#11501 2009-11-28 13:07
- Nita
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Itt vagyok még :) nos tegnap este megint 38 fölé ment, de ma meg még hõemelkedésem se volt (kop-kop) !!! Azért ha ma estére megint visszajön a láz meg a rosszullét akkor doki vizit lesz. Remélem most már túl vagyok a nehezén...minden energiát szívesen fogadok az enyém eléggé lemerült pedig Hétfõn már mennem kell dolgozni nem is tudom mikor hiányoztam én utoljára ennyit :) Asszem két éve amikor leterített a cr. Remélem nem fertõztem meg senkit itthon, ezt most tényleg még az ellenségemnek sem adnám át! Ráadásul olvasni nem tudtam mert szédültem, meg fájt a fejem így maradt a tv....na abból most asszem egy darabig elég volt :)
Nincs jelen
#11502 2009-11-28 14:50
- Györgyina
- Tag
Nita, gyógypusz? Jobbulást.
Nincs jelen
#11503 2009-11-29 16:24
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Jelentem meg volt ma az itthon fõzõs gyakorlat. :) Gombát csináltunk gombával... Gombapéppel töltött gombát, Gombával töltött palacsintát rántva. és megmutattam barátnémnak hogy kell szakszerûen elkészíteni a rizst. :)
A konyha egyben van, sose mosogattam még annyit mint ma :) De jó volt. :)
Kicsit fel vagyok puffadva, meg fájdogál a hasam (gomba? vagy hogy sok mindent eszegettünk? na, ezt nem tudom), de megérte. Remélem jövõ szombaton valamelyiket húzom, még jöhet a hortobágyi palacsinta is, meg a rizottó is. A többit nem szeretném megfõzni, fõleg mert nem is tudom :Dû
Szép napot mindenkinek!
Nita! Jobbulást, még mindig, remélem hamarosan jobban leszel.
Kittus
Nincs jelen
#11504 2009-11-29 17:09
- oroszlan
- Tag
Kittus!
Sok sikert a vizsgadhoz!! Majd gondolok rad!! A gomba nekem mindig hasfajast okoz,lehet am hogy neked sem tett valami jot!!
Nincs jelen
#11505 2009-11-29 18:14
- Peeter
- Tag
Mérges gomba volt legalább? Akkor nem csodálnám a hasfájást. :)
Nekem most éppen a torkom fáj. Nagyon remélem, hogy nem influenza, mert akkor anyámnak igaza lesz, hogy "én megmondtam, miért nem oltattad be magad?".
Nincs jelen
#11506 2009-11-29 18:52
- Szuszidi
- Tag
Peeter!
Nem mérges hanem bolond gomba! :D:D:D
Nem lesz igaza édesanyádnak! :)
Nincs jelen
#11507 2009-11-29 19:05
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Lisa drága: tudod, hogy szeretlek (meg pasek bácsit is, természetesen). És a postások is szeretnek! :P
Melcsi: pofám leszakad... még hogy ragályos a cu?!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem az illetõ csaj még a fórumot se meri megnézni, nehogy elkapja a betegséget! A vizsgádhoz gratula! :)
Roor: nemsokára megy a válaszmail, ha nem alszom el ültömben. :O
Vica: ez a betyárix ráállt arra, hogy éjfélkor megy aludni, ezért kemény rezsimet vezettünk be, nem hagyjuk napközben aludni, csak egy kis tejci, kicsit fekszik, és utána gyerünk tovább rosszalkodni. Ennek eredményeképpen fél nyolckor húzza a lóbõrt. :D :D Hallottam ám, hogy Annácska mien aranyos, hogy milyen szépen fejlõdik. Így kell ezt csinálni! :) Remélem, te sem vagy rosszabbul.
Luci: mikor lesz már neted? Nagyon hiányzol!!!!!
Én jól vagyok, készülgetek a karácsonyra, és képzeljétek, ki hivott fel: Nori! Jaj már, milyen kedves hangja van! Remélem, nemsokára lesz erõd ide látogatni, hogy lásd: itt is gondolok rád!!! :) :) :)
Nincs jelen
#11508 2009-11-29 22:13
- Agica01
- Tag
Sziasztok.
Már rég nem jártam erre, csak nagyon-nagyon nagy vonalakban olvastam vissza, ezrét remélem mindenki jól van. Nita, neked jobbulást, látom beteg vagy.
Lisa, köszönöm érdeklõdésed, kedves vagy. Én nem vagyok az, mert még mindig nem voltam képes neked válszolni, de akármi lesz holnap ez lesz az elsõ dolgom reggel!!!
Jól vagyok/vagyunk.
Voltam MR-en, a kiiktatott bél sokat javult, crohnnak jelenleg nyoma sincs, de a záróizom nem javult, így zárómûtétem nem lesz. Legalábbis addig nem míg az orvostudomány nagyon-nagyot nem fejlõdik gyorsan. De legalább kivágni nem kell a nem használatos részt így a remény megmarad.
gyógyszer semmit nem szedek -dokim persze úgy tudja hogy igen, többet is-, semmi bajom, már 60 kg vagyok. Most azt hisezm már meg kellene állnom...
Kisfiam is jól van, csak elérte a dackorszak, hatalmas, 25-30 perces hisztiket csap le ha vmi nem alakul a kedve szerint, ilyenkor üvöltve zokog, a végén beszélni sem tud. Anyukák, gondolom ismeritek.Ráadásul a délutáni alvásról is leszokott. :( Bár a jó benne az, hogy 8-kor már alszik, és nem kukorékol 10-ig, így apával viszonylag nyugodtak az estéink. A hisztis korszak óta nem hajlandó a mamánál aludni, így kimozdulni nem tudunk, egyik alkalommal is elindult mamáékhoz aludni, papa 10-kor telefonált hogy hazahozhatja, vagy hagyják-e üvölteni amíg elalszik?? :)
A szeme sokat javult, már 9 sort lát a 10-es táblán (kezdetben 1-2-t láétott)
Na asszem ennyi.
Én: mi van a vizsgálatokkal, lett MR, vagy CT maradt? És mi az eredménye? (bocs ha írtál róla de csak felületesen ovlastam)
Györgyina drága, Rád is nagyon sokat gondolok, még ha nem is tûnik fel, de azért így van. Remélem sokat javult az állapotod!! Ezer puszi nektek (Te+Marcika)!!!
Mindenkinek jobbulást, jó éjt
Szerkesztette: Agica01 (2009-11-29 22:14)
Nincs jelen
#11509 2009-12-01 09:28
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Érdeklõdések köszönet, jól vagyunk. Tanulok, pénteken Remi.
Ágica: nagyon, de nagyon jó híreket írtál, és bár nem szeretnék túlzottan ajnározó leni, de úgy tûnik, hogy a mûtét és a "nem kívánatos" élettársad megoldotta a problémát. Úgy tûnik Te szintúgy azok közé tartozol akiknek a mûtét átalakította az életét.
És, hogy híztál is :D én is így voltam amikor megmûtöttem annyit kajáltam, hogy csak na! :D
Nagyon örülök a fejleményeidnek!!!
Sziszi: igen tudom :D, és azt még, hogy a postások szeretnek, de milyen jól néz ki a ruci (nem akarom azt mondani, hogy jól áll nekem, mert az már ömlengés lenne a javamra :D)
Geo: megkaptam a mailt, és igyekszek válaszolni. Csinálj minél több mindent (no ezt jól leírtam) szóval nagyon érezd jól Magad!!!
Judy: és Te, hogy is vagy????
Nita: hogy alakulsz? Remélem már jobban vagy!
Vicaa: KITARTÁST!!!! ÉS FEL A FEJJEL!!NEM TÖRÕDNI MÁSOKKAL!!!! vizsgák???
No megyek még van egy meccsem a könyvtárral ma meg az angoltanárral, aztán lassan kész a határidõs évfolyamdoga.
Tényleg: Roor, Nita, Norby, Vica, Sziszi, Nóri, meg nem tudom még pontosan ki!
Nem jutto eszébe senkinek a karácsonyi angyalkázás? Játék? Vagy ez elvetõdik a "válság miatt"?
Én azért mégis felvetem, hátha lenne kívül másnak is kedve hozzá.
Sziasztok: Lisa
Nincs jelen
#11510 2009-12-01 10:04
- én
- Tag
Ágica! Kedves vagy, hogy érdeklõdsz, de eddig semmin nem voltam. Csak a saját gasztrósomnál plusz konziliumon valakinél (nem írom le a nevét), õ már idõs, de még dolgozik csak már nem mût. De közel 40 éves sebészi tapasztalattal a háta mögött tanácskozik a gasztrósommal, hogy kitalálják nekem a legjobbat. Az eredményt december második felében tudom meg, mármint azt, hogy hogyan vizsgáljanak meg, hogy ne legyen túl nagy problémám. A CT-vel nincs gond, de az nem vesz szövettant (sajnos!). Viszont a tüki meg nagy mértékben ronthat az állapotomon. Tehát még mindig ugyanott toporgunk. Közben néha dolgoznom is kell. Viszont Bazsi majd túl lesz a dackorszakon. Ezen mindannyiunk gyereke átesett, átesik. Gondolj arra, hogy ennél sokkal rosszabb a kamaszkor. Örülök, hogy a szeme már ilyen sokat javult.
Lisa drága, te csak tanulj, okosodj. Aztán majd tõled fogunk angolt és jogot tanulni :D:D:D!
Geo! Tudod már mikor lesz a mûtét? Vagy még toljátok? Jó lenne, ha valaki elõttem járna és elmesélné tapasztalatait a MÁV kórház sebészetérõl. Mik ott a szokások? Mi a protokoll? Milyen a hely? A Nõvérek? Szóval Geo igyekezz. Na jó, ez csak vicc volt! Nem kell igyekezni, csak lassan, ráérõsen.
Roor, Luci! Mi újság? Hogy vagytok? Rolka story? Hogy van Niki és Norbi?
Norby1! Esetleg közkinccsé tehetnéd a fényképeket, ami a bowling-os talin készült!
Nita, hogy vagy? Meggyógyultál?
Melcsi, te is nagyon elfoglalt vagy, mert ritkán és csak rövid írásaidat olvasom.
Kittus! Mi van a tankonyhával? Remélem, hogy minden ok veled is!
Mindenkinek tünetmentes, dolgos vagy pihenõs napokat kívánok!
Nincs jelen
#11511 2009-12-01 18:27
- judy1981
- Tag
Hali!
Nita: hogy vagy? Adj legalább életjelet!
Lisa: nekem eszembe jutott az angyalkás játék, mert tegnap elõvettem az összes karácsonyi dolgot. Mivel tavaly eltököltem a dolgot, s késõn jelentkeztem, már most jelentkezem, ha lesz :D
Ágica: utolértél? Vagy már inkább lehagytál, mert én most ledobtam vagy 2kg-ot. :( Mennyi idõt adtak/adnak ilyenkor a záróizmoknak, hogy némi javulás mutatkozzon?
Jelentem, légcsõgyuszim javulgat, már alig-alig veszem észre, de vasárnap feltûnõen sok zsepi fogyott, tegnap meg aztán... alsó hangon egy 100-as csomag. Ma már jobb volt a helyzet, és lázam sincs (nem is volt), így nem aggódom.
Mint már említettem, én is bele estem a karácsonyi készülõdésbe. Eszembe jutott, hogy én tavaly mindenféle karácsonyi dekorációt vásárlotam, de festés után nem kerültek ám vissza becsületes helyükre. Kezdtem a kizárólagos használatú pincénkkel, miért is tennénk a közösbe? Anyám szerint miért ne? Felcipeltem egy nagy dobozt, és rájöttem, hogy nincs benne minden, aztán még egy nagy doboz... de abban sem. Néhány dolog csak maradt fent is :P
Holnap, és csütörtökön is szabin leszek, már csak a takonykórra való tekintettel is :) De lustálkodni akarok :D
Nincs jelen
#11512 2009-12-01 18:59
- Peeter
- Tag
Mi az az angyalkás játék?
Nincs jelen
#11513 2009-12-01 21:06
- Nita
- Tag
Élek köszönöm asszem én 1000000 évre védetté tettem a DNS láncom a nyavajás vírustól :P
Most a cr kezdett el szórakozni gondoltam., hogy ennyi láz után nem úszom meg....pénteken irány a doki, de mindegy a lényeg, hogy most jobb :)
Én is játszom angyalkásat tavaly is tök jó volt :) Valaki írja le mi is ez pontosan, hogy mindenki tudja és beírjuk a programos topicka is akkor :) Én most nem bíííírom éhes vagyok bocsika megyek keresek egy lovat :D Fogytam 2 kilót a napokban de asszem hamar vissza fogom duplázni :)
Nincs jelen
#11514 2009-12-01 21:18
- Melcsi_
- Tag
Sziasztok!
Adok életjelet, élek. Sok a munka, kéne nagyon tanulni, január mindjárt itt van...:(
Csütörtökön voltam kontrollon, akkor kaptam többek között budenofalkot, azt már aznap el is kezdtem szedni, és képzeljétek, pénteken már jól voltam, nem a cu ébresztett, sõt, lekopogom, azóta megint a régi vagyok!
Tehát már 5. napja, hogy nincs hasfájás, hasmenés, vér..... :):) örülnék ha most egy jó hosszú idõre így is maradna...de félek h ez csak egy ideiglenes állapot javulás, mint amikor 4-6 napig jól éreztem magam a 32 mg medrol kezdetekor... :/
2 hét mulva kontroll megint.
Adjatok tippeket hogyan vegyem rá magam a tanulásra!!!!!! Megõrülök, oda kellene kötözni egy székhez és a jegyzeteimhez!!!
Kis betegeknek jobbulást :)
És itt még megjegyezném, hogy attól még hogy nem írok/nem jelentkezek attól még mindig olvaslak Benneteket.
csók
Szerkesztette: Melcsi_ (2009-12-01 21:19)
Nincs jelen
#11515 2009-12-01 21:49
- Agica01
- Tag
Sziasztok
rövidke jelentkezés. holnap megyek gaszroshoz, aug. óta nem voltam, szerencsére nem volt rá zsükség.
Fiam nagyon elkezdett köhögni vasárnap éjjel, hétfõn reggel elvittem az orvoshoz, valami asztmás hörgõgörcsöt, vagy mit állapított meg. ránézésre nem beteg, de ha elkezd köhögni majd megfullad, így éjjelre is átköltöztem hozzá, nem merem egyedül hagyni. Csütörtökön megyünk vissza, remélem már mehet majd oviba mert pénteken jön öda a Télapó.
Lisa, bocsikaaa, deee ezért csúszik a levél, hiába ígértem, Bazsi itthon van ovi helyett, így nem nagyon tudok írogatni. de azért meglesz!
Én, azt hittem ez a kontroll kicsit hamarabb lesz, de a lényeg hogy a legjobban találják ki.
Judy, feljebb már nem akarok menni, mármint kilóra. Ami a zárót illeti, azt hiszem kb. ez a fél év volt az idõ, hogy elkezd-e javulni vagy sem, mintha azt mondták volna, hogy ez a része a bélnek nem, vagy csak nagyon nehezen tud regenerálódni ,szabni-varrni (korrigálni) pedig nem lehet. Szóval ha eddig nem kezdett el javulni, már nincs rá sok esélyem. De nem baj, mindig a jó oldalát nézzük a dolgoknak, és legalább jól vagyok, azt ehetek össze válogatás nélkül amit akarok :D:D és amennyit akarok :D
Jó éjt
Nincs jelen
#11516 2009-12-01 21:51
- aiolosz
- Tag
Nita írta:
"..
Én most nem bíííírom éhes vagyok bocsika megyek keresek egy lovat :D Fogytam 2 kilót a napokban de asszem hamar vissza fogom duplázni :)...."
Nita, ez jó hír, ha éhes vagy, akkor már nincs gond :)
Küldök Neked egy kis "Muszka a'la Aiolosz"-t, hogy pótold a leadott kilókat :D
Jó étvágyat..
<kép>
Nincs jelen
#11517 2009-12-01 23:48
- judy1981
- Tag
Melcsi: Nem tudom, felétek ez mennyire valósítható meg, de talán asszociálsz valamire: unokatesóm (világ életében nem szeretett tanulni) érettségi elõtt minden nap kiment a nagy pusztába, és ott tanult. Ergo, keress egy helyet, ahol semmi más jobb dolgot nem találsz a tanulásnál. :P
Peeter: az angyalkás játék nem más, mint hogy a jelentkezõk elküldik nevüket és postacímüket egy embernek (tavaly roor volt az adatvédelmi felelõs), aki mindenki részére sorsol egy embert, akinek karácsonyi ajándékot küld. De mindenki csak a postás látogatása után tudta meg, hogy kitõl kapott ajándékot. Nem kell plazma TV-re gondolni, csak vmi kis apróságra :)
Nincs jelen
#11518 2009-12-02 08:18
- Norby1
- Tag
Hali
Az angyalkás játékban én is benne lennék. Tavaly sajnos lemaradtam .
Melcsi együtt érzek veled Én is nagyon nehezen tudom rávenni magam hogy tanuljak Pedig 17-én pénzügy 22-én pedig valszám vizsga lesz :(
Szép napot mindenkinek
Nincs jelen
#11519 2009-12-02 12:18
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Én is, én is, én is szeretnék angyalkásosat játszani :)
Tanulás... :S 18-án marketing vizsga :S
Norby: milyen suliba jársz? ismerõsek ezek a tantárgyak :D
Jó tanulást, jó munkát, jobbulást mindenkinek, mi kit érint
Kittus
Nincs jelen
#11520 2009-12-02 12:22
- aiolosz
- Tag
Peeter írta:
Mi az az angyalkás játék?
Íme az "Angyalkás" játék Nóri korrekt útmutatója szerint
A játékmesterek Roor, Vicaa és Norby1 voltak, ha emlékezetem nem csal meg...nem szokott, csak ha én is akarom :D
Nincs jelen
#11521 2009-12-02 12:30
- én
- Tag
Norby! És mi az a valszám vizsga? Valós számok? Vagy mi a manó? Még a hideg is kiráz tõle! Bocs, tanuljatok csak!
Nincs jelen
#11522 2009-12-02 12:38
- Melcsi_
- Tag
Judy :))) köszi a tippet....valószínûleg ebbõl könyvtár lesz :)
Nincs jelen
#11523 2009-12-02 17:24
- Lisa
- Tag
Kingitanga Uralkodója vállalja, hogy összegyûjti a neveket mint tavaly, vagy esetleg ha Te is játszanál akkor legyen idén Neked meglepetés számodra?
Ha akarjátok én szívesen vállalom a "sorshúzást" :D természetesen csakis bizottság elõtt :D :D :D
Majd szóljatok nyugodtan az egy biztos, hogy én is benne vagyok! :D
Melcsi és Norby: Zsenikém én is 17 én megyek a "csúszós tárgyamból" ááááááá
Szóval évfolyamdogát igen, könyvtár=kényszer (csak el kell menni oda) egyébként meg ha eléggé tudatosul benned, hogy mi múlhat rajta (persze csak ha komolyan veszi az ember és aggódik emiatt - azoknak nem akiket nem érdekel) akkor igen is le lehet ülni és tanulni.
KIEMELEM és megint csak KIEMELEM, hogy én soha nem tanulnák munka mellett!!! Azokat valami "zseni- féléknek" tartom :P (Téged Zsenikém egyébként is- ja most kezdik ismételni a Viasat3-on) akik képesek munka mellett, dög fáradtan még tanulni.
Szóval nem is pattogok :D :D :D (de sztem ezt nem igazán lehetne másképp csinálni)
Nálam éppen az a baj (pasek szerint), hogy nem vagyok képes kicsit lazábban felfogni a dolgokat, valahogy az én világomban fekete és fehér. Ez vizsgára kiváltképpen igaz.
Elmélkedésem végezetéül :D egyértelmûen megállapíthatom, hogy nem sehogyan sem lehet leülni tanulni még idõben, csak ha már szorít (vagy még rosszabb késõ) :(
Szóval csak kitartást azt hiszem mindannyiunknak!
Nita: legalább a crohn ne szarakodjon már Veled! Egy csomó-csomót gondoltam Rád, hogyan is vagy. Csendben súgom, hogy lehet mégsem úszol meg a két Ünnep között :D szóval vigyázz Magadra, és mindig Jó étvágyat, jó, hogy van! (küldhetnél paseknak, mert csak fogy és fogy :( :( :( )
Ágica: nem gond, ráérsz, csak nyugodtan, ha baj lenne úgy is írnál :)
Én: köszönöm, hogy legalább Rád számíthatok (Luci helyettesítés egyelõre) és küldesz tanulni!!! :D :D :D
Judy: bocsánat, hogy a galamb viharba keveredett, de igyekszem megkeresni (tudod most hétvége Remi, meg amúgy is együtt érzel velem tanulás miatt is :D)
No megyek is folytatom az évfolyamdogámat!
Sziasztok Mindenkinek (akiket külön-külön nem írtam)
Szerkesztette: Lisa (2009-12-02 17:25)
Nincs jelen
#11524 2009-12-02 18:43
- én
- Tag
Lisa! Pasekot szabadságoltatni kéne egy kicsit, hogy tudjon pihizni, enni és rád koncentrálni. Egyébként, ha ez segít, néhány kilót felajánlok Paseknak ajándékba! No egyébként karácsonykor reméljük, hogy magára talál és föl is szed egy keveset!
Nincs jelen
#11525 2009-12-03 00:12
- Geo73
- Tag
Sziasztok, vizsgázóknak (Lisa, Melcsi, Norby) sok energiát, azért csak annyit tanuljatok, amennyi még egészséges :) ;) betegeknek (Nita, Judy) jobbulást, de tényleg!!! Pasekkal kapcsolatban pedig osztom "én" véleményét!!!!
Angyalkás játékba én is becsatlakoznék majd, ha lehet.
Tünet-, és stresszmentes szép napokat kívánok mindenkinek!!!!
Nincs jelen
#11526 2009-12-03 06:47
- Melcsi_
- Tag
Szia Lisa! :) Azzal még nincs is baj, hogy mellette dolgozom...szoktam én munka mellett is IS-LM görbéket rajzolni és magyarázni magamnak hahaha...Elkezdeni nehéz tanulni......de azt hiszem kirpóbálom a könyvtárazósdit, anno a volt barátommal sokat mentem BME könyvtárba tanulni, lévén h õ mûszakis volt.....és tádááááá akkor minden, az összes vizsgámon átmentem. Csak Du 7kor mikor végzek nincs kedvem, és valószínûleg nincsenek is sokáig nyitva..fene tudja. Ez a könyvtárazósdi 7végi project lesz.
Egy fix....végre lediplomázom, egy darabig nem akarok 2. diplomát :D pedig az is tervben van.
Judy, Nita jobban vagytok??? Kittus???
Nincs jelen
#11527 2009-12-03 13:32
- Kolibri
- Tag
Sziasztok
Remélem mindenki jolvan a körülményekhez képest és készülödtök már az ünnepekre? én nagyon várom már a karit szeretem nagyon az angyalkás játék nekem is tetszik jol hangzik.A vizsgázoknak én is sok szerencsét kivánok a náthásoknak jó forró teát és meleg takarót:)és mielõbbi gyógyulást
Nálunk MA VAN !!!! a nagy nap bármelyik pillanatban elkezdõdhet a szülés Moncsikámnál szurkoljatok már nagyon izgulok hány kis alien :) van a pocakban ha meglesznek teszek fel képet ha kivik vagytok rájuk mekkorák
Aiolosz!
Az jo kinézetü muszka kaja mibõl van? guszta inycsiklandozó
Szerkesztette: Kolibri (2009-12-03 13:36)
Nincs jelen
#11528 2009-12-03 14:36
- aiolosz
- Tag
Kolibri írta:
"..Aiolosz!
Az jo kinézetü muszka kaja mibõl van? guszta inycsiklandozó..."
Kedves Kolibri !
A muszaka recipéjét a "Receptek" topicba varázsoltam.
Nincs jelen
#11529 2009-12-03 14:43
- Zolee25
- Tag
Persze én szivesen meglesném hogy milyenek,a kaja pedig nekem is nagyon bejön télleg guszta :P
Nincs jelen
#11530 2009-12-03 14:47
- Zolee25
- Tag
Egyébként én nem nagyon várom a karácsonyt sem az uj esztendõt,nekem nem nagyon van miért ünnepelnem igy egyenlõre nem is nagyon készülödök/dünk semmivel.
Nálam a szokásos itthonülõs unalmas napok egyike sajnos.
Fõleg miota rág ez a nyavalya belülrõl még annyira sem tudom majd élvezni mint eddig.
Nincs jelen
#11531 2009-12-03 14:56
- Kolibri
- Tag
Köszi Aiolosz meg lesem a recipéjét:)
Zolee tudom hogy nehéz itt mindenkinek hidd el de legalább ezen a szép ünnepen legyél 1 kicsit optimista és csak a szépre gondolj sikerülni fog bennem is csak a család a barátok és most a kiskutya várás tartja a lelket de élvezem ezeket a perceket ne gondolj a betegségedre és meglátod "el mulik" probáld ki te is az angyalkás játékot itt a fórum többi "lakójával" még én sem probáltam meg egy páran de izginek hangzik én csak szépeket tudok neked kiváni és kitartást.
majd jök a képekkel ha már "kirágták magukat" a pocakból:))
ja és egy kis csokor karira hátha vki talál benne érdekességeket és ötleteket
http://www.nlcafe.hu/adventi_tuti_tippek/
Szerkesztette: Kolibri (2009-12-03 14:59)
Nincs jelen
#11532 2009-12-03 15:00
- Zolee25
- Tag
Rendicsek Köszönöm a jokivánságot viszont neked is,és várom a képeket!!!!
Nincs jelen
#11533 2009-12-03 16:58
- judy1981
- Tag
Hali!
Jelentem meghûlésem (is) javulgat, viszont vszínû, hogy Szakónak is sikerült megfázni. Mindig reggel zuhanyzik (természetesen alig pár perccel indulás elõtt), de általában beül az autóba, és az irodánál száll ki. Csakhogy tegnap reggel neki kellett kivinni Trinit eü. sétára, és ez lett belõle. Nagy vszínûséggel nekem is vmi hasonlót sikerült elkövetnem, és ezért a megfázás :P Csak én gyalog járok be.
Lisa: jó hogy említed, a két ünnep közét. Még intézkednem is kell róla... Esti megbeszélni való megvan.
Én javasolnám a bizottságba Pityeszt, és Elõjelzõt :D
Hogyne éreznék veled együtt, nekem is volt vizsgaidõszakom.
Ráadásul kihelyezett szak, elsõ (és utolsó) évfolyam, nagy fejetlenség, aminek az volt a vége, hogy elsõ vizsgaidõszakunkban volt kb. 2-2,5 hetünk mindenbõl levizsgázni, mert kiedült, hogy ránk nem az egyetemi vizsgarend vonatkozik, ezért a középiskolai félév zárás volt a végsõ határidõ. Hát így voltunk mi mindenki mostoha gyermeke, mert a középiskolai és a felsõoktatási rendszernek is csak a rosszabb végén álltunk. Ha vmi jó jött volna középiskolai szempontból, akkor azt kaptuk, hogy "ti nem középiskolások vagytok", ha pedig a felsõoktatás vmely elõnyérõl volt szó, "ez nem egyetem..."
Melcsi: Megértelek téged is. Amikor 25 évesen 3 szakmával + érettségivel a kezemben tanultam a 4. (immár felsõfokú) szakmát nyögtem, én is azt mondtam, hogy lõjjenek fõbe, ha én mégegyzser be akarok iratkozni vmilyen szakra. Eddig tartom. :D Csak akkor leszek hajlandó tanulni, ha arra a munkámhoz szükségem lesz. Na jó, lenne még amit szívesen megtanulnék, de azokat csak sok-sok pénzzért lehetne, az nekem meg nincs. :(
Norby: neked is kitartást :)
Nincs jelen
#11534 2009-12-03 17:57
- pasek
- Tag
Hellihóó!
Régen jelentkeztem, s most is csak egy röpkére
Pityesz nagykorú lett, kukorékol ezerrel, és ma betámadott, de amolyan kanos kakas módjára..
Remélem holnap nem fogok leülni tojni :S
Ha belegondolok hogy kapom a remit, a kakas általi pötykölés és a kemikália együtt..
Mindegy lesz ami lesz, addig is itt van egy rövidke videó a nagykorúról, címe megfulladsz bazzeg...
Szerkesztette: pasek (2009-12-03 17:58)
Nincs jelen
#11535 2009-12-03 23:14
- Nita
- Tag
Aiolosz köszi a képet nagyon guszta :)
Én vagyok nem mondom hogy 100%-os az állapotom :/ Valami nem stimmel nagyon fáradt vagyok és be van vizesedve a fejem fáj a hasam elég sokat sajnos....reggel megyek a dokihoz. Talán még kapok egy Humirát de sajnos vége az egy évemnek ezért most 3 hónapig nem kaphatom :/ Pont most amikor nem vagyok éppen jól!
A kiskutyák nagyon édesek majd csinálok videót és akkor megnézhetitek van köztük egy "Pit-bull" rendesen morog meg ugat már most de még alig áll a lábán iszonyat vicces ilyen pipán! A legjobb a Macsekom feje ahogy azzal a lenézõ fejjel nézi, hogy ez meg mi a fene ?! Asszem még pár hét és csak pislogni fog a polcról mikor 7-en kergetik :)
Pasek! Édes a Pityesz nagyon szép kakas lett belõle tényleg! Hány kiló?
Judy! Jobbulást nektek és tessék reggel felöltözni mert már hideg van!
Tanulás na igen....néha elgondolkodik az ember hogy normális-e mikor ezeket bevállalja, de tök jó mikor sikerül nem?
Nincs jelen
#11536 2009-12-04 00:36
- sziszi32
- Tag
Angyalkásdira én is jelentkezem! :)
Nincs jelen
#11537 2009-12-04 07:32
- mamo.
- Tag
Én is jelentkezem angyalkásdira.
Nincs jelen
#11538 2009-12-04 08:15
- Norby1
- Tag
Én a valszám= valószínûség számítás nem sok értelmét látom ennek a tárgynak de legalább van még egy amibõl kaszálhatnak :P
Kittus Gazdálkodás és menedzsment szakra járok szóval valami közgazdász félére
Angyalkás buli Tehát ha nincs jelentkezõ akkor bevállalom a sorsolást de akkor jó lenne ha minél hamarabb elküldenék a jelentkezõk a nevüket és a címüket Szerintem a vasárnap legyen a határidõ hogy még mindenki idõben megkapja az ajándékot
Pussz
Nincs jelen
#11539 2009-12-04 09:30
- Zolee25
- Tag
Az teljesen jo de még mindig nem tom mi az az angyalkás játék elveszek a sok postba.
Mi is az pontosan?
Mert én is szivsen részt vennék benne!
Mert én olvasgattam visszafelé egy keveset de nem nagyon jöttem rá hogy mit is takar egy a játék.
Ha mégis itt van valahol a sorok között nézzétek el ostobaságom :(
Szerkesztette: Zolee25 (2009-12-04 09:34)
Nincs jelen
#11540 2009-12-04 14:23
- Zolee25
- Tag
Mondjuk ez a honlap kint van a fõoldalon is ha egy kicsit lejebb görgecc...
A dél magyarországival meg egy kis Könyvajánlóval együtt.
De sebaj fõ a szorgalom :P
Mosz jól belédkötöttem :D:D:D
Szerkesztette: Zolee25 (2009-12-04 14:25)
Nincs jelen
#11541 2009-12-04 14:25
- Kolibri
- Tag
akko storno :))) ez a zavarodotság és az agy borulat elsõ jele:))))
Nincs jelen
#11542 2009-12-04 14:27
- Zolee25
- Tag
Sebaj ennél nagyobb bajod sosem legyen egy kis zavarodottság az szinte semmi....
Néznéd meg az én agyamat belülrõl :D
Nincs jelen
#11543 2009-12-04 14:28
- Kolibri
- Tag
zavaromban netezek még nem jönnek a kicsik ideges vagyok miattuk és ugy tünik ilyenkor azt is megtalálom ami még nincs a neten :)))
Nincs jelen
#11544 2009-12-04 14:29
- Kolibri
- Tag
azon sem csodálkoznék ha rá akadnék a saját pálma levelemre ilyen állapotban :) ami irtó fura lenne
Nincs jelen
#11545 2009-12-04 14:31
- Zolee25
- Tag
Egyébként én is igy vagyok vele.
Nagyon nagyon sokszor szinte fél napokat olvasgatok,honlaprol honlapra ugrálok,cikkrõl cikkre.
Szinte egész szabaidõm olvasgatással töltöm az ilyesféle betegséggelek kapcsolatban aztán néha bevillan a fejembe hogy ezt a cikket már vagy 3 szor elolvastam.
De annyira belefeledkezem mintha mittomén milyen egyedi dologra leltem volna :D
Nincs jelen
#11546 2009-12-04 14:33
- Zolee25
- Tag
Pedig aztán engem az ég világon senki nem zavar....
Jah de néha a saját agyam zavar be, egy kicsit lehet az idegesit hogy van ki kéne vetetnem!!! :D
Nincs jelen
#11547 2009-12-04 14:45
- Kolibri
- Tag
szépen néznél ki agyatlanul:))
de sztem mi akkor is tudnánk mirõl beszélgetni:))) ha már ennyire egy hangon vagyunk:)
hm a két agyatlan:)
Szerkesztette: Kolibri (2009-12-04 14:52)
Nincs jelen
#11548 2009-12-04 14:55
- Zolee25
- Tag
Japp :D
Nincs jelen
#11549 2009-12-04 14:57
- Zolee25
- Tag
De mondjuk nem hiszem hogy látszana egy ideig jol eltakarnám parokával.
Vagy max fejen járnék :D
Nincs jelen
#11550 2009-12-04 15:02
- Zolee25
- Tag
De valamit nem értek.
Mindig mikor benézek a Chatbe álltalában egy ebmer van bent.
Amikor meglátja hogy belépek egybõl kijeletkezik.
Nagyon visszataszító egy alak lehetek de ez télleg 10 esetbõl 11 szer igy van :)
Nincs jelen