#10851 2009-09-11 19:18
- Lucifer
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halihó!
Csak röviden mert ma volt magint a szokásos leszboszi napunk és egy kicsit aloéztunk .Nem úgy pörög a kezem a betûknél mint kellenne.:P:P
Megint nagyon jól éreztem magam.:P:P
Vicaa!
Nagyon szivesen láttunk titeket és nagyon örülök , hoyg ti is jól éreztétek magatokat.Annácskáról meg csak jót tudok mondani.:P:P
Lisa!
Te is láttad már és úgy szóltam Vicára , hoyg nézze jól meg.:P:P
' hét és tali.:P:P
Cyan!
Tényleg nagyon örülök neki , hoyg jössz és tõled vehetnek az újjjjjjjak bátorságot , hoyg elmerjenek jönni.:P:P
Ne izgulj nem kerget senki.:P:P
Judy!
Tábort???:P:P
Én mindenkit nagyon szivesen látok .:P:P:P
Sziszi!
Te gonosz és szõrösszivû?!:P
Ne mondj ilyeneket mert megijedek.:P:P
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok.
Én mind a két nap melózom.:P:P
Nincs jelen
#10852 2009-09-11 19:59
- cyan
- Tag
ehehe, nem izgulok én hogy kergetnének, de azért majd jól megnézem a menetrendeket :D (nem szeretnék azért nagyon kóvályogni...)
Judy, nem vagyok én olyan éhenkórász :P:P:P örülök is ha nem eszem túl sokat :) éhezni azért meg csak nem fogok-gunk :lol: :cool:
Luci, örülök hogy örülsz :D:D:D:D mint néztem a legtöbb ember nekem vadonatúj lesz :D és viszont :D úgyhogy tényleg elkél a bátorság :D mármint nekem :P:P De ettõl még én is bíztatnám az úújjjjjjakat hogy mások is jöjjenek ne csak mindig én legyek "új" :):):)
Szerkesztette: cyan (2009-09-11 19:59)
Nincs jelen
#10853 2009-09-12 11:06
- roor
- Tag
Halika!
Isten éltessen Zanyukám!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#10854 2009-09-12 12:02
- Norby1
- Tag
Roor boldog szülinapot a zanyukádnak :)
Nincs jelen
#10855 2009-09-12 19:36
- Zsuzsaanyu
- Tag
Köszi:)
Nincs jelen
#10856 2009-09-13 01:18
- sziszi32
- Tag
Zsuzsaanyu, boldog szülinapot, Isten éltessen, hogy sokáig legyél roornak, manónak, unoká(k)nak, párodnak, és nem utolsó sorban nekem, nekünk! :) :) :)
Cyan, azt gondoltam, találok itt tõled pár sort!
Bár, ami azt illeti, úgy látszik, Pasekék élete egyre eseménytelenebbé válik, megfogyatkoztak a sztorik, talán a csirkéknek lett annyi, vagy a papagájfarm merít ki ennyire?! :P :P :P Mindenesetre, hiányzik, hogy nem vagytok itt páran, akik pedig érdekes személyek, egyéniségek vagytok, tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudom, hogy nem kényszer, de azért ugye büntetlenül leirhatom, hogy hiányoztok?! :)
Nincs jelen
#10857 2009-09-13 05:56
- Zsuzsaanyu
- Tag
Sziszike!
Köszönöm szépen:)
Valakitõl hallottam, tahát plagizálom: "Sajnos egyre több a gyertya a tortámon...."
Nincs jelen
#10858 2009-09-13 10:57
- Nita
- Tag
Zsuzsaanyu! Sok boldog születésnapot! :) Nem lehet az a gyertya még olyan sok :P
Cyan! Írtam neked a taliban addig gyere el onnan elfuvarozunk mi, hazafelé pedig nem tudom merre lakik a tesód, de megbeszéltük, hogy szívesen haza is viszünk a buli után! (A jégerek után nem szívesen engednélek el egyedül majd) :P :P
Sziszi! Szerintem Dexter nagyon elfoglalt :) Nagyon klassz csomagot kaptál a Nóritól majd készíts szép dolgokat és kérünk fotót! Pont most nézegettem a képet amit kaptam tõled! :)
Luci! Kevés melót neked a hétvégére!
Melcsi veled mizus?
Na majd este jövök még kicsit, most elmegyek bicajozni :)
Nincs jelen
#10859 2009-09-13 14:29
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Megvagyok, sok a munka itthon, miután a felforgatott fél lakást rendbetettem. De most hogy kész vagyunk, még egy hétig élvezem a nyugalmat, és 19-én újra nekivágunk, ezúttal a háló és a nappali ablak kerül sorra. Mivel az ablakos és a kõmûves ezen a remek napon ér rá, és nélkülözhetetlen vagyok a munkák és fõleg a gyerekfelügyelet során, így a talira sajnos most nem tudok eljönni. Anyósom egy hónapra németországba utazott, anyuék meg barátaikkal szintén azon a hétvégén mennek hoszsú hétvégére, így senkire nem tudom hagyni Bazsikámat.
Amúgy minden ok, már rettentõ sokat híztam, volt aki érdeklõdött hogy tán bizony gyeremeket várok? Fel kellett világosítani, hogy bizony csak dagadt lettem. (elõzõ talin 40 voltam, most már 55-öt hagyogatom el...)
MIvel mindent még nem olvastam vissza (bocsi), remélem mindenki a lehetõ legjobban van.
Pussz
Szerkesztette: Agica01 (2009-09-13 14:29)
Nincs jelen
#10860 2009-09-13 14:49
- Zsuzsaanyu
- Tag
Nita
Köszönöm szépen.... de tudod Õfelsége elég pletykás és vagy itt vagy a másikon elárulta, hogy most töltöttem be a 18-at :D:D:D:D:D, vagy lehet, hogy ezzel most felségsértek, és valaki más volt a tettes????
Nincs jelen
#10861 2009-09-13 17:13
- Lisa
- Tag
Sziasztok, nem tudom Nektek sajnos megígérni pasekot :( , mert kevesebb mint egy hét van a nyelvivzsgájáig, és hááát tanulni kellene, amit ma megint egy picit (Pityesz jóvoltából )elhanyagoltunk, ezért volna mit mesélni, dehááát lehet most már könyörtelenül tanulni KELLLLLLL!!!!!
Én meg mivel nem vagyok annyira jó mesélõ, vagyis inkább "színes", ezért ezzel meg kellene várni Õt...
Amúgy ma búcsú volt a kis Bükkszenten, nem volt nagy, de azért élveztük nagyon.
Puszi Nektek
egyelõre csak Lisa :(
Nincs jelen
#10862 2009-09-13 18:55
- Lucifer
- Tag
Drága Zsuzsanyu!
Nem is 18 csak 16!!:P:PTudod ezt beszéltük.:P
Születésnapod alkalmából nagyon , de nagyon sok boldogságot és egészséget kivánunk!!
Luci és családja.
Bocsi , de ezt nem hagyhattam ki.:P:P:P
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Azért egy vigasz ime kedvenc szinészed.:P:P
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Most csak ennnyir efutotta tõlem , fáradt vagyok.:P:P
Megyek pancsi és vacsi aztán ágyból tv nézés.:P
Nincs jelen
#10863 2009-09-13 20:49
- judy1981
- Tag
Zsuzsaanyu: utólag is sok boldog születésnapot kívánok :)
Ágica: Akkor Te sem hazudtolod meg, hogy fel lehet szedni ilyen kevés idõ alatt 15 kg-ot :) Bár, ha jól számolom, Te gyorsabban felszedted, mint én.
Lisa: Pasek csak tanuljon, majd anyelvvizsga után eláraszt minket Pityesz-sztorikkal...
Tegnap baromi jó palóclevest fõztem :P, így sajnos hamar el is fogyott, pedig nem volt kis mennyiség :(
Ma terveztük bemenni Db.-be kicsit vásárolgatni és/vagy aquaticum, de aztán egyik sem lett. Így Zolcsit sem tudtam meglátogatni. De ami késik... Legfeljebb itthon :)
Még 6 nap...
Nincs jelen
#10864 2009-09-14 01:35
- cyan
- Tag
Elnézést csak most jelentkezem...
Rendes Tõletek Nita, hát a nõvérem sajnos elég messze lakik onnan, a 18. kerületben. De a metróig elég lenne vinni, uh még meg kell néznem hogy lehet onnan odajutni...hát most elég fáradt vagyok majd megnézem aztán remélem nem veszítem el a lelkesedésemet :P
Nincs jelen
#10865 2009-09-14 07:42
- Melcsi_
- Tag
Sziasztok!
Jelentkezem. Lelkileg 2 nagyon megerõltetõ nap után/hétvégén vagyok túl. Névnapok, kerti partik mind2 nap kül. helyen a család kül. tagjaival....mivel ritkán látnak így elõszerettel faggattak mindenki elõtt errõl a nyavajáról ami ugye nekem nagyon érzékeny pontom = tehát nem szívesen beszélek róla senkinek, sõt....NEM szeretek róla beszélni, persze Veletek kibeszélni más!
A lényeg h mindkét nap akadt vki aki elõszeretettel osztotta nekem az észt meg faggatott róla én meg hiába mondtam, hogy nálam ezmeg az nem mûködik, amabban meg nem hiszek és én itt le is zárnám a témát csak mondták és mondták, míg nem kb elvonultam bõgni, mert nem bírtam tovább.
Mind1...de tényleg uuutááálom ha errõl kell beszélnem, el kell magyaráznom mivel jár, ha ez megvan meg mondja h szte mi lenne jó, OMG!!!
Bár szkeptikus vagyok, de azt hiszem most egy reflexológusnak adok egy esélyt. Félek tõle, sokaktól hallottam hogy jól megkínoz majd, nekem a talpam amúgyis érzékeny részem, utálom ha hozzá érnek, csikis vagyok.
Szóval a hétvégém horror volt, tehát ahelyett hogy feltöltõdtem volna kicsit, jól elszívták energiám/életkedvem...
Remélem nektek jobban telt..
puszi
Nincs jelen
#10866 2009-09-14 11:28
- Nita
- Tag
Melcsi_!
Ne hagyd magad! Ha nem szeretsz errõl beszélni tessék megmondani nekik! Vagy a legjobb amit szoktam távoli rokonoknak a "jól vagyok köszönöm", ha pedig olyan helyen vagyunk hogy enni is kell akkor jön a "nem köszönöm nem szeretem" duma nálam, magyarázkodás helyett, hogy mit miért nem eszem! A lényeg, hogy ne hagyd magad elkeseríteni, mert te tudod a legjobban hogy mára nekik ebbõl semmi nem maradt meg viszont te görcsölsz, wc-re járkálsz azért mert tegnap kiszekáltak!
És fel a fejjel, a mostani hétvégén biztos jobban fogod érezni magad :P Errõl gondoskodunk!!!
Nincs jelen
#10867 2009-09-14 11:34
- Nita
- Tag
Ja igen Paseknak jó tanulást azért szombaton magyarul is beszéljen még ha lehet :P
Lisa! Te is nagyon jókat szoktál írni, itt Pasek a mesélõ "ufó" Õ és nálam még Sziszi akiknek lehet valami kis novelláját is elolvasnám :)
Sajnos én se vagyok ez a nagy sztorizgató, de azért néha megpróbálok valamit firkantani nektek!
Cyan! Na majd személyesen megdumálgatjuk ezt a dolgot! :)
Nincs jelen
#10868 2009-09-14 14:30
- Zsuzsaanyu
- Tag
Lucikám!
Nagyon szépen köszönöm, és azért bíztam Benned, hogy Te tudod az igazságot :D:D::D:D:D
A póló nagyon jó.... csak kicsit kicsik voltak a betûk:D:D:D:D:D:D:D tudod, már a szemem sem az igazi :D:D:D:D:D:D
Kedvencemrõl tökéletes a fotó, hát nem jobb pasi, mint Brad Pitt???????????????
Judykám!
Neked is nagyon szépen köszönöm... egyre nagyobb késztetést érzek, hogy ne csak azt a néhány emberkét ismerjem
meg személyesen, akiket eddig..... úgyhogy nem ússzátok meg, elõbb-utóbb valamelyik talira én is megjelenek :D:D:D:D:D:D:
Nincs jelen
#10869 2009-09-14 14:41
- sziszi32
- Tag
Nita! Küldjek neked pár novellámat priviben? :P
Judy, mi a helyzet a logoval? Sikerült valami okos gondolatra jutnod? :)
Nori drága, akkor, ha nem gond, lefényképezném a kincseket! :D
Lisa-Pasek: don't get me upset! What did say our 'father' Lenin?: Learn, learn, learn! :P :P :P
Szerkesztette: sziszi32 (2009-09-15 02:15)
Nincs jelen
#10870 2009-09-14 23:44
- cyan
- Tag
Sziasztok Aranyvirágszálaim :D
Ne kérdezzétek elõszöris, miért így köszönök :)
Másra fáradt vagyok :) mennem kell, holnap vérszívás újra majd holnapután kontroll ha igaz és nem tudom mi lesz el leszek hajtva ?? (gyógyszer nem szedés)
Mindenkinek szép napot, jó tanulást, munkát, relaxálást, evést, ivást, blabla...élvezzétek az életet :P
Nincs jelen
#10871 2009-09-15 10:32
- judy1981
- Tag
Zsuzsaanyu: a lehetõség adott :)
Sziszi: azt hiszem, a logo kezd összeállni. Sajnos még csak a fejemben, de amint lesz egy kis idõm nekiülök, és realizálom, hogy lássam, melyik milyen képet mutat lerajzolva. :P
Velem semmi új. Ma elvileg bevetjük magunkat néhány bó'tba, és igyekszünk a ruhatárunkat az õszre berendezni. És én megint vehetek új ruhákat, mert pl. ugye tavaly "csak" 3 számmal kellett kisebb nadrág. Ami még jó rám, azt meg már széthordtam.
Nincs jelen
#10872 2009-09-15 14:34
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Megjöttem: a véreredményem KÍVÁLÓ, a capsula endoscopia eredményérõl nem hallott semmit a fõorvosnõ,és azt mondta , hogy ÉN nézzek és kérdezzek utána. Errõl ennyit. (már írtam mailt az esztergomiaknak, remélem azért választ majd kapok egyszercsak) Panaszkodtam , hogy nagyon fáj a hátam, majd kiszakad egy hónapja, hát beírta az ambuláns lapba.
Azért a véreredménynek örülök, a többirõl nem beszélek majd kibírjuk és kész...volt már ennél sokkal rosszabb.:)
Ágica: úgy néz, ki , hogy paseknak sikerül(t) holnapra, beszerezni a "csodafújót" tudod mire gondolok, remélem az majd segít.
Mindenkinek millió puszi, sokat gondolok Rátok, és igyekszem olvasni, ja és alig van pár nap szombatig, ez feldob!!!! :D :D :D
Szerkesztette: Lisa (2009-09-15 14:35)
Nincs jelen
#10873 2009-09-15 14:39
- Melcsi_
- Tag
Szia Lisa! Gratulálok a szupi laboreredményedhez, csak így tovább! :) Ami a szombatot illeti már én is várom, juhuuu :)
Nincs jelen
#10874 2009-09-15 15:59
- én
- Tag
Lisa! Örülök az eredményednek. Na ha itt tartunk. Én is voltam ma csapoltatni, no persze nem sört, hanem a véremet szívták. Az én eredményem is jó. A CRP-m magasabb egy kicsit, mint mindig. De a többi gyulladást jelzõ érték jó. Alacsonyabb a cukrom, mint kéne. Nem értem, mert imádom az édességet. És nem vagyok vérszegény se. Úgyhogy jöhet a szombat és a BAILEYS!
Szerkesztette: én (2009-09-15 16:02)
Nincs jelen
#10875 2009-09-15 17:36
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Melcsi, Én : köszönöm szépen!
Sajnos az egy mellékes dolog mivel a lényegi vizsgálat eredménye nincs meg és ez így...
Én: örülök a jó eredményednek! Az igazi BAILEYs az az otthoni :D :D :D én mindig szoktam Karácsonykor és Szilveszterkor készíteni, Te szoktál?
Nincs jelen
#10876 2009-09-15 18:24
- én
- Tag
Lisa! Az így nem helyes, hogy szoktam, de már csináltam Baileys-t. Paseknak megy a drukk! Azért ha lehet, ne felejtsen el magyarul. Bár ha nagyon bele jön, akkor szombaton gyakorolhatunk egy kicsit levezetésképpen! És utána jöhetnek az elmaradt kutya, csirke és papagáj történetek!
Nincs jelen
#10877 2009-09-15 18:31
- roor
- Tag
Halika!
Bocsimaci meg minden,kicsit megint pörgettyûsek a napjaim,de azért kukkerolok.:D
És SZÖSZPÖTTY!!!!!!:D:D:D:D:D
(Esetleg ha bevánszorgok a talira én is jut hely?????? :P )
pá
Nincs jelen
#10878 2009-09-15 18:44
- én
- Tag
Roor! Hát majd összehúzzuk magunkat, úgyhogy jöhetsz. Csak csendben megsúgom, hogy miután nem vagyok érdekember, így egy kis otthon készült (home made) humusszal le tudsz kenyerezni és még a helyemet is átadom neked. :D:D:D :P:P:P
Nincs jelen
#10879 2009-09-15 19:04
- roor
- Tag
Halika!
Na a humuszt nem tudom garantálni,majd meglátom még.:D
pá
Nincs jelen
#10880 2009-09-15 19:28
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, napjaim sûrûk, imélboxom bekrepált, nem tuom olvasni a mailjeimet. Amint oldódik a probléma, válaszolok! Danika egészséges, szemfog kicsit bántja, de amúgy a szokásos: bitaaaang! :D :D
Nincs jelen
#10881 2009-09-15 19:52
- én
- Tag
Tudod Sziszi a fiad történeteirõl a Denis a komisz c. film ugrik be nekem. Már ne haragudj meg ezért. De azt a kisfiút imádtam. Tündi-bündi kölyök!
Nincs jelen
#10882 2009-09-15 21:10
- pasek
- Tag
Háj evribádí!
Áj didönt lászt májszelf bát ájm veri bizi. For igzempöl:
Áj hev a nyú dzsob end áj wörk veri hárd evri déj. Áj get áp et kvótör for fájv end áj örrájv et hóm et öbáut fájv öklokk..
Szóval télleg megy már szabadságra az agyam..
Bocsánat mindenkitõl aki hanyagolva érzi magát, hogy nem jelentkezek..
De majd bepótolom ígérem (valahogy)
Pityesz rossz mint az ördög,mégis kapott fonott fûzfavesszõ kerítést..
Tojnak a tyúkjaink és már nem csak fekete-fehéret, hanem tojás félét..
Volt rettenetesen véres patkánysztori teljesen kibelezett kishaverral..
Újra lesújtott a balta a tyúkudvarban, hisz búcsú volt..
Búcsúban vettem magamnak egy 500 forintos fröccsöntött kínai játékpisztolyt..
Petra papagájunk sajnos ismét paráználkodott Kleki pajtással, így megint keveri a papagájtojásokat maga alatt..
Mától vezetek egy tûzpiros terepjárót, eléggé harapós kis dög..
Majd' tele egy hordó szilvával, szóval jó kis cefre érik..
Minden beért a kertben és ennek nagyon örültem..
Napjaimat orosz és amerikai mûholdak között töltöm egy beszélõ mûholdvevõvel és lassan bekattanok..
..s nagyon várom a szombatot, hogy találkozzak Veletek..
MINDENKIVEL!!
Szerkesztette: pasek (2009-09-15 21:29)
Nincs jelen
#10883 2009-09-16 00:18
- Nita
- Tag
Pasek! Ez tömörítve volt? :) Azért szépen leírtál mindent. Szombatig drukk neked!
Lisa! A "fél" eredményedhez gratula és remélem ez még csak a kezdet!
Sziszi! Ha megreguláztad az emailfiókod jöhet az esõ novella :P
Roor! Hát azt tudod, hogy attól mert nem jelentkeztél a részvétel neked kötelezõõõõõõõõ!
Judy! Az a három szám pont rád fért :) de majd szombaton lemeózom! :)
Úgy tûnik jó idõnk lesz a hétvégén így remélem mindenki eljön és ismét klassz lesz minden!!!
Nincs jelen
#10884 2009-09-16 01:21
- sziszi32
- Tag
Pasek, nyelvvizsgád sikerességének érdekében mondom, hogyha 3-4 ötöt akartál írni, akkor a for helyett to-t kellene használnod, ha pedig negyed hatra gondoltál, akkor viszont ajánlom a past szó használatát!!! :P :P :P (jaaaaaaaaaaaaaj, de nem tudtam kihagyni!!! :P :P :P :P)
Nincs jelen
#10885 2009-09-16 05:28
- Vicaa
- Tag
Szép reggelt mindenkinek!
Talisok: sokat gondolok majd rátok, most én sajna nem tudok menni, de azért gondoljatok oda a táncparkettre :D:D:D
Lisa, nagyon klassz az eredményed, remélem a többi is így lesz... ÍGY LESZ!!! Hiány, hiány, hiány.... :) Ha nálatok is kissé nyugisabb lesznek a napok, akkor nem úsztok meg egy hétvégi látogatást!!! (Sajna nekem is október 10-én vizsga :( , de majd kigondoljuk!)
Pasek, jó, hogy jelentkeztél, egy egész nagy Kárpát medencével kívánok a nyelvvizsgához! Röpke kis beszámolódból azért sok infóra szert tehettünk, lelki szemeim elé képzeltem nálatok a történéseket!
Sziszi kisfiad viselkedése nem egyedi eset, éppen emlegettünk Lucival (a kis pletyósok mi? :D :P:P ), hogy bizony a mi gyermekeink is igen hatásosan fejezik ki akaratukat, vagy éppen nem tetszésüket, különös tekintettel Annára, akinek olyan frekvenciájú sikítása van, hogy néha elkélne a füldugasz, hogy kíméljük a dobhártyánkat. :D
Annának mindene a busz, amikor megyünk a boltba, szemben van a megálló és mindenáron menni akar. Ilyenkor az utca népe sûrûn forgatja is a fejét, hogy milyen katasztrófaesemény is van készülõben, mert olyan jelenetet rendez a csajszi és ugyan õ nem vágja földhöz magát, de úgy húzom minden erõmmel õt a helyes irányba, õ meg közben félig leguggol és kiabálja, hogy "csücsüüüüül, csücsüüüül!"
Judy, no említetted a palócgulyást, nekem se kellett több, beültetted a fejembe a bogarat és ma már én is azt csinálok, nagyon imádjuk! :)
Tegnap meg palacsintát sütöttem, úgy képzeljétek, hogy én ettem hármat, Attila ötöt, Anna meg kétszerre hetet!!! ... és este még emlegette, hogy "pancsinta ham-ham", no azt azért már nem mertem nehogy még itt visszakukucskáljon az étek.
Tegnap le is mázsáltam a gyermeket kereken 15 kiló! :D
Nita, nagyon jó, hogy gyakrabban lehet olvasni téged is, aztán a tali után is gyere! ... ja, és fényképeket várok ám! :)
Én, írok majd, válaszolok, belátható idõn belül, örülök, hogy neked is jó lett az eredményed!
Cyan, nagyon jó olvasgatni a lelkesedésed, mit is írhatnék neked, csak így tovább, csapolási eredményt tõled is várom!!! :)
Nincs jelen
#10886 2009-09-16 11:31
- nori
- Tag
Sziasztok,
boccs,hogy nem voltam sokáig de nálunk is felszaporodtak a teendõk,kész átjáróház lett a házunk múlt héten..literszámra fõztük a kávét,rengeteg mosogatnivaló,na meg egy "okos" villanyszerelõ..aki addig kapcsolgatta ki-be az áramot,hogy leéegette a dvd-lejátszót,hi-fi-t,mikrót és az én tv-met antennástól..hát egy kis kár,ugye,az okos tóni meg csak széttárta a karját,megettem volna legszívesebben annyira kiakasztott!
Javában megy a készülõdés a télre,a héten ajvár befõzés lesz,nem kis munka de megéri:-) legalább olyan finom mint a hummusz..ja,a bolti ajvárt esetleg ha kóstolt valaki,köszönõ viszonyban sincs a hazaival.
Ágica,hogy sikerült 15 kilót feldobni? Kéne a recept:-)
Készültök a talira????:):):):):)
Sziszi,
megjött minden egészben?:) Már vártam,hogy majdcsak megérkezik,múlt szerdán adtam postára,számolgattam mennyi fog nekik kellenni mert a postán nem tudták megmondani.Meglepõdtél?
Dani az egy kis betyár tényleg,nem tudom mivel lehet lekenyerezni a gyerkõcöt ha hisztibe fog,lehet hogy semmivel mert ugyis addig csinálja amíg nem éri el a kívánt célt!:!??
Melcsi,
szard le,bocsánat,a rokonokat meg a kérdezõsködöket,én is milliószor jártam már így,hogy addig untattak amíg el nem kezdtem bõgni de mostmár megpróbálok határozott lenni,ha kell akár "kellemetlen" is,nem vagyok köteles senkit eltûrni fõleg ha bántóan hajtja a magáét és nem tartsa tiszteletben,hogy nekem ez nem jó,nem akarok róla beszélni.Olyan is elõfordul.hogy inkább nem megyek el a nagy összeröffenésre ha tudom,hogy olyanok lesznek akik nem értenek értelmesül:) vitába meg nem szívesen bonyolódom.
LIsa,Pasek,fogjuk a csipiszt,hogy sikerüljöna nyelvvizsga és a többiekkel meg is tudjátok ünnepelni azon frissibe:):)
Üdv mindenkinek:):):)
Nincs jelen
#10887 2009-09-16 12:02
- Melcsi_
- Tag
Sziasztok! :)
Hali Nóri! Örülök, hogy jelentkeztél, kiváncsi vagyok Sziszi kis csomagjára, úgyhogy remélem hamarosan idedobbant egy képet róla. :P
Ami a villanyszerelõt illeti..ki kéne fizetnie a kárt nem??? Totál tönkrementek, javíthatóak? Mert ha nem akkor több százezer FT a kár amit nem nyelnék le csak úgy... egyébként az ilyet nem nevezném villanyszerelõnek hanem mekkmesternek!
Tdudo a baj velem, hogy amúgyis érzékeny vagyok és nálam a colitis igen érzékeny téma, és mivel elõtte sokat veszekedtem már anyummal ezen...telefonon mert hozzáteszem 4 éve egyedül élek...szóval múlthét szombaton kimentem hozzá felköszönteni, rekord 10 percet bírtam ki vele mert felhozta a dolgot és csak mondta mondta és mondta.....így a vasárnapi nagyobb családi/baráti kerti bográcsos akármit már lemondtam de meggyõztek h menjek, nem hozza fel senki, nyugtom lesz.....hát ja...szomszédék átjöttek és ugye drága vmelyik pletykás rokonomtól megtudta és nyomatta nekem a hülyeséget úgy hogy elnézést de fingja nincs a dologról mert azt is tõlem kérdezet h mi az és mivel jár....
2 napig ki volt utána kapcsolva a mobilom, tényleg nem hiányzik nekem itt az okoskodás.....jobb egyedül...sajnálom de akárhányszor hazamegyek, vagy család bármelyik tagjához, mindig lelkileg felkavarva megyek haza óbudára és rájövök...hmm mennyire jó egyedül.
Pasek! If you need any help before your language exam just let me know. You know I'm working with foreigners all the time and English is our main language. So don't be shy to ask. :P and by the way gooood luck! :D
O Chiedemi anche in italiano :D
Hollandot 1 hete kezdtem, hollandul ne :D
Sziszi, mivel hétvégén tudod nem voltam otthon így nem sikerült tejbregíz a lá Sziszit készítenem, de talán majd vasárnap. :)
Roor, légyszi szólj ha tééényleg tényleg bizti eljössz szombaton, lehet h cipelnék neked némi plüss utánpótlást :)
Judy, miylen volt a shopping? :) Az a kedvenc sportom. :D
Nita, Luci, Cyan + többiek, szombaton iszuuuunk :D wehehehe
Nincs jelen
#10888 2009-09-16 13:35
- judy1981
- Tag
Hali!
Jelentem a tegnapi vásárlás megtörtént, igaz félsikerrel: a bankszámlámon jobban meglátszott, mint a táskáim számán :(;):P Na azért sikerült egy 30-as farmert is venni (nem 31-est), ennek biztos jó volt a számozása :P Meg néhány olcsóbb kategóriájú jobb minõségû pulcsit, felsõt. Mondtam már, hogy a Jean's Club-tól távol kell tartani? :D Én bevetettem magam, és kb. 10 perc múlva már a húgom is az én ruháimat fogta :D
Húgomat azért vittük, mert épp mosolyszünet van a barátjával (amit mindig remélünk, hogy végleges, mert kb. a Holtodiglan c. film jut eszembe róla), így gondoltam lefoglalom, nehogy unalmában visszamenjen hozzá. Plusz hátha eszébe jut, hogy volt saját élete is. Már kõkemény 3 napot kibírt, ez eddig rekord. De már most ég és föld a különbség az azelõtti és a mostani hangulatán. Asszem ma is tervezek vmi pizzázást, vagy hasonlót. És most mondja meg valaki, hogy hol a határ a testvéri féltés, és a beleavatkozás között. Rohadt vékony, de úgy gondolom (mint mindenki szokta gondolni), hogy még a féltés oldalán vagyok. Vagy testvéri féltésbõl avatkozom bele? :D
Ma reggel orbitálisat rúgtam az ágyba, ami olyannyira visszarúgott, hogy bekékült az egész lábujjam, és rohadt sz.r lépni. Ma úgy is mennem kell háziorvoshoz az alkalmasságihoz igazolást kérni, aztán legfeljebb megyek holnap röntgenre. Azt hiszem, én táncolni nem fogok a hétvégén... De megfelelõ mennyiségû jäger-rel "be lehet folyásolni" :P (Jól ragzom a magyartot :D)
Pasek: Kitartást. Míg olvastam a fonetikus írásodat, és próbáltam lefordítani, magamban melegen ajánlottam, hogy késõbb ne írd le magyarul, mert szombaton rituálisan kivégezlek :D Megúsztad. :D
Hát ezek a papagájok nem tudják mekkora bûn az a paráználkodás? :P
Lisa: örvendetes, hogy jó lett a labor. Azt a kapszulát nem nagyon veszik komolyan. Azért azt ne mondják már, hogy olyan sok idõ levenni a képeket...
Melcsi: rokonok ellen nincs orvosság. Elõbb-utóbb át kell esni ezen, és békén hagynak, ha már nem tudnak mit kérdezni. Nekem is van egy - azóta már nyugdíjas (nem csináltam vele semmit) - egészségügyben dolgozó (nem)elég távoli rokonom, aki mindig osztani akarta az észt. Már õ sem osztja.
Én: Bailey's? Jäger!
Roor: neked valóban kötelezõ megjelenni. Itt nem fogadunk el orvosi igazolást sem. :)
Nita: a jó idõben én is bízom, mert nem szeretek fázni... Megrendelted?
Vicaa: az szép, és jó, hogy palóclevest fõztél, de ki látta? Én biztos nem :P
Nori: szerintem is a villanyszerelõnek kellene állni a károkat, csak ha feketén dolgozott, akkor bizonyítsd rá.
Na ezt osszátok be, mert ki tudja mikor jövök megint :D
Nincs jelen
#10889 2009-09-16 13:41
- sziszi32
- Tag
Sziasztok: Nori, örülök, hogy megint itt vagy :D A csomag egyben megérkezett, és nagyon hamar! Nem is tudom, melyik napon repkedtem itt a fórumon örömömben! :D :D :D Dani és a zapja az édességet elpusztította, remélem, a doboza még megvan valahol... :) Nagyon nagy öröm volt, és meglepetés, bár még mindig nem árultad el a kémed nevét.... :P :P :P
Luci: ?
Melcsi: ami késik, nem múlik! Azért már mien kaka dolog az, hogy ilyen tapintatlanok az emberek? Jó, tudom, hogy egyesek ezzel akarják lelkiismeretüket megnyugtatni, hogy úgyse segíthettek volna (és ezért nem baj, hogy nem voltak ott, ahol esetleg tényleg kellett volna segítség), ami viszont még jobban feldühít, az azoknak a hozzáállása, akik mindenképpen megoldást, bölcsességeket próbálnak továbbadni, mintha a beteg ember, vagy hozzátartozója agyilag imbecil lenne, jaj, az a kioktató hangnem egyesek szájából rém idegesítõ tud lenni... És észre sem veszik, hogy milyen bunkók. :O
Egy kis boldogság: Danibetyár eléri a kilincset. :O Reggelente, amikor kiosonok kávézni, tíz percen belül kattan a zár, és egy álmos szemû pizsamás manó támolyog utánam, mint egy anyaradar! Ma játékmotoron merészkedtem vele ki a faluba, mármint Dani ment a mûanyag motorkerékpárján, nem én. :P Jól is éreztük magunkat, fõleg hazafelé, egyik kezemben egy ötkilós táska ÉS a játékmotorkerékpár, a másik kezemben Dani nyalókától ragacsos kis mancsa :D :D :D
Itthon is hoztuk a formánkat. Beindítottam a mosást, Danika angyali arccal jön-megy a lakásban. Aztán eszembe jut, hogy nem hallom a mosógépet. Amikor beléptem a fürdõbe, és megálltam a bokáig érõ vízben, akkor már értelmet nyert az angyali arcocska... annyira mérges voltam, hogy csak nevetni volt erõm... a mosdóról leakasztotta a mosógép csövét! :D :D :D Fél óra viz-összeszedés, és a farizmaim kõkemények! Jeee! Holnap is ezt akarom csinálni! :D :D :D
Vica, azért mi ez egy kis visításhoz képest... :P
Nincs jelen
#10890 2009-09-16 14:42
- Melcsi_
- Tag
Sziszi :D:D:D:D:D:D:D Dani BETYÁR :D az fun lehetett :D
Nincs jelen
#10891 2009-09-16 18:34
- roor
- Tag
Halika!
Melcsinél a pont,a plüssökért bárhova bármikor.:D:D:D
(De egyenlõre csak annyit amit egymagam el tudok cipelni,vonszolni,húzni-vonni.:D )
Szöszpötty.:D
Minden oké de ez a nap nem az én napom ez olyan ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nap volt.:D
Holnap fodrászt cserkészem be,retteghet a kívánságaim miatt,aztán majd lehet úgy járok hogy marad a frizkó csak vág belõle.:D
pá
Nincs jelen
#10892 2009-09-16 18:42
- judy1981
- Tag
Na mégis pöttyentek egy kicsit.
"...aztán legfeljebb megyek holnap röntgenre."
Na meg utána a sebészetre. F...a. Rámegy az egész délelõttöm. Inkább dolgoznék. És semmi fájdalomcsillapító?!
Nincs jelen
#10893 2009-09-16 18:51
- nori
- Tag
A villanyszerelõrõl annyit hogy hallgat mint sz.. a fûben,de holnap jön egy mester aki megnézi,felméri a kárt,de elverem rajta,nem fogja egy széttárt karral elintézni ilyesmit.Az bosszant a legjobban hogy egy bocsánat nem sok annyit nem nyögött ki,paraszt,mint mondjak..
Judy kitartás,nekem se szabad semmyilyen f.csillapítót szedni mert mindjárt befolyásolja a székletemet,gyomormûködésemet.Ezért iszom a citromfû teát,nyugtat és szugerálom magamnak,hogy minnél elõbb elmúlik!Nem sok tudom..
Sziszi,
szerintem a fiad gyakoroltatja veled a türelmet..nem?:):):):) Kis kópé..
Sikerült elolvasni a leveleidet?
Roor,
milyen tali lesz,kajálós vagy pasizós? Milyen fodrász..hova kinek készülsz,szépülsz???::):):)
Nincs jelen
#10894 2009-09-16 19:06
- roor
- Tag
Halika!
Nóri:kajálóspasizóspiálósplüssösmindenes tali.:D
A fodrász pedig egy jól bevált csini fodrásznéni,immár 14 éve csak õ nyúl a loboncomhoz.:D
Magamnak készülök szépülök,amúgy is aktuális a hajmnak is megadni ami jár.:D
pá
Nincs jelen
#10895 2009-09-16 19:12
- Kolibri
- Tag
Hát sorry ugytünk nem tudok menni a talira nem sikerült találnom kisérõt
a családnak van hétvégi progija :( egyedül nem merek bele vágni még nekem hosszu az oda ut
de jó szorakozást és érezzétek magatokat és egymást jol:))
Nincs jelen
#10896 2009-09-16 19:52
- sziszi32
- Tag
norikám, elolvastam végre, és válaszolok hamar (amint Danit kiütöttem!) :D Most jöttünk haza vendégségbõl, ahol Dani elõadta az "Otthon éheztetnek" c. saját szerzeményû színdarabját, de már ezen is csak vigyorogtam. Ma valahogy semmi sem tudta felnyomni az agyvizemet vele kapcsolatban. A végén felajánlottam a családnak, hogy másnap hozok nekik kenyeret, vajat, sonkát, mert Dani kieszi õket a vagyonukból... :D :D :D
Melcsi, nem tudom, mennyire tart még nálad a twilight-láz, de ha érdekel, esetleg megnézheted jútúbon, hogy: new moon official trailer 3-at. Már készítettek 2 trailert hozzá, de ez a harmadik a legjobb (és a legközelebb áll a könyv hangulatához). Ja, és már csak négy nap az eclipse könyvbeni megjelenéséig! Kitartás!!! :D :D :D
Felség, azért remélem, a fodrászod értékeli e nagy kegyet, hogy felséges hajadba vághatja ollóját! Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy a hajtincseidet arany foglalatba rakathatnád, s a talin hû alattvalóid lehûebb tagjai megkaphatnák szuvenirként... :P :P :P (igggen, roppantul lökött vagyok!) :D
Judy, és aztat nem mondod el, hogy milyen lesz a logo? Lécci... akár priviben is... lécci :D
Nincs jelen
#10897 2009-09-16 20:01
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi fõfõtalpny...izé kedves alattvalóm,és mégis melyik copfból adjak tincseket,merthogy van egy pár itthon?:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#10898 2009-09-16 20:08
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Pasek üzeni, hogy mondjam már ugyan meg, hogy most megyünk a patkányoknak egy kis reszelt túróssal kedveskedni :D :D :D , nem sajnáljuk ám Tõled Kedves Luci, de nekik is kell enni valamit, no meg hát ha még meg is dögelenk tõle akkor aztán fantasztikus, inkább õk próbálják be mint Te nem igaz ? :D :D :D
Szóval, nem nem viszünk a talira, csak maradt a "búcsúból", és hát valamivel csalogatni kell õket, szóval szurkoljatok.
Köszönjük az angol nyelvleckéket Nektek Sziszi és Melcsi, okul belõle, csak az elõljárókkal még nincsen kibékülve (csak csendben mondom, hogy sztem egy nap alatt már nem is fognak megbékülni, úgy, hogy az marad majd késõbbre), de maúgy f@szán tudja és minden oké lesz.
Ja és itt toporzékol mellettem, mert már menne elõkészíteni a gyilkosságot.... úgy hogy félek is :D , ja és még a fejlámpája is itt villog fellettem :D
Puszi Nektek
Roor hívtalak, nem értelek el :( majd szombaton.
Lisa és a toporzékoló pasek :D
Nincs jelen
#10899 2009-09-16 20:13
- Melcsi_
- Tag
Roor, szuper, akkor cipelek neked plüssöket, persze én sem egy vagonnal gondoltam, mert ugyebár én leszek a málhás szamár aki a szigetre kicipeli õkez, látnak egy kis világot :D:D:D
Sziszi!!!!! UUUUUUUUUUUH!!! Már csak 4 nap????????? WÁÁÁÁÁÁÁÁWÁÁÁÁÁÁÁÁ, és akármelyik könyvesboltban fellelhetem??? Mellesleg nanááá h twilight lázban élek, csak hogy érezed mennyir ekomolyan fan vagyok vállalnék újabb 9 napot a kórházban csak hogy a kezemben tarthassam a könyvet, tudod, májusi kórházat is a 2 elsõ könyvvel éltem túl. :) Youtobot meg mindjárt skubizom :) ááá de jóóóó :D
Judy jobbulást a lábadnak! szemét ágy :D
Kolibri, azért ha tudsz gyere el, meg kell próbálnod emberek közé menni, tudod...mi nem harapunk :D Amúgy milyen kutyikat tenésztesz? Imádom õket!!!!! Átmehetünk kiskutyázni?:D:D:D:D gihhi
Nincs jelen
#10900 2009-09-16 20:14
- Melcsi_
- Tag
hahahah látom Dexter mode ON :D:D:D:D:D sok sikert! :D
Nincs jelen