#1051 2009-09-18 23:36
- én
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Tali topik
Cyan! 10 óra 15-kor indul egy vonat Olaszliszka-Tolcsváról. Az 14.30-kor ér a Keletibe. Hosszú, de nem kell átszállni. És nem utolsó sorban a 26 éven alul fiataloknak minden hétvégén van 33% kedvezmény. Ilyen jegyet kell kérni. És így a jegyed egy útra 2410 Ft-ba kerül. Ez oda-vissza mégsem 8000 Ft!
Nincs jelen
#1052 2009-09-19 09:14
- cyan
- Tag
Köszi, Én, ezt a kedvezményt el is felejtettem, de most mindenki ellenére, kegyetlenül le kell írnom az igazságot.
Nincs jelen
#1053 2009-09-19 13:11
- Dorci
- Tag
Érezze jól magát mindenki a talin! Aztán holnap élmény beszámolot kérünk! Szép napot!
Nincs jelen
#1054 2009-09-19 13:20
- Nita
- Tag
Sziasztok! Eddig dolgoztam mostantól telefonon elértek ha valami kérdés van! Akinek kell segítség a hely megtalálásához jelzem: 15:45 és 16 között a Városkapúnál találkozunk páran!!!!
Nincs jelen
#1055 2009-09-19 15:29
- Melcsi_
- Tag
Kések :P
Nincs jelen
#1056 2009-09-19 21:36
- Melcsi_
- Tag
És késtem is :D:P Hát skacok, EGY ÉLMÉNY VOLT MEGINT!!!!! :cool: :cool: Nem mondom, elégg féltem egyedül gyalog fényes nappal napsütésben a Marina partnál átmenni a szigetre meg a szigeten, tele volt hajléktalanokkal, meg suhanc kölykökkel, de paprika spraymet a kezemben tudva odataláltam a helyhez. Még jó, hogy nem a bekötõhíd felõl jöttem, jó pár helyre betévedtem volna én is. :D
Jó volt látni Titeket, fõleg azokat akikkel még eddig nem sikerült talizni. Hát az a menyasszony a végefele az nagggggyyon komoly volt ^^ :rolleyes: :rolleyes: de majd a többiek elmesélik vmint Nitáéknak sikerült meg is örökíteni :D Szóval tényleg szupi volt, még több ilyet. :) Többiek még sztem javában ûzik a bulit. :D Mikor eljöttem akkor kezdtek a táncparkettre szállingózni. :D
puszi
Nincs jelen
#1057 2009-09-19 21:37
- Melcsi_
- Tag
U.I.
A hazaút még horror filmbe illõbb volt, lehet h ugyanabba az irányba kellett volna hazamennem mint ahonnan jöttem, de túléltem! :D:D:D:D
Nincs jelen
#1058 2009-09-19 21:43
- én
- Tag
Én viszont nem késtem, viszont hamar eljöttem. De nagyon jól éreztem magam. Nita, köszönöm a szervezést és az odaszállítást. Szupi kis helyet találtatok. Finom volt a Baileys! (Na most akkor el is árultam magam :D) Klassz volt a társaság, feldobódtam tõletek. Klasszak vagytok. Zsuzsaanyu jó kis meglepetés voltál Hókuszpók Apával. Nektek meg köszönöm az elszállítást a tett helyszínérõl! Várom a képeket, ha egyáltalán valamelyiken rajta vagyok. Ja és bátrak voltak az új forumozók, akik egyben elsõ talisok voltak! Remélem, hogy ti is jól éreztétek magatok. Várom a többi visszajelzést. Kedves Vidéken lakó és Pityesz fan club tagok! Jelentkezzetek, ha holnap haza értek! És vigyázzatok az úton!
Szerkesztette: én (2009-09-19 22:31)
Nincs jelen
#1059 2009-09-20 08:47
- pasek
- Tag
Hazaértünk..
Nincs jelen
#1060 2009-09-20 09:00
- én
- Tag
Pasek! Idáig tartott buli?
Nincs jelen
#1061 2009-09-20 09:41
- roor
- Tag
Halika!
Mondhatni szokásosan hoztuk a formánkat.:D:D:D:D
Akikhez tegnap még nem jutottam hozzá több idõre azok rettegjenek mert becserkészem õket is.:D
Mit mondjak na!Ez egy élmény volt,ott kell lenni és akkor mindenki tudja mirõl karattyolok!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1062 2009-09-20 09:55
- pasek
- Tag
Huh!
Azt hiszem tegnap én voltam az a társaságból, aki a legtöbbször látta a pohár alját, és nem alulról..
Mindenkitõl elnézést kérek, aki esetleg rossz szemmel nézte, hogy már össze-összeakad a nyelvem beszéd közben.
Háát az a menyasszony, tyííí!!
Öööö, Nita! Remélem nem sikerült az a fénykép amikor épp a menyasszonnyal táncolok!! :P
Bár nem voltam elég laza, a bézbólsapis srác is megmondta, hogy nagyon merev vagyok XD. De õ a végére kidõlt, s én ha "mereven" is, de kivártam a parketten a menyesketáncot is. Féltem is rendesen, hogy a végén benyújtják a számlát, ugyanis ingyen táncoltam a menyecskével :D
Kissé most zúg a fejem, lassan indulunk a vonathoz, lehet estefelé még ide nézek!
Luci! Köszönjük az éjjeli fuvart!!
Kellemes napot Nektek és jó ébredezést!!
Nincs jelen
#1063 2009-09-20 10:05
- Norby1
- Tag
Hali
Csak megerõsíteni tudom az elõttem szólok véleményét ismét egy fergeteges tali sikeredet :) Nagyon nagyon jól éreztem magam és örültem hogy ilyen sokan voltunk
Pasek minden tiszteletem a tiéd Én nem mertem volna felkérni azt a menyasszonyt egy táncra se Lehet csak azzal volt a gond hogy sokkal többet kellett volna innom sokkal sokkal többet :)
Nincs jelen
#1064 2009-09-20 10:16
- Kolibri
- Tag
Sziasztok
Örülök hogy jól éreztétek magatokat és superül sikerált a tali irigykedem de talán legközelebb én is tok csatlakozni hozzátok.
Nincs jelen
#1065 2009-09-20 10:20
- Geo73
- Tag
Sziasztok lányok, fiúk (Én, Gyula, Judy, Kittus, Laci, Linus, Lisa, Luci, Melcsi, Nita, Norbi, Pasek, Roor, Zotyesz, ha valakit kihagytam bocs :)) Igazán JÓ FIRMÁK vagytok!!!:):);)
Örülök, hogy megismertelek benneteket, egy élmény volt! Az már csak egy fura hab volt a tortán, hogy árukapcsolással egy lakodalomba csöppentünk egy Titanic méretû menyasszonnyal. És ez csak a jéghegy csúcsa volt, hogy egy rossz szóviccel éljek. Bocs.(Sajnos nekem sem sikerült megörökítenem Paseket a menyasszonytánc közben, de azért itt bújik a telefonomban egy kis videó a fantasztikus, utánozhatatlan koreográfiájáról. Ígérem nem teszem fel a youtube-ra. Egyelõre:) )
Szóval köszönöm, és persze remélem folyt. köv.
Nincs jelen
#1066 2009-09-20 11:28
- Vicaa
- Tag
Sárgul, sárgul, sárgul.... :P
Nita te csak ne halgass senkire, minden táncos, és óriásmenyasszonyos és egyéb izgalmas fotók sikerességében bízom és nagyon várom!!!!!!! :D:D:D:D:D
Nincs jelen
#1067 2009-09-20 15:24
- Nita
- Tag
Khm....itt vagyok én is hangom nincs a fejem zúg, de asszem megérte :)
Nagyon jó kis buli lett a végére és remélem mindenki jól érezte magát!
Geo és Kitus így elsõre lehet kicsit erõsek voltunk nektek, ennél kicsit szolidabban szoktunk találkozni :) Remélem máskor is eljöttök majd! Legközelebb nem lagziba megyünk! :)
Pasek szerintem ha ennél lazábban nyomod a táncot szétesel :P Mondták hogy te kiskorodban táncolni tanultál, de azt hogy higany mozgást is oktatnak eddig nem gondoltam volna :)
Én személy szerint nagyon jól éreztem magam remélem ti is!
A kompromittáló képek a birtokomban vannak sajnos a "Titanic"-Pasek pillanatot pont lekéstem, de lett pár vicces kép! :P Nem tudom még hogyan és hová, de felrakjuk!
Nincs jelen
#1068 2009-09-20 15:46
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szóval minden újnak nagyon örültam jó volt titeket megismerni!Kittus , Geo , Laci54!!:P:P
Remélem tényleg nagyon jól éreztétek magatokat és nem bántátok meg , hogy eljöttetek.
Bizom benne , hogy legközelebb is találkozunk.:P:P
Igéretemhez hiven betartom amit mondtam.Én nme éreztem magam jól és nem is volt olyan jó.:P:P:P:P:P
Mi is jól éreztük magunkat és jó volt veletek újra találkozni.:P
Nelly!Te lettél a meglepi vendég és nagyon örültam neked.:P:P
Bár már többen elmentetek és a mennnnnnnyasszonyt csak fehér ruhában láttátok , kár , hogy kihagytátok a menyecskeruhában látottakat.:P:PAz nem volt semmi.:P:PNo majd a képeken meglátjátok.
Pasek és Nita nagyon bátor volt mert táncolt vele bár szegény Nita majdnem a fogságában maradt mert senki nem akarta leváltani.Ami nem is csoda hiszen hiába volt eladó nem kellett senkinek.:P:P
Bár alkoholt nem ittam mégis táncoltam ami köszönhetõ Nellynek és Lisának.:P:P
A fuvart nagyon szivesen , sajnálom , hogy Nellyéket nem tudtuk kihozni a buszig.
Én szerény személyem szerint 11 - ig aludtam, de mire felkeltem a krumplipüré készen volt és az oldalas is sütésre várakozott már a tepsiben.:P:P
Mindenkinek jó pihenést és az utazóknak jó utat kivánok.Vigyázzatok magatokra.:P
Nincs jelen
#1069 2009-09-20 16:41
- Geo73
- Tag
Luci sajnálom, hogy a menyecskés verzióból kimaradtam. (Erõsen vizuális típus vagyok, el tudom képzelni :D) Egyben nem csodálom, hogy nem tudták eladni a menyasszonyt, talán részletre kellett volna.
Nita, nekem tetszett, hogy ilyen "erõsek" vagytok :);)
Ez a fajta hozzáállás pedig remélem ragadós lesz ;)
Nincs jelen
#1070 2009-09-20 17:32
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
Köszönöm,hogy ilyen jó társaságba kerültem.Nagyon jól éreztem magam,már most jelentkezek a következõre. A menyasszonynál már csak a ruhája volt szebb.Üdv mindenkinek
Nincs jelen
#1071 2009-09-20 17:34
- Zsuzsaanyu
- Tag
Gyerekek! (akinek nem felel meg ez a megszólítás, akkor: Hölgyeim, Uraim!)
Mi is örültünk, hogy sok emberkét megismertünk azokon kívül is, akivel egy minitalin már volt ismeretség!!!
Tényleg mindenki nagyon aranyos és kedves volt, annak ellenére, hogy mi nem is jelentkeztünk a talira......
Én, nagyon szívesen a fuvart, máskor is, ha rá tudsz szedni.... ami azt is jelenti, hogy elõfordulnánk még néha-néha a talikon, mert van még néhány emberke, akit azért szeretnék személyesen is megismerni.....
Látod, kihúztuk a lábunkat (megszûnt a szülõi felügyelet :D:D:D:D:D:D:D) és a fiatalság egybõl elengedte magát :D:D:D:D:D:D, amit természetesen nagyon jól tett :)
Akinek szüksége van rá, kellemes kijózanodást, a többieknek pedig szép napokat!!!
Szerkesztette: Zsuzsaanyu (2009-09-20 17:35)
Nincs jelen
#1072 2009-09-20 18:44
- Laci54
- Tag
Luci én is ugy láttam,hogy nem érzed jól magad és ez fõleg a Nagy Feró számnál csúcsosodott ki igazán
Nincs jelen
#1073 2009-09-20 20:00
- Norby1
- Tag
Sziasztok
Nelly vagyok és lusta átjelentkezni..most végeztem a melóval..szóval lehet sajnálni ám :)
Én is nagyon jól éreztem magam tegnap azon a kevéske idõn is amíg együtt voltunk :) Mentségemre legyen,amiért nem eresztettem el a hajam,hogy tudtam másnap meló sõt holnap is...de ott voltam :)
Luci semmi baj..jót tesz néha a mozgás és nem buszoztunk hanem taxiztunk egyet :) (baromi drága meg kell jegyeznem,hát nem keleti régió)
Nagyon nagyon örülök hogy elmentem és találkoztam veletek ismét...
Csak rövid volt....megint nem sokat tudtunk beszélgetni...pedig szerettem volna de valahogy nem úgy alakult de sebaj majd legközelebb :)
Most megyek mert kapom a megérdemelt vacsit (na vajon kitõl? :P )
Pusssz...
Ui:azért irigykedem kicsit...a kilógyûjtésben nem jeleskedem..mindenki olyan szépen kipendült :) :P
Nincs jelen
#1074 2009-09-20 20:39
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Hazaértünk, mármint haza haza.
Már sötét van, úgyhogy Pityesz benn van a helyén, elõtte jól megszilváztattuk. Lisa is nagyon örült neki, hogy hazaértünk, ha jól hallom most vacsorázik, nagyon félreérthetetlen kutyakonzerv-nyitási hangok jönnek a szobán kívülrõl.
Kissé azért másnap van a tegnaphoz képest, de ezen nagyon nincs mit csodálkozzak, pfff. Régebben ez nem okozott ekkora törést az életemben, de ma már a hajam is õszül rendesen, így szerintem hivatkozhatok arra, hogy kezdek kiöregedni :D
A gyomrom-belem lehet nem örült annyira a méze fütyi - sör - unikum kombónak, mint a tudatom, fõleg hogy még rájuk is eresztettem egy szerintem kóborkutyákból készített sültkolbászt is. Abban biztos vagyok, hogy a környéken egyetlen vámpír sem volt, ugyanis annyira fokhagymás volt. Ezért aztán gyötörtek a gázok rendesen, eleinte csak felül, aztán már mindenütt, ahol csak lehetett.
Akik korábban elindultatok, sajnálhatjátok, hogy nem láthattátok a végkifejletet, ugyanis valóban volt mit látni. Nitának és nekem pedig közvetlen közelség is jutott a menyasszonyból.. Ezúton szeretném az együttérzésemet kifejezni Nita felé, amiért a sokadik eladó a menyasszony kurjongatásra se kérte le senki tõle az ifjú arát. De mi ketten legalább kivettük a részünket a menyecsketáncból, bár rendesen féltem is, mikor utána elkezdett valaki körözni egy korsóval, hogy na akkor tessék fizetni is.
Kittus!
Le a kalappal elõtted, hogy eljöttél, eljöttetek és remélem találtatok valami hasznosat is bennünk. Nekem azért is tetszenek az ilyen összejövetelek, mert ilyenkor látom, hogy az ugyanolyan betegséggel küzdõk mint amilyen én is vagyok, teljesen ugyanolyan emberek mint mások.(Akik lehet hogy éppen lisztérzékenyek, allergiások, magas a vérnyomásuk vagy ki tudja még milyen nyavajákat lehetne ide sorolni)
Laci54!
Tegnap kicsit már sokat sokat beszéltem, mikor odaültem közétek, kissé szégyenlem is magam, amiért szinte csak a saját hangom hallottam, úgy látszik errõl nem sikerül leszoknom. Azt meg majd meglátjuk, hogy jövõre mennyi kedvem lesz kertészkednem, de idén még a cefrébõl nagyom várom mi sül ki. Vagy fõ, de fõ az, hogy legyen egy kis hazai :) S amit a következõ taliról mondtál, hogy ott a helyed, szerintem nagyon jól gondolod!
Zsuzsaanyu!
Azt szerintem a világért se érezd, hogy a fiatalság utána kezdett "kibontakozni" miután a szülõi felügyelet megszûnt :D Egyszerûen addigra hágott oly fokúra a hangulat, hogy a táncparkett is vonzani kezdett minket. Legalábbis a magam nevében beszélek. Nagyon örülök, hogy találkoztunk, ugyanis tudom, hogy vigyázó szemeid mindig a fórumra veted, úgyhogy tudom ha írok, Neked is írok. Mostmár tudom, hogy ki áll a neved mögött :)
Melcsi!
Örülünk, hogy szerencsésen hazaértél és nem kellett a paprika koktélhoz folyamodnod. Remélem nem érezted rosszul magad, se fizikailag, se a társaságunkban, és nem azért indultál el. Örülök, hogy találkoztunk!
Geo!
Arra a videóra azért kíváncsi lennék, ha a youtube-ot találod erre a legmegfelelõbb fórumnak hát legyen :D Örülök ha jól érezted magad! Azt kívánom Neked, hogy az állapotodban olyan változás álljon be, amivel Te a legelégedetteb vagy! Nagyon szorítok Neked!
Nita!
(bocsánat, hogy a Te neved nem emeltem ki, de Téged már ismertelek) szóval a Higany Frédi mozgás... Próbáltam néhol a legidétlenebb saját magam elõvenni, néha sikerült is, de elég laza mégsem tudtam lenni. Táncnak nem biztos hogy nevezném, amit mûveltem, inkább sámán-mozgás, varázsló mozdulazok, fordulásból ugrások, és mivel kicsit be vagyok rekedve, gondolom (tudom) énekeltem is. Még jó, hogy hangos volt a zene... :D
Egy szó mint száz, szerintem nagyon jó helyet találtatok, és ezer köszönet érte!
Lassan megyek, még egyszer köszi mindenkinek a tegnapi napot!
Jó éjt!
Szerkesztette: pasek (2009-09-20 20:40)
Nincs jelen
#1075 2009-09-20 20:45
- Nita
- Tag
Nelly eszembe jutottál ma és remélem nem bántad meg az esti mulatást napközben! :) Örültem, hogy eljöttél bár semmit se tudtunk beszélni. (Ez most inkább rajtam múlt :P )
Luci! Sajnálom, hogy nem voltál jól láttam rajtad néha nem is akartalak piszkálni a mulatással, bár azért örömmel láttam, hogy a végére megpörgetett a párod! Nagyon komolyan nyomtátok együtt! :) Azért tök jó volt, hogy mindenki táncolt kicsit!
Elküldtem a képeket Roburnak szóval lassan mindenki láthatja majd. :)
Zsuzsaanyu! Örülök hogy eljöttetek és remélem máskor is találkozunk majd veletek! Belõletek is mindig sugárzik valami pozitív energia amit Roor is örökölt! :)
Laci54! Jó volt téged is megismerni gyere máskor is mindenképp!!!
Nincs jelen
#1076 2009-09-20 21:03
- roor
- Tag
Halika!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1077 2009-09-20 21:54
- judy1981
- Tag
Hali!
Én is "haza"értem :D Terv szerint megvolt az aquaticum, és kb. most jutottam géphez. Majd holnap olvasok.
Pasek: amit a menyasszonytáncért ígértem, legközelebb megkapod. Én tartom a szavam... (Csak kikaptam volna Lisától, ha tegnap beváltom :P)
Nincs jelen
#1078 2009-09-20 23:50
- Melcsi_
- Tag
Dexter :P + Többiek
dont wörri, ájm vrájting in jór sztájl, áj hóp ju ándörsztend it. :cool: Na jó, megkomolyodom. Szóóóvalnyugi, én tényleg nagyon jól éreztem magam, ezt a többiek is igazolhatják :) Szerencsére pocim akkor békénhagyott de direkt nem is ettem ott ne legyen baj, a pia meg jól esett neki, egy kis fertõtlenítés hahaha :D
Viszont azon a szigeten míg végig sétáltam hazafele a paprika spraymel a kezemben jópár horror film az eszembe jutott, fõleg mikor kétes alakok jöttek 20 méterre mögöttem meg elõttem is :D Én akkor voltam 2x-ra azon a szigeten, van egy filingje, nekem bejött, mehetünk máskor is. :D
Szóval elég xar héten voltam túl fõleg a péntekem volt hosszú...így szombaton estefele már igen laposakat pislogtam (= álmi voltam) így legjobbnak láttam hazaindulni. :)
És végre talizhattam veletek élõben is hiszen a júliusi pályás dologra Ti nem tudtatok jönni én meg az augusztusi bükkszentkeresztes talira.
Na jóéjszakát, el kell tennem magam holnapra. Reggel kezdek egy kötelezõ céges könyvelési tréninggel, aztán meló....jaaaaa és a hétvégén elvileg a mellettünk lévõ két irodának a falát kiverték, így lett egy sokkkkkkal nagyobb irodánk, hát hiába, bõvül a projekt.....aztán késõ du munka után holland órám lesz.. egy szusszanásnyi idõm sem lesz. :(
jóéjjóéjt
Nincs jelen
#1079 2009-09-21 09:03
- Robur
- Admin (Crohn)
- Hely: Bp
- Regisztrálva: 2004-01-05
- Írások: 645
Kedves Nita,
máris feltettem a képeket, nem kell rá heteket várni ;)
http://crohn-colitis.hu/album/090919/
A jelszót Nita továbbítja a résztvevõknek.
Nincs jelen
#1080 2009-09-21 09:36
- mercy70
- Tag
Nita!A most nem talizók kukkolhatnak? :)
Nincs jelen
#1081 2009-09-21 12:37
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Itt is megköszönném a jó kis estét Veletek. A menyasszonyt és habkönnyû testét mi csak haza felé menet pillantottuk meg. Sajnálom, hogy a táncokat nem láttam. Azt a higanymozgást megnéztem volna. :D De majd hátha a youtube-ra felkerül. :)
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a példamutatást, a kedves szavakat, és MINDENT!! Szombat óta egyetlen könnyet sem hullattam... Tökéletes kis életem lesz nekem, és ha esetleg elkámpicsorodnék akkor tudom hova forduljak.
Várom a következõ talit! A képeket majd én is szeretném látni :).
Szép napot Mindenkinek!
Kittus
Nincs jelen
#1082 2009-09-21 12:51
- Kolibri
- Tag
én is kivi vagyok a képekre nagyon legalább lelkileg ott lennék
és a köv talira van már esetleg ötlet hejszin?idõpont?
Szerkesztette: Kolibri (2009-09-21 12:52)
Nincs jelen
#1083 2009-09-21 17:29
- roor
- Tag
Halika!
Tenyérdörzsölés hogy mikor fut be a jelszó.:D:D:D:D
Melcsi:elõbb-utóbb sikerül téged is jól elkapnom.:D
Kittus:téged is,de téged még meg is rágcsállak kicsit.:D:D:D:D:D (Bûzrudacska kukában?)
Geo:hát rólad aztán tökéletesen lemaradtam.Most!:D
pá
Nincs jelen
#1084 2009-09-21 18:39
- Kittus
- Tag
Szia!
Hát a bûzrudacska nincs még a kukában, csak lecsökkentve van. Rossz példát mutattatok :D Menni fog az, csak nincs annyi akaraterõm, hogy egyik napról a másikra búcsút intsek neki, pedig ez lenne a legcélravezetõbb.
Legközelebb mi is beszélgetünk! Mikoris lesz a legközelebb? :P
Szép estét Mindenkinek
Nincs jelen
#1085 2009-09-21 19:26
- judy1981
- Tag
én is akarok kukkolni!!!!
Nincs jelen
#1086 2009-09-21 19:31
- én
- Tag
roor! Persze, hogy lemaradtál az újoncok egy részérõl. Hisz rácuppantál Laci 54-re, így én is egyfolytában csak a hátad közepét kukkoltam.
Képeket én is, én is....
Nincs jelen
#1087 2009-09-21 19:41
- roor
- Tag
Halika!
Oh ezer bocsi és anyamaci,Laci nagyon lekötött,megboldogult gimis éveimet elevenítettük fel.:D:D:D:D:D
És mint tudjátok be nem áll a csõröm ha jó a társaság,hát most épp így volt.:D:D:D:D
Na ez vagyok én oszt kész.:D:D:D:D:D:D:D
Kittus nem szabadna ilyent mondanom,de mondom,ha jólesik akkor ne tedd le,lesz még alkalom amikor nagyobb lesz az akaraterõ,illetve szentebb lesz a cél.:D
És én különben is mindig ellentmondok dafkecsakazértis.:D:D:D:D
Ja isteni a rakottkumpi.:D
pá
Nincs jelen
#1088 2009-09-21 20:14
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy roor megpróbált másokhoz is eljutni de ilyenkor mindig kitaláltam valamit amivel maradásra birtam.Lehet,hogy egy kicsit önzõ vagyok?Megérte hisz nagyon jót beszélgettünk.Pasek kicsit se szégyeld magad hisz nincs miért legközelebb majd én beszélek sokat.Szép estét mindenkinek
Nincs jelen
#1089 2009-09-21 20:14
- Kolibri
- Tag
Na ma megvolt az elsõ hosszabb utam a lakástol remélem a legközelebbi a tali lesz veletek
Nincs jelen
#1090 2009-09-21 21:31
- Nita
- Tag
Küldtem a jelszókat remélem mindenki megkapja! :) Ha valaki nem talál levelet tõlem írjon és küldöm újra!
Nincs jelen
#1091 2009-09-21 21:40
- pasek
- Tag
Jáááj, Nita!!
:D:D:D:D
Ajjaj, télleg nagyon "laza" voltam..
Huh, nem is tudom jó e látni magam :p
Nincs jelen
#1092 2009-09-21 21:53
- Kolibri
- Tag
Köszönöm Nita, nagyon jó érzés látni hogy ilyen jol éreztétek magatokat:)és megtudtok feledkezni a gongyaitokrol
hát a menyasszony kb az én testsúlyom legalább 3x-osa:)) az a menyecske ruha sem épp uccsó:))))
Nincs jelen
#1093 2009-09-21 21:59
- roor
- Tag
Halika!
Azt a meredt egeret!!!!!!
Nem bánom hogy elhúztunk,valószínûleg nem is lett volna étvágyam jó pár hétig ha ezt személyesen életnagyságban tapasztalom meg (ezer bocsi a menyasszonytól de ez brutál totál fatál).:D:D:D:D
Sokkot kaptam ezért konzerválom is magam.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#1094 2009-09-21 23:11
- Vicaa
- Tag
húúúúúúú és hûûûûûûû micsoda laza képek, épp csak szét nem estetek :D:D:D
No igen, az a menyecske ruha, mintha anyósom otthonkáját vélném felfedezni benne (aztán nem beárulni neki :D )
Pasek ne izgulj, nagyon jó látni, hogy te is tudtál lazulni kicsit, no és végre Nitát is láthattam a parketten :)
Nincs jelen
#1095 2009-09-21 23:17
- Geo73
- Tag
Sziasztok,
Roor, ami késik nem múlik :) Vagy legalábbis rajtam nem. ;)
Nita, nekem is elküldenéd a jelszót? Fúrdalja az oldalam, milyen kékpek születtek :) ;)
Kösz szépen.
Nincs jelen
#1096 2009-09-22 07:20
- Melcsi_
- Tag
Niiiitaaa, ejnye-bejnye, engem elfeljtettél :( kérek szépen jelszót :)
Nincs jelen
#1097 2009-09-22 16:43
- judy1981
- Tag
No csak ideérek már én is :)
Szóval újakat jó volt megismerni, régiekkel jó volt újra találkozni.
Jelszót még nem kaptam, pedig Szakó is nagyon kíváncsi már a "Pasek menyasszonyára" :P Eddigi hozzászólásokból ítélve a helyzet csak romlott :D
A személyzet kezdeti hozzáállása is javult a végére. (Vagy csak a jäger-tõl tûnt úgy?) :D:D:D
Laci54 és Roor: ezer kösz a fuvart.
Nincs jelen
#1098 2009-09-22 16:46
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Elküldtem még annak aki kérte! Geo ezeket most ne a fotós szemével nézd! :P
Nincs jelen
#1099 2009-09-22 16:58
- judy1981
- Tag
No azt hiszem, ez a menyasszony örökre beégette magát a fórum emlékezetébe :D Tényleg brutális az a ruha... Remélem vacsoráig elfelejtem....
Nincs jelen
#1100 2009-09-22 19:18
- én
- Tag
Mibõl maradtam én ki, hogy olyan korán eljöttem a taliról! De nem fáj a szívem a menyasszonyért!
Nincs jelen