#11051 2009-10-01 18:36

Vicaa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halihó Mindenki!

Jelentem tegnap bevonultam Parádfürdõre a Kórházba, élvezem mától a sok luxust, kényeztetést :D

Tegnap megvizsgált a doktornõ (tudod Nori, a Tündérdokinéni)  és elmondta, amit magamban sejtettem, hogy borzalmas az állapotom, csoda, hogy még bírtam menni, rengeteget rosszabbodott a gerincferdülésem, a derekam pedig épp azon a határon van ami egy újabb összecsuklás elõtti állapot. :(:(
Sajnos a tartásom is igen rossz, ez mondjuk a szüret óta van így. Nade majd most!!!
Csak a dokinéni nem akar elengedni a jövõ hét végén, azt mondta, hogy minimum két hét. Na majd meglátjuk, sajnos Annát nem nagyon tudom kire bízni.

Kapok vízi és száraz tornát, sok fizikoterápiát, meg egy olyan fürdõt aminek nagyon hangzatos neve van: caracalla, ez olyan mint egy masszázsfürdõ, ma voltam elõször egyszerûen mennyei! :)

Szóval megkezdtem a regenerálódást ezerrel, nameg tanulgatok is, mert ugye a vizsga az a nyakamon van.
Szobatársak terén nem igazán vagyok elkényeztetve, mert négyágyas szobában van egy piréz és egy mongol szobatársam.

Nori, örülök, hogy jobban van anyukád, mielõbbi gyógyulást neki :)

Optimus, hát téged is látni még errefelé???? :D:D:D Mizujs veled? Ha olvastál, akkor írj magadról is néhány sort!

Mindenki! Nem írok külön-külön, pusszantás-cuppantás mindenkinek, kuksizok ám, hétvégén kapok majd egy kis kimenõt is (24 órára).

Nincs jelen

#11052 2009-10-01 19:41

pasek
Tag

Vica!
Pirézek kontra mongolok?
Nem rossz párosítás!!
Gyógyulgass szépen, mi nagyon sokat gondolunk Rád, remélem ez kicsit segít!
Milliószor puszilunk, és élvezd a capellát, vagy mit is??? :)

Nincs jelen

#11053 2009-10-01 19:51

Melcsi_
Tag

Sziszi köszi a kv-t :D Tényleg nagy a pangás... :D

Vicaa, jól hangzanak ezek a fürdõk, jó pihenést, regenerálódást.

Én ma nem mentem dolgozni, reggel volt egy kis láz, meg fura közérzet így otthon maradtam sztrájkolni. :D
Végigolvastam vagy 3 topikot elejétõl végéig, kész vok mint a házifeladat. :D

Nincs jelen

#11054 2009-10-01 19:52

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
Jó rég nem jelentkeztem, de most én kérek felmentést, hogy pasek néha -néha ír rólam is.
Köszönöm szépen meg vagyok, sõt jól is vagyok. A magam részérõl teljesen ki vagyok békülve az idõvel, én is úgy vagyok Nóri, hogy nem szeretem a meleget. Nos nincsen fóbiám, vagy nem utálom, mert jó dolog, csak szimplán mindig aktív voltam a melegek, vagyis inkább a nyarak alatt, és ez a mai napig rám nyomja a bélyegét.
De most jó idõ van, kinn lassan fagyosodik a légkör, itt benn meg jó kazán meleg, 25 fokkal :D nagyon imádom!
Már várom, hogy kinn essen a hó én meg a jó forró kakaómat szörcsöljem a meleg szobából...(Nita remélem nem sértõdtél meg eme kijelentésem miatt :D :D :D , Neked kinntre is meleget kívánok :D)
Luci , Neked külön jelenthetem, hogy tanulok mint egy hülye, és mégcsak a kidolgozások fázisában tartok, szóval ez még nem is az agyament tempó.
Itthon minden ok.
Olvasni mindig olvaslak Titeket, és hát meg is vannak a biztos emberek de Luci, rakdd már rendbe a netet, mert ez így nem állapot, hogy nem írsz :D
Ágica: megkaptam az e-mailt (válaszolok majd), meg a cuccost is NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
Roor: kis Fecsegõ! Megy ám a válasz, és örülök, hogy jól vagy!Fiúkról, nem is beszélve Zotyesz, és Norby, merre vagytok? Semmi hír? Nelly????
Sziszi: olvastam, hogy kitoltak Veled :( szégyeljék magukat, milyen banda..sz.m.t banda..igen! Nálunk semmit nem változott a program!

Vicaa: Sajnálom, hogy nem tudtunk beszélni mielõtt bevonultál, de akkor majd én hívlak!

Mindnekinek sok puszi, megyek, mert pasek készített nekem amolyan csodafini minden jóval (pizzakrém, sonka, kolbász, mozzarella) töltött buktát, ami egy percen belül megén.
Igen pontosan egy percen belül :D :D :D úgy, hogy megyek!!!

Nincs jelen

#11055 2009-10-01 20:07

Norby1
Tag

Hali

Gyors helyzet jelentés. Minden rendben nálunk A hétvégén voltunk Poroszlón Nelly megmutatta a farmot :) és csónakáztunk a Tisza tavon. Gyönyörû hely nagyon élveztem Jó volt kicsit kimozdulni a városból. Az elsõ éjszaka nem is tudtam aludni mert nagyon furcsa volt hogy túl nagy a csend  az ablak alatt nem mászkáltak és autók se közlekedtek.Pár képet felrakok a képtárba

Üdv mindenkinek

Nincs jelen

#11056 2009-10-01 21:21

zotyesz
Tag

Lisa szia megvagyok Pasekot üdvözlöm

Nincs jelen

#11057 2009-10-01 21:29

Lisa
Tag

FIÚK!
Köszönjük a jelentést!
Pusz NEKTEK! (ja és persze Nellynek!)

Nincs jelen

#11058 2009-10-01 21:34

Nita
Tag

Kukk itt vagyok éni s sziasztok fáradtan, de élek :)
Sziszi! Ma ittam egy párat, de nem hatott :P Tényleg nagyon álmosító idõ volt ma.
Lisa! A Laci rávett, hogy menjünk hóba is szóval a két ünnep között szánkózhattuk egyet. Bár én lehet csak elméletben nyomom majd veletek, vagy a fiúk szánkóznak mi kakaózunk :)
Üdv Norby, Zotyesz!!!
Melcsi! Nem találtam sehol, miért kell kórházba menned?! Ja és melyikbe mész?

Nincs jelen

#11059 2009-10-01 21:37

Nita
Tag

Geo! A ki-kicsodában nem írhatok ezért ide gondoltam :) Remélem egyszer lesz alkalmam veled fotózásról dumálni kicsit :) Látom novemberben mi vár rád....kitartást neked!!!!!

Nincs jelen

#11060 2009-10-01 21:39

Lucifer
Tag

Halihó!

Hát nem semmi ami itten történt mostanában mig nem voltam!:P:P

Lisa!
A netem most jó csak egyszerûen nincsen kedvem a géphez ülni és még csak be se kapcsolom.:P
Dolgoztam  a héten (reggel-este) közben naoközben a ygerekek ügyeit intéztem + az itthoniu meló.:P
voltunk  a Rolival a szemészeten a gépi mérés most teljesen jó , de a képeket felismerni , hogy mi hol van  amit mutatott neki a  dokinõ egyszerûen nem volt hajlandó csinálni.A  Nikivel voltam a  nevtanban majd hétfõn megyek vissza , hogy elmondja a  dokinõ mi is  a helyzet.Szeptember közepén a Nikinek beirták , hogy lúdtalp gyanús vigyem el az orthopédiára ha nem akkor gyógyi tornára kell járnia.Én egybõl mentem is a  dokihoz beutalóért és kértem is gyorsan idõpontot amit csak okt.13-ra kaptunk.Jön ma haza a  Niki és ott a táskájában a gyógyi tornás kiskönyv + heti 2x kell járnia.Erre tetõzi a tanárnõ , hogy miért nincsen befizetve a  Niki uzsira .A vérnyomásom  ma ezer , de beirtam neki , hogy ezentúl minden nap ebéd után jön haza és ha szól akkor megmondom neki , hogy azért nincsen befizetve uzsira mert nem tudom .A gyógyi tornára meg addig nem jár amig nem voltunk dokinál.Nem tudnak várni??Ezt tavaly a Norbival csinálták , de nem engedtem gyogyi tornára és a  doki az orthopédián közölte , hoyg a  ygereknek nincs is lúdtalpa.:P:P
ez a védõnõ komolyan mondom vagy nem szereti  ami nevünket vagy csak a lúdat szereti nagyon.:P:P

Pasek!
Én nem éreztem csak a GYula , de gyorsan lehúzta az ablakot!!:P:P:P:P
Köszi jól vagyok!!:P:P
Vicaa!
Nagyon örülök Annácska sikereinek!!:P:P
Az , hogy eltanulta a Rolitól?!Hááát!  Ez van!!:P:P
Csak utánozzza a férjét!!:P:P:P:P
Sokat gondolok rád remélem minden oké.Nagyon vigyázz magadra.

Optimus!
Az elveszett bárányka hazatért????:P:P:P:P
Sokat kell visszaolvasnod , de inkább irj , hogy mi van veled!!!!!!!

Kittus!
Ez tényleg nagyon jó hir és ami a léányeg , hogy tényleg idõben fogtátok meg ezt a kis ge...t!!:P:P:P

Geo!
Szoritunk majd neked , hidd el minden rendben lesz!!!

Zolcsi!
Örülök , hogy minden rendben veled és örömmel olvasom , hogy ilyen jól is vagy.:P:P
Azért nem erõltetni és vigyázzni magadra.De miért nem márciusra tervetózted inkább ezt  a hosszú szabadságot???:P:P:P
Marikának sok puszi remélem jól vannak.:P:P

Hétvélgén megoldottuk  a kiruccanást!
Én mentem  a Rolival a  játszótérre ( persze egy másikra , tehát buszoztunk is egy kicsit , de Roli nagyon élvezte) a nagyok meg mentek az apjukkal moziba.:P:P:P

Puszi mindenkinek.

Nincs jelen

#11061 2009-10-01 21:41

Melcsi_
Tag

Szia Nita! Hétfõn volt kontrolom tudod, akkor 1 levegõvétellel elmondtam a panaszaim meg utattam augusztusi leleteim..szóóval vashiányos anémia, tehát kórház óta romlott minden laborértékem, õõ a lábamon barna pöttyök vannak vmelyik már sebes, nem sok, de már nyár óta boldogítanak és a doki néni szerint colitis miatt van, megint fáj a torkom, tudod júliusban szeptemberi mandulamûtéttel kecsegtettek na és a mai napig véres hasmars, múlthéten még átlagban 3-4 volt, most ezen a héten fura de csak 2 átlagban...de a hasi fájdalom megvan, úgyhogy dokinéni szteroidoskezelést javasol meg h feküdjek be hétfõn, csütörtökön meg a 2. colonoscopia a 4 hónap alatt...ja és sebes belül a szám, egyik tuti aphta, a másik 2 vmiféle seb az ínyemen...nagyjából ennyi. Nincs nagy kedvem befeküdni, úgyis olyan szigorúak, félek tõlük, de tényleg.

Nincs jelen

#11062 2009-10-01 21:45

Lucifer
Tag

Melcsi!
Tudsz magadról valami jót is irni???
Mert amit most olvastam az nagyon elkeseritõ!:(:(:(
Nagyon sajnálom azt ami veled van remélem mihamarabb rendbe jösssz!!!!!!
Nagyon vigyázz magadra!!!!!

Nincs jelen

#11063 2009-10-01 21:56

Melcsi_
Tag

Luci oh hogyne! :D
Ma reggel enm voltam jól, kivételesen beteget jelentettem, erre ma felhívtak kollégák hogy finom volt a tortám :D:D:D áááá lemaradtam a tortámról :(

Másik, villog az L betû (lúzer) a homlokomon....elemtölõmet leejtettem ma a földre....myilére esett?? Naná hogy arra a részre amit bedugsz konnektorba, így hát jól elgörbûlt :D:D:D nem lehet bedugni, visszagörbíteni, kuka :D

hahahaha :D de csak röhögök, olyan vicces :D lefényképeztem, amjd feltöltöm :D

Látom Nálatok is zajlik az élet, nincs unatkozás. :) sok puszi

Nincs jelen

#11064 2009-10-01 22:02

Lucifer
Tag

Melcsi!
Én unatkozni???Mikor is??:P:P:P
Sajnálom , hogy  atortáról lemaradtál.De elvihették volna neked!!:P:P

Azért látom , hoyg ne csak én vagyok ennyire lúzer!!!
Én pl.valamelyik nap a  tv - távirányitóval akartam a nyusziékat lehallkitani mg a villanyt lekapcsolni.:P:P:P

Nincs jelen

#11065 2009-10-01 22:30

Nita
Tag

Melcsi bazzzzz ez több mint sok..a szádban a sebek a legyengült immunrendszered tünetei nekem is volt már sajnos bazira tudnak fájni a lábadon a pöttyök is.
A tortád miatt ne aggódj olyan fiatal vagy lesz még belõle jó pár! :P :D Annyiból "szerencsés" ez a kórházas dolog nálad, hogy így tényleg pihensz legalább egy kicsit! Magadtól te se bírsz leállni, nagyon hajtod magad (tudom hogy kell meg minden...) most viszont kénytelen leszel pihenni!!
Nem írtad hol leszel pedig ha ráérek egy délután szívesen beugrok hozzád látogatni. :)
Luci jó téged is látni végre...gondoltam rád a héten a gatyám még mindig hosszú rám :P

Nincs jelen

#11066 2009-10-01 22:55

Melcsi_
Tag

Nita, furi h gyenge, pedig eszek gyümiket meg öldségeket is :( Ok, ebédelni nem szoktam utóbbi 3 hétben.
Én is úgy érzem h kicsit jó lesz feküdni, bár itthon jobb lenne. Kistarcsára megyek a Flór Ferencbe, hévezni kell Õrsrõl éppen ezért nem sértõdöm meg, meg nem várom h bárki meglátogasson a "világ végén" :) Meg lehet h aznap haza is enged lévén h hasmars jelentõsen jobb ezen a héten. :) Fórumozni nem fogok tudni, mert nincs mobilnetem, de majd smseket küldök meg telefonálok. :)

Nincs jelen

#11067 2009-10-01 23:02

Nita
Tag

Melcsi oké akkor jelentkezz!!! A gyenge a vas miatt meg a az alapbetegséged folyamatos gyulladása miatt van....

Nincs jelen

#11068 2009-10-01 23:06

Geo73
Tag

Nita, fotózásról bármikor, szívesen. Vmit keresgéltem a fotozz.hu-n, és egyszercsak beleakadtam a képeidbe. :) ;) Nagyon tetszett amit a lányodról csináltál!!

Luci, kösz szépen a bíztatást :):)
Kitartás a merev, és buta iskolarendszerhez. A végén úgyis ti kerültök ki gyõztesen, csak sok energiát emészt fel.

Melcsi, tényleg vegyél vissza kicsit a tempóból, ne hajtsd ennyire túl magad a munkában, mert az megbosszulja magát. Ha megteheted, akkor az egy hét kórház után is safe mode-ban kezdj el dolgozni. :)

Szerkesztette: Geo73 (2009-10-01 23:16)

Nincs jelen

#11069 2009-10-01 23:20

Lucifer
Tag

Jó , jó , hpogy kell a  pihenés , de miért pont egy kórházban???Hiszen ott nem is tudsz pihenni.:P:P

Geo!
Általában mindig én jövök ki nyertesen.:P:P:P
Csak az a baj , hogy mire nyerek az min.2kg minusz.Ilyenkor emésztem magam és idegeskedek és azt vesztem csak észre , hogy szinte egész nap nem ettem semmit csak kávé és a porcelánt látogatom folyamatosan.

Szerkesztette: Lucifer (2009-10-01 23:20)

Nincs jelen

#11070 2009-10-01 23:32

Melcsi_
Tag

Luci, Bora Borán akartam, de Matthew McConaughey  éppen nem ér rá velem jönni :(

Hehe, ha nem eszel de kávézol naná h sokat futkorászol :D:D:D a kávé amúgyis odavezérel engem fõleg ha éhgyomorra hörpölöm, mellesleg savat csinál ami gyomornak baromira nem jó...Lucii egyééél, el fog fújni az õszi szél, vagy majd Roli nevel téged és nem fordítva mert erõsebb lesz hahaha :D
Lucimist is írtál, mennyi idõre dobta feljebb a vasad a ferrlecit szuri?

Geo, akkor végül menned kell jövõhéten azért kórházba? Tudod....én csak szolidarításból fekszem be jövõhéten, de ha neked nem kell menni, lemondom. :D:D:D

Nita...folyamatos gyulladásról jut eszembe érzem h van fenekem ááuu :D

najó, nem ökörködöm tovább....mondom h csak a 16-t töltöttem be. gihhi

Nincs jelen

#11071 2009-10-01 23:48

Geo73
Tag

Luci, tudom kibicnek semmi sem drága, és könnyen beszélek, de tényleg ne magad emészd, hanem a gyomrodnak kedves kajcsit :););)

Melcsi, én jövõhéten nem megyek kórházba, pedig már szívem vágya lett volna :(, azért inkább ne mondd le, ha másért nem, hát azért, mert akkor én nem tudnék szolidarizálni veled. (Jó, ez lehet, hogy gyenge érv, de azért, hogy jobban légy mégiscsak megéri, majd meglátod ;);):) )

Nincs jelen

#11072 2009-10-02 10:06

Lisa
Tag

Sziasztok Kedves Mindenki!

Ezt ma kaptam !!! :D :D :D :D :D

"Valójában a lelet egy ambuláns lap, mert a kínai rendszerrel leletet
készíteni nem lehet még, ezt elküldöm majd Önnek. Összefoglalva és
elõzetesen annyit írnék, hogy a második vizsgálata jól sikerült, a kapszula
végig mutatta a vékonybelet, mi érdemi kóros eltérést a vékonybélen
(fekélyt, gyulladást) nem láttunk. Gyakorlatilag negatív vékonybél-kép
látszott."

Nincs jelen

#11073 2009-10-02 10:11

sziszi32
Tag

Lisa: gratulálok! Ez ugye nagyon jót jelent?! :D :D :D

Nincs jelen

#11074 2009-10-02 10:16

Lisa
Tag

Igen, Te kis Tündér!!!

Nincs jelen

#11075 2009-10-02 10:16

Geo73
Tag

Lisa, ez NAGYON JÓ HÍR! De nem is lehetett volna másképp!!! ;) :)
Gratulálok!

Nincs jelen

#11076 2009-10-02 10:38

Lisa
Tag

Sziasztok!

Luci: grrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! Remélem ez eléggé egyértelmû morgásnak vehetõ ki! Mit csináljak Veled??? Ha így haladsz esküszöm megyek Hozzád, és "elfenekellek"(kéretik nem roszra gondolni) ! Vigyázz Magadra, hol van a leszarom bogyó? Meg mi az, hogy kv.???? Lehet ezt inkább priviben, vagy telóban kelltt volna mondanom, de most itt kaptad meg. Bocsánat, de hát aggódom így miattad!
Igenis, tessék a tanárokat lecseszni, vagy, legalább ne pattogjanak, de Te semmi esetre se vedd magadra! ÉRTED??? No jó kipattogtam magam. Örülök, hogy jelentkeztél már nagyon hiányoztál nekem :( (innen)
Látom a házas élet jól alakul a gyerkõcöknél, ha már ennyi idõ alatt eltanulták egymás szokásait :D :D :D
A melóval is, meg mindennek vigyázz jó!? Sok puszi Neked, és látod, én produkáltam egy tökéletes leletet...ki jön most akkor?
Melcsi: nem "túl sok" jó  hírt osztottál meg velünk, emlékeztetsz régi  állapotomra, napi 4-5 vére széklet . Jót fog tenni az a kórház, és ezek szerint nagyon is szükség van rá. A colonohoz kitartást!
Jaj a tortádat bezabbantották, hát ez nem volt szép tõlük! Ha legközelebb hasonló helyzet áll elõ vlmely kollégánál, akkor tessék dupla adagot enni azon címen, hogy múltkor az egész tortádat megették :( :D
Majd várjuk a híreket.
Nita: Már kezdtünk félni pasekkal, hogy nem értetek haza :D
jaj ezt el sem hiszem, hogy tudott erre rávenni Laci? Ez kész csoda? :P :P :P no jó én benne vagyok, bár sztem inkább mégiscsak meg kell próbálnod lecsúszni! :D  és akkor úgy készülj, hogy egy fini ebéd fog majd várni Titeket itt nálunk alaLisa módra :D :D :D és már ki is találtam még egy programot, amire elmehetünk. Mégpedig lovasszánkózás...na tessék teljesen felcsigáztál :D :D :D egyszóval szavadon foglak!:D :D :D
Geo: jó látni, hogy ilyen aktív vagy, és "rosszalkodol" velünk!
Judy: meló? Ennyire el vagy havazva, hogy nem is jelentkezel?

Mindenkinek szép napot, bár eléggé hideg van!

Szerkesztette: Lisa (2009-10-02 10:42)

Nincs jelen

#11077 2009-10-02 12:16

Kolibri
Tag

Én is akarok rosszalkodni:)

Nincs jelen

#11078 2009-10-02 16:46

Nita
Tag

Kolibri! Itt rosszalkodhatsz kedvedre :P
Képzeld sikerült a kutyusom fedeztetése bár még nem tudom kis kutty is lesz-e belõle :) Téged akartalak megkérdezni mennyi idõ után lehet észre venni a vemhességet? A cicije amit eddig szõr fedett most kilátszik nagyon kajás és mintha kicsit másképp viselkedne! Jaj annyira izgulok lesznek-e kistyutyáááák!
Lisa! Nagyon-nagyon örülök a jó hírednek!!! A téli programra pont ma foglaltam le a szállást 28-29 éjszakára remélem nem lesz 80 cm hó :) Nagyon csábítóan hangzik amiket írtál :P Addig is veszek egy síoverallt asszem :)
Luci! Ne idegeskedj tényleg és tessék enni így is nagyon karcsú vagy már!!!
Melcsi! Látod egy napig nem mentnél és milyen vidám vagy azonnal :P

Nincs jelen

#11079 2009-10-02 17:15

Kolibri
Tag

Nita!
Milyen kutyusod van? általában az elsõ hónaptól már észre lehet venni de ha jol ismered a kutyusod testét és viselkedését akkor elég 1-2 hét figyelj rá hogy ne legyen jácó társ"baba-plüss"a közelében mert áll vemhes is lehet
az elsõ fedeztetési naptol kell számolni 63-napot az az ellés ideje én csütörtökön fedeztetem ha mind jol megy dec.3.án szülünk:)) mindenképp szerez be calciumot vagy tablettában vagy ampullában.erre szükség lesz majd késõbb ha van kérdésed majd irj nyugodtan.

Merre mentek télen?

Nincs jelen

#11080 2009-10-02 18:24

roor
Tag

Halika!

Volt kis leszboszi nap juhéééééé....:D:D:D:D:D:D
Épp sült krumplit eszek crohnkompatibilis sültkrumplifûszersóval.:D
Vicaa:élvezd a szervizelést!:D És nagy cupp!:D
Tipegõ:mondtam hogy a föld alól is elõkerítenek ha gáz van,neked is jön egy "ugye én megmondtam" szöveg.:D:D:D
Felém minden oké,de most sokat kell visszaolvasnom,aztán miután most nem érek rá csak szöszpöttyentem.:D

Nincs jelen

#11081 2009-10-02 18:53

Kolibri
Tag

emlékezetbõl még az ált sulibol:)

Itt van az õsz itt van újra s szép mint mindig én nekem
tudja isten mi okból szeretem de szeretem
kiülök a domb tetõre s innen nézek szerteszét
s hallgatom a leveleknek lehulló lágy neszét :)

csak ennyi többit elfelejtettem :( pedig egy nagyon szép vers)
de még müxik az agyam

Szerkesztette: Kolibri (2009-10-02 18:55)

Nincs jelen

#11082 2009-10-02 19:57

Nita
Tag

Kolibri!
Tettem fel egy képet neked Bodzáról a képes albumba! :)

Nincs jelen

#11083 2009-10-02 20:10

Peeter
Tag

Hali!

Roor: milyen az a "crohnkompatibilis sültkrumplifûszersó"?

Nincs jelen

#11084 2009-10-02 20:24

Kolibri
Tag

Nita köszi a képet édes kis zsivla:)) imádom õket mikor picik irtó"rossz"kiskutyák:)

Nincs jelen

#11085 2009-10-02 20:28

roor
Tag

Halika!

Peeter:hát pont olyan amit nem ehetünk,sósfûszereserõs!:D:D:D:D:D
De fene a crohn pofájába,baromi jólesett.:D

Nincs jelen

#11086 2009-10-02 21:50

judy1981
Tag

Hú, tényleg jó rég írtam.

Vica: Használd ki az idõt és regenerálódj. Szép, szép a szüret (én is szerettem, míg volt a családban), de azért nem kell mindjárt tönkretenni magad... Hogy futsz így Anna után?
Lisa: tök jó az eredményed. De szerintem ezt Te is érezted. Készül egy mail. Egyszer biztos oda is ér. (Alibit ld. lentebb.)
Melcsi: Nem arról van inkább szó, hogy el akartad kerülni azt a tortát, nehogy emlékeztessen a korodra? Én olyan rendes voltam egyik ismerõsömmel, hogy megfordítottam neki a gyertyákat (és nem járt rosszabbul vele) :D
roor: megkaptad? tetszett?
Luci: eeeeegyéééééél!!!! Wazzeg. Süssek neked reszelt túróst? :D:D:D (talán egy hónap múlva lesz is rá idõm)

Alibi:
1# munka, munka, munka... Hülyék szerencsére elkerülnek. Vagy nem? :P
2# a mi kis helyi szervezetünk jövõ szombatra szervez egy rendezvényt, ennek írásos anyagait küldözgettük egymásnak, és javítgattuk, tökéletesítettük. Akit érdekel bal oldalon katt a honlap(om)ra.
3# ezen kis szervezetünk egyesületté alakult, és ma adtam postára a bejegyzéshez szükséges papírokat. Így azokat is össze kellett szednem, ellenõrizni, hogy minden meg van-e, stb.
4# nekem úgy elrohant ez a hét, hogy nem is emlékszem mi történt még. Bár ezek eléggé lefoglalták az estéimet. És ha a jövõhéten se jelentkeznék gyakran, akkor még mindig a szervezés, és a szombati esküvõre készülés tölti ki napjaim.

Nincs jelen

#11087 2009-10-02 22:27

Geo73
Tag

Judy nagyon profinak tûnik, amit szerveztek.;) Kár, hogy Debrecenben lesz . bocs, tudom most a kényelmes, sznob pesti szól belõlem. ;);):)

Azért te se csak dolgozz!! Nekem is van némi tapasztalatom h...e ügyfelekkel. Jónéhány évig ügyfélszolgálaton dolgoztam. Csináltam egy jelvényt, amit aztán nem raktam fel - annyira nem voltam bátor - az volt ráírva: "Nincs türelmem, nem érdekel a problémája, és mindennek van határa." Az irodai fiókomban tartottam, ha kezdett szakadni a cérna, akkor csak kihúztam, elolvastam, és már mosolyogtam is szélesen az ügyfélre. (Na jó, a széles mosoly, az talán túlzás, de igyekeztem tûrtõztetni magam)

Nincs jelen

#11088 2009-10-03 07:20

roor
Tag

Halika!

Judy,igen megérkezett,hát a tetszés........... de igen!:D:D:D:D

Nincs jelen

#11089 2009-10-03 14:06

Norby1
Tag

Geo köszi a fotósulikat

Nincs jelen

#11090 2009-10-03 14:43

Geo73
Tag

Szívesen :) Megnézted õket?

Nincs jelen

#11091 2009-10-03 15:54

judy1981
Tag

Kedves Geo!

Hogy mennyire profi, az kiderül szombaton. Az elõadók nagy nevek itt mifelénk, így az elõadásokkal nem lehet nagy gond. Én inkább az érdeklõdéstõl félek. Mindenesetre kiccsaládomnak kötelezõvé tettem a jelenlétet :P Képezzék a tömeget (+3 fõvel). Hát az, hogy Debrecenben lesz sem véletlen, mivel a pestieknek évek óta rendez ilyet az MCCBE. Bevallom, az ötletet õk adták, és mi is akartunk ilyet a mieinknek.

A kitûzõ nem rossz ötlet. Bár akinél feltettem volna, azt tegnap a fõnök elzavarta a ..csába, és közölte, hogy több megbízást nem vehetünk fel tõle.
Ma láttam a piacon a múltkori skizo pasit. Épp terepruhát vett. Lehet most az erdõben akar bújkálni :)

Nincs jelen

#11092 2009-10-03 18:46

Geo73
Tag

Szia Judy, igen igazad van, most láttam, hogy az MCCBE most is szervez egy kétnapos konferenciát jövõ hétvégén Gyulán. Azon mondjuk általánosabb témájú elõadások lesznek.
Szorítok, hogy a ti általatok szervezett program sikeres/látogatott legyen!!

Húha, terepszínû ruha?! Azért vigyázzatok vele, ha netán mégegyszer felbukkan. Lehet, hogy akkor õ egy hasadt személyiségû vietnámi veterán. :);)

Nincs jelen

#11093 2009-10-03 22:43

Melcsi_
Tag

Sziasztok!
Végre lement a lázam így megint "elememben vagyok".

Lisaaaaa, gratu, ez nagyon jó hír!!!!!!!!!!! Hurrá! :)

Nekem a pocim jól van, 2 napja nem bírok semennyit se enni, így asszem nincs is mivel a kétbetûsre futkorásznom, úgyhogy nem tudom mit fognak hozzám hétfõn szólni, max feltáplálnak, ha szterokúra sztem már nem kell. :D

Judy, ejha, jó sûrûek a napjaid, azért néha pihenj is. :) Ma most szombaton van/volt esküvõ???

Na megyek egy Bodza nevû vizslát csekkolni másik topikba :P

Puszi és jó hétvégét!

Nincs jelen

#11094 2009-10-03 22:47

Kolibri
Tag

Melcsi vigyázz magadra igy nem lenne jó be feküdni

Nincs jelen

#11095 2009-10-04 10:32

Nita
Tag

Judy! Olvastam a programotokat és tényleg jónak tûnik...nem írom hogy kár hogy messze van nekem, mert megesztek :) Nem most tényleg nem tudnék elmenni, de ha tehetném szívesen meghallgatnám a dokikat. Arra gondoltam Roburt megkérhetnénk tegye ki a programot nagyba erre az egy hétre a fõoldalra! Hátha ott még páran olvasnák.
Melcsi! Megnézted a Bodzim ? :) Lesz kis vizslám, "ha minden igaz" :) :)
Geo-Norby! Milyen fotó suliról volt szó nekem is muuutttii :P
Én tegnap megfõztem mára a káposztát így most elvisszük a kutyát sétálni az erdõbe, bár ez inkább úgy szokott kinézni, hogy Õ sétáltat minket :) Ha hazatálálok akkor este írok még :P

Nincs jelen

#11096 2009-10-04 10:46

Geo73
Tag

Nita, küldtem neked mailt a fotós sulikról ;)

Nincs jelen

#11097 2009-10-04 12:25

Lisa
Tag

Judy! Egy nagyon nagy GRATULA NEKED!!!! Tudtam, hogy meg fogod csinálni, minden rendben lesz szombaton! Ez biztos!Tényleg jó, hogy Te viszed!!!!

Melcsi: köszönöm szépen

Fecsegõ! Na igen Te megmondtad, értettem, a lényeg, hogy ok. van.

sül a vasárnapi kajcsim, sült csirkecombot készítek, fokhagymás-fûszeres pácban :D :D :D Tegnapi borsólevessel, kizárólag saját zöldséggel :D :D :D
Amúgy minden rendben van, csak szomorkodtunk, mert tegnap a két kis madarat be kellett adni az állatkereskedésbe, mivel, hallani, hogy megint csipognak a picik " a tele odúban" :D :D :D úgy, hogy megváltunk az elsõ szériától, é smost jön  akövetkezõ. Meg is könnyeztem õket, mert...mert meg és kész. Mondtuk, hogy vigyázzanak magukra.:(

Nincs jelen

#11098 2009-10-04 12:46

Kolibri
Tag

Képzeljétek tegnao elmentem kocsmázni,biliárdozni a báttyámal és az 1ik barátnõmmel
nagyon jüvolt és pont idõben mert már hajszál jijján mulott hogy nem golyozom be és nem esek le a béka segge alá
ja és jelentkezett a nagy " Õ ???"  majd ezt elmsélem késõbb:)
de nagyon ockodom tõlle- ponosabban a kapcsolattol tud mindent rollam de nemtom mármint e miat a stoma miatt

Szerkesztette: Kolibri (2009-10-04 12:47)

Nincs jelen

#11099 2009-10-04 17:56

Melcsi_
Tag

Sziasztok!

Elköszönni jöttem, na nem örökre, csak jövõhétre. :) Ma már kutya bajom, tegnap viszont durva volt, halvány lila gõzöm sincs mi ment át rajtam, lényg h jött és ment. :D

Épp nagyban pakolászom a kórházbavonuláshoz. Fura....életembe 2x megyek de ezúttal úgy hogy tudom...hogy megyek (elsõt nem tudtam, spontán jött tudjátok:D)
Szóval remélem nem felejtek itthon semmi fontosat. Vettem ma 4 könyvet is, ismervén magam megint el fogom tudni õket fogyasztani.
Sziszi, sajna Eclipse csak október közepe, végefele fog megjelenni :(:(
Sebaj, talán mire hazaérek, várni fog rám egy kötet ;)

Hûûû, izgulok. Mivel apu Kiskunhalason van egész héten, így barátnõmet kértem meg h vigyen be. Zsú fog apukájával bevinni, jön értem olyan este 8 körül ma és tõlük fogunk reggel menni. Csobánka polgármestere visz be hihi :P

Na szóóóval, legyetek rosszak, írjátok tele a fórumot, mire hazajövök legyen jó sok mindent olvasnom.
Laptopot nem viszek be úgysincs mobilnetem, talán majd legközelebbre beszerzek olyat is, de remélem nem lesz legközelebb. :)

Írni fogok néha Nitának vagy Lucinak smst, az õ telefonszámukat tudom.

Sok puszi!
Melcsi

Nincs jelen

#11100 2009-10-04 17:58

Kolibri
Tag

Melcsi gyogyulgassál és siess vissza

Nincs jelen

IBDoktor