#10751 2009-09-02 20:32

Nita
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Cyan! Ébresztõõõõõ kicsit elaludtál nem? :P Asszem nálam is szoktak ilyen atiszocis napok lenni olyankor harapok már reggel, és rövidtávon figyelmeztetek mindenkit hagyjon ma békén :)
Roor! Nálunk is krumli fõzi volt csak sült combival, a hús az el nem maradhat egy napig se.
Lisa! Na jó igen, ittam de nem gössert :P :P Szóval enyhítõ körülménynek veszem, hogy szereted a palacsintát :) Köszi a kis meglepiket :)
Arpapa! zolcsi! Legalább olvastok az is valami tali ügyben rátok számíthatunk??
Judy! Remélem sikerül neked is összeszervezni a dolgaid..taxival is lehet jönni azt elfelejtettem írni :P
Én! Jó munkát neked is biztos van bõven!
Kicsit beülök a CHAT szobába olvasni :)

Nincs jelen

#10752 2009-09-02 21:49

Vicaa
Tag

Szösszpötty (Bocsi Roor a szólopizást ;) )
Tente, tente...

Nincs jelen

#10753 2009-09-03 01:39

cyan
Tag

Na megjött az éjszakai mûszak :P
Jó reggelt, Én!! :D:D:D Azért elõre leszögezem hogy teljesen kiszámíthatatlan vagyok úgyhogy senki ne panaszkodjon ha nem így jövök :P:P:P  jahh persze, elaludtam :(  amúgy unom már ezt, de nem kezdem el magyarázni hogy nemcsak önszántamból vagyok már bagoly.....

Lisa! Hát igen, elõször is azt nem ártana tisztázni hogy milyen aki antiszociális, bár engem nem zavar az sem ha sorozatgyilkos jut eszébe vkinek, mert belõlem úgy sem nézhet ki ilyet :D:D:D túl lágy a szívem.... ha mégis jeges az másért, a magány miatt olyan. De az igaz hogy sok mindent nem tudtok :P:P:P
Rendben Judy beveszem... összekavarodhattak a bogyóim mert elkezdtem macskagyökeret szedni és erre ma tök ingerült voltam...nálam minden fordítva sül el?! xD Meg mindent kiborítottam. Wááááááááááááááááá.... sós rágcsát meg fogpiszkálót, legyen a hangyáknak mivel kipiszkálniuk a "fogukat" is miután ettek :P
De végre elkezdtem aloe vera löttyöt inni, örülök hogy nem hánytam be :D nekem ezzel szokott problémám lenni nem nyelek ám le akármit :D:D de belekevertem ribizlilébe és kibírtam.

Nincs jelen

#10754 2009-09-03 06:01

zolcsi
Tag

Drága Nita!
Jövõ héten kórházba megyek így nem tudok talira menni 19.-én.:(

Nincs jelen

#10755 2009-09-03 08:09

sziszi32
Tag

Zolcsi, szoritok neked, hogy a mûtét rendben menjen! :D
Cyan: úgy féltem, hogy ma reggel nem találok tõled egyetlen gondolatot sem, és olyan jó, hogy bevállaltad az éjjeli mûszakot (errõl egy stephen king novella jut eszembe... :P)! (bár nekem egy szöszzsenetet sem írtál, de attól még örülök!)
Tegnap nálunk is elkezdõdött a suli (szept.1 nálunk államünnep, 2-án kezdünk). Danika az egész évnyitó blabla alatt rám volt ragadva, még jó, hogy legalább mi kaptunk széket, így ki lehetett bírni, hogy rám fekszik a kölyköm. :D :D :D

Nincs jelen

#10756 2009-09-03 08:44

én
Tag

Cyan! Kicsit sem akarlak elkeseríteni, de nálam a nyugtató és az altató pont az ellenkezõ hatást váltja ki. Isten õrizz, hogy nekem valaha ilyesmit írjanak föl vagy adjanak be. És látod, ahány ember, annyiféleképpen reagálunk még a gyógyszerekre is. Kitartás! Tapasztald meg, hogy neked mi jó!

Nincs jelen

#10757 2009-09-03 13:39

én
Tag

Melcsi! Merre jársz? A matek szigorlatod óta mégcsak nem is pöttyensz ide! Mi történt?

Nincs jelen

#10758 2009-09-03 14:16

cyan
Tag

Drága Sziszi, ez úgy van, hogy jövök, olvasok, és aztán gondolkodom hogy mi mindent akartam :) aztán valamennyi sikerül de lyukas a markom és a fejem is :P na jó nem becsmérelem itt magamat, õszinte ember vagyok de azért ennyire nem kéne :D:D  Sziszi amúgy megkérdezhetem merre laktok?, mert én ennyit sem tudok! :/

Én! Nem keserítesz el, örülök hogy ezt elmondtad :) Szeretem is tudni az ilyeneket :) egyelõre én bízom benne hogy jobb lesz, meg mástól is lehetett, persze. Most nem vagyok ingerült úgyhogy lesz ez még jobb is. Ezt az egyet megfogadom a háziorvosomtól aki diklofenakkal "ki akart csinálni" (ezt most találtam, de már el se olvasom, brrr :( http://www.hirextra.hu/2008/09/24/halalos-diklofenak/), hogy szedek rendszeresen szorongásoldót, ezt a természeteset, tudom hogy amúgy semmit nem ér, de rendszeres szedéssel HÁTHA... nekem kéne, nagyon. Most már nem érdekel h itthon nincs rá szükségem, ja igaz, h az okokat kell gyógyítani, de ez olyan minimális akkor is... nálam.

Megyek szombaton valami reikis dologra :D  Csak hogy lássátok azért próbálkozom :D:D
Igyekszem többet ide szösszenteni, de ha mégsem sikerül/mindenkinek mert beragadtak az agyamon a gombok, akkor is gondolok Rátok!!! :D:D 8)  nem tudoook olyan szemüveges szmájlit csinálni!!! :-|

Szerkesztette: cyan (2009-09-03 14:21)

Nincs jelen

#10759 2009-09-03 14:41

Melcsi_
Tag

Én! A matek szigorlatom nem sikerült, a munkahelyemen el vagyok havazva a dél-afrikai könyvelés augusztusi zárásával. Fájok és semmi sem segít. Tegnap voltam orvosnál, megkaptam az 5. Ferrlecit szurim + beutalót kórházba a gasztrora mert evés után rögtön fáj a hasam, most úgy nagyon nincs jó kedvem...panaszkodni nem szeretek ezért nem írtam, de olvaslak Titeket, és jelzem még élek. :)

Várom a pénteket....szombaton kirándulni megyek nõvérkémmel meg a kutyájával Isaszeg és Pécel közötti tóhoz sétálunk el így 3an az erdõn keresztül.....unom a betondzsungelt, irodaiszonyom van...

:) este lehet h még többet írok.

Nincs jelen

#10760 2009-09-03 14:47

arpapa
Tag

:cool: Kedves Cyan! :cool:

az okokat kell meggyógyítani, és hátha a reiki segíteni fog valamilyen szinten...én bízom benne, hogy segít rajtad, de Neked hinni kell!
a szorongás ellen pedig a legjobb módszer, hogyha szépen fokozatosan az ember beleveti magát azokba a dolgokba, amire igazán vágyik: ismerkedés, barátkozás, tánc-szórakozás, suli folytatása (szerintem ez nagyon fontos lenne Neked! )

a Legjobbakat kívánom!

sok szeretettel, árpapa

Nincs jelen

#10761 2009-09-03 14:51

én
Tag

Jaj te! Melcsi! Annyira, de annyira.... Nem mondom mi. Van még lehetõséged a matek szigorlatra? Dékáni engedély? Egyébként a pihenés, a kikapcsolódás a legjobb gyógyerõ. Tedd ezt! Én ezt már rég mondom neked.

Nincs jelen

#10762 2009-09-03 15:17

Lisa
Tag

Sziasztok,
Melcsi: nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól, kívánok Neked jobbulást,és , hogy a dokik tudjanak segíteni. A szigorlat meg ugye meg lesz elõbb vagy utóbb. Nem hajt a tatár minket,és nem azért nem megy, vagy nem azért késünk, halasztunk, mert lsuták vagyunk, hanem azért, mert közbe jött ez a hülye betegség. Amúgy meg meló mellett százszor nehezebb. A lényeg, hogy továbbra is bízz Magadban,és akkor úgy is meglesz!
Üdv.: Lisa

Nincs jelen

#10763 2009-09-03 15:39

Melcsi_
Tag

Sziasztok!

Köszi Én és Lisa a bíztató szavakat.. már egy ideje küzdünk egymással...én és a matek. :) Elõbb de inkább utóbb biztos lediplomázok, addigis passzív félév mert már csak 3 max 4 tárgyam hiányzik a diplomámhoz + szakmai gyak, amire nem tudtam bejelentkezni a matek szig miatt....
Addig legalább tudok pihenni + munka.
Nem sietünk.

Nincs jelen

#10764 2009-09-03 15:56

Lisa
Tag

Helyes, EGYETÉRTEK!

Nincs jelen

#10765 2009-09-03 17:21

roor
Tag

Halika!

Bekuki,szöszipötyi,mosolygi,rohani mert most érni hazi oszt jönni "vendégek".:D

Nincs jelen

#10766 2009-09-03 17:34

én
Tag

Helyes Melcsi! Légy szíves vigyázz magadra!

Nincs jelen

#10767 2009-09-03 19:59

Laci54
Tag

Sziasztok!
Melcsi az egyik legszebb helyre mész kirándulni a szobor hegyet és környékét se hagyd ki.Csend és nyugalom kikapcsolódásra tökéletes. Szép estét mindenkinek

Nincs jelen

#10768 2009-09-03 20:18

Melcsi_
Tag

Hali Laci!

:) Voltam ott már ezerszer, télen, nyáron....nappal napsütésben, este elemlámpával és túrabakancsban :) Unokatesómék és a nagyszüleim ott élnek, így kicsi korom óta ismerem a környéket és nem tudom megunni annyira gyönyörû. :) Remélem ha hüvös is lesz szombaton azért esni már nem fog délután de ha mégis, akkor bevackolom magam Isaszegen Erás bõrfoteljébe, takaró, párna, forró tea és a kikölcsönzött dvd-ket fogjuk falni...már csak a pénteket kell túlélni. :)

Nincs jelen

#10769 2009-09-03 20:24

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Hát ne is hagy magad!!!Mi sem engedjük ha kell megyünk és megverjük a dokit.
Különben meg a Roli is májusban töltötte a  2 és csak most kezdte el  a  bilizést!!:P:P

Zolcsi!
Drukk megy ezerrel , tudod mi mindig veled vagyunk!!
Marika is jól van??
Regi nagyon ügyes csajszi!!!!:P:P

Én!
Igen nagyon aranyosak a atnitónénik és a  Niki is szeret oda járni , bár az osztálytársai eléggé kiakasztják , de majd beérnek azok is a  sulira, hiszen  még csak most kezdték.:P:P:P
Roli nem bölcsi ha egész nap vagyok akkor vagy anyu vagy az apjuk vigyázz rá.::P:P:P

Ma voltunk diszlexia vizsgálaton  a Nikivel és teljes egészében kiderûlt , hogy az.:(:(:(
Tegnap a  fejlesztõpedagugussal beszéltem  a  suliban aki az évismétlést is ellenezte és ki volt akadva amikor mondtam neki , hogy ma hová megyünk mert szerinte teljesen fölösleges.Hát holnap majd megmondom neki , hogy nem volt fölösleges és ott is azt mondták , hogy jól tettem , hogy visszatartottam  a Nikit.És diszlexisás , de nagyon , fejlesztésre szorul.A suliban fog járni fejlesztésre heti 2x és a nevtanba heti 1x.Tanácsolták , hoyg menjük át kislétszámú suliba ahol ilyen gyerekek vannak mert azok másból és máshogy tanulnak.Meg is próbáltam , telefonáltam , de sajnos idén szeptembertõl már nem inditanak ilyen osztályokat , berakják õket is a  sima osztálkyokba és viszi õket is a  fejlesztõpedagogus.Tehát ott vagyok ahol a part szakad igy maradunk itt ahol vagyunk csak a tanároknak is kell segiteni mert és és a fejlesztõ azért kevesek vagyunk.No majd meglátjuk mennyire lesznek az új tanitónénik segitõkészek a  Nikivel és türelmesek.
Holnap tortát sütök , szombaton anyuméknál fogunk bulizni tesóm , anyum névnap , tesóm barátnõje szülinap.

Segitsetek mert nem értem!!!!:P

Chwaidumela írta:

Hahó!
Lehet,hogy kicsit késõn kérdezem, de én mit követtem el a ki-kicsodában, azon kívül, hogy bemutatkoztam.

U.i.: A vamzert, meg én fogom kukoricára térdepeltetni Lucifer.

Az utolsó mondatot nagyon nem értem ha valaki elmagyarázná azt megköszönnéám.:P:P

Szerkesztette: Lucifer (2009-09-03 20:27)

Nincs jelen

#10770 2009-09-03 20:33

roor
Tag

Halika!

LeszbosziLuci reszkess,holnap meózom királyságom szép szõke hencegét és téged.:D:D:D:D

Egyébként nem csodálom hogy nem érted mert én sem,valaki tényleg választ adhatna nekem is erre mert kíváncsacsi vagyok.:D

Jé,holnap dolgozom.:D Akkor én most mennék is.:D

Nincs jelen

#10771 2009-09-03 20:38

Lisa
Tag

Jééé, hogy mennyire egy rugóra jár az agyunk, mert ezen bíz én is gondolkodtam már sokat. Vagy lányok mi égetjük le magunkat nagyon :p, hogy fogalmmunk sincs errõl, vagyis, hogy mit is takar eme mondat.

Köszönöm az e-maileket, megkaptam, és igyekszem válszolni rá. Még egy utolsó "beszaladás" holnap a asuliba oszt elég is volt :D
Ja Kedves Luci lehet kezdeni mondogatni (most még csak egy héten egyszer :D ), hogy tanulsz Lisa?, Tanulj Lisa!
:D :D :D

Nincs jelen

#10772 2009-09-03 20:43

Lucifer
Tag

Lisa!

Hogy ti nem tudjátok az nem is olyan égõ.:P:P:P
De halvány köpésem sincsen nekem sem!!!!:P:P:P:P:P
Könyvtári könyvek rendben visszakerültek a  helyükre??:P:P:P

Fogom is abban nem lesz hiba és ah nem tanulsz akkor jajj neked mert megy  a telefon és akkor tudod mit kapsz??!!:P:P:P:P:P:P

Leleted meg tök jó én már tudom!!!!:P:P

Nincs jelen

#10773 2009-09-03 20:45

Lucifer
Tag

Roor!

Holnap várlak!!
Ne vidd azért túlzásba  a melót m,ert még a végén megárt!!:P:P:PTudod idáig pihi volt és visszakell rázódni a régi kerékvágásba ezért kell hagyni hétfõre is!!:P:P:P:P
Te sem érted ???  Én sem!!!:P:P:P:P

Nincs jelen

#10774 2009-09-03 21:56

sziszi32
Tag

Luci, én ebbõl totál kínai vagyok, nem is értem, hogy hogy kerültél bele abba a hsz-be... na reméljük, a holnap választ ad erre a kérdésre is. Vagy esetleg, ha nagyon szúrja a dolog a szemed, akkor kérdezd meg priviben, hogy mi a baj (aztán meg írd meg nekünk, hogy mi is értsük :P)
Nagyon sajnálom, hogy Nikinek a dislexiával kell küzdenie. Még jó, hogy ennyire az elején rájöttetek. Jövõre is meg lehet próbálni a beiratkozást abba a spéci suliba, nem? :P :P Akkor ez azt jelenti, hogy ama bizonyos part csak egy icipicit szakad! :D :D :D Azért örülök, hogy a Roli a családjával van, ha anyarabszolga nincs kéznél. :)
Danisztori: ma elugrottunk a közeli strandra (Végardó), s ma Daninak öngyilkos napja volt. Kezdte azzal, hogy kinyitottuk a bejárati autót, Dani kirohant a házból, az apja utána, és akkor kapta el, amikor Danitól nem egész egy méterre egy autó húzott el. :O A második poénja az volt, hogy termálmedencében lekunyizta magáról az úszómellényt, a sekély vizben gebeszkedett, a zurammal nyugisan beszélgettünk, egyszercsak nézek ki a fejembõl, gyanús csend körülöttem... pulyám sehol, ellenben egy kis mutatóujjacska lóg felfelé ki a vízbõl... ennyi látszott belõle, a többi része a víz alatt lett hirtelen. Mire kiprüszkölte-köpködte magát, a kis bitang még képes volt vigyorogni halálra vált arcmányom láttán! :O :O :O

Nincs jelen

#10775 2009-09-03 22:19

cyan
Tag

{Na most ilyen korán letudlak Titeket!! :P:P:P aztán megyek kekszroládot alkotni :P}

Kedves Árpapa!
Igazad van és egyetértek :) még nem tudom pontosan, mi lesz ez amire elmegyek, hogy "igazi reiki"-e, na meg még azt se nagyon tudom, az "igazi" milyen, de majd meglátom :P:P:P én csak azt az egyet nem szeretném, és most lehet hogy elzárkózónak vagy butának fogok tûnni, de megvan az oka.., ha nagyon filozofálnának nekem :P:P azt nem csípem mert nagyon határozott véleményem van ami nem tûri :D:D:D

A szorongással kapcsolatban is teljesen igazad van. Én már egyszer fejest is ugrottam a mélyvízbe...mikor elköltöztem Pestre. Húú, rögös volt az út, 2007 óta kimondottan ezt próbálom, igyekeztem fokozatosan, de itt, az országnak ezen a részén, a lehetõségeket is nagyon korlátoltnak találtam (szerencsére azóta azért már több lehetõséget leltem, és lassan csak gyûlnek a program-"ember"-lehetõségek).
De ami jó, hogy sok új, fontos dologra rájöttem még tavaly is, még ha a tavalyi év elég passzív is volt, eleve nem tudtam aktív lenni az állandó szenvedések miatt. Szóval még most sem irigyelhet senki, gondolom, de nem érdekel, nem állok meg, örülök Nektek, fõleg annak akit már személyesen is ismerek :):):)
Suli folytatása, igen,"ámen" :(:( még realizálódnia kell, sajnos :( 

És minden egyes emberrel újabb konkrét célja is van a küzdelmemnek ;) ;)
A szemüveges szmájli jól sikerült, csak az a bibi, hogy ebbõl még mindig nem látom, hogyan "készült" :D:D annyi mindent kikutatok és ezt nem sikerült :S  persze apróság, csak szóltam :P:P:P:P

A legjobbakat kívánom ám én is, még ha tudom hogy Neked lelkiekkel nem sok gondod lehet, irigylem azt a felszabadultságot ami áradt belõled :):):)

Nincs jelen

#10776 2009-09-03 22:27

cyan
Tag

Sziszi! Hujujujj. remélem elég sok szem van Danid körül!!! :-o  Nem is tudok többet hozzáfûzni... kívánom hogy ne legyen ilyen többet.

Melcsi! Pihenj sokat, most már én is tanácsolom!! Én kicsit lemaradtam arról mikor írtad más topikba milyen rosszul lettél, aug. vége felé :( tudnék rá mit mondani... határozott kérés a szervezetedtõl hogy ne terheld túl Magad :(:(

Nincs jelen

#10777 2009-09-03 22:44

Melcsi_
Tag

Igazad van Cyan, megyek is alukálni, minden porcikám erre vágyik. Jóéjszakát, Te se maradj azért fent sokáig. :)

Nincs jelen

#10778 2009-09-03 23:36

én
Tag

Cyan! Nem jössz fel Pestre a talira? Jó lenne veled filozofálni egy jót!

Nincs jelen

#10779 2009-09-04 00:45

sziszi32
Tag

Cyan, remélem, ma éjjel is írsz valami elgondolkodtatót... :)

Nincs jelen

#10780 2009-09-04 11:05

judy1981
Tag

Egy jó példa a pihenésre:
Judy 15:10-kor beesik az ajtón, 15:30-kor az ágyba, húzza a lóbõrt 16:30-ig, kicsit tesz-vesz (szigorúan a gép elõtt), eszik, fürdik, és kb. 21:45-tõl se kép, se hang egészen reggel 7:00-ig, amikor is a "November rain" megszólalt a telefonon.
Na de még tudnék aludni... :P

Nincs jelen

#10781 2009-09-04 11:27

arpapa
Tag

szia Cyan!

hidd el én is megjártam a poklaimat, amire eddig eljutottam, én sem voltam mindig ilyen felszabadult (sõt kifejezetten szorongó és gátlásos kamasz  voltam), sok falat le kellett dönteni, amiket magam köré huztam.
örülök, ha úgy gondolod, hogy árad belõlem a felszabadultság, ez egy fontos célom, hogy ezt a jókedvet és elégedettséget sugározzam Felétek.

2 kettõspont közé beírod hogy "cool" = :cool:

legjobbakat kívánom!

szeretettel, árpapa

Szerkesztette: arpapa (2009-09-04 11:30)

Nincs jelen

#10782 2009-09-04 20:12

Melcsi_
Tag

hmmm de nagy itt ma a csend :D

jelentem ma munka után elmásztam kicsit  a városba, aztán hazafele szépen szószerint 1 perc alatt sz@rrá áztam :D de jóóóó volt, tök poén volt a szakadó esõben futni...végül feladtam mert csurom vizesen minek fusson az ember akkor már mindegy, nem? :) Úgyhogy ázott kutya módra hazavánszorogtam :D

Ma nem vittem túlzásba a munkát....sõt, kb semmit nem csináltam, felhívtam 2 olasz céget, 1-2 könyvelés és egésznap fórumot olvastam, a legrégebbi hsz-eket. :D
Esti terv: vacsi, mellé tea mézzel és citrommal, filmletöltés, ééés naná h ágyból párnák közül filmezés, hulla vok.

Holnap meg remélem nem fog esni, nem baj ha nem lesz meleg ééés irány Isaszeg.

Merre csavarogtok???? hahhóóóóó

Nincs jelen

#10783 2009-09-04 20:52

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Hát nekem is kinai , de majd csak megtudjuk , hoyg miért pont én.:P:P
Az iskola már nem fog inditani többé ilyen osztályokat tehát maradunk itt.
Sokat kell segiteni neki és türelmesnek kell lennünk.
Próbálok neki úgy is segiteni , hogy pl.a mai leckét úgy csináltuk meg , hogy mondtam neki , hogy olvassa õ el mi a feledat.Nagyon nem tetszett neki az ötletem , de végül megcsinálta .Kértem , hogy próbálja meg õ olvasni a suliban is õ  a feladatot , hogy legalább gyakoroljon.
Ez a Dani gyerek se semmi.:P
Tudja , hogy mitõl kap el téged a  frász.Tanult legalább az esetbõl és nem veszi le többett az úszógumit???
Remélem minden rendben van és te / ti is megnyugodtatok.

Melcsi!
Reméljük ne fog esni holnap és jó kirándulást.:P

Cyan!
Bár nem szoktam mostanában irni külön neked , de mindig olvaslak.
Õszinte leszek és bevallom nagyon jó olvasni amiket irsz és tényleg elgondolkodtató.Látod nem is megy ez olyan nehezen mint ahogyan azt az elején gondoltad.kimondottan jót tett neked  a tali aminek nagyon örülök.

Roor!
Jó volt ma megint talizni veletek.:P:P

Judy!
A medve se kezdte még el  a téli álmot!!:P:P:P:P
Egyébbént pedig egészségedre rád is rádfér a pihenés!:P:P

Youlcsi , Kitti , Akiss   tud róluk valaki valamit???????????????

Mindenkinek nagyon jó és tünetmentes hétvégét kivánok.:P

Nincs jelen

#10784 2009-09-04 20:54

Nita
Tag

Üdv! Vagyok hullán nehéz hetem volt fáradt vagyok jókat olvastam, de az agyam kész....Melcsi sajnálom a vizsgád, de tudod majd lesz máááááááásik :P Jó mulatást holnapra!
Judy! Te aztán tudod hogy kell pihenni :)
Cyan! ITT megtalálod a többi kicsi smájlit, de lehet azokat írni is, például az én kedvencem az ártatlanpislogósszmájli :P
Luci, Lisa, Roor, Sziszi beállnék a sorba közétek: "aki nem érti azt a mondatot" :P
Árpi! Te tényleg sokat lazultál el se tudlak képzelni zárkózott kamasznak! :)

Nincs jelen

#10785 2009-09-04 21:06

Nita
Tag

Kedves ZOLCSI!
Bocsika nem tudtam hogy mégis kell menni, valahogy lemaradtam róla! Majd kérd meg a Marcsit írjon nekünk, rólad és közben persze vigyázzon "magukra" nagyon! :)

Nincs jelen

#10786 2009-09-05 00:27

judy1981
Tag

Hali!

Luci: a szívembõl beszéltél, nem is emlékszem, mikor aludtam ki utoljára így magam. Valahogy nem tudtam átállni a koránkelésre, mert este akkor sem tudok hamarabb elaludni, ha zöldhajnalban keltem. :(
A Nikinek meg drukkolok, hogy valamennyire menjen az a tanulás. Még egy ilyen tanárt, aki nem veszi észre, hogy a gyereknek gondjai vannak a tanulással... Pedig a legtöbb túl hamar mondja a gyerekre, hogy diszleksziás. Biztos sokat kell majd vele tanulni. De szerencséjére Te vagy az anyja.
Nekem is pont ma jutott eszembe, hogy hova tûnt Kitty? Nyáriszünetnek már vége. És a többiek is.
Ja! És én sem értem azt a hsz-t.

Nincs jelen

#10787 2009-09-05 03:01

cyan
Tag

Gyorsan bevágok egy életjelet, mert már nagyon elhúztam az idõt :/  de a vihar ami végre ideért, ahhoz is muszáj volt kimenni!! :):):) hát elõszöris, megint örülök Nektek :P:P:P:P:P vagyis mint mindig, csak éppen még magasabb szinten! :D
Most már végre tudni fogom, Nita, köszi!!! :):):) :cool:
Írok Luci, kössz az önbizalmat ;););) csak most elrohanok de úgysem menekültök meg tõlem úgyhogy lesz itt még bepótlás :P:P:P

Én! Lassan már jelentkeznem kéne tényleg, hogy aztán emiatt megint ne mondjam le véletlenül sem ha akármi közbejön!! :D:D:D Megtiszteltél a filozofálós ötleteddel, húha látod, még a gondolat is ámulatba ejt, vagy borzongat? Még nem tudom :D de sajnos még most nem menne, elõbb el kell érnem azt a szintet, de türelmes vagyok, ennyi idõ után már mi más lehetnék :P

Melcsi örülök hogy pihensz, már most csak én nem tartottam be amit Te írtál, igaz hogy késõn is olvastam el:P:P  kifogásnyafogás:):):)

Árpapa, Te még egy ember vagy aki bizonyítja hogy az idõ mindenhogyan jó hatással van az ember társasági beilleszkedésére, szóval ilyen emberi fejlõdésre (még ha közben az emberek elméje sokszor "be is rögösödik").
Persze ettõl még nekem is furcsa, majd még ezt "emésztgetem", de most végre befejezem az éjszakai mûszakot! :P  Hogy végre valami olyan is "legyen" amivel nem értek teljesen egyet, nem hinném, hogy azokat a falakat Te húztad Magad köré :P:P:P mindennek oka van, a bûntudat meg nem jó, attól hogy minden fejbõl indul ki, a külsõ tényezõk még ott vannak, és adott esetben ránehezednek az emberre, csak sokan azt gondolják, hogy az életét mindenki teljes mértékben azonnal elkezdheti kormányozni, amint heuréka, rájön hogy ezt lehet, de közben mégsem mindenkinél így van, vagy lehet, hogy csak nálam nem? Mindenesetre a legtöbb embernek tényleg nem kell annyit várnia "a zöld lámpára" míg pl. a családja nyomása alól mentesül... lehet hogy csak vmi sértõdöttség íratta velem ezt, és nem is kellett volna "másokat belekevernem". 

De most már nem törlöm :P jó, tünetmentes hétvégét Mindenkinek!!!! :):):)

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Szerkesztette: cyan (2009-09-05 03:03)

Nincs jelen

#10788 2009-09-05 09:05

Norby1
Tag

Sziasztok

Rövid karcolás

Látom 1-2 ember fõsuli lázban ég Nos engem is utolért a dolog és már a beiratkozással meg kell szenvedni a kedves hallgatóknak Már  Online kell jelentkezni plusz a fõsulim egyesül egy másikkal történetesen a BKF-el és így teljes a káosz Az is nehezemre esett hogy kitaláljam hogy milyen szép és érdekes  tantárgyakat vegyek fel Lett közte marketing, valszám, filozófia ,pénzügytan, vállalati gazdaságtan ,nemzetközi gazdaságtan szóval csupa csupa ínyencség Baromi lelkesen állok a dolgokhoz Hurrá ismét szenvedhetek a könyvek felett

Amúgy minden rendben mostanában kicsit többet jártam a wc-re mint szoktam de remélem hamarosan elmúlik Lehet túl sok édességet eszem de nagyon kívánom

Üdv mindenkinek

Nincs jelen

#10789 2009-09-05 10:13

én
Tag

Norby1! A HFF-re jársz? Milyen szakra? De akkor neked is hajrá és jó évkezdést, jó tanulást!
Cyan! Húzzál bele és feltétlen gyere a talira!
Jó hétvégét mindenkinek!

Nincs jelen

#10790 2009-09-05 10:42

Norby1
Tag

Igen a HFF-re járok gazdálkodás és menedzsment szakra

Nincs jelen

#10791 2009-09-05 20:24

Lucifer
Tag

Halihó!

Judy!
Hát ez van!:P:PPihenjél is!!:P:P
Amikor vitázok vele akkor nem biztos , hogy örül , hogy én vagyok az anyja.:P:P:P
De én megteszek mindent amit tudok!!

Norby!
No végre téged is lehet látni.:P:P
Örülök , hogy mostmár rendben vagy !!
Tessék vigyázzni a sok édességgel.:P:P

Cyan!
Irjál is !!Mert várom az irásaidat !!:P:P
Nem is akarunk szabadulni tõled!!:P

Melcsi!
Gondoltam rád ma!!:P:P:P
Hogy sikerült  a kirándulás????Ma igazi kirándulós idõ volt.:P

Ma megvolt a nagy buli.Mindden jó volt a torta is nagyon jóra sikeredet ( de most nem dicsérni akarom magamat ):P:P:P
Tényleg minden nagyon jó volt , jól éreztük magunkat.:P:P
Én mentem  a 3 gyerekkel , de csak egy gyerekkel jöttem haza mart a 2 nagy kiment a tesómékhoz és csak holnap jönnek haza.:P:P

Szerkesztette: Lucifer (2009-09-05 20:25)

Nincs jelen

#10792 2009-09-05 20:53

Lucifer
Tag

Nita!
A nacidat nyugodta hozhatod szivesen megcsinálom!:P
Ha esetleg erre jársz elõtte hivj fel , hogy itthon vagyok -e és akkor elhozod!!:P:P

Nincs jelen

#10793 2009-09-05 22:00

Nita
Tag

Kukk!
Köszönöm Lucifer rád csörgök majd akkor! :)
Norby! Örömmel olvasom hogy sikerült a sulid jó tanulást! :P
Cyan! Te én nem bírom tovább, hogy ne kérdezzem meg, de mit csinálsz te minden éjjel ilyenkor?! Azt gondolom, hogy nem tudsz aludni....
Megyek most lett vége a meccsnek hát nem vártam többet ettõl se. :/

Nincs jelen

#10794 2009-09-05 22:08

zolcsi
Tag

De legalább Te nem csalódtál Nita.
Én viszont bíztam a fiúkban.De ilyen gólt kapni a 94. percben ez nonszensz

Szerkesztette: zolcsi (2009-09-05 22:08)

Nincs jelen

#10795 2009-09-05 23:05

én
Tag

Zolcsi! Ez nem Loki meccs volt! :D:D:D

Nincs jelen

#10796 2009-09-06 00:39

sziszi32
Tag

Sziasztok: Luci, tünemény ez a fiad, már igazi legény a gáton (vagyis inkább a játszótéren!) :D :D :D Irigyellek!
Nori: eltûntél nagyon!
Cyan: megint elgondolkodtam rajtad, és hadd mondjam el, az amit leírtál, az nagyon pontosan kifejezi azt az élethelyzetet, amikor TUDOD, hogy változtatni kell, de a tudás még nem a megvalósítás. Köszönöm, hogy ezt ien szépen leírtad. :) Írhatnám azt is, hogy én is, én is... átéltem hasonlókat, de annyira közhely volna bizonygatnom a sorsközösséget, hogy nem akarom ezzel leértékelni mindazt, amit átélsz. :)
Roor: ma mit ettél? Csak elképzelni szeretném, ha már nem ehetem! :)
Jóéjt, mindenkinek szép vasárnapot! :)

Szerkesztette: sziszi32 (2009-09-06 00:40)

Nincs jelen

#10797 2009-09-06 08:46

Norby1
Tag

Zolcsi én is reménykedtem a fiukban hogy most nyernek de az égiek megint nem velünk voltak Remélem a Portugál meccsig fel tudják majd dolgozni és azért megszorongatjuk õket

Nincs jelen

#10798 2009-09-06 10:10

Laci54
Tag

Sziasztok!
Én azt hiszem nem az égiekkel volt a baj hanem a fiuk tudásával.Ez nem Málta ez egy másik kávéház.Szép napot mindenkinek

Nincs jelen

#10799 2009-09-06 11:41

nori
Tag

Sziasztok,

boccs,hogy nem írok de gyakrabban nincs netem mint amit van,a szolgáltató nagyon kukac lett,ha van is akkor is szakadozik,lassú,szóval a napokban nem tudtam semmita gépen mûködni,így tágítottam az agyamat mindenféle cd hallgatásával..:)

Amint tudok válaszolok a levelekre,gondolok rátok,jó étvágyat a vasárnapi ebédhez:):):)

Nincs jelen

#10800 2009-09-06 18:08

Melcsi_
Tag

Halihó!

Végre "itthon"...
Óriási koppanás volt ez a hétvége. Szombaton bal lábbal keltem de így nagyon....telefonáltam is h részemrõl antiszoc mode on úgyhogy en számítsanak rám...mondták oké ahogy érzem. Késõbb sms h a kedvencem, amngos bacardit vettek nekem. Jó, visszaírtam h megpróbálom össze szedni magam és kimászni. Megtettem, du 4 elõtt már Isaszegen voltam, elém jött "nõvérem" kocsival, mondta h át kell ugranom Gödöllõre kutyakajáért...ok. Elcsesztünk ott egy órát majd mondta, hogy lánybúcsúztató buliba megy vagy mi, amolyan legénybúcsú csajkiadásban...így a mai kirándulásunk elmarad, hát mondom rohadt jó....kikölcsönzött nekem 3 dvd-t, abból 2-t már láttam köszi. Éjfél körül jött haza, én akkor már aludtam, reggel mire ébredtem meg már nem volt mert ment be Pestre a Városligetbe futóversenyre....szóval iszonyat xar kedvem volt....mondom ezért érdemes volt kijönni...Hazafele a vonatot sikerült majdnem lekésnem mert begörcsöltem, azt hittem vissza kell forduljak aztán nem.
Most kezdtm el mosni, pakolászni...áááh iszonyat dühös vagyok h így elment a hétvégém. :(

Remélem Nektek sokkal jobban telt a hétvége.....ja láthattam a tavat meg az erdõt....a vonatról. faxa
Egyedül meg scak nem megyek el kirándulni mikor benne volt a hírekben hogy Isaszegen 3 nõt is elkapott a monori!!! (monori vagyok amúgy) tehát egy monori illetõ.....és szabadlábon van...köszi.

Holnap kezdek hollandul tanulni, egy jó legalább lesz a hétben. :)

puszi

Nincs jelen

IBDoktor

Láb