#10901 2009-09-16 20:24

Kolibri
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Melcsi !

Igazad van de vhogy nem érzem szószerint félelmem van hogy neki vágjak egyedül lehet gyerekesnek tünik de a stomások ismerik ezeket mivan ha le esik-át ázik,tudom e ott tisztitani ha kell  mivan ha stb  de ezen is ujra tul kell legyek az megint idõbe telik de probálkozom.

amugy csivavákat tenyésztek a képem alatt ott a honlapom szivesen látok bárkit majd kiskutyázni :))

Nincs jelen

#10902 2009-09-16 20:41

Peeter
Tag

Kolibrinek:
<kép>

Szerkesztette: Peeter (2009-09-16 20:42)

Nincs jelen

#10903 2009-09-16 20:44

Nita
Tag

Melcsi én nem beszélni profin englist ezért kértem netes segítséget :P Na ez lett belõle...tudom mirõl írtatok azért, de ez így csúcs jót nevettem rajta:
"Ha neked szükséged van bármilyen segítségre, mielõtt a nyelvi vizsgád éppen bérbe adott engem, tudd. Tudod, hogy egész idõ alatt külföldiekkel dolgozom és az angol a fõ nyelvünk. Tehát ne legyél szégyenlõs, hogy kérdezz. nyelv és mellesleg goooodszerencse! big_smile"
Ennyit a webes fordító progikról :) :) Idén megint tanulom az angolt nagyon szeretnék egyszer jól beszélni angolul!!!
Most megyek mert szilvás gombócot csinálok! Csak kicsit elcsábultam olvasni :)

Nincs jelen

#10904 2009-09-16 20:51

Nita
Tag

Kolibri! Nagyon sajnálom, hogy nem jössz pedig fentem rád a fogam :) Szeretem volna tanácsot kérni fedeztetni akarom a kutyusom és gondoltam majd te elmondod profin a tudnivalókat! :( Azért ha megírod nekem honnan jönnél lehet tudunk segíteni neked, hogy kíséret nélkül is elgyere!!! Gondold át, tudom ez most neked nem lehet könnyû, de szerintem Lisa is sok mindent tudna neked ott személyesen segíteni.
Peeter, ha jól emlékszem te is jöttél volna tavaly egy talira, de  akkor nem sikerül..most?!

Nincs jelen

#10905 2009-09-16 21:00

Melcsi_
Tag

Peeter, nagyon édi a kutyu, gondolom akkor csivava :P

Nita hát hallod én is jót nevettem ezen a netes fordításon :D:D:D:D:D:D de legalább a lényeg átjön vmennyire.
Ha kell segítség szólj :) Szilvás gombóc????? UHHH nyamiii :P De ilyen késõn még van energiád? Az tök macerás. Én csináltam 2x 3x nagyimnál...õ mondta mit hogy mivel én meg csináltam de az kb 1,5 sõt 2 órás macera a tészta miatt. hm hm

Szisziiiiiiiii UUUUUUUUUU megtaláltam a könyvet, meg is jelent!!! nem hiszem el wáwáwáw holnap megyek és megveszem! Nem is fogtok itt látni egy darabig, könyvet fogom bújni :D

Nincs jelen

#10906 2009-09-16 21:03

Melcsi_
Tag

korai volt az öröm :( várható megjelenés: 2009.10.31

Sziszi honnan vetted h 4 nap és hozzá lehet jutni a könyvhöz?

Nincs jelen

#10907 2009-09-16 21:06

Peeter
Tag

Nita: én biztos nem, mert tavaly még nem voltam crohnos... Amúgy mennék, de sajnos késõn vettem észre a felhívást így nem sikerült szabit intéznem...

Melcsi: mi csak medveölõ fenevadnak (hivatalosan Borisznak) szoktuk hívni, de egyébként az. :D

Szerkesztette: Peeter (2009-09-16 21:06)

Nincs jelen

#10908 2009-09-16 21:22

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!
Köszi.:P:P:P:P

Fáradt vagyok , nagyon hoszzú ez a hetem minden napra van valami amit intézek .Most a gyerekek sorsát kell renberaknom.Holnap egy része talán lezárúl és akkor jövök , irok , de készüljetek mert hosszú leszek és lesznek benne mérgelödõ szavak is.De a végeredmény ennek a  lezárt résznek nagyon jó.:P:p

Puszi mindenkinek.

Nincs jelen

#10909 2009-09-16 21:22

Kolibri
Tag

Peeter!
Köszi a képet nagyon szép kis vércsivi:) tiéd?
Nita!
Nyugodtan irhatsz emilt is vagy vegyél fel MSN-re szivesen segitek milyen kutyód van?sok fajtábol van sok ismerõsõm barátom talán talizunk 1 jó fedezõ kant
msn cimem:kolibri-_kukac_freemail.hu a tel számom meg esetleg ha kell  a honlapomon megtalizható.
hát a 17 bõl mennék de aranyos vagy miattam ne fáradj nem esik senkinek utba de majd legközelebb:)

Nincs jelen

#10910 2009-09-16 22:34

judy1981
Tag

Húúú...
1 Apranax + 40 mg gyomorvédõ + a bocis papucsom = :cool: :P Kiröhögnének, ha holnap ebben közlekednék? :D

Nori: Hát nem bírtam, és gondoltam ennek nem lesz elég egy algoflex. Egybõl egy lórúgással kezdtem, és még így is érzem.
Sziszi: Ha meg lesz a végleges formája, küldöm. De az biztos, hogy a gépen szekesztem meg. Maradnak az egyszerû, letisztult formák. Szerintem. Bõvebb a választék. Vagy marad amit régebben szerkesztettem...

Nincs jelen

#10911 2009-09-16 23:18

sziszi32
Tag

Melcsi drága, nem te említetted pár héttel ezelõtt, hogy szept.20-a körül fog megjelenni?! :( Amúgy elég alja dolog a dátumokkal játszani, mivel pl. cseh nyelven már megjelent a 3-as kötet még valamikor áprilisban. De nekem a rajongói fordítás is bejött, legalább tudom, mi a sztori vége. És a tesómnál már kunyiztam, hogy szerezzen nekem olyan nyakláncot, mint Cullenéknak van (és meg is ígérte, hogy megszerzi). :) :) :) Ja, láttad a Little Ashes-t? Egy kicsit más bepillantást ad Rob P. színészi képességeibe :P
TP! (Toporzékoló Pasek)! Te minden patkányok réme, és villogó fényeiddel Lisára frászt hozó szerelme! (juj, ezt leirhattam?) Azért tudod, remélem, hogy naaaaaagyon szoritok neked, és majd várom az élménybeszámolót a vizsgáról (mennyire nehéz stb.), mert jövõre szeretném megpróbálni én is, ha az anyagiak engedik. :) Nagyon szeretném, ha sikerülne a vizsgád! Az elöljárókra pisilni magasról, és a legjobb módszer a megtanulásukra: pár filmet eredeti angol nyelven megnézni (én a gladiátorral kezdtem, ... te jó ég, én még azt a filmet is premierben láttam... úúúú de öreg vagyok, b.sszus! :P)! Vagy gondold el, hogy Lisa (ember) szép szemét hányféleképpen írnád körbe angolul, máris könnyebb lesz az egész! Szoritok neked! :)
Judy: tudom, hogy pofátlan a kérdés, de valamit segitettek az ötleteim? Csak egy pici reménysugarat adj! Lécci! :)
Na, megyek twilight-ot olvasni! (kb. 5-ödször :P) :D

Nincs jelen

#10912 2009-09-16 23:25

Nita
Tag

Na itt vagyok most végeztem khm igazából inkább kivégeztem a gombócaimat....most tömören csak annyit, ha lenne a házikómon "gombóc készítõ cégér" azt most leverhetném :P Na aki ismeri a mesét sejti a végeredményt.....:)
Kolibri felvettelek remélem holnap idõm is lesz, ideülni korábban és akkor beszélgethetünk!
Jó éjt!

Nincs jelen

#10913 2009-09-17 07:28

Melcsi_
Tag

Sziszi öö nem emlékszem hogy ezt írtam volna én már májusban is úgy tudtam, hogy novemberre várható a new moon film premierje és akkor novemberben jön ki magyar nyelven az eclipse könyv, ezért várom a novembert!!! na nem is a kontroll tükrözés miatt, ami szintén akkor lesz :O :O :O
De egyik könyvesbolt honlapján láttam az októberi megjelenési idõpontot.

Nita azért remélem nem maradtél éhen. :)

Nincs jelen

#10914 2009-09-17 07:28

Lisa
Tag

Sziasztok,
Jelentem a patkányok imádják a reszelt túróst!!!! :D Sikerült a fogás, köszönjük a szurkolást!
Nita, remélem sikerül intézkedned Kolibri ügyben!

Kolibri: ha ez egy iciripicirit megnyugtat, nálam mindig van tartalékba "cuccos" emiatt nem kellene aggódnod, de ezek sztem  inkább gyakorlati problémák amelyekre van megoldás, a többit valahogy Neked kell elrendezned. Amit írt Nita, nos igen szívesen beszélek Veled ,ha gondolod személyesen és ha van kérdés válaszolok (ha tudok) de ez vonatkozik akkorra is ha nem jösz, írj privit. Az odajutást meg elintézik Neked (látod ez egy ilyen banda!)

Kedves Sziszi: Neked mindent szabad írni!!! :D
Luci: nem tesz semmit ez a minimum.
Nori: jó Téged itt látni!

Ma látogatóba érkezik, unokatesóm hozzám, és holnap hajnalban indulunk Pestre, vizsga, utána este vissza,és szombat hajnalban Miskolc vizsga (tehették volna már egy helyre igaz?) Utána repülünk is felétek, látjátok mi meg tudtuk oldani, lehet kicsit mosott sz@rok leszünk de ki nem hagynám!!!
Ugye Luci? :)
Vicaa: aranyos vagy, persze vizsgázz le és utána összehozzuk, mivel elõtte MI szeretnénk menni invázióra, a másik betyárt megnézni. Azt is nehezen tudjuk összehozni, de addig kellene amíg én nem vizsgázgatom....no jó ne panaszkodjak.
De mint látjátok (be nem áll a csõröm) nekem az életkedvem visszatért, köszönhetõen annak, hogy a hátam se fáj annyira már, és sikerült egy csoda Aloe cuccot beszerezni a felmaródásomra, és reményeim újjá éledtek, ma fogom kipróbálni Ágica!

Tényleg , Szimi!
Te nem leszel véletlenül fellelhetõ a talin, mert a bögröcskédet õrizgetjük ám hûségesen, és akkor elvisszük, vagy elküldjük :D

Puszi Mindenkinek!

Szerkesztette: Lisa (2009-09-17 07:31)

Nincs jelen

#10915 2009-09-17 07:30

Melcsi_
Tag

Sziszi nekemisnekemis mármint nyaklánc :D nem láttam a little ashes-t :( de jó? mert akkor megszerzem :)

Nincs jelen

#10916 2009-09-17 09:19

sziszi32
Tag

Melcsi, a Little ashes-hez, hm... egy kicsit szabadabb gondolkodás illik... hogy finoman fogalmazzak. Tulajdonképpen arra a gondolatra "csap le" a film, amit Dali egyik naplófeljegyzésében találtak: egy homályos utalást a Frederico Garcia Lorcával való feltételezhetõ homi szerelmérõl a fõsulis évek során. Az összes pasi megennivaló a filmben, persze, mint az lenni szokott a jó pasiknál, nem nõkre gerjednek... :P :P És ebben a filmben a mi drágánk (R.P.) Salvador Dalit játsza. Hangosan röhögésekkel és "te jó ég!" felkiáltásokkal néztem végig az egészet! :D :D :D

A következõ képen a Noritól kapott kincseim láthatók (azaz, az édességnek már csak a doboza :P):

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#10917 2009-09-17 16:59

nori
Tag

Sziszi,
ne keríts ekkora feneket a dolognak,csak egy kis örömet akartam okozni,szerintem evvel nem vagyok egyedül..azért jólesik,hogy sikerült amit szerettem volna:):):):)
Milyen filmet rebesgettek amiben Salvador Dali is szerepel..??? Nagy rajongó vagyok,imádom a zsenialitását,volt egy meseszép könyvem tõle,anyutól kaptam pár éve karácsonyra de kölcsonadtam és soha nem került haza.remek kiadvány,ír róla is,gyönyörû képekkel,több festõrõl is ebbõl a srozatból,azt hiszem a Taschen adta ki.A címlapon az egyik leghíresebb festménye van,a Szent Antal megidézése,tudjátok amin az a repülõ ló van a lábai pedig olyanok mint az asztallábak..azt szerintem már mindenki látta valahol.
Minden érdekel róla:):):)

Nita,
maradt egy kis gombóc?:):):) Úgy kívánom az édeset,azon jár az agyam mit lehetne gyorsan összedobni abból ami itthon van,erre olvasom,hogy mit alkottál.. (nyálcsorgás) Igaz,jöhet a barackos is,meg a kakaós is,nem válogatok!!! Ezt mintha Roortól tanultam volna,hogy nincs válogatás,minden ízt élvezni kell:):)

Luci,
kitartás,holnap már péntek,talán sikerül a hétvégén kifújnod a gõzt..találj rá idõt,fõleg hogy elmenj a talira!

Olyan nyomott,szomrokás az idõ,mindenki erre hivatkozva olyan semmilyen hangulatú,én meg ennek ellenére próbálok minden mással foglalkozni,azt tanítják a bölcsek,hogy a jelenben teremtjük meg a jövõnket,hát akkor most semmi streaaz,rosszkedv,és a következõ pillanat se lesz rossz!
Osztom az észt?:) Boccs..

Különben hol vagytok,mi ez a pangás egész nap???

Nincs jelen

#10918 2009-09-17 18:13

Lucifer
Tag

Halihó!

Szóval hol is kezdjem?!:P
Kórtörténetem elejét már ismeritek.:PGond van a gyerekeknél a tanulással meg a  sulival.
Kezdem a Nikvel.:P:P
Amit tudtok , hogy kiderült diszlexiás.Nem kaptam szakvéleményt mert a vizsgálati eredmény elemzésénél kiderült , hoyg egy nagyon okos , eszes kislány és nem értik , hogy miért nem tanult meg irni meg olvasni.Tehát megyünk  most a pszichológushoz és annak eredménye után kapok véleményt illetve mondják meg , hogy vigyem -e õt is a szakértõi bizottsághoz vagy ne.A fejlesztõ pedagogusnak elmondtam tegnap , hoyg mi a helyzet mire majd leharapta a fejem , hogy ki mondott ilyet és mi alapján mert ez nem igaz.Õ mi lapján birál felül másokat??Neki kellett volna észrevennie.No mindegy.Én lépek tovább nem foglalkozom vele és ha minden papir a kezemben van akkor az orra alá dugom és tehet majd egy szivességet.:P:P:P:PBár megmondanám neki a  véleményemet , de inkább ezt még nem teszem.:P:PDE elfog ennek is jönni hamarosan az ideje.:P:P
Ma sirt itthon a Niki , hogy õ nem kapott a feladat megoldására pirosat mert elrontotta.elrontotta mert az volt a feadat , hogy szinezd ki azt a képet amelyikben ezt a betût hallod .3 ilyen feladat volt ebbõl kettõt jól csinált meg , de a 3.-nál 1-et elrontott mert keverte a betût.Az l helyett r.A házi szintén ugyan igy de ott is csak 1 hiba a p helyett b.De megvigasztalétam és azt mondtam ez nálam piros és nem kell sirni ezért megyünk ide-oda , hogy segitsenek neki.Megnyugodott és gyorsan énekelt nekem 6 új éneket amit most taultak.:P:P
Norbival voltunk a bizottságnál ahol megállapitották , hogy igazából nem is annyira a  norbival van a  hiba hanem az iskolával és azonnal mennünk kell.Ez volt kedden.Szerdán hivtak , hoyg menjek a gyerekért a suliba és menjünk át a másikba mert vár minket az igazgatónõ.El is mentünk , fe is vették bár arról volt szó , hoyg 1- vagy 2 hét próbaidõ és akkor mindenki meglátja , hoyg ott marad vagy nem .hát nekünk nincsen próbaidõ egybõl adták a sulinak a kikérõt.Tegnap még elintéztük azt is és kiirattam  a suliból.:P:PBár megmondom õszintén amikor kiirattam akkor szinte megkönnyebbülést láttam a tanárokon meg az irodában , hoyg " na , végra ettõl a gyerektõl is megszabadultunk ".Mi meg annak örülünk , hoyg ettõl a sulitól szabadultunk meg.:P:P:PMa már az új suliban kezdett és eddig még tetszik neki bár magyar órán a többiek tollbamondást irtak amit neki nem kellett volna , de kérte , hogy hagy irjon õ is.:P:P:PHát megirhatta.:P:P
Nagyon tetszik neki fõleg az elsõ 2 óra mert a diribácsi véletlenûl a 8. osztályba tette be.Utánna szól , hogy õ még csak 7.-es.:P:P:P
Az osztálytársai mondták neki milyen hule miért szólt.:P:P:P
Szóval a nehezén már túl vagyok és sikeresen zárult Norbi esete.Remélem minden rendbne lesz ebben a  suliban és nem kell elmennünk innen.Már csak ez az év van meg még egy.Ezt talán kibirjuk itt.:P:P:P
A segitséget is nagyon köszönöm amit kaptam.:P:P
Szóval a nehezén már túl vagyok egy gyereket nyugodtan letudtam.:P:P
De azért felmerûl bennem a  kérdés , hogy ki van kiért?!
Az iskola  a gyerekért vagy a  gyerek az iskoláért???:P:P
Remélem mihamarabb a Niki ügye is rendezõdik.:D

Nincs jelen

#10919 2009-09-17 19:44

sziszi32
Tag

Luci: döbbenet. Ez jut elõször eszembe mindarról, amit leírtál. Mivel én is tanítok, ezért hadd mondjam el, hogy ma mintha elsõ helyen lenne a tudományosan megtudományozott tanterv, amihez szintén tudományos magyarázat, pszichoszociális, pszichomotorikus (csak nekem idézi ez a pszicho- filmeket? :P), kognitív meg mifene jár, a gyerek (azaz: diák vagy végzõs, semmiképpen nem érzõ és gondolkodó lény) profilja, meg a többi dolog, míg az egészben elvész a lényeg: az emberi hozzáállás... :( Sajnos azonban, a tanárokra sem figyel oda senki, pedig õk is rengeteg problémával küzdenek, és olyan szomorú, mikor valaki már csak a fizetésért, és nem a tanítás öröméért jár be dolgozni... :(
Nori: mivel botor módon a címedet rajta hagytad a borítékon, ezért a Little ashes filmet el is küldöm neked. Feliratozott, de én épp így szeretem (mint bede robi, mikor elb... rontja a kaját :P). De a film nem Dali életérõl szól, hanem az életének egy momentumáról. Azért írom, hogy ne csalódj. :)

Nincs jelen

#10920 2009-09-17 22:16

Nita
Tag

Na ma csak olvasni maradt már itt erõm.....de az jólesett! :)
Megyek aludni holnap csúnyán zsúfolt napom lesz :/ Szombatra kipihenem azért magam :)

Nincs jelen

#10921 2009-09-17 22:33

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty.:D
Bocs sûrû napom volt,fodrász becserkészve,ismét nem csalódtam.:D
Nagy változás,de jólesett.:D

Nincs jelen

#10922 2009-09-18 07:02

judy1981
Tag

Nincs idõ olvasni, csak gyorsban:

Lábujjam nem tört, de azért kapott rendesen.
Ma még megcsináljuk az alkalmasságit, beviszek egy-két papírt a munkaügyibe, elmegyek a felaljazott farmeromért, ezt-azt még bepakolok, és irány Bp. :D:D:D Nem tudom, ott hogy jutok géphez.

Nincs jelen

#10923 2009-09-18 11:41

nori
Tag

Luci,
hát mit is írjon az ember..jó kérdést tettél fel,egy biztos.Ez az iskolarendszer egyáltalán nem ember-gyerek központú,itt csak a teljesítmény számít,de mik a gyereink, futólovak,hogy csak az számít,hogy mennyi idõ alatt teljesítete a távot??? Hülyeség.
Szegények,már teljesen stresszesen indulnak neki,pedig nem kéne..
A tankönyveket is olyan okosok írják akik életükben egy napot nem tanították,de lehet még gyereket se láttak,különben nem terhelnék le õket annyira.
Itt pl.a legrosszabb,hogy egy idõben követelik a kicsiktõl,hogy megtanuljonak írni magyarul,meg pluszban szerbül CIRILL betûkkel,igaz a szerb egy tanulható,relatív egyszerû nyelv de az elvárás hogy 3 hónap alatt írjon-olvasson két különbözõ abc-vel,szerintem sok.
Kitartás,ügyesek a srácok,megoldják..csak minnél  többet hangoztassátok a Nikinek hogy mellette vagytok,nehogy emiatt kissebbrendûségi komplexusa legyen mert abszolut nincs miért.

Judy,
nagyon fáj még a lábujjad? Egy Jager nem oldaná a dolgot?:):):)

Roor,
fotó nincs az új friszkóról?:)

Sziszi,
láttad a filmet? MIlyen???? A címet muszály voltam ráírni:)

Tegnap eljött anyu egyik kollegája aki mûszerész,gatyába rázott mindent,megcsinálta a mikrót,dvd-t és a rádiót is,a villanyszerelõ persze hallgat,de mondtam anyunak,hogy botrányt rendezek ha ki meri fizetni,mi álljuk az õ általa okozott kárt,amire magasról tojik és még majd jöna fizetségéért,örüljön ha nem billentem fenékbe..engem jobban zavart ez az idióta viselkedes mint maga az amit csinált,mert ok,barkivel megtörténhet...

Elég hideg van,esett egész éjjel,asszem vége a nyárnak de nem bánom,megszenvedtem büdösül,talán jobb lesz most.Kellenne fõzni de nincs kedvem,teázgatok,talán ráveszem magam késõbb:):):)
Jól bereggeliztem,ilyenkor nem hoz lázba a kaja.

Szép napot Nektek!

Nincs jelen

#10924 2009-09-18 13:32

sziszi32
Tag

Nori: a filmet láttam, nekem tetszett, mert tudtam, mire számíthatok. Amúgy a kritika lehúzta, mert nem tetszett nekik, hogy divatos filmsztárt (Robert Pattinson-t) részesítettek elõnyben "igazi" színészek helyett (többek közt, állítólag Johnny Depp és Banderas is pályázott a szerepre, mondjuk, miattuk is megnéztem volna! :P). Jövõ héten elküldöm neked a filmet, és még mást is. :D :D :D

Nincs jelen

#10925 2009-09-18 18:23

Melcsi_
Tag

Ma haza akartam menni Monorra összeszedni egy rakat plüsst Roornak de mivel még mindig bent rostokolok az irodában nem hiszem h ebbõl lesz vmi. :( Holnap meg tali elõtt már van progim, de ha nem is holnap, közeljövõben számíthatsz a plüss invázióra.

Nincs jelen

#10926 2009-09-18 18:33

nori
Tag

Sziszi kérlek ne csináld ezt,nem várok cserébe semmit,nem azért küldtem golyót!! :):):) igaz,evvel nem sértek meg senkit,mésfajta golyó már veszélyesebb lett volna:):)

Jelentem,hogy Uralkodónk,Királynõnk, Felségünk igenis megszépült..igaz nagyon komoly,de divatos,olyan nõcis frizurát kapott a fodrásztól kijõve:):):)

Nincs jelen

#10927 2009-09-18 19:14

roor
Tag

Halika!

Hát  (háttal nem kezdünk mondatot tehát mell :D:D:D:D:D ) csalódott vagyok.
Pedig már nagyon készültem a kicsikékre!!!!:P
Egyszer csak eljutnak hozzám.:D

Nóri,drágaság,köszönöm a dicséretet,de az elismerés a fodrászt illeti.:D
Minden alkalommal feladom neki a leckét (bár már ismer,tudja hogy nem vagyok könnyû eset,viszont annál hálásabb kliens :P ) most is soroltam a kritériumokat,bele-bele nyúltam,igazgattam,vaciláltam,de összehoztuk.:D
És nagyon teccik.:D:D:D:D:D
Hogy komoly-e a fazon,hát.....pont hogy inkább vadócosabb,rakoncátlanabbnak szántam,de végülis mindenki másnak látja,én ilyennek képzeltem és ilyennek érzem.:D:D:D:D
De még markolászom a már nem létezõ hosszát.:D:D:D:D:D:D

Jaj igen:szöszpötty.:D:D:D:D

Nincs jelen

#10928 2009-09-18 21:48

pasek
Tag

..estét!
No voltam ma a nyelvvizsla bizottság elõtt. Kissé vicces kínosra sikerült, ugyanis megkérdezték, hogy mit csinálok szabadidõmben erre mondtam, hogy szívesen foglalkozok a csirkékkel. Pesten ez máris kissebb mosolyt csalt az arcokra, de megkérdezték, hogy mégis mit csinálok ilyenkor velük. Erre hirtelen nem jutott más az eszembe, csak az hogy néha megölök belõlük egyet-egyet. Ekkor már láttam, hogy jól nem igazán tudok kijönni a beszélgetésbõl, mert bevittem magam a sûrû sötét erdõbe.
Próbáltak segíteni, hogy meg is szoktam é fõzni õket, mire megint bele lendültem, hogy naná! Szeretem megfõzni a saját csirkéimet, majd gyorsan hozzátettem, hogy a saját tojásaimat is..
Mire eljutott az agyamig, hogy mit is mondtam, már nagyon késõ volt, dõltek a röhögéstõl.
Persze mondták, hogy sejtik mire gondolok de az arcukon a mosoly fültõl fülig ért :D
Vége az lett, hogy a csoprtban aki ma vizsgázott én értem el a legtöbb pontot, ez 40-bõl 35-öt jelent, s ehhez jön még a labor is.
Holnap 8:40-tõl írásbeli Miskolcon az egyetemen, utána nyomás a talira!

Ja, reggelre megint lett egy döglött patkány, most 3 van egyszerre a ravatalon, a reszelt túrós nagyon bejött nekik, ma este pedig baracklekváros linzerkarika van az étlapon, de irígységem miatt csak egy sarló alakú félholdat kaptak belõle, ugyanis mielõtt betettem a patkányfogóba, belehraptam egyet..

Nincs jelen

#10929 2009-09-19 22:20

sziszi32
Tag

Pasek: gratulálok! Nagyon örülök, hogy hoztad a formád, ha másképp történt volna, akkor nem is te lennél! :D :D :D
Nori drága: késõ bánat...! :P :P :P
Minden talis: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, de jó nektek!
Mi tegnap Edda-koncerten voltunk, és háttt.... nem is tudom. Egy kicsit zavart, hogy bár többször is elhangzott, hogy már harminc lemezük van, mégis a nyolcvanas években megjelent számokkal tudták beizzítani a közönséget. :( A gitáros kicsit kínos volt a kóborjános-szerû megjelenéssel, szûk piros ezüst (!!!!!) csíkos póló nõcis mellizmokkal (vagy azok hiányával)... az egész tényleg 'az attila miatt volt nézhetõ, õ igazán kihozta a helyzetbõl, amit lehetett. Ezért tíz pont jár neki. De a buli nem volt megszervezve, ezért mindössze egy nyomi sátorka akart ellátni többezer embert némi "nyakolajjal", nekünk már csak barackpálesz jutott, ami éhgyomorra egész érdekes hatással volt ránk... merthogy az egész városban (nem írom ide a nevét, mert sziiiigyen, hogy ennyire nem szervezték meg, egy keletszlovákiai kisváros) este tíz után semmi nem volt nyitva, csak a méregdrága játékgép-klubok. Na most képzeljetek el kb. ötezer szomjas-éhes és csalódott embert! :( Mi is köztük voltunk... szomorúan hazaballagtunk. Még egy kiskocsma se volt nyitva! :( :( :( Ha nem 'az attila, akkor nagyon-nagyon rossz élmény maradt volna az egész este.
Remélem, jól buliztok! :D :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-09-19 22:21)

Nincs jelen

#10930 2009-09-20 11:30

Vicaa
Tag

Detti, Pasek innen üzenem, hogy maj délután telcsizek, mert azuram elvitte a telefonom. 

Pussz-pussz mindenkinek!

Nincs jelen

#10931 2009-09-20 13:46

Kittus
Tag

Sziasztok!
Szeretném itt is megköszönni a tegnap estét! Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm mindenkitõl a sok kedves, támogató szót! :)
Szép napot!
Kittus

Nincs jelen

#10932 2009-09-20 15:32

Nita
Tag

Kittus!
Mi is örülünk hogy eljöttél! Remélem máskor is látunk "titeket" :) Az úton minden rendbe volt arra?!
Remélem a szövettanod még hagy egy kis reményt neked, de ha mégse tegnap láthattad mi is jól elvagyunk ezzel a betegséggel! :)

Nincs jelen

#10933 2009-09-20 15:32

Lucifer
Tag

Kittus!
Mi is nagyon örültünk a veled való találkozásnak.Még1x le a  kalappal elõtted , hogy be merted vállalni ezt a talit.:P:P

Pasek!
Innen is gratula.:P

Nincs jelen

#10934 2009-09-20 16:16

pasek
Tag

LISA ÍRTA!

Vicaa: mmmmmmggggrrrrrr (ez most amolyan morgás :D )  Név!!!!

Szerkesztette: pasek (2009-09-20 16:16)

Nincs jelen

#10935 2009-09-20 16:19

Vicaa
Tag

Vica írja: ?????????? Milyen név??? Nem értem

Nincs jelen

#10936 2009-09-21 14:24

nori
Tag

Jó olvasni hogy mlyen kerekre sikeredett a tali,bár szerintem enki nem számított rosszabbra.. :):):)
De hogy még legziztatok is egy csöppet..az már tényleg csk hab a tortán:)

Sziszi,
a Patay mindig full gázzal nyomja,azt nem láttam soha hogy ne így tett volna,mindegy hogy hol és kinek és hány embernek énekel az bizony majd szétesik de nyomja..na van is mit,az nem playback-verzió párti,meg nincs is rá szüksége,tud énekelni ez kétségtelen.
Azok az emberek nekem mindig nagyon viccesek akik nem tudják kezelni a korukat és pl.55 éves nõ fenékig érõ szoknyát hord,akármilyen jól áll az már nem neki való,nem mondom,hogy hordjon csadort de akkor is..
A pasikban meg akik 65 évesen hordják azt az ócska bõrutánzat gatyákat,jaaaj :):)

Roor,
még egy szösszenet a friszkódról,nem az a komoly,hanem te vágtál olyan kis komoly képet,a frizurád nagyon dögös,modern,jó lehet variálni a röviddel..és kell is,egy kis változatosság..:):)

Rólam..tegnap kipurcantam,sütöttünk paprikát ipari mennyiségben,mert megy a mélyhûtõbe is meg pácoltam fûszerekkel,fokhagymával is kis üvegekbe is..megzöldültem mire megpucoltam õket-ez az én elsõrendû feladatom,magozni,lepucolni a héját..meg is sütött itt-ott,de szépek lettek,ha akartok teszek fel keépet?! :) (nem akarok dicsekedni,inkább kedvet csinálni)
Olyan isteni aztán finom grillhús mellé salátának vagy abba pácolni hozzá sajtot,esetleg ebben a lében húst pácolni és megsütni,egészen mást kapsz mint a klasszikus pácoknál,mert ez érlelõdik hetekig..
Soha nem vettem keész fûszerkeveréket,nem is bírom,de nem vagyok lusta magam összekutyulni pár fûszert,azokat a borzadályokat mert aranyárban mérik,na meg múltkor a barátnõm panaszkodott,hogy útolag nem is sózták a húst csak pácolták,de olyan sós lett,hogy alig lehetett megenni..
Hát most kinek a pap,kinek a papné... :):)

Ma készítettem gombás-mustáros lecsót anyunak,tegnapról maradt leves,nekem meg a maradék paprikásból lesz hortobágyi.. remélem ötletet adtam ha valaki tanácstalan mit is fõzzön:)

Pasek,
szerintem ha megunod a mostani melót nyugodtan keresd fel a Galla Miklóst,szerintem a Laárral szívesen bevennének a társulatba,mert ilyen "lökött" alak kevés van :):):):) (sajnos)

Üdv mindenkinek!

Nincs jelen

#10937 2009-09-21 17:26

roor
Tag

Halika!

Rakott krumpli álá párom (jó én is belekontárkodtam :D ) készül.:D:D:D:D:D
Tali:csúcsszupi,bár én béna mindig lemaradok valakirõl.:D (Ez esetbenn több potenciális alattvalóról).:D:D:D:D

Nincs jelen

#10938 2009-09-21 19:27

én
Tag

Drága fõ-fõ illetve legfõbb roor! Kirõl maradtál most le? Hisz mindenkivel taliztál? Vagy tévedek?

Nincs jelen

#10939 2009-09-21 19:44

roor
Tag

Halika!

Én:hát az úgy van,hogy Geo-ba épp csak beleharaptam,Kittust mondjuk körbenyaltam,Melcsikét már meg is csócsiztam,Lacit meg felfaltam.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#10940 2009-09-21 19:52

én
Tag

Hát ez az! Velem meg csak a kaja élményeidet osztod meg, hátha csorog a nyálam, mint Pavlov kutyájának!

Nincs jelen

#10941 2009-09-21 20:05

roor
Tag

Halika!

Én:jaj ne má,hidd el nem volt szándékos a kitolás.:D:D:D:D
Sodródtam az árral.:D:D:D:D

Nincs jelen

#10942 2009-09-21 20:06

pasek
Tag

Jövök nyálat csorgatni vagy csorgattatni én is.
Ha már nyelvvizsgán a tojásaimat emlegettem és ott így fogalmaztam, akkor ma aktusom volt a tökömmel..
Tavasszal vetettünk pár szem patiszon magot és majdnem eljátszotta nálunk az égig érõ paszúly meséjét. Még mindig van belõle egy rakattal, pedig már annyit megettünk és egy csomót el is ajándékoztunk.
Szóval nálunk a vacsora ma tökfõzi volt ránti párival :D
Gyerekkorom jutott eszembe róla, azóta nem igen, csak elvétve ettem rántott párizsit. Vacsora után kimentem a tyúkudvarba dexterkedni, ugyanis a patkányok rém pofátlanok lettek, már nappal is elõmerészkednek, grrrr!
Maradt két linzerkarika, kifejezetten nekik, ezekbõl egy felet levittem, és jóétvágyat kívántam nekik. Feljöttem Lisához, mondván hogy beélesítettem a szerkezetet, majd kimentünk még az erkélyre. Amint kiértünk, hallottuk, hogy csattan a patkányfogó :D:D:D
Még jó, hogy a fejámpa nem került le addigra a fejemrõl, így aztán izibe odaszaladtunk és még láttuk, amíg éppen leheli ki a lelkét. Gyors visszaszaladtam a samottozáshoz vásárolt mega saválló gumikesztyûért -no nem azért, mert análisan meg akartam vizsgálni a dögöt- és kioperáltam a végzetét jelentõ rugós fogazott vasdarabból. Mivel a linzer szinte sértetlen maradt, hát felkínáltuk újfent.
De holnap, ha minden jól megy, akkor kivonulok a lángszóróval és PB palackra szerelt égõfejjel támadok..

Nincs jelen

#10943 2009-09-21 20:24

Lisa
Tag

Szép Jó Estét  Mindenkinek!
Sztem az elõttem szólóhoz, nem kell fûznöm semmit.
A taliról én is szeretnék írni majd pár sort...majd...
Egyelõre csak annyit akartam mondnai, hogy nem ragadós ám ez a "tökfõzi volt ránti párival" csak (REMÉLEM) hülyéskedni akar, mert ha nem akkor....szóval kezdõdött az alcsi folcsival és nincsen megállás.
Nita lehet most már nem csak engem "cikizni" :D :D :D hanem a kedves táncpartneredet is :D :D :D

Nagyon jól éreztem magam a talin, Nita köszönjük a "hely találást", és igazad volt, most rajtunk volt a sor a pihire :D , és a leeresztésre. Részünkrõl nagyon sikerült.
Hétvégével kapcsolatban füstjelezz légy szíves, mert akkor úgy számítok! Vagy ha segítség kell .
Luci: HOGY VAGY???

Holnap megyek angolra, és tanulni is kell már (vagyis kellene)  Eredmény nuku :( , de én azért tök jól vagyok és ez a lényeg.

Sziasztok  (nem ússzátok meg a felsorolást a taliról)

Nincs jelen

#10944 2009-09-21 22:15

Nita
Tag

Most ennyi telik tõlem bocsi! :)
Lisa! Megyünk igen a Dudásba foglaltam szobát, de majd felhívlak, ha ráértek szombaton este nézhetnék valami vendéglátó egységet ahol nem árulnak alkoholt! :P

Nincs jelen

#10945 2009-09-22 16:41

nori
Tag

Mi ez a pangás??? :):)

Nincs jelen

#10946 2009-09-22 16:49

Nita
Tag

Huuu na hová lettetek?? :) :)

Nincs jelen

#10947 2009-09-22 18:20

roor
Tag

Halika!

Én épp dühöngök,de nem fogom kifejteni miért,nem való a fórumra.

Nincs jelen

#10948 2009-09-22 18:45

én
Tag

Én is bekukk és kikukk! Roor! Ne dühöngj, nem áll jól neked!

Nincs jelen

#10949 2009-09-22 20:48

Melcsi_
Tag

szürcs szürcs (tápit iszok)

:D

Iszonyúúúúú xar napom volt :D de már csak röhögök. reggel 9tõl este fél8ig robotoltam.....nem fejtem ki de most elgondolkodtam egy felmondáson mivel hétfõn megyek kórházba, de ezt a kollégáim project manager mindenki tudja, hisz szept elején sikerült idõpontot kérnem....erre ma megyek oda a papírommal h akkor hétfõn én szabin leszek és mondták h nem, be kell jönnöm zárás miatt (ugye hó vége, könyvelés zárás) blabla...mondom öcsi! kórházba kell mennem, vágod??? mire mondta h ok, szabira enged hétfõre de kórház után menjek be dolgozni....:D:D:D értitek???:D:D:D:D szabadságom alatt menjek be nekik dolgozni....de rohanok a kórházból robotolni. HIHETETLEN! Szerencsés az akinek norm. munkahelye van, a munkát szeretem, de a szervezettség meg h 3 ember munkáját csinálom. vicc...

na kimérgelõdtem magam, Roor helyett is kiadtam a bánatom.

Nincs jelen

#10950 2009-09-22 20:57

Kittus
Tag

Sziasztok!
Jelentem túl vagyok a kontrasztanyagos CT-n. Hááát, nem volt kellemes. Pénteken lesz eredmény.

Munkahelyekrõl én inkább nem nyilatkoznék, általában az ottani stressz miatt lázasodtam be, és még úgyis munka volt, egész héten... Szeretem a fõnököm pólót nem tudjátok hol árulnak?? Vennék 7-et, a hét minden napjára.
Melcsi csak nyugalom :)

Szép estét!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb