#11351 2009-11-05 10:20

Lisa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok
Kb. ennyit lehet látni Bükkszentkeresztbõl perpill. :D :D :D
Gyönyörûen szakad a hó.
http://www.idokep.hu/?oldal=webkamera&a … orsodweb62

Nincs jelen

#11352 2009-11-05 10:23

én
Tag

Hát Lisa. Te nem véletlenül laksz Bükkszentkereszten. Én inkább valahova délre költöznék a gólyák után!

Nincs jelen

#11353 2009-11-05 11:02

judy1981
Tag

Brrrrrr.....

Nincs jelen

#11354 2009-11-05 11:24

Kittus
Tag

Sziasztok!
Ma volt az elsõ nap, hogy a fórumtali óta sírtam a betegség miatt. :(
A hátam meg a mellkasom megint úgy néz ki mint a pöttyös túró rudi csomagolása. :'( És még mindig hõemelkedésem van, reggel óta nem mertem mérni, nem is akarom látni hogy mennyi lehet most...
Megpróbálom a kórházban elérni a dokimat. Ha nem sikerült szerintetek hívjam/zaklassam a mobilján? Kedden megyek hozzá... Anyum szerint hívjam fel, hátha mondd valamit hogy mit csináljak, legalább keddig...
Elõre is köszönöm, ha kapok tanácsot...
Szép napot mindenkinek!
És bocsánat a kiborulásért...
Kittus

Szerkesztette: Kittus (2009-11-05 11:25)

Nincs jelen

#11355 2009-11-05 11:51

zolcsi
Tag

Kittus!
Ne menj neki a hétvégének így!Szerintem hívd föl.

Nincs jelen

#11356 2009-11-05 12:24

én
Tag

Kittus! Mindenképp hívd fel. Ez nem jó, hogy ilyen sz@rul vagy!

Nincs jelen

#11357 2009-11-05 12:54

Lisa
Tag

Kittus!
Semmi féleképpen ne hanyagold el, és ne vedd félválról, mert Te jársz rosszabbul. TAPASZTALATBÓL MONDOM!
Hívd fel, és ha kell akkor menj be!!!
Ne sírj, mert az nagyon rossz a lázra, inkább nyugodtan panaszkodj itt!
Kitartást Neked Kittus, és tudod csak erõsen, és harcosan lehet és kell ezt csinálni, tudom, hogy néha ez nagyon nehéz, de egy kis elkeseredés után jöhet a "megrázás" , hogy nem tolsz ki velem! Aki egybõl el jön egy talira mindenféle hivogatás meg nyüstölés nélkül az igen bátor lány. Így éppen ezért ne szomorkodj, hanem mutass be a kis szemétnek, hogy megy ez Neked. Hívj orvost!!!

Szerkesztette: Lisa (2009-11-05 12:55)

Nincs jelen

#11358 2009-11-05 13:02

Kittus
Tag

Sziasztok!
Köszönöm szépen! :) Akkor mindenképpen felhívom miután végeztem. Csak múltkoris olyan fura volt, és éreztem rajta, hogy nagyon nem örül, hogy felhívtam a mobilján. Elõtte a kórházban kb. 45 percig próbáltam elérni...
Akkor hívom majd, és jelentkezek mit mondott. Ma még sulim is van, úgyhogy majd este írok.
Kittus

Nincs jelen

#11359 2009-11-05 13:42

Geo73
Tag

Kittus, emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, ha (el)hivatásos orvos, akkor a nap 24 órájában az, a mobilja pedig  pont az ilyen hirtelen jött dolgok miatt van. A többieknek igazuk van, nem szabad várni, halogatni.
Jobbulást!!!!

Nincs jelen

#11360 2009-11-05 14:17

Vicaa
Tag

Sziasztok!

Kicsit eltûntem, mert még mindig nem a legjobban van a gyomrom, ilyenkor nem nagyon akaródzik semmit csinálni.
Sajnos tegnap estére Anna meg nagyon belázasodott (39 fok) és ma reggel is 38,6 volt neki.
Egy hete elvittem a házidokinkhoz, mert már két hete takonykóros volt, hogy nézze meg a biztonság kedvéért, hogy minden rendben van e nála. Közölte, hogy most minden gyerek taknyos és ezzel részérõl le volt rendezve a dolog.
Pár napja már nem folyik az orra, viszont nem kap levegõt rajta, éjjel horkol és többször is felzavarja, hogy nem kap levegõt. Most ugye lázas lett, hívtam a gyerekorvost, csak õ ugye elég messze van tõlünk (Felsõtárkányban), el kelett vinni, hogy megnézze. Szerencsére a szomszéd bácsinak van kocsi és elvitt bennünket. A doki mondta, hogy ez bacis fertõzés be van dagadva az orrmandulája és gyulladt a torka, ami persze még nem olyan nagy dolog, de mondta, hogy az egész lázasodást stb. elkerülhettük volna, ha a háziorvos legalább belenéz a torkába. UUUUtálooom!!! 
De most már van gyógyszer, lázcsillapítás persze ezerrel, úgyhogy már megnyugszom lassan.

Egyébként a lányka rengeteget megy, beszél és beszél és beszél, nagyon ért hozzá hogyan kell az embereket levenni a lábukról  Minket meg pláne.
Este mikor hûtõfürdõztük meg kúpot adtam neki, nagy hüppögve nézett ránk és mondogatta magának: muszaly, muszaly, semmi baj Annácska! A szívünk majd leszakadt ahogy mondta.

Vizsgaidõszakom közeleg, már vasárnap is megyek.

Puszi, ölelés mindenkinek!

Nincs jelen

#11361 2009-11-05 14:26

Vicaa
Tag

Kittus: szerintem is hívd az orvost, jobbulást neked!

Én és Zolcsi takonykórság remélem már kezd helyrejönni nálatok!!!!!

Roor, ugye már nem kell a porcelánt olyan sûrûn látogatnod? Lucinak sok puszi! Anna sokat emlegeti Rolit, gyakran nézegetjük az ottani képeket, igaz, mivel az "r" betût nem tudja mondani még, így Jolinak hívja :D:D:D

Cyan, jó hogy jelentkeztél már, várom a bõvebbet is!!!

Pasek, jó utat, vigyázz magadra légyszike!!!!

Lisa, nálunk nagy nosztalgia volt tegnapelõtt, összeültünk este és nézegettük az együtt készült képeket, mindegyiket!!! Nagyon várunk már benneteket, ezt Anna nevében is mondhatom! Azt hiszem ennyi idõ után nem lesz unalmas az a pár napocska, amit itt fogtok tölteni! Alvóhelyeteket leteszteltük Attilával, remélem  nektek is kényelmes lesz! :)

Nincs jelen

#11362 2009-11-05 18:53

judy1981
Tag

Amit legutóbb elfelejtettem (bocsi):
Cyan: tessék gyakrabban jönni (nem csak amikor e-mailben hívlak) :) Attól, hogy név szerint nem emlegetünk mindenkit, még hiányoznak.

Vicaa: nem semmi dokitok van. Az ilyen miért akar (még) orvos lenni? Jobbulást Annácskának. Neked meg kitartást a vizsgákhoz.
Kittus: véleményem megegyezik a többiekével.
Pasek: neked jó sörözést! :P
Lisa: Neked meg jó Pasek várást. Biztos találsz vmi hasznos elfoglaltságot. Pl. tanulás... :D:D:D

Napjaim nagy várakozással telnek, ugyanis tegnap lejárt a 30 nap, ami alatt postára kell adnia a bíróságnak a hiánypótló végzést, ha hiányol vmit. Ha nem kapok, akkor van még 30 napjuk bejegyezni az egyesületet. Naggggyon el fogok szállni magamtól, ha sikerül hiánypótlás nélkül bejegyeztetni :D Jobban várom, mint a mikulást :D De kb. akkor kell megkapnom a bejegyzõ végzést :D

Nincs jelen

#11363 2009-11-05 19:14

roor
Tag

Halika!

Vica:puszit holnap kézbesítem Lucinak.:D
Köszönöm,már nem kell áldozatot bemutatnom porcelánistennõnek.:D
Holnap lecsekkolom "Jolit" mit szól Annácskához.:D

Dolgozom,eszem,alszom és kábé ennyi.:D
Többre nem vagyok képes fenséges lustaságomtól.:D

Nincs jelen

#11364 2009-11-05 19:39

én
Tag

roor! 10-szer olvastam végig a hozzászólásodat, amire végre leesett a tantusz "Joli" ügyben. Lucit és a te zanyukádat is puszilom. Mindketten járhatnának gyakrabban mifelénk!

Nincs jelen

#11365 2009-11-05 20:00

ditke
Tag

Szia Kittus!
Kérlek ne sírj,én is sirtam 30 évvel ezelõtt semmi értelme nem volt,pedig 2 kicsi gyermeket kellett nevelni + a betegség.Nyugodtan zaklasd az orvosodat! ezt a nyavaját nem lehet félvállról venni csak magadnak ártasz. Ha egyik doki nem jó keress másikat,én is így cselekedtem annak idején.Anyukád nem akar rosszat halgass rá!:D
  Fel a fejjel:ditke

Nincs jelen

#11366 2009-11-05 20:33

sziszi32
Tag

Sziasztok! Mindenkinek jobbulást, akinek arra van szüksége, aki lelkileg elgyengült, annak erõsödést, kitartást és sok szeretetet.
Most csendes korszakom van, bocsi. :)

Nincs jelen

#11367 2009-11-05 20:46

Kittus
Tag

Sziasztok!
Végre haza értem a suliból, épp vacsizok... :) Jó volt, számvitelen brillíroztam, nagyon okosakat mondtam :):)

Felhívtam a kórházat, doktor úr csak kedden lesz. Így hát felhívtam a mobilján. Sûrû elnézések, hogy zavarom, elmondtam neki mi van, azt mondta emeljem vissza a Medrolt 16 mg-ra, pedig már csak keddig kellett volna szednem 8mg-ot. Kedves volt, a végén megint elnézést kértem a zavarásért, azt mondta semmi baj, teljesen kedvesen. Úgyhogy doki részrõl megnyugodtam. Kicsit idegesen telnek mostanában a napjaim, lehet ez is közrejátszik a dolgokban. Próbálom félvállról felvenni a dolgokat... most úgy összejöttek, de vidám is vagyok azért. :)

Ditke: kitartok én, meg minden. Csak örültem, hogy végre olyan ruhában járhatok, amiben kedvem van, és nem nézi senki a csúnya kiütéseimet, hogy nem ráz a hideg a láztól, hogy nem kell könyörögnöm azért hogy mééég feljebb vegyük a fûtést, és stb. ÉS reménykedtem abban, hogy legalább míg a medrolt szedem, meg majd az azutánit addig nem lesznek tüneteim, meg hogy mindenki megkérdezi kisbabám lesz-e, attól lettem-e ilyen husi, meg az arcom hogy kikerekedett. (Nem, pedig annyira szeretnék babát... :( ) De a külsõmmel most egyáltalán nem foglalkozom, gondol mindenki amit akar (egyébként volt olyan elvetemült pasi aki még így is kikezdett velem a buszon :D ), csak jól akartam lenni még egy kicsit. De remélem a medrol emelés segít! Felkészültem én mindenre, elfogadtam, beletörõdtem, nem dacolok, nem harcolok :D

A legjobb, hogy Anyu mindig megkérdezi mit ennék, mert akkor azt fõznek ;) Ooooolyan jókat eszek :)

Na, megyek lassan csucsukálok, hulla vagyok, és még van 1 munkanap az ötbõl... de nem megyek szombaton suliba, letudtam tegnap meg ma. :) :) :)

Szép estét mindenkinek és köszönök mindent :)
Kittus

Nincs jelen

#11368 2009-11-05 21:06

Melcsi_
Tag

Sziasztok!

Gondoltam adok életjelet....mióta visszakerültem a mókuskerékbe nincs túl sok idõm írni, cégnél se tudlak olvasni titeket mivel 2 hete hogy velem dolgozik Paolo, napi 8 órában mellett ûl.....nagyon fura. :D Mármint hogy mindig velem kell legyen és felügyelnem a munkáját...

Kittus, sajnálattam olvastam hogy nem vagy vmi fényesen, jobbulást kívánok!

Vicaa, Annának is jobbulást. Sajnos ez egy ilyen idõszak, 3 napja én is náthás vagyok minden velejárójával...fülzúgás, fejfájás, nyelni alig tudok és nem kapok levegõt. Remélem Anna is hamar kigyógyul belõle.

Sziszi, még kedden megvettem az eclipse-t, sajna eddig alig volt idõm beleolvasni, de szerintem majd hétvégén. :)
Mizujs Nálatok, Dani hogy van?

Judy biztos ügyi voltál és nem kapsz levelet! :)))

Fáradt vagyok, fáj a torkom taknyos vagyok, a többirõl no komment...sztem h még mindig 28 mg-n vok mindent elárul. :/ mellékhatások szerencsére nem sok...de már értem minek kell quamatel....most a gyomrom féltem..kezd az is xar lenni.

Mindenkinek hatalmas puszit küldök!

Szerkesztette: Melcsi_ (2009-11-05 21:09)

Nincs jelen

#11369 2009-11-06 08:50

Peeter
Tag

Úgy látom mindenki többé-kevésbé jól van. Egy kis nátha engem is zargat...ami rosszabb, hogy megint elkezdett fájni a hasam (mint múltkor amikor ez az egész sz@r elkezdõdött)...

Nincs jelen

#11370 2009-11-06 09:28

Lisa
Tag

Puszi Mindenkinek!!!!Sziasztok
Judy: valahogy én is úgy érzem, hogy hiánypótlás nélkül meglesz az! :D :D :D Zseni vagy Te tudtam én :D :D :D
Elfoglaltság??? Suli??? Tanulás???? Jól vagy Judy??? :D :D :D amúgy tételkidolgozásból jelest kapnák, csak begyulladt már a kezem, és nagyon fáj. Borogatni kell, minek vagyok ennyire lelkes, vagy csak a könyvtári büntit akarom megúszni. Szóval amúgy meg holnap megyek suliba, ott leszek egész nap elvileg.
Pasek jól érzi magát, tegnap igazi hagyományos cseh kaját ettek, nem igazán tudtam megmondani a nevét csak körbe írni, így én meg sem kísérlem, annak viszont örülök, hogy evett és élvezi (még most) .. A sörrõl nem faggattam Judy, most megúszta :D
Vicaa: jobbulást Nektek, és igyekszünk menni, csak annyi minden van, hogy csak naaaa. De majd egy hét múlva, remélem lesz egy kis nyugalom :)
Ágica? de rég nem hallottam Rólatok! Jól vagy?
Sziszi: húúúú ez már túl csendes, hiányoznak az írásaid, kérlek írd már meg azt a címedet (tudod melyiket), mert én annyira hülye vagyok, hogy nem tudom használni. Az lehet, hogy Te megtaláltál, de most már én is szeretnélek felvenni.
Danika, hogy van? Hangszerezés, na és Thomas? Azt hiszem veszek egy dvd-t paseknak is :D :D :D 
Twilight 2 ??? November 27 én? :D :D :D
Melcsi: látom, Te sem vagy jó passzban. Neked is javulást, és Mindenkinek aki nem jól van!
Roor és Luci: jó leszboszizást Nektek, lehet lesz alkalom amikor majd megszállom a péntek estéteket, bebocsátást kérve :D :D :D
Én : nekem még csak az esett le, hogy Roliról volt szó, meg Annáról, de még a kettõt nem sikerült összekapcsolnom :D
Geo: Rólad is rég nem olvastam, tudom, most én lógok, de remélem, hogy azért jelentkeztél volna ha lenne valami hír, mert...szóval nagyon remélem....

No megyek, így is sokat  beszéltem..
Puszi Mindenkinek!!!!

Nincs jelen

#11371 2009-11-06 10:13

judy1981
Tag

Maradok a földön. :D
Megkaptam a hiánypótlást :) De kivárták az utolsó napot. Úgy látszik, a megyei bíróságok is csak aktákat tologatnak. Még anno gyakorlaton volt alkalmam belelátni a rendszerbe, és érdekes hozzáállást tapasztaltam. Nem vagyok ám szomorú, mert még tapasztalt embereknek is ritkán sikerül elsõ nekifutásra. De jót tett volna az (amúgy sem gyenge) egómnak :D
Na ha hétvégén nem jelentkezem, hiányt pótolok :P

Nincs jelen

#11372 2009-11-06 10:14

zotyesz
Tag

Na szóval ha már itt vagyok.

Röviden:intézek ezt azt meg amazt s várom a tavaszt. :)

Nincs jelen

#11373 2009-11-06 12:20

Kittus
Tag

Sziasztok!
Nagyon jó hírekkel szolgálhatok!! :):)
Megkaptam a vérvételi leletemet! A vasam 6 egész!!! Tény, hogy 6,6-26 között jó, de nekem sose volt még 6. :) A múltkoris 2,2 volt. :( És a CRP számom is éppenhogy meghaladja a normális értéket!! :):)
Kedden megyek a doki bácsihoz.

Jobban egyelõre nem vagyok, sõt, több kiütés van rajtam és a lázam is feljebb ment. De kitartok :)

Szép napot mindenkinek, és jobbulást a betegeknek!
Kittus

Nincs jelen

#11374 2009-11-06 12:22

Lisa
Tag

Kittus: gratula a jó eredményedhez! Látod-látod :D Ügyi vagy!

Nincs jelen

#11375 2009-11-06 18:33

Geo73
Tag

Sziasztok, én is megvagyok, csak nagyon sok a dolog mostanában. Melcsi, Kittus jobbulást!!!
Lisa, Paseknak üzenem csak lassan a sörrel, fõleg, ha az U fleku-ban kötne ki. Ott az a szokás, hogy ameddig nem fordítod fel az üres korsót, addig kéretlenül hozzák a Literes söröket. :)
Judy, egyesületet már nekem is volt szerencsém bejegyeztetni, három hiánypótlással, de mi nem nagyon értettünk hozzá. :) Úgyhogy az eggyel nagyon profi vagy!!!

Amúgy meglett az MR enterográfia leletem, hát nem túl jó, minimális vékonybélszûkületet is kimutatott. Meg egy vakbélgyulladást, de azt csak sok kérdõjellel. :(

Nincs jelen

#11376 2009-11-06 19:31

roor
Tag

Halika!

Jelentem leszboszi nap megvolt,Luci remekül van,leszámítva hogy a krumplistészta és hagymasali + humuszzabálástól kicsit szaladt a porcelánra.:D
Vica:átadtam,viszont "Joli" nem igazán volt beszámítható,aludt mikor odaértem és mikor jöttem akkor kelt fel,azért mondtam neki Annácskát,de egy lábonverés volt a jutalmam,nem adom fel,majd még próbálkozok a kis huncutnál.:D
Luci puszil mindenkit és még mindig nincs nete.:D
Beléptem az ajtón és megállított,jobbról is balról is agyonpuszilgatott.:D TIPEGÕ!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#11377 2009-11-06 21:05

Laci54
Tag

Sziasztok!
Egy gyönyörü kis hölgy a családban akit kényeztethetek,ma megszületett az unokám.
Szép estét nindenkinek

Nincs jelen

#11378 2009-11-06 21:08

Geo73
Tag

Õszinte gratula!!! ;)

Nincs jelen

#11379 2009-11-06 23:32

én
Tag

Laci54! Gratula! Kényeztesd a hölgyet!

Nincs jelen

#11380 2009-11-06 23:51

judy1981
Tag

Geo: még nem kiabáld el. Amilyen ökörségekbe belekötött a bíró, meglehet, hogy lesz még több hiánypótlás is, mert olykor lövésem sincs, mi a f... baja van azzal a ponttal. Ráadásul a legtöbb olyan 'hiba', ami másnak nem volt hiba. Mert hogy egy már bejegyzett egyesület alapszabályát dolgoztam át, és mégis csípte a szemét. Ja, és olyan dolgokra is felhívta a figyelmemet, amit tök úgy írtam le, ahogy kéri.
Laci54: akkor lehet kényeztetni a leányzót. Gratulálok én is az unokádhoz :D

Nincs jelen

#11381 2009-11-07 09:05

pasek
Tag

Haho, vagyis ahoj Pragabol

Anyam ez a billentyuzet grr.....
Laci,
engedd meg hogy gratulaljak en is az unokad erkezesehez
Sok boldogsagot es egeszseget Nektek

Geo
koszonom az ertesitest, de tapasztaltam a kedvesseget...
Itt ugyanis ha nem teszem ra a poharalatetet a pohar tetejere, rogton hozzak a kovetkezo sort, ha kerem, ha nem ugyhogy resen kell lenni..
Ha nem kell tobb sor, alatetet fel, kulonben porul jarok...

Egyebkent Praga gyonyoru, szakmai programon tul vagyunk, ma mar atadjuk magunkat a kulturanak es a 12 szazalekos barna kozelnek...

Mindenkinek kellemes hetveget, ha hazaertem, jelentkezek..

ja, es errefele a vonatok laza 160al kavarnak... kis adalek: Miskolc-Bp 180 km 20 perc keses...
Bp-Praga 540 km percre pontosan..
Szoval van mit tanulnunk    nekem meg foleg

Nincs jelen

#11382 2009-11-07 09:36

Kittus
Tag

Laci54: Én is gratulálok. Kényeztetni, kényeztetni. Hiszen ez a Nagyszülõk elsõ számú feladata :);)

Judy: hozzánk naponta érkeznek kb. hiánypótlási felszólítások, és még úgy is, hogy a fõ ügyvédünk a Kamara elnöke. Mondjuk gondolom nem õ csinálja a dolgokat, hanem az ügyvédjelöltek...  (ügyvédi irodában vagyok recepciós :)) Gratulálok, azért, ez is nagyon szép és ügyes. ;)

Pasek: vigyázz magadra, meg a sörrel. :) Csinálj szép képeket, amiket majd várunk.

Lisa: köszönöm, igyekeztem :)

Szép hétvégét mindenkinek, én belevetem magam a marketing és a számvitel rejtelmeibe, csinálok néhány hülye házit, kicsit kutatok még a fûszerpaprika termesztése után, de persze a hétvégi nagytakarítás sem maradhat el.
A kiütéseim a hátamon múló félben vannak, bár úgy inkább úgy fogalmaznék, hogy ma már ott nem jött ki több, viszont a mellkasomat meg a nyakamat inkább nem mutogatnám... :S
Kittus

Szerkesztette: Kittus (2009-11-07 09:37)

Nincs jelen

#11383 2009-11-07 13:13

Melcsi_
Tag

Szép szombat délutánt...már amennyire szép lehet....tök mindegy mennyire öltözök fel/be, ha kidugom az orrom az utcára rögtön fordulnék is vissza a meleg lakásba.

Még mindig náthás vagyok, de egy fokkal jobb.

Laci54!!!!! Hello nagypapi! Gratulálok!!!!!!!! Jó unokázást!

Geo :S:S:S:S Vékonybél szûkület....vakbél gyulladás gyanu hááát, marha xarul hangzik, akkor ez valszeg crohn, megerõsítették már? Mit mondtak, mi a köv lépés???? Szorítok nagyon!

Kittus gratula a 6os vasadhoz nem semmi, 2 hét és nekem is kiderül a mostani vasam és CRP-m :) kiváncsi vagyok..

Pasek sárgulok az irígységtõl :D na jó nem, de azért én is szívesen sörözgetnék Prágában. :) Én is várom a képeket.

Lisa példát kéne vennem Rólad.....eléggé bele kéne húznom a tanulásba, de egyedül nem megy, sosem szerettem egyedül tanulni, de azt hiszem muszáj lesz elkezdenem vhol. :)

Ma mertem elõször lemenni 24 mg medrolra, már 8on kéne járnom..grrr

Sziszi, lassan a közepénél járok az Eclipse olvasásában :)) klassz :)

Mindenkinek kellemes hétvégét, puszi!

U.I.: Nem tudom mennyire fontos, de leírom mert látom soaktokat érdekel a H1N1 oltás....mamám kedden megkapta és jól van.

Szerkesztette: Melcsi_ (2009-11-07 13:14)

Nincs jelen

#11384 2009-11-07 17:40

Kolibri
Tag

Sziasztok!
Hát az én vasam most elõsször lett 25 ez tök jó mindig 2-3 volt a CRP-m igaz egy kicsit feljebb ment 6 re de ez sem vészes a süllyedésem csak 11 és ez is jó ez sem a világ vége ja és 52kg vagyok már

Nincs jelen

#11385 2009-11-07 18:23

Laci54
Tag

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókivánságot és a gratulációt.
Szép estét és jó hétvégét

Nincs jelen

#11386 2009-11-07 19:12

roor
Tag

Halika!

Laci54:meglestem,tüdeje is van rendesen.:D:D:D:D
Tünemény.:D
Vérbeli magyar csaj!!!!!:D

Nincs jelen

#11387 2009-11-07 19:44

Kittus
Tag

Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe a Tali topikot! :) A dátumot véletlen elírtam, de már javítottam. November 21, Szombat, a helyszín vagy Sugár vagy Mammut bowling.

Kolibri! Gratulálok a szép eredményekhez, csak így tovább.

Melcsi! CSI kiállítás? mikor megyünk? :)

Szép estét!
Kittus

Nincs jelen

#11388 2009-11-07 21:40

én
Tag

roor! Merre láttad Laci unokáját?

Nincs jelen

#11389 2009-11-07 22:01

roor
Tag

Halika!

Én:emailban kuncsorogtam infóért.:D

Nincs jelen

#11390 2009-11-07 22:34

judy1981
Tag

Hali!

Jövök, mert elment a kedvem a hiánypótlástól. Azaz anyám elvette a kedvem... Próbálom röviden: Kedves bátyám jó szokása, hogy akkor megy orvoshoz, ha felülvizsgálatra hívják, és azt hitte a kis drága, hogy ezzel most is megkapja a 67 %-t. Természetesen nem, de még elsõ fokon mondta neki a doki, hogy milyen papír kellene, hogy esélye legyen (egy MR kellett volna, ennyi). Szerintetek elment még1x orvoshoz, hogy kérjen egy MR vizsgálatot? A nagy ...! Ergo másodfokon is kiröhögték. És most anyám nem tudom mit vár tõlem, hogy talán írjam át a jogszabályokat, vagy tényleg fogalmam sincs, de vajon milyen alapon akar õ bármi ellátást, ha évek óta nem dolgozott, orvoshoz nem járt, -> nincs meg a kellõ %-a, és szolgálati ideje is alig több a 0-nál? És én vagyok a szemét, a nemtörõdöm, mert nem akarok segíteni. Könyörgöm hogy? Már annyira elegem van abból, hogy mindenki hülyeségét velem akarja helyrehozatni... Mi vagyok én?

Nincs jelen

#11391 2009-11-07 22:58

aiolosz
Tag

judy1981 írta:

Már annyira elegem van abból, hogy mindenki hülyeségét velem akarja helyrehozatni... Mi vagyok én?

Judy, nem engem kérdeztél, vagy tán engem is ?

Te egy klassz ember vagy, mi több, csinos is...+1 filantróp...
Van még kérdésed, mert rám számíthatsz, hogy válaszolok...
:-*

Nincs jelen

#11392 2009-11-07 23:16

Nita
Tag

Lelkes olvasótok vagyok jelentem..kicsit el vagyok tûnve semmi oka nincs, csak egyszerûen nagyon késõn érek ide és lemaradok mindenrõl :) Sok a dolgom mostanában, ha lesz idõm jelentkezem.
Ja lesznek kiskutyák :) Valakinek kis vizsla, jelképes áron, jó családból nem kell? Remélem ez még nem számít reklámnak :P
Judy! Ne szívd mellre azt kell mondjam elég régóta olvasom a családi sztorikat és mindig kiborítanak valamivel :) Lsd. tesód ajándéka a gumicukrok között stb...jó emlékszem? Szerintem te mindet megteszel mindig, hogy segíts, meg örömet okozz!
Melcsi! Jobbulást neked remélem már jobban vagy örömmel olvastam, hogy a medrotl is kicsit lejjebb tudtad venni! Majd felhívlak kicsit dumálni :D
Geo! Nem örülök a híreknek rólad, kíváncsian várom a dokid javaslatát, hogy most akkor hogyan tovább.
Kittus! Klassz, hogy végre jó a vérképed!

Nincs jelen

#11393 2009-11-08 12:11

Melcsi_
Tag

Judy drága, ne idegeld magad mégha teljesen igazat is adok Neked, csak szegény pocid bánja.

Nita okés :)
majd szólj mikor mehetek kiskutyázni :D

Nincs jelen

#11394 2009-11-08 20:15

aiolosz
Tag

Kedves Barátaim !
Segítsetek Attila-Flagellum Dei barátunknak, ha tudtok. Részletek a Fórum "Nem árt, ha tudjuk" részének, "Kérdõívek" címû topicjában.
Köszönöm:
aiolosz

Nincs jelen

#11395 2009-11-09 09:03

Kittus
Tag

Hahóóó többiek (akik még nem jelezték hogy jönnek-e 21-én a Talira) kérlek Titeket, hogy keressétek fel a Tali topicot és írjátok le, hogy jöttök-e, ott mindent megtaláltok. Örülnék, ha jönnétek. :)

Szép napot mindenkinek! :)
Kittus

Nincs jelen

#11396 2009-11-09 09:23

én
Tag

Aiolosz! Ha szépen megkérünk, nem jönnél el a talira? Naaaaaaaaaa, legalább egyszer! Legalább megismernénk téged és te is minket!

Nincs jelen

#11397 2009-11-09 10:48

sziszi32
Tag

Sziasztok!
Melcsi: akkor most hol is jársz? szerintem az összes könyv közül ez a legjobb, de ez csak magánvélemény. :)
Örülök, hogy ennyi minden történik veletek. :)
Judy: undi közhely, hogy fel a fejjel!, de tényleg. Egyszer anyukád szeme elõl is elszáll a köd, és meglátja, hogy nem te vagy a felelõs a tesód rossz döntéseidért. :)
Ne hari, ha valakinek esetleg hiányzom, de most valahogy... nem megy az írás. Túl sok minden (nem rossz) történik most velünk, szinte állandóan lebzsel nálunk valaki, vagy mi lebzselünk valakinél, vagy sok a munka, és esténként Dani elõadja a reggeli három órási hiszti-jelenetét. De amúgy napközben nagyon aranyos, mostanában ritkán csinál valami kifejezetten rosszat. :)
Pasek, remélem, jó volt Prágában, és Lisa, te hogy bírtad a "szalmaságot"? :P
Roor, hiányzol! Legalább egy nyomi imélt megereszthetnél néha felém! :)
Lisa, tudod, mire van a szkájp?! :P
Noriról mit tudtok?
Nita, én kérnék kutyust, de nem kérek, mert én kokkerre "gyúrok". Remélem, lettek már gazdijai a kicsiknek. :)

Nincs jelen

#11398 2009-11-09 11:47

én
Tag

Nita! Én imádom a kutyikat, de sajna belvárosi lakásba nem valók. De kérlek, hogy tegyél majd föl képeket, hogy gyönyörködhessek az édesekben! Köszi!

Nincs jelen

#11399 2009-11-09 17:39

roor
Tag

Halika!

Laci54 büszkesége,Ajsa!

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Szöszpötty.Vagyok,csak szokás szerint lustán.:D
Sziszi drágám,hétvége felé ígérnék Ímélt.:D

Nincs jelen

#11400 2009-11-09 18:16

fater
Tag

LACI 54 Gratulálok most már te is tudod hogy tatának lenni a legjobb dolog.

Nincs jelen

IBDoktor

Láb