#10801 2009-09-06 20:35

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Melcsi: mi az aktív és leghisztisebb dackorszakkal küzdünk (cirkusz, rúg-harap-karmol, földre veti magát, pocsolyába térdel, boltban orditva rohan, és csokit követel, otthon földhöz vágja magát minden semmiségért, enni nem óhajt, ha nem a szíve vágya van feltálalva, autóban rugdos, visít...) ... nem tudom, ez jobb hétvégét jelent-e... :P

Nincs jelen

#10802 2009-09-06 21:02

roor
Tag

Halika!

Szöszpöty.:D:D:D
A héten ennyire fogja futni tõlem,kicsit megcsavartuk a dolgokat,de igyekszem bõvebb is lenni majd.:D

Illetékesek:szupi jó volt (csak kevés sajnos),pussz,nyalásfalás és egyebek!!!!:D:D:D:D :P:P:P:P

Nincs jelen

#10803 2009-09-06 21:10

Melcsi_
Tag

Sziszi :):D Vicces lehet így Danika, persze biztos nem az anykájának :P Jut eszembe Daniról az öcsém...neki is volt ilyen korszaka.....oviból hazafele mindennap venni kellett neki egy kinder tojást....Mondanom sem kell hogy vagy 2 kosár kinden tojásból való játék gyûlt neki össze...és ha nem kapta meg mindig ovi tán a kinder tojást hiszti volt.

Másik emlékezetes dolog öcsém gyerekkorából: :D :D :D Naponta elszakított egy-egy rövidnadrágot....de komolyan! Kerítés, kutya, haver, ág, elesett, de mindig elszakadt a nadrágja, így hetente biztos kapott 3 új rövidnadrágot bár én anyék helyében lehet h meztelen küldtem volna le hahaha :D

Nincs jelen

#10804 2009-09-07 00:03

cyan
Tag

Hello.
Már olyan fáradt voltam aludtam volna, aztán felébresztett egy rohadt szúnyog. És akkor már erõt vettem magamon hogy végre bekukkantok :) már ma hajnalban írtam volna csak megszakadt a net éppen.

Nita! Végülis igaz, nem tudnék aludni, ha próbálnám. Most meg az volt tegnap, hogy este elaludtam, pár óra múlva felkeltem, szóval változó, minden csak nem normális, jó ideje. Ez úgy indult el, hogy valami mindig van, ami "elátkoz", a kutyánk volt ez elõtt, egy ideje már nincs nálunk, sõt, most az van hogy eltûnt, biztos keresett új gazdát, de január elseje óta nem hagyott aludni kisebb megszakításokkal mikor már elhittem hogy vége lesz és aztán mégsem...meg emiatt is családi balhék... és ez hogy függ össze az alvásommal? Úgy hogy egy tv van nálunk mûholdas csatornákkal, és anélkül elég kínkeserves vagy semmilyen az alvásom mert örökös magány stb stb úgyhogy a tv nagyon jó... persze én nem azt az agyrothasztó dolgokat nézem. Na és a kutyának bent kellett mindig aludnia mert különben addig nyüszített, kaparta az ajtót míg ezt el nem érte... minden létezõ nevelési dolgot anyukám elrontott. Azon kívül most a patkány-korszaktól félek, õsz van, és akkor meg annyira zörögnek a padláson hogy amiatt nem aludhatok a tv mellett. A szobámban valahogy nyugi van legtöbbször de hát ilyne xerencsétlen vagyok hogy inkább gépezek mert aludni nem tudok így, akkor sem ha hulla fáradt vagyok.. nagyjából leírtam mik vannak. De én is unom hogy nappal annyit alszom és ez így nem jó.... remélem már vissza fogok merni szokni oda mert akkor mindig reggel felkeltem este lefeküdtem mint más normális emberek mikor igénybevehettem a tv-t. Ilyen "apróságok" is vannak amik hetek, hónapok után az embert kikészítik, vagy csak én vagyok túl érzékeny. Nem csak ezt is pont "én fogtam ki" már betegen nehogy jobban legyek (tavaszig legalábbis totál nem tudtam gyógyulni mivel még aludnom se lehetett)

Én, jó oké megoldom, a nõvérem azt mondta aludhatnék náluk, õk pesten laknak a barátjával, úgyhogy már nem lenne gond hogy történetesen nem tudnék hazamenni még aznap mert este fél 8-kor menne el az utolsó vonatom!!

Lucifer ha ki is maradok néha, tudjátok hogy itt panaszkodok meg okoskodok felváltva :P:P:P:P:P

Kedves Sziszi, megmondom õszintén, mikor idejöttem, megint nem voltam abban a hangulatban hogy mosolyogni tudjak... de mikor a Te írásodat olvastam már muszáj volt :):):) köszönöm. Sok türelmet (de azért határozottságot is :)) kívánok Danihoz!
Melcsi kívánom hogy a következõ hétvégéd már sikerüljön! :)
Pont kezdõdik egy újabb hét, szép napokat és ne feledjétek az õsz is szép! :P:P:P:P:P

Szerkesztette: cyan (2009-09-07 00:05)

Nincs jelen

#10805 2009-09-07 15:01

Lucifer
Tag

Halihó!

Vagyok vagyok.:P:P
Tegnap hazajöttek gyermekeim is:P

Melcsi!
Nagyon sajnálom , hogy ilyen rosszul sikerült a hétvégéd , de annak meg pláne nem örülök , hogy begörcsöltél.:(:(:(
Csak azt nem értem a tesód miért nem szól neked , hogy jön Pestre és akkor feljöttél volna vele.

Cyan!
Azért próbálj aludni is.:P:P
Bár ilyenkor még én is fent vagyok , de ahhoz már nincsen erõm , hogy gépezzek:P:P
Panaszkodj nyugodtan és szerintem egyáltalán nem okoskodsz.:P

Sziszi!
Hát tudunk alakitani  ajátszón!:P:P
Hidd el nem vagy egyedûl ebben a cipõben.:P
Rolinál is ezek mennek most.A legjobb amikor a közértben úgy üvõlt mint akit nyúúúúznak.Próbálom én nyugtatni meg vigasztalni , de sajnos nem sok sikerrel.Ilyenkor van , hogy gyorsan ki kell találnom mi az ami megnyugtatja csak , hogy ne minket figyeljen az egész közért.:P
Roor ma mit evett??Hát nálam zöldborsó levest meg húsospalacsintát evett.:P:P:P

Roor!
Nagyonfincsi volt a humusz köszönöm szépen!!:P:P

Lisa!
Puszi.:P:P:P:P:P:P

Szerkesztette: Lucifer (2009-09-07 15:03)

Nincs jelen

#10806 2009-09-07 15:27

én
Tag

roor! Luci! Mit hallok? Humusz. Na erre én is megmozdultam. Jó étvágyat!

Nincs jelen

#10807 2009-09-07 15:57

roor
Tag

Halika!

Én:igen,humusz.:D
Luci megkívánta én meg tegnap csináltam nekije.:D
De megint nem volt szerencséje szegényemnek,a gyerkõcök elég szépen termelték befelé,fõleg a Rolka (pedig azért volt rendesen fûszer benne).:D
A borsilevesrõl és a husis palacsintáról csak annyit hogy nem ajánlom senkinek!!!!!! (De csak azért hogy több jusson nekem!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D )

Nincs jelen

#10808 2009-09-07 17:26

Lucifer
Tag

Én!
Igen jól hallod vagy is jól olvasod!!HUMUSZ!!:P:P:P

Tényleg isteni finom lett és bár ahogyan Roor irta nekem nem sok jutott belõle , de azért ettem én is illetve inkább két pofára zabáltam!!:P:P

Nincs jelen

#10809 2009-09-07 17:59

én
Tag

roor! Jöhet(ne) a humusz recept! Köszike!

Nincs jelen

#10810 2009-09-07 18:47

sziszi32
Tag

Luci, szerintem te simán megállnád a helyed akár egy hadsereg menzáján is, úgy képzelem, most se fõzöl kisebb adagokat! :D :D :D Nem is tudom, hogyan gyõzöd azt a rengeteg fõzést, éhes tátott szájakat, remélem, azért felséges roor leereszkedik felséges magasságaiból, és legalább besegit valamiben! Nemcsak az evésre gondolok! :P :P :P (azmiaz, hogy humusz?, nekem valami földféle jut róla eszembe!)
Cyan: örülök, hogyha egy kicsit jobb kedved lett a lököttségeimtõl! Épp miattatok vagyok ilyen félcédulás! :D :D :D
DHU (azaz: Danibetyár Használati Utasítás): Danikának sima grízt ne adj, nem eszi. Ámde díszítsd fel a grízt mindenféle földi jóval, ami hemzseg a káros E-ktõl, és láss csodát: Danika megesz mindent! :D :D :D Szemléltetés: tortadíszítéshez használt, készen kapható szívecskékkel szórja meg a zanyja kinjába' a grízt, mert a hangosan korgó gyomrú kölke nem óhajt táplálkozni. Eredmény: az egész tányér gríz eltûnik a minibendõben. :D :D
Tanulság: minden, amitõl frászt kapsz, az a legfinomabb egy majdnem kétéves számára. :cool:
Más: azt gondoljátok, hogy a görkori a legutolsó "dobásom"????!!!! Kicsinyhitûek! :D :D :D A barátnõm rábeszélt, hogy iratkozzunk be együtt.... na mire... hastáncra! (no comment) :D :D :D

Nincs jelen

#10811 2009-09-07 19:30

roor
Tag

Halika!

Sziszi drága,a humusz=csicseriborsókrém(pástétom).:D
Irigyellek a hastánc miatt nagyon,nekem iszonyatosan teccik és már csüngõ hasikám is van hozzá.:D

ÉN:nem nagy cucc.Szóval vadászok vagy konzerv vagy üveges csicseriborsót (mert ugye ez már páclében van és puha,és nem kell fõzögetni :D ),aztán adok hozzá foghagymát(vagy krémet),vöröshagymát (vagy krémet),mustárt,citromlét,sót,borsot,olivaolajat és egy kis szemgyönyörködtetésnek petrezselymet.
Tahini szósz is kéne bele,de ritka mint a gyógyult crohnos és drága is,ergo mellõzve van,de így is finom.
Na szóval ezt szépen össze kéne turmixolni,de elõre szólok a turmix nehezen viszi,a merülõmixer meg vagy bekrepál vagy tapétázhatsz újra.:D
Nincsenek mennyiségek,mert érzéssel,saját szád íze szerint teszel bele mindent.:D
A bors lehet fehérbors is,attól még vagányabb.:D
Luci épp kétszersülttel tápolta be,a tavalyi talira grissinit (kenyérrudacska) vittem hozzá,de kinek mivel esik jól.:D

Nincs jelen

#10812 2009-09-07 19:32

cyan
Tag

Hûû Sziszi hastánc??? :D:D:D:D nem ezzel akartam kezdeni a mai be-szólásomat, de ez..... jóóóó :):):):) én is szeretnék majd!!!! :D:D:D szimpatikus :cool::cool::cool:
Amitõl már mosolyogtam az pont nem "lököttség" volt hanem nagyon is értelmes dolog de azért a gyagyaságokat is szívesen veszem :P:P:P:P
Az a HUMUSZ amire Te gondolsz Sziszi, az is jó dolog (és én is csak azt ismerem még :D), ami pl. a biokertnek is nagyon kell, ha jól emlékszem a giliszták csinálják :D

Hmmm jó hogy Danika megette úgy a grízt     (amúgy hogy készíted? régen még ettem tejbegrízt húú most hogy kedvet kaptam hozzá...na majd ha a wc ügy megreked egyszer megkockáztatom :D)     ,én csak az E számokat sajnálom :( múltkor láttam a Spektrumon az étkek és tévhitek ráadást tele volt ilyen témákkal hogy PONT ezek okoznak hiperaktivitást :( :( :(  valahogy persze kell ez a "komiszság" az étrendbe, hogy egy kincsesláda legyen a tányér, vagy nem tudom :D de különféle trükkök... pl. most eszembejutott az a szürrealista szakács, aki pl. "sültkrumplit" csinált piskótarudakból, "tükörtojást" sütõtökbõl meg már nem tudom még mibõl, az is a Spektrum tv-n volt valami Bob.... szóval lényegtelen de nekem tetszett és a gyerekek imádhatják az ilyesmit és azért jöhetett be a kis színes vacak is :D 

Luciferrr Te aztán érthetsz a sütéshez, el lehetsz látva munkával is... de azért pihenj sokat! :lol:
Én meg igyekszem "levetni a bagolybõrt" már..

Nincs jelen

#10813 2009-09-07 20:10

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Lehet , hogy tényleg el tudnék látni egy menzát.:P:P
Szeretek fõzni fõleg ha megmondják mit csináljak és olyan éhes hasra találok mint Roor.:P:P
Nem válogat , mindent megeszik és jó nézni ahogyan eszik.Nem kell segiteni megcsinálok én mindent csak egyen.:P:P:PBár  az evéssel nincsen hiba hála .:P:P:P:P
Dani tényleg egy betyár , már most kihasználja a zannnnnyát.:P:P
Tudja mitõl jó a kaja és ha nem kap annyi nasit akkor megmutatja , hogy kitudom én csalni anyából azt a  nasit.Nem eszem meg a grizt simán , de anyu tesz rá mindenféle jót és akkor minden oké.A hasam tele a  griztõl és a nasimat is megkaptam.:P:P:POkos ez a  Danika!!:P:P:P

Cyan!
Én pihenni???Hát nem nagyon tudom mikor pihentem igazán , de nem is lényeg.Azért néha jól jönne.:P:P
Sütni nagyon szeretek fõleg ha az még finom is.:P:P
Te hastáncolni????No akkor hizz egy pár kilót mert ezzel a  mostani súlyoddal elég nehezen fog menni.:P:P:P:P

Roor!
Nikinek meg vannak csüngõ rezegõ csörgõ zizegõ mindenféléi hozzá.Azt majd kölcsönadjuk.:P:P

Nincs jelen

#10814 2009-09-07 20:20

cyan
Tag

No neeem Luci, rám jönnének a kilók csak nem engedem :P:P:P:P de így is van némi felesleg és pont mindig a derekamra megy úgyhogy azért is jó lenne!! Szerintem nem törvény az hogy telt legyek bár voltam én már 10 kilóval több is de ettõl még nem akarom megint...
Hát pedig tessék annál inkább pihenni :):):)
ELhiszem hogy finom lehet amiket sütsz és ismerem én is ezt az örömöt ;););)
Na most lépek jó estét!

Nincs jelen

#10815 2009-09-07 20:22

judy1981
Tag

Hali! Befutottam én is. :P Sokkal régebbnek tûnt, mikor utoljára itt jártam...
Melcsi: kedves nõvéred van... Azért szólhatott volna, hogy változott a terv. (Akár az én családom, de õk még DVD-t sem vesznek ki nekem) Ha neked van nõvéred, meg öcséd, akkor Te is középsõgyerek vagy? Akkor minden érthetõ...
Luci: Képezeld, tegnap a Flaskában vacsiztunk. A köret most sem volt több :( de beosztottam :) Szakón meg kifogott a mennyiség... :P
Maradt még abból a húsospalacsintából? :P
Nori: csapj oda vagy kettõt a szolgáltatónak. Azért ez mégsem járja, hogy fizettek a semmiért.
Sziszi: Szóval akkor a kisbetyár próbálgatja, meddig mehet el? Szerintem mind megcsinálja ezt ennyi idõsen. Bár gondolom, ez nem vígasztal, amikor a közértben szállja meg valami :)

Tegnap egy ismerõsömmel és az õ fiával elmentünk az aquaticumba. :cool: 4 óra lubickolás, szaunázás, pezsgõfürdõzés, és thermálfürdõzés után igen elfáradtunk, de a konyha elég korán bezárt, így maradt a Flaska. Tele pocival kicsit jobb volt útnak indulni.

Szerkesztette: judy1981 (2009-09-07 20:23)

Nincs jelen

#10816 2009-09-07 20:46

sziszi32
Tag

Látom, beizzította a fantáziátokat a hastánc!!!! :D :D :D ha valaki egy fél évvel ezelõtt aztat mondi, hogy én ien extrém dolgokban lelem örömem, hát körberöhögöm! De komolyan, én mindig olyan kívülálló voltam-vagyok, mindig megfelelt is nekem ez a státusz... most meg... mióta sikerrel fogyókúrázom (hüe poén pont ezen az oldalon, mi? de a versenysúlyom 103 kiló volt egy hónapja, lássátok be, ez már azért mégse járta', most minusz 10 kg vaok :P), egy csomó eszement ötletem van, s ami a legrosszabb, meg is akarom õket valósítani... már tetkón is elgondolkodtam, a zuram õszinte megrökönyödésére! :D :D Úgy érzem, mintha az elmúlt két évben csak vártam volna valamire, ami nem érkezett meg, most meg, mintha felébredtem volna... hogy minek köszönhetõ ez? Nem tudom. Talán most jött el az ideje, hogy 33 év tespedés után én is elkezdjek igazán élni, vagy élni vágyni. :D Lehet, valakinek ez szánalmas, az én életemben mégis egy hatalmas lépés. (na, lelkizés lezárva, fellélegezhettek!) :D :D :D
Judy: Dani születése óta feszegeti a határokat, de ez a mostani akciózása valami õrület!
Cyan: kényszeresen kerüljük az E-ket és a nátrium-glutamánnal feljavított kajákat. Régebben nagyon csipáztam pl. a magyaros vagdalthúst, de mióta tudok olvasni, rá sem bírok nézni, még a boltban sem. Dani koraszülött volt, azért elevenebb az átlagnál, szerencsére, nem kóros eset. Állítólag az apja volt ien kópé gyerekkorában (horrorsztorikat mesélgetnek az õsei, csoda, hogy túlélték a gyerekkorát a zuramnak :cool:)
Dani annyiban más, hogy átlagon felül igényli a társaságot, akkor a legboldogabb, ha legalább 5-10 ember van körülötte. Olyankor tökjól elvan, normális, játszik, beilleszkedik, és rengeteget eszik. Ha meg egyedül van, a zannya egyszemélyes produkciója kevés neki. :)
Na, megint jó sokat írtam!
Nori, Ágica, Lisa-Pasek és még egy csomó kedves ember: hol vagytok?????????????????????

Nincs jelen

#10817 2009-09-07 21:16

Melcsi_
Tag

Luci hát most jót nevettem :D:D:D:D Te mondod Cyan-nek hogy hízzon pár kilót. :D Rád is rád férne 1-2 kilócska :P Én szívesen adok, éppen jól állok velük. :D
Jajj ugye majd hozod Rolkáékat is a talira?:D

Sziszi! Imáááádom a tejbegríízt de nekem sosem sikerül, lásd konyhai analfabétizmus, oks rántotta, virsli megy :D hehe, najó azért 1-2 kaját össze tudok hozni, pl rakottkrumpli (húú de nehéz, mi?:D) lasagne, ananászos-kefíres sütiben verhetetlen vagyok.
De azért most kedvet kaptam egy kis vaniliás cukros enyhén fahéjas tejbegrízhez.
Tudjátok még mit ennék mert ezer éve nem ettem??? És detto sosem sikerült jól elkészítenem és kuka lett??? a Grííízes tééészta fincsi házi lekvárral :D

Roor, kedved kaptam a humuszod elkészítéséhez, jól hangzik, bár amilyen ügyes vagyok a sok fûszerezést jól el tudnám rontani :D

Cyan, sajna ezek az E-s kaják annyira etetik magukat, nehezen tudom megállni hogy ne egyek vmit ami tele van E-vel és mindenhol ott vannak. :S

Judy :) Végülis nem a nõvérem, hanem anyu huga tehát a nénikém, de 38 éves létére letagadhatja magát 32 is :D Én vagyok a Hugi, õ a nõvérke. :) Viszont van egy öcsém, 22 éves, fõsulis, nagyon csípem. :)
Nem az fáj, hogy változott a terv, hanem én kis betondzsungelben élõ tök vágyok kirándulni, kivinni pl egy plédet a hegyre vagy a tóhoz a természetbe tök8 h hova...és kifeküdni és szívni a friss levegõt, nézni a felhõket és ábrándozni amit 7köznap úgysem tehetsz meg..
De mivel szombaton nagyon rossz kedvem volt felhívtam hogy antiszoc vagyok és nincs kedvem kiutazni...aztán csak rá vett, de minek???? érthetetlen...
Jól hangzik ez az aquaticum dolog, épp wellness hétvégét tûztünk ki 2 kolléganõmmel a november elejére. Tél eleji feltõltõdés. Amúgy eszembejutottál múlthét szerdán :D Kezem ügyébe akadt egy jó vaskos fürdõruha katalógus (meg nem mondom a márkát már...nem emlékszem) és volt egy csomó tankini, volt köztük tök jók! Remélem csuklottál :P

na megyek pancsolni, még azért ide-idenézek :P

P.S.: de jó most a kapitánynak...hmhm :D

Nincs jelen

#10818 2009-09-07 21:49

sziszi32
Tag

Tejbegríz a'la Sziszi: egy evõkanál vajat a fazékban felolvasztok, amikor már egy kicsit pirult (nem barnul, hanem már érezni az illatát), akkor egy féldecis pohárnyi grízt szórok rá, habverõvel elkeverem, ééééés, most jön a mûvészet: apránként adom hozzá a tejet, folyamatosan kevergetve. A vajjal összecsomósodott liszt így szépen kienged, és gusztus szerint készítem hígabbra vagy éppen keményebbre. Mindig megvárom, ismétlem, FOLYAMATOSAN keverve, hogy elkezdjen forrni, sûrûsödni, s így adom hozzá a többi tejet. Mivel ez elég hamar megvan, ezért a végén, amikor már kész (tudjátok, forrnia azért kell pár percig, különben lisztízû lesz), egy csipet sót teszek rá és vaníliás cukrot. Tálaláskor Dani kedvéért csak fahéjjal szórom meg, de valamikor, a kõkorszakban, magamnak olvasztottam rá vajat, tettem rá kakaóport és soooooook cukrot.  Jó étvágyat!!!! :D
Melcsi: a rakott-krumplinak és a lasagne-nak is megvan a mûvészete, nem? Te mint 'olasz csajszi, azért leírhatnád, hogy milyen trükköket lestél el az olaszoktól lasagne-készítés terén! :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-09-07 21:50)

Nincs jelen

#10819 2009-09-08 08:41

én
Tag

roor! Hol veszel konzerv vagy üveges csicseriborsót? Én még soha nem futottam össze egyikkel sem. sziszi! Éhes lettem. Jöhet egy kis tejbegríz.
Cyan! Jelentkeztél már a talira?
Pusszancs mindenkinek!

Nincs jelen

#10820 2009-09-08 11:37

Melcsi_
Tag

Sziszi, azt hiszem szombaton megvan mit fogok "fõzni" tejbegrízt a lá Sziszi :D de tényleg..majd le is fotózom. :D

Lasagne hááát, nem nagyon fõztek rám az olaszok, mi fõztünk, ill. éttermeztünk, de sok sok oregano, meg a tipikus olasz leveles tészták és sok sok sajt. Úgyhogy sajna olasz konyhai tudásomat nem tudtam gyarapítani bár kint az egyetemen indítottak olasz fõzõ tanfolyamot is de mivel akkor csak 1 hónapra mentem nem vágtam bele.

Jajj de mennék már haza :D mármint a munkából.

Nincs jelen

#10821 2009-09-08 12:03

Lucifer
Tag

Halihó!

Cyan!
Felesleg ??Rajtad???Hol????:P:P:P
Próbálok pihenni , de valahogyan nehezen megy mert miondig van valami.:P:P:P

Melcsi!
Nem kinevetni.:P:PÉs különben is én nem akarok sehogyan sem táncolni.:P:P:P
Lasagne??Te csinálod a  tésztát is????Mert ezt a  kész tésztát én nme szeretem ezért nem is csinálok sohasem pedig a  Norbi imádja.De  ha te csinálod a télsztát akkor ird már lécccccike , hogy hogyan kell persze akkor már a receptet is.:P:P:P
elengedlek menjél haza.:P:P:P
Vigyem  a gyerekeket is??:P:P

Judy!
Örülök neki , hoyg ott ettetek és Szakónak is izlett???Most csináltál legalább képet a  helyrõl??:P:P:P:P
egy kevés van még a  húsi palacsintából.:P:PNyisd az ablakot.:P

No megyek fõzni.:P
Csirke pöri + nokedli + koviubi.:P:P

Nincs jelen

#10822 2009-09-08 13:26

cyan
Tag

Szép délutánt! Rekord idõben itt vagyok :D
Luci, örülök hogy ezt kérdezed :P:P:P:P mert kicsit már frászt kaptam azokban az idõkben mikor már nem mertem a mérlegre állni... csak mert én mindig vékony voltam... úgyhogy most legalább ezzel nincs baj :D:D

Judy, örülök hogy jól éreztétek magatokat, látom ez a debreceni élményfürdõ, én még nem voltam ott... - és nem voltatok az élmény-"részlegen" semmi extrém??? :D:D:D  húúú van ott egy kis adrenalin-lehetõség vagyis gondolom ott is van :lol::lol::lol:

Sziszi nekem nagyon tetszik amit írtál Daniról :):):) hogy szereti meg igényli a társaságot!! Neki nem lesz ilyen problémája mint nekem!! :P:P:P Csak így tovább!! :D Hát igen a legfontosabb az lehet hogy ezt a sok energiát lekötni ami egy ilyen kisgyerekbõl árad nap mint nap! :)  És ha nagyon fárasztó is tud lenni szerintem gondolj arra hogy így a legjobb, inkább több energia legyen mint kevesebb!! :) :)

Igen Melcsi ez a baj mindenbe belerakják mert az olcsóbb valódi alapanyagok helyett :O :O :O De az E-ken belül is vannak természetesebbek meg olyanok amik totál mérgek... már gondoltam rá nekem is kéne egy olyan kis kézikönyv és azt mindenhová hurcolni :):)  na figyu, a lényeg hogy nem kell a maximalizmus, mert az ember saját magát riasztja el a küzdelemtõl - "á ez reménytelen!" - hanem elég csak kicsiket javítani, szelektálni, jobbra cserélni ételeket, az ízlés is csak fokozatosan állhat vissza pl. agyon sózott, ízfokozós chipsekrõl házikosztra, nem kell sietni van idõ és az eredmény mindenért kárpótol!! :)
Többek között az ilyen bélbetegségek száma is drasztikusan csökkenhetne egészségtudatos táplálkozással...

Én! Vettem az utalást! :D
Hát most délelõtt volt egy kemény szembesülésem azzal hogy most megint milyen gyenge vagyok és nem mertem telefonálni az orvosomnak... aztán eszembejutott az a zseniális mondata hogy "nyugodtan szorongjál"! Ez a legjobb amit eddig mondtak :D csak esz a fene hogy mi lesz ha mennem kell, nem akarom hogy haragudjanak rám de bakker...ezen el lehet õrlõdni (az imuran nem-szedés miatt). Szóval én nem akarok szorongani de szeretném ha 19-ére jobb lenne!!!!! Csak lenne úgy..... (na jó, inkább befogom)

Nincs jelen

#10823 2009-09-08 13:59

sziszi32
Tag

Én: a teszkóban találkoztam konzerv csicseriborsóval. :)
Lisa, nagyon szívemhez szólt, amit (nem nekem) írtál a párkapcsolatos topikba! Emléxem, min mentél keresztül, és felnézek rád (te pici lány :P), hogy ezt ilyen szépen leírtad! Egyébként tudd meg, hogy számomra épp azért vagy értékesebb, mert ilyen erõs tudsz lenni, sztómával, vagy épp annak ellenére. :D :D :D

Nincs jelen

#10824 2009-09-08 14:03

Melcsi_
Tag

Luci!
Sajna tésztát azt veszem :( Barillat szoktam, az jó. Se idõm se nagy konyhám nincs tészta gyártásra :D

jól hangzik a mai ebéd menüd, rohanok hozzátok :P nyami

Ja és naná hogy hozdd a srácokat a talira, majd vigyázok Rolira nehogy megint beverje a kis száját és vérezzen, akkor nagyon megijesztett szegény. :(

Nincs jelen

#10825 2009-09-08 14:07

Melcsi_
Tag

Cyan :) Sajnos mivel vagy az iskolapadot koptatom vagy az irodában penészedek, rendes egészsége sétkezésre nincs idõm. Ebédkor mindig tésztát, rizst, salátákat mindenképp ill grillezett húsokat szoktam választani.
Utóbbi 1 hétben nem ebédelek mert full aktív a colitisem és semmi nem marad meg bennem, maradt a keksz meg a tea, így a kollégáim néha jókat nevetnek h korog a gyomrom. De inkább ezen mintsem hogy a két betûs kitérõre rohangálok.
Amúgy ha jól vagyok elõszerettetel fogyasztok csokikat :P meg ami szem szájnak ingere amúgy chipseket annyira nem szeretem...néha nachos-ra elcsábulok és tudom...a szószok tele vannak E-kel. :S

na most úgy kell tennem mintha dolgoznék :P késõbb re

Nincs jelen

#10826 2009-09-08 19:16

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty.:D
Én:teszkóban konzrvel találod magad szembe,spárokban üvegessel.:D
Mentem is tovább,kicsit húzós napom volt.:D

Nincs jelen

#10827 2009-09-08 20:51

Nita
Tag

Kukk!
Olvasgatok és sok mindenre írnék is de nagyooooon fáradt vagyok :)
Azért annyit, hogy Sziszi én 11 éves korom óta fõzök és eddig azt hittem tudok grízt csinálni :P de ezt kipróbálom bár nekem a simán a hideg tejbe habverõvel adagolt gríz, kevergetés mellett felforralva is ízleni szokott ezt az " a Lá Sziszi" kíváncsivá tett! Mi jöhet még a hastánc után?! Hogy bírja ezt az zúrad tekó ötlet piercinged is van már? Már nagyon szeretnék egyszer személyesen is találkozni veled! :)
Melcsi! Keksz és tea helyett tessék tápszert inni, és egyél banánt hozzá vagy vegyél sütõtök bébi pürét ezek mind nagyon kíméletesek a bélnek és sokkal táplálóbbak! Jövõhéten szombaton meg fertõtlenítõ kúrát tarunk majd a talin! :)
Cyan! Amíg szedtem a medrolt sose tudtam aludni este...ennek a következménye lett, hogy már akkor se tudtam amikor nem szedtem :/ Nehezen szoktam vissza hogy 01-02 elõtt lefeküdjek mikor reggel kelni kell! Aztán persze ismerem azt az érzést is mikor csak este vagy nyugtod....remélem majd neked is sikerül! Akkor jössz a talira jól értem?! Én nagyon örülnék neki és ha kell egy esti haza fuvarozás itt Pesten azt megoldjuk! Van Jager a kínáltban a helyen te néggyel indítasz és akkor már megvan az alaphangulat :P
Luci! Tessék néha tényleg pihenni is mert kidõlsz nekem a tali-ig!
roor! Ez a humusz amit tavaly hoztál a talira? Az nagyon fini volt!

Ja még egy észrevétel nézetem a tévét és rájöttem itt egész nap a nõket alázzák :) Reklámok egymás után: szõrös láb, zsírosodó haj, bifiduszos pukijoghurt, hüvelygomba, izzadunk is mint a lovak, aztán ott a kis-nagy betétünk, most még megy a méhnyakrákos promó is mi jöhet még?!
A "teremtés hibátlan koronáinak" meg csak sör, buli, haverok....
Na megyek rendbe teszem magam :P

Nincs jelen

#10828 2009-09-08 21:13

Melcsi_
Tag

Nita :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D mennyire igaz és milyen gáz :D

Tudnék a pasiknak is reklámokat csinálni -> dezodor!!!! parfüm (persze ez sokuknak luxusszámba megy) KONDITEREM, fogkefe, olló, még tudnám folytatni :D

Nincs jelen

#10829 2009-09-08 21:45

sziszi32
Tag

Én aztat utálom, amikor egy pasinak ahány körme, annyiféleképpen hosszabb-rövidebb, és amitõl végképp okádék, a kisujjon meghagyott hosszú köröm... fúúúj. :O
Viszont húgyvezeték-problémáik, prosztata-gondjaik, ágyba-nem pisilésük, horkolásuk, lábgombájuk, merevedési gondjaik mindig jó reklámtémák! Ja, és Melcsi, ha a mai nõi nemzedék gusztusát nézzük férfiakat illetõen, akkor felköthetik a gatyájukat a pasik, hogy R. Pattinson-t utolérjék :P (õt azért nehéz überelni, bár sokan megpróbálják... :D) Én totál örülök, hogy nõ vagyok, még akkor is, ha "izzadok, mint egy ló" (nem is... :P), még akkor is, ha reggel fogmosás elõtt nem ajánlom a zuramnak, hogy megcsókoljon!!!!! :D :D :D
Nita, hidd el, titokban "gyúrtunk" a 19-i talira, de sajnos, olyan dolgok jöttek közbe (zuramnak is, nekem is munka), amelyek miatt megintcsak nem tudunk elmenni! :( Én is nagyon szeretnék több mindenkivel találkozni közületek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Danibetyár-szótár (kivonat): ha azt mondom a fiamnak, hogy "dunkiii" (õ találta ki ezt a szót), akkor mint akit felpörgettek, befészkeli magát mögém a fotelba, ki-be mászkál rajtam, hátam mögött, és kacag hozzá! :)
Továbbá, tudja azt, hogy holababa-ibaba!!! (jégkorszak-korszaka van éppen), és mióta kisündörgött a hálóból, mikor a Borat-ot néztük, azóta tudja azt is, hogy "hájfájv"! Apa nyomdagépe "dodadip", a mosogatás (inkább: pancsolás a mosogatóban): dododanni, a víz "cityou", és paseknak abszolút különleges neve van: "bajusz" (az éjjeliszekrényemen van egy kép róluk (pasek-lisa), úgyhogy az emlékek nem fakulnak!)

Nincs jelen

#10830 2009-09-08 22:06

judy1981
Tag

Luci: képeket nem csináltam, mert többen voltak, mint amikor veletek voltam. Gondoltam, nem játszom turistát. De a gugli képkeresõben van néhány kép. Szakónak ízlett, csak kicsit olajosra sikeredett a rántott szelet.
Cyan: az aquaqticum részét az élményfürdõ teszi ki, úgyhogy volt minden. Csak csúszdázni nem mentem, mert nekem az túl zárt.
Sziszi: a lasagne nem is olyan nagy cucc, csak rá kellene venni magam. De a tésztát én is veszem. Ha egyszer megtalálom a gépen, elküldöm a receptet. (paradicsom, -konzerv, répa, bazsalikom, hagyma, fokhagyma, pici bor... asszem kb ennyi kell bele + a hús)
Nita: igen a reklámok csak nekünk szólnak. Bár Szakó felháborodott, hogy neki ez mind van :P (mármint parfüm és tsai, nem hüvelygomba :D)
Melcsi: Debrecen nem rossz hely wellness-szelni sem. Jó pénzért thai-masszázs is van.

Nincs jelen

#10831 2009-09-08 22:40

Melcsi_
Tag

Sziszi háááát ln is eljátszottam volna Bella Swan-t :rolleyes:  :rolleyes:

jóéjt, holnap fárasztó napom lesz, de majd nap végén elmesélem :D

Nincs jelen

#10832 2009-09-09 12:55

Lisa
Tag

Sziszi, meleg ölelésem és ezer puszim TIÉD! Köszönöm amit írtál Nekem. NAGYON!
Igyekszem jelentkezni itt, ha hiányoznék valakinek egyáltalán, de a szöszpöttyöt köszönöm Neked Roor.
Sziasztok és Mindenkinek üdv. , amúgy meg örömmel látom, hogy megy a topic és nem kell most felráznunk Lucival, így lehet háttérben maradni :D

Nincs jelen

#10833 2009-09-09 13:33

én
Tag

Lisa! Innen nem lehet pont neked a háttérben maradni. Tessék csak írni, ha van lehetõséged és van mirõl. Amúgy sokat gondolok rád, hogy vajon voltál-e már Esztergomban és milyen az eredményed. Te is pöttyögj néha. Amúgy rég hallottam a storykat felõletek és Pityikérõl.
Melcsi! Ne felejts el a nap végén beszámolni!
Luci, roor! Ma mit fõztök, mit esztek? Hogy áll Niki a sulival és a tantónénivel?
Cyan! Hiányzol ám, ha nem jelentkezel. Szóval írjál rendszeresen.
Sziszi! Hogy megy a vezetés? Van újabb Danistoryd?
Judy! Kösz a segítséget! És az aquaqticum miatt nagyon irigyellek!
Nita! A bébiétel nagyon jó ötlet. Amikor tavaly annyira, de nagyon beteg voltam egy falat se csúszott le a számon, inni se nagyon tudtam. Hát akkor vettem bébiételeket és italokat. Napi fél bébiétel volt az adagom, de az legalább megmaradt bennem! Szerencsére mostmár nincs erre szükségem. Kopp-kopp!
Mindenkinek szép napot!

Nincs jelen

#10834 2009-09-09 14:13

Lisa
Tag

Kedves Én, azt sajnos pasektól követeld, neki jobb szorigépe (szája) van :D
Jövõ héten megyek kedden, és reményeim szerint elég lesz Miskolcra menni az eredményért.
Még lábadozom, és nehezen alakulok, de igyekszem, ja és tanulok, tegnap is kaptam telefonos "parancsot", hogy tanuljak.
Bárhogy is leszek a jövõ heti talira NAGYON KÉSZÜLÖK!!!!
Amúgy meg én is akartam kérdezni (bár biztos írtad csak elkerülte a figyelmemet), hogy mi újság a Budenoval????????

Szerkesztette: Lisa (2009-09-09 14:13)

Nincs jelen

#10835 2009-09-09 14:32

én
Tag

Lisa! A nyáron írtam neked mailt ezügyben. Válasz ugyan nem jött, de majd beszélünk! És légy szíves légy jól!

Nincs jelen

#10836 2009-09-09 18:34

sziszi32
Tag

Danystory (:P): Ma az egyik bevásárlóközpontban voltunk, Danika gyanútlanságunkat kihasználva, a bevásárlókocsit akarta tolni. Csakhogy, az a belepakolt dolgoktól egyre nehezebb lett. Éppen egy újság megvétele felett vacilláltam, mikor egy hatalmas gyerekordítást hallottam, és komolyan, percekbe tellett, mire eljutott, hogy az a kis szörny az ÉN gyerekem, aki az új nadrágjában a járólapot fényezi a hasával, az ugyancsak az ÉN gyerekem, s aki úgy rúgkapál, mintha ütnék, szintén az Én kölyköm... Totál magánkívül volt, könnyei niagarásat játszottak, a boltosnéniktõl kapott lufit és szélforgót ingyééérr, csak hagyja már abba, de õ egyre jobban belelovalta magát a hisztériába. Hát, mit tehettem, felkaptam, a zapjánál hagytam a bevásárlást, és kivittem az én kicsi szörnyemet a boltból, aki közben lerúgott a kassza mellett pár rágót a pultra, és vállon rúgta a kasszásnénit is. Az autóba érve, assszittem, elpüfölöm, õ meg egyszerre elhallgatott, és kisangyalként kapcsolgatta a mûszerfal csodáit. Hát én azt gondoltam, hogy csupa rossz, nevelni képtelen szülõkkel történik ilyen, de akkor ez azt jelenti, hogy én is rossz anya vagyok... de hát a fenekére is hiába csap ilyenkor az ember, észre sem veszi... mit tehetnék? Csak annyit, hogy eltávolítom õt a környékrõl olyankor. Jaaaaaaaaaaaaaaj, remélem, nem vagyok egyedül ezzel! :O :O :O
Lisa: tudod, téged, mindig... :D :D
Melcsi: B.S. helye már az enyém, bocs! Bár, ha azt vesszük, korban neked van több esélyed... :( :P

Nincs jelen

#10837 2009-09-09 19:00

én
Tag

Sziszi! A gyerkõcöd nyilván azt szereti, hogy mindig csak vele foglalkozzatok. Nem szabad õt egyedül vagy magára hagyni. Gondolom ez is egy dackorszak. Meg ki akar sajátítani téged. Csak vele szabad foglalkozni. Majd túl juttok rajta és reméljük, hogy jobb lesz!

Nincs jelen

#10838 2009-09-09 20:17

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty.:D:D:D:D:D
Ja ma kumpistészta párom készítésében.:D
Rohantam.:D

Nincs jelen

#10839 2009-09-10 02:35

cyan
Tag

Széégyenletes módon csak most jelentkezem :P
Lisa, nekem azért eszembe szokál jutni :), csak mikor, kinek írok, most mondjuk nem nagyon van "ihlet", de még megerõltetem magam :) ha végre a mogyizást abbahagyom... :S
Sziszi, hát, nem lehetett kellemes élmény :P Amit Én írt, az igaz! De mire ezt olvasod már biztos kipihented a fáradalmakat és újult erõvel állsz a következõ Danisztori elébe :D:D:D

Nita, a Jägeres megjegyzésed különösen tetszett :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: 
Most már muszáj vagyok jelentkezni... miért ilyen nehéz? (szokásos) Most azonnal jelentkeznem kell :D
Amúgy nem volt rossz napom. 09.09.09 (nekem még tart a nap :P ) de a 19 sem lesz rossz biztosan :D akkor lenne rossz ha nem lennék BPesten, egy bizonyos kis szigetecskén... :)
Az alvást meg rendbeteszem most már...!
A reklámokhoz annyit, hogy szerencsére nem gondolok erre, mert allergiás vagyok a reklámokra :P de én azt gyûlölöm, tõlem reklámozhatnak akármit úgyse figyelek rá, de azt gyûlölöm nagyon hogy felhangosodik, ORDÍT,  a mûsor megy csendesen aztán egyszercsak reklám, rohanni kell kétségbeesetten átkapcsolni :(:(:(:( wáááááá!!!

Szerkesztette: cyan (2009-09-10 02:36)

Nincs jelen

#10840 2009-09-10 19:04

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty (minden oké,happy,boldogság) és iszkiri tovább.:D:D:D :P:P:P:P:P

Nincs jelen

#10841 2009-09-10 20:22

Lucifer
Tag

Halihó!

Nita!
Pihenni??Minek??:P:P
Ez a humusz nem a tavalyi mert az még akkor elfogyott és meg is romlott volna.:P:P
Ez idei és friss , de különben pedig az!:P:P

Lisa!
Tanulni.:P:P:P:P
De talán most még lehet egy kicsit lazitani .:P:P
Kedden szoritok , szombaton tali.:P

Zolcsiról tud valaki??????

Judy!
Talán majd máskor.:P

Cyan!
Jól olvasm amit olvasok??Te is itt leszel a bp.talin????De jóóóóóóó!!!:P

Nincs jelen

#10842 2009-09-10 20:47

Vicaa
Tag

Nnna, akkor nekikezdek aztán majdcsak kisül belõle valami :)

Szóval az én lyánykámnak ollyan élményben volt része, hogy azt mi felnõttek is megirigyelhetnénk :)
Csudimód társra lelt, az ismerkedésnek minden csínján bínján keresztül ment, tette mindezt Luci kis betyár gyermekecskéjével Rolival :D

Történt ugyanis, hogy mentünk gyógytornára Annával és esténként Luciéknál múlatuk az idõt, úgy is mondhatnánk, hogy szuperül vendégül láttak bennünket és végre megismerhettem az egész családot, mindhárom tüneményes gyermekkel együtt!

Busszal mentünk és már fogadóbizottságunk volt a megállóban, nem gyõztem kapkodni a fejem, hirtelen azt sem tudtam kit öleljek meg örömemben :)
Roor: mint illetékes elvtársnõ jelentem, hogy ugyanaz csak fordítva :D:D:D, nagyon rövidke volt az idõ, de jó volt talizni és nagyon örültem Manónak is, hogy láthattam, meg Vicuskának is!

Luci! Ezúton küldjük jókívánságainkat és nagyon boldog névnapot Niki lányodnak! Az a csajszi, hát... nehéz szavakat találni rá!
Úgy pesztrálta Annát, úgy anyáskodott felette, hogy az egészen szívmelengetõ volt!
Roliról jelentem minden betûrõl betûre úgy van ahogyan Luci írja, teljesen ilyenek képzeltem õt, egy eleven, ízig vérig betyár gyermek, ha pedig rossz fát tesz a tûzre képes olyan ártatlan tekintetet bevágni, hogy az embernek azonnal úgy meglágyul a szíve, szinte könnycsorgató. Mikor egyik nap Norbi kicsit büntibe helyezte a kiságyba akkor olyan szemekkel kukucskált kifelé nagy bûnbánóan, hogy még Anna is õt nézte és puszit küldött neki :D
Norbit már ugyan futólag láttam egyszer, de most, hogy kicsit megismerhettem, szuper kissrácnak tartjuk, Attilának különösen szimpatikus volt a kis katonalegény :)
Gyuláról szerintem elég, ha annyit írok, hogy õk Lucival zsák meg a foltja, szerintem aki még nem simeri annak ez mindent elmond.

Luci nagyon köszi mindent otthon éreztük magunkat náltok, szuper volt minden, ahogy azt mondtam is! Le a kalappal ahogyan csinálod a dolgokat, komolyan!!!

Még annyit tudnék írni és igyekszem is majd még, de nemsokára jön Attila focizásról még jó lenne néhány szót váltani vele, na és persze hagyok még Lucinak is írni valót!

Anna nagyon sokat fejlõdött a tornás napok alatt, már rengeteget álldogál, nem fél az új mozgásformáktól, sõt, szerintem fél óra sem telt el és Rolival már motornyeregbe pattantak :D:D:D A tornász azt mondta olyan klasszul erõsödött a csajszi, hogy már csak saját félelmének a legyõzése szükséges ahhoz, hogy elinduljon, csak egy ujjunkat fogja menõkézés közben, ahhoz viszont ragaszkodik, ennek legyõzéséhez ellátott minket klassz praktikákkal.

Igyekszek visszalovasgatni, aztán majd még jövök! Addig is pusszantok mindienkit! :)

Nincs jelen

#10843 2009-09-10 20:49

Vicaa
Tag

Jaa! Még csak annyit, hogy nyálcsorgató kajákat fõzött Luci, hortobágyi húsos pala, csirkepöri nokedlivel, hozzá mennyei koviubi és isteni kenyeret tud sütni!!! Ja, meg klassz a mosdókagylójuk is! :D:D:D:D:D:D

Van még valami amit nem tudtatok meg róluk? :P:P:P :D:D:D

Nincs jelen

#10844 2009-09-10 21:31

roor
Tag

Halika!

Khm..izé....bocsika....tudod a kaja a gyengém,és mint mondotta volt Luci:megyek felfalok és távozok.Most már érted miért meózom állandóan a fõztjét!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#10845 2009-09-11 02:43

sziszi32
Tag

Irigykedem, szokás szerint... :( :D :D :D

Nincs jelen

#10846 2009-09-11 08:08

Lisa
Tag

JAJ ez nem ér Vicaa, mosdókagyló!!!! :D :D :D :D :D
Alig egy hét és TALI!!!!!!!!!
Cyan: nagyon tetszik a jelentkezésed :D
Judy: Te kis cseles, de igazad van!!!! Bár akkor lehet nehéz lesz lerázni "Magadról" :D
Nálunk a hétvégén búcsú lesz, ki mit akar, megnyílt a kívánság lista :D
Ja privi üzi Roor-nak (meg Mindnekinek :p) úgy nézz ki itthon készül a finom házi pálesz :D a következõ talira már biztosítva van a hazai!!! :D
Sziszi: nagyon köszönöm érdeklõdésed, és etesd azt  akis betyárt, ne csak nylit egyen, légy erõs, határozott és követekzetes Anyuka...ja az nem lehetséges ilyne lágy szívvel :D

Szerkesztette: Lisa (2009-09-11 08:09)

Nincs jelen

#10847 2009-09-11 12:14

sziszi32
Tag

Lisa drága, mindenki tudja, hogy gonosz és szõrösszívû vagyok! Ne rombold az imidzsemet! :P :P :P
Képzeljétek, ma a postásnéni mit hozott nekem!: Egy csomagot NORITÓL!!! :D :D :D
Mit kaptam: egy könyvet (nem reklám helye, ezért nem írom a címet), házi készítésû szirupot, karácsonyfa-diszt (olyat, mint Lisáék, csak szebbet!!!! :P), édességet (köszi Nori, a fogyókúrám elleni merénylet!), zenét, képeslapot  éééééééééééééés egy nagyon szép levelet!(remélem, semmit sem hagytam ki) Ha Nori megengedi, akkor kép is lesz e kincsekrõl! :D :D :D Szóval: köszönöm! :D :D
KÖSZÖNÖM! :)

Nincs jelen

#10848 2009-09-11 16:23

cyan
Tag

Szijasztok!
Igen Luci, jól olvastad!!! :D vettem a bátorságot még mikor legutóbb fórumoztam :D huh, most nézem, ezzel kedvet adtam még másnak is! :D és jó pár új ember lesz, izgatott vagyok! :D biztos nagy öröm lesz!! :)
És csak nem lesz olyan mint amiket ma összeálmodtam...mire felébredtem :P huuu, lépten-nyomon el akartak kapni, menekültem, kissé lidérces... pedig nem vagyok rosszban az éjszakai várossal :P szokatlanul hamar lefeküdtem biztos azért volt... egyszer fel is riadtam :| :P

Örülök hogy tetszik, Lisa :D nekem meg az tetszett amit a házi páleszrõl írtál :D:D:D:D:D
Ha már itt tartunk, én nem tudom, megint lenne egy amatõr kérdésem... vigyek valamit a talira? :) Úgy tudtam ilyen helyekre nem igazán lehet bevinni semmit... de inkább világosítsatok fel :D

Nincs jelen

#10849 2009-09-11 17:24

judy1981
Tag

Én: Nincs mit... Ha tudok, segítek.
Vica: igazán irigyellek. Gyulával kapcsoltaban egyet értek veled.
Luci: nem nyitsz tábort, kizárólag éhenkórász, fórumfüggõ embereknek? :P
Lisa: azt hiszem, megkockáztatom.
Cyan: ha nem épp a kajánkkal menekülsz, mi nem kergetünk. :) Ellenkezõ esetben számíts késre és villára... :P

Nincs jelen

#10850 2009-09-11 18:31

én
Tag

Cyan! Mindenhova be lehet vinni mindent. Nem nézik, de egy vendéglátóhelyre nem illik étellel, itallal bemenni. De rád van bízva, hogy mit hozol. Csak finom és sok legyen! :D:D:D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb