#10951 2009-09-22 21:29

én
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Kittus! Ha találsz ilyen pólot, akkor vehetnél nekem is néhányat. Én ma olyan hasfájással és hasmenéssel jöttem haza. Szóval ez hiányzik már csak nekem.

Nincs jelen

#10952 2009-09-22 22:33

CptBalu
Tag

hát... ez mindenhol off, de most volt a CC-n az a south park rész, amikor Cartman megtalálja a barna hangot, és 3 millió negyedikes 1szerre játssza el furulyán, és az egész világon mindenki becsinál :D
SP-vel valahogy úgy vagyok, hogy minden 2. résznél azt gondolom ennél nincs királyabb rész :D bocs, ezt meg kellett osztanom :)

Nincs jelen

#10953 2009-09-22 22:44

CptBalu
Tag

Kittus, ha ennyire szereted a fõnököd, akkor biztos megválasztanak ennek:

CptBalu, amit ide belinkeltél, azt töröltem. Amennyiben meg szeretnéd osztani a link elérhetõségét valakivel, azt légyszíves e-mail-ben tedd meg.
Köszönöm:
aiolosz

Nincs jelen

#10954 2009-09-22 22:52

sziszi32
Tag

sziasztok! vagyok (valahol) én is, csak nincs túl sok kedvem írni. :( Megint egy tali, és én nem lehettem veletek... egyre messzebb kerülök attól, akik, amik vagytok, amilyen barátok lettetek, és én nem lehettem közöttetek. Bocsi a rosszkedvért, majd biztos túlteszem magam az egészen.. :(

Nincs jelen

#10955 2009-09-23 07:28

Melcsi_
Tag

Sziszikém, oo, ne legyen emiatt rossz kedved. Többieket ismerve tuti hogy már a közeljövõben is lesz tali, nem tántorít majd el minket a közelgõ rosszidõ, tél. Szóval ne legyen rosszkedved. Legközelebb gyertek, hozdd mindenképpen Danibetyárt a kis kék szemeivel úgyis megzabálnám. Küldök egy vígasztaló puszit :*

Ma is hosszú napom lesz.......be kell fejeznem egy cégnek a könyvelésének ellenõrzését januártól!!! Lesz ma könyvelési tréningem délután meg egy holland órám. De várom má a péntekeeet, szabiiiii.

CptBalu :) unokatesóm, meg öcsém is nagy SP rajongók, hát, én 1 részt se tudtam végignézni. :D

Nincs jelen

#10956 2009-09-23 09:22

judy1981
Tag

Nincs kedvem dolgozni... Haza akarok menni aludni... Anyuuuuuuuuuuu :(:(:(

Tegnap kompletten elmentünk vacsizni, mert anyámék hazajöttek Tb-ról, és jött velük egy rokon, aki ma megy is vissza, így mindenképpen tegnap kellett megejteni. Baromi jókat ettünk, ittunk. Én spec indítottam egy agancsossal, folytattam egy kapros túróval töltött röfiszelettel, és zártam egy bacardikólával.... Szakó annyi eltéréssel, hogy Õ csak gyömbért ihatott, mert vezetett :P De meg bírta enni :) Kezd alakulni zabálás terén :P Lehet emiatt aggódnom kellene, mert veszélyt jelent a kajámra? Bár volt már néhány merész húzása.

Nincs jelen

#10957 2009-09-23 10:58

judy1981
Tag

És a helyzet csak romlik...
Most épp egy skizofrén pasit kellene kitessékelnem az irodából :O
Szerencsére jött egy másik ügyfél, akivel kicsit bíbelõdök, addig meg kint ül. Tiszta Jerry Fletcher :O
Aaaanyuuuuu :O:(

Nincs jelen

#10958 2009-09-23 11:10

Lisa
Tag

No Sziszi, ne légy már ilyen rossz kedvû!
Látod Danika kérésének én sem tudok ellenállni és amint tudunk megyünk! Van már dátumod is! Naaaa légyszike, ne légy rosszkedvû emiatt, hisz az Uralkodód is imád Téged!
szervezek majd Neked itt egy talit, és akkor nem lesz több indok, hogy lemond oké!? :D Ez közelebb is van Hozzád!
Nooo

Judy: Neked meg kitartást, aludjál ott akkor!!! :D Sikerült kirúgni az irodából?
Öürlök, hogy tutunk "bûnözni" vagyis annak, hogy tudtunk beszélni!!!
Linus: Neked külön! Nem is lehet 113!!! Esküszöm!

Luci: HOGY VAGY? ÉS HOL VAGY???? Tessék jelentkezni!

Az éjszaka termése egy három lábú patkány. Képzeljétek megfogta a csapda a lábát Õ meg lerágta és eliszkolt, azt hiszem ez nagyon durva...

Nincs jelen

#10959 2009-09-23 13:29

nori
Tag

Feláll a szõr a hátamon a patkányokat emlegetve,pfuj..uf..

Judy,túlélõ bogyót is feltalálták már? :):):) Akkor azonnal felírok Neked egy adagot! :)

Sziszi,
ne szomorkodj hanem jelentkezz már hiányzol naaaaagyon :):):)

Melcsi,
kitartás,csak valami szép dologra koncentrálj,egyél közben,engem az nyugtat,akármit ami jólesik és mûködik munka mellett,mert ha még ki is vagy éhezve feszültebb lehetsz!

A mikrónk végérvényesen kipurcant,ez már biztos,szóval meg se lehet javítani,vílágít de nem melegít..csütörtökön jön a mekk mester,anyám ide vagy oda, meg a jómodor de leültetm a jóembert és aláhúzzuk a számlát!
Holnap reggel vakhajnalban fogorvosnál kezdek,szerintem utána bedõlök az ágyba,úgyse szeretem mikor t..ny-nyálam egybe folyik az érzéstelenítõ miatt,míg elmúlik a hatása szundítok egyet.
Ma megjavították a tv-met,addig kisütöttem néhány palacsintát,volt pár fonnyadó szilva,1 alma abból fõztem gyümölcsöntet,remélem ez ízleni fog édesanyámnak mert a gombás lecsót megette de nem ugrált érte..õ marad a hagyományosnál..hát jó,hajrá,akkor majd nem újítunk :)

Szép napot Nektek!

Nincs jelen

#10960 2009-09-23 14:16

sziszi32
Tag

Melcsi, Lisa, Nori: köszi. Tényleg jobb egy kicsit, és igyekszem vigyorba szedni a gondolataimat:
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Lisa: imádlak és egyben undorodom! :P Imádlak, mert ilyen szépeket tudsz nekem irni és emlékeztetni!!! :D :D :D Az undor a patkánynak szól! :P
Melcsi: azért egy kicsit egészségtelen az a légkör, amiben dolgozol, biztosan nem tesz túl sok jót a belecskéidnek! Azért nem semmi aktív vagy, az biztos! :D
Judy: Tudod, mit adj az ilyen kedves ügyefeleknek? Virágot (mint Algernoon-nak) :P :P Szerintem tök're ki fognak akadni ettõl, begolyóznak, diliházba mennek, és akkor NEKED nyugtod lesz. Ennyi befektetést megér, nem? :P :P :P
Nori: este irok, és ne hari hogy ilyen "hûtlen" vagyok!!!!!  Tudod, hogy nagyon szeretek veled levelezni! Bár remélem, legközelebb nem pár mondatban kommentálod a pulitzer-dijat érdemlõ gondolataimat! :P :D :D
Mikrót sajnos nem tudok innen küldeni, de ha esetleg valami másban segíthetek... szólj! :)
Igaz is: Luci: remélem nyomós és folyós okod van arra, hogy nem vagy! Mi a helyzet a gyerkõcökkel, hogy haladsz a kislányoddal, hogyan birja Norbi a sulit, és Rolka, az örök kedvenc,mi újat mûvelt (ne mondd, hogy semmit, mert a magam kölkérõl tudom, hogy olyan nincs, hogy nincs új élmény! :P)
Felség: esetleg priviben volna kedved leirni, hogy mi bánt? Nagyon szeretnék segiteni, ha tudok. (ezt ma már másodszor irom, bocsi). :)
Észrevettétek, hogy Ágica, Kitti60 és még páran hogy eltûntek? Tudtok róluk valamit?

Nincs jelen

#10961 2009-09-23 14:36

judy1981
Tag

No az összeesküvés-elméletes bácsit kitettük. Nehezen, de sikerült. Már a 3.-4. "lefizették"/"megfélemlítették" kifejezéseknél gyanús volt, hogy ennek igen elgurult egy kereke, de ezen kívül totál normálisnak tûnt. Mondta, hogy több orvos is mondja neki: normális. Gondoltam rá, hogy megkérdezem tõle, hogy a hangok is ezt szokták-e mondani. :D:D:D A sztorit majd talán késõbb leírom. Tök jó.

Nincs jelen

#10962 2009-09-23 14:41

én
Tag

Sziszi! Ágicáról lehet tudni, hogy lakásfelújításban vannak mostmár permanens. Még a talira se tudott eljönni. Kitti60 meg gondolom csavarog. De hátha az õsz beálltával visszatér megint.
Amúgy engem is érdekel a patkányírtó. De nem pici állatkát irtanék vele. JUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ! Na elég volt. Legyen már este!

Nincs jelen

#10963 2009-09-23 16:04

nori
Tag

Tényleg milyen méreggel írtjátok a patkányokat Lisa? A szomszédot eláraszották a kóbor macskák kölykökkel együtt,meg akarták fogni hogy elajándékozzák de vadak nem lehet,de viszont szemtelenek ha egy pillanatra nyitva marad az ajtó,rögötn bemennek a lakásba.Adtak nekik valami granulátum formájú mérget kajával de semmi...mivel humánus kinyírni õket ilyen esetben mikor már kárt okoznak és nem lehet õket kontrollálni?

Nincs jelen

#10964 2009-09-23 16:06

nori
Tag

Sziszi,
csak egy nagy ölelés:):):) amiért ilyen megértõ vagy!!!!

Nincs jelen

#10965 2009-09-23 18:47

pasek
Tag

Nóri!
Patkányokat egyszerû rugós csapdával "irtjuk". Mérget nem lehet kiszórni, mert ott lakoznak a tyúkjaink Huba kakassal és a transznemû kappanunkkal, félünk tõle, hogy éjjel széthancúrozzák a mérget a patkányok, nappal meg felfalják a csõrösök, és akkor semmi toás többé, se pa-pak-pak-pak-pak-pa-páááááák, se kukurirí-ró :(
Annyi tojáskánk van már, hogy ma este vacsira tojásos nokedli lesz, friss tojáskából, naminyam!! :D

Jííí, most beszéltünk Vicával telefonon, és jajj de örülök :):):):)

Ma átállítottuk a mérõmûszert napközben orosz nõi hangúra. Ugyanis beszél, miközben mérünk vele. Agyhalál volt, annyit röhögtünk. Lisával beszéltem épp délelõtt telefonon, mikor "Natasa" megszólalt, s Lisa kérdezte, hogy ki mondja a háttérben, hogy "mennyi az öt deka"  :):):)
Ami egyébként eredetileg úgy hangzott, hogy "nye.......fikszirovná", ugyanis ha nem fix a pozíciója, nem lehet vele mérni, és akkor szól a drága.
Ja, és nagggyon élvezem, hogy sávváltáskor valahogy mindig beengednek, lehet azért, mert majd' 2 tonna az autó, tûzpiros és én vezetem??? :D

Nincs jelen

#10966 2009-09-23 18:59

Vicaa
Tag

No már nem bírok magammal, este még jövök de le kell írnom, mert muszály:
ANNA ELINDULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#10967 2009-09-23 19:52

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty.:D
Felém minden oké,szundi délután,most kicsit kapkodás hogy barátok elõtt rendbe legyek,Luci üzeni nincs nete de minden oké felé is!:D:D:D:D
Vicaa:gratula!:D

Nincs jelen

#10968 2009-09-23 20:43

Vicaa
Tag

No itten vagyok...

Gyermekem szépen kidõlt, nem aludt ma semmit és a délután is jól lefárasztotta õt.
Hihetetlen, hogy egyik félóráról a másikra mit produkált ez a csajszi. Kb, mintha azt adta volna elõ, hogy "na jóvan, megadom nektek a kegyet és örömöt hogy lássátok mit tudok, mert ént már rég tudom, csak jól titkoltam!
:D:D:D

Egy csapásra ment, kanyar, fel-le keresztül küszöbön földön heverõ akadályokon, megállva, újra nekiindulva egyetlen kapaszkodás nélkül! Csak ámultam-bámultam, kb. mint egy tátogó ponty, úgy nézhettem ki, akinek örömében ki-kicsordultak a könnyei. Aztán jött az örömtánc, amit már családostul jártunk alig várom, hogy holnap reggel legyen és újra lássam, hogy megy, annyira hihetetlen!!!!

Mindenkinek köszönöm a  sok biztatást, erõt, és mindent, még az odagondolást is!!!

Más! Jövõ hét szerdától bevonulok másfél hétre kórházba, derék, nyak-váll gatyába rázás ügyben, mert a fájdalmaim az elmólt napokban igen kezdtek tetõzni. Egyúttal nyugalomban készülhetek az október 10-ei vállalati gazdaságtan vizsgámra is.

Lucinak, mivel nem tud jönni üzenem, hogy millióegy puszi (bocsi, ha kissé leszboszisan hangzik :P ) , örülök, hogy a gyerkõcökkel való sok herce-hurca legalább pozitívan zárul, további fejleményeket várom! No és vigyázzon ám magára is a hölgyemény!

Roor, köszike!!! :)

Huh, Lisa, ez a három lábú patkány eset tényleg brutál, totál-fatál :D

Pasek minyõ tûzpiros autómonstrummal közlekedel? :) (bocsi, de nekem a traktor jutott eszembe elõször, mert Anna, rögtön ezt emlegeti, ha piros jármû kerül szóba :D nojó, tudom-tudom, hogy a traki az nehezebb :D )

Nincs jelen

#10969 2009-09-23 20:59

Melcsi_
Tag

Sziasztok!
Úgy látszik a tápszer evés bejön, nem vagyok éhes és képzeljétek ma volt elsõ nap h nem fájt a hasam!!!! Annyira jó érzés!
Hosszú napom volt.....iszonyat sok a meló, mérgelõdõ kollégák Dél-Afrikába, idióták Hollandiában, egyedül az olasz kollégáimat imádom, akik Milánóban vannak, profik, szervezettek és segítõkészek és udvariasak...
Ma volt szintúgy egy könyvelési tréningem, rövid volt és uncsi :D Utána egy holland órám. Este 7kor el is jöhettem az irodából.

Az ember azt hinné, hogy huuuu végre hazaértem, behupp ágyikóba, tápi, egy kis fórumozás, híradó aztán vmi dvd....

Erre látom h drága lakótársam a hétvégi pizzás dobozt berakta a szobámba a székemre....utalván hogy dobjam ki....Erre felment a pumpa nálam és fogtam a wc-ben a szemetest ami tömve van wc papír gurigákkal fogtam kukástul beb@sztam a szobájába h nesze vazz, majd örülsz ha hazajössz. Ááá, nem szeretek vele lakni, abszolut nem csinál semmit itthon....takarítás??? Ugyanmár, majd a Melcsi....

Alig várom a pénteket, ugyanis szabadsááááág, yess.

Dexter, ez a 3 lábú patkány igencsak morbid! Csak meg ne bosszulja :D

Nóri, visszavennék a tempomból....de nem lehet. Sajnos nem az a fajta vagyok akinek gazdag pasi jut és eltartattja magát :D Isten ments!!! Ahhoz viszont hogy feljebb juss a szamárlétrán ill. legyen jó kis havi kereseted bele kell dögleni. Majd ha nyerek a lottón indítok vmi saját vállalkozást 2 holland barátommal. :D
Remélem kemény leszel és be tudod hajtani a mikro meg tv stb javításának árát....nehogy már.
Fogdokiért nem irígyellek, bár talán az az 1 orvos akitõl nem félek, sõt sosem féltem. Talán anno a fogszabályzós stb korszak miatt hozzászoktam már...
Kipróbáltam az epres nutridrinket, fincsiii, bejövõs. :) Én is tejcukor érzékeny vok, egyelõre úgy néz ki tolerálom. :D

Sziszi, mizu a kis Danibetyárral?:) Ma nem húzta ki a mosógép vízcsövét vagy milyét?:D (elnézést, nem vagyok kompetens)

Roor de jó neked hogy van lehetõséged du is szundítani, javasoltam ezerszer a cégnél h az irodán belül legyen egy nagyobb kanapnk amit ebédidõben jól ki is használnék....persze alvásra gondoltam. :D

Vica gratuuu, akkor innentõl nem lesz megállj :D

Kitti60 gondolom sulizik, újra barátok és remélhetõleg hogy nem jelentkezik azt jelenti, hogy jól van, tünetmentes.

Judy könyvet kellene írni az idióta ügyfelekrõl, éppen talán ma kaptam mailben vicces aranyköpéseket ügyfelektõl. :D

puszi mindenkinek, jóéjt.

Nincs jelen

#10970 2009-09-23 22:10

Melcsi_
Tag

Na mit töltöttem le na mit MIT???? Hát persze hogy Dexter 4. évad elsõõõõ részt jiiihhhááááá :D

Nincs jelen

#10971 2009-09-23 23:44

sziszi32
Tag

Jó neked, Melcsi... :( Sajna, a viasat leállt a dexterrel, sõt, elkövették azt a szentségtörést is, hogy troj dokiékból nem új évadot adnak, hanem ismétlik a múltkorit, amit már egyszer ismételtek, és akkor is tök' kínos részek voltak benne! :( Igy már nem marad más, mint a paprikatévét és diszkoverit nézni, már ha van egyáltalán kedvem tévézni! :) :) Inkább olvasok, nem mondom, kinek kösz, úgyis tudod! :D :D
Vica: nem akarok nagy szavakkal ömlengeni és ujjongani, hiszen nagyobb öröm ez annál, mint amit szavakkal ki lehet fejezni! El tudom képzelni, mennyi minden jót érezhettél, amikor Annácska elindult. Biztos nem egy kõ, hanem egy kõlavina esett le a válladról, arról nem is beszélve, hogy a kicsi lány elõtt új dimenziók nyílnak meg! :P Nyugodtan kezdhetsz elpakolászni minden veszélyes és abszolút nem veszélyesnek látszó dolgot. Egyszerre elõtted is új dimenziók fognak megnyílni a találékonyság terén, s meglátod, mennyi mindent lehet "még feljebb" pakolni! :P :P Azt viszont sajnálom, hogy "szervizelni" kell a végtagjaidat! :) Remélem, hamar túl leszel az egészen. :)
Lisa-Pasek: ez egyre vérfagyasztóbb, remélem, a kulcstartódra nézve, erõt gyûjtesz a patkányinvázióhoz! :D :D :D Szerintem a járgány nem traktor (én is arra tippeltem, elõször :P), hanem valami spéci kocsi, én minimum egy alfa romeora taksálnám Pasek érdemeit! Hisz már régen sztrájkoltak "Mávék"! :D :D
Danika: a jó reggelt nála igy hangzik: thomas... ami annyit jelent, hogy ledobja magát a tévé elé, és minimum egy rész thomast végig kell vele nézni, szerencse, hogy csak öt-tíz perces részek, ezután bölcsen engedélyezi a tisztába rakást, de csak akkor, ha közben anya együtt énekli a felirattal a thomas cimzenéjét, amit jutúbon thomas intro-ként találtam meg! :D :D :D
Ma én is boldog vagyok, mert megint kéredzkedni kezdett nagyvécére, igaz, csak egyszer, de akkor komolyan gondolta! Mire odaértünk a porcelánhoz, persze az "akció" elkezdõdött, és egyfolytában mondogatta, hogy "juuuj", de nekem már ez is egy hatalmas lépés! :D :D :D

Nincs jelen

#10972 2009-09-24 09:57

én
Tag

Vica! Nagy öröm ért titeket. Gratulálok a sok-sok türelemhez, kitartáshoz. Nagyon jó érzés, hogy a gyerek rohangál. Csak bíztassátok, dícsérjétek õt! Hadd legyen sikerélménye! Aztán egyre többet és többet fog tudni, csinálni, beszélni. Hidd el, hogy minden baba, minden gyerek másként fejlõdik. Ki elõbb, ki késõbb. Aztán amikor úgy érzi, hogy eljön az idõ valamire, akkor aztán rohamosan. Én sose voltam elkenõdve, hogy a gyerekeim késõbb fordultak meg, késõbb álltak fel. Ki erõsebb, ki gyengébb, nem ez a fontos. Hanem a tény! És itt a másik Sziszi, ami neked szól: Majd akkor lesz szobatiszta, amikor úgy érzi, hogy ciki a pelusba termelni és késztetést érez a WC-hez, bilihez. Mindennek megvan a maga ideje. Nem kell egy gyereket sürgetni.
Melcsi! A Nutritól és Ensurtól nekem is görcseim és hasmenésem volt. Az Isosource, amit Nita is említett, az vált be nekem is.
Szép ás tünetmentes napot mindenkinek. Élvezzük a napsugarak jótékony hatását!

Szerkesztette: én (2009-09-24 09:58)

Nincs jelen

#10973 2009-09-24 13:26

Lisa
Tag

Sziasztok!
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de olyan jó ez a nyugalom a topicban!!! Van egy csomó hozzászólás, mesélés, regélés egymásnak magunk dolgáról!
Vicaa: nagyon jó hír, így legalább többet lehetett érteni Neked! A telefonba "picit" izgatott voltál :D :D :D de megértem.
Melcsi: remélem már jobban vagy?! Holnapra jó pihit Neked!
Sziszi: rákérdeztem a kulcstartóra, mire a válasz igen, nagyon sok erõt ad neki :D :D :D :D :D  tudod a patkányok :D
Lassan két hét telt el azóta, hogy írtam a dokinak, de nem válaszolt..lassan felhívom...jaj de nagyon lassan.
Roor: remélem már jobb a kedved! :D Nagyon, de nagyon tetszett a hajad, felettébb jól áll Neked! Lehet lassan már a hiányát is megszokod, nem volt még alkalmam Anyukádnak megköszönni, hogy megismerhettem, fantasztikusnak találtam!!! Azért majd megszállak Titeket priviben is ha lehet :D
Judy: nem is mondtad, hogy Szakó (Te is írtad a nevét itt , gondolom nem titok) egy hõs! Innen gratula neki!!!
Meló megy? Fáradt vagy? Gondolom nem bánod!
Luci: vettük, javulást a netnek :D
Én: megvallom, hogy saját hibámból nem tudtunk beszélni a talin, remélem majd lesz pótlás, így nem tudtalak kifaggatni a Budenoról??? Azért jól vagy? Bár tudom az eredményed Neked is jó lett. Szeded még?

Puszi: Lisa

Nincs jelen

#10974 2009-09-24 13:43

maszat
Tag

Vica! Nagy öröm lehetett nektek, hogy a kislány végre elindult. Gratula hozzá, most már csak nektek kell bírni szuflával!

Nincs jelen

#10975 2009-09-24 14:18

nori
Tag

Gratula minden apró és még nagyobb sikerhez a wc-val,menéssel..hajrá picurok:):)

Megvolt a fogdoki,most várom,hogy megfõjjön a krumplipüré mert már nagyon éhes vagyok,jövõ csütörtökön újra megyek,de rendes doki, alapos,szeretek hozzá járni..nagyon biztat,mindig érdeklõdik hogy vagyok,szóval ember:)

Lisa,
én is szívesen jövök,olvasok sokat..lehetne még többet :) Zavargasd meg a dokidat,fontos hogy mielõbb választ kapj a kérdéseidre.

Üdv mindenkinek :)

Nincs jelen

#10976 2009-09-24 15:28

Agica01
Tag

mmm,k,

Nincs jelen

#10977 2009-09-24 15:39

én
Tag

Most én jól látom Ágica hosszú beírását? Vagy csak a szemem rossz és ez tényleg egy beszámoló? Bocs, nem gúnynak szántam!

Nincs jelen

#10978 2009-09-24 16:02

én
Tag

De mindenkiét látom! Akkor most mi van?

Nincs jelen

#10979 2009-09-24 16:22

roor
Tag

Halika!

Tipegõ nagyon köszönöm és igen megszoktam már,és ami felettébb jó érzéssel tölt el hogy páromnak is veszettül teccik.:D:D:D:D:D
Bármikor bármennyi privi jöhet,úgyis nekem is kell írnom.:D
Kedvem az jó,hamar elszáll a méreg és a helyébe bosszúvágy és agytekervénykattogás lép.:D:D: :P:P:P:P
Ma diétás napom volt/lesz,tea keksz a melóhelyen,itthon fõtt krumpli vajjal,estére talán pirítós.:D
NEM,nincs semmi baj,de idõnként nem árt ha nagyon könnyû az étrendem.:D Heti egy napba nem halok bele,és legalább a pocim is üzemszerûen mûködik.:D
Azért holnap pótolok,bolognai spagetti álá párom.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#10980 2009-09-24 18:51

én
Tag

roor! Tényleg jó a séród! Nagyon jól áll. Kell egy kis változatosság mindenkinek. Én lehet, hogy legközelebb lilára festem a sajátomat :D:D:D. Na jó ez rossz vicc volt. Lisa! Én Pasekkal ugyan beszélgettem a talin, de az mégse te voltál. A legközelebbin, amin összefutunk, el nem foglak engedni, míg nem beszéltünk néhány mondatot. Tehát már most sorszámot húztam hozzád! Ne feledd!
Leon! Ne szórakozz velem. Egész hülyén éreztem magam, hogy nem azt látom, amit más!
Én ma melegszendvicsen voltam. Nagyon jól esett!
Szép estét!

Nincs jelen

#10981 2009-09-24 21:14

Nita
Tag

Kukk! Szeretem ezt a hangulatot ahogy Lisa is írta, nyugi van. Javítsatok ki ha tévedek, de mindig a találkozok után szokott ilyen vidám hangulat lenni! Az általam hozott "fiút" azóta még nem volt hangulatom felhívni köszönés nélkül távozott és sajnos senkivel ne igazán volt kedve beszélgetni se :/
Sziszi! Bár nem mai téma volt és remélem már jobb kedved is van azóta...nagyon jó lenne egyszer veled is összefutni. Van egy tervem a hétvégén Lisáékkal megosztom :)
Roor! Juj nem tudom ki húzta ki a gyufát nálad, de már lassan sajnálni fogom :) :)
Ma nagyon bekajáltam húst sütöttünk kint, meg csináltam padlizsán krémet fini lett....csak asszem ettõl ma nem alszom majd sokat.
Ágica! nnnn,l, :P
Melcsi én még egy részt se láttam ebbõl a sorozatból, de már kíváncsi lettem rá :) Sajnálom, hogy nem vagy jól de gyanítom, hogy nálad is a sok stressz az egyik legnagyobb gond.....sajnos ma nekem is sokat görcsölt a hasam. Iszonyat hajtás van nálunk is :/
Vicaa! Örülök a jó hírnek, akkor most aztán rád fér egy kis generál, lehet majd futni hamar a lánykád után :) Pihend ki magad és jó tanulást!
Lisa-Pasek! Szombaton megyünk akkor majd, ha ott leszünk jelentkezünk! Már nagyon várom, hogy megint azon a szép tájon bicajozzunk!

Nincs jelen

#10982 2009-09-24 21:15

Melcsi_
Tag

Hello bello!

Végre itthoooon yess..ma is fél8ig dolgoztam. Reggel még volt hasmars, aztán egésznap nem ettem, így szerencsére ez abba is maradt.
Mivel holnap úgysem megyek mozin kivül sehova, így ma benyomtam vacsira egy sonkás, ananászos majonézes sajtos melegszendvicset uUUUUH gyerekek, mennyei volt!!! Most itt nem álltam meg, így egy fél twixet is benyomtam, ígérem nem nyöszörgök itt nektek ha rosszul lennék. :D

Az igazi kínzás szombaton lesz, amikoris felmegyünk a kollégáimmal a Normafához teambuilding gyanánt és szallonát meg hagymát fogunk tûznél sütni, ooooooooo, imádom/imádtam, de azt hiszem azt majd ki kell hogy hagyjam. :(:(:( fene

Sziszi, gratu a kis betyárnak hogy már szól és megy ha nagydolga van :D   "akció elkezdõdött" hahaha :D:D:D:D sebaj, idõvel ;)

Én, köfff, tesztelek majd más tápikat is :D

Nóri, örülök h túl vagy a fogdokin, na mesélj, mizu a szerelõvel, perkál??

Ágica :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D bocsi, de vagy 10 percen át nevettem a hsz-eden, annyira vicces volt, gondolom ez egy technikai malõr volt, hogy megy a házfelújítás??

Nita pusszantom Odettet, tündéri!!! :*

Roor, ma vacsiztam helyetted is :D:D:D:D:D

Lisa, a 3 lábú patkány nem jelentkezett a 4. lábáért?:D Pityesszel mizu?:D Még nem írtam de tündéri az a kép veletek Bükkszentkereszten amikor az öledben van a kis szárnyas....ilyen szelíd amúgy??
Györgyináról tud vki vmit??? Nem válaszolt a szombati levelemre. :/

Luci, legyen már neted! :P:D

Cyan, el ne tünj, légyszi!!!! Írj hogy vagy.

Jóéjt, puszi

Nincs jelen

#10983 2009-09-24 21:25

sziszi32
Tag

Hello! :D :D
LEON, téged itt is látni?????? Nagyon örülök neked itt is (nem félreérteni, pletykás vénasszonyok, totál plátóian örülök Leonnak, nemcsak az érdemei miatt! :P ...hogy ezt most ki fogja érteni... :P)
Nita: várom a tervet! :D :D :D
Roor, Nori, Zsuzsaanyu: remélem, ma végre nem dõlök el mint a tekebábu, és VÉGRE írok! :D :D
Györgyirõl én is régen hallottam! :(
Melcsi: azért ez még egy nem bélbetegnek is durva, ez a szendvics valami oltári fincsesz lehetett!
Majd még jövök, zuram itt topog a gép mellett, hogy kell neki... :D

Nincs jelen

#10984 2009-09-24 21:50

Agica01
Tag

Hali!
Nos, most hogy így visszaolvasgattam én is jót nevettem a hozzászólásomon. leginkább azért, mert du. a fiam gépezett. Hiába, már 4,5 éves, egyedül bekapcsolja a gépet, és elindítja ami kell neki, már nem is szól. Láttam hogy csinál valamit, azt hittem játszik. ezek szerint belépett a fórumba (mivel könyvjelzõként ki van téve), és megosztotta veletek véleményét. :) :) Bocsi.
Én, ezek szerint jól láttad, tényleg ennyi volt a hozzászólás:)
Nita, válaszod tolmácsolom Bazsinak. :D
Melcsi :)
Amúgy mentségére legyen mondva, hogy amikor olvasom a fórumot, nézegeti az avatarokat, és a képekrõl már egész sok mindenkit ismer.  A jegesmaci az egyik kedvence :D

Amúgy házfelújítás halad, alakul minden. Október 7-én megyek MR-re, akkor derül ki hogy mi a helyzet a pocimban, lesz-e sztómazárás vagy sem.
Sajna van egyéb problémám, más területen, holnap megyek vissza és kiderül hogy mennyire komoly. Internet szerint nem, remélem csak a dokim ennyire elõvigyázatos, és csak miatta parázok 2 hete!! Idõhiányon kívül ezért sem jelentkeztem sokáig, nagyon lefoglalt az önsajnálat és a félelem.
Majd holnap beszámolok.

További jó éjt és szép (szebb) napokat mindenkinek!
pussz

Szerkesztette: Agica01 (2009-09-24 21:50)

Nincs jelen

#10985 2009-09-24 22:17

Vicaa
Tag

Ágica: :D:D:D jót nevettem a beírási magyarázaton! Egészség ügyben figyuzok, várom hogy mit mond a doki, remélem minden OK-s, és hamarosan jöhet a záró!

Sziszi, köszi a szavaidat, jólesett! Kaka ügyben pedig ez fantasztikus!!!!! Anna már jóideje jelezte, ha jön a kaka és beindult a bili téma, de az utóbbi két hétben esze ágában se lett szólni, sõt, ha meglátom, hogy erõlködni kezd kikéri magának (hiperfrekvenciás sikitással neeeeem kiáltás), ha hozom a bilit. De nem izgatom magam, hiszen még két évesek sincsenek. Én beszélgettem a fejlesztõben a pedagógussal a biliztetési-Wc-ztetési dologról, azt mondta, hogy ennyi idõsen még abszolut semmivel sem vagyunk lemaradva és ahogy érik az idegrendszerük azzal is párhuzamos a jelzési készségük, figyelembe véve tehát a ti helyzeteteket, ez nagyon is szuper eredmény, ne is halgass a múltkori dokira!

Maszat, Én, Nori, Nita, Melcsi köszönöm, köszönöm!

Holnap szüretbe megyünk, szombaton pedig a tesóm esküvõjére. (No semmi felhajtás, éppencsak részt veszek rajta, nem is lesz se ruha, se vacsi, csak papír kell nekik, mert ki akarnak menni Ausztráliába, és a papírjaik intézéséhez kell. Egyébként se felhõtlen a kapcsolatunk, páran már tudjátok.)

Jó éjt mindenkinek!!!

Nincs jelen

#10986 2009-09-24 22:38

Agica01
Tag

Na, most hogy visszaolvastam kicsit:
Vica, gratula Annához, tudtuk, hogy fog ez menni! Most majd futhatsz utána, nem lesz megállás!
Sziszi, Danikához is gratulálok, nagyon ügyes!! És ne aggódj, nem vagytok elkésve egyáltalán!!! Felettem Vica igazán jól megmagyarázta hogy miért!És amelyik doki mást mond, az hüye!!!!

Nincs jelen

#10987 2009-09-25 10:56

nori
Tag

Ágica,
jó téged újra olvasni..:)

Vica,
legalább egy jó vacsi lesz a lagzin,esküvõn inkább?:) Mindjárt a hasamra gondolok..bírod még a futást a lánykád után?

Sziszi,
ment már a válasz,nem papaszkodhatsz:):):):)

Nita,
jó bicajozást!A levegõ ilyenkor profi,jobban szeretem a mostani idõt mint a nyarat..

Melcsi,
a szerel tegnap volt,anyám megtiltotta hogy szóljak,még jön holnap és akkor fognak elszámolni.Annyit vitáztunk már ezen,hogy letojom,ha nem fizet,nem fizet, ha anyám ilyen nagyon "megértõ" hát gürizzen õ más hülyesége miatt.Különben nem értem mit kell óvni a lelki világát,nehogy megharagudjon,jaj mit gondol mikor nem mi hibáztunk hanem õ,de mindegy..én ilyen vagyok,szeretem konkrétan megmondani amit gondolok,anyu nem..õ inkább tûr.Akkor tegye azt,ha jólesik.

Ma vakhajnalban fölkeltem,de már kezdek kipurcanni,szerintem lesz egy kis délutáni szundi:) Annyi mindent akartam írni de most semmi nem jut eszembe,totl bekattantam:) boccs!

Nincs jelen

#10988 2009-09-25 11:55

Lucifer
Tag

Halihó!
Na vagyok!Van netem csak agép nem engedi sokszor , hogy felmenjünk rá.Eléggé virusos lehet már a gép telepiteni kellenne.:):):(:(:(

Vicaa!
Nagyon nagyon gratulálok Annácskához!:P Mondtam én , hoyg elõbb vagy utobb elindul.Most jött el az õ ideje.:P:P
Nagy puszi neki.:P:P

Sziszi!
Valóban van Roli sztori hiszen nem is õ lenne ha nem csinálna valamit.:P:P
Valamelyik nap reggel arra ébredtem , hoyg valamivel nagyon zörög az ágyban , felkelek és látom , hogy a kéás ott van mellette.Tegnap reggel sóval szórta tele az egész ágyunkat amig mi aludtunk.:P:P
Mi is lehet  a terve??Elõbb besózom anyáékat majd utánna eszem meg õket??!!:P:P:P:P
Reggelente kipakolja a hûtõt.Ketchup, mustár , majonéz az asztalon.Mirelittek a  földön.MAjonéz a mustárral vegyitve a  tányérban.Tegnap mirelittek a helyükön  a többi viszont az asztalon csak azzal  a külömbséggel , hogy csak a mustárt nyomta ki , de azt is a fánkra.Új fánk jött létre nem lekváros hanem mustáros.:P:P

Norbi az új suliban ,majd meglátjuk milyen lesz mennyire válik be neki.Bár kapott egy lehetõséget ha levizsgázik okt.-végén a  7.-es anyagból(atanárok megmondják mibõl) akkor mehet 8.osztályba novembertõl.Ez már csak rajta múlik.Nikivel megyünk a nevtanba jövõhéten majd elválik mit mondanak.:P

Lisa!
Vagyok no!!:P:PRemélem tanulsz , de azért ne merülj el annyira a könyvekben.:P:P
3 lábú letta  patkány??Hát nem semmi.Nekünk volt egyszer egy 2 és fél lábú hörcsögünk.:P:PNe tessenek nevetni ezt most komolyan mondom.Vettünk egy hörit , de már csak egy maradt a kereskedõnél igy megsajnáltam és elhiztuk azt is.Pár nap elteltével vettük észre , hogy az egyik elsõ lába megvan a  mellette levõ meg csak egy csonk,a hátsó egyik oké  a másik teljesen hiányzik.A Gyula erer azt mondta , hoyg még jó , hogy nem kutyát vettünk mert akkor ciki lett volna ha nem vesszük észre , hogy miért dõl el.:P:P

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok.

Szerkesztette: Lucifer (2009-09-25 11:59)

Nincs jelen

#10989 2009-09-25 18:46

Kittus
Tag

Sziasztok!

Igazából ezt most nem is tudom hova írjam... de esetleg hátha jó lesz ide...
Meglett a CT eredménye: "A látott kép Crohn betegség enyhe fokának megfelelhet." Akkor ez most mit is jelent??

Már csak párat kell aludni és végre kedden megyek a doki bácsihoz, hogy néhány pontosabb dolgot mondjon, és énse legyek bódult állapotban!

Drukkoljatok!

Remélem mindenki rendben van. Fura, hogy egyelõre nem igazán tudok hozzászólni a tárdalgáshoz, néha írnék egy-két frappáns dolgot, de én még új vagyok. De sebaj, majd még néhány találkozó, és belerázódok ebbe a dologba is.

Szép estét mindenkinek!
Kittus

Nincs jelen

#10990 2009-09-25 18:51

pasek
Tag

Sziasztok!
Megszületett az elsõ!!!
Munkadarabunk.
Lisa apukájával közösen építettünk egy mini kohót, PB gázzal fûtjük és a mai csodálatos délutánon elkészült az elsõ házilag itthon öntött formánk!!!
Méghozzá Lisának öntöttünk egy szivecskét alumíniumból, ha letisztázzuk, lesz neki egy szív alakú levélnehezéke.
Nagyon nagy élmény számomra, évek óta dédelgetett álmom vált valóra, fémet öntök!!
Reszkessetek vevõk, innentõl határ a csillagos ég, elárasztom a búcsúkat mindenféle pasek fantáziája szülte izékkel!
persze a tehetségem meg a nagy arcom majd jól meg kell ám fizetni :P

Nincs jelen

#10991 2009-09-25 18:56

Szuszidi
Tag

Kedves Pasek!
Még meg is fogod unni a dolgot. Elsõ nagy feladatod egy pár gyertya tartó György korabeli stílusban! :D ;)

Nincs jelen

#10992 2009-09-25 18:59

Nita
Tag

Luci! Na jó hogy van netted már hiányoztak a sztorik tõled! :)

Nincs jelen

#10993 2009-09-25 19:08

Geo73
Tag

Pasek, GRATULA!! :) :) ;) Igazán szép teljesítmény. Amúgy ha igazán beindul a nagyüzemi öntés, akkor akár még a MÁV-nak is lehetnél beszállítója. Persze oda majd kevesebb gyertyatartó, vagy szív alakú levélnehezék kell majd :D ;)

Nincs jelen

#10994 2009-09-25 19:12

én
Tag

A MÁV-nak majd a vasúti síneket önti Pasek!
Kittus! Szólj csak nyugodtan hozzá, ami eszedbe jut. Bele fogsz jönni! Ja és azt jelenti, ami le van írva: Enyhén vagy crohn-beteg!

Nincs jelen

#10995 2009-09-25 19:22

Lucifer
Tag

Halihó!

Pasek!
Akkor nekem is jöhet valami majd , én is bájosan tudok mosolyogni!:P:P:P:P
Azt el is felejtettem mondani , hoyg a mennyasszony jól birta a  szagot , de kocsin kivûl hagyhattad volna  a másikat.:P:P:P:P:P:P

Nita!
Hát a sztorik mindig jönnek 3 gyereknél nem nehéz!:Pakkor lenne gáz ha nem csinálnának semmi sztorit.Olyan uncsi lenne  a napom!:P:P

Kittus!
Van sztorid , mesélni valód??Ide vele izibe.Ne csak a  miénket olvassuk hanem a  tiédet is.:P:PEhhez nem kell másik tali csak ülj le , ird le és küld el nekünk.:P:PÉn várom a  te beszámolódat is.
Különben ide mindent irhatsz a  dokival töltött élményeidet is.Az nagyon jó amit mondott mert akkor te még csak nagyon az elején jársz a betegségnek és jobban helyrelehet hozni még most mint ha késõbb derúl ki és nagyobb a gáz.De akkor milyen mûtétrõl beszélt???

A Gyula hétvégén nem dolgozik igy ha jó lesz az idõ szertenék valahová elmenni a gyerekekkel.Per oill ebbe bele is egyezett kiváûncsi leszek mi lesz belõle.MAjd beszámolok róla , hogy voltunk -e-é valahol.:P:P:P

Volt ma is leszboszi talink ami megint nagyon jó volt csak sajna kicsiot rövidre sikeredett.:(:(:(
Reggel 7.49-kor csörgött a telom , hoyg tudok - e menni melózni?!Persze mentem reggel bár hirtelen azt se tudtam fiú vagyok-e vagy lány mert a telcsi keltett.:P:P:PDélután is mentem igy csak késõbb tudtunk talizni , de azért taliztunk és jó volt.:P:P:P:P

Szerkesztette: Lucifer (2009-09-25 19:24)

Nincs jelen

#10996 2009-09-25 19:47

pasek
Tag

Miért Luci, mikor bealudtam fingottam? :D:D:D:D

Nincs jelen

#10997 2009-09-25 19:48

Geo73
Tag

Kittus,
ez jó hír!!! Lucinak igaza van, tök jó, hogy idõben felfedezték!!
A fórumot pedig használd olvasásra, írásra, mert a te élményeidre, tapasztalataidra is nagy szükség van!
Én is újonc vagyok, és örülök, hogy fórumfelhasználó lehetek.

Nincs jelen

#10998 2009-09-25 19:53

roor
Tag

Halika!

Villám leszek.:D
Szöszpötty.:D
Luci isteni volt veled.:P
Pótoljuk a maradékot.:D

Ami ma itthon várt:
gombás bolognai álá párom
<kép>

meggyes kevert tészta álá párom
<kép>

Holnap bõvebben leszek délután felé.:D

Nincs jelen

#10999 2009-09-25 20:44

Lucifer
Tag

Halihó!

Pasek!
Hát úgy is mondhatjuk!:P:P:P:P

Geo!
Azért te is irjál ám!!:P:P

Roor!
Nagyon jól néznek ki , nyami-nyami.:P:P
És bizti nagyon finom is.
Bár a bendõdet már felkészitetted , hogy ma ilyet nem eszel.:P:P:P

Nincs jelen

#11000 2009-09-25 20:53

Geo73
Tag

Ígérem írni fogok. Már vághatom a centit a mûtétig. Jövõhéten megpróbálom becserkészni Lestár doktort a részletek miatt, mert az azt követõ héten operál.

Roor, ezek nagyon profin néznek ki. Utólag is egészségetekre váljon! :) :) ;)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb