#11601 2009-12-11 15:57
- Lisa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
HALIHÓÓÓÓ
Hol vagytok???
Beadtam az évfolyamdolgozatomat!!!! Végre-végre le van tudva!!! Értékelés majd olyan lesz amilyne a lényeg, hogy le van adva :D :D :D
Ja és péntek van, és holnap itthon!! Jaj de jó!!!
Judy: megkaptam, Te is a Tiédet :P :P :P bocsika :D :D :D szóval igyekszem válaszolni, és hibába mondod muszály meghajtani a tanulást :(
Nincs jelen
#11602 2009-12-11 16:34
- Peeter
- Tag
Én itt vagyok-e! Nem látod? :P
Éppen pakolászom, egy kicsit rendet csinálok. Karácsonyi nagytakarítás. (Egy évben egyszer elmegy.) :D
Közben azon gondolkodom, hogy mit veszek szüleimnek karácsonyra... :/
Nincs jelen
#11603 2009-12-12 03:00
- judy1981
- Tag
Micsoda pangás! Remélem mindenki karácsonyi lázban ég, és nem az ágyat nyomja.
Nita: nagggyon édesek! Úgy meggyomroznám õket :P
Lisa: Hát igen. Tanulni azt kell :) Kitartást!
Beszámoló:
Szerdán sikerült eljutnom a háziorvosomhoz, akiben a kb. 13 év alatt talán nem csalódtam ekkorát. De túlélem. Vittem neki a szûrés eredményét, amivel majdnem kiröhögött, hogy az a vizsgálat nem pontos értéket ad, és hogy ilyen fiatalon nekem nem lehet ilyen értékem. Mondtam, hogy szerintem sem pontos, és az érték sem lehetne ilyen, de ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy évekig medroloztam, és a felszívódással is voltak, vannak gondok. Ezzel mintha nem számolt volna, mert helyeselt is utána. Mindenesetre, ha szeretnék meggyõzõdni róla, ad egy beutalót a reumatológiára. Szeretnék megbizonyosodni róla. H1N1 oltás is megtörtént, és még megvagyok :P
Tegnap el is mentem a reumatológushoz, aki egybõl küldött DEXA-ra, mert ennyi medrol után már régen kellett volna, és ezután is évente meg kell csinálni. Már többre megyek vele, mint a debreceni orvossal nyáron.
Ma meglátogattam a gasztrodokit is. Jól van. Bár az októberi találkozást az "aloeügynökkel" még nem heverte ki szegény. Mondta, hogy neki adott vmi anyagot, de még nem nézte át. Én meg mondtam, hogy dobja ki :P Egyébként jók az eredményeim. Vas 11,xx, HGB: 132, CRP: 0,5 De ezért ott ültem egy egész napot.
Remélem, H1N1-et nem hoztam haza.
Mire hazaértem, iszonyat álmos lettem, anyós pont kész lett a kajával, így vacsi, majd feljöttünk aludni 1-2 órát, mert ugye este taxizás, én meg eleve hulla voltam. Na de mi olyan jól alszunk együtt, hogy az 1-2 óra kb. 5(!) óra lett. 00:11-kor ránézek a beltéri órájára, és nem hittem a szememnek. Még azt is hamarabb elhittem volna, hogy vki ráfeküdt az 1-es gombra :D Telefont elõ, és basszus tényleg. Jött pár nem fogadott hívás sms. Már legalább egy órája dolgoznia kellett volna. És mondja a lelkem, hogy õ felébredt 9-kor, hogy kelni kellene, de visszaaludt. Én meg totál abban a hitben voltam, hogy állított be ébresztõt...
Nincs jelen
#11604 2009-12-12 08:07
- Norby1
- Tag
Vica ha jól emlékszem te is jelentkeztél az angyalkás játékra de címedet még nem küldted el. Jó lenne ha még ma elküldenéd
Köszi
Nincs jelen
#11605 2009-12-12 14:24
- Norby1
- Tag
Kedves angyalkás játékban résztvevõ fórumozók!!
Elküldtem mindenkinek azt a nevet akit húzott :)
Kérek mindenkit hogy jelezzen nekem vissza hogy meg kapta az mailt és az is írjon aki nem kapott
Nincs jelen
#11606 2009-12-12 16:17
- Lisa
- Tag
Zsenikém, köszönjük megérkezett a húzott név :D :D :D
Nincs jelen
#11607 2009-12-12 17:21
- judy1981
- Tag
Én is megkaptam, és örülök, hogy õt kaptam :)
Nincs jelen
#11608 2009-12-12 19:04
- mamo.
- Tag
Norby, köszi, megkaptam.
Nincs jelen
#11609 2009-12-12 20:51
- Geo73
- Tag
Köszönöm, én is jól megkaptam :)
Nincs jelen
#11610 2009-12-13 17:01
- mamo.
- Tag
Tiszta izgatott vagyok, a héten indítani kell az angyalkámat, nehogy elkéssen.
Nincs jelen
#11611 2009-12-13 18:27
- Norby1
- Tag
Én már csak ezért izgulok hogy örüljön a húzottam az ajándéknak :D
Nincs jelen
#11612 2009-12-14 08:08
- Györgyina
- Tag
Kedves Betegársaim. Én ugyan nem veszek részt az angyalkás-buliban, de itt szeretnék Mindenkinek békés, Boldogságos, szép ünnepeket kivánni. Mindenkihez menjen el az Angyalkám és teljesitse a legnagyobb kivánságát.
Vigyen szeretetet és boldogságot Mindnyájatoknak. Isten áldásával.
Nincs jelen
#11613 2009-12-14 12:03
- Kolibri
- Tag
Én is kivánok mindenkinek izgalmas készülõdést az ünnepekre és boldog tünetmentes békés karácsonyt evvel a kis videoval
http://www.haziallat.hu/kutya/viselkede … ites/1380/
Nincs jelen
#11614 2009-12-14 12:38
- Kittus
- Tag
Norby!
Én is megkaptam.
Ajándék ötlet megvan, hozzávalókat ma szerzem be. :) Azt beszéltük meg, hogy lehet kézzel készített, ugye? Olyan jót találtam ki, remélem tetszeni is fog. :)
Nincs jelen
#11615 2009-12-14 17:45
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Nos tegnap megvolt a nagy díszítés, (mármint Karácsonyra). Szombaton kimentünk fenyõért (húúúú de megfagytunk, jól esett a termoszból a forralt bor :D ) és tegnap kiraktuk a fenyõket, rá égõsort, olyan csudiszép lett (kicsit se vagyok elfogult :D ) akkor is jól összefagytunk mit ne mondjak.
Dexter tegnap megint akcióba lépett ugyanis, túl soknak bizonyodott a két kakas, 12 tyúkicára, és az egyiknek mr véres volt a háta (gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miért) és így Dexter hadmûvelet=mínusz egy kakas.
Szépen el is raktuk Karácsonyra jó kis húslevesnek. :D :D :D fini lesz.
Tanulgatok, jövõ héten még Ünnepek elõtt szeretnék elmenni a legnehezebb vizsgámra, jól jönne karácsonyi ajándéknak :D.
Egyébként egészségileg jól vagyunk, apám is rendbe jött, természetesen a kiskutyi is tökéletesen van.
Remélem azért jól vagytok, most tényleg nem sorolok neveket, mert akkor lehetne a taglistát nézni, hogy kik is nem írnak :D :D :D így kívánom Mindenkinek, hogy szeretetben és egészségben készüljön a Karácsonyra!
Az Anygalka majd megy, remélem odaér, igyekszem elhiheti a húzottam.
Zsenikém: köszönöm, hogy hívtál, jó volt beszélni egy kicsit.
Sziszi: egy kicsit pihenni is tessék, és várom, hogy írj ide, hogy olvashassalak :D (én olvaslak, és más is , ezt garantálom :D )
Jaj Nita, remélem jól vagy?
A galamb idért Judy, ne izgulj :D :D :D
No tényleg megyek puszi Nektek
Nincs jelen
#11616 2009-12-14 19:08
- sziszi32
- Tag
Drága Lisám: tudod, hogy azért szoktam pihenni is... de mikor pihenek, akkor meg azon pörög az agyam, hogy az én ajándékozni valómnak mit is találjak ki... majd kérek tõled tippet priviben. :D
Danika kezdi felismerni a múlt- és jövõ idõt, mondatokat alkot, énekelget. Mostanában nem nagyon hagyom délután aludni (persze, ha látom, hogy le-lecsukódik a szeme, akkor nem kínozom), és így elviekben 10 elõtt el is alszik. A bilivel lassan ismerkedünk, vannak olyan napok, amikor sokszor, van olyan nap, amikor csak egyszer hajlandó ráülni. A lakásdíszítés nálunk is valósulgat, Dani hathatós közbenjárásával. :) Rájött, mennyire jó focizni a díszgömbökkel, mármint azokkal, amelyeknek hungarocell az alapjuk. :D :D :D Szeret gitározni és énekelni, az éneklés valahogy így néz ki: "a kicsi lámpa" - és ez elhangzik egymás után ötvenszer, különbözõ hangnemben. :) Aki már látott ilyet, az tudja, milyen aranyos.
Ajándékvásárlás 50%-ra megoldva, állhatnánk jobban is, de a férjem késõn ér haza, ezért nem jutok el a városi boltokba.
Azt esetleg nem súgná meg valaki nekem, hogy ki az én angyalkám?? Naaa, ne legyetek undik... :P :P :P
Nem olvastam mindent végig, ezért bocs, ha valaki jelentkezett, és nem vettem észre: Luci, Roor, Nori, Vica, Nita, Zolcsi, Norby, Laci (jaj, nem tudom, mi a nickneved?! A picit mikorra várjátok?)? Mi újság veletek? Privát mailt is szívesen fogadok! :D :D Lisa, Pasek: nagyon sokat gondolunk rátok! Nektek is kellemes készülõdést! :D
És mindenkinek kívánom, hogy minden úgy sikerüljön az ünnepek során, ahogy eltervezte! :D
Nincs jelen
#11617 2009-12-15 16:42
- judy1981
- Tag
Hali!
Jelentem, az én angyalkám is bevásárolt tegnap. (kellékek, kiegészítõk) Az irányelv hamar megvolt, csak össze kellett egyeztetni a kínálattal, itt-ott megalkudni, ahogy az lenni szokott :( De azért nem vagyok elégedetlen. :P Végül is minden akadály egy új lehetõséget rejt magában. Remélem a héten el tudom indítani...
Fenyõfánk elvileg nekünk is van már, csak még a talajból táplálkozik. Lehet nekünk is hamarabb kellene feldíszíteni, így 24-én nem kell kapkodni.
Nincs jelen
#11618 2009-12-15 19:03
- oroszlan
- Tag
Ma küldtem el az Angyalkamat a csomaggal !! Kb. 5 nap alatt fog megerkezni :-))
Nincs jelen
#11619 2009-12-17 18:33
- judy1981
- Tag
Az én angyalkám is elindult :) Jövõ hét elején biztos csenget valakinél a postás.
Nincs jelen
#11620 2009-12-17 19:45
- én
- Tag
Úgy látom, hogy nagyon jók vagyunk. És itt már senki nem akar rosszalkodni! Merre jártok? Kezdünk kimerülni? Legalább néhány storyt tessék idebiggyeszteni. Na lécci, lécci!
Én ma a dokiknál ültem és még mindig nem lettem okosabb. Ez van, tudomásul veszem, hogy egyenlõre jól vagyok, jól érzem magam. És ez is jobb, mint a semmi.
Legyetek szívesek egy picinykét még itt is jelentkezni egy-egy rövid beszámolóval!
Nincs jelen
#11621 2009-12-17 20:12
- oroszlan
- Tag
Ma delben megerkezett az Angalkam :-))
Mamo,te nem ismersz engem de ha ismernel sem tudtal volna jobb es hozzam ilöbb dolgot küldeni.
Köszönöm szepen,nagyon jo dolgokat kaptam :-)))
Nincs jelen
#11622 2009-12-17 20:15
- Melcsi_
- Tag
Énnek meg Többieknek akkor néhány sor:
Ma voltam kontrollon, vas 3,7 tehát nem sokkal jobb, CRP 5, de jól érzem magam, úgyhogy megúsztam a karácsony elõtti 64 mg medrolt és imurant.. :)
Telis tele vagyok munkával, egyik kollégám a héten felmondott és el is ment...úgyhogy bõven akad...
Itt vannak mindjárt a szigorlatok is, na és persze a haverok :) forraltborozások - karácsonyi vásárokon, nagy séták és töprengések, teaházak, edzések (egész jól nyomom :P), mozi, hatalmas beszélgetések.
Kb ezekbõl állnak a napjaim, sosem unatkozom, 1x jó lenne úgy igazán kialudni magam. Holnap céges buli Morrisons 2-ben. :)) Nem tudom hogy fogunk így szombaton dolgozni hahahaha :P Rólam ennyi.
Veletek mi van?
Sajnálom h az angyalkás játékból kimaradok, de nagyon elfoglalt voltam az utóbbi 2-3 hétben és még leszek is. :/
Azért mint mindig....olvaslak Titeket.
puszi
M
Nincs jelen
#11623 2009-12-17 21:43
- pasek
- Tag
én, parancs, jelentkezem! :)
Lassan már nem tudok kifogást találni, hogy miért nem járok erre sûrûbben, ugyanis vettem egy csini 17'-os laptopot, kicseréltettem a mobilnetem modemjét, szóval akár vihetném is magammal mindenhová.
Viszont még mindig ezt az "áldott" TRÉ-informatikát csinálom, aminek az a következménye, hogy beiratkoztam az ismerd meg hazád mozgalomba, csak az a bökkenõ, hogy mindezt gyalog teszem. Két naponta méricskélek mint a kisangyal, most éppen Hidasnémetiben fagyok halálra.
No ez az a hely, ahol MINDIG fúj a szél. Kassa felõl majdnem nyitott a terep, és a kellemes északi szél ad munkát rendesen a Labellómnak, pár nap alatt felére radíroztam szegényt.
Tennap úgy voltam felöltözve, hogy 3 zoknival indítottam, nyomtam egy cicanadrágot és egy kantáros vattabélésû MÁV-os pufajkanadrágot. Hosszú ujjú póló, egyik pulcsi, kapucnis pulcsi, munkás kiskabát, bélelt pufajka és egy ezer zsebes mellény, arafat kendõ nyakamba tekerve, kesztyû meg egy usánka, (bár ezt lehet semi-fonetikusan írtam le).
Úgy néztem ki, mint egy Michlein baba, és a hó még így is utat talált, hogy megbirizgálja a hónalj-mirigyeimet :(
S ekkor egy hatalmas ajándékot kaptam a közvetlen fõnökömtõl: ha úgy ítélem meg, hogy sz@r hófúvásban mérni, akár be is fejezhetem idõ elõtt és hazamehetek. No azért haza nem, csak az irodába rajzolni vissza Miskolcra.
Ugyanis napi 8 órát kell MÉRICSKÉLJEK, +utazás, és ha valami nem okés, akkor elkezdik forgatni a sejhajomban a dákó vastagabbik végét, és még csak meg se krétázzák..
Szóval E mögé bújva nem jelentkezek sûrûn, vagyis alig, de meg szoktam kérdezni Lisát, hogy mi újság a fórumon.
Ja, azt mondtam nem regélek sokat, most lettem rá figyelmeztetve :P
Félre téve a gonoszkodást, mindenkinek kellemes havas mindennapokat, szánkó, forralt bor, karácsonyi vásár.. vagy hólapátolás?
Ha kiolvadok tavasszal, még jelentkezem :D
Sziasztok!
Szerkesztette: pasek (2009-12-17 21:45)
Nincs jelen
#11624 2009-12-18 00:16
- Nita
- Tag
Huu Pasek ettõl még itt is kirázott a hideg :)
Melcsi örülök hogy olvastam végre rólad is.
Az én angyalkám legkésõbb szombaton elindul így ott lehet a fa alatt idõben még ugye?? :)
Na ennyi tellett ma tõlem megyek aludni.
Nincs jelen
#11625 2009-12-18 00:30
- Geo73
- Tag
Az én angyalkám is elindult, remélem megküzd a szélsõséges idõjárási viszonyokkal, és idõben ott lesz a megfelelõ fa alatt. :)
Pasek, ezért fizetnek, hogy kincstári öltözékben önjáró hó-emberré válj ebben a cudar idõben? Vagy északi sarki expedícióra készülsz? Vigyázzál ám magadra, nehogy rossz vége legyen!!
Melcsi, te se hajtsd túl magad!!!
Nita, te hogy vagy? Remélem jól!!! off Leálltál már a Humival? Ha igen, akkor milyen változást érzel? on
Nincs jelen
#11626 2009-12-18 08:17
- Vicaa
- Tag
Sziasztok!
Végre idejutottam, tegnap végre-végre sikeresen levizsgáztam az én nagy mumus tantárgyamból. Csak én szóbeliztem egyedül a tanár irodájában, aki mosolygós gyilkos néven van elhíresülve eme fõiskolán. Szerencsére én élve megúsztam :)
Szóval vasárnap még lesz egy írásbelim és akkor le van tudva a vizsgaidõszak erre a félévre.
Az én angyalkám vasárnap indul útnak, de remélem, hogy idõben megérkezik :)
Annával váltjuk egymást a bacizásban, de remélhetõleg az ünnepekre már senki nem lesz beteg.
Olyan eleven, de olyan, be nem áll a szája, egyfolytában szövegel, mindenkit utánoz. Most, hogy már rengeteg szót ismer és mondatokat most, elkezdett nagyon gyorsan hadarni, mindent akar egyszerre mondani, így már nem annyira érthetõen beszél. A "v" betû helyett "j"-t mond, az "f" helyett pedig "s"-t, így soxor igen muris beszélgetéseknek vagyunk tanúi :D
A kuriózum az a tyükkese, ami a fogkefe lenne Anna nyelven.
Kedvence a fõzõcskézés, egyfolytában fakanállal, villával edényekkel lehet látni õt, kava-kever, "teát készít", "pacsintát" süt, vagy "bósót" fõz.
Ha mégsem házimunkázik (mert a vasalózás, mosás porszívózás is nagy kedvenc) akkor elõszeretettel bújja a reklámújságokat, és a különbözõ betûket, és bememorizálja a feliratokat, ezt egyébként egész kicsi kora óta csinálja.
Na, most megyek mert még rengeteg a dolog, mindenkit puszilok és nagyon szép napokat kívánok!!!! :)
Nincs jelen
#11627 2009-12-18 10:17
- én
- Tag
Te Pasek! Te lázasan (nem a munka lázára gondolnék itt) dolgozol? Gondolod, hogy karácsonyra megkapod a Sztachanov kitüntetést? Lisa vizsgázol már?
Vica! Gratulálok, nagyon ügyike vagy! Annának és neked is nagy puszi!
Geo, te hogy állsz? Nita hogy vagy?
Örülök, hogy újra jártok errefelé.
Tessék sok forralt bort inni. Én ma hallottam egy jól hangzó dolgot, diólikörös forralt bor. Ehhez mit szóltok?
Készüljetek az ünnepekre! Legyetek egészségesek! És néha írjatok ide is!
Jó lenne, ha a topikgazda is idelátogatna! Egyébként küldtem neki is e-mailt!
Puszi mindenkinek!
Nincs jelen
#11628 2009-12-18 13:41
- Kittus
- Tag
Sziasztok!
Ma elindul az én angyalkám is. Lassan végzek a munkában, utána irány a posta, elvileg 2 nap körülbelül. :)
Aztán... aztán... kávézni fogok!!! Nem kávéztam szeptember óta, pedig elõtte elég sûrûn legurult a hossú kávé hideg tejjel és 3 cukorral... azok voltak a szép idõk. És szépen is tartottam a no kávé diétát, de annyira hulla vagyok, hogy muszáj... mert hogy ma még vizsgázni is megyek... Szépen befészkelem magam a kedvenc kávézómba, és átadom magam a kávé élvezetének.
Aki még 17:00 elõtt olvas drukkoljon nekem nagyon... Sajna elõjött a hülye vizsgadrukk is.. hányingerem van, de lázam nincs. :):) Reméljük nem is lesz. Ez az elsõ vizsga marketingbõl idén és nem tudni hogy mire lehet számítani :( Remélem könnyû lesz, vagy azt kérdezni amit tudok is. Nem vagyok nagyravágyó, nekem elég a kettes is ;)
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra! Jó Karácsonyi készülõdést mindenkinek!!
Szép napot!
Kittus
Nincs jelen
#11629 2009-12-18 14:29
- Kolibri
- Tag
Sziasztok
Nálunk szépen nõnek a picik már majdnem ki nyilt a szemük jo kis dagik már nagyábol be vásároltunk karira már csak a drukk jöv szerdán érkezik az újabb alom kiskutya
mindenkinek jó hétvégét
Szerkesztette: Kolibri (2009-12-18 14:30)
Nincs jelen
#11630 2009-12-18 14:35
- Zolee25
- Tag
Ha jo kis dagik az nagyon is jo dolog,ugy ugy csak fejlõdjenek szépen egészségben az a lényeg.
Az én agyalkám meg nem indul sehová sajnos....telán majd jõvõre.
A vizsgázoknak nagyon nagyon sok sikert a betegeskedõknek pedig jobbulást kivánok.Egyébként fejfájósan tüsszögösen orrfolyosan még csak elmentem anno én is melozni,de lázasan semmi képpen nem szabad.
A kávérol meg annyit csak hogy én is imádtam/imádok/imádnák kávézni.Van mikor reggelente meg is kivánom és le is csuszik egy tudom hogy igazából nem nagyon tesz jót de mit csináljak ha egyszer ennyire szeretem....
Szerkesztette: Zolee25 (2009-12-18 14:37)
Nincs jelen
#11631 2009-12-18 19:29
- Peeter
- Tag
Hajhó!
Én megvagyogatok, még mindig folyik a szobám, cuccaim rendbe tétele (sok év alatt felhalmozódott egy csomó lim-lom, meg kinõtt/hízott ruha).
Látta már valaki közületek az Avatár címû filmet? Én kedden megyek megnézni Imax 3d-ben. :)
Nincs jelen
#11632 2009-12-18 19:57
- Kittus
- Tag
Aki nem szeretné elolvasni a dühöngésem, nyugodtan hagyja ki a hozzászólást :D
Hülye, hülye marketing vizsga!!! A tanár az órákon kb. 10 dologra hívta fel a figyelmet, hogy tuti benne lesz a vizsgában! Mint a kisangyal bevágtam õket, álmomból felkeltve is tudnám mondani mindet. Na, ehhez képest ebbõl 1 volt benne 3 pontért. Azt hittem az agyam eldobom. 7 pontos kérdés: a hétköznapi órásoknak nem mondta el (legalábbis sokak jegyzetébõl hiányzik) de mégis benne volt a vizsgában. 40 pontból 25-öt kellett elérni. Remélem sikerült, de nem fûzök hozzá túl sok reményt. Annyira mérges voltam...!!!!!! Hát ennyire volt nekem szerencsém a mai nap folyamán. Kávézni nem fogok szerintem a közeljövõben, kicsit rosszul lettem tõle, szédültem, minden bajom volt. Reggel óta meg olyan migrénem van, mint ami már elég régen volt, apranaxxal sem múlik el...
Na, jól kidühöngtem magam.
Remélem Nektek jobb napotok volt! Majd talán a holnapi munka nap :S De legalább csak fél 6ig vagyunk...
Kittus
Nincs jelen
#11633 2009-12-18 20:07
- Laci54
- Tag
Sziasztok!
Idén nincs több meló.Mivel karácsonyra nem kell készülnöm igy 2-3 hét édes semmit tevés következik.Persze egy pár napos kirándulást azért beiktatok.
Pasek,a cica nadrág azert nem lehet semmi.Szép estét mindenkinek
Nincs jelen
#11634 2009-12-18 21:17
- mamo.
- Tag
Kedves oroszlán!
Nagyon örülök, hogy sikerült eltalálnom, mi tetszene Neked.
Ma jó napom van, unokatestvéremnek is sikerült örömet szereznem.
Ez engem nagyon jó érzéssel és örömmel tölt el.
El kell mondanom, hogy szükebb családban ez nem mindig sikerül.
Képzeljétek Zoteszt is megismertem ma. Nagyon, nagyon aranyos. Életben sokkal aranyosabb, mint a képen.
Szép estét.
Nincs jelen
#11635 2009-12-18 22:33
- Györgyina
- Tag
Drága Mariankám /Mamo/ nagyon, de nagyon szépen köszönöm az örömet, amit nekem okoztál és hogy ennyire velem örülsz édes tesókám.
Zotyika is nagyon szépen köszöni, hogy örültél Neki és az öröm kölcsönös volt.
Nincs jelen
#11636 2009-12-19 16:01
- roor
- Tag
Halika!
Igen,jól látszik,valóban én vagyok.:D
És igen,eltûntem.:D
És igen,a szemem itten volt,féligmeddig,csipásan.:D
Gyorsban rólam:megvagyok,jólvagyok,és miután a szabimat töltöm,még boldogabb vagyok.:D
Luci is jól van,puszil mindenkit és kellemes ünnepeket kíván nektek.:D (Dolgozik+nincs nete,ezért nem látni errefelé.:D )
Na miután gatyába kéne rázni a topikot,és én épp megjelentem,jó lenne ha ti nem tûnnétek el.:D
Mondjuk mindjárt jöhetnének hoszabb élménybeszámolók gyerkõcökröl,rólatok,a karácsonyi készülõdésrõl,és finom receptek is,hátha valakinek még jobban meg lehet színesíteni a karácsonyi asztalkáját.:D
Tudom,tudom,sok a dolog,de ha mindig elmaradunk az életbe nem lesz itt olyan pezsgés mint volt.:D
Szóval tessenek bátran dumálni,képeket mutogatni,sztorikat mesélni.:D
Szokás szerint minden érdekel.:D
Mindjárt egy sztori tõlem:múlt hétvégén jöttek sogoromék,két felnõtt+ egy 4,5 éves fiucska,illetve egy 4 hónapos emberpalánta.:D
Gondolhatjátok hogy be voltam sz@rva,még sose töltött nálam egyetlen éjszakát sem gyerek,nemhogy kettõ két éjszakát.:D
A kisebbtõl féltem,mivel nem ismerem a hangerejét,de meglepõen csendes üzemmódban mûködött.:D
A nagyobbal sem volt semmi gond,igaz õ már legalább érti az emberi szót.:D
Szóval nemcsak túléltem,de még élveztem is hogy itt voltak.:D
Hátmég azt mikor kettesben maradtam a miniemberrel,és meglepõen jól viseltük egymást.:D
Igaz a pelenkacserével hadilábon állok,de gondoltam a zuhany jó megoldás lehet mindenre,úgy látszik sejtette,mert nem kaptam tõle büdi csomagot.:D
Viszont annál több mosolyt!:D
Édespasi.:D
Most meg már készülök én is az ünnepre,menü megvan,éléskamra feltankolva,egy két apróság maradt már csak.:D
Ja!Szakad a hó!!!!! :D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#11637 2009-12-19 16:05
- roor
- Tag
Halika!
Zuhanytálcában is lehet babát fürdetni.:D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
pá
Nincs jelen
#11638 2009-12-19 16:47
- Zolee25
- Tag
Nem hiszem hogy spec rám gondoltál.
De gondoltam én is irok pár szót.A baba nagyon cuki mondjuk a kishugomat anno anyukámék is zuhanytálcában fürdették.Praktikus megoldás.És nem kelet volna szerintem aggodnod a gyerekek miatt mert én is kb ugy aggodtam régebben mint te,aztán ahogy szaporoddtak a gyerekek a családban ugy áltam át szép lassan én is.
Nincs jelen
#11639 2009-12-19 16:51
- én
- Tag
Roor! Nem is tudod, hogy milyen örömöt okoztál. Édes a töpörtyû. Azt hittem, hogy már saját :D:D:D! De jó is lenne! Biztosan mennék és jól megszorongatnám. Persze csak ha lehet. Nálunk csendben megy az élet. Nem szeretjük a telet ugyanis.
Karácsonyra nem én fogok menüt ajánlani, de azért elmondom, hogy ma tejfölös bablevest fõztem. Kis füstölt sonkával megalapozva. A bab jóminõségû, vidéki illetõségû, nagy lóbab volt. Isteni lett, de sajnos én csak megkóstoltam. Így is nehezen visel el most a környezetem. Utána krumplis tésztát csináltam. Egyébként én a bableves helyett kocsonyát ettem, ami szintén sajátkezüleg lett készítve. Szóval nem haltunk éhen. Ja és néhány napja megleptem a családot répatortával. Hát hamar elfogyott.
Tessék csak tessék sûrûn jelentkezni! És nagyon örülök roor! El ne hagyj bennünket!
Szerkesztette: én (2009-12-19 16:53)
Nincs jelen
#11640 2009-12-19 17:24
- roor
- Tag
Halika!
Zolee25:spec rád is gondoltam.:D
És a gyerek miatt csak azért aggódtam mert nekem nincs,Lucién már nem tudok gyakorolni mert Rolka öntörvényû és makacs,és különben is egy ilyen kis miniember mindig tartogat váratlan megleptéseket,egy kis anyatej a vállamra,egy kis kukikilövõs pisi az arcomba,egy jól megtermett rakás büdös kaki a pelusba,és tudod aki nincs hozzászova annak ez igencsak nagy kihívás,de legközelebb már az alapbeállításokkal menni fog a dolog.:D
Én:raktam volna föl még képet,de valamiért nem engedi a gépem,majd még próbálkozok.:D
Ne aggódj,eléggé meg volt szorongatva általam.:D
Ebédre én is kocsonyát ettem,no nem én készítettem hanem a zanyukám,viszont nagyon jó volt.:D
A nagy lóbab nekem nem gyere be.:D
A répatortára már nagyon kiváncsi vagyok,ha sikerül nem lemaradnom róla és ha marad,akkor Luci jövöhéten csinál és elméletileg nekem is jut belõle.Elméletileg.:D
pá
Nincs jelen
#11641 2009-12-19 17:31
- mamo.
- Tag
Roor annyira örültem, hogy irtál, már rég hallottunk Rólad, és képzeld pont a gondolataimat fogalmaztad meg.
Én is arra gondoltam, hogy akinek van kedve leírhatná, hogyan készülödik, mit vásárol, mit föz.
Kiáncsi lennék, hogyan ünneplitek a karácsonyt. Sokan vagytok szenteste, vagy békés kis családban?
Vagy van aki egyedül van?
Na ez nem szociológiai felmérés, csak gondoltam Rátok.
Mi nagyon sokan leszünk, nekem két lányom van, nagyobbiknak 2 ikerfia, akik most múltak 4 évesek.
Akkor adva van még a húgom családja, ott is két felnött gyerek, a nagyobbiknak egy fia és egy lánya.
Na akkor 4 viszonlag kicsi gyerek. Biztos el tudjátok képzelni, milyen izgatottak.Az unokáim nagyon várták már a télapót is, most a Jézuskát, persze az ajándékokat.
Idõsebb korosztály az anyukám, aki jövõ áprilisban lesz 90 éves, most éppen veszekedni kell vele, legyen szíves ne söpörje a havat, mert még elesik.
Velünk vannak persze a menyek, vejek, húgom férje, én elváltam, de szegény volt férjem tavaly meghalt.
Még pár barátnak is beszereztem meglepetést, és a barátnõm unokájának is.
Hát ez nem volt gyerekjáték.
Szóval szenteste összejön mindenki, elhozza mindeni az ajándékát, halászlé biztos lesz, a sogórom fözi, aztán husikák, saláták, na persze beigli.
Húgomnál leszünk, õ családi házban lakik, én nem. Ö már romjaiban hever, mire mi eljövünk.
Biztos azt gondolja, hogy jó, hogy csak egyszer van karácsony.
Egyszer elutaztunk a lányommal húsvétkor, akkor a testvérem kiakadt, hogy lehet családi ünnepem elutazni.
Azóta nem merünk.
Természetesen a gyerekek elég elevenek, mondhatnám rendkivüli módon elevenek. A legkisebb nincs még két éves. Olyanok vagyunk, mint egy olasz család. Azt szokták mondani.
Na már lehet, hogy meguntatok.
Szép estét.
Nincs jelen
#11642 2009-12-19 17:50
- én
- Tag
roor! Bocsáss meg, de én nem arra a kiskrapekra gondoltam. Én a jövõben gondolkozom és majd a tiedre koncentrálnék egyszer, de nagyon. A répatorta fini, nálunk gyorsan elpusztul. Egyébként mint írtam, én nagyon szeretem a babot, de õ nem szeret engem.
Jut eszembe: Hogy van a zanyukád? Egy darabig rendszeresen kukkolt és irogatott (ama bizonyos Nita-féle szigeti tali után), de már õ is leszokott rólunk. Szeretettel üdvözlöm õket és nekik is békés ünnepet kívánok, na meg persze a tesódéknak is.
Mamo! A nagy család az jó. Félek tõle, hogy én nem érem meg a sok unokát. No persze nem azért, mert korán szándékozok meghalni. Egyébként pedig ma nagy divat mindenféle ünnepen elutazni, akár karácsony, akár húsvétkor. Van akinek az a pihenés, ajándék, hogy nem otthon fõzöcskél, dolgozik. Izlések és pofonok különbözõek! Mindenképpen jó a pihenés, kikapcsolódás.
Szép estét és írjatok!
Puszi mindenkinek!
Szerkesztette: én (2009-12-19 18:00)
Nincs jelen
#11643 2009-12-19 18:07
- Peeter
- Tag
Hát nálunk a karácsony (szent este) szûk körben van megünnepelve (csak anyu, apu, meg én, mióta meghaltak a nagyszüleim). Utána majd valamelyik nap még elmegyünk rokonlátogatóba valószínûleg. Készülõdés nem igazán van, lévén nem lesz semmi különleges ajándékozás vagy kaja, ilyesmi.
Amúgy meg itt is 13 óra óta szakad a hó, és már nagyon elegem van belõle, így nem lehet kocsival közlekedni (pedig akinek ez a kenyér keresete muszáj). Persze más lenne, ha szabadnapos lennék, és csak örömködésbõl farolgatnék egy-kettõt. :)
Nincs jelen
#11644 2009-12-19 18:11
- Kolibri
- Tag
Sziasztok
Na akkor le irom én hogy készülödök a karira álltalában kari elõtt vezsek mindig 2-3 csomag szalon cukit a zseléset de kariig meg is zabálom:))
23-án megcsinálom a töltött káposztát és a husi levest mega sütiket állt 3 félét szoktam csinálni és még a fát is fel diszitem 24 jön a krumpli pürcsi a rizs és a sült husok ez lehet rántott husi sült vagy rántott csirke mikor mihez van kedvem a menüsor áll nálunk 10 11 féle kajábol ebben van még a halászlé meg a kocsonya is szoktam uj dolgokat ki probálni tavaj csináltam vörös boros tengeri herkentyüs zselét ja és a sült kacsa sem maradhat le karikor nálam igy zajlik most annyi különbséggel majd hog ymost anyu lát neki 23 án mert haza költözött:(én meg majd a szülés vezetem és én majd folytatom 24 én hamár megvannak az uj kis porontyok.
ja én most készülök le a hóba:) amuyg mi is vagyun annyian mint mostmár nem az oroszok hanem a kinaiak:))sok a pulya :)
most ti jöttök
(bocsi a helyes irásért:) )
Szerkesztette: Kolibri (2009-12-19 18:12)
Nincs jelen
#11645 2009-12-19 18:13
- mamo.
- Tag
Kolibri!
Áruld el, hogy lehet ilyen rövid idõ alatt 10-11 féle kaját csinálni és sütni is.
Én is sok mindent szoktam fözni egyszerre, dehát ennyit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#11646 2009-12-19 18:27
- Kolibri
- Tag
hát a kocsonya meg a halászlét is meglehet csinálni 23án meg a káposztár és a sütiket mi igy szoktuk ilyenkor reggeltõl estig fõzünk sütünk volt hogy hajnal 4 kos álltam neki ha megcsinálom 23 pl a káposztát a kocsonyát a halász levet és a sütiket mondjuk 2 félét és a husi levest ezek fõnek maguktol is:) az már 6 24 én meg a rizs a krumpli a sült husi az megen 3 féle az már 9 nemtom mit hagtyam ki de kb ilyen menetben zajlik nálunk a 24 25 26 mind pörgös és ezt szeretem erre a 3 napra kell ennyi burkolni való ja a kacsa igen az is sül magátol a sütöben:) az már 10:)
ja és amit ki hagytam ugye iylenkor jön a család és nem üres kézzel sütikkel üditökkel meg kajával szoval akkor képzelheted mennyi kaja van ilyenkor nálunk elég szilveszterig is akár:))) már iylenkor akutyák is hus undorban szenvednek:))
hát 15-16 emberkének kell ennyi kaja és ebbõl a hapsik jo zabások
Szerkesztette: Kolibri (2009-12-19 18:32)
Nincs jelen
#11647 2009-12-19 18:46
- én
- Tag
Úristen! Jó kis IBD diétás a menûd!
Nincs jelen
#11648 2009-12-19 18:47
- Kolibri
- Tag
hát én ebbõl olyan sok mindent nem eszek eszem a sütit a rizst a krumplit a káposztábol a levét és a husit a többit nem na meg a kacsát ja és a rántott husit de sztem ezeket sokan eszik sajna sosem tudtam diétázni mert attol voltam padlon igy érzem jol magam
Szerkesztette: Kolibri (2009-12-19 18:55)
Nincs jelen
#11649 2009-12-19 18:59
- én
- Tag
Nem baj Kolibri. Edd csak. Én is is eszem sokmindent. De nem aszerint válogatok, hogy mi diétás és mi nem. Hanem azt eszem, amit szeretek és bírok enni és a beleim is bírják.
Nincs jelen
#11650 2009-12-19 19:27
- Zsuzsaanyu
- Tag
Válasz "én"-nek:)
Örülök, hogy hiányolsz, de nem vesztem el én sem, sõt.... minden nap beleolvasgatok a fórumba, írni viszont ha épp nem szólítanak meg mint Te "én":) akkor nem nagyon szoktam....., vagy csak ha felháborít esetleg valami, akkor azért hangot, ill. betût fogok adni a véleményemnek:)
Ez pedig Mindenkinek:
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy minden fórumosnak, akit ismerek és akit MÉG nem:) nagyon boldog, békés és fõleg ami tudom, hogy Nektek még nagyon fontos: tünetmentes ünnepeket kívánok!
Nincs jelen