ok, viccnek is xar :)

Nincs jelen

#10653 2009-08-27 19:27

roor
Tag

Halika!

Melcsi Nita hasonlított engem egy szellemhez,erre lett volna ez egy poén,de elb...izé eltoltam.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#10654 2009-08-27 21:16

Nita
Tag

Oké én se jöttem rá mi az a lepedõ :P de gondoltam biztos én maradtam le valamirõl :D
Azért "szellemes" lett a végére ez Roor :)
Jöttök a talira? Luci ezzel nyaggatott, hogy szervezzem már meg oda a talit a szigetre..erre megírom és nem is jelentkezik?! :( :(
Melcsi ez a videód nagyon tetszett :)
Sziszi! Szegény fiatalok szóval ti lettetek az erkölcscsõszök görkorin a faluszélén mi?! A mai sztorid nem semmi :) Dani erõsen edzésben tart akkor.

Nincs jelen

#10655 2009-08-27 21:20

Melcsi_
Tag

Tényleg Luci nagyon el van tünve :(:(
Linus is, azóta se hallottam felõle, Nita Te végül felhívtad mizu vele?

másik dolog:D ma ahogy jöttem haza, már a lépcsõháznál jártam, láttam 2 rendõr a bejárat elõtt kaputelefonál...aha, oké elõveszem a kulcsom nem kódozok ha foglalt a k.telefon erre megállítanak h ismerem e XY-ékat a 6.-on õõ mondom nem, de én az 5.-en lakok, addig megcsekkolták a postaládát, a közös képviselõt...utána jöttek velem lifttel :D nagyon komolynak tüntek, hahaha kiváncsi volnék mi volt ez :D

Nincs jelen

#10656 2009-08-27 21:21

Melcsi_
Tag

van olyan h bûnözés topik??? na nem a rendõrséges izére gondoltam, hanem....hmmm ma hortobágyi húsos palcsit fogok jó sok paprikás és tejfölös mártással magamba tömni :D:D aztán vagy jajjgatok vagy elégedetten jóllakottan elalukálok :) hmmm nyamiii

Nincs jelen

#10657 2009-08-27 21:29

Nita
Tag

Asszem a kaja téma itt van a legjobb helyen :)
Írtam Linusnak is! Lucira pedig körözést adunk ki!!!! :)
Megyek berakom magam a chatre vagy jön valaki amíg olvasok a világ híreiben, vagy nem :)

Nincs jelen

#10658 2009-08-27 21:53

judy1981
Tag

roor: hogy Te milyen szellemes vagy... :D
Sziszi: Ha nem az utcán mûvelte volna, azt mondanám, amit roor. :D Egyébként pedig nem kell figyelni rá, mert ha nincs reakció, nincs értelme hisztizni sem. Csak ne lennének olyan rohadtul kitartóak... :D Sosem felejtem el, amikor egyik ismerõsöm kisfia csinálta ezt meg velem. Képes volt az úttest közepén lefeküdni, mert õ még nem akart hazamenni a játszótérrõl. Mondanom sem kell, hogy többet nem vittem játszótérre.

Nincs jelen

#10659 2009-08-27 22:06

Melcsi_
Tag

én ugyanezt felnõtt fejjel megcsinálom :D az úttesten fekvést..ok 1x fordult elõ, kissé többet ittam és akkor jó poénnak tûnt :)

Nincs jelen

#10660 2009-08-27 23:14

én
Tag

Judy! Te megteheted, hogy az ismerõs fiát többet nem viszed játszótérre. De Sziszi ilyet nem csinálhat!

Nincs jelen

#10661 2009-08-27 23:40

sziszi32
Tag

... ja, fõleg, hogy a faluban nincs is játszótér! :P :P :P Viszont mozogni szeret a kicsi, az udvaron meg nem lehetünk. Ennek kellemes oka van: abban a pillanatban, ahogy kilépünk a teraszra, udvarra, egyszóval, a háztól eltávolodunk pár centire, a szomszéd új pirézeink azon nyomban odakönyökölnek a közös kerítésre, szó szerint a képünkbe bámulkoznak, Danit hívogatják (arra már rájöttek, hogy én max köszönéssel reagálok), még a babakocsit is félek kivinni, nehogy már kifigyeljék..., egyszerûen adrenalinsportot ûznek az idegeimmel. Ezért "kell" elmennünk itthonról, és akkor jön a hiszti..... :O
22-es csapdája. :)
Amúgy nemcsak Luci, hanem Ágica is valahogy eltûnt, nem? :(

Nincs jelen

#10662 2009-08-28 00:29

cyan
Tag

Halihóó.
Nita, én is egyre többször gondolok rá hogy nem kéne lemaradnom semmirõl... :)
Kár hogy most éppen az életem megint veszélyesen közel került a múlthoz ami tönkretett...nekem meg egyre több bajom van de háth reméljük az a fejfájás izé az nem agydaganat :D már azt kezdeném el kutatni az interneten hogy mennyi a legalacsonyabb hemoglobinszint amivel még lehet élni.... nah, csupa "pozitív" érzelmeim vannak épp van ilyen... hisztizhetek én is egyet???? :D:D:D
Sziszi, nekem is lenne 1-2 ötletem a gyerkõcöddel kapcsolatban, olyan félig "diplomatikus szemléletû", félig "bohóc" :) fõ az igazságosság nem hagyni hogy a karodat is leszakítsa de nem is szigorúan, mindig megegyezni, de többet nem merek ínri mert én 20 vagyok és mitképzelekén?! :D  magamból indulok ki amúgy mert az én szüleim és családom...hát mondjuk én jó gyerek voltam... de enyhén szólva lehetett volna jobb is... amit "mûveltek".   
Amúgy meg a sok cukor meg mesterséges adalékanyag kerülendõ mert hiperaktivitást okoz bizonyítottan.
Már mentem is :D

Nincs jelen

#10663 2009-08-28 01:41

sziszi32
Tag

Cyan: dehogy sértesz, sõt... minden jótanács jöhet, aztán majd szelektálok... amúgy a cukor s vállfajai tiltólistásak nálunk. :)

Nincs jelen

#10664 2009-08-28 06:57

pasek
Tag

Sziasztok!
Kissé el vagyok tünedezve mostanság, új munkaköröm lett, nagy bazi geodéziai GPS-el kell majd rohangáljak az országban, legfõképp a kutyák és a mûszert privatizálni kívánó arra hajlamos embernek nem nevezhetõ humanoid egyedek elõl.
Szóval mint a Mátyás királyos mesében, jöttem is meg nem is, hoztam ajándékot, meg nem is, és vagyok is meg nem is...

Nincs jelen

#10665 2009-08-28 11:54

roor
Tag

Halika!

Sziszi kifigyelés és a miheztartás végett,megér egy hatalmas vacsorát csapni,úgy 20-30 fõnek,akik bakancsot,fekete pólót,és bõrfejet viselnek.:D:D:D:D

Nincs jelen

#10666 2009-08-28 13:11

nori
Tag

Jaj, szomszédok...látom,mindenkinek meg van áldva legalább 1 zsibbadttal..Szisz,még sose kérdezted meg "mit bámulsz? vagy mit akarsz?" nekem mikor szakad a cérnám nem nagyon vélogatok szavakat,fõleg ha ilyen taplón viselkednek velem..teljesen kiakaszt az ilyesmi,mikor belelóg a nyelve a privát életbe.Ha azt akarom,hogy figyeljenek majd beköltözök egy Big Brother házba vagy mi a túróba ahol még pislini se lehet kamera nélkül..na azt aki élvezi,az klinikai eset szerintem..lásd pl.Kiszel Tünde,Gyõzike és társai...

Rettentõ fülledt meleg van,alig van bent levegõ pedig egész reggel megy a ventilátor,alig aludtam,küzdöttem az átkozott szúnyogokkal,kicsípték még a homlokomat is,csak tudnám hol jönnek be,mikor van szúnyogháló az ablakunkon???
Csak azért várom a hideget hogy a sok bogár,repülõ izé bedobja a kulcsot!

Melcsi,túlélted a hortobágyit?:)

Nita,hányan lesztek a talin?Jó szórakozást!!!!

Roor,
te amint látom "kivetted a szabadságot" és megpihensz az ide irogató pihent agyaktól:):)

Szép napot mindenkinek, ja tényleg.. ha van ötletekek milyen tortát tudnék sütni anyunak szülinapjára ami nem túl macerás,de sokkkk benne a krém,akkor kérlek írjatok..még nézelõdöm a receptek között..inkább valami gyümölcsösnek örülne mint pl.tömény csokisnak,de majd elválik:) van még egy kis idõm 10.-ig!

Nincs jelen

#10667 2009-08-28 13:27

én
Tag

Nóri! Fekete erdõ torta?

Nincs jelen

#10668 2009-08-28 13:56

Melcsi_
Tag

Szia Nóri! :)

Köszi, túléltem, nem ettem meg csak a felét kb, fura íze volt a husinak benne amit cseten este ecseteltem is Nitának. :)
Imádom a hortobágyi húsospalacsintát..hmm :)
Ami a tortákat illeti azt hiszem tanácsadásban nem én vagyok a kompetens ember :D sose sütöttem tortákat, fõleg ezeket a nagyon krémeseket amit te is szeretnél készíteni és amit én is úgy imádok...enni :D csak sütiket tudok.
Remélem többiek tudnak segíteni. :)

Nagyim aug20án csinált kávés meggyes tortát, nagyon macerás és nehéz, de még 86 évesen is simán megsütötte és az íze....fenséges hmmm.

Nincs jelen

#10669 2009-08-28 14:02

én
Tag

Melcsi! Nem adnád nekem a nagyit egy kicsit kölcsön? Én sosem élvezhettem, hogy a nagymamám finomakat süt nekem.

Nincs jelen

#10670 2009-08-28 14:22

Melcsi_
Tag

nem nem :P

Nincs jelen

#10671 2009-08-28 14:40

sziszi32
Tag

Nori, és túrókrémes torta, zselés gyümivel a tetején? :) (nyálcsorgi)

Nincs jelen

#10672 2009-08-28 15:17

Melcsi_
Tag

Felhívtam Lucit, él és virul :) Dolgozik és ha jól értettem rossz a gépe, de majd jelentkezik. :)

Nincs jelen

#10673 2009-08-28 16:49

én
Tag

Melcsi! Hogy állsz a matek szigorlattal? Ágica merre jársz? Mi újság? Hogy vagy? Mesélj néha Bazsiról. Hogy álltok a szemügyileg?
Nóri! Süssél finom tortát méghozzá olyat, amibõl te is tudsz enni. Egyél belõle jó sokat és kérünk fényképet is. Mikor lesz az édesanyád szülinapja?

Szerkesztette: én (2009-08-28 16:55)

Nincs jelen

#10674 2009-08-28 16:57

Melcsi_
Tag

x@rul. :( Tegnap is este negyed9kor álltam fel irodában és hagytam 16 item-et a holland autobankban h majd ma...
de ma akárhogy is alakul, 6kor felállok és hazamászok, úgyis fájdogálok.

Hétvégén viszont látástól vakulásig analízis (1 félév), leíró statisztika (1 félév), matematika statisztika (1 félév), valószínûségszámítás (1 félév), operációkutatás (1 félév), módszertan (1 félév)

nem fogok unatkozni ha 3 éves anyagot át kell néznem, winplot, solver programokra már nem is nagyon emlékszem....

hétfõn 9tõl kell drukkoljatok, azaz erõsen szidni hahaha

Nincs jelen

#10675 2009-08-28 17:03

én
Tag

Melcsi! Ezek jól hangzanak. Te szegény! És ezek után jól képezett matematikus leszel? :D:D:D Ez csak vicc. Tudom, hogy a MÜTF-re jársz!

Nincs jelen

#10676 2009-08-28 17:34

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
No én is megvagyok, és haza is értem a nyaralásból, ami fantasztikus volt! Nagyon tetszett és gyönyörû tájakon jártunk. Igaz pihenni nem nagyon sikerült mivel egyfolytában csak mentünk, hogy minnél több mindent lássunk. Sikerült is szerintem. Szerencsére a szállás olyan volt, hogy félpanzió, így bõséges reggeli várt minket reggel és ami fontosabb a vacsihoz igazi erdélyi házipáleszt kaptunk. Finom volt :D :D :D
De ez is véget ért, nem tarthat minden jó örökké...
Nita: látom, hogy kitaláltátok, hogy legyen "megint" egy  pesti tali. De egye fene minket aztán nem tudtok eltántorítani, megyünk utánatok oda! :D  Szóval ott leszünk, és ismerkedünk újakkal. Aminek külön örülök, hogy végre a ZSenikémmel is tudok találkozni, már nagyon beleéltem magam :D
Melcsi: kérdeztél Pityeszrõl..hááát szegényke egy iciripicirit elvadult tõlünk, ugye sokáig nem voltunk, így a hétvégi feladat, hogy újra "kezes báránnyá" tegyük. Fog az menni, érzem. Amúgy meg Pityesz nap mint nap beszilvázik, vagyis inkább becsiccsentett mondanék, mivel csak az olyan szilvát szereti igazán aminek már jó cefre szaga van, de nem panaszkodhat meg is kapja minden nap az adagját. Remélem nem kell elvonót alkalmazni nála :D :D :D
Nóri: mi mellett döntöttél Anyukádnak?
Cyan: no mi a baj? Tessék csak amennyire lehet elvonatkoztatni az otthoni rossz dolgokról,és tudod nem venni tudomást az egészrõl!!! Muszály, jobb lesz Neked. Tudom, hogy ezt már mondtam személyesen is , és nem is jó túl sokat papolni, de nekem megéri ha lesz változás,én bízom benne!
Nekem is bajok vannak a fejemmel sztem migrésen lehetek vagy mi egymás , mert valamikor nem fáj egy hónapig utána megint egy hónapig egyfolytában, nem sok minden segít na jó az algo, de hála soha nem gondoltam rosszra, hogy ebbõl esetleg baj is lehetn vagyis komolyabb baj. No remélem megértettél :D
Ágica: TÖK JÓ, HOGY JÖSZ A TALIRA!!!!!!!!!!!!!! :D
Luci: ne dolgozz annyit, hanem tessék idegyönni, ja amúgy oké, ma leszboszi, és nem megy, de akkor legalább gép elõtt vagy. Tessék pöttyenteni nekünk Rooral valamit :D Amúgy találkozunk 19 én?
Veled Roor??? Ezek tudjátok létfontosságú kérdések :D :D :D
No látszik, hogy jó kedvem van csak fecsegek és nem csak Tipegek :D
Linusról, nem tud senki semmit? Nita és Norby? Tii szoktatok tudni valamit? Vagy Melcsi esetleg?

A magam részérõl belevetettem magamat a tanulás elõkészítésébe ami nálam egyszerû tételkidolgozást jelent. Jövõ héten iratkozom be, és akkor megint indulhat a bolondok háza :(
Majd járok ide panaszkodni...

Pilli: nem tudom olvasol-e , de nagyon hiányzol, innen és nekem . Remélem azért jól vagy!

Akik kevesebbet jártak erre (magamat kivéve) Mindenkinek üdv. és remélem sokan találkozunk 19 én.

Puszi Nektek: Lisa

Nincs jelen

#10677 2009-08-28 18:05

Norby1
Tag

Nos Linussal ma váltottam pár szót Jól van dolgozik és jön a talira ha minden igaz és éppen készül leszokni a cigirõl tehát mindenki szurkoljon neki

Nincs jelen

#10678 2009-08-28 18:07

én
Tag

Linus! Megy a drukk. Vegyél rólam példát. Kb. 30 éven át cigiztem és már lassan másfél éve letettem. Igaz híztam is rendesen. De inkább a kilók, mint a cigi!
Még egy kérdés: És a mi jó Kapitányunk ott lesz-e a talin?

Szerkesztette: én (2009-08-28 18:08)

Nincs jelen

#10679 2009-08-28 18:10

Lisa
Tag

Köszi szépen Norby, ez jó, hogy hallani felõle.

Linus: MEGY A DRUKK! :D

Nincs jelen

#10680 2009-08-28 19:28

roor
Tag

Halika!

Rövid leszbosz volt ma,Luci dógozott,jól van!:D:D:D:D:D:D
Talira,én?Még nem tudom.:D

Nincs jelen

#10681 2009-08-28 19:31

Melcsi_
Tag

Aiolosszal telefonáltam a  héten és rákérdeztem, hogy jön-e a talira de mondta, hogy kocsival jönne, de ha kocsivla jön akkor nem tud inni és ez nem jó. :) Szeretne majd 1x az õ közelükben vmit szervezni.

válaszoltam helyette, de a változtatás joga az övé :P

Roor, gyere-gyere!!!! :)

Nincs jelen

#10682 2009-08-28 19:48

aiolosz
Tag

Melcsi_ írta:

"....Aiolosszal telefonáltam a  héten és rákérdeztem, hogy jön-e a talira de mondta, hogy kocsival jönne, de ha kocsivla jön akkor nem tud inni és ez nem jó. :) Szeretne majd 1x az õ közelükben vmit szervezni. válaszoltam helyette, de a változtatás joga az övé :P..."

Na, ezt megkaptam...rendesen ki lettem beszélve :D Melcsi, ezek után moziba, buliba el sem merlek hívni...még jó, hogy az "életem értelme" nem olvasgat a Fórumon ;)
Azt azért nem említetted, hogy szeptember 7-tõl Trogirban leszünk másfél hétig....

Eddig azt hittem, hogy árvaházból kell egy néma lányt választani párnak, de most már tudom, ha analfabéta, az még jobb  :D

Nincs jelen

#10683 2009-08-28 19:55

Melcsi_
Tag

:D:D:D Most miéééért?:D Kérdezték, én meg megkérdeztem tõled, így csak közvetítettem a választ. :)

Ja igen, bocsi, Trogir :) de jó egyeseknek, hipp-hopp itt van, majd jó pihit.

Mellesleg ez még nem kibeszélés, csak közvetítettem, hogy nem valószínû, hogy elnézel. :)
nincs hari remélem. :)
:*

Nincs jelen

#10684 2009-08-28 20:10

aiolosz
Tag

Melcsi_ írta:

"...nincs hari remélem. :)
:*

Természetesen nincs, nem tudok a csinos, okos nõkre haragudni......sokáig :) azért majd megbeszéljük annak a technikáját, hogy hogyan kell, bizonyos esetekben, kitérõ választ adni :D
Fiatal vagy, elnézhetõ a dolog, az idõsebb nõk meg piszok ravaszul tudnak kihúzni az emberbõl bizonyos információkat, szóval vigyázz  :P

Nincs jelen

#10685 2009-08-28 20:11

Lucifer
Tag

Halihó!

Sikeresen és éppségben hazaértünk Hajdúszoboszlóról.
A Debreceni karnevál és minden egyébb nagyon szép volt , de azt hiszem legközelebb csak a  tv-ben fogom nézni mert iszonyú nagy volt a tömeg.:P:P
Ja!És mivel csak ketten voltunk nem kell rosszra gondolni mert csak ketten is jöttünk ám haza.:P:P:P

Judy!
Nagyon jó volt veled megint találkozni , jókat dumcsiztunk illetve inkább csak én beszéltem:P:P és a kajálás is nagyon jól sikerült!:P:P:P:P

Nita!
A kõrözést visszalehet vonni mert már vagyok és köszi a sms-t!!:P:P
És igaz , hogy én nyaggattalak , hogy szervezz talit, de megnyugtatlak , hogy jelentkeztem már én is!!:P:P:P:P

Melcsi!
Köszike  a telefont!!!:P:P:P

Györgyina!
Drága tyúkanyóm neked is köszönöm  a mailt!!:P

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm , hoyg hiányolt nagyon  jól esett ..

Nem voltunk itthon ,no meg a gépünk sem volt jó.
Aztán meg itt van az isikezdés , vásárlás , könyvekért menni stb.Tegnap óta dolgozom megint a piacon ott ahol a télen voltam.A szokásos ki meg bepakolás , de ma kint voltam egész nap és ott tartottuk meg  a leszboszi napunkat is.Holnap is egész nap kint leszek.:P:P

Lisa!
Ott leszek a talin nem szabadulsz tõõõõõlem!!!:P:P:P:P:P

Most veszem csak észre , hogy 25.-én voltam 2 éves!!:P:P:P:P

Szerkesztette: Lucifer (2009-08-28 20:14)

Nincs jelen

#10686 2009-08-28 20:25

Melcsi_
Tag

Luci akkor engedd meg hogy nagyon sok boldog szülinapot kívánjak!!!!!!! :) akkor majd 19én iszunk az egészségedre ;) pussz

Nincs jelen

#10687 2009-08-28 20:30

Lucifer
Tag

Melcsi!

Köszönöm szépen!!:P:PAkkor iszunk!!:P:P

Szeretnék dicsekedni egy kicsit!
Múlt hét kedden a Roli elkezdett  a bilibe pisilni , de mivel mi elutaztunk  szerdán a mamáéknál esze ágában sem volt használni a bilit.:P:P
De szombaton már itthon voltunk és aktivan használta  a bilit ( pisi , kaki ) minden bele , de evett sárgadinnyét amitõl olyan hasmenése lett , hogy kénytelen voltam megint pelust adni rá.Különben azóta is nagyon ügyesen használjuk , remélem hamarosan nappal már egyáltalán nem kell majd rá a pelus.:P:P:P

Azt viszont sajnálattal olvasom , hoyg megint kiakar lépni az egyik kedves tagunk!!:(:(:(

Szerkesztette: Lucifer (2009-08-28 20:31)

Nincs jelen

#10688 2009-08-28 23:18

judy1981
Tag

Nóri: van egy diétás tortám. Sütsz 3(-4) piskóta lapot, és a krém a következõ:
1 L gyümölcsdarabos joghurt (kb 2db 450g-os), 3 dl növényi tejszín (pl Hulala)+2 habfixáló, 2-3 dkg (1 csomag) zselatin, 3 ev.k. cukor (elhagyható), 1 cs. vaniliás cukor. A zselatint 1 dl vízzel elkészíted, kicsit hülni hagyod, bele teszel 0,5 L langyos joghurtot, hogy a cukor és a vanilia is elolvadjon, majd a többi joghurt, és a felvert tejszín. Hûtõben kb 1/2-3/4 óra alatt megdermed annyira, hogy kenhetõ legyen. Az oldalát szintén felvert növényi tejszínnel szoktam bekenni, a tetejére gyümölcs+zselé.
Luci: hát igen, az a lényeg, hogy találtunk egy jó éttermet, és nem haltunk éhen. :P Az esti felvétel hogy sikerült? És bocsi a töketlenkedés miatt. Én is örültem nektek. Remélem több hasznom volt, mint károm :D
Melcsi: Te mit káromkodsz már itt megint? analízis, meg statisztika... A hideg is kirázott.

Nincs jelen

#10689 2009-08-29 00:47

cyan
Tag

Sziasztok! :) Már az olvasásotoktól felvidulok. Valami apróság mindig van amin mosolygok :)

Köszi Lisa hogy ezt írtad, nagyon jól esett :) Mármint elmenekülni és nem tudomást venni nehéz lenne, persze amennyire lehet én igyekszem, nah, lényeg hogy jó szándékkal írtad :D de jó hogy valaki gondol rám és hogy most is ide írkálok, mintha kicsit már idetartoznék... :):):):) (ez nálam nagy szó mert sosem éreztem még 100%-ban és bizonytalanság nélkül ilyet...)
Örülök hogy jól sikerült az erdélyi kiruccanás!!! :):):)   
Jah én amúgy nem vagyok fejájós a legkevésbé sem és ezért volt fura...de már azóta elmúlt. Szedem a vasat, meg majd veszünk egy ilyen gyógynövényes szirupot ami arra való, hátha az kibírhatóbb lesz.. végre lassan a köhögést is elfelejtem ami egy hétig gyötört de ha mégeccer ilyen lesz dobom az imurant engem nem érdekel...
annyi mazochizmust követtem már el eddig is csak hogy "jó beteg" legyek :@

Sziszi, na az éppen nem  árthat ha tiltólistás a cukor! :)
Melcsi, én csak így olvasgatom ami híreket adsz magadról, de nekem még ilyen teljesítményt elképzelni is nehéz, a sok "vegetációm" után.., munka, tanulás ezerrel, én csak szurkolni tudok Neked hogy sikerüljön minden!!
NAh mindenkinek sok jót, remélhetõleg mégsem áll le a fejlõdésem és menni szeretnék a pesti talira, de most nem tudok többet mondani, küzdelem..

Nincs jelen

#10690 2009-08-29 01:52

én
Tag

Melcsi! Nemcsak Lucifer, hanem a te egészségedre is fogunk inni. De majd a matek szigorlat után még beszélgetünk errõl.
Cyan! Ez az! Hajrá! Csak elõre és pozitívan, aztán egyszercsak azt veszzük észre, hogy megelõzöd Melcsit!
Melcsi! A pasikat nyugodtan ki lehet beszélni és nekünk soha ne adjál kitérõ választ mégha egyes idõsödõ férfiak ezt is kérik tõled!
Lucifer! Te is jól bírod magad. Irigyellek. Munka, háztartás, 3 gyerkõc!

Nincs jelen

#10691 2009-08-29 09:23

Melcsi_
Tag

Hehe a görcs ébresztett, megszoktam.
:) szombat van és a legtöbb ismerõsöm, barátom, kollégám ma robotol, én nem, megtettem múlthéten pénteken.

Köszi, hogy drukkoltok, tényleg sokat jelent és kell is!!! Ha a hétfõt túlélem, ahhh, jó lenne már túl lenni rajta.
Ma reggel már fel is hívtak a tanulmányi osztályról, mert kaptam egy e-mailt amiben az állt, hogy vizsgajelentkezés törlés....pislogtam is h mivan, de ETR-ben ugyanúgy megvoltam a vizsgán. Közölték hogy elõzõ félévre volt rakva a szigorlat és átrakták mostanra és csak ezért jött ilyen üzenet de nem kell megijedni.

11en vagyunk szigorlatra feljelentkezve. Ha jól emlékszem van 1 órád az írásbeli részre, majd rögtön utána tanárok megnézik lepontozzák és ha több mint 26 pontot elértél rajta, akkor engednek a számítógép terembe hol a solver illetve winplot programmal függvényeket és egyéb finomságokat számolhatsz, ábrázolhatsz, az is nagyjából 45 perc/vagy 1 óra. Ha a szgépes részen is remekeltél megvan a szigorlatod. Csinálhatják úgyis h ok megírtad az írásbelit és küldenek az szgépes részre és majd utólag nézik meg az írásbelid és ha jó lett csak akkor pontozzás le az szgépes részt magától értetõdõen. :) Erre egy szót tudok, stressz és mi nem vagyunk barátok, lévén h ibs-em is van sokszor hagytam el a vizsgákat futva...remélem békénhagy. mély levegõket szoktam venni és 10ig elszámolni ha rosszul vagyok.

Szóval köszi mindenkinek a szurkolást.

Cyan, vassal vigyázz, nekem nagyon bezavar az emésztésbe, nekem székrekedést okozott de úgy h közben a görcseim megmaradtak úgyhogy én sumákolok vele és napi 1 helyett 3 naponta merek bevenni 1 neo-ferro-folgammát.

Na ne hagyjatok a fórumon lógni!!! Tanulnom kell(ene)!!! :D:D:D:D

Fejfájósoknak puszi a buksikra. :D

Nincs jelen

#10692 2009-08-29 10:24

pasek
Tag

UI.: itt az elején az utóirat: "RÖVID" ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ
Hahó, itt a szomat!
Mivel nem szabad szombat, így a mondóka szerint akkor nem is szabad szappanozni, tehát ma nem fürdök GRRR! :S
Ááá, semmi értelme sincs ennek a szomati munkanap bepótolósdinak, hiszen ilyenkor hiába vagyunk benn egy páran, mindenki csak menne hazafele..
Pedig egy hete ilyenkor milyen jó volt..
Nyomultunk a Gyilkos-tó és a Békás-szoros felé. JA és egy hete volt az is beiktatva a programunkba, mikoris elmentünk Gyimesbükkre, itt található a 30-as õrhely. Ez volt valamikoron Magyarország legkeletibb vasúti ojjektuma. Kicsi õrház, a Rákóczi vár tövében, teljesen korhûen felújítva és vasúti ereklyéknek berendezve. Le is lettem ott fotózva, amint feszítek a MÁV-os pólómban, fejem felett a 30-as számmal :D Nem regélek róla, érdekes volt, szép volt.
Kalandosak viszont a pásztorkutyák és a medvék voltak. A medvék kissé túlzás, de voltunk velük kontaktban valami módon. Elõszöris mikor mentünk Kézdivásárhely felé, Lisa és a pár fiútagja, akikkel utaztunk láttak az úton átszaladni egy fél medvét. Azért felet, mert már csak a seggét látták, mikor beoson a málnásba, ami valójában egy erdõ volt. Jómagam GPS-eset játszottam, kezemben a térkép, és mondtam az itinert, mikor meg elnéztem, akkor mondtam a sofõr úrnak egy újratervezést :)
Medvével kapcsolatba akkor kerültünk még, amikor a Szent Anna tó melletti Mohos tõzeglápból baktattunk kifelé, és az egyik pocsolya szélén megláttunk egy medvetalp lenyomatot. Ezt jól le is fotóztuk az utókornak. Itt egyébként azt mondták, hogy este 9 körül járnak a macik inni, úgyhogy ne nagyon maradjunk arrafelé akkortájt már.
Harmadik szeánsz a medvével már teljesen verbális volt, no nem ettem meg a tõzeglápban található mámorka bogyóit és nem halucináltam, hogy egy medvével beszélgetek, a dolog teljesen máshogy történt.
Elmentünk a kocsmába. Természetesen a vegyesboltban is kaptunk pult alól házipáleszt, de ez a kocsma-kocsma volt. Itt leültünk a kinti padokra, s velünk szemben volt egy apa a fiával, meg egy másik férfiembör.
Valóban nem voltak túlságosan bõbeszédûek, de valahogyan elkezdtünk társalogni. Lehet a decis pohárban kiosztott pálinák tették, de jobbára nekem járt a szám. A beszélgetés során megkérdezte az apa tõlem, hogy tudja e az úr, hogyan kölykezik a medve?
Fogalmam sem volt mit akar pontosan, gondoltam a darabstzámról érdeklõdik, hogy tudom e. További kérdése, amin nagyon behaltunk, az az volt, hogy hát azt tudja e az úr, hogyan paráználkodik a medve? :D
Hát ekkor majdnem lefordultam a székrõl, mert elmondta, hogy úgy mint az ember, az nyõstényt hanyatt dönti, és úgy paráználkodnak..
Ami meg a kutyákat illeti..
Elõször is a panziónál kedveskedni akartam a házi "kiskutyának" Döncinek. Gondoltam adok neki egy kis szalonnabõrt. Aha, persze, csak valahogy elkerülte a figyelmem, hogy Dönci épp egy jól megtermett bernáthegyi kan, és egybõl a könyökömig a szájában találtam magam! Huh, félelmetes volt, ahogyn csattogtatta a fogait, még jó hogy csak az ujjaimat érték a fogai. Legközelebb persze már méterekrõl dobtam oda, amit neki szántam.
A pásztorkutyákról meg már hallottunk elõre, hogy vigyázni kell velük. Egyik nap felmentünk a Fogarasi-havasokba, annak is majd a legtetejére a Balea tóhoz. Amit láttok képet, azt nem mi csináltuk. A tó kb. 2080 méteren található, körötte a sziklaormok pedig 2500 felett. Fenyõ már nuku, csak füvek és zuzmók, és természetesen itt-ott térdig érõ csalán. (hogy ez mindenütt megél?!?!)
Egy kötélpályás felvonóval csusszantunk egyet lefelé Lisával, ennek az alsó végállomásánál bedobtunk egy kávét, és gondoltuk beosonunk a fák közé megöntözni az itt már létezõ fenyves talaját némi sárgával. Aha!
Volt a környéken egy nyáj, és felosont mellénk egy igen sunyi juhászkutya, szóval úgy éreztük ha te így, akkor mi meg kibírjuk addig, míg visszavisz a felvonó minket a tóhoz, és majd ott a TOI-TOI-ba.
Egyébként mindenfelé nyájak és kutyák, meg nyájak a sok elpotyogtatott francia drazsé, meg tehenek és lepényeik, amit higyjétek el, tényleg képtelen az élére esni és elgurulni :P
De hát a hegyek az õ otthonuk -legalábbis nyáron- mi meg igyekeztünk alkalmazkodni hozzájuk.
Ja és ha már tehenek. Egyik nap hazafelé úton az egyik faluban kifogtuk a tehenek hazahajtását, és egy rakat tehén jött szembe a kocsik között az úton. Kolompoltak, MÚÚÚ-ztak és az egyik behatjotta majdnem a seggével a bal tükröt :D

Nincs jelen

#10693 2009-08-29 10:28

sziszi32
Tag

Sziasztok!
Lisa, köszi a kedves sorokat, amiket nekem írtál!!!! :P (igen, jól tudom, hogy nekem még csak annyit se üzentél, hogy: :)!!!!!) :D :D :D
Cyan: egy évvel ezelõtt én is mertem azt érezni, hogy lehet, itt tényleg befogadnad, és még sokáig tartott ez a kétkedés, hogy akkor most tényleg, roor-nál az emberek IRÁNTUNK érdeklõdnek... :) Hidd el, aki itt megszólít téged, az azért teszi, mert igazán szeretne tudni rólad. Itt nem vagy kívülálló, vagy hadd írjam inkább, hogy ez a kívülállók közössége. :D :D :D
Melcsi drága, ha a hétvégén még egyszer benézel ide, akkor lelövöm az Eclipse poénját!!!! Sõt, még durvább leszek, és a breaking dawn legnagyobb fordulatát is elmondom! Ezt vedd fenyegetésnek! :D :D :D
Luci: Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Judyval is találkoztatok?
Danibetyár szõnyeget kapott a szobájába, és itt köszönöm meg a kikásoknak, hogy életünkben elõször, nem fizettünk rá a dologra (eddig mindig szívtunk...). Biztosan észrevettétek ti is már, hogy a szõnyegeknél kétféle ár van, nagy számmal a méter ára, kis számokkal a négyzetméter ára. Persze, a négyzetméter árát szokták számolni, ez nekünk már okozott kellemetlenséget. Most azonban, megszívták. Mármint õk, a boltosok. Megvettük a szõnyeget, és mikor hazaértünk vele, akkor vettük észre, hogy gyanúsan olcsó volt a szõnyeg, mivel a méter árát számolták... :P :P Akkor ez most lopásnak számít? :D

Nincs jelen

#10694 2009-08-29 10:46

Lisa
Tag

Sziszi: vettem a sok mosoly jelet úgy, hogy nem gond :D :D :D , de akivel két napja trécseltünk 30 percet nos... :D :D :D , én is csak viccelek, hisz ismersz, hogy utállak, mert "tudod mik vagytok" :D :D :D
Amúgy meg velem is többször elõfordult az utóbbi idõben, hogy írtam és nem válaszoltak rá, de rá se rántok! :D
Puszi Nektek

Szerkesztette: Lisa (2009-08-29 15:28)

Nincs jelen

#10695 2009-08-29 12:52

nori
Tag

Köszi az ötleteket,még nem tudom mi legyen,vagy csinálok egy igazi tortát de azt én csak leshetem,mert megy bele tej,kakó,joghurt vagy tejszín..vagy egy light verziót amibe olyan cuccot pakolok ami nekem is ehetõ..
Majd még megálmodom...különben 10.-én lesz az 51.-i szülinapja,majd megpróbálok felrakni képet,hogy lássátok milyen gyönyörû anyukám van:):):)

Super olvasni miylen kalandokban volt részetek Pasek,te állatbarát:):):) Erdély meseszép,szerintem nem lehet vele soha betelni!

Ki akar kilépni? Mirõl maradtam le????

Tervek hétvégére?

Fogom a csipiszt a vizsgázóknak,iskolakezdõknek,bili-ügyben (Luci hogy jut idõd mindenre??).. menjetek minél többen talizni,jaj bár én is ott lehetnék!!!! De majd gondolok rátok sokat!

Nálunk ma uborkaeltevés van mûsoron,alig találtunk valakit akinek van tormája,remélem jövõre már a sajátból vágjuk bele az üvegekbe,kész hadjárat volt találni:):) ,ebéd sincs,vagyis tegnapi maradék de jól bereggeliztem,szerintem csak a vizet fogom nyelni mert még mindig rekkenõ hõség van.

Sziszi,szerintem nem lopás,nem te tévedtél,ha te elszámolod a visszajárót és nem szólsz a legtöbb helyen csak vongatják a vállukat,hogy miért nem figyeltél jobban..szóval ez most így jött össze nekik:)

Nincs jelen

#10696 2009-08-29 20:34

Lucifer
Tag

Halihó!

Én!
A muszály az nagy úr!!!Szokták mondani!!:P:P
Különben meg ennyi kell nekem is mert már itthon teljesen begyöpösödök!!!:P:P:P
Ami igaz az igaz meló mellett még marad a háztartás no meg  a gyerekek is!!
Holnap nagytakaritás megint a Nikinél ami nem lesz kis feladat!!:P:P:P
A norbi szobája rendben van hála mert már megcsináltuk , de ki tudja meddig????:P:P

Sziszi!
Miért lenne lopás??:P:PAz õ bajuk ha nem jól számoltak.:P
Ti pedig jól jártatok!!!:P:P:P
Igen találkoztunk Judyval Debrecenbem!!:P
Lisa!
Én is irtam neked tegnap egy mondatot !!:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Pussszantalak!!:P:P

Nori!
A moderálás topikban olvastam én is tegnap , hogy ki akar kilépni.(Lencsi):(:(

Judy!
A felvétel tökéletes lett nagyon ügyes voltál és nem csináltál semmi kárt!!:P:P:P
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a  segitségedet remélem azért nem lett nagyon izomlázad!!:P:P

Nincs jelen

#10697 2009-08-30 02:26

cyan
Tag

Sziasztok! Na elõbb megpróbálom magamat összekaparászni mert el voltam-vagyok kámpicsorodva... de azért már mosolyogni tudtam egy kicsit :)

Én! Aranyos vagy ez jól esett :) örök optimista vagyok még ha néha ki is borul a bili mint mostanság...

Melcsi! dettó. Nekem is okoz szorulást a vas meg nekem ezzel sok problémám volt örülök ha hasmenésem van és én már csak úgy hívom ezt extra "fizikai stressz" szóval a hasamra a lehetõ legrosszabb hatással van... úgyhogy eddig én nem is sokat szedtem csak hát muszáj!!! :(

Pasek! Jó volt olvasni a sztoritokat :) akkor ebben minden bennevolt, és azért a medve nem kajált meg Titeket :) a bernáthegyi akkor ezek szerint nagyon ennivalónak embernek talált :)

Sziszi! Tetszik ez a "kívülállók közössége", ezzel szerintem rá is tapintottál a közösség igazi lényegére :D hehh, "én már csak tudhatom". Úgy érzem ezt kellett írnom :)  de igenis így van mert a beletartozás a lényege, befogadás, összetartozás... na megvolt a mini filókázás mára:)

Nori sok sikert kívánok a tortához ügyes lehetsz!!! :) azért egy torta "összedobása" nem 2 perc és sok odafigyelést és munkát igényel én is sütöttem már jó párat úgyhogy sok sikert hozzá és szerintem olyat csinálj amibõl Te is ehetsz, most miért ne??? Az is van olyan jó és nehogymár pont Te ne ehess belõle mikor Neked akkora szükséged volna rá!! ;););)

Nincs jelen

#10698 2009-08-30 09:27

Agica01
Tag

Sziasztok,megvagyok. Nem tûntem el csak most zajlik az élet.

Itthon lakásfelújítás van, gyerek szobájával kezdtük: kipakolni, bababútort eladtam, azt elvitték, majdleszedni a lambériát, festéket lekaparni.
Tegnap volt ablakcsere, holnap jon a fûtésszerelõ (radiátor-áthelyezés céljából), kedden a kõmûvesek vissza utómunkák végett,szerdán a festõ. És mivel az uram dolgozik, mindent nekem kellett leszervezni, megvenni. Így lefixáltam mindent a szakemberekkel, elmentem a radiátorhoz csapot venni, festéket és glettanyagot venni, zsákos vakolatot venni, fûrészüzembe polcnak való száraz fát rendelni... Minden férfimunka rám hárult!

Az uram mondta, hogy majd õ kifest. De a glettelésnél elakadt, õ már tiszta olyan volt, a falon semmi, így hívtam aput aki megcsinálta :). Ezek után Tomi mondta, hogy mégse fest. Hívtam egy festõt. 2 nap múlva hogy mégis kifest, ne adjunk ki rá pénzt. Lemondtam a festõt. 2 nap múlva kérdi mikor jön a festõ. Mondom lemondtam. Mire õ: hogy gondoltam hogy õ fest, amikor este 7 felé ér haza? Este nem lehet festeni. Így hívtam egy másik festõt, az elõzõt már nem volt pofám visszahívni hogy m égis jöjjön.

Hát ilyenek vannak, nehéz az urammal!!

Bazsi is jól van, szemészet majd szept. végén, addig van a fólia  a szemüvegén. Múlt héten elkezdtük az ovit. Egy kellemes kis sztori:
Mentem érte az oviba ebéd után, a többi gyerek készült lefeküdni (õ nem alszik ott, sajna már az otthoni délutániról is leszokott). Az óvónéni kikísérte. Mondta neki a fiam hogy mondt neki valamit. A következõ volt: "bee-bee-bee bújj a s.ggembe!" Az óvónéni mondtaneki nahát, ilyent nem szabad, stb... Mire a fiam: miért nem? Az anyucikám tanította!!
Hát alig volt égõ!!

Na ennyi, majd jelentkezem, és visszaolvasgatok mindent, már majdnem végeztem vele.
Talin majd találkozunk!
Lisa, te honnan tudtad hogy jövök?? Nem emlékszem írtam? Mondtam? :)
Puszi

Nincs jelen

#10699 2009-08-30 09:52

Melcsi_
Tag

Ágica :D:D:D:D hahaha ez jóóóó, mármint Bazsi húzása, na de ilyenek a lúrkók. :D

Cyan, iagazd van, amúgy egyik sem jó, se a hasmars se a székrekedés. :) Mivel holnap elsz a angy nap és IBS-em is van lehet beveszek pár neo-ferro-folgammát h megkösse a pocim és ne szigorlat alatt futkorásszak. :D
Látom te is egy éjjeli bagoly vagy, sokáig fent vagy és gondolom késõn ébredsz :P Amúgy Te sulizol még?

Sziszi, látod, tegnap egész jól visszafogtam magam és a fórumfüggõségem :) Ma még belehúzok a tanulásba. Danibetyárt puszilom.

na belevetem  magam a valszám rejtelmeibe :D

Nincs jelen

#10700 2009-08-30 09:52

Vicaa
Tag

Na, olvasgattam sokat visszafelé, volt mit!

Pasek köszi az élménybeszámolót! Képeket is várok!!!!

Linusnak szurkolás megy ezerrel és egy nagy pusszantás is neki!

Ágica, huh, nem semmi, nem unatkozol mostanában! A párodon meg aztán eligazodni, hát asszony legyen a talpán akinek sikerül ;) :):):)
Örülök, hogy Balázs fiad szeme jól alakul, nem semmi a "kis sztori" amit írtál! :D Persze gonsolom abban a pillanatban amikor az óvónéni mesélte nem volt a dolog túl nevetséges! Eszméletlen, hogy milyen egy rafinált kis lurkók tudnak lenni ezek a gyermekek!

Nori kis szakácsnõ, szerintem is olyan tortát csinálj ami fini és te is ehetsz belõle azért! Majd vûrjuk a beszmolót hogy döntöttél!

Melcsi egy Kárpát-medencével a vizsgához!!! Nekem jövõ héten kezdõdik a harmadéven a konzultációs hét.

Luci, már borsót ültettek a fenekembe!!! :D Azért igyekszem ép bõrrel megúszni az izgágaságomat, mert volt a napokban egy randim az ajtóval és szép nyoma maradt a lábamon meg a karomon! Tudod... ööö... már megint olimpiára készülök :D:D:D

Cyan, a bilit csak nem kiborítani, mert az igen kellemetlen következményekkel jár én már csak tudom :P ;) :D

Mindenkinek akit nem említettem is nagy pusszantás, szép napsütéses napot mindenkinek!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb