#11251 2009-10-21 15:32

Lisa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok Mindenki!

Nita: tessék többet pihenni, Rád fér! Alig tudsz még olvasni is , ez felháborító   
Jaj nagyon fontos, hogy állsz, és hogy vélekedel a novemberi "tervezett" programról? Légyszíves értesíts majd idõben, de a választ már úgy is mondtam, csak, hogy hogyan is gondolod, meg gondolod-e még...no ezt jól leírtam
Sziszi: remélem a kuglóf receptet mi is megkapjuk, és a Te kedvedért, talán megpróbálom ÉN megsütni, és nem sütteni. Bár olyan finom biztos nem lesz, egy választás van csak novemberbe hozzatok nekünk  a moziba majd azt fogjuk nasizni a sok "mû" helyett (amiket imádok megjegyzem )   
Daninak jobb az étvágya már? Remélem igen! Sokat jár az eszem ott!   
Nori: sajnálom a tv-et, igen ez most a menõ, csak éppen nem a mi pénztárcánkhoz való!!! Itt még vannak tv-k amik nem egy vagyonba kerülnek, úgy, hogy jobb a helyzet ez ügyben.
De elég hülyeség, megkóstolhatnád már végre Te is , ha nem bízol magadban, és a szaktudásodban, mondhatom, hogy nagyon finom
Judy: a héten, hogy megy a meló? A postagalamb, útközben megdöglött és nem kézbesítette a leveledet,d e sebaj, a lényeg az, hogy éld jól a napjaidat, és élvezd! Most ennek van itt az ideje!!!
Melcsi: be ne "merj" menni holnap, mert látod mik vannak, még a végén ott marasztalnak egész napra, inkább pihenj a jó meleg szobában! Szemüveg?
Köszönthetlek Téged a pápaszemesen világában?
Kittus: vigyázz a tünetekkel, de örülök, hogy jobban vagy. Úgy látom-olvasom, hogy Te meg beléptél a steroidosok táborába, rá se ránts el fog múlni, csak javítson rajtad!!!
Én: levontam a következtetéseket, hogy JÓL VAGY! Azt írtad, hogy ha nem írsz magadról akkor jól vagy!
Zotyesz: mi volt ez a kukk? Amúgy mi a helyzet Nálad? Medrol? Meg a c... (nem tudom pontosan) megy?
Geo: mit csináltak Veled vasárnap a skacok, hogy nem is jelentkezel?    Jól vagy?
Elveszett báránykák Luci(akinek nincs nete) remélem jól vagy, nagyon hiányzol innen, és Roor Te is, mindegy engem az is érdekel, hogy mit ettél    de azért jelezz, hogy jól vagy!
Bánatos: örülök, hogy jelentkeztél, és, hogy olvasol!!!
Zsenikém: Ti hogy vagytok?Nálatok is megy a meló egyfolytában? Puszi Nektek MINDIG!!!

Itthon minden rendben van, az idõ pocséknak is mondható, vagyis  amoylan meleg szobába ülõs, de elég erõteljesen.Tegnap kihagytam az angolt, mert el vagyok maradva a tanulással (NINCS AKI RÁM SZÓLJON) és azt próbálom pótolni.
Hosszabb hétvégére tervek (nóri) elvileg megyünk (gyakorlatilag is) Békéscsabára a kolbászfesztiválra, vagyis nem azért megyünk hanem amolyan családlátogatás, reméljük nemkövetünk el nagy hibát, de összeeresszük apumat, és pasek anyukáját. Szóval egy egyszerû bemutatkozás lesz...no ezt kötjük egybe jó kis kolbász evéssel   
Picuri, a kiskutya nagyon jól van, kezd éledni, gazdája viszont nincsen  sajnos, sajnálom szegénykémet. Biztosan tüdõgyulladása is volt, meg el van törve egy-pár bordája...szóval holnap jön az állatorvos hozzá is, majd meglátjuk.
Pasek dolgozik,egyfolytában, és lehet nem is mer már írni ide a múltkori regénye után, meg még Sziszire is vár    Sok puszi Neked Sziszi,és menjél abba szobába hûségesen, helyettünk is (tudom, hogy azt csinálod)
No most én voltam hosszú, de már nem kérek elnézést, Ti se tegyétek, aki akar az úgy is elolvas aki nem az meg ne, oszt jó   

Sziasztok

Nincs jelen

#11252 2009-10-21 16:11

Dorci
Tag

Hali!
Melcsi csak a szokásos a család mindig be alakít valamit,néha már azt gondolom én vagy a  Teréz anya családi változata! Na mindegy nem foglalkozom vele!
Vicaa nagyon jó a videó egy jót nevetem én a kissráccal! Mindenkinek szép napot!

Nincs jelen

#11253 2009-10-21 18:23

roor
Tag

Halika!

Leszbosziztam!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Csudijó volt.:D:D:D:D:D:D
És tök jó Luci haja,nekem nagyon teccik.:D És õ maga is jól néz ki,csak kicsit fáradt volt.:D
Roli beszokik a bölcsibe,de olyan jól megy neki,hogy lehet jövõ héten már ott is marad elejétõl a végéig.:D
Ja,szabin vagyok,semmitteszek ezerrel.:D
Mai vacsi:csécsi szalonna,zsömi,újhagyma.:D

Nincs jelen

#11254 2009-10-21 18:54

Kittus
Tag

Sziasztok!
Ez a mai nap kész katasztrófa!! Még dolgozom... de a munkatársak.... az egyiknek legszívesebben lemetszeném a fejét!!!!! Hogy hogy lehetnek az emberek ennyire álnok kígyók... és a fõnökömmel karöltve... a többi munkatársról ne is beszéljünk... de nem baj, a holnapi nap jobb lesz... legszívesebben sírnék, de nem hagyom magam... Majd néhány év múlva, diplomával a kezemben sokkal jobb állásom lesz, sokkal jobb helyen és akkor majd megbecsülnek! :) Így lesz és kész!
Kidühöngtem magam... Érteném, hogy felnõtt emberek, hogy képesek középiskolásként viselkedni...

Én: A Budapesti Gazdasági Fõiskolára járok, turizmus-vendéglátásra, távoktatásra. Van egy csomó érdekes órám, bár tõlem mindigis távol állt a gazdaság, jó olyan iskolába járni ahol közgazdaságtant tanulok, meg nemzetközi gazdaságtant... :S elég távol állnak tõlem, de a diplomáért ezt is meg kell tanulni. Meg két nyelvvizsgát kérnek. Nincs valakinek francia nyelvtudással rendelkezõ ismerõse, aki segítséget is nyújtana egy kezdõnek? :) :$

Sziszi! Várjuk a kuglóf recetet... már tûkön ülök. A munkatársaimnak is mondtam, bár a Nagyimat elfelejtettem felhívni hogy van-e formája... na, majd ha végeztem.

Melcsi! CSI kiállítás?? Engem felírhatsz a listára... Bár tavaly mikor elkedztem a sulit minden csütörtökön bent voltam, így azóta kb. egyetlen részt sem láttam, na majd ha végig néztem a House-t akkor majd letöltöm a további részeket. Ott lett nálam vége, hogy a Sarah-t a makettes gyilkos elkapta... tehát elég korán lett nálam vége, azóta kiderült, hogy valami gyerek volt a makettes... tehát le kell töltenem!!!

Lassan jön Az Új Hold a mozikba!!

Zárom soraim!
Mindenkinek szép estét!

Nincs jelen

#11255 2009-10-21 20:03

judy1981
Tag

Melcsi: Rá se ránts, hétfõre nekem is megvan már az idõpontom a szemészetre. Igaz én látok, csak épp néhány órás monitorozás után már kevésbé, így nekem csak amolyan munkavédelmi szemüveg kell, ami szûri a sugarakat. Gõzöm sincs mi a hivatalos neve. :)
Lisa: a postagalamb fázik, és inkább téli álmot alszik, de majd noszogtatom :P Munka szerencsére most annyira nem sok. Ügyek lennének, de az ügyfelek nem sietnek a bekért adatokkal, papírokkal. Már Szakó jelezte, hogy miután én eljöttem, még befutott egy, hogy neki reggel kell a szerzõdés. Õ megcsinálta, de mindig vita van közöttünk a helyes szövegszerkesztésrõl, így tuti bele  kell még javítanom. :P

Most meg fáj a torkom, de nem tudom mitõl. Vagy hideg volt a tegnap esti citromos gösser, vagy benyaltam vmit. Pont mondtam a kisfõnöknek, hogy nem kellene fölöslegesen kivennem a szabimat, mert jó lesz az, ha nyûglõdöm. Ha az évvégi "leállásunkat" leszámítom, nincs is olyan sok. :(

Nincs jelen

#11256 2009-10-21 20:15

sziszi32
Tag

Hát, kezdem már aztat hinni, hogy szerettek engem :P Vagy inkább a kuglófot! :D :D
Ime a hírös recöpt (a rím kedvéért :P):
400 gr porcukor (én kristállyal szoktam, olcsóbb :P)
225gr puha vaj vagy margarin
350gr simaliszt
1 sütõpor
250ml tej
4 tojás
_______
A cukrot a vajjal mixerrel (házi robottal) kikeverem, hozzákanalazom a sütõporos lisztet, felváltva a tejjel, tojással, teszek egy csipet sót bele, és ha van, akkor egy zacsi vaníliás cukrot.
A kugi formát kivajazom, morzsával beszórom, és a nyers tészta 2/3-át beleöntöm. A maradék tésztához kb. két evõkanál kakaót keverek, és rákanalazom a fehér tésztára. Villával vagy hurkapálcával néhányszor belekavarok, nem túl sokszor, mert akkor eltûnnek azok a szép márványos átmenetek. 180 fokon kb. 55-60 percig sütöm, aztán kivéve 10 percig áll, és ezután kiboritom. Ha fennáll a gyanú, hogy nem jön ki könnyen a formából, akkor megütögetem a kis büdöst, hogy igyekezzen kifelé az asztalra. A recept szerint még melegen meg kell szórni porcukorral, de én nem szeretem, ha kemény a felülete a kuginak.
Lisáék kedvéért juharsziruppal tálaltuk, de anélkül is szépen termeltek belõle befele. :D Mint láthatjátok, abszolút nem nehéz a recept, és érdemes kipróbálni. :D

Nincs jelen

#11257 2009-10-21 20:20

sziszi32
Tag

Pasek, csak neked (hogy tudd, szeretlek! Lisa, nem félreérteni! :P):
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#11258 2009-10-21 20:32

én
Tag

Sziszi! Ez Pasekról egy fénykép? Így megváltozott? Ne mááá! :D:D:D

Nincs jelen

#11259 2009-10-21 21:08

sziszi32
Tag

Én: ez a vlad a horton c. mesébõl, egy nagyon jópofa karakter. :D

Nincs jelen

#11260 2009-10-21 22:37

Melcsi_
Tag

Nóri!  Sosem nézek tv-t, számítógépemen van tv tuner kártya, úgyhogy ha híradót akarok nézni csak két kattintás, úgyhogy ha elõbb szólsz neked adtam volna a tv-m, amit hazaküldtem Óbudáról, Monorra, hogy csak porfogó. :)

Lisa! Köszi, pacsi, akkor benne vok a pápaszemesek klubjában. Látom Kittust meg üdvözölted a szterósok között, nos oda is csatlakozom!!! Túl sok már a jóból, mi?:D

Sziszi jól hangzik, már csak kuglóf forma kéne és meg is tudnám csinálni. :D Hûûû, mostanság jelenik meg az Eclipse yeeeah, elsõként fogok toporzékolni a könyvesboltban. :D:D:D

New Moon-t ki nézi meg velem moziban????

Kittus, ok eddig 2en tuti megyünk CSI kiállításra, további rajongókat, jelentkezõket várunk! :)

fáááradt vagyok, elszívták energiám odabent....jól esne egy masszázs :/ :) pocim is jelezte h a mai sok volt, kicsit fájdogált :S fene

holnap kontroll, hát kiváncsi leszek. :) a kórház épülete láttán összerándul a gyomrom :(

Nita, jobb ha tel#-t cserélsz, bocs h megint lefárasztottalak :D

Sziszi, jó ez a kép Dexterrõl. :D

el teszem magam holnapra és tesztelem a szemüvegem hogy hogy látom az ágyamból a film alatt a felíratot hahaha :D

lõjjetek most már le, thnx

Nincs jelen

#11261 2009-10-22 00:18

Nita
Tag

Lisa! Tényleg igazad van sajnos kicsit túlvállaltam magam, de tudom hogy majd rendezõdnek a dolgaim lassan...majd írok neked és kitalálunk valamit :)
Melcsi! Eszem ágában sincs telót cserélni szeretem hogy hívsz :P Ne terheld magad még túl azért :) Majd jelentkezz mi volt a dokinál! Holnap mész ugye?
Roor! Üdv Lucinak remélem otthon jegyzetel Roli sztorikat, hogy mikor lesz gépe megírja nekünk is :) Neked meg jó pihit a szabira!
Sziszi! Én nem láttam ezt a mesét, de tök jó ez a kép kicsit gyanús a mosolya a figurának, így szokott Pasek is nézni mikor Dexterezik a csirkéknél?
Na ma kb. ennyi telt tõlem....jó éjt.
Ja Cyan ha erre jársz éjjel adj valami életjelet légyszí, hiányoznak az írásaid!

Nincs jelen

#11262 2009-10-22 01:56

sziszi32
Tag

A Vlad egy poénos bérgyilok a Horton mesébõl, de mindent eltol, és van a mesében egy jelenet, amikor azzal dicsekszik, hogy nyuvasztotta ki Hortont és a szöszt (hadd ne részletezzem :P), és elhangzik a kulcsmondat: ez volt best of vlad (enyhén orosz akcentussal). Közben a jelenetbe bejön egy madárnõ, aki közli, hogy Horton még mindig él...  :D Paseknak szántam ezt az üzit, aki Danika hathatós jelenléte ellenére végignézte a mesét, és elvileg értette is (higgyétek el, Danika elég sok trükköt ismer a figyelemelterelés terén... :D).
Vlad-dal fenyegettem meg Pasekot, hogy õt küldöm rá, ha nem akarja érteni a poént. :P :P :P

Nincs jelen

#11263 2009-10-22 02:39

Vicaa
Tag

Vigye el a fene a nyakamat, még rosszabb, mint volt, nem tudok feküdni sem. :(
Jövõ héten suli, de már megint nem tudjuk hova tenni Annát, bébiszitterek jelentkezését ezúton várom. :(

Nincs jelen

#11264 2009-10-22 08:56

sziszi32
Tag

Anna jöhet! :D

Nincs jelen

#11265 2009-10-22 09:18

én
Tag

Vica! Jövõ héten szabin vagyok. Anna jöhet hozzám is!

Nincs jelen

#11266 2009-10-22 10:36

Geo73
Tag

Lisa, Norbyék nem csináltak semmi rosszat vasárnap, sõt jó volt velük találkozni. :) :D Csak most nagyon el vagyok havazva, mert egy kiállítást szervezek, ami nem egy egyszerû feladat. Azért igyekszem követni az itteni eseményeket ;) Kicsit irigylem tõletek azt a csabai kolbászfesztivált, én már régóta nem merek ilyen étket magamhoz venni. :( Ja, és Picurinak is jobbulást!!

Melcsi, én április óta vagyok újra szemüveg tulajdonos, hosszabb ideig hanyagoltam, de rájöttem, hogy kell. Azért még mindig szokatlan egy kicsit. A munkahelyen meg ne hagyd, hogy kihasználjanak!!
Kittus ez rád is vonatkozik, bár tudom, hogy sokszor nem egyszerû, hogy a sarkára álljon az ember.
Ha pedig tartósan hõemelkedésed, vagy lázad van, akkor tényleg keresed meg az orvost!!

Titkos CSI rajongó vagyok én is, de sajna nem hiszem, hogy ez nekem mostanában beleférne, pedig jó lenne. ;)
Szép napot mindenkinek!!

Nincs jelen

#11267 2009-10-22 13:28

Kittus
Tag

Sziasztok!
A pápaszemesek klubbját nyugodtan megnyithatjuk. Én is szemüveges vagyok, de nagyon nem szeretem, korlátoz a szabadságomban :D Ja, meg mivel egyre nagyobb a fejem, ezért egyre hülyébben áll :D Ja, és kék a kerete, ami anno ment a szõke hajamhoz és kék szememhez, de ezzel a barnával nem olyan nyerõ, bár nem is olyan rossz :)
Melcsi! Mikor lesz a CSI kiállítás? A New Moonra is kapható vagyok, már alig várom. :):):) Az összes részét elolvastam már. Tény hogy rajongói fordításban, de majd valamikor beújítom a könyveket is. Imádom, egyszerûen letehetetlen volt....
Sziszi! Kiderült, hogy a Nagyimnak nincs kuglóf formája, amit még a mai nap orvosolnom kell, és akkor holnap indulhat a kuglóf sütõ project. Ezer hála a receptért. Köszönjük
Most A skarlát betût olvasom.... :) De elõtte olyan jó könyvet találtam... csak ajánlani tudnám mindenkinek, aki szeret olvasni... Sidney Sheldon: Mester játszma...

Most épp játszok, jól megebédeltem... :) Még 3ig dolgozom, utána barátnõzök egyet, és jót pihenek majd este :)
Úgy döntöttem, hogy nem idegesítem magam, és nem állok bosszút sem itt bent. Majd rosszabb lesz neki, ha csak szimplán mosolygok. Legalábbis remélem :D
A hõemelkedésem kezd eltûnni, már csak rövid idõre van, reggel például most nem is volt :)

Szép napot Mindenkinek!

Nincs jelen

#11268 2009-10-22 14:26

nori
Tag

Melcsi,
aranyos vagy de megoldjuk,lehet kéz alól is venni de kicsit szkeptikus vagyok,na majd látjuk hogy alakul..most nem a tv a legnagyobb bajom..:) Mi hír a kontrollról???

Lisa,
nem merek alkoholt inni,félek hogy bezavar a pocakban,ez z igazság...sajnos.A kuglófot nyugodtan próbáld meg,sikerülni fog,akár õzgerinc formában is..nem a forma a fontos,az íze meglesz..pakold meg jó kis finomságokkal,mondjuk aszalt gyümölcs vagy csokidarabok:):):)
Paseknak nem árt az energy,hogy legyen lelki ereje minket jó kis szövegekkel szótakoztatni!

Roor,
lustizz ezerrel!!!!

Vica,
mi a gáz? Idõváltozás, vagy túlterhelted magad??? Sajnálom, de én sem tudok hajolgatni,emelgetni,bébisziterkedést nem vállalok:):):) Pedig a lányodat egyszer láttam, és tündéri volt!

Sziszi,
te vagy itt az anyacsászárnõ,ki fogom én is próbálni a receptedet,ez biztos...és kritizálok ezerrel:):):) Mikor esedéles a kontroll nálatok?

Akit nem említettem, boccs, üdv mindenkinek..szép napot!:)

Nincs jelen

#11269 2009-10-22 14:54

Kittus
Tag

Nori!
Nem tudom vennél használtan, de például azon az internetes oldalon utána tudsz nézni ahol aukciók vannak és lehet rájuk licitálni. Nem tudom reklám mennyire megengedett :D

Szép napot!

Nincs jelen

#11270 2009-10-22 14:58

sziszi32
Tag

Nori drága, a kontrollról még nem beszéltünk a férjemmel, mert állandóan munkában van, ma reggel is, már ötkor bement dolgozni, tegnap este meg tízkor jött haza. :( Úgyhogy nem sietünk a dokihoz. :P
Ha már könyv és olvasás, részemrõl most ez az aktuális: Charlaine Harris: Definitely dead (Sookie Stackhouse sorozat :D). :D :D
Jó kuglófsütést!
Anyacsászárnõje van Kingitangának, név szerint Roorfelség anyukája! :D

Nincs jelen

#11271 2009-10-22 16:36

Lisa
Tag

Sziszi: látom Te is hiányolod uradat és parancsolódat :( :( :(
Véletlenül mi együtt fogjuk megnézni a New moon-t? :D :D :D már várom! Köszönjük szépen a képet amit ide linkeltél, pasek is megnézte, és nagyon örült eme válaszodnak, és megjegyzem én egyáltalán nem lennék féltékeny RÁD! Ha akarod viheted :D :D :D Viszont a hétvégi pár képet elküldöd nekünk? Légyszike!
Köszi a receptet, és végre, hogy rájöttél, hogy szeretnek...vagy csak a recept kellett :D :D :D (dehogy) Danika???
Kedves Nóri: nagyon szépen köszönöm a tippeket, és a bíztatást, majd elválik, hogy megérdemli-e :D
A magam részérõl én CSI függõ vagyok (vagy csak voltam), ismerem mindegyik sorozatot,és évadot, de sajnos Pest messze van :(
Nita: oké értettem, amúgy meg észre vettem, hogy túlpörögtél...vigyázz!!!!!Majd jelentkezel amikor tudsz.
Melcsi, Kittus, akkor én vagyok a kivétel aki erõsíti a szabályt, mert én elvagyok a szemüveggel...
Kittus: örülök, hogy már nem votl hõemelkedésed, most hogy alakul?
Vicaa: jobbulást Neked, húúú mennyi bébiszittered lett :D
Roor: örülök, hogy VÉGRE LESZBOSZIZHATTÁL!!!! Remélem emlegettetek engem :P :D :D :D

Geo: naaa örülök, hogy nem vesztél el!Annak különösen, hogy melózol,mint olvastad most nem leszünk itthon , d ejövõ héten jó lenne már egy bõvebb "jelentkezés" . Amúgy hiszem , hogy a mûtéted után olyan finom kolbászokat ehetsz, hogy csak na!!! Legalábbis én nagyon szurkolok ennek!!

Nem volt az állatorvos :(
Nem tudom mikor tudok majd jelentkezni , de igyekszem.

Nincs jelen

#11272 2009-10-22 18:21

Melcsi_
Tag

Sziasztoook!!!! :D

Háhááá, most értem haza kb 10 perce, kicsit elhúzódott. Ugyebár kijutnom Kistarcsára sem egyszerû, de ott is több mint 1 órát várnom kellett, csúszott a rendelés. :)

A doktornõ hihetetlen jófej, mindent meg tudtam vele beszélni. Egybõl azzal kezdte hogy nagyon sápadt vagyok és kék a szám, jól vagyok-e?! Amúgy megvagyok...sápadtság egy ideje alapszinem, a kék száj, nos nem tudom, nem szokott kék lenni.

Amirõl beszéltünk, hogy vér már nincs, ill minimális, viszont az alhasi fájdalmaim stagnálnak....ha tudnátok hogy ma is a fájdalom ébresztett reggel 6 körül. :(:(:( pedig ooolyan jó volt nélküle...korai volt az öröm. Szteroid mellékhatások egyelõre elkerülnek, remélem ez így is marad.

Na szóval a javaslat, a gyógyszerezésem így hangzik: Medrol csökkentése 4 mg-al másnaponta, 8 mg fenntartó adagig(vasárnapig még 32 mg-n vok/. (tehát ami a zárómban volt, hogy hetente felére kell csökkentem már nem aktuális), Salofalk 3X1000 mg, Pentasa 1 gr, Ferrograd folic 2X1, Quamatel 40 mg este....ami vicces h a patikus meg ráírta a dobozra h reggel :D mind1

Még vmi, szóval beszéltünk arról is hogyha a csökkentésekkel rosszabbodnék, emeljek vissza mindig 4 mg-t és pár nap mulva próbáljam megint csökkenteni.

Köv kontroll: november 26 14:40 és mindenképp vinnem kell teljes vérképet és CRP-t, most is kereste a záróban a CRP-m de mondtam neki, hogy nincs, mert arra még a kórházban kiváncsi lettem volna és nem volt benne.

Medrolra is kaptam javaslatot, eddig nem volt.

Hmmm más nem jut eszembe. Ja de. Nagyon örült a neki köttetett virágcsokornak. :) Tudtam h örülni fog neki, mert mikor õ volt ügyeletes akkoris végignézte összes virágom, úgyhogy készítettem neki egy különleges csokrot.

Szemüveget szoknom kell, mindig le akarom kapni a fejemrõl, olyan fura h ott van..meg h oldalra ugye nem látsz a szárától. :) ááááá :D

Öszefutottam Õrsön azzal a lánnyal akivel kb 2 napig együtt feküdtünk bent, csak õt hamar hazaengedték mert szerencsére mint kiderült, kutya baja. Kicsi a világ :)

Kittus, nem tudom fejbõl mikor lesz a CSI kiállítás, de holnapra utánanézek a neten, oksi? Tökre kipróbálnám a luminolt....persze ehhez emberi vér is kell(ene) :D felajánlok enyémbõl egy picit :D ok, tudom, beteg vagyok...
Ami Stephenie Meyer könyveit illeti, mindet olvastam, kivéve az Eclipse-t én azt is meg akarom venni, Sziszi tanusíthatja hogy milyen jól meg bírtam állni, hogy ne olvassam el rajongói fordításban v angolul. :)

Geo, van már vmi híred számunkra, hogy most crohn vagy cu? :S ez idegtépõ, mármint a várakozás.
Nekem sem találták most a rendszerben a szövettanom eredményét, de mondta doktornõ hogy találkozott vele, vmikor megkapom postán.

Lisa, állatorvos??? Csak nem pityesszel történt vmi?

Hmmm, lemászok vásárolni, holnap úgyis minden zárva lesz, de még nem döntöttem hogy holnap mit fõzõcskézzek.
+ ismerkedek a tabijaimmal, hogy most melyiket...mikor...

csóközön

Nincs jelen

#11273 2009-10-22 18:25

Melcsi_
Tag

Veszek csokit, eddig birtam nélküle, csak egy kicsit...muszáj, kell a boldogsághormon. :) Ígérem utána nem nyavalygok!

Nincs jelen

#11274 2009-10-22 21:56

Nita
Tag

Kukk! Melcsi látom jól vagy örülök jöttem is nézni mit írtál a gyomorvédõt vedd be a medrol mellé és egyél egy banánt mert nem írtak káliumot ha jól láttam az jó a szteroidokhoz, és lehetõség szerint egyél sok fehérjét is,és a legfontosabb  ne felejts felhívni se :P :D
Kittus! Örülök hogy jobban is vagy és ha neked sikerül a kuglóf akkor megpróbálom én is :) de nem ér a nagyival megcsináltatni :)
Sziszi! Akkor kitaláltam Dextert :) Tetszik ez a mese lehet meg is nézem ha tudom. Úgy irigyellek a sok olvasásért semmi idõm nincs erre...hangoskönyved nincs valami?
Lisa! Pár hét és jobban ráérek majd, mindenképp jó lenne az. :)
Vicaa! Sajnálom a nyakad :/ A fene vinné el hogy mindig kell valami extra nyavalya neked is.
Nori! Nem hiszem el ogy nálatok minden egyszerre megy tönkre....hihetetlen tényleg. Érdemes nézni használtakat is most az expresszen sok jó dolog van.
Geo! Neked is több pihit!!!!!!

Nincs jelen

#11275 2009-10-22 22:21

Geo73
Tag

Lisa, hogy-hogy nem volt az állatorvos? Most, hogy van a kutyus?
Jó hétvégét nektek, élvezzétek ki!!! ;)

Melcsi, te aztán most el vagy látva gyógyszerrel! :( Tényleg védd a gyomrod!!! Az nem jó, hogy még fájdalmaid vannak. :( De az jó, hogy jó a doki nénid. :)
Én még nem tudom, hogy mi a helyzet, mert jövõhéten lesz az MR, annak eredményétõl, meg a spec. labor vizsgálatnak eredményétõl, aminek még nincs meg a lelete függ, hogy miben is szenvedek, és hogyan mûtenek.

Nita, te is lassíts, és pihenj!!!

Nincs jelen

#11276 2009-10-23 02:27

sziszi32
Tag

Nita: hangoskönyvem is van, bár mostanában javarészt angolul olvasok, és ha már az idõrõl beszélünk, hát, az igazat megvallva, az alvásom rovására megy az olvasás. Na, megyek aludni, mert már tényleg késõ van. Sziasztok. :D

Nincs jelen

#11277 2009-10-23 11:28

Norby1
Tag

Üdv emberkék

Akkor gyorsan én is szaporítom a szemüvegesek táborát Pár éve nekem is írtak fel mert távolra nem nagyon látok de a híuságom nem engedi hogy az utcán hordjam Pedig azt mondják hogy okosabbnak látszom ha rajtam van.

Én is örültem hogy egy rövid kiállítás idejére találkozhattam Nitával és Geoval Legközelebb majd be is ülhetnénk valahová
Tegnap 2 rövid tali erejéig talákoztam Zotyesszal és Linussal .Linussal való találkozás extra rövid volt pontosan egy mozgólépcsõnyi :)

A héten szabin vagyok Már rám fért a pihi Aktívan pihenek és nem csinálok semmit
Hétfõn megnéztük a Fel címû mesét 3D-ben .MIndenkinek nagyon ajánlom bitang jó volt

Vigyázzon mindenki magára

Pussz a hölgyeknek és kézfogás a férfiaknak :)

Nincs jelen

#11278 2009-10-23 11:50

Nelly
Tag

Sziasztok :)

Ezer éve én sem jelentkeztem,most Poroszlón vagyok és megszállt az ihlet :P

Zotyesz végre nagyon örültem,hogy össze tudtunk futni egy kis idõre ezt bármikor megismételhetnénk,fagyiszeánsz címszó alatt :P:D
Hú de meg bírnék most is enni pár gombócot :)
De azért el kell mesélnem milyen kalandosan értünk ki a keletibe :)
Szóval elválltak útjaink fél 3 körül kb. utána még beugrottunk Norbi cuccaiért is hozzájuk,természetesen én siettettem nehogy lekéssük a vonatot..de már morogtam és zsörtölõdtem..majd szaladunk a villamoshoz és 1 megálló után elkezdtem röhögni...csupán csak 1 órával korábban érkeztünk az állomásra..kicsit elnéztem az idõt :P :D Természetesen Norbi nem tud rám haragudni(mert én vagyok a kis királykisasszonya :) :) )csak mosolyogva megjegyezte..lökött egy tyúk vagyok :)
Én is szabin voltam a héten..a hét elejére lett egy kis plussz meló..utána mentem meglátogattam egy két bankot meg ügyvédet..stb.Nagyon durvák a hitel lehetõségek.Ha mondjuk vennék fel 10 milliót akkor 30 év alatt 29 milliót kellene visszafizetnem..persze azt hozzá teszem,hogy meg sem kapnám..
Úgyhogy egyenlõre maradok albérletben..ami egyébként most nem is olyan rossz,mert nem fizetek olyan sokat mintha hitelem lenne tehát mellette jut erre arra,amire régebben mindig sajnáltam kiadni.

A melóhelyem egyébként jó,szeretem csinálni..érdekes,hogy a cég ugyan az mégis mennyire másképpen csináljuk itt a dolgokat mint Nyíregyen.Múlt héten voltam ott is...de többször már nem nagyon szeretnék menni mert nem könnyû visszatérni oda amit elhagytam ...
Debrecenbe a dokimhoz már szeptemberben kellett volna mennem de most sem sikerült eljutnom hozzá..most már azt sem tudom merre menjek..járjak vissza oda vagy keressek pesten egyet ami csak közelebb lenne hozzám..na de nálam sose lehet tudni lehet pár hónap múlva a világ másik végén leszek :)
Nem tervezem..de ki tudja :)
Na mindegy egyenlõre most itt be is fejezem mert még Nelly mérgezést kaptok :)
Majd még jelentkezem..Pusszzzzz

Geo,Nita rövid talit élveztem :) csak nem szeretek a képek elõtt sokat tökölni :D
Ja és én nagyon szeretnék elmenni a láthatatlan kiállításra..ezt is le kéne szervezni...

Ja és Norbi hsz-éhez hozzászólnék..szemüvegben okosabbnak látszódna na ezen jót nevettem :) :P :P én aki már láttam szemüvegben !!!!!!!!!! :D

Szerkesztette: Nelly (2009-10-23 11:52)

Nincs jelen

#11279 2009-10-23 16:17

nori
Tag

MOndjak újat?

Ma krémlevest akartam csinálni,kettõt pislantott a botmixer és elaldudt-örökre.. hát,ezt már tényleg nem hiszem el én sem!!!!

Köszi a tippeket,de én most anyunál vagyok Vajdaságba,ide nem postázzák a vaterán,stb.megvett holmikat,nem is tudom õket innen kifizetni sem.Szóval ez a rész ugrott.
Tegnap itt járt a tv szerelõ,megcsinálta,kb.3 órára volt jó aztán szintén krampec,mostmár szerintem ez végleges,azt tanácsolta semmilyen tv-t ne vegyünk ami nem lcd vagy plazma,mert mind olcsó kínai alkatrészes,max.1 évet bírnak ki..tele van a szerelõhelysége ilyenekkel,van pár napos darab is,már el e jönnek érte a tulajok,minek,alkatrész vagy ilyemi nuku,megcsinálni nem lehet,porfogónak meg minek...
Na majd lesz valahogy.

Nincs jelen

#11280 2009-10-23 16:26

roor
Tag

Halika!

Nóri drága,nem értek hozzá,de ha sorra mennek tönkre az elektromos dolgok,én nem csak a szerencsét okolnám,hanem hívnék egy igazi hozzáértõ villanyászt és megnézetném hogy a vezetékeléssel nincs é gond,mert lehet amiatt purccannak ki.Ja épp most kérdeztem meg a házi villanyászomat,aztat mondta,lehet szálszakadás van valahol,feszültséget kell méretni.:D (Frankón villanyszerelõ mondta no!:D:D:D )

Nincs jelen

#11281 2009-10-25 12:09

nori
Tag

Köszi Roor, lehet,hogy az lesz, mert valami tényleg nem stimmel..ezek a gépek nem teganp lettek véve de akkor is,pont minden egyszerre..
Ja,a botmixert nagyon szidom,mert alig 2 éves,jó drága volt a tartozékok miatt alig használtuk és már is kakukk:(:(:(

Punnyad mindenki?:)

Nincs jelen

#11282 2009-10-25 17:12

Kittus
Tag

Sziasztok!
Tegnap ott aludtam Nagyinál. Kuglóf formánk még mindig nincs, de sütött hókiflit mire átértem, én meg csináltam ma pudingot :) Nem kell hozzá nagy tudomány, tudom :D Azt mondta holnap vesz egy kuglóf formát, úgyhogy szombaton suli után beindulok majd a konyhában. :) Remélem sikerem lesz...
Egész kellemes idõjárás volt ma nálunk, sütött a nap, és a téli kabát sem kellett. Remélem mások is élvezték a mai idõjárást, remélem máshol is ilyen szép volt.

Senki sehol? Remélem ez betudható a 3 napos hétvégének.
Szép estét, délutánt...

Nincs jelen

#11283 2009-10-25 17:52

Dorci
Tag

Anyukák!
Egy két jó ötletett szeretnék! Kisfiam november 2.-án kezdi ovit! Nagyon félek beszoktatástól,nincs sok szabály nálunk és nagyon szabadon van engedve(nagyon sokat megy apával,keresztapával,traktorral,kombájnnál stb.),nincs kimondott rendszer,csak az ebéd és a délutáni alvászat,fürdés vacsi! Nagyon félek hogy nehezen fogja meg szokni hogy ez egy kötelezõ dolog,elég barátságos,kell neki egy kis idõ a  feloldodáshoz,párszor voltunk már 1-1 órácskát az oviba! Minden nap beszélünk róla hogy jó lesz neki,õ is mondja hogy jó lesz neki,de néha sírdogál hogy nem szeretné ha ott hagynám! Egy két jó ötlet hogy könnyebb legyen? Ja csak félnaposak leszünk.de nehéz lesz ez is!

Nincs jelen

#11284 2009-10-25 19:25

pasek
Tag

Hahó, itt vagyunk mi is..
Voltunk hétvégén Békéscsigán jóanyámnál, Lisa apukája, Lisa és én, s éppen úgy szerveztük, hogy kolbászfesztiválra érjünk oda..
Két napot voltunk lakodalomban.
Iszonyat sok ember (ezt azért ne a Kapcsolat koncerthez hasonlítsátok) de a pár nap alatt 500 000, ez szép teljesítmény.
Szombaton mikor kora délután odaértünk, volt már rengeteg rókakoma, szupermen pózban padon alvó kolbásztöltésben megfáradt versenyzõ, no meg négy bazi nagy sátor, + a körcsarnok, mindenütt más-más zene és természetesen csupa crohnos bendõnek való.
Egyik sátorból fröcsögött a bor + sült kolbász, kerek kolbász, hosszú kolbász, vékony kolbász, kakaós kolbász, vastag kolbász, pulyka kolbász, mangalica kolbász. A másik két sátorban fröcsögött a sör meg sült kolbász, kerek kolbász, hosszú kolbász, vékony kolbász, kakaós kolbász, vastag kolbász, pulyka kolbász, mangalica kolbász. A negyedik sátorban turisztikai, gasztronómiai kiállítás, egy kis sült kolbász, kerek kolbász, hosszú kolbász, vékony kolbász, kakaós kolbász, vastag kolbász, pulyka kolbász, mangalica kolbász. És a csarnokban kis sült kolbász, kerek kolbász, hosszú kolbász, vékony kolbász, kakaós kolbász, vastag kolbász, pulyka kolbász, mangalica kolbász.
Rengetegszer láttuk az ambulanciás kocsit rohangálni halálra zabált zsíros állú emberekhez, meg olyanokhoz, akik annyit ittak, hogy már kapaszkodás nélkül se tudtak feküdni. Egyébként nagy volt a rendezvény "gyógyító ereje" mert két mankós bácsika úgy elõzött le a tömegben, hogy csak pislogtam.
Személyes élményem, hogy egymás mellett pisilhettem Fásy Ádámmal :P
De a nap legnagyobb élménye, hogy Lisával 2× felültünk az Extreme körhintára, úgy harsogták, hogy a bátrak körhintája...
Elõször mentünk világosban, akkor nagyon vártuk mindketten, hogy a világ leghosszabb 2 perce véget érjen, sikítani se volt se erõnk, se merszünk, de a másodiknál már integettünk az odalenn várakozó õsöknek és nagyon imádkoztunk, hogy a jobbra mellettünk levõ srác ne hányjon be, vagy ha már nagyon muszáj, akkor úgy tegye, hogy épp fölötte vagyunk.
Végül nem rókázott, de mikor felszállás elõtt hanyatt dobta magát a placcon, nem néztük volna ki belõle. Ezúton is köszönet neked (nem)hányós srác :D
Szóval nagyon buli az Extreme, ha tehetitek, próbáljátok ki!!

Szerkesztette: pasek (2009-10-25 19:59)

Nincs jelen

#11285 2009-10-25 19:51

Szuszidi
Tag

Kedves Pasek!
Örülök a nagy élményeidnek. Na most az extrám hintára rátérve én itt a fotelban elszédültem. Sõt majdnem jött egy róka koma. :D
Na most kivel pisilsz azt nagyon válogasd meg nehogy úgy járj mint az egyszeri gyerek hogy a wc ben bent az öreg paraszt bácsi pisilt és közben elereszté a galambot közben prüsszentett is egyet s az egyszeri gyerek ránéz s csodálkozva kérdezi -Öreg apám a fülével nem tud semmit sem? :D
Legyen szép estétek!

Nincs jelen

#11286 2009-10-26 12:42

Lisa
Tag

Sziasztok!
Ki merre található???? :D :D :D :D
Ja és én is túl éltem, a körhintát :D :D :D

Nincs jelen

#11287 2009-10-26 13:34

judy1981
Tag

Pasek: ez a körhinta... a látványától hányingerem lett :| És a szülõk kijöttek egymással?

Egy óra múlva randi a szemésszel...

Nincs jelen

#11288 2009-10-26 14:39

Lisa
Tag

Sziiiiiiaaaaaa Judy!!!!!
Jó látni Téged!!!! Mi volt a szemésznél???
Nos a szülõk véleményem szerint naggggyyon jól kijöttek egymással,és én is fen ültem ám azon a csodán, nem csak miatta aggódni ám :D :D :D  :D  néha azt hittem infarktust kapok :D
Sziszi, Roor, Luci (net nélkül), Melcsi???Ki merre van?
Nelly és Norby: jó votl olvasni Titeket végre!!!!
Nelly: szemüveges megjegyzés igen-igen teszett! :D

No megyek hátha késõbb többen lesztek...

Nincs jelen

#11289 2009-10-26 16:14

mano1973
Tag

Sziasztok!
Már vagy ezer éve,hogy itt jártam de..olvasok ám és figyelek csak épp meló van ezerrel és mire hazaérek már nincs kedvem géphez ülni.Sajnálom,hogy a multkori talira nem tudtam menni,de következõt nem hagyom ki::))
Tesóm ugyis tájékoztat mindenrõl ami itt történik:))
Luciról...betegek lettek:((Taknyosak és lázasak ugy hogy mostanság nincs mini fütyi látogató:))

Vicaa!!!
Annácska egy tündéri kis csaj ám  és élõben még édesebb.Remélem minden rendben van vele és veletek is.
HEEEEEEEELP:))mit kaptál a nyakadra?Most épp a gerincem helyett a nyakam törtem ki.Nem bírok magammal:))

Nincs jelen

#11290 2009-10-26 16:42

sziszi32
Tag

Jelentem: élek, hulla vagyok. :D Anyóséknál volt szundi tennap, mer ma gyûlésre mentem oda, ahova ebédelni voltunk Lisáékkal, mármint nem az étterembe, hanem a városba. :P :D Az meg már megszokott ilyenkor, hogy Dani szétrugdossa mindenünket, kb. tízszer felriadunk, felváltva, úgyhogy cirka három órás alvás után egy döguncsi gyûlésen volt mit csinálni, hogy ne vakarjam hangosan a csipám. :D :D :D
Kittus, az ovival kapcsolatban: én úgy tudom, hogyha a kiskrapeknak gondjai vannak a beszoktatással, akkor a szülõnek elvileg joga van az elsõ idõkben pár órát ott tölteni vele. Ugyanakkor van, amikor az segít, hogy minden extra nyavalygás, és "tudodanyuciszerettégedésnemhagyel" mondatok helyett egyszerûen kell intézni a dolgokat. Szóval, nem heccelni a gyereket, hogy milyen rossz lesz neked, meg iesmi (de úgy látom, ezt nem is teszed). Ha amúgy simán elvan az apjával, vagy keresztapjával, és egészséges érdeklõdésû gyerek, akkor az ovival sem lesz gond, hiszen ott is jól tudják, hogy kisgyermekekrõl van szó, nem katonai kiképzõ-tábor. A délelõtti játékos tanulás, séta, kinti rosszalkodás, a "csordaszellem" jó hatással van a gyerekre, és rendszerint ki is fárad tõle, hogy ebéd után el is aludjon szépen. :) Anyáméknál (az oviban, mármint) már megvan az a lehetõség, a nagycsoportban, hogy nem muszáj aludnia délután, ha egyébként sem szokott, vagy nem tud. A tanító nénivel érdemes jó kapcsolatot kialakítani, és ha teheted (ha nem kétszáz gyerekre kell figyelnie), nyugodtan kérd meg, hogy az extra dolgokat mondja el neked (akart-e enni, sírt, stb.) Ha tudod, hogy valamit NEM eszik meg, vagy szed valami gyógyszert, azt mindenképp közöld velük, ha nem szeret enni reggel, akkor ne erõltessék a tízórait, stb. Remélem, egy picit segítettem. :)
Pasek: ez az extrém körhinta nekem bejön. :D Egy kicsit jobban megdobja az adrenalinszintet, mint egy kis bobozás, mert itt nem is tudod irányítani a sebességet! :D :D
Danibetyár ma reggel fél hétkor kipattant az ágyból, és reggeltõl nyúzta nagyapát, hogy nyuszi, traktor, motor stb. Gondolom, apósom jól kikészült tõle, amint hallottam, hogy Dani mindent elkövetett, ami a kis fejében megfogant. :P :P De hát ez a nagyszülõk sorsa, ugye? :D :D Viszont jó volt az étvágy itthon, még hagymás rántottát is csórt a tányéromból, ezért nem bánom, hogy kis vademberként viselkedett délig. :D
Ma végre sikerült úgy vezetnem, hogy egyszer sem kellett szégyenkeznem, pedig tolattam is, kézifékkel is kellett indulni, és vééééééééégre, sikerült úgy, ahogy idáig is kellett volna. :) Itt szeretném megköszönni annak a két utánfutóval felszerelt teherautónak, hogy miután húsz percig hatvannal totyogott elõttem, s mikor alkalmam adódott leelõzni õt, akkor beleadott apait-anyait a versenyszellembe, s megmutatta, hogy mi lakozik a motorháztetõ és a siltessapka alatt, ezzel is kihívás elé állítva a szembe-sávban jövõt, a mögöttem is elõzni kívánót, s végül hogy az adrenalinsport-szellemében megérthettem, mit jelent a két tûz között fogalom. :P Köszi, bunkó teherautó-sofõrök! :P :P (de azért is leelõztem, bár nem sokon múlt hogy baj ne legyen...)

Nincs jelen

#11291 2009-10-26 17:53

Lisa
Tag

Sziszi: Ja, tényleg pasek nem is írta, hogy legalább "csuklórohamot" :D kellett volna, hogy kapj, mert egyfolytában Téged emlegettünk, hogy Te hogy bírnád :D :D :D
Nagyon ügyes vagy!!! GRATULÁLOK Neked a jó vezetésért. Mit is írtál Urad megdícsért? Amúgy sokkal idegbajosak szoktak lenni a kezdõkkel az anyósülésen, szerintem nagyon korrekt és aranyos volt Veled, bár nem adtál okot semmi másra, csak kipattantál a kocsiból...jajaj az nem is volt igaz? :D tudod vicc :D :D :D
Sanvito: itt írok Neked hátha olvasol, hogy sok puszi, csak nem akartam más témájú topicba írni, mivel hála megvagyunk Te is , én is ezért itt üdvözöllek.

JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!! LUCINAK és A TÖBBIEKNEK!!!!!!
Roor: Te is beteg vagy? Jaaaj nemáááár :( :( :) no majd akkor megy a nyomozás és érdeklõdés hogyan is vagytok!!!!
Mano: örülök, hogy látlak végre itt. Hát igen a múltkor már tényleg tényleg tényleg azt hittem, hogy találkozhatunk megint :( , de talán igaz a mondás, hogy ami késik az nem múlik! (legalábbis remélem)

Szerkesztette: Lisa (2009-10-26 17:57)

Nincs jelen

#11292 2009-10-26 17:57

roor
Tag

Halika!

Szöszpötty.:D
Tipegõ én már ezerrel húzok ki a takonykorból,néha még brümmögök egy-egy köhögésnél de ennyi.:D
Dolizom,jókat eszek,és baromi lusta vagyok.:D

Nincs jelen

#11293 2009-10-26 19:39

pasek
Tag

Hahó!
Néha nekem is sikerül bekukkantanom..
Azért néha, mert az "új szerelmemmel" töltök rengeteg idõt (és rettenetesen idézõjelben írok)
Lisa féltékeny is Rozira. Rozi egy Sokkia GSR2700 ISX alias "Rozi"fedõnevû UFO, vele töltöm napjaim nagy részét. Rozival Arcsin keresztül társalgok, úgyhogy jóformán telefonszexet ûzök bluetooth-on keresztül. Rozi azért Rozi, mert nõi hangon beszéltetjük, és ezt a nevet kapta a keresztségben.
Reggelente 4:50-kor indul a buszom Rozihoz, és kb. este 7-re érek haza, szóval nem mindig van türelmem írni, meg valljuk be máshoz se.
De néha azért idekukk.
Sziszi!
A következõ lépés a kézifékes forduló lesz, "rendõrkanyar", ahogy oviban emlegettük :D S tényleg sokat jártatok az eszünkben a hánytatós körhinta kapcsán, hogy itt aztán tudnánk egymás arcába sikítani!! :D
Vica!
Várjuk a jövõ hetet, a pontos menetrendet még nem ötöltük ki, de ha vasutaséknál sztrájkot kezdenek, mi akkor is eljutunk Hozzátok!! :)
Judy!
Szemüveghez még annyit, hogy a szemüveg öltöztet..
No nem arra gondoltam, hogy egy szál pendelyben és szemüvegben kimennék az utcára, mert akkor megsérteném az nagy közszemérmet, de nekem egy idõben volt "design-szemüvegem" direkt bulikba. Nem volt lencséje, a keret be volt tekerve körbe alufóliával, a fények mindenfelé megcsillantak rajta, szóval kemény voltam mint a keddi kenyér..
No jó éjt mindenkinek, nekem lassan fellövik a pizsamát, már köpött a maci, úgyhogy pápá fórum!

Szerkesztette: pasek (2009-10-26 19:40)

Nincs jelen

#11294 2009-10-26 21:57

Nita
Tag

kukk! Csak kicsit jelzem, hogy én olvasok rengeteg a munkám...meg mindenféle plussz is van mellé.
Mano! Örülök hogy végre olvastam felõled és sajnálom én is , hogy a talin nem találkoztunk.
Pasek-Lisa! Olyan jól leírtátok a körhintás élményeteket, hogy most  megint egy ideig nem kell mennem a vidámparkba. :)
MELCSI! Merre vagy Szombaton még nem volt összerakva rendesen az új gépem mire oda kerültem addigra nem voltál! Hiányzik a telefonos beszámolód :P
Na kb ennyi..ja észrevettem hogy nem léptet ki a fórum szóval attól mert itt maradtam tegnap este óta, nem voltam ám itt :)

Nincs jelen

#11295 2009-10-26 22:00

Melcsi_
Tag

Sziasztok!

Megpróbálok gyors lenni és rövid, fáradt vagyok vmin félek hogy felmelegszik a sör apu kedvenc korsójában :)

Most Monoron vagyok, holnap házidokimnál kezdek, aztán megpróbálok még a sztrájk elõtt bejutni Bp-re az irodába.

Tudjátok eddig örültem :):) Jól éreztem magam...hát ennek vége, vagy eddig tartott, vagy túl korai volt az öröm...tegnap is begörcsöltem, a ma reggel maga volt a horror...vhogy próbálok hozzászokni h a nyanvadék fájdalom ébreszt úgy köldöktájban..
így a mai 32 mg-rõl lemegyünk 28 mg-re csúszik...én ugyan nem csökkentek ha nem vok jól/jobban...és igazából ezek õrölik fel az idegeim grrrrr

Más: ma kaptam egy új kollégát magam mellé, úgyhogy ezen a héten egésznap magyarázni fogok...olasz, velencei, Paolonak hívják, vége egésznap olaszul csacsoghatok...bármirõlmert a kollégáim közül senki se beszéli a nyelvet...

Macskám triplájára hízott úgy néz ki mint egy velociraptor....most is tömi a fejét...én meg folyamat etetem...

Szemüvegem szokom....egyelõre még nagyon zavar...de dokimtól mint megtudtam még nem lehet kontaklencsés....ami vhol jó mert az indok az volt h ahhoz még nem elég rosszak a szemeim. :)

Pasek, Lisa...le a kalappal hogy ki mertétek próbálni a körhintát...nekem már ha fizetnének se vállalnám be...öreg és gyáva lettem (mint a velociraptorom)

Luciéknak jobbulást!!!!!!!

Sziszikém, gratulálok, ügyibogyó vagy, látod megy ez a vezetés dolog, tökösnek kell lenni, csak így tovább :):) pacsi

Judy majd mesélj milyen volt a randi a szemésszel :)

Nóri, sztem Roornak igaza van, vmi nem oké a vezetékeitekben, nem ártana egy check :)

Nita, majd beszélnünk kell :):):)

rohanok, langyi a söröm és az már nem jó.

Nincs jelen

#11296 2009-10-26 22:01

Melcsi_
Tag

úgy látszik én nem tok rövid lenni... :/ :)  scusatemi

Nincs jelen

#11297 2009-10-26 22:21

judy1981
Tag

Hali!

Megvolt a randi a szemésszel. Kb egy órát vártam pluszban, a számokat néhány órás monitorozás után - igaz nehezen és homályosan - de elolvastam. Még jó, hogy tudom, az alkalmasságin simán ment, így nem aggódom. Rám sóztak egy adag mûkönnyet (röpke 1.800 pénzért), és megkaptam a javaslatot a monitorvédõ szemüvegre, amit eljuttatok az üzemorvoshoz, õ megkérdezi a fõnököt, hogy mennyit fizet bele, kiadja a receptet, és aztán lehet megrendelni.

Holnap elmesélem mai felháborodásomat.

Nincs jelen

#11298 2009-10-27 09:23

Lisa
Tag

Vicaa: kedves pasek azt se tudja, hogy mi a fehér vagy fekete. Nos nem kell megijedni mivel osztódni nem tud, és jövõ héten csütörtöktõl vasárnapig Prágában lesz (tolmácsossörözésenavasúttal) , így mi utána megyünk ahogyan azt már Te és én lefixáltuk. Csak ezt akartam mondani, és mikor jössz...mert igen sûrû a program.
Judy:az jó, hogy nincs komolyabb bajod a szemeddel, az meg nem is csoda, hogyha kikészül az egész napos monitorozástól.
Nita: akkor meg se hívjunk Téged egy körhinta menetre :D  Úgy látom, olvasom Te is táblázod a programokat Magadnak, úgy hogy lehet, hogy Karácsony elõtt lesz belõle valami. Amúgy jól vagy?
Fecsegõ!
Nagyon örülök, hogy már kilábalsz a betegségbõl, vagy helyette a náthából! Vigyázz Magadra (tudom mindig szoktál) és egyél JÓKAT! Tudod Luciéknak meg puszi, én üzenem, hogy jobbulást, és jöjjön minél elõbb, mert elkanászosodom :D
Geo: hááát ez nem semmi, köszönjük szépen :D akik ott voltak azok úgy tudják, pontról pontra , hogy mi hogy történt :D Hétvégérõl meg majd mesélek :)
Melcsi: remélem elérted a célodat még a sztrájk elõtt. Vigyázni-vigyázni a sok zöld feljelent állatkínzásért , ha túl eteted :D :D :D :D Milyen sört iszol?

No du. angol, holnaptól meg egy négy alkalommal megtartandó elõadássorozatra jelentkeztem, és szerdánként arra megyek, ezt  külön üzenem Neked Sziszi!!! Tudod hobbi :D és köszönöm, remélem  beválik, csak nehogy a visszájára süljön el :D

Nincs jelen

#11299 2009-10-27 11:33

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Jó régen írtam ebbe a topikba éppen ideje már.Dolgozom a mûtét után még elég visszarázódni a mókuskerékbe de muszáj.Sajnos vissza kell állnom a Salofalkra és + immodium hasfogó mert napi 5-6 hasmars van.Jövõ hét gasztró doki ma telefonon leegyeztettük és õ mondta ezeket a gyógyikat.
Melcsi_ ezek nem jó hírek remélem te is jobban leszel.
Lisa pasek sûrû prodjamjatok vannak mostanság.Igaz nem vagyok túl jó tolmács de a dolog másik része menne.:D
Judy szemüveges leszel?A szemdolgok írtó sokba kerülnek és most le is vették a támogatást a lencsékrõl és az ápolószerekrõl is.   
A párom már gömbölyödik szépen és nehezebben is bírja magát.Viszont minden este mozog a fiúcska.Én még nem tudtam ugyan elkapni majd ha nagyobb lesz.
Sziasztok!

Nincs jelen

#11300 2009-10-27 13:07

Lisa
Tag

Szia Zolcsi!!! De jó, hogy írtál!!!!
Nehezen bírod a munkát egyébként? Sajnálom, hogy viszont egy kisebb visszaesés tapasztalható Nálad, remélem azért majd csak elmúlik a gyógyszerek hatására. Majd jelezz mit mondott a gasztrós dokika oké?
Igen mennek a programok, tudod utána befut a vizsgaidõszak, aztán sehová sem csak a suliba, remélem számíthatok a mindenkori szurkolásodra :D
Nagyon örülök, hogy jól vannak a családtagok, természetesen külön puszi Neki, és akkor nagy valószínû, hogy focista lesz belõle! Gondolom örülsz ennek :D
Nagyon vigyázzatok Magatokra,és remélem hamarosan tudunk végre beszélni is...
Lisa

Szerkesztette: Lisa (2009-10-27 13:08)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb