#651 2009-06-17 08:57

Szuszidi
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Alternatív módszerek

Maga a növény bemutatása!
A hirta az Eophorbia növénycsalád egyik gyógynövény jellegû tagja. Sok Euphorbia terem a világon a különbözõ kontinenseken és sokuk tartalmaz gyógyító hatóanyagot, de mellette mérgezõ anyagot is, aminek következtében nagyon kevés Euphorbia gyógynövény. Az Euphorbia hirta csak a trópusokon terem. Nagy meleget és sok esõt igényel. Nem mérgezõ, nincsenek mellékhatásai, sok gyógyító hatóanyagot tartalmaz, õ egy trópusi GYÓGYNÖVÉNY.

Hatása:
A népgyógyászati tapasztalatok és a kutatási eredményeket leíró szakirodalmak alapján az Euphorbia hirtának gazdag hatóanyag tartalmával magyarázható gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, görcsoldó, daganat visszafejlesztõ, antibakteriális, antivirális, gyomor- és bélpanaszokat gyógyító, enyhe vízhajtó és légúti betegségeket enyhítõ hatása.

Összegezze magának mindenki. :)

Nincs jelen

#652 2009-06-17 10:36

Ottó
Tag

Üdv mindenkinek!

Én is ittam a Tafedim teát, rosszat nem tudok említeni. Szerintem is jó

Nincs jelen

#653 2009-07-01 17:25

Lucifer
Tag

Halihó!

Egy kérdésem lenne!
Ismeri valaki  a   kristálygombát????  Esetleg itta valaki??????
Ha ittad akkor mi a véleményed róla , lett valamilyen hatása????

Köszönöm!!!

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-07-01 17:26)

Nincs jelen

#654 2009-07-01 17:30

Szuszidi
Tag

Luci!
Amit illik róla tudni.

A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák mint a vizet és sokan a 110 éves kort is elérik. Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el.

Professzor Menkiw szerint (aki egész életében a kristálygomba hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkolózis, a rák, a gyomorbántalmak, stb. Németországban Dr. Drasek már a II. világháború elõtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzõszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozások idején is. A beteg-gyógyításban a kristálygomba mint anyatejpótlék, terhességi ekcéma ellen is szolgált, valamint krónikus altesti nõi betegségeknél.

Felhasználási lehetõségek: Idegbetegségek, belsõ daganatok, izületi gyulladás, szívinfarktus, epe-, máj-, vese, fertõzõ májgyulladás, gyomor- és bélbetegségek, hasmenés, szorulás, vérkép problémák, kiütések, ekcémák, stb.

Adagolás:

Idegekre, gyomorfekélyre,  asztma, bronchitis, vérszegénység, vérkép problémák, sclerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálás: napi 1 liter (2-3 hónap múlva gyógyul);

Súlyos esetben : napi 2 liter;

Kiütések, ekcémák: naponta 0.5 liter, külsõleg bedörzsölni, hagyni megszáradni, ha kézrõl, arcról van szó, reggel lemosni. 2-4 hét alatt a makacs kiütések is eltûnnek;

Vese-, hólyag-, epebetegségek: naponta 1 liter. 2-6 hónap alatt gyógyul.

A LEGFONTOSABB!!! : A KRISTÁLYGOMBA MEGAKADÁLYOZZA A TÁPLÁLÉK ROTHADÁSÁT A BELEKBEN, EZÁLTAL GYÓGYÍT ÉS ÉLETHOSSZABBÍTÓ HATÁSA VAN. A KRISTÁLYGOMBÁT NAPONTA KELL INNI, NEM ZAVARJA AZ EMÉSZTÉST, MERT GYORSAN FELSZÍVÓDVA A VÉRBE JUT. KOMOLY, HOSSZANTARTÓ BETEGSÉGEKNÉL BÕSÉGESEN SZÜKSÉGES KRISTÁLYGOMBÁT INNI REGGEL, DÉLBEN, ESTE FÉL-FÉL LITERT.

Elkészítés: FIGYELEM!!! A gomba fémmel nem érintkezhet!!!

széles szájú (nem fém) lezárható edényt, vagy üveget használjunk. 6 evõkanálnyi (mûanyag kanál) kristálygombát szitába téve, meleg (nem forró) vízzel lemossuk, 10-15 dkg cukrot (javasolt a 15dkg) 1 db száraz fügét, vagy 6-8 szem mazsolát  és fél, jól megmosott citromot teszünk bele. 2 liter hideg vízzel felengedjük, jól felkeverjük, szobahõmérsékleten 2-3 napig érleljük és minden nap újra megkeverjük (javasolt naponta 2-szer keverni). Érlelés után leszûrjük, üvegbe töltjük és a citrom levét belecsavarjuk.

Ügyeljünk arra, hogy a gomba fémmel ne érintkezzen semmilyen körülmények között!!! Javasolt az üveg illetve tárolóedény folpack-al, celofánnal történõ lezárása.

A kristálygombát langyos folyóvíz alatt szûrõben alaposan kimossuk és a fentiekben megadott módon újra felhasználjuk. A gomba gyorsan szaporodik, nehéz hozzájutni, ezért a szemétbe dobás helyett a felesleget jobb tovább adni. A belõle készült ital a hûtõben néhány napig eláll.

Fogyasztása hûtve ajánlott. Elõfordulhat, hogy elkészítés során kissé pezsgõs lesz az ital. Ez teljesen természetes.

A kész italnak a bodzaüdítõre hasonlító íze lesz.

Tapasztalatok (amióta fogyasztom 2004.szeptember):
- jobb közérzet;
- rendezõdött emésztés;
- több energia;
- ellenállóbb immunrendszer;
- jobb alvás.

Nincs jelen

#655 2009-07-01 19:36

Lucifer
Tag

Szuszidi!

Köszönöm szépen , de az a baj vag nem , hogy ezt már én is tudtam.Azt hittem te használtad már és van saját tapasztaltod!:P

de azért köszi mégegyszer nagyon figyelmes vagy!!

Nincs jelen

#656 2009-07-03 16:12

FÁgi
Tag

Kedves Mindenki!

Elõször járok itt nálatok a fórumon, és azért írok, hogy megosszam veletek az én személyes tapasztalataimat is.

34 éves vagyok, 21 éves koromban diagnosztizáltak nálam Crohn betegséget, ami kb. 8-9 évig tartott. Mindezt azért írom múlt idõben, mert tényleg így történt, hogy akkor és, hogy tartott….

A betegség ideje alatt bejártam annak nagyon sok szintjét és bugyrát, rengeteg féle gyógyszert szedtem, amiket ti is mind szedtek, vagy szedtetek, a gyengébbektõl az erõsebbekig, alapgyógyszerektõl szteroidokig bezárólag szinte mindent. A betegség ideje alatt majdnem mindent feladtam, versenysportolói létemet, súlyomat, hivatásomat, de egy dolgot sosem adtam fel, azt, hogy egyszer meggyógyulok. Iszonyatos elánnal kutattam fel az orvosi terápiákon túlmenõen is szinte minden létezõ természetgyógyászati ágat, alternatív technikát, mindenben részt vettem, ott voltam, csak, hogy megértsem, átlássam, hogyan áll össze ez az egész, és mi lehet e mögött, ami ennyire kényes és kiszámíthatatlan probléma. Amikor már kezdtem volna az egészet feladni, egyszer csak összeállt számomra a kép, aminek hatására akkor még magam is meglepõdvén ezen, de meglehetõsen rövid idõn belül meggyógyultam…..

Mindez több évvel ezelõtt történt, gyógyszert már hosszú ideje nem szedek, még a sok éven át alapkezelésként barátommá vált napi 3x2 Pentasát is sutba vágtam, mert akkor már tudtam, hogy nincsen rá többé szükségem. Bár azóta teljesen természetessé vált számomra az egészség és a jó közérzet, de továbbra is él bennem egy vágy, hogy másoknak, akik hasonlóan szorgalmas, és sokszor érthetõen már reményvesztett keresõk, segítsek ezen az úton, - mindenkinek saját hitétõl függõen - a megértés, a javulás, illetve a gyógyulás útján járni…. Az utat mindenki maga teszi meg, és én hiszek benne, hogy elõbb-utóbb egyre többen elindulnak ezen az úton….

A gyógyulásom története meglehetõsen hosszú, ezért arra most nem térnék ki apró részleteiben, ám aki szívesen megismerné és nyitott a test és az egészség más, esetleg korábbi nézõpontjától eltérõ megközelítéséhez, az bármikor megteheti a honlapomon, a www.tudatosteremtes.hu-n. Itt bepillanást nyerhettek tapasztalataimba és munkámba, ami utóbbi esetében gondolom már nem is olyan különös, hogy az átéltek hatására természetesen egészen más szelet kapott.

Mindenkinek nagyon sok erõt és kitartást kívánok.

Üdvözlettel: Ági

Nincs jelen

#657 2009-07-03 16:54

loszerafin
Tag

Helló Mindenkinek!
Osztom Ági véleményét! Jelenleg én is ezen dolgozom, és eddig nagyon jól haladok. Mindenkinek szívbõl tudom ajánlani! Nekem is colitisem van több mint 6 éve, túl vagyok már sok mindenen, szinte mindent kipróbáltam, de igazán nem segített semmi.  9 hónapja nem szedek semmi szintetikus készítményt, sem steroidot! És nem hiszem, hogy a gyógyszerek megoldják a problémáinkat, betegségünket. Mivel mi magunk okozzuk a betegségünket, ezért mi magunknak is kell meggyógyítani, leküzdeni!
Elnézést azoktól akiket megbántok ezzel....
Jó gyógyulást mindenkinek!

Szerkesztette: loszerafin (2009-07-03 16:55)

Nincs jelen

#658 2009-07-03 21:12

Lucy
Tag

Szerintetek uj modszert, uj kiegeszito kiprobalasat, lehet az gyogynoveny, tea, vagy egyeb terapia aktiv idoszakban vagy tunetmentes idoszakban erdemes elkezdeni ?
Pl. ha tunetmentes vki, akkor nem zavar -e be egy uj termek hasznalata ( hiszen van akinek ez valik be, van akinek meg mas ).

Nincs jelen

#659 2009-07-04 05:44

Szuszidi
Tag

Lucy.
Adja magát a dolog ,akkor érdemes elkezdeni ha gondod van, addig a megelõzésre kell koncentrálni. Mit is értek ez alatt. Ha diétáztál kövesd a diétát. Ha a éppen a lelkedet ápolod folytasd tovább, ne enged hogy átmenj negatívba. Ne adj okot a betegség visszatérésére. Ha gyógytea  kúrát csináltál akkor azt folytasd. Ha energia kezelést kapsz ne hagyd abba. De ha semmit nem csináltál és úgy vagy tünet mentes keresd meg az okot mitõl  lettél az. Meg fogod találni csak keresni kell. Figyeld csak meg a hozzá szólásokban hogy hány ember hányféle dologgal éri ezt el, van aki diétázik, van aki a gyógyszertõl, van aki a teáktól, van aki az energiától tünetmentes vagy gyógyultnak érzi magát. Õk ebben hisznek ami segít nekik. S mûködik a dolog.
Szép napot : Szuszidi

Nincs jelen

#660 2009-07-04 08:31

Lucy
Tag

Hat en nem tudom mitol lettem hirtelen jobban, az biztos miutan 10 napja kijottem az uj orvosom rendelojebol mar masnap minden jobb lett.
Irtam is nektek, s te rekerdeztel ? Formalt ? Erre en: meg nem , de alakul.
Szoval most mar formalt is.
Ami meg uj, PENTASA granulatum , a kapszula helyett.
De a lenyeg, ami dobott nagyot szerintem a lelki oldal, hogy vidaman jottem ki a rendelobol, nem cseszegetett a doki mint ez elozo, kedves volt...
Szerintem meg te is kuldtel pozitiv energiat, vagy tevedek ?

Most meg azon izgulok, nehogy visszaessek.
Annyira orulok, de felek mar elore meddig marad igy.
EN amugy is parazos vagyok.

Nincs jelen

#661 2009-07-04 10:36

Szuszidi
Tag

Lucy!
Nem izgulni. Sokat jelent hogy új orvosod van ha ez neked jó dolog és pozitívan hat rád akkor ez is segíthetett. S most másként tekintesz a világra. De segíthetett a pentasa is, így nem tudom megmondani az okát. De veled örülök . Tényleg, szívbõl. Most vigyázz ha a lelki változás nyomott a latba sokat próbáld ezt a pozitív dolgot minél tovább fenntartani. Most te találhattál valamit amibe bele tudsz kapaszkodni és ez a változás nagyon pozitívan hat rád, na ezt el ne engedd. A szó, szoros értelmében nem küldtem pozitív energiát de mindenkire pozitívan tekintek. Kérés nélkül nem is küldhetek senkinek sem energiát, Ne izgulj éld meg a napjaidat elõre hogy így marad, lásd magad ebben az állapotban. Ne gondolj arra hogy vissza eshetsz. S nem parázz. Ezek negatív dolgok és könnyen kioldják a pozitív dolgokat. Szóval egy pillanat és a két energia kioltja egymást. Próbálj meg lelki egyensúlyban lenni magaddal. Ha szükségét érzed küldhetek Reiki energiát. De szólnod kell. S beszélnünk kell elõtte. Vagy ha pesti vagy egy nagy kezelésre szívesen látlak.
Legyen szép napod: Szuszidi

Nincs jelen

#662 2009-07-06 21:07

zsuzsó 2
Tag

Sziasztok'
próbálta már valaki közületek a NU SKIN G3-at ?
vagy hallott már valaki a NU SKIN termékekrõl?

A g3 egy tápanyagokban gazdag ital, amelynek alapja a dél-ázsiai gâc ,,csodagyümölcsbõl" nyert gyümölcslé. Ennek a gyümölcsnek a sejteket védõ táplálkozási hasznát tudományosan bizonyították. A gâc gyümölcs hatékony növényi tápanyagai között megtalálhatók a karotinoidok magas biológiai hasznosulással rendelkezõ formái a ,,lipokarotinokTM", amelyek hatékony antioxidáns-védelmet nyújtanak, miközben hozzájárulnak az egészséges immunfunkciókhoz. A g3 összetételét 3 további csodagyümölcs, a ,,Chinese Lycium" (kínai lycium), a ,,Siberian Pineapple" (homoktövis) és a ,,Cili Fruit" (cili gyümölcs) hozzáadásával fejlesztették ki, amelyek együttes hatására az elõnyök exponenciálisan növekednek.

Nincs jelen

#663 2009-07-30 23:15

lac
Tag

http://www.youtube.com/watch?v=YOexehfV … r_embedded

hallott már valaki errõl a gyógymódról?

Nincs jelen

#664 2009-07-31 08:31

Gabika88
Tag

Ez nekem nagyon tetszik, de ki tudja,hogy a mi "fejlett" országunkba mikor jelenik meg :(

Nincs jelen

#665 2009-07-31 09:41

tim-tirim
Tag

szia lac,

én ezt a videot már egyszer bemásoltam csak nem a youtube-on találtam, hanem a kangenhirek.hu-n
Úgy tudom Pesten lehet ebböl a vizbõl venni is, amugy a gép ára valami 600 ezer ft körül van :S
Szerintem én ki fogom próbálni hamarosan.......

Nincs jelen

#666 2009-11-14 16:08

Ildi01
Tag

Sziasztok

Nálam két éve diagnosztizálták a Crohn betegséget. Minden lehetséges gyogyszert kiprobáltam már, de sajnos nem sok eredménnyel. Azt szeretném megkérdezni hogy valaki már problálkozott közületek a Homepátiás modszerekkel? milyenek a tapasztalataitok?

Nincs jelen

#667 2009-11-15 08:18

Katt
Tag

Szia Ildi01!

Én próbálkoztam homeopátiás gyógyszerekkel, de nem segítettek. Egy próbát lehet, hogy megér, de én sokáig semmi változást nem tapasztaltam, ezért abbahagytam.

Nincs jelen

#668 2009-11-19 17:11

ditke
Tag

Szia Marthuska!
Már hiányoltalak!Csak nem voltál beteg?Találtam egy beírást a networkon ,egy hölgy azt írta 32 éve colitisz ulcerozás és 2 éve chronná alakult.SOLAR LUNAR páros fogyasztásával MEGGYÓGYÚLT! Szerinted? Ehhez mit szólsz,mert én szóhoz sem jutok.  :/ 
Üdv:ditke

Ditke, ennek mi köze van az "Orvost keresek" témához ??

Szerkesztette: aiolosz (2009-11-19 18:16)

Nincs jelen

#669 2009-11-19 21:42

aiolosz
Tag

Sa-ni, legyõzve ellenérzésemet, íme:

Solar-Lunar

Nincs jelen

#670 2009-11-19 22:35

Sa-ni
Tag

Köszi!

Solar lunar, ez ezek szerint alga.. Spirulinát próbáltam,  bélmûködésre nem volt hatással.

Ildi01: sajnos nekem sz.rt sem ért a homeopátia.
Kipróbáltam a talpmasszázst, az akupunktúrát, ezt a biomágneses kezelést vagy mit, a mora terápiát, a kineziológiát... több most nem jut eszembe, rengeteg dolgot. Nem használtak, meg se mozdítottak semmit.  Az SCD diétán kívül az ég világon semmi nem idézett elõ változást a szervezetem mûködésében.

Nincs jelen

#671 2009-11-20 06:38

mamo.
Tag

Sziasztok!
Szeritem nagyon sokat segítenek a táplálékkiegészítõk, el kell mondanom, hogy mindegyik valamiben segített.
Az Aloe géltõl jó lett a vérképem, helyreállt a vasam, ami elõtte semmitõl sem. Ezt már rég szedtem, jelenleg már nem iszom. Ettem gyógygombát is Varga Gábor félét, az is jó, azt még ma is eszem.
Kaptam Symbioflor   3 félét, amit egymás után kellett  meginni, ez most a nyáron volt, nagyon sokat segített. A Symbioflor helyreállítja a bél mûködését.
Most még biorezonanciás kezelésre járok, ez nem alternativ módszer, hanem fizika.
Gyógszert is szedek.
Mindenkinek meg kell találnia, mi használ.

Azt nem állítom, hogy meggyógyultam, de erõs vagyok, tudok dolgozni, sokat bírok és sokkal jobban vagyok.

Ezt nem reklámnak szántam, hanem biztatásnak, aki akar javítani a sorsán.

Szép reggelt, szép napot

Nincs jelen

#672 2009-11-20 06:49

bercike
Tag

szia!
Hol kaptad meg a Symbioflort?Mert én sehol sem leletem rá,hiába volt rp-em?

Nincs jelen

#673 2009-11-20 07:06

aiolosz
Tag

mamo írta:

"...Szeritem nagyon sokat segítenek a táplálékkiegészítõk, el kell mondanom, hogy mindegyik valamiben segített.
Az Aloe géltõl jó lett a vérképem, helyreállt a vasam, ami elõtte semmitõl sem.
Mindenkinek meg kell találnia, mi használ......
Azt nem állítom, hogy meggyógyultam, de erõs vagyok, tudok dolgozni, sokat bírok és sokkal jobban vagyok....
Ezt nem reklámnak szántam, hanem biztatásnak, aki akar javítani a sorsán.

Mamo, intelligens, a világ dolgaiban, elsõsorban a természet és orvoslás tudományában jól tájékozódó ember okosan tudja ezeket alkalmazni. DE... aki nem ilyen, az a nehezen megkeresett fillérjeit költi sokszor teljesen feleslegesen olyan szerekre, ami a "halottnak a szenteltvíz(csók)" kategóriájába tartozik és gazdagítja adott esetben a MLM-es ügyeskedõk zsebét. Nem beszélve azokról, akik a "30 évig voltam beteg, de ettõl meggyógyultam" dumával kábítják az információkban alultáplált, szerényebb felkészültségû betegeket.

Nincs jelen

#674 2009-11-20 09:49

Sa-ni
Tag

Na ezt a Symbioflort még nem ismertem. Hogyhogy 3 félét kaptál, én egyfélét találtam:
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t … ppek/12959
'A szervezet védekezõ erõinek aktiválása (akkor ez nem biztos, hoyg mindenkinek jó...), a felsõ légutak gyakran visszatérõ fertõzései, a száj-orrüreg, a torok és középfül gyulladásai, meghûléses betegségek és gyomor-bélmûködési zavarok." Hmmm azért kipróbálom. ...Most látom, van 2 is. Egyszerre szedted a 3-at?
Háziorvos ezt ki tudja írni?

Aiolosz: teljesen igazad van, meg az is a baj, hogy ha valaki nagyon ramatyul van és orvosi segítséget nem kap, akkor el AKARJA hinni, amit mondanak neki, hogy majd ettõl meggyógyul... És ez már nem intelligencia, hanem kétségbeesettség kérdése. Mert racionalitás ide vag yoda, mindig ott van a "de mi van ha mégis..."?

Szerkesztette: Sa-ni (2009-11-20 09:52)

Nincs jelen

#675 2009-11-20 10:04

Szuszidi
Tag

Drága feleim szüntükkel!
"De mi van ha mégis..."? Sa-ni nagyon jó  a kérdés. Nem is tudom hogy bele merjek ugorni a kérdés boncolgatásába. Maradjunk annyiban hogy van rá esélyed. Én nem régen beszéltem egy hölggyel aki daganatos volt kapta a kemot és az energiát. Neki sikerült nem volt könnyû, azt mondta volt hogy majdnem feladta. De hogy min és hogyan ment át az egy érdekes dolog. De nem akarok én senkit "megtéríteni" (nem találtam jobb szót) ki kell próbálni amit szeretnél egy próbát talán megér?
"De mi van ha mégis..."?
Legyen csodás napotok!

Nincs jelen

#676 2009-11-20 12:24

bercike
Tag

3 féle van,Symbioflor infant,
Symbioflor 1
Symbioflor2
fokozatosan kell visszatelepíteni a bacikat.
Gyermekem kapta 96-ban,óvodás volt,nagyon jó volt,õ csak sokat volt beteg.meg asztmás volt.
Most láttam a gyógyszerlistan,ott is szerepel,fel is írattam,de nam kaptam meg,annak idején osztrákoktól hozta be a pharmafutár

Nincs jelen

#677 2009-11-20 12:26

bercike
Tag

ki tudja írni,korlátozás nélkül felírható

Nincs jelen

#678 2009-11-20 12:33

Sa-ni
Tag

Azt még nem sikerült megfejtenem, hogy az 1 és 2 közt mi a különbség. Az infant egyértelmûen gyereknek való. Az 1 és 2-t egyszerre kell szedni? Azért Tõletek kérdezem, mert háziorvosomnak tuti halvány lilája nem lesz, ahogy az Enterolról se volt...

Nincs jelen

#679 2009-11-20 13:10

bercike
Tag

mindig csak egyfélét,sorban

Nincs jelen

#680 2009-11-20 17:14

Sa-ni
Tag

OK, kösz. Most azon vagyok, hogy próbálok szerezni. mIt nem adnék, ha használna.... :( Azt mondod, 3 félét szedtél? Akkor a gyereknek valót is? Sorrend mindegy?

Szerkesztette: Sa-ni (2009-11-20 17:16)

Nincs jelen

#681 2009-11-20 17:46

mamo.
Tag

Sa-ni!
Biovitalban lehet kapni, Mammut 2. teteje, 5. emelet.
Sorrend nem mindegy, megkeresem az interneten, ha gondolod.

Nincs jelen

#682 2009-11-20 17:52

aiolosz
Tag

Sa-ni írta:

OK, kösz. Most azon vagyok, hogy próbálok szerezni. mIt nem adnék, ha használna.... :( Azt mondod, 3 félét szedtél? Akkor a gyereknek valót is? Sorrend mindegy?

Symbioflor Tropfen Enterococcus (50 ml)

"Gyógyszerek, kiegészítõk" 2251-es hozzászólás

Nincs jelen

#683 2009-11-20 17:52

mamo.
Tag

megtaláltam: Pro Symbioflorral kell kezdeni utána jön az I és a II.

Nincs jelen

#684 2009-11-20 19:29

ditke
Tag

Sziasztok!
Solar-Lunar párosról egy hölgy írt, aki állítólag teljesen meggyógyult.Én is csak olvastam róla,a keresõkbe megtaláljátok.

Szerkesztette: ditke (2009-11-20 19:31)

Nincs jelen

#685 2009-11-20 20:07

ditke
Tag

Sziasztok!
algahirek.hu itt található a solar-lunar.

Nincs jelen

#686 2009-11-20 20:57

ditke
Tag

Ezekben a csoda cuccokban nagy pénz van,már aki bedõl neki!!!

Nincs jelen

#687 2009-11-21 09:26

Sa-ni
Tag

De a Symbioflor az inkább gyógyszer kategória, nem?
Köszi mindenkinek az infókat. Nem vagyok pesti, de asszem tudok küldeni valakit a mammutba... Akkor ott gondolom mind 3 féle van?

Nincs jelen

#688 2009-11-21 09:33

mamo.
Tag

Szia Sa-ni!
Symbioflor homeopatiás gyógyszer, folyadék kb 5000.- Ft egy, szerintem nagyon jó, úgy általában
Sajnos gyógyszerre is kifizet az ember ennyit.
Ha nem tudsz senkit küldeni, elmegyek és megveszem Neked.
mamo

Nincs jelen

#689 2009-11-21 12:08

bercike
Tag

Pharmafutár beszerzi,2-3 napon belül,kb.2000Ft-ért

Nincs jelen

#690 2009-11-21 14:16

Sa-ni
Tag

Nagyon rendesek vagytok!!!!!!!

Patikában vénykötelesen 2000 körül lenne! Csak nincs, illetve 2-3 héten belül tudják megrendelni :S
Mammutban (felhívtam õket) recept nélkül - Symbioflor Pro: 4900, 1: 4600, 2: 4600.

Hétfõn megkérdezem a Pharmafutárt...

Szerkesztette: Sa-ni (2009-11-21 14:17)

Nincs jelen

#691 2009-11-21 18:30

bercike
Tag

én többször hozattam velük már symbioflort,meg mást is,egy héten kétszer mennek ki,csak rp. kell nekik,telefonon megmondják az árát is.
Nekem egy homeopathias orvos ajánlotta 96-ban, és azt mondta ez a lejobb a probiotikumok közül.Persze azóta már annyi más készítmény is van.

Nincs jelen

#692 2009-11-23 15:22

ditke
Tag

Sziasztok!
Ha valakit érdekel,én is úgy találtam.
http://www.organicmission.hu/termek/27/SUPRA_BALANCE
Emésztõrendszeri problémára,mint reflux,chron.

Nincs jelen

#693 2009-12-07 13:22

Sa-ni
Tag

Meghozta ma a pharmafutár a symbioflor pro-t, 1-et és 2-t. Akkor tehát elõbb be kell szedni az egész üveg symb. pro-t (az van ráírva h 3x5-rõl 3x20-ra kell emelni 2 hét alatt), aztán az egyet és kettõt?

Nincs jelen

#694 2009-12-07 13:25

jadam
Tag

szia Sa-ni,

igen, úgy kell szedni, én is azt szedem és nekem bevált.
megkérdezhetem mennyiért szállították? én eddig Bécsben vettem.
köszi
Judit

Nincs jelen

#695 2009-12-08 15:01

Sa-ni
Tag

Hú maga a gyógyszer 12 ezer körül volt (3 féle üveg) ezt a KBH nankszámlájukra kellett befizetni majd a bizonylatot faxolni - plusz a postásnak kellett 4600 ft-ot, a pharmafutár szolgáltatás+ kézbesítés díja. :S Hát nem olcsó, sokkal jobb lenne, ha Magyarországon lenne rendesen receptre, de ugyan miért is lenne.
Mennyi idõ után lesz hatása?

Szerkesztette: Sa-ni (2009-12-08 15:03)

Nincs jelen

#696 2009-12-08 15:07

jadam
Tag

akkor kb. annyi mint kint, a 3 üveg Bécsben olyan 40-45 euro között volt. Én kb. egy hét után kezdtem érezni a hatását, pedig még csak a zöld üvegnél (az elsõnél) tartottam, de gondolom ez egyén és állapotfüggõ is.
nekem most a Sobutir vált be nagyon! ez egy új dolog, vmelyik topicban írtam róla, és kb. 4 nap után már nem fájt a hasam és rendben volt a wc-zés is, reggel 1x teljesen normálisat. Most ezért a szerért lelkesedem :) és csak pentasát szedek , mint gyógyszert, meg a symbio.

Nincs jelen

#697 2009-12-10 11:03

mamo.
Tag

Sziasztok!
Most éppen a szokásos megfázással, virus okozta takonykorral küszködök és erre ajánlották a gyömbér teát, megnéztem a gyömbért, és a következõket találtam:

A gyömbér hányáscsillapító tulajdonságának farmakológiai háttere nem teljesen tisztázott, de a görcsoldó, szélhajtó tulajdonságainak köszönhetõen valószínûleg közvetlen hatással rendelkezik a gyomor-bélrendszerre. A növény hatása gyökerének illóolajában rejlik, mely csökkenti a nyálkahártyák irritációját. Gyulladáscsökkentõ hatású, melyet ki lehet használni megfázás és hörghurut esetén. Köztudottan jó emésztési zavarok enyhítésére (enyhe gyomorrontás, puffadás), de émelygésnél, hányingernél is segítségünkre lehet a gyömbér. Jó emésztésserkentõ és étvágyjavító hatású.

Egyes hagyományok szerint a gyömbér javítja a memóriát - a kínai tengerészek évezredek óta gyömbért rágcsálnak tengeribetegség ellen -, de nem hat a központi idegrendszerre, ezért nem okoz mellékhatásként fáradtságot, álmosságot. Így azok is alkalmazhatják, akik nagy odafigyelést és jó koncentrációs képességet igénylõ tevékenységet végeznek (gépkocsivezetés).

Utazási betegségeket, rossz emésztéssel kapcsolatos tüneteket is gyógyítanak vele. Növeli az immunrendszer fertõzésekkel szembeni ellenálló-képességét.

Ma veszek a piacon, nem tudtam, hogy gyomor- bél problémákra is jó.
Majd jelentem, hogyan hatott. Egy próbát megér.

Nincs jelen

#698 2009-12-10 11:13

Marthuska
Tag

Szia Mamo! Ezt én sem tudtam. Várjuk a fejleményeket, mit tapasztalsz?
Mielõbbi jobbulást Neked!

Nincs jelen

#699 2009-12-10 14:36

Ede
Tag

Kedves Mamo, köszi a hasznos infot!!!!

Nincs jelen

#700 2009-12-10 16:34

Sa-ni
Tag

Segítsetek kedves hozzáértõk, nagyon mérges vagyok, mert a Pro Symbioflorom kb. 12 órát hûtõn kívül idõzött, amíg észre nem vettem. Most tönkrement? :(

Nincs jelen

IBDoktor

Láb