#11101 2009-10-04 17:59
- Melcsi_
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Ja és küldjetek hozzám sok Dr Sheperd-et, Dr Mark Sloant hahahaha :P (de azért a tükrözést lehetõleg ne õk csinálják, thnx :D)
Nincs jelen
#11102 2009-10-04 18:22
- Norby1
- Tag
Dr Ház nem lesz jó ?:P
Nincs jelen
#11103 2009-10-04 18:32
- Melcsi_
- Tag
hahaha Norby, õ kikészítene az agymenéseivel....arra most nem biztos h fel vagyok készülve :D a kis rezidenseirõl nem is beszélve :D
Nincs jelen
#11104 2009-10-04 18:33
- Geo73
- Tag
Melcsi, akkor relax a jövõhétre!!! A colono napján különösen!!! ;)
Gondolunk majd rád.
Nincs jelen
#11105 2009-10-04 18:34
- roor
- Tag
Halika!
Ma nálunk husileves készült és malackasült krumplival.:D:D:D:D
Ja és meggyes piskóta álá párom.:D:D:D
Amit meg alább láttok,na azt a zanyukám követte el.:D:D:D:D
(töltött krumpli minden finomsággal.:D)
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
pá
Nincs jelen
#11106 2009-10-04 18:39
- Norby1
- Tag
Én azért az egyik rezidensének örülnék ha ott lenne :) Melcsi csak ügyesen
Nincs jelen
#11107 2009-10-04 18:43
- Melcsi_
- Tag
Norby csak nem Dr House tizenhármasárs gondolsz?:P
http://kep.index.hu/1/0/111/1110/11102/ … ae3_wm.jpg
Nincs jelen
#11108 2009-10-04 18:59
- Norby1
- Tag
Melcsi mertem remélni hogy nem a kopaszra az indiaira vagy a feketére gondoltál :P
Nincs jelen
#11109 2009-10-04 18:59
- Nita
- Tag
Chatre nem jön valaki?
Nincs jelen
#11110 2009-10-04 18:59
- Norby1
- Tag
Ja és köszi a képet :D
Nincs jelen
#11111 2009-10-04 20:19
- OptimusAMD
- Tag
Halihó!
Naszóval.... kicsit rég jártam erre. Változott az életem, nem is kicsit. Több melóhelyváltásom is volt, plussz az elõzõ párommal is vége lett, de a végén úgy néz ki, nagyon jól jártam. Befejeztem a szállodázást, elég volt egy idõre. Az idegenforgalomban maradtam, de most apartmanok kiadásával foglalkozó cégnél melózom. A rövidtávú kiadásoknál vezetem az ügyfélszolgálatot. A pénz is sokkal jobb + nem kell éjszakáznom és a hétvégéim is szabadok. :D
Van egy új társam is 3 hónapja (pont tegnap voltunk 3 hónaposak :D:D ).
A Crohn Hál Istennek már egy jó ideje nem cseszeget, pedig a barátnõméknek magyaros éttermük van, csülökspecialitásokkal (!!!). :D:D
Na egyenlõre ennyi....mindenkit puszilok, folyt. köv....:P
Nincs jelen
#11112 2009-10-04 22:10
- Kolibri
- Tag
Nincs jelen
#11113 2009-10-04 23:10
- judy1981
- Tag
Hali!
Melcsi: az esküvõ a jövõhéten lesz.
Lisa: hát én inkább ötletgazda vagyok ebben, mintsem kivitelezõ. Van egy nagyon ügyes emberkénk (õ viseli itt - igen ritkán - a Judy nicknevet), aki vérprofin összehozta. Levelezgetett, telefonálgatott. Õ volt közel a tûzhöz, ugyanis a DEOEC alkalmazottja, így hamarabb bejutott mindenhova. Paseknek szólj, hogy nézzen mailt, ha még nem tette.
Holnap még ráverünk kicsit a hirdetésekre, hogy biztos, ami biztos alapon elmondhassuk, mi mindent megtettünk.
A DEOEC újságjának fõszerkesztõje is jelezte már, hogy jönni fog. Kíváncsi leszek milyen cikket ír, mert eddig nem igazán remekelt velünk kapcsolatban.
Húúú. Elszálltam.
Nincs jelen
#11114 2009-10-05 06:47
- Vicaa
- Tag
Melcsi: gondolva leszen rád, gyógyulj ezerrel, olvasgass sokat!!!
Judy, tudod saját kárán tanul soxor az ember, most én is. Anna után viszont édes a futkosás, büszkén jelentem, hogy tegnap délután bújócskáztam és fogóztam vele :):):)
A szervezésed elõtt meg le a kalappal :)
Optimus, nagyon klassz, hogy végül minden téren ilyen jól alakulnak a dolgaid, szinte párhuzamosan a munka és a love-love :D
Sziszi, igen hazajöttem a hétvégére, csak hát nagyon intenzíven kihasználtam (háromféle ellátmányt is fõztem többek közt a hétköznapokra a családosnak) így aztán csak néha bekukkantottam. Nagyon jól telt ez a pici idõ itthon :) jó rövid volt! Sajnos a derék és nyakügyeim még nem igaziak, de bízok benne, hogy a héten már csak elkezd javulni a helyzet.
Annám rengeteget, de rengeteget beszél, már ragozza a szavakat, összepakolgatja, kezd mondatféléket alkotni, olyan boldogság ez nekem! Ráadásul a céltalan kalimpálásait is kezdi elhagyni, ez még nagyobb öröm!
Hiszti ügyileg viszont ugyanott vagyunk ahol eddig, gyerekemet csak erõs idegzetûek kezei közé ajánlhatom ;) :D:D
Nincs jelen
#11115 2009-10-05 08:28
- sziszi32
- Tag
Na, a hiszti az nálunk sem ismeretlen fogalom... ha ez a bitang betyár (nem Anna :P) nem kapja meg abban a másodpercben az általa kiválasztott dolgot, akkor úgy megmakacsolja magát, hogy csak na! Ha eszik éppen, bármilyen éhes, elmegy az asztaltól, ha nem kapja meg a kávédarálót! :D :D :D A thomas-mamma mia- jégkorszak mániájáról ne is beszéljünk, ha tehetné, egyszerre a három filmet nézné egyszerre. Nagyon sokat kell vele kijárnom, hogy ne akarjon állandóan tévézni. :)
Más: az új szomszédok lopják a paradicsomunkat. Szisztematikusan. :O :O :O
Nincs jelen
#11116 2009-10-05 10:37
- CptBalu
- Tag
sziszi32 írta:
az új szomszédok lopják a paradicsomunkat. Szisztematikusan.
Lehetséges megoldás: fotocellás géppuska :D
Szerkesztette: CptBalu (2009-10-05 10:37)
Nincs jelen
#11117 2009-10-05 11:38
- sziszi32
- Tag
ajaj, ki leszünk modizva ilyen vérszomjas dumától... :P de elgondolkodtat az ötlet, sõt, egyre vonzóbb! :D :D
Nincs jelen
#11118 2009-10-05 19:45
- pasek
- Tag
Sziszi!
Továbbra is a "zoknifõzetet" javallom.
Tippem szerint úgyse mossák meg..
Nincs jelen
#11119 2009-10-06 13:45
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Hogy végre én is írjak ide néhány sort :)
Nita, ha tudtok valamit Melcsirõl, akkor azt majd ugye megosztjátok velünk? Jobbulást kívánok neki, meg kitartást.
Én sajnos most nem szolgálhatok jó hírekkel. :( Augusztus óta nem voltak tüneteim, de persze most, mikor nem tudok elmenni betegállományba megint elõjött ez a kis alattomos mocsok dög. :( Ma még "csak" hõemelkedésem van, de holnapra ebbõl jó kis láz lesz, és még két-három napig elég ramatyul leszek. Próbálom elérni a dokimat, hogy a bogyóim mellett vehetek-e be Algopyrint, vagy bármi lázcsillapítót, vagy ilyenkor mit lehet bevenni, mert lázcsillapítás nélkül még ramatyabbul leszek. Természetesen most vagyunk emberhiányban, most rám is szükség van. Mosolyogni nincs kedvem, pedig munkaköri leírásomban benne van... Próbálok kitartani, talán akkor most majd le tudom tenni a cigit is, hiszen holnapután már az sem fog jól esni. Pedig olyan jó volt tünetek nélkül... De fura egyébként, mert az étvágytalanság most nem jött elõ mint tünet, ez lehet a szteroid okozta falánkság miatt?
Remélem veletek minden rendben.
Egyelõre zárom soraimat!
ma még jelentkezek!
Csóközön mindenkinek!
Kittus
Nincs jelen
#11120 2009-10-06 18:24
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Kittus: tessék vigyázni Magadra, és hátha nem lesz semmi komoly belõle! :( Algopirynt azt igen, mindig azt szedem én is ,ha csak a fejem fáj akkor is , meg kórházban is azt adtak akár vénásan is, ezért biztosan lehet, de nem árt persze megkérdezni, csak ez egy tanács.
Igen, sztem étvágyad a sztero miatt lehet, vagyis maradt meg, de ez tök jó, legalább nem tudsz fogyni a levertség és a betegség miatt, csak nyomjad a szterot tényleg, bár amellett vagy rosszul? Hát kívánom, hogy javoljál, és hassan az algo!
Mi ez a "senki sehol emberek" :D :D :D
Melcsinek jobbulást, bárki is tartja vele a kapcsolatot! De tényleg türelem kell!!! Ezek az orvoosk és a kórházak ilyenek. A colonóra megy a külön drukk!
Amúgy itt minden rendben pasek is készül írni :D, nem rég jöttem haz az angoll óráról, jó volt, élveztem :D próbálkozok egyfolytában a tanulással, elmaradás elkerülése végett, de persze sok idõt lógok itt és olvaslak Titeket, és követem sorotok.
Nálunk annyira aranyosan csiripelnek a ksimadarak, és az Elsõ PITYESZ videó is elkészült :D
Luci: pasek ezerrel kérdezi, hogy hogy vagy? Lehet rossz megérzés? Szóval? Gyerkõcök?
Roor: munka miatt vagy eltünedezve? Az a hétvégi kajcsi nagyon fininek tûnt :D igyekszem szervezkedni, amúgy nem válaszoltál a tavasszal kapcsolatosan :D :D :D vélemény?
Nem sorolok mindnekit, mert szinte senki nem írt, se tegnap se ma..
Csak annyit, hogy REMÉLEM JÓL VAGYTOK!!!!!
Sziszi: hogy sikerült a tegnapi nap?
Vicaa: tessék kerülni az ötvenes pasikat :D :D :D
Laci54: Veled mi újság? Rég nem jártál erre? Van egy olyan érzésem,h ogy olvasol, így megkérdeztelek? :D
Ez ÉN-re is vonatkozik .
Húúú de sötét lett! Puszi Nektek!
Nincs jelen
#11121 2009-10-06 18:59
- sziszi32
- Tag
Lisa: nem volt semmi extra, az ünneplés szombaton lesz, mindhármunké egyszerre. :)
Nincs jelen
#11122 2009-10-06 19:27
- Nita
- Tag
Kukk! Most beszéltem Melcsivel, a mai napja se volt eredményesebb a tegnapinál megemelték a gyógyszer adagjait, kellett kérnie fájdalomcsillapítót a görcseire, ezt injekcióban kapta :( Holnap még reggelit kap aztán tisztítás és csütörtökön a tüki(bocsi Roor a tiltott szóért itt :P )....ja vérvételt még nem csináltak így semmit se tud. Mindenkit puszil és köszöni a rágondolást :)
Kittus! Jobbulást neked az Algopyrint 100% biztosra tudom, hogy szedhetjük múlthéten faggattam ki a dokimat, hogy tudjam ha elkapnám ezt a H1N1-et mivel csillapíthatok lázat. Ha sikerül leszoknod a cigirõl azzal tényleg csak nyersz hidd el én is megtetetem már rég, és a mai napig örülök hogy sikerült, bár most is azt mondom azért nem szoknék vissza mert soha többet nem akarom végigszenvedni a leszokást :)
Lisa! Jó tanulást, de szerencséd van neked segít Pasek tartsatok csak "angolul beszélgetünk" napokat úgy tök jól lehet gyakorolni, én most ezt játszom az egyik kolléganõmmel bár inkább Õ beszél én meg csak pislogok még :P
Pityesz videót mikor láthatjuk? :)
Mindenkinek üdv!
Nincs jelen
#11123 2009-10-06 19:38
- Lisa
- Tag
Nita!
Látod pont Téged nem írtalak, dehát Te jelentkezel rendesen, ügyi :D :D :D Azért remélem télen lesz hó itt, és akkor nem dõlnek dugába a tervek :D No most akkor Te "kismama" lettél vagy mi a szösz?
Igen-igen elrontottam, nem Pityesz videó, hanem már egybõl PITYESZ film! Készül fel a youtube-ra :D :D :D Még csinálunk egy-két próbafelvételt, hogy tökéletes legyen amikor eszi a hagymát és nem melllesleg agyoncsipked mellette :D
A tanulás hát igen, de nehogy azt hidd, hogy pasek beszél velem angolul, hááát nem, örülök, hogy ha magyarul rám ér beszélni :(
Sima tanulásra gondoltam amolyan egyetemire :(
Kitartást Melcsinek!
Sziszi: értettem, így lesz aztán az igazi :D :D :D
Szerkesztette: Lisa (2009-10-06 19:39)
Nincs jelen
#11124 2009-10-06 19:42
- Nita
- Tag
Jesszus Lisa ne hozd rám a frászt :P Én nem lettem kismama, de remélem hamarosan "nagymama" leszek a kutyalányom jóvoltából :P Hó meg remélem tényleg lesz! Paseknak meg irgum-burgum tessék segíteni neked!! :)
Nincs jelen
#11125 2009-10-06 20:20
- roor
- Tag
Halika!
Laci54 küldött volna egy képet,de nekem se nem sikerült betenni ide, "Az életünk 5 üveggel elmesélve" a címe.
Még majd próbálkozom vele.:D
<kép>
Lisa,igen részben a munka miatt,részben hó eleji szaladgálás,részben igyekszem még kihasználni a jóidõt és családom tagjaira meglepetésszerûen lecsapok,így tudom hogy az a kajcsi nemcsak jól nézett ki de isteni finom is volt.:D:D:D:D
Tavaszra térjünk még vissza késöbb,jelen pillanatban épp csak onnan tudom hogy lány vagyok hogy lehajtom a klotyódeszkát és kényelmesen elhelyezkedek rajta.:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#11126 2009-10-06 20:33
- Lisa
- Tag
Nita! Ja tényleg azt úgy hívják, csak már hozzá vagyok szokva, hogy az én kislányom az ÉN kislányom, és így jött ezzel együtt :D :D :D !
Roor: hát nem hajtja le Õ a klotyódeszkát :P :P :P , értettem, és sztem tudod, hogy nagyon is egyetértek a családlátogatással , de akkor küldök puszi anyudnak! Átadod?
Nincs jelen
#11127 2009-10-06 20:36
- roor
- Tag
Halika!
Tipegõ,lehajtja,de én meg felhajtom mikor puceválom minden nap (mert a klotyó nálam szentély :D )
ezért az általam lehajás,no meg a bizti kedvéért nehogy belepottyanjak.:D:D:D:D
Átadom,igaz majd csak telon holnap vagy holnapután,de itt úgyis fog olvasni tehát akkor:zanyukám Lisa puszil.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#11128 2009-10-06 20:44
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
Lisa:Aranyos vagy,hogy érdeklõdsz köszönöm jól vagyok.Elég kevés az idõm a kötelezõ orvosi vizitek,nem tehetek róla egy páran kivávcsiak rám vagy inkább a nyavalyáimra.Mult héten szüreteltem és ugy csináltam mint az igazi borászok a végeredményt majd meglátjuk.A hétvégén Tapolcán és a környéken csavarogtunk egy kicsit pihenni mentünk de fáradtan értünk haza.Megnéztem Bükkszentkeresztet is szép falu.Hála a férfiaknak a hölgyek még mindig örömmel mennek férjhez igy nem unatkozok.Ja és egy ujjal keresem a betüket ugy,hogy elég lassan megy az irás.Viszont örömmel olvasom amit irtok ennél már csak az jobb ha hallgatom a nõk csacsogását.Te jó Isten ez egy kész regény.Szép estét mindenkinek
Nincs jelen
#11129 2009-10-07 06:58
- Zsuzsaanyu
- Tag
Lisa köszönöm!!!
Én is sok szeretettel gondolok Rád/Rátok:)
Nincs jelen
#11130 2009-10-07 10:37
- Geo73
- Tag
Roor, Laci igazán hiperrealista az ábrázolt csendélet az öt üveggel :) Nem is tudom, hogy hirtelen melyiket választanám az öt közül...
Roor, akkor most jól vagy? Remélem igen.
Nita, ha Melcsivel beszélsz, akkor üzenem, hogy kitartás. Holnap pedig rendben lezajlik a vizsgálat ;) Szerintem mindenki erõsen oda fog koncentrálni neki, úgyhogy nem lesz itt semmi gond :)
Lisa, Pasek tartsátok a kiscsoportos angol foglalkozásokat, segítsetek egymásnak!!! :)
Nincs jelen
#11131 2009-10-07 17:19
- CptBalu
- Tag
Najó... szabad a gazda. Mi ez a Kingitanga dolog? :)
Nincs jelen
#11132 2009-10-07 17:31
- judy1981
- Tag
Hali!
Jövök megint örvendezni egy kicsit.
A szombati rendezvényünk alakulgat. Vannak pozitív :) és negatív :( élményeink is, de én magam igyekszem a pozitívakra gondolni (szerencsére nem kell eröltetnem). Legnagyobb örömünk, hogy már legalább egy Debreceni rádiónál sikerült elérni, hogy beszéljenek rólunk, és feltegyenek a honlapjukra is. :D:D:D Szerény leszek: Én intéztem pár emilt. ;) (Elküldtem vagy 6 rádiónak. :P)
Negatív, hogy a háziorvosi-, és szakrendelõk nem igazán együttmûködõek. Hétfõn vittem pár példányt a helyi rendelõbe, és ma az én háziorvosomnak is csak a szekrényébõl láttam kikandikálni. Debrecenbõl hasonló híreket hallok. Még lehet benézek a patikába, de bennük bízom, hisz ismernek, és tudnak mindent rólam. Nem hiszem, hogy bármilyen szabályba ütközne, hogy kitegyék. Elvégre nem Aloé Verát reklámozok.
Laci54 / roor: azt hiszem most vagyok életem derekán... :P
Lisa: tudom, ígértem mailt. Egyszer odaér. De minden OK mindenkivel, csak ez a hét rohanás. Remélem nem hajtom ki magamból a lelket is.
Pasek: neked ezer köszönet az iwiw-es levélért. Remélem hatni is fog.
Luci: merre vagy?
Legyetek rosszak, és zabáljatok nagyokat.
Nincs jelen
#11133 2009-10-07 18:59
- roor
- Tag
Halika!
Geo,igen remekül vagyok,csak most ilyen villámgyorsan élem életem.:D:D:D:D
CptBalu:Kingitanga a crohnos mennyország.:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#11134 2009-10-07 20:15
- pasek
- Tag
Hahó!
Gyorsjelentek :)
-holnap megyek a Vezérigazgatóságra szoftvert tesztelni, jó móka lesz
-másnap, ha már Pesten leszek, megkapom a következõ Remit
-ma voltunk Lillafüreden pisztrángot falni, és találtunk a büfében gumicumit is (ezer éve nem ettem)
-visszafele az erdõn keresztül jöttünk, nagyon mókás volt a sötétben terepjárni
-mielõtt hazaértünk, Lisa megbõgette a 2500 köbcentit Lófõ tisztáson
ja, és mielõtt elindultunk, akkorát taknyoltam az udvaron, hogy azon már csak nevetni lehetett :P
..és napközben nincs netem, ez nagyon felháborít!!!...
Mindenkinek Kellemes közelgõ Karácsonyi Ünnepeket!
Nincs jelen
#11135 2009-10-07 20:42
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Hát igen VEZETTEM!!! No, jó ez egy kicsit túlzás, de nagyon élvezetes volt ülni a kormány mögött, és tudni, hogy miattam indul el az autó (és nem úgy, hogy a lejtõn lefele gurulva mindnekit elgázolva) szóval nagyon jó volt. Pasek azt mondta, hogy ügyes voltam :D :D :D
Egyáltalán nem volt nevetséges ahogy elesett (bár nem láttam) csak a lábát ami nagyon élénk színeket öltött, és már fáj is neki rendesen :( :( :(
Judy: Lucinak megint nincs nete :( . Írsz amikor írsz, mindig szívesen várom :), örülök, hogy jól mennek az elõkészületek és reméljük, hogy tényleg használt az iwiwes üzi is.
És azért vigyázz ám Magadra! Segítsen Neked Szakó is!
Laci54: ez csak természetes, felfigyeltem a talin arra, hogy mennyire is tudtál mindent azokról az átok patkányokról, így gondoltam, hogy olvasol :D jártál itt 'kereszten? Ez jó! Legközelebb szólhatsz :D és ha lesz tali itt, akkor már biztosan szívesebben fogsz jönni :D
Húúú az a kép az üvegekrõl, tényleg nagyon jó! Nagyon tetszik nekem :D :D :D
Jaj kezdõdik a BK. megyünk nézni.
Sziasztok
Holnap egyedül leszek :( :( :(
Nincs jelen
#11136 2009-10-07 20:55
- sziszi32
- Tag
Kingitanga: aztat jelenti maori nyelven (asszem, hogy azon a nyelven kerestem lükeségeket), hogy ország. Ez esetben roor országlását jelenti
:D
Nincs jelen
#11137 2009-10-07 21:33
- aiolosz
- Tag
sziszi32 írta:
Kingitanga: aztat jelenti maori nyelven (asszem, hogy azon a nyelven kerestem lükeségeket), hogy ország. Ez esetben roor országlását jelenti
:D
Kingitanga nemzeti zászlója:
<kép>
Kingitanga 150 éve
Egy kis folklor
Nincs jelen
#11138 2009-10-08 10:56
- Györgyina1
- Tag
Sziasztok. Én vagyon a Györgyina1 is, csak kipottyantam, rossz volt a gépem, nem tudtam másképp visszamászni.
Nincs jelen
#11139 2009-10-08 16:24
- CptBalu
- Tag
Köszönöm a felhomályosítást. :) Valami ökörséget vártam mondjuk... nem csalódtam :D
Nincs jelen
#11140 2009-10-08 19:33
- OptimusAMD
- Tag
:D:D:D Még mindig röhögök....
Nincs jelen
#11141 2009-10-08 19:39
- aiolosz
- Tag
Én egy balfácán vagyok :(
Itt van a hûtõszekrényben about 1-1.2 millió forint értékû Humira és én ökör, nem adom el féláron, na..jó negyedáron :(
Nincs jelen
#11142 2009-10-08 19:46
- Szuszidi
- Tag
Kapitány látod látod! ;)
Dicsérd még megad! :D:D:D
Nincs jelen
#11143 2009-10-08 20:29
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Basszus Kedves aiolosz!!!! Pasek ma reggel vette ki a három doboz Remit a hûtõbõl, pedig itt volt két hónapja..lehet lekéstem arról, hogy eladjam :D :D :D
A fene vigye el majd máskor...szóval gratula, csak így tovább szemetgyönyörködtetõ hozzászólásodat látván ( a csere-bere topicban) jobban fogok aludni! :D :D :D Jó, hogy van valaki aki megmondja, és akit nem szólnak meg azért ha mond vlmit... :D
Na holnap tényleg megkapja a Remit pasek, ezt külön üzenem Neked Geo, és az érdeklõdésed meg köszönjük!
Igyekszem jelentkezni, remélem minden ok. Nálad? :D
Melcsirõl mi újság Nita? Hogy viseli?
Györgyi: üdv Neked, valahogy sejtettem,h ogy Te vagy, vagyis reméltem, hogy nem valami betyár :D
Húúú d ejó idõ v9olt ma, élveztem, kiszedtük a zöldséget (beijedtünk, hogy gyün a hideg) és azt rakosgattuk ma el.
Roor: holnapra jó leszboszi napot Neked!!!!
Sziszi: Merre vagy????
Jó éjszakát Nektek!
Nincs jelen
#11144 2009-10-08 20:57
- sziszi32
- Tag
Drága Lisám, itt vagyok, bár a virulástól kicsit messze vagyok. Egy kis nátha jött hozzám buliba, de hamar kidobom, mert nem viselkedik szépen. :P :P :P
Amúgy, most sokat olvasok, és bepróbálkoztam az angol könyveknél, minthogy ami érdekel, még nem jelent meg magyarul. Lehet, hogy be kellene törnöm a fordítói bizniszbe? :D :D :D
Danika mostanában felmászik a kétfokos létránkra, azon ülve "énekel", azaz, valami olyasmit virgonckodik, hogy "hasimisi" és ezután elkezd tapsolni önmagának. :)
Zuram is leszedte a paprikákat (én az ágyban loptam a napot lázzal hancúrozva), már csak a répa és petrezselyen maradt. :)
Jóéjt népek! (most nincs erõm személyesen, mindenkit üdvözölni, de azért mindenkire szeretettel gondolok!)
Nincs jelen
#11145 2009-10-08 20:59
- Geo73
- Tag
Lisa örülök, hogy Pasek megtartja a Remi kúrát ;) ;) :) Kár lett volna, ha csak tovább hûl a hûtõben. :)
Nita, tényleg mi hír van Melcsiröl? Rendben lezajlott a vizsgálat igaz?
Nincs jelen
#11146 2009-10-08 21:04
- Kolibri
- Tag
egy kis olvagatni való
http://www.konyv-e.hu/
Nincs jelen
#11147 2009-10-08 21:37
- Nita
- Tag
Sziasztok! Nos nem tudok jó hírekkel szolgálni tegnap délfelé kaptam egy sms-t tõle abban írta, hogy kihányta a Fleet-et meg egy másik hashajtó löttyit is, infúziót kapott meg hashajtó tabikat+beöntéseseket :( :( Szegénykém nagyon nem lehetett jól írtam neki vissza, és mondtam ha beszélni akar hívjon, miutánt sokat hányt nem mertem zavarni....ma tudtam vizsgálat....néztem az órát késõ délután hívtam nem vette fel :( Írtam neki, de arra se reagált szegénykém nagyon izgulok érte remélem minden rendben van vele...ha megtudok valamit szólok, ha mást tud valamit szóljon nekem mert tényleg sokszor eszembe jut mi lehet vele :/
Bocsi a rossz hírekért...én se vagyok jól ez a rohadt front ma kicsinált le is fekszem.
Remélem mindenki más jól van!!!!
Nincs jelen
#11148 2009-10-08 22:14
- Geo73
- Tag
Nita ezek nem jó hírek, de bízzunk benne, hogy Melcsi csak azért nem jelentkezik, mert ez így nem lehetett egy sétagalopp. Ez így tényleg igénybevette a szervezetét, biztosan kimerült nagyon, és azért nem reagált.
Most meg kell, hogy nyugodjon belül. Szegény :( , együttérzek vele.
Nita, te pedig aludd ki a rossz közérzeted! Jobbulást neked is!!!
Nincs jelen
#11149 2009-10-08 22:59
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Ahogy olvasom, ez nem a mi hetünk... Mindenkinek jobbulást, Melcsinek sok pozitív energiát küldjünk. Kitartás Neki és jobbulást!
És persze Mindenki másnak!!! Pihenjetek, gyógyulgassatok. Nem jó a rossz híreket olvasni :(
Szép estét!
Nincs jelen
#11150 2009-10-09 09:04
- Lisa
- Tag
Nita: Jobbulást!!!!
Nincs jelen