#11451 2009-11-22 11:22

Nita
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Na ennyit az ingyenes tárhelyekrõl....megpróbálom INNEN akkor :)

Nincs jelen

#11452 2009-11-22 11:52

Norby1
Tag

Nita nagyon aranyosak Most nagyon irigykedem

Nincs jelen

#11453 2009-11-22 13:29

aiolosz
Tag

Nita írta:

Na ennyit az ingyenes tárhelyekrõl....megpróbálom INNEN akkor :)

Nita, szerintem a Picasa nagyon jó, bár ízlések és pofonok, na meg az igények szórása meglehetõsen nagy.
A Picasa mellett én még szívesen használom ezeket, különösen a Panoramio_t.

Panoramio

Flickr

Nincs jelen

#11454 2009-11-22 13:30

roor
Tag

Halika!

NAGYON ÉDESEK!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Nincs jelen

#11455 2009-11-22 18:54

Györgyina
Tag

Sziasztok! Nita, nagyon gyönyörûek a kutyukák. Simizd meg õket helyettem. És ha véletlenül Mártonka lenne az egyik, szivesen lennék a keresztje.

Nincs jelen

#11456 2009-11-22 19:07

Melcsi_
Tag

zabálnivalóak! :)

Nincs jelen

#11457 2009-11-22 19:45

Kolibri
Tag

A kis hús golyók:) édesek nagyon már én is nagyon várom a 3.-át szurkoljatok nekünk

Nincs jelen

#11458 2009-11-22 20:22

Nita
Tag

Nagyon édesek tényleg, ha valaki beleszeretne egybe tessék bátran jelentkezni! :)
Kolibri! Én nem tudom te hogy bírod ezt, de én kész vagyok.....mindig nézegetem minden rendben van-e velük elég nagy a pocakjuk? ettek-e vajon eleget....miért sírnak, vagy nem-e alszanak túl régóta evés nélkül :) Rosszabb vagyok mint az anyjuk :P

Nincs jelen

#11459 2009-11-22 22:04

Kolibri
Tag

Nita!
Hát elég ideg örlõ az biztos nálunk meg pláne már a szülés is mivel a csiviknek ugye alma fejük van és ez gyakran császárhoz vezet hála égnek mi még eddig megusztuk a császárt a maminak mindig jó bõ tejcsije van igaz nyitott szemmel és vigyáz állásban alszom én is de amelyik jol lakot az alszik tutira és csak az sir amelyik nem na meg figyelni kell hogy mind a cicin legyen és nehogy ugye rá feküdjön a mami én szoktam forditgatni a mamit hogy mindkét oldal egyenlõen ki legyen sziva a tavai picik alig voltak 5dkg-osak uyg kellet éjjel nappal a cicin tartani õket mert olyan picik voltak gondolhatod és egy nap volt 2 szülésem elég fárasztó most 3.án lesz  aztán 23-án és aztán január 4.én de én imádom õket mikor már kijárkálnak és jáccani kezdenek leszoktam feküdni hozzájuk a földre és mind ellepnek olyan jo érzés a sok kis "ideg örlõ":)) már nagyon várom õket
én idáig minden alom után hánytam már bocsánat de annyira kikészültem idegileg hogy kész voltam

Szerkesztette: Kolibri (2009-11-22 22:06)

Nincs jelen

#11460 2009-11-23 10:02

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Kedves fórumozók!

Kérek mindenkit kattintson a bal oldalon levõ "dinnyés gombra", ez egy verseny!
Ha a mi oldalunkról érkezik a legtöbb látogató a Gyümölcsárhelyhez -, akkor egy évre meghosszabbítják a domain fenntartást ingyen!

A verseny minden hónap végéig tart.
Egyszerre egy kattintás elég, csalni nem ér, viszont minél többen segítetek, annál jobb

:)

Nincs jelen

#11461 2009-11-23 10:06

én
Tag

Kattintunk Robur!

Nincs jelen

#11462 2009-11-23 13:31

judy1981
Tag

Nita: Nagyon édesek, és én mindbe bele is szeretnék, sõt! De
1# társasházba elég érdekes egy akkora kutya, amekkorára õk megnõnek (Anyám nem is engedne a lakásba kutyát, de ha megfûzöd Szakót.... :D Szerintem õt sem lehetne.) Félretéve a tréfát,
2# a vizsláknak kell a sok mozgás, elvére vadászkutya lenne. Sajnálnám szegényt a négy fal közé zárni.
hát ennyibõl jó, ha kertes házban lakik az ember. Meg sok másért.

Na dolgozzak is kicsit. Éppen most bulizom ki, hogy a héten két napon is szabin legyek. Van még 11 napom, és évvégére max vagy 5 kell.

Nincs jelen

#11463 2009-11-23 13:39

Lisa
Tag

Sziasztok,

Tegnap megérkeztünk haza este, nagyon jól éreztük magunkat, nagyon élveztük.
Annácska, nagy örömmel motyogtam nekem, hogy "szeretm keresztaput" és teljesen érthetõen. Olyna jó volt hallani.
Mi meg kilegóztuk magunkat, építettünk csudiházakat Annának, azért, hogy két perc alatt szét tudja szedni. (no jó a miénket meghagyta :D )
Vicaa: köszönünk szépen mindent.

Képzeljétek el, ma a legszebb napom, van, burús idõ ellenére is úgy ragyog a szívem.
A postásnak örültem ennyire.
Az egyik legkedvesebb barátnõmtõl kaptam meglepi csomagot, csak úgy. De eszem ágában sem volt, hogy iylen nagyon jó meglepetés fog érni.
100% ig úgy érzem, hogy ennél nagyobb kedvesség nem si lehetne, minthogy messzirõl, meglep engem postán.
Jaj de jóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!
Na olyan vagyok mitn egy kisgyerek igaz :D , de tényleg nagyon boldoggá tett :D :D :D

Judy: jó szabizást Neked, úgy tûnik, nekem már nincsen, meg vannak a vizsgaidõpontok :(
Lusti banda aki nem ír, ejnye-bejnye!!!!
Nita: nagyon szépek a kutyák!

Megyek is tanulni!!!!!

Nincs jelen

#11464 2009-11-23 13:44

Melcsi_
Tag

Amin ma totál felhúztam magam...

Kolléganõmmel már ehetk óta tervezzük, hogy megyünk úszni és csinálok neki egy edzés tervet így ha egyedül megy is boldogul majd....ma oda jött hozzám és emgkérdezte hogy fertõzõ-e a CU mert akkor inkább ne úszni hanem moziba menjünk.....úgy leoltottam hogy meri rólam feltételezni hogyha fertõzõ lenne a cu vagy a crohn....hogy azzal úszni mennék h másokat veszélybe sodorjak.....maga a feltételezés esett rosszul a tudatlansága már más kérdés, megadtam neki a fórrum elérhetõségét h tájékozódjon mielõtt f@szságot kérdez.

bocsi, csak totál kiakadtam...

Nincs jelen

#11465 2009-11-23 15:59

én
Tag

Melcsi, aki ilyet mond, az tudatlan. Ne is törõdj vele!

Nincs jelen

#11466 2009-11-23 22:02

pasek
Tag

Hahó!
Jó rég jártam erre!
Nem sok minden történik mostanság velem, és sajna kissé lusti is vagyok vagy inkább kipukkadt mikor hazaérek, olyan izé vagyok, hogy nem írok...
Mindenkinek kívánom hogy legyen jól, kevés meetinget a wc csészével!
Ja, Pityesz felnõtt lett, bár Lisával még nem hallottuk, de KUKORÉKOL!!!

Nincs jelen

#11467 2009-11-23 22:37

Nita
Tag

Mindent elolvastam, jelentem!
Kolibri! Na én nem tervezek több almot az tuti édesek nagyon, de a kutyatenyésztés nem az én hobbim lesz az biztos!
Judy teljesen igazad is van, de itt csupa jó ember van akinek szívesebben adnék ajándéka kutyit és ráadásul még nyomon is követhetném a sorsukat, ezért próbálkoztam elõször veletek :)
Melcsi! Ne is törõdj az ilyenekkel és tényleg idegesítõ, hogy ilyet feltételez valaki ahelyett, hogy utána nézne inkább :/
Pasek! Pihenj csak majd írsz, ha tudsz márpedig te aztán tudsz attól nem félek :)
Vicaa! Édes lehetett a lányod Pasekékkal most nincs kép?
Lisa! Ezek a legjobb dolgok én is szeretem az ilyet :)

Robur Kattintottam sõt olvasgattam is ott sokat! Remélem dobogós leszel!!

Nincs jelen

#11468 2009-11-24 08:13

Vicaa
Tag

Jelentem képek feltöltve :)

Nagyon jól telt a hétvége, teljesen családias volt a légkör :) Úgy érzem nem maradt éhen a társaság, igyekeztünk adni a kalóriáknak. :)

Anna mellett semmiképp sem unatkozhattak Kedves és Mégkedvesebb Vendégeink :D , én is köszönöm Nektek hogy itt voltatok, nagyon jó volt veletek ilyen hosszú idõ után!!!!!!!!!!

Igen, szerencsére Anna már nagyon barátkozós, kicsit ugyan szégyenlõs volt, de a szövegelés nem maradt el :D

Nita, nagyon aranyosak a kutyusok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melcsi, tudom, hogy nem vigasztal, sajnos szinte mindannyiunkkal elõfordult már hasonló helyzet, sajnos az emberek többsége nem a másikért, hanem saját magáért aggódik elsõsorban és bizony nagyon bántó az a meggondolatlanság, amit tudatlanul, nameg tapintat nélkül mondanak egyesek.

Robur, kattintás megvolt! :)

Judy, remélem sikerül a szabi és tudsz kicsit pihikézni!

Sziszi, mizujs nálatok? Danibetyárka???

Roorbaby pusszantás neked is és Lucinak is!!! Kis helyzetjelentés hiányom vala, dolizol? jól vagy? éastöbbi ésatöbbi ;) :)

Talisok, igen kurta volt az élménybeszámoló! Legközelebbre üzenem, hogy fotómasina használata ilyen alkalmakkor kötelezõ :D

Mindenkinek szép napot!!!

Nincs jelen

#11469 2009-11-25 10:00

Nita
Tag

Na drágáim asszem elkaptam az influenzát :( Totál kész vagyok Hétfõ délután egy kis hõemelkedéssel kezdõdött, de tegnap már egész nap 38-39 között volt. Most vettem be egy Algopyrint megint, de már 37 alá nem is megy....vissza is fekszem asszem :/ Legyetek jók! Köszi a képeket Vicaa!

Nincs jelen

#11470 2009-11-25 10:02

én
Tag

Nita! Gyorsan gyógyulj meg! És mindenképpen menj orvoshoz!

Nincs jelen

#11471 2009-11-25 10:41

Geo73
Tag

Nita, jobbulást!!!
Feküdd ki tényleg, ha teheted!!! Meg szedjél C vitamint, citromos limonádé formájában!!!!!

Nincs jelen

#11472 2009-11-25 11:09

aiolosz
Tag

Ugye nem felejtettétek el...

"Kedves fórumozók!
Kérek mindenkit kattintson a bal oldalon levõ "dinnyés gombra", ez egy verseny!
Ha a mi oldalunkról érkezik a legtöbb látogató a Gyümölcsárhelyhez -, akkor egy évre meghosszabbítják a tárhelyet ingyen!
Robur"

Nincs jelen

#11473 2009-11-25 11:14

Lisa
Tag

Nita, sajnálom JOBBULÁST!!!

Nincs jelen

#11474 2009-11-25 11:19

Kittus
Tag

Nita! Jobbulást!!

Nincs jelen

#11475 2009-11-25 11:31

Kittus
Tag

Segítséget kérnék!
Egyre étvágytalanabb vagyok, meg megint hányimgerrel párosul a dolog. (Tegnap: negyed szelet piritós, egy kis adag fõtt krumpli és néhány szem vaníliás karika volt az egész napi adag). Ma alig csusszant le a puffasztott rizs is. :S Zsófi tegnap javasolta a Nutridrinket, azt én ihatok esetleg Imuran mellett? Vagy az Imurannak milyen megkötései vannak? Lehet attól az étvágytalanság? Vagy mit szuszakoljak le a sok gyógyszer mellé, hogy ne legyen oda a gyomrom is?
Elõre is köszi. Kibírom kaja nélkül, csak féltem a gyomromat...
Szép napot Mindenkinek!
Kittus

Nincs jelen

#11476 2009-11-25 11:54

Zolee25
Tag

Én sem azért eszem mert éhes vagyok,hanem azért mert tudom hogy muszály.Ismerem ezt az érzést,csak nekem annyival van jobb helyzetem hogy még nem szedek gyogyszereket,bár lehet jobb lenne akkor legalább tudom már a diganózisom. (vagy nem)
Egyébként ezt a kérdést én is felteszem akkor ha már itt járok,hogy nekem nem hogy egyre roszabb az étvágyam hanem már szinte nincs is.Mit csipegessek hogy legalább valami kalória legyen bennem és nem fogyak el teljesen?
Mert halál komolyan semennyi éhségérzetem nincs simábn ellenék egy hétig is kaja nélkül ha tudnám hogy nem muszály ennem.
Nitának meg én is jobbulást kivánok!!!!!

Szerkesztette: Zolee25 (2009-11-25 11:54)

Nincs jelen

#11477 2009-11-25 12:10

én
Tag

Kittus! Én az Isosource-t javaslom inkább a Nutri helyett. Többünknek az jött be. Csak vigyázz bármelyiket is iszod, hogy nagyon lassan kortyonként szabad csak inni, mert különben hasmenést okoz. Nekem egyébként a fõtt rizs nagyon jót tesz. Nem fáj tõle a hasam és megállítja a hasmenést legalábbis nekem. Én a piritóst nem bírtam, ettem inkább kekszet teával. Volt hogy beaprítóst csináltam ezekbõl. Randán néz ki, de tudod: Randa, de finom. Az imurant nem ismerem, de gondolom nem ellenjavallt a tápszer! Próbálkozz, hogy mit bírsz, mi esik jól, mi használ. Vigyázz magadra! Gyógyulj!

Nincs jelen

#11478 2009-11-25 17:49

roor
Tag

Halika!

Vica:üdvözlet átadva és vicaversa.:D
Helyzetjelentés:Luci dolgozik,tesómmal váltják egymást majd,jól van,minden oké feléjük.:D
Én roorosan elvagyok,vagyis lustán és zabálósan,úgyhogy az én hibám hogy étvágytalanok vagytok,helyettetek is én eszek.:D
Nita:jobbulást.:D
És egy érdekesség:06.22-én feladott email ma meg is érkezett a citromra.:D :P

Nincs jelen

#11479 2009-11-25 20:27

Nita
Tag

Köszi a jókívánságokat ma egész eddig fel sem ültem :/ Vegyetek maszkot, óvakodjatok ettõl nagyon sz@rul vagyok :(
Kittus! Enni muszáj, de tényleg! Az immuran nem befolyásol semmit az evésben ettõl ehetsz bármit! Tudom milyen mikor nincs étvágyad bár én az vagyok aki szinte mindig tudja erõltetni ezt...a tápszer jó ötlet abba minden benne van az isosourcot iszom én is most is, de a gyógyszerek mellé kéne valami szilárd, ha más nem legalább egy kis vajas kifli, kalács a csokis táppal még finom is! Próbálj valami keksz félét vagy sós ropi perec csipegetése is jó. A vaníliás tápból banánturmix készíthetõ (tudom már te is unod a banánt :) ), de így még ízleni fog talán.

Nincs jelen

#11480 2009-11-25 20:53

Melcsi_
Tag

Sziasztok!

Nita, jobbulást drága, sajnálom hogy elkaptad, remélem hamar túl leszel rajta!!!!!

Rólam annyit hogy tegnap voltam vérvételen...ma megkaptam, 19 eltérés, kb semmi sem jó, süllyedés is 21, crp 5 (mondjuk cu-nál nem szokott magas lenni crp!) de a többi értékem is elég xar és én is xarul vagyok, örökös hasfájás és véres hasmenések...holnap kell mennem kórházba a leleteimmel, kiváncsi vagyok mit mondanak, ja és ezek az értékek bõven 16 mg medrol és 4000 mg salofalk mellett vannak. Lesz ennek valaha is vége, vagy mikor kaphatok már pár hónap nyugalmat/tünetmentességet? grrr

Az étvágyamat szívesen odaadom Kittus :) Én folyton ennék...eszek is

Jelentem erre a gyümölcstárhelyes vmire, munkahelyemrõl és itthonról is kattintottam. :)

pussz mindenkinek!

Nita tényleg pihengess és fogadd meg a többiek tanácsát, holnap v holnapután felhívlak. puszi

Nincs jelen

#11481 2009-11-25 20:53

Kittus
Tag

Nita! Köszönöm szépen! Szuszakolok néha egy kicsit, most megint egy puffasztott rizsen nyamnyogok. Inkább többször próbálok valamit letolni, és csak picike adagban. Ez most úgy néz ki menni fog. Pedig olyan jókat ettem a medrol elején. :( Na, majdcsak leszek valahogy. A közérzetem javult picit, egész délután jó társaságban voltam. Remélem jobban leszek, mert nem szeretnék már medrolt szedni. Dec. 8án eldõl a sorsom.
Te pedig gyógyulgass.
Többiek: vigyázzatok magatokra!
Jó éjt

Nincs jelen

#11482 2009-11-25 20:54

Melcsi_
Tag

Ja és h vmi jóval is szolgáljak, hétfõn megírtam a 8 oldalas holland írásbeli vizsgát, ma túl voltam a szóbeli részén is, sikerüüüült!!!! :D

Szerkesztette: Melcsi_ (2009-11-25 20:55)

Nincs jelen

#11483 2009-11-25 21:22

Geo73
Tag

Sziasztok,

Nita feküdd ki tényleg, most még, ha nem feltétlenül szükséges, orvoshoz sem célszerû menni, mert ott is tobzódnak a beteg emberek. :(
Melcsi, neked is jobbulást!!! Tudom, hogy nem egyszerû fõleg, ha még ennyi gyógyszert is szed az ember :( A nyelvvizsgádhoz gratula!!! :)
Kittus, te pedig egyél márcsak a szedett gyógyszerek miatt is, meg amiatt is, hogy ha nem eszik rendesen az ember, akkor nagyon gyorsan legyengülhet a szervezet.
Vigyázzatok magatokra, és gyógyuljatok!!!

Nincs jelen

#11484 2009-11-25 21:49

judy1981
Tag

Nita: rúgd ki az influenzát, nem jó az semmire...:) Mielõbbi jobbulást! Itt még nyugi van.
Kittus: Én is az Isosource-t ajánlanám a Nutridrink helyett. Sokkal ihatóbb, és jobban elmegy más kajákkal is. A banános vaniliás turmix mellett (ami nekem akkor jutott eszembe, mikor már nem volt szükségem rá), próbáld ki  gabonapehellyel is. Egy étkezésre egy fél üveggel is be lehet vágni, és nem szalad át.

Jelentem, a szabi majdnem összejött, de az az áldott jó szívem... Legutóbbi jelentkezésemkor azt akartam kibulizni, hogy ma és holnap lehessek szabin, de kisfõnök csak a holnapba és a péntekbe akart bele egyezni :( A gond csak ott van, hogy pont pénteken nem akartam szabin lenni, mert akkor halálra fárasztja Szakót (még kettõnket is simán lefáraszt, nemhogy egy embert), és akkor este nem bír dolgozni, de muszály, aztán a kocsiban is elalszik... Így lemondtam a péntekemrõl. Pedig már beleéltem magam, hogy már csak ma kell dolgoznom a héten.
Én éppen egy elhúzódó légcsõgyulladással küzdök. Kaptam rá 3 napos antibiotikumot, ami 10 napig hat. A mellékhatást már érzem.

Nincs jelen

#11485 2009-11-26 08:32

Robur
Admin (Crohn)
Hely: Bp
Regisztrálva: 2004-01-05
Írások: 645

Nitának és Judynak jobbulást!

A novemberi elsõ helyezésrõl már lemaradtunk, a második helyen végzünk. Az elsõ helyezett nyeri a jutalom hosszabbítást, és egy évig nem játszik. Így a következõ hónapban már valószínû nyerünk.

Nincs jelen

#11486 2009-11-26 10:57

Nita
Tag

Robur akkor kattintunk tovább :)
Remélem hamar kiderül mi a baj nálad és persze semmi komoly ne legyen majd meséld el mit mondtak!
Ma jelentem még csak hõemelkedésem volt a házi dokimmal telefonon tartjuk a kapcsolatot (biztos nem akarja elkapni :P ), de sok értelem nem volt hogy bemenjek elkapja ott más is meg még én is összeszedjek egyebeket. Most már talán megmaradok bár nagyon fáj a derekam remélem ez a fekvéstõl van ehhez igazán nem vagyok hozzászokva hogy ennyit heverészek, meg a hátam is fáj ha köhögök. A legrosszabb tünet viszont a szédülés..olyan mintha be lennék rúgva. :)
Judy! Te nagyon rendi vagy tényleg, majd biztos lesz ennek jutalma is hogy ennyire figyelmes vagy! :) Jobbulást a légcsövednek!
Melcsi! Nagyon ügyes vagy gratula a vizsgádhoz, áruld el a titkot hogy csinálod?! :D Annak nagyon nem örülök, hogy nem vagy jól viszont, mostanában nem nagyon beszéltünk sajnos, de ennek csak az az oka, hogy folyton rohanásban voltam. Elvileg most vagy a dokinál remélem mond valami okosat! 
Kittus! Úgy is naponta inkább 5x-6x kicsit enni és tessék sok folyadékot inni, ha mindig eszel valamit az már jó!

Nincs jelen

#11487 2009-11-26 11:38

ERka
Tag

Szia Kittus, sajnos én is ismerem a nem evés idõszakot. Tudom, hogy az ízekre sem vágyik ilyenkor az ember, de nekem segített a baba kaja. Az üveges, ami "100" féle ízben kapható. Nem savas, nem irritáló és kellemes az íze, és rágni sem kell. Talán ezzel is próbálkozhatsz. Tarts ki!
Ha valakinek volt már hasonló tünete várom hozzászólását :-)

Nincs jelen

#11488 2009-11-26 12:20

én
Tag

Na ilyen velem is volt. Tudom, hogy már gurulok. De sajnos a tavalyi évben volt néhány hónapom, amikor se enni, se inni nem akartam, nem bírtam. Akkor ettem a kekszet teával és minden nap lecsúszott egy fél bébiétel, néha bébiital is. Nagyon finomak tényleg. Tudom nem túl sok, de ez volt a napi kajám. Aztán a mûtét után szép lassan elkezdtem enni, akkor ittam a tápszert. Sajnos nagyon könnyû így lefogyni és hízni nehéz. De aztán nekem sikerült. De inkább így, mert lehetek még rosszabbul és akkor úgyis lefelé mennek a kilók!

Nincs jelen

#11489 2009-11-26 12:51

Kittus
Tag

Sziasztok!
köszönöm a tanácsokat :)
Ma már többet ettem, fájt a gyomrom már nagyon. Meg reggel éreztem hogy éhes vagyok, na mondom, akkor most kell gyorsan-gyorsan enni, de ahogy elõvettem a reggelimet az éhségem rögtön megszûnt. Ebédre megettem a fél kajámat, de nagyon szeretne visszajönni. :S Folyamatos hányingerem van. De küzdök, nagyon, féltem a gyomrom. A kilók még nem mennek lefelé, rendesen ki vagyok most párnázva, hála a medrolnak, de a hiúságomat félre tettem :D Az a lényeg hogy jól vagyok, a párom így is szeret, ennél több meg nem kell. A bikiniszezon még úgyis messze, a tükröket meg nem nagyon látogatom.
Melcsi! Gratulálok a nyelvvizsgához, ügyi vagy nagyon. :)
Nita! Pihengess, gyógyulgass, remélem hamarosan már jól leszel!

Szép napot Mindenkinek :)

Nincs jelen

#11490 2009-11-26 13:25

én
Tag

Kittus, majd elküldheted Melcsit magad helyett nyelvvizsgázni. Nem mondom, hogy hasonlítotok egymásra. De ötletnek nem rossz!

Nincs jelen

#11491 2009-11-26 14:20

Kittus
Tag

Nekem muszáj lesz egy francia nyelvvizsgát összehoznom. :S Remélem jövõ nyáron el tudom kezdeni rendesen tanulni, hamár a suliban nincs rá lehetõség. De Melcsi nagyon ügyes volt :):)

Nincs jelen

#11492 2009-11-26 19:55

Melcsi_
Tag

:D:D ez még nem nelyvvizsga volt :D Csak a 3 hónapos tanfolyam végén egy záróvizsga, kkemény írásbeli (oldalas, abból 2 feladat szövegértés hallott szöveg alapján és egy bazi nehéz esszé kérdés:D) a szóbeli is izzasztó votl, de megértettem mit kérdeznek tõlem és válaszoltam is rájuk. :D

De az angol meg olasz nyelvvizsgám mellett jól mutatna egy holland is, erre gyúrok, de 3 hónapja tanulom csak, még gyúrnom kell arra a nyelvvizsgára :D

Nita jobban vay már?
Kittus, lekopogom én nem híztam a medroltól, csak kerekebb képem lett, viszont fura h te nem akarsz folyton zabálni tõle mint én. :D ma is pusztítottam és egy jó töltött káposztáról álmodom jó sok tejföllel.....igazi cu-s menü :D

Nincs jelen

#11493 2009-11-26 20:43

Laci54
Tag

Sziasztok!
ERka,nekem volt ilyen tünetem kb 2 hétig egy falatot sem tudtam enni infuzióval tápláltak.Ami érdekes utána napokon át csak tejet akartam inni pedig nem igazán szeretem.
Melcsi a pentasa szerintem iztelen viszont nekem olyan hasmenésem lett tõle,hogy nem tudtam megválni a porcelántól.
Betegek gyógyuljatok meg.Szép estét mindenkinek

Nincs jelen

#11494 2009-11-27 07:14

Melcsi_
Tag

hali Laci54, köszi az infot! Hát pedig pont az (is) lenne a cél hogy ne kelljen napi 5x porcelánt látogatni.
Teeej?? :D Nekem tegnap a dokinõ szigorúan eltiltott az összes tejterméktõl....na nem mintha eddig fogyasztottam volna. Nekünk cu-snak abszolute nem szabad(na) tejet meg tejterméket enni/inni.

Nincs jelen

#11495 2009-11-27 07:23

Melcsi_
Tag

na egy kis sztorizás...
tegnap kontrollon hallottam hogy a gsztroenterológia fõorvosnõt megmûtötték akut vakbélgyulladással, perforált. :D Nem az vicces hogy akasztották a hóhért...hanem, hogy napokon át fájt a hasa és a sebész férje se jött rá h vakbél...aztán napokra rá ment le saját magát meg UH-zni a kórházbn és jött rá mi a baja, azóta megmûtötték. :)

Nita, jobban vagy már?

Kittus egyél. szívesena dok az étvágyamból. :)

Szép pénteket, remélem hamar eltelik, nincs kedvem dolgozni. :)

Nincs jelen

#11496 2009-11-27 18:37

judy1981
Tag

Hát ennek a napnak is vége (?)

Nita: Légy nyugodt, benyújtom a számlát :D:D:D: Remélem, akkor már rendben leszel, és nem a H1N1 kapott el.
Én ma domesztoszos kendõvel törölgettem át az összes kilincset, ajtófélfát, széket és mindent, amihez ügyfél, vagy mi hozzáérhetünk. Noha itt még nem hallottam, hogy lenne beteg, de jobb félni... Ezt tervezem naponta legalább 1x véghezvinni.
Robur: Következõ hónapban ügyesebbek leszünk, és lesz a karácsonyfa alatt egy ingyenes év. :D
Kittus: jelenlegi étvágyamból én isadnék, mert wazze, már nem tudom, mit egyek. Itthon már üres a hûtõ. Lehet haza kellene menni és ott folytatni? :P Ennyi jó van a kétlakiságban. A következõ busszal megyek is. :D
Melcsi: Nem semmi, de tudod, az orvos is csak ember, és nem hiszem, hogy ha az egyik panaszkodik egy kicsit, a másik egybõl elõveszi a fonendoszkópot. Vagy tudta a férje, csak ki akart várni... :D

Köszönöm a jókívánságokat, de én nem érem ám be egy légcsõgyulladással (ami mintha javulna). Nem! Nekem az egyetlen szabad napomon, amikor elterveztem az egész napomat - jó sûrûre - migrénes fejfájással kellett küzdenem, de olyan mértékben, hogy arra eddigi pályafutásom alatt 1x volt példa. A migrén minden oldalát megmutatta nekem. Egész nap használhatatlan voltam. Erre kisfõnök csak annyitt mondott, hogy még jó, hogy szabin voltam. Részben osztom a véleményt, mert tuti be se mentem volna ilyen fejfájással. Reggel algoflex forte, délben Apranax, délután KV, és minden OK volt.
Még interspar-ban is voltunk vadászmestert venni. Meg ezt-azt, de a fõ, az mégis csak a mester volt. :D És menetben elütöttünk egy nuszit, mert a kis füles, képes volt ködben az utolsó pillanatban kiszaladni :(. Pont nagyimmal beszéltem, és mondta, hogy vigyük haza. Végülis visszamentünk megnézni, hogy túlélte-e, de nem a hasunkra, hanem szegény nyuszira gondoltunk. Bár nem roncsolódott, mégsem vittük be Nyh-ra, vásárolni. ("Nézd nyuszi! Mikulás!')
És haza fele is majdnem sikerült egyet, de õ még idõben visszafordult. De nem hiszem, hogy hazavittük volna.

Nincs jelen

#11497 2009-11-27 20:32

Nita
Tag

Tegnap elkiabáltam, hogy jobban vagyok :/ Hát nem ma pokoli rossz napom volt 37,5 nél lejjebb nem ment a hõm kb Kedd óta. Asszem ha holnap is így érzem magam irány az ügyelet..... vigyázzatok magatokra!

Nincs jelen

#11498 2009-11-27 21:01

Geo73
Tag

Nita te is vigyázz, és szerintem is emiatt menj orvoshoz! Három-négy nap után már nagyon nem jó, ha marad a lázas állapot!
Jobbulást!!!

Nincs jelen

#11499 2009-11-28 08:51

oroszlan
Tag

Nita!
Jobbulast kivanok es szerintem minden keppen menj vissza az orvoshoz. Egy-ket nap laz az oke de ez tenyleg mar tovabb tart. Ne vard meg a hetföt menj inkabb az ügyeletre.

Nincs jelen

#11500 2009-11-28 09:44

Szuszidi
Tag

Kedves Nita! Jobbulást néked. Én csak egy kis energiát tudok a gyógyulásod érdekében felajánlani ha kéred!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb