#11201 2009-10-15 21:28

Nita
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Kukk! Melcsi kicsit beleolvastam az írásodba és ezt vártam azért tõled! :D Mert amiket nekem naponta elmeséltél én abból csak egy drámát tudtam volna ide leírni..reméltem hogy mire hazaérsz kicsit átalakul "komédiává"! Nagyon örülök hogy rendben otthon vagy és hiszem, hogy most tényleg elkezdõdik valami javulás nálad, jó kezekben vagy és ma a hangod is végre a régi volt! Sajnálom, hogy nem tudtalak meglátogatni, de nem vagyok a toppon....jelentkezz majd és kíváncsian várom a fejleményeket :P
Judy! Kicsit megnyugtattál azt kell mondjam a napokban olyan tüneteim kezdtek lenni mint anno amikor regisztráltam aminek most lesz két éve...nagyon rosszul voltam akkor és nehezen jöttem helyre a frász kiver ha arra gondolok elölrõl kéne kezdenem megint :/ Szóval remélem ezt most tényleg ez a hideg csinálja csak: fájnak a kezeim, lábaim, a hasam, mindennap hõemelkedésem van.
Roor! Neked is jobbulást és kitartást még a holnaphoz! Végre péntek....:)
Ágica! Neked is jobbulást és írd majd meg mi volt az eredmény, nekem majdnem dettó ez volt MRI késve, majd az eredményre vártam én is 2-9ig voltam ott persze a hasamban az cuccal amit meg kellett inni mire hazaértem azt hittem elsírom magam :/
Geo! Olvastalak a másik topikban.....nagyon remélem hamarosan neked is jobb lesz vagy így vagy úgy....drukkolok neked!!!!
zolcsi! Lehet nem láttam te írtál magadról mi van veled a hidegen kívül? Marcsiról lehet kérdezni kicsit? :)
Lisa! Lelkiekben készítem magam a hidegre szoktam nézni esténként hány fok van felétek hát húúúúú asszem csatlakozom majd a "Michelin babádhoz" szombaton körülnézek síoverall ügyben :)
Siszi! Jó hétvégét nektek!!! Majd kérünk mini tali jelentést képes formában is!
Györgyina! Neked is minden jót te hogy vagy?!
Vicaa!  Te már otthon vagy?

Nincs jelen

#11202 2009-10-16 10:31

Kittus
Tag

Sziasztok!
Bocsánat, hogy nem írtam eddig, csak munka, plussz elkezdõdött a suli, házikat írok, konzultációkra járok...
Nincs semmi különösebb velem, a múlt héten folyamatosan hõemelkedésem volt, levert voltam. Pénteken reggel olyan fejfájással ébredtem amitõl nem tudtam elaludni szombat reggel fél 4ig. Aztán még szombaton is fájt, alig tudtam figyelni az órámon. Aztán a héten szabin voltam, Öcsikém meg hazahozott a suliból valami hasmenõs betegséget, rögtön elkaptam. Szerda hajnali fél 3tól látogattam a WC-t, hõemelkedésünk is lett. Már jól vagyunk.
Amúgy... november 10én megyek vissza a dokihoz, felír valamit a Medrol helyett. Egyébként november 3ig kéne csak szednem a Medrolt, de mivel mikor nála voltam elszámolta a dolgokat és november 10re adott idõpontot. Szóltam neki, hogy elszámoltuk a dolgot, mondta, hogy nem baj, szedjem addig akkor a Medrolt míg nem találkozunk. Hááát, köszi. Végülis lassan gurulok, a képemet le kéne cserélni, mert a fejem korántsem akkora már... jóval...jóval nagyobb :D van aki úgy fogalmaz, hogy széles lett a mosolyom. És persze a hûtõfosztogatás miatt hízok is. Kérdeztem a párom: nagyon meghíztam...?? Válasz: Neeeem, de én így is szeretlek... Hogy van egy kicsi itt is, meg ott is, meg itt is... mondtam neki, hogy akkor most jó lenne ha nem mutogatná tovább a kényes területeket...
Már csak 4 hét... Vágom vissza a centit...

Melcsi!
Jobbulást Neked! Nagyon drukkoltam érted. Örülök, hogy már otthon lábadozol. A Fleetet én is majdnem kihánytam, sírva ittam meg, kortyolgatva és olyan hígra csináltam amennyire tudtam, mert nem bírtam meginni. Végig bõgtem míg ittam és küzdöttem, hogy vissza ne jöjjön.

Nita!
Remélem már jobban vagy! Pihengess, gyógyulgass, nagyon drukkolok, hogy csak az idõtõl legyenek Nálad ezek a tünetek!!

Roor!
Neked is jobbulást!

Mindenki gyógyulgasson, aki tud pihengessen is!! Jobbulást!
Küldöm a sok gyógybármit... energiát, puszit, ölelést, bármit ami hat. :)
Szép napot!
Kittus

Nincs jelen

#11203 2009-10-16 12:48

szabozsb
Tag

Helló, rákerestetek már a google-ban arra hogy Crohn?
Én általában így jövök a fórumra, mert lusti vagyok beírni :)
Szóval kihoz vagy 5 képet web-es találatokhoz is, 2 fénykép a beteg bélrõl :S
Hát valami oltári gusztustalan :D

Segít fogyókúrázni, és azoknak is ajánlom, akik nehezen tartják be a diétát!    :)
Egy pillantás, és rögtön nincs kedved kukoricát enni, de úgy általában enni sem :)

Nincs jelen

#11204 2009-10-16 14:13

Kittus
Tag

Segítség!!!

Belázasodtam és jönnek ki megint a pattanásaim! Pedig még ideges sem vagyok!
Tudtok abban segíteni, hogy mikor elkezdtétek csökkenteni a szteroidot akkor volt-e olyan akinek visszajöttek a tünetei? Vagy máshol keressem az okot? Felhívjam ilyennel a dokit? Vagy ilyenekkel inkább ne zaklassam?
Csak azért kérdezem, mert jön a hétvége... Múlt héten nem volt olyan durva a dolog, de már most magasabb a lázam... Utálom... Ha tud valaki segítsen, hogy most mit csináljak??
És bocsi a kiborulásért...

Szép napot!!!

Kittus

Nincs jelen

#11205 2009-10-16 14:35

judy1981
Tag

Nita! Biztos, hogy a hideg miatt van, mert itt emelkedett a hõmérséklet vagy 5 fokot, így este - görcsoldó hatására - már nem fájt a pocim. Addig semmi nem hatott. Viszont a fejem reggelre... Olyan migrénnel keltem, hogy könyörögtem a fájdalomcsillapítóért. Szerencsére még hatott. De addig elég antiszoci voltam. Mondtam Szakónak, hogy költözzünk már valami olyan helyre, ahol nem ingadozik a hõmérséklet :D:D:D
Egyébként a szombati elõadáson a dokibácsim is mondta, hogy az idõjárás változás kicseszhet a bélésünkkel is.

Melcsi: Nem semmi élményekkel tértél haza, de legalább otthon vagy. Gyógyulgass, erõsödj, és pihenj amennyit tudsz!

Kittus: Igen, a Medrol csökkentésével visszajöhetnek a tünetek. Ilyenkor mindig vissza kell emelni az adagot, de mivel még kezdõ vagy, azért beszéld nem a dokival is.

Nincs jelen

#11206 2009-10-16 15:24

fater
Tag

Üdv mindenkinek. Mi a véleményetek az új influenza elleni védõoltásról?Én úgy döntöttem kérni fogom.Apropó Györgyinával mi történt?Nekem hiányzik.

Nincs jelen

#11207 2009-10-16 16:32

nori
Tag

Semmilyen oltás mellett nem szavazok,kivéve ha valaki olyan távoli országba utazik ahol jelen van a malária vagy társai..szóval én nem kérem az biztos.De többet nem írnék róla mert még beperelnek mert rontom a marketingjüket:)

Jobbulást,kitartást a betegeknek, szép hétvégét azoknak akik terveznek valamit... remélem senki nem fázik az októberi télben:(

Nincs jelen

#11208 2009-10-16 17:33

Kolibri
Tag

Nincs jelen

#11209 2009-10-16 17:46

Vicaa
Tag

Sziasztok!

Melcsi: örülök, hogy a sok-sok megpróbáltatás után végre otthon vagy! Remélem gyorsan sikerül kiheverned az ottani rossz élményeket!

Sziszi: Daninak utólagosan is boldog születésnapot kívánok!!!

Roor, Nita jobbulást nektek izibe' !!! :)

Helyzetjelentés: szerdán délután hazaértem a kórházból, vége a wellnessnek, meg a buli-haverok-fantának. A végeredmény azért nem tökéletes, de megérte bemenni. Jó lett volna ha le tudom húzni a harmadik hetet is, de már Annát sem tudtuk hova bízni, meg hát hiányoztak is rendesen!
A nyakamba kaptam még két elbocsátó szurit azzal, hogy hétfõn még menjek fel a rendelésre is egy adagra.
A derekam jobb, nagyon kell neki a sok torna, a hét elsõ három napján meg is hajtott rendesen a tornász, végre kezdtem érezni izmaim helyét, most itthon kéne folytatni... Tessék engem ostorozni és számonkérni, mert hajlamos vagyok elhanyagolni. Egyedül ugyanis olyan egyhangú...

Én is nagyon fázok és fázok, fene a fránya idõbe...

Ágica: remélem fûtés problémáitok már megoldódtak, én szemrebbenés nélkül hívnék másik szerelõt...

Kittus: szerintem is hívd fel a dokid, az a biztos!!!

Nori, hogy vagy?  Ízületek? Vagy inkább jobb, ha nem is kérdezem?

Mindenkinek akit név szerint nem is említettem puszi, szép estét!!!!!!!!!

Nincs jelen

#11210 2009-10-16 17:51

én
Tag

Kittus! Sajnos a medrol csökkentése illetve elhagyása okozhat visszaesést. Szerintem beszélj a dokiddal! Gyógyulj! Hova jársz suliba?
Nóri! Örülök, hogy jelentkezel. Hogy vagy? Írj magadról is!
Mindenkinek jó és munkamentes hétvégét kívánok!

Nincs jelen

#11211 2009-10-16 22:44

sziszi32
Tag

Sziasztok! Jelentem, Pasek-Lisa csapat megérkezett délután! Lisa ismét szebb egy fokkal, nem is tudom, mi a receptje, biztosan a hegyi levegõ teszi! :P :D :D :D
Danika azon nyomban lecsapott Pasekra, szegényt állandóan rángatta a szobába hintaszékezni. :D :D
Ma zöldségleves, disznóhús sztroganoff módra sült krumplival volt a menü, desszertnek pedig a megígért kuglóf, mivel Lisa, saját bevallása szerint, még nem evett házi készítésût. Nos, ez már a múlt, a bajt orvosoltuk. :)
Ja, Felség: jelentem, hogy Lisa nem bír lépést tartani a borocska pusztításában! Ez botrányos! :D :D :D :P Alig egy üveg vermut és fél üveg házibor van a bendõnkben, és õ nem bírja! :P :P :P
Viszont: most már kezd némi fogalmam lenni a leszboszi napok szépségérõl! Jaj, de jó volna, ha gyakrabban lehetnének ilyen napjaink... :( De mindegy: carpe diem, bánkódni ráérek késõbb. :)

Nincs jelen

#11212 2009-10-17 23:19

nori
Tag

Kössz az érdeklõdést de nem akartam írni mert volt nálunk egy "enye" családi cirkusz minek a végén a lázam felment 40 fokra,remegtem,napokig nem ettem,csak fekfüdtem és nyögtem mert deréktól lefelé csak egy állandó bizsergõ fájdalmat éreztem,anyu vonszolt a wc-re mert persze hamenést kaptam ideg alapon,de a talpamat se tudtam megelmelni ezért csoszogtunk éjjel-nappal..
Már egy kicsit jobb de esténként fájnak deréktól lefelé a csontjaim így kerülöm a sok ülést..boccs,nem ilyen hírekkel akartam jönni.

Örülök a javulásoknak,barátkozós hétvégéknek,sok puszi mindenkinek!

Nincs jelen

#11213 2009-10-18 08:55

Lisa
Tag

Sziasztok!
Szeretnék jelentkezni bár most már én is úgy látom, hogy felesleges.
Mi itt nagyon jól érezzük magunkat. Csodás minden mint mindig.
Danika  haláli jó fej :D egyfolytába csak fogja pasek kezét és húzza, hogy "pasek szobába" ( no nem kell semmi rosszra gondolni, csak arrahogy Danikakának van a gyerekszobûja, ami egyelõre csak játszószoba, és ott van az összes kincse vagyis játéka, és azokat fedi fel elõttünk!!) nem mondom, ha már más nincs én is megfelelek neki, de azért mégis csak elsõ pasek :D :D :D
Rengeteg mindent csinál, és iszonyat jókedélyû!!! Egyszóval nagyon aranyos.
Pasek akarta írni (aztán most látom, hogy  nem írta) szóval olyan finom kuglófot ettünk, hogy csak na!  Vagyis Sziszi sütõtte !!! Hmmmmm!!!!!
Nagyon finomakat eszünk, voltunk ebédelni tegnap , család látogatásban.
Ma ha minden igaz megyünk bobozni! (remélem :D )szép az idõ!!!!!
No megyek, csak sajnálom, hogy iylen gyorsan elment az idõ!
Pasek tartozik még valamivel, de majd Õ!

Mindenkinek szép napot, nekem biztosan az lesz úgy határoztam :D :D :D

Szerkesztette: Lisa (2009-10-18 08:57)

Nincs jelen

#11214 2009-10-18 12:53

Nita
Tag

Sziasztok!
Nori!
Ezek nagyon nem jó hírek :( :( Ne idegesítsd magad ha nem muszáj!! A kéz-láb fájás meg sajnos a cr. miatt meg a hideg beköszöntével nálam is megvan. JOBBULÁST neked!
Mini talisok! Csak irigykedni tudok bár az idõ itt is szép (bentrõl annak tûnik :) ) bob nincs,és kimenni sincs kedvem ki kell szedni a kishalakat a kerti tóból nem értem miért nem használhatom a zsebpecát :P Szóval egy csomó dolgom van kint téliesíteni kell a kertet a növényeket elpakolni meg ilyenek.....brrrr ezt ilyen idõben nem az én izületeimnek találták ki :)
Lisa-Pasek-Sziszi! Nektek jó múlatást Daninak nagy cupppp édes pofi lehet, ma jöttök haza? Mert holnap megint valami sztrájk lesz vagy mi...emlékszem a múltkor is akkor jöttetek haza. Én se ettem még házi kuglófot :/ Kapok? :P
Hétvégi pangás van azt látom én is :)
Na azért ma mi is megyünk páran fotókiállításra biztos jól fogunk mulatni ahogy magunkat ismerem :)
Vicaa! Tessék tornázni !!!!!!! Kár azért. hogy nem tudtál maradni még egy hétig ahogy olvasom ez tényleg jót tesz neked, pontosabban mire kell a szuri? A hideg nekem sem a barátom mint írtam, szóval a tornázás azért is mert, nem fáznánk ennyire! :)
Kittus! Mit mondott a doki elérted? Hogy vagy?

Nincs jelen

#11215 2009-10-18 13:41

én
Tag

Sziszi, Lisa, Pasek! Tök jó nektek, hogy együtt eszitek a kuglófot. Juj de irigylem tõletek. Na meg Dani kincseit is. Élvezzétek az együtt töltött idõt és számoljatok be róla képben és írásban is.
Nita! Bízom benne, hogy hamarosan aklimatizálódsz és jobban leszel a hidegben. Nóri! Neked nem hiányzik ez, vigyázz magadra és jó lenne, ha keresnél másik gasztrós orvost magadnak.
Vica! Jó hogy ismét otthon vagy. Nevelgesd a lányodat és néha jelentkezz!
Melcsi! Hogy vagy most? Remélem, hogy otthon tudsz gyógyulgatni és kérlek ne szaladj még vissza dolgozni.
roor! Te hogy vagy? Hogy van a barátnéd? Örülnénk, ha jelentkeznétek mindeketten. Hogy van a zanyukád? Zsuzsa anyu! Vigyázzatok ti is magatokra ebben a szép-szomorú idõben!
A betegeknek gyógyulást, a sulisoknak jó tanulást, a munkásoknak jó munkát, jó hetet kívánok! Mindenkinek cupp-pussz!

Nincs jelen

#11216 2009-10-18 13:59

mamo.
Tag

Sziasztok!
Rég írtam, de azért sokszor feljövök, megnézem kivel mi van.
Sajnos most a legtöbb munkahelyen az a divat, hogy két ember helyett, de legalább másfél ember helyett dolgoztatják az embereket, és este mikor hazajövök hulla fáradt vagyok.
Errõl Ti is tudnátok mesélni. Ha valami nem tetszik fel is út, le is út, mehetek ahová akarok. A mai  világban hová?
Tavasszal, mikor már meggyógyultam elkezdtem (vagyis folytattam) csikungozni, ami az idegekre, testi panaszokra nagyon jó.

Látjátok optimista vagyok, azt mondtam, hogy meggyógyultam, pedig csak szeretnék. Na mindegy.

Aztán belekezdtem biorezonancia kezelésbe, Györgyina is tud errõl mesélni, ami 60 százalékban javított az állapotomon.

Szóval ez rengeteg idõmet elvette, hét végén unokázok teljes erõvel, fõzök naphosszat.

Kedves Én!
Köszönöm az érdeklõdést, azért jól esik.
Igyekszem gyakrabban írni és lelkesen olvaslak titeket.
Legyetek szép egészségesek.
mamo

Nincs jelen

#11217 2009-10-18 14:02

mamo.
Tag

Zolcsi!
ez a legjobb hír a fórumon, amit mostanság olvastam.
Vigyázzatok a kismamára.

Nincs jelen

#11218 2009-10-18 14:46

judy1981
Tag

No kérem! Annyira nem is pangunk (mint szoktunk)
Minitalisok: használjatok ki minden percet! De gondolom ezt magatoktól is tudjátok. :)
Nita: még mindig csesztet az idõ? Én már tegnap sem szedtem görcsoldót. Jägert annál többet :P Vigyázz magadra!
Nori: van már másik orvosod? Ugye tudod, hogy nem szabad ezt ilyen sokáig hanyagolni? Az ajánlatom még mindig áll orvos ügyben. Sajnos a családi cirkuszokat sokszor nem tudja az ember kikerülni, és nem lehet mindenre legyinteni, de azért próbáld kímélni magad!
roor: barátnédet igazán a gép elé ültethetnéd már. Na jó veled is beérjük, de õt is hiányoljuk innen :D

most ennyire volt idõ, mert megyünk aquaticumba (már egy hónapja nem voltunk, és Szakó nagyon mehetnék). Ha nem döglök ki nagyon, akkor még jelentkezem.

Nincs jelen

#11219 2009-10-18 16:13

Melcsi_
Tag

Sziasztok!

Tegnap bekattantam és kissé átrendeztem a szobám, vmint szereztem 5 zsákot és annyi ruhátösszeválogattam amiket már úgysem hordok ill. nem is jók rám. Ment a rászorulóknak.

Vhol igaz a mondás hogy amilyen a környezeted, olyan a lelkivilágod. Nos én sosem voltam az a hûûû de nagy rend van, nálam mindig van egy kis kupi, de én így szeretem persze tisztaság megvan csak semmi sincs a helyén....Ezen próbáltam tegnap változtatni, szinte ijesztõ a rend!

Várom apumat, valójában 1x ha taliztunk az elmúlt 1 hónap alatt. Míg kórházban voltam akkor se tudott jönni látogatni mert Kiskunhalason dolgoztak egy új vágóhíd felépítésén. Múlthét vasárnap tudott jönni akkoris 20 óra után és akkor köszöntött fel. :) Remélem betartja a szavát és tényleg jön, csináltam neki avokádó krémet.

Így viszont nem tudtam ma Nitáékkal menni a kiállításra pedig össze tudtam volna szedni magam...még kicsit nem állok arra hogy kimozduljak, de jó irányban haladok.

Én: Úgy döntöttem és már közöltem is a döntésem a fõnökömmel, hogy hivatalosan betegszabin vagyok, de mivel soseom tudok megmaradni kicsiny seggemen így 3-4 órákra bemegyek dolgozni, nem akarom amúgyse h nagy legyen az elmaradás...fõleg h olaszul tényleg csak én beszélek.

Sziszi, Lisa, Pasek örülök hogy jól érzitek magatok és jó a tali, kis betyárt én is pusszantom!

Vica Neked is jó pihenést, gyógyulgass!

Nóri!!!!!! Jesszus!!!! Remélem már jobban vagy!!!! 40 fokos láz + hasmenés nem gyerekjáték, azonnal keress egy gasztroenterológust!!! Nem akarom, hogy nagyobb baj legyen.

Luciiiii, hiányzol!!!! Jelentkezz!!!

Judy, acquaticum??? Ilyen hidegben?:D ok ott nincs, de brrr. :D

Na folytatom az intenzív döglõdést, kis CSI, kis holland nyelvtanulás, kis olvasás, ez meg az....vagyis szöszmötölés.
Ja és.....iszonyat nagy étvágyam lett....nem lesz ez így jó. A medrol hat, nincsenek fájdalmaim se hasmenés aminek rettentõen örülök! :)
cupp

Nincs jelen

#11220 2009-10-18 16:57

sziszi32
Tag

Hát, szomorú kötelességem bejelenteni, hogy Lisa-Pasek eltávozott. :( Olyan csendes, üres a lakás... :( :(
Bobozni voltunk, nagyon-nagyon hideg volt, és nagyon jó is egyben. :) Danika végre nem sírt, hanem érdeklõdve figyelgette a lecsúszó-sikongató õrülteket, minthogy a hideg ellenére, azért elég sokan boboztak. :)
Aztán néztünk vonatot, míg vártuk az indulást, és holnapra jó sztrájkolást kívántunk paseknak (csupa jóindulatból :P), de kiderült, nem szaxervezeti tag, így neki nem jut ki a jóból... :P :P :P
Ma rántott husi volt, krumplipürcsivel, husilevessel.
Danika alaposan kifacsarta Pasek jóindulatát, ebédelni nem is volt hajlandó másképp, mint Pasek térdén ülve, Pasek villájáról fogadta el a kaját (azt nem fogadta el, amelyik direkt neki külön volt kitéve). De igaztalan volna azt állítani, hogy Lisát figyelmen kívül hagyta, nem volt szó semmiféle "lónincsszamárisjó" dologról, csak épp Pasekot jobban lehetett rángatni. :D :D :D
Nori: jaj, ez nagyon rossz. El sem tudom képzelni, mi zavart be nálad ennyire! :( :(
Melcsi: jobbulgass, pihengess! :) A munkát túlzásba ne vidd, árt az egészségnek! :P
Mamo: ez a dilemma a legtöbb munkahelyen megvan. Sajnos.
Én: nem is tudtam, hogy a kuglóf ennyire rara avis in terra... :P Pedig az én képzeletemben mindig a századfordulós magyarországgal fonódik össze. Talán túl sok Kosztolányit és Krúdyt olvastam... :P
Vica: leányod hogy viselkedik? Sikerült megregulázni? :P :D :D :D
Mit tudtok ezekrõl a népekrõl: Kitti60, Cyan, Akiss, Luci, Györgyi, Felség?

Nincs jelen

#11221 2009-10-18 18:20

roor
Tag

Halika!

Na kérem szépen,alakulok mint pupos a prés alatt,már napi 10-15 zsepivel is beérem,igaz köhögõorgánumom még jelzi hogy nem vagyok 100-as (mondjuk alapjáraton se :D ),viszont átalszom az éccakákat úgy mint egy baba és még levegõt is kapok.:D
Étvágy rendben,poci rendben,azt hiszem bevált a napi egy neocici-algo koktél esténként.:D
Meló megy ha viszik.:D
Luciról:kihagytam a leszboszi napot,azért nem akartam még nekik is áthurcolni ezt a mittudoménmit,szóval csak telón enyelegtünk,jól van,levágatta a ahját amit még nem sasoltam meg,és nincs gépe,azért nem jön.
Ja és ha minden igaz Roli hamarosan bölcsis pöcsös lesz.:D

Nincs jelen

#11222 2009-10-18 19:54

Laci54
Tag

Sziasztok!
Ma körül néztem a kertbe és szomoruan láttam,hogy visszavonhatatlanul itt van az õsz.Pár napja még gyönyörüen virágzott több tucat rózsám most már csak pár szál van.A hintaágyra se tudok leülni mert elfoglalták a lehulló levelek.Nagyon hamar vége lett a jóidõnek.Szép estét mindenkinek

Nincs jelen

#11223 2009-10-18 20:58

pasek
Tag

A következõ szöveg csak nagyon kitartóaknak!!!

Sziasztok "Fórumlakók"!
Meg vagyunk érkezve haza és még nem van csak 8 óra!
Valóban kellemesen éreztük magunkat Szisziéknél, higyjétek el volt minden jóban részünk. Nem is tudom hogy meséljek, kifejtõsen, vagy csak felsorolás szinten..
Danikának volt a hétvégén egy számunkra már-már szállóigévé válló mondata: Detti (vagy éppen) pasek szobába!!
Ekkor megragadta az egyik ujjunkat és vonszolt maga után a szobába, a szobájába a játékok közé. Mikor beértünk, jött az instrukció, hogy "lámpa", ekkor fel kellett kapcsolni és indulhatott a játék.
Azt tudni kell rólam, hogy lenyûgöznek a gyerekjátékok és a gyerekmesék, úgyhogy titkon mesélhetem, hogy hálás vagyok Daninak, amiért játékra "kárhoztatott" :) Továbbá Thomas a gõzmozdony mesé fölöttébb lekötötték a figyelmemet, iszonyúan jó az a mese!!!!
LISA!!!!! VEGYÉL NEKEM THOMAS DVD-T!!!!! Lécci-lécci-lécci! Ígérem jó leszek!!!!!! :P
Ami még fölöttébb tetszett (perverz módon most ízlelõbimbókról -CICI- lesz szó) az Sziszi kuglófja! Ezt bánhatja mindenki, hogy nem ehetett belõle, mert nagyon-nagyon ott volt a szeren! Olyan volt az alakja, mint a filmekben/képeken és az íze is az a tipikus kérek még íz!
Télleg Sziszi, nem szeretnéd velem megosztani a recipe-t?? Na jó, mással is megoszthatod, csak én ne maradjak ki!! :)
Tennap voltunk étteremben enni és ott is adtam a bimbóknak a nyelvemen, Miki kedvencét kértem, és meg kell állapítani, hogy Miki aztán tud élni. Mikinek akkor járnak a kedvében, ha a egy ping-pong ütõ nagyságú karajra savanyú káposztát pakolnak, közé rejtenek kolbászt és sült szalonnát, majd hogy meg ne fázzanak betakarják csirkemellel és ezt az egész építményt bepanírozzák, hogy mega-giga rántotthúsként kerüljön az asztalra. Mondanom sem kell, hogy nem bírtam vele, felét tudtam csak magamévá (t)enni, s a bélésem sem bírt vele, de egy életem egy halálom, bepróbáltam. Meg azért nem bántam, sokkal finomabb volt, mint amennyire panaszokat okozott, így a mérleg nyelve felém billent, szóval köszi Miki!
Bibibí!! Én láttam azokat a bizonyos prz szomszédokat!! Vagyis csak az egyik oldaliakat, (öket már régebben is) de a másik oldalon él(õsködõ)ket csak hallottam.. Bár szerintem ha jobban kinyitom a fülem itthon is hallhatnám õket, hiszen annyira nyomták azt a lakodalmas rock félét, tele kontrázással (PRZ zene a javából- de nem az autentikus/hegedûs, hanem az a villanyzongorás világmegváltó daj-dajozás)
Szóval a szomszédok valóban "kedvesek" :)
A bobozás pedig valóban haláli volt, csak akik mindkétszer elõttünk voltak nagyon nyomták a féket, így 2× majdnem csináltunk Lisával ráfutásos balesetet, ugyanis mi mindannyiszor azt az elvet vallottuk, hogy fékezzen az, aki félti az életét, de mi akkor is leszáguldunk teli torokból sikítva fék nélkül..
..száguldottunk volna, ha azok a majrésok elõttünk nem totojáztak volna. Pedig szóltunk a fõnöknek, hogy minket késõbb indítson, mert mi aztán nem fékezünk, még ha kirepülünk a székbõl, akkor se. Késõbb is indultunk, de kb. 2/3-nál nyomni kellett egy satuféket, mert beledurrantottunk volna a valagukba.
Mikor hazaértünk, csodafinom vacsi várt minket, betermeltük, mellé pezsgõt bontottunk, ugyanis itthon ezzel lett megünnepelve, hogy  papírom van arról, hogy alapfokon makogok ángolul (is) immár. Hogy szó ne érhesse a ház elejét, Szisziék is megköszöntöttek méghozzá házi pezsgõvel :) ugyanis az eredményt tegnap reggel tudtam meg.
Ma mikor megvacsiztunk, irány le Elõjelzõhöz. Elõjelzõ a múlt héten talált kiskutya, akinek azóta már Picuri és Kis Büdös is a neve. Örömmel láttuk, hogy jobban van már és akkora kutyakolbászokat készít, hogy öröm nézni :P
Ha minden jól megy, akkor hamarosan lesz egy szeánsza az állatorvossal, és akkor papírja is lehet mejd róla, hogy õ egy rendes eb!
Meglestük még Pityeszt, akinek a mániája mostanság, hogy a vizes bödönjében állva alszik éjszakánként, errõl nem lehet leszoktatni. Télleg kisgyermekes anyukák! Nincs valami tippetek?? :P

Vica!
Kitartást Annához, ha megyünk, ígérem rontunk rajta mi is egy kicsit! :P (De nehogy komolyan vegyél, tudod engem ritkán lehet komolyan venni ) :)
Feneséges-Fennség!
Csuklottál eleget? Emlegettünk bõven! :) Jobbulást Neked!
Nóri!
Nagyon sajnálom ami történt, nem is tudom hogy tudnék Neked még több kitartást kívánni, ha máshogy nem is a sületlenségeim olvasásakor talán elterelem a figyelmed egy kicsit! JOBBULÁST NEKED!!
Nita!
Kuglóf, hááát az már valahogy legurult, de Neked vigaszdíj, hogy találkozhatsz ma a Fiúkkal :D
Laci54!
Nagyon egyetértek Veled a jó idõ siratásával, gondold el, hogy itt még ráadásul pár fokkal mindig hidegebb is van és az idõjárás is kezd zordabb lenni, mint máshol. Csendben jegyzem meg, hogy itt már esett is a hó, és nem is egyszer :S
Judy!
Vadászmester Úrral kötött barátságod crohn urad határáig ápolgasd csak bátran, csak vigyázz víz alatt nagyon rossz ám hányni :P Szakónak pedig üdv a távolból!
Én!
Köszönjük a jókívánságokat, képekben történõ beszámolást szerintem Sziszitõl lehet várni, ugyanis mi most nem készítettünk képeket.
Melcsi!
Örülök, hogy kívül vagy a kórház kapun, ha teheted, akkor legközelebb valami lovaggal oszd meg a belsõ értékeidet, ne egy endoszkópos diplomással.
Geo!
Ígérem írok, nem felejtettem el, csak az volt a bibi múltkor, hogy a levelezõrendszerem alapból spam-nek gondolja a fórumról küldött levelet, így elég késõn "jutottam hozzá". A fotókiállítás jó volt?
Zolcsi!
Nektek gratula a nagylegényhez, vigyázzatok nagyon egymásra!
Lisa kérdezi, hogy nem fejezném már be az írást!!!
Akkor ezek szerint itt a vége :(
Igyekszek legközelebb rendszeresebben írni, és nem telefofni a képernyõtöket!
Jó éjt,
pasek

Nincs jelen

#11224 2009-10-18 21:08

Lisa
Tag

Sziasztok NE IJEDJETEK MEG! Én már nem írok"bõvebben"
Sziszi csak annyit, hogy azt hiszem most már 10000000000-szer meggondoljuk mielõtt azt mondjuk paseknak, hogy írjon és jelentkezzen a fórumon! :D :D :D :D :D
Ja , de ez betudható annak, hogy fájdalomcsillapítóra pezsgõzött! :D

NA tényleg Jó éjszakát mindenkinek!

Nincs jelen

#11225 2009-10-18 22:35

Melcsi_
Tag

Én felettébb jókat nevetgéltem Dexter írásán, tényleg nagyon jó lehetett Szisziéknél. Kuglófot én is imádom, nálunk húsvétkor van szenzonja, év többi napján nem nagyon készít nagyim (én meg még nem tudok:P és nincs is kuglóf formám)
Amit az étteremben ettél uuuuh, elég jól hangzik, de azt hiszem az én bélésem sem tolerálta volna, bátor vagy :D nyami

"ezt a részt amit ide írtam pár napja töröltem"

Nita!!! Milyen volt a kiállítás? Képzeld, apa mégsem jött, késõ du ért ígyis Monorra így nem volt már se kedve se ereje még Óbudára is elnézni....így hiába vártam h hív és jön...most neki van kicsit lelkiismeretfurdalása hogy emiatt nem mentem Veletek....de ha meg én mondtam volna neki hogy talizzunk máskor mert Veletek megyek akkor nekem lenne furdalásom...érted..no mind1 :|

Ma annyit de annyit ettem :| folyamatosan...állandóan úgy éreztem h éhes vagyok, nem lesz ez így jó....

Nos el teszem magam holnapra...jóéjt :) puszi

Szerkesztette: Melcsi_ (2009-10-20 11:10)

Nincs jelen

#11226 2009-10-19 00:29

sziszi32
Tag

Pasek: azt hiszed, álszerény vagyok, s nem esett jól a hízelgésed?! :P :P :D Hát tudd meg, hiú majom vagyok, és igenis örülök, hogy egy kicsit jó volt nálunk! :D :D :D
De azt azért elég perverz volt javasolni Melcsinek, hogy legközelebb lovaggal... hiszen, ha jól értem, mindenfajta beöntés és tüki nem a... hm.. szóval nem OTT történt, hanem a hátsó kijáraton, és hát... hogy is mondjam... ezt legalábbis én nem tartom a közösülés helyes módjának... :P és persze a fleets is fentrõl ment be, és ha ezt kívánod melcsi reménybeli lovagjának is, akkor... jajaj, szegény lisa! :P :P :D :D :D (undi vagyok, ugye? :P)
Jó éjt minden true blood rajongónak! :D És mindenkinek! :D

Nincs jelen

#11227 2009-10-19 10:01

Melcsi_
Tag

Sziszi, azt ne mondd hogy te is nézed a True Blood-ot!!!!!!!!!!!! Nem hiszem el!!! :D

Amúgy hozzátenném a fentebb elhangzottakhoz, h a doki csak vizitelni járt hozzám, és még csak most tanulja a gasztroszkópiát, szerencsére nem rajtam...

Hmmm, nincs kedvem dolgozni menni. :D De olyan du 2-3 fele betolom helyes kis popóm utána úgyis holland órám lesz.

Én már fázom odakint ugye nem gáz októberben szövetkabiban császkálni?:)

U.I.: Sziszi a fleet szót többet hallani se akarom, a kedvenc bögrém is kidobtam amibõl innom kellett...:)

Nincs jelen

#11228 2009-10-19 10:40

Geo73
Tag

Pasek, nem fair ám ezt tenni az emberrel!! Erõsen igénybe vette a rekeszizmaim a hsz-od. Pedig mostanában kevésbé fáj a bélés, oszt tessék. Azért várom, ha írsz drótpostafiókomba is, hátha az pedig majd helyére rázza a rekeszizmaim :) ;)  Mindenesetre klassz hétvégétek lehetett!! Irigyeltelek is benneteket a sok átélt élmény miatt.
Sziszi neked pedig így ismeretlenül is elismerésem a sok energiáért, ahogy lemenedzselted ezt a hétvégét ezzel a sok gyermekkel :D

Pasek, ezek szerint neked ma a gördülõ sztrájkból már csak a gördülés maradt ;) (Bár most hallottam, hogy már vége is a sztrájknak)

Melcsi sajnáljuk, hogy nem jöttél, láthattál volna néhány jó képet, bár igaz, ami igaz néhány riasztóbb véres kép is ki volt állítva. :( A munkát szerintem ne túlozd annyira el, elsõ a lábadozás!
No, szép napot mindenkinek!!!

Nincs jelen

#11229 2009-10-19 10:56

judy1981
Tag

folyt.köv.
Tegnap igen is kidöglöttem, úh. már nem ültem a gép elé.
Pasek: Hát igen. Most esik le, hogy a múlt heti esküvõn is barátkoztam a vadászmesterrel, és most megint... Ááááá! Nem vagyok én alkoholista. :P Mentségemre szóljon, hogy a fehér bot világnapja alkalmából rendezett alapítványi bál végén úgy döntöttünk az egyik lánnyal, hogy megismételjük a múltkori jégerezést. :P (Szintén alapítványi rendezvény után) Mondta a pultos, hogy vodka akció van, de véletlenül sem szeretnénk megbántani Jäger barátunkat. Szakó meg dolgozott, így a hazajutás sem volt kérdéses :)
A vízbe már csak másnap mentem, és nem hánytam bele :P
És gratula a nyelvvizsgádhoz. Nem is lett rossz, ahhoz képest, hogy majdnem a saját tojásaidat kínáltad fel nekik :D, és kis horrort is vittél bele.
Melcsi: zabálj, amennyit, és amit tudsz! Az aquaticumot pedig fûtik. Még banán is volt a banánfán. Csak még zöldek voltak. Hátha megérnek mire megint megyünk. ;) Bár két hete nekem sem volt kedvem a hideg miatt, mert féltem, hogy még nem fûtenek. De gondoltam fûtési szezonban csak nem fagyunk meg. Ahogy megyünk a bejárathoz, be lehet látni az élményfürdõbe, és kintrõl fürdõruhás embereket nézni igen csak dermesztõ tevékenység. De elõre megállapítottam, hogy nem fáznak. :D:D:D
Sziszi: utolsó hsz-ed azt sugallja, hogy maradt még ott egy kis borocska Lisáék után :D:D:D Pasek szerintem nem Melcsi emésztõrendszerét értette a "belsõ" alatt.
Zolcsi: Mindig lemaradt, de én is gratula a kis tököshöz. :) Kell is az utánpótlás, mert egyenlõre a lányok vannak többen :)

Ma nincs fõnök. Egy sem. Lefogadom, hogy Szakó már alszik a szomszéd szobában. Mindjárt fel is keltem :D Aztán kicsit rendet teszek az asztalom körül :(

Nincs jelen

#11230 2009-10-19 11:46

sziszi32
Tag

Judy: borocska maradt, igaz, de a tegnap esti hszm-hez nem volt köze :D :D :D
Melcsi: mindkét évad megvan a true blood-ból, és most olvasom a negyedik részt angolul. :)

Nincs jelen

#11231 2009-10-19 11:48

Melcsi_
Tag

Sziszi, ugyna én nem olvastam könyvben de az elsõ 2 évadot megnéztem.....elsõ 2 rész után abba akartam hagyni mert tisztára beteg egy sorozat...de végül a kiváncsiság miatt megnéztem és már annyira beteg hogy már jó.

Nincs jelen

#11232 2009-10-19 12:23

zotyesz
Tag

vakk

Nincs jelen

#11233 2009-10-19 13:02

én
Tag

Zotyesz! Örülök, hogy jelentkeztél. :D:D:D Nagyon bõbeszédû voltál és rengeteget írtál magadról!

Nincs jelen

#11234 2009-10-19 13:04

Vicaa
Tag

Hû, ez aztán egy jó kis élménybeszámoló volt! :)

Lisa, Pasek: Anna baba most épp beteg, valami baciügy van a háttérben, ettõl függetlenül azonban nagyon jókedvû! Nnna, majd meglátjuk ki fog rontani kin :D:D:D Gatyát felkötni elõre! :D:D:D

Sziszi: jó úton haladok a lánykámmal, azért mindig próbálkozik, de már sokkal elfogadhatóbban viselkedik, mint amikor hazajöttem :) Azért most hiába, hogy nagyobb, mint tavaly, mikor kórházban voltam, mégis sokkal jobban megviselte, hogy nem voltam itthon, én ezt a kórházból teljesen másképp láttam, itthon viszont nagyon bújós, hízelgõs lett (bevallom én nem bánom :P )

Roor, örülök, hogy alakulsz, légyszi Lucinak is tolmácsold nagy cuppantásomat!!!

Zotyesz: hát a vakk is több a semminél! :) Ment a mail!

Judy: akkor most, ha nincs fõnök cincoghatnak az egerek :D

Melcsi, én olyan fázós vagyok, még a szobában is jéghideg kezem-lábam! Naná, hogy kintre is úgy beöltözök, mint egy maci ;) :D

Nita, na igen erre van szükségem és jelentem tornáztam is tegnap szorgosan, még Attila is beszállt velem! :)

Nincs jelen

#11235 2009-10-19 18:16

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty.:D
Még mindig szaladós napjaim vannak,mármint teendõügyileg.:D
Vica átadom,szerda vagy csütin leszboszizni szándékozok csak még õ nem tudja.:D
Pussznyussz

Nincs jelen

#11236 2009-10-19 20:34

pasek
Tag

Vica!
Alig gyõzzük kivárni és majd meglátjuk ki ront el kit :P
Baciknak hadüzenet, hulljon a férgese! Remélem nem nagyon nyûgös miatta a kis hölgy?!?! :S
Geo!
Nekem még csak gördítés sem maradt, ha akarnék se tudnék munkamegtagadni, helyette viszont azt hiszem Sztahanov bátya tiszteletbeli ük-ük-ükunokájává fogadott, bár nem önszántamból pályáztam erre, stílszerûen ez jutott osztályrészemül. Mondhatni annak a bizonyos igénybe vett ivarszervnek a lehetõ legrosszabb oldalára kerültem, de nem önként! S még csak dalolni sincs kedvem miatta.
Melcsi,
ajjaj úgy érzem engem Sziszi rendesen félre értett, bár furcsa a modorom, de reméltem nem ennyire félreérthetõ :S
A belsõ értékekre, mint "bélképre" gondoltam, azt lesik meg ilyenkor és mindenkinek a sajátja a legszebb :)
Én azt szoktam mondogatni, hogy intim viszony van az orvosommal, lenyelek nekik mindent, és oda dugdossák az nagy megfelelõ izéiket, ahová csak felépülésem kívánja, ha kell, hát megmutatom ezen keresztül a belsõ értékeimet is.
De én pont arra gondoltam, hogy ne így kelljen mutogatnod legközelebb..
Á.. kár volt tennap írnom, most kellemetlenül érzem magam :(

Nincs jelen

#11237 2009-10-19 20:46

Melcsi_
Tag

Dexter nyugi :D:D:D

Amúgy....by the way, congratulations for your language exam!!!! :)

Ma du 2-re beértem "dolgozni". Na nem csináltam semmit, bõvítették az irodát, a mellettünk lévõ irodát is megkaptuk, egybe lettek nyitva így bõven elférünk 25en. Lett pár új kollégám, bemutatkoztam nekik, pár régebbi kollégám viszont elment. Nagyon édik voltak a többiek, agyon lettem puszilgatva meg ölelve, sõõõt még meg is maszíroztak, az új helyem meg nagyon tetszik persze még szoknom kell úgyhogy a mai napom kb a holmijaim pakolásával és több száz olvasatlan e-mail olvasásával telt...persze ezúttal se lett beállítva out of office üzenet tehát mindenki azt hiszi h 2 hete csak punnyadok :D na mind1...

Holland óra klassz volt, mivel 4X 1,5 óráról hányoztam van mit behoznom... remélem sikerül.

Mivel én egy indiai multinál dolgozom azon belül persze egy holland multinak na a lényeg h indiaiknál most vana  fény ünnepe az ún. diwali (remélem jól írtam) és az egész irodaépület gyerytákkal volt kirakva vmint vizen úszó gyertyák és ok sok sok virág az indiai kajákról nem is beszélve. Én nem ettem, tavaly mindent megkóstoltam és amúgyis ismerem az étkeiket tudom h iszonyta fûszeresek, amit ugye msot nem lenne tanácsos ennem.

Jelentem szuperul érzem magam!!! Kissé gyengén még de nem fáj a hasam és nincs hasmarsom sem el se hiszem!!! Végre!! Nagyon nagyon örülök...sajna vér még minig van pici de úgy érzem egyre jobb az is.

Vicaa, végül szövetkabátban mentem és nem bántam meg, nem fáztam, kellemes volt, és amint láttam már mindenki téliesítette magát. :)

Judy, eszek ne félj :D:D Le se merem írni ma, fõleg így hogy most hazaértem miket ettem össze. :D

Geo, bakker én is sajnálom hogy nem mentem...fene, azért a véres képeket se hagytam volna ki, max aznap este kicsit összezuhantam volna. :)

Nita, Roor remélem jobban vagytok. Többieket sokszor puszilom!

Roor, leszboszi barátosnéd csókoltatom, hiányzik!

Cyan jól eltünt....remélem jól van.

Nincs jelen

#11238 2009-10-19 22:58

sziszi32
Tag

Jaj, drága Pasek, én viccbõl írtam azt, amit! :D :D Azt gondoltam, hogy az együtt töltött pár napunk az én sajátos humoromat is felfedte elõtted! :D :D Nehogy már emiatt rosszul érezd magad, mert lesz irgum-burgum, vagy minimum "best of vlad" (horton, dögkeselyû :P) :D :D

Nincs jelen

#11239 2009-10-20 15:49

nori
Tag

Zajlik az élez..amint olvasom,jó..:):)

Már egyben vagyok,a hideg kiakaszt,nem talaáljuk a megfeleõ hõt ami nekem jó,anyunak meg nem izzad a homloka..fázósabb vagyok,most mit csináljak.kezdek jobban enni,tegnap sós muffint sütöttünk,pici parmezánnal a tetjén,uhh.jólesett:)

De,bedöglött a 15 éves tv-m,vagyis ha bekapcsolod megy kb.30 percet és kikapcsol,aztán ha visszakapcsolod már percenként mondja be az unalmast..nem tudom mi a franc tud még ebben a házben elromlani???:(

Irigykedem,kuglóf meg bob meg Danibabusgatás..jó kis hétévge,nem vitás:)
A kuglófhoz nekem egyébként habos kakó illik és még én sem ettem házit,sütni nem sütöttem mert hozzá formám,a tészta lényegébe másba is elkészíthetõ de ugye akkor az már nem az:)

Rajzolgatok,gyártoma karácsonyi golyókat..nyomott napok,sajnos.

Vica,
az Aclasta infuziót bármelyik reumatologus ki tudja írni? Miért kellett kapnod a szurikat? A Remi nem javított a gerinceden is?

Szép napot mindenkinek!

Nincs jelen

#11240 2009-10-20 17:28

Vicaa
Tag

Nori, nem tudom, de sejtem, hogy nem lehet mindenhol kiírni az Aclastát. De rá fogok kérdezni és megírom. A remi a sok kopást meszesedést, csontritkulást, gerincfersülést, krónikus lumbágót nem állítja vissza sajnos. A szurik a nyakamba kellettek, mer tiszta görcs, be volt merevedve alig tudtam mozgatni és az idegszál is be volt csípódve egyik oldalt és nem akart javulni.
Most már sokkal jobb a helyzet, de az infúzió az kell a csontritkulásra, mert én mást nem szedek rá, és fokozatosan romlik a helyzet ha nem kapom meg.
Te kaptál már azóta?

Anna még mindig eléggé taknyolódós, de szerencsére nem nyûgi, nagyonis eleven!!! :O

Nincs jelen

#11241 2009-10-20 18:48

Dorci
Tag

Elegem van ebbõl a napból! Mindjárt robbanok!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ pf

Nincs jelen

#11242 2009-10-20 21:30

Kittus
Tag

Sziasztok!
Megint csak azzal kezdeném, hogy bocsánat, hogy nem jelentkeztem! Kb. augusztusban fejlõdési tervet kellett csinálnunk, és az abban foglaltaknak próbálok eleget tenni bent a munkahelyen, csodák csodájára meg is lettem dicsérve a fõnököm által. (Sokunkban megfogalmazódott a kérdés, hogy vajon beteg-e.) Sulihoz is csinálgatom a házikat, tanulgatok, plussz még az urammal is törõdök, öcsikézek, meg House-t  nézek, ha már kidöglöttem.
Köszönöm már jobban vagyok. A dokit próbáltam elérni, nem vette fel, utána pedig nem mertem zaklatni, hiszen nem õ adta meg a mobil számát. Azóta már jobban is vagyok, 2 nap múlva már nem voltak kiütések, a lázból pedig hõemelkedés lett. Ami nem igazán múlik, reggel még csak gyenge, aztán délutánra, estére feljebb megy, de ettõl jól vagyok. November 10ig, ha lesz valami komolyabb láz, vagy kiütés akkor felhívom. Egyelõre ezzel a kicsiny hõemelkedéssel elvagyok, dolgozni is hagy, tanulni is. Mondjuk fáradtnak fáradt vagyok, de ennyi belefér. A fejem egyre kerekebb, a hasam egyre nagyobb. :)

Melcsi! Ahogy olvasom a hsz-eket látom jobban vagy már. Örülök nagyon. :)
Nita! Geo! A kiállítás biztos jó lehetett. Én most rákaptam a festményekre. Még nem tudom milyen csellel, de ráveszem valamikor Gyurit menjünk nézzünk meg valamilyen kiállítást!
Sziszi! Nagyon várjuk a receptet. Legújabban bontogatom a szárnyaimat a konyhában. De eddig csak fõtt ételt fõztem, most csinálnék valami édességet is. Mennyire nehéz elkészíteni, persze csak ha megosztod velünk a receptet?! :P Kezdõ vagyok :D
Vicaa! Annának jobbulást. Nálunk ha a törpék betegek akkor csak nyûgösek, de szerintem képesek lennének tovább fent maradni és többet játszani, mint egészségesen. Ha nagy a baj, akkor nem kívánják az édességet. :)

Lassan megyek csucsukálok.

Olyan jó hogy a héten csak 4 napot kell dolgozni, és sulim sincs. :) Holnap még fejlõdési terves feladatom lesz. Elleszek vele az ebéd után, azt hiszem... :( Hátha most is megdicsér a fõnök asszony, de azt hiszem, akkor már vinni fogom a hõmérõt!

Mindenkinek nyugodt éjszakát kívánok, sok-sok tünetmentes napot! A betegeknek sok gyógyító puszi és jobbulást mindenkinek!

Még egy kérdés a taliszervezõknek! :)
Mikor lesz a következõ?  :P
Jó éjt

Nincs jelen

#11243 2009-10-20 21:32

Kittus
Tag

Kicsit hosszú lett, bocsi :)

Nincs jelen

#11244 2009-10-20 21:49

Melcsi_
Tag

Szia Kittus!!!

De jó hallani felõled, persze szolgálhattál volna jobb hírekkel is, elég furcsa hogy mindennap belázasodsz, a kiütések meg abszolute nem normális hogy vannak. :/  Azért a nov10 még messze van, próbálgasd elérni a dokid.
Én valóban jobban érzem magam, bár mintha rajtam lenne egy energiavámpír, folyamat fáradt vagyok, nem is tudok túl sokáig bármire is koncentrálni, máskor meg érzem h majd ki esik a szivem úgy dobog...de a pocim elvan, jól van és végre eszek.

Ma voltam szemvizsgálaton ill holnapra kértem idõpontot, úgyhogy reggel 10. Aggaszt amit aug-ban a szemdoki mondott úgyhogy ha kell szemüveg akkor kell...de mondták h nekem nem ajánlják kontaklencsét amit nem magyaráztak el h miért nem...holnap kifaggatom a dokit és holnap már pápaszemes leszek, hurrá :) De már a keretet kiválasztottam, csini, bár nem rajtam, úgy érzem minden szemüveg hülyén áll, talán csak meg kell szoknom úgy a fejem... no mind1.

Dorci, mi a baj, mi történt? :)

Nita, merre csavarogsz? :) Jó volt hallani ma a hangod. Majd írok mailt.

Jóéjt.

Nincs jelen

#11245 2009-10-20 21:58

Vicaa
Tag

... ha valakinek rossz kedve lenne, lógatja az orrát és hasonlók, akor ajánlom ezt figyelmébe, nekem irtó tetszett:

http://www.youtube.com/watch?v=X4SplLuc … ature=fvwp

Nincs jelen

#11246 2009-10-20 22:01

Nita
Tag

Kukk! Itt vagyok bocsika tanulok ezerrel és ha belépek ide akkor nem tudok figyelni :)
Jó volt olvasni tõletek a hétvégi beszámolókat Pasek kis novelláját is :)
Majd ígérem írok meg ilyenek!
Geo! Norby! Nelly! Jó volt veletek vasárnap csak rövid :)
Melcsi én is örültem neked ma :P

Nincs jelen

#11247 2009-10-21 01:18

sziszi32
Tag

Vica: ez az egyik kedvenc videóm a jutúbon, kb. fél éve fedeztem fel... :D :D :D
Kuglóf recept holnap. :D

Nincs jelen

#11248 2009-10-21 09:47

én
Tag

Kittus! Ha késztetést érzel, te is lehetsz tali szervezõ akár. Mindenki kaphat ilyen szerepet. Bár én még télen nem voltam talin. Talán mióta fórumos vagyok azóta nem is volt. De kivételek mindig vannak. Ha van jó ötleted, tedd közhirré és meglátod, hogy ki és mikor ér rá és ki szeretne jönni. Egyébként ne próbáld utánozni Melcsit. Nem tudom, hogy meg akarja-e osztani veled a Sztahanov kitüntetést. Légy szíves menj orvoshoz! Nem játék ez a láz dolog. Hova jársz suliba?
Mindenkinek szép napot!

Nincs jelen

#11249 2009-10-21 14:12

Melcsi_
Tag

Én! Hehe nem osztozom a Sztahanov kitüntetésemen, megint a munkába menekültem... sajnáltam hogy Lilla 3 ember helyett dolgozik 2 hete már, ugye én sem voltam, Mert Törökorzságban, Diego Portugáliában...és így is kevesen vagyunk...
Nem ígértem hogy mindennap napi 9 órákat itt fogok gürizni, csak ha jól érzem magam és úgy érzem 3-4 órákat bejövök....erre most úgy lecseszett a holland fõnök hogy hol voltam tegnap, vártak és nem is szóltam hogy nem megyek. :D
Könyörgöm elvileg, hivatalosan betegszabin vagyok, tehát én teszek szívességet hogy bejöttem és emg sem fizetik hogy bent vagyok. Ennyi. Holnap nem megyek az fix. :D

Most épp egy új kollegínát trénelek dél-afrikai könyvelésre, manuális könyvelés, a leggusztustalanabb :D hehe

Jelentem ma reggeltõl hivatalosan is pápaszemes lettem, állítólag nõtt a mesterséges intelligenciám +10el....drága kollégáim viccelõdtek velem.. :D nekik megbocsátok.
Klassz h látok messzire és nem csak foltokat, homályosan :D még azért szoknom kell és nem is vagyok kibékülve vele.

Felõlem bármikor lehet tali, buli, tudjátok h mindenre vevõ vagyok...csak idõben szóljatok hogy úgy alakítsam.

apropó, lesz CSI kiállítás :D:D:D:D:D arra mindenképp menni kell!!!!!!!!! Vkinek lenne kedve esetleg csatlakozni hozzám?

Nincs jelen

#11250 2009-10-21 14:30

nori
Tag

Vica,
nem kaptam azóta,mert ugye évente egy,nekem pedig az decemberben volt,azért kezdtem kérdezõdködni..mert kérek a házidokitól beutalót reumatólogushoz,elmondom,látja a papírokat,talán kiírja mert én is szeretném felvenni újra.Én sem szedek semmit,de érzem,hogy segített,fõleg akkor kezdtem jobban tornázni is..
Örülök hogy jobba vagy, a baád is elemáben van:) biztos hiányoztál neki azért lett olyan kis bújós...édesek olyankor nagyon!

Ma kisütött a nap-csoda,napok óta félhomály volt,már kiakasztott..de kiakaszt az is hogy nem gyártanak többet klasszikus tv-t hanem csak plazmát meg lcd-t aminek olyan is az ára,tegnap érdeklõdtünk,mert ki tudja meg lehet-e vagy érdemes-e csináltatni ezt a régit...lehet már alkatrész sincs hozzá:)

Ma beágyaztam a karácsonyi ágyas jó kis aszalt szilvás pálesznak..folyton gyártom az alkoholos italokat de egy cseppet nem ittam egyikbõl se,hülyeség,nem?:)

Tervek a hosszabb hétvégére? :)

Szép napot!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb