#11301 2009-10-27 15:48
- sziszi32
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Zolcsi, ne haragudj, lemaradtam... mikorra is várjátok a kisfiatok érkezését? Február? :)
Nincs jelen
#11302 2009-10-27 16:08
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Gondoltam megszervezem én a következõ talit :) Na, de hova szervezzem, nem ismerek semmilyen helyet kb. jó kis kocsmákon kívül... na nem azért mintha alkoholista lennék, de hát én is voltam középiskolás, bulizós, és általában lapos pénztárcás elõtte alapozós. :D De ezeken a helyeken nem lehet enni. Mit találjak ki? Enni is, inni is lehessen? Tud valaki valamit ajánlani?
Nita! Sajnos Nagyi nem vett még mindig kuglóf formát, de holnap munka után- suli elõtt lesz egy kis idõm és jól veszek egyet, és akkor szombat környékén felkapom magam és a formámat és nekilátunk sütni. Majd tartok élménybeszámolót, és ígérem én próbálkozok meg vele. Nagyi csak azért lesz ott, hogy fel ne robbantsam a konyhát.
Anyuék csütörtökön elutaznak, viszik az öcséimet is és csak péntek délután jönnek haza :) Üres lesz a kéróóóó. Ilyen is már milyen régen volt :) Ki is élvezem majd... suli után valamikor késõ este, és pénteken meg majd munka elõtt. :S
Valamikor már kérdeztem, de nincs valakinek esetleg Francia tanár ismerõse? Vagy aki egy kezdõt meg tudna tanítani franciául? Szakmai középfokra lenne szükségem. :):)
Betegeknek jobbulást, nem betegeknek stagnálást!
Szép napot!
Kittus
Nincs jelen
#11303 2009-10-27 17:37
- zolcsi
- Tag
Sziszi!
Elvileg március 8 de mi tudjuk ,hogy 14-18 környékén "esedékes".
Kittus a talival kapcsolatban gondoljatok a keleti országrészen lakókra is.
Igaz nekünk már nehézkes a mozdulás.:D
Nincs jelen
#11304 2009-10-27 17:48
- én
- Tag
Kittus! Angol tanár ismerõsöm van, aki üzleti angolt tanít. A franciának utána kellene néznem. Talihoz segítség: Keress a neten éttermeket, a legtöbbnek meg lehet nézni az étlapját is, meg talán képeket is. Ha tetszik, menj el és teszteld le. Aztán kérdezd a bandát, hogy mikor jó. Szerintem márcsak a november lenne ideális, mert decemberben mindenki pörög ajándék és karácsony ügyben.
Üres a kérõ, használd ki!
Lisa! Látom habzsoljátok az életet! Én viszont szívesen aludnék téli álmot!
Puszi mindenkinek!
Nincs jelen
#11305 2009-10-27 18:15
- Vicaa
- Tag
Sziasztok! Fogok majd visszaolvasgatni, addig is egy kis panasznap...
Tegnap nagyon rossz napom volt, mentem suliba Gyöngyösre, már az elõadás vége felé nem túl jól éreztem magam, a busszal még elmentem Egerbe, aholis elkezdtem szédülni aztán hirtelen rókakoma õrült erõvel tört ki. Utána pár pillanatra (legalábbis én úgy gondolom, hogy csak ennyi idõ volt) elájultam. Telefonáltam Anyunak, aki gyorsan kijött a megállóba, kicsit jobban lettem, feltett a hazabuszra, szerencsémre volt egy ismerõs lány, aki õrangyalkodott felettem. Szükség is volt rá, mert a következõ falunál szólnom kellett a sofõrnek, hogy álljon meg, éppcsak leugrottam a járatról és rókakoma megállíthatatlanul ismételte önmagát legalább egy liter gyomorsav formájában :( . Leszállt az Õrangyalom, akit Timinek hívnak és szólt a férjének, hogy jöjjön elénk autóval.
Így kerültem nagy nehezen haza, ahol még éjfélig nagyon rosszul voltam, akkor sikerült elaludni.,
Ma elég gyengus vagyok, de lázam nincs, fáradt vagyok, hányingerem van, valószínûleg a gyomrom rosszalkodik (refluxom van). :(
Pont jól jön, hogy megyek kontrollra a gasztroshoz csütörtökön.
Mindenkinek szebb, jobb napokat kívánok!
Nincs jelen
#11306 2009-10-27 18:47
- Kolibri
- Tag
Tali jó ötlet nem tom mennyire akarsz körbe nézni v hol de itt is van a donna pizza pl itt elég elfogadható árak vannak és akkora adag kaja hogy alig tudtam meg enne:)
a belvárosban nemigen ismerek igy semmit
Nincs jelen
#11307 2009-10-27 19:09
- judy1981
- Tag
Hali!
Zolcsi: alkalmi szemüveges leszek, mert csak monitor (és TV :D) elé kell felvennem, és akkor sem kell állandóan. Tudom, hogy költséges, de nekem a fõnök tett egy ígéretet, beszáll a költségekbe. Keret meg nem kell nekem 20ezer forintos, megteszi 10 alatt is.
Megjegyezném, hogy anno anyukánék márc. 7.-t, az orvos 8.-t, én meg 19.-t számoltam. :D:D:D De ezek a pocaklakók olyan gyorsan tudnak fejlõdni, hogy okozhat még meglepetést.
Tegnap befektettünk némi összeget tisztítószerekbe, és ma hasznosítottam is rendesen. Már Szakó anyukája felkészített, hogy csak nyugalmi állapotban nézzek be a sütõbe, mert az elõzõ tulaj, ill. az õ bérlõi hagytak némi maradékot. Vmelyik nap benéztem, és megállapítottam, hogy sütõtisztítóra nem kell sajnálni a pénzt. Ahhoz képest egész jól néz ki, de a kritikus helyeken még befújjuk 1x.
Tegnapi felháborodásom:
Meséli Szakó anyukája, hogy beszélgetett egy belgyógyász (utólag kihámoztam, hogy gasztrós) ismerõsével, és szóba jöttek a gyerekek, és kérdezte, hogy mennyi idõsek, nõsek-e már, stb. Nagyban meséli, hogy Szakó barátnõjének nincs egy centi vastagbele sem, és hogy crohn-os, erre volt pofája azt mondani, hogy "nem tudja, mit vállalt!" Van bõr a képén? Ha kicsit is tudna a crohn-ról, azt is tudná, hogy a legtöbben nem szenvedünk az év 365 napján, és igen is tudunk (viszonylag) normális életet élni. A crohn-os már nem is ember? Neki már nem lehet párja, élete? Na vele nem fogok együtt dolgozni, ha nagy egyesület leszünk :P
Nincs jelen
#11308 2009-10-27 19:23
- én
- Tag
Csak nem Judy? Lemaradtam valamirõl? Vagy lehet az összeköltözéshez, eljegyzéshez gratulálni? Esetleg esküvõ?
Nincs jelen
#11309 2009-10-27 20:05
- Geo73
- Tag
Judy, ha ilyen hozzáállással gasztros doki vki, akkor jobb, ha visszaadja a diplomáját. Ha pedig így "sajnálja"(le) a bélbetegeket, akkor nem értem miért választotta ezt a szakirányt. :(
Nincs jelen
#11310 2009-10-27 20:44
- Peeter
- Tag
Nem tudom hozzászólhatok-e a talis témához, csak egy ötlet: mi múltkor a haverokkal (szintén egy netrõl megismert csapat) a Mammutban voltunk bowlingozni. Kiváló szórakozás :D és a mammutba van bõven kajálda is...
Nincs jelen
#11311 2009-10-27 21:04
- judy1981
- Tag
Én: nem kell gratulálni. Korai lenne még ezekrõl beszélni. Csak mióta megvan a lakása, még nem volt barátnõ a háznál (anyukája meg nem, ill. nehezen tud feljönni a 3.-ra), és ha néha napján szeretnénk vmit fõzõcskézni, vagy barátokat meghívni, akkor rendbe kell tenni a sütõt, meg úgy általában a konyhát. :P
Ezt még senki ne vegye jelentkezésnek, de a bowling, teke, billiárd, és ilyenek jól hangzik.
Megnéztem a dokit a neten, de még csak nem is gasztrós. Pedig elmondásból úgy hangzott. De így már érthetõ a hozzáállása is. Szerintem, aki kezelt már ibd-st, az nem mond ilyet.
Nincs jelen
#11312 2009-10-27 21:08
- Kolibri
- Tag
A mamut jol hangzik
na azt tudom hol van:) pesti létemre
Nincs jelen
#11313 2009-10-27 21:12
- Nita
- Tag
Uff! Nem tudom mikor akartok talit meg hova én benne vagyok. Télen nehezebb helyet találni sajnos mindenhol fogyasztást kérnek...:/
Peeter! Szólj csak ha tudsz valamit, meg gyere is el! Veled még nem találkoztunk ugye?
Zolcsi éljen a magyar futball utánpótlása !!!! Vigyázzatok magatokra és neked meg jobbulást hamar!
Kis vizsla valakinek? :P Kis kutyám nagy pocakot növesztett mi november 19.-re vagyunk "kiírva" :) Szóljatok ha szeretne valaki kutyut jó helyre oltás áron odaadom majd!
Judy! Ez több mint felháborító és tényleg egy orvos szájából ilyet nem semmi....a monitor védõ szemüveg milyen? Lehet nekem is kéne olyan ez a follt a szemembe kikészít fõleg it a fehér háttér elõtt látom...persze azt mondta a szemész Õ nem lát semmi kórós elváltozást. :/
Lisa! Vagyok alakul a helyzet nem felejtetem el tényleg jó lenne, jelentkezem. Azt látom ti is jöttök-mentek :) A körhintát egyébként szeretem ám csak nem bírom :)
Melcsiiiiiiiiii na mikor beszélünk? :P
Nincs jelen
#11314 2009-10-27 22:53
- Melcsi_
- Tag
Sziasztok!
Hulla vok..reggel Monoron a dokimnál kezdtem, ott voltam már 7:45-re, de már 4en elõttem voltak....de mikor jutottam be???? 9:15kor...reméltem pedig h elkerülöm a sztrájkot és bejutok Bp-re az irodába. Ok bejutottam dokihoz...faggatott h mit tervez velem a doktornõ...mondom mit tervezne, nem tudom, ott van minden a papírokban, nem értettem igazán a kérdését. Még mindig a dipankrint tartja megoldásnak, amitõl tudjátok írtam nyáron h nagyon érdekesen érzem magam. Szerinte allergiás vagyok vmire és ki kéne deríteni hogy mire, és ha azt elhagynám, nem enném, nem lennék colitises, mármint tünetmentes lehetnék..
Nektek mi a véleményetek??? úgy érzem magam mint egy idióta kisérleti nyuszi :(:(:(:( és már nem érzem úgy h bárki is igazán próbálna segíteni.
Ja...kinél fagyott le a rendszer? Nálam...16 mg medrol...ENTER...lefagyott vagy 20 percre...yess..
Öcsém rendes volt, bevitt kocsival Ferihegy 1es terminálhoz, ott meg reptéri busszal be Kõbányára metrohoz, úgyhogy du 12:15 körül már irodában voltam.
Végig Paolot tréneltem, nagyon jófej és már én is tök sokat tanultam tõle.
Most moziból jöttem, a vakító fehérséget néztem, hááát, tipikusan 1x nézhetõ. :)
Zolcsi!!!! Szomorúan olvasom, hogy hasmarsod van!!! :/ Jobbulást!! Immodiumot még nem szedtem, csak lopediumot meg reasecet....ezek segítenek, bár ezeket sem szabad folyton szedni.
Vicaa Neked is jobbulást kívánok!
Nita, azt hiszem most ma már nem hívlak fel, remélem holnap lesz idõm.
Jóéjt!
U.I. háziorvosomnak megadtam a weboldal címet, csak lássa h képben vagyok. :)
Nincs jelen
#11315 2009-10-28 00:47
- Nita
- Tag
Melcsi oké hívj majd ha jó neked!
Annyira szeretném, ha egyszer egy doki is "merne" ide írni, én is adtam már meg a címet de semmi...na megyek vissza aludni.
Cyan-ról tudtok valamit?
Nincs jelen
#11316 2009-10-28 09:17
- én
- Tag
Hali! A Mammut jól hangzik. Ott minden megtalálható, fûtenek is. Csak a bowling-pályát (nem tudom hogy jól írom-e) le kell foglalni elõre ott. Kajálda rengeteg van. Szóval én ezt tudnám támogatni.
Nincs jelen
#11317 2009-10-28 14:18
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Felhívom majd a Mammutban a bowling pályát, hogy mennyibe kerül. De akiket eddig kérdeztem õk eléggé riogatnak az áraktól. Lehet ott enni is, inni is, de hát a Mammutban azért elég sok helyen lehet enni is, inni is.
Ha valakinek van még ötlete, hogy hova lehetne menni akkor szóljon nyugodtan. Na, meg hogy maradjunk-e Pesten. Csak mert sokan vannak akik messze laknak Budapesttõl. Bármilyen ötletet szívesen fogadok. Sose tudtam megszervezni semmi ilyet, vagyis a kezdõ lökés után beindultam én mint a kis traktor, utána már bármit megszervezek, csak nem vagyok valami nagy hely ismerõs.
A bowlingnak utána kérdezek, nem ígérem, hogy ma mert megyek suliba, elõtte meg Gyurimmal benézünk az Állásbörzére, ha minden igaz. Remélem találunk neki valamit. :S
Mától már csak negyed medrol!!! Ha látnátok... rám sem ismernétek... :( De legalább most jól vagyok.
Kittus
Nincs jelen
#11318 2009-10-28 16:03
- Peeter
- Tag
Nincs jelen
#11319 2009-10-29 07:00
- Melcsi_
- Tag
Sziasztok!
Nincs túl sok idõm írni, csak jelezném Kittusnak meg a többieknek, hogy benne vagyok egy bowlingozásban, vagy akár kocsmázásban is ha gondoljátok. ;)
Szép napot, nemsokára hétvége!!!
Nincs jelen
#11320 2009-10-29 08:02
- Kittus
- Tag
Szép jó reggelt Mindenkinek! :)
Nita: jövõre is lesznek vizsla kölykök? Mert ha összeköltzötünk Gyurival akkor mi szeretnénk egy kicsi fiú vizslát. :)
Melcsi: http://www.jegymester.hu/startpage.jsp? … p;lang=HUN
Várom azok jelentkezését, akiknek tetszik a bowling ötlete és azokét is akiknek nem. Illetve van valakinek valami dátum kívánsága? Péntek legyen, vagy szombat? Ki, mikor érne rá?
Na, elkezdek végre dolgozni is, ha már bent vagyok fél órája... :)
Mindenkinek szép napot!
Kittus
Nincs jelen
#11321 2009-10-29 10:09
- én
- Tag
Kittus! Tedd fel konkrétan a kérdést a Tali topikban!
Nincs jelen
#11322 2009-10-30 17:23
- én
- Tag
Hát fiatalok, én olyan taknyos vagyok, hogy csak szipogni bírok, és a levegõ is elfogyott körülöttem! Segítség!
Nincs jelen
#11323 2009-10-31 20:43
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Mindenki hogy eltûnt! :( Remélem mindenki rendben van.
Én! Jobbulást!!!
Megyek, gyorsan vacsizok valami finomat... Farkas éhes vagyok... :) :)
Már csak 1 hét és 3 nap Medrol. :):) És...és...és... leereszt a fejem is :) Szerintetek mit fog utána adni a doki? Azt mondta ad valami mást amit rögtön szednem kell. Kedden megyek vérvételre... Azzal nyugtatom magam, hogy a kontrasztos CT-nél még mindig jobb... Hát nem sokra megyek ezekkel a gondolatokkal... de keddig felkészülök lelkiekben. Utálom az ilyen vér-tû-véna dolgokat... :(
Szép estét!
Kittus
Nincs jelen
#11324 2009-10-31 20:52
- én
- Tag
Kittus! Én a kontrasztanyagot utálom, de nagyon.
Nincs jelen
#11325 2009-10-31 21:01
- Peeter
- Tag
Kittus: nekem most, hogy már nem szedem a medrolt két hete, de a kontrasztos-ct még mindig gyulladást mutatott ki a belekben Imurant írt fel az orvosom.
Nincs jelen
#11326 2009-10-31 21:51
- judy1981
- Tag
Hali!
Én: Jobbulást neked!
Kittus: hétvégén mindig eltûnik mindenki. Medrolt Immuran, vagy Budenofalk szokta váltani.
Itt semmi különös nem történik, úh. nem írok többet :D
Nincs jelen
#11327 2009-10-31 23:00
- sziszi32
- Tag
sziasztok, élek, sokat dolgozom, olvasok, fõzök, apámékkal hatvanas szülinapot ünneplek, koszorúkat hordok ide-oda, Danika beszédstílusán derülök, sokat, Dani gitározni "tanul", és ha sikerül egy hangot kipengetnie, pontosan leutánozza egy "pannng!" felkiáltással. :) Hát ennyi. Puszi mindenkinek. :D
Nincs jelen
#11328 2009-11-01 19:20
- cyan
- Tag
Sziasztok! Én most nem olvasom bele magam nagyon a dolgokba, de hagytam egy életjelet! :D bocsi hogy eltûntem! Én kb. jól vagyok, legalábbis a hasam, remélem Ti is!! :cool: majd még jövök..............!
Nincs jelen
#11329 2009-11-01 23:08
- Nita
- Tag
Cyan!
Örülök, hogy jelentkeztél legalább ennyit...kicsi mosolygós figuráidat is jó látni :)
Holnap hétfõ biztos elõkerül mindenki:
Lisáék ti mikor jöttök haza?
Sziszi jó mindenfele programot neked !
Én! jobbulást!
Luci, Roor! Hiányoznak az írásaitok :/ Ti hogy vagytok??
Kittus! Kitartást szerintem is budenofalk lesz meg immuran nálad...a vérvétel meg semmi, az igazság az hogy mindig nagyon féltem tõle...de egyszer egy idõs néni a laborba mondta, hogy ez csak pszichés rosszullét és ennyi vértõl nem lehetnék rosszul...ez nálam hatott :) Azóta semmi bajom szeretem legyõzni a félelmeim azóta simán végig nézem semmi bajom már. Tavaly nyáron kétnaponta kellett mennem, CRP-t néztek. Szóval ne izgulj majd hozzászoksz, profi fakírok leszünk pár év alatt :P
Judy! Ha semmi akkor az is jó :)
Peeter! Az már jó hogy legalább a medrolt nem kell szedned!
Nincs jelen
#11330 2009-11-02 06:03
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Köhögõs orrfolyásos torokfájós napokat élek.Tegnap este iszonyat fájt a mellkasom sokáig ,be is mentünk az ügyeletre.EKG,vérnyomásmérés és egyéb hallgatásos vizsgálat után diagnózis:semmi bajom valószínûleg a bordaközi izmaim fájnak.A belek is nyomhatják a rekeszizmot.De azért egy komolyabb szívkivizsgálás nem árt.
Ma reggel elõször éreztem a vasgyúró kisfiamat mozogni.Apró kis mozdulatokat ejt de már napi szinten este reggel.Ficánkol jól érzi magát a magzatvízben.:D.Eddig mindig lemaradtam róla de ma reggel az ágyban nyugalomban teljesen érezhetõ volt.De rég éreztem ilyet és nagyon jól esett.
Nita jól mondod nekünk a fakír akár a második szakmánk is lehetne.A kórházban nekem már nem találtak helyet a karomon a vértranszfúzióhoz és a nyakamba akarták a tût beszúrni.Meg is tették(nagyon rossz) de nem sikerült.Így a csuklómon belül a tenyerem alatt fogtak egy eret.
Szerkesztette: zolcsi (2009-11-02 06:16)
Nincs jelen
#11331 2009-11-02 12:59
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Cyan: örülök, hogy élsz, és megvagy! Írhatnál néha, úgy eltûntél...
Néha úgy eltûnnek az emberek mintha legalábbis meg lennének bántva...nem is értem igazán.
Én is írok azért, hogy jelentkezzek, ha mindenki azért nem ír, mert úgy sem ír más sem akkor soha nem tudjuk meg egymásról, hogy kivel mi van...no nem tudom, hogy érthetõ-e :D :D :D
Nita: honnan is kellett hazajönnünk? :D Békéscsabán voltunk, de az múlt hétvége volt.
Amúgy itthon voltunk egész hétvégén, számomra a Mindenszentek az teljes egészében a családdal, és az elseje meg a temetõben zajlik. Picit jó volt, hogy pasek is itthon volt, bár a hétvégén itthon is dolgozott pár órát, és a héten (hét közben aludni jár haza) hétvégén meg megy arra a bizonyos "sörözésre" Prágába. Vagyis inkább csütörtöktõl-vasárnapig. Luci átadtam az üzenetedet, hogy egyen, de megint fogyott három kilót, úgy hogy ez elmarad egyelõre :( tessék szurkolni, hogy jobban tudjon zabbantani. Vagy Roor nem adnál egy kis étvágyat neki :D :D :D
Zolcsi: de jó olvasni, hogy Te is már átélhetted a "kispapaság" örömeit :D :D tényleg tiszta szívbõl örülök, hisz tudod!!!! Meg hát olyan rég nem hallottunk egymás felõl...javulgass csak javulgass, nehogy nekem itt röfikórt kapj :D Nagyon vigyázz Magadra!!!
Judy: húúú nem döglött meg a galamb :D
Nálunk Picuri, akinek már rendes becsületes neve van , mégpedig Fickó jól va, csak éppen minden ételt egyben nyel le, már félünk, hogy egyszer belefullad a kajába :D
Pityesz nagyúr kapott egy új éjszakai szállást, az elõzõt kinõtte, ugye kezdte a tálcás tojás-dobozzal, utána már azért egy méretes fa ketrec,. most pedig, megkapta ez ÉN kiságyamat :D :D :D szóval az a helye most.
Nálunk rettenetesen hideg van, már három napja szinte egyfolytában fagy, reggelre minden be van fagyva . Mondjuk én nem bánom :D
Sziszi: eltelt a hétvége? Szülinap, gratula innen is!!! JAJ Daninak, van zenei érzéke mit akarsz, olyan hangon tud sssszzzzzziiiiiiaaaaaaa-zni, hogy biztosan zenész lesz belõle. Meg aki így táncol...
Vicaa: jobban vagy már? Örülök, hogy megúsztad a tükit, de ha nem hat a bogyó akkor gyere vissza Miskolcra, nem eltanulni az idõt. Az egészséged fontosabb.
No megye, mindenkinek csodaszép napot, hetet, idõt!
A távol maradóknak, és csak csendben olvasóknak sok-sok puszi és üdv. : Lisa
Nincs jelen
#11332 2009-11-02 14:36
- én
- Tag
Lisa! Legalább valaki bõbeszédû közülünk. No persze te készülsz ügyvédnek, úgyhogy muszáj is. Én a részemrõl náthásan, de megvagyok. Voltam gasztrósnál a múlt héten. Jónak és szépnek talált. Elküldött sebészi konziliumra, de errõl most nem írnék inkább. Mondjuk azt, hogy hosszú. Ha túl leszek mindenen, akkor mesélek majd. Egyébként a hasam nem szereti a hideg idõt. De az étvágyam az már tulzottan is jó.
Mindenki legyen egészséges. Paseknak küldenék néhány kilót, ha elfogadja tõlem. Vica, gyógyulgass és vigyázz magadra és Annára! Roor, Luci! Néha pöttyenjetek! Kittus! Te is jelentkezz! Megjött már a családod? Cyan! Annyira örülök, hogy idedugtad a nózidat. Gyere gyakrabban légy szíves! Judy! Te hogy vagy? Kisikáltad a gáztûzhelyet?
Mindenkinek szép napot!
Nincs jelen
#11333 2009-11-02 16:11
- Dorci
- Tag
Sziasztok!
Túl vagyunk elsõ ovis napunkon! A reggel ötkor kezdõtött,fiam korán kelõ,fél kilenckor vittem be a "hivatalba",szív szaggató volt a sírása,mikor fél óra után elküldtek haza! nagyon nehezen telt az idõ,szomszédom dadus,érdeklõdtem mit csinál,a válasz meglepõ volt,nem sír,ovonénivel mesekönyveznek(nagy öröm),félegyre mentem érte,meg lestem,gyönyörüen ebédelt,beszélgetett! Azt mondta haza felé hogy jó neki az ovi(hetekig mondogattuk,hogy milyen szuper hely,és hogy megy holnap is! Megígérte ha ovonéni kezébe adom reggel,akor nem fog sírni! Azt hiszem jól sikerült,a mai nap,remélem a többi is! Szép napot mindenkinek!
Nincs jelen
#11334 2009-11-03 05:59
- cyan
- Tag
Lisa, én nem lettem megbántva nyugi :D csak szüneteltetem magam :D miattam másoknak nem kell kikapcsolniuk a fórum üzemmódot :) tudom tudom ez hülyeség, csak azért mondom :P nem bírok túl sok értelmes mondatot összekaparni...! Nem ígérem hogy itt leszek, sorry! Keményen meg kellett mondanom :P mert különben akkor meg hazudnék. És nem is azért nem vagyok mert jól vagyok, a crohn csak egy árnyék, ó bár tudnák ezt mások is amit én..... :P:P:P:P
Nincs jelen
#11335 2009-11-03 06:37
- Melcsi_
- Tag
Buongiorno a Tutti!
Cyan, jó látni Téged, vagyis olvasni, már mindenki aggódott. :)
Sajnálom hogy 1-2 embert gyötör itt a nátha, szerencsére engem még nem talált be, viszont már 3. hete vagyok 32 mg medrolon és ugyanúgy rosszul vagyok...már 16 mg-nál kéne járnom kb... Úgyhogy kicsit el vagyok szontyolódva :(
Sok a munka, sok az új kolléga, mindenkit én trénelek a projekten belül és hát nem vagyok az a kiköpött türelmes fajta, Paolonak meg egésznap be nem áll a szája, rosszabb mint egy nõ :D:D
Sziszi, nah melyik könyvet fogom ma munka után megvenni? :D:D IGEEEN! :D Danibetyárt csókoltatom, remélem ugyanolyan rosszcsont. :P
Lisa, Te nem mész Dexterrel Prágába?
Nita, észrevetted hogyha felhívlak min. félórákat beszélek?:D:D áááá :D Lehet, hogy ma a dokimat kéne felhívnom :|
Kittus, ezen a hétvégén lesz a CSI kiállítás ha jól emlékszem, de még nem sikerült úúúúgy igazán utánanéznem.
Bowling-al kapcsolatban majd írok, csak kb annyi minden van hogy aludni járok haza. :)
Geo, Laci, Többiek hogy vagytok?
Lucifer is jól hanyagol minket ejnye.
Készülõdnöm kell, el fogok késni. puszik :)
Nincs jelen
#11336 2009-11-03 12:42
- zolcsi
- Tag
Nálam teljes a káosz nátha téren rendesen benyeltem valami bacit.Láz nincs de óránként 10 zsepi és 5-6 hapci!
Gyûlölöm.
Azért mindenkinek szép napot.
Nincs jelen
#11337 2009-11-03 14:31
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Melcsi: November 7-tõl kezdõdik a CSI, és januárban is lesz még. Neked mikor lenne jó elmenni??
Többiek: :) Tessék felkeresni a Tali Topikot és válaszolni az ott általam feltett kérdésre!! :)
Szép napot!
Kittus
Nincs jelen
#11338 2009-11-03 15:25
- én
- Tag
zolcsi! Úgy látszik ez a nátha országos. Belõlem sem akar kimenni. Lázam nincs, csak sok-sok zsepi és orrfolyás. Állítólag hosszú ideig tart. Lehet, hogy ez már a H1N1 :D:D:D?
Nincs jelen
#11339 2009-11-03 15:33
- aiolosz
- Tag
Kittus írta:
"...Melcsi: November 7-tõl kezdõdik a CSI, és januárban is lesz még. Neked mikor lenne jó elmenni??
Többiek: :) Tessék felkeresni a Tali Topikot és válaszolni az ott általam feltett kérdésre!! :)
Kittus..."
CSI:Experience
más
Nem pofáztam bele, mert nem vagyok biztos benne, hogy el tudok menni, de ha valaki megkérdezett volna, akkor az ajánlatom ez:
Novotel Bowling Club
Nincs jelen
#11340 2009-11-03 15:59
- én
- Tag
Aiolosz! Kittust megvédem, mert mindenkit kérdezett, hogy mit javasol. A mindenkiben te is benne vagy. Bocs, hogy bele pofázok!
Nincs jelen
#11341 2009-11-03 16:09
- aiolosz
- Tag
én írta:
Aiolosz! Kittust megvédem, mert mindenkit kérdezett, hogy mit javasol. A mindenkiben te is benne vagy. Bocs, hogy bele pofázok!
Eszem ágában sincs bántani sem Kittust, sem mást. Azért linkeltem be a Novoteles pályát, hogy amennyiben lesz majd még ilyen bowlingos akció, akkor ez is számításba jöhet.
Én, én galamblelkû vagyok, mint az köztudott, Te ezt nem tudtad :D
Nincs jelen
#11342 2009-11-03 18:20
- én
- Tag
De tudom Captain és nem is akartalak bántani! Egyébként gondolom, hogy inkább a Mammut vagy a Sugár jön inkább szóba, merthogy mindkettõben rengeteg kajálda is van. Még válogatni is lehet! Azért jó lenne, ha te is csatlakoznál egyszer!
Nincs jelen
#11343 2009-11-03 18:21
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Ki adatta be magának az influenza, meg a H1N1 elleni oltásokat?
Nekem teljesen mindegy egyébként hogy hova megyünk, nem a hely a lényeg, hanem a társaság.
Szép estét!
Nincs jelen
#11344 2009-11-03 18:36
- roor
- Tag
Halika!
Na elõfordítóm magam én is.:D
Lusta vagyok,de ez köztudott.:D
Nem sok mondanivalóm akad,ez viszont talán újdonság.:D
Luci jól van,köszöni szépen,nem hanyagol titeket,csupán nincs nete,ráadásul az egész családon végigment egy kis náthás-hasmenõs-prüszkölõs valami,ja és persze Roli gyûri a bölcsit.:D
Egyenlõre per pill többet én se tudok róluk,de hamarosan beszélünk oszt akkor adom tovább az üzit.:D
Tali:sajnos én kihagynám,több kifogásom is van,izé okom,no.......a magyarázkodás nem az erõsségem.:D:D:D
De kellemes idõtöltést kívánok nektek!
H1N1:nekünk ma ajánlotta fel a cég (illetve készített gyors felmérést) hogy mindkét oltást ingyé és bérmentve beadja az üzemorvos,ki kéri,ki nem kéri.
Nem kértem,egyiket sem.Mint ahogy az emberek 85 %-sem.
Ki-ki tegyen belátása szerint,nekem erõs fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban.
Ja,éjszaka trónolás volt,azt álmodtam hogy csikar a poci,arra ébredtem hogy csikar a poci,végül jobbnak láttam trónolni.:D
Éjjel egy órát,meg mé hajnalban kétszer felet,hát a porcelánom csilivilitiszta.:D
Tehát ma csak keksz és tea,és most estére egy kis sütõtök engedélyezve.:D
Szöszpöttyentem.:D
u.i.:meg lehet találni ha keresne valaki.:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#11345 2009-11-03 20:36
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
Szerencsére jól vagyok csak elég kevés az idõm.Gyerekruha bemutató, menyasszonyi ruha és természetesen tegnapra. Hétvégén is meló és itthon is akad tennivaló. Annyi idõm van,hogy minden este olvaslak Titeket. A legfontosabb pár nap és nagyapa leszek.Szép estét mindenkinek
Nincs jelen
#11346 2009-11-04 11:40
- fater
- Tag
Kittusnak Én beadattam egyszerre mindkét oltást.Kb.2-3 napig fájt a vállam./cak úgy finoman/azóta semmi baj.Évek óta mindig oltatom magam,azóta nem is voltam beteg.Le is kopogtam.
Nincs jelen
#11347 2009-11-04 13:03
- judy1981
- Tag
Hali!
Jelentkezem már én is :)
Zolcsi: tök jó, hogy már lehet birkózni a kis vasgyúróval :) Takonykórnak pedig sipirc!
Lisa: nem, a galamb nem unta halálra magát :D
Kittus: én az éves oltást '97 óta minden évben felveszem. Utolsó, '96-os influenzám majdnem kicsinált. A röfiinfluenza ellen én nem vettem fel, de még nem mondtam le róla teljesen. Igazából elvileg ugyanazon eljárással készítik, mint a szokványos A és B típusú oltóanyagát, de mégis zavar hogy ilyen gyorsan elõálltak vele. Egyszer arra panaszkodnak, hogy nem veszik az emberek, a másik pillanatban meg, hogy nincs elég...
Rég jártam erre. Jövõs-menõs napok vannak mögöttünk. Nagyon mondták a hideget, és mi meg kabát nélkül voltunk. Na jó, volt kabátunk, de kihízottak :P + tegnapelõtt volt egy felfázásom állandó pisilési inger, és tsai. Érdekes módon csak kb. 4 óráig tartott (szerencsére).
CSI Kiállítást mutatták tegnap a kókuszban. Kár, hogy olyan messze van... Mostanában ha csak 10 szabad percem van, mobilon bûvölöm a helyszínelést :D
Nincs jelen
#11348 2009-11-04 16:08
- én
- Tag
Hahó! Én most nem szeretnék senkit befolyásolni és roor bocs, de lehet, hogy nem ebbe a topiklba való, de én akkor most leírnám a véleményemet. Téma: H1N1 oltás. Ilyen még sose volt, nálunk is kinálgatják és aki kéri beoltják. Na de én nem értem a következõket. Néhány hónapja még oltóanyag se volt. Aztán gyorsan kikisérletezték, kipróbálták, legyártották. Szerintük minden tuti. Soha az életbe még gyógyszer, oltóanyag nem került ilyen hamar piacra. És kiabálják a járványt, mindenki oltassa gyorsan be magát. A múlt héten azt mondták, hogy gyerekeket ne oltsanak, mostmár azt is szabad. Nem véletlenül üzlet ez az egész? És ha közben átváltozik, mutálódik a vírus? Arra már nem lesz jó ez az oltás. Rossz érzéseim vannak. Amúgy is tudjuk, hogy a gyógyszeripar milyen jó üzlet. Egyébként a rák, az AIDS ellenszerét találhatták volna meg inkább, vagy kitalálhatták volna ilyen gyorsan, hogy az IBD-t hogyan lehet gyógyítani.
Nincs jelen
#11349 2009-11-04 20:36
- pasek
- Tag
Hahó!
..régen voltam, és soká leszek..
Mindenkinek nagyon sok boldog Karácsonyi Ünnepeket, Boldog Új évet, no és Kellemes Húsvétot, sok locsolót..
Holnap hajnalban indulok Prágába, gondolok mindenkire aki szereti a sört, de legfõképpen Lisára, sõt vele még beszélni is fogok! :)
Éljenek a csehek! (náluk a pasek úgyis gatyamadzagot jelent) :D
Ha hazajövök és mellesleg Szent Péter elengedi a lelkem ami a vállalatot illeti meg (MÁV Zûrerté) akkor majd jelentkezek hogy mi újság a Futrinka utcában..
Ja és a blogom is tervezem bõvíteni ..
Nincs jelen
#11350 2009-11-04 21:18
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Pasek: jó utat, vigyázz magadra!
Én: mi ingyen kapjuk a cégnél... én nagyon nem szeretném magam beoltatni, de Anyukám, a zédes hisztizik, hogy 2 hét múlva itt a járvány... Egyébként szerintem mindennek megvan az ellenszere, csak nagyon jó biznisz, hogy kénytelenek vagyunk megvenni ha jól szeretnénk lenni. Ez nem itt a kisembereknél dõl el, sõt még csak nem is a nagyfejeseknél, azoknál akiknek még náluk is nagyobb a feje... biztos jó sok szteroidot szedtek...
Hõemelkedéssel küzdöttem ma, egyébként jól vagyok, a hangulatom ingadozó, egyre kedvetlenebb vagyok, de ez betudható a hülye télnek. Dacoltam, dacoltam, de a tegnapi két fok után muszáj voltam elõvenni a vastag kabit, meg a csizmát. :(
Jó éjt mindenkinek! Sok gyógypuszi a betegnek, bár remélem nagyon kevesen vagytok ;)
Kittus
Nincs jelen