#551 2009-11-17 16:50
- Breki
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Irritábilis Bél Szindróma (IBS)
Majd a gasztrós ad neked rendes labor kérõ lapot,neki kötelessége átnézni a hasnyálmirigy,epe,máj,stb...hisz ez a szakterülete,meg ugye a belek,mivel elvileg gasztroenterologus-belgyogyász-hoz kell hogy menj..
Nem kell a házidokitól labor,sza...d le,majd a gasztrós intézi amit kell,csak oda juss el minél hamarabb.
Szerkesztette: Breki (2009-11-17 16:55)
Nincs jelen
#552 2009-11-17 19:07
- Zolee25
- Tag
oksa köszi mindenki
Nincs jelen
#553 2009-11-17 19:50
- ditke
- Tag
Szia evicu!
Nem értem miért kinlódsz, mikor van olyan antibiotikum amelyik nem okoz hasmenést.A házidokidnak illene tudni,mivel ismeri a betegséged melyik az a szer amelyik nem okoz hamenést.A hörgöimmel küszködök,és elég sokszor kell antibiotikumot szedni,eddig nem volt semmi probléma.
Üdv:ditke
Nincs jelen
#554 2009-11-17 20:20
- Lucy
- Tag
Ditke: Ha szabad erdeklodni te mit szedtel ami nem okoz hasmenest ???
Nincs jelen
#555 2009-11-17 20:38
- én
- Tag
Sajnos az antibiotikum bárkinek okozhat hasmenést. Szedjetek mellé probiotikumot. Nekem így nincs problémám.
Nincs jelen
#556 2009-11-17 20:50
- ditke
- Tag
Lucy!
Hát most megfogtál ezzel a kérdéssel Cifran az biztos ,Cifloxin,Zinnat 500,Dedax 400,Roceprin inj.Ez a kettõ szélesspektromu antibiotikum.A többire nem emlékszem,de igyekszem bepotólni,
annyi vackot megettek velem ,hogy már felejtõdött a dolog.Különben a házidoki tudja a dolgát,ha korházba kerülök ott pedig jelzem a CU-t.Probiotikumot szedem ártani nem árt.
Nincs jelen
#557 2009-11-17 20:53
- ditke
- Tag
A torkomra Zinnat 500-at szedtem.
Nincs jelen
#558 2009-11-18 10:53
- Sa-ni
- Tag
Évicu (és többiek): BIOPAROX!!!!!! Ezt befújni kell, nem megy a gyomrodba, beledbe! Én ha egyáltalán szedek valamit légúti betegségre, és nem várom meg, míg magától elmúlik, akkor ezt:
http://www.hazipatika.com/product/Bioparox?pdid=32
Zoli: ismételten megértelek, amióta így vagyok, rühellem a karácsonyt, a születésnapomat, meg ilyen dolgokat....
Nincs jelen
#559 2009-11-18 12:27
- Zolee25
- Tag
Sa-ni az én virtuális társam!!! :D
Nincs jelen
#560 2009-11-18 15:43
- Sa-ni
- Tag
Úgy néz ki! Remélem akkor most már a javulásban leszünk társak...
Nincs jelen
#561 2009-11-19 18:02
- Ana
- Tag
Sziasztok,
új vagyok ezen a fórumon, de már régóta figyelemmel kisérlek Titeket.Nekem 6évvel ezelõtt kezdõdtek a hasi problémáim (hasmenés székrekedéssel váltakozva) amikor a szüleim elválltak.Utánna tünetmentes hónapok következtek.Vérképem, az orvosom szerint idézem "maga a tökéletesség", CT-én voltam, nem mutatot semmit.Tükrözésem nem volt, Dicetelt szedek napi 3x1-et. Tüneteim hol eltünnek,hol visszatérnek.Reggelente bogyószerû széklet, amit evés után lazzább széklet követ.Nagyon zavar!Dolgozni is igy nagyon kellemetlen.Gasztrósom szerint TÚL ÉRZÉKENY VAGYOK. Az elmúlt egy hétben a következõket produkálta a pocim:
reggel székredés, másnap normális széklet, harmadnap hasmanés, majd utánna napokig nincs széklet.
Ha muszáj mennem valahová akkor smectát iszom, de borzalmas az íze.
Mi a véleményetek a borsmenta kapszuláról?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Nincs jelen
#562 2009-11-19 21:01
- Sa-ni
- Tag
Szia Ana,
üdv a klubban, aminek nem kéne léteznie... :S (Inkább golfoznánk, fõznénk vagy mittudomén...)
Ne higgy a "túlérzékeny" és hasonló lealázó dumáknak, amit gondolom kb. 15 perc ismeretség után kaptál - ha annyira okos, mondja meg, hogy OK túlérzékeny vagy, de akkor hogy változtass ezen, hogy ne okozzon ilyen tüneteket? Érdekes, itt már el szokott fogyni a(z ál)tudomány. Rám is mondtak ilyet, hát b...a meg, dolgozzon õ napi 10-12 görcsös elhúzódó sz..ással már bocsánat, és persze vágjon hozzá jó képet is!
A Smecta segít Neked? Nehogymár az legyen a bajod, hogy borzalmas az íze, orr befog, lehajt, kész. Asszem rég próbáltam, nem volt az olyan szörnyû ízû! Igyál egyszer Flector EP-t (mondjuk inkább ne) aztán majd ízleni fog a Smecta! :D
Bormenta kapszulát próbáltam, - fontos, hogy bélben oldódó (gyomorsav rezisztens) kapszula legyen (angolul enteric coated), Magyarországon olyat nem kapsz! - persze nem használt, de legalább visszatérítették az árát!
Azt ajánlom, próbáld az scd diétát, fél évig én is jobban voltam tõle - hogy most mitõl romlottam vissza, azt ne kérdezd...
Szerkesztette: Sa-ni (2009-11-19 21:03)
Nincs jelen
#563 2009-11-20 10:21
- Zolee25
- Tag
Hmm ujabb kérdés.....nem mintha eddig nem tettem volna fel eleget.
Megkaptam a beutalót ismét gastrora és konkrétan colonoscopia-vizsgálat szerepel a papiruszon,tehát valószinüleg azt irta rá a háziorvos.Az elõfordulhat hogy akkor ott helyben meg is csinálják a dolgokat valami uton modon?
Vagy akkor most ez hogy is van ez?
De sajnos labort nem kaptam,mert azt mondta a házi "DOKTOR" amikor odaadtam neki a sürgöségin kapott zárójelentést amin idézem mi szerepel:"Javasolt ismételt Gastenterologiai vizagálat,esetleg Colonoscopia,további laboratoriumi vizsgálatok elvégzése."
Erre mondta azt a joember hogy nem tudja milyen laborvizsgálatokat kéne még csinálni mikor az összeset elvégezték a sürgõsségin.Ezért õ ugy gondolja nincs szükség ujabb laboreredményekre.
Tehát friss labort azt nem viszek.Majd ott remélem kapok rendes laborvizsgálatokat,és hétfõn átjelenzkezem másik háziorvoshoz.
A kiszemelt már megvan,már csak rá kéne szánnom magam hogy elmenjek hozzá mert muszály lenne.
Nem azt mondom hogy a mostani dokim nem jo orvos,csak monumentálisan felszines,és nagyon hamar lerázza az embert.Nah hát engem már nemfog többet.Elviszem az összes leletem a másikhoz,megnézi átolvasgatja meglesi mi a számgépbe,és kiváncsi leszek rá hogy õ mit fog mondani hogy mi is lehet ezeknek a panaszoknak az oka.
Vagy legalábbis remélem hogy igy lesz mert aki hozzá jár pár ismerõs nagyon dicséri hogy goromba,de nagyon jo orvos.Igaz hogy a város másik végén van de kakilok rá ha rendesen ellát és foglalkozik velem,és elküld oda annyiszor ahova kell,akkor már megérte.
Amugy csak mellákesen mondom hogy a beutalomon nem betükkel van irva hogy Colonoscopia hanem valami orvossi koddal vagy ami a szösszel.Én csak kövezkeztetek bár lehet igen rosszul.Leirom biztos okosabbak vagytok és tudjátok ez mit is jelent.
"Kérem a fent nevezett szives szakvizsgálatát,és terápiás javaslatát. Dg:K1040 K5890
Nah ezek a kodok magasak nekem mit jelethetnek?
Szerkesztette: Zolee25 (2009-11-20 10:41)
Nincs jelen
#564 2009-11-20 12:40
- Sa-ni
- Tag
"Az elõfordulhat hogy akkor ott helyben meg is csinálják a dolgokat valami uton modon?" ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy az nem úgy megy! Majd szépen kapsz idõpontot...
A háziorvosváltás jó döntés. Ha segít rajtam, én is lesz.rom, hogy goromba, de ütköztem már olyan orvossal, aki goromba IS volt és nem is segített, na annak egy kicsit be is olvastam, és azért észrevette magát, normálisabban beszélt velem onnantól kezdve.... Persze ettõl nem lettem jobban. És azt mondák rá, magánrendelésen kenyérre lehet kenni, olyan kedves. SZTK-s betegekkel meg kb. úgy bánik, hogy "minek jöttél ide pluszmunkát csinálni nekem b...d meg úgyis te okoztad magadnak a betegséget mert túlsúlyos torkos disznó vagy" Ez viszont undorító.
Nincs jelen
#565 2009-11-20 14:18
- evicu
- Tag
Dg: K 1040 K5890 Ezek nem a javasolt vizsgálatok, hanem a feltételezett diagnózis. Amikor receptet írnak fel, oda is ilyen betegségkódot írnak.
A colonoscopia sajnos nem olyan egyszerû, mint ahogy elképzeled. Elõtte béltisztításra van szükség, úgyhogy biztosan kapsz majd idõpontot és mindent elmondanak.
Köszi Sani, szóval Bioparox, kipróbálom!!!!!!!!!
Mindenkinek köszi, aki az antibiotikummal kapcsolatban írt, sokat segítettetek!!!!!!!
Szerkesztette: evicu (2009-11-20 14:19)
Nincs jelen
#566 2009-11-20 16:03
- Ana
- Tag
Kedves Sa-ni, és Mindenki!
Végül is azt mondhatom,hogy használt a smecta.Az scd diétáról nem hallottam még.Igazából nem folyton bele annyira ezeknek a betegségeknek a diétáiba.Nem is tudom,hogy kitartóan tudnám-e csinálni.A másik pedig,hogy gasztrósom szerint nincs nagy baj nálam,igy emiatt nem is nagyon foglalkoztam vele.De azt észrevettem,hogy ha esetleg nem rendszeresen étkezem, és felborul a napi étkezésem akkor számithatok panaszokra.De valamikor félévekig semmi, valamikor meg 1x csak magától gondol 1-et aztán szemtelenkedik.Borsmenta kapszulát meg lehet rendelni egy 8.-ik kerületi patikából.Kipróbálom aztán irom a tapasztalatomat.
Sa-ni Neked mi a "nagy okosok" szerint a diagnózisod?
Nincs jelen
#567 2009-11-20 17:12
- Sa-ni
- Tag
Ana, ez az, hogy nem tudják értelmesen megmondani. felmerült a colitis is, de colonoscopia+szövettanból SEM tudták értelmesen megmondani, hogy az van-e vagy nem... Hogy mi a nagy baj, az relatív, egy többször mûtött, rákos, stb. beteghez képest nekem sincs nagy bajom, de amikor nem tudod élni a mindennapjaidat normálisan, ez nem vigasztaló, hogy rosszabb is lehetne, és szerintem nem "kényeskedés" vagy fene tudja még mi, ha mi is jobban akarunk lenni, még ha vannak nálunk betegebbek is. csak az orvosok szeretnek minket lerázni, mert a bélbetegségeket nemigen tudják gyógyítani, és ez biztosan frusztrálja õket, így inkább próbálják a betegre hárítani. Én hiányolom belõlük a több erõfeszítést, elgondolkodást, próbálkozást az állapot javítására.
Én egyszer meg nem szegtem az scd-t 6 hónapon keresztül. Ha csak ezen múlt volna - rajtam nem múlt volna, én mindent megtettem....
Nincs jelen
#568 2009-11-20 18:07
- Ana
- Tag
Akkor Sa-ni tulajdonképpen negativ lett az eredmény?Gyógyszert szedsz?
Nincs jelen
#569 2009-11-20 18:09
- Ana
- Tag
Bocsánat,hogy igy kérdezõsködöm, de egyik ismerösömnek is ezt mondták,mint Neked.De neki a vérkép nem volt jó, emiatt volt tükrözés,aztán ott meg semmi.Persze a tünetek azóta is vannak neki.
Nincs jelen
#570 2009-11-21 09:30
- Sa-ni
- Tag
Nem lett negatív! A selectiv enterographián (vékonybél rtg) és hasi UH-n kívül semmi se lett negatív! (ja a vérkép igen)
KOntaminált vékonybélszindróma többször durván pozitív
kóros pancreas pozitív, kreonra nem javul
colonoscopia: fekélyeket találtak, de állítólag ez nem ibd, azaz egyik orvos szerint igen, másik szerint nem, de tény, hogy colitisre való gyógyszerektõl nem lettem jobban
és akkor ezek után akartak elküldeni tanácstalanságukban még egy colonoscopiára, amikor egy alapján se segítettek rajtam. Hát én meg majd hülye vagyok... ha egyszer nem tudták megnézni normálisan, majd másodjára tudni fogják???
Szerkesztette: Sa-ni (2009-11-21 12:40)
Nincs jelen
#571 2009-11-21 09:32
- Sa-ni
- Tag
De virtuálisra ennek ellenére elmentem, ami negatív lett. Újabb ellentmondás az orvosok között - kiváltja a colonoscopiát (kivéve szövettan) illetve nem váltja ki...
A legutoljára megkérdezett Pák Gábor szerint nem váltja ki.
Nincs jelen
#572 2009-11-21 10:48
- Zolee25
- Tag
Nah megkértem a laborpapirt a házidokimtõl teljes vér és vizeletvizsgálatot,hétfõn megyek a laborbeutalóért.
A teljes vér és vizeletvizsgálatban milyen enzimenek vizsgálnak meg a laborban?(ha nincs külön kérés)
Azért nem akartam hallogatni Gastrora mert akkor csak még tovább huznám az idõt ami nagy valószinüséggel nem tesz jot az amugy is nagyon szar állapotomnak.
Nincs jelen
#573 2009-11-21 11:08
- Zolee25
- Tag
Pláne ha a hasnyálmirigyem van oda aminek egyre nagyobb véleményem szerint a valószinüsége.....
Nincs jelen
#574 2009-11-21 15:01
- Ana
- Tag
Sa-ni nem semmi!
Tudnak a "nagy okosok" egyáltalán valamit?És akkor most mi van tulajdonképpen? Diétázol és ennyi?
Kicsit megijesztettél azzal,hogy jó lett a vérképed :( Mert nekem azt mondta a dokim,hogy tökéletes a vérképem, de további vizsgálatokra nem küldött.Szedjem tovább a dicetelt.
Nincs jelen
#575 2009-11-21 15:30
- Ana
- Tag
Ja és ez a virtuális Colonoscopia micsoda?Azt hiszem kicsit levagyok maradva.Ti már olyan profik vagytok.
Nincs jelen
#576 2009-11-21 15:36
- Breki
- Tag
Hát én nem nagyon hiszek az ilyen virtuális colonoscópiában,az a biztos amit a két szemével lát..csak nem mindegy ki van a csõ végén :)
Ana
http://www.raditec.hu/vizsgalataink.html
Szerkesztette: Breki (2009-11-21 15:38)
Nincs jelen
#577 2009-11-21 16:11
- Ana
- Tag
Köszi Breki,
ami még lemaradt,hogy az ismerösömnek volt tükrözése, nem mutatott semmit, és ugyan úgy vannak tünetei.Ilyenkor jön az,hogy IBS :)
Nincs jelen
#578 2009-11-21 18:09
- Breki
- Tag
Vagy a psichiater...
Basszus jövö héten jön meg a szövettanom,erre most megy el a dokim 3 hétre :(
Szerkesztette: Breki (2009-11-21 18:12)
Nincs jelen
#579 2009-11-21 18:32
- Ana
- Tag
Igen,mert hülye az illetõ.Ezt a legkönnyebb mondani.
Akkor ezek szerint Te nemrég estél át 1 jó kis tükrözéses programon.Ettõl rettegek!!!De nagyon!!!
Engem nem akart még megtükrözni a dokim.Soha nem volt vér a székletemben, nincs lázam, és a legtöbb lazább széklet 3x volt 1 nap.Ilyenkor utánna meg napokig nem megyek wc-re, majd ezután következik a szenvedéses szorulásos, könnyes reggeli kínszenvedés.Ha új lakásba költözünk, remélem hamarosan, akkor biztosan 2 wc csináltatok,mert a Kedvesem nem tudja végezni a dolgát, ha nekem szorulásos idõszakom van :)
Breki ha jól emlékszem, az olvasottak szerint már neked volt 1 tükrözésed iga?
Nincs jelen
#580 2009-11-21 18:56
- Breki
- Tag
igen,ez már a második vastagbél tüki volt.Az elsõnél nem láttak semmit amikor felmentek a vékonybélbe 10 cm-re,most 5 centit néztek át,de ez a doki már látott gyulladást,és felszines fekéjeket.
Nem volt vészes,néztem én is a monitoron,amikor a hátamra kellett feküdni,nekem szerencsére nem fájt.
Én a hugyhójag tükrözéstõl parázok,az decemberbe lessz,egyszer már volt,de azt hittem kiharapom a falat
Nincs jelen
#581 2009-11-21 19:12
- Ana
- Tag
Már kezdek teljesen összezavarodni!
Breki vérképeddel is rossz lett?
Mi az,hogy elöször nem látnak semmit, utánna áá mégis bocsi???? Hányszor kell átesni vizsgálatokon,hogy megállapítsanak valamit!
Nincs jelen
#582 2009-11-21 19:17
- Breki
- Tag
a vérképem végig jó volt,és most is az,igaz kb 4 helyen van bennem gyulladás,különbözõ szerveken.Januárban hasmenés,jobb alhasnál görcsök,melegségérzet erõteljesen,2 takaró alatt,3 pulcsiban,max fütéssel,rázott a hideg,égtek a szemeim,és lázam nem volt..Igen érdekes dolgok ezek.A tükrözést két különbözõ orvos csinálta,mert nem fogadtam el az elsõ itéletét,láttam rajta h nem vesz komolyan,így csináltattam meg egy másikkal ujra.Ha beszélsz egy orvossal,már az elsõ találkozásnál látod,mennyire vesz komolyan,én váltogatom õket mint a gatyát,ha kell...Amúgy engem is pszichiater-hez küldtek már,a házidoki is azt mondta megnézett tetõtõl talpig,és amikor elintéztem magamnak a CT-t és bevittem neki,már nem vigyorgott.
Szerkesztette: Breki (2009-11-21 19:21)
Nincs jelen
#583 2009-11-21 19:56
- Ana
- Tag
Ez igen!
Jól tetted,hogy váltottál.Kezdek egy picit megijedni,idáig nyugodt voltam,lehet,hogy nem is IBS beteg vagyok.
CT mit mutatott?De gondolom a CT a tükrözések elõtt voltak.
Nincs jelen
#584 2009-11-22 15:35
- Breki
- Tag
A tükrözések között,mert már a családom is hülyének nézett,és ugye az ember érzi ha valami nincs rendben,és ezért intéztem egy CT-t,ami mutatta a gyulladást,vagyis a vékonybél megvastagodását,és reaktiv nyirokcsomokat azon a területen,és oedemas billentyüzetet.
Nincs jelen
#585 2009-11-22 22:40
- Szabóné
- Tag
Sziasztok!
Breki hogy a francba intéted el a CT-t magadnak? Én is szeretnék olyat! A gasztos dokim még csak tápszert sem ír fel nekem, nemhogy CT, az túl drága. Egyébként kedves volt meg alapos, csak szerintem túl sok a betege és senkivel nem tud rendesen foglalkozni. A biorezonancia vizsgálat szerinte meg van szükületem, meg a hangok is megmondták (eléggé tud kurutyolni).
Én is csak IBS-es vagyok. Az a gyulladás amit láttak a vastagbelemben az elhanyagolhat, de nem nekem.
Egyébként nekem is hasonlóak a tüneteim mint neked Ana. Általában székrekedésem van. És sokszor rögtön utánna hasmenés. Magyarázza meg meg valaki hogy lehet ez. Mondjuk ha begyullad akkor kb. 2-3 hónapig csak hasmenés, utána a stresz hatására székrekedés. A Dokik szerint meg a az IBD a stresztõl van, akkor mért van az hogy nekem a streszmentes napokon van a legjobb hasmenésem?!?
Zoli jobban vagy?
NA, Pá!
Nincs jelen
#586 2009-11-23 09:04
- Zolee25
- Tag
Most éppen nagyon rosszul,még rosszabbul mint eddig......
Szerintem nekem télleg a hasnyálmirigyem van gajra,mert folyamatosan agyomrom tájékán fáj,és persze már a hasam is olyan mint egy hordó,pedig olyan vastag vagyok mint egy hurkapálca plusz minden levegõvételler jobban fáj,és 4 napja nem volt székletem.Jah és a fogyás ellenére a hasam csak nõ,és ez széklettõl független a puffadás nem mulik el,de nem akarok már megin dokihoz menni.
Jah és a legijesztõbb hogy minden nap véres nyálat köpök,kb 2-3 percig majd elmulik.És nem köhögéssel jön fel a számba.Nagyon be vagyok szarva nem tom mit csináljak.:(
Még egy hetet várjak?
Már igy is vártam 3 honapot nem akarok 25 évesen tökremenni a sok várakozásba minden perc várakozással csak rosszabb lesz a helyzet........
Mert ugye 30 adikára van idõpontom.és az csak egy idõpont semmit nem jelent.
Szerkesztette: Zolee25 (2009-11-23 09:10)
Nincs jelen
#587 2009-11-23 10:11
- Ede
- Tag
zolee, ne várj semennyit sem!!! Addig menj, amíg ezzel nem foglalkozik valaki. Ha nem köhögéssel jön, akkor jöhet a gyomorból, nem? bár nem vagyok tapasztalt, ezért nagyon fontos, hogy AZONNAL tessék elmenni orvosokhoz, kórházba, bárhová, de AZONNAL!!! ne halogass!!!!a lehetõ legkomolyabban mondom és ha kidobnak az ajtón, akkor mássz vissza az ablakon. Más helyetted nem teszi ezt meg, úh hajrá!!!! Jobbulást, de feltétlenül menj egészségügyi intézménybe!!!
Nincs jelen
#588 2009-11-23 10:39
- Szabóné
- Tag
Zoli!
Edének igaza van! Ne várj! Volt ilyen a Nagymamámmal is. Azonnal belgyógyászat. Ez túl súlyos probléma. Az emésztésed leállhat. A nagy ha s azt jelzi, hogy a beleid és a gyomrod is rosszul mûködik.
Fontos: írd fel a tüneteidet, az összeset, mert gyakran az ember amikor a Dokinál van sok mindent elfejt az idegbajtól. Egy kis cetlire elég lesz. Mindent mondjál el.
Én nem vagyok egy orvos, de a mikor a Nagymamámat bevittem a sürgõsségire, hasonló tünetekkel, akkor azonnal felvették az osztályra. Az orvost keresek rovatban van ajánlva egy veszprémi gasztrós doki, akár keresd fel ÕT közvetlenül.
Üdv: Anikó
Nincs jelen
#589 2009-11-23 10:40
- ditke
- Tag
Zolee25!
Azonnal menj korházba!!! Ez nem játék!!!
Nincs jelen
#590 2009-11-23 10:44
- tim-tirim
- Tag
zolee, amikor csak negyed annyira vagyok rosszul mint te akkorsem szoktam megvárni azt a napot amikorra van idöpontom, fogom magam és bemegyek, megkeresem a dokimat és kész. sosem harapta még le a fejem, sõt mindig mondja hoyg ha valami van csak jöjjek be és keressem meg! Te is tedd ezt!!!!
Nincs jelen
#591 2009-11-23 11:14
- Zolee25
- Tag
Eddig is mindig voltam bent és áééandóan elzavartak hiába megyek amig nem visznek addig ugysem hisz nekem senki.
Nincs jelen
#592 2009-11-23 11:17
- Marthuska
- Tag
Zolee25! Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Ha ilyen rosszul vagy, ne hagyd magad! Keresd meg akár a gasztrós orvosod, hiszen már idõpontod is van.
Velem is volt már úgy, hogy sokkal késõbbi idõpontot kaptam gyomortükrözésre, közben egyre pocsékabbul voltam (fájt a hasam, enni nem tudtam, akkor még nem derült ki a Crohn). Bementem a gasztróra, sikerült elkapnom az orvost a folyosón. Elmondtam neki, mi a helyzet. Szerencsére nem utasított el. Megkérdezte éhgyomorra vagyok-e? Mondta üljek le, és várjak, ha ideje lesz megvizsgál. És úgy is lett!
Nincs jelen
#593 2009-11-23 11:49
- Zolee25
- Tag
Aranyosak vagytok,köszönöm hogy igy agodtok értem ha ugy veszükk mivel más nincs ti vagytok jelenleg a családom.Kicsit még várok ha nem szünik a hasfájás bemegyek a kórházba.
De nem látom értelmét tudom hogy muszály(mert érzem is) csak olyan megalázó hogy mindig elzavarják az embert mintha én örömömben jánék orvoshoz.:( Biztos nincs egy 25 éves mostmár ugye munkanélküli eddig makk egészséges fiatalambernek más dolga minthogy az orvosokat szorakoztassa.
Mert lefogadom hogy ezt gondolják.Nah mindegy csak lesz valahogy.
És télleg nagyonszépen köszönöm a támogatást!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha ma még jelentkezem akkor jobban vagyok.
Szerkesztette: Zolee25 (2009-11-23 11:52)
Nincs jelen
#594 2009-11-23 12:04
- Sa-ni
- Tag
Zoli!!!!!!!!!! AZONNAL KÓRHÁZ!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#595 2009-11-23 12:05
- Sa-ni
- Tag
Ne szórakozzál már hát vér az nem játék,akár menj az ügyeletre és majd onnan bevisznek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#596 2009-11-23 12:24
- Geo73
- Tag
Zolee,
ilyen tünetekre, mint amit most te produkálsz, nem lehet azt mondani, hogy "ugyan már fiatalember menjen haza, nincs semmi komolyabb baja." Ezt nagyon komolyan kell venni, azonnal kórház, ha lehet ott, ahol a gasztros orvosod is van. EZZEL EGY PERCET SEM SZABAD VÁRNI!!!
Nincs jelen
#597 2009-11-23 15:31
- Ana
- Tag
Zolee,
csatlakozom a többieknek, MENJ BE A KÓRHÁZBA!
Nincs jelen
#598 2009-11-23 15:33
- Ana
- Tag
Anikó (Szabóné)
Neked milyen vizsgálataid voltak?
Nincs jelen
#599 2009-11-23 18:47
- Zolee25
- Tag
Itt vagyok még élek kicsit jobban vagyok,voltam wc n is sikerült is valamenyire,de volt egy mellékhatása kijött az a bizonyos ami arany és még sosem volt.....
Nagyon fáj......alig birok ülni vagy menni.Ennyiremár télleg nem lehetek szerencsétlen. :(
Nincs jelen
#600 2009-11-23 19:02
- Breki
- Tag
Az legyen a legnagyobb baj Zoli,egy gyürü rá,és 3 nap mulva volt nincs
Amúgy én kissebbért is bemegyek az ügyeletre ha úgy érzem,most hogy másfél hónapja náthás vagyok,és fáj a hátam,én azért is bementem vasárnap,hogy hallgassák meg,nem-e a tüdöre ráment már,habár a házidokim se rendel,mert beteg,így kénytelen voltam.Biztos nem várnék egy percig se a helyedbe,nem nekünk kell hogy ciki legyen bemenni,hanem aki nem néz át,annak orvosnak nevezni magát...Fizetem a TB-t,szal nézzenek csak meg ha bemegyek.Ennyi.
Nincs jelen